Legfontosabb / Kiegészítők

Vadjun ›Blog› №12. Split rendszerű festés

Kiegészítők

Ahogy azt korábban a 11. számú blogban leírtam, ingyen kaptam egy munkamegosztást, de a belső blokk idővel megsárgult, a külső pedig kissé megkarcolódott, és frissítést is kértem.
Ez a hétvége csak őrült volt, hiszen pénteken sikerült felvennem azokat a korongokat, amelyeket felkészítek a télre, sőt el is vittem a homokfúvóig, este pedig beértem a garázsba, és tovább töltöttem az alagsor padlóit. Szombat reggel visszarohantam a garázsba, és az oldat keverékei közötti pihenőidőben elkezdtem lemosni a hasadás belső tömbjének megsárgult műanyagát. Később, közelebb az ebédidőhöz, elmentem, és olcsó festéket vettem egy spray-dobozban (kék), és minden részlet mosásának eredménye szerint megfestettem őket. Tehát egy csappantyúval kezdtem.

Aztán a főkeret a kezembe került.

Nos, maga a rács apostol

Aztán várni kellett, amíg minden megszáradt, és elkezdeni az összeszerelést. Miközben kevergettem a megoldást, eszembe jutott a külső blokk frissítése, bár ez nem szerepelt a tervekben (a festék megmaradt). Ismét a tételek közötti időközönként kifestettem a külső tömböt, bár találtam egy festék spray-t és a sárga légcsavart fehérre festettem.
Az este legvégén, amikor a hátam már nem volt nagyon behajlítva, erőre kaptam, és egy kupacba gyűjtöttem egy beltéri egységet,

és természetesen megcsavarta a külsejét.

Véleményem szerint nagyon klassz lett. A színe nagyon hasonlít a SUBARU-hoz.
A nap végén egy kolléga jött a munkából, és lyukat szerelt a garázs külső falába a hasított vonal számára.
Most már csak az kell, hogy mindent összekapcsoljon és letöltse a freont, és a "RACE" felosztás készen áll.

Hamarosan jelentést nyújtok be a padlóról. Bár a figurák szerint milyen hamar. Az alagsorban van egy halom homok, amit semmiképpen sem fogok felhasználni.
Ezért akinek homok kell, jöjjön és vigye el, mennyi kell INGYEN, még zsákokat is adok, pedig csak hét van belőlük.

Belsőépítészet. Légkondicionálók, lámpák, szellőzőrácsok és diffúzorok festése

Légkondicionáló házak festése

A légkondicionáló testeket nedvességálló ipari bevonattal festjük, nagy ellenálló képességgel a mechanikai sérülések ellen. A felajánlott bevonat háztartási műanyag mosószerekkel tisztítható.

A háztartási gépek hatalmas választéka minden ember életét kényelmesebbé és kényelmesebbé teszi. De sajnos minden előnyük mellett egy hátrányuk van - korlátozott színtartományban (fehér, fekete vagy ezüst) készülnek, ami nem mindig teszi lehetővé, hogy illeszkedjenek a meglévő belső térbe.

Kihasználva ajánlatunkat, nagyszerű lehetősége lesz arra, hogy ezt a hátrányt egy másik előnnyé alakítsa. Kiváló minőségű dekoratív festést végezünk speciális műanyag bevonattal, amely műanyagok festésére szolgál (beleértve az ütésálló polisztirolt is, amelyből a légkondicionáló házak készülnek).

A bevonat színe lehet a RAL katalógusból, vagy színezhető az ügyfél színmintája szerint. A minta lehet egy darab tapéta vagy például a kívánt színnel festett karton..

Sablon segítségével festhető, hogy mintákat és logókat hozzon létre a tokon.

Garantáljuk a festés és maga a bevonat minőségét legalább 3 évig, az üzemeltetési feltételektől függően.

Festés lámpák

Fűtőelemek, virágcserepek, lámpák, különféle díszítő elemek, mindez a választott kivitelnek megfelelően festhető.

Sok partnerünk nehéz helyzetekkel szembesül a külföldről érkező alkatrészellátással kapcsolatban. Nehéz megfelelő színű készülékeket beszerezni. Az otthoni színek helyes kombinációja lehetővé teszi a szoba bizonyos részeinek hangsúlyozását és mások elrejtését. A fűtőtesteket alig lehet a belső dekorációk csoportjának tulajdonítani. Ez a csúnya fűtőberendezés sok gyönyörű belső teret ront. A radiátorok azonban stílusos dekorációvá is átalakíthatók. Ezen elemek festése segít a probléma megoldásában..

Akkumulátorok, szellőzőrácsok stb. Festése.

A szellőzőrendszer külön szavakat igényel. Nem kényelmes állandó friss levegőellátás nélküli helyiségben tartózkodni, ezért a normálisan működő szellőzőrendszer nem szeszély, hanem szükségszerűség. A szellőzés feladata, hogy a szoba levegőjének állandó változása átlagosan 30% -kal csökkenti az előfordulási arányt, és a gyógyulás gyorsabb. A levegő megújulása és tisztítása nem teszi lehetővé a vírusok és mikroorganizmusok tartózkodását a helyiség légkörében. Jól szellőző helyiségben az ember gyorsabban és jobban alszik eleget. A szellőzőrendszerek több részből állnak, de csak rácsok és diffúzorok láthatók. Ezért a belső tér szellőzőrácsainak és diffúzorainak többek között gyönyörűnek kell lenniük. A festés kiváló munkát végez ezzel a feladattal..

Hogyan kell festeni a légkondicionálót?

Sok embert érdekel a kérdés: hogyan kell festeni a légkondicionálót? Úgy tűnik, miért festené? Általában ez a berendezés fehér, mi a panasza? De éppen azért, mert fehér, az emberek meg akarják változtatni a színét. Például egy fal vagy egy másik szoba falainak tapétájának színében, vagy kontrasztban játszani, és a függönyök színébe festeni, stb. Sokféle ötlet lehet. A cél az egyik - festék felvitele a kondicionáló sima, fényes felületére. Hogyan kell csinálni? Ossza meg.

Valójában, ellentétben az internetes fórumokon elterjedt véleménnyel, a légkondicionáló festése meglehetősen egyszerű. És nem fog sok időbe és pénzbe kerülni, sőt az eredmény meghaladhatja az elvárásokat. Valószínűleg, ezt az ötletet életre hívva, már talált számos ajánlatot olyan cégektől, amelyek szakszerűen foglalkoznak a légkondicionálók festésével. De pénzt kell fizetniük, és miért, ha te magad is meg tudod csinálni?

Hogyan kell festeni a légkondicionálót?

Először döntsön egy színről. Mit akar látni ennek eredményeként: ennek az eszköznek pasztell és szinte láthatatlan árnyalata, vagy éppen ellenkezőleg, fényes, feltűnő? A Dulux festékek gazdag színpalettájával minden ötletet életre kelthet! Talán tetszeni fog ez a megoldás, hogyan festhetjük a légkondicionálót a falak színére. Ennek köszönhetően láthatatlan hatást ér el, és a légkondicionáló nem fog kiemelkedni a helyiség összes többi tárgya közül. És miután úgy döntött, hogy például élénk sárga, piros, kék vagy bármilyen más színnel festi, akkor hozzáadhatja a belső teret, ha ugyanolyan árnyalatú dekor elemek vannak a szobában. Tehát felhívjuk a figyelmét egy részletes és egyszerű utasításra, hogyan kell otthon festeni a légkondicionálót a saját kezével..

1. lépés. Készítse elő a légkondicionálót

kak_pokrasit_ kondicioner_2-min.png

A klímaberendezés beltéri egységének festéséhez az első lépés a falról való levétele és szétszerelése. Mielőtt elkezdené festeni a készüléket, a kondicionáló felületét alaposan meg kell tisztítani, majd minden tisztítószerrel jól zsírtalanítani és szárazra törölni. Ez a gondos előkészítés biztosítja a festék egyenletes felvitelét, foltok, csomók vagy foltok nélkül. A blokk felületének száraznak és tisztának kell lennie.

2. lépés: Alapozás

kak_pokrasit_ kondicioner_3-min.png

A festés megkezdése előtt a légkondicionáló felületét alapozni kell. Az ilyen típusú munkák legjobb megoldása a Dulux Super Grip Primer, amely egy speciális alapozó nem porózus anyagokhoz, például műanyaghoz, csempéhez és üveghez. Nagy tapadás jellemzi, és kiváló színvonalú, megbízható és tartós tapadást biztosít a színező anyag felületéhez. A talaj használata előtt alaposan keverje meg. Hogyan kell feltölteni a kondicionálót? Egyszerű: az oldatot ecsettel, egy rétegben kell felhordani, majd ezt követően hagyni kell teljesen megszáradni, mielőtt a festés legalább 6 órán át megtörténne.

3. lépés: Barkácsolás a légkondicionáló festésére

kak_pokrasit_ kondicioner_4.jpg

Kezdjük el festeni a kondicionálót. Javasoljuk a Dulux Diamond Matt vízbázisú festék használatát a készülék felületének festésére. A Diamond egyedülálló csúcstechnológiája ötvözi a vízbázisú festékek környezetbarát jellegét az alkidbevonat nagy szilárdságával Az ásványi töltőanyagok speciális egyensúlya ebben a kompozícióban képezi a legtartósabb bevonatot, hosszú ideig biztosítva a szín eredeti formában való megtartását. Az első festékréteget vigye fel kényelmes ecsettel, majd hagyja megszáradni négy órán át. Ezután festse le másodszor a légkondicionáló egységet, és hagyja legalább hat órán át száradni a felületet.

Fontos: A legkényelmesebb a kondicionáló blokk felületét egy kicsi és keskeny, szintetikus sörtéjű ecsettel festeni. Ez az ecset megkönnyíti a festést még a legnehezebben elérhető területeken is..

Tehát, amint észrevehette, a légkondicionáló festésének folyamata egyáltalán nem nehéz. Ez nagyszerű példa arra, hogyan lehet szinte bármilyen felületet - legyen az műanyag, üveg vagy csempe - tetszés szerint átalakítani a modern Dulux festékekkel..

Most nem azon gondolkodik, hogy a kondicionáló festhető-e, hanem folytassa és tegye meg. Használjon kiváló minőségű és kényelmes anyagokat és szerszámokat, és hozzon létre új dizájnt otthonában egyszerűen és örömmel! Sikeres és érdekes belső átalakításokat kívánunk!

Légkondicionáló házak festése

 • Alumínium festési technológia
 • Fémfestési technológia
 • Üvegszálas festési technológia
 • Műanyag festési technológia
 • Üvegfestési technológia
 • Festéstechnika MDF bútorokhoz

Légkondicionálók festése az "StroyHaus" LLC-ben

Az LLC "StroyHaus" festőüzemei ​​ipari klímaberendezéseket készítenek építőipari és kereskedelmi szervezetek számára Moszkvában, Szentpéterváron, Jekatyerinburgban, Novoszibirszkben, Rosztovban és Donban és Krasznodarban.

A szétszerelt - csak tokok festésére - légkondicionálókat fogadnak el. Felhívjuk a figyelmét arra is, hogy a tokban van egy speciális ablak (átlátszó műanyag), amelyet az infravörös érzékelőhöz - a távirányító vevőjéhez - használnak. Ezt a műanyagot is el kell távolítani..

A festéket a klímaberendezés testére viszik fel HVLP légpermettel. Miután a zománc szobahőmérsékleten teljesen megszáradt, a légkondicionáló festett testét erős kétrétegű védőfóliába csomagolják, amely teljesen megvédi a sérülésektől.

A légkondicionáló testének festését több szakaszban végzik:

 • Felület előkészítése (tisztítószerrel való törlés)
 • Zománcfestés
 • Szárítás szobahőmérsékleten
 • Csomagolás védőfóliába

A légkondicionáló festése nagyon bonyolult és költséges folyamat, összehasonlítható az autó festésével, ezért az ilyen festést csak a szakemberek bízhatják meg..

Munkánk során az orosz ENAMERU LLC gyártó biztonságos zománcait használjuk, ezek a festékek és lakkok nagyon tartósak, nem képesek mechanikai sérülésekre, vegyszerállóak és nagyon hosszúak (több mint 40 évig) és ellenállnak az ultraibolya sugaraknak.

© 2002-2020 LLC "StroyHouse". 2016-2020 ENAMERU LLC. ENAMERU ®. Minden jog fenntartva.

Hogyan kell festeni a légkondicionálót

Gyakran előfordul, hogy a leghétköznapibb fehér színű légkondicionáló saját beltéri egységét nézve annyira kívánja, hogy a PVC műanyag ablakok színe egy bizonyos módon kombinálva legyen a szoba belső kialakításával.

Nagyon szeretném, ha maga a fehér légkondicionáló nem lenne annyira feltűnő, hanem ideális esetben összeolvadna a teljes belső térrel, amelybe beépítve van, vagy fordítva - ideális esetben hangsúlyozza a szoba teljes belső terének teljes egyediségét.

Nagyrészt az összes légkondicionáló gyártó külső, fehér, gyöngy vagy fekete színű kivitelt kínál, de miért? És minden rendkívül egyszerű: számukra a legelterjedtebb és legismertebb színek, és az esetek 95% -ában ideálisak bármilyen belső térbe - a legkönnyebben eladhatók, mivel a zöld klímaberendezés nem minden vásárló számára megfelelő..

Mind a műanyag ablakok, mind a légkondicionálók, az erkélyszerkezetek, a műanyag ajtók mindig unalmas és unalmas fehér színben készülnek, amelyet sok tervező és az exkluzív belső tér szerelmese régóta elhagyott. A klímaberendezést festheti gyártásunkban.

Megtörjük ezt a sztereotípiát!

De mi a teendő, ha valóban ki akarja cserélni a saját légkondicionálóját, fényessé és gyönyörűvé teszi azt, például például a színes PVC ablakokat? Manapság ez már meglehetősen általános szolgáltatás. Igaz, nem lehet a legolcsóbbnak nevezni.

Vajon hogyan történik ez?

Az általánosan elfogadott RAL skála katalógusa szerint Ön kiválaszthatja a kívánt színt és a klímaberendezés megjelenését. Minden kérdést egyértelműen egyeztetni kell szakembereinkkel.

Miután eldöntötte a színválasztást, a légkondicionáló egységét szétszerelik és a festőműhelybe szállítják. A festést egy erre a célra kialakított helyiségben végezzük. Ez egyedi festékekkel történik, amelyek még az idő múlásával sem veszítenek tulajdonságaikból, és soha nem fognak fakulni. Közvetlenül a légkondicionáló festése és megszáradása után az összes alkatrészt szakemberek állítják össze.

Az ilyen típusú blokk színezésnél a légkondicionáló összes fontos jellemzője és paramétere ugyanaz marad. A légkondicionáló előző funkciója ugyanaz marad, mint a festés előtt. A festés garanciájával kapcsolatos minden munkát mindig teljes egészében mi végzünk!

Maga a légkondicionáló festési folyamata meglehetősen bonyolult és viszonylag hosszú ideig tart. Általában átlagosan 10 napba telik a megrendelés kezdetétől a készülék teljes festése és a beltéri egység teljes telepítése. Természetesen nem szabad elrejteni, hogy ez az öröm nem olcsó..

De figyelembe véve, hogy milyen remekművet kap a végén, nyugodtan költheti megtakarításait bármely szoba gyönyörű kialakítására. És lesz okod meglepni minden rokonodat és szeretett barátodat.

Ha ki akarja emelni belsőjét, készítsen világosabbá és szebbé egy légkondicionálót, PVC műanyag ablakokat vagy bármilyen más felületet - ebben segítünk.!

Hogyan kell festeni a légkondicionálót

A hagyományos színek (fehér, szürke és fekete) háztartási gépek nem mindig harmonikusan illeszkednek a szoba belsejébe. A helyzet orvoslása érdekében a tervezők vagy a tulajdonosok igénybe vehetik a háztartási készülékeket a szükséges árnyalatú öntapadó fóliával vagy festéssel. Nézzük meg, hogyan festhetjük a háztartási készülékeket műanyag felülettel, klímaberendezés segítségével..

1. lépés: Festék kiválasztása. Kezdjük azzal, hogy választunk egy gyártót és egy bevonó árnyalatot. Kiváló minőségű Dulux festékek segítenek a legmerészebb ötletek megvalósításában, amelyek színpalettáján körülbelül 2 ezer árnyalat található.

2. lépés. Felület előkészítése. Levesszük a légkondicionáló beltéri egységét és szétszereljük. A festendő felületet meg kell tisztítani a portól, a szennyeződéstől és zsírtalanítani kell (például mosószerrel), majd jól meg kell törölni és jól meg kell szárítani.

3. lépés. Alapozás. Mivel a műanyag nehezen festhető, alacsony tapadású anyagnak számít, először előalapozzák. A szakértők javasolják ugyanannak a márkának az alapozójának és a fedőrétegének használatát, ezzel elkerülhető a kompozíciók összeegyeztethetetlensége és kiváló minőségű bevonat jön létre. Fedje le a légkondicionáló műanyag házát Dulux Super Grip Primer-rel. Kifejezetten nehezen festhető nem porózus anyagokhoz (műanyagok, csempék, üveg), és megbízható tapadást biztosít a festéknek a felületen. Az alapozót egy rétegben viszik fel, amely 6 órán belül megszárad.

4. lépés. Színezés. Ehhez szükségünk van egy szintetikus sörtés kefére és Dulux Diamond Matt festékre. Ez egy vízalapú készítmény, amely ötvözi az alkidbevonat szilárdságát és az éles szagú, az ember számára biztonságos vízbázisú festék környezetbarát jellegét. A kompozíció könnyen alkalmazható csíkok képződése nélkül, a felülete pedig sima és sima, elrejtve az érdességet. Két rétegben kell felvinnie a festéket, 4 órán át tartva az újrafestés előtt. A felület 6 órán belül teljesen megszárad. Az ásványi töltőanyagoknak köszönhetően tartós bevonat képződik, amely akár 25 évig is eltarthat fakulás és fakulás nélkül.

Ezzel befejeződik a légkondicionáló festése..

Klíma festés

Saját maga formálja meg a légkondicionálóját? Miért ne. Szeretné saját kezével újrafesteni légkondicionálóját az unalmas fehértől az élénk bordóig? Előre! A legfontosabb ebben a kérdésben a jól felkészülés és a kérdés részletes tanulmányozása. Gondosan olvassa el a festékek és lakkok csomagolásán található gyártó utasításait, és kövesse azokat. Mindig emlékezzen a biztonsági óvintézkedésekre (általában a csomagoláson is fel van tüntetve).

Színezhető a kondicionáló? Nem félhet a légkondicionáló festésétől, mert ez nem hűtőszekrény, amelynek feltétlenül hideg környezetet kell tartania magában, hogy a kompresszor ne működjön folyamatosan. Ha ritkán látja a split rendszerű légkondicionáló külső egységét, akkor a belső egységet nagyon gyakran látja. Az olyan árukat, mint a hűtőszekrények, a legtöbb esetben (valószínűleg az esetek 98% -ában is) fehér színben árusítják. Ez gyakran unalmas, és nem illik a szoba teljes belső terébe.

A légkondicionáló barkácsfestése teljesen lehetséges. Természetesen a festés a legcikkebb lehetőség, de pénzügyileg meglehetősen költséges, ezért úgy döntöttek, hogy gazdaságosabb tervezési lehetőséget választanak egy otthoni légkondicionálóhoz.

Légkondicionáló stílusa

A legnépszerűbb lehetőségek az eszköz megjelenésének megváltoztatására, amelyek megtalálhatók az interneten, amikor megoldást keresnek:

 • airbrushing,
 • tapétázás,
 • öntapadós,
 • akril- vagy alkidfesték.

Hogyan festhetünk légkondicionálót otthon

Úgy döntöttünk, hogy az otthoni légkondicionálót saját kezűleg bordó színűre festjük, mivel a fehér nem felelt meg nekünk, nem illett abszolút a hálószoba stílusába. Ezenkívül a festés gazdaságosabb és gazdaságosabb lehetőségnek bizonyult az eszköz megjelenésének frissítésére. A kényelem érdekében az összes munkát több szakaszra osztjuk.

A légkondicionáló előkészítése festésre

A légkondicionáló szétszerelése a kívánt alkatrészek festéséhez. Ha a légkondicionáló új, a vásárlás után azonnal szétszerelheti és kifestheti. Ha lehetősége van és a szükséges készségekre, szétszerelheti otthon és önmagában a légkondicionálót. Ha nincs ilyen lehetőség és ismeret (készség), fel lehet venni egy szakembert, aki szétszedi. Ha a légkondicionáló már lóg a falon, az eljárást a következő tisztítás során el lehet végezni. Például, amikor a mester újra eljön tisztítani vagy kicserélni a szűrőket, akkor megállapodhat vele, hogy eltávolítja a tokot, és a frissítéshez szükséges ideig szétszereli a légkondicionálót..

A festék kiválasztása. Először is ki kell választania a megfelelőt azzal, hogy pontosan mit fog festeni a légkondicionáló műanyag elemeire. Ez lehet akril- vagy alkidfesték dobozokban vagy spray formájában. A festék tanácsadókkal konzultálva és az eszköz típusának megfelelően alkid spray festéket választottunk. Hadd emlékeztessem még egyszer, hogy festéskor légzésvédőt is kell vásárolnia..

Azt tanácsoltuk, hogy vásároljunk egy alkidfényű festéket spray-kben a klímaberendezésünk beltéri egységének festéséhez egy boltban, amelyet kifejezetten műanyag festésére szántak. Fényes, mert az ilyen bevonatokkal festett felület könnyebben mosható. Azonnal meg akarom mutatni minden erőfeszítés végeredményét. A szín pontosan olyan lett, mint amit kezdetben látni akartunk. Már nem unalmas fehér vagy kiégett sárga, már pontosan az, amit eredetileg szántak.

A beltéri egységnek nagyon fontos matricája lehet. A matricát hajszárítóval melegítheti, hogy finoman lehúzza és lehúzza. Festés után, pár óra elteltével, újra felmelegítheti a matricát, és gondosan felragaszthatja ugyanarra a, de már festett helyre, nehogy elveszítse a fontos adatokat.

Felületi alapozás. Feltétlenül olvassa el az utasításokat, és forduljon festék szakemberhez. Előfordulhat, hogy speciális alapozót kell vásárolnia a műanyaghoz, amelyet a festés előtt fel kell vinni (a szükséges számú réteg) a megtisztított és zsírtalanított felületre. Szárítás után az alapozó festhető.

Légkondicionáló festése otthon

Klíma festés. A kiváló minőségű aeroszolos festéshez minimális tapasztalatra van szükség a foltok elkerülése érdekében, ezért jobb, ha előre gyakorolunk. Az interneten sok olyan videó található, amelyek gyakorlati példákkal mutatják be, hogyan kell helyesen festeni a festékszóróval, hogy szépen és egyenletesen feküdjön. Festhető konzervdoboz festékével is. Ehhez előre meg kell vásárolnia a keféket. Különböző méretre lehet szükségük. Például egy kicsi és vékony ecset segít festeni a vékony területeken..

Bizonyos elemeket (dekoratív betétek, kijelzők, kijelzők stb.) Jobb vagy eltávolítani a festés előtt, vagy megvédeni úgy, hogy óvatosan ragasztószalaggal ragasztják őket, amely a festék megszáradása után könnyen eltávolítható, és nem hagy ragadós nyomokat a felületen. Amint azt a gyakorlat mutatja, az összes eltávolításra kerül, ezután lehetséges és könnyebb még beilleszteni és visszaragasztani őket, mint aztán rögzíteni a festékrészeket.

Fontos! Ne kerüljön festék a párologtatóra, a légszűrőkre, és ne festse a klímaberendezésbe épített ventilátort. A túlzott és kis festékcseppek is károsíthatják a berendezést. A rotációs ventilátor kiegyensúlyozott, és a festékcseppek megzavarhatják az egyensúlyt. Ezért még a beltéri egységet is a legnagyobb gondossággal és pontossággal kell festeni..

hogyan kell festeni a klímaberendezések kültéri egységeit

Hirdetések az NN.RU - Construction oldalon

A szerszámszekrény merev hegesztett szerkezettel rendelkezik, a szekrény kerete négyzet alakú csőből van hegesztve, és lepedővel van burkolva.
Ár: 25 837 dörzsölje.

A lakatos TSN-1 szegélyköve teljesen hegesztett. Az asztallap 24 mm nedvességálló rétegelt lemezből és 1 fémlemezből áll.
Ár: 5 678 dörzsölje.

Levéltári fémszekrény. Egy rész, 2 ajtó. Egy állítható polccal, egy csavaros zárral kiegészítve.
Ár: 5 591 dörzsölje.

Szeptikus tartályok és keszonok kulcsrakész magánházakhoz. Vízkutak fúrása csigás módszerrel, burkolat egy és két oszlopban. Dolgozik rajta.
Ár: 1 400 dörzsölje.

Klíma festés

Klíma beltéri egység festése:

A legtöbb ember tudja, hogy a légkondicionálók beltéri egységei általában 3 színben készülnek: fehér, fekete és ritkábban fémes. A légkondicionáló beszerzésekor a színe is nagyon fontos, természetesen a fehér és a fekete színek kombinálódnak bármilyen színnel, de mi van akkor, ha nem fehéret vagy feketét, hanem mondjuk kék, narancssárga vagy akár lila beltéri egységet szeretne a szobájában? Ilyen paletta nagyon ritkán és csak a klímaberendezések divatmodelljeiben található meg, amelyek nagyon-nagyon tisztességesek.

Van azonban kiút ebből a helyzetből - a beltéri egységet az ön kívánságainak, ötleteinek és álmainak megfelelően festeni a belső terének színével. Szakértőink kiválasztják a kívánt színpalettát, egy olyan árnyalatot, amely ideálisan illeszkedik és harmonizál a szobája színvilágával, és stílusos díszítésévé válik, és méltó kiegészítője a belső térnek. Megteheti például:

A légkondicionáló beltéri egységének festésének költségei:

 • matt festék - 1500 rubel (beleértve a falat, a padlótól a mennyezetig és a kazettát)
 • fényes festék - 2000 rubel (beleértve a falat, a padlótól a mennyezetig és a kazettát)

Szolgáltatásunk egyszerűen pótolhatatlan szállodák, éttermek, kávézók, fitnesz klubok, nyaralók, stúdió apartmanok, irodák és hétköznapi apartmanok számára!

A légkondicionáló kültéri egységének festése:

Természetesen a klímaberendezés külső egységét a szoba homlokzatának színére is festheti, ha épülete építészeti megjelenése nagyon fontos az Ön számára, ráadásul sok irodatulajdonos ilyen követelményt támaszt a bérlőkkel szemben, ha például légkondicionálót akarnak telepíteni, amint az itt látható:

A légkondicionáló kültéri egységének festésének költsége:

 • matt festék - 2000 rubel
 • fényes festék - 2500 rubel

A légkondicionáló festése a következőket tartalmazza:

 • előkészítő munka:
 • az előlap, a külső egység tisztítása;
 • a felület zsírtalanítása;
 • felületi alapozás;
 • a légkondicionáló beltéri és kültéri egységeinek felületének közvetlen festése.

Garancia:

 • a légkondicionáló festett beltéri egységéhez - 9 hónap,
 • egy légkondicionált festett külső blokkhoz - 6 hónap.

Gyorsan, hatékonyan és elfogadható áron segítünk abban, hogy légkondicionálója valóban stílusos és egyedi legyen..

A légkondicionáló festése hatékony megoldás a belső tér harmóniájára

Egy bolti környezetben vonzónak tűnő légkondicionáló az otthoni belső térben helytelennek tűnhet. A Vetrenitsa cég szakemberei visszatérnek a harmóniához. A mesterek a tömböt a háttérképnek megfelelő egyszínűre festik, és képet készítenek a katalógusban rendelkezésre álló vagy veled együtt kidolgozott vázlatok szerint..

Szolgáltatás megrendelése

Szolgáltatások megrendeléséhez hívja a telefonszámot. A szakértők kényelmes időben érkeznek, segítenek kiválasztani a színt vagy kidolgozni egy vázlatot. A további együttműködés érdekében a testet szétszerelik. A munkát egy speciális műhelyben, modern berendezések felhasználásával végzik, az eredmény magas színvonalú eredményt jelent, a megbeszélt időszakon belül.

A művek listája a következőket tartalmazza:

 • a blokk tisztítása;
 • a felület zsírtalanítása a későbbi feldolgozáshoz;
 • alapozó felvitele;
 • festmény.

Képességek

Nemcsak az osztott rendszerek tömbjei színezhetők, a szakemberek bármilyen összetettségű rajzot alkalmaznak a mennyezetre, a falakra és a 3D-s padlóra. A színnel kapcsolatos problémák nemcsak otthon, hanem egy irodában, szállodában vagy más helyiségben is felmerülhetnek, ahol fontos a kényelem és az átgondolt tervezés. A speciális festék megvédi a terméket az idő előtti kopástól, és egységes felszereltséghez vezet, ahol a megjelenésre szigorú követelmények vonatkoznak.

Festési költség

A festés minimális ára 4000 rubel. Meg lehet nevezni a pontos költséget, miután szakember megvizsgálta a terméket és kiválasztotta a formatervezést. Az árat befolyásolják:

 • A festendő tömb méretei.
 • A kép bonyolultsága, további elemek jelenléte.
 • Bizonyos esetekben műanyag feldolgozásra van szükség.

A vállalat előnyei

A kapcsolatfelvétel során számos előnyt talál:

 • Tapasztalt kézművesek, akik minőségi munkát végeznek.
 • Nagy lehetőségek a szín és a design megválasztásában.
 • Viseljen ellenálló anyagokat.
 • Képesség nem szabványos kiutat találni a helyzetekből, mert a mesterek szakszerűen dolgoznak klimatikus felszereléssel.

Színes megoldás

Bármilyen összetettségű munkát pontosan végeznek, beleértve a festést és a sablonfestést is. Kidolgozhatja saját vázlatát. A légkondicionálót egyáltalán nem szükséges a lakás hátterébe takarni, fényes akcentussá tehető a szín és a forma gondos megválasztásával..

Mind a több színben történő színezés, mind a kardinális képváltás népszerű. A visszaverődés szintje eltérő lehet: fél matt, matt, "fémes" is használatos.

Az évek során elveszett megjelenés

Idővel a termék elveszíti a megjelenését:

 • Megváltoztatja a színt és váratlan árnyalatot kap.
 • A festék leválik.
 • Vannak foltok, karcolások.

Mindez nem tesz jót a belső térnek, és vágyakoznak a légkondicionáló cseréjére, még akkor is, ha megfelelően működik. A sérült anyag korrodálódik, főleg ha a kültéri egységről van szó, ami törést és kárt okoz a ház integritásában. A helyzet időben megelőzhető, ha felveszi a kapcsolatot a cég szakembereivel. A termék ismét vonzóvá válik, és sokáig fog tartani.

A társaság minden nap 10:00 és 20:00 óra között tart nyitva. Szolgáltatást rendelhet, vagy pontosíthatja az információkat a telefonszám felhívásával. Kérdéseket tehet fel a webhely űrlapján.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A haj gyorsan piszkos: mit kell csinálni?

A faggyúmirigyek szabályozásának helyreállítása a fő feladat a haj túlzott szennyeződése esetén. A megsértés okai lehetnek hormonális rendellenességek, pajzsmirigy betegségek, örökletes tényezők, a szálak banális helytelen gondozása.

Fórum Hair.com

kopaszságkezelés, hajátültetés Fórum index ‹Beszélgetés.‹ Alopecia nőknél Betűméret megváltoztatása GYIK Képtár bejegyzés bemenetÉrdemes mezoterápiát végezni?Érdemes mezoterápiát végezni?