Legfontosabb / Kiemelés

A legjobb hajfesték

Kiemelés

A bolygón minden második nő festi a haját. Ezért nagyon fontos kiválasztani a hajfestéket, amely megfelel az összes szükséges tulajdonságnak, például a minőségnek, az árnak és a könnyű használatnak..

 • Színspektrum
 • Előnyök
 • Állítsa be a kompozíciót
 • A termék felhasználásának módja
 • Vélemények

Innovatív megoldás a Loreal paint-mousse fejlesztőitől. Könnyen használható, ami lehetővé teszi, hogy otthon saját maga használja. Az újdonság ára 350 rubel. Ez az ő pozitív tulajdonsága is..

Színspektrum

A színezéshez használt Loreal mousse festéknek nagyon sok árnyalata van, ami lehetővé teszi a kívánt árnyalat pontos kiválasztását.
Minden szín több színben van ábrázolva a pontos színvisszaadás érdekében.

Nagyon fontos, hogy a fejlesztők gondoskodtak a természetes tónusok kedvelőiről. A haj nem fog hamisnak tűnni, mivel a tónusok természetes pigmenteken alapulnak. A Loreal teljes festékhabot 12 színben kínálják.

Előnyök

 1. Gazdaságos a fogyasztás során. Egy üveg elegendő a hosszú haj teljes színezéséhez.
 2. Hatékony küzdelem az ősz haj ellen.
 3. Kellemes aroma
 4. Szín fényereje
 5. Elfogadható áron
 6. A festék habszerkezetű, amely megakadályozza a csöpögést és kellemetlenségeket
 7. A kompozícióban található balzsam-kondicionáló később felhasználható. Az üveg elég nagy az ismételt használathoz.

Állítsa be a kompozíciót

 • Kartondoboz
 • Eldobható színező kesztyűk
 • Két üveg folyadék
 • Adagoló
 • Kondicionáló balzsam hajfestés után

A termék felhasználásának módja

A színes habfesték nagyon kényelmes és könnyen használható:

 1. Habkészítés: ehhez két palack termékét összekeverjük az első palackban, utána egy adagolót kell tenni az első palackra. Keveréskor nagyon fontos, hogy ne habozzon az üveget, hanem óvatosan csavarja vagy döntse meg többször az egyik oldalra. Az adagolót több kattintással kell aktiválni, amíg hab nem jelenik meg. A hab állaga könnyű, szellős.
 2. Habozzon habot az előre fésült hajra. Ugyanakkor a hab könnyen felvihető fésűk és kefék használata nélkül. A színezést a haj gyökereitől kell kezdeni, majd simán menjen a végéig..
 3. Miután a habot egyenletesen alkalmazzák a haj teljes hosszában, masszírozó kézmozdulatokkal dörzsölje be a hajgyökerekbe. A masszírozásnak 5-7 percig kell tartania.
 4. Hagyja a habot a haján fél órán át. Ugyanakkor ne takarja le semmivel a hajat, ne melegítse fel, és semmilyen módon ne befolyásolja. A festék önmagában aktiválódik.
 5. Öblítse le a hajat folyó vízzel
 6. Kondicionáló balzsamot alkalmazzon teljes hosszában (a készlet tartalmazza, és a haj puhává és rugalmasabbá tételét szolgálja)
 7. Öblítse le a kondicionálót, és kezdje el a stílust.

A festék időtartama a hajvonal szerkezetétől függ. Erősen legyengült és vékony hajon a pigment gyorsabban felszáll. Nem érdemes csökkenteni a festék aktiválásának idejét. A kívánt szín eléréséhez egyszerűen válassza ki a világosabb tónusú festéket. Ez megadja a kívánt eredményt..

A hosszabb színmegtartás érdekében a legjobb, ha a Loreal speciális sampont és balzsamot használ a színes hajra. A komplex használat elősegíti a szín megalapozását.

Vélemények

Először kaptam ajándékba ezt a festékhabot, a Loreal-t egy barátomtól. Korábban drága szalonok szolgáltatásait vette igénybe, ezért óvatosan reagált az ajándékra, sokáig nem akarta használni, de eljött a pillanat, amikor csak otthon kellett festeni a hajamat. Nem kellett több, mint három perc, mire elkészítettem a L'Oreal csodahabot. A hajam hossza rövid, ezért magam festettem az egész fejemre, és a hab továbbra is megmaradt. Egyébként két hónap után használtam. Akár hiszed, akár nem, a hangnem ugyanaz lett, bár féltem, hogy lejárt a lejárati idő. Miután az utasításoknak megfelelően a hajamon tartottam a terméket, folyó víz alatt lemostam, és kellemesen meglepődtem. Mindent egyenletesen festettek, az árnyalat olyan jól megválasztott és gyönyörű volt, hogy a mai napig ezt az eszközt használom. A balzsam felvitele után a haj sima és selymes lesz - ez tény. Később vettem magamnak egy ilyen balzsamot és egy speciális sampont a komplex ápoláshoz. Nem tudok betelni az új ruháimmal.

Ezt a festéket már többször használtam. Nem vagyok elégedett a hatással, de összehasonlítva a szalonban végzett professzionális színezéssel, az előny az ár. Maga is megérti, hogy az otthoni festés ára sokkal olcsóbb, mint a szalon. Ha a kényelemről beszélünk, akkor a termék gyorsan elkészül, könnyen alkalmazható. Nem fog radikális változást elérni a hajszínben. Vagyis valójában a hab tonikként működik, amellyel felélesztheti a hajszínét. Számomra ő egy vitamin maszk, amely kissé tonizál. A haj fényes, selymes és kellemes tapintásúvá válik.

A Loreal termék univerzális minden hajtípusra. Az ár-minőség arány önmagáért beszél. Meg lehet próbálni, de minden alkalommal drága használni. Én személy szerint jobban szeretek profi festékekkel festeni a szalonban. Lehet, hogy csak lusta vagyok ahhoz, hogy egyedül elvégezzem a fonatomat..

Hajfesték L'Oreal Sublime Mousse

A nő szépsége nem a karcsú derékról, a hosszú lábakról vagy a dús szempillákról szól. A lány akkor vonzó, ha magabiztos és elégedett a megjelenésével. Belső ragyogása vonz másokat és pozitív érzelmeket ad. A Loreal Mousse hajfesték elősegíti a fényes és egyedi megjelenést.

A L'Oreal Sublime Mousse festék előnyei

A festék fő jellemzője a különleges textúra, amelyet nagyon könnyű felhordani. A gyártó új termékei létrehozásakor újításokat vezetett be. A hab formájú festékkeverék egyszerűen és egyenletesen oszlik el a szálak között, ami biztosítja a tökéletes színezést. A festési eljárást nagyban megkönnyíti. Még egy kezdő is elérheti a tökéletes eredményt. Az alkalmazás után a termék nem ég és nem folyik. Az otthoni festés a fürtök festékével a Loreal Mousse hihetetlenül kényelmes és egyszerű.

Loreal Sublim Mousse kiváló munkát végez ősz hajjal. A festék tartóssága elképesztő, még egy hónap múlva is a szín fényereje ugyanaz marad. Annak ellenére, hogy a készítményben ammónia van, a terméknek nincs csípős és szúrós szaga. A színpaletta 15 árnyalatból áll. A tónusok telítettségét és természetességét a világos, sötét és vörös haj tulajdonosai értékelni fogják.

A Loreal festékével takarékoskodhat a szépségszalonok látogatásával és további hajcsövekkel hosszú haj esetén. A terméket gazdaságosan fogyasztják, és sokáig a hajon marad. Most sokkal ritkábban festheti a haját.

Világos árnyalatok

Fogyasztói vélemények

Véleményeket kapott a festékről barátaitól, ők pedig fodrászuktól. Régóta szőkét festek (a hajam világosbarna). Nagyon gyakran találkoztam azzal, hogy a festés után megtaláltam a hiányzó területeket. A festékhab esetében ez nem történik meg..

Szép festék. Tökéletesen fest szürke hajat. Nagyon sokáig a hajon marad. Nagyon szeretem, hogy nincs ilyen szörnyű szag. A festék nem süt a bőrrel érintkezve. Az ár elfogadható, ilyen eredményért kész lennék többet fizetni.

Fodrászként dolgozom (8 év tapasztalat). Különböző színező eszközökkel találkozom, így objektíven tudom megítélni. A Loreal Mousse valóban nagyon könnyen alkalmazható. A festés eredménye összehasonlítható az árnyalatok fényerejével és tartósságával kapcsolatban a professzionális termékekkel. Mindenkinek ajánlom a festéket, különösen azoknak, akik nem túl gyakorlottak ebben a kérdésben..

Mindig különböző festékeket használtam, mert biztos voltam az egyenlőségükben. Mindannyian egyformán sütöttek, folytak és szagoltak. A színeket elvileg időről időre megkedveltem, de nagyon gyorsan lemostam. Amikor kipróbáltam a Loreal-t, rájöttem, hogy most csak ezt a festéket fogom használni. A létesítményre nincs panasz. Elégedett mindennel: ár, egyszerű alkalmazás és eredmény.

Az árnyalatok természetessége meghökkent. A festés után a haj nem száraz és nem durva, fényes és sima. A színezés kevesebb időt vesz igénybe, és mindent egyenletesen lehet festeni. Olajos hajam van, és gyakran kell hajat mosnom. Korábban emiatt gyakrabban kellett festenie a haját. A Loreal hosszabb ideig tart, mint más festékek.

Színezés virágokkal a Loreal Mousse festékpalettáról

A fürtök színkompozícióinak sokféle árnyalata között külön helyet foglal el a Loreal Sublim Mousse színpaletta.

A haj festésére a kozmetikai üzletekben jelenleg nagy választékot kínálnak különféle kompozíciókból, amelyek mindegyikének megvan a maga szín- és árnyalatpalettája..

Az ilyen sokféle festék sokkal megnehezíti a legmegfelelőbb árnyalat kiválasztását..

Eközben a fürtök festésére szolgáló eszköz kiválasztásakor ügyelnie kell az összetételére, ez különösen akkor fontos, ha legyengült és sérült hajról van szó.

A legbiztonságosabbak az ammónia nélküli festékek, mivel éppen ez az elem befolyásolja leginkább a haj állapotát..

Az ammónia nélküli modern professzionális festékek meglehetősen tartós hatást fejtenek ki. Színpalettájuk sokféleségével és színtelítettségével különbözik..

A hétköznapi emberek és a professzionális stylistok jó véleményei tartalmazzák a Loreal festéket a mousse sorozatból, amely örömet okoz a haj festésének folyamatában.

Színpalettája lehetővé teszi, hogy minden nő kiválassza a számára legmegfelelőbb árnyalatot, amitől valóban gyönyörű lesz a haja..

A Mousse sorozat Loreal festékével történő festés után a haj gazdag és mély színt kap, ugyanaz, mint a festékdobozon található fotón.

Jellemzők

Az összes jelenleg létező hajfesték feltételesen három típusra osztható, nevezetesen: természetes, fizikai és kémiai.

Mindegyik pigmenttípusnak megvannak a maga jellemző tulajdonságai és különbségei, amelyeket figyelembe kell venni a fürtök festésére szolgáló egyik vagy másik összetétel kiválasztásakor.

Tehát szokás a természetes pigmentekre hivatkozni, mint amelyeket természetesen a természetből nyertek..

Leggyakrabban hennát, basmát, néhány növényi készítményt és más természetes elemeket használnak a haj természetes összetevőkön alapuló festékekkel történő festésére..

Ezeket a készítményeket abszolút biztonságosnak tekintik a haj egészségére, ráadásul elég hatékonyan segítenek a sérült fürtök helyreállításában.

A természetes árnyalatok palettája nem különbözik sokféleségében, azonban számos mesterséges úton előállított pigment megirigyelheti a színek tartósságát és telítettségét..

Az ilyen alapok összetételében nincs ammónia, ami megmagyarázza azok előnyös tulajdonságait..

Ennek ellenére a legtöbb nő még mindig vegyi pigmenteket használ hajának színezésére, amelyek manapság hatalmas választékban találhatók a kozmetikai üzletek polcain..

Az ilyen termékek palettáját sokfélesége különbözteti meg, ráadásul a haj árnyalatai világosak és telítettek, amint az az alábbi fotón jól látható..

A fizikai színű készítményekre ma nagy szükség van.

A színezés hatása átmenetileg átmeneti, mivel minden aktív komponensük nem hatol be mélyen a hajszerkezetbe, hanem a hajszálon kívül telepedik le.

Ez a tonális pigment, ha szükséges, gyorsan lemosható a hajvonal felszínéről. Ezenkívül a tonális pigment még minimális mennyiségű ammóniát sem tartalmaz, ami biztonságossá teszi a haj szerkezetét..

Az ilyen termékek palettája sokféle árnyalattal van tele, és hihetetlen változatosságával lep meg..

A mousse sorozat Loreal márkaneve alatt gyártott festékeket kémiai festékként osztályozzák.

Ammóniát tartalmaznak, de minimális mennyiségben, ami szinte biztonságossá teszi a haj egészségét.

A tonális pigmenthez hasonlóan könnyen alkalmazhatók a hajon, de hosszantartó és tartós hatással bírnak..

A L'Oreal a telített árnyalatok széles választékának széles választékát kínálja, amely lehetővé teszi, hogy minden nő könnyen kiválaszthassa a számára legelőnyösebb és legmegfelelőbb hangszínt..

Sokféle paletta és árnyalat

A Mousse sorozat Loreal festékpalettája körülbelül húsz különböző árnyalatot tartalmaz, amelyek mély és gazdag színt kölcsönöznek a fürtöknek. A L'Oreal élénk árnyalatokat kínál minden ízléshez.

A Loreal Mousse sorozat sokféle színe közül az emberiség gyönyörű felének minden képviselője kiválaszthatja a számára legelőnyösebb hangot.

A szőke szerelmeseinek ötféle tónus közül lehet választani. Ezenkívül a paletta négy piros színt, valamint vörös és feketét tartalmaz..

A Loreal élénk gesztenyeszőke árnyalatokat, valamint sok más érdekes tónust kínál. Ez a festék jól illeszkedik a fürtökhöz, és segíti őket a gyors átalakulásban..

Ez a festék kiváló megoldás lesz, ha radikálisan meg akarja változtatni a képét..

A Loreal festékek minden előnye és a telített árnyalatok hatalmas színpalettája ellenére rendkívül óvatosan kell színt választani..

Jobb ezt megbízni olyan profi stylistokkal, akik jól ismerik a különféle színezékek tulajdonságait, és képesek lesznek tanácsot adni a legoptimálisabb lehetőségnek..

A mousse sorozat Loreal festékét hihetetlen gazdaságossága különbözteti meg, amikor felhasználják. Még hosszú és vastag fürtök is festhetők egy csomaggal..

Ennek a sorozatnak a festékei kiválónak bizonyultak az ősz haj elleni küzdelemben. Árnyékuk a lehető legközelebb áll a természetes tónusokhoz, ami segít a fürtöknek természetes vonzerőt adni..

A színpaletta sokszínűségével lep meg, ráadásul ezeket a kompozíciókat kellemes bogyós aromájuk jellemzi.

A Loreal habfestékekben lévő kis mennyiségű ammónia gyakorlatilag semmilyen módon nem befolyásolja a fürtöket. Ennek a festéknek a gyakori használata esetén is a szálak egészségesek és természetes energiával sugárzók maradnak..

Ezek a termékek tartalmaznak néhány vitamincsoportot, amelyek a lehető legkisebbre csökkentik a fürtökre gyakorolt ​​stressz hatásait a festés után..

A Loreal mousse festékek színpalettája lehetővé teszi, hogy minden nő gyorsan meghatározza a hangszínt.

Azt is meg kell jegyezni, hogy ennek a festéknek tartós, tonális hatása van.

A Loreal mousse festékek színpalettájának csodálatos változatosságát, amelyet fotóink mutatnak be, megerősítik azok véleményei is, akik megtapasztalták önmagukon végzett hatékony hatásukat..

Festés rendje

A Mousse sorozat Loreal festéke krémes massza formájában készül, amelyet könnyű felhordani a fürtökre.

A tónusösszetétel könnyen, egyenletesen oszlik el a hajszál teljes területén, ami segít egy árnyalat elérésében a festés során.

Ez a festék nem csöpög le a szálakról, ráadásul nem foltozza meg a füleket és a fej egyéb bőrterületeit. Az elkészítéshez elegendő két palackot összekötni a termékkel és alaposan rázni.

Minden festékkészlethez tartozik egy speciális adagoló, amely némileg leegyszerűsíti az előkészítés és az azt követő alkalmazás folyamatát.

Miután az adagoló megnyomásakor megjelenik a hab, a készítmény készen áll a festési eljárásra.

A textúrája szerint a hab sorozat festése könnyű habra hasonlít, amely gyorsan eloszlik a fürtök teljes felületén, és egyenletesen eltakarja az egyes szálakat.

Annak érdekében, hogy a szín a lehető legtelítettebb és legmélyebb legyen, ajánlott egy speciális kozmetikai balzsamot használni, amely minden termékhez tartozik, a Mousse Loreal festék felhordása után..

A Mousse Loreal színpaletta változatossága lehetővé teszi, hogy minden nő kiválassza a számára legelőnyösebb árnyalatot..

A festés utáni hajszín természetesnek és gyönyörűnek bizonyul, és ezt fotóink jól bizonyítják.

A Loreal már régóta a termékek széles színpalettájára összpontosít, és a mousse sorozat festékeiben teljes egészében bemutatja.

A Loreal színpalettája hihetetlen természetességével és lenyűgöző telítettségével lenyűgöz.

Az ilyen kompozíciók minimális erőfeszítéssel lehetővé teszik a kép radikális megváltoztatását, tökéletesebbé és stílusosabbá tételét..

A Loreal of the Mousse sorozat festék azok számára, akik az élénk és természetes színt kedvelik.

Festékhab Loreal Sublime (Loreal Sublime Mousse) - hajfestés ammónia, paletta és vélemények nélkül

Sok nő első kézből tudja, milyen nehéz minőségi hajfestéket találni. De rajta múlik a festési eljárás eredménye. Ma már több tucat különböző festékkészítmény létezik, hatékonyságuk, biztonságosságuk és áruk változó. Mindezen változatosság között nehéz igazán megbízható márkát választani. Tehát a LOreal (Loreal) cég, amelyet a szakemberek nagyra értékelnek a világ minden tájáról, többféle hajfesték-palettát gyárt, köztük egy állandó habfestéket.

A gyártóról L'Oreal (Loreal)

A L'Oreal vállalat története elválaszthatatlanul kapcsolódik Eugene Schueller francia vegyész nevéhez. 1909-ben gyógyszerészként dolgozott az egyik francia kis patikában. Egy nap a felesége frizuráját erősen elrontotta a festék, amely akkoriban rendkívül rossz minőségű volt. Ezt követően szavát adta, hogy elkészítse a világ legjobb kompozícióját ehhez az eljáráshoz. Terméke olyan jónak bizonyult, hogy rövid idő után úgy dönt, hogy szabadalmaztatja a kompozíciót, és megkezdi az összes legjobb fodrászszalon szállítását. Schueller minden megtakarítását ebbe az első tőkeként szolgáló kampányba fektette. Kezdetben L'Aureale-nak nevezte kompozícióját, amely fordításban "biztonságos hajfesték". Alig néhány évvel később megtalálták az első befektetőket, és kezdetben egy otthoni hajfestéket előállító kisvállalkozás kezdett irodákat nyitni a világ számos országában. Az alkotó halála után pedig a L'Oreal vezetését lánya vette át, aki gyermekkora óta apja gyárában dolgozott..

Ma a francia márka termékei nem korlátozódnak csak egy hajfestékre, így kozmetikumok szabadulnak fel a testápoláshoz, a dekoratív kozmetikumok és az illatszerek számára. A világ 22 országában több mint 47 gyár működik a világon, amelyek közül sok saját laboratóriummal rendelkezik, amelyek új technológiákat hoznak létre és tesztelnek a kozmetológia, a gyógyszeripar és még a bőrgyógyászat területén.

A vállalat fő szlogenje: "Mert megérdemlem", mert a termékek minősége az, amellyel a gyártó hírnevet szerzett..

A festékhab leírása Loreal Sublime Mousse

Hajfesték-hab - újdonság a festés területén. Sok szakértő úgy véli, hogy egy ilyen gyógymód a legjobb azoknak a nőknek, akik aggódnak hajuk egészségéért az eljárás után. És jó okból a színező kompozíciók sejt szinten rontják a haj szerkezetét, amelyet aztán rendkívül nehéz megjavítani..

A festék-hab lehetővé teszi nemcsak a fürtök gyönyörű színének elérését, hanem a haj vonzó megjelenésének, fényének és szerkezetének megőrzését is. A termék könnyen felvihető és egyenletesen oszlik el a haj teljes felületén, egyenletes színt biztosítva a szálak teljes hosszában, ami lehetővé teszi az egyenletes színezést.

A teljes festéshez mindössze 30 perc elegendő, miközben a színező összetételt szokásos folyó vízzel könnyen lemoshatja a kézről és a fejbőrről. Mint minden kozmetikai termék, a habfestéknek is vannak előnyei és hátrányai..

Előnyök

 • a haj gyengéd hatása ellenére a termék képes egyszerre több tónussal megváltoztatni a fürtök színét, anélkül, hogy a fürtöknek különösebb kárt okozna. Ez nagyon kényelmes a radikális képváltáshoz;
 • a haj a festék felhordása után sima, fényes és egészségesnek tűnik;
 • a kompozíció könnyen felvihető a szálakra, miközben a habos állapot miatt nem folyik le, ráadásul nem foltozza sokat a kezek és a fejbőrt;
 • nem kell sokáig a fején tartani a kompozíciót, csak 30 perc elegendő a teljes festéshez;
 • a paint-mousse kiváló munkát végez az ősz haj festésén, ami néha még a tartós és megbízható készítmények esetében is nagy problémát jelent.

hátrányai

 • a habfesték fő hátránya a hatás rövid időtartama. A természetes ammóniamentes összetétel miatt a termék nem perzisztens. A színezés után a szín egy hónap múlva kezd lemosni;
 • a termék nem alkalmas azok számára, akik szeretik az extravagáns színezést. A termék színpalettája nagyon kevés, és csak néhány tucat természetes árnyalat van;
 • a festéket nem ajánlott nagyon világos vagy sötét szálakra felhordani. Nem minden gyártó garantálja a maximális festést ilyen esetben..

Bizonyos hátrányok ellenére a termék biztonságos összetétele, valamint a haj vonzó megjelenése miatt az eljárás után aktívan szerzi a rajongókat szerte a világon..

Biztonságos festési technológia

A könnyű használat a mousse hajfestékek egyik fő előnye. A kompozíció otthon alkalmazható, csak az utasításokat követve. Ezenkívül a habot mindig kényelmes palackokban értékesítik, ami megkönnyíti a színezés folyamatát. A festéket egyenletesen préselik ki belőle, ami lehetővé teszi, hogy a fürtök teljes területére felvigye.

A festési technológia hasonlít a szokásos hajhab használatára, kivéve az eredmény várakozási idejét:

 1. Vigye fel a habot kissé nedves hajra, egyenletesen ossza el a kompozíciót a fürtök teljes hosszán;
 2. Ügyeljen arra, hogy a festéket a szálak gyökereire és végeire vigyék fel. Ez azért fontos, hogy a kompozíció eloszlik a haj teljes felületén, behatoljon a szerkezetébe, hogy megváltoztassa a színező pigmentet;
 3. 30-35 perc múlva alaposan öblítse le a haját meleg folyó vízzel. A legjobb eredmény érdekében kenje be a balzsamot. A stylistok tápláló maszkok készítését javasolják, miután a színező kompozíciót egy hétig felhordták a fürtök térfogatának és fényének elérése érdekében.

A habfesték nem tartalmaz káros ammóniás anyagokat, ezért nem károsítja a hajat. Ezenkívül a terméknek kellemes illata van, amely sokáig kitart a festési eljárás után..

Hogyan válasszuk ki a megfelelő árnyalatot

A termék egyik hátránya az a csekély árnyalat paletta, amelyet még a világ legjobb kozmetikai márkái is kínálnak. A mousse festéknek általában csak 12-15 színe van a palettán, és ezek csak természetes árnyalatok. Ha szokatlan színű fürtöket szeretne kapni, akkor ez az eszköz nem az Ön számára. Ugyanakkor megkönnyíti a hajfesték kiválasztásának folyamatát..

Ajánlatos a legtermészetesebb árnyalatot választani, amely legfeljebb 1-2 tónusban tér el a hajszínétől. Ehhez a legjobb a színskála használata, amelyet minden üzletben vagy szépségszalonban könnyű megtalálni. Ha tudni akarja, milyen eredményt érnek el maximális pontossággal, használhat online alkalmazásokat a hajszín kiválasztásához, amelyek lehetővé teszik, hogy ne csak egy árnyalatot, hanem egy új frizurát is kipróbálhasson..

A paletta és a szín kiválasztása

A L'Oreal Sublime Mousse hajfesték-sora nem sokféle színben gazdag, de a bemutatott 20 különböző árnyalatú paletta szinte minden göndör festéséhez elegendő. Ez 5 árnyalat a világos haj és a szőke tulajdonosok számára, 4 vonzó vörös tónus és 11 szín a sötét, barna vagy világos barna fürtök tulajdonosainak..

A L'Oreal festék színpalettájának nagy előnye csak a természetes árnyalatok, amelyek lehetővé teszik, hogy olyan színt válasszon, amely csak pár tónussal tér el a természetestől, miközben egyedi hatást kelt..

Ebben a sorban sok színnév nagyon hasonló, ezért termék vásárlásakor mindenképpen használja a színtáblát.

Hogyan kell ápolni a haját

A hajfestés nagy plusz habja a fürtök egészségének biztonsága. Ezért a kompozíció felhordása után nincs szükség állandó hajápolásra, ahelyett, hogy a szálakat ammóniaszerekkel festenék. És a legjobb eredmény elérése érdekében van néhány egyszerű irányelv:

 • festék felhordása után ajánlott balzsamot használni. Ez extra fényt ad, és kiegyenlíti a színt;
 • a festést követő első napon ne mosson hajat semmilyen mosószerrel. Ez elősegíti a maximális eredmények elérését és a színező részecskék behatolását a haj szerkezetébe;
 • annak ellenére, hogy a habfesték a legkíméletesebb színválaszték, nem kívánatos bármilyen hőkezelő eszközt használni a haj formázásához és szárításához (hajszárító, vasaló, hajvasaló). Ez jelentősen elrontja a fürtöket, szárazra és törékennyé teszi őket;
 • több hatás érhető el, ha rendszeresen használ hidratáló házi maszkokat. Ez nemcsak a haj egészségének megőrzésében, hanem a vonzó megjelenés megőrzésében is segít;
 • gondosan mérlegelje a sampon választását. Összefüggésben kell lennie a haj típusával, és a habgal való festés után is ajánlott olyan kompozíciót választani, amely kifejezetten a festett hajra vonatkozik;
 • haj festés után több gondot és figyelmet igényel. Ezért ne csak a tisztaságukra vigyázzon, hanem a fürtöket is hagyja pihenni. Ehhez nem szabad állandóan a szálakat szoros kötegekben elhelyezni, és rugalmas szalagokat használni. Éjjel célszerű lazítani a haját.

Frizura kaszkád a hosszú hajhoz barnáknak és más frizura a hosszú, sötét hajhoz

A férfiak hajhullásának leküzdésének módszereiről és eszközeiről itt olvashat bővebben.

Videó: Vélemények a L`Oreal Sublime Mousse festékről

A L'Oreal Sublime Mousse hajfestékkel kapcsolatos további részletekért nézze meg a videót

Következtetés

Ma a hajfestékek gyártói előreléptek, és számos készítményt gyártanak a biztonságos, de hatékony hajfestés érdekében. Az egyik ilyen lehetőség a L'Oreal Sublime Mousse vonal. Ez az egyik első hajfestő szer, amely egyszerre rendelkezik hab és hab tulajdonságokkal. Úgy gondolják, hogy a haj hasonló festékkel történő festése a legkíméletesebb módja a stílus megváltoztatásának, miközben nem károsítja az egészségét..

Színezés virágokkal a Loreal Mousse festékpalettáról

Sok nő első kézből tudja, milyen nehéz minőségi hajfestéket találni. De rajta múlik a festési eljárás eredménye. Ma már több tucat különböző festékkészítmény létezik, hatékonyságuk, biztonságosságuk és áruk változó. Mindezen változatosság között nehéz igazán megbízható márkát választani. Tehát a LOreal (Loreal) cég, amelyet a szakemberek nagyra értékelnek a világ minden tájáról, többféle hajfesték-palettát gyárt, köztük egy állandó habfestéket.

A gyártóról L'Oreal (Loreal)

A L'Oreal vállalat története elválaszthatatlanul kapcsolódik Eugene Schueller francia vegyész nevéhez. 1909-ben gyógyszerészként dolgozott az egyik francia kis patikában. Egy nap a felesége frizuráját erősen elrontotta a festék, amely akkoriban rendkívül rossz minőségű volt. Ezt követően szavát adta, hogy elkészítse a világ legjobb kompozícióját ehhez az eljáráshoz. Terméke olyan jónak bizonyult, hogy rövid idő után úgy dönt, hogy szabadalmaztatja a kompozíciót, és megkezdi az összes legjobb fodrászszalon szállítását. Schueller minden megtakarítását ebbe az első tőkeként szolgáló kampányba fektette. Kezdetben L'Aureale-nak nevezte kompozícióját, amely fordításban "biztonságos hajfesték". Alig néhány évvel később megtalálták az első befektetőket, és kezdetben egy otthoni hajfestéket előállító kisvállalkozás kezdett irodákat nyitni a világ számos országában. Az alkotó halála után pedig a L'Oreal vezetését lánya vette át, aki gyermekkora óta apja gyárában dolgozott..

Ma a francia márka termékei nem korlátozódnak csak egy hajfestékre, így kozmetikumok szabadulnak fel a testápoláshoz, a dekoratív kozmetikumok és az illatszerek számára. A világ 22 országában több mint 47 gyár működik a világon, amelyek közül sok saját laboratóriummal rendelkezik, amelyek új technológiákat hoznak létre és tesztelnek a kozmetológia, a gyógyszeripar és még a bőrgyógyászat területén.

A fő szlogen, mert a termékek minősége az, amelyről a gyártó hírnevet szerzett.

Loreal villámlás és hatás

A Loreal márkájú festékek, amelyek különféle hatásokat nyújtanak, a következők:

 • Tapintható fénypontok;
 • Colorist Secrets Shine Gloss;
 • Colorist Secrets rézfúvó;
 • Couleur szakértő;
 • Szuper Szőke;
 • Frost - Design;
 • Színsugarak;
 • Féria sokoldalú kiemelések;
 • Egészséges megjelenés.

Vizsgáljuk meg őket részletesebben:

Loreal Touch-On Fénypontok

 • egyértelmű színű szálak;
 • ujj applikátor;
 • gyors és egyszerű.

A Touch-On Highlights természetes ragyogást és háromdimenziós dimenziót hoz az ujjbegyére. Az innovatív Control-Touch Finger TIP applikátor élesen kiemeli az egyes hajszálakat a gyökerétől a hegyéig. Se kalap, se fólia, se felhajtás.

Vélemények a Loreal Touch-On Highlights-ról:

Szín: H60 krémes karamell

- A szedett tabletták miatt nem tudom teljesen megváltoztatni a hajszínemet. Ezért úgy döntöttem, hogy megpróbálom kiszínezni a szálakat, és kellemesen meglepődtem! Olyan boldog vagyok, hogy végre színt tudok adni a hajamnak. Köszönöm Loreal. "

Szín: H50 Pirított mandula

- Nemrég egy nagyon világos szőkéből barna színűre festettem (mély aranybarna), mint saját színt. Tetszett az árnyék, de szerettem volna még ragyogni. Végül úgy döntöttem, hogy könnyítem a szálakat. Ez a különbség! Hosszú hajam van, ezért körülbelül 15 percig mostam a festéket, amíg kiderült, hogy a szálak arany árnyalatot kaptak! Tökéletesen!"

Árnyék: H80 Arany Méz

„Körülbelül egy éve magam könnyítem meg a tincseimet (a szalon túl kemény volt a pénztárcámhoz). A szálak könnyítése önmagamban mindig nehéz, és a múltban is rossz eredményeket értem el. Ez a festék viszonylag könnyen felvihető. A szín csodálatos szőkének bizonyult, rézárnyalatok nélkül. "

Szín: H90 Jeges pezsgő

„Rossz festék! A szálaim nemcsak narancssárgának tűnnek, hanem úgy érzik, mintha egy ötéves gyerek is készítette volna őket. Az ujj applikátort elég nehéz használni, ezért feladtam, és csak az ujjammal kentem fel. Soha ne vásároljon többet! "

Azt tanácsoljuk, olvassa el: Mi a legjobb hajfesték?

Loreal Colorist Secrets Shine Gloss

 • a csintalan szín megszelídítése;
 • 5 perces munka;
 • ammónia mentes.

Szeretne minden nap egészséges fényt a hajának? Hajápoló termékek alkalmazása vagy elszíneződés nélkül? A Colorist Secrets Shine Gloss mindössze 10 perc alatt fényes ragyogással telíti a hajat. 100% ammónia mentes, a Shine Gloss hetekig tart.

Vélemények a Loreal Colorist Secrets Shine Gloss-ról:

- Csak dühös vagyok! Megláttam ezt a festéket a polcon, és úgy döntöttem, miért ne próbálnám ki. Nekem indigó színű hajszínem van, és három hetente fizetek egy mesternek, hogy színezzen. A festék nemcsak tompává tette a színemet, hanem csúnya foltok is megjelentek! "

„-Nem látok fényt és ragyogást, és általában csalódott vagyok. A haj puha, de nem fényes. Csalódott vagyok!"

„- Azóta használom ezt a festéket, amióta megjelent a boltok polcain. A haj puha és fényes, előtte L'Oreal Inoa festékkel festettem. 3 hetente színezek. "

Loreal Colorist Secrets rézfűző

 • a csintalan szín megszelídítése;
 • 5 perces munka;
 • Ammóniamentes.

A sárgaréz Banisheru csökkenti a nem kielégítő színt, és a nemkívánatos meleg árnyalatokat hűvösebbé, szebbé teszi, kiegyensúlyozott színt eredményezve. Azonnal eltompítja a réz, sárga, arany, vörös és vöröses tónusokat. 5 perc elteltével a haja ragyogó, természetes árnyalatot kap.

Vélemények a Loreal Colorist Secrets Brass Banisher-ről:

“- Most kaptam a múlt héten. A festék segített csökkenteni a túlságosan sárga színt, de nem olyan jó, mint a néhány évvel ezelőtt használt L'Oreal Tone Refiner. "

„- Csak kiváló festék! Nagyon nem tetszett a hajam arany árnyalata az utolsó festés után, de ez a festék segített és elnémította. "

“- Ki akartam egyenlíteni a haj réz tónusát, ennek eredményeként két tónussal sötétebbnek bizonyult! Foltok és egyenetlen szín! A fejbőr elkezdett hámozni a szárazságtól. "

Loreal Couleur szakértő

 • szín + világítás egyben;
 • gyors alkalmazás;
 • professzionális villámlás.

A Couleur Experte az egyetlen házi festék, amely kettős rendszerrel ötvözi a tartós színt és a harmonikus világítást egyetlen konzisztenciában. Tökéletesen illeszkedő árnyalatok, gazdag, elegáns árnyalatot érnek el, mintha a szalonban hozták volna létre, nem pedig otthon.

Vélemények a Loreal Couleur Expertről:

Szín: 6.0 Mandula Rocca

„Imádom ezt a festéket. Több éve használom. 18 éves korom óta festem a hajam, és ez a kedvenc színem. "

Szín: 8.0 pirított kókuszdió

„Ez az első otthoni festék, amely kellemes eredményeket hozott! Úgy nézek ki, mint a lány a csomagon! Egyébként az ősz haj átfestve van! "

Loreal szuper szőke

 • ragyogó szőke;
 • ultravigyázatosság;
 • egy egyszerű lépés.

Szerezz egy pompás élénk szőkét, a hajad mindig is ezt a színt szerette volna. A fejlett szuperkönnyítő rendszer a gyökerektől a végéig egyenletesen szőkére festi a hajad, és világosítja a természetes vagy színes hajat egy egyszerű lépésben. A világosítás során a szuperdús krém védi és ápolja a hajadat, míg a speciális kondicionáló formulájú sampon mélyen hidratálja a hajat, puhává és kellemes tapintásúvá teszi.

Vélemények a Loreal Super Blonde-ről:

Szín: 200 Bleach Blonde

„A festék nem igazolta magát. Soha többé nem veszek L'Oreal termékeket. Foltos, szőke hajat adott nekem különböző helyeken, hihetetlenül összekuszálta - egy órába telt, mire jól megfésülködtem, természetesen sok haj kihullott. "

Szín: 200 Bleach Blonde

„Jó, hogy követtem az utasításokat, és lezárási tesztet hajtottam végre - nem azt, amit a csomagoláson szereplő ígéretekre számítottam. 60 perc elteltével a szál narancssárgává vált. Soha nem fogok neki sminkelni. "

Szín: 200 Bleach Blonde

- Nagyon szeretem a színemet, általában más festékkel festettem, de valahogy nem volt ott, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom a L`Oreal-t. Most csak használni fogom. "

Loreal Frost - Design

 • tiszta világítás;
 • könnyen felvehető kalap;
 • ideális hosszú hajhoz.

Frost - A Design Dramati hajfestéknek egyedülálló formulája van, amely időt takarít meg Önnek, és fürtjeinek kellemes, krémes árnyalatot kölcsönöz a napsütésben. A könnyen viselhető sapka segítségével könnyedén kiválaszthatja a világosítani kívánt szálakat, elkerülve az esetlen hibákat és a nem kívánt eredményeket. Készíthet vékony vagy vastagabb szálakat. Befejezés festékkel az extra fényesség érdekében.

Vélemények a Loreal Frost - Designról:

Szín: H85 pezsgő

"Nagyon csalódott vagyok a festékben. A lányom mindig szőke volt, de sokáig nem sminkelt, és azt javasoltam, frissítse a színét. Természetesen a szőkét választotta. A legelső este, amikor megpróbáltuk átcsúsztatni a szálakat a kalapon, olyan sokáig tartott, hogy amikor befejeztük az egyik oldalt, már késő volt, és lefeküdtünk! Másnap úgy döntöttünk, hogy újrakezdjük - ez volt a legrosszabb festés. "

Szín: H65 karamell

„Végül kezembe került a haj könnyebbé tétele - elképesztő összegeket költöttem szalonokra - és még mindig soha nem voltam elégedett az eredményekkel. Karamellás árnyalatot használtam (nagyon sötét hajam van), és az ujjaimmal kentem fel. Nagyon klassz lett - mindig bókokat adnak nekem! "

Loreal színes sugarak

 • színes kiemelések;
 • még a legsötétebb hajra is.

A paletta nagyon világos, a haját nagyon észrevehető színes szálak díszítik, amelyek még a sötét hajon is láthatók. Egyetlen egyszerű mozdulattal élénk színű villanásokat hajthat végre a haján, festheti a frufruját, vagy ecsetelheti az összes haját.

Vélemények a Loreal Color Rays-ról:

Árnyék: Vörös sugarak

"Barátaimmal szeretjük különböző színekkel festeni a szálainkat, ez az egyetlen élénk szín, amely látható marad."

Árnyalat: Rózsaszín vaku (Fuschia Flash)

- A lányom imádja sötét haját fényes szálakkal díszíteni. Az alkalmazás nagyon egyszerű volt, az első szín olyan jól látható volt a haján. Kár, hogy a színválaszték korlátozott. "

Loreal La Petite Frost H75 Chardonnay

 • tiszta világítás;
 • könnyen felvehető kalap;
 • rövid hajra ideális.

A Loreal La Petite Frost H75 Chardonnay ideális rövid hajhoz vagy az arcot keretező szálak színezéséhez. A kényelmes kalap lehetővé teszi, hogy tökéletesen elhelyezett színes szálakat hozzon létre - kevesebb, mint 20 perc alatt.

Vélemények a Loreal La Petite Frost H75 Chardonnay-ról:

„Ez a festék jó a rövid haj számára. Nincs narancs vagy réz árnyalat - nagyszerű mézszőke. "

„- Csodálatos szín, könnyen felvihető. Továbbra is használom. Felhúztam a sapkámat, de sok időbe telt. "

„- Mindig elég jó összegeket fizettem a mesternek a szalonban, ezért olcsóbb otthoni felhasználási lehetőséget kerestem. Többet is kipróbáltam, de ez a legjobb! "

A festékhab leírása Loreal Sublime Mousse

Hajfesték-hab - újdonság a festés területén. Sok szakértő úgy véli, hogy egy ilyen gyógymód a legjobb azoknak a nőknek, akik aggódnak hajuk egészségéért az eljárás után. És jó okból a színező kompozíciók sejt szinten rontják a haj szerkezetét, amelyet aztán rendkívül nehéz megjavítani..


L'Oreal festékhab

A festék-hab lehetővé teszi nemcsak a fürtök gyönyörű színének elérését, hanem a haj vonzó megjelenésének, fényének és szerkezetének megőrzését is. A termék könnyen felvihető és egyenletesen oszlik el a haj teljes felületén, egyenletes színt biztosítva a szálak teljes hosszában, ami lehetővé teszi az egyenletes színezést.

A teljes festéshez mindössze 30 perc elegendő, miközben a színező összetételt szokásos folyó vízzel könnyen lemoshatja a kézről és a fejbőrről. Mint minden kozmetikai termék, a habfestéknek is vannak előnyei és hátrányai..

Előnyök

 • a haj gyengéd hatása ellenére a termék képes egyszerre több tónussal megváltoztatni a fürtök színét, anélkül, hogy a fürtöknek különösebb kárt okozna. Ez nagyon kényelmes a radikális képváltáshoz;
 • a haj a festék felhordása után sima, fényes és egészségesnek tűnik;
 • a kompozíció könnyen felvihető a szálakra, miközben a habos állapot miatt nem folyik le, ráadásul nem foltozza sokat a kezek és a fejbőrt;
 • nem kell sokáig a fején tartani a kompozíciót, csak 30 perc elegendő a teljes festéshez;
 • a paint-mousse kiváló munkát végez az ősz haj festésén, ami néha még a tartós és megbízható készítmények esetében is nagy problémát jelent.


Fő árnyalat paletta

hátrányai

 • a habfesték fő hátránya a hatás rövid időtartama. A természetes ammóniamentes összetétel miatt a termék nem perzisztens. A színezés után a szín egy hónap múlva kezd lemosni;
 • a termék nem alkalmas azok számára, akik szeretik az extravagáns színezést. A termék színpalettája nagyon kevés, és csak néhány tucat természetes árnyalat van;
 • a festéket nem ajánlott nagyon világos vagy sötét szálakra felhordani. Nem minden gyártó garantálja a maximális festést ilyen esetben..

Bizonyos hátrányok ellenére a termék biztonságos összetétele, valamint a haj vonzó megjelenése miatt az eljárás után aktívan szerzi a rajongókat szerte a világon..

A termék felhasználásának módja

A színes habfesték nagyon kényelmes és könnyen használható:

 1. Habkészítés: ehhez két palack termékét összekeverjük az első palackban, utána egy adagolót kell tenni az első palackra. Keveréskor nagyon fontos, hogy ne habozzon az üveget, hanem óvatosan csavarja vagy döntse meg többször az egyik oldalra. Az adagolót több kattintással kell aktiválni, amíg hab nem jelenik meg. A hab állaga könnyű, szellős.
 2. Habozzon habot az előre fésült hajra. Ugyanakkor a hab könnyen felvihető fésűk és kefék használata nélkül. A színezést a haj gyökereitől kell kezdeni, majd simán menjen a végéig..
 3. Miután a habot egyenletesen alkalmazzák a haj teljes hosszában, masszírozó kézmozdulatokkal dörzsölje be a hajgyökerekbe. A masszírozásnak 5-7 percig kell tartania.
 4. Hagyja a habot a haján fél órán át. Ugyanakkor ne takarja le semmivel a hajat, ne melegítse fel, és semmilyen módon ne befolyásolja. A festék önmagában aktiválódik.
 5. Öblítse le a hajat folyó vízzel
 6. Kondicionáló balzsamot alkalmazzon teljes hosszában (a készlet tartalmazza, és a haj puhává és rugalmasabbá tételét szolgálja)
 7. Öblítse le a kondicionálót, és kezdje el a stílust.

A festék időtartama a hajvonal szerkezetétől függ. Erősen legyengült és vékony hajon a pigment gyorsabban felszáll. Nem érdemes csökkenteni a festék aktiválásának idejét. A kívánt szín eléréséhez egyszerűen válassza ki a világosabb tónusú festéket. Ez megadja a kívánt eredményt..

A hosszabb színmegtartás érdekében a legjobb, ha a Loreal speciális sampont és balzsamot használ a színes hajra. A komplex használat elősegíti a szín megalapozását.

Biztonságos festési technológia

A könnyű használat a mousse hajfestékek egyik fő előnye. A kompozíció otthon alkalmazható, csak az utasításokat követve. Ezenkívül a habot mindig kényelmes palackokban értékesítik, ami megkönnyíti a színezés folyamatát. A festéket egyenletesen préselik ki belőle, ami lehetővé teszi, hogy a fürtök teljes területére felvigye.


Hajfestés folyamata

A festési technológia hasonlít a szokásos hajhab használatára, kivéve az eredmény várakozási idejét:

 1. Vigye fel a habot kissé nedves hajra, egyenletesen ossza el a kompozíciót a fürtök teljes hosszán;
 2. Ügyeljen arra, hogy a festéket a szálak gyökereire és végeire vigyék fel. Ez azért fontos, hogy a kompozíció eloszlik a haj teljes felületén, behatoljon a szerkezetébe, hogy megváltoztassa a színező pigmentet;
 3. 30-35 perc múlva alaposan öblítse le a haját meleg folyó vízzel. A legjobb eredmény érdekében kenje be a balzsamot. A stylistok tápláló maszkok készítését javasolják, miután a színező kompozíciót egy hétig felhordták a fürtök térfogatának és fényének elérése érdekében.

A habfesték nem tartalmaz káros ammóniás anyagokat, ezért nem károsítja a hajat. Ezenkívül a terméknek kellemes illata van, amely sokáig kitart a festési eljárás után..

Vélemények

 • Alina, 32 éves: „Régóta használom a Loreal festékét. Örülök az eredménynek. És sikerült ilyen eredményt elérnem kis áron. Most nem kell egy szalonba ellátogatnom, mert otthon saját festésével festhet. A festék állaga sűrű, könnyen felvihető és nem terjed. Könnyű elkészíteni a terméket, és könnyen alkalmazható is. Természetesen nem változtathatja meg teljesen a hajszínét. Ez a kozmetikai termék toniként működik, amelynek köszönhetően újraéleszteni lehet a hajszínét. Nekem személy szerint a festék vitamin. Utána a szálak fényesek, selymesek és puhák lesznek. Festés után a haj nagyon lenyűgözőnek tűnik, mintha csak a szalonból jöttem volna ".
 • Veronica, 39 éves: „Úgy gondolom, hogy a Loreal festék sokoldalú kozmetikai termék. Költsége teljes mértékben igazolja a minőséget. Kicsit drága nekem, de nem 3 hetente festek, hanem csak 1,5 havonta. Ami a legjobban tetszett ebben a festékben, az a könnyű használat. A hajra történő felvitelhez nincs szükség fésűre vagy kefére, mert a festési folyamat egy kényelmes applikátor segítségével történik. ".
 • Irina, 44 éves: „Mousse festéket használtam az ősz haj eltávolítására. Rögtön el akarom mondani, hogy ez egy nagyon hatékony kompozíció. Tökéletesen fest az ősz hajra, és sokáig telítetten tartja a színt. A festési eljárást otthon egyedül hajtom végre, mivel a festék sűrű állagú. Szeretnék megjegyezni egy olyan pillanatot is, hogy a festék ideálisan lemosódik a fejbőrről. Most nem kell előre zsíros krémmel kenni az arcom és a fülem bőrét, mert a kompozíciót tökéletesen eltávolítják a közönséges víz segítségével ".

A babérhab festék sokoldalú termék, amely a hatékony hajfestés mellett gyógyhatással is rendelkezik. A maszk számos hasznos elemet és vitamint tartalmaz, amelyek táplálják a hajat belülről, védő fóliát hoznak létre, amelynek köszönhetően semmilyen negatív hatás nem károsítja a szálak szerkezetét.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő árnyalatot

A termék egyik hátránya az a csekély árnyalat paletta, amelyet még a világ legjobb kozmetikai márkái is kínálnak. A mousse festéknek általában csak 12-15 színe van a palettán, és ezek csak természetes árnyalatok. Ha szokatlan színű fürtöket szeretne kapni, akkor ez az eszköz nem az Ön számára. Ugyanakkor megkönnyíti a hajfesték kiválasztásának folyamatát..

Ajánlatos a legtermészetesebb árnyalatot választani, amely legfeljebb 1-2 tónusban tér el a hajszínétől. Ehhez a legjobb a színskála használata, amelyet minden üzletben vagy szépségszalonban könnyű megtalálni. Ha tudni akarja, milyen eredményt érnek el maximális pontossággal, használhat online alkalmazásokat a hajszín kiválasztásához, amelyek lehetővé teszik, hogy ne csak egy árnyalatot, hanem egy új frizurát is kipróbálhasson..

Prodigy Loreal festék - Prodigy

Lehet, hogy sok embernek azt mondták: „miért kell ellopnod a hajad, az természetesen gyönyörű” vagy „már nagyon vékony a hajad, még jobban kidől”. Sokáig hallottam ezt, és nem mertem megtenni azt, amiről álmodtam - változtatni egy kis hajszínen, eltávolítani a bosszantó vöröshajú.

Régóta használom ezt a festéket, úgy döntöttem, hogy elmondom neked is. Ennek a festéknek a költsége körülbelül 220 rubel. A hab soha nem folyik, csak masszírozza be a hajába. Üdvözlet mindenkinek, nem rajong a hajkísérletekért, de amikor elsétáltam a polcon a Sublime mousse festék „eper és krém” 822-vel, arra gondoltam, mi a fene nem viccel....

Üdvözlet mindenkinek, aki megnézte a véleményemet! Sokáig egyedül festékkel festette a haját, az eredmény mindig kielégítő volt, ezért nem akartam megváltoztatni. Legközelebb a hajgyökerek festésére került sor az üzletben, hosszú gondolkodás nélkül, úgy döntöttem, hogy kipróbálom magamnak az új L’OREAL Sublime mousse festéket. Helló! Kísérletem folytatódik - sötét hűvös árnyalatot próbálok elérni a hajamban. Pár hete Palette festékkel festettek, de az eredetileg tetszett eredmény teljesen instabilnak bizonyult, és gesztenyével kevert vörös szálak borítottak be.

Ez a festék a legjobb, amit kipróbáltam. Egész éven át használtam (800-as árnyalat), aztán megtudtam, hogy kivonták a gyártásból, minden esetre megvettem az utolsó csomagot, és elkezdtem más festékekkel próbálkozni. Utálom festeni a hajad, szokásos festéket használsz ecsettel - sokáig, aztán mindent bekenetel, vagy ami még rosszabb, nincs elég festék az összes hajadra.

Érdekes: Tefia hajfesték paletta 2020

Nem mondom kategorikusan, hogy a festék tele van G-vel (bár azt hiszem), úgy tűnik, hogy sokaknak tetszett itt. Már több mint egy éve festek vöröset, általában ezzel a festékkel, minden, ami benne van, megfelel, de egy év alatt az "alig ér a válláig" állapotból a haj "a lapockák alatt" vált. Nagyon sokáig körbe-körbe jártam ezt a festéket, és körülbelül három hétig választottam egy megfelelőt... Nagyon zavarba jöttem az otthoni színezés miatt, mert mindig a szalonban festették.

Kiindulási adatok: hosszú hajformázás után a haj hossza a váll alatt (vagyis fésűvel nem dörzsölhető, és nagyon meg van könnyítve). Előtte a Schwarzcopf Perfect Mousse 950-es árnyalatú festékét használtam - nagyon tetszett! Először azután kezdtem érdekelni ezt a festéket, hogy egy magazinban megnéztem az Evangeline Lilly hirdetését. Nagyon tetszett az általa hirdetett "Frosty chestnut" árnyalat. Nagyon tetszett a festék.

A reklám megtérült. A szín valóban nagyon könnyen alkalmazható és elosztható a hajon keresztül. De nem tetszett, hogy a Loreal más festékeihez képest azt mondhatnám, hogy szinte nincs elég mousse...

És mindez azért, mert tárgyalnunk kellett, kivel hagyjuk el a fiamat, és a festék árengedményben volt... Szóval, nem egyszer festettem a hajamat ezzel a habbal. Ezért most őt választottam. De még nem próbáltam ilyen árnyalatot. Mint minden lány, egy időben nagyon szerettem kísérletezni a hajszínnel. Vöröshajú, szőke, barna és félig szőke-barna voltam.

Milyen festék hajra ammónia nélkül jobban festeni az ősz hajra világosbarna színű. A szürke hajat nem festik át), és a vegyszereket, amelyek részben elpusztítják a felületet. Hajszín krém loreal casting krémfény, tónus 515, fagyos csokoládé), loreal párizs. Anyunak festettem, sok ősz hajat, a színe kiderült, mint volt. Festék az ősz hajra loreal vélemények a kozmetikumokról. És hagyd, hogy a gipsz lemosódjon egy vagy másfél hónap múlva, de biztos vagyok benne..

A paletta és a szín kiválasztása

A L'Oreal Sublime Mousse hajfesték-sora nem sokféle színben gazdag, de a bemutatott 20 különböző árnyalatú paletta szinte minden göndör festéséhez elegendő. Ez 5 árnyalat a világos haj és a szőke tulajdonosok számára, 4 vonzó vörös tónus és 11 szín a sötét, barna vagy világos barna fürtök tulajdonosainak..

A L'Oreal festék színpalettájának nagy előnye csak a természetes árnyalatok, amelyek lehetővé teszik, hogy olyan színt válasszon, amely csak pár tónussal tér el a természetestől, miközben egyedi hatást kelt..

Ebben a sorban sok színnév nagyon hasonló, ezért termék vásárlásakor mindenképpen használja a színtáblát.

Paletta

A szóban forgó termék következő előnye a színpaletta. Minden árnyalat természetes és nemes. A kollekcióban nem talál olcsó fekete vagy piros színt. A festék felvitele után a szálak mély, csillogó és gazdag színt kapnak. Az eszköz másik fontos előnye a 100% ősz hajszínezés. Sőt, a szürke szálakon a szín megegyezik a haj többi részével.

A festék egyedi összetétele nem befolyásolja negatívan a haj szerkezetét. Ugyanolyan fényesek és rugalmasak maradnak. Ez az eredmény a festékcsomagban kapható balzsam kondicionálónak köszönhető. A hatóanyagoknak köszönhetően a hajmérleg összetapad, aminek következtében a szín fényességet és fényt kap.

A Loreal festékgyártó minden évben javítja termékeit, új és érdekes árnyalatokat hozva létre. Ennek köszönhetően ennek a kozmetikai terméknek a népszerűsége csak növekszik. A Loreal mousse festékpaletta legutóbbi módosítása során a vörös vonal árnyalatai és a világosbarna szálak aranysárga árnyalata eltűnt..

Videohajfesték mousse loreal palettán:

Ha új virágokat vesz figyelembe, akkor kísérletezhet eper árnyalattal. Jobb a könnyű fesztávú tulajdonosok számára használni. Azok számára, akik szeretnek világos és szokatlan megjelenést létrehozni, a cseresznye hangjai alkalmasak. A sötét haj tulajdonosai számára a hamu vagy az arany szín kiváló lehetőség lesz. Így a Loreal habfesték palettája körülbelül 18 árnyalattal rendelkezik..

Érdemes elolvasni a cikk tartalmát arról is, hogy mi a jelenleg a Loreal hajfesték színpalettája.

De mi a hajszín színeinek palettája, amely a Loreal kiválósággal rendelkezik, megértheti ebből a cikkből.

De mi a Well hajfestéke, megértheti, ha elolvassa a cikk tartalmát..

Érdemes megérteni azt is, hogy mi és mennyibe kerül a chi hajfesték, valamint azt is, hogyan kell alkalmazni, nehogy ártson a hajának.

Azok számára, akik szeretnék tudni, hogyan kell helyesen használni a tonizáló hajfestéket, ebben a cikkben részletesen leírják..

Hogyan kell ápolni a haját

A hajfestés nagy plusz habja a fürtök egészségének biztonsága. Ezért a kompozíció felhordása után nincs szükség állandó hajápolásra, ahelyett, hogy a szálakat ammóniaszerekkel festenék. És a legjobb eredmény elérése érdekében van néhány egyszerű irányelv:

 • festék felhordása után ajánlott balzsamot használni. Ez extra fényt ad, és kiegyenlíti a színt;


Balzsam színes hajra

 • a festést követő első napon ne mosson hajat semmilyen mosószerrel. Ez elősegíti a maximális eredmények elérését és a színező részecskék behatolását a haj szerkezetébe;
 • annak ellenére, hogy a habfesték a legkíméletesebb színválaszték, nem kívánatos bármilyen hőkezelő eszközt használni a haj formázásához és szárításához (hajszárító, vasaló, hajvasaló). Ez jelentősen elrontja a fürtöket, szárazra és törékennyé teszi őket;
 • több hatás érhető el, ha rendszeresen használ hidratáló házi maszkokat. Ez nemcsak a haj egészségének megőrzésében, hanem a vonzó megjelenés megőrzésében is segít;
 • gondosan mérlegelje a sampon választását. Összefüggésben kell lennie a haj típusával, és a habgal való festés után is ajánlott olyan kompozíciót választani, amely kifejezetten a festett hajra vonatkozik;
 • haj festés után több gondot és figyelmet igényel. Ezért ne csak a tisztaságukra vigyázzon, hanem a fürtöket is hagyja pihenni. Ehhez nem szabad állandóan a szálakat szoros kötegekben elhelyezni, és rugalmas szalagokat használni. Éjjel célszerű lazítani a haját.

Frizura kaszkád a hosszú hajhoz barnáknak és más frizura a hosszú, sötét hajhoz

A férfiak hajhullásának leküzdésének módszereiről és eszközeiről itt olvashat bővebben.

Minden a gyönyörű esküvői frizurákról a közepes hajra: https://guruhair.ru/zhenskie/svadebnye-pricheski/krasivye-svadebnye-pricheski-dlya-srednix-volos.html

A Loreal tartós hajszínei a következők:

 • Fenséges hab egészséges megjelenéssel;
 • Kiválósági krém;
 • Felsõbb elõnyök;
 • Feria;

Loreal Sublime Mousse by Healthy Look - hajfesték-hab

 • természetes, élénk szín;
 • nem terjedő hab;
 • légkondíciónálás.

A Sublime Mousse by Healthy Look egy tartós hajápoló habszín, amely csodálatos, természetes, egységes színt kölcsönöz. Az aromás hab könnyen felvihető, mint egy sampon - nincs több erőlködés. Élénk, ragyogó szín, tökéletes szürke borítással, megszeretheti ezt a hajszínt! 18 árnyalat közül választhat!

A Sublime Mousse by Healthy véleményei:

Szín: 53 arany közepesen barna

„A festék könnyen használható, és nincsenek foltok az arcon. Továbbra is használom és ajánlom mindenkinek. "

Szín: 74 sötét rézszőke

"Csak szörnyű. Természetes szőke vagyok, és sötétebb színt akartam adni a hajamnak. Tudtam, hogy vöröses árnyalat lesz, és a színe valószínűleg sötétebb lesz, mint vártam, mivel szőke hajam van, de ez rendben volt velem. A szín azonban egyáltalán nem egyezett. A haj narancssárgává vált. Nincs természetes vörös hajú, de élénk narancssárga. Nem tanácsolom senkinek! "

Szín: 100 ultrakönnyű szőke.

- Nagyon rossz festék, évek óta rendszeres vásárló voltam a L'Oreal-ban... az esemény előtt. Ez az óriási hajszín, amely ennek eredménye, teljesen ellentmond az ígéreteiknek. Olyan festéket szerettem volna, amely otthon könnyen felvihető és festhető. Az így kapott hajszín messze nem az enyém. "

Szín: 63 Arany Világosbarna

- Éppen aranysárgára festettem a hajam. Szeretem! Nincs különbség a színemtől. Csak kibéleltem a sajátomat, szép aranyfényt adott. Az alkalmazás elég könnyű volt, de nem volt annyi habom, mint amennyi a betéten látható. Talán ez annak köszönhető, hogy ilyen hosszú hajam van. A szaga elég erős volt, és mivel minden művelet az arc közelében zajlik, vigyázzon, nehogy festék kerüljön a szemébe. Ennek ellenére tetszett a festék. "

Loreal kiválósági krém

 • Hármas védelem;
 • dús, lédús színű;
 • 100% szürke borítás.

A 49 legtelítettebb árnyalatot gondosan kiválasztották. Az Excellence Creme Loreal az első hármas védelmet nyújtó hajszín, amely újraéleszt és megvédi a hajat kívülről és belülről egyaránt. A hajad fiatalabbnak, gazdagabbnak és színt sugárzónak tűnik. Szürke haj? Milyen ősz haj? Vásároljon olyan festéket, amely jobban festi az ősz hajat, mint mások, és védi a hajat is.

Az Excellence új Richesse kollekciója a tiszta szín tökéletes kombinációjával a színtelítettség és a fényerő növelése érdekében. A Red Richesse és a Black Richesse hibátlanul fedi le az ősz hajat, ugyanakkor gazdag, ragyogó színt kölcsönöz fényvisszaverő és fényűző tónusokkal.

Vélemények a Loreal Excellence Creme-ről:

Árnyék: 5G közepes aranybarna

"Tökéletesen festi át ősz hajam, csodálatos eredmény!"

Szín: 1 természetes fekete

„Teljesen szeretem az Excellence Creme-t. Hosszú évek óta használom a Natural Black-et, és a hajam tapintásra mindig fényesnek, fényesnek és puhának tűnt. "

Szín: 6R Light Auburn

"Nagy hiba. Úgy gondoltam, hogy a szemöldököm színéhez illő árnyalatú lesz, és általában velem illik! Az árnyalat három árnyalattal sötétebb, mint amit a csomagoláson ígértek! Anélkül, hogy megemlíteném, hogy a festék kicsit kiszivárgott! "

Szín: Richesse Collection 5RV közepes piros lila

„Sok éve használom az Excellence Creme-t. A héten kipróbáltam az új 5RV arany gesztenye árnyalatot, és nagyon csalódtam. A szín sötétebb lett, mint amit a dobozon leírtak, és egyáltalán nem felel meg az elvárásaimnak. Ráadásul a színt minden nap samponnal mossák le, és a feje végig viszket. Szörnyű! "

Loreal Superior Preference

 • nem halványuló szín és fény;
 • fényes eredmények;
 • színállóság akár 8 hét.

Arany színvonalunk a kiváló szín és fényesség érdekében akár 8 hét színfakulást is jelent. Minden haj gazdag színt áraszt. A Superior Preference hajszínnel, ragyogó szérummal, E-vitaminnal és UV-szűrővel rögzíti a szín fényességét az első naptól kezdve, puhává, selymessé és fényűzővé teszi a hajat. 51 elegáns árnyalat!

Vélemények a Loreal Superior Preference-ről:

Szín: 4SM sötétlágy mahagóni barna

- Ez a hangnem áll a legközelebb a meleg csokoládébarnához.

Árnyalat: 5A közepes kőris barna

„Tegnap a Preference 5AMediumAshBrown-val festettem a hajamat, és ez a legjobb árnyalat, amit valaha is kaptam otthon vagy a szalonban. Nagyon könnyen keverhető és alkalmazható. Az illata kellemes, a haja pedig szuper puha. Zsinórban immár harmadik alkalommal festem le magam ezzel a festékkel, és másokat nem veszek meg újra. "

Szín: 5CG Paris Couture Iced Golden Brown

„Néhány hónapja használom ezt a festéket, és elégedett vagyok. Egyértelműen világos tónusú keveréke van, ami bizonyos háromdimenziósságot kölcsönöz a hajamnak, és nem a szokásos lapos színt, mint ahogy a legtöbb színnél előfordul. A szín igazán csodálatos. "

Szín: 5CG Paris Couture Iced Golden Brown

„Puszta csalódás! A várakozás és a valóság teljesen más. A közepesen barna színem fekete lett. Hol van az arany? Hol van a barna? 6 éve festem a hajam a legjobb L'Oreal festékekkel, hogy a szín tartós legyen. Nem hiszem el, hogy most remélem, hogy gyorsan lemosódik! "

Loreal feria

 • sokoldalúan csillogó színű;
 • háromdimenziós színhatás;
 • mély kondicionálás.

A Feria hajfestékkel minden, amit látsz, csillámlik. A sokoldalúan csillogó, háromdimenziós színhatású árnyalat fokozza a kiváló eredményt. A Feria színeit Loreal válogatta merész árnyalatok létrehozására. A forradalmian új Power Shimmer kondicionáló hétről hétre hidratálja és ápolja a hajat, megakadályozva a haj szerkezetének károsodását és lebomlását.

Vélemények a Loreal Feria-ról:

Szín: Power Reds R48 Intense Deep Auburn / Red Velvet

- Ez a legrosszabb festék, amit valaha használtam. Követtem az összes utasítást, az ajánlott ideig hagytam a festéket - nagyon ideges vagyok, a hajam sötét szilva lett. Próbáltam pénzt megtakarítani azzal, hogy otthon festettem a hajam, és most még többet kell költenem egy szalonra, hogy kijavítsam ezt az egész rémálmat.

Szín: 20 fekete

"A környék legjobb festéke :) Középiskola óta használom ezt a márkát, és most már majdnem 30 éves vagyok!"

Szín: Wild Ombré O60 közepes vagy sötétbarna

"Szeretem ezt a L'Oreal festéket, a haját, miután olyan puha és fényes, mindig ezt a tónust használom."

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Hogyan lehet levágni az ember saját haját? 5 Férfi hajvágás, amelyet könnyedén megismételhet otthon

Divatos férfi fodrászat készít magának? Vágni egy férfit írógép nélkül? Félsz hibázni a férfiak fodrász technikájában? 5 egyszerű útmutatót készítettünk arról, hogyan lehet otthon levágni a férfi haját.

3 nagyszerű módszer a hajfesték kefirrel történő öblítésére

Sok nő életében legalább egyszer festette a haját - az imázs megváltoztatásának vágya, a kísérletek iránti vágy és más motívumok erre ösztönzik őket.