Legfontosabb / Kiegészítők

A színezett hajhabok áttekintése (Vella, Igora, Schwarzkopf)

Kiegészítők

Nem minden lány, nő kész arra, hogy radikálisan megváltoztassa a képét, ezért sokan félnek a hajfestékek használatától. Ebben az esetben a színezőhab alternatívája lesz. A professzionális kozmetikumok modern értékesítési piacán rengeteg különféle hab és gyártó található. Rendszerint mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai..

 • Igor a Schwarzkopf-ból
 • Paletta
 • Wella festék
 • Vélemények

A legjobb eszköz megtalálásához legalább áttekintéseken kell alapulnia. Célszerű minden gyógyszert kipróbálni. Végül is mindegyik árnyalat hab különböző típusú hajon más és más hatást fejt ki.

Ma a professzionális hajápolási piacon két vezető szerepet tölt be a festendő habok gyártása: Wella, Igora. Megvásárolhatja őket professzionális kozmetikai üzletekben..

Igor a Schwarzkopf-ból

Ez a professzionális termék meglehetősen elterjedt, mind professzionális, mind háztartási használatban. A Schwarzkopf innovációja, az Igora Tint Foam világszerte hatalmas követőkkel rendelkezik. Ennek oka a termék biztonsága, valamint sokoldalúsága..

A hab nem színező, inkább színezék. Vagyis gyakrabban kell használni, mint a festéket. Általános szabály, hogy a megszerzett árnyalat a hajon körülbelül nyolc mosásig tart.

Előnyök

 1. Hosszú távú színmegtartás;
 2. A szürke haj aktív árnyékolása.
 3. Gyógyító hatás a hajon (az Igor hab puhává és selymessé teszi);
 4. A haj kezelhetőbbé és fényesebbé válik;
 5. A palack tartalma többféle felhasználásra elegendő (minden a hossztól függ);
 6. A hab nem árt a hajnak, hanem éppen ellenkezőleg, erősíti azt;
 7. Több árnyalat keverésének képessége, hogy kifejezőbb hangot kapjon;
 8. Kényelmes fésűk és kefék nélkül alkalmazni;
 9. Kényelmes termékadagolás;
 10. Egyenletes szőröblítés, vagyis a visszanőtt gyökereknek nincs hatása;
 11. A nyolcadik samponig tart, ezt követően fokozatosan egyenletesen mossa le;

Paletta

A termék 13 árnyalatú természetes pigmentet tartalmaz, amelyek ideálisak a természetes szín frissítéséhez, fényességet és telítettséget adnak hozzá. Az árnyalatok keverhetők egymással, valamint különböző arányban kombinálhatók. Így teljesen új hangot kaphat.

Az eszköz alkalmazása

 1. Használat előtt többször rázza meg a kannát;
 2. Fordítsa meg a léggömböt úgy, hogy az alul legyen;
 3. Viseljen kesztyűt a keze védelme érdekében (bár a hab könnyen lemosható, jobb, ha kesztyűvel védi a kezét);
 4. Nyomja meg az applikátort, és nyomja össze a habot a tenyerében;
 5. A habot egyenletesen ossza el a tiszta, fésült hajon;
 6. Ha fel kell frissítenie a színt, akkor a habnak a hajon legfeljebb öt percnek kell lennie. Ha mélyebben akarja festeni a hangot, akkor a habot legfeljebb húsz percig kell tartani;
 7. Mossa le a terméket folyó víz alatt;
 8. Tedd stílus.

Wella festék

A Wella Toner képes szimulálni a hajszínét. A hab formájában lévő termék gyorsan aktiválódik a hajon.

Hab Wella. Ez a termék ideális azok számára, akik gyakran színezik a hajukat. Először is, a színező hab elég hosszú ideig tart a hajon, és gyógyító funkciót is ellát. Ez egy ideiglenes festék, gyengéd hatással. Nem csak megőrzi a festék hatását, hanem vitalitást is ad a hajnak. Ez a gyógymód körülbelül egy hónapig tart..

Ez a Wella termék rendszeresen használható. Ugyanakkor a hajad állapota csak javulni fog..

A Wella termékcsalád egyszerre két terméket mutat színhabok formájában:

 1. Wella Viva;
 2. Wella szín.

A Wella előnyei

 • A termék könnyen felvihető a hajra;
 • Nem rontja a haj szerkezetét.
 • Rövid idő alatt fest minden szálat és gyökeret;
 • Bármely kozmetikai üzletben megvásárolható;
 • Mérsékelt ár (kb. 200 rubel palackonként);
 • Könnyű alkalmazás;
 • Használható otthon;
 • A haj fényét és természetes színét adja.

A Wella hátrányai

 • Nem tart sokáig a hajon;
 • Könnyen lemosható a bőrről, de megfoltozza az akrilt, ezért a mosogatót és a fürdőkádat öblítés után azonnal tisztítószerekkel kell lemosni;
 • A palack egy időre elegendő;
 • Nem mossa le egyenletesen, és foltokat hagy a hajon.

Alkalmazási mód

 1. Feltétlenül törölközőt kell tenni a vállára, mivel a hab rosszul lemosódik a ruhákról, és károsíthatja azt, és a törülköző védőburkolatként működik;
 2. Viseljen védőkesztyűt;
 3. Rázza meg az üveget és nyomja ki egy kis terméket;
 4. Alkalmazza a terméket korábban mosott és szárított hajra;
 5. Várjon 30 percet anélkül, hogy bármi eltakarná a fejét;
 6. Folyó vízzel mossuk le;
 7. Hajformázza.

Mint láthatjuk, szinte az összes árnyalatú terméket ugyanúgy használják. Minden színezés után tanácsos speciális hajbalzsamokat használni..

Vélemények

Nagyon régóta és nagyon gyakran használok tonizáló szereket. Egyszerűen nem szeretem a hajszínemet, és félek a festékek használatától. Kipróbáltam minden ma létező eszközt, és arra a következtetésre jutottam, hogy nincs jobb, mint a Schwarzkopf termékei, és a közeljövőben sem lesz. Hadd magyarázzam el, miért. Először is, a színező habok használata nagyon egyszerű. Másodszor, a gyógymód valóban hosszú, Vellához képest megtartja a hajat. Az alkalmazással és az öblítéssel nincs gond. A lényeg az, hogy a homlokán és a fülén ne legyenek nyomok (a Vell használata után mindez nagyon hosszú ideig tart a mosásig). A tonikok is aktívan küzdenek az ősz haj ellen. Személyesen megnéztem a nagymamámon. Az ősz hajon a szín nem tart ilyen sokáig, de akár öt mosás is elegendő. A legfontosabb, hogy a színt egyenletesen mossák ki. Vagyis kéthavonta egyszer sminkelhet, majd megvárhatja, amíg teljesen lemosódik..

Kipróbáltam mindkettőt. Sajnos sokáig professzionális festékekkel festettem a szalonban, így a hatások nem hatottak rám. A Vella jobban tetszett, mert a tónuspaletta sokkal szélesebb, mint a Schwarzkopfé. Ami a haj színének időtartamát illeti, nem tudok mit mondani. Én és a professzionális festékek nem tartunk sokáig. Vell egyetlen hátránya, hogy a fürdőszobában vannak nyomok, amelyeket nagyon nehéz megtisztítani. Pontosabban, általában irreális. Miután lemostam a hajamat, nem mostam le azonnal a fürdőszobát, majd megbántam. Barna foltok vannak, szinte a hajam tónusában. A terméket gyorsan, nem túl egyenletesen mossák le a hajról, de ha gyakran színezik, akkor szinte észrevehetetlen. A termék ára tetszett.

A TOP 5 hab a haj festésére, a hab előnyei a festékkel szemben

A haj egészsége és a maximális szín a fő szempont a fürtök hangjának korrigálására szolgáló termékek létrehozásakor. A hajfestő hab ebbe a termékkategóriába tartozik. Nem tartalmaz ammóniát és garantálja az enyhe hatást, azonban ez befolyásolja az eredmény tartósságát. Ha nehezen választja meg a festék árnyalatát, féljen a kísérletektől és a haj színének radikális változásától - kezdje a habokkal.

Ami

A hajszínező hab egyszerű módja annak, hogy a fürtjeinek hangját korrigálja anélkül, hogy megzavarná azok szerkezetét. Az innováció összetétele mentes ammóniától és hasonló agresszív komponensektől, és a finom habos konzisztencia egyenletesen és finoman oszlik el a szálak teljes hosszában.

A megjelenés felfrissítéséhez nem kell kozmetikai szalonba indulnia, vagy szakmai fodrász készségekkel kell rendelkeznie. A habfestés mindenki számára elérhető, csak 25-30 percet vesz igénybe, és egy kis saját erőfeszítést igényel.

Figyelem! Mousse - a biztonságos tonizáló termékekre vonatkozik. Gyakran használhatja őket, és a haj állapotának romlásának kockázata minimális..

Érvek és ellenérvek

A habszínezéshez való hozzáállás meglehetősen ellentmondásos. Egyrészt a termék garantálja a könnyű, biztonságos és gyors átalakulást, másrészt az eredmény nem annyira ragaszkodik a fürtökhöz, mint szeretnénk. Vizsgáljuk meg közelebbről az alapok előnyeit és hátrányait.

A mousse színezésének előnyei a következők:

 • biztonság, enyhe hatás, ammónia és hidrogén-peroxid hiánya miatt;
 • megfelelő összetételű táplálkozási, gondoskodó komponensek;
 • egyszerű használat;
 • könnyen felvihető, habos állaga nem terjed;
 • a termék nem okoz égést, kényelmetlenséget;
 • nincs kellemetlen szag;
 • a színkorrekció meglehetősen gyakran elvégezhető, megfelelő gondossággal ez nem vezet a hajszál szerkezetének romlásához;
 • a mousse lehetővé teszi a színnel való kísérletezést, a túlcsordulásokra való összpontosítást;
 • a festést önállóan, különösebb készségek és kívülállók segítsége nélkül végzik;
 • tetszik a felhasználóknak és az átalakulás sebességének. Fél óra alatt új árnyalatot kap;
 • mousse alkalmas az első ősz haj festésére.

A színhabos hab előnyeinek kézzelfogható felsorolásával ellentétben érdemes figyelni a folyamat negatív aspektusaira:

 • nagyon instabil eredmény, fontos, hogy időben frissítsük az árnyékot, különben egy hónapig nyoma sincs;
 • a termék nem képes radikális változásokra, legfeljebb 2-3 hang;
 • gyenge színpaletta, nincsenek fényes, különc árnyalatok.

A mousse-val történő festés egyszerűsége és biztonsága ennek az újdonságnak a legfőbb "lova", ugyanakkor ne feledje, hogy a hatás átmeneti és rendszeres korrekcióra szorul..

Kinek lesz

A habhab sokoldalú kozmetikai termék. Bármely hajon használható a következő célokra:

 • a fürtök természetes színének korrigálása, a kép lelkesedésének és egyéniségének megadása;
 • a napon kiégett fürtök színtelítettségének helyreállítása;
 • tonikként a tisztázás radikális változása után;
 • új kép kiválasztásához. Használjon különféle árnyalatokat, hogy megtalálja azt, amelyik a legjobban megfelel. Ha az új tónus diszharmonikusnak tűnik, egyáltalán nem felel meg Önnek, nem lesz nehéz megszabadulni tőle, csak gyakrabban mossa meg a haját;
 • az első ősz hajra festeni.

Fontos! A speciális habosítással történő sikeres festés fő feltétele a megfelelő hangnem. Az eredeti és a kiválasztott szín között több mint 2 szintkülönbség érvénytelen.

A népszerű márkák áttekintése

Az ammóniafestékekkel történő rendszeres festés a hajat szalmaszálkává változtatja, szárazra és törékennyé teszi. Miután tanulmányozták, mit akarnak a nők a festéstől, a kozmetikai cégek egyre inkább nem agresszív festékeket állítanak elő, beleértve a habokat is..

A legnépszerűbb színező habok olyan márkák termékeit tartalmazzák, mint a Schwarzkopf, a Loreal Paris, a Wella, a Palette. A híres habok kis áttekintése segít könnyedén eldönteni a választást.

Schwarzkopf tökéletes hab

A Schwarzkopf Perfect Mousse népszerű habfesték. A márka szakértői egyenletes és gazdag színt, könnyű kezelhetőséget és gyors eredményeket ígérnek az ügyfeleknek. A termék csúcspontja a színes szálak vakító fénye.

Az applikátorral ellátott kompakt csomagolás lehetővé teszi a termék pontos és egyenletes alkalmazását. A mousse gondoskodó maszkot tartalmaz. Feltétlenül használja a festési eredmény megszilárdításához..

Általánosságban elmondható, hogy a festési eljárás nem fog sok időt igénybe venni, javasoljuk, hogy a színező összetételt 25-30 percig tartsa a fürtökön.

A habot száraz és nem mosott hajra alkalmazzák. És az eljárás után használjon kozmetikumokat a színes fürtökhöz..

A Schwarzkopf Perfect Mousse költsége 370-400 rubel között változik.

A Schwarzkopf Perfect Mousse palettája 22 változatban érhető el, köztük 6 gyönyörű szőke.

Fontos! A világos színek szálai szenvednek a legjobban a külső behatásoktól, ezért nagyobb figyelmet és gondosságot igényelnek. A szakértők határozottan javasolják, hogy a szőkék, különösen a forró évszakban, gyakrabban használják tápláló maszkokat. Ez megerősíti a hajszál szerkezetét és növeli a védelmet a tűző napsugarakkal szemben..

Loreal paris fenséges hab

A Loreal Paris Sublime Mousse egy híres márka innovatív formulájú habfestéke. A könnyű habszerkezet garantálja a fürtök egyenletes és kényelmes alkalmazását. A kompozíció kis mennyiségű ammóniát tartalmaz, amely több mint egy hónapig biztosítja a gyógyszer stabilitását.

A Loreal mousse festék megvásárlása körülbelül 300 rubelbe kerül. A szett tartalmaz egy speciális balzsamot is, rögzíti a hatást, fokozza a szálak színét, fényét és selymességét.

A Sublim Mousse paletta a fürtök 20 természetes árnyalata a gyönyörű világos szőkétől az érzéki feketéig.

Ha örül a haj új árnyalatának, a cég az állandó Loreal színek széles választékát kínálja, palettáikat megtalálhatja weboldalunkon.

Wella wellaton

A Wella Wellaton Permanent Mousse Paint olyan nők számára készült ajándék, akik készek kísérletezni, meglepni és javítani imázsukat. A készítmény innovatív formulája garantálja a festék mély behatolását a hajba.

A gyógyszer tanúsított. Maga a színezési folyamat tetszik a felhasználóknak: a festékhab nem terjed, egyenletesen és finoman oszlik el a teljes hosszában.

A gyártó 2 tasakot tartalmazott szérummal az intenzív fény érdekében, egy pár kesztyűt és használati utasítást a festék és az oxidálószer készletében. Egy ilyen készlet akár 600 rubelbe is kerül az ügyfélnek.

Fontos! A színező hab használata előtt feltétlenül hajtson végre érzékenységi tesztet, mert a készítmény olyan összetevőket tartalmaz, amelyek irritációt, ritkán pedig a kliens egészségének romlását okozhatják..

A Wella Wellaton mousse paletta 20 természetes árnyalattal rendelkezik.

Igora

A ragyogó új árnyék mellett az Igora márka professzionális gondozási élményt nyújt az ügyfeleknek. Igora Expert Mousse mestere a felhasználó kreatív ötleteinek lefordításában anélkül, hogy károsítaná a fürtök egészségét..

A gyűjtemény eszközeinek sajátossága, hogy keverhetők egymással, exkluzív „színes koktélt” létrehozva. Az eredmény elég tartós, 8 sampon után kezd kimosódni.

Figyelem! Az Expert Mousse segítségével mindössze 5 perc alatt megújíthatja a fürtök korábbi árnyalatát. Ha először festenek, akkor növelje az expozíciós időt 20 percre..

Az Igora színezéséhez szükséges hatékony hab 650-700 rubelbe kerül.

Az Igora Expert Mousse kollekció 16 természetes színválasztékban jelenik meg.

SYOSS alakformáló hab

A SYOSS márka a Color Activator színező habok gyűjteményével kedveskedik csodálóinak. Az egyedülálló ammóniamentes formula gazdag tónust és káprázatos fényt kölcsönöz a hajnak. A gyógyszert festékekkel foltok között lehet használni, ártalmatlan festékként, a benőtt gyökerek és az ősz haj elfedésére.

Figyelem! A hab sajátossága az azonnali cselekvés. A szín frissítése mindössze 5 percet vesz igénybe..

A SYOSS Toning Mousse Color Activator használata nagyon gazdaságos. Egy csomag 3–6 eljáráshoz elegendő, a haj hosszától függően. A költség körülbelül 200 rubel.

A festés során nem szükséges kesztyűt használni. Ez ismét bizonyítja cselekedetének szelídségét..

A kényelem érdekében a Color Activator paletta 5 irányra oszlik: szőkéknek, vörös hajú lányoknak, hideg gesztenyevirágok tulajdonosainak, csokoládénak és sötét fürtöknek.

A használat szabályai és jellemzői

Vannak árnyalatok az árnyalatú habok használatában. Fontolja meg őket, hogy csodálatos hatást érjenek el, és ne háborodjanak fel a végeredmény..

Az eljárás jellemzői:

 1. Nedvesítse meg kissé a szálakat festés előtt, de ne mossa le. Általános szabály, hogy a termék könnyebben terjed a nedves hajon, és az árnyék végül világosabb lesz..
 2. Ne felejtse el tesztelni a test érzékenységét a festékkel szemben.
 3. Annak érdekében, hogy a kiválasztott szőke tökéletesen nézzen ki, előfordulhat, hogy fehérítenie kell a természetes pigmentet, vagy meg kell mosnia a színes hajat..
 4. Próbálja meg a terméket a lehető legegyenletesebben elosztani..
 5. Festés után egészítse ki a gondozást tápláló, ápoló szerekkel (balzsamok, maszkok).
 6. Tartsa fenn a szálak összetételét, amíg a gyártó javasolja. Ha korábban lemossa, akkor nem éri el a kívánt eredményt. A gyógyszer túlexponálása azonban szintén elfogadhatatlan..
 7. Az eljárás után speciális kozmetikumokat használjon színes fürtökhöz (sampon, balzsamok, balzsamok).
 8. A fel nem használt hab nem tárolható.
 9. Gyorsan leöblít, ezért néhány hét múlva készen áll az árnyékmegújításra.

Vegye figyelembe, hogy minél hosszabb a haj, annál több gyógyszerre lesz szükség. A pénzmegtakarítás ebben az esetben befolyásolja az eredményt. Ezért töltsön fel egy üveg habot, ha a fodrász rövid, és a váll alatti hosszúsághoz 2 vagy több csomagra van szükség.

Hogyan lehet festeni a hajat hab

A haj színének megváltoztatása egy speciális habhab segítségével talán a legkönnyebb és legbiztonságosabb. Segítség és szakmai készségek nélkül végezhető el..

A műveletek algoritmusa a következő:

 1. Gondosan olvassa el a gyártó utasításait.
 2. Viseljen kesztyűt, ha a habhoz tartozik.
 3. Keverje össze a fejlesztőt a festékkel, ha szükséges, rázza meg az üveget. Néhány vállalat kész kompozíciót biztosít, csak 1-3-szor kell rázni.
 4. Az applikátor segítségével vigye fel a kompozíciót a szálakra. A hab egy részét kinyomhatja a tenyérre, és masszírozó mozdulatokkal felviheti a hajra..
 5. Masszírozza egy ideig a haját, mivel a hajmosáskor a fürtöket egy fésűvel fésülheti meg.
 6. 10-40 perc múlva mossa le a terméket a hajról. Elég meleg vizet használni.
 7. A legtöbb márka ápoló maszkkal rendelkezik. Alkalmazza az eljárás eredményének megszilárdításához.
 8. Stílusolja a fürtjeit a szokásos módon.

A hajszínező hab a legjobb megoldás a hajszín gyors és biztonságos megváltoztatására. Ez az újítás lehetővé teszi, hogy gond nélkül felfrissítse a színt, átfesse az ősz haját, vagy gyakorolja a kép változását. Legyen mindig imádnivaló, és a L'Oreal, a Wella és a Schwarzkopf szakmai csapatai segítenek Önnek.!

Tudjon meg többet a szőke haj árnyalatairól, ki áll majd hozzá:

A hajszínező habok jellemzői és áttekintése

A lányok imádják megváltoztatni a hajuk színét. A folyamatos reinkarnálódás vágyát a divat és az új szenzációkra való szomjúság diktálja, mert olyan szép nézni a saját metamorfózisait. Azonban gyakran káros, ha a szálakat perzisztens vegyületekkel festik. Ha kísérletezni szeretne a tónusokkal, és nem aggódik az egészsége miatt, akkor a színezett hajhab segít Önnek. Mesélünk a termék összes lehetőségéről és jellemzőiről, és fontolóra vesszük a híres márkák legnépszerűbb lehetőségeit.

Mi a színhab?

Az árnyalathab egy viszonylag új termék a piacon, amely rengeteg előnnyel jár. A termék nem hatol be mélyen a hajba, és nem sérti a szerkezetüket sejtszinten. Csak beborítja a szálakat, gazdag árnyalatot és hihetetlen fényt kölcsönöz nekik..

Habfestékkel változtathatja a színt 2-3 tónussal. Alkalmas kreatív árnyalatok hozzáadására a természetesen megvilágított vagy természetesen fehér hajhoz is. Az eljárás hatása átlagosan 5-8 fejmosásig tart.

A habkészítmények használatra készek. Nem kell egyes alkatrészeket összekeverni, kefét vagy szigetelést használni. Ez sokkal könnyebbé teszi a munkát..

profik

A hajfestés habjának sok előnye van az állandó készítményekkel szemben. Először is, nem tartalmaz ammóniát és más káros kémiai vegyületeket, amelyek megfosztják a fürtök erejét és egészségét. A legtöbb professzionális termék hasznos összetevőkkel van gazdagítva, amelyek lehetővé teszik a haj egyidejű festését és gondozását.

Ezenkívül az ilyen típusú alakformáló kozmetikumok a következő előnyökkel rendelkeznek:

 • lehetővé teszi a természetes, korábban festett és fehérített fürtök színezését;
 • egyes termékek alkalmasak az ősz haj elfedésére;
 • a festés nem igényel sok időt - gyakran a folyamat 15-30 percig tart;
 • a kompozíciókat otthon könnyű használni;
 • a hatás rövid időtartama miatt gyakran változtathat árnyalatokat;
 • a színpaletta nagyon széles - vannak természetes és természetellenes árnyalatok is (például rózsaszín, kék, zöld, lila stb.).

Mínuszok

Míg a habok mind a stylistok, mind a fogyasztók körében jó értékeléseket kaptak, vannak hátrányai. Még az ammónia hiánya sem teszi a készítményeket teljesen ártalmatlanná a fürtökre..

A túl gyakran történő tonizálás száraz szálakhoz vezethet. Fontolja meg azt is, hogy lehetetlen sötét alapot világos árnyalatokkal festeni, előzetes tisztítás nélkül, vegyszerekkel..

A termékek egyéb hátrányai:

 • egyenetlen hangfejlődés;
 • átmeneti eredmény és képtelenség elérni a magas színtartóságot;
 • különböző hajon az eredmény a maga módján nyilvánul meg, és eltérhet a katalógusban feltüntetettől;
 • a habok magas színező tulajdonságai a kéz, a csempe, az akril és a szövet bőréhez viszonyítva;
 • az árnyék radikális megváltoztatásának képtelensége;
 • egyes esetekben egyenetlen színmosás.

Fogalmazás

A színes habnak különböző összetevői lehetnek. A gyártótól függ. A benne található hatóanyagok leggyakrabban:

 • A dinátrium-cocoamphodiacetate egy enyhe felületaktív anyag, amely simává teszi a hajat, eltávolítja a fodrozódást;
 • emulgeálószer PEG-40 - lágyítja a szálakat és harcol a korpásodás ellen;
 • katalizátor cetearil-alkohol - aktiválja a színező pigmenteket;
 • habosítószer, nátrium-cetearil-szulfát - habos konzisztenciát ad a készítménynek;
 • polimer Carbomer - lehetővé teszi a haj egyenletes színezését.

Ezenkívül selyemfehérjéket visznek be a habokba, amelyek kisimítják a pikkelyeket, helyreállítják a sérült struktúrákat, ragyogást és puhaságot kölcsönöznek a szálaknak. A panthenol javítja az izzók állapotát, nélkülözhetetlen vitaminokkal és ásványi anyagokkal táplálja őket, ragyogja a fürtöket és könnyebben fésülheti.

Az allanolint a szárazság kiküszöbölésére és a termikus károsodások elleni védelemre tervezték. Az UF szűrők pedig akadályként szolgálnak a napfény negatív hatásaival szemben. Mindezeknek az anyagoknak jó gondoskodó hatása van..

Kiválasztási jellemzők

A színhabokat gondosan kell megválasztani. Annak ellenére, hogy hajlamosak gyorsan lemosni, a legjobb, ha azonnal felvesznek egy kiváló minőségű és színhez illő kompozíciót. Nem akar rendetlen frizurát viselni..

Az árnyalat kiválasztásánál az alap színe alapján kell eljárni. Leginkább a nők alkalmasak olyan festékekre, amelyek 2-3 tónussal különböznek a természetes hajtól.

Ne feledje, hogy a sötét haj sokkal kevésbé fényes és szokatlan pigmenteket mutat, mint a világos haj. Előfordulhat, hogy elő kell tisztázni őket a kívánt eredmény elérése érdekében..

A szakértők azt tanácsolják, hogy tartsák be a következő szabályokat:

 • Ügyeljen a kompozíció lejárati idejére. Lejárt vagy vége van? Akkor jobb nem kockáztatni. Ellenkező esetben károsíthatja a haját, és teljesen váratlan színt kap..
 • Ne használjon homályos és gyanús márkák kozmetikumait, még akkor sem, ha az ár megfelelő. Jobb, ha nem takarít meg a színhabbal.
 • Az eljárás előtti napon feltétlenül tesztelje az allergiát. Vigyen fel egy kis habot a csuklójára. A színezés negatív reakciók hiányában megengedett 24 óra elteltével.
 • Ha rövid haja van, elég egy doboz hab. De a közepes és hosszú szálakhoz kettőre vagy háromra van szükség.

A felhasználás módja

A kibocsátás kényelmes formája az, amire a habgyártók törekedtek, amikor létrehozták. Teljesen használatra kész terméket kap. Nem szükséges hígítani vagy összekeverni más alkatrészekkel - mindent megtettünk már az Ön számára.

Az alkalmazási és a kikeményedési szempontok változhatnak. Az utasításokban világosan meg vannak írva. A szálak feldolgozásának algoritmusa szinte ugyanaz:

 • Védje a hátát és a vállát köpennyel vagy törölközővel.
 • Kesztyűt tettek a kezükre. Még akkor is, ha a kompozíció jól lemosódik a hajról, nem tény, hogy nem fog foltot minden mást..
 • A hajszál mentén lévő bőrt vazelinnel vagy zsíros krémmel kezelik, hogy a pigment könnyen eltávolítható legyen az eljárás után.
 • A tisztán megmosott hajfej jól fésült.
 • A habot a kezekre szorítják, és az ujjakkal szétterítik a fürtökön. Jól be kell dörzsölni a szálakba, amíg hab képződik. A gyökereket azonnal átdolgozzuk, majd a hosszát.
 • A színezőanyagot a jegyzetben megadott ideig a szabadban érlelik.
 • Hűtsük le vízzel, amíg átlátszóvá nem válik.
 • Ezt követően egy balzsamot alkalmaznak a szín rögzítésére, a "színes hajra" felirattal. Ezután a hajat hajszárítóval vagy természetesen szárítják.

Mousse áttekintése

Az árnyalatú termékek gyűjteménye sok terméket tartalmaz hab formájában. Mindegyiknek különböző tulajdonságai vannak. Vannak olyan termékek, amelyek az ősz haj teljes fedését lehetővé teszik, akár egy hónapig tartó habok, sőt olyan színaktivátorok is, amelyeket állandó készítményekkel rendelkező foltok között lehet használni. Gondosan tanulmányoztuk a fogyasztók és a stylistok véleményét, hogy összeállítsuk a leghatékonyabb habok listáját, értékeljük azok összes előnyét és hátrányát..

Igora Schwarzkopf

A Schwarzkopf úttörő szerepet játszott a színezett habok létrehozásában. Az Igora az első kozmetikai termékcsalád ebben a szegmensben. Még mindig nem veszíti el vezető pozícióját. A paletta 13 árnyalatot tartalmaz, amelyek frissítik a szőkék, barnák és barna hajú nők képét.

A hab alkalmas a túlnövekedett gyökerek megérintésére a perzisztens vegyületek használata között. Teljes hosszában is használható. Ha a kezelést csak a gyökérzónában végzik, a habot 3-5 percig tartják. Azok számára, akik fel akarják frissíteni az egész hajfesték árnyékát, 20 percre kell meghosszabbítaniuk az időt.

A szín 7-10 fejmosásig marad. Néhány fogyasztó megjegyzi, hogy az árnyék egyenetlenül fakad, de ez a tényező nagyban függ a szálak kezdeti állapotától..

A termék hátrányai közé tartozik az ősz haj ideális árnyékolása, ha mennyisége nem haladja meg a 22% -ot. Magasabb mutatóval át fog nézni.

Wiva Viva and Color

Vella egyszerre két sorozatban mutatja be a színezett habokat. A gazdag és élénk árnyalatok mellett a termék használata után a haj gyengéd ápolásban részesül. A készítmény selyemfehérjéket, allanolint, panthenolt és szűrőket tartalmaz, amelyek védenek az ultraibolya sugárzástól. Festés után a szálak ápoltnak tűnnek, egészséges fényt nyernek, puhává, hajlékonysá válnak.

A gyártó azt állítja, hogy a hang körülbelül egy hónapig tart, utána kezd egyenletesen halványulni. Vannak azonban olyan vélemények, amelyekben a lányok panaszkodnak a haj foltosodására a pigment kimosása során..

A termék jelentős előnye az alacsony költség és az elterjedtség. Bármilyen kozmetikai üzletben megvásárolható hab.

Estel habjai

A márka olyan termékeket kínál, amelyek kiváló munkát végeznek az ősz haj festésével. A gyűjtemény speciálisan nőknek és férfiaknak tervezett habokat tartalmaz. Ez lehetővé teszi, hogy ne tévesszenek meg a választással.

A gyártó hasznos összetevőkkel gazdagította a készítményeket, amelyek lágyítják a fürtöket és engedelmesebbé teszik őket. Festés után könnyedén megbirkózhatsz még a kemény hajjal is..

A fogyasztók tudomásul vették az eredmények magas tartósságát és a termékek egyszerű használatát. Az előnyök listája tartalmazza elfogadható költségeit..

Aktivátor a Syoss-tól

A híres márka különleges habot kínál, amely hosszú élettartamú színek között használható, hogy fényt és gazdagságot adjon a frizurának. Ha rendszeresen használ állandó készítményeket, akkor ez ideális a szünet meghosszabbítására a következő eljárásig..

A hab fokozza az árnyékot, kifejezőbbé teszi. Gondoskodik a szálakról, kisimítja a kutikulákat, véd a külső környezet negatív hatásaitól.

A termék bármely piacon megvásárolható. Nem kell sok pénzt költeni rá. A lányok szerint ennek a habnak kiváló ár-érték aránya van..

Ápolási tippek

Használhatja a habot alapszínes termékként vagy az állandó színezékekkel kapott árnyalat fenntartásához. Mindenesetre a hajnak gondos és jó minőségű ápolásra van szüksége. Szükséges a szálak gyors helyreállítása és egészségük megőrzése, valamint a szín élettartamának meghosszabbítása.

Ha azt szeretné, hogy a hab hatása sokáig fennmaradjon, és hogy a fürtök erősek és szépek legyenek, kövesse az alábbi tippeket:

 • csak kozmetikumokat használjon színes hajra;
 • alkalmazzon tápláló és hidratáló maszkokat a szálakra;
 • csökkentse a forró hajformázó készülékek használatát;
 • mossa meg a haját, amikor piszkos lesz, és nem minden nap;
 • elrejti a fürtöket a kalapok alá, ha hosszú ideig a napon van;
 • ne érintkezzen klórozott és sós vízzel.

Végül

A kozmetikumok gyártói minden lehetséges módon megkönnyítik a nők életét, és lehetővé teszik a szalonkezeléseket otthon, idő és pénzpazarlás nélkül. A hab formájú tonik igazi felfedezéssé vált a gyakori színezés szerelmeseinek. Otthoni használat esetén nem okoz nehézségeket, gazdag árnyalatokat ad és gondoskodik a szálakról. Válasszon megbízható gyártók minőségi habjait, kísérletezzen a színekkel és élvezze új megjelenését.

Színező hab - élénk és divatos szín az egészség károsítása nélkül

Azoknak a lányoknak, akik szeretnék könnyen és gyorsan beállítani a hajszínüket, figyelni kell egy ilyen kozmetikai termékre, mint a hab. Könnyen és egyenletesen szétteríti a fürtöket a teljes hosszában.

Megfelelő eljárással a kapott szín idővel világos és telített lesz. Lehetőség van otthon festeni, pénzt és személyes időt megtakarítva.

Mi a hajfesték hab?

A fürtök festésére szolgáló hab egyszerű módja annak, hogy árnyékukat kárt ok nélkül korrigálják. Az ilyen termékek összetételében nincs ammónia és más agresszív komponensek. Finom habos állaga miatt a termék egyenletesen és gyengéden oszlik el a haj teljes hosszában.

Nem kell egy szépségszalonba látogatnia, hogy megjelenése friss és új legyen, mivel a festési folyamat egyszerű és gyors.

A habos színezés mindenki számára elérhető, mivel ez az eljárás 25-30 percet vesz igénybe.

Előny és kár

Amellett, hogy ammóniamentes, a színező habot a következő előnyök jellemzik:

 • kíméletes eljárás - a pigmentek beborítják az egyes hajokat, nem hatolnak be mélyen, és a természetes pigment nem marad fenn;
 • széles színválaszték;
 • a kellemetlen szag hiánya;
 • hasznos összetétel - fejlesztéskor csak természetes összetevőket használnak, amelyek nem károsítják a hajat;
 • nincs ellenjavallat - kivétel nélkül mindenki használhatja a habot, ha nincs egyéni intolerancia.

Palettaasztal

Fő színÁrnyékok
SzőkeTiszta szőke és gyöngyház.
Szőke
 • arany világosbarna;
 • közepesen szőke;
 • mandula;
 • sötétszőke;
 • mogyoró árnyéka.
gesztenye
 • arany gesztenye;
 • bronz világos gesztenye;
 • világos gesztenye;
 • közepes gesztenye;
 • csokoládé gesztenye;
 • sötét gesztenye;
 • vörös gesztenye.
A fekete
 • fekete és gesztenye;
 • természetes fekete.

Alkalmazási szabályok

A maximális hatás érdekében a habfestési eljárás a következő:

 1. Felhordás előtt többször rázza meg a palackot a készítménnyel..
 2. Fordítsa meg a tartályt úgy, hogy a kupak alul legyen.
 3. Tegyen kesztyűt a kezére.
 4. Nyomja meg az applikátort, és nyomja össze a szükséges mennyiséget a tenyerével.
 5. Kezével egyenletesen ossza el a kompozíciót a fürtök teljes hosszán.
 6. Ha a habot először használják, akkor tartsa 20 percig, majd ismét felhordva 5 perc után mossa le.
 7. Végül szárítsa meg a fürtöket és a fazont..

Legjobb márkák

Igora Schwarzkopf

A Schwarzkopf színezett habja kiemelkedik tökéletes biztonságáról és könnyű alkalmazhatóságáról. Ez a termék nem színező, hanem árnyékoló termék. Tehát gyakrabban kell használnia. A kapott színt 8-9 sampon után mossuk le.

Fő előnyei:

 • teljesen fest az ősz hajra;
 • terápiás hatást gyakorol a fürtökre;
 • gazdaságos fogyasztás;
 • széles paletta;
 • a visszanőtt gyökereknek nincs hatása.

Loreal paris fenséges hab

Habszerű textúrájú habfesték. Egy innovatív formula középpontjában. És bár kis mennyiségű ammónia van a készítményben, a gyógyszer biztonságos. A készlet tartalmaz egy balzsamot, amely rögzíti a kapott hatást, fényessé és selymessé téve a fürtöket. A Loreal paletta 20 természetes árnyalatot tartalmaz, a világos szőkétől az égő feketéig.

Wella

Ez egy árnyalat hab, amely lehetővé teszi a kívánt hajszín szimulálását. Azonnal aktiválódik a fürtökön.

A Wella sorozat kétféle festékhabot állít elő:

 • Wella viva.
 • Wella szín.

Előnyök:

 • a termék egyszerű alkalmazása;
 • nincs káros hatása a fürtök szerkezetére;
 • rövid idő alatt fest minden fürtöt és gyökeret;
 • otthoni használat lehetősége;
 • így a haj fénye és természetes színe.

Mínuszok:

 • a szín nem tart sokáig a szálakon;
 • a terméket egyenetlenül lemossák, foltokat hagyva a hajon.

SYOSS színaktivátor

A színező termék ammóniamentes formulán alapul. Gazdag színt és káprázatos fényt ad a hajnak. Használhatja a szert a festékekkel foltok között ártalmatlan festékként a benőtt gyökerek és az ősz haj elfedésére. A Syoss hab egyedülálló abban, hogy az eredmény 5 perc alatt érhető el.

Az alkalmazás módja és ellenjavallatok

A bemutatott termékek nem ajánlottak allergia és a fejbőr károsodása esetén.

Vigye fel a habot a mosatlan hajra. Ehhez ossza el a kompozíciót a tenyéren, majd járja végig a fürtöket a gyökerektől a végéig. 30 perc múlva mossa le a terméket.

A hajfestő hab egy modern kozmetikai termék, amely lehetővé teszi, hogy világos és divatos színt kapjon anélkül, hogy károsítaná a fürtjeit. A paletta meglehetősen kiterjedt, így kielégíti a legigényesebb lány vágyait is. De van egy hátránya - ez rövid ideig tartó hatás, mert 2-3 hét múlva a készítmény lemosódik.

Az árnyalathab kiváló eszköz az ideiglenes színezéshez

Minden nő vágyakozik megfelelni a modern normáknak, miközben maga a divat is nagyon változékony. Ma a szőkék "divatban vannak", holnap - természetes barna hajú nők, és egy hét múlva a rózsaszín vagy lila árnyalatok dominálnak.

A haj folyamatos újrafestése az új trendek miatt nem jelent megoldást a problémára, mivel teljesen haj nélkül maradhat. A kémiai festés alternatívája a haj színező habja, amelynek segítségével biztonságosan megváltoztathatja a képet és kísérletezhet a stílusával.

A mosható festék előnyei

A külső és belső tényezők befolyásolják a fürtök állapotát és egészségüket: stressz, túlterhelés, a rend és a táplálkozás megsértése, akut és krónikus patológiák. És ha elég nehéz megvédeni a belső hatások ellen, akkor megszabadulhat a külső hatásoktól. Például ahelyett, hogy festékkel kiegyenlítené a haj tónusát, figyeljen az árnyalathabra vagy a habra..

A szakértők utalnak az ilyen festés előnyeire:

 • pár hétig egyedülálló lehetőség a fürtök színének és megjelenésének teljes megváltoztatására, komplex festési eljárás igénybevétele nélkül;
 • a hagymákat tápláló tápanyagok és vitaminok gazdag készletének jelenléte a termék összetételében;
 • kiváló minőségű eljárás otthon, minimális időköltséggel;
 • egyedi és utánozhatatlan árnyalat választéka gazdag palettáról.

Maga a termék nem csak nem károsítja a rudakat, hanem jelentősen felfrissíti a festett és a természetes fürtök színét, fényességét és fényét.

A színezett haj színárnyalatának kiválasztásakor célszerű ugyanazon márkájú terméket használni, mint az alkalmazott festék. Ebben az esetben a gyártók garantálják a tonizálás maximális hatását..

Termékválasztási szabályok

A színezéshez használt hab és árnyalatának kiválasztásakor emlékeznie kell a kozmetológusok és fodrászok által ajánlott számos szabályra.

 1. Termék vásárlásakor ügyeljen arra, hogy figyeljen a termék megjelenési és lejárati dátumára. Ezenkívül ajánlott, hogy a dobozon lévő számok egyezzenek a csövön vagy a palackon található számokkal. A lejárt vagy használhatatlan hab allergiát válthat ki, vagy nem kívánt árnyékot eredményezhet.
 2. Rövid hajú frizurákhoz vásároljon egy csomagot színösszeállítással, a hosszú fürtöknél pedig egyszerre kettőt.
 3. Ne szerezzen 2-3 tónusnál nagyobb árnyalatot, amely eltér a haj eredeti színétől. Ellenkező esetben a kívánt eredmény nem érhető el..

A termék expozíciója után elérhető hangot a termék dobozán vagy palackján is feltüntetik. Annak érdekében, hogy ne tévedjen, alaposan meg kell néznie a saját színét, mielőtt a szalonba megy.

A tonizáló hab mellett ajánlott sampont és balzsamot vásárolni a színes hajra. Segítenek megőrizni a színt és a fényt a tonizálás után..

Összetétel és cél

A színezőanyag részeként a színező pigment mellett a gyártó védő- és tartóelemeket biztosított a fürtök egészsége érdekében:

 • selyemfehérjék, amelyek teljes hosszában normalizálják a rudak szerkezetét, és sima és dús megjelenést kölcsönöznek a hajnak;
 • pantenol, amely jótékony hatással van az izzókra. A legtöbb gyártó összetevőként használja;
 • alanolin, táplálja és hidratálja a hajat;
 • UV szűrők, amelyek megvédik a hajat a közvetlen napfény káros hatásaitól.

További összetevőként vannak olyan alkatrészek, amelyek segítenek megvédeni a hőhatásokat: hajszárító, hajformázó fogó vagy vasaló a szintezéshez.

A mosható festékek közvetlen célja a fő szín színezett palettájának megváltoztatása. Ezenkívül a színező fürtöknek még több célja van:

 • telítettség és változatosság adása a színárnyalatoknak;
 • az egyenetlen színű haj tónusának összehangolása;
 • a természetes megjelenés helyreállítása.

Divatos árnyalatok

A színezõhab vagy mousse-val való festés kényelme a termék sokféle színét magában foglalja. Segítségével könnyedén elérheti az egyedi és sajátos hangnemet, amely szokatlanná teszi a hajat, divatos és stílusos lesz a tulajdonosuk.

Változatok szőkével

A természetes vagy festett szőke haj tulajdonosai gyakran alkalmazzák az alakformálást annak érdekében, hogy a fürtöknek különleges színt adjanak. A színek és az árnyalatok alkalmasak a szőke "revitalizálására" alkalmas hangokhoz:

 • aranysárga;
 • platina;
 • hamu és ezüst.

Függetlenül attól, hogy a szőke milyen színt választ, fürtjei jól ápoltak és természetesek lesznek.

Világosbarna árnyalatok

A világosbarna szín a természetes és a leggyakoribb színekre utal. Az ilyen árnyalatpaletták segítségével felelevenítheti és diverzifikálhatja:

 • arany világosbarna színű;
 • közepes vagy sötét szőke tónus;
 • mandula és kissé eltérő mogyoró árnyalatú.

Amikor megfelelő tónust választ magának, nem szabad megfeledkeznie arról, hogy az nem lehet sötétebb, mint az eredeti hajszín.

Kiterjedt gesztenye csoport

A barna árnyalatok csoportját tartják a legváltozatosabbnak, mivel magában foglalja a vörös, arany és barna, sötét és világos mahagóni minden színét. Ezek a hangok a következők:

 • arany és bronz gesztenye;
 • világos és közepes gesztenye árnyalatok;
 • piros szín;
 • sötét és meleg csokoládé.

Számos variáció létezik, ami lehetővé teszi a tonalitások kísérletezését és tesztelését..

Nemes fekete

A fekete tónusok többféle változatban kaphatók. Ezt az árnyékot mindig is divatosnak és keresettnek tartották, annak kis változatossága ellenére. Változatai a következők:

 • természetes fekete árnyalat;
 • sötét gesztenye;
 • fekete-zöld vagy kék-fekete színezék.

A divatos ifjúsági variációkat külön kategóriába sorolják: lila, rózsaszín, narancs, kék és zöld újdonságok.

A színezéshez használt népszerű habok és habok áttekintése 2020-ban

A professzionális szín- és hajápoló gyártók a szín- és öblítőszerek széles választékát kínálják 2020-ban.

Igora a Schwarzkopf Professional cégtől

Ennek a habnak 13 színpalettája van. A Schwarzkopf márka gyártója kínálja ügyfeleinek. Az Igora habok nem tartoznak a festékekhez, de minőségileg elindítják az eredeti színt. Előnyeik a következők:

 • ősz haj teljes festése;
 • használatban lévő gazdaság;
 • az izzók és a rudak szerkezetének helyreállítása.

Ennek a márkának az ára 450-650 rubel között változik. tónustól függően.

L'Oreal Paris Sublime Mousse

Azok számára, akik inkább festenek, mint árnyékolják a színt, a palettán található L'Oreal habfesték alkalmas. Húsz divatos szín közül választhatja ki a legegyedibb színt. A termék tartalmaz egy kis ammóniát, amely megbízhatóan rögzíti a pigmentet. A márka előnyei:

 • táplálás és a haj szerkezetének helyreállítása;
 • kis fogyasztás egy színezéshez;
 • a költség körülbelül 350-450 rubel. darabonként.

Wella sora

E népszerű márka színes habját az azonnali aktiválás jellemzi. Kétféle típus ismert: Viva és Color.

Hajfesték hab - 4 legjobb márka és utasítás a festéshez

A modern színező termékek minimális mennyiségű káros anyagot tartalmaznak, és egyeseket teljesen innovatív technológiák alapján fejlesztettek ki ammónia felhasználása nélkül.

 • A legjobbak áttekintése ↓
 • WELLATON "Szahara" (Wella) ↓
 • L'Oreal Paris "Sublime Mousse", tiszta sötét gesztenye (Loreal) ↓
 • Fekete TÖKÉLETES MOSE (Schwarzkopf) ↓
 • Palette Mousse Color (Schwarzkopf & Henkel, Németország) ↓
 • Előnyök és hátrányok ↓
 • Hogyan kell használni a ↓

A hab habszerű szerkezet pigmenttel. Festéket és fejlesztőt tartalmazó palackban gyártják. Használat előtt elegendő megrázni a tartályt, amelynek eredményeként színező hab képződik. Kényelmes samponszerű masszázsmozgásokkal felvinni a hajra. Csak arra van szükség, hogy egyenletesen elosztja a fürtök teljes hosszát, és időt hagyjon a pigmentációra..

A hab speciális adalékot tartalmaz, amely gazdag színhatást eredményez. Ez lehetővé teszi a haj helyreállítását leégés vagy tompulás után télen. Ezenkívül a hab hasznos mikroelemekkel táplálja a szerkezetet, védelmet nyújt az agresszív környezet hatásaival szemben..

A választékvonalat változatos paletta képviseli, amelynek megkülönböztető jellemzője a természetes árnyalatok maximális közelítése. A hozzáférhető felhasználási feltételek lehetővé teszik a festést otthon.

A Mousse-nak nincs ellenjavallata, ezért a különböző korú és hajú nők festékkel vonzó megjelenést vagy üzleti képet alkothatnak..

A legjobbak áttekintése

WELLATON "Szahara" (Wella)

A mousse a kiválasztott összetevőknek köszönhetően tartós hatást nyújt. A színes haj sokáig megőrzi színét és fényét. Magát a folyamatot a hatóanyagok finom és kíméletes hatása különbözteti meg. A táplálkozást és a védelmet a B5 provitaminnal telített ápoló szérum biztosítja.

A Szahara festék csodálatos színt ad, ötvözve az arany és a homokos árnyalatokat.

A csomagolás költsége 464 rubel.

L'Oreal Paris "Sublime Mousse", tiszta sötét gesztenye (Loreal)

A természetes gazdag gesztenyeszín egyenletesen fekteti le a fürtök teljes hosszát. Az innovatív technológia alkalmazása a termék gyártásában biztonságossá tette működését a szerkezet és a tüszők szempontjából..

A festés után a haj sűrűvé és kezelhetővé válik, a természetes fény pedig kiváló fényt kölcsönöz. Az ősz haj teljesen be van festve. A készítményben található tápanyagok mélyen behatolnak a szerkezetbe, védőréteget hozva létre.

A csomagolás költsége 430 rubel.

Fekete PERFECT MOUSSE (Schwarzkopf)

A Schwarzkopf mousse-val történő festés gyors alkalmazás és tökéletes eredmény. Egyenletesen elosztva elegáns fekete csillogó hangot kap, amely a világítás típusától függően több árnyalatot ad.

A hatóanyagok gyengéden hatnak, anélkül, hogy károsítanák a haj szerkezetét, míg a tápanyagok és a hasznos ásványi anyagok telítik és helyreállítják. A festék rendkívül ellenálló, ami hosszú ideig lehetővé teszi, hogy ne folyamodjon újrafestéshez.

A csomagolás költsége 420 rubel.

Palette Mousse Color (Schwarzkopf & Henkel, Németország)

A hab használata kellemes és egyszerűvé teszi a festést. A kevert komponenseket samponként alkalmazzák a hajszálon, és 30 percig maradnak a pigmentáció érdekében. A festék hatásával párhuzamosan a haj szerkezetét hidratálja és táplálja. A kitartó kompozíció egyenletesen fest az ősz hajra. Ennek eredményeként a hajszál egészséges ragyogással és gazdag árnyalattal ragyog..

A csomagolás költsége 440 rubel.

Érvek és ellenérvek

Előnyök:

 1. A színező készítményt nem szükséges külön tartályban elkészíteni.
 2. A hab könnyen használható, nem igényel speciális képességeket.
 3. A festési eljárás nem igényel kupakot és hőhatásokat, és maga az eljárás is kevesebb időt vesz igénybe.
 4. Az állag jól tapad a hajhoz.
 5. Hidratáló hatása van, amely megakadályozza a törést és kiszáradást.
 6. Nem okoz allergiát.
 7. Szürke hajjal küzd.
 8. A színpaletta természetes tónusokban és árnyalatokban jelenik meg.

Hátrányok:

 1. A gyengéd összetétel miatt a pigment kevesebb ideig tart, mint a szokásos festék (kb. 30 nap).
 2. A fényerő és a színek szélsőségességének elérése nem fog működni, az előállított paletta a természetes hangokra korlátozódik.
 3. Magas ár.

Hogyan kell használni

Az egyenletes színű szálak és a stabil szín eléréséhez el kell végeznie az eljárást, betartva néhány szabályt:

 1. A habot a mosatlan hajra alkalmazzák. A meglévő zsírréteg véd a vegyi anyagok hatásaitól.
 2. Fedje le a test nyitott területeit törölközővel, és mindenképpen viseljen kesztyűt a kezén, hogy megakadályozza a készítmény közvetlen érintkezését a bőrrel.
 3. A festék felhordása előtt meg kell nedvesítenie a haját, és törölközővel törölni kell róla.
 4. A komponensek összekeverése közvetlenül a festési eljárás előtt történik. Ehhez a színező gélt hozzáadják a fejlesztőt tartalmazó applikátor palackhoz. Elég csak egyszer megrázni a tartályt. A hatóanyagok levegő hiányában gyorsan összeállnak. Ez a technika ad tartósan telített árnyékot..
 5. Vegyen fel kesztyűt, és nyomja össze a habot a tenyerébe. Mindkét kéz ujjaival ossza el a festéket a hajszálon a feldolgozási sorrenddel: elülső, időbeli területek, korona, tarkó, a szálak teljes hosszában. Hagyja a habot a fején 30 percig.
 6. Meleg vízzel alaposan távolítsa el a festéket a hajból.
 7. Vigye fel a habhoz tartozó javítószert (balzsam, maszk vagy balzsam).
 8. Néhány perc múlva öblítse le a fejét meleg vízzel.
 9. Törölje le a szálakat törölközővel, és természetes úton vagy hajszárítóval szárítsa meg kíméletes üzemmódban.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Hajformázás fürtökkel

A fürtök stílusa nemcsak az arc formájához, a ruhákhoz választható, hanem a személyiség típusához, az esemény témájához is. Mielőtt elvégezné a haját, meg kell találnia, hogy milyen típusú fürtök és hajsütő eszközök léteznek..

Hogyan nő a haj gyorsabban

Néhány szerencsés nő a jó géneknek köszönhetően gyorsan, szinte minden erőfeszítés nélkül megnő a hosszú haj. Nekünk, egyszerű halandóknak, ez türelmet, kemény munkát és némi változtatást igényel a mindennapi hajápolási rutinunkban..