Legfontosabb / Eljárások

Festék Schwarzkopf Perfect Mousse

Eljárások

Fotó: csomagolás megjelenése.

Gyakran fest? Akkor feltétlenül próbálja ki a tartós, ammóniamentes festékhabot a Schwarzkopf & Henkel-től. Habszerű textúrájú, így könnyen felvihető a hajra és az ősz hajra festhet. És a gyönyörű szín sokáig megmarad. Festés után a fürtök egészségesnek tűnnek, és gyönyörűen ragyognak.

Festési folyamat

A haj festése a Schwarzkopf & Henkel termékével egyáltalán nem nehéz. Először el kell készíteni a keveréket. Ezután tegyen kesztyűt, vigye fel a keveréket a kezére, és ossza szét a fürtjein. Habszerű textúrájának köszönhetően a festéket úgy alkalmazzák és elosztják a hajon, mint egy szokásos sampont. Ezt követően áztassa megfelelő időben a haján, és öblítse le meleg vízzel. Ezután kényeztesse a haját tápanyagokat, fehérjéket és orchidea kivonatot tartalmazó kondicionálóval. Amint a haj száraz, egyenletes és mély színt fog látni..

A készlet a következőkből áll:

 • 1 palack applikátor 35 ml fejlődő emulzióval.
 • 1 db 35 ml-es cső színes géllel.
 • Klímaberendezés 22 ml.
 • Habszivattyú.
 • Kesztyű.
 • Utasítás.

Ajánlások a festék használatára

Hogyan válasszunk egy árnyalatot. A természetes szín eléréséhez olyan festéket kell választania, amely 1 vagy 2 tónussal különbözik a természetes hajszíntől. Ha nem tud dönteni, akkor jobb, ha a világosabb tónust részesíti előnyben. Általánosságban a csomagoláson elérhető természetes árnyalatok választékát kell vezérelnie..

Használat előtt. Készítsen elő tisztító törlőkendőket a festéknyomok eltüntetésére a fülén és az arcán. Készítsen elő egy órát, amelyen meg fogja jegyezni a festék hajra gyakorolt ​​hatásának idejét. Annak érdekében, hogy ne tönkretegye a ruháit, viseljen valami régit és feleslegeset, vagy takarja le a vállát egy törülközővel. Távolítson el minden ékszert magáról. Vigye fel a festéket száraz fürtökre. Annak érdekében, hogy ne foltozza túlságosan az arcát, kenje meg krémmel.

A festés folyamatában. Ne tartsa a festéket a haján rövidebb ideig vagy hosszabb ideig, mint a gyártó által megadott idő. Időt csak azután kell eltölteni, hogy a keveréket az egész fejre felhordják..

Festés után. Mossa le a festéket a hajáról úgy, hogy a fejét a mosogatóra vagy a fürdőkádra billenti. Az elkészített festék nem tárolható. Nem keverhet különféle árnyalatokat sem..

Fotó: festékkészlet.

Palette Schwarzkopf Perfect Mousse

A Perfect Mousse 20 árnyalatban kapható:

 • 950 Aranyszőke
 • 800 közepes szőke
 • 750 mandula
 • 700 Világos szőke
 • 668 Mogyoró
 • 665 Arany gesztenye
 • 600 könnyű gesztenye
 • 586 mahagóni
 • 500 közepes gesztenye
 • 465 Csokoládé gesztenye
 • 419 Fekete ribizli
 • 388 Vörös gesztenye
 • 300 fekete gesztenye
 • 200 fekete

Hűvös gesztenye árnyalatok:

 • 400 - Hideg eszpresszó
 • 536 - Fagyos mokka
 • 616 - Jeges cappuccino
 • 1000 - Enyhe derítő
 • 1100 - közepes derítő
 • 1200 - intenzív derítő

Fotó: a márka színpalettája.

Fotók festés előtt és után

Sanrisa szerint a lány az 500-as árnyalatot választotta - közepes gesztenye:

A Fistashka 007 szerint a lány a 400-as számot választotta - Hideg eszpresszó:

A Ting szerzője, a lány úgy döntött, hogy festeni fogja a haját 500 árnyalattal - közepes gesztenye, képek előtt és után:

Schwarzkopf Perfect Mousse festék vélemények

Natalia áttekintése:
Iskola óta használok habokat. Fényt adnak a hajnak és fokozzák a színt. Egészen a közelmúltig Pallete Color Mouse mousse festéket vásároltam. És most eljött a festés ideje. Sok boltban rohangáltam, de nem találtam meg, amit kerestem. Az eladónő a Schwarzkopf Perfect Mousse-t ajánlotta. Otthon mindent összekevertem, a hajamra kentem. A festék nem futott, nem csípte be a bőrt, és nem büdös. A fürtök színe ugyanolyan lett, mint a képen, és a haj fényes és puha lett.

Julia értékelése:
Még nincs ősz hajam, de a napsugárzás miatt a fürtök színe más: hol világosabb, hol sötétebb. Emiatt a Schwarzkopf Perfect habot használom. Kiválasztom a természetes árnyalatát. Az eredmény mindig nagyszerű. Azt tanácsolom, próbálja ki.

Margot áttekintése:
Soha nem festettem. De élénkebbé és élénkebbé akartam tenni a hajam. Ehhez vettem egy festéket, Schwarzkopf Perfect Mousse 1000 Pearl Blond árnyalatot. A dobozban találtam festéket, kesztyűt, emulziót, használati utasítást, pumpát és kondicionálót. Magam kentem fel a festéket, mivel nagyon egyszerű. 20 percig ellenállt a hajnak, és lemosta. Utána balzsamot kentem fel. Lányok, ő nagyon klassz! Ezt követően a haj puha lett és jól fésült. A szín úgy alakult, ahogy szerettem volna. Örömmel fogom használni ezt a festéket.

Elena áttekintése:
A választásom sötét gesztenyeszínre esett. A legjobb barátnőm segített a színezésben. Mindent az utasításoknak megfelelően tettünk. Ennek eredményeként a haj vörösesítés nélkül gazdag árnyalatot nyert, puha és fényes lett. Az eredmény csak szuper!

Festékhab Schwarzkopf - paletta, utasítások

Festékhab Schwarzkopf - paletta, utasítások

A házi készítésű hajfesték hab formájában a Schwarzkopf márkától sokáig nem jelent újdonságot a tömegpiaci festékek között. Ez a termék már régóta megtalálható szinte minden kozmetikai részlegen, és ára alacsonyabb, mint egy Loreal versenytársaé. De ezeknek a versengő haboknak különbsége van a színtartóságukban, és a Schwarkopf habnak előnye van, mivel formulája ammóniát tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a festéknek nagy a színtartása..

Az ammónia jelenléte a festékekben manapság sok vitát vált ki, és már most biztosan állíthatjuk, hogy az úgynevezett "ammóniamentes" festékek nem kevésbé károsítják a hajat, mint az ammóniás termékek. Az ammónia fontosságáról a hajfestékekben a Wella ammóniamentes festékekről szóló cikkünkben tájékozódhat.

Az önfestő haj formájú termékek hab formájában sok rajongót találtak, és nyilvánvalóan ez a formátum sokáig megmarad a kozmetikai piacon. Ez történik ma a PERFECT MOUSSE festékkel, továbbra is keresett, és a gyártó időről időre megváltoztatja a paletta árnyalatait, eltávolítva a népszerűtlen, rosszul eladott színeket, és divatos ténylegeseket ad hozzá.

A Schwarzopf mousse paletta legújabb frissítése a barnáknak szánt "Caramel" kollekció két árnyalatú - 757-es "mézeskalács" és 850-es "krémes keksz". Festéskor mindkét árnyalat enyhén megvilágítja az eredeti alapot 1,5-2 tónussal.

Ami a PERFECT MOUSSE paletta többi részét illeti, tartalmaz egy szuper világító terméket (1200-as szám), 4 opciót a szőkék számára (900-as, 910-es, 940-es, 950-es és 1000-es számok), a többi árnyalat világosbarnától sötétbarnáig terjedő hajra vonatkozik. A mai árnyalatok gyűjteményében nincsenek olyan festékek, amelyek messze lennének a természetes hajszíntől, amelyek korábban népszerűek voltak, például bordó vagy vörös. A vörös már kapható a 388-as árnyalatban gesztenyevörösben.

Schwarzkopf festékhab - árnyalatok palettája:

Schwarzkopf 850 festékhab, "Krémes keksz" színű

Schwarzkopf 800 festékhab, közepes szőke

Schwarzkopf 757 festékhab, "Mézeskalács" színű

Festékhab Schwarzkopf 750, színes "mandula"

Schwarzkopf 700 festékhab, "sötét szőke" színű

Schwarzkopf 668 festékhab, "mogyoró" színű

Festékhab Schwarzkopf 616, "Ice Cappuccino" színű

Schwarzkopf 600 festékhab, "világos gesztenye" ​​színű

Schwarzkopf 536 festékhab, "Frosty mokka" színű

Festékhab Schwarzkopf 500, színes "közepes gesztenye"

Festékhab Schwarzkopf 400, színes "Cold Espresso"

Schwarzkopf 465 festékhab, "Csokoládé gesztenye" ​​színű

Schwarzkopf 388 festékhab, vörös gesztenye színű

Festékhab Schwarzkopf 365, színes "sötét csokoládé"

Schwarzkopf 300 festékhab, "fekete gesztenye" ​​színű

Schwarzkopf 200 festékhab, "fekete" szín

Schwarzkopf 1200 festékhab, "Ultra Blond" színű

Schwarzkopf 1000 festékhab, "Pearl Blond" színű

Schwarzkopf 950 festékhab, "Aranyszőke" színű

Schwarzkopf 940 festékhab, "Homokszőke" színű

Schwarzkopf 910 festékhab, "Ash Blonde" színű

Festékhab Schwarzkopf 900, színes "Sunny Blonde"

Tökéletes hab

INTENZÍV, fényes fényt adjon a hajnak

100% -os tartósság, 0% ammónia és 30% -kal több fényesség *

Szeretné könnyedén festeni a haját?

Próbálja ki a legegyszerűbb módot! Válasszon a Perfect Mousse árnyalatai közül, és élvezze az egyszerű és egyenletes alkalmazást a mousse gazdag textúrájának köszönhetően.

A Perfect Mousse lenyűgöző színeredményeket és 30% -kal intenzívebb, tartósabb fényt nyújt. *

A Perfect Mousse hihetetlenül egyszerűvé teszi a tökéletes szín elérését!

Hajfesték-hab Schwarzkopf Perfect Mousse (Schwarzkopf Perfect Mousse) - szín- és árnyalatok palettája

A legtöbb nő hajlamos a változásra. Szeretném átrendezni a bútorokat, teljesen megújítani a szekrényt. Vagy legalább változtassa meg a hajszínét. Ezt felelősen kell megközelíteni. Annak érdekében, hogy gyönyörű árnyalatot válasszon, ne felejtse el, hogy nem minden hajfesték ártalmatlan. Ezért a legjobb a festéket olyan szaküzletekben választani, amelyek olyan gyártók termékeit árulják, akik már több mint egy évtizede kínálják termékeiket a kozmetikai piacon. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy a készítményben nincsenek káros összetevők. Ez a két paraméter megfelel a Schwarzkopf mousse hajfestéknek, nagy színpalettával..

A Schwarzkopf Perfect Mousse festék jellemzői

A hozzáértő emberek a Schwarzkopf termékeket jó minőségben hozzák összefüggésbe. Beleértve ezt a hajfesték habot. Megérdemelten veszi az első pozíciókat a minősítésekben nemcsak a fogyasztók körében. A fodrászszalonok, az elit szépségszalonok szakemberei nagyra értékelik. Amit elvárunk és remélünk kapni a hajfestékkel. Selymesség, színintenzitás, az ősz haj vizuális eltávolítása. Ilyen orvoslás létezik. A Schwarzkopf & Henkel kifejlesztett egy egyedülálló terméket, amelynek szinte nincsenek analógjai - habfesték, amely nem tartalmaz ammóniát. Nem hiába szerepelnek ezek a termékek a legjobb professzionális hajfestékek besorolásában.

A csomagolásban található Schwarzkopf Perfect Mousse

A Perfect Mousse nemcsak kiváló minőségű, hanem ergonómikus csomagolással is rendelkezik. 1991-ben pedig a Schwarzkopf tervezői megkapták az innovációt a termékcsomagolásban díjat..

A "Schwarzkopf perfect mousse" doboz a következőket tartalmazza:

 1. Részletes utasítások a haj színezéséhez.
 2. Eldobható kesztyű.
 3. Színezék.
 4. Ammóniamentes fejlesztő.
 5. Dugattyú.
 6. Gondoskodó balzsam hajfestés után.

Fogalmazás

A hab nem tartalmaz ammóniát, így a szín nem tart olyan sokáig, mint szeretnénk. De a haj egészséges és sértetlen marad. A természetes összetevőket (orchidea kivonatot és szójafehérjéket) tartalmazó ápoló balzsam festés után erősíti a hab hatását és ragyogást ad.

A Schwarzkopf perfect mousse további két előnye meglehetősen kellemes és finom illata, valamint gazdaságossága. Elég csomagolás közepes hosszúságú hajhoz.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a termék összetételében nincs ammónia, gyakrabban alkalmazható, mint a hasonló termékek.

Gyártó

A 19. század végén, nevezetesen 1898-ban Hans Schwarzkopf vegyész parfümöket kezdett el árusítani egy gyógyszertárban. A dolgok jól mentek, de a huszonnégy éves ember valami újat szeretett volna. Teljesen véletlenül jött rá, hogy Angliában vannak samponozásra szolgáló száraz porzsákok. Természetesen, bár annak idején meglehetősen drága öröm volt, a nők kezdtek áttérni erre a bizonyos gyógymódra. Végül is szappan után plakk maradt a hajon, és száraz por felhasználása után a hajat nagyon jól megmosták.

Schwarzkopf jó vegyész volt, ezért gyorsan előállt egy száraz sampon formulával. 1903-ban szabadalmaztatta találmányát. A samponokat a csomagoláson található fekete fej jelképezi (a német Schwarzkopf-ból fordítva - "fekete fej"). Ettől kezdve kezdődött a márka története, amely több mint száz éves..

A múlt század nyolcvanas éveiben a Schwarzkopf felhagyott az aeroszolok gyártásával, amely olyan anyagot tartalmazott, amely befolyásolja a Föld ózonrétegének integritását..

1995-ben a Henkel konszern átvette a Schwarzkopf céget. Ekkor a "Schwarzkopf & Henkel" gyártása Hamburgban (Németország) található. A termékek között különféle hajápolási termékek, arcbőr, szájüreg, hajformázás és színezés szerepelnek.

Sorozat

A gyártók kibővítették termékkínálatukat. A habtisztító a boltok polcain jelent meg (1000, 1100, 1200).

A hajfestékek:

 • szakmai. Általában szalonokban használják. Például a Schwarzkopf Professional IGORA sorozat Schwarzkopf termékei. A professzionális hajkozmetikumokról itt olvashat.
 • rendes. Haját otthon festheti. Ide tartozik a Schwarzkopf Perfect Mousse.

Ez a festék alkalmas azok számára, akik szeretik a természetes színeket és árnyalatokat. Könnyen kiválaszthatja kedvenc színét meglehetősen széles választékból. A legnépszerűbb világosbarna árnyalatok. A festés utáni haj gyönyörű ragyogást kap. Sima és selymes lesz. Az árnyalatokat három irányban mutatjuk be: fekete, világosbarna és szőke. A linken megtudhatja, hogy a krém hajfesték hogyan tér el a többi terméktől.

Paletta

A hajfesték színpalettája meglehetősen változatos. A feketétől, a gesztenyétől a szőkéig. Minden hajtípusra és életkorra összpontosít.

A gyártó nagyobb figyelmet fordított a gesztenye árnyalatára (a fekete gesztenyétől az aranyig).

 • Fekete (200)
 • Fekete gesztenye (300)
 • Vörös gesztenye (388)
 • Fekete ribizli (419)
 • Csokoládé gesztenye (465)
 • Közepes gesztenye (500)
 • Mahagóni (586)
 • Világos gesztenye (600)
 • Arany gesztenye (665)
 • Mogyoró (668)
 • Sötét szőke (700)
 • Mandula (750)
 • Közepes szőke (800)
 • Aranyszőke (950)

Különleges helyet foglalnak el a hideg gesztenyeszínek: fagyos mokka (536) és jeges cappuccino (616).

A haj könnyítésére a vállalat habot is kínál: puha (1000), közepes (1100), intenzív (1200).

Az utolsó árnyalat továbbra is a természetes színtől függ.

Házi festés

Elég kényelmes használni a Schwarzkopf tökéletes habot a haj festésére nemcsak fodrászszalonban, hanem önállóan otthon is. Nagyon könnyen és meglehetősen egyenletesen fekszik le, nem csöpög a ruhákra és nem hagy foltokat. Szinte habformaként alkalmazzák. A kívánt hatás eléréséhez először el kell olvasnia az utasításokat és tesztelnie kell az allergiás reakciót. Ha a készítményben nincs ammónia, a festékhab mégis kémiai anyag. Ezután kezdje el a festést a következő sorrendben:

 • keverje össze az összetevőket. A dugattyú segítségével változtassa meg a festéket habzá. Óvatosan forgassa el többször a lombikot a dugattyúval. Nem kell aktívan rázni;
 • hajat fésülni;
 • kenje be a fejbőrrel érintkező bőrt vazelinnel;
 • kesztyűt felvenni;
 • kezdje el színezni a fej elejétől a haj gyökereitől, fokozatosan haladjon a végeik felé;
 • mindent szépen, lassan végezz;
 • tartsa időben a festéket az utasításoknak megfelelően;
 • alaposan öblítse le a hajat;
 • kenj balzsamot.

Pontosan követni kell az utasításokat, és helyesen kell csatlakoztatni az alkatrészeket.

Színtippek

A habfesték használata meglehetősen egyszerű. De ugyanakkor van néhány árnyalat a használatakor:

 1. Az üzletben alaposan tanulmányozza át a palettát. Figyelembe véve a natív haj színét, válassza ki a hajának leginkább megfelelő árnyalatot. Itt megtudhatja a Palet hajszínek palettáját.
 2. Ha sötét a hajad, akkor nem tudod drasztikusan megváltoztatni a színt világos árnyalatokra. Előkezelhető azonos sorozatú derítővel.
 3. A természetes színárnyalat eléréséhez a Schwarzkopf Perfect Mousse-t legfeljebb két, a.
 4. Nem tudok választani, válasszátok a könnyebbet.
 5. A csomag hátoldalán van egy paletta. Abból kellene és válasszon.

Ez az árnyalatokra vonatkozik. De a nők színtípusaikban is különböznek:

 • tavaszi nő. Mézes bőrszín. Ideális hajszín: barna hajú, gesztenyebarna, aranyszőke;
 • nő-ősz. Őszibarack bőr. Árnyalatú sötétvörös, gesztenye megfelelő;
 • nyári nő. Olíva bőr. Elefántcsont lehet. A méz és az arany tónusok, valamint a csokoládé színe jól illik ehhez a színtípushoz;
 • nő télen. Fényes bőr. Célszerű az ezüstszőke vagy a mélyfekete árnyalatoknál tartózkodni.

Ha radikálisan meg akarja változtatni a színét, tegye világosabbá a haját, majd először alkalmazza a habtisztítót.

Színes hajápolás

Nem számít, milyen jó minőségű a festék, a festés rendszeressége körülbelül másfél havonta egyszer törékeny hajhoz, szárazsághoz vezethet. A színes haj rendszeres ápolásával megőrizheti egészséges megjelenését és szépségét:

 1. A festés után megmaradó lúg semlegesítéséhez a hajat kondicionáló balzsammal kell kezelni. Tudja meg, miben különbözik a balzsam a hajbalzsamtól ezzel a cikkel..
 2. A fejet nem szabad 2-3 naponta gyakrabban mosni. Jobb meleg vízzel, nem forró.
 3. A mély hajápoláshoz célszerű maszkot használni. A szaküzletekben sokféle van, minden ízlésnek és pénztárcának..
 4. A természetes termékekből készült maszkok jól beválták magukat. Itt van az egyik. Készítsen olívaolaj, méz, citromlé és konyak keverékét (mindezt egy evőkanálban), adj hozzá egy sárgáját. Vigye fel a keveréket a hajára, tegyen rá egy műanyag sapkát, tekerje be és járjon így legalább egy órán át. Öblítés. A cikk egyéb hidratáló hajmaszkjairól is tájékozódhat..
 5. Fésülnie kell a haját egy speciális, ritka széles fogú fésűvel.

Jobb, ha nem használ stylereket, vasalókat.

Videó

következtetések

Minden nő szép akar lenni, bármilyen életkorban. A haj dísz. Különösen, ha egészségesek, fényesek, és a szín hangsúlyozza tulajdonosuk egyéniségét. A kozmetikai piacon sokféle hajfesték található. De mielőtt megvásárolná, ellenőrizze, hogy a gyártó megbízható-e. Hajfesték hab A Schwarzkopf még a szakemberek körében is jól bevált. Ammónia nélkül, palettája pedig körülbelül húsz árnyalattal rendelkezik. Az öblítő balzsam pedig természetes összetevőket tartalmaz. Festés után a haj fényes, selymes.

De a kívánt szín eléréséhez szigorúan be kell tartania a mellékelt utasításokat..

Nézze meg a legjobb kozmetikai termékek napi választásainkat

A legjobb hajfesték

 • Schwarzkopf
 • Tökéletes hab

Luxus fényesség, kellemes érzések a festés során, a haj szépsége és egészsége, természetes, gazdag árnyalatok - mindez a Schwarzkopf Perfect Mousse. A festékpalettát húsz szín képviseli, amelyek között van gesztenye, világosbarna, fekete és három különböző intenzitású derítő, amelyek lehetővé teszik, hogy egy alkalmazás meglehetősen jelentősen megváltoztassa az eredeti színt (legfeljebb három tónus).

A festékben dúsított szójafehérjéknek és orchidea kivonatnak köszönhetően a fürtök megőrzik korábbi puhaságukat, és soha nem látott fényt és egészséges fényt nyernek. A gondoskodó balzsam varázslatos hatással van a hajra..

A Schwarzkopf Perfect Mousse kétségtelen előnyei a kellemes illat, a kényelmes felszerelés és a gazdaságosság. A festék és a balzsam is bőven elegendő bármilyen, még a legfényűzőbb haj színezéséhez is. Ráadásul a Perfect Mousse nagyon könnyen lemossa a bőrt, ha véletlenül kiömlik. Az egyetlen dolog, ami kissé bonyolítja a festék felvitelét, az az, hogy a hab gyorsan megszárad, ragasztja a szálakat.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a termék nem tartalmaz ammóniát, a szín nem sokáig díszíti a hajat, fokozatosan kimosódik. Ez egyrészt a hiányosságoknak tulajdonítható, másrészt a visszanőtt gyökerek nem láthatók. De a Schwarzkopf Perfect Mousse kis hátrányai ellenére a róla szóló vélemények többnyire a legpozitívabbak.

Tökéletes Mousse paletta

Hideg gesztenye tökéletes hab:

Hajfesték Schwarzkopf (Schwarzkopf Mousse): használati utasítás, színpaletta

Kiegyensúlyozott összetétele és a fürtökre ártalmatlan hatása miatt a Schwarzkopf (Schwarzkopf) hajfestéket a piac egyik vezetőjének tartják.

A kényelmes habszerű állag lehetővé teszi a termék gyors felvitelét, miközben egyenletesen festi a fürtök minden területét. Mi a festék palettája, és milyen vélemények találhatók róla az interneten?

Hajfesték leírása Schwarzkopf Perfect Mousse

A Schwarzkopf vállalat még 1898-ban kezdte meg fennállását, amikor egy szerény gyógyszertár ambiciózus vállalattá vált a hajápolási termékek gyártásával..

Most ezt a márkát tartják a kozmetikai piac legnagyobb szereplőjének. Az ügyfelek imádják a Schwarzkopf termékeit minőségi, hibátlan hajápolásuk és biztonságuk miatt. Még a Schwarzkopf hajlakk is megvédi a hajat a károsodástól.

Melyek a Perfect Mousse festék legfontosabb előnyei, külön figyelmet érdemelnek:

 1. Kényelmes alkalmazás. A hab habos szerkezete segít a kompozíció gyors és hatékony eloszlásában a hajon keresztül, miközben biztosítja az egységes színt. A festék nemcsak könnyen felvihető, hanem könnyen lemosható is.
 2. A fürtök biztonsága. A minimális ammónia-tartalom miatt ez a festék ártalmatlan a szálakra. Ezenkívül a gyártó gondoskodott arról, hogy az összetétel a lehető legkiegyensúlyozottabb legyen, ne okozzon bőrallergiát..
 3. Különböző célokra alkalmas. Ez az eszköz használható teljes színezésre, szürke haj festésére, kiemelő hatás létrehozására. Kényelmes konzisztenciájának köszönhetően a Perfect Mousse festék pontosan úgy osztható el a hajon, ahogy a lánynak szüksége van a kívánt hatás elérésére..
 4. Kitartás. A gyártó külön hangsúlyozza, hogy terméke rendkívül tartós. A színező hatás átlagosan 3-4 hétig tart a fürtökön, ezután csak a tippeket érintheti meg, vagy teljesen megújíthatja a színt.
 5. Változatos paletta. A Schwarzkopf termékek egyik legfontosabb jellemzője a változatosság. Az árnyalatok tömege lehetővé teszi, hogy pontosan azt válassza ki, amelyik ideálisan illik minden lányhoz.

Prémium minőségű, megfizethető áron - Lierak kozmetikumok.

A festék habszerkezete lehetővé teszi az optimális alkalmazást anélkül, hogy a festéket egy helyen szórnák és felhalmoznák. Jobb, ha magát a kompozíciót ecsettel alkalmazza, de ritka fogakkal ellátott fésűvel oszthatja el.

Ezeket a termékeket szinte bármelyik szupermarketben vagy szaküzletben megvásárolhatja, ami szintén előnyt jelent. A Schwarzkopf Perfect Mousse azonban nem professzionális festék, ezért jelentős hátrányokkal jár..

Gazdaságos választás, kiváló minőségű ellátás - Max Factor kozmetikumok.

Kicsit a hátrányokról

Gyakorlatilag nincsenek hiányosságok a termékben, amit az ügyfelek véleménye megjegyez. Kiegyensúlyozott összetétel, gyakorlatilag ammónia nélkül és könnyen alkalmazható, rendkívül népszerűvé teszi a Schwarzkopf Perfect Mousse-t..

Egyes ügyfelek azonban megjegyzik a korlátozott árnyalatokat és az élénk színek hiányát. A gyártó kifejezetten a divatos természetes árnyalatokra támaszkodik, miközben figyelmen kívül hagyja a fiatalok körében annyira népszerű mutatós, élénk színeket..

Annak ellenére, hogy a gyártó biztosítja a vevőket, hogy festéke nem tartalmaz ammóniát, ez az alkatrész kis mennyiségben van jelen. Neki köszönhető az egységes színezés..

További hátrány az allergiás reakció lehetséges előfordulása. A szakértők azt tanácsolják, hogy először alkalmazzák a színező készítményt a könyökhajlatra, és ha nem jelentkezik irritáció a bőrön, folytassa az utasításoknak megfelelően.

Számos jelentős hátrány ellenére a termék nagyon népszerű, mivel a színkompozíciók között az egyik piacvezető.

A Mary Kay kozmetikumok előnyeit és hátrányait itt részletezzük. És mi a titka a kávé hajmaszk népszerűségének, olvassa el a cikket.

A paletta gazdagsága

Mint fent említettük, a gyártó természetes árnyalatokra támaszkodik. Most a Schwarzkopf Perfect Mousse paletta a következőket tartalmazza:

 • A derítő 3 változata, amelyek különböznek a fürtökre gyakorolt ​​hatás mértékétől;
 • 6 árnyalat a szőkék számára;
 • 2 karamell árnyalat;
 • 9 világosbarna árnyalat a mogyorótól a hideg eszpresszóig;
 • 5 gazdag sötét árnyalat.

Minden szín rendelkezik a maximális telítettséggel, ugyanakkor természetesnek tűnik, hangsúlyozva a haj fényét és egészséges vonzerejét. A paletta tartalmazza a népszerű színes tejcsokoládét, amely hosszú ideig megőrzi eredeti árnyalatát és ragyogását..

Három derítőhab a legújabb a Perfect Mousse sorozatban. Az ilyen kompozíciók 3-6 tónussal képesek világosítani a hajat anélkül, hogy károsítanák a szerkezetüket..

Az Estelle szemöldökfesték használati útmutatója itt található.

Jó néhány sötét árnyalat van ebben a sorban, de helyet kapott a világos hajú lehetőségek is. Ezenkívül a gyártó nem hagyja figyelmen kívül a hamu színek jelenlegi trendjét. A hamvas szőke árnyalata nagyon népszerű, annak eredetisége ellenére, amely a kapott festési eredményt illeti.

Mint bármely más hajfesték esetében, a színezés végeredménye kissé eltérhet a csomagoláson feltüntetettől. Mindez a fürtök természetes színétől és az előző festés jellemzőitől függ.

A Breil hajfesték segít gyorsan és hatékonyan megváltoztatni a fürtök árnyékát.

Árak és vélemények

A Schwarzkopf meglehetősen megfelelő árakkal büszkélkedhet termékei iránt. Az alábbi táblázat az e márka festékhabjának és más gyártók hasonló termékeinek árait mutatja..

 • 200 - fekete
 • 300 - Fekete gesztenye
 • 388 - Vörös gesztenye
 • 419 - Fekete ribizli
 • 465 - Csokoládé gesztenye
 • 500 - Közepes gesztenye
 • 586 - Mahagóni
 • 600 - Világos gesztenye
 • 665 - Arany gesztenye
 • 668 - Mogyoró
 • 700 - Sötét szőke
 • 750 - Mandula
 • 800 - közepesen szőke
 • 950 - Aranyszőke
Festék neveKöltség, dörzsölje
Schwarzkopf tökéletes hab350
Garnier olia320
L'Oreal szakmai kiválósági krém330
L'Oreal Sublime Mousse450
Wella wellaton260

A hab formájú festéket éppen az alakja, az egyszerű alkalmazhatósága és a minimális ammónia tartalma miatt tartják az egyik legdrágábbnak a piacon. Az ilyen alapokat sokkal kényelmesebb alkalmazni a fürtökre, és emellett nincs csípős és kellemetlen szaga..

Észrevette már szeretett ősz haját? - Tudja meg, mely férfiak hajfestékei megbízhatóak.

Milyen előnyei vannak a festéknek, amelyeket a márka rajongói különösen áttekintettek:

 • Ilona, ​​36 éves, Moszkva: „Több éve küzdök ősz hajjal a Schwarzkopf Perfect Mousse festék segítségével. Szeretem, milyen könnyen alkalmazható ez a kompozíció a hajon, az a tény, hogy problémamentesen elosztható a gyökerektől a végéig. Örülök a kapott színnek is, mindig gazdag és élénk. "
 • Marina, 24 éves, Moszkva: „Egy időben sokat kísérleteztem a hajszínnel, de arra a következtetésre jutottam, hogy nincs is jobb, mint egy természetes árnyalat. Ennek eredményeként nagyon sokáig próbáltam visszatérni a természetes színemhez, és csak a Schwarzkopf Perfect Mousse jóvoltából sikerült. Most rendszeresen festéket használnak a gyökerek színezéséhez, és soha nem találom magam csalódottnak. "
 • Natalia, 29 éves, Samara: „Pár éve csak a Schwarzkopf Perfect Mousse festéket használom. Több éves kísérletezés után arra a következtetésre jutottam, hogy a habot a legkönnyebb a hajra alkalmazni. A festék ára természetesen nem olcsó, de az árat abszolút igazolja a festés eredménye. "

A Schwarzkopf termékek ára nem a legdemokratikusabb, de ez nem akadályozza meg abban, hogy egyre több új rajongót szerezzen szerte a világon..

A hajszín koncepció előnyeit és hátrányait itt vázoljuk. A cikk pedig segít kiválasztani a legjobb árnyalatot a Loreal hajfesték színpalettájáról.

A Matrix professzionális hajfesték áttekintését itt mutatjuk be.

Videó: A ház festése Schwarzkopf Perfect Mousse

Érdekes videó a SCHWARZKOPF PERFECT MOUSSE festék áttekintésével

A festék végső választása mindig csak magától a lánytól függ. A gyártó, a Schwarzkopf azonban mindent megtett annak érdekében, hogy kiváló minőségű habkészítményei még a legigényesebb vásárlókat is lecsillapítsák..

Schwarzkopf & Henkel TÖKÉLETES MUSZE

Hosszan tartó hajszín hab

Schwarzkopf & Henkel TÖKÉLETES MUSZE

Díjmentes
kiszállítás 1000 ₽-tól

Szállítás végig
az Orosz Föderáció területe

Minőségbiztosítás
Termékek

  Leírás

Schwarzkopf & Henkel TÖKÉLETES MUSZE

A tartós Palette Perfect Mousse hajszín igazi felfedezés lesz az Ön számára. Egy egyedülálló új generációs kozmetikai termék nem tartalmaz ammóniát, és könnyen alkalmazható csíkok nélkül. A gyengéd Perfect Mousse formula kiválóan kisimítja a haj felületét, ami lehetővé teszi, hogy a teljes hossza alatt egyenletes színt kapjon. Ennek a tartós hajhab festéknek a csodálatos könnyű használata nemcsak pillanatok alatt lehetővé teszi az átalakulást, hanem fényűző fényt és hihetetlen selymességet is nyújt a fürtjeinek. Paletta - gondosan létrehozva! Részletes előírások

Hosszan tartó hajszín hab

Schwarzkopf & Henkel TÖKÉLETES MUSZE

 • megoszt
 • ügyfélnapok
 • a boltok
 • Szállítás és fizetés
 • dolgozz velünk
 • kapcsolatok
 • Facebook
 • Kapcsolatban áll
 • Távirat
 • Youtube
 • Instagram
 • Arany Apple az App Store-ban
 • Arany Apple a Google Playen
 • MIR kártyákat elfogadunk

Visa kártyákat fogadunk el

Elfogadjuk a MasterCard kártyát

szállítás

1. Szállítási határidők

Moszkva - másnap
Moszkva régió - 1-4 nap
Más városok - 3 naptól

2. A szállítás típusai
 1. Expressz szállítás
 2. Átvétel a felvételi pontokról
 3. Átvétel az Orosz Posta postáiról
3. Szállítási költségek és korlátozások

A szállítási költség a választott szállítási módtól és a futárszolgálattól függ.

A megrendelések ingyenes kiszállítása 1000 rubel rendelési összeggel történik Moszkva területén, és 3000 rubeltől az Orosz Föderáció más településein..

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a Flacon Magazine és a Goldapplebox márkákra.

Az átvételkor fizetett megrendelések esetén a fizetési korlátokat 50 000 rubelben állapítják meg

4.információ
Expressz szállítás

Miután a megrendelés megérkezett a rendeltetési városba, a Futárcég képviselője felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megállapodjon a szállítás dátumáról és időintervallumáról.

Átvétel a felvételi pontokról

Miután a megrendelés megérkezett az átvételi pontra, SMS / e-mail értesítést kap a megrendelés fogadásának kódjával és a megrendelés tárolási idejével. A megrendelés tárolási ideje meghosszabbítható az Ügyfélszolgálat kapcsolatfelvételével.

Átvétel a felvételi pontokról

Átvétel az orosz postán
Miután a megrendelés beérkezett a postára, SMS-t és papír értesítést kap, hogy a megrendelés készen áll a szállításra. A Megrendelés postán történő tárolásának időtartamát a "Postai szolgáltatások nyújtásának szabályai" határozzák meg (megrendelés leadásakor ellenőrizze az Orosz Posta honlapján).

A TOP 5 hab a haj festésére, a hab előnyei a festékkel szemben

A haj egészsége és a maximális szín a fő szempont a fürtök hangjának korrigálására szolgáló termékek létrehozásakor. A hajfestő hab ebbe a termékkategóriába tartozik. Nem tartalmaz ammóniát és garantálja az enyhe hatást, azonban ez befolyásolja az eredmény tartósságát. Ha nehezen választja meg a festék árnyalatát, féljen a kísérletektől és a haj színének radikális változásától - kezdje a habokkal.

Ami

A hajszínező hab egyszerű módja annak, hogy a fürtjeinek hangját korrigálja anélkül, hogy megzavarná azok szerkezetét. Az innováció összetétele mentes ammóniától és hasonló agresszív komponensektől, és a finom habos konzisztencia egyenletesen és finoman oszlik el a szálak teljes hosszában.

A megjelenés felfrissítéséhez nem kell kozmetikai szalonba indulnia, vagy szakmai fodrász készségekkel kell rendelkeznie. A habfestés mindenki számára elérhető, csak 25-30 percet vesz igénybe, és egy kis saját erőfeszítést igényel.

Figyelem! Mousse - a biztonságos tonizáló termékekre vonatkozik. Gyakran használhatja őket, és a haj állapotának romlásának kockázata minimális..

Érvek és ellenérvek

A habszínezéshez való hozzáállás meglehetősen ellentmondásos. Egyrészt a termék garantálja a könnyű, biztonságos és gyors átalakulást, másrészt az eredmény nem annyira ragaszkodik a fürtökhöz, mint szeretnénk. Vizsgáljuk meg közelebbről az alapok előnyeit és hátrányait.

A mousse színezésének előnyei a következők:

 • biztonság, enyhe hatás, ammónia és hidrogén-peroxid hiánya miatt;
 • megfelelő összetételű táplálkozási, gondoskodó komponensek;
 • egyszerű használat;
 • könnyen felvihető, habos állaga nem terjed;
 • a termék nem okoz égést, kényelmetlenséget;
 • nincs kellemetlen szag;
 • a színkorrekció meglehetősen gyakran elvégezhető, megfelelő gondossággal ez nem vezet a hajszál szerkezetének romlásához;
 • a mousse lehetővé teszi a színnel való kísérletezést, a túlcsordulásokra való összpontosítást;
 • a festést önállóan, különösebb készségek és kívülállók segítsége nélkül végzik;
 • tetszik a felhasználóknak és az átalakulás sebességének. Fél óra alatt új árnyalatot kap;
 • mousse alkalmas az első ősz haj festésére.

A színhabos hab előnyeinek kézzelfogható felsorolásával ellentétben érdemes figyelni a folyamat negatív aspektusaira:

 • nagyon instabil eredmény, fontos, hogy időben frissítsük az árnyékot, különben egy hónapig nyoma sincs;
 • a termék nem képes radikális változásokra, legfeljebb 2-3 hang;
 • gyenge színpaletta, nincsenek fényes, különc árnyalatok.

A mousse-val történő festés egyszerűsége és biztonsága ennek az újdonságnak a legfőbb "lova", ugyanakkor ne feledje, hogy a hatás átmeneti és rendszeres korrekcióra szorul..

Kinek lesz

A habhab sokoldalú kozmetikai termék. Bármely hajon használható a következő célokra:

 • a fürtök természetes színének korrigálása, a kép lelkesedésének és egyéniségének megadása;
 • a napon kiégett fürtök színtelítettségének helyreállítása;
 • tonikként a tisztázás radikális változása után;
 • új kép kiválasztásához. Használjon különféle árnyalatokat, hogy megtalálja azt, amelyik a legjobban megfelel. Ha az új tónus diszharmonikusnak tűnik, egyáltalán nem felel meg Önnek, nem lesz nehéz megszabadulni tőle, csak gyakrabban mossa meg a haját;
 • az első ősz hajra festeni.

Fontos! A speciális habosítással történő sikeres festés fő feltétele a megfelelő hangnem. Az eredeti és a kiválasztott szín között több mint 2 szintkülönbség érvénytelen.

A népszerű márkák áttekintése

Az ammóniafestékekkel történő rendszeres festés a hajat szalmaszálkává változtatja, szárazra és törékennyé teszi. Miután tanulmányozták, mit akarnak a nők a festéstől, a kozmetikai cégek egyre inkább nem agresszív festékeket állítanak elő, beleértve a habokat is..

A legnépszerűbb színező habok olyan márkák termékeit tartalmazzák, mint a Schwarzkopf, a Loreal Paris, a Wella, a Palette. A híres habok kis áttekintése segít könnyedén eldönteni a választást.

Schwarzkopf tökéletes hab

A Schwarzkopf Perfect Mousse népszerű habfesték. A márka szakértői egyenletes és gazdag színt, könnyű kezelhetőséget és gyors eredményeket ígérnek az ügyfeleknek. A termék csúcspontja a színes szálak vakító fénye.

Az applikátorral ellátott kompakt csomagolás lehetővé teszi a termék pontos és egyenletes alkalmazását. A mousse gondoskodó maszkot tartalmaz. Feltétlenül használja a festési eredmény megszilárdításához..

Általánosságban elmondható, hogy a festési eljárás nem fog sok időt igénybe venni, javasoljuk, hogy a színező összetételt 25-30 percig tartsa a fürtökön.

A habot száraz és nem mosott hajra alkalmazzák. És az eljárás után használjon kozmetikumokat a színes fürtökhöz..

A Schwarzkopf Perfect Mousse költsége 370-400 rubel között változik.

A Schwarzkopf Perfect Mousse palettája 22 változatban érhető el, köztük 6 gyönyörű szőke.

Fontos! A világos színek szálai szenvednek a legjobban a külső behatásoktól, ezért nagyobb figyelmet és gondosságot igényelnek. A szakértők határozottan javasolják, hogy a szőkék, különösen a forró évszakban, gyakrabban használják tápláló maszkokat. Ez megerősíti a hajszál szerkezetét és növeli a védelmet a tűző napsugarakkal szemben..

Loreal paris fenséges hab

A Loreal Paris Sublime Mousse egy híres márka innovatív formulájú habfestéke. A könnyű habszerkezet garantálja a fürtök egyenletes és kényelmes alkalmazását. A kompozíció kis mennyiségű ammóniát tartalmaz, amely több mint egy hónapig biztosítja a gyógyszer stabilitását.

A Loreal mousse festék megvásárlása körülbelül 300 rubelbe kerül. A szett tartalmaz egy speciális balzsamot is, rögzíti a hatást, fokozza a szálak színét, fényét és selymességét.

A Sublim Mousse paletta a fürtök 20 természetes árnyalata a gyönyörű világos szőkétől az érzéki feketéig.

Ha örül a haj új árnyalatának, a cég az állandó Loreal színek széles választékát kínálja, palettáikat megtalálhatja weboldalunkon.

Wella wellaton

A Wella Wellaton Permanent Mousse Paint olyan nők számára készült ajándék, akik készek kísérletezni, meglepni és javítani imázsukat. A készítmény innovatív formulája garantálja a festék mély behatolását a hajba.

A gyógyszer tanúsított. Maga a színezési folyamat tetszik a felhasználóknak: a festékhab nem terjed, egyenletesen és finoman oszlik el a teljes hosszában.

A gyártó 2 tasakot tartalmazott szérummal az intenzív fény érdekében, egy pár kesztyűt és használati utasítást a festék és az oxidálószer készletében. Egy ilyen készlet akár 600 rubelbe is kerül az ügyfélnek.

Fontos! A színező hab használata előtt feltétlenül hajtson végre érzékenységi tesztet, mert a készítmény olyan összetevőket tartalmaz, amelyek irritációt, ritkán pedig a kliens egészségének romlását okozhatják..

A Wella Wellaton mousse paletta 20 természetes árnyalattal rendelkezik.

Igora

A ragyogó új árnyék mellett az Igora márka professzionális gondozási élményt nyújt az ügyfeleknek. Igora Expert Mousse mestere a felhasználó kreatív ötleteinek lefordításában anélkül, hogy károsítaná a fürtök egészségét..

A gyűjtemény eszközeinek sajátossága, hogy keverhetők egymással, exkluzív „színes koktélt” létrehozva. Az eredmény elég tartós, 8 sampon után kezd kimosódni.

Figyelem! Az Expert Mousse segítségével mindössze 5 perc alatt megújíthatja a fürtök korábbi árnyalatát. Ha először festenek, akkor növelje az expozíciós időt 20 percre..

Az Igora színezéséhez szükséges hatékony hab 650-700 rubelbe kerül.

Az Igora Expert Mousse kollekció 16 természetes színválasztékban jelenik meg.

SYOSS alakformáló hab

A SYOSS márka a Color Activator színező habok gyűjteményével kedveskedik csodálóinak. Az egyedülálló ammóniamentes formula gazdag tónust és káprázatos fényt kölcsönöz a hajnak. A gyógyszert festékekkel foltok között lehet használni, ártalmatlan festékként, a benőtt gyökerek és az ősz haj elfedésére.

Figyelem! A hab sajátossága az azonnali cselekvés. A szín frissítése mindössze 5 percet vesz igénybe..

A SYOSS Toning Mousse Color Activator használata nagyon gazdaságos. Egy csomag 3–6 eljáráshoz elegendő, a haj hosszától függően. A költség körülbelül 200 rubel.

A festés során nem szükséges kesztyűt használni. Ez ismét bizonyítja cselekedetének szelídségét..

A kényelem érdekében a Color Activator paletta 5 irányra oszlik: szőkéknek, vörös hajú lányoknak, hideg gesztenyevirágok tulajdonosainak, csokoládénak és sötét fürtöknek.

A használat szabályai és jellemzői

Vannak árnyalatok az árnyalatú habok használatában. Fontolja meg őket, hogy csodálatos hatást érjenek el, és ne háborodjanak fel a végeredmény..

Az eljárás jellemzői:

 1. Nedvesítse meg kissé a szálakat festés előtt, de ne mossa le. Általános szabály, hogy a termék könnyebben terjed a nedves hajon, és az árnyék végül világosabb lesz..
 2. Ne felejtse el tesztelni a test érzékenységét a festékkel szemben.
 3. Annak érdekében, hogy a kiválasztott szőke tökéletesen nézzen ki, előfordulhat, hogy fehérítenie kell a természetes pigmentet, vagy meg kell mosnia a színes hajat..
 4. Próbálja meg a terméket a lehető legegyenletesebben elosztani..
 5. Festés után egészítse ki a gondozást tápláló, ápoló szerekkel (balzsamok, maszkok).
 6. Tartsa fenn a szálak összetételét, amíg a gyártó javasolja. Ha korábban lemossa, akkor nem éri el a kívánt eredményt. A gyógyszer túlexponálása azonban szintén elfogadhatatlan..
 7. Az eljárás után speciális kozmetikumokat használjon színes fürtökhöz (sampon, balzsamok, balzsamok).
 8. A fel nem használt hab nem tárolható.
 9. Gyorsan leöblít, ezért néhány hét múlva készen áll az árnyékmegújításra.

Vegye figyelembe, hogy minél hosszabb a haj, annál több gyógyszerre lesz szükség. A pénzmegtakarítás ebben az esetben befolyásolja az eredményt. Ezért töltsön fel egy üveg habot, ha a fodrász rövid, és a váll alatti hosszúsághoz 2 vagy több csomagra van szükség.

Hogyan lehet festeni a hajat hab

A haj színének megváltoztatása egy speciális habhab segítségével talán a legkönnyebb és legbiztonságosabb. Segítség és szakmai készségek nélkül végezhető el..

A műveletek algoritmusa a következő:

 1. Gondosan olvassa el a gyártó utasításait.
 2. Viseljen kesztyűt, ha a habhoz tartozik.
 3. Keverje össze a fejlesztőt a festékkel, ha szükséges, rázza meg az üveget. Néhány vállalat kész kompozíciót biztosít, csak 1-3-szor kell rázni.
 4. Az applikátor segítségével vigye fel a kompozíciót a szálakra. A hab egy részét kinyomhatja a tenyérre, és masszírozó mozdulatokkal felviheti a hajra..
 5. Masszírozza egy ideig a haját, mivel a hajmosáskor a fürtöket egy fésűvel fésülheti meg.
 6. 10-40 perc múlva mossa le a terméket a hajról. Elég meleg vizet használni.
 7. A legtöbb márka ápoló maszkkal rendelkezik. Alkalmazza az eljárás eredményének megszilárdításához.
 8. Stílusolja a fürtjeit a szokásos módon.

A hajszínező hab a legjobb megoldás a hajszín gyors és biztonságos megváltoztatására. Ez az újítás lehetővé teszi, hogy gond nélkül felfrissítse a színt, átfesse az ősz haját, vagy gyakorolja a kép változását. Legyen mindig imádnivaló, és a L'Oreal, a Wella és a Schwarzkopf szakmai csapatai segítenek Önnek.!

Tudjon meg többet a szőke haj árnyalatairól, ki áll majd hozzá:

Schwarzkopf hajszínpaletta

A Schwarzkopf több mint száz éve gyárt kiváló minőségű kozmetikai termékeket a test, az arc és a haj számára. Egy jól ismert márka festéke a professzionális kategóriába tartozik, amelynek megkülönböztető jellemzői a tartósság és a kíméletes formula, valamint a haj kíméletes ápolása.

Ezenkívül a kozmetikai termékek gyártója sokféle terméket kínál, amelyek helyreállítják a haj szerkezetét a festési eljárás után..

 • Paletta ↓
 • Tökéletes hab ↓
 • Schwarzkopf szín ↓
 • Schwarzkopf Million szín ↓
 • Schwarzkopf Nectra szín ↓
 • Ár ↓
 • Vélemények ↓

Paletta

A kozmetikai termékcsalád a festék színek széles választékát kínálja, amelyeket a katalógus segítségével könnyen kiválaszthat. Ez egy híres márka összes színét biztosítja. Az arcnak és formának megfelelő árnyalat kiválasztásához elegendő egy tesztszálat magához erősíteni.

Schwarzkopf számos színtrendet mutat be kozmetikai vonalában:

 1. Világító sorozat, amely különféle szőke színeket kínál, beleértve az aranyat, a hamu és a gyöngyházfényt.
 2. Sötét hideg színvilág, fekete és kék-fekete színekkel.
 3. Meleg gesztenyeszínek, amelyek vöröset, mogyorót és rézt tartalmaznak, különböző fokú telítettséggel.

Tökéletes hab

A Paint Perfect Mousse az ammónia nélküli gyengéd sorozatba tartozik, amelynek számos előnye van:

 • vitamin-kiegészítők jelenléte, amelyek javítják a bőr vérkeringését;
 • a komponens - ammónia - összetételének hiánya, amely mély behatolást biztosít a haj szerkezetébe, ezáltal tönkreteszi és megzavarja működését;
 • színtelítettségi hatás biztosítása;
 • alkalmas terhes nők szálainak festésére.

Palettáján a gyártó több mint tizenöt árnyalatot helyezett el a különböző telítettségektől. Az ezzel az eszközzel történő színezés lehetővé teszi a nők számára, hogy megőrizzék hajuk szépségét és egészségét. Színállóság akár 28 fejmosásig.

Így a PerfectMousse használatával egy hónapig élvezheti a megszerzett hajszínt, anélkül, hogy korlátozná magát a vízi eljárásokban. A nyilvánvaló előnyök ellenére a Perfect Mousse-nak számos hátránya van, amelyek a szürke haj festésekor a használat hatástalansága és az egyéb gyártók festékeihez képest instabilitás..

Schwarzkopf szín

A Schwarzkopf szín, miután elkészítette a fő színező kompozíciót az alkotóelemekből, habszerkezettel rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti annak alkalmazását a szálakon. A termék alkalmazása hasonló a samponozáshoz. Tökéletesen festi a szürke hajat, puhaságot és fényt kölcsönöz a hajnak. A gyógyszer habösszetételének hatalmas előnye, hogy egyenletesen alkalmazza a fejbőrt, beleértve a problematikus occipitalis zónát is..

A Schwarzkopf szín bármilyen színt képes előállítani, beleértve a világosabbat is. A készítmény finoman megvilágítja a szálakat egy-hat hang között.

Schwarzkopf Million szín

A SchwarzkopfMillionColor újító a festékvilágban, mivel a szokásos krém helyett por formájában szokásos alapkonzisztenciája van. A termék előnyei:

 • a szálakra való könnyű alkalmazásban;
 • a haj felszínén való eloszlás egyenletességében;
 • a felhasználás gazdaságában;
 • az intenzív színezés lehetőségében;
 • kitartásban.

Miután elkészítette a készítményt az utasításoknak megfelelően, a hajjal való érintkezés ideje 30 perc. Szürke haj jelenlétében a festés időtartama 45 percre nő. Az eljárás után ajánlott a mellékelt mosható balzsamot felhordani a szálakra, ami egészséges és fényes megjelenést kölcsönöz a hajnak.

Schwarzkopf Nectra szín

A NectraColor paletta 17 árnyalatot mutat be, a szőkétől a feketeig. A termék sajátossága az alkotóelemeiben rejlik:

 • aminosavak;
 • illóolajok;
 • növényi olajok;
 • vitaminok;
 • virágnektár.

Az olajok és az aminosavak biztosítják a termék mélyebb behatolását a hajba, ami hosszantartó színt biztosít a gazdag szín megőrzésével még az ismételt samponozás után is. Ezenkívül a festési eljárás során a festék komponensei minden egyes haj felületén védőfóliát képeznek, ami a szálaknak fényt és selymességet kölcsönöz..

A Schwarzkopf festék átlagos költsége 387,21 rubel. Nyereséges egy terméket speciális üzletekben vásárolni, amelyek egyben a gyártó kereskedői is.

Vélemények

Régóta használom a Schwarzkopf mousse sorozat festékét. Kezdetben ártalmatlanságával vonzott az ammónia hiánya miatt. Miután először kipróbáltam, rájöttem, hogy most nem változtatok az eredeti választásomon. A festék valóban gyengéd színezéket eredményez. Az eljárás utáni szálak megőrzik az élénk és egészséges megjelenést, anélkül, hogy további gondozást igényelnének.

A használat gyakorisága havonta egyszer történik, ezután a színtelítettség elvész. További vonzerő a kompozíció konzisztenciájának kényelme az egyszerű elkészítése után..

A habszerű massza könnyen felvihető a haj felületére, miközben könnyen behatol a fejbőr nehezen elérhető területeire. A színező készítmény alkalmazásának folyamata nem különbözik a sampontól. A színezék nem igényel sampont az öblítéshez. A festéket összetétele miatt önmossa folyó víz alatt, a felületaktív anyagok indikátorának megfelelő értékével.

Irina, 25 éves, Belgorod, 5. besorolás

Terhességem óta használom a Schwarzkopf Nectar színt. Jelenleg szoptató anya vagyok, és továbbra is olyan színezéket használok, amely garantáltan nem árt a babámnak. Hálás vagyok a Schwarzkopf vállalatnak egy ilyen általuk kitalált ammóniamentes remekműért. Végül is szép akar lenni bármilyen helyzetben!

Ezenkívül megjegyzem a festék azon képességét, hogy elfedje az ősz hajat, ami nekem ugyan annyira nincs, de mégis el akarom rejteni a kíváncsi tekintetek elől. A különleges ízesített adalékoknak köszönhetően a színező folyamat nem zavarja az aromáit, hanem kellemes eljárást eredményez.

Anastasia Nikolaevna, 56 éves, Szentpétervár, 5. besorolás

Száraz hajam van, ezért a festési eljárást mindig súlyosbította az amúgy is nehéz helyzet a hajam állapotával. Egyszer egy boltban ajánlottak nekem ammóniamentes festéket. Úgy alkalmazzák, mint egy szokásos maszkot, és nem terjed. Az egész eljárást kellemes aromák kísérik, amelyekben nincs hely a durva ammóniaszagoknak.

A színes maszkok színének kiválasztásához elegendő a dobozon lévő modellek képére koncentrálni, ez teljes mértékben megfelel a valóságnak. A gyógyszer használata után nincs szükség a szálak helyreállítására, amelyek megőrzik gazdag színüket, rugalmasságukat, fényüket és egészségüket a következő eljárásig..

Elena, 18 éves, Kalinyingrád városa, 5. besorolás

Szeretem a megjelenésem állandó megváltoztatását, különösen hosszú, elegáns fürtjeim színének irányában. A hagyományos festékek azonban nem teszik lehetővé a haj színének radikális megváltoztatását..

A milliónyi színű Schwarzkopf sorozat festékével könnyen megváltoztathatom a haj színét a természetes színtől világosabb hat tónuson belül. A sorozat minden árnyalata természetes és telített, egy hónapig megőrzi a szálak tekintélyes megjelenését, miközben a mosás gyakorisága nem fontos.

Anastasia, 22 éves, Moszkva városa, 4. besorolás

Régóta használom ezt a festéket, és ez az egyetlen, amit másodszor is ki akartam próbálni. Valójában nagyon szigorú kritikus vagyok, különösen egy olyan érzékeny kérdésben, mint a megjelenésem, mert éppen ez az, hogy új embereket érzékelnek a társadalomban.

Érdemes megjegyezni, hogy ez a festék segített megbirkózni problémás hajaimmal, már nem olyan száraz és ragacsos, mint a Schwarzkopf használata előtt. Ebből arra következtethetünk, hogy ez a márka nemcsak az, hogy problémamentesen megváltoztatja a színt, hanem javítja a haj állapotát is, vagyis nem kell tartania a törékenységtől és a szárazságtól..

Mila, 17 éves, Jekatyerinburg városa, besorolása 5

Nemrég kezdtem el festeni a hajamat, de több éve hű maradtam Schwarzkopfhoz. Ez volt az első festékmárka, amelyet édesanyám ajánlására és ragaszkodására használtam, és neki, mint mindig, igaza volt! Igaz, egy kicsit sem bántam meg ezt a kísérletet, mert nem ártott a hajamnak, annak ellenére, hogy a hajfestés közötti maximális időköz két hónap.

A Schwarzkopf festék másik előnye, hogy körülbelül tíz különböző színt változtattam meg, ugyanakkor a haj nem romlott és nem lett törékeny, mint általában a színezés utáni haj esetében..

Úgy gondolom, hogy a jövőben én is ezt a márkájú festéket fogom használni, mert a minőséget választom és mindenkinek ajánlom!

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Maszkok hajerősítéshez és hajhulláshoz otthon - hatékony népi gyógymódok

A gyönyörű hajat nem hiába nevezik tömlöcnek Ámor számára. De a környezet és a modern élet nem mindig megfelelő módja gyengítheti ezt a börtönt.

Ha a hajad másnap zsíros, fényes és ragacsos lesz a hajmosás után, akkor zsíros hajad van

Ha másnap a hajad zsíros, fényes és ragacsos lesz a hajmosás után, akkor zsíros a hajad. Előfordul, hogy a haj a mosás után néhány órán belül zsírossá válik.