Legfontosabb / Felépülés

Vágó, mint szemöldök ápoló eszköz

Felépülés

"Senki sem jön tökéletes szemöldökkel a világra" - ezt a mondást Linda Evangeliste-nek, egy híres csúcsmodellnek és elismert szépségnek tulajdonítják. A szemöldök fontos szerepet játszik a kép létrehozásában, ezért a modellezés eljárása annyira keresett. A felesleges szőr eltávolításához csipeszt, csipeszt, viaszt és egyéb eszközöket használnak, amelyek közül az egyik egy trimmer..

Mi a szemöldökvágó

Sokan hallottak a trimmerekről, a szépségszalonokban és fodrászokban már régóta használják a gépeket a rövid hajvágáshoz. Különleges modellek vannak a szakállra és a bajuszra, a szőrtelenítésre az orrban, a fülben, az intim területeken. És most egy ilyen eszköz segít a szemöldök gondozásában..

Vannak kézi (mechanikus) és elektromos trimmerek. A kézzel készített fésű pengével vagy ollóval készül. Vannak kifinomultabb eszközök, hasonlóan a kézi ollóhoz..

A modern lehetőség egy elektromos trimmer. Ez egy hordozható, hosszúkás eszköz. Tartalmaz egy fogantyút, amelynek belsejében a motor található, és egy működő pengékkel ellátott rögzítést.

A trimmer és a többi szemöldökformáló eszköz között az a különbség, hogy nem húzza ki, hanem levágja a felesleges hajat. A mellékletek megváltoztatásával levághatja a szemöldök hosszát, vagy eltávolíthatja a szőrszálakat, egészen a gyökeréig elvágva. Ez kényelmes a szemöldök gyors rendezéséhez vészhelyzet esetén, de nem mond le egy kozmetikushoz vezető utat.

Saját tapasztalatom alapján tudom, hogy a haj borotválkozás vagy vágás után gyorsabban és vastagabban nő. Végül is a megmaradt "kender" az egész haj számára táplálékot kap. A csipesszel eltávolítottak pedig a semmiből, az izzótól kezdik növekedésüket. Gyengébbek és vékonyabbak, mint a borotváltak. A borotválkozás utáni kopasztás fájdalmasabb. Ezért nem javaslom a trimmer használatát fő szőrtelenítő eszközként..

Ezt a készüléket otthon könnyű használni. De hogy a trimmer használata ne okozzon csalódást, helyesen kell megválasztani.

Mit kell figyelembe venni a szemöldökvágó kiválasztásakor

A trimmerek férfiak és nők számára állnak rendelkezésre. Működésük elve ugyanaz, kivitelükben, súlyukban és funkcióik számában különböznek egymástól. Vannak kifejezetten a szemöldök számára készült trimmerek. Ezek a hordozható eszközök sokoldalúak, alkalmasak férfiak és nők számára.

A férfi készülékek általában multifunkcionálisak. Szakállat, gyomorégést vágnak, levágják a fej hátsó kontúrját, eltávolítják az orr és a fül szőrét. Nem minden modell van felszerelve speciális szemöldökrögzítővel..

Női modelleknél a homlokrögzítő használható az epilátor kiegészítőjeként. A multifunkcionális eszközök kibővítik használatuk lehetőségeit, a speciálisak kicsiek, kényelmes magával vinni egy utazásra.

A költség függ a minőségtől, a gyártótól, a rögzítések számától, a karosszéria anyagától és a pengéktől, a használat további kényelmétől.

Online aukciókon egy funkcióval rendelkező trimmer 2-4 dollárért megvásárolható. A jól ismert gyártók jobb minőségű multifunkciós készülékeinek ára eléri a háromezer rubelt és még többet.

Teljesítmény típusa

Az elektromos trimmerek három típusban kaphatók:

 • újratölthető. Az újratölthető modelleket kényelmesen lehet használni útközben, nyaraláskor és ott, ahol nincs áram. Mobilak, a tápkábel hiánya lehetővé teszi, hogy szabadon mozoghasson a lakásban, és ne legyen kötve egy konnektorhoz. A készülék folyamatos működésének ideje körülbelül egy óra. Ez egy hónapos időszakos használatra elegendő;
 • hálózat. A vezeték hossza és a kimenet helye korlátozza a mozgás szabadságát. A vezeték nehezen hozzáférhető helyek feldolgozása közben akadályozza az utat. Az eszközöket gyakran helyhez kötött használatra szánják;

Penge anyaga

A pengék monolitikusak - beépítve a készülékbe - és cserélhetők. Gyártásukhoz kétféle anyagot használnak:

 • acél. Az acél pengék gyorsabban unalmasak és kenést igényelnek. Titán vagy gyémánt bevonattal készülhetnek. Az olcsó trimmerek pengéinek élettartama 3-4 hónap, ezt követően a készüléket ki kell cserélni. Jövedelmezőbb olyan modelleket vásárolni, amelyek kivehető pengékkel és hozzájuk tartozó kiegészítő tartozékokkal rendelkeznek;
 • kerámia. A kerámia termékeket könnyű gondozni, nem igényelnek kenést és hosszabb ideig élesek maradnak. Otthoni használatra a szakértők javasolják őket. De az anyag törékeny, ütéskor vagy leejtéskor sérülhet, gondos kezelést igényel.

Figyeljen az esetre. A műanyag szaga, repedések és karcolások jelzik az anyag alacsony minőségét, amelyből készült.

Fúvókák

A rendeltetéstől függően a gép különféle tartozékokkal van felszerelve. A csak a szemöldök trimmerje egy pengével ellátott rögzítéssel rendelkezik, a többfunkciós modelleknél pedig több van.

A multifunkcionális eszközök rögzítései különböző szélességűek. A keskenyeket a szemöldökhöz, a tágabbakat - a nők intim területeihez, a szakállához, a mellkasához és a férfiak szegélyéhez tervezték. Az orr- és fülszőrtelenítő tippek kerekek.

A cserélhető pengék mellett a készülékeket különböző hosszúságú fogakkal ellátott fésűkkel látják el, amelyeket a készülék fejére helyeznek a penge felett. A fodrász hossza a rögzítés fogainak magasságától függ, a szemöldök esetében három és nyolc milliméter között változik.

Működési módok

A legtöbb trimmer egy vagy két üzemmóddal rendelkezik:

 • puha. Lehetővé teszi, hogy nehezen elérhető területekkel dolgozzon, ékszereket végezzen;
 • intenzív. Ebben a módban nagy felületet lehet rövid idő alatt feldolgozni..

Az üzemmódváltás a ház alsó részének a felsőhöz viszonyított elfordításával vagy egy kapcsológombbal történik.

Súly és forma

A trimmer súlya és alakja annak céljától és funkcionalitásától függ. A hordozható szemöldökformálók gömb alakúak és könnyűek. A felső rész fogkefére emlékeztet, néha kissé szöget zár be a testhez.

A multifunkcionális eszközök súlya nagyobb, és ergonomikus formájúak, hogy kényelmesen illeszkedjenek a kézbe. Vannak olyan modellek, amelyek csúszásgátló gumírozott burkolattal rendelkeznek. A női készülékek élénkebb vagy pasztellebb színekben, férfiak - sötétebb színekben kaphatók. A férfi modellek is nehézek.

További funkciók

Egyes modellek további funkciókkal rendelkeznek a készülék működésének és karbantartásának megkönnyítése érdekében.

 1. Háttérvilágítás. A beépített izzó megvilágítja a kezelt területet.
 2. Önélező kések. Az élesítés súrlódással történik a készülék működése közben. Ez nagyban meghosszabbítja a pengék élettartamát..
 3. Nedves tisztítás - a pengék folyó víz alatt tisztíthatók, ami sokkal könnyebbé teszi a készülék tisztítását.
 4. A nedves haj levágásának képessége lehetővé teszi a készülék használatát közvetlenül zuhanyozás után.

Szolgáltatási támogatás

Az online aukción vásárolt olcsó trimmerhez nem szükséges szolgáltatást igényelni. Mielőtt drága multifunkciós eszközt vásárolna, kérdezze meg az Ön régiójában érvényes időtartamot, a garancia terjedelmét és a szervizközpontok elérhetőségét. A jól ismert gyártók eszközeivel általában nincsenek problémák..

A szemöldökvágó használata

Először is, nem kell rohanni. A szemöldök korrekciója ékszer pontosságot, egy óvatlan mozdulatot igényel - és kopasz folt jelenik meg a szemöldökön, vagy annak vonala megszakad. A trimmernek kényelmesen illeszkednie kell a kezébe, mielőtt folytatja, ellenőrizze ezt. Készítse elő az eszközt és mindent, amire szüksége van.

Kiképzés

A szemöldök korrigálásához és levágásához szüksége lesz:

 • trimmer;
 • megvilágított tükör;
 • kozmetikai ceruza;
 • szemöldökfésű.

Az első használat előtt készítse elő a készüléket használatra.

 1. Kezeljen minden tippet klórhexidinnel vagy miramistinnel.
 2. Fordítsa el a készülék kupakját a tengely körül, vegye le és helyezze be az akkumulátort.

A szemöldök vágása és formázása

Mielőtt elkezdené formálni vagy formálni a szemöldökét, vázolja fel a körvonalat egy kozmetikai ceruzával. Ez segít pontosan elvégezni a munkát, csak a felesleges szőrszálakat távolítja el. A bőrnek száraznak kell lennie.

  Szabad kezével kissé húzza fel a bőrt.

A trimmer használata barnák számára nem ajánlott. A borotvált haj helyén látható fekete pontok maradnak..

Videó: a hajvágó használata

A mellékletek módosítása

A mellékletek cseréjét az eszköz használati útmutatója részletesen leírja, használat előtt olvassa el. Ha az utasítás szövege nem orosz, akkor a leírást illusztráló kép segít..

A fésűk a pengére vannak felszerelve. A penge rögzítésének cseréje egyszerű.

 1. Forgassa a rögzítést a tengely körül az óramutató járásával ellentétes irányba, amíg kattan és elszakad a készüléktől.
 2. Helyére telepítsen egy másikat, és kattanjon rá.

A készülék tisztítása

A trimmer készlet tisztító kefét tartalmaz. A trimmer használata után kezelje vele a munkafelületeket, és kenje be a pengét..

Tartsa a nedves trimmert folyó víz alatt, majd szárítsa meg. Nem szükséges teljesen nedvesíteni a testet, elegendő a fúvókát a pengével feldolgozni.

Nedvességvédelemmel nem rendelkező házzal ellátott trimmer nem mosható folyó víz alatt, ez a készülék gyors meghibásodásához vezet.

A trimmer tárolása

Tárolja a készüléket tiszta, száraz helyen, hogy megakadályozza a nedvesség bejutását a házba. A vízálló házzal ellátott trimmer a fürdőszobában hagyható. Tároláshoz és szállításhoz sok hordozható modellhez tok vagy tasak tartozik.

Ha egynél több ember használja a vágót, akkor a pengéket minden alkalommal fertőtlenítőszerrel, például klórhexidinnel vagy miramistinnel kezelje..

A legjobb szemöldökvágók

Az ilyen berendezések gyártói közül a legnépszerűbbek:

 • Philips;
 • Remington;
 • Braun;
 • Oriflame;
 • Avon.

A Philips jól ismert vállalat, amely háztartási készülékeket és hajápolási termékeket gyárt. Az NT3160 Series 3000 modell az elsők között van a fogyasztói minősítésben. Ez egy sokoldalú szemöldökformáló, amelynek késszélessége 21 mm. A mellékleteket védőhálóval látták el, amely kizárja a bőr károsodásának lehetőségét.

Hasznos dolog egy olyan ember számára, aki gondoskodik önmagáról és a megjelenéséről. Körülbelül két hónapig használom, és elmondhatom, hogy a trimmer megéri a pénzét, és 100% -osan látja el funkcióit. Ha óvatosan, lassan használja és megismeri a penge borotválkozásának irányát, akkor a jó eredmény garantált. Örülök, hogy a kivehető penge vízben könnyen lemosható és nem rozsdásodik el. A készlet tartalmazott még két mellékletet a szemöldök borotválására, de véleményem szerint ez túl sok!!

Yury911

http://irecommend.ru/content/praktichnaya-veshch-po-ukhodu-za-soboi

Ugyanaz volt, de régen vásárolt. Helyette vettem egy újat. Még nem találtak ki jobbat. Vágja a szemöldökét, az orrszőrzetet, a fülét, nem rángatózik. Fúvókák mellékelve. Kiváló trimmer.

Tsyganov Alexander

http://slonrekomenduet.com/model/philips-nt3160-10.html

A Remington egy másik jól ismert márka, amely hajtermékek gyártására specializálódott. A sorozat speciális szemöldökvágókat is tartalmaz, mint például az MPT4000C. A legnépszerűbbek a férfiak számára készült autók, amelyek több funkciót ötvöznek. Köztük az NE-3750 és a PG-350 modellek.

Ezt a nyírót a férjemnek vettem ajándékba. Jól dolgozott, párszor elég sikeresen levágta a feleségét, a pengék csodálatosan jól működnek. De mégis csalódtak a modellben, miután harmadszor kezdett gyorsan lemerülni, és a trimmet mindig be kell dugni a konnektorba, és folyamatosan táplálni kell, mivel sokáig nem működik az akkumulátoron. Most a töltés csak a whiskyhez elegendő, akkor néhány órát kell várnia, amíg az akkumulátor feltöltődik és újra harcba kezd. Talán természetesen nekünk nem volt szerencsénk és hibás terméket találtunk. Ami a kivitelt és a mellékleteket illeti, velük minden rendben van. Minden tartozék ellátja a funkcióját, és maga a trimmer a tartozékokkal együtt szépen tárolódik a készlethez kapott állványban. Ennek eredményeként az olcsóság éreztette magát.

Milasto87

http://otzovik.com/review_1655542.html

A Braun német háztartási és fogyasztói készülékek gyártója. Köztük vannak szemöldökvágók: férfi PT 5010 Precision és női Silk-Epil FG 1100. A női modell hiányosságai között a vásárlók megjegyzik a törékeny testet.

Mit mondhatnék a trimmer munkájáról és működéséről. Először is undorító zümmögést okoz munka közben. Természetesen nem olyan vad, láncfűrész üvöltésével, mint az epilátorom (a távoli múltban maradt), de hallani lehet. Hozzászoksz. Másodszor, nagyon-nagyon körültekintően kell használnia, mert annak a valószínűsége, hogy kivágja magát, korántsem olyan kicsi, mint szeretnénk. Harmadszor, a trimmer nem mindig szabadul meg a benőtt szőrszálaktól, és én személyesen találkoztam ezzel a jelenséggel. Negyedszer, nagyon nehéz elérni a tökéletes simaságot, valószínűleg "sündisznó" lesz. Összegezve elmondhatom ezt: + a trimmer nem okoz allergiát és vérvörös foltokat, mint a szőrtelenítő krém, és olyan borzalmas irritációt, mint egy borotva; + hetente egyszer használható, a szőrszálak nem nőnek túl gyorsan; + kompakt, mobil, magával viheti; + ha óvatosan kezeli a készüléket, az sokáig fog tartani; + a boldogság megszerzésének képessége meghitt frizura formájában a készletben található matricáknak és egy speciális mellékletnek köszönhetően; + nem csúszik ki a kezéből; + a nem kívánt arcszőrzet megszabadulásának képessége. A mínuszok közül: - vágások lehetségesek (és megvoltak); - a bőr nem tökéletesen sima; - valószínűleg benőtt szőrszálak. Így ma egy trimmer számomra a legjobb megoldás az extra szőrszálak megszabadítására, de sajnos nem ideális. Folytatom a keresést, de 4-et tettem erre az eszközre, és ajánlom.

Tehát Liza

http://otzovik.com/review_1325094.html

Inkább szemöldök formázására használom, mert nekem elég hosszúak. Rögzítések segítségével csak a szemöldök hosszát állítom be, az aljnál hosszabbá és a végeiknél rövidebbé teszem. Továbbá, ha gond van az orrlyukak hajának növekedésével, akkor egy kedvenc trimmer is megmenti)) Egy ilyen dolog egy kisujj akkumulátorból működik. A dolog nagyon klassz, sok évig fog tartani, régóta használom, nagyon elégedett vagyok az eredményekkel)

Anastazy

http://otzovik.com/review_1146214.html

Több éve van ez a trimmer, és nagyon szeretem, különösen azért, mert nem irritálja a bőrt, mint a legtöbb borotvaborotva (de ez egyéni sajátosságom). Általában megbízható, kényelmes, kompakt. Az akkumulátor mérsékelten fogyaszt. Ismeretlen okból csak egyszer hagytam cserben. Volt olyan eset, amikor a rázkódásból származó fúvóka hirtelen kirepült, de általában ezt megpróbálom követni a borotválkozási folyamat során. A nagyméretű trimmer rögzítés kiválóan alkalmas bikini, lábborotválkozás, hónalj esetén. A kicsi jól uralja a szemöldökét, ha lusta leszakítani, alkalmas lehet a felső ajak szőrének és a hónaljban lévő, nehezen elérhető kis szőr eltávolítására. Általános benyomás: Csak lábak borotválására, bikini területekre, szemöldökvágásra használom

dzheny1988

http://otzovik.com/review_724118.html

Oriflame, Avon - kozmetikai cégek, amelyek szemöldök trimmereket is gyártanak. Kizárólag a szemöldök ápolására tervezték, kézi készülékeik könnyűek, kompaktak és könnyen használhatók..

Táblázat a trimmerek népszerű modelljeiről a Yandex piacon

NévÉrtékelésTáplálásA mellékletek számaPenge anyagaTisztítási módszerjegyzet
Philips NT3160 3000 sorozatötautonóm, akkumulátor2rozsdamentes acélnedvesTartalmazza a tároláshoz és szállításhoz szükséges tokot
Remington NE-3750ötautonóm, akkumulátor2rozsdamentes acélnedvesállítható fésű (1–5 mm), függesztő hurok
Remington PG-3504autonóm, a hálózattólötrozsdamentes acélnedvestöltésjelző, 16 hosszbeállítás, gumírozott betétek a tokban
Braun FG 11004autonóm, akkumulátor2rozsdamentes acélszáraz és nedvesnő, 1 sebesség, tokkal együtt, folyamatos működési idő 120 perc

Videó: Philips NT3160 Series 3000 trimmer - Kicsomagolás és áttekintés

Manapság nehéz megtenni hordozható modulok nélkül. Ők pótolhatatlan segítők otthon, úton, nyaraláskor, vidéken. Ilyen eszköz a szemöldökvágó. Segít abban a helyzetben, amikor sürgősen rendet kell tennie és százszázalékosnak kell lennie, nem okoz fájdalmat és nem hagy irritációt a bőrön.

Szemöldökvágók

A szemöldökért

Szemöldökvágó árak

Hajvágó neveÁr
Bradex KZ-0054612 dörzsölje.
Scarlett SC-TR307T01649-től dörzsölje.
Valera 619.011067 r-től.
Migliores Z90109630-tól dörzsölje.
Remington EC 300GP2 330 dörzsölje.

Az otthoni szemöldökvágók (férfi és női modellek) egyfajta higiéniai és kozmetikai berendezések, amelyeket a szemöldök vonalának gondozására terveztek. A készülék kétféle változatban kapható: trimmer rögzítéssel és külön eszközzel. A második esetben a készüléket nem a fej vagy a szakáll szőrének ápolására használják..

A legtöbb esetben az orr-, fül- és szemöldök trimmerek sokoldalú technika, amely lehetővé teszi a bőr különböző területeinek (nasolabialis háromszög, fül, hónalj) ápolását. A berendezés kivehető mellékletekkel van felszerelve, amelyek meghatározzák a berendezések bizonyos feladatokhoz történő felhasználásának lehetőségét. A trimmerrel ellátott készletben feltétlenül talál egy speciális kefét, amely a felszerelést jó állapotban tartja..

Számos férfi és női orr- és szemöldökvágó

Az eszközök sora két kategóriára oszlik: önálló modellek (újratölthető akkumulátorral együtt) és háztartási tápegységgel működtetett modellek (feszültség alatt lévő csatlakozóval). A második kategóriába tartozó trimmerek erőteljesek és tartósak. De a technikát csak olyan helyeken alkalmazzák, ahol van áram és aljzatok. A legnépszerűbb a piacon a hálózatos szemöldökvágó, egy ilyen modell ára általában még alacsonyabb.

A berendezés erőteljes hajtással van felszerelve. A készülék a tartozékok készletétől függően hajvágásra és borotválkozásra is alkalmas. A költségeket a trimmerben további funkciók jelenléte befolyásolja, például a nedves tisztítás lehetősége. A teljesítmény mellett egy ilyen trimmernek viszonylag nagy mérete is van, ami bizonyos nehézségeket okoz a tárolás vagy szállítás során..

Az önálló modellek előnyei

Vezeték nélküli szemöldökvágót érdemes megvenni, ha a legkompaktabb és legkönnyebb technikára van szüksége. Ez a berendezés offline állapotban 2-3 órán keresztül működik, mielőtt feltöltené az akkumulátort. A berendezést kényelmes szállítani (nem sok helyet foglal el), így utazás közben vagy olyan létesítményekben is használható, ahol nincs áram. A trimmer töltöttségi szintjét egy speciális jelző értesíti a felhasználóról. Az akkumulátor trimmer ára az alacsony és közepes tartományba tartozik.

Szemöldökvágó

A szép, jól formált és egyenletes szemöldök igazi arcdíszítéssé válhat. Korábban a nők és a férfiak elég sok időt és erőfeszítést fordítottak rájuk. Most van egy dedikált szemöldökvágó, amely pillanatok alatt tökéletes rendbe hozza a szemöldökét..

Ami?

Ez a készülék viszonylag nemrég jelent meg az értékesítésben, és azonnal beleszeretett azokba, akik már maguk is tapasztalták. A szemöldökvágó egy speciális eszköz, amely néhány másodperc alatt segít eltávolítani a felesleges arcszőrzetet kis mennyiségben. Valójában ezek az eszközök ugyanazok a hajvágógépek, de miniatűr formában. Megjelenésük szerint ez az akkumulátorral táplált hordozható eszköz nagyon hasonlít az írásra szolgáló szokásos golyóstollhoz. Felső része fogkefére emlékeztet, mert ott helyezkednek el a mikropengék, amelyek eltávolítják a szőrszálakat.

A trimmer és a sokak számára ismert csipesz közötti fő különbség a szőrszálak eltávolításának módja: a trimmer egyszerűen a lehető legközelebb vágja őket a bőrhöz anélkül, hogy megsérülne, de gondosan eltávolítja a növényzetet. Csipesz segítségével a szőrszálakat egyszerűen a gyökér kihúzhatja, miközben meglehetősen kellemetlen érzéseket tapasztal. A trimmer használatakor nincs kellemetlenség. A trimmerrel további mellékletek is kaphatók. Minél több van, annál működőképesebb maga az eszköz. Segítségével nemcsak a felesleges szőrt lehet eltávolítani az arcon, hanem szükség esetén a szemöldök alakját is nagy erőfeszítés nélkül megváltoztathatja.

Tulajdonságok és előnyök

Ennek a miniatűr eszköznek a fő jellemzője az a képesség, hogy nemcsak a szemöldök területén lévő szőr feleslegének kiküszöbölésére használható, hanem az aurikulákban és még az orrjáratokban is. Csak ennek a kompakt eszköznek a használata lehetővé teszi, hogy percek alatt gyorsan megtisztítsa magát.

A trimmer összes előnye között a szemöldök felesleges szőrének eltávolítására szolgáló egyéb módszerekkel szemben a következők különböztethetők meg:

 • Az eljárás abszolút fájdalommentessége. A gép használata során nem jelentkezik fájdalom, viszketés vagy kellemetlenség jele.
 • Minimális eljárási idő. Most csak néhány percbe telik, hogy nagyszerűen megjelenjen.
 • Könnyen kezelhető. Csak arra van szükség, hogy bekapcsolja a készüléket, és fejjel tartsa az arcon lévő bőr adott részén.
 • Bárhol és bármikor használható.

A hasonló lehetőségek közül nem mindegyik büszkélkedhet ilyen előnyökkel, ezért nem meglepő, hogy a trimmerre ma nagy a kereslet..

Hogyan válasszunk?

Manapság a trimmereket számos különféle háztartási készülék és kozmetikum gyártója forgalmazza, például a borotvák, viaszcsíkok gyártására szakosodott Venus márka gyártja ezt az eszközt..

Annak érdekében, hogy ne okozzon csalódást a vásárlás és értékelje az eszköz összes előnyét, a következő kritériumoknak megfelelően kell választania:

 • Test anyaga. Az eladó trimmerek műanyagból vagy fémből készülhetnek. Célszerűbb a második opció megvásárlása, mivel ez tartósabb.
 • Penge típusa. Itt vagy fém, vagy kerámia. És ez, és a másik lehetőség sem rossz. Ha csak a szemöldökén kell levágni a szőrszálakat, a rendes fém pengék rendben vannak. Ha azt tervezi, hogy a trimmert más célokra használja, akkor jobb, ha a kerámiát részesíti előnyben..
 • A mellékletek száma. Lehetnek trimmerek akcióban, amelyek egy vagy több szemöldökhöz készültek. Döntse el, hogy milyen célból vásárolja az eszközt. Ha csak a szemöldök korrekciójára, akkor nem kell túlfizetni a felesleges alkatrészekért. Egy fúvókával simíthatja és alakját korrigálhatja..
 • Sebességek száma. Jobb, ha olyan trimmert vásárol, amelynek legalább két üzemmódja van. Így szükség esetén mindig beállíthatja a szőrtelenítés intenzitását..
 • A készülék minősége. Ez az értékelés szubjektív, de szükséges. Meg kell vizsgálni, hogy a testben ne legyen forgács, a penge egyenletes legyen, és maga a készülék ne legyen műanyag, égett papír szaga.
 • Egyszerű használat. Ahhoz, hogy az eszközzel való munka valóban egyszerű legyen, szükséges, hogy könnyen illeszkedjen a kezébe. Ezért, ha kényelmes az Ön számára a fogása, és nem érez kellemetlenséget, akkor vásárolhat.
 • Élelmezési módszer. A kéz trimmer táplálható újratölthető elemekkel, elemekkel vagy közvetlen hálózati csatlakozással. A leginkább funkcionális, amely akkumulátorral működik.
 • Férfi vagy női modell. Amint azt a gyakorlat mutatja, nincs jelentős különbség ezek között az eszközök között. Csak a női trimmerek kompaktabbak és könnyebbek..

Mindezen tényezők összesített értékelése alapján meg kell hozni a végső választást. Ugyanakkor jobb, ha előnyben részesítjük a világhírű gyártók áruit, akik valóban kiváló minőségű és biztonságos árukat gyártanak..

Cégek és modellek

Manapság a trimmereket számos vállalat gyártja, mind világhírűek, mind azok, amelyek nemrég jelentek meg a piacon. A vásárlók körében a leginkább elismert és legnépszerűbbek a következők:

 • Philips. A híres márka, amely háztartási készülékeket, valamint hajformázó és hajvágó berendezéseket gyárt, piacra dobta az nt3160 / 10 trimmert. A készülékhez két rögzítőelem tartozik, amelyek speciális védőhálóval rendelkeznek. Védi a bőrt a károsodástól és megszünteti az irritációt. Elemmel működik, a pengék nem igényelnek rendszeres kenést, és vízzel lemoshatók. A test tartós műanyagból, a pengék pedig rozsdamentes acélból készülnek.
 • A világszerte elismert kozmetikai cég, az Oriflame is részt vesz ennek a kompakt készüléknek a gyártásában és kiadásában. Stílusos rózsaszín test, beépített fésűs acél pengék, állítható hosszúsággal, segítenek a szemöldök formálásában és a felesleges szőrszálak eltávolításában néhány másodperc alatt. A pengék hossza a két lehetőség egyikére állítható.
 • Az Ardell egy kombinált borotva, amely lehetővé teszi a felesleges szőrszálak könnyű eltávolítását nemcsak a szemöldök területén, hanem a felső ajak felett, a karokon és még a bikini területén is. Egy melléklettel rendelkezik és akkumulátorral működik. A pengék fémből készülnek. A modell elnevezése "Szemöldökvágó és alakformáló eszköz".
 • Egy másik kozmetikai márka, az Avon szintén elindította a trimmerek gyártását. Ma minden katalógusban található egy "Beauty Trimmer EB-E1252" modell. Könnyű fém test, jól hegyezett pengék, részletes utasítások és kiváló eredmény - pontosan ezt kapták a termék vásárlói..
 • Egy másik márka - a hajvágó, bajusz, szakáll, fül és orr trimmer gyártására szakosodott Remington egy speciális szemöldökvágót is kiadott - MPT 3800. az elemeken.
 • A Remington NE 3455 egy másik trimmer ettől a gyártótól, de gazdagabb csomagolással. Három antibakteriális bevonattal ellátott eszköz, a nedves szőrtelenítés lehetősége van egy kiegészítő készletgel körömreszelő, manikűr ollók és csipesz formájában.
 • Braun szemöldökvágókat is forgalmaz. PT 5010 Precíziós - fémtest, két fúvóka, magas szintű ergonómia, használható az oldalégők díszítésére. A Silk-Epil FG 1100 három rögzítéssel, két fésűvel rendelkezik, nagyon hatékonyak a munkában, könnyű.
 • A Scholl egy olyan márka, amely híres elektromos fűrészéről. Ma a vállalat saját univerzális trimmerjét fejleszti..

A fenti trimmerek mindegyike hosszú élettartamú, rendkívül hatékony és könnyen használható. De nem elég a legkiválóbb és leghatékonyabb eszközt választani, meg kell tanulni a helyes használatát is..

Hogyan kell használni?

A trimmer használata előtt elő kell készíteni az eszközt:

 • szükség esetén kenje meg a pengéket olajjal;
 • fésülje össze a szemöldökét, és tartsa kéznél a fésűt;
 • színezzük ceruzával a szemöldök kívánt alakját;
 • készítsen csipeszt és egy tükröt arra az esetre, ha a szőrszálak egy részét nem távolítják el.

Most folytathatja közvetlenül a felesleges szőrszálak eltávolítását és alakítását. A műveleteket a következő sorrendben kell végrehajtani:

 • Szerelje fel a szükséges rögzítést, vagy állítsa be a szükséges szőrszálakat a pengékre a rögzítő kefével.
 • Szemöldökfésűvel emelje fel a szőrszálakat a homlokán.
 • A trimmer finoman eltávolítja a szőrszálakat, amelyek kilógnak a homlokvonal felett.
 • Most egy fésű segítségével a viaszok lemennek.
 • A trimmer eltávolítja azokat, amelyek túlmutatnak a szemöldök alsó határán.
 • Most a szemöldökét a növekedés irányába fésüljük, és a készülék szépen levágja azokat, amelyek kinyúlnak vagy kilógnak.

Így zajlik a szemöldökformáló eljárás. Általában egyszer hajtják végre, majd a korrekciót a következő sorrendben hajtják végre:

 • A készülékre fúvóka van felszerelve, vagy a lapátok hosszát beállítják.
 • A szemöldök kontúrját szépen körvonalazza egy ceruza, és a szőrszálakat speciális ecsettel fésülik át.
 • A szemöldök körüli bőrt finoman, de határozottan egyik kezével meghúzza.
 • És a másik kezével, amelyben trimmer van, le kell borotválnia a felesleges hajat.
 • A trimmert a szem külső sarkától a belsőig simán mozgatja.
 • A művelet végén a levágott szőröket szalvétával eltávolítják, és az eljárást, ha szükséges, megismételik.
 • Összefoglalva: a szemöldök körüli bőrt bármilyen tápláló krémmel kezeljük.

Mint látható, a haj borotválására és a szemöldök formázására szolgáló trimmer használata meglehetősen egyszerű. Bárki kezelheti. És ha a fenti ajánlásokat betartják, az eljárás eredményét kellemesen kérem.

Szemöldökvágók

A szemöldökért

Szemöldökvágó árak

Hajvágó neveÁr
Bradex KZ-0054612 dörzsölje.
Scarlett SC-TR307T01649-től dörzsölje.
Valera 619.011067 r-től.
Migliores Z90109630-tól dörzsölje.
Remington EC 300GP2 330 dörzsölje.

Az otthoni szemöldökvágók (férfi és női modellek) egyfajta higiéniai és kozmetikai berendezések, amelyeket a szemöldök vonalának gondozására terveztek. A készülék kétféle változatban kapható: trimmer rögzítéssel és külön eszközzel. A második esetben a készüléket nem a fej vagy a szakáll szőrének ápolására használják..

A legtöbb esetben az orr-, fül- és szemöldök trimmerek sokoldalú technika, amely lehetővé teszi a bőr különböző területeinek (nasolabialis háromszög, fül, hónalj) ápolását. A berendezés kivehető mellékletekkel van felszerelve, amelyek meghatározzák a berendezések bizonyos feladatokhoz történő felhasználásának lehetőségét. A trimmerrel ellátott készletben feltétlenül talál egy speciális kefét, amely a felszerelést jó állapotban tartja..

Számos férfi és női orr- és szemöldökvágó

Az eszközök sora két kategóriára oszlik: önálló modellek (újratölthető akkumulátorral együtt) és háztartási tápegységgel működtetett modellek (feszültség alatt lévő csatlakozóval). A második kategóriába tartozó trimmerek erőteljesek és tartósak. De a technikát csak olyan helyeken alkalmazzák, ahol van áram és aljzatok. A legnépszerűbb a piacon a hálózatos szemöldökvágó, egy ilyen modell ára általában még alacsonyabb.

A berendezés erőteljes hajtással van felszerelve. A készülék a tartozékok készletétől függően hajvágásra és borotválkozásra is alkalmas. A költségeket a trimmerben további funkciók jelenléte befolyásolja, például a nedves tisztítás lehetősége. A teljesítmény mellett egy ilyen trimmernek viszonylag nagy mérete is van, ami bizonyos nehézségeket okoz a tárolás vagy szállítás során..

Az önálló modellek előnyei

Vezeték nélküli szemöldökvágót érdemes megvenni, ha a legkompaktabb és legkönnyebb technikára van szüksége. Ez a berendezés offline állapotban 2-3 órán keresztül működik, mielőtt feltöltené az akkumulátort. A berendezést kényelmes szállítani (nem sok helyet foglal el), így utazás közben vagy olyan létesítményekben is használható, ahol nincs áram. A trimmer töltöttségi szintjét egy speciális jelző értesíti a felhasználóról. Az akkumulátor trimmer ára az alacsony és közepes tartományba tartozik.

A legjobb orr-, fül- és szemöldökvágó: melyiket válasszuk, és 2020-as rangsor

A 2020-as orr- és fülvágó minősítés rengeteg kompakt és kényelmes eszközt tartalmaz. A legjobb kiválasztásához meg kell értenie, hogy milyen jellemzők fontosak az eszköz számára..

Hogyan válasszuk ki az orr-, fül- és szemöldökvágót

A fülből és az orrból kiemelkedő ritka szőrszálak mind a nőket, mind a férfiakat irritálják, de kézzel eltávolítani őket nehéz és fájdalmas. Speciális, kényelmes gépek segítenek, amelyek levágják a felesleges növényzetet a bőrrel. Az orrvágó kiválasztásakor ügyelni kell a fontos jellemzőkre.

Táplálás

A fül- és orrvágót hálózati, újratölthető elemekkel vagy AA elemekkel lehet táplálni. Az újratölthető eszközöket tartják a legkényelmesebbnek, bár átlagosan 40 percig tartanak töltést, ez több mint elég ahhoz, hogy rendet tegyenek.

Penge típusa és anyaga

Az orrvágó kései lehetnek kör alakúak vagy vízszintesek. Ez utóbbi típust részesítik előnyben, mivel az eszközök a szemöldök és a férfiak bajuszának tisztítására is használhatók..

Az önélező ollót tartják a legjobbnak.

Anyagát tekintve jobb, ha orrvágót vásárol rozsdamentes acél pengékkel, molibdén vagy króm bevonattal. A kerámia pengék is kiváló minőségűek, de gyorsabban unalmasak.

Azok a készülékek, amelyek önélesítő funkcióval rendelkeznek közvetlenül a munka folyamán, a legnagyobb igényt mutatják; egyáltalán nem kell figyelniük azok súlyosságára.

A mellékletek elérhetősége és száma

A legtöbb trimmer néhány levehető rögzítéssel rendelkezik. Minél több, annál jobb. Lehetséges lesz a készülék használata nemcsak az orr és a fül számára, hanem bokros szemöldök, férfi bajusz, szakáll és akár a templomok vágására is..

Tisztítás típusa

Idővel a trimmer működő feje eltömődik a maradék szőrszálaktól. Általában felajánlják, hogy szárazon, ecsettel távolítsák el őket. De nagyon jó, ha a készülék vízálló, ilyenkor a csap alatt mosható..

Háttérvilágítás

Fül- és orrvágó esetén a LED-világítás különösen fontos. Segít felmérni a fodrász minőségét és megnézni, hogy nincs-e hiányzó szőrszál.

Melyik a legjobb orr- és fülvágó

A felső orr- és fülvágók segítenek az eszközök sokféleségének értékelésében és az optimális kiválasztásában. Ez az összes árszegmens modelljét tartalmazza, jó vásárlói véleményekkel..

A legjobb orrvágók 2020 rangsorolása

Hagyományosan a legnépszerűbbek azok az eszközök, amelyeknél a minőség és az ár aránya optimális. A felhasználók tudomásul veszik megbízhatóságukat, praktikumukat és hasznos kiegészítő lehetőségek meglétét.

Wahl 5546-216

Egy egyszerű és olcsó trimmer eltávolítja a felesleges szőrt a füléből és az orrából. Két dugattyús és rotációs csatlakozással rendelkezik, és erős fényekkel rendelkezik, hogy megkönnyítsék a vágást. Nedves tisztításra alkalmas, használat közben kényelmes helyzetben van a kézben.

A Wahl trimmer ára körülbelül 1130 rubel

Philips NT1150

A Philips kompakt készüléke tökéletes utazási és üzleti útra, és támogatja az USB-töltést. Kb. 1300 rubelbe kerül, gyorsan levágja a szőrszálakat a fülben és az orrban, nem hagy hiányzó területeket. Véletlen bekapcsolás ellen védett, rendelkezik a fennmaradó töltés indikátorával.

A kis Philips fülvágó könnyen elfér a táskájában és még a zsebében is

Philips MG5730

Az egyik legkiválóbb Philips orrvágó, extra éles pengékkel, rengeteg extra tartozékkal és önélező funkcióval rendelkezik. Használat után a készüléket le lehet öblíteni vízzel. A készüléknek csak egy hátránya van - nem képes jól megbirkózni a sűrű és kemény szőrszálakkal.

A Philips MG5730 multifunkcionális orrvágó 1600 rubelbe kerül

Panasonic ER-GN30

Egy olcsó, kiváló minőségű eszköz segít gyorsan kezelni az orr- és fülszőrzetet. A pengék mindkét oldalon egyformán vannak hegyezve, a vágás nagyon gyors. A készlethez egy mini kefe tartozik a tisztításhoz, de megengedett a csap alatt történő öblítés is. A modellnek van egy mínusa is - nincs hozzá mellékelve, nagyon rövid hajszálakat képes áthaladni.

Az ER-GN30 orrvágó modell a Panasonic-tól körülbelül 1040 rubelbe kerül

Philips NT 3160

A trimmer védelmet nyújt az epidermisz traumái és irritációja ellen, nem hagy karcolódást és nem rángatja meg a hajat, hanem szépen illeszkedik a bőrhöz. Szemöldökrögzítőkkel ellátva támogatja a nedves tisztítás funkciót. A készülék ára körülbelül 1200 rubel.

A független pengékkel ellátott Philips NT 3160 elvágja az orr szőrszálait

A top 5 univerzális trimmer

A fülben és orrlyukban lévő hajvágókon kívül többfunkciós eszközök is vannak. Segítségükkel gondozhatja a szemöldökét, levághatja a szakállat és a bajuszt, fenntarthatja a frizura szépségét.

VALERA Trimmy SuperSet 624.12

A kivehető rögzítéssel ellátott univerzális készülék alkalmas a felesleges növényzet eltávolítására az egész arc területén. Könnyű és vákuumtartállyal van ellátva a szőrszálak összegyűjtésére, amely a csap alatt mosható. Támogatja a szakáll és bajusz kontúrozási funkcióját.

A VALERA trimmerének átlagos költsége 2000 rubel

Polaris PHC 3015RC

A multifunkcionális nyírógép 10 tartozékkal van ellátva, és alkalmas bajuszok, szakállak, gyomorégések vágására, az orr és a fül növényzetből történő tisztítására. Jól tartja az akkumulátor töltöttségét, simán és rángatás nélkül csúszik a bőrön, nem unalmas. Az átlagos költség 3000 rubel.

A Polaris masszív eszközének sokféle alkalmazása van

Remington Nano sorozatú lítium (NE3870)

Olcsó, sokoldalú eszköz, amelyet a fül és az orrlyukak hajának vágására terveztek. A bajusz és szakáll ápolására szolgáló kiegészítő kiegészítőkkel kiegészítve nem irritálja a bőrt, nedves tisztításra alkalmas. Átlagos ár - 1500 rubel.

Remington többcélú trimmer pengék antimikrobiális ezüst bevonattal

Philips QG 3335

Az egyik legjobb orrvágó modell 6 további rögzítéssel használható a szakáll és a bajusz levágására. A pengék önélezők és a csap alatt moshatók.

Wahl 9818-116

A funkcionális, kényelmes trimmer fájdalommentesen és hatékonyan távolítja el a szőrszálakat. A készlet további mellékleteket tartalmaz az arc egyéb területeinek ápolásához. Az akkumulátor sokáig bírja a töltést, szintjét egy speciális indikátor segítségével lehet ellenőrizni.

A Wahl professzionális eszközökhöz tartozik és körülbelül 8000 rubelbe kerül

A legjobb költségvetési nyírók értékelése

Nem kell sok pénzt költeni egy automatikus hajvágóra. Sok eszköz ára kevesebb, mint 1000 rubel, funkcionalitásuk korlátozott lehet, de jól teljesítik a fő feladatot..

Moser 4900-0050

Az élesen forgó pengékkel rendelkező készülék gyorsan és pontosan eltávolítja a felesleges növényzetet. A készülék mérete hasonló a golyóstollhoz vagy egy kis zseblámpához, súlya csak körülbelül 70 g. A költség nem haladja meg a 700 rubelt.

Moser az egyik legstílusosabb költségvetési fülvágó

BaByliss E650E

Ez az olcsó műanyag trimmer kör alakú acél pengékkel van ellátva a fülek és az orrlyukak vágásához. Megbízható, nedvességtől védett és a csap alatt történő tisztításra alkalmas. A készülék ára nem haladja meg a 900 rubelt.

BaByliss E650E - olcsó nedves trimmer

Polaris PNT 0102

A költségvetési nyíró trimmer jó teljesítményt nyújt, és számos melléklettel rendelkezik. Alkalmas az orr- és fülszőrzet gyors vágására, valamint a szemöldök vonalának korrigálására és férfiak gyomorégésének ápolására. A ház nedvességálló, a készülék nedvesen tisztítható. A költségek 900 és 1800 rubel között mozognak a különböző üzletekben.

A multifunkcionális Polaris az egyik legolcsóbb trimmer

A legkényelmesebb akkumulátorral működtethető orr- és fülvágók

A közép- és felső kategóriás modellek többsége akkumulátorral működik. Az akkumulátoros trimmereket nem tartják a legkényelmesebbnek, mert karbantartást igényelnek. De néha célszerűbb csak ilyen eszközöket előnyben részesíteni. Például utazáshoz ideális lesz az a készülék, amely AA elemekkel működik, és nincs szüksége hálózati töltőre..

Xiaomi Mini orr hajvágó

A vízálló kompakt trimmer minőségi krómozott rozsdamentes acél pengékkel van felszerelve. Nem unalmas, gyorsan levágja a szőrt a fülben és az orrban, a készülék vízzel lemosható. Hagyományos AA AA elemekkel működik, ideális a személyes ápoláshoz.

A Xiaomi hajvágógépe körülbelül 800 rubelbe kerül

Vitek VT-2545

Egy olcsó eszköz, amelynek ára 700 rubel körül mozog, használható az orr, a fül és a szemöldök ápolására. A vágókések kiváló minőségű acélból készülnek, ellenállnak a víznek és a rozsdának. A készülékhez 6 további melléklet tartozik. Az elemekkel működő trimmer használható ott is, ahol nincs áramellátás a közelben.

Vitek VT-2545 - Olcsó funkcionális víztisztító

GA.MA GNT 512

A trimmer a szakáll nyírására és a növényzet eltávolítására szolgál az orr belsejében, de fülrögzítőkkel és egy további késsel van felszerelve. Alkalmas gyomorégés, szemöldök, bajusz és a tarkó hátsó részének ápolására. A pengék rozsdamentes acélból készülnek, nedves tisztítással jól tolerálhatók. Az AA elemmel működő multifunkcionális eszköz segít nyomon követni az út szép megjelenését.

A GA.MA GNT 512 modellje körülbelül 800 rubelbe kerül

Következtetés

A 2020-as orr- és fülvágó rangsor nagyon célzott és sokoldalú modellekből áll. Még a költségvetési eszközök is jó funkcionalitást nyújtanak, és ha jó minőségű eszközt vásárolnak átlagköltséggel, sokkal kényelmesebbé válik a megjelenés gondozása..

A szemöldökvágó használata?

A divat a természetes szemöldök, és bár ez a tendencia jelen van, a lányok minden szempontból megpróbálják ezt összehangolni. Egyesek szokásos csipeszt használnak, mások rendszeresen látogatnak kozmetikust, mások pedig trimmereket választanak. Ez a szemöldökformáló eszköz egyszerű és könnyen használható. Tudja meg, miért van a trimmernek számos előnye.

 • Mi a trimmer: hogyan működik
 • A trimmerek fajtái: miben különböznek egymástól
 • Hogyan válasszuk ki a tökéletes trimmert?
 • Előnyök és hátrányok
 • Hogyan kell használni?
 • A készülék gondozása
 • Nagyobb gyártók: a modell áttekintése
 • Hol lehet minőségi eszközt vásárolni és hozzávetőleges árakat

Mi a trimmer: hogyan működik

Első pillantásra azt gondolhatja, hogy az eszköz egy szokásos golyóstoll. A készülék valóban hosszúkás alakú, ezért kényelmes a fogása, és kiderül, hogy gyorsan és egyszerűen működik vele.

A trimmer célja a nem kívánt arcszőrzet eltávolítása. Abban különbözik a közönséges csipesztől vagy vágástól, hogy nem húzza ki a szőrszálakat, hanem finoman levágja őket. Ebben az esetben a kényelmetlenség nem érezhető, mivel csak a szemöldök látható részét távolítják el, a szőrszálak gyökerei a helyükön maradnak.

A trimmerek fajtái: miben különböznek egymástól

A szemöldök trimmereket nőknek és férfiaknak tervezték. Ez utóbbiak abban különböznek egymástól, hogy az arc alsó részén (szakáll, bajusz, orr) és a fül mögött lévő szőr eltávolítására, valamint az oldalsó daganatok korrigálására is szolgálnak..

A női trimmereket a finom és érzékeny bőr figyelembevételével készítik. Általában az ilyen modelleknek sokféle kötődése van, így minden nő pontosan az arcának megfelelő szemöldökformát készíthet magának. A korrekciós mellékletek segítenek abban, hogy a szemöldök azonos hosszúságú legyen, beállíthatja azt is - 3 és 8 mm között.

A trimmerek a munka típusában különböznek:

 • az akkumulátortól. Ez az opció kényelmes utazás közben, mivel mobil. Átlagosan körülbelül 1 órán keresztül képes újratöltés nélkül működni, ami egy teljes eljáráshoz több hétig elegendő;
 • a hálózatról. Ezek az eszközök csak konnektorból működnek, és azoknak mutatják, akik sok időt töltenek a korrekcióval;
 • kombinált opciók. A legpraktikusabb eszköz, mivel mind a hálózatról, mind az elemekről (akkumulátorokról) működhet. A gépet otthon és úton egyaránt kényelmes használni.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes trimmert?

Egy jó trimmer vásárlásához, amely javíthatja a szemöldök megjelenését, nem csak a tervezésére és a modell költségére kell figyelnie, hanem a gyártó által használt anyagok minőségére is. A legjobb megoldás a rozsdamentes acélból készült készülék. A szerszámtest műanyagból készülhet, ami praktikus, olcsó és könnyű terméket tesz, bár csökkenti annak szilárdságát.

A szemöldökformázó gépnek kényelmesen be kell illeszkednie a kézbe, és könnyen kezelhetőnek kell lennie. Csak empirikusan tudhatja meg, ha személyesen tartja kezében az eszközt. Ha a vásárlást online áruházban tervezik, nem árt alaposan tanulmányozni a többi vásárló véleményét. Videóismertetőket is megtekinthet kedvenc modelljeiről.

Az eszköz kiválasztásakor ügyelnie kell a további lehetőségek elérhetőségére. Megvásárolhat egy modellt, amelynek csak egy funkciója van - szemöldök formázása, vagy választhat egy eszközt, például a bikini területéhez mellékelve. A lányoknak nem szabad kizárólag férfiaknak készült trimmereket vásárolniuk, mivel ezek általában nem rendelkeznek speciális érzékeny bőrfelületekkel, és főleg durva férfi szőr eltávolítására szolgálnak.

Előnyök és hátrányok

A trimmereket mindenki használhatja, de a különösen érzékeny bőrű lányok számára ez az eszköz nélkülözhetetlen. Nem irritálja az arcot és nem károsítja a bőrt. De nem ez az egyetlen előnye az autónak..

A szemöldökvágó fő előnyei:

 • az azonos hosszú hajszálak megszerzésének képessége, ami segít a szemöldök ápolt megjelenésében;
 • gyors és egyszerű korrekció, ha még nem jött el a kozmetikus látogatásának ideje;
 • az eljárás abszolút fájdalommentessége;
 • gyulladásra hajlamos érzékeny bőr tulajdonosainak ajánlott;
 • minimális idő az öngondozásra;
 • az eszközzel való könnyű edzés;
 • a készülék könnyű karbantartása;
 • kompakt méret - mindig kéznél tarthatja a készüléket.

A trimmer fő hátránya a rövid távú hatás - a nyírt szőrszálak sokkal gyorsabban nőnek vissza, mint a pengettek. Alapvetően az eljárást 1-2 nap után meg kell ismételni..

Hogyan kell használni?

A trimmer használatának részletes utasításai nem tartalmaznak összetett műveleteket:

 1. Csatlakoztassa a készüléket egy fali aljzathoz, ha azt a hálózatról táplálja.
 2. Válasszon egy fúvókát.
 3. Húzza meg a szemöldök vonalát ceruzával, hogy megtudja, melyik szőrszálakat távolítsa el.
 4. Húzza meg ujjával a homlok bőrét, a mellékelt eszközzel finoman borotválja le a hajat. A legjobb, ha a szőrnövekedés ellen vágunk, kezdve a külső széltől és az orrnyerg felé..
 5. Az eljárás befejezése után öblítse le a szemöldökét, értékelve a munka minőségét. Szükség esetén vágja le a tökéletlen területeket.
 6. Az eljárás után ajánlott egy hajnövekedést gátló anyagot felvinni a bőrre..
 7. Tisztítsa meg, majd öblítse le a trimmert. Helyezze az állványba (tok).

Az egyik népszerű Veet Sensitive Precision trimmer áttekintése.

A készülék gondozása

A készülék megvásárlása után emlékeznie kell arra, hogy a készülék teljes körű gondozást igényel gyakori használat esetén. A gép mellékletének és pengéjének használata után ajánlott vízzel öblíteni, szárítani vagy szárazra törölni és fertőtleníteni, például hidrogén-peroxiddal..

Minden műtét után tanácsos megtisztítani a műszert - ehhez a legtöbb modell csomagjában egy speciális kefe található. A legjobb, ha a készüléket tokban tárolja.

Nagyobb gyártók: a modell áttekintése

A trimmereket számos berendezésgyártó gyártja, tekintettel az ilyen eszközök növekvő népszerűségére. A fogyasztók körében olyan jól ismert cégek modelljei, mint a Remington, a SATURN, a Veet, a Philips, a Braun stb..

A Remington MPT4000 szemöldökformázó készlet több rögzítést és csipeszt tartalmaz, amelyek segítenek a jó teljesítményben. Az eszközök beépített világítással vannak felszerelve a könnyű szőreltávolítás érdekében.

A cseh SATURN gyártó bemutatta az ST-HC8023 trimmert, amely a szakáll és bajusz formázására szolgáló mellékleteket is tartalmazza. Ez lehetővé teszi egy pár számára az eszköz használatát. A modell akkumulátoros, tartós acélból készült és tartós.

A neves Veet gyártó kompakt és elegáns Sensitive Precision trimmert kínál a fogyasztóknak. Három rögzítéssel rendelkezik - trimmerrel, fésűvel és pengével a nem kívánt szőrszálak pontos eltávolításához. Az energiát az akkumulátor biztosítja. A csomag tartalmaz egy erszényt és egy kefét is a készülék tisztításához.

A Philips NT 3160/10 trimmer műanyagból készül és rozsdamentes acél pengékkel van felszerelve. A modell fő előnyei a növényzet finom eltávolítása az ajak felett és a szemöldök területén, a kemény férfiszőr levágásának képessége az orrban és a fülben, csendes, nem melegszik fel működés közben. Két cserélhető mellékletet tartalmaz, akkumulátorral.

A sötét műanyagból készült vágó trimmer PT 5010 Precision a Braun gyártótól 2 rögzítőt tartalmaz a 0 és 8 mm közötti hajhossz korrigálására. Az eszköz akkumulátorral működik, és nemcsak a szemöldök formázására alkalmas, hanem a szakáll és az oldalfekete formázására is. A készülék ergonómikus.

Hol lehet minőségi eszközt vásárolni és hozzávetőleges árakat

Kiváló minőségű szemöldökvágót vásárolhat mind a gyártók hivatalos reprezentatív üzleteiben, mind a hétköznapi boltokban vagy online áruházakban. Az első két esetben az az előny, hogy az eszköz részletesen megtekinthető és kézben tartható. Egy online áruház weboldalán vásárolva azonban általában sokat spórolhat, mivel a bennük szereplő árak vonzóbbak.

A Remington gyártó trimmer modelljeinek hozzávetőleges költsége: MPT 3800 - 1100 rubeltől, MPT 4000 - 1550 rubeltól, NE 3455 - 2500 rubeltől. Összehasonlításképpen: a Veet Sensitive Precision trimmer ára 1450 rubel. A Philips költséghatékony és drága modellekkel is rendelkezik: NT 9910/30 - 790 rubeltől, HP 6390/10 - 1290 rubeltől, NT 3160/10 - 1700 rubeltől. A Braun trimmerek ára - PT 5010 Precision - 1250 rubel, Silk-Epil FG 1100 - 1950 rubeltől.

A szemöldökvágó egyszerű eszköz, amelyet könnyű megválasztani, valamint később használni a munkában. Kiváló minőségű eszköz megvásárlásával csak pozitív benyomásokat szerezhet a használatából, míg a szemöldök megjelenése tökéletes és természetes lesz.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Mi az eredménye a mezoterápiának - képek előtt és után

Az utóbbi időben a haj mezoterápia egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Ez annak köszönhető, hogy az injekciók valóban pozitív eredményt adnak, amit a lányok az első foglalkozások után megjegyeznek.

Festhető-e a műhaj??

A mesterséges haj nem számít manapság találmánynak - hosszú évek óta élvezzük a parókákat, a hajhosszabbításokat és a hajrészeket. Festhető-e parókák és hajszálak a szín javítása és a megjelenés drámai megváltoztatása érdekében?