Legfontosabb / Felépülés

Hajvágás naptár: jó napok a fodrászhoz

Felépülés

A fodrász kiválasztása felelősségteljes vállalkozás. Néha a haj színének vagy hosszának megváltoztatása igazi csalódássá válik - az eredmény korántsem ideális, a hangulat tönkremegy. Annak érdekében, hogy a fodrászhoz járás ne zavarjon, jobb megnézni a fodrásznaptárat, és válasszon egy jól ismert szalonot és egy jó mestert is.

 1. Varázs funkció
 2. A mester választása
 3. A hét napja befolyásolja
 4. Horoszkóp-függőség
 5. Hold és fodrász
 6. Rempel naptár

Varázs funkció

A haj tartalmazza az ember testi és lelki erejét. Ez a meggyőződés az ókortól származó mítoszokkal és eposzokkal jött össze. Például az ószövetségi hős Sámsont ellenségei legyőzték, miután Delilah felesége levágta zsinórját. A hősöt elfogták, megkínozták, börtönbe dobták. De a haj újra kinőtt, az erő visszatért hozzá. Sámson lehozta a ház tetejét és meghalt kínzóival együtt.

Még az ókori törzsek is kísértek hasonló legendákat. A barbár vezetők soha nem vágják le a hajukat, hogy ne veszítsék el erejüket és erejüket. Csak a rabszolgákat vágták rövidre. A kereszténység megjelenésével a levágott haj azt jelentette, hogy egy személy önként Isten szolgája lett. Most a szent parancsok elfogadását a szálak levágása kíséri, és tonzúrának hívják.

A női fürtök is mágikus jelentéssel voltak felruházva. Lehetetlen volt levágni vagy megmutatni másoknak. A laza fürtök boszorkányokkal, jóslással jártak. A modern orákulumok azt is állítják, hogy a haj nagy varázslatos erőt hordoz. Jeleket kapnak az Univerzumtól, gondolatokat, érzéseket, érzelmeket halmoznak fel. Minél hosszabb a hossz, annál jelentősebb az erő.

A tárolt információk kedvezőek és negatívak lehetnek, ezért egy zuhany után gyakran könnyedséget és megújulást érez. Néha a hajmosás nem segít megszabadulni a felesleges felhalmozott energiától, akkor le kell vágnia. Elég, ha egy kicsit levágja a hajat, hogy elbúcsúzzon a kedvezőtlen hatástól. A festésnek hasonló hatása van. A hajszín megváltozása lefedi az összes felhalmozott negatív energiát.

Pozitív események híján szépségszalonba kell menni. Elég, ha pár centivel lerövidíti a haját, hogy javítsa az állapotát. A fürtöknek is haszna lesz ebből. Menni szakemberhez sikeres volt, meg kell találnia egy fodrászat "az Ön ízlése szerint", meg kell határoznia egy jó napot a fodrászhoz, figyelembe kell vennie a Hold helyzetét az égen.

A mester választása

Ne bízza a fejét egy ismeretlen fodrászra. Óvatosan kell választania a mestert, mivel egy fodrász során az emberi biotérre hat. A jóindulatú optimista pozitív energiával tölti majd fel az ügyfelet, és jobbá változtatja jövőjét. Egy tapasztalt és idősebb fodrásznak erősebb hatása lesz. Jobb választani egy társat, ha nincs cél az életedért való felelősség valakire való „áthárítása”.

Elhúzódó életproblémák esetén megpróbálhat kapcsolatba lépni egy jó hírű fodrászral. Biztosan idősebb. A frizura frissítése után azonnal jó híreket kaphat, a közeljövőben a bajok megszűnnek. Jobb megtalálni a nemének mestert. Egy férfi negatívumot hoz a személyes és családi kapcsolatokba, ha tetszik neki a vágó lány.

A hét napja befolyásolja

A hét kiválasztott napja befolyásolja a haj állapotát és a sorsot. A holdfrizura naptár elárulja, mit jelent minden nap, lehet-e ma levágni a haját:

 1. Hétfő. Remek nap a szalon meglátogatásához. A hajvágás vagy színezés tetszeni fog. Ennek eredményeként lehetségessé válik a felhalmozott negatív, üres házimunkák visszahúzódása.
 2. Kedd. Akinek fontos döntést kell hoznia, vagy komplex vállalkozást kell indítania, fodrászhoz kell mennie. Ennek eredményeként a helyes döntés önmagában fog meghozni. A haj manipulációi ezen a napon segítenek abban, hogy eltávolodjon a rutintól, és új fényes érzelmeket élhessen meg a közeljövőben.
 3. Szerda. Érdemes ellátogatni egy szépségszalonba társasági és kalandvágyó emberek, vagy azok számára, akik arról álmodoznak, hogy változatosabbá tegyék az életet. A romantikus randevú és egy érdekes utazás nem fogja sokáig várni.
 4. Csütörtök. A holdi fodrásznaptár azt tanácsolja, hogy hajviseljen félénk és visszahúzódó személyeket. Könnyű kiépíteni a kapcsolatokat másokkal. Talán eljön a hírnév.
 5. Péntek. Elősegíti a teljes átalakulást, a képváltást. Jobb, ha nem kísérletezel fodrászattal, ha nem akarsz semmit megváltoztatni. Ha a megjelenés szempontjából jobb változásra van szükség, akkor alkalmas a péntek, valamint a Hold periódusai a Bika és a Bak között.
 6. Szombat. Egy új fodrász örömet okoz, a haj megerősödik. Jó nap a kísérletezéshez. A vágott szálak elveszik az ősök bűneit és karmai adósságait.
 7. Vasárnap. Annak érdekében, hogy a szerencse ne forduljon el, jobb, ha nem látogat el fodrászokat. A hajad levágásával hiányozhat a vagyon. Ha nincs szerencséd, vasárnap kipróbálhatsz egy fodrászatot. Egy gyönyörű frizura vonzza a pozitív változásokat.

Horoszkóp-függőség

Annak megértéséhez, hogy ma lehetséges-e levágni a haját, egy fodrász, melyik napon erősíti meg, figyelmet kell fordítania a Hold helyzetére az állatöv csillagképében. A kedvező és alkalmatlan időt az a tábla jelzi, amelyben az éjszakai csillag található:

 1. Kos. A szőrrel végzett manipulációk semmilyen módon nem befolyásolják állapotukat, de a test megbukik: a krónikus betegségek súlyosbodnak, az immunitás csökken.
 2. Bika, Szűz, Bak. A legjobb alkalom fodrász látogatására. A haj megerősödik, a növekedés fokozódik, a hajhullás csökken. A fodrász alakja tökéletes lesz, a fürtöket könnyen lehet formázni.
 3. Ikrek, Mérleg. A Hold elhelyezkedése ezekben a légjelekben jótékony hatással van a haj növekedésére. A könnyű és terjedelmes hajvágás, a stílus jól fog működni.
 4. Rák, Halak. A hajvágás ilyenkor hosszú ideig megőrzi formáját, a haj megerősödik, táplálékuk növekszik.
 5. Egy oroszlán. Nem szabad fodrászhoz látogatnia, ha semmit sem kell változtatnia az életben, minden megfelel Önnek. De ilyen napokon megváltoztathatja a frizuráját, ha problémák és gondok kísérnek. Az esélyek jó idők.
 6. Skorpió. A jel befolyásolja a személyes kapcsolatokat. Jobb megtagadni a haj manipulálását. A lélektárssal való kapcsolatok javulhatnak, vagy éppen ellenkezőleg, komolyan rosszul alakulhatnak..
 7. Nyilas. Amikor meg kell erősítenie tekintélyét a kollégák körében, bíznia kell ennek a jelnek a pártfogásában. A fodrász ebben az időszakban hozzájárul a karrier fejlődéséhez, előléptetéséhez.
 8. Vízöntő. Nem ajánlott szépségszalonokat felkeresni. A haj állapota romolhat, a vágás és a színezés sikertelen lesz.

Hold és fodrász

Az éjszakai csillag fázisai sok mindent befolyásolnak: a zöld növényzet növekedését, az apályt, az áramlást, az emberek és az állatok viselkedését. Az ember észrevette ezt, és 26 ezer évvel ezelőtt elkészítette az első holdnaptárat. Most megtervezheti az ültetést, a fontos dolgok kezdetét és még a jógaórákat is. Ezeket a rekordokat megnézve megtudhatja, hogy holnap levágja-e a haját vagy sem..

Vágja le a hajat a növekvő holddal - gyorsítsa fel a haj növekedését. A csökkenő világítótest lassítja, míg a frizura tiszta kontúrjai sokáig megmaradnak. A fodrász manapság megerősíti a hajat, megállítja a hajhullást, vastagabbá teszi. A telihold nem jó alkalom stylist meglátogatására. Elveszítheti vitalitását, megbetegedhet. A nap- és holdfogyatkozás szintén kedvezőtlen a hajhossz beállításához..

Minden holdnap más és más hatással van az emberre és a szálak állapotára. Megfelelő és kedvezőtlen holdnapok hajvágásra:

 1. 1. nap Ha fodrászatba megy, lerövidül a várható élettartama.
 2. 2. nap konfliktusokat válthat ki a családdal és a barátokkal.
 3. 3. nap A haj manipulálása indokolatlan kiadásokhoz, rossz egészségi állapothoz vezet.
 4. 4. nap fennáll az ENT-szervek megbetegedéseinek veszélye. A fokozott szorongás lehetséges megnyilvánulásai.
 5. 5. nap Lehetséges pénzbevételek, ingatlanvásárlás.
 6. 8. nap A külső átalakulás, az egészség javítása, mások tisztelete garantált.
 7. 9., 10. nap provokálhatja az egészség súlyos romlását.
 8. 11. nap megnyílhat a tisztánlátás ajándéka, javul az agytevékenység, élesebbé válik az intuíció.
 9. 13. nap. A frizura szépülni fog, a dolgok sikeresen haladnak.
 10. 14. nap Az anyagi helyzet javul, a főnök javasolja a növekedést.
 11. 15. nap hajvágás után fejfájás, az érzelmi állapot romlása lehetséges.
 12. 16. nap A fürtök levágása az önkontroll elvesztéséhez vezet, idegesítő baklövésekhez.
 13. 17. nap elősegíti a veszekedéseket, mentális problémákat, a betegség súlyosbodhat.
 14. 18. nap A hajvágás ezen a napon rossz hatással lesz az egészségre, a másokkal való kapcsolatokra és a pénzügyi szférára.
 15. 19. nap A hajvágás meghosszabbítja a várható élettartamot.
 16. 20. nap A hajvágás elkeseredéshez, mentális viszályhoz vezet.
 17. 21. nap Szerencsés a személyes életedhez. A frizura is örömet okoz.
 18. 22. nap Jólét és pénzbeli nyereség várja azokat, akik ellátogatnak a szépségszalonba.
 19. 23. nap önbizalmat ad, boldogság érzéssel tölt el. A tükör tükrözésének is tetszeni fog.
 20. 24. nap betegséghez vezethet.
 21. 25. nap Nagy a szembetegség esélye.
 22. 26. nap. A frissített fodrász jó érzelmeket hoz. A dolgok felfelé haladnak.
 23. 28. nap jó minden frissítéshez. A kép megváltoztatása örömet okoz másoknak.
 24. 29. nap Az energia, az agyi aktivitás csökkenhet.
 25. 30. nap. A hajvágás kudarcot, ellenséges cselszövéseket vált ki.

A frizura megújításának rossz ideje gondokhoz, egészségvesztéshez vezet. A kedvező napok segítenek a haj megerősítésében, a közérzet növelésében. Csak a fodrásznaptárban kell helyesen navigálni az AstroSphere webhely vagy más források használatával.

Rempel naptár

A. I. Rempel híres pszichológus, asztrológus, a "Gentry" újság szerkesztője 1992 óta. A kiadvány holdnaptárat tesz közzé a Rempel szerint, amely kedvező napokat jelöl a fodrászhoz járáshoz. Az asztropszichológus úgy véli, hogy különleges időpontokban meg kell látogatnia a stylistokat, és be kell tartania a szabályokat:

 1. Soha ne vágd magad. Így nehéz szép frizurát elérni, vagy lerövidítheti az életét..
 2. A pozitív energiának a mestertől kell származnia. Könnyen meghatározható - az ilyen ember mosolygós, nyitott, lélekkel dolgozik, könnyen és örömmel..
 3. A fodrászhoz társ. Fontos, hogy a stylist egyidős legyen az ügyféllel.
 4. A nyírt fürtöket papírba kell csomagolni, és egy gyümölcsfa alá kell temetni.

A hajvágás ütemezésénél és a mester kiválasztásánál hallgatnia kell megérzéseire. Ennek köszönhetően szerencsét vonzhat és megszerezheti álmai haját..

HAJVÁGÁS ZODIACRA ÉS HÓRA.

A megfelelő hajvágás nyer

A haj nem csak a szépség kedvéért szól. Testünk egyfajta természetes antennái, amelyek a tér láthatatlan éltető erejét vezetik a test felé. Van egy legenda, miszerint a bukás előtt nimbus volt az emberi fej körül (a bioenergia gömbös felhalmozódása, amelyet ma már csak az ikonokon csodálhatunk meg), és nem volt haj.
Azt mondják, hogy az prehuman fejét valami hasonló borította, mint egy újszülött fején látható pihe. És amikor egy személy bűnbe esett, a kozmikus energia sugarai a feje körül megnehezültek és hajokká váltak.

AZ ELSŐ SZABÁLY azt mondja: nem bízhatja meg a haját senkiben. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy az a személy, aki megvág téged, megváltoztatja a biotereidet. Ezért, amikor fodrászhoz kerül, válasszon egy energikus és vidám mesteret, majd a fodrász utáni életed jobbra fog változni. Minél idősebb a fodrász, annál erősebb a hatása az életedre. Ha önálló ember vagy, hozzászokott ahhoz, hogy saját maga oldja meg problémáit, és nem tetszik, ha valami megakadályozza a megvalósítását, válasszon magával egyidős vagy nálad fiatalabb mestert. Ha ismeretlen okból krónikusan nincs szerencséje, akkor van értelme egy nagyon öreg és híres mestert választani, még akkor is, ha az általa készített frizura drága lesz. De fodrászlátogatás után az életed drámaian megváltozik. És ha mégis helyesen számolja ki a látogatás pillanatát, az nemcsak megváltozik, hanem javul is.

MÁSODIK SZABÁLY: jobb, ha nem maga vágja le a haját. Még akkor is, ha jól ismeri a fodrászatot, nem szabad elhanyagolnia ezt a jelet. Ennek a "babonának" a gyökerei egy nagyon fontos problémában rejlenek: az ember számára nagyon nehéz meggyógyítani önmagát. Bárki, a legerősebb pszichés tudja ezt. Nem számít, milyen erős és akaraterős az ember, nagyon nehéz neki kijavítania saját biotere deformációit, mivel ilyen deformált energiával újrafeldolgozza őket.

HÁROM SZABÁLY: úgy ítélik meg, hogy jobb, ha ugyanolyan nemű személy vág meg. Tény, hogy sok szerelmi varázslat receptje kapcsolódik a hajhoz, de a probléma nem csak a tiszta boszorkányságban rejlik. Egy fodrász során az éteri, asztrális és mentális biomeződ megváltoznak, és ennek eredményeként könnyen engedünk valaki más befolyásának. Ezért, ha egy másik nemű mestert szeretsz magaddal, ez problémákat okozhat a személyes életedben. Nem hiába ölte meg Sámsont a bibliai legendákban egy nő, aki levágta a haját. Hasonló előjel érvényes a nőkre is, csak mi már a férfi fodrászokról beszélünk..

NEGYEDIK SZABÁLY: hajvágás után a haj nem dobódik a vízbe. Figyelje ezt alaposan a fodrászban, majd tartsa buja és egészséges haját öregségig.

ÖTÖS SZABÁLY: Ha azt akarja, hogy a haja gyorsabban nőjön egy fodrászat után, akkor teliholddal kell elvégeznie a haját. Ha azt akarod, hogy a hajad kissé megváltoztassa a tulajdonságait - például nem vagy elégedett azzal, hogy kusza, engedetlen - fodrászhoz kell menni a fogyó holdon. De ne felejtsük el, hogy egy ilyen fodrász után a haj nagyon sokáig vissza fog nőni. A fogyó holdon akkor is jó fodrászni, ha meg akarja erősíteni a hajgyökereket, késlelteti azok gyors elvesztését.

HATÁR: Nem szabad levágni a hajat az úgynevezett sátáni holdnapokon (a holdnaptár szerint 9, 15, 23 és 29 nap), valamint a nap- és holdfogyatkozás napján. Az ilyen eljárások után megbetegedhet, vagy - mint régen szokták mondani - "levághatja az emlékezetet és az elmét".

HETES SZABÁLY: Hogyan fog változni az életed egy fodrász után, a hét napja megmutatja, mikor látogattál meg a fodrászhoz.

A hétfő jó nap a fodrászhoz. Ebben az időben nagyszámú negatív érzelmet és megoldatlan problémát távolíthat el magából, amelyek felhalmozódtak az életben. A nap kedvező a hajfestéshez.
Jobb kedden menni a fodrászhoz, ha nincs elég fizikai ereje vagy akarata valamilyen fontos probléma megoldására, ha hiányzik az aktivitás, vagy az élet egyhangúsága gyötri.
Szerezzen jó frizurát szerdán, ha valami újat vagy érdekeset szeretne megismerni, új barátokkal találkozni vagy régieket vonzani, növelni az utazások, mozdulatok és társasági élet számát az életben.
A csütörtök elősegíti a másokkal való kapcsolatok változását, hozzájárul az ember népszerűségéhez, szerencséjének és jólétének növekedéséhez.
Péntek a szépség napja. Amikor a hét ezen a napján felkeresi a fodrászat, nemcsak a frizuráját, hanem a megjelenését is megváltoztatja. Ezért, ha elégedett vagy azzal, hogy nézel ki a hét ezen a napján, jobb, ha nem fodrászod. Ha szebbet szeretnél kinézni, látogasd meg a fodrászatat pénteken, amikor a Nap a Bakhoz megy (december 24. - január 22.) vagy a Bikához (április 22. - május 21.).
A szombat jó nap a fodrászhoz. A haj ezen a napon meggyógyul, és egyúttal a fajtájából származó karmikus adósságok és bűnök egy része eltávolításra kerül.
Jobb, ha vasárnap nem vágja le a haját - levághatja saját sorsát vagy szerencséjét. Ez a nap csak a krónikus vesztesek számára jó - talán a sors meg fogja irgalmazni, és egy ilyen eljárás után jobbra változik. De senki sem adhat garanciát.

Nyolcadik szabály szerint nem elegendő jó napot választani egy fodrászhoz, hanem arra is szükség van, hogy összhangban legyen a saját születésnapjával, különben a nap minden kedvező tendenciája negatívvá válik.

A csütörtök, péntek, szombat energiája harmonikus a hétfőhöz képest. A hétfő antagonista napja vasárnap..
Ha kedden születtél, akkor a csütörtök, szombat, vasárnap energiái kapcsolódnak hozzád. És a hétfő és a péntek ereje nem tesz jót neked. Péntek a kedd antagonistája.
A szerda harmonikus a vasárnap erejével. Antagonistája csütörtök.
A csütörtök a hétfő, kedd, péntek, vasárnap energiáihoz kapcsolódik. Antagonistája szerda.
A péntek közel van a hétfő, csütörtök, szombat, vasárnap hatalmához. Antagonistája kedd.
A péntek energiája szombathoz kapcsolódik. Antagonistája vasárnap.
Vasárnap a keddi és csütörtöki erők harmonikusak. Antagonistája hétfő.

Az antagonista napokon akkor vágják le a hajat, ha a karmás balszerencse üldözi az élet minden területén. Általában egy ilyen fodrász után úgy tűnik, hogy az élet egy időre megfagy, hogy aztán éles fordulatot hajtson végre, amely győzelemhez vezet.

A Kilencedik szabály azt mondja, hogy a növényekhez hasonlóan a hajnövekedésünk sebessége és minősége is függ a Hold égi helyzetétől. Ezért nem elég egy jó holdnapot és a hét napját választani egy frizurához, a haj növekedéséhez, a Hold csillagjegyben való elhelyezkedéséhez is kedvező időt kell szánnia. A hold helyzetét mindig egy hónapig jelzik a holdnaptárak.

A Kos holdját általában kedvezőtlennek tartják a hajvágás szempontjából, bár ez nem befolyásolja a haj és a frizura állapotát. Az a tény, hogy egy ilyen eljárás után a test immunitása gyengül, nő a megbetegedés kockázata..
A Hold helyzetét a Bikában, a Szűzben, a Bakban tartják a legkedvezőbbnek a fodrász látogatásához. A haj jól növekszik, tele van erővel, vágás után kevésbé hasad.
A Hold az Ikrekben és a Mérlegben segít szellős frizurák készítésében, elősegíti a gyors hajnövekedést, de azok minőségét és állapotát ez nem befolyásolja.
A Hold a rákban és a Halakban lassítja a haj növekedésének ütemét, de vitalitással telíti őket.
Az Oroszlán holdja kedvezőtlen időtartamnak számít a fodrász számára, ha vállalkozása jól megy, és kedvező, ha meg kell változtatnia az emberi életmódját vagy ritmusát..
A Skorpióban lévő hold nagyon alattomos, és javíthatja és ronthatja szerelmi életét és kapcsolatait az ellenkező nemű partnerekkel..
A Nyilas Hold támogatja a változást a karrierben, a munkahelyen, a kollégákkal és az üzleti partnerekkel való kapcsolatokban, segít az elismerés és a társadalmi siker elérésében.
A Vízöntőben található hold rendkívül kedvezőtlen helyzetnek számít a fodrász számára..

Tizedik szabály Az adott csillagjegy frizurája kiváló radar, amely felveszi a szükséges űrközvetítéseket. Kapcsolódás egyik vagy másik típus energiájához - megváltoztatva a frizura alakját, a haj szerkezetét és színét - megváltoztatjuk az életünket a kívánt irányba.

Kos - rövid sportfodrász. Ez a frizura forma dinamizmust kölcsönöz a képnek, és úgyszólván fiatalító hatást fejt ki. A "Kos" frizurák hozzájárulnak a test erőteljes átalakulásához, energiával töltik fel. A régi időkben rossz egészségi állapotú embereknek gyakran levágták a hajukat. Ez az eljárás felgyorsította az anyagcserét, ami azt jelentette, hogy elősegítette a gyógyulást. A régiek tudták, hogy mit csinálnak, mert a Kos közvetlenül kapcsolódik az agyhoz, mivel annak asztrológiai vetülete az emberi testre a fej területén helyezkedik el. A Kos felelős az agy megfelelő vér- és tápanyagellátásáért..
Ennek a jelnek a frizuráját használva az ember meggyógyítja az agyát, és stabilizálja annak aktivitását is. A Kos frizurák felruházzák az embert arra, hogy áttörje projektjeit és terveit, és mindenféle támogatás nélkül kiszabadulhasson az élet bármilyen ütközéséből. Hozzájárul az élet ritmusának felgyorsulásához, segít megtalálni a célját.

Borjú. A közepes hosszúságú frizurák vonzzák a legjobban ennek az állatövnek az energiáját. Formájukban és megvalósítási módjukban változatosak lehetnek. De a Taurus stílus mindig laza haj. Az igazi Bika-stílus azonban tökéletes technika segítségével valósul meg, ahol az egyik göndör nem kusza össze a másikkal. Nyilvánvaló, hogy a fésült szálak és a hajformázó termékek (lakk, gél, viasz) kizárják a forma természetes felfogását. A Taurus stílus használata megkönnyíti a gyomor és a torok működésének beállítását. Ennek a jelnek a frizurája stabilizálja az anyagi helyzetet és a jólétet, sikeressé teszi a tulajdonos ingatlanügyleteiben.

Ikrek. A hajjal végzett minden manipuláció, amelyet a kémia eredményeinek felhasználásával hajtanak végre, az Ikrek levegőjének hatása alatt állnak. Ennek a jelnek a találmánya a festett és kémiailag göndör haj. A legjobb az egészben, hogy ennek a csillagképnek az energiáját hamvas (enyhén kékes), hullámos, közepes (vállig érő) hosszú haj hajtja végre.
A Gemini frizurák harmonizálják az idegrendszert és a felső légutak állapotát. Az Ikrek stílusa tökéletesen vonzza a kommunikáció területén szükséges erőforrásokat, sikert ad a tanulmányokban és az utazásban..

Rák. Ez az állatöv jel olyan, mint egy egyenes négyzet. Ez a középkori keresztesek kedvenc stílusa, amely fizikai erővel ölt testet. Ennek a jelnek a frizurája elősegíti az étel jó felszívódását, teljes mértékben felhasználva azt a test számára. Ennek az állatövi csillagképnek az energiája az emberiség genetikai memóriájához kapcsolódik. Ezért a rák frizurája normalizálja az idősebb generációval való kapcsolatokat, védelmet nyújt a családnak. Egyébként segít a családalapításban, és a választást minden bizonnyal a szüleid is jóváhagyják..


Egy oroszlán. Természetesen e csillagjegy energiájának legjobb vezetője a klasszikus oroszlán frizura - "oroszlán sörénye". Ezt a stílust egy speciális lépésvágással érik el. De ahhoz, hogy a haj valóban úgy nézzen ki, mint egy oroszlán sörénye, és a szellő legkisebb hatására sem morzsolódik össze, hozzáadhat egy kis levegőt a haj göndörítésével (ha természetes módon nem göndörödik). Leo irányítja a szív munkáját. Ennek a jelnek a frizurája felfedi a kreatív képességeket, magabiztosabbá, kedvesebbé, romantikusabbá teszi az embert. Vidámságot és vidámságot adnak a karakternek, de sok mindent "szívbe vesznek".

Szűz. Ez egyike azon kevés zodiákus jeleknek, amelyek kedvenc időtöltése természetes szépségük mesterséges álcázása. A mesterséges haj, parókák, fodrászok, frizurák használata jó körülményeket teremt az űrből sugárzott energiák vonzására, amelyek kiváló segítőkké válnak, ha sok fárasztó és fáradságos munkával kell megbirkózni. A szűz frizurák sikereket nyújtanak az oktatásban, a kézművességben és a kereskedelemben. Ezenkívül aktiválják a gyomor-bél traktus munkáját..

Mérleg. A Mérleg stílusa klasszikus, az elitizmus, a buja, de szigorú frizurák "egy napra" szimbóluma. A kecsesen a fejre fektetett női haj azt az érzést kelti, hogy az ilyen frizura tulajdonosának némi hozzáférhetetlensége van. Ennek az állatövnek a férfi frizurája hangsúlyozza viselőjének férfiasságát és súlyosságát. A ruhában és a frizurában szereplő klasszikusok lehetővé teszik az ember számára, hogy csak a köréhez tartozó emberekkel kommunikáljon, és habozás nélkül hozzon megfelelő döntéseket. Ez a frizura segít megtalálni a kompromisszumos megoldást és nyugodt kapcsolatokat kialakítani bármely emberrel. Az egészségügy területén a Mérleg frizurája szabályozza a veseműködést.

Skorpió. Ennek az állatövnek a frizurája egyedülállóan vamp stílusú, férfi és női egyaránt. A haj, amelyre ez a vízjel szükséges, egyenes és sima. Rövidre vághatók, ami tüzet ad a víznek. Ez a stílus hangsúlyozni fogja e jel különleges szexualitását, és az ellenkező nemű embereket készteti ismerkedésre. Végül is, minél több ismerős, annál jobban érzi magát a Skorpió. Ennek a jelnek a frizurája támogatást és védelmet nyújt a felsőbb erők számára szélsőséges helyzetekben, növeli mindkét nem szexualitását. Az egészség javítása szempontjából ellenőrzik a nemi szervek munkáját.

Nyilas. Önmagukban a Nyilas meglehetősen konzervatív. Nem szeretik a szigorúságot, mind a viselkedésben, mind a ruhákban és frizurákban, ugyanakkor kerülik az extravaganciát. A Streltsov típusú frizurák női lehetőségei egy rövid hajvágás kombinációja az elülső részen, egy hosszú lófarok hátul. A Pallas Athena frizurája nagyon pontosan tükrözi a Nyilas nő típusát. Ennek a jelnek a férfi frizurája gyakran látható történelmi és ál-történelmi filmekben. Ezek a frizurák láthatók Zeusz Thunderer képein, valamint Ázsia és Európa más ősi istenein is. A jel frizurájának tulajdonosát társadalmi, politikai és vallási tevékenységek sikere kíséri. A Nyilas az embernek önbecsülést ad és korrigálja a máj működését.

Bak. A jel frizurájának kialakításának kulcsa az lesz, hogy a hajápolási költségek a lehető legkisebbek legyenek. A férfi frizurájának jellegzetes stílusa, amely egyértelműen megragadja ennek a csillagképnek az energiarezgéseit, egy borotvált fej. A női változat egy frizura alá rejtett haj (kalap, sál, bandana). Ez a stílus különösen alkalmas a hosszú haj tulajdonosainak, akik nem akarják a lány szépségét vágni a karrier törekvéseik kedvéért. A földi elem más jeleihez hasonlóan a Bak energiája is segít az anyagi szférában való jó megvalósításban. Elősegíti a szakmai karriert és a helykeresést az életben. Ez a stílus kezeli a fogak és a csontok egészségét.

Vízöntő. Ez az egyetlen olyan jel az egész állatövben, amely nem utal a haj alakjára, hosszára vagy színére. A fő jellemző itt az extravagancia, ugyanakkor a frizura népszerűsége. A Vízöntő némileg megelőzi korát, és felismerve az emberek belső igényeit, rendkívüli trendeket alakít ki a divatban és a frizurában. A punkok divatosak - a Vízöntő le fogja festeni a hajukat, és épít egy mohawkot, hipit - és ő hippi, itt az ideje egy yampinak - rövid frizurával rendelkezik, és megbízható és szuper üzleti ember benyomását kelti. A Vízöntő frizura kiválasztása lehetővé teszi, hogy új projekteket kezdjen és kapcsolatokat építsen ki az emberekkel. Ez a jel ellenőrzi az erek egészségét, összehangolja az artériák és a vénák munkáját..

Halak. Ez az állatöv jel a világ harmóniáját szimbolizálja. Az Igazi Halak frizurák hatalmas kozmikus jelentést hordoznak. Ez bármilyen fonat, ahol az összefonódó hajszálak az Univerzum különböző erőinek egyetlen eggyé olvadását szimbolizálják. A Halak frizurák segítenek megtalálni a belső harmóniát és békét, védelmet nyújtanak a felsőbb hatalmaknak minden vállalkozásban és projektben. A Halak ellenőrzik az anyagcserét és az idegrendszert. Egészségügyi szempontból erőteljes gyógyító hatással vannak az egész test állapotára.

Mi alapján készül a holdfodrász naptár?

A 2013. évi hajvágás holdnaptára egy bizonyos struktúrában kialakított univerzális ajánlás.

Ez a hajvágó naptár minden évre személyre szabott..

Három fő összetevő van, amelyen az éves holdnaptár kialakítása alapul..

Az első mutató a holdnap. Mint tudják, a holdfázisok befolyásolják a Föld összes élő szervezetének növekedését..

Az emberi haj növekedése sem kivétel. Minden holdnap meghatározza a frizura helyes vagy rossz idejét..

A második mutató a holdhoroszkóp. A horoszkóp az állatöv 12 jeléből áll. Egy adott állatövben lenni,

A Hold bizonyos lehetőségeket szerez a haj növekedésének befolyásolására, ami a holdnaptárban is megmutatkozik..

A harmadik mutató a hét napja.

A hét minden napján egyedi képességek vannak, amelyek pozitív vagy negatív mutatókat határoznak meg a hajvágáshoz vagy más hajmanipulációk elvégzéséhez.

A fodrász holdnaptár kényelmes formában van, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén kezelje a rendelkezésre álló ajánlásokat.

Hajvágás a HÓNAPOKON:

1. holdnap - a hajvágás az élet csökkenéséhez vezet.
2. holdnap - a hajvágás veszekedéseket és pereket vonz az Ön számára.
3. holdnap - a hajvágás károsíthatja a testet, és hulladékot vonzhat magához.
4. holdnap - egy fodrász kellemetlenséget okoz, vonzza a vágyakozást és a szeretteik elvesztésétől való félelmet. Torok- és szájüregi betegségeket okozhat.
5. holdnap - a hajvágás növeli az ingatlant, kicsit gazdagabb leszel.
6. holdnap - nem kívánatos a haját levágni - megfázást vonz, a szaglása romlik, beteg embernek fog kinézni és valójában fájni kezd.
7. holdnap - a hajvágás veszekedéseket és pereket vonz Önhöz, konfliktusba kerülhet a főnökével. Szeretetével konfliktus fenyeget. Égő nap a tibeti naptár szerint, az a nap, amikor a hajat elvágja, súlyosan rontja egészségét.
8. holdnap - a fodrász a hosszú élettartamot, az egészséget vonzza, és méltóvá teszi az életét mások szemében (bár nem azonnal, de a következő hónapokban).
9. holdnap - a hajvágás vonzza a betegséget.
A 10. holdnap a tibeti hagyományok szerint égő nap, ajánlott tartózkodni a hajvágástól, mivel ez vonzza a betegséget.
11. holdnap - egy hajvágás élességet kölcsönöz az érzékeknek, növeli az előrelátást és a belátást.
12. holdnap - nem vághatja le a haját - szerencsétlenségek, sérülések vonzódnak, és nő az életveszély valószínűsége.
13. holdnap - tanácsos fodrászni, mivel a fodrász boldogságot és hasznot hoz, gyönyörű megjelenést.
14. holdnap - a fodrász javítja a tevékenységeket, az anyagi helyzetet, növeli az ingatlanokat és a hatóságok javát.
15. holdnap - biztonságosabb tartózkodni a hajvágástól, mivel a hajvágás, a megnövekedett nyomás, a fejfájás és a félelemérzet megjelenése következtében mentális rendellenességek lehetségesek. Javaslat: Ha nem akar kórházi ágyba kerülni, tartózkodjon a fodrászoktól.
16. holdnap - jobb tartózkodni a hajvágástól - balszerencsék, hibák fognak felmerülni. A negatív szokások és az ördögök teljes mértékben megnyilvánulnak, megnő az alkohol utáni vágy, és csökken a szenvedélyek irányításának képessége. A hajvágás vonzhatja a csalást, aminek következtében egészségi állapota jelentősen romlik..
17. holdnap - egy fodrászat következtében akadályok lesznek az üzleti életben, betegségek jelentkeznek. Nagy a sérülés lehetősége a jövőben. A psziché szenvedni fog. A keleti legendák szerint egy fodrász ezen a napon káros szellemeket vonz Önhöz..
18. holdnap - a hajvágás vagyonvesztéshez, lopáshoz vezet, kedvencei megbetegedhetnek (érzik azokat a veszélyeket, amelyek fenyegetnek és aggódnak érted). Ezenkívül a tibeti hagyományok szerint ez egy égő nap, és a hajvágás komoly egészségi állapotromlást okoz Önnek..
19. holdnap - forduljon fodrászhoz - a hajvágás meghosszabbítja az életet.
20. holdnap - nem kívánatos a hajvágás, "idegenkedés" lesz az élettől.
21. holdnap - tanácsos levágni a haját - vonzza a szépséget és a jólétet.
22. holdnap - a fodrász vonzza az ön számára a tulajdonszerzés lehetőségét, de jobbá válhat, súlyfelesleget nyerhet.
23. holdnap - egy hajvágás csúnya arcszínt hoz, rontja közérzetét.
A 24. holdnap nagyon rossz nap a hajvágás szempontjából - betegségek jelenhetnek meg. Ha egészséges akar lenni - tartózkodjon a vágástól.
25. holdnap - a hajvágás növeli a szemnyomást és rontja a látást. A hajvágás következtében a szembetegségek súlyosbodnak, a gyulladás és az árpa megjelenése valószínű.
26. holdnap - hajvágás vagy frizura készítés eredményeként örömet és boldogságot fog magához vonzani.
27. holdnap - hajvágás vagy frizura készítés eredményeként örömet és boldogságot vonz.
28. holdnap - a hajvágás eredményeként nő a megjelenés varázsa, az emberek kedvelni fogják.
A 29. holdnap nagyon kedvezőtlen nap a fodrász számára, karmás betegségek lehetségesek.
30. holdnap - a hajvágás vonzza az embert a balszerencsével, az ellenséggel való találkozás veszélyével, és akár a halált is. Lehetőség van autóbaleset vonzására is.

Frizurák, amelyek szerencsét hoznak

Mielőtt új frizura elkészítése vagy a haj festése mellett döntene, érdemes megbecsülni, hogy mit hoz Önnek. A közérzeted és a kilátásaid nagyban függ ettől. Az asztrológia segít meghatározni a belső kompatibilitást egy adott frizurával vagy hajszínnel. Ettől a pillanattól kezdve képes lesz modellezni az életét, szerencsét hozva hozzá, és még az egészségét is beállíthatja..
Mi, a Föld lakói, a Naprendszer bolygói gyakran elfelejtjük, hogy nemcsak egy bizonyos terület, ország, földi terület lakói vagyunk, hanem a végtelen világűr részei is. Az űr energiája nagyon erősen befolyásolja bolygónk minden életét..
Mindannyiunknak a Nap, a Hold és más kozmikus tárgyak és testek adnak fényt és erőt. A Föld űrének felrobbantása, a meteorok és meteoritok elektromágneses viharokat és különböző mértékű természeti katasztrófákat okoznak. Az élőhelytől függően különböző jellegű kozmikus sugarakat fogadunk és fogadunk el, amelyek tükröződnek viselkedésünk és megjelenésünk sajátosságaiban. A csillagok rendelkeznek a legerősebb és legtisztább energiával. Az ég leghatalmasabb csillaga a Nap. Az év folyamán a világítótest tizenkét fő csillagképen halad át, amelyeket a Zodiákus csillagképeknek neveznek.
Metafizikai értelemben a haj olyan antenna, amely kozmikus energiát vezet az ember fejébe. A kozmikus sugárzás elnyelésében fontos szerepet játszik a haj hossza és színe, valamint a frizura alakja. Ezért a szerencsét vonzó frizura kiválasztása csak azután történik, hogy eldöntötted, mit kér a lelked. Mire van szüksége az életben jelenleg? Az anyagi jólét, a személyes élet boldogsága, esetleg fel kell gyorsítania karrierjét? További fogadások, amelyek meghozzák a kívánt nyereményt, attól függenek, hogy mire lesz beállítva..
Tehát, ha nem vagy elégedett a karrier növekedésének hiányával, akkor fókuszáld figyelmedet a frizura kiválasztásakor a föld stílusára vagy az állatöv tűzjeleire..
Ha nincs szilárd társadalmi helyzete, válasszon egy képet, amely megragadja a földjelek és a Mérleg energiáit..
A Zodiákus és a Szűz légjeleinek frizurája sikert hoz a más emberekkel való kommunikációban, új ismeretek megszerzésében és tanulásban.
És a személyes életében minden fokozatosan sikerül magától, ha a frizurája jó vezetője a víz vagy a tűz elem energiájának.
Van azonban egy fontos "de"! A szerencsét vonzó frizura kiválasztása nagyon komoly kérdés. Miután eldöntötte, hogy a lélek milyen pályán fog szárnyalni, vagyis milyen szerencsére van szüksége, tanácsos elvégezni a következő számítást. Tudnia kell, hogy az állatöv melyik jele alatt született-e általában, ki vagy a horoszkóp szerint. És ellenőrizze belső kompatibilitását egy adott frizura vagy hajszínnel.
Például az állatöv tűzjeleinek frizurája kedvező azok számára, akik az állatöv tűz- és légjelei alatt születettek, de a vízelem jegyei alatt születettek teljesen ellenjavalltak, mivel tönkretehetik a jó szerencsét.
A frizurák, amelyek vonzzák a légi jelek energiáit, ellenjavallt a földiek számára, és jól állnak azok számára, akiknek állatövjegye a levegő és a tűz elemei közé tartozik..
A vízi frizurák boldogságot okoznak a víz és a föld csillagjegyei alatt születetteknek, és károsak azokra, akiket születésüktől fogva tűzjel gondoz..
A földi frizurák az állatöv föld és víz jelei számára vannak feltüntetve, és veszélyesek a levegőre.
A haj színe határozza meg, hogy a naprendszer mely bolygóját kapja meg az ember. A haj formája információt nyújt arról, hogy az emberi test főleg milyen típusú energiát használ fel..
Például az állatöv vízjeleinek - Rák, Skorpió, Halak - energiáját az egyenes, hosszú, nagyon fényes haj jellemzi. Az ilyen haj áramló víz benyomását kelti.
Az állatöv légjeleinek haja - Ikrek, Mérleg, Vízöntő - hullámos és közepes hosszúságú.
A földjeleknek - Bika, Szűz, Bak - hajuk rugalmas és rakoncátlan.
A zodiákus tüzes energiájú jelei - Kos, Oroszlán, Nyilas - vöröses árnyalatú és rövidített hosszúságú hajnak felelnek meg, legalább a fej előtt vagy a parietális részen.
A haj hossza határozza meg az adott személy agya által kapott energia mennyiségét és sebességét. Például minél hosszabb a haj, annál több energiát vesz fel az ember, de annál hosszabb ideig tart a közvetlen tudatosság elérése..
A hajhossz kiválasztásakor ügyeljen az alábbi irányelvekre:
A hosszú haj nagy erőt ad, de lelassítja reakcióját és életének eseményeit..
A rövid haj durva, de erőteljes energiával látja el a testet, amely felgyorsítja a testben zajló folyamatokat, valamint az Ön reakcióját az események menetére..
Következtetés: Ha el akarja halasztani az élet boldog sorozatát, akkor van értelme hagyni, hogy a haja hosszabb legyen. De ha rövid időn belül el kell érnie valamit, akkor ebben egy rövid hajvágás segít..
Észrevették, hogy az üzleti életben sikeres és a személyes életben nem szerencsés nők többsége inkább a rövid hajvágást részesíti előnyben. Talán annak tudható be, hogy egy rövid női fodrász önkéntelenül tönkreteszi a női boldogságot, aktív férfi energiát adva a nőhöz..
Szerző: Baranova Natalia

PS: A haj szépsége elsősorban az egészségük. A környezeti tényezők rendkívül negatívan befolyásolják a haj állapotát. Ezért meg kell őrizni a haj és a fejbőr egészségét. Mi használható erre? Kamilla főzet és citromlé A festés közötti időközönként a haj gyakran unalmas és élettelen lesz. Egy egyszerű recept segít feléleszteni a haj színét és megerősíteni annak belső szerkezetét. A kamilla vagy a vízzel hígított citromlé főzetével mosás után öntheti a hajára. Jobb azonban, ha nem használunk citromlevet sötét hajra, mivel ettől megsárgulhat. De a kamilla húsleves a legjobb orvosság. A haj főzetének elkészítéséhez négy evőkanál gyógynövényt kell főzni egy pohár forrásban lévő vízzel, ragaszkodni hozzá, szűrni és lehűlni. Ezt követően a hajat leöblítik ezzel a termékkel. Táplálkozás a ragyogó hajért Ha a hajad elgyengült, akkor először is figyelned kell a diétádra. A vérből származó tápanyagok behatolnak a hajba, illetve ha hiányzik belőlük a napi menü, akkor a haj tápanyaghiányban is szenved. A haj egészségére jó, ha fehérjetartalmú ételeket fogyasztunk. Végül a tudósok nemrégiben azt találták, hogy a selyem párnahuzatokon való alvás segít a haj gyógyításában, mivel a lágyrész alvás közben nem árt a hajnak. Ezenkívül a selyem fehérnemű megakadályozza a haj összekuszálódását és pazarlását.

Mi alapján készül a holdfodrász naptár?

A 2013-as havi fodrásznaptár egy univerzális ajánlás, amelyet egy meghatározott struktúra alkot. Ez a hajvágási naptár minden évre külön-külön áll össze. Három fő összetevő van, amelyen az éves holdnaptár kialakítása alapul..

Az első mutató a holdnap. Mint tudják, a holdfázisok befolyásolják a Föld összes élő szervezetének növekedését. Az emberi haj növekedése sem kivétel. Minden holdnap meghatározza a frizura helyes vagy rossz idejét..

A második mutató a holdhoroszkóp. A horoszkóp az állatöv 12 jeléből áll. A Zodiac egyik vagy másik jegyében tartózkodva a Hold bizonyos lehetőségeket szerez a haj növekedésének befolyásolására, ami a holdnaptárban is megmutatkozik..

A harmadik mutató a hét napja. A hét minden napján egyedi képességek vannak, amelyek pozitív vagy negatív mutatókat határoznak meg a hajvágáshoz vagy más hajmanipulációk elvégzéséhez.

A fodrász holdnaptár kényelmes formában van, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén kezelje a rendelkezésre álló ajánlásokat.

Hajvágó holdnaptár minden napra egész 2013-ra Kijev (Ukrajna) és más országok számára

A holdfrizura naptárunk pusztán tanácsadó jellegű. Annak érdekében, hogy pontosan meghatározzuk a dátumot és az időpontot egy adott személy számára, mikor a legjobb, ha levágja a haját, egyszerre számos tényezőt kell figyelembe venni. Minden ember egyedi a maga módján, és mindenki horoszkópja is egyedi lesz. A pontos havi fodrásznaptárhoz részletes információkat kell tudnia arról a személyről, akinek a fodrásznaptárt összeállítják..

Hajvágás holdnaptár 2013-ra hónapok szerint.

A hajnövekedés legpontosabb holdnaptárja

A Hold nagy hatással van magára az emberre és a hajára..

A holdnaptár olyan napokat mutat, amelyek közvetlenül jelzik, milyen következményekkel kell számolni a haj manipulációjától..

Itt minden fontos: a hét melyik napján és a napciklus számában a holdciklusban, és az állatöv melyik jegyében található a Hold.

Ma megpróbáljuk megválaszolni a következő kérdéseket: mikor jobb a hajvágás a növekedés érdekében, melyek a kedvező napok a hajvágáshoz a növekedés érdekében? És fel is írjuk a hajvágás teljes naptárát a gyors növekedés érdekében..

A haj növekedésének módja a hold állapotától függ?

A holdnaptár bizonyos napjai arra kényszerítik a hajat, hogy gyorsabban növekedjen, majd lelassul, majd megerősödik, majd gyengül.

A fogyó hold néha drasztikusan megváltoztatja a haj tulajdonságait, kiegyenesítheti a göndör hajat, csökkentheti a hajhullást.

Tanács: ha nem akarsz gyakran szaladni a szalonba, és az aktuális frizuraformátum megfelel neked, akkor menj fodrászni, amikor a hold fogy. A haj növekedése lelassul, de egészségesebbé válik.

A szakértők havonta elkészítik a hajnövekedéshez szükséges hajvágás speciális naptárát.

Könnyű megismerkedni vele az interneten, de vannak olyan jellemzők, amelyek mindig relevánsak, függetlenül attól, hogy egy adott hónapra kötelező-e..

Hogyan számoljuk a napokat a holdhónapban?

A holdciklus 29 vagy 30 holdnapból áll. A kiindulópont az újhold, a ciklus napjainak időtartama eltérhet, 1 perctől egészen egy egész napig.

Az új nap, az újhold idején kezdődő nap a következő holdkeltéig tart. És akkor a holdkeltés pontjai a holdnapok lehatárolásának pillanatai.

Az utolsó holdhónap a következő újhold idején ér véget.

Napok, amelyeken nem akarja levágni a haját

Ez azért történik, mert a hajvágás manapság hatalmas energiaveszteséget vált ki, és néha lehetetlen pótolni..

A hívőknek a főbb egyházi ünnepeken és vasárnap sem vágják le a hajukat..

A napfogyatkozás napjai nem jók a fodrászhoz, hacsak a hold nem jó állatövben van.

Nem túl jó a növekvő holdszőrzetnek, amely áthalad a Halak és a Rák jelein.

Fontos: Gondoljon arra, hogy le kell-e vágnia a haját, amikor a Hold meglátogatja a Halakat vagy a Rákot. Bár ez a növekedés szempontjából nem jár semmivel, egészségesebb hajjal jár..

Hajvágás a hajnövekedéshez a holdnaptár szerint

Ezek olyan napok, amelyek sorszáma a holdhónapban 5, 8, 11, 13, 14, 19, 21, 23, 26-28.

Azt mondják, hogy ha javítani akar anyagi helyzetén vagy szerencsét szerezni, akkor ezeken a napokon vágja le a haját..

Vannak olyan csillagjegyek is, amelyek a hajvágásnak kedveznek, amikor a hold áthalad rajtuk..

Ezek a Bika, a Bak és a Szűz, ez a három jel arra készteti a hajat, hogy erőteljesebben növekedjen, feltöltődjön erővel és megszabaduljon a töredezett hajtól..

Weboldalunkon rengeteg receptet ismerhet meg a házi hajnövesztő maszkokhoz: nikotinsavval, kávézacctól, vodkával vagy konyakkal, mustárral és mézzel, aloe, zselatinnal, gyömbérrel, hennával, kenyérből, kefirrel, fahéjjal, tojással és hagymával.

A hajvágás kötése a hét napjaihoz

Hétfő. Kívánatos, hogy ezen a napon hajvágást végezzenek, azt mondják, hogy a padlóra hullott szálakkal együtt minden negatív leesik rólad. Megszabadul a kétségbeeséstől, a depressziótól, a kellemetlen emlékek abbahagyják a gyötrelmet.

Kedd. A keddi hajvágás lendületet ad a cselekvéshez, és felélesztheti az élet egyhangúságát. Azt mondják, hogy ha kedden vágja le a haját, az segít helyreállítani az űrhöz fűződő kapcsolatokat..

Szerda. Néha egy szerdán végrehajtott hajvágás váltást kezdeményez: vagy váratlan utazás, vagy hírek, vagy új barátok szerzése, vagy a régi kapcsolatok újraélesztése.

Csütörtök. Vágja le a haját csütörtökön, ez esélyt ad arra, hogy tekintélyt és népszerűséget szerezzen, és növelje saját önértékelését. Lady Luck észreveheti csütörtöki hajvágását és szembe fordul.

Péntek. Nincs saját hatása, de a pénteki vágás után megfigyelték, hogy a haj gyengén növekszik. Végül azonban tisztázhatja, hogy menjen-e a szalonba pénteken, ha megnézi az aktuális holdnaptárat. Úgy gondolják, hogy a péntek a női hajvágás napja, drámai változásokat és új eseményeket indít el.

Szombat. Ez egy jó nap, szombaton hajvágás ajánlott, mert nemcsak az extra szálaktól, hanem a régi bűnöktől is megment egy embert, gyógyítja a magányt.

A hajvágás során a biomező pozitív jelet kap, helyreáll, és maga a haj egészségesebbé és erősebbé válik.

Vasárnap. Vasárnap ne vágja le a haját, azt mondják, hogy a levágott hajjal együtt a szerencse és a jólét is otthagy. Addig a pontig, hogy az űrhöz való kapcsolata megszakadhat.

Tudta, hogy egyes eljárások felgyorsíthatják a szálak növekedését, például mezoterápia és fejmasszázs. Nagyon fontos a helyes fésülés is..

A hajvágás függése a holdnapok sorrendjétől

Lássuk, milyen hatással van ránk és a hajunkra a holdnaptár rendes napja.

1 - ne vágja le a haját, ez azzal fenyeget, hogy lerövidíti az életét.

2 - szintén nem szükséges, perek és veszekedések következnek.

3 - a fodrász pénzügyi veszteségekhez vagy egészségkárosodáshoz vezethet.

4 - semmilyen módon ne vágja le a haját, száj- és torokbetegségeket, melankóliát és mindenféle félelmet okozhat.

5 - itt a napod, frizurát kell szerezned, ez vonzza a gazdagságot.

6 - ne vágja le a haját, tele van megfázással és más betegségekkel.

7 - ismét egy rossz nap, a fodrász konfliktust ígér a vezetőséggel és egy szeretett emberrel, ráadásul ronthatja az egészséget.

8 - ekkor vágja le a haját! A fodrász következménye hosszú élettartam és egészség lehet, hosszú távú prognózissal.

9 - kerülje a hajvágást, hogy ne vonzza a betegségeket.

10 - Ismét égő nap, ne vágd le a hajad!

11 - frizurát kell készítenie, mert a frizura ténye élesebbé teszi az elmédet, az éleslátást és az események előrejelzésének képességét. Az érzéki gömb is megnő..

12 - tartózkodjon a hajvágástól, ne vonzza az életet fenyegető veszélyeket, a sérüléseket és mindenféle szerencsétlenséget.

13 - mindenképpen vágja le a haját! Nemcsak szépségre tesz szert, hanem szerencsét is elkap.

14 - ha a 13. napon nem vágta le a haját, akkor ez még jó is. A mai hajvágás növeli a főnökök iránti hajlandóságát, hozzájárul a vagyon felhalmozásához és javítja pénzügyi helyzetét. Nos, legalább simítsa meg a haját a kezével.

15 - nincs hajvágás! Kezdeményezhetnek fejfájást, sőt mentális rendellenességeket, akár kórházi ágyhoz is eljuthat.

16 - megint nem kell levágni a haját, hogy ne keltsen alkoholfüggőségeket és ne indítson hazaárulást. Lehet, hogy egészséged nem képes ellenállni mindennek, és fennáll annak a veszélye, hogy elveszíti az önuralmát..

17 - ne vágja le a haját, ha nem akar betegségeket és üzleti problémákat, traumákat és mentális betegségeket. A 17. napi hajvágás ténye vonzza a gonosz szellemeket.

18 - megint nem a hajvágás ideje, kockáztathatja a vagyont. Égő nap ez is.

19 - végre elmehet a fodrászhoz, és még szükség is van rá: a fodrász meghosszabbítja az életet.

20 - ezen a napon ne vágja le a haját, különben rosszul lesz a valóságtól.

21 - hajvágást kell végeznie, az eredmény a jó közérzet és a szépség lesz.

22 - fodrászhat, de az eredmény kettős és egyenlőtlen lehet: vagy a súly nő, vagy a vagyon nő.

23 - de itt habozás nélkül el kell mennie a fodrászhoz, mert javul az anyagi állapota, és szebb lesz az arca.

24 - tartózkodjon a vágástól, ha nem akar beteg lenni.

25 - vigyázzon a szemére, ne vágja le a haját.

26, 27 - vágja le a haját! A boldogság és az öröm csak arra vár, hogy manapság levágja a haját, és azonnal eljön hozzád.

28 - az is jó, ha fodrászkodsz, imádnivaló leszel, és az emberek vonzódnak hozzád.

29 - nem kell levágni a haját, elvághatja az elméjét. Tehát azt mondják, amikor a belső energia távozik, és az ember elveszíti az ésszerű képességét.

30 napos, hajvágásnál elfogadhatatlan. A fodrász ténye felébresztheti a gonosz erőket, amelyek az embernek mindent csak rosszat ígérnek, egészen a halálig. Különösen valószínű a balesetbe kerülés.

A hajvágás komoly kérdés, különösen, ha magas a frizurája. És minden frizura alapja az egészséges vastag haj..

Ha hajvágni készül, nézze meg a Holdat (holdszőrnövekedési naptár), a haj növekedésének szerepe nem kisebb, mint a növények növekedése. Barátkozz vele, és a hajad hálás lesz neked.

Szóval elmondtuk, hogy mikor érdemes gyorsabban hajvágni a hajat a gyors hajnövekedés érdekében, és részletes holdnaptárt hoztunk a hajvágásról a gyors hajnövekedés érdekében.

Hasznos anyagok

Olvassa el a haj növekedésével kapcsolatos többi cikkünket:

 • Tippek a fürtök növesztéséhez a bob vagy más rövid fodrász után, a festés után helyreállíthatják a természetes színt, felgyorsíthatják a növekedést kemoterápia után.
 • Milyen gyakran kell levágnia a haját, amikor növekszik?
 • A fő okok, amelyek miatt a szálak rosszul nőnek, milyen hormonok felelősek növekedésükért és milyen ételek befolyásolják a jó növekedést?
 • Hogyan lehet gyorsan megnöveszteni a hajat egy év vagy akár egy hónap alatt??
 • A növekedést segítő termékek: hatékony szérum a haj növekedéséhez, különös tekintettel az Andrea márkára; Estelle és Aleran termékek; gömbölyű víz és különféle testápolók; lóerő sampon és olaj; valamint egyéb növekedéshez szükséges samponok, különösen a Golden Silk aktivátor sampon.
 • A hagyományos gyógymódok ellenzőinek ajánlhatunk népi gyógymódokat: múmia, különféle gyógynövények, tippek a mustár és az almaecet használatához, valamint receptek a házi sampon elkészítéséhez..
 • A vitaminok nagyon fontosak a haj egészsége szempontjából: olvassa el a legjobb gyógyszertári komplexek áttekintését, különös tekintettel az Aevit és a Pentovit készítményekre. Ismerje meg a B-vitaminok, különösen a B6 és B12 használatának jellemzőit.
 • Ismerje meg az ampullák és tabletták különböző növekedést fokozóit.
 • Tudta, hogy a spray formájú termékek jótékony hatással vannak a fürtök növekedésére? Kínálunk áttekintést a hatékony spray-kről, valamint útmutatásokat az otthoni előkészítéshez.

Hasznos videó

Alapvető tippek a holdnaptár fodrászához:

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A haj népi gyógymódjainak használatának jellemzői

A háztartási termékek hátrányaiMi nem felel meg az emberiség gyönyörű felének képviselőinek a kifejezetten a fürtök ápolására kifejlesztett készítményekkel?

Chemerichnaya haj a hajhoz: összetétel és felhasználási indikációk

A Chemerichnaya víz gyógyászati ​​és kozmetikai tulajdonságokkal rendelkezik. Hatékonyan segít a paraziták elleni küzdelemben és a hajápolásban.