Legfontosabb / Felépülés

Hollywoodi hajhosszabbítás: mi ez, annak költsége? Meggyőző fotók

Felépülés

A luxus hajat mindenkor a női szépség mércéjének tekintették. A modern fodrászati ​​technológiák nemcsak a kívánt kép létrehozásában segítenek, de bármit is mondhatnak, károsítják a haj szerkezetét - gyakori festés, hajsütés, helytelen ápolás.

Ezért nem minden szépség büszkélkedhet vastag hosszú hajjal. Mit kell tenni? Fordítsa a tekintetét hollywoodi csillagok felé. A felvételeknél és az életben is megirigyelhetik sikkes fürtjeiket.

A titok abban rejlik, hogy egy speciális hajhosszabbító technológiát alkalmaznak, amely a mesterek és a hétköznapi nők körében már szerzett elismerést szerte a világon. A képernyő képek készítői használták elsőként, innen ered a neve - hollywoodi hajhosszabbítás. Mi ez és hogyan történik, cikkünkben részletesen megvizsgáljuk..

Fejlett technológia

A fő különbség az innováció és az egyéb kiterjesztések között a szálak rögzítésének módszere. A hollywoodi hajhosszabbítás története során számos drámai változáson ment keresztül, a legújabb verzió az ultrahangos hajhosszabbítás (második neve).

A mester kiválasztja az optimális színű és hosszúságú szálakat. A legtermészetesebb eredmény elérése érdekében nem különbözhetnek az ügyfél fürtjeitől..

Korábban a felső szálakat tresszel rögzítették - speciális, kiváló minőségű szálakkal. A mester velük varrta a vetülékeket a fonott zsinórra. Nincs szükség további feldolgozásra.

Ennek a módszernek az volt a hátránya, hogy lehetetlen fésülni a hajat. El kellett távolítanom a fürtöket, majd újra rögzíteni. És így naponta többször, ha a forgatási folyamatról volt szó.

Először 2006-ban fejlesztették a hollywoodi hajhosszabbítási technikát. Ő kapta a hollywoodi építkezés nevét. A csipkéket kerotin kapszulákkal helyettesítették. Egyedülálló ultrahangos készülék segítségével megolvasztják és összekapcsolják a szálakat a saját hajukkal.

De a magasan képzett kézműves munkája, a haj, az anyagok és a modern felszerelés megnövelte a szolgáltatás költségeit..

A hollywoodi hajhosszabbítás a hullámok helyi hatása: csak a szálak rögzítési pontjain, a saját hajának megérintése nélkül. A szalonok kizárólag természetes fürtöket használnak, amelyeket alapos ellenőrzésnek vetettek alá. Számuk a kívánt hosszúságtól és sűrűségtől függ - 50 és 300 darab között.

Javítás

A hamis csípés mindaddig élvezhető, amíg a saját hajad nem nő vissza. Ez a folyamat kevésbé esztétikus. Ezért korrekcióra van szükség, ha a szépség tovább akarja lepni mindenkit hosszú és dús hajjal..

Pár hónap múlva második eljárásra lesz szükség. A folyamat valamivel tovább tart, mint az első alkalom. A mester eltávolítja a fürtöket, lágyítja a kapszulákat egy speciális oldattal, és ugyanazokat az anyagokat használja, mint a kezdeti kiterjesztésben. Új keratint használ ugyanazok a szálak rögzítésére.

A gyökérnövekedés mértéke mindenki számára egyéni, ezért valakinek gyakrabban, valakinek ritkábban kell elvégeznie a korrekciót. Ugyanakkor a szolgáltatás olcsóbb lesz, mivel már nem kell pénzt költenie a donor fürtökre. A folyamat teljesen fájdalommentes.

Ha a vetülék szálainak korrekciójáról beszélünk, akkor ez sokkal gyorsabban - körülbelül egy órával - megy végbe. A mester leválasztja a kötőelemeket, új fonatokat fon, majd fürtöket varr hozzájuk.

Ki tehet és ki nem?

A hollywoodi hajhosszabbítási módszer szinte minden szépségnek megfelel. Az egyetlen követelmény a szőr jelenléte a fején, minimális hosszúságú (2 cm-től). Az ultrarövid hajvágás szerelmeseinek a módszer is megfelelő. De a tressishez 20 cm hosszúságra van szükség.

De a mesterek nem javasolják az eljárás elvégzését azok számára, akik rendszeresen elveszítik a legyengült hajat (az aktív kopaszodás szakasza).

Minden más hölgy (vékony vagy göndör hajú, terhes nő), aki olyan gazdag hajról álmodik, mint a Rapunzel, és bízik a modern fodrászati ​​technológiákban, kipróbálhatja és meg kell próbálnia hollywoodi hajhosszabbításokat.

Érvek és ellenérvek

Ahhoz, hogy végül maga döntse el, hogy "csinálja-e vagy sem", érdemes összehasonlítani a hollywoodi hajhosszabbítási módszer előnyeit és hátrányait. Végül is a mesterek még nem álltak elő hibátlan ideális technológiával, ezért vannak előnyei és hátrányai ennek a technológiának.

Előnyök:

 • a felső fürtök bármilyen megjelenést kaphatnak - festettek, hullámosak;
 • meglátogathatja a magas páratartalmú helyeket (fürdő, szauna, medence, szolárium);
 • a nyújtható szálak nem okoznak kényelmetlenséget, tartsák szorosan;
 • természetes szálak használata, a lehető legközelebb a saját hajához;
 • nincs korlátozás a felső fürtök számára;
 • az eljárás biztonsága;
 • gyors felépítés.

Mínuszok:

 • az eljárás magas költsége és fáradságossága;
 • a gyakori korrekció szükségessége;
 • bizonyos kapszulákat elpusztító ápolószerek tilalma.

Ha úgy dönt, hogy a hollywoodi módszerrel meghosszabbítja a haját, nézze meg újra a videót.

Előtt és után

A hollywoodi épület előnyeit bizonyítja népszerűsége, a magas költségek ellenére..

Ez a szolgáltatás a fodrászipar vezetője. A nők olyanok akarnak lenni, mint a hollywoodi dívák, ezért a technológia elnyerte a bizalmukat.

Természetesen az eljárás biztonsága az első, és csak ezután a csodálatos hatása. Mindez nagy pontossággal biztosítja az eszköz használatát..

A mester képes beállítani a kívánt módot és paramétereket - vastagság, szálak száma, rögzítési szilárdság, rögzítés pontossága és sebessége, teljesítmény, idő.

A nőkről szóló vélemények csak dicséretesek, valaki a hollywoodi kiterjesztés után megengedheti magának, hogy lenyűgöző frizurát készítsen, amelyhez vastag hajra van szükség, és valaki csak a hosszú hajról álmodozott, de nem volt türelme annak megnövekedéséhez. Hollywood felépítésének eredménye - a fotók önmagukért beszélnek.

Mennyibe kerül egy álom?

Korábban a figyelem az eljárás magas költségeire irányult. A szépséghez azonban áldozatokra van szükség, ebben az esetben pénzügyi. Mennyibe kerül egy hollywoodi hajhosszabbítás? Költsége sok tényezőből áll:

 • a szálak hossza, száma;
 • szalon értékelése és a mester szakmaisága;
 • fürtök beszerzési költsége.

A hollywoodi hajhosszabbításra vágyók számára az ár földrajzilag változik: Moszkva régió - 13 ezer rubelből, Szentpétervár - 12 ezer rubelből, a Távol-Kelet - 17 ezer rubelből, a Szibériai szövetségi körzet városai - 16 ezer rubelből.

Hollywood épület fényképe

Helyes gondozás

Annak érdekében, hogy ne költsünk hiába pénzt és megtartsuk a felhalmozódást - a hollywoodi kötet, a haj szépsége, szükség van a meghosszabbított szálak megfelelő gondozására, az összes ápolási eljárás időben történő elvégzésére. A mester elmondja a bonyodalmakat, itt vannak általános ajánlások:

 • a kapszulák napi ellenőrzése az összefonódás megelőzése érdekében;
 • óvatosság hajszárítóval történő szárításkor - nem szabad kihagyni a keratin túlmelegedését;
 • csak száraz fejjel feküdjön le;
 • az eljárás után pár napig nem moshat hajat;
 • színezéshez ammónia nélküli festéket használnak;
 • gondosan távolítsa el a gumiszalagokat, hajtűket hirtelen mozdulatok nélkül;
 • vasalók, göndörpárnák használatakor ne érintse meg a kapszulákat;
 • a nedves hajat nem szabad törölközővel dörzsölni - csak törölje le;
 • a hajmosás előtt ki kell számolni a hajat;
 • sampont alkalmaznak a fejbőrre, és a fürtöket habjával mossák.

Minden ajánlás figyelembevételével a megújult haj sokáig örömére szolgál.

Hollywood felépítése régóta ilyen varázspálca. Ma a hollywoodi kötethosszabbítás a legfejlettebb és legbiztonságosabb hajhosszabbítási technika..

Hollywoodi hajhosszabbítás: a technológia titkai és miért hívják így?

Minden lány a tévé képernyőjének csillagait nézve kíváncsi, hogyan érik el a fürtök hihetetlen szépségét. Most egy ilyen eljárás kivétel nélkül mindenki számára elérhetővé vált. A hollywoodi technológia titkairól és jellemzőiről a cikkben olvashat tovább..

A technológia lényege

A mai napig a hollywoodi hajhosszabbítási technika az egyik legbiztonságosabb és legnépszerűbb lett a szalon látogatói körében..

A technológia körülbelül 10 évig jelent meg Hollywood színpadain, hogy a színésznők fürtjeinek megadja a szükséges hosszúságot és hangerőt. Afro-növekedésnek is nevezték. Lényege az volt, hogy donorszálakat csatoltak a fej hátsó részén található kis pigtailekhez.

Eleinte a technika sok kellemetlenséget okozott annak a ténynek köszönhetően, hogy a fürtöket tresszel rögzítették - speciális szálakkal. Ennek eredményeként egyszerűen lehetetlen volt fésülni, az ilyen meghosszabbítás ideiglenes volt..

De egy idő után, 2006-ban, a technikát javították, és a tresszeket kerotin kapszulákkal helyettesítették. Most egy speciális ultrahangos készülék segítségével donor fürtöket rögzítettek a természetes hajhoz. Ennek a technikának egy másik neve az ultrahangos kiterjesztés..

Jellemzők:

A hosszabbítás fő jellemzője a természetes fürtök hosszának korlátozása. A rövid hajhosszabbítás még nem elérhető. Csak akkor használhatja ezt az eljárást, ha a haj hossza eléri a 20 cm-t. Ezt az értéket azzal magyarázzák, hogy rövidebb hajhossz mellett az ízületek észrevehetőek lesznek.

Fontos! Az eljárás nem okoz kárt a hajában, mivel az ultrahangos rögzítés során csak gyengéd hőmérsékletet használnak csak a rögzítési helyen. Ezek a tulajdonságok tették annyira népszerűvé az eljárást..

Mennyibe kerül egy hollywoodi hajhosszabbítás? A válasz meglehetősen magas költség, de a minőségi munka nem lehet olcsó..

Az eljárás időtartama körülbelül 2-3 órát vesz igénybe, és ez nagyon rövid idő a többi technikához képest. A folyamat meglehetősen fárasztó és a mester bizonyos szakmai képességeit igényli. A haj meghosszabbítása után festhet, mindenféle formázást végezhet.

Mennyibe kerül

Az ilyen típusú hosszabbítás ára az anyagok minőségétől, a felhasznált szálak mennyiségétől, hosszától, a szakember készségszintjétől és a szalon szintjétől függően változik..

Általában a szálak ára körülbelül 6 ezer rubel, a szolgáltatás költsége körülbelül 4 ezer rubel. A mesterséges fürtök használata olcsóbb lesz, körülbelül 3 ezer rubelbe kerülnek, de ebben az esetben nem ajánlott spórolni, mivel a korrekció során ugyanazokat a fürtöket használják. A természetes hajhosszabbítás sokkal tovább fog tartani, amelyet jobb választani - olvassa el weboldalunkon.

A javítás költsége a bővítés költségének körülbelül egyharmada lesz.

Ellenjavallatok

Ezt a szolgáltatást tilos használni a következő problémák esetén:

 • erősen legyengült, vékony göndör;
 • amikor a szálak kiesnek;
 • sebek esetén a fejbőr egyéb károsodása, valamint dermatológiai betegségek;
 • kemoterápia látogatásakor, rákkal;
 • amikor magas a vérnyomás, migrén, fejfájás;
 • hormonális gyógyszerek vagy antibiotikumok szedésekor;
 • ha a szálak hossza túl rövid, kevesebb, mint 20 cm;
 • fokozott bőrérzékenységgel.

Figyelem! A haj felépítése terhesség, szoptatás alatt nem ajánlott. Lehetséges a terhes nők hajának meghosszabbítása, és mely módszerek biztonságosak erre, megtudhatja honlapunkon.

Hosszabbítási eljárás

A fürtök meghosszabbításának folyamata abból áll, hogy a szálakat szövjük. A donor fürtöket tressnek hívják. Rendszerint szín szerint, struktúrával választják ki őket az ügyfél számára. Az ilyen szálak hossza 30 cm és 1 m között változik, a szám 50-ről 300 darabra növelhető.

A szakaszos technika a következő lépéseket tartalmazza:

 1. Először minden szőrt eltávolítunk az alsó sorból, a korona tetején egy kontyban rögzítjük.
 2. Egy csomó természetes fürtöt veszünk fel a nyújtható arányban, és 1 cm hosszú copfba fonjuk.
 3. A donorszálakat egy speciális hőkezelt szál segítségével szőik a fonatba. Egy ilyen szál lehetővé teszi, hogy biztonságosan tekerje fel a fürtöket, kiegyenesítse.
 4. A szálak viaszhoz való kapcsolódása miatt a szál felesleges részét eltávolítják.

A továbbfejlesztett technológia abból áll, hogy a szálakat keratin kapszulákkal helyettesítik. Ez az eljárás hasonlónak tűnhet az olasz technikához. A különbség az, hogy hollywoodi hosszabbításban ultrahangot alkalmaznak a hőmérsékleti expozíció helyett. Hővé válik a kapszula felületén, és lezárja a szálakat. Az ultrahangos készülék maga választja ki a kívánt üzemmódot a szőrszálak szerkezetétől és vastagságától függően.

Fotók előtt és után

Meddig tart

A donorszőrzet viselésének időszaka minőségétől, rögzítési sűrűségétől, szövésétől függ. Attól függően, hogy mennyibe kerül egy hollywoodi hajhosszabbítás, meg tudja ítélni az anyagok minőségét és az eredményeket.

A korrekció 2-3 havonta szükséges, ez a természetes fürtök növekedési sebességétől függ. A korrekciós folyamat a szálak eltávolításából és új szövésükből egy új helyre történő visszavezetésből áll, a korrekció időtartama körülbelül egy óra.

Ultrahangos technológia esetén egy kicsit több időbe telik, mivel a mesternek meg kell puhítania a kapszulákat, el kell távolítania a fürtöket és újra fel kell építenie.

Felhívjuk figyelmét, hogy a donor fürtök élettartama korlátlan.

Az eljárás utáni ellátás

Az ápolás gyakorlatilag nem különbözik a természetes hajjal végzett hasonló eljárástól. De számos kötelező szempont van:

 • a haj rendszeres, fésült fésülése jobb, ha fából készült fésű van;
 • mossa meg a haját a zuhany alatt, miután megfésülte őket;
 • balzsamokat, maszkokat ajánlott alkalmazni a szálak ízületein;
 • amennyire csak lehetséges, minimalizálja a hajszárítók, lapos serpenyők, vasalók használatát;
 • a szolgáltatás után az első 2 napban tilos hajat mosni.

A donorszőr végleges eltávolítása után ajánlott elvégezni a regeneráló maszkok és intézkedések haját.

Érvek és ellenérvek

A hollywoodi technológia előnyei:

 • teljesen biztonságos technika;
 • nem kell valamire korlátozódnia (strandok, fürdők, szaunák látogatása megengedett);
 • a haj színezésének lehetősége;
 • a fürtök természetes megjelenése, az ízületek nem láthatók;
 • gyors eljárási idő.

A hátrányok a következők:

 • a szolgáltatások magas költsége;
 • elég gyakori korrekció;
 • helytelenül rögzítve a szálak lehámozódhatnak;
 • egyes frizurákat nem lehet csinálni.

Szerette a hajhosszabbítás számos módszerét:

 • szalagos hajhosszabbítás: az eljárás lényege, előnyei és hátrányai;
 • mi a kapszula nélküli hajhosszabbítás;
 • Brazil technika vagy hajhosszabbítás szövése;
 • jellemzői, a gyémánt hajhosszabbítás ára;
 • hogyan történik a géles hajhosszabbítás, vélemények;
 • mi a különbség a japán hajhosszabbítás és más módszerek, előnyei között.

Hollywoodi hajhosszabbítás. Az eljárás technológiája, javallatok és ellenjavallatok, fotók, vélemények és árak

A hajhosszabbítási eljárás célja a haj térfogatának és hosszúságának növelése. A hollywoodi technológia révén a hajhosszabbítás természetesnek tűnik. Ártalmatlan és tartós..

A technológia lényege

Az e technológiát alkalmazó hajhosszabbítás technikája több mint 10 évvel ezelőtt keletkezett. A filmszínésznők buja frizuráinak létrehozására találták ki. A hosszú és terjedelmes hajhosszabbítás gyorsan behatolt a tömegekbe, és a szolgáltatás elérhetővé vált a szépségszalonokban.

A hosszabbító technológiát 2006-ban fejlesztették, hogy a donorszálak kényelmesek legyenek a mindennapi életben. A kényelmetlen és észrevehető vetülékeket, amelyek segítségével a szálat a természetes hajhoz rögzítették, keratin kapszulákkal helyettesítették. Ezek a kapszulák miniatűr méretűek, ezért nem érzik és nem tűnnek ki a teljes hajtömegben.

Az eljárás eredménye természetesnek tűnik, és a donorszálak nem okoznak kellemetlenségeket.

Jellemzők:

A hollywoodi technológiát keratin kapszulák alkalmazásával hajtják végre, de a forró módszerekre nem vonatkozik.

Számos megkülönböztető jellemzővel rendelkezik, amelyek kedvezően megkülönböztetik az eljárást a többi kiterjesztési módszertől:

 • a kiterjesztés végrehajtásakor a meleg és a hideg technológiát kombinálják. Ez a technika egyedülálló. Különlegessége a keratin kapszulák használatában rejlik, akárcsak a forró felhalmozódásban. Viszont hideg módszerrel rögzítik őket. Ehhez ultrahangos vasat használnak;
 • a hideg felhalmozódásával ellentétben az eljárás során nem használnak ragasztót. Ez kiküszöböli a hajszín korlátozását. Sötét hajon a ragasztókapszulák felderülnek, láthatóvá teszik őket. A keratin kapszulákat a természetes haj árnyalata alapján választják ki;
 • a forró felhalmozódás megkülönböztető jellemzője az eljárás biztonsága. Amikor forró fogókkal rögzítik a keratin kapszulákat, a természetes haj magas hőmérsékletnek van kitéve. Ez szerkezetük károsodásához vezet, amely ultrahang-expozíció esetén nem fordul elő..

Érvek és ellenérvek

profikMínuszok
Ehhez a technológiához csak természetes donorszálak használhatók. Ez lehetővé teszi a legtermészetesebb hatás elérését.A kiterjesztés végrehajtásához drága berendezésekre és anyagokra van szükség, valamint a mester szakszerűségére. Ezek a tényezők határozzák meg a szolgáltatás magas költségét..
Sokkal kevesebb időbe telik a kapszulák ultrahanggal történő rögzítése, ami csökkenti az eljárás időtartamát.A kiterjesztés javítása hosszabb ideig tart, mint maga az eljárás. Sőt, költsége valamivel alacsonyabb.
A felhasznált donorszálak mennyiségére vonatkozóan nincsenek korlátozások. A keratin kapszula erőssége lehetővé teszi, hogy bármilyen szőrszálat biztonságosan rögzítsen.A lágyulás elkerülése érdekében a készítményben tápláló és hidratáló összetevőket tartalmazó ápolószereket nem szabad a kapszulákra alkalmazni.
A kapszula melegítési szakaszának hiánya elkerüli a természetes haj túlmelegedését. A donorszálak eltávolítása után a természetes haj nem szenved.
Az ultrahanggal történő rögzítés megbízhatósága sokkal magasabb, mint a többi módszeré. Ennek köszönhetően a donorszálakat nem fésülik ki a viselés teljes ideje alatt, és nem is keverednek össze.
A kapszulák ereje és tartóssága lehetővé teszi a donorszálak viselési idejének meghosszabbítását és a korrekció késleltetését. Ez lehetővé teszi az eljárás megtakarítását.
A kapszula mikroszkopikus mérete és könnyedsége észrevehetetlenné teszi. A haj természetes árnyalatának megfeleltetése a természetes megjelenés érdekében.
Az ultrahangos hullámok pontosan a kapszulára irányulnak. Nem lépnek kapcsolatba a haj szerkezetével.
A meghosszabbított szálak nem igényelnek összetett gondozást. A haj színezhető és festhető, valamint a hajformázó eszközök hőmérsékleti hatása is.
A kapszulák szélsőséges hőmérsékleti stabilitása lehetővé teszi, hogy ne tagadja meg a fürdő, a szolárium és a medence látogatását.

Ki illik

A hollywoodi hajhosszabbítás alkalmas azok számára, akik:

 • Készen állok arra, hogy ne spóroljak az eljárással a magas színvonalú eredmény elérése érdekében;
 • hosszú ideig hozzá akar adni a frizurához hangerőt és hosszúságot, anélkül, hogy aggódna a kapszulák állapota miatt;
 • aggódik a haj állapota miatt, és egészségesen akarja tartani;
 • a legtermészetesebb eredményt akarja elérni;

A hollywoodi hajhosszabbítás nagyszerű módja a frizura átalakításának, a haj hosszának és volumenének növelésével

 • nincs sok ideje a mesterhez menni;
 • rendszeres hajfestésre, valamint frizurák készítésére van szüksége;
 • szaunát, szoláriumot vagy medencét látogat, és gyakran nyaral a tengerre;
 • időt akar megtakarítani a stílusban;
 • nem tűri a más típusú hajhosszabbítás okozta kényelmetlenséget;
 • nem törekszik a gyakori képváltásokra, hosszú távú eredményeket akar elérni.
 • Ellenjavallatok

  A hollywoodi hajhosszabbítás biztonságos eljárás, azonban ez nem zárja ki az ellenjavallatok jelenlétét:

  • onkológiai betegségek és kemoterápia;
  • alopecia;
  • endogén természetű krónikus betegségek, amelyek hajhulláshoz vezetnek;
  • a természetes haj törékenysége;
  • a fejbőr gombás betegségei;
  • fejtetvekkel való fertőzés;
  • pikkelysömör és seborrhea;
  • ekcéma és fejbőr érzékenysége;
  • érbetegségek;
  • krónikus migrén;
  • fejsérülések és fejfájások;
  • nyitott karcolások, horzsolások, valamint hegek és zúzódások jelenléte;
  • olyan gyógyszerek szedése, amelyek befolyásolják a hormonális háttér stabilitását;
  • antibiotikum terápia;
  • terhesség;
  • természetes hajhossza kevesebb, mint 20 cm.

  Berendezések és anyagok

  A hollywoodi kiterjesztési eljáráshoz ultrahangos készüléket használnak. A készülék lehetővé teszi egyedi paraméterek beállítását. A mester értékeli az ügyfél hajának szerkezetét, vastagságát és minőségét, majd kiválasztja az ultrahangos hullámok erejét. Ennek köszönhetően magas szintű biztonság érhető el a természetes haj számára..

  Ezenkívül a jó minőségű beépítéshez:

  • keratin kapszulák, amelyek lehetővé teszik a donorszál természetes úton történő rögzítését. A hajszerkezetben található fehérjéből készülnek. Az ilyen kapszulák nem károsítják a haj szerkezetét, és utánozzák a színüket is;
  • A legmagasabb minőségi jellemzőkkel rendelkező szláv haj. Ez a típusú haj nem kerül kémiai kezelésre a ragyogás érdekében. A szláv haj kezdetben sima felépítésű és fényes megjelenésű. Idővel nem változnak, és hosszabbításra újra felhasználhatók;
  • a szláv haj analógja európai lehet. Ugyancsak nem teszik lehetővé a kemény vegyi feldolgozást, ezért megőrzik selymes textúrájukat. Az ilyen típusú haj használatának időtartama kissé alacsonyabb, de lehetséges a hosszabbítás. Az ilyen szálak olcsóbbak.

  A hollywoodi hajhosszabbítás nem végezhető dél-orosz vagy ázsiai haj használatával. Az ilyen szálak minősége meglehetősen alacsony. Kémiai kezelés után mesterséges fényt kapnak, amelyet gyorsan kimossanak. A haj fénytelenné és durvává válik. Ez zavartságukhoz vezet.

  Hosszabbítási eljárás

  Az eljárást több szakaszban hajtják végre:

  1. A mester előtisztítja a hajat samponnal, majd alaposan megszárítja.
  2. A kis szálakat felváltva választják el a haj teljes tömegétől. Az egyenletes meghosszabbítás érdekében a mester hosszanti elválasztással osztja szét a hajat.
  3. Minden egyes elválasztott szálhoz egy donorszál kapcsolódik keratin kapszula segítségével. A kapszula megolvad, ha ultrahangos csipesszel rögzítik. A mester a természetes haj állapota alapján állítja be az expozíció idejét és erejét. Az eredmény eléréséhez általában körülbelül 100 - 130 donorszál elegendő.
  4. Az eljárás a kliens kívánságainak megfelelő formázással zárul.

  A technológia alkalmazásának előnye az eljárás gyorsasága. Az idő a hajhosszabbítás mennyiségétől és a természetes haj sűrűségétől függ, azonban egy tapasztalt mesternek legfeljebb 2 órára lesz szüksége.

  A szálak szövési módszerrel történő elavult technológiája szintén több lépésre oszlik:

  1. A mester természetes hajból fonatot fon, hosszanti elválás formájában.
  2. Viaszszál segítségével a donorszálakat fonatba szőik.
  3. A felesleges szálat eltávolítjuk.

  Ezt a technológiát afro-amerikai néven is emlegetik. A legújabb ultrahangos technika megjelenésével elveszítette jelentőségét, és jelenleg gyakorlatilag nem használják..

  Hollywood rövid hajhosszabbítás

  A hollywoodi technológiával történő meghosszabbítás 20 cm hajhosszal hajtható végre. Ez a korlátozás azért szükséges, hogy az eljárás eredménye természetesnek tűnjön. A rövidebb szálak nem rejtik el a keratin kapszulák rögzítési pontjait. Ugyanakkor a kapszulák azon képessége, hogy alkalmazkodjanak a haj színéhez, lehetővé teszi a nehezen elérhető területek kidolgozását. A meghosszabbítás elvégezhető az elválás területén és a templomokban.

  A rövid haj meghosszabbítása a régi technológia fejlesztésének köszönhetően vált lehetővé. A vetülék szövése a természetes hajból zsinórra nem tette lehetővé a rövid haj hosszának növelését. Ez volt az elavult módszertan fő hátránya.

  Meddig tart

  A mesterséges szálak viselésének időtartamát a természetes haj növekedési üteme határozza meg. Amikor a gyökerek visszanőnek, a szálak rögzítési pontjai észrevehetővé válnak, és nehézségek adódnak a fej fésülésével és mosásával. A gyökerek összekuszálódnak és nehezen öblíthetők a rossz hozzáférhetőség miatt.

  2–3 havonta javítani kell a felhalmozódást. Ugyanakkor nem szükséges új donorszálakat vásárolni. Minőségi haj használatakor többször használható.

  Ezenkívül az egyszerű szabályok követése segít elkerülni a szálak fésülését:

  • a szálak rögzítési pontjain történő maszkok és balzsamok elutasítása;
  • olajok hajgyökerekhez való használatának megtagadása;
  • finom fogú fésűvel:
  • minimalizálja a hajszálakkal végzett műveleteket, amelyek mechanikai károsodáshoz vezethetnek.

  Javítás

  A hollywoodi hajhosszabbítás korrekciót igényel, amikor a szálak visszanőnek. Ez a szolgáltatás sérülés esetén és a szálak nem megfelelő ápolásával szükséges a frizura megjelenésének helyreállításához. A tervezett korrekciót 2-3 havonta hajtják végre.

  A hollywoodi felhalmozódás ultrahangos technikával történő korrigálása akár 4 órát is igénybe vehet.Az eljárás bonyolultsága abban rejlik, hogy el kell távolítani az oldószeres kapszulákat, és miután visszacsatolták őket a mesterséges szálakhoz. Csak ezután a mester új felépítést indít.

  Az elavult technológia előnye a korrekció sebessége. A teljesítéshez ki kell bontania a zsinórokat, majd a hajgyökér tövénél fonja őket..

  Hogyan kell ápolni a haját az eljárás után

  A hollywoodi hosszabbítás utáni hajápoláshoz be kell tartania az alábbi ajánlásokat:

  • fésülni a fát egy fésűvel. Kívánatos, hogy a fogak közötti távolság a lehető legnagyobb legyen. Ez megvédi a donor szálak rögzítési pontjait a fésüléstől;
  • Hajmosás előtt kézzel kell kibontani a csomókat, ha azok kialakultak, majd megfésülni a hajat. Mosáskor le kell hajtania a fejét, és öblítse le zuhannyal;
  • az eljárás után, az első 2 napban tartózkodnia kell a hajmosástól;
  • olajos textúrájú ápolószereket nem szabad a szálak rögzítési helyére alkalmazni.

  Hogyan távolítsuk el a hollywoodi hajhosszabbításokat

  A keratin kapszulák eltávolításához professzionális lágyító vegyületet használnak. A kapszulára kerül, amely után a héja könnyen hat. A mester csipesszel eltávolítja a kapszulát, majd egy fésűvel fésülje ki a keratin maradványait.

  Ez az eljárás fájdalommentes és nem károsítja a hajat. A kémiai összetétel és a csipesz csak a kapszulát érinti. Körülbelül 1 óra időbe telik..

  Ápolás a csipkék eltávolítása után

  A hollywoodi technika szerinti hosszabbítás nem károsítja a hajat. A donorszálak azonban fokozott nyomást gyakorolnak a gyökerekre. A haj mennyisége és súlyának növekedése, ami a gyökerek gyengüléséhez vezethet.

  Ezek megerősítéséhez a következőket kell használnia:

  • olajok, amelyek serkentik a haj növekedését;
  • feszesítő szérumok;
  • tápláló maszkok;
  • regeneráló balzsamok;
  • enyhe mosószer alapú samponok.

  Mennyibe kerül a hollywoodi kiépítés

  A szolgáltatás költsége a különböző szalonokban eltérő. A mester kiválasztásakor nemcsak az árra kell támaszkodnia, hanem értékelnie kell munkatapasztalatát is. Célszerű megtalálni a szalon weboldalát, ahol a mester munkáiról készült fotókat mutatják be.

  Az eljárás költsége körülbelül 10 ezer rubel. Az ár az építőanyagok minőségének, valamint a mester profizmusának köszönhető. A magasabb ár magában foglalja a szalon szolgáltatásait is. A korrekciós ár átlagosan háromszor alacsonyabb.

  Vélemények a hálózatról az eljárás hatékonyságáról

  Az interneten többnyire pozitív vélemények találhatók. A felhasználók beszámolnak a hajhosszabbítások simaságáról és fényességéről, amelyek az idő múlásával nem fakulnak el. Ezen kiterjesztés előnye a szálak egyszerű gondozása, amely nem igényel korlátozásokat a szokásos életben..

  Fontos, hogy a drága szálakat többször is fel lehessen használni. A nők értékelik a kényelmet és könnyedséget, valamint a hajhosszabbítás tartós rögzítését. A modern hollywoodi hajhosszabbítási eljárás eltér a korábbi technológiától. A fejlesztés után ez a szolgáltatás a haj legbiztonságosabbá vált, összehasonlítva a hasonló eljárásokkal.

  A cikk szerzője: Alena Lash

  Cikkterv: Olga Pankevich

  Hollywood hajhosszabbítás videók

  Hollywoodi rövid hajhosszabbítás:

  Hollywood hajhosszabbítás otthon: technika és ápolás után

  A természet nem bőkezűen jutalmazott mindenkit jó és vastag hajjal. A nagy ipari városok és megapoliszok lakói számára nehéz megőrizni fürtjeiket. Van egy egyszerű megoldás - hollywoodi hajhosszabbítás.

  Érvek és ellenérvek

  Az egyedülálló kiterjesztési technika több mint 10 éve létezik. Ez idő alatt a mesterek jól tanulmányozták a módszer előnyeit és hátrányait.

  • az egészség teljes biztonsága;
  • fürtök természetes megjelenése;
  • a szauna és a medence meglátogatásának lehetősége;
  • nincs kusza és könnyű ápolás;
  • a szálak festésének képessége;
  • vasalással feltekerhető és meghúzható;
  • minimális eljárási idő.

  A hátrányok a következők:

  • magas ár;
  • a korrekció szükségessége;
  • halmozási korlátozások.

  Végrehajtási technika

  A hangerő növelése érdekében tresszeket használnak - speciális donor fürtök. A szálak színe, hossza és típusa a kliens egyedi jellemzőinek megfelelően kerül kiválasztásra. A szálak hossza 30 cm és 100 cm között változik. A legjobb eredmény elérése érdekében fogyasszon 50 és 250 tressst.

  A mester speciális eszközök vagy vegyszerek használata nélkül egyesével szövi a vetülékeket a kliens saját hajába. A szálakat vízszintes sorokban rögzítik a fej körül. Az eljárás végén festik és őrlik, ha natív fürtökkel kell simítani az átmenetet.

  Hogyan kell csinálni otthon

  Mi a hollywoodi hajhosszabbítás egy rendes lány számára? A válasz egyszerű - pigtailekbe szőni, ehhez pedig egy barát segítsége is elegendő lesz.

  Nézze meg a videót arról, hogyan nyújthatja haját zsinórra otthon

  A technológia lépésről lépésre így néz ki:

  1. A fején lévő haj két részre oszlik körben, így az occipitális szálak kontyba gyűjthetők.
  2. Egy kis natív fürtön egy copfot szőnek az elválás mentén, 1 cm hosszú. A copf szélességének meg kell felelnie a vetülék szélességének.
  3. Egy donorszálat egy speciálisan kezelt hőszál segítségével szőnek a fonatba.
  4. Szövés után a felesleges fonalat és viaszrögzítőt levágják.

  A végrehajtás primitív technikájának köszönhetően a hollywoodi hajhosszabbítás teljesen biztonságos az őshaj számára, mivel nem használnak kémiai készítményeket. A fotón vagy az oldalon lehetetlen megkülönböztetni a hajat a donorszálaktól.

  Hollywood hajhosszabbítás

  Kétféle hajat használnak az eljáráshoz:

  1. Dél-orosz - nagyon sűrű szálak, élettartama legfeljebb 1,5 év.
  2. Szláv - finomabb, finomabb és természetesebb. Körülbelül hat hónapig szolgáljuk fel.

  A gyártók a haját egy szalaggal ellátják. Súly szerint kiadva, a költségeket általában 100 grammra kell feltüntetni. Ezenkívül meg kell vásárolnia egy hőmenetet. A szálak felosztása és az elválás vastag lapos fésűt eredményez.

  Az eljárás utáni ellátás

  Az új frizurákról hagyományos módon kell gondoskodni, de bizonyos korlátozásokkal..

  Hogyan kell mosni

  Az ilyen hajat függőlegesen mossa, és ne hajtsa le a fejét a fürdő felett. Ellenkező esetben a zűrzavar nem kerülhető el. A sampont a fejre hígított formában viszik fel, és a felületet nagyon finoman masszírozzák. A fürtök teljes hossza nem dörzsölődik, és a termék nem habzik. A csepegtető hab elegendő a pépek tisztításához..

  Nézze meg a videót arról, hogyan kell megfelelően megmosni a haját a hosszabbítás után

  A balzsam vagy maszk használata előfeltétel. Az ápolószerek akár a gyökérzónára is alkalmazhatók. Ez semmilyen módon nem károsítja a szálakat. Fésülje meg a fürtöket egy Tangle Teaser kefével vagy egy természetes sörtés fésűvel, száraz állapotban és közvetlenül mosás előtt.

  Hogyan távolítsuk el a csíkokat

  Mivel a technika nem rendelkezik további források felhasználásáról, a donor fürtök eltávolítása gyorsan megtörténik. A vetülék elválasztásához a copfot kibontják, és a fonalat elvágják.

  Utókezelés

  A donor fürtök eltávolítása után a frizurát rendbe kell hozni és levágni. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a tressz viselése után a haj elveszíti vizuális vonzerejét. Jó eredményt ad a gyökérhagymát kozmetikumok segítségével megerősítő eljárás.

  Analógok és hasonló eljárások

  Számos építési eljárás létezik. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A módszer kiválasztásakor fontos figyelembe venni az ellenjavallatokat és a haj esetleges károsodását..

  A fodrászok alternatívákat kínálnak a hollywoodi hajhosszabbításokhoz:

  • forró olasz módszer. A módszer magában foglalja a donorszálak hozzákapcsolását a rokonokhoz hőfogó segítségével. A fürtök keratingyantával vannak rögzítve, és a kereszteződésben átlátszó kapszulát képeznek. Viselési idő - 4-6 hónap;
  • Brazil módon. Valójában ez további 2 hosszú szál egyszerű szövése őshonos zsinórra;
  • nanotechnológia. Az eljárás körülbelül 12 órát vesz igénybe, és magában foglalja a szálak biztonságos géllel történő rögzítését. Alkalmas még gyenge és nagyon vékony hajra is;
  • a viasz használata teljesen láthatatlan, és a lehető legtermészetesebbnek tűnik. A módszer jelentős hátránya a bonyolult ellátás. A felmosógépet nehéz fésülni, megnő a gubancok kockázata. Szigorúan tilos forró hajszárítót, vasalót és szaunát használni;
  • 3D szálak megújítása hőcsővel. Forró keratint vagy ragasztót használnak rögzítő anyagként. A natív haj minimális eredeti hossza legfeljebb 5 cm lehet, míg az eredmény nagyon természetesnek tűnik.

  A hollywoodi építési technika jellemzői

  A végeredmény közvetlenül az eljárást végző szakember készségétől függ. Egy jó fodrász soha nem fog hosszabbításokat végezni nagy hosszkülönbséggel. Ez azt jelenti, hogy akkor érheti el a legtermészetesebb eredményt, ha a cérnák hossza legfeljebb 15–20 cm-rel haladja meg saját haja hosszát, mivel a hollywoodi módszer fő feladata a további sűrűség. A derékig tartó hosszú szálak a vállig érő négyzeten unalmasak lesznek.

  Annak érdekében, hogy a donor fürtjei hosszú ideig a saját szálukon maradjanak, a zsinórokat szorosan fonják. Az első 3-5 napban a fejbőr nagyon erősen meghúzódik. Vörösség vagy akár korpásodás lehetséges. Idővel az epidermisz alkalmazkodik a terheléshez, és a kellemetlenség megszűnik.

  A vetülék felhelyezésének helye úgy néz ki, mint egy masszív fonat a fej körül. Ahhoz, hogy észrevegye, meg kell emelnie a haj tetejét. Külsőleg a rögzítési terület meglehetősen esztétikusan néz ki, és nem okoz undort.

  Javítás

  Mint minden más technika, a Hollywood felépítése is korrekciót igényel. Rendszeres ápolással és az őshaj jó állapotával 2–2,5 hónap múlva szükség van a szalon második látogatására. Ekkorra a copf lógni kezd, ami nagymértékben korlátozza a rendelkezésre álló stílusok számát. Ezenkívül a gyökérnél a mop folyékony lesz, ami feltűnő.

  A korrekció több szakaszban történik:

  1. A copfokat a lehető leggondosabban tekerjük le, a fonalat eltávolítjuk.
  2. A csipkéket eltávolítják, mivel alkalmasak újrafelhasználásra..
  3. Az őshajat szükség esetén fésüljük, mossuk és szárítjuk.
  4. A donor göndörségét ismét növeljük, de új helyen.

  A korrekció után a fejbőr 2-3 napig húzódik az adaptációs időszak alatt. A szalonban végzett ismételt munka költsége olcsóbb, mert nem kell fizetnie az új vetülékekért.

  Az eljárás pozitív és negatív aspektusai

  A hollywoodi hosszabbítások teljesen biztonságosak a haj számára. Észrevették, hogy az érzékeny bőr tulajdonosai nehezebben viselik el a függőségi időszakot a donorszálak terhelése miatt.

  Hollywood beépítése szigorúan tilos, ha rendelkezik:

  1. Súlyos dermatológiai állapotok, például pikkelysömör.
  2. Nagyon vékony, legyengült őshaj.
  3. Onkológiai betegségek, még remisszióban is.
  4. Hormonális helyettesítő terápia.
  5. Krónikus migrén és fejfájás.

  Az egész folyamat körülbelül 2-3 órát vesz igénybe, és közvetlenül függ a haj természetes sűrűségétől. Az eljárás teljes költsége meglehetősen magas, a fáradságos munka és az alapanyagok ára miatt.

  Ez a technika lehetővé teszi, hogy a fürtöket a lehető legközelebb szője az archoz, ami a frizurát meglehetősen természetesvé teszi. Megfelelő gondossággal és tisztelettel a tress évekig szolgál, és egyedi bájt, nőiességet és szépséget kölcsönöz a tulajdonosnak.

  Hollywood hajhosszabbítás

  Minden nő luxus és vastag hajról álmodik. Hidd el, nem csak a csillagoknak van tökéletes frizurájuk. Igen, csak „tökéletes”, amit el akarok mondani Olga Polonik stúdiójában található hollywoodi építkezésről. Most ezt a szolgáltatást már nem tekintik valami újnak. Szilárdan belépett a nők mindennapi szépségápolási tevékenységébe.

  Olga Polonik moszkvai hajhosszabbító stúdiója hihetetlenül hosszú fürtöket nyújt Önnek néhány óra alatt.

  A hollywoodi hajhosszabbítás az egyik leggyakoribb eljárás azok körében, akik gyönyörű szálakat akarnak megszerezni. És ezzel egyetértünk! Végül is a fő előny a természetes haj ártalmatlansága..

  Ennek a módszernek a technológiája a hajhosszabbításból áll. A fején egy kis fonatot szőnek, és varrnak rá varrást

  A hollywoodi hajhosszabbítás láthatatlan, így ha úgy dönt, hogy ünnepi frizurát vagy magas lófarokot választ, mások nem árulják el titkát.!

  A hollywoodi hajhosszabbítás jellemzői

  Sajnos ez az eljárás még nem áll rendelkezésre a túl rövid fürtök tulajdonosai számára. Annak érdekében, hogy a gödör ne legyen észrevehető, a technológiát csak 20 centiméternél hosszabb hajon alkalmazzák.

  Az átalakulási folyamat akár 2 órát is igénybe vehet. Ha az eljárás mellett dönt, ne feledje, hogy több napra van szükség ahhoz, hogy megszokja az új hajmennyiséget. Azonban mindannyian tudjuk: a szépség megéri!

  A zokni időtartama az anyagok minőségétől és a fürtjeinek növekedési sebességétől függ. Átlagosan 1-1,5 hónap múlva lesz szükség a korrekcióra. Ehhez a mester teljesen eltávolítja és új módon rögzíti a fürtöket. A Tress-t többször használják.

  Hogyan kell megfelelően ellátni az eljárás után: mire kell figyelni

  Annak érdekében, hogy egy új frizura olyan szép maradjon, figyelmet kell fordítania az ellátás néhány jellemzőjére:

  • Használjon fésűt a hajhosszabbításhoz;
  • Ügyeljen arra, hogy jól fésülje meg;
  • Használhat samponokat és olajokat a teljes hosszában;
  • Próbálja meg természetesen hallgatni a fürtöket.

  Mint láthatjuk, a távozás nagyon egyszerű, ezért ne ijedjen meg az internetről származó horrortörténetekkel..

  Kinek ellenjavallt az eljárás?

  Hollywood felépítése nem hajtható végre:

  • ha túl vékony és gyenge természetes haja van;
  • ha sok a hajhullása;
  • ha vannak sebek vagy bármilyen más sérülés a fej bőrén;
  • ha rákja van vagy kemoterápiában részesül;
  • ha gyakori fejfájása, migrénje vagy magas vérnyomása van;
  • ha hormonális vagy antibiotikus terápián esik át;
  • ha érzékeny a bőre;
  • ha a hajad kevesebb, mint 20 centiméter.

  Ha a fenti problémái vannak, ne csüggedjen. Számos alternatíva létezik, amelyek között van valami az Ön számára..

  Hollywood hajhosszabbítás Olcsó

  Az eljárás olcsóbb, mint más típusú kiterjesztések. Ezért, ha Ön kezdő és ki akarja próbálni a hajhosszabbításokat - válassza Hollywoodot! Ez a lehetőség azoknak megfelelő, akik még nem állnak készen arra, hogy sok időt töltsenek egy karosszékben. Minden kérdésére konzultációval válaszolunk! Az önszeretet egy nő része, és segítünk ennek a résznek a megvalósításában! Hollywood hajhosszabbítások, a szalon címe a "Kapcsolatok" részben található. Az ár egyénileg egyeztethető: hosszától, színétől és egyéb kívánságaitól függően.

  Ha minőségre és professzionalizmusra vágyik, akkor azonnal iratkozzon fel hozzánk. Gyorsan, hűvösen és olcsón fogjuk megtenni.

  Szolgáltatásaink

  • Minden szolgáltatás
  • Kapszula meghosszabbítás
  • Mikrokapszula meghosszabbítás
  • Ragasztó felépítés
  • Hollywood felépítése
  • Szalaghosszabbítás
  • Javítás
  • Hajeltávolítás
  • Mikroszalagos hajhosszabbítás
  • Olasz kiterjesztés
  • Kapszulahosszabbítás keratin kapszulán
  • Kiépítés egy téren
  • Hajhosszabbítás
  • Mikrokapszula (nano) hajhosszabbítás

  A címünk

  115088 Moszkva,

  metró metró Dubrovka, 1. Mashinostroeniya utca, 10

  Lakótelep Dubrovskaya Sloboda

  közösségi hálózatokban vagyunk

  • Instagram
  • Kapcsolatban áll
  • Youtube
  • Pinterest
  • Facebook
   • Póthaj
   • A munkánk
   • Hosszabbítási árak
   • Rólunk
   • Blog
   • Névjegyek
   • Eladni hajat
   • Pénzért adja át a természetes hajat
   • Adományozz hajat Moszkvában
   • Hosszú emberi haj eladása
   • Eladni hajat egy szépségszalonnak
   • Eladni hajat Moszkvában
   • Természetes haj szedése
   • Hol lehet hajat árulni Moszkvában
   • Mennyit vásárol a haj
   • Hol lehet hajat árulni drágán
   • Hol lehet hajat vásárolni
   • Hogyan kell helyesen átadni a hajat
   • Hajhosszabbítás a Youth-nál
   • Hajhosszabbítás az Arbat-on
   • Hajhosszabbítás az Avtozavodskaya-nál
  • Görgess fel
   8-495-021-28-38

  Polonik Olga hajhosszabbító stúdiója | Hair & Lash Studio © 2007 - 2020

  Hollywood hajhosszabbítás Moszkvában

  Parókák szalon információk

  Parókák

  • Fotógaléria alkotásokról
  • Hajprotézisek
  • Paróka technológia
  • Hogyan kell méréseket végezni
  • Hogyan illeszthető a szín
  • Egyéni megrendelés
  Hajdíszek készítése
  Miért Hairs Stúdió?

  Az afro hajhosszabbítás vagy, ahogy általában nevezik, a hollywoodi hajhosszabbítás kézzel fonott vetülékhosszabbítás a hajadból fonott vékony zsinórra.

  A vetüléket egyszerűen a hajadra varrják. A hollywoodi hajhosszabbítási technikának (tress-hosszabbítás) számos előnye van. Nem használ vegyszereket, például keratint, ragasztót. Ezenkívül a hajad nem hőkezelt, mint a kapszula hajhosszabbításokban. Ez a hosszabbítási technika a hideg típusú hajhosszabbításokhoz tartozik. Az eljárás sokkal gyorsabb, mint néhány más technika. Átlagosan egy-két órába telik a gödrök felépítése. A csipkéket mestereink kézzel csak szláv hajból készítik. Annak érdekében, hogy a meghosszabbítás a lehető legtermészetesebbnek tűnjön, és ne okozzon kellemetlenséget, optimális a hajhossz 15-20 cm-rel történő növelése. Vagyis, ha a hossza a vállig ér (25-30 cm), és meg akarja növelni a haj hosszát a derékig (60 cm), akkor a kapszula hajhosszabbítás technikája megfelelőbb az Ön számára. Ahhoz, hogy hajának hossza nélkül növelje a térfogatát, elég, ha a vetüléket egy fonatra építik fel.

  Stúdiónk vetülékeinek meghosszabbítása csak 4000 rubelbe kerül. A korrekciót másfél-két hónap alatt hajtják végre, a haj növekedésétől függően. A zsinórjait egyszerűen felcsavarják, egy másik helyen újraszövik, és a régi vetülékeket varrják. A tress-eket 5-10 felhalmozáshoz használják, és amikor használhatatlanná válnak, egyszerűen újraszövik. Hajvágásból is készíthetünk tresszet, a szolgáltatás költsége 9000 rubel. A szláv hajból készített, kézzel készített hollywoodi hajhosszabbítások ára 30 000 rubel és több.

  A szláv hajat a legjobb alapanyagnak tekintik a hajhosszabbításhoz, ha nem élsz vissza a forró formázással, a hajfestéssel, akkor nagyon sokáig szolgálnak. A magas árat a további használat minősége és gazdasági előnyei indokolják. A kézzel készített csipeszből származó haj gyakorlatilag nem fésülködik, vagyis miután egyszer fizetett érte, több évig viselheti, csak meg kell csavarni a csipeget, és a korrekció során nem kell hajat vásárolnia és hozzáadnia.

  Az első konzultáción kiválasztjuk az optimális hosszúságot, volumenet, hajszínt. A fejed mérése. Rendelési űrlap készül, a megrendelés előtörlesztése a teljes költség 30-50% -a. A megrendelések teljesítése átlagosan 5-15 napot vesz igénybe. A saját hajfestés után el kell jutnia a hajszín kiválasztásához, hogy a vetülékeket a lehető legjobban illesszük az Ön színéhez.

  Hajhosszabbítás Hollywood


  A hollywoodi hajhosszabbítás két eljárás, amelyek teljesen különböznek a technológiától: a tress és az ultrahangos hosszabbítás. A tress (afrikai, francia) felhalmozódása a cérnák donorszálakkal történő rögzítése az ügyfél fején lévő fonott zsinórra varrással. Az ultrahangos eljárás a kapszula (mikrokapszula) hideg módszerére vonatkozik a haj hosszának és térfogatának növelésére.

  Inna Shakirova Hajstúdiója kétféle hollywoodi hajhosszabbítást kínál megfizethető áron. Nálunk meghosszabbíthatja a haját:

  • Csipkék és zsinórok segítségével;
  • ultrahangos hatással a kapszulákra (mikrokapszulák).

  Munkáink során mestereink professzionális felszereléseket, kiváló minőségű szláv eredetű természetes hajat használnak. A hollywoodi hajhosszabbításhoz a Gold és a Lux kategóriájú szálakat használják.

  A fejbőr hosszának és térfogatának növelésére szolgáló ultrahangos módszer teljesen biztonságos a "natív" haj számára. A mester keratin kapszulákkal (mikrokapszulákkal) rögzíti a donorszálakat a gyökérterületen, majd ultrahangos csipesszel rögzíti őket. Az ultrahanghullámok hatására a keratin megpuhítja és beborítja a "natív" szőrszálakat, szilárdan rögzítve őket a donorszőrökkel..

  Az ultrahangos (hollywoodi) hajhosszabbítás egy innovatív és meglehetősen összetett módszer, amelyet csak képzett szakemberek használhatnak. Lehetőség van új szálak felépítésére, a "natív" szőrszálak hossza 5-8 cm, az eljárás időtartama legfeljebb 2 óra. Javítási gyakoriság - 2 havonta egyszer.

  Az afro-meghosszabbítást tartják a legkíméletesebb módszernek a hajhossz növelésére. A mester apró zsinórra fonja az ügyfél fejét, templomtól templomig. Ezután szálakat (rugalmas szalagokat) és lekerekített tűvel varrnak rájuk a természetes hajú szövések.

  Ezt a hollywoodi hosszabbítást 20 cm hosszú hajon hajtják végre, az eljárás időtartama legfeljebb 2,5 óra. Javításra 1,5-2 havonta egyszer van szükség.

  Mindkét típusú hollywoodi hajhosszabbítás 1,5-3 hónapig tart, a hajvonal és a fejbőr állapotától függően. Az Inna Shakirova hajstúdiójában tapasztalt mesterek által végzett mindkét eljárás lehetővé teszi, hogy új képet alkosson anélkül, hogy károsítaná a „natív” haj egészségét. Szakembereink készségének köszönhetően a hollywoodi hosszabbítások segítségével háromszorosára növelheti a haj mennyiségét, hossza - akár 110 cm.

  Szalonunkban nem fog megtévesztéssel és rossz minőségű termékekkel találkozni. A természetes szálakat 1 évig garantáljuk, a mester munkájához - 3 hónapig.


  A hollywoodi hajhosszabbítás költsége a következőktől függ:

  1. Az Ön által választott eljárás (aphro-nagyítás, ultrahang);
  2. a donorszálak hossza és száma;
  3. kiegészítő szolgáltatások (hajvágás, festés, hajmosás).

  Inna Shakirova Hajstúdiója nemcsak kiváló minőségű hosszabbítás, hanem tiszteletben tartja a haj egészségét is. Az eljárásra való feliratkozáshoz hívja a +7 910 476-61-11 telefonszámot. Várunk rád!

  Fontos Tudni A Maszkok Haj

  Természetes hajfestékek

  Néha eljön az idő, amikor elkezd érdeklődni a természetes hajfesték termékek iránt. Ennek okai különbözőek lehetnek: sok éven át kémiai festék által károsodott haj vagy kísérletezési vágy..

  24 férfi hajvágás 2019-2020 - divatirányzatok, fotók.

  A 2018-2019-es férfi hajvágás szép, férfias, természetes és ápolt. Sokan magabiztosan hiszik, hogy teljesen szokatlan, hogy az erősebbik nem követi a divatirányzatokat..