Legfontosabb / Eljárások

Ossza meg ezt

Eljárások

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

Természetes indiai henna a hajhoz, tartós és hatékony hajfestéshez természetes vörösesbarnában, a végső szín a hajszín természetes árnyalatától függ. A henna a legjobb természetes kondicionáló, amely táplálja és hidratálja a hajat és a fejbőrt, erősíti a hajgyökereket, elősegíti a haj növekedését, megakadályozza a hajhullást és megszabadul a korpától. Az alkalmazás módja, A festék felhordása előtt mossa le és szárítsa meg a haját. Öntsük a port egy tiszta tálba, adjunk hozzá 90 ml forró vizet, és hagyjuk 30 percig forrni. A kapott masszát vigye fel a hajra, és fésűvel egyenletesen ossza el. Hagyja hatni 3 órán át, majd alaposan öblítse le a haját. Hozzávalók: Henna levelek 100%.

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Indiai henna: jellemzők és árnyékolási lehetőségek

csatlakozzon a vitához

Oszd meg a barátaiddal

 1. Jellemzők:
 2. Összehasonlítás iráni
 3. Árnyékolási lehetőségek
 4. Hogyan válasszunk?
 5. Hogyan festeni a hajat?
 6. Vélemények

A henna olyan gyógynövény, amely nemcsak a haj színének megváltoztatásában segít, de fényessé és egészségessé is teszi. Természetes összetevőt évszázadok óta használnak, de kevesen tudják, hogy van Indiában gyártott termék, és van iráni henna.

Jellemzők:

Az indiai henna természetes festék, amely vörösesbarna színt ad, de színezéshez is van színtelen por, amelyet maszkként használnak a haj szerkezetének javítására. Egy ilyen termék használata meglehetősen egyszerű és egyszerű: a gyógynövény készen áll elő, abszolút természetes termék, amelyet csak vízzel kell összekeverni, várni, amíg be nem kerül, majd kenje fel a haját.

A kívánt árnyalat elérése érdekében a maszkot több órán át a fején kell tartani. Az idősebb hölgyek hennát is használnak az ősz haj elrejtésére..

A por havonta kétszeri alkalmazása elegendő ahhoz, hogy haja egészségesnek, fényesnek és terjedelmesnek tűnjön. A maszk segít helyreállítani a haj elveszett egészségét, helyreállítja a sérült struktúrát. Ezenkívül a henna helyreállítja a fejbőr sav-bázis egyensúlyát.

A Henna nagyon jó kondicionáló: minden hajat bevon, és védőgátat hoz létre a károsodás ellen. A festék rendszeres használata vastagsá és erőssé teszi a hajat, miközben megőrzi a szükséges nedvességet. Ez a festék képes kezelni a korpásodást..

A piacon lévő néhány készétel 9 másik gyógynövénnyel is dúsított. Ez a kombináció javítja a szőrtüsző állapotát, aktiválja a növekedést.

Összehasonlítás iráni

Az indiai hennát egy cserjéből "veszik", amelyet a virágzási időszak alatt fehér-rózsaszín virágzat borít. Levelei válnak az alapjául egy színező kompozíció létrehozásának. A teljes gyártási folyamat a kézi munkára épül: férfiak és nők összegyűjtik a növényt, megszárítják és ledarálják, amíg el nem éri a por állagát. Ebben a formában kerül a festék az üzletek polcaira további felhasználásra..

Ez egy csodálatos termék, amely tartalmazza a hajhoz szükséges vitamin komplexet. Az indiai henna abban különbözik az iránitól, hogy a festés után vöröses árnyalatot kap, nagyon világos, telített. Hozzáadhat más összetevőket a porhoz, például teát vagy kávét, akkor az árnyalata megváltozik. A festésnél fontos figyelembe venni a lány hajának természetes színét, mivel sötét, barna vagy világos fürtökön a szín nagyon eltérő lehet.

Az iráni henna közötti különbség nemcsak abban rejlik, hogy Irán területén növekszik. A por halványzöld színű, festés után réz szín látható a hajon, amely sötétebbé válik, ha hozzáadunk egy kis basmát. A főzési folyamat ugyanaz, mint Indiában: minden a fizikai munkán alapul.

Hennát könnyű festeni az ősz hajra, gyógyíthatja a fürtöket. Hogy melyik a jobb, azt nehéz megmondani, mivel mindkét lehetőség kizárólag természetes termék, illetve jótékony hatással van a hajra..

Az indiai hennát sokkal keményebben őrlik meg, így az alkalmazással nincsenek problémák. Mindkét esetben fontos megjegyezni, hogy egy ilyen festék teljesen biztonságos a haj és a fejbőr számára, erőteljes regeneráló hatású..

Az aromát másik különbségnek tekintik, mivel az iráni termék nem mindig jó illatú. Az ősz hajat rosszabbul fest, hozzá képest az indiai henna hosszabb ideig tart a hajon, és selymessé teszi.

Árnyékolási lehetőségek

Az árnyékkülönbség gyakran a fő tényező annak, hogy miért vásárolnak meg egy adott terméket. Az iráni hennának csak réz árnyalata van, míg a lány természetes hajszínétől függően változik. Az indiai termék sokkal több lehetőséggel rendelkezik, mivel hét árnyalat közül választhat, van színtelen lehetőség is.

Indiai hennával történő festéskor fekete haj, barna, csokoládé árnyalatú lehet. Néha a fürtök bordó színűek, vagy egyszerűen arany árnyalatot szereznek. A gesztenye vagy a réz színe jól néz ki.

Nagyon nehéz megjósolni, hogy mi lesz a végeredmény a festés után, mivel nagyon fontos, hogyan készítették el az összetételt, mennyi ideig tartották a festéket a hajon, milyen színűek voltak a természetes szálak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy minél világosabb a haj, annál intenzívebb a hatás: a haj élénkpirosnak bizonyul. Ha sötét hajon indiai hennát használ, akkor az árnyalat bordónak bizonyul.

A szín intenzitásának szabályozásához a lányok megpróbálják beállítani a por mennyiségét. Minél több, annál fényesebb eredményre kell számítani..

Azonban szinte lehetetlen minden alkalommal azonos keverékkonzisztenciát fenntartani, ezért gyakran más összetevőket adnak hozzá..

A szőkéknek azt javasolják, hogy a hennát ne vízzel főzzék, hanem ehhez kamilla infúziót használnak, aminek köszönhetően az árnyék arany méznek bizonyul. Ha ugyanazt a terméket sötét hajon használja, akkor a henna telítettsége tompítható.

A még élénkebb szín érdekében kurkumát adhat a gyógynövényhez. Tűzvörös szín eléréséhez adjunk hozzá gazdag répalevet és vörösbort.

A kávé és a tea is nagy segítség, ha barna árnyalatot szeretne adni a hajának. A pontos szín a henna adagonkénti további összetevők mennyiségétől függ, de az ilyen festék használatának előnye, hogy az eredmény újrafestéssel nagyon gyorsan korrigálható, miközben a hajra nem lesz negatív hatás..

Annak ellenére, hogy a henna természetes anyag, nem szabad havonta háromszor többet használni.

Hogyan válasszunk?

A piacon megtalálható az olajokkal dúsított henna, azonban a vásárolt terméktől függetlenül a benne lévő pornak feltétlenül frissnek kell lennie, mivel csak így érhető el a kívánt eredmény.

A legjobb festéket a növény felső leveleiből készítik. Itt található a színező pigment nagy része. A csomagolás felbontásakor finoman őrölt pornak kell lennie benne, nem lehet pálca vagy más nagy darab. Magad szitálhatja a hennát, hogy 100% -os minőségű terméket kapjon.

Jó lehetőség a "Jamila" por, amelynek minőségét a gyakorlatban is megerősítették. Használatával elérhető a kívánt eredmény: az árnyalat meglehetősen világos, telített. Könnyű, 100 gramm tömegű csomagolásban kerül forgalomba. A festék fóliában van, és egy kis tasak van csomagolva egy dobozban. A keverék hajon való tartási ideje 3-4 óra. A fű belül jól szitálódik, könnyen lemosható a hajról, és a paszta állaga hasonló az olvasztott csokoládéhoz. Színezés után mély vörösesbarna tónus jelenik meg.

Érdemes észrevenni a radzsasztáni régióból származó organikus indiai hennaport, amely jól kiegyensúlyozott.

Festés után a haj tipikus vöröses tónusú, sötét hajon az árnyalat közel lehet az érett cseresznye színéhez. A port háromszor szitálják át nejlonon. A világosabb haj narancs-réz színű lehet..

Hogyan festeni a hajat?

Házi festésnél mindig érdemes megjegyezni, hogy az eredmény a természetes hajszíntől függően lehet világosabb vagy sötétebb. Vegyen 100-500 gramm jó minőségű hennát (a fürtök hosszától függően), keverje össze a port meleg vízzel.

A megfelelő használatnak sima pasztát kell eredményeznie. Opcionálisan hozzáadhat narancslevet is, hogy vörös hajat kapjon. A fürtöket enyhén enyhítheti, ha hozzáad egy kamilla vagy több víz főzetét.

A lemezt polietilénnel lefedjük, és 12 órán át sötét helyen, szobahőmérsékleten hagyjuk. A festék felhordása előtt tanácsos lemosni és szárítani a hajat, a hajszál körüli krémet kenni a fejbőrre a foltosodás elkerülése érdekében. Viseljen védőkesztyűt, kötényt vagy törölközőt a vállán, nehogy festék kerüljön a ruhájára.

A hajat részekre osztják, a kompozíciót a gyökerektől a végéig alkalmazzák, hogy minden göndör jól meg legyen kenve. A henna konzisztenciája meglehetősen sűrű, ezért hosszú haj esetén nehéz alkalmazni.

Miután az összes fürtöt jól festették, takarja le őket egy zacskóval, és takarja le egy törülközővel vagy sállal. Fontos, hogy a kompozíció ne száradjon ki a haj festése előtt, mert ebben az esetben a pigment abszorbeálódik. Az expozíciós idő három óra. Sampon használata nélkül mossa le a hennát.

A fürtök a festést követő első napon rendkívül fényesek lehetnek. A szín fokozatosan mélyebbé és nyugodtabbá válik.

Ne használjon hajszárítót vagy egyenesítőt, mivel ezek kiszárítják a haját. Amikor az árnyék teljesen elhalványul, megismételheti a festési eljárást.

Vélemények

A henna nem árt a hajnak, célszerűbb olyan eszközként használni, amely helyreállíthatja a hajsütés fényét és egészségét. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, segít megbirkózni a korpával, azonban a negatív véleményekből gyakran hallani, hogy az eredmény teljesen váratlan volt..

Valójában nehéz megjósolni, hogy mi lesz, valamint vegyi festékkel festeni a hajat, mert amíg a hennát ki nem mossák, a szín nem korrigálható. Használhat további összetevőket, amelyek kissé megváltoztatják az árnyékot, vörösesebbé vagy világosabbá teszik.

Videó az indiai henna áttekintésével, lásd alább.

Indiai henna természetes (henna) Lady Henna | Lady Henna 100g

Állatokon nem tesztelték

Futárszállítás Moszkvában -190 rubel.,
a moszkvai körúton kívül (legfeljebb 15 km) - 300 rubel.

4000 rubeltől rendelve. -
5% kedvezmény.

Szállítás Oroszország-szerte a fuvarozó cégek árai szerint.

Az indiai Lady Henna cég által bemutatott természetes henna egyedülálló termék, amely használatba kezd, és meg fog lepődni az eredményen. A hagyományos ájurvédikus gyógynövényekkel kombinálva nemcsak gyengéd és egyenletes, de jótékony hajfestést is biztosít. 100% -ban természetes összetevők gyűjtöttek organikusan, melegítik a keleti nap indiai Rajasthan ültetvényei.

Miért indiai gyógyító természetes henna henna | A henna természetes Lady Henna 100g a természet ajándéka?

A hennát az ókori India óta ismerik. A haj hennával történő festésének fő előnye a szokásos kémiai festékekhez képest:

 • gyengéden és hatékonyan festi a hajat teljes hosszában;
 • nem károsítja a haj szerkezetét és gyökereit;
 • nem irritálja a fejbőrt;
 • erőteljes antiszeptikus hatása van;
 • kiküszöböli a gyulladást, irritációt és viszketést;
 • erősíti a gyökereket;
 • helyreállítja a haj szerkezetét;
 • kisimítja, simává és fényessé teszi őket.

Ezenkívül a henna kiváló természetes kondicionáló, frissíti a fejbőrt és a hajat, megkönnyítve a fésülést. Ezért, ha meg akarta változtatni a hajszínét, de nem akarja megsebezni a fürtjeit, akkor természetes hennát kell vásárolnia a haj számára az ayurvédikus Asha online áruházban..

Az orvosi henna hatékonysága és működési elve

Az illóolajok hennában való jelenléte miatt vékony védőréteget képez, amely megvastagítja magát a hajat, megerősíti azt. A festék nem mosódik ki olyan gyorsan, mint a finomított kőolajtermékek hagyományos festékei. A henna mélyen behatolva a szerkezetbe beborítja, kitölti a kutikulák közötti teret és kisimítja a haj felületét. Rendszeres használata után a fürtök fényesek és puhák lesznek, könnyen fésülhetők, gazdag és egységes természetes színt kapnak, a korpásodás és a ridegség megszűnik, a hajhullás leáll.

Hogyan használjuk a természetes indiai hennát?

Egy előkészített műanyag vagy üvegtálban keverje össze a száraz port a szükséges mennyiségben (a haj hosszától függően), és hígítsa forrásban lévő vízzel, amíg krémes massza nem képződik. Ragaszkodjon a kész keverékhez 10 percig, majd ecsettel vagy kézzel egyenletes rétegben vigye fel a haj teljes hosszában, áztassa 30 percig. A maximális hatás érdekében az idő 60 percig meghosszabbítható.

Indiai henna a haj napján - természetes gyógymód a szépség és az egészség érdekében

A hajhenna az egyetlen természetes festék, amelyet az ókor óta használnak. A henna előnyei tagadhatatlanok. Gyógyító és regeneráló haj, haj, bőr, test, köröm természetes festéke. Színtelen henna - nem ad színt, de erőteljes gyógyító hatású. A henna a gyógynövények hozzáadásával különböző színárnyalatokat ad. Ayurvédikus hennalapú festékek, amelyek a henna mellett húsz egyéb gyógynövény nemcsak a hajat színezik, hanem az egész testet harmonizálják.

 • A kezdetig
 • Vissza a
 • 1
 • 2
 • 3
 • Előre
 • A végéig
 • A kezdetig
 • Vissza a
 • 1
 • 2
 • 3
 • Előre
 • A végéig

A természetes indiai henna kiváló, teljesen ártalmatlan szer a sérült haj helyreállításához, nem beszélve arról a tényről, hogy a henna megváltoztathatja a haj színét.

Az indiai henna előnyei és felhasználása

A valódi hajhenna a lawsonia cserje leveleiből készül, így magabiztosan beszélhetünk ennek a terméknek a környezetbarátságáról és ártalmatlanságáról. A színtelen hennát nem használják hajfestésre, de aktívan használják a fejbőr kezelésére és a haj szerkezetének helyreállítására. Az indiai henna rendszeres alkalmazásával a haj egészséges, sűrű és fényes lesz..

A természetes hennalapú hajfestékek egyedülálló lehetőséget jelentenek nemcsak a fürtök megerősítésére, hanem más színű újrafestésre is. Annak érdekében, hogy a haj a kívánt árnyalatot kapja, az indiai hennához még többféle gyógynövényt és természetes festéket kínálnak a kurkuma, a kávé, az indigofer, a répakivonat és a cassia közül. A hennafesték lehetővé teszi a meglévő hajszín radikális megváltoztatását, vagy egyszerűen csak a natív árnyalatnak megfelelő festést.

Az indiai henna alapján ayurvédikus testfestékeket nyernek, amelyek lehetővé teszik az eredeti mehendi festmény felvitelét, ami divatos trend ebben a szezonban. A természetes henna teljesen ártalmatlan a bőrre, sőt terhes nők testén is használható. Az indiai hennafestés a tetoválás eredeti alternatívája, amelyet ideiglenesen alkalmaznak, és a jövőben sem hagy nyomot..

Hol lehet indiai hennát vásárolni hajra és testre

Az indiai technológiák szerint készített valódi hennát az ayurvédikus gyógymódok "WORLDS" áruházában tárolják. A sokféle henna virág közül kiválaszthatja a kívánt árnyalatot magának, vagy színtelen hennát vásárolhat.

Az árukat Moszkvában vagy Oroszország bármely régiójába szállítjuk Önnek kényelmes módon. Kövesse aktuális kedvezményeinket és akcióinkat!

Indiai henna. Egészséges, természetes hajszín, minden árnyalat. A hennával történő festés, a tetoválás, a testre festés hennával titkai az online áruházban A világok között.

Indiai henna

Azok, akik szeretnek változtatni a hajszínükön, de inkább a természetes festékeket kedvelik, valószínűleg ismerik az indiai hennát. Szerves eredete mellett sokakat vonzanak gyógyászati ​​és megelőző tulajdonságai, valamint sokféle árnyalata és viszonylag alacsony ára..

Kezdetben a hennát Indiában használták orvosságként. Ezt a tövis nélküli lawsonia nevű évelő cserjét (amelynek leveleiből hennát nyernek) széles körben alkalmazták sebek, égések gyógyításában, fájdalom és viszketés enyhítésére. Számos bőrbetegség pótolhatatlan gyógymódjaként az indiai hennát széles körben alkalmazták migrén, szájgyulladás, hátfájás kezelésében. A Lavsonia erőteljes fertőtlenítő tulajdonságait továbbra is használják a műtéti öltések, vágások, sok nehezen kezelhető krónikus bőrbetegség kezelésében.

Idővel a Lawsonia-t színezőanyagként kezdték használni. A fiatal levelű felső szárakat, amelyek a legtöbb színező tulajdonsággal rendelkeznek, szövetfestékek és testtetoválások előállításához használták. Finom porrá őrölve ezek a levelek sárga-narancssárga színű selymet és gyapjút színeznek. A növény teljes alsó részét pedig hajfesték készítésére használták fel..

Ugyanakkor fontos, hogy a henna port őrlés után azonnal vákuumba helyezzük, különben nagyon gyorsan elveszíti hasznos és színező tulajdonságait.

Jellemzők:

A Henna kétségtelenül vezető szerepet játszik előnyös tulajdonságaiban az összes többi hajszínező termék között. Egy új telített színnel együtt fényes, vastag hajat kap, amely észrevehetően megnő a térfogata, rugalmasabbá és egészségesebbé válik. Rendszeres használatával pedig könnyedén megszabadulhat a korpától és a hajhullástól.

De még itt is fontos, hogy ne vigyük túlzásba - a festék meglehetősen agresszív savakat tartalmaz, amelyek kinyitják a hajmérleget, és magára a szárra hatnak, mintha meglazítanák. Ezért túl gyakori festés esetén a haj száraz és rideg lehet, széthasadni, zuhanyozás után nehezebb fésülni. Elég havonta kétszer festeni a haját, hogy a henna előnyei ne váljanak a haj károsodásává.

Ez a természetes növényi festék nem keveredik jól más vegyi és szintetikus festékekkel. Például a henna alkalmazása a nemrégiben fehérített hajra teljesen váratlan és kiszámíthatatlan eredményeket eredményezhet - a narancssárgától, a kéktől a mélyzöldig..

Ugyanez vonatkozik az ellenkező lehetőségre is - a természetes festékkel történő festés után a kémiai festék egyenetlenül feküdhet, és a színe egyenetlen lehet..

Árnyékok

Az üzletek polcain nemcsak indiai, hanem iráni hennát is találhat. De az indiai volt az, aki az árnyalatok sokfélesége miatt kiérdemelte vásárlói szeretetét. Az iráni henna felhasználásával csak vörös és réz árnyalatokat érhet el, azaz hogy más színt kapjon, további összetevőket kell hozzáadnia. Az indiai változat gazdagabb színpalettával rendelkezik. Ezen felül, könnyedén összekeverve őket, új és szokatlan színeket kaphat, az árnyalatok sima irizáló átmeneteit kaphatja, amelyek másképp néznek ki a nap fényében és az árnyékban. Egyetértek, még minden vegyi festék sem dicsekedhet ilyen tulajdonságokkal..

Az indiai henna többféle alapszínnel rendelkezik: fekete, arany, bordó és barna. Az arányok megfelelő megfigyelésével és összekeverésével új színeket kaphat, például világosbarna, mahagóni, gesztenye és mások. Az eredeti hajszíntől függően egy árnyalattal megváltoztathatja árnyalatukat, vagy radikálisan megváltoztathatja a színt, és gazdag és mély színt kap.

Fekete

Ezt a típusú hennát imádják a barnák és a barna hajú nők. Valóban, a kiválasztott arányoktól függően kékes fekete, bronz vagy sötét gesztenye árnyalatot kaphat. A fekete hennát a vörös henna és az indigópor (vagy az ismertebb név - basma) egyenlő arányban történő keverésével nyerik. A Basma szintén természetes színezék, őrölt indigó növény. Ez a szürkés-zöld por semmilyen szempontból sem alacsonyabb az indiai megfelelőjénél hasznos tulajdonságaiban. De óvatosnak kell lenned vele, különösen az ősz haj tulajdonosai számára, mivel a basma bordóvá vagy akár zöldre is festheti őket. Ezért jobb használni sötét hajú lányok számára, és minél több basma, annál sötétebb az árnyék.

Barna

Kiváló választás a világosbarna haj tulajdonosainak. Az indiai henna ezen árnyalatával enyhén hangsúlyozhatja természetes hajszínét, és gazdagodhat vöröses-arany árnyalatokban: a kissé vörösestől a mély gesztenyéig.

Aranysárga

Ez az opció csak azoknak megfelelő, akiknek természetesen világos szőke vagy világos szőke hajszíne van. Az ilyen árnyalatú szőkéknek legyenek óvatosak, mert emlékeztetünk arra, hogy a henna kiszámíthatatlanul viselkedik a korábban fehérített hajon. Ezért érdemes ellenőrizni egy külön szálat a fülek mögött vagy a fej hátsó részén. Ezenkívül, miután már egyszer megpróbálta arany hennával festeni a haját, a szőke nem lesz könnyű visszatérni az eredeti színhez..

Burgundia

Ez a világhírű alkoholos ital árnyalata nem alkalmas minden színtípusra. Például sötét hajon szinte láthatatlan, a világos haj pedig túl fényes, savas lehet. Ügyes felhasználással azonban mély cseresznyeszínt kaphat réz fényű vagy arany fényűek..

Melyiket érdemes jobban választani?

A szokásos iráni és indiai henna mellett meg kell említeni a török ​​szót is. Annak ellenére, hogy nem rendelkezik ugyanazokkal az élénk színekkel, mint a többiek, minőségi szempontból semmiképpen sem alacsonyabb mint ugyanaz az indián. De az indiai a legkönnyebb használni, mivel a legfinomabb csiszolással rendelkezik, ezért könnyebb felhordani és lemosni.

A három lehetőség mindegyikében külön alfaj található - ez a színtelen henna. A megszokottól eltérően ez a festék nem változtatja meg a hajszínét, de rendszeres használatával segít helyreállítani szerkezetüket, meggyógyítja a fejbőrt, és még a korpát is megszünteti. Szó szerint egy vagy két maszk után észreveszi a hatást: a haj lágyabbá, rugalmasabbá válik, a szárazság és az irritáció eltűnik. Ha előtte rossz tapasztalata volt a festés vagy a túl agresszív perm, a színtelen henna segítségével helyreállíthatja a haját. Ebben az esetben a kúra utáni látható hatás akár három-négy hónapig is eltarthat..

Emellett a színtelen henna figyelemre méltó plusza, hogy alkalmazható az arcra - az ennek alapján készült maszkok észrevehetően fiatalítják a bőrt és enyhítik az esetleges gyulladásokat, herpeszet, vérömlenyeket és forrásokat. A színtelen henna egyébként sikeresen felhasználható a szemöldök és a szempillák megerősítésére és helyreállítására. Ha kifejezőt akar adni nekik, akkor figyeljen a fekete hennára. Régóta sikeresen használják a szemöldök különböző árnyalatokban történő festésére, a sötét gyantától a kissé szürkeig, csak a forma hangsúlyozására. Vásárolhat ilyen festéket porban és hígíthatja is, vagy kész, profit.

Az indiai hennával ideiglenes tetoválásokat is festhetünk a testre. Az alapuló festék csak néhány hétig tart, ezért ennek a tetoválásnak nem lesz ideje unatkozni. Kúpos kiszerelésben értékesítik őket, így azonnal használatra készek..

Hogyan kell festeni?

Mint már említettük, az indiai henna használata sokkal kényelmesebb, mint az iráni vagy a török. Nagyon finom frakciói miatt ez a festék könnyen hígítható forró vízzel, csomók képződése nélkül. Az otthoni alkalmazás módja nem különbözik a szokásos festékkezelésektől: két vagy három zacskó indiai hennát egy edényben (egy szemöldökre elég) hígítson vastag tejföl állagúra, és vigye fel tiszta, nedves hajra, a fejtámlától kezdve és fokozatosan a homlok felé haladva. Jobb otthon festeni, természetesen kesztyűvel, vállát törölközővel letakarva.

Van egy vélemény, hogy vízzel való hígítás után hagyni kell a hennát főzni: valaki fél órára, valaki pedig egész éjszakára hagyja. Ez természetesen nem posztulátum, minden egyedi, és a henna pontosan az a festék, amellyel biztonságosan kísérletezhet. Ugyanígy, különféle kiegészítő komponenseket adva a festékhez - citrom, répalé, kakaó, gyógynövényes főzetek - nemcsak fokozhatja a haj előnyeit, hanem új árnyalatot is kaphat. Általában ez egy termékeny terület valami új és szokatlan szerelmeseinek..

A keverék felvitele után az üvegházhatás kialakításához műanyagba csomagolhatja a fejét, és letörheti egy törülközővel.

Mennyit kell tartani?

A festési idő számos tényezőtől függ - a haj kezdeti állapotától, színétől, a henna típusától és másoktól. Például ahhoz, hogy a szőkék vöröses tónust kapjanak, elég, ha hennát tartanak a hajukon 10-15 percig. Barna hajú nőknél ez az eljárás 2,5-3 órát vesz igénybe. Bármely időbeni eltérés váratlan következményekkel járhat. Például, ha túlexponálja a festéket, akkor a várt egészséges és megerősített haj helyett élettelen és száraz szálakat kaphat. És a szükséges idő alulexponálásával a hajszín egyáltalán nem változhat. Ismét úgy gondolják, hogy a legjobb hatás elérése érdekében a hennát egy éjszakán át a hajon kell hagyni..

De ez az ellentmondásos hit csak különösen merész kísérletezők számára alkalmas..

Vélemények

Mindazok számára, akik kételkednek az indiai henna előnyeiben, javasoljuk, hogy olvasson el néhány véleményt azokról a nőkről, akik már több mint egy éve használják..

 • Az indiai henna rendszeres alkalmazása megszabadulhat az ősz hajtól. A haj ápoltabb, élénkebb lett.
 • Hosszú ideig festettem hennával és különböző alapú festékekkel, mivel a hajam nem bírja az ipari festékeket. A folyamat lenyűgöző, mert soha nem tudhatod, milyen árnyékot kapsz ennek eredményeként. De, mint mindenki, aki inkább a hennát kedveli, már most is megszoktam a meglepetéseket és a hajam természetes ápolásának szeretetét.
 • Régóta hallottam az indiai hennáról (régebben iránt használtam), de nem olyan könnyű nem megtalálni. Miután elhatároztam, hogy vásárolok, rájöttem, miért vannak olyan sok dühös vélemény róla. Először is, sokkal kellemesebb és gyorsabb használni, mint máskor, és minden gond nélkül lemossák. Másodszor, a szín valóban lédúsabb és gazdagabb..

Tehát mindenkinek, aki nemcsak a hajszínét akarja megváltoztatni, hanem a haját is meg akarja gyógyítani, figyeljen az indiai hennára.

Az indiai hennával kapcsolatos további információkért lásd az alábbi videót..

Henna hajra

Hol lehet természetes hennát vásárolni Indiából és Iránból?

Henna hajfestéshez a Biomui.ru online áruházban nagyon nagy választékban kerül bemutatásra. Minden termék a legjobb minőségű!

A nők megszokták, hogy a szépség és a tökéletesség megtalálása mindig áldozatot igényel. Azt javasoljuk azonban, hogy a színezés terén ne alkalmazza ezt a szabályt. A természetes henna a haj számára nemcsak biztonságosan festi a fürtjeit, hanem jelentősen javítja a megjelenésüket is! A hajad megszerzi a kívánt árnyalatot, megszűnik az ősz haj és a ridegség. Olvass tovább

Mi a természetes hajfesték?

A természetes festék szerves színezőanyagokat tartalmaz természetes szerkezetében. Ilyen növények közé tartozik a henna a hajhoz és a basma..

Tehát, tövis nélküli lawsonia Lawsonia inermis L., ő henna - egy növény, amely a legtöbb arab országban és a trópusokon növekszik. A cserje levelei tartalmazzák a színező pigment Lawson-t. Színe narancsvörös, vörösesvörös vagy vörösbarna lehet..

Lawson, más néven tannin, a henna fő anyaga, amely tartósan festődik. Hennotánsavmolekulákból áll, amelyek mérete viszonylag kicsi a keratinmolekulákhoz képest. Ezért a hajfestéshez szükséges henna, amelynek ára nagyon megfizethető, olyan jól festi a hajat. Végül is Lawson könnyen behatol a keratinláncba, telíti azt és így pigmentálja a hajat.

Mit kell tenni a szőke szépségekkel, akik hennával akarják megerősíteni a hajukat?

A szőke nők sűrű és fényes eredményt is szeretnének elérni, például Lawsonia-val történő festés után. Ők azonban nem akarják megváltoztatni natív színüket. Az ilyen szépségek számára a természet különféle színtelen hennát - kassziát (Cassia obovata) adott nekünk. A színtelen henna alapú hajfesték megőrzi a hajvonal szerkezetének minden erősítő és burkoló tulajdonságát, de nincs benne pigment.

Úgy döntött, hogy Moszkvában vásárol hennát hajra? Ezután döntse el, hogy mire van szüksége.!

Hogyan lehet elérni a kívánt árnyalatot

Talán ez a második kérdés, amely felkeresi minden nő fejét, aki úgy döntött, hogy hennával festi a haját. A fájdalmas kétségek kezdenek legyőzni, forr a feje a javasolt lehetőségektől, és valószínűleg minden mindent elpusztító pánikban végződik..

Annak érdekében, hogy ne törjön fát és ne rontsa el a haját, jobb mindent alaposan tanulmányozni. Ne feledje, hogy bármilyen henna alapú hajfesték a színek keverésével hozza létre a végső árnyalatot. Vagyis, ha eredeti színe fekete, akkor vörösrézet alkalmazva rá, meleg gesztenyealapot kap, nemes réz árnyalattal..

Mint látható, a hajfestéshez szükséges henna a Biomui.ru online áruházban vagy bármely más árnyalattal rendelkezik. Hogy melyik lesz az Ön számára pontosan kiderülhet egy igénytelen gondolkodási folyamat és logika alapján. Ha azonban nem biztos benne, hogy mi a helyes, kérjen tanácsadó segítségét.!

Festési folyamat

Ha olyan hennát használnak hajfestésre, amelynek ára és minősége nagyon eltér, akkor ne számítson jó festésre! Magának az eljárásnak a helyessége mellett az eredeti terméknek a legjobb minőségűnek kell lennie..

Tehát minden összetevő össze van állítva, és készen áll a színezésre. Ehhez szüksége lesz:

 • száraz vagy jól kicsavart nedves haj,
 • kesztyű,
 • henna por,
 • kerámia tál és ecset.

A vállhosszúságú fürtök festéséhez átlagosan 40-50 g száraz por szükséges.

Öntsük a port egy kerámia edénybe, és folyamatosan kevergetve kezdjük hozzá lassan forró vizet. A festék konzisztenciájának vastagnak és egyenletesnek kell lennie, csomók nélkül. A haj szétválasztása után mozogjon az alsó szintről a felső felé, a teljes köteten festve a szálak mentén. Ezután tegyen egy zuhanysapkát a fejére, ez nem engedi, hogy a henna szétmorzsolódjon és kiszáradjon. Tartsa a festéket legfeljebb 1 órán át.

Ezután alaposan öblítse le a fejét hűvös vízzel, amíg a víz tiszta nem lesz. Ha kívánja, kenőcsöt alkalmazhat a haján, hogy megkönnyítse a további szétválást..

Nagyon kényelmes vásárolni természetes indiai hennát és basmát Moszkvában online áruházunkban. Elolvashatja a termékismertetőket, valamint megrendelheti a szállításokat Oroszország bármely városába.

Henna hajra

Ha haja elkezd hullani, elveszítette vitalitását és fényét, fénytelenné, törékennyé vált és nem nő jól, akkor sürgős intézkedéseket kell hozni a helyreállítása érdekében. Amellett, hogy természetes, kíméletes ápolásra van szükségük, amelyet természetes samponok és balzsamok, gyógynövényes és olajos maszkok és spray-k nyújtanak, feltétlenül el kell gondolkodni azon, hogy mire színezzük őket. Az agresszív kémiai festékek, amelyek a médiában mindenhol alkalmazott reklámnak köszönhetően nagyon romboló hatást gyakorolnak a hajra, szó szerint "megégetik" őket és a fejbőrt, védelem nélkül hagyva őket a negatív külső tényezők hatásától és hozzájárulva az alapvető tápanyagok elvesztéséhez.

Most emlékezzünk arra, hogy néhány évtizeddel ezelőtt nagymamáink nem ismertek ilyen problémákat - egyszerű népi gyógymódokat és gyógynövényeket használtak. Hajuk sűrűségét és egészségét még a modern hollywoodi sztárok is megirigyelhetik, akik mesés pénzt költenek drága frizurákra. Mesés - mert minden természetes mára már ritkaságszámba megy, és kétségtelen előnyei és hatékonysága miatt nagy igény van rá. Indiában még mindig élnek a hagyományok, amelyek szerint az ápolás és színezés a gyógynövények segítségével történik, és csodálják, milyen sikk, vastag, fényes és egészséges a hajuk.!

Természetes henna a hajhoz

Úgy döntöttünk, hogy folytatjuk őseink dicsőséges hagyományait, valamint átvesszük indiai kollégáink ragyogó élményét, és felajánljuk, hogy vegyél természetes összetételű természetes hennát, amely egyedülálló és ritka minőségű, csak gyógynövényeket tartalmazó termék, vegyi összetevők hozzáadása nélkül. Elképesztően szép árnyalatok érhetők el a Lawsonia és a természetes festékek keverésével. A kompozíció gondosan kiegyensúlyozott, a színek gyengédek és hatékonyak. A természetes hennával történő festés módszerének fő különbsége az, hogy sokáig kell tartania - több órán keresztül, de hidd el, az eredmény megéri!

Professzionális henna

Ez a haj természetes festékekkel és természetes gyógynövényekkel történő festésének és megerősítésének ősi hagyományos módszereinek és a tudomány legújabb eredményeinek kombinációja. Lédús, élénk színei, valamint gyors és kitartó színezése miatt nagy a kereslet a szépségszalonokban. A professzionális hajhenna teljesen festi az ősz hajat, eltávolítja a porozitást, mindegyik hajat fényes fényre laminálja, és ami a legfontosabb: erősíti a hajat, megakadályozza a hajhullást és törést, valamint tökéletesen eltávolítja a korpásodást és a fejbőr irritációját..

A hajszínezéshez használt kiváló minőségű henna meglehetősen ritka termék. Finoman kell őrölni, nem tartalmazhat káros kémiai adalékanyagokat, festés után pedig úgy kell kinéznie a hajának, mintha csak egy drága fodrászhoz látogatott volna. Általános szabály, hogy Oroszországban nem olyan könnyű ilyen minőségű professzionális hennát vásárolni. Mindenki ismeri az olcsó hennát, amelyet még a hétköznapi üzletekben is értékesítenek, nem ad olyan csodálatos eredményt, mert gyakran nem felel meg az alapanyagok tisztaságának és az őrlés minőségének előírt követelményeinek. Gyakran a henna helyett az emberek ennek alapján festéket vagy általában kémiai festékeket vásárolnak homokkal. Ezért nagy örömmel nyújtjuk a legjobb orvosságot.

Figyelem! A Matha henna márka már elérhető a Kajal márkanév alatt. A minőség, az alapanyagok és a gyártási feltételek változatlanok, csak a csomagolás változik.

Indiai Henna

 • 1
 • 2
 • .
 • öt

Természetes indiai henna hajra

A hajfestés leghatékonyabb gyógymódja a természetes indiai henna a hajhoz, és nem kell messzire menni - megvásárolhatja üzletünkben. Szélesebb színskála különbözteti meg az irántól, és a hangszínkeverés során sok egyedi érdekes árnyalatot kaphat.

A természetes indiai henna jobb minőségű és kevésbé káros a hajra a szigorú minőség-ellenőrzés miatt, amikor Rajasthan tartomány elit ültetvényein termesztik.

Az indiai henna enyhe tisztításon és sterilizáláson megy keresztül, így kiküszöböli az allergiás reakciók, a korpásodás, a száraz bőr és a haj lehetőségét.

Cégünk szakértő a henna hajfestés területén. Ha többet szeretne megtudni róla és rólunk, egyszerűen hívja fel a webhely fejlécében szereplő telefonszámot. Igazi indiai henna haj Aash Moszkvában nem olyan könnyű megtalálni - óvakodjon a hamisítványoktól.

Hol lehet hennát vásárolni Aash hajához Moszkvában? Nagy mennyiségű ilyen termék található üzletünkben. Garantáljuk az összes eladott termék minőségét, és elégedettek vagyunk vevőinkkel. Tanácsadóink mindig készek segíteni és segíteni az Aasha természetes henna vásárlásában. Termékeink nemcsak gyönyörű színt adnak, hanem megőrzik a haj minőségét is.

Eladó Aasha henna, különféle gyártóktól kapható. Az allergiás reakciók elkerülése érdekében haji indiai henna vásárlása után végezzen érzékenységi tesztet. A henna Aasha vásárlása előtt mindig megismerheti termékminőségi tanúsítványainkat.

Hajfestékek, henna

Komplex hatással van a hajra, mélyen gazdag színűre festve, anélkül, hogy kiszárítaná és nem törődik az egészségével. Henna - természetes tonik és balzsam.

Komplex hatással van a hajra, mélyen gazdag színűre festve, anélkül, hogy kiszárítaná és nem törődik az egészségével. Henna - természetes tonik és balzsam.

A színezékek alapja a színtelen Henna, amely a gyógynövények speciális összetételével kombinálva gyengéden, de hatékonyan festi a hajat, miközben egészségessé teszi.

A festés mellett kifejezett terápiás hatása is van. Táplálja és erősíti a hajat, növeli a térfogatot. Amla kivonattal dúsítva.

A színezés mellett kifejezett terápiás hatása is van - erősíti, táplálja és gyógyítja a hajat. Gazdag és drága barna színt kölcsönöz a hajnak.

Komplex hatással van a hajra, mélyen gazdag színűre festve, anélkül, hogy kiszárítaná és nem törődik az egészségével. Henna - természetes tonik és balzsam.

Finoman, de hatékonyan színezi a hajat gazdag természetes színekben.

100% természetes termék, amely csak gyógynövényeket tartalmaz. Terápiás és profilaktikus helyreállító komplex a legyengült és sérült hajra.

A színezékek alapja a színtelen Henna, amely a gyógynövények speciális összetételével kombinálva gyengéden, de hatékonyan festi a hajat, miközben egészségessé teszi.

Kiválasztott 100% -ban természetes henna az indiai Rajasthan ültetvényeiről. Kiváló minőségű, környezetbarát termék, amely gazdag, gazdag színt és egészséget kölcsönöz a hajnak.

100% természetes termék, amely csak gyógynövényeket tartalmaz. Terápiás és profilaktikus helyreállító komplex a legyengült és sérült hajra.

A színtelen henna a kassia tompa levelű növényből nyert természetes termék, amelyet az orvostudomány kiváló gyógynövényként ismer.

Gyógynövényekkel dúsítva, puhává teszi a hajat, nem szárítja. Az AASHA Herbals henna színezése gazdag színt és fényt kölcsönöz a hajának.

Kiválasztott 100% -ban természetes henna az indiai Rajasthan ültetvényekről olyan összetevők hozzáadásával, amelyek hozzájárulnak a tartós feketére való festéshez.

Válogatott 100% -ban természetes henna az indiai Rajasthan ültetvényekről, ájurvédikus gyógynövényekkel dúsítva, festésre és haj helyreállítására.

100% -ban természetes henna prémium minőségű haj és mehendi. Táplálja a hajhagymákat és a hajszínért felelős pigmenteket. Segít helyreállítani a fejbőr természetes sav-bázis egyensúlyát.

Komplex hatással van a hajra, mélyen gazdag színűre festve, anélkül, hogy kiszárítaná és nem törődik az egészségével. Henna - természetes tonik és balzsam.

Kiválasztott 100% -ban természetes henna az indiai Rajasthan ültetvényeiről. Kiváló minőségű, környezetbarát termék, amely gazdag, gazdag színt és egészséget kölcsönöz a hajnak.

100% természetes termék, amely csak gyógynövényeket tartalmaz. Terápiás és profilaktikus helyreállító komplex a legyengült és sérült hajra.

Az indiai henna por a Lavsonia zúzott leveléből, és hatékony gyógyszer a hajhullás ellen.

100% természetes termék, amely csak gyógynövényeket tartalmaz. Terápiás és profilaktikus helyreállító komplex a legyengült és sérült hajra.

A színezékek alapja a színtelen Henna, amely a gyógynövények speciális összetételével kombinálva gyengéden, de hatékonyan festi a hajat, miközben egészségessé teszi.

Világhírű indiai henna ayurvédikus gyógynövényekkel! Az élénk és természetes színek ismerőinek. A hajad nagyon boldog lesz.

Komplex hatással van a hajra, mélyen gazdag színűre festve, anélkül, hogy kiszárítaná és nem törődik az egészségével. Henna - természetes tonik és balzsam.

Komplex hatással van a hajra, mélyen gazdag színűre festve, anélkül, hogy kiszárítaná és nem törődik az egészségével. Henna - természetes tonik és balzsam.

Kiválasztott 100% -ban természetes henna az indiai Rajasthan ültetvényekről olyan összetevők hozzáadásával, amelyek hozzájárulnak a tartós feketére való festéshez.

Kiválasztott 100% -ban természetes henna az indiai Rajasthan ültetvényeiről. Kiváló minőségű, környezetbarát termék, amely gazdag, gazdag színt és egészséget kölcsönöz a hajnak.

A speciálisan kiválasztott növényi színező pigmentek kombinációja természetes fényt kölcsönöz a hajának. Természetes összetétel.

A speciálisan kiválasztott növények festék pigmentjeinek kombinációja a hajnak mély, egyedi árnyalatot kölcsönöz.

A speciálisan kiválasztott növényi színező pigmentek kombinációja ápolt egészséges megjelenést kölcsönöz a hajának.

Alena: Természetes indiai henna "LADY HENNA" - hogyan lehet természetes vörös hajszínt kapni csepp kémia nélkül!

A termékről

Természetes indiai henna hajra

Természetes indiai henna hajra

Visszacsatolás

Üdvözlet ökoholikusok!

Ma részletesebben szeretnék elmondani a "LADY HENNA" természetes indiai hennáról és arról, hogyan döntöttem a természetes festés mellett..

Egy kis háttér.

Ha nem érdekli, akkor inkább hagyja ki és olvassa tovább..

Nagyon korán, 14 évesen kezdtem el festeni a hajam rendes festékkel. Természetes világosbarna hajszínem soha nem volt megfelelő, ezért kísérletezni kezdtem a színnel. Szőke volt, vörös hajú, barna, sőt rózsaszínű szálak is voltak. De végül feketén álltam meg.

Gyerekkorom óta a hajam vékony és ritka volt. 24 éves koromra végre észrevettem, hogy a hajam rossz állapotban van. Még vékonyabbak és ritkábbak voltak, kemények és élettelenek voltak. Ijesztő nézni. Úgy döntöttem, hogy abbahagyom a teljes festést, és (legalább ideiglenesen) visszatérek az eredeti árnyalatomhoz..

Majdnem 2 évig (pontosabban 1 év és 9 hónap) növeltem, lassan levágtam a hosszát. Természetesen nem nézett ki nagyon jól. Ezért nincs fényképem azokból az időkből. Ebben az időben kezdtem áttérni a természetes kozmetikára. Szulfátmentes samponokat használtam, olajmaszkokat készítettem. És végül, amikor levágtam az utolsó "feketeséget", láttam, hogy a haj állapota sokat javult. A haj puhábbá, vastagabbá és élénkebbé vált. Természetesen nagyon messze van az ideáltól, de ahhoz képest, ami volt - ég és föld!

Egy hónappal később szerettem volna egy élénkebb hajszínt, de határozottan elhatároztam, hogy már nem használok rendes hajfestéket! És akkor eszembe jutott, hogy egyszer régen vörös voltam, és a szín elég jó nekem. De nem akartam a szupermarketekből származó hétköznapi iráni hennával festeni, mivel a színe nem világos és nagyon gyorsan lemosódik (már 14 évesen kipróbáltam). Az indiai hennáról az interneten kezdtem olvasni. Azt írták, hogy a szín világosabb, gazdagabb és sokkal tovább tart. A hennával való festés után nem ajánlott rendes festéket használni, de nekem nincs rá szükségem. Tetszett a természetes indiai henna a "LADY HENNA" márkától, és megvettem.

Ára 220 rubel / 100 g.

LADY HENNA festékcsalád.

Világos, hogy a piros szín nem mindenkinek való. Ezért a "LADY HENNA" márka választékában háromféle természetes hajfesték található, különböző árnyalatokkal.

 1. Természetes henna a hajhoz: barna és vörös.
 2. Henna alapú hajfesték: sötétbarna, világosbarna, gesztenye, fekete, indigófekete, bordó, mahagóni.
 3. Természetes hajfesték: réz, csokoládé, aranybarna.

Kinézet.

Most elmondok magáról a hennáról.

Fóliatasakba van csomagolva.

A név elülső oldalán: természetes indiai henna LADY HENNA, és a henna színe látható.

A következő információk találhatók a táska hátulján:

 • A termék tulajdonságainak gyártói leírása.
 • Fogalmazás.
 • Festés eredménye.
 • Tárolási szabályok.

 • Alkalmazási útmutató.
 • A gyártó címe.
 • Milyen dátumig jó.
 • Vonalkód.

 • Vámunió aláírása.
 • Jel - nem tesztelték állatokon!
 • A henna nem használható egyszerre, de egy részét hagyja későbbre. Ehhez van egy speciális "retesz" a csomagoláson, ahol kinyílik.

  Nagyon könnyen és szorosan záródik, nem fog ásni!

  Maga a termék átlátszó zacskóban van.

  Körülbelül a fele maradt a fotón (nos, talán még egy kicsit), mivel már másodszor használom.

  Mi van a kompozícióval?

  Fogalmazás: Sterilizált indiai henna (Lawsonia inermis), Amla (Phyllanthus emblica gyümölcspor)

  Sokan megkérdezhetik: mi lehet a baj a kompozícióval, csak közönséges henna? Régen én is így gondoltam. De, miután majdnem megvettem a hennát, egy csomó érthetetlen adalékkal a készítményben, jó, hogy időben észrevettem. Ezért fontos számomra, hogy a kompozíció a lehető legtermészetesebb és legegyszerűbb legyen..

  Nos, ellenőrizze minden esetre

  Természetesen itt minden rendben van. Henna fest, az amla ápolja a hajat.

  A henna helyes hígítása és a kívánt árnyalat megszerzése.

  A henna tenyésztésének többféle módja van.

  1. módszer: A festés előtt 1 nappal szükséges hennát hígítani. Öntse a tasak tartalmát egy speciális edénybe, és öntsön forralt vizet 1/3 arányban (egy rész henna és három rész víz) 70 g hőmérsékleten. Keverje meg jól. Hagyja főzni 1 napig, hogy a szín teljesen nyilvánosságra kerüljön. Ezt követően enyhén melegítse fel vízfürdőben (elvileg mikrohullámú sütőt is használhat), és kezdje el a festést.

  2. módszer: Öntse a táska tartalmát egy speciális edénybe. Forraljuk fel a vízforralót, és anélkül, hogy megvárnánk, amíg kihűl, adjunk hozzá vizet a hennához 1/3 arányban. Keverje meg jól. Az így kapott masszát azonnal alkalmazza a hajra, amíg az forró.

  Pontosan ezt a módszert jelzi a táskán a gyártó.

  (egyébként a fejbőr nem ég) Egyszer ezt megpróbáltam hígítani.

  3. módszer: Öntse a táska tartalmát egy speciális edénybe. Forraljuk fel a vízforralót, és anélkül, hogy megvárnánk, amíg kihűl, adjunk hozzá vizet a hennához 1/3 arányban. Keverje meg jól. Hagyja állni 20 percig. Ezután adjon hozzá még egy kis forralt vizet, keverje össze és kezdje el a hajra kenni.

  A harmadik módszert alkalmazom, számomra ez a legkényelmesebb, és tetszik az eredmény.

  A hennafestésből a kívánt árnyalat eléréséhez kövesse az alábbiakat szabályok:

  1. A kissé sötétebb árnyalat eléréséhez erős hennát hígíthat fekete teával, vagy adhat hozzá egy kis kávét..
  2. Az árnyalattal világosabbá tételhez a hennát kamilla főzettel kell hígítani
  3. Ahhoz, hogy vöröses árnyalatot kapjon, hibiszkusz teával kell hígítani.
  4. Az aranyvörös színárnyalatért egy kis kurkumát adhat a keverékhez..
  5. A szín fényesebbé tétele érdekében a felhasználás előtt 3-4 csepp illóolajat adunk a hennához.
  6. A tartósság meghosszabbítása érdekében a kapott masszába 1 citrom vagy felének levét kell kinyomni, a haj hosszától függően. Ha a haj nagyon száraz, akkor jobb megtagadni ezt a módszert, mivel kiszáríthatja.

  Festési folyamat.

  Negyedszer festek hennával "LADY HENNA". A hajam ritka és vékony, hossza 10 cm a vállaktól nekem egy kétszer elegendő egy 100 grammos zacskó. Közvetlenül a festés előtt megmosom a fejem, de balzsam nélkül. Nem szárítok hajszárítóval. És ahogy kimegyek a zuhany alól, azonnal elkezdem tenyészteni a hennát.

  Mint már írtam, a harmadik festési módszert alkalmazom. Kinyitok egy zacskó hennát, és egy speciális csészébe öntem a festéshez.

  Amint a fotón látható - a henna színe világoszöld. Az őrlés nagyon finom, finom és súlytalan, és a kapott csomók könnyen szétmorzsolhatók. Gyógynövényszagú

  Kb. 150 ml forrásban lévő vizet adok hozzá.

  Keverjük össze, és hagyjuk 20 percig főzni.

  Egy ideig állva a kapott massza megvastagszik.

  Adok még egy kis forrásban lévő vizet és elkezdem színezni. Olajokat, főzeteket és egyéb kiegészítő összetevőket nem adok hozzá. Mivel már elégedett vagyok a kapott hajszínnel és tartósságával..

  Alig több mint 2 hónap telt el az utolsó festés óta. Ez a hajszín volt, mielőtt festettem:

  Az árnyalat piros, mivel az előző 3 folt felett felhalmozódott. De a gyökerek már megnőttek, és a szín nem annyira telített.

  Most kezdem el színezni, amíg a haj még nedves. A hagyományos iráni hennával ellentétben az indiai hennát nagyon könnyen alkalmazzák és elosztják, nem csomósodik össze és nem kusza össze a hajat. Így néz ki minden:

  Ezután fel kell vennie egy speciális sapkát, de nekem nincs. Ezért celofán tasakot használnak

  És egy törülközővel a tetejére tekerem, a jobb hatás érdekében.

  A gyártó jelzi, hogy a festési idő 1 óra. 1,5 órára indulok. Nem lesz rosszabb, ez nem egy közönséges "kémiai" festék ammóniával. Ha túlexponálom, akkor biztosan nem maradok kopasz. Még az interneten is olvastam információkat. hogy egyesek egyik napról a másikra hagyják. De nekem úgy tűnik - ez túl sok.

  Az idő letelte után vízzel lemosom a hennát, amíg narancssárga színnel áttetszővé nem válik (nem lesz teljesen átlátszó). A hennát gyorsan és egyszerűen lemossák, nem merül fel probléma. Mindenképpen balzsamot használok a hajmérleg lezárásához.

  Festés eredménye.

  A haj megszáradása után így néz ki:

  Este készítettem a fényképet, különböző fényviszonyok között. A szín eredetileg vöröses-vörös.

  Szinte egy nappal később a szín jobban megjelent.

  Az ablak melletti természetes fényben balra látható fotón jól látható, hogy a szín világosabbá és telítettebbé vált, mint a festés előtt..

  Festés után nem ajánlott 2-3 napig mosni a fejét. 3 napig túléltem. Ez a szín mosás után:

  A fotók este készültek, és ennek megfelelően mesterséges a megvilágítás.

  2 hét telt el (fotó természetes fényben):

  A vörösség kissé elhalványult, de a színe telített maradt!

  Mint nekem tűnik, a szín kissé elhalványult, de ez szinte láthatatlan

  Így néz ki most a hajam, másfél hónappal a festés után:

  Szeretnék egy fotót beilleszteni a természetes hajszínemről, de egyszerűen nincsenek (csak régi babafotók vannak az albumokban, de a számítógépen és a telefonon semmi nincs). De találtam egy fényképet az interneten, ugyanolyan színű, mint az enyém, és kivágtam egy darabot, az érthetőség kedvéért beillesztettem.

  Utolsó fotó - összehasonlító kollázs.

  Eredmény.

  profik természetes indiai henna LADY HENNA:

  1. Finom csiszolással rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyen felvihető és elosztható a hajon keresztül.
  2. Vízzel gond nélkül lemossa.
  3. A színe természetes és gazdag.
  4. Kényelmes csomagolás, amely lehetővé teszi a termék többszöri használatát.
  5. A festés utáni haj nem hagy vörös nyomokat a párnán. (Nekem is volt hasonló, színező balzsammal). Nem foltozza meg a fürdőt és a törölközőt.
  6. 100% -ban természetes összetételű.
  7. A haj nem szárad ki.
  8. Tartós szín.
  9. Alacsony ár (egy festmény költsége számomra csak 110 rubel)!

  Nem találtam semmilyen hátrányt a hennáról.

  Természetes indiai henna "LADY HENNA" vásárlásra ajánlani!

  Fontos Tudni A Maszkok Haj

  Tangle teezer

  A cégről A boltok Márkák Kedvezményes program Események Partnerek Névjegyek helyszín térképe Használati feltételek Személyes adatok feldolgozása Moderációs szabályokMinden mező kitöltése kötelező

  Vitamin komplexek Perfectil Trichologic, Platinum

  A Perfectil Trichologic és a Platinum kombinált készítmények, amelyek hatékonysága a vitaminok, ásványi anyagok és növényi kivonatok testre gyakorolt ​​hatásában rejlik.