Legfontosabb / Vaj

Hajszínező holdnaptár 2020 márciusára

Vaj

A hajfestés sokáig általánossá vált, de még mindig vannak jó napok a színezéshez, és egy olyan időszak, amikor az új hajszín problémákat okozhat. A 2020 márciusi festési naptárban mindenki hasznos tippeket talál magának, és nekik köszönhetően megőrzik a jó szerencsét, valamint a fényt és a haj erősségét..

A hajnak kivételes ereje van, ezért az ókortól kezdve őket gondozták és beszélgették velük. A ragyogó fürtök nemcsak a figyelem felkeltésére szolgálnak, hanem az egészség indikátoraként is. A dailyhoro.ru webhely szakértői azt javasolják, hogy hallgassák meg az asztrológusok tanácsát az elegáns haj megőrzése érdekében, valamint megismerjék a fürtök gondozásának népi módszereit.

Március 1.: A növekvő Hold a tavasz elejét a Bika jegyében tölti. Ezen a napon az asztrológusok nem javasolják a haj festését, mivel valószínű, hogy kiszárad, és töredezett lesz. Vasárnap a fürtöknek további védelemre és gondozásra van szükségük..

Március 2, 3: A Hold az Ikrekben jó alkalom a hajszín megváltoztatására. Mindkét nap biztonságosan festhet természetes festékekkel. A világos árnyalatok szerencsét és hajlandóságot vonzanak a környezet oldaláról, a sötétebb színek pedig megmentenek az irigy emberektől és negatív energiájuktól..

Március 4, 5 és 6: A Hold a rákban az optimális kombináció, amikor a hajfestésnek köszönhetően új magasságokat érhet el az üzleti környezetben, és kapcsolatot alakíthat ki a főnökökkel. A 6 szám, a világos árnyalatok elősegítik a pénzenergiát és növelik a pénzügyi áramlást.

Március 7., 8.: A hold tovább növekszik, és manapság az Oroszlán csillagképben van. A hajfestés szomorú következményekhez vezethet, ami azt jelenti, hogy manapság jobb elutasítani a stylist látogatását. A fürtök gondozása előnyösebb lesz.

Március 9.: Hétfőn telihold lesz. A Szűz éjszakai csillaga nem a kísérletek ideje. A telihold energiája alkalmas a jólét vonzását célzó rituálékra, de a fürtök színezésére vagy tonizálására nem.

Március 10.: az éjszakai csillag kezd fogyni, és ebben az időben a sötét színű festés alkalmas azok számára, akiknek el kell érniük a belső harmóniát. A sötét árnyalatok lehetővé teszik a pozitív hozzáállás fenntartását, és bátran leküzdik a nehézségeket a virágzó élet felé vezető úton..

Március 11., 12: A Hold Mérlegben való tartózkodása semleges nap. A színezés ilyenkor elvégezhető, de a legjobb természetes festékeket használni. Nem teszik tönkre a fürtöket és természetes fényt kölcsönöznek nekik. Az élénkpiros árnyalatok segítenek a szerencsék vonzásában az üzleti környezetben.

Március 13, 14: A fogyó hold a Skorpió csillagképbe költözik. A haj festését ebben az időszakban óvatosan kell elvégezni: 13-án egy új hajszín segít az üzleti kapcsolatok kialakításában. 14-én a képváltozás nemcsak csalódáshoz vezethet, hanem a korpásodás megjelenéséhez is.

Március 15, 16: a Nyilas jegyében az asztrológusok azt javasolják, hogy a hajukat természetes színhez közeli színnel festék. Ez megkönnyíti a szerencse vonzását az életbe, és ügyesen megkerüli a csapdákat a jólét megszerzésének útján..

Március 17., 18: A hajfestés a Bakban a fogyó hold idején biztonságosan rábízható a szeretteire. Egy ilyen eljárás megerősíti a családi kötelékeket, és a fürtök ragyognak, ha természetes festékeket használnak agresszív vegyszerek használata nélkül..

Március 19., 20. és 21.: a Hold három napig a Vízöntőben marad, azonban március 19-én és 20-án jobb, ha nem festik a hajat, hogy ne váltsanak ki konfliktusokat az üzleti környezetben és félreértéseket a szeretteiktől. Március 21-én a hajszín megváltozása sikeres lesz, és az eredmény sokáig örömére szolgál.

Március 22, 23: A hajfestés a fogyó Hold hatása alatt a Halakban negatívan befolyásolhatja a hangulatot. Manapság az érzelmek elsöprőek, ezért az eredmény nem biztos, hogy megfelel az elvárásoknak. A hajfestést kedvezőbb időre kell elhalasztani..

Március 24.: Az újhold meglehetősen veszélyes nap a haj manipulációjára. Ezen a napon a Hold Kosban lesz, ami azt jelenti, hogy jobb, ha nem fested a hajad. A fürtök színének megváltoztatása szerencsét okozhat.

Március 25, 26: A hold fogyni kezd, még mindig a Kos csillagképben. Manapság a hajfestés elősegíti a megfelelő magasság elérését, valamint bátorságot ad ahhoz, hogy az elkövetőket a helyükre állítsák..

Március 27., 28.: az éjszakai csillag a Bika jegyéhez költözik. Manapság a haj világos színű festése segít stabilizálni pénzügyi helyzetét és kezelni az esetleges üzleti nehézségeket. Akiknek javítaniuk kell a kollégákkal vagy a főnökökkel való kapcsolatukat, figyeljenek az élénkpiros árnyalatokra..

Március 29., 30. és 31.: a hajfestést 29-én és 31-én jobb, ha nem hajlandó elvégezni, mert valószínű, hogy problémát okoz az életben. 30-án a Hold hatása az Ikrekben pozitív, ami azt jelenti, hogy biztonságosan kísérletezhet, és nem félhet az élénk színektől.

A haj büszkeséget jelent majd, ha ehhez nem csak kedvező napokon festesz és vágsz, hanem az egészséges életmódot is betartod. A fizikai aktivitás, a kiegyensúlyozott étrend és a pozitív hozzáállás csodákra képes a megjelenésében. Sok szerencsét, és ne felejtsük el megnyomni a

A hajvágás és a hajfestés holdnaptárja 2020 márciusára

A Föld műholdja hatalmas hatással van minden élő szervezetre. Ezt a tényt nemcsak az asztrológusok, hanem más tudósok is elismerik. Hiszed vagy sem - mindenki maga dönt!

Március 24-én, újholdkor mondjon le minden kísérletről, de 9-én, teliholdkor megtestesítheti az őrült ötleteket.

A növekvő hold ebben a hónapban 1 és 8, valamint 25 és 31 között lesz. Ezek az időszakok kedvezőek a hajvágáshoz, ha hajat növesztenek.

Ha rövid frizurát visel, és nem szándékozik megváltoztatni arculatát, akkor csökkenő szakaszban kell ellátogatnia a szalonba: március 10-től 23-ig.

Kedvező napok a hajvágáshoz: 1, 4, 5, 6, 7, 11, 12, 15, 16, 18, 21, 23, 24, 25, 26, 28, 29, 30.

Kedvező napok egy tónusú festésre: 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 16, 17, 18, 20, 21, 25, 26, 27, 28, 30.

Kedvező napok a hajfehérítéshez: 2, 3, 9, 10, 17, 18, 29, 30.

"Cash" fodrász ebben a hónapban: március 6, 26, 29. A szalon meglátogatása után a pénzügyi folyamatok folytatódnak, ezért ne kíméljen pénzt a személyes gondoskodásra.

Hajszínező holdnaptár 2020 márciusára

Iratkozzon fel csoportjainkra:

A nő szépségének és jólétének egyik fontos eleme a haj állapota. Annak érdekében, hogy ne károsítsa a frizura szépségét, és kedvező napokat válasszon a színezéshez, bízzon a 2020. márciusi holdnaptárban.

Az emberek régóta észrevették, hogy a holdfázisok milyen erősen befolyásolják az emberi élet minden területét. Ez akkor történik, ha a sors, az egészség és a mentális jólét az égitestek közvetlen befolyása alatt áll.

A hajszínezésre a legerősebb hatással a Hold horoszkópban van. Pozitív hatások láthatók a Bakból, a Bikából, az Oroszlánból és a Szűzből, valamint a Nyilasból. Kedvezőtlen jelek: Vízöntő, Kos, Rák, Halak.

Minden hónapban egy égitest a növekedés és a hanyatlás fázisain megy keresztül. Ezen változások alapján összeállítják a holdállapotok részletes naptárát, amely tanácsokat ad az általános irányokról. A növekedési fázisban a festés sikeres, csökken - éppen ellenkezőleg, sikertelen. Az új és telihold külön figyelmet érdemel.

A ciklusnapok számozása és a konkrét dátumok is fontosak. Lásd ebben a holdnaptárban, hogy a hónap melyik napján jobb festeni a hajad.

Színező holdnaptár március, válasszon kedvező napokat

Kedvező napok a hajfestéshez 2020 márciusában nők és férfiak számára

A naptárban a napokat zöld színnel jelölik, amikor a legjobb a hajszín megváltoztatása vagy frissítése 2020 márciusában, és pirossal, ha a színváltás nem ajánlott.

A hajvágás és a hajfestés holdnaptárja 2020 márciusára

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020 márciusára, feltüntetve az újhold, a telihold, a hold negyedei napjait, a hold helyzetét az állatöv jeleiben, valamint a hajvágás és festés kedvező és kedvezőtlen holdnapjait. A fodrász holdnaptár lehetővé teszi, hogy szinte mindig tisztában legyen azzal, mikor vághatja le a haját, és mikor jobb tartózkodni a fodrászhoz járástól. A 2020. márciusi fodrász holdnaptár segítséget nyújthat a fodrász látogatásának megtervezésében, és segít meghatározni a hónap vágásának és festésének kedvező és kedvezőtlen napjait..

A hajvágás holdnaptárja 2020 márciusára

A 2020. márciusi Hold-fodrásznaptárban a különféle események bizonyos hatással vannak az ember fodrászára. Ha kiválasztja a fodrász számára legkedvezőbb napot, megőrzi pozitív erőit és megszabadul minden negatív dologtól, megtalálja a harmóniát önmagával és a külvilággal. A minoxil javíthatja a haj állapotát.

2020. március 1.: 7.8 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
7 - holdnap. Az űr energiája ezen a napon hozzájárul a gondolatok és érzések rendezéséhez, minden érzelmi vihar fokozatosan alábbhagy, nyugodtabbá válik, javítja kapcsolatát a körülötted lévő világgal, és megtalálja a megfelelő megoldásokat minden kérdésre, amely kínoz. Ebben az időben a legjobb kompromisszumokat találni, elkerülni a veszekedéseket és ellentmondásokat. A siker kulcsa a világhoz és az emberekhez való jóindulatú hozzáállásod lesz. Kedvezőtlen nap a fodrászhoz. Lehetséges munkahelyi konfliktusok és botrányok szeretteivel, valamint az egészség romlása. A festés segíthet az érzékiség felébresztésében és a belső energiák felszabadításában. Vonzóbb leszel az ellenkező nem számára. Ezen a napon előnyben részesítheti a curlinget. Jobb, ha "klasszikusabb" és rendezettebb. Kerülje a kaotikus fürtöket.

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. március - 2020. március 2.: 8.9 - holdnapok, kedvező nap a szépségszalonba járáshoz.
8 - holdnap. Jó nap mindenféle kísérlethez. Szeretne minél többet kifejezni magának a társadalomban: tartson előadást a nyilvánosság előtt, vagy csak tartson beszédet a hallgatóság előtt. De kontrollálnod kell magad! Mérsékelje lelkesedését, különben megkockáztatja az "induló" hírnevének megszerzését. Csak kedves és közeli emberekkel vegye körül magát. A hajvágás ezen a napon elősegíti az egészséget, a boldogságot és a hosszú élettartamot. Az eljárás nem ajánlott, mivel nehézségek lehetnek a csapatban. Készítsen frizurát, amely szokatlan az Ön számára. Például szokatlan elválás lehet, amit mindig a másik oldalon tettél. Vagy ha korábban egyáltalán nem váltatok el, akkor ma megtehetitek.

2020. március 3.: 9.10 - holdnapok, semleges nap a szépségszalonba járáshoz.
9 - holdnap. A 9. holdnapon a kozmosz energiája hat, ami nagyon kaotikus, rendezetlen és negatív. Ez a negatív érzelmek és gondolatok napja, elkezd emlékezni a régi sérelmekre, nem lesz könnyű elrejteni irritációját. Sok kísértés és provokáció lesz másoktól. Ezért legyél rendkívül óvatos: könnyedén belekeveredhetsz egy felesleges konfliktusba vagy veszekedésbe! Jobb, ha a szépeket részesítjük előnyben, mivel ez a nap jót tesz a kreativitásnak! Kerülje el a hajvágást ezen a napon, ez egészségügyi problémákat válthat ki vagy új betegségeket okozhat. Használjon természetes színezékeket. A legjobb, ha a hajszínét úgy változtatja meg, hogy kissé világosabbá teszi a szokásosnál. Elkerülheti a nyomorúságot és a problémákat. Ezen a napon a fő feltétel az, hogy a hajat minél többet gyűjtsék össze. Kísérletezzen bármilyen frizurával.

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. március - 2020. március 4.: 10.11 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
10 - holdnap. 10 holdnap segít az intuíció élesítésében. Segítségével könnyű megtalálni a választ régóta felmerülő kérdésekre. Ezt az időt a jógának, a filozófiának, a karmikus gyakorlatoknak szentelheti, válaszokat keresve olyan világnézeti kérdésekre, amelyek régóta kísértenek. Ezen a napon adja fel a hajvágást, ez provokálhatja az új betegségek megjelenését. Jobb, ha hennával vagy basmával festjük a hajunkat - ez kedvezően befolyásolja a vezetőséggel való kapcsolatát. Bármilyen frizurája lehet. Próbáljon minél gyakrabban ecsetelni. Ez növeli a kozmikus energiák beáramlását és javítja jólétét..

2020. március 5.: 11.12 - holdnapok, a szépségszalonba járás kedvező napja.
11 - holdnap. Ezen a napon nagyon erősen kisugárzod az energiát, megpróbálsz tudatos lenni és nem végezsz felesleges mozdulatokat. Minden új információt könnyedén észlelünk, ezért próbáljon minél többet megszerezni belőle. Indítson el új, régóta tervezett tevékenységeket. Elősegíti az egészséget, élesebben és intuitívabban fogja érezni a körülötted lévő világot. A hajfestés jótékony hatással lesz a munkafolyamatok javítására, megoldhat összetett problémákat, és megértést találhat a kollégák részéről. A frizurának ezen a napon a lehető legtisztábbnak kell lennie, a tökéletes frizurát kell elkészítenie.

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. március - 2020. március 6.: 12.13 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
12 - holdnap. Adjon fel gondolatokat az anyagi értékekről, és annak ellenére, hogy ezen a napon könnyű vonzani a cash flow-kat, gondoljon rájuk a lehető legkevesebbet. Magas, néha filozófiai gondolatok fogják meglátogatni a lét értelmét. A legjobb, ha a lelkiségre koncentrálunk. A szokatlan szőrrel végzett manipulációk segítenek a normális energiaáramlás újrakonfigurálásában, ami javítja a belső világot. Ezen a napon hagyja ki a frizurát, ez vonzhatja a boldogtalanságot és a problémákat. Ha megfested a hajad a 12 holdnapon, javíthatsz anyagi helyzeteden, vonzhatod a pénzforgalmat. Frizura Nyugodtan kísérletezhet a hajjal. Találhat valami szokatlant és kreatívat, ez hozzájárul a problémák megoldásához és az anyagi állapot javításához.

2020. március 7.: 13.14 - holdnapok, kedvező nap a szépségszalonba járáshoz.
13 - holdnap. Jó nap a szeretteivel való eltöltésre, fontos, hogy minél nagyobb figyelmet fordítsunk rájuk, felhívhatjuk azokat a barátokat, akikkel régóta nem kommunikáltok. Fektessen be egy kapcsolatba, és ez váratlan módon visszatér Önhöz. A hajvágás ezen a napon valószínűleg hozzájárul az egészségéhez. A hajszín bármilyen változása új problémákat okozhat, és ronthatja egészségét. Tilos bármilyen festéket használni, még a természeteseket is. Csináld magad ma. Ez a finom energiák napja, ezért ne engedje, hogy bárki manipulálja őket. Legyen rendkívül óvatos és körültekintő, gondosan figyelje belső állapotát és annak változását. Kövesse a vágyakat, ezt ne tagadja meg magának.

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. március - 2020. március 8.: 14.15 - holdnapok, kedvező nap a szépségszalonba járáshoz.
14 - holdnap. Ezen a napon nem kell sajnálnia magát és lusta lenni valamit! Próbáljon a legtöbbet kihozni belőle, a lehető legaktívabbnak kell lennie, és ma befektetnie kell a közvetlen jövőjébe. A fodrász javíthatja anyagi helyzetét és vonzza a pénzt, de erkölcsileg is depressziós lehet. A hajszín éles változása ronthatja vállalkozását, törekedjen arra, hogy közelebb kerüljön természetes árnyékához. Ha még soha nem vált el, mindenképpen tegye meg! Képes lesz új energiákat magához vonzani, lesz ereje új, régóta tervezett ügyek megkezdéséhez..

2020. március 9.: 15.16 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
15 - holdnap. Ma a kozmikus erők segítenek minden ügyedben. Ez a legjobb és legpozitívabb nap minden új kezdet számára. Legyen a lehető legaktívabb, de óvatos: bármelyik pozitív vagy negatív tulajdonsága ma a lehető legerőteljesebben megnyilvánul! Nem jó nap a hajvágáshoz ezen a napon a lehetséges egészségügyi problémák miatt, amelyekhez hozzájárulhat. A legjobb, ha a haját néhány árnyalattal sötétebbre festjük, így megmenthetjük magunkat az esetleges bajoktól. Teliholdkor add fel a fürtöket és fürtöket, tedd a hajad a lehető legegyenletesebbé és simábbá, a frizurád pedig ügyes és ügyes legyen.

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. március - 2020. március 10.: 16.17 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
16 - holdnap. Energetikailag ez a nap nagyon nyugodt lesz, próbáljon meg egy kis szünetet tartani, és ne üldözni sehol, hagyja abba a nap merev ütemtervét, csak lazítson és érezze a belső békét. Enyhe depressziót tapasztalhat, ha előző nap nem sikerült néhány fontos feladatot elvégeznie. Ez normális. Csak ne hagyd, hogy ez az érzés teljesen eluralkodjon rajtad! Ezen a napon hajvágás nem ajánlott, az egészség romolhat, szívproblémák jelennek meg. Célszerű természetes festékekkel festeni, lehetőleg sötét árnyalatokkal. Ez hozzájárul a nyugalmához. Tartózkodjon a kreatív frizuráktól, jobb, ha szokásos lófarokot készít.

2020. március 11.: 17.18 - holdnapok, a szépségszalonba járás kedvező napja.
17 - holdnap. Ez a nap elősegíti az új információk felfogását, hasznos elkezdeni tanulni valamit vagy új készségeket elsajátítani. Mindent könnyedén megtehet. A telihold hajvágása mindig kedvező, kivéve azokat a helyzeteket, amikor nagy változásokat terveznek az életében. Kísérletezzen a festéssel. Könnyítheti a haját, vagy szokatlan színnel, például vörös színnel festheti. Erre jobb hennát használni. Így javíthatja kapcsolatait a körülötted lévő emberekkel. Ajánlatos fonni a haját. A frizurában élénk, napos színeket használhat. Pozitív energiát vonz magához és javítja a hangulatát..

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. március - 2020. március 12.: 18.19 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
18 - holdnap. A 18. holdnapon a tér nagyon érzékeny minden energiaüzenetre. Legyen a lehető legóvatosabb a gondolataival és a tetteivel. Jobb a nap folyamán valami jóra és pozitívra gondolni, nehogy negatív energiát merítsen feléd. A hajhossz bármilyen változása ma egészségügyi problémákat okozhat, fennáll annak a veszélye, hogy elveszíti az anyagi előnyöket. Ez a hold fogyásának és a haj növekedésének lelassulásának napja. A színekkel és árnyalatokkal való kísérletezés napja, a természettől a kardinálisig és a kihívásokig. Nagyon kedvező nap a hajszín megváltoztatására, ez növelheti az energiapotenciálját. Ma jobb fonni egy takaros copfot. Ez a nap energetikailag kétértelmű, ezért nem ajánlott valamit radikálisan megváltoztatni.

2020. március 13.: 19.20 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
19 - holdnap. Ez a nap sok konfliktust válthat ki, ezért próbáljon minél toleránsabb lenni másokkal szemben, próbáljon engedményeket tenni számukra, ne érveljen. Nehéz helyzetekben jobb várni és meglátni a hozzáállást. Jobb tartózkodni a fodrászhoz járástól, az egészségre rosszabbul változhatnak. A festéshez válassza a természetes színezékeket és a természetes színeket, ez javíthatja vállalkozását és új hasznos kapcsolatokat hozhat létre. Adjon le minden frizurát, hagyja ma laza. Sokat fésüljön, ez egyszerűsíti energiáját, rendbe hozza gondolatait és érzelmeit, és lehetővé teszi, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott maradjon a nap folyamán..

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. március - 2020. március 14.: 20 - holdnap, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
20 - holdnap. Ezt a napot csak magának szentelheti. Próbáljon többet gondolkodni és terveket készíteni a jövőre nézve. Természeted csodálatos oldalai megnyílnak előtted, a lényeg az, hogy gondosan figyelj a vágyaidra. Jó nap új kapcsolatok kialakításához, a régi kapcsolatok megerősítéséhez. Hívjon olyan barátokat, akikkel régóta nem beszélt, menjen távoli rokonokhoz - mindez jó befektetés lesz az Ön számára. Elutasítja a frizurát, pszicho-érzelmi állapota hirtelen romolhat. Ma nem ajánlott festeni a haját. Ez komolyan tönkreteheti vállalkozását. Előnyben részesítse a szokásos frizuráját, mivel ezen a napon a tér nagyon érzékeny a belső energiaváltozásokra..

2020. március 15.: 20.21 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
20 - holdnap. Ezt a napot csak magának szentelheti. Próbáljon többet gondolkodni és terveket készíteni a jövőre nézve. Természeted csodálatos oldalai megnyílnak előtted, a lényeg az, hogy gondosan figyelj a vágyaidra. Jó nap új kapcsolatok kialakításához, a régi kapcsolatok megerősítéséhez. Hívjon olyan barátokat, akikkel régóta nem beszélt, menjen távoli rokonokhoz - mindez jó befektetés lesz az Ön számára. Elutasítja a frizurát, pszicho-érzelmi állapota hirtelen romolhat. Ma nem ajánlott festeni a haját. Ez komolyan tönkreteheti vállalkozását. Előnyben részesítse a szokásos frizuráját, mivel ezen a napon a tér nagyon érzékeny a belső energiaváltozásokra..

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. március - 2020. március 16.: 21.22 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
21 - holdnap. Ma nyugodtan rövidítse le a haját. Ez jótékony hatással lehet az egészség és az anyagi jólét javítására. Ne változtassa meg drasztikusan a színét, csak világosítsa meg a haját néhány tónussal. Ez lehetővé teszi, hogy pozitív és „fényes” embereket vonzzon magához. Próbáljon a lehető legtöbbet kihozni a mai mindenféle kiegészítőből - hajtűkből, gumiszalagokból, kapcsokból. Bármely kreatív törekvés csak plusz lesz az Ön számára, új üzleti tevékenységet is indíthat. Nyugodtan induljon bármelyik projektbe, ragadja meg magát a legőrültebb ötletnél, ne halasszon el semmit későbbre, ami ma eszébe jut, hiszen ezen a napon a tér maximalizálja a segítséget minden kérdésben. Pozitív energia vesz körül, amely a legjobban befolyásolja eredményeit. Szeretne alkotni és szeretni - ne tagadja meg magától ezt a vágyat!

2020. március 17.: 22.23 - holdnapok, semleges nap a szépségszalonba járáshoz.
22 - holdnap. Teljesen filozófiai elmélkedéseknek szentelje magát, gondoljon az élet értelmére vagy globális céljaira. Meg fog lepődni azon a válaszokon, amelyeket tudata mélyéről kaphat. Próbálja megkezdeni a nyaralás megtervezését. Ez kiváló motivátor lesz számodra, és új eredményekre ösztönöz, erőt ad és új dolgokra ösztönöz. Az egészség javulhat, de fennáll a túlsúly veszélye. Javasoljuk, hogy csak természetes színezékeket használjon, csak természetes színekben fest! Tehát vonzza a cash flow-kat és javítja pénzügyi helyzetét. Nem jó nap a haj kísérletezésére! Készítsd el a számodra legismertebb és legkényelmesebb frizurát, jobb, ha ez csak egy szokásos lófarok vagy copf.

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. március - 2020. március 18.: 23.24 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
23 - holdnap. Kísérletezzen és fejezze ki magát! Meglepő lehet számodra, ha hirtelen megérted, mi az igazi elhívásod. El akarja hagyni régi munkahelyét, és új kalandos projektekbe kezd. Alkoholfogyasztás ezen a napon nem ajánlott. Elutasítsa a hajvágást, mivel utána sok kellemetlen helyzetbe kerülhet, megváltozik az egészségi állapota, és romlik a kapcsolata a szeretteivel. Nagyszerű nap a hajfestéshez. De jobb, ha te magad csinálod, vagy nagyon közeli emberekből kérsz valakit, hogy segítsen. Képzelje el, készítse el, minél szokatlanabb a frizurája, annál jobb az Ön számára! Göndörítse vagy formázza a haját úgy, ahogy nem ismeri..

2020. március 19.: 24.25 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
24 - holdnap. Ez a nap befolyásolni fogja a hangulatát, melankolikusabb és filozófikusabb lesz. Korlátozni kell az emberekkel való kapcsolatot, egyedül maradni önmagával. De ne félj a szomorú gondolatoktól, elmúlnak. Legyen figyelmes érzelmi impulzusaira és vágyaira. Nehéz lesz összpontosítania komplex projektekre és feladatokra, ezért szánjon magának egy nap kikapcsolódást és békét. A fodrász megtagadása, az egészség jelentősen romolhat. Használjon sötétebb árnyalatokat a hajához, ne kísérletezzen világosabb árnyalatokkal, ez negatívan befolyásolhatja kollégáival való kapcsolatait. Nem szabad semmit drasztikusan megváltoztatni, megcsinálni a szokásos, természetes frizurát.

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. március - 2020. március 20.: 25.26 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
25 - holdnap. Töltse ezt a napot egyedül önmagával és gondolataival, hallgassa meg érzéseit és érzéseit. Szeresd magad, sugározz pozitívat! Végül is minden, amit ma adsz a világnak, megduplázott mennyiségben tér vissza hozzád! A fodrász látogatása nem ajánlott, mivel az egészség romlása lehetséges. Ezenkívül a hajjal együtt elveszítheti vitalitását és energiáját. Kerülje a hajszín megváltoztatását és bármilyen színezék használatát, ez negatívan befolyásolhatja az emberekkel való kapcsolatokat. Ma jobb, ha a fejdíszt részesítjük előnyben, mivel a tér energiái ezen a napon negatívak lehetnek..

2020. március 21.: 26.27 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
26 - holdnap. A nap érzelmileg nem túl stabil. Lehet, hogy ok nélkül elkezd nevetni, ami hirtelen szomorúsággá válhat, erőszakos érzelmi megnyilvánulásai is lehetnek, vagy akár bezáródhat is magában. Ne aggódjon, ezek az állapotok rövid életűek és gyorsan elmúlnak. A legfontosabb, hogy ne essen pánikba, és tartózkodjon minden olyan hülyeségtől, amelyet aznap el akar tenni! Nem hajlandó fodrászhoz menni, esetleg rontva az egészségen, megsérülve vagy elhúzódó depresszióval. Természetes festékeket kell használnia, próbáljon meg nem változtatni drasztikusan a hajszínén. Önbizalmat szerez és javítja kapcsolatait másokkal. Jó, ha a hajadnak maximális volumenet adsz, meg tudod hajtogatni, vagy néhány nagy fürtöt megcsinálni. Ez megerősíti az űrhöz való kapcsolatot..

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. március - 2020. március 22.: 27.28 - holdnapok, kedvező nap a szépségszalonba járáshoz.
27 - holdnap. Nyugodtan kísérletezhet ma, és töltsön el szépséget. Így vonzódnak a kozmosz pozitív energiái, amelyek lehetőséget és erőt adnak a leghihetetlenebb és legösszetettebb projektek megvalósításához! Abbahagyja az ásást, energiák kezdenek felszívódni bennetek, amelyek segítenek a legösszetettebb és legérdekesebb ötletek megvalósításában! A haj rövidítése ezen a napon jótékony hatással lesz karizmájára, vonzza a boldogságot és a jólétet az életébe. Gyökeres változás, ez javítja pénzügyi helyzetét és jólétét. Jobb, ha valami kifinomultat és szépet csinálsz a hajaddal. Legyen a lehető legelegánsabb és rendkívülibb!

2020. március 23.: 28.29 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
28 - holdnap. Könnyedén megtalálja a választ minden nehéz és megoldhatatlan kérdésre, összhangban lesz önmagával, gondolataival és érzéseivel. Miután meglátta munkájának eredményeit, józanul fel fogja mérni kilátásait és lehetőségeit. A gondolatok ezen a napon a lehető legoptimistábbak és vidámabbak lesznek. Add fel a hajvágást! A hajad rövidítésével együtt az életed is lerövidülhet. Legyen minél óvatosabb! Ne változtasson semmit drasztikusan. A legjobb, ha az egyes szálakat könnyebbé teszik, hogy vonzzák az életenergiák áramlását. Egyszerű és egyszerű frizura ajánlott. Ez a „könnyű” energiák, az érzelmi nyugalom és a béke napja..

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. március - 2020. március 24.: 29,30,1 - holdnap, kedvező nap szépségszalonba járáshoz.
29 - holdnap. Ezen a napon észreveszi, hogy nem fél a rutinszerű ügyektől, nehéz feladatokat szeretne elvégezni, amelyek maximális figyelmet és kitartást igényelnek, sokat akar gyakorolni. A nap nagyon eredményes lesz, mindent meg akar tenni és megtenni. Dolgozzon tovább, de ne vigye túlzásba, nehogy másnap reggel érzelmileg kimerüljön! Szép nap egy fodrászhoz. Elősegíti a boldog életet, az örömöt és a jólétet. Nem jó nap a festéshez! A családdal és a barátokkal való kapcsolatok nagyon megromolhatnak! A mai nap a kísérletezés, a magad megtalálása és a stílusváltás napja. Egy új holdhónap előestéjén minden változás hasznos lesz.

2020. március 25.: 1,2 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
1 - holdnap. A fodrász ezen a napon nem ajánlott, mivel fennáll a veszélye, hogy új betegségeket kap. És az is meggyőződés, hogy a növekvő hold első napján a hajvágás lerövidíti az életet. Kerülje a szintetikus és vegyi termékek használatát. De ha mégis meg akarja festeni a haját ezen a bizonyos napon, akkor jobban tegye természetes festékek (például henna vagy basma) segítségével. Az első holdnapon az űrből érkező negatív energiák lehetségesek, amelyek vezetői hajok lehetnek, ezért a legjobb, ha a haját kontyba vagy fonatba gyűjtjük. De jobb, ha nem hagyod lazán!

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. március - 2020. március 26.: 2,3 - holdnap, kedvező nap szépségszalonba járáshoz.
2 - holdnap. Ezen a napon biztonságosan kísérletezhet és új, fényes ötleteket kelthet életre. Erőteljes energiaáramlás, kreativitás és kreativitás lesz. A nap végén üresnek és gyengének érezheti magát, de ne ijedjen meg. Reggelre teljesen visszanyeri erejét. Jobb ezen a napon megtagadni a hajvágást, mivel veszekedés másokkal vagy problémák jelentkezhetnek a csapatban. Előnyösebb természetes színezékeket használni. A természetes összetevőkkel történő színezés ezen a napon hozzájárul az anyagi jóléthez és fokozza a bejövő cash flow-kat. Kísérletezzen, változtassa meg szokásos frizuráját valami szokatlanná.

2020. március 27.: 3,4 - holdnapok, semleges nap a szépségszalon kirándulásához.
3 - holdnap. A tér energiája ezen a napon különösen aktívan befolyásolja az embereket, sok terved és ötleted lesz, és valami szokatlant és kreatívat is szeretnél. Bátran engedhetsz érzéseidnek, van esélyed arra, hogy az, amit ezen a napon elkezdtél, rengeteg előnnyel és osztalékkal jár a jövőben. Nem jó nap a fodrászhoz, fennáll annak a lehetősége, hogy károsíthatja a tested. A legjobb természetes összetevőket használni. A hajszín megváltoztatása ezen a napon drámai módon javíthatja kapcsolatait a munkatársakkal, és növelheti karrierjét is. Könnyedén megtalálja a megoldást a legnehezebb problémára is. Minél egyszerűbb a frizura, annál jobb. Megteheti rendszeres fogmosással..

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. március - 2020. március 28.: 4,5 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
4 - holdnap. A hold növekszik és segít felgyorsítani a haj növekedését, de jobb, ha ezen a napon megtagadja a frizurát, ez hátrányosan befolyásolhatja a pszichéjét. Torokfájást is érezhet, az ütemezett találkozók és üzleti tervek megszakadhatnak. Ha pénzügyi szerencsét szeretnél vonzani, megerősíted munkahelyi pozíciódat, kivívod a kollégák bizalmát, akkor van értelme ezen a napon megváltoztatni a hajszínét. A természetes árnyalatokhoz közeli természetes színek működnek a legjobban. Ne kísérletezzen frizurával és frizurával. A frizurának ismerősnek kell lennie a lehető legtermészetesebbnek. Akkor több energiát fog magához vonzani, és érezni fogja a kreatív ötletek beáramlását..

2020. március 29.: 5.6 - holdnapok, kedvező nap a szépségszalonba járáshoz.
5 - holdnap. Az 5. holdnap a kreatív, kissé rendetlen gondolatok és ötletek napja. Ne aggódj, a konkrétumok később fognak megjelenni, most emlékezned kell mindarra, amit az elméd ad neked, de még inkább az intuíciódra is. Ezen a napon a hajvágás javítja anyagi és érzelmi jólétét. A hold most segít felgyorsítani a haj növekedését. Miután ezen a napon megfestette a haját, javulnak üzleti kapcsolatai és kapcsolatai, és javulnak a kapcsolatok a csapatban. A kollégák barátságosabbá válnak. A haj formázásakor inkább kócos és rendetlen hajat válasszon. Minél kevésbé sima, annál több pozitív energiát kaphat..

Holdnaptár a hajvágáshoz és a hajfestéshez 2020. március - 2020. március 30.: 6,7 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
6 - holdnap. Maradjon egyedül magával ezen a napon, tegye rendbe gondolatait és érzelmeit. Próbáljon kevesebb kapcsolatot tartani a külvilággal és az emberekkel. Ezen a napon nem ajánlott fodrászni. Egészsége és immunitása hirtelen romolhat. Jobb tartózkodni a hajszín megváltoztatásától. Természetes energiáit megzavarhatja, ami felesleges veszekedésekhez és vitákhoz vezethet a munkahelyen és a szeretteivel. Nagyszerű frizuraválasztás erre a napra a szigorú stílus és a kifogástalan stílus. Energikusnak és érzelmek által elárasztottnak érzed magad, ezért a gondatlan hajkezelés csak fokozhatja azt, ami már felesleges..

2020. március 31.: 7.8 - holdnapok, a kozmetikai szalonba járás kedvezőtlen napja.
7 - holdnap. Az űr energiája ezen a napon hozzájárul a gondolatok és érzések rendezéséhez, minden érzelmi vihar fokozatosan alábbhagy, nyugodtabbá válik, javítja kapcsolatát a körülötted lévő világgal, és megtalálja a megfelelő megoldásokat minden kérdésre, amely kínoz. Ebben az időben a legjobb kompromisszumokat találni, elkerülni a veszekedéseket és ellentmondásokat. A siker kulcsa a világhoz és az emberekhez való jóindulatú hozzáállásod lesz. Kedvezőtlen nap a fodrászhoz. Lehetséges munkahelyi konfliktusok és botrányok szeretteivel, valamint az egészség romlása. A festés segíthet az érzékiség felébresztésében és a belső energiák felszabadításában. Vonzóbb leszel az ellenkező nem számára. Ezen a napon előnyben részesítheti a curlinget. Jobb, ha "klasszikusabb" és rendezettebb. Kerülje a kaotikus fürtöket.

Witch.net

 • Horoszkóp a mai napra
 • Heti horoszkóp
 • Horoszkóp 2021-re
 • Havi horoszkóp
 • Kompatibilitási horoszkóp
 • Keleti horoszkóp 2020-ra
 • Horoszkóp 2020-ra
 • Hit és vallás
 • Gyakorlat
 • Tarot kártyák
 • A világ titkai
 • Nevek és névnapok
 • varázslat
 • Az extraszenzorok harca
 • Összeesküvések
 • Pénz összeesküvések
 • A szibériai gyógyító cselekményei
 • Gonosz szem és károsodás
 • Pénznaptár
 • Mágneses viharnaptár
 • Naptár 2020
 • szépség
 • Egészség
 • Kapcsolatok
 • Kert és házikó
 • Gyerekeink
 • Ugrás a tartalomra

Eljött a várva várt tavasz, és hamarosan a nők gratulációkat és ajándékokat kapnak az erősebb nemektől. Nagyon fontos felkészülni erre az eseményre, és esetleg átalakulni egy új frizurával vagy váratlan hajszínnel. A bőrre és a körmökre is megfelelő ápolásra van szükség egy hosszú, fárasztó tél után. Segítségül létrehoztunk egy hajvágásról és szépségről szóló naptárat a Hold fázisai szerint 2020 márciusára, amelynek segítségével a legpozitívabb eredményt lehet elérni és hosszú ideig megőrizni..

 • Kedvező napok a hajvágáshoz 2020 márciusában: március 1., 10–13, 15, 18–21, 26.
 • A hajfestés kedvező napja 2020 márciusában: március 1., 6., 7., 10., 12., 13., 15., 17–19., 21., 26., 31. március.
 • Kedvező napok a manikűr, a pedikűr számára 2020 márciusában: március 1., 2., 6., 7., 13., 15., 17–19., 21., 23., 30., 31. március.

Olvassa el még:

Holdnaptár a hajvágáshoz, a hajfestéshez, a manikűrhöz, a pedikűrhöz 2020 márciusára

2020. március 1-je, 7-8 holdnap, a növekvő hold az Ikrekben.

 • Hajvágás - a frizura hosszú ideig megőrzi formáját.
 • Hajfestés - a hajjal végzett bármilyen kísérlet sikeres lesz.
 • Manikűr, pedikűr - sok szerencsét, jó hangulatot.
 • Arcápolás - ma a nyak és a dekoltázs környéke igényli a figyelmet: masszázs, hámlasztás, tápláló maszk.
 • Testápolás - válasszon "könnyű" ételeket az ételéből.

2020. március 2., 8–9 holdnap, a növekvő hold az Ikrekben.

 • Hajvágás - ne végezzen semmilyen eljárást.
 • Hajfestés - nem ajánlott, a haj károsodhat.
 • Manikűr, pedikűr - festse körmeit a kedvenc színe szerencséjére, szerezzen be manikűröt, pedikűröt.
 • Arc - készítsen tejmaszkot.
 • Testápolás - enni töredékesen és többet mozogni.

2020. március 3., 9–10 holdnap, a növekvő hold az Ikrekben.

 • Hajvágás - vigye át az összes haj manipulációt egy kedvezőbb napra.
 • Hajfestés - kedvezőtlen nap.
 • Manikűr, pedikűr - a körömvágás ma olyan, mint a só szórása (sajnos).
 • Arcápolás - a tejmaszkok tonizálják a bőrt.
 • A testápolás jó alkalom a medencére.

2020. március 4., 10–11 holdnap, a növekvő hold a rákban.

 • Hajvágás - negatívan befolyásolhatja az egészséget.
 • Hajfestés - tegye félre a színezést.
 • Manikűr, pedikűr - jobb, ha egy másik napra halasztjuk a mesterhez való utat.
 • Arckezelések - pihenjen ma az arcának.
 • Testápolás - nincs szükség eljárásra.

2020. március 5., 11–12 holdnap, a növekvő hold a rákban.

 • A fodrász kedvezőtlen nap a fodrász számára.
 • Hajfestés - problémákat hozhat az életedbe.
 • Manikűr, pedikűr - kedvezőtlen idő a műköröm meghosszabbítására, mivel ebben az időben a test lelassítja a biológiai folyamatokat. Ha fokozni szeretné szépségét és varázsát, akkor napnyugta után nyugodtan manikűrözhet.
 • Arcápolás - ma különös figyelmet fordítson a bőrére.
 • Testápolás - kényeztesse magát és lazítson egy nehéz munka után.

2020. március 6., 12–13 holdnap, a növekvő hold Oroszlánban.

 • Hajvágás - a fodrász látogatása veszekedésekkel és botrányokkal jár.
 • Hajfestés - tanácsos a hajat sötét tónusokkal festeni és a végeit levágni.
 • Manikűr, pedikűr - ma a manikűr segít növelni tekintélyét és magabiztosságot ad.
 • Arcápolás - az arc tisztítása nagyszerű lesz, az anyajegyek és szemölcsök eltávolításának eredménye tetszeni fog.
 • Testápolás - szőrtelenítést végezhet viasz vagy cukrozás segítségével.

2020. március 7., 13–14 holdnap, a növekvő hold Oroszlánban.

 • Hajvágás - ha ma dönt a hajvágás mellett, készüljön fel arra, hogy a haja nagy szálakban göndörödik, de vastagabb is lesz.
 • Hajfestés - ajánlott természetes alapú festékeket használni.
 • Manikűr, pedikűr - a körmök levágása ma nemcsak jó hír, hanem az is, hogy kiküszöbölje a zűrzavart ügyeiben és gondolataiban.
 • Arcápolás - szemöldök és szempilla ápolás.
 • Testápolás - a holdnapok kiválóan alkalmasak a petevezetés, különösen az ampeloterápia megkezdésére.

2020. március 8., 14–15 holdnap, a Szűz növekvő holdja.

 • A hajvágás kedvezőtlen nap, tartózkodjon a haj manipulálásától.
 • Hajfestés - nem ajánlott, a haj károsodhat.
 • Manikűr, pedikűr - rosszindulatúakat vonz magához, ellenségek, meghatóvá tesz.
 • Arcápolás - ma hatékony kezelés lesz a pattanások ellen.
 • Testápolás - a hold figyelmeztet: nincsenek merev diéták. Ma teljesen meg kell enni. Este vigyázzon a lábaira.

2020. március 9. 15-16 holdnap, telihold a Szűzben.

 • Hajvágás - halasztani egy jobb napra.
 • Hajfestés - jobb, ha a színezést elhalasztja egy másik napra, hogy ne okozzon pénzügyi instabilitást.
 • Manikűr, pedikűr - telihold. Kedvezőtlen nap. vágja le a körmöket a kudarcok és problémák miatt.
 • Arcápolás - azok számára, akiknek arcbőre irritált, kipirosodott, tágult kapillárisokkal rendelkezik - jobb, ha manapság megtagadnak minden maszkot.
 • Testápolás - szauna ellenjavallatok hiányában - a mai örömök legjobbja.

2020. március 10, holdnap 16-17, fogyó hold a Mérlegben.

 • Hajvágás - bemutatott fodrász és fejmasszázs.
 • Hajfestés - válasszon természeteshez közeli hangokat.
 • Manikűr, pedikűr - Körömvágás a rossz hírekhez.
 • Arc - tápláló maszk segít felkészülni az estére.
 • Testápolás - a fürdő remek kezdete a napnak.

2020. március 11, 17-18 holdnap, fogyó hold a Mérlegben.

 • Hajvágás - meglep.
 • Hajfestés - fejfájást fog kapni.
 • Manikűr, pedikűr - a meghosszabbított körmök nem fognak tartani.
 • Arcápolás - ma van a megfelelő alkalom a mimikai töltésre.
 • Testápolás - érdemes időt szánni a pihentető kezelésekre.

2020. március 12., 18–19 holdnap, a Skorpió fogyó holdja.

 • Hajvágás - hajvágás ajánlott, raszta.
 • Hajfestés - sötét színekkel festhető.
 • Manikűr, pedikűr - kedvezőtlen nap, körmök vágása a problémákra.
 • Arcápolás - a joghurt és a kefir maszkok jók.
 • Testápolás - próbáld ki magad futóként, futópad is megteszi.

2020. március 13., 2019–2020 holdnap, fogyó hold a Skorpióban.

 • A hajvágás kiváló alkalom a haj kísérletezésére.
 • Hajfestés - érdemes világos színűre festeni.
 • Manikűr, pedikűr - megvédi a nehéz helyzetektől és problémáktól.
 • Arcápolás - az öregedésgátló kezelések kiváló eredményeket hoznak.
 • Testápolás - a sportok közül válasszon szabadtéri csapatjátékokat.

2020. március 14.20 holdnap, csökkenő hold a Nyilasban.

 • Hajvágás - egy fodrász egy ilyen napon nem befolyásolja a haj egészségét, de kudarcokat és bajokat vonzhat Önhöz.
 • Hajfestés - kedvezőtlen nap.
 • Manikűr, pedikűr - át kell ütemezni.
 • Arcápolás - használhat bozótot, peelinget.
 • A testápolás jó nap az epiláláshoz.

2020. március 15. - Hold napja, fogyó hold a Nyilasban.

 • Hajvágás - ha arról álmodozik, hogy meggazdagszik, menjen fodrászhoz.
 • Hajfestés - tanácsos a hajat sötét tónusokkal festeni és a végeit levágni.
 • Ma este manikűr, pedikűr - vonzóbbá tesz az ellenkező nem számára.
 • Arc - gondosan vigyázzon a szemre és a szem körüli bőrre.
 • Testápolás - kényeztesse magát egy tejfürdővel.

2020. március 16. 21-22 holdnap, fogyó hold a Bakban.

 • Hajvágás - Hajvágás ma pénzért, emberekért és munkahelyi és iskolai nehézségekért.
 • Hajfestés - jobb, ha nem csinálsz újat, csak bevált színeket használj.
 • Manikűr, pedikűr - ma nem érdemes levágni a körmét, mivel az ezen a napon keletkezett sebek és vágások sokáig gyógyulnak.
 • Arcápolás - ma a szem körüli bőrápolás kedvező.
 • Testápolás - sportolás közben növelheti a szívizom terhelését, mivel a szív- és érrendszer ma a legkevésbé sérülékeny.

2020. március 17, 22–23 holdnap, a fogyó hold a Bakban.

 • Hajvágás - várjon egy keveset fodrászattal: veszélyeztetheti a látását.
 • Hajfestés - a nap radikális hajváltásra alkalmas, sokkal szexibbnek fog kinézni.
 • A manikűr, a pedikűr a legjobb nap a köröm meghosszabbítására ebben a hónapban. Hosszú ideig fognak tartani, és a köröm tönkremenetelének kockázata minimális. És a körmök levágása szerencsét hoz.
 • Arcápolás - ma kedvező az arctisztítás.
 • Testápolás - minden figyelem ma az ízületekre. A nyújtási gyakorlatok szintén jó eredményeket hoznak..

2020. március 18, holdnap 23–24, fogyó hold a Bakban.

 • A hajvágás kedvező nap a hajvágáshoz ebben a hónapban. A mai hajvágás után jobban érzi magát, javul az egészsége..
 • Hajfestés - biztonságosan megváltoztathatja a hajszínét.
 • Manikűr, pedikűr - ma levághatja körmeit, manikűrözhet, pedikűrezhet, körmöket építhet, ez nem befolyásolja a sorsát.
 • Arcápolás - hámlasztó maszkok, peeling.
 • Testápolás - bármely eljárás sikeres lesz.

2020. március 19, 24-25 holdnap, csökkenő hold a Vízöntőben.

 • A fodrász pénzhaj. Vágja le még ma a haját, hogy vonzza a pénzt, az üzleti sikereket, a kereskedelmet. Az ilyen hajvágás utáni ügyletek jobban végződnek, mint tudnák.
 • Hajfestés - kísérletezhet a hajszínnel.
 • Manikűr, pedikűr - a manikűr és a pedikűr ezen a napon segít összejönni a tervek és ötletek megvalósításában, és meghosszabbítja az életét.
 • Arc - csak természetes, természetes gyógymódokat használjon.
 • A testápolás kedvező alkalom a fizikai aktivitásra, ezek segítenek a fogyásban.

2020. március 20, holdnap 25-26, a Vízöntő fogyó holdja.

 • Hajvágás - ezen a napon feltétlenül vágja le a haját, hogy fényesebbé és érdekesebbé tegye az életét.
 • Hajfestés - jobb, ha másik időpontot választasz, ha radikálisan meg akarod változtatni a haj színét.
 • Manikűr, pedikűr - ha ilyen napon levágja a körmét, apróságok miatt veszekedhet barátaival és családjával. Ön is elveszítheti a hitét önmagában..
 • Arcápolás - a hidratáló és fiatalító maszkok igazi ajándék lesz az arcod számára.
 • Testápolás - a mai sportolás nemcsak megőrzi alakját, hanem segít a munkabeli hangulatra hangolódásban is.

2020. március 21. 26-27 holdnap, fogyó hold a Halakban.

 • Hajvágás - egy új fodrász magabiztosabbá teszi majd magát.
 • Hajfestés - bármely színtől szebb és vonzóbb lesz.
 • A manikűr, a pedikűr jó nap manikűrhöz és pedikűrhöz. Segít megszabadulni a magánytól. Csak ne nyújtsa ki a körmét, hanem végezzen manikűrt.
 • Arcápolás - használjon maszkokat és ránctalanító termékeket.
 • Testápolás - mikor epilálja a hajat? Természetesen ma!

2020. március 22.27-28 holdnap, csökkenő hold a Halakban.

 • Hajvágás - Ma nem ajánlott levágni a haját. Előnyben részesítse a terjedelmes formázást - ez gazdagságot hozhat.
 • Hajfestés - ma csak gyengéd festékekkel festheted a hajad.
 • Manikűr, pedikűr - manapság manapság nem ajánlott, mivel később rosszabbá válnak, hámlanak és eltörnek.
 • Arcápolás - Hatékony pattanáskezelés.
 • Testápolás - ma remek nap a rossz szokások feladására.

2020. március 23. 28-29 holdnap, csökkenő hold a Halakban.

 • Hajvágás - ma ne menjen fodrászhoz.
 • Hajfestés - halasztja a hajfestést.
 • Manikűr, pedikűr - ha új kapcsolatot akar kezdeni, vagy felpezsdít egy régi szerelmet, szerezzen manikűröt vagy manikűröt ma, építse fel körmeit.
 • Arcápolás - az arcmaszkok jó hatást fognak nyújtani.
 • Testápolás - ideális esetben a párolt zöldségeknek az étrendben kell lenniük.

2020. március 24., 29., 30. - 1 holdnap, újhold a Kosban.

 • Hajvágás - ne vágja le a haját ma, hogy ne változtassa meg rosszul a sorsát és a karmáját.
 • Hajfestés - kedvezőtlen nap.
 • Manikűr, pedikűr - ne vágd le ma a karmaidat, mivel a körmöd elvágásával veszekedéseket és veszekedéseket vonzasz az életedbe.
 • Arcápolás - pihenjen az arcán.
 • Testápolás - csak pihentető masszázs megengedett.

2020. március 25., 1-2 holdnap, a növekvő hold Kosban.

 • Hajvágás - ma jobb a stílus.
 • Hajfestés - jobb a wellnesskezelésekhez.
 • Manikűr, pedikűr - jobb, ha a manikűrt kézbőrápolási eljárásokkal helyettesítjük.
 • Arcápolás - a vitamin komplex maszkok tökéletesen felszívódnak.
 • A testápolás remek kezdet a nagyszerű wellness programokban.

2020. március 26., 2-3 holdnap, a növekvő hold a Bikában.

 • Hajvágás - a haj vágására és festésére ma szükség van azok számára, akik javítani akarják egészségüket és ellenállást a negatív környezeti tényezőkkel szemben.
 • Hajfestés - akár nagyon hosszú hajat is festhet, az eredmény meghaladja az elvárásokat.
 • Manikűr, pedikűr - ma jobb visszautasítani a manikűrt és a pedikűröt, lehetőség van az ujj károsítására, és nagyon hosszú és fájdalmas időbe telik a gyógyulás.
 • Arcápolás - Természetes maszkok.
 • A testápolás jó nap a rossz szokásoktól való megszabaduláshoz és a diéta megkezdéséhez.

2020. március 27., 3–4 holdnap, a növekvő hold a Bikában.

 • A hajvágás kedvezőtlen nap a hajvágáshoz. A hajvágás egészségügyi problémákat okozhat.
 • A hajfestés nem nagyszerű ötlet. Add fel ezt az ötletet. Ha valamit meg akar változtatni a képen, akkor előnyben részesítse a terjedelmes stílust.
 • Manikűr, pedikűr - ma pihenjen ki, és hagyja pihenni a körmét. A manikűr és a pedikűr átütemezése egy másik napra.
 • Az arc egy jó nap a pórusok tisztítására.
 • Testápolás - töltsön minél több időt a szabadban, a légzőgyakorlatok előnyösek.

2020. március 28., 4–5 holdnap, a növekvő hold a Bikában.

 • Fodrász - jobb, ha ma nem vágja le a haját, és még a végeit sem vágja le, különben a haj rakoncátlanná válik, bár gyorsabban nő.
 • Hajfestés - el kell halasztani, bajba kerülhet.
 • Manikűr, pedikűr - ma ne vágd le a körmödet és ne csinálj arcmaszkot, ne csábítsd a sorsot.
 • Arcápolás - pihenjen az arcán.
 • Testápolás - a testből ma eltávolított szőr lassan vissza fog nőni.

2020. március 29., 5–6 holdnap, a növekvő hold az Ikrekben.

 • Hajvágás - semmi esetre sem szabad ezen a napon fodrászni, mert veszélyes lehet egészségére.
 • Hajfestés - ma jobb, ha természetes festékekkel festjük a hajat, és nem lehet elszíneződni.
 • Manikűr, pedikűr - rossz nap. A manikűr manapság csalódást és gonoszságot vonz, és kiszámítja az embereket az életedbe. Van esély arra, hogy ellenséget szerezzen.
 • Arcápolás - a tápláló maszkok hasznosak, jobb megtagadni a hámlást.
 • Testápolás - Tartózkodjon a túlevéstől, különösen a zsíros, húsos és nehéz ételektől. A böjt nap hasznos, terápiás böjt, ne feledkezzünk meg a vitaminokról.

2020. március 30., 6–7 holdnap, a növekvő hold az Ikrekben.

 • Hajvágás - a hajvágás ma, bár ez felgyorsítja a haj növekedését, mégis csintalan lesz.
 • Hajfestés - ezen a napon nem ajánlott festeni a hajat, jobb, ha egyáltalán nem érinti őket.
 • Manikűr, pedikűr - a körmök levágása ma szükséges azok számára, akik javítani akarják a másokkal való kapcsolatukat, rendezni akarják az üzleti életet, önmagukat és életüket.
 • Arcápolás - tisztítsa meg az arcát.
 • Testápolás - előnyös ellátogatni egy fürdőbe vagy szaunába.

2020. március 31., 7-8 holdnap, a növekvő hold a rákban.

 • Hajvágás - ha fodrászol, akkor a hajad hosszú ideig vissza fog nőni.
 • Hajfestés - ma a legjobb, ha a haját világos árnyalatokkal festjük, ez segít elkerülni a legtöbb kudarcot.
 • Manikűr, pedikűr - a körömápolás manapság a vér- és fejbetegségek megelőzésére szolgál.
 • Arcápolás - az öregedésgátló maszkok segítenek elveszíteni néhány évet.
 • Testápolás - szőrtelenítés nem ajánlott.

© A hajvágás és szépség holdnaptárát 2020 márciusára Marina Alexandrova asztrológus állította össze, különös tekintettel a The Witch oldalra.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A legjobb eszközök értékelése. Melyik keratin a legjobb a haj kiegyenesítéséhez?

A keratin kiegyenesítése ma nagyon népszerű. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy a hajad tökéletesen egyenes legyen, és ezt az eredményt több hónapig megtartsa..

A citrom haját világosító szabályok

A citrom természetes tisztítószer. A mindennapi életben vízkőtelenítésre, réz- és sárgaréz termékek tisztítására használják. A citrom ékeket áfonyával párosítják, hogy a fogak fehérek legyenek.