Legfontosabb / Kiegészítők

Kit a keratin haj helyreállításához KRT, Ollin Keratin Royal Treatment. Áttekintésem és benyomásom

Kiegészítők

Ma szeretném megosztani veletek az első benyomásokat a vadonatúj Ollin Keratin haj helyreállító készletről. Ez egy általános SPA eljárás, amelynek semmi köze a keratin kiegyenesítéséhez..

A vállalat négyfokozatú rendszert kínál nekünk.

 • 1. lépés - tisztítás.

Folyékony sampon mézszínű, átlátszó és gyöngyház nélküli, gyengén habzik. Nem hoz létre vastag habot. A hab rosszul oszlik el a hajon, és nagyon gyorsan ülepedik. A haj első habosítását nem is nevezik habzásnak. Másodszor azonban kellemetlen szárazságig és nyikorgásig mossa. Mindezzel bizonyos szálak zsírosak maradnak. Általában bajom van ennek a samponnak a forgalmazásával..

 • 2. lépés - szérum.

Ez egy édes illatú fehér folyékony tej. A szérumot felviszem a hajamra, és minden szálat ultrahangos vasalóval kezdek el dolgozni. A következő beállításokat állítottam be: ultrahang - szinte a maximumig, infravörös sugárzás - szinte a minimumig. Nem szeretem a vas melegítő hatását: nagyon erősen nyomja a hajam. Általában ez plusz! Képzelje el, hogy ez az infravörös sugárzás valóban mennyit emel! Még mindig engedje le maga mögött))).

3 perc elteltével a szérum leöblítése nélkül vigye fel a balzsamot.

 • 3. lépés - balzsam.

Kissé vastagabb, mint a tej, de mégis elég folyékony.

Újra ultrahangos vasalóval dolgozom a szálakon. És utána még öt percig tartom a maszkot. Aztán lemosom vízzel.

 • 4. lépés - permetezés.

Enyhén száraz hajra alkalmazzák. De utoljára (ultrahangos vasalóval) nem használtam.

Benyomás.

Az első alkalmazásom ultrahangos vasalás nélkül történt. Az eljárás egyáltalán nem tűnt nekem! Nem ad sűrűséghatást, nincs észrevehető kozmetikai hatás sem. Van néhány fejlesztés, de ezek nem úgy néznek ki, mint egy összetett négyfokozatú rendszer. Inkább csak egy rituálé céljából: balzsamot felhordva és lemosva!

A haj szaga nem nagyon tartja magát, és elveszíti a legjobb jegyeit. Ha nem rendelkezik ultrahangos vasalással, akkor nem javaslom ennek a rendszernek a megvásárlását. Van azonban egy termék, amely nagyon kellemes. Ez spray!

Hosszú évek óta ismétlem nektek, hogy a spray-k láthatatlanok, de a hajápolás fontos segítői! Szeretek hidratáló krémeket választani, ne legyenek fényes kozmetikai hatásuk, ne adjanak fényt, ne javítsák a fésülést... És miért is van szükség ilyenkor, kérdezed?!

A permet víz. Leginkább a víz hatol be a hajba. Sem a tejszín, sem az olaj nem hatol be annyira a kéreg alá, mint egy könnyű vízcsepp. A kezdetben sérült haj elveszíti vízvisszatartó képességét, és minden probléma innen indul..

A hidratáló spray-k segítenek a hajnak több vizet visszatartani. Ezért permetezem a hajamat nedves hajra. Kémiai összetétel hatol be a hajba, amely, mint egy szivacs, felszívja a vizet, megköti és visszatartja. Miután ezt a funkciót maga a haj is elvégezhette. De a festék és a termikus egyengetés hatására egyes fehérjekötések megsemmisülnek, és kevesebb a víz a hajban..

A jó spray-nek véleményem szerint a legláthatatlanabb, de legfontosabb feladata van.!

Ha a spray sok-sok szilikont, polimert tartalmaz, ragyogást, fésülést és simaságot kölcsönöz neked! De a szilikonok nem hatolnak be és nem szívják fel a vizet. Igen, segítenek abban, hogy a víz ne párologjon el, hanem csak a víz, amelyet már a haj tart. Nem fognak további nedvességet vonzani.

Jó hidratáló spray - könnyű kompozíció, amely könnyen behatol a hajhagymába, visszatartja a vizet, de nem ad észrevehető kozmetikai hatást.

A spray-k kötelezőek! Öt éve írok a hajápolásról, és öt éve mindig volt hidratáló spraym.!

Az Ollin Keratin remek lehetőség! Igen, eredetileg regeneratívként jelentették be! De nincs benne rengeteg szilikon. Könnyű! A keratin fehérje felszívja a vizet, így a spray jól megbirkózik a hidratálás feladatával.

Az ultrahangos vasalás hatása.

Ezen eljárás után magabiztosan tudok tanácsot adni az ultrahangos vasalásról! Vennünk kell! Miért? Nézze: van egy Ollin-eljárás, amely önmagában gyenge. Miért adott 1200 rubelt? Valószínűleg a spray-hez. És ne bánja! De minden termék hatását szeretné elérni!

És van ultrahangos vasaló! (A vasalásról bővebben lásd. itt és itt ) Hozzáadjuk egy gyenge eljáráshoz, és nem nagyszerű, de jó ellátást kapunk!

Reggel nagyon szép kis fürtökkel-hullámokkal ébredtem. Gyönyörűen csillogtak, mindegyik göndör szép formájú volt. Első pipa! Az eljárás akkor ad értelmet, ha a haj természetes szerkezete a legjobban néz ki..

De az eljárás nagyon egyszerű, a súlyozás hatása nélkül. És miután az összes fürtömet átfésültem, olyan bolyhos! A kiegyenesítés során a haj felvillanyosodott (számomra szokatlan jelenség). Hibáztatom a sampont. Nagyon tisztítja és előkészíti a hajat a kompozíció felszívódásához, de a kompozíció (de nem, a samponnak semmi köze hozzá, a kompozíciót hibáztatni kell) nem kellően fényezi a hajat.

Másrészt ez plusz! Ez az eljárás alkalmas szőke, szőrös, szőr helyett hajra. Mert a nagy súlyozás sem felel meg nekik!

Kiegyenesítem, olajjal fényezem... És most észreveszem az eljárás további pluszát: növeli a sűrűséget! Három fejmosás után marad némi sűrűségi hatás. És ez a harmadik plusz, azaz belülről valóban van helyreállító hatás!

Rekonstrukcióval Lanza nem hasonlít össze. Lanza sokkal erősebb!

Lehetősége van egyéni megközelítésre, különböző koktélokat keverhet. És némelyikkel ragyogóbb, mint Ollin. A sűrűség nagyobb! A hatás hosszabb. Két hétre elegem van, azaz tizennégy fejmosásra.

Ollin Megapolis SPA Sokkal jobban tetszett, mint az Ollin Keratin Recovery.

Az eljárás nem haszontalan. Akarok? Próbáld ki. A haszon lesz.

Legalább lesz jó spray és érdekes tapasztalat)). Bár, ha nincs ultrahangos vasalás, akkor valószínűleg egyáltalán nem fog tetszeni.

Tehát most nagyon aktívan fogok tanácsot adni Önnek és ennek a "kütyünek". Javítja bármely termék behatolását és ezáltal javítja a hatást.

Ollin Keratin Royal Treatment vélemények

Keratin komplex

Ollin Keratin Royal kezelés

Ollin Keratin Royal kezelés
A haj keratinizálásának otthoni elvégzéséhez az Ollin márka komplex "Keratin Recovery" -jét hozták létre. A készlet egyes termékeinek tulajdonságai nem alacsonyabbak a szalonkezeléseknél.
Az Ollin Keratin Royal kezelőkészlet 4 terméket tartalmaz 100 ml térfogatban:

Tisztító sampon - keratinnal és B5 provitaminnal dúsítva előkészíti a hajat a továbbiakban. További részletek

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

143 ₽ összeget spórol

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

A keratinnal történő permetezés fenomenális fényt kölcsönöz a hajnak, egyenletessé teszi a haj szerkezetét és javítja a fésülést. Hogyan kell használni: Fújjon tiszta, nedves hajra hajszárítás előtt, vagy száraz hajra, mielőtt használna hajformázó fogót. Ne mossa le.

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Keresés ezzel a termékkel

 • ollin
 • ollin keratin
 • ollin spray
 • hajlakk
 • keratin
 • spray fényt a haj
 • kapous
 • ollin keratin
 • csillag
 • professzionális hajlakk

Ollin Professional / Spray KERATIN ROYAL KEZELÉS a haj fényéhez keratinnal 4. lépés, 100 ml

Régóta használom, a drágák közül választok, de ez a legjobb. A kép nem egyezik, el kell olvasnia a leírást

Nagyra értékeljük ügyfeleink visszajelzéseit! Szigorúan figyeljük termékeink minőségét. Köszönjük a visszajelzést.!

Jött a parancs. A permetet buborékfóliába és sűrű filmbe csomagolták. Semmi sem ömlött, minden kiváló állapotban van. A palack külleme más. De a képen egy 50 ml-es spray látható, és a 100 ml-es leírásban 100 ml jött, talán ettől függ a csomagolási forma. De szerintem egyáltalán nem félelmetes.

Frissítem az áttekintést. 4-szer használták, nem tetszett. Ha nedves hajra kenjük, akkor van egy kis fény, de szó szerint 10 percig és ennyi. Amikor a haj teljesen megszáradt, szárítsa meg hajszárítóval, és magától szárítsa meg, mintha valami unalmasnak tűnne. Sötét hajamon különösen feltűnő. Ha nedves hajra kenjük, akkor egyáltalán nincs fény. Csak ezt a spray-t rendeltem, nem az egész szert. De azt hiszem, ez nem múlik rajta. Nem lenyűgözte.

Köszönjük a visszajelzését! Cégünk szigorúan ellenőrzi az általa előállított termékek minőségét. Minden ügyfelünk véleménye rendkívül fontos számunkra. Köszönöm!

Helyreállítási előzmények Ollinnal

Tartozom ennek a márkájú hajnak, tartozom a mai hajam minőségéért és a jó hangulatért) Kit érdekel, kérdezem a vágás alatt!

Szóval, egy kis háttér. A márkával való ismerkedésem majdnem egy évvel ezelőtt kezdődött, az ok eléggé mindennapos - cseréltem a gazdát. A hajam megjelenése és minősége már régóta nem felel meg nekem. A haj az életkor előrehaladtával egyre vékonyabbá és szárazabbá válik. Kéthavonta adjon további pontosítást. A haj hasonlított vattára. Az új mester kategorikusan ajánlotta ezt a márkájú hajápolási termékeket, orosz, megfizethető áron, és még nem találkoztam kudarcos termékeivel. Ezért sietek megosztani, mi van, ha a hozzászólásom segít valakinek gyönyörű hajat és önbizalmat szerezni)

Sok márkájú terméket, különféle vonalakat használtam. Ma az OLLIN Professional MEGAPOLIS termékcsalád két termékéről mesélek: hajlakk keratinnal és intenzív hajkrém fekete rizzsel.

Intenzív hajkrém "Fekete rizs" OLLIN Professional MEGAPOLIS


Azt kell mondanom, hogy korábban egyáltalán nem szerettem a letörölhetetlen maszkokat, balzsamokat és krémeket. De minden megváltozott. Kész vagyok odeket énekelni ennek az eszköznek. A krémet a megmosott hajra kenjük. Tudom, hogy valaki nem használ balzsamot a krém használata előtt, de nem tudom. Ezért: sampont, balzsamot, majd kenje be ezt a krémet törölközővel szárított hajra. A krém egyszerre kondicionáló és formázó termék. 250 ml-es kiszerelésben, egy alkalmazáshoz (hajam éppen a váll alatt van) nagyon kevésre van szükségem (kétszer annyi krém van a színmintán), gazdaságilag szuperül alakul. Külön meg kell jegyezni, hogy a krém adagját meg kell érteni és szigorúan be kell tartani, az első alkalmazáskor dió nagyságú krémmel kentem a hajra krémet, majd a fazon után jégcsapokat kaptam.

Az illata nagyon finom, legfeljebb egy órán át tart a hajon. Állag - közepesen zsíros tejföl))) A hajon jól eloszlik. Hajra kenem, a gyökerektől 5 cm-re visszahúzódom.

Mit csinál?
A haj vele hidratáltabb, élénkebb és hajlékonyabb. A krém megkönnyíti a fésülést, formázást, hővédelmet nyújt.

Krém szulfátok és parabének nélkül. Fekete rizs kivonatot és hidrolizált keratint tartalmaz.

Felhasználhatósági időtartam a csomag felbontása után - 12 hónap.
Felhasználási idő: 8 hónap
Ár: 398 rubelért vásárolt
Értékelés: 5+

Spray a mély haj rekonstrukciójához OLLIN Professional MEGAPOLIS Keratin Plus

Szintén pótolhatatlan dolog az én gondomban. Közvetlenül a krém után 4-5 cipzárt alkalmazok egyenletesen a teljes hajtérfogaton. A spray helyreállítja a haj szerkezetét, védelmet nyújt, anti-stressz és öregedésgátló. A haj nem nehezedik le. Krém nélkül próbáltam ki, remekül működik, de jobban működik párban. Jól hidratálja és táplálja a hajat. Végül rugalmasak és omladozóak. Vata feledésbe merült.

A készítmény második helyén víz után hidrolizált keratin található. Az illata is finom, sokáig nem marad a hajon. 125 ml-es kiszerelésben egy palackot használok 3 hónapos használatra.

Felhasználhatósági időtartam a csomag felbontása után - 12 hónap.
Felhasználási idő: 9 hónap
Ár: 540 rubelért vásárolt
Értékelés: 5

Remélem, hogy a posztom segít valakinek, mivel a mesterem egyszer tanácsokkal segített.
Köszönöm a figyelmet!

Keratin kiegyenesítés. OLIN. Visszajelzés szükséges

Mert Nem vagy bejelentkezve. Bejönni.

Mert a téma archiválásra kerül.

Mert Nem vagy bejelentkezve. Bejönni.

Mert a téma archiválásra kerül.

Mert Nem vagy bejelentkezve. Bejönni.

Mert a téma archiválásra kerül.

Mert Nem vagy bejelentkezve. Bejönni.

Mert a téma archiválásra kerül.

Mert Nem vagy bejelentkezve. Bejönni.

Mert a téma archiválásra kerül.

Mert Nem vagy bejelentkezve. Bejönni.

Mert a téma archiválásra kerül.

Mert Nem vagy bejelentkezve. Bejönni.

Mert a téma archiválásra kerül.

Mert Nem vagy bejelentkezve. Bejönni.

Mert a téma archiválásra kerül.

Mert Nem vagy bejelentkezve. Bejönni.

Mert a téma archiválásra kerül.

Hirdetések az NN.RU - Hobby oldalon

Szerző Lofts Nora sorozat Great Pirates Publishing House Armada Kiadás éve 1998 Borítótípus Porzsák Borító szerző Nora Lofts Formátum.
Ár: 370 dörzsölje.

olaj, vászon, akvarell kapható, antik keret, váz térítés ellenében cserélhető Saját keret műhely, 4000 bagett vm.
Ár: 7 000 dörzsölje.

Kiadás éve 1990 Megőrzési állapot Jó szerző Samuil Marshak Kiadvány formátuma 130x200 mm (közepes formátum) Oldalak száma 2272 ISBN.
Ár: 820 dörzsölje.

Brazier hossza 1250mm, szélessége 350mm - 10500 rubel / darab. Tűzifa fogantyúval vagy anélkül, bronz színű - 4000 rubel / darab.
Ár: 4000 dörzsölje.

Minden gyermek kiemelkedővé válhat, mindenki képes megvalósítani álmait. A legfontosabb az, hogy helyesen meghatározzuk, mi tetszik neki, és.

Ollin KRT Keratin Royal kezelőkészlet a keratin haj helyreállításához 350 ml

A KRT készlet négy egyedi terméket tartalmaz

Kapcsolódó termékek

Ollin Keratin Royal Treatment Shine Spray 50 ml

Ollin Keratin Balm Keratin Royal kezelés 100 ml

Sampon keratinnal Ollin Keratin Royal Treatment 100 ml

Ollin Keratin Royal Treatment helyreállító szérum keratinnal 100 ml

Leírás

A KRT szett négy egyedülálló terméket tartalmaz: enyhe tisztító keratin sampon, azonnal revitalizáló szérum, dúsított keratin balzsam, abszolút ragyogó spray keratinnal.


A termékek formátuma többször lehetővé teszi az otthoni eljárást.
A KRT termékek használatával elért eredmény hasonló a szépségszalonban végzett komplex helyreállító eljárás eredményéhez.

A haj azonnali keratin-telítettségét a haj bármilyen színezése után, valamint kémiai egyengetés vagy hajsütés után hajthatjuk végre..

A Keratin Royal Treatment nemcsak gyönyörű megjelenést kölcsönöz a hajnak, hanem teljes és hatékony eljárást is biztosít a belső haj helyreállításához a termékek magas keratin tartalma miatt..
Nemcsak a haj külső héja - a kutikula, hanem a mélyebb rétege - a kéreg is helyreáll.

A készlet tartalma:

- TISZTÍTÓ SAMPON KERATINNAL 100ml.

Egy speciális sampon, amelyet a haj további helyreállítási eljárásokra való előkészítésére terveztek. Gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt,
hidratál és véd. Hatóanyagok: hidrolizált keratin, B5 provitamin.

- Azonnali helyreállítási szérum 100ml.

A szérum gyors és intenzív helyreállítást biztosít. Erősíti a hajat, kisimítja a kutikulát és feszességet biztosít. Ennek eredményeként a haj védve van a káros környezeti hatásoktól és az elszíneződésektől. Hatóanyagok: keramidok, kreatin C-100, aminosavak.

- MEGERŐSÍTŐ BALZAM KERATINNAL 100ml.

Balzsam a haj telítettségének maximalizálására keratinnal.
Intenzíven hidratálja, kisimítja a kutikulákat és antisztatikus
a hatás.
Hatóanyagok: hidrolizált keratin, búzafehérjék, B5 provitamin.

- Absolute Shine with KERATIN 250ml.

A keratinnal történő permetezés fenomenális fényt kölcsönöz a hajnak, egyenletessé teszi a haj szerkezetét és javítja a fésülést.
Hatóanyagok: vadgesztenye kivonat, B5 provitamin.

KERATIN KIRÁLYI KEZELÉS A sérült és legyengült haj keratin helyreállítása

Eljárás a sérült és legyengült haj azonnali keratin-telítésére. Hozzájárul nemcsak a haj külső héjának - a kutikulához, hanem annak mélyebb rétegéhez - a kéreg helyreállításához.

Végezhető otthon, valamint bármilyen színezés, kémiai kiegyenesítés vagy göndörítés után.

Az eljárás lehetővé teszi, hogy a haj gyönyörű megjelenést, további hangerőt és fényt adjon..

AZ ELJÁRÁS FELHASZNÁLÁSA:

 1. Keratin tisztító sampon.
 2. Azonnali hajjavító szérum.
 3. Erősítő keratin balzsam.
 4. Abszolút fény a keratinnal.

AKTÍV ALKATRÉSZEK:

 • Hidrolizált keratin.
 • B-5 provitamin.
 • Keramidok.
 • Kreatin C-100.
 • Búza fehérjék.

LÉPÉSENKÖZI UTASÍTÁS:

 1. Kenje meg a Keratin tisztító sampont nedves hajra. Hagyja hatni 1-2 percig. Lemosni. Szárítsa meg a haját egy törülközővel. Ha szükséges, ismételje meg.
 2. Vigye fel az azonnali hajjavító szérumot, az occipitalistól a parietalis zónáig haladva. Kezelje a temporo-laterális zónákat és a frontális-parietális zónát. Hagyja hatni 3-5 percig. Ne mossa le.
 3. Vigye fel a hajra az erősítő keratin balzsamot. Hagyja hatni 2-3 percig. Lemosni. Törölköző szárítsa meg a haját.
 4. Alkalmazza az Absolute Shine Keratin-t a hajra. Ne mossa le.

EREDMÉNY:

 • a haj azonnal helyreáll,
 • simaságot és rugalmasságot szerezzen,
 • hangerőt és fényt kapnak.

Az eljárást a szalonban végzik havonta egyszer, hat hónapig.

HASZNÁLATRA:

Ollin keratin hajegyenesítés - a termék teljes áttekintése

Minden lány ellenállhatatlannak akar lenni - ezért szánnak sok időt megjelenésükre, meglátogatják a szalonos eljárásokat és kozmetikumokat vásárolnak. A jól ápolt haj a kép szerves része, amely hangsúlyozza a szépséget és hozzáadja a fényességet. A modern világban egy olyan eljárás, mint a keratin hajegyenesítés, nagy népszerűségnek örvend - ennek segítségével a hajat kisimítják és szerkezetét helyreállítják. Ebben a cikkben részletesen elmondjuk Önnek az Ollin Professional Keratin System használatával végzett keratinegyengítést, részletesen végigmegyünk az eljárás minden szakaszán, és figyelembe vesszük annak előnyeit és hátrányait is..

Működési elve

Ismeri azt az érzést, hogy a frissen mosott haj is száraznak és élettelennek tűnik? Gondolkodott már valaha azon, hogy a feje még állandó fésülés mellett is állandó "rendetlenség"?

Ha igen, akkor a keratin hajegyenesítés nagyszerű lehetőség arra, hogy örökre megfeledkezzen ezekről a problémákról.!

Az eljárás biológiai hajegyenesítés magas hőmérsékleten, amelynek során minden haj koncentrált fehérjével telítődik. Ennek eredményeként a selymesség visszatér hozzájuk, a rossz fürtök kisimulnak, kiküszöbölik a nap, a szél, a hőmérsékletesés, a klórozott víz káros hatásainak következményeit.

Figyelem! Az eljárás egyik fő előnye - a keratinnal készített stílus akár több hónapig képes tartani a "hajat a hajig"!

Az eljárás jellemzői

A keratin kiegyenesítésének és a haj helyreállításának szolgáltatását számos szépségszalon kínálja - a szakemberek készek lenyűgöző eredményekkel kedveskedni Önnek! Nem szabad azonban azt gondolni, hogy erre csak képesített mester képes - az Ollin Professional Keratin System termékcsalád segítségével mindenki maga végezheti el az eljárást otthon..

Úgy döntött, hogy maga helyreállítja haját keratinnal? Csodálatos! De a folyamat megkezdése előtt alaposan tanulmányozza át az összes árnyalatot. Az eljárás elégtelen előkészítése és helytelenül végrehajtott lépései nagy kárt okozhatnak, ezért tanulmányozza részletesen az alapokra vonatkozó utasításokat, és olvassa el a szakemberek ajánlásait.

Jó lehetőség tanácsot kérni azoktól a lányoktól, akik már elvégezték a keratin hajegyenesítést, és elégedettek voltak az eredménnyel.

Nézzük meg, milyen eszközökre van szüksége:

 • speciális vas kerámia tányérokkal;
 • hajszárító;
 • kapcsok vagy hajtűk;
 • fodrászkefe, tál;
 • törülköző;
 • fésű;
 • védőkesztyű.

Elkészítettük az Ön számára szükséges Ollin kozmetikumok listáját, feltüntetve azok árát:

 • sampon előkészítése Ollin - 850 rubel;
 • egyengető krém Ollin Megapolis Keratin Plus - 820 rubel;
 • maszk az Ollin rögzítéséhez - 970 rubel;
 • festék közvetlen hatású Ollin Matisse Color - 250 rubel;
 • támogató sampon Ollin Home sampon - 670 rubel;
 • karbantartó kondicionáló Ollin Home Conditioner - 670 r.

Összességében kiderül, hogy az eljárás magának otthon történő elvégzése körülbelül 4 ezer rubelbe kerül. Ne feledje azonban, hogy az összeg nagyobb lesz, ha festéket szeretne használni, vagy a szükséges eszközöket is meg akarja vásárolni.

A szalonban nyújtott szolgáltatás ára a régiótól és a mester által használt anyagoktól függően változik. Átlagosan az ár Oroszországban a különböző hosszúságok esetén a következő: legfeljebb 6500 rubel. (rövid), legfeljebb 8500 p. (átlagos hosszúság), legfeljebb 15 000 rubel. (a lapockák alatt).

Fotók előtt és után

Használati útmutató

Ügyeljen arra, hogy védőkesztyűt használjon, hogy ne károsítsa a kezét!

Az eljárás elvégzése egy komplex gyógyszer segítségével otthon:

 1. A haj előkészítése az eljárás előtt nagyon fontos szakasz, amelyen a siker függ. Alaposan öblítse le haját egy speciális kondicionáló samponnal: vigye fel finoman masszírozó mozdulatokkal, majd hagyja rajta néhány percig. Öblítse le a készítményt, és alkalmazza még 2-3 alkalommal, a szennyezettség mértékétől függően. Fésűvel és hajszárítóval jól szárítsa meg a haját, legfeljebb 10% nedvesség maradhat benne. Ossza őket négy részre.
 2. Lépjen hátra körülbelül egy centiméterre a gyökerektől, óvatosan vigye fel az egyengető krémet minden szálra egy speciális ecsettel. Győződjön meg arról, hogy a kompozíció nem kerül túlzott mennyiségben a hajra, egyenletesen ossza el. Mindegyik szálon el kell kezdeni a közepétől, majd simán át kell menni a végeire és a gyökérrészére. Hagyja a krémet 35-40 percig.
 3. A kiegyenesítő krém lemosása nélkül szárítsa meg a haját úgy, hogy hideg és meleg üzemmódot váltogat a hajszárítónál. A szárított szálakat 200 fokosra melegített vasalattal kezelje, mindegyik szál ne legyen vastagabb, mint fél centiméter. Fuss vasalóval 5-7-szer, kezdve a fejtámlától és fokozatosan oldalra haladva. Az arc közelében lévő szálakat utoljára dolgozzuk fel. A kezelés befejezése után óvatosan fésülje át. Miután a haj kihűlt, öblítse le óvatosan meleg vízzel (sampont vagy balzsamot nem használva), és törölje le törölközővel.
 4. Az eredmény rögzítéséhez a speciális maszkot egyenletesen terítse a hajra. Tartsa rajta kb. 15 percig, majd ecsettel óvatosan öblítse le és szárítsa meg a haját.
 5. Az eljárás hatását folyamatosan fenn kell tartani: otthoni ápoláshoz használjon speciális sampont és balzsamot. Ne mosson hajat három naponta többször.

Figyelem! Csak színes hajra! A szín megőrzéséhez vagy megújításához használhatja a speciális Ollin Matisse Colort azonnal a keratinnal történő egyengetés után. A velük való színezés semmiben sem különbözik a megszokottól, kivéve azt a tényt, hogy a folyamat megkezdése előtt meg kell mosni a hajat egy támogató samponnal (ez az Ollin professzionális termékcsaládjában is szerepel).

Ellenjavallatok

A keratin hajegyenesítésnek számos előnye van, de vannak ellenjavallatai is, amelyekben teljesen lehetetlen végrehajtani az eljárást. Ezek tartalmazzák:

 • betegségek vagy a fejbőr károsodása;
 • terhesség, szoptatási időszak;
 • tartós hajhullás;
 • allergia;
 • bronchiális asztma;
 • onkológiai és előzmény onkológiai betegségek.

Az eljárás hatása

Mit kap, miután az eljárást az utasításoknak megfelelően teljesítette:

 • a hajad teljesen sima, ragyog és ragyog;
 • a szösz eltűnt, az egyes szőrszálak már nem tűnnek ki különböző irányokban;
 • a keratin ezen felül véd a káros külső behatásoktól;
 • szálai mindig jól ápoltak, és nem igényelnek gyakori fésülést;
 • a hatás legfeljebb hat hónapig tart (a haj kezdeti állapotától és az alkalmazott gyógyszerek jellemzőitől függően).

Érvek és ellenérvek

Annak érdekében, hogy minél részletesebben megismerkedhessen ennek az eljárásnak a következményeivel, szeretnénk kiemelni a keratin kiegyenesítésének minden előnyét és hátrányát, az internetezők visszajelzései alapján..

Az előnyök a következő tényezőket tartalmazzák:

 • nincs szükség napi stílusra, mindig ápolt megjelenés;
 • Alkalmas minden hajtípusra;
 • további védelem a külső környezettől;
 • a hatás sokáig fennáll.

Ennek ellenére az eljárásnak vannak hátrányai is:

 • a mennyiség jelentős csökkenése;
 • az allergiás reakciók kockázata;
 • komplex utókezelés a hatás fenntartása érdekében;
 • időtartam és mellékhatások az eljárás során (a termékeknek irritáló szaga van, ha bőrrel érintkeznek, irritációt okozhatnak).

A keratin kiegyenesítése egy csodálatos eljárás, amely csodálatosan hat a hajadra, de nem minden lánynak megfelelő. Ha úgy dönt, hogy mindenképpen szeretné végrehajtani, az Ollin Keratin rendszerek professzionális termékcsaládjának termékei, ha helyesen használják őket, nem csak kiváló eredményt garantálnak, hanem csökkentik az összes lehetséges mellékhatás kockázatát.

Milyen eszközök segítenek a fürtök simításában otthon:

Hasznos videók

Hogyan zajlik a keratin kiegyenesítése és a hajkezelés Marcia Teixeria.

Inoar Keratin hajegyenesítés, marokkói hajkeratin összetétel.

10 éves keratinegyengítés: hogyan kezdett kinézni a haj - olvasói tapasztalat

A Cosmo olvasó, Irina tíz éve keratinegyengetőt végez (igen, olyan sokáig!). Hogyan nézett utánuk a lány, milyen problémákkal szembesült, és miért döntött úgy, hogy megtagadja és elfogadja a fürtjeit - olvasható anyagunkban!

Egész életemben göndör hajaim voltak, amelyek mindig göndörek voltak, különösen akkor, ha kint magas a páratartalom. 2008-2009-ben a göndör hajápolási termékek nem sokban különböztek az egyenesektől, így alig segítettek rajtam. Nem is fontolgattam azt a lehetőséget, hogy "otthagyom a fürtöket, és megtanulom gondozni őket", mivel nem tetszett, ahogy a hajam lefeküdt. Elvileg nem értettem, mit lehet velük kezdeni, hogyan kell őket gondozni és milyen stílusokat alkalmazni. Elkezdtem a keratin kiegyenesedése irányába nézni és tanulmányozni, hogy ennek mi lehet a következménye. Akkor lényegében nem volt alternatíva: sem állandó kiegyenesítés, vagy hajsütővas. Általában kefével húztam ki a hajam, de ez egy napra elegendő volt, és amikor magas volt a páratartalom, a frizura pár órára elegendő volt. Azt hiszem, sejteni lehet, hogy a fürtjeim szárazak voltak. Akkor csak mindent megvettem, ami hajápolásra szolgál. Szilikonok és szerves anyagok - minden. Nem volt koncepció a helyes és átgondolt gondozásról. Nagyon nehéz, ezért választottam a keratint.

Úgy vélték, hogy a keratin kiegyenesítése a legkíméletesebb eljárás a hosszú távú hajegyenesítés során. Nem tudtam róla sokkal többet. Csak azt akartam, hogy találjak egy jó mestert és bízzak benne. Úgy döntöttem, hogy eljárást folytatok a Nikolskaya "Place in the Sun" szalonban Marcia Teixeira anyagain (rájöttem, hogy ez a keratin kiegyenesítés legfejlettebb vonala). Kiderült, hogy ők voltak ennek a márkának a képviselője Oroszországban. Az interneten nagyon megdicsérték keratinja miatt, ezért választottam őket..

"Az eljárás költsége Moszkvában az egyik legdrágább volt - körülbelül 30 ezer (és ez 2008-2009-ben van!)."

De megérte, tényleg. Véleményem szerint a haj nem sérült meg súlyosan az eljárások miatt. Legalább nem sokat törtek utána. Egyszer egy másik szalonban hajtottam végre az eljárást egy másik márka anyagain, akkor a haj nemcsak hogy nem volt egyenes, rosszul hasított és tört. Nem tetszett. Egyébként sok szalon alapvetően nem volt hajlandó kiegyenesíteni a hajam. Ezután levágattam a hajam az egyik Toni & Guy szalonban, és több évig elbátortalanítottak a keratintól, megígérték, hogy jó fodrászat készül a fürtjeimre, de sajnos nem hittem nekik.

Térjünk át arra, hogyan zajlik maga az eljárás. Mindig egyéni irodába vittek, mivel a termék nagyon erős illatú. Először mélytisztító samponnal megmosták a hajamat, tápláló maszkot készítettek, majd felvették a kompozíciót és hajszárítóval szárították a hajam, közvetlenül a termékkel. Ezután a szálakat kiegyenesítették, a gyökerektől 2-3 centiméternyire maradtak, hogy a térfogat ne tűnjön el. A stylistnak pedig rendelkeznie kell bizonyos képességekkel ahhoz, hogy tökéletesen kiegyenesítse a hajat, "kerekítés" nélkül. Ez, mint később kiderült, valóban nehéz.

A Marcia Teixeira termékeknek két vonala van - vékony hajra és vastagra. A vékony hajra szánt készítmény másnap lemosható, míg a másodikat három napig kell lemosni, lemosás nélkül. A vékony hajra szolgáló gyógyszer felvetődött velem, mivel a vastag hajra való készítmény a szálak nehézségéhez és ridegségéhez vezet. Az összes többi szalonban csak a vastag hajösszetételt alkalmazták, amelyet három napig kellett viselni. Ez nagyon traumatikus a fürtökre nézve, de a hatása tovább tartott. De másrészt miért van szükséged hatásra, ha nincs hajad.

Keratin hajsimító készlet (Ollin Keratin System)

Rövid leírás

Az Ollin keratine rendszert a sérült és hullámos haj gyógyítására és simítására tervezték. Az alapok tulajdonságai és összetétele. További információ →

Specifikációk:

Az áru típusaKészlet
VonalzóKeratin rendszer
PadlóNői

Átvételi pontok megtekintése

Átvételi pontok megtekintése

 • Leírás
 • Specifikációk
 • Vélemények (2)

Az Ollin Keratine System keratin komplexet a sérült és hullámos haj gyógyítására és simítására tervezték.

Az Ollin Keratin System készletben található termékek tulajdonságai és összetétele

 • A rendszer 3 szalonkezeléshez szükséges terméket tartalmaz (sampon, simító krém, rögzítő maszk).
 • Biztonságos használat: minden készítmény nem tartalmaz formaldehidet.
 • Képlet glioxálsavval, amely rögzíti a keratint a haj szerkezetében, és mikrofóliával borítja.
 • Színezheti a haját 48 óra elteltével: Silk Touch festékkel vagy bármely más ammónia nélküli festékkel, alacsony% -os oxidatív emulzióval. Az eljárás eredménye legfeljebb 3 hónapig tart.

A készletben található eszközök

 1. 500 ml sampon előkészítése - 391753. cikk
 2. 250 ml keratinnal ellátott simító krém (választható: normál vagy színezett hajra) - 391760/391777 cikk
 3. 500 ml keratin rögzítő maszk (opcionális: normál vagy színezett szőke hajhoz) - 391784/391791 cikk

A készletben található összes eszköz külön megvásárolható online áruházunk weboldalán.

Aktív összetétel: Hidrolizált keratin, Olivem 300, D-Panthenol, Nalidone, Mirustyle MFP PE.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Hogyan tekerje fel a haját rongyokra: módszerek és utasítások

A jól ápolt megjelenés minden nő álma, és nincs semmi meglepő abban, hogy mindenki megfelelő módot keres e cél elérésére. Különösen sok bajt okoz néha a haj - elvégre ez nemcsak a kép legszembetűnőbb eleme, hanem a legszeszélyesebb is.

Hogyan lehet megszabadulni a tetvektől

A pediculosis kellemetlen betegség. Abban áll, hogy a fejbőr legyőzi tetűvel - kicsi vérszívó rovarokkal. A betegség gyógyításához meg kell szabadulnia a tetvektől és a gödröktől.