Legfontosabb / Kiegészítők

Comb Tangle Teezer: áttekintés, jellemzők, modellek és specifikációk

Kiegészítők

Ahhoz, hogy gyönyörű haja legyen, nem elég az optimális kozmetikai termékeket kiválasztani a számukra, gondosan kell kezelni őket is. Ehhez minimálisra kell csökkenteni a fürtök hőhatását, nem kell csomókká és kötegekké csavarni őket, és ami a legfontosabb, a megfelelő fésű használatával. Sok vásárló hallott már a szokatlan Tangle Teezer hajkeféről. A vélemények teljesen pozitívak, de a költsége harap, ezért szeretném tudni, hogy pontosan mit kér a gyártó ilyen áron.

A Tangle Teezer csodálatos fésű megjelenésének története

Ezt a csodálatos hajkefét egy Sean Palfrey nevű brit fodrász találta ki. Körülbelül 25 éve dolgozik a pozíciójában, és többször is megfigyelte, hogy a szokásos fésűk hogyan hatnak a hajra. Ennek eredményeként Sean arra a következtetésre jutott, hogy számos jelentős hátrányuk van:

- nem fésülheti meg a nedves hajat anélkül, hogy károsítaná.

A fodrász úgy döntött, hogy létrehoz egy fésűt, amely mentes ezektől a hátrányoktól. Kísérletsorozat után Sean létrehozta a Tangle Teezert..

A befektetők nem hittek azonnal a feltaláló-fodrászban, nehéz volt elhinniük, hogy az ötlet megtérül. Valóban, a Tangle Teezerben nincsenek nanoanyagok és űrtechnológiák, a fésű különleges kialakításáról és a speciális szilárd szilikonról van szó, amelyből készült.

A kialakítás sajátossága a fogak magasságának váltakozásában és elhelyezkedésében rejlik. Tehát a hullámos puha fogak lehetővé teszik a haj fésülését közvetlenül a gyökerektől, szárazon és nedvesen egyaránt. Olyan hírességek, mint Victoria Beckham, Rihanna, Elle Macpherson és még Kate Middleton is, egyedi fésűt használnak..

Mi a forma gondolata?

Amikor először látják a Tangle Teezert, sokan meglepődnek a megjelenésén. Vannak olyan fogyasztók, akik feltételezik, hogy egy ilyen fésű nem az emberek számára készült, hanem a kutyák fogmosására. Ennek oka azonban ilyen szokatlan. A szerző elképzelése szerint ergonomikus egy kis női kéz számára. Ha odafigyel, akkor kifejezetten az ujjaihoz tervezett kanyarokat tartalmaz. A klasszikus fogantyú hiánya mozgásteret biztosít az emberi kéznek a haj fésülése és formázása során. Ha azonban a fürtök nagyon vastagok, akkor ennek a formának köszönhetően a fésű éppen ellenkezőleg, kicsúszhat a kezek közül a padlóra..

Ne ijedjen meg, ha a Tangle Teezer eleinte kényelmetlen. A fogyasztói vélemények szerint a Tangle Teezer kefét meg kell szokni. Ha a lélek egyáltalán nem passzol ilyen univerzális formához, akkor a Tangle Teezer fésűk választéka már régóta kiegészül klasszikus fogantyúval ellátott változatokkal..

Analógok

A Tangle Teezer sikere után nagyon sok hamisítvány jelent meg a piacon. Egyes gyártók úgy döntöttek, hogy bevállalják valaki más ötletét, miközben nem aggódnak termékeik minőségéért és vásárlóik hajáért..

Fogyasztási cikkeknek nevezhető termékük fő hátránya, hogy más anyagot használnak hozzá. A fejeken finoman masszírozó, rugalmas és puha, a végén lekerekített fogak helyett kemény műanyag fogak vannak, amelyek rendes műanyag fésűvé válnak. A legrosszabb példányok tüskés fogakkal rendelkeznek. Az ilyen hamisítványok sok hajat kitépnek, és szó sem lehet arról, hogy nedves szálakat fésüljünk velük. A fodrászszakértők szerint jobb, ha jó masszázskefét veszünk, mint egy ilyen fésűt..

De vannak Sean úr csodálatos fésűjének minőségi analógjai az ilyen kategóriájú áruk piacán. Gyártóik a Tangle Teezer összes előnyét üzembe helyezték és megpróbálták újjáteremteni. Az ügyfelek véleménye szerint a legjobb minőségű termék a Macadamia Natural Oil No Tangle Brush. A fésű fogainak kialakítása nagyon hasonlít az eredetihez, de a fésű maga rendelkezik fogantyúval, mint a The Ultimate verziója. Vannak más sikeres analógok is:

 • Dessata eredeti hajkefe.
 • AirMotion Pro hajkefe.
 • BEAUTYBAY A Collection Detangling Brush Large.

Azt kell mondani, hogy az ár tekintetében nem különböznek túlságosan a Tangle Teezertől. Ha olcsóbban szeretne vásárolni egy hajkefét, akkor jobb, ha az AVON katalógusban választja. Megállapodása van a gyártóval, így az Avon Tangle Teezerjére vonatkozó összes vélemény csak kedvező. A katalógusban kiválaszthatja a fésűket a kedvenc színvilágában, kiválaszthatja az eredeti formát, a kívánt méretet. A cég előnye, hogy itt gyakran tartanak promóciókat. Ha alaposan figyelemmel kíséri a hirdetéseket, akkor az Avonban minőségi Tangle Teezer fésűt vásárolhat promóciós áron.

Csodálatos fésűk fajtái

Miután minden egyetlen verzióval kezdődött, de a márka sikere után a Tangle fésűk különböző változatai gombaként kezdtek megjelenni. Most már 11 van. Közülük:

 1. Eredeti - a legelső rendes verzió.
 2. Salon Elite - az eredetitől eltérően élesebb fogakkal, hosszabbított és keskenyebb formával rendelkezik.
 3. Vastag és göndör - durva göndör hajért, mint az afrikai nők.
 4. Kompakt styler - kompakt kézitáska.
 5. Blow Styling - lapos kefe hajszárítóval történő formázáshoz.
 6. Blow Styling Round Tool - kerek kefe hajszárítóval történő formázáshoz.
 7. Aqua Splash - kondicionáló felhordására.
 8. A Magic virágcserép egy szelídebb virágváltozat, amely gumiszalagok tárolására használható. A luxus haj fiatal tulajdonosainak.
 9. Hátsó fésűs hajkefe - bouffantok létrehozására.
 10. Angyal - fogantyúval ellátott változat és eredeti kivitel angyalszárnyak formájában.
 11. Az Ultimate - nyéllel ellátott változat azok számára, akik alapvetően nyéllel rendelkező fésűt akarnak.

Mindegyik változat széles színválasztékkal és saját eredeti kivitelben rendelkezik.

Minden fajtát egyedülálló szabadalmaztatott elrendezéssel és sörték váltakozásával kombinál, valamint az anyag rugalmasságát. Olyan sok modell készült, hogy minden lány kiválaszthassa a Tangle Teezer sorozat tökéletes fésűjét. Leginkább a Tangle Teezer Original-ról szóló pozitív vélemények. Ennek oka lehet, hogy értékesítése korábban kezdődött. A második ok az lehet, hogy ez a fésű a legsokoldalúbb és a legtöbb vásárló számára megfelelő..

Kompakt változat

A Compact változat mérete 8–6,5 cm, és kifejezetten kézitáskában való hordozásra készült. Kisebb, mint mások, ráadásul védőkupakkal rendelkezik, így a fogak nem szakadnak le a különféle tárgyakkal való érintkezéstől.

Egyébként a feltaláló-fodrász odafigyelt a férfiakra is. A nekik szánt fésűsor a fekete acélból készült Férfi Compact Groomer modellt tartalmazza. A Groomer előtag pedig azt mondja, hogy vastag szakáll ápolására használható..

A Tangle Teezer Compact az ügyfelek véleménye szerint rosszabb fésűvel rendelkezik, mint az eredeti változat. Második hátránya, hogy keményebb műanyagból készül. Ez azonban nélkülözhetetlen a haj fésüléséhez menet közben..

Fújás stílusa

A Blow Styling verziót nem fésülésre tervezték, hanem nagyobb kényelem és kényelem érdekében, ha haját hajszárítóval formázza. Speciális porózus anyagból készül, amely nedves hajból szívja fel a nedvességet.

Ennek a modellnek két változata van:

 1. A Blow Styling egy szokásos lapos kefe, amely göndör és hullámos haj húzására alkalmas.
 2. Blow Styling Round Tool - kerek kefe. Segítségével fürtöket tekerhet.

Mindegyik változat kis méretben érkezik azok számára, akiknek rövid a frizurája.

Ne használja, mint egy szokásos fésűt. Az interneten sok olyan vélemény található a Tangle Teezer Blow Stylingről, amely megkarcolja a fejbőrt. Az a tény, hogy nem a fejbőrrel való érintkezéshez, hanem a stílushoz.

Ha az előírásoknak megfelelően használja, otthon könnyű és professzionális hajformázást érhet el. Ami a Tangle Teezer Round Tool-t illeti, a vásárlói vélemények szerint nem alkalmas a vékony haj tulajdonosainak, mivel összegömbölyödve tekerednek össze.

Hogyan lehet megkülönböztetni a hamisat az eredetitől?

Első ránézésre lehetetlen megkülönböztetni a természetes Tangle Teezert a hamisítványtól, mert vásárlás előtt senki sem adja át fésülni. Annak érdekében, hogy ne vásároljon hamisítványt, figyelnie kell a következő tulajdonságokra:

 1. Az ár gyanúsan alacsony. A jó minőségű fésű valószínűleg nem lesz kevesebb, mint 600 rubel, különben veszteséges lesz előállítani.
 2. Az eredeti fogaknak különböző hosszúságúaknak kell lenniük, szépen és aprítás nélkül kell elkészíteni őket, és ha könnyedén megnyomja őket, azonnal vissza kell alakítani.
 3. Minden címkének tisztának, részletezettnek kell lennie, a csomagoláson is.
 4. A gyártó jelzése. Az eredetikben csak Nagy-Britanniát szabad felsorolni gyártóként.
 5. Ha az eladó szokatlan, limitált kiadást kínál, akkor mindig forduljon a Tangle Teezer ügyfélszolgálatához, ha van ilyen.
 6. A vonalkódnak minden termék csomagolásán szerepelnie kell, és a globális nyilvántartás keresőjében láthatja, hogy ki tartozik.
 7. A csomagoláson található hologram szintén segíthet a hamisítvány azonosításában. Igaz, csak a legújabb Thick and Curly és Salon Elite Highlighter modelleket dobták piacra..

Ha vásárláskor lehetőség nyílik a fésű ellenőrzésére, akkor figyelnie kell a csomagolásra. Az eredetiben úgy néz ki, mint az alábbi fotón..

Ha a barátok rendelkeznek ilyen fésűvel, akkor megkérhetik őket, hogy engedjék meg, hogy a kezükben tartsák, majd ha hamisítvány akad, akkor azt gyorsabban felismerik.

Hol lehet eredeti fésűt vásárolni?

A mai napig nem nehéz megszerezni ezt a tételt. Ha fésűt vásárol online, akkor jobb, ha bevált és megbízható forrásokon csinálja, például a Tangle Teezer, a Lamoda, az Asos, az Ozon hivatalos weboldalán.

Csodálatos fésűt vásárolhat a szokásos üzletekben. A Tangle Teezer termékeket az Ile De Beaute, a Golden Apple, az Eldorado és mások révén értékesítik..

Ha valamelyik webhely azt mondja, hogy hivatalos képviselő, akkor ez szándékos megtévesztés, mert a Tangle Teezernek csak egy hivatalos oldala van - a sajátja. A társaságnak számos disztribúciós vállalata is van, amelyek listáját a társaság hivatalos honlapján pontosítani kell.

Milyen gyakran kell cserélnem a Tangle Teezert?

A Tangle Teezer kefe olyan anyagból készült, amely megakadályozza a baktériumok szaporodását, könnyen lemosható. De mint minden fésűnél, ebben is felhalmozódik a faggyú, a szennyeződés és a formázó termékek maradványai. Javasoljuk, hogy legalább hetente egyszer mossa meg fésűjét hajsamponnal. A kényelem érdekében megtisztíthatja a fogak közötti helyet egy régi fogkefével vagy ecsettel a használt szempillaspirálból.

Megfelelő gondozás mellett a Tangle Teezert évente legfeljebb egyszer cserélni kell. Azok azonban, akik több mint egy éve használják, azt mondják, hogy továbbra is ellátja funkcióit..

A visszajelzés pozitív

Sean Palfrey mindent a részletekig gondolt, így ennek a fésűnek valóban sok előnye van. Hálás vásárlók a csodával kapcsolatos véleményükben - a Tangle Teezer fésű ilyen előnyöket hív:

 1. Az anyag, amelyből készült, nem mágnesezi a hajat.
 2. A hullámzó fogazási rendszer gyengéden szétválasztja a hajat, anélkül, hogy károsítaná.
 3. Alkalmas hajhosszabbításra.
 4. Alkalmas gyermekek fogmosására.
 5. Még a nedves hajat is ecsetelheti.
 6. Ecseteléskor a fejbőrt masszírozzák.
 7. Tervek és típusok széles választéka.
 8. Kis méret, kényelmesen hordozható, különösen kompakt változat párnával.
 9. Az anyag kedvezőtlen a baktériumok szaporodása szempontjából, csak rendszeresen meg kell mosni a terméket samponnal a zuhany alatt.

Ilyen előnyök mellett a gyártó nem áll helyben, és folyamatosan fejleszti az agyát, hallgatva az ügyfelek konstruktív kritikájára.

A vélemény negatív

A fogyasztók szerint hátrányai vannak a Tangle Teezer hajkefének is. A vélemények a termék ilyen hátrányait hívják:

 1. A rendszeres fésülés után a fejbőr zsírosodik.
 2. A fogak között öblíteni nem olyan egyszerű, mint azt a gyártó állítja.
 3. Magas ár. 2017-ben az eredeti verzió 900 rubelbe, a Round Tool verzió pedig 1,3 ezer rubelbe került.
 4. Hatalmas számú hamisítvány.
 5. Használat közben kicsúszhat a kezéből.
 6. Nem minden frizura kényelmesen elvégezhető egy ilyen alakú fésűvel..
 7. Nem elérhető mindenhol.
 8. Megfosztja a haj mennyiségét, kisimítja, bár egyesek számára ez plusz.
 9. Vastag és vastag haj a fésű nem biztos, hogy elnyomja.

Comb Tangle Teezer - jellemzők és típusok

A Tangle Teezer egy hajkefe, amelyről minden lány tud. Nem is olyan régen megnyerte a hosszú hajú szépségek szívét, és továbbra is népszerű. Lássuk, mi a titka a kusza teaser fésűnek, és valóban ilyen egyedi?.

A Tangle Teezer fésű létrehozásának története

A Tangle Teezer egy divatos, egyedi tervezésű hajkefe. A terméket Angliában viszonylag nemrégiben gyártották: alig néhány évvel ezelőtt. De a fésű már elnyerte a vásárlók bizalmát szerte a világon. Például Kate Middleton hercegné azt állítja, hogy szívesen használja ezt a fésűt..

A Tangle Teezert 2007-ben gyártották. A termék készítője Shaun P. fodrász. Találmányát a híres "Business Sharks" tévéműsorban mutatta be. Sajnos az angol vállalkozók nem tudták értékelni Tangle Teezert. A milliárdosok egyike sem mert befektetni ebbe a találmányba. A Tangle Teezer népszerűsége valamivel később következett be..

Az angol Tangle Teezer fésű jellemzői

A terméket különböző színváltozatokban mutatják be. A termék puha fogai gyengéden masszírozzák a fejbőrt, felgyorsítva a haj növekedési folyamatát. Ezért néhány hét elteltével pozitív változásokat tapasztalhat..

A Tangle Teaser fésű előnyei:

A hajat gyengéden eltávolítja, anélkül, hogy károsítaná.
Masszázs tulajdonságai miatt jótékony hatással van a fejbőrre
Fésülheti nedves haját
Kompakt, kényelmes és könnyű
Csökkenti a hajhullást
Segít megszabadulni a hasított végektől
Fejmasszázs

A Tangle Teaser hátrányai:
A fésű felvillanyozza a hajat
A vastag hajat a rövid fogak miatt nehéz fésülni
Valójában a nedves hajat is nehéz fésülni.
A fogantyú hiánya sokak számára kényelmetlenségnek bizonyult, mivel a fésű kicsúszhat a kezéből.
Magas ár
Az eredeti kusza teaser fésű nem kapható, csak az interneten rendelhető meg. Ugyanakkor sok a hamisítvány.

Hogyan működik a népszerű hajkefe?

A termék speciális, rugalmas anyagból készült fogakkal rendelkezik. Különböző merevséggel és hosszúsággal rendelkeznek, ezért nincs kellemetlenség a haj fésülése során. A termék gyorsan kibontja a rakoncátlan szálakat. A puha fogak nem karcolják meg a fejbőrt. Tökéletesen megtartják alakjukat. A fésű fogai simán átcsúsznak a hajon, anélkül, hogy csintákba szorítsák a szemtelen fürtöket. Ezért a fésű közvetlenül zuhany után használható. Ez biztosítja a haj simaságát és extra volumenét.

Termékfajták

Az eredeti

A Tangle Teaser fésű első változata állandó klasszikus. A fésű kényelmesen elfér a kézben, és egyesíti a fenti funkciókat. A költség kb. 1000r.

Kompakt Styler

A Tangle Teezer fésű kompakt változata. Tartalmaz egy fedelet, amely eltakarja a fogakat. Kényelmes minden nap magával vinni, vagy például kirándulni. Különféle színekben is kapható! Ez a fésű ideális kézitáskához! A Tangle Teezer Compact fésű ára 1200r.

Aqua splash

Tangle Teezer Aqua Splash Comb - nedves haj fésüléséhez. A termék fogai rugalmas anyagból készülnek. A fésű ezen modelljét kifejezetten nedves hajápolásra tervezték. A fésű fő előnye, hogy a termék vízálló bevonattal rendelkezik. Könnyen tisztítható. Ezzel a fésűvel egyenletesen oszthatja el a balzsamot a szálak teljes hosszában. A termék hosszúkás alakú. A fésű fürdés vagy kozmetikai kezelések után használható.

Salon Elite

A fésű nagyon hasonlít a The Original modellhez, de nagyobb. Félkör alakú is. Ez a fésű alkalmas vastag, göndör és rakoncátlan hajra.

Varázsvirág

A Magic Flowerpot hajkefét kifejezetten a baba hajának kezelésére tervezték. Környezetbarát anyagból készül, és biztonságos a baba finom bőrének. A termék hozzávetőleges ára 1200 rubel. A fésű egy gyönyörű virág alakjában készül. Ez egy praktikus pohárban van elhelyezve, amely könnyen átalakul egy kis dobozba a baba hajékszerek tárolásához. A fésű csökkenti a haj törését, gyorsan kiegyenesíti a kis szépségek csintalan fürtjeit.

Tangle Teezer férfi kompakt ápoló

A szépneműek két Tangle Teezer férfi kompakt groomer fésűből vásárolhatnak ajándékot életük párjának. A termékek műanyagból készülnek. Kis méretűek. A hajkefék kezelhetetlen és durva hajat mosnak könnyedén. Alkalmasak vékony és legyengült hajú férfiak számára.

Hogyan lehet megmondani az eredetit egy hamisítványból?

A fésűt a gyártó hivatalos weboldalán kell megrendelni. Csak eredeti termékeket lehet ott vásárolni..

A vevőnek a következő részletekre kell figyelnie:

Az igazi Tangle Teezer az Egyesült Királyságban készül.
A fésű varratain nem lehetnek repedések, ragasztónyomok és egyéb kifejezett hibák.
Az eredeti termékkel ellátott csomagoláson található az angol gyártó minőségi jelölése (két kis csík). Távolról egy ilyen hornyot vehet egy karcolásért. A csomagoláson nincs ilyen jelölés gyenge minőségű kínai hamisítással.
Egy nőnek tudnia kell, hogy egy angol gyártó valódi hajkefe nem lehet túl olcsó. A termék hozzávetőleges ára 1000 -1200 rubel (a fésű modelljétől függően).
Az eredeti termék sörtéjének egyenletesnek és rendezettnek kell lennie.
A fésű rugalmas műanyagot használ. Hosszú távú áruszállítás során nem deformálódik vagy sérül. A kínai áruk gyakran rossz minőségű műanyagból készülnek.
Az áruk szállítása meglehetősen gyors. A vevő az eredeti terméket a legközelebbi postán kaphatja meg. A futárszállítás lehetősége is biztosított. Ezért nincs szükség rossz minőségű termék vásárlására a gátlástalan gyártóktól..

Videó áttekintés a Tangle Teaser fésűről

Oszd meg visszajelzésedet a Tangle Teezer fésűről a megjegyzésekben.

Fésű Tangle Teezer

csatlakozzon a vitához

Oszd meg a barátaiddal

 1. Mit?
 2. Tulajdonságok és előnyök
 3. A felállás
  • Az eredeti
  • Kompakt Styler
  • Vastag és göndör
  • Salon Elite
  • Aqua splash
  • Varázsvirág
  • Simító eszköz
  • Kerek eszköz
  • A végső simítás
  • Angyal ecset
 4. Szín, forma és méret
 5. Melyiket válasszuk?
 6. Hogyan lehet megkülönböztetni a hamisítványtól?
 7. Vélemények

A Tangle Teezer nem csak egy hajfésű, hanem egy divatos szépségápolási eszköz, amelyet ma, ha nem is minden, de a legtöbb lány, aki nagy figyelmet fordít a hajára. Szinte mindenki hallott róluk - a szokatlan alakú hajkefék a világ minden táján felhívták a figyelmet.

Derítsük ki, hogy ezek a fésűk valóban olyan jók-e, és milyen előnyökkel rendelkeznek?.

Mit?

A Tangle Teezer egy egyedülálló fésű, amelyet Shaun Pulfrey brit fodrász tervezett. A világon kevesen hallottak róla, mert ergonómikus, kényelmes kefének nyilvánították, amely bármilyen vastagságú, hosszúságú és szerkezetű hajra alkalmas..

30 éven keresztül, különböző londoni szalonokban dolgozva, Sean figyelte ügyfelei kínzását, amikor fésülködtek. Aztán úgy döntött, hogy létrehoz egy fésűt, amely megoldja a problémáikat..

Négy évbe tellett, hogy átgondolt kialakítású és látványos készüléket hozzon létre, amely nem villamosítja fel a hajat, nem húzza ki a gyökereinél, nem fonja össze és pelyhesíti a fésülés során..

Tekintettel a fésű népszerűségére és a rangos díjak tömegére, sikerült.

Tulajdonságok és előnyök

A divatos szépségápolási eszköz tervét, amely ma egy szinten áll a BeautyBlender szivacs-herével és az Invisibobble rugalmas szalagokkal, Sean személyesen fejlesztette ki.

Titka öt fontos összetevőben rejlik:

 • Vágjon olyan anyagot, amely nem villamosítja fel a hajat;
 • Különböző hosszúságú finom fogak, amelyek meghatározott sorrendben vannak elrendezve;
 • Ergonomikus forma, amely kényelmesen elfér a tenyérben;
 • Kompakt méret, amely lehetővé teszi, hogy az ecsetet az erszényében hordhassa;
 • Stílusos és szokatlan design, amely azonnal magára vonja a figyelmet.

A fésű előnyeit maga az alkotó nevezte meg:

 • Száraz és nedves hajon biztonságosan használható - a fésű biztonságosan használható a zuhany alatt, ha hajmaszkokat alkalmaz.
 • Alkalmas vastag, göndör és nagyon kusza hajra, amely gyakran van a csecsemőknél.
 • Megakadályozza a töredezéseket.
 • Simaságot és fényt kölcsönöz a hajnak.

A fésű fogai talán a fő előnye. Elég puhák, de rugalmasak, ezért jól megbirkóznak a "nehézségekkel" kusza szálak, sőt gubancok formájában, és az összes haj fésülése után a helyükön marad.

Az ecset környezetbarát műanyagból készült, ezért könnyű és higiénikus - folyékony szappannal könnyen lemosható, utána percek alatt kiszárad.

A Tangle Teezer kialakítása változatos - a kínálat világos monokromatikus és nyomtatott modelleket tartalmaz, amelyek közül választhat egy fésűt egy nőnek, tinédzsernek és még egy kislánynak is.

A katalógusban folyamatosan bemutatott alapszínek mellett évente korlátozott példányszámú, szép és szokatlan nyomtatású kiadás jelenik meg..

Érdekes, hogy az első reklámkampány "arca" a kos Shaun rajzfilmfigurája volt, aki a csodálatos fésűk megalkotójának névadója. Elkötelezett az egyik olyan modell megtervezése mellett is, amelynek a kislányok örülnek..

A felállás

Az eredeti

A név önmagáért beszél - ez a szokásos, legelső modell, amellyel a márka népszerűsége megkezdődött. Tökéletes ergonomikus formája van, amely kényelmesen elfér a kézben.

Természetesen a fogantyú hiánya sokak számára szokatlan, de többszöri használat után a legtöbben megszokják. Az állandó vonal 6 színt tartalmaz, köztük a klasszikus fekete és a többszínű világos.

Kompakt Styler

Kicsi, kifejezetten kézitáskához tervezett kefe. Különleges burkolattal rendelkezik, amely megakadályozza a fogak deformálódását szállítás közben..

A kompakt modell egy kislány számára is alkalmas - kis méretének köszönhetően a fésű elfér a gyermek tenyerében, és az ebben a sorban bemutatott fényes nyomatok mindenképpen vonzóak lesznek egy fiatal divatmester számára.

Vastag és göndör

Itt is minden nyilvánvaló - ez egy kefe vastag és göndör haj tulajdonosainak, amelyeket nehéz fésülni a szokásos fésűkkel. Nem számít, mennyire problémás a hajad, a fésű fájdalommentesen kibontja, puhává és fényesebbé teszi a szálakat..

Salon Elite

Ezt a modellt kifejezetten szalon használatra tervezték. Mérete nagyobb, mint egy szokásos fésű, így könnyen kezelhető bármilyen összetettségű haj.

Természetesen otthoni használatra igencsak alkalmas..

Aqua splash

Kádban vagy zuhanyzóban való használatra hozták létre, ami fontos azok számára, akik gyakran különféle maszkokat alkalmaznak a hajukon. Különleges formája miatt kényelmes nedves kézzel tartani - a fésű nem csúszik ki, de mivel üreges, a víz nem halmozódik fel benne.

Varázsvirág

Gyermekfésű, amelyet kifejezetten a kis hercegnők számára készítettek. Nem lehet kétséges, mert ez egy fésű virág formájában. Mély fedéllel is rendelkezik, amely tárolja a hajkötéseket..

Igazi lelet hosszú hajú lányoknak.

A szokatlan kialakítás mellett egy másik előnye is van - ennek a fésűnek az egyedülálló fogai ideálisak a gyermek finom szőrszálaihoz, anélkül, hogy megsérülne vagy fájdalmat okozna a fésülés során..

Simító eszköz

Stílusos fésű, amely lehetővé teszi a vasalás elfeledését. Kiegyenesíti a haját a gyors és egyszerű formázás érdekében. Az ecset kisimítja, de nem húzza meg, göndörödik, és természetes simaságot kölcsönöz nekik.

Kerek eszköz

Kerek hajformázó fésű, amely természetes hajat ad a hajának. Az innovatív fogaknak köszönhetően az ecset tökéletesen megemeli a szálakat és a gyökereket, észbontó hatást keltve.

A végső simítás

Fésűnek számít a tökéletes frizurákért, a volumenért és a textúráért, elválasztva a vastag és egyenletes hajhosszabbítást.

Ennek a modellnek az az előnye, hogy fogantyúval rendelkezik, amely kényelmes azok számára, akik szoktak a szokásos fésűkhöz. Fogai hosszabbak és vastagabbak, mint a szokásos fogak, ezért jó alternatívát jelenthet a Thick & Curly modellhez képest.

Angyal ecset

Egy másik fogantyúval ellátott fésű, angyal alakban. A hátoldalon szárnyak és törzs találhatók, elülső oldalán pedig puha sörték vannak, amelyek antisztatikus és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek.

A modellt univerzálisnak nyilvánítják, minden hajtípusra alkalmas. Nem biztos, hogy megfelel a vastag és göndör hajú tulajdonosoknak.

Van egy gyermekverzió az Angel Baby - egy fésű kulcstartóval. Kényelmes felakasztani például egy hátizsákra, és stílusos dekorációként is szolgál.

Szín, forma és méret

Az Original jelenleg nyolc színválasztékban kapható: fekete, lila, kék, fehér és rózsaszín, amelyek a pasztelltől az élénk neonig számos árnyalattal büszkélkedhetnek..

A Compact Styler a legnagyobb választékot kínáló nyomatok és árnyalatok. A választékban négy fém van - arany, ezüst, rózsaszín és lila. A nyomatok között található Shaun ram rajzfilmfigura, brit zászlók, vörös ajkak, leopárdmintás, kutyák, íjak.

A Salon Elite a színek széles választékával is büszkélkedhet - kék, zöld, rózsaszín, narancs, lila, lila, fehér és fekete.

Minden Tangle Teezer más és más méretű, például a klasszikus modell 12,5 cm, így jól illeszkedik a kézbe. A legkisebb ecset az Angel Baby, amelynek nyele 8 cm.

Folyamatos vita folyik a fésű alakjáról. Valaki örül neki, mások nem tudják elfogadni a toll hiányát. Még mindig furcsán néz ki, és elsőre kínos lehet használni. De az idő múlásával megszokja, és élvezni fogja, hogyan illik kényelmesen a kezébe..

Melyiket válasszuk?

Minden Tangle Teezer fésű jó, mindegyiknek megvannak a maga előnyei. Válassza ki azt a modellt, amely megfelel az Ön igényeinek és természetesen a haj típusának:

 • Az Original ideális rövid és közepes hosszúságú hajhoz, finoman fésüli a finom, töredezett és törékeny hajat.
 • A Salon Elite merevebb fogakkal rendelkezik, ami megkönnyíti a vastag és hosszú haj fésülését. Ha a hajad hosszabb az átlagnál, fontolja meg ennek a kefének a megvásárlását..
 • A legkisebb Compact Styler fedéllel rendelkezik, így elfér egy kézitáskában. A sörtéi azonban lágyabbak és rövidebbek, ezért nem biztos, hogy alkalmas vastag és hosszú hajú tulajdonosok számára..
 • Az Aqua Splash különféle termékek hajra történő felvitelére készült, ideális társ a vízkezeléseknél. Mivel a fésű üreges, van egy másik előnye is. Ha okos vagy, használhatod ezt a tartozékot a fürdőszobában lévő fogkefék vagy az öltözőasztalon lévő ecsetek és ceruzák tartójának..
 • Az Ultimate Finishing Touch tökéletes fésű azok számára, akik nem tudnak megbékélni a standard modell fogantyújának hiányával. Alkalmas mind a szokásos fogmosásra, mind a szárításra.

Hogyan lehet megkülönböztetni a hamisítványtól?

 • Az első dolog, amire figyelmeztetnie kell, a túl csábító részvényárfolyam. A hivatalos weboldalon a Tangle Teezer fésűk 11,00 - 15,00 fontba kerülnek, így az eredeti fésű egyszerűen nem kerül kevesebb, mint 1000 rubelbe. Kedvezménnyel sem lesz ára 300 rubel, ez egyértelműen kínai hamisítvány.
 • Ha a Salon Elite modellről beszélünk, akkor az első dolog, ami megkülönbözteti a hamisítványt az eredetitől, a rossz minőségű és kemény fogak. Elvileg minden hamis modellnek olyan kemény és agresszív fogai vannak, hogy egyszerűen megkarcolja a bőrt és kihúzza a hajat. Magában a dobozban is vannak különbségek. A rajtuk lévő betűtípus gyakran túl széles, és a kép nem tiszta, maga a doboz kisebb az eredetihez képest. Az igazi Tangle Teezer "E" logóval rendelkezik a csomagolás tetején, és a másolatok gyakran nem..
 • Sokkal könnyebb megkülönböztetni a hamis Compact Styler fésűt. Az a tény, hogy ennek a modellnek a fedelén egy szám található a sarokban, amely jelzi a gyártási tétel számát. A hamisítványoknál nincs.
 • De a lényeg az, hogy az ecset szélén két csík van, amelyek simán eggyé válnak. Ezek nem károk, hanem jelek, amelyeket a gép egy brit gyártási helyszínen hagy. A kínai példányokon nem talál ilyen csíkokat..

Vélemények

A Tangle Teezer fésűkkel kapcsolatos vélemények többsége pozitív. Különösen lelkesek ezek a fésűk azok a lányok, akik szokásos kefékkel fésülték és formázták hajukat.

Az ügyfelek megjegyzik, hogy valóban szétválasztja a szálakat, nedves hajra is alkalmazható, és használatakor a szegfűszeg gyengéd fejmasszázst biztosít. Ugyanakkor nincs fájdalom, még akkor sem, ha gubancokkal kell megküzdenie, és a legtöbben egy igazán óvatos hajhoz való hozzáállást jegyeznek fel..

Néhány lány nem elégedett a fésű alakjával. Kijelentik, hogy nem tudták megszokni a fogantyú hiányát, és magát a terméket is kellemetlennek tartják. Ez a probléma azonban megoldható egy fogantyúval ellátott modell megvásárlásával.

Ezenkívül egyeseket zavaros ennek a szépségmodulnak a magas ára, amely valóban magas a hétköznapi fésűkkel összehasonlítva. Valaki indokoltnak tartja, mások - túl magasan. Ebben az esetben csak rajtad múlik.

Egy dolgot biztosan el lehet mondani - ha nem vagy hajlandó pénzt költeni az eredeti Tangle Teezerre, ne vásárolj olcsó hamisítványt, az biztosan nem éri meg a kiadott pénzt.

A Tangle Teezer fésűk valódi véleményei a következő videóban találhatók:

Korunk legjobb fésűje - Tangle Teezer: áttekintés, alkalmazás és az eszköz jellemzői

Mi az a Tangle Teezer hajkefe? Miért rohantak híres divatemberek megszerezni ezt a szokatlan szerkentyűt? Az eredeti fésű csodákat tesz bármilyen minőségű és hosszú haj esetén.

A Tangle Teaser még a legcsintalanabb fürtökkel, nedves, nagyon vastag fürtökkel is megbirkózik. Egyedülálló fésű, amely nem húzza ki a szőrszálakat, minden korosztály örömére szolgál. És most - részletes információk a fodrász gondolat csodájáról.

A készülék jellemzői

Az új kütyü szokatlan megjelenésével azonnal magára vonja a figyelmet. Ennek az ecsetnek nincs a szokásos fogantyúja. Hogyan használja ezt a furcsa eszközt, amely inkább hasonlít egy szilikon fogú rendes kefére? Semmi bonyolult!

A legelső alkalmazás után meg fogja érteni, miért sietnek a lányok egy eredeti ecset megvásárlásához..

Jellemzők:

 • gondosan átgondolt hely és fogak hossza;
 • az anyag nem villamosítja fel a szálakat;
 • kompakt méret, körülbelül 12 x 8 cm;
 • a kefe kényelmes kézben tartható a lágy vonalaknak és a szokatlan formának köszönhetően.

Az eredeti kialakítás a csodafésű előnye. Minden divatembernek rendelkeznie kell ilyen stílusos dologgal..

Az újdonságot sok profi stylist azonnal megszerezte, mert a Tangle Teezer Salon Elite fésű elegáns kivitelű változatát szépségszalonok számára fejlesztették ki. A legigényesebb ügyfelek fürtjeinek fésülése is öröm és minimális idegzet.

Tudjon meg mindent a tej bogáncs olaj hajának előnyeiről és felhasználásáról.

A világosbarna hajú kaliforniai fénypontok lehetőségeit ez a cikk ismerteti..

Előnyök

Miért hajszálérzet a Tangle Teezer? Ennek számos oka van:

 • kényelmes, ergonomikus forma;
 • stílusos, élénk kivitel, eredeti színek;
 • többféle változat létezik, köztük egy kompakt változat, a modell a kis divatemberek számára;
 • a rugalmas fogak minden irányban jól hajlanak;
 • a csodaeszköz könnyen megbirkózik a kusza, hosszú, nedves hajjal;
 • A Tangle Teaser a legvastagabb hajat is jól fésüli;
 • könnyű fésülni a szálakat a gyökerektől a legvégéig, a szőrszálak károsítása vagy kihúzása nélkül;
 • fésülés előtt alkalmazhat szérumot, maszkot, balzsamot, használhat ecsetet a haj károsítása nélkül.

Vannak más "pluszpontok" is:

 • a szerkentyű bármilyen típusú hajra alkalmas, jól megbirkózik parókákkal, meghosszabbított szálakkal, afro-hajjal;
 • a kiváló minőségű műanyagnak köszönhetően a szőrszálak nem hasadnak el;
 • fürtök kissé simítottak. Néhány lány vasalás helyett csodálatos fésűt használ;
 • kiváló minőségű műanyag használata megkönnyíti a Tangle Teaser karbantartását. Mossa le a modult szappannal és szárítsa meg. Az ecset készen áll a szálak újra kibontására.

hátrányai

Nincs ennek a szerkentyűnek egyetlen gyenge pontja? Senki sem tett komoly panaszt. A készülék minden szempontból kényelmes.

Egyes lányok azt mondják, hogy eleinte nem teljesen szokás használni, de pár nap alatt fogantyú nélkül is megszokhatja az eredeti formát. Talán ezek mind megjegyzések.

Ki találta ki a fodrász gondolat csodáját

A szokatlan Tangle Teezer hajkefét egy angol fodrász erőfeszítéseinek köszönhetően hozták létre. Shaun P. fodrász hosszú évekig figyelte, ahogy az ügyfelek fésülködés közben hajat veszítenek, és úgy döntött, hogy megváltoztatja a helyzetet. Több éves keresés után az ötlet valóra vált.

A jól átgondolt kialakítás és a "helyes" anyag megakadályozza a statikus elektromosság, kusza szálak megjelenését. Az ecset a legszorosabb fürtöket is kezeli. Nem csoda, hogy a reklámkampány "arca" a híres Shaun bárány a népszerű rajzfilmből.

Fajták

A cég folyamatosan fejleszti az eredeti fodrászeszközt. Jelenleg több fajta van a piacon. Könnyen megtalálhatja a "saját" hajkefét. Fedezze fel az egyes fajok jellemzőit.

Az eredeti

Jellegzetes:

 • a legelső modell, középen kívüli, kényelmes ujjával;
 • népszerű lehetőség szalonban és otthoni használatra;
 • hat csinos szín - élénk narancssárgától a feketeig.

Kompakt Styler

Jellegzetes:

 • kényelmes kialakítás védőburkolattal;
 • a szerkentyű könnyen elfér egy kézitáskában;
 • méretek: 8,5 x 6,5 cm;
 • a fogak az alapmodellhez hasonlóan helyezkednek el;
 • vannak fajták elegáns hölgyeknek és kreatív lányoknak: Shaunnal a juh, fekete és arany, rózsaszín, tiszta fekete, leopárd "színnel", a brit zászlóval és mások.

Salon Elite

Jellegzetes:

 • ezt a megjelenést kifejezetten a szépségszalonok számára fejlesztették ki;
 • sok lány egyfajta szokatlan hajkefét használ otthon;
 • forma - ergonomikus, a felület homorú a közepén;
 • a fésű matt és fényes oldallal rendelkezik;
 • öt eredeti szín. Ecset: rózsaszín, lila, kék, fekete, narancs.

Varázsvirág

Jellegzetes:

 • egy fényes "virágcserép" még a lányok számára is benyomást kelt, akik nem szeretik a fogmosást;
 • maga a fiatal divatmester ráveszi, hogy új, világos fésűvel fonja be a zsinórját;
 • aranyos, áttetsző fedéllel ellátott edény - a Tangle Teezer így néz ki a gyermekek számára;
 • a fogak alakja, anyaga, elrendezése megegyezik a közönséges, "felnőtt" kefékével;
 • frizura készítése egy kis hercegnő számára izgalmas játékká válik.

Aqua splash

Jellegzetes:

 • kifejezetten nedves haj fésülésére szolgáló fajta;
 • modult használjon balzsamok és maszkok felhelyezésére. Fésülje meg a száraz szálakat más modellekkel;
 • az eredeti forma kialakulása a tubához hasonlít;
 • belül - egy üreg. Azt mondják, hogy néhány lány csodálatos fésűvel tárolja a szokásos fogkeféket a fürdőszobában;
 • fogantyú - kényelmes, csúszásmentes nedves kézben;
 • a modell jól mossa, gyorsan szárad;
 • négy szín: zöld, rózsaszín, fekete, kék.

Magic hajkefe

Jellegzetes:

 • az eredeti modell vonzó dizájnnal, szokatlan formával rendelkezik;
 • az élesebb vég egy vetületként kinyúlik. Kiderül egy rövid fogantyú;
 • érdekes forma, élénk színek mindig örülnek a kislányoknak;
 • a méretek kissé eltérnek: 18 x 8,5 cm;
 • anyag - kiváló minőségű műanyag, a fogak ugyanúgy vannak elhelyezve, mint a standard modellben;
 • a mágikus hajkefe könnyen megbirkózik a meghosszabbított szálakkal, vastag, göndör hajjal, hosszú fürtökkel, amelyek részei összekuszálódnak;
 • a modellt több színben mutatják be. Válasszon: rózsaszín, kék, lila, zöld, sárga, fekete.

Tangle teezer angyal

Jellegzetes:

 • kényelmes fogantyú jelent meg a hagyományos modellek rajongói számára;
 • Az "Angel" kefe ugyanolyan kiváló teljesítményt nyújt, mint a fogantyú nélküli modellek;
 • óvatosan fésülje a szálakat a gyökerektől a végéig;
 • eredeti kivitel: a munkafelület szív alakú, a sima felületen "angyalszárnyak" láthatók;
 • több szín: rózsaszín, fehér, fekete, kék, fémes és matt.

Fújó stílusú teljes evező

Új fogantyúval! Hagyományos forma és eredeti fogak!

 • az új modellel biztonságosan használhatja a hajszárítót közepes teljesítmény mellett. Feltétlenül törölje le a haját;
 • forma - a szokásos keféhez hasonlóan a fogak szabadalmaztatott technológia szerint vannak elhelyezve;
 • a speciális anyagból készült fogak gyorsan felszedik a maradék nedvességet a fürtökből, a sima hajból, természetes fényt adnak;
 • kusza, hosszú szálakat könnyű fésülni fájdalom és erős hajfeszültség nélkül;
 • test - világos lila, fekete műanyag fogak.

Hogyan lehet megkülönböztetni a hamisat az eredetitől

Sok új termék azonnal megragadja azok figyelmét, akik szeretnek bevásárolni egy népszerű terméket. Olcsó kínai hamisítványok árasztották el az internetet. Hogyan ne essen a gátlástalan eladók csapdájába?

Online vásárlás:

 • figyeljen az árra. Az eredeti hajkefe nem lehet olcsó. A kiváló minőségű hajkefe Tangle Teaser most már 990 rubel és még többe kerül. Ne hidd az eladók történeteit a tömeges vásárlásról és a régi tanfolyamról;
 • online vásárláskor nézze meg, honnan jött az ár. Előfordul, hogy az oldalon a termékleírás mellett a régi árat (áthúzva) és az új mellé írják, nagy kedvezménnyel. A helyes árat a tisztesség kedvéért írják, hogy megtévesszék a vásárlókat. Valójában olcsón árulnak olcsón. Keresse meg azokat a webhelyeket, amelyek meglehetősen magas fésűköltséggel rendelkeznek, és nincsenek promóciók és értékesítések ehhez a termékhez.

Ha a kiskereskedelemben találja a Tangle Teezert, figyeljen a hamis és az eredeti termék közötti különbségre:

 • az alacsony minőségű modellek kemény fogakkal rendelkeznek;
 • a hamisnak kisebb a doboza;
 • a csomagolásnak kiváló minőségűnek kell lennie, sűrű anyagból, jól látható feliratokkal;
 • a bal oldalon, az olcsó hamisítványok felső sarkában nincs „E” logó;
 • oldalán, azon a helyen, ahol a csodaecset készítőjének fényképe található, ismertetik a találmány történetét, a feliratok és képek homályosak, a betűtípus széles;
 • ugyanaz az elv, mint amikor az interneten keresztül választanak modellt: az alacsony ár a hamisítás biztos jele. Néhány üzletember csaknem 2-3 dollárért ad el árut. Ez az ecset biztosan nem fogja megvédeni a haját..

Hogyan lehet megerősíteni a hajat, hogy megakadályozzuk a kiesést? Hasznos tippeket találhat.

A görög stílusú pólyafrizurákat ez a cikk ismerteti..

Olvassa el a http://jvolosy.com/pricheski/vechernie/vodopad.html webhelyen arról, hogyan fonja össze a saját vízesés frizuráját.

Használati útmutató

Ne feledje, milyen körültekintéssel kezdte fésülni a kusza szálakat. Vizes haj? Általában nem ajánlott szokásos fésűvel megérinteni őket, hogy ne sérüljön a hajszálak szerkezete..

A Tangle Teezer esetében a problémák, a szőrszálak szakadása, a fájdalom és a kényelmetlenség a múlté. Már nem fog szenvedni a fürtök fésülése vagy a hajhosszabbítás.

A Tangle Teaser használata:

 • nedves fürtöknél válassza az Aqua Splash opciót;
 • ha szükséges, kezelje a hajat kondicionálóval, hogy a csoda kefe lágyabban csúszhasson;
 • kezdje nyugodtan a gyökerekből fogmosni;
 • ne próbálkozzon azonnal a szálak végének fésülésével: a szőrszálak károsodása, amelyekkel már nem néz szembe;
 • finoman engedje le az ecsetet fentről lefelé, egészen a csúcsáig;
 • keményen húzva nem kell erőfeszítéseket tennie - könnyedén lemehet a haj végéig, óvatosan elválasztva az egyes szálakat;
 • fésülje az egész hajat több lépésben. Sokkal kevesebb időbe telik, mint korábban, nagyon kevés szőr lesz a kefén.

Fésűköltség

Az eredeti szerkentyű drágább, mint a szokásos hajkefék, de sokáig tart, nem romlik. Ezenkívül a legcsintalanabb szálak használatának öröme, halkan kibogozhatja a pénzt..

Átlagos árak a különböző Tangle Teezer modellekhez:

 • szokásos kefe - 990 - 1415 rubel;
 • kompakt modell, nedves hajra, szalon verzió - 1190-1250 rubel;
 • "Angyali" hajkefe - 1140-1200 rubel;
 • sorozat "Magic" egy hosszúkás párkány - 1190-1290 rubel;
 • gyermekek számára - 1190-1320 rubel;
 • Blow-Styling Full Paddle modell - 2190-2390 rubel.

Az online áruházakban megvásárolhatja a Tangle Teezer hajkefét. Egy másik lehetőség: rendeljen szépségápolási modult a Tangle Teezer cég hivatalos weboldalán. Talán ismerőseid turisztikai útra indulnak Angliában vagy az USA-ban? Rendelje meg nekik az eredeti Tangle Teaser kefét.

Néhány üzletben már van eredeti hajkefe. Vegye figyelembe az eredeti termék kiválasztására vonatkozó ajánlásokat, ne „vásároljon” túl alacsony áron, különben csalódni fog. A Tangle Teaser ecset áttekintése megerősíti a haj varázslatos hatását.

Videó áttekintés egy csodáról - fésűs gubancos teezer:

Tetszett a cikk? Iratkozzon fel a webhelyfrissítésekre RSS-en keresztül, vagy kövesse a frissítéseket a VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter vagy Google Plus webhelyeken.

Feliratkozás a frissítésekre e-mailben:

Mondd el a barátaidnak!

Tangle Teezer. Márka története. A fésű, amely átvette a világot.

A gyönyörű haj a jól ápolt lány jele. Nehéz elképzelni az ilyen hajat minőségi fésű nélkül. A Tangle Teezer fésűk - egy újítás, amely megrázta a világot és elragadta a szépség szerelmeseinek tudatát.

A Tangle Teezer egy egyedülálló szépségápolási eszköz, amely ergonómikus alakjáról híres. Gyengéden fésüli és nem villamosítja fel a hajat, fényt ad és minden típusú hajra alkalmas.

A Tangle Teezer márka létrehozásának története.

A márka alapítója és egy érdekes szokatlan fésű feltalálója a híres fodrász, Nagy-Britannia ShaunP.

2003-ban Sean azzal az ötlettel áll elő, hogy készítsen egy fésűt, amely nem ragad bele a kusza hajba, de a száraz és a nedves hajat is könnyedén szét tudja oldani..

Nem volt pénze tömeggyártásra, és úgy döntött, hogy részt vesz az "Üzleti cápák" című televíziós projektben. A veszteség nem akadályozta meg, és egy idő után még mindig eladta.

2005 - A Tangle Teezer arra készül, hogy világszerte piacra dobja.

2007 - Sean P bemutatja találmányát a Pinewood Studiosnak - a Tangle Teezer fésűnek.

Az első üzlet 2008-ban nyílt meg.

A fésűk típusai Tangle Teezer. Melyiket válasszuk?

Jelenleg sokféle fésű létezik. Egyébként minden fésűtípusnak megvan a maga sajátossága..

Salon Elite fésű. Ergonomikus formájú. Kombinálja a fogak oldalán egy matt árnyalatot és egy fényes tetejét. Eredetileg professzionális használatra készült.

Teezer Original. Ergonomikus forma és fényes árnyalat. A hajat simává teszi. A különlegesség magában a formában van - van egy dudor az ujj számára. Otthoni használatra tervezték.

Kompakt styler. Fésű egy táskához. Védőburkolattal rendelkezik, hogy ne rontsa el a speciális fogakat. Kisebb, mint a többi fésű. A színtartomány folyamatosan frissül.

Varázsvirág. Gyerek fésű levehető huzattal. Alakjában virágra hasonlít.

Aqua splash. Fésű nedves hajhoz. Sajátos üveg alakú. Használható a teljes hosszúság eltakarására és szétterítésére.

Fújó hajkefe. Két méret van: nagy és közepes. Ez a fésű fogantyúval rendelkezik.

A csodálatos Tangle Teezer fésű előnyei.

Vegye figyelembe ezen fésűk fő előnyeit.

 • Alkalmas minden hajtípusra.
 • Fésülgeti az összekuszálódott hajat és csomókat.
 • Egyenesíti a hajat.
 • Fényessé teszi a hajat.
 • Nedves hajmosásra alkalmas.
 • Hajmaszkok és balzsamok alkalmazhatók.
 • Tömörség.
 • Alkalmas gyermekek fogmosására (nincsenek fájdalmas érzések).
 • Nem villamosítja fel a hajat.
 • Megakadályozza a töredezéseket.
 • Gyorsan mossa és szárítja.

A Tangle Teezer másik nagyszerű tulajdonsága a szokatlanul elrendezett fogak. Az egyik fogsor sor hosszú, a másik rövidebb. A fogak elég puhák ahhoz, hogy ne hasogassák vagy károsítsák a haját, de elég szilárdak ahhoz, hogy szétválasszák.

Összegezve tegyük fel, hogy a Tangle Teezer termékek nem veszítik el pozícióikat a piacon, megtartva a vásárlók érdeklődését. Mi a kedvenc fésűd?

Hogyan válasszuk a Tangle Teezert? Hajápoló fésűim

Hajkiegészítők... a kedvenc témám!
Ma pedig szeretném megosztani a sokak számára már régóta ismert Tangle Teezer fésűk benyomásait! Ez talán a leglenyűgözőbb hajszelíd ecsetek családja, a modellek és színek lenyűgöző változatosságával.!


Egészen a közelmúltig naivan azt gondoltam, hogy a Tangle Teezer-től megpróbáltam, ha nem is mindent, akkor sokat. Annak ellenére, hogy 2 lányom van, még mindig nincs virág, csésze vagy nyomat alakú fésű. De megvannak az alapvető, hogy úgy mondjam, futó modelljeim. Milyen tévedtem! A választék sokkal szélesebb! És minden nap a márka nem szűnik meg ámulatba ejteni a fogyasztókat azzal, hogy feltalál valami egészen újat.!

Tehát hogyan ne keveredjen össze a különféle kanyarok és formák, élénk színek és csodálatos részletek? Milyen szépség előtt hajlítsa meg a fejét csodálkozva, és elvárva, hogy a saját haján feltűnő hatások legyenek?

Megmutatom 4 különböző fésűt a saját otthoni kollekciómból. Még mindig nem létezik, de sikerült aktív használatban lenni, és rövid benyomásokat adok.

TANGLE TEEZER AZ EREDETI


A legkorábbi és legnépszerűbb TT modellnek kell lennie. A színek elképzelhetetlen sokfélesége, a test és a sörték egyedi formája, valamint a lányok szerelme szerte a világon elismert vezetővé tette a gyengéd és hatékony segítők között a gyönyörű haj felé vezető úton..

Az ecset valóban nagyon sikeres. Hihetetlenül gyengéd a fejbőrre és a hajra, még a legvékonyabbakra és a legtörékenyebbekre is - gyermekek, mivel a sörték nagyon könnyűek, finomak és kiváló minőségűek. Nekem 2 ilyen "lábam" volt fekete és space retro változatban. Általában kiválónak találom a baba hajápolását és masszázsát. Hozzá szokott, mint a saját kezét. A legfiatalabb lányom fürdése után használom. Nagyon kényelmes a kis fej gondozása.

Most a haj érezhetően hosszabb, és mosáskor rugalmas fürtöket kezdett kialakítani. Az ápolást a haj szerkezetének köszönhetően felül kell vizsgálni, ami számomra szokatlan. De egyelőre ez a fajta fésű nagyon kényelmes. Abszolút nem traumatikus, nagyon érzékeny a gyermek bőrére és hajára, és megjelenésével is mulatságos, és játékként érzékelik..

TANGLE TEEZER ANGYAL


Ó, ezt a szépséget vettem ajándékba az idősebb hercegnőnek! Igazi angyal igazi kis hölgynek! Sokáig kérte tőle, és amikor végül megkapta, teljesen el volt ragadtatva!

A mi-mi-mi megjelenése! Képes közömbösen hagyni a gyereket? És ha emlékszel, hogy mindannyian lelkünkben kisgyerekek maradunk, nyilvánvalóvá válik, miért van ennek a kiegészítőnek olyan sok felnőtt rajongója!

A gyakorlatban azonban az ecset sokkal kevésbé csodálatosnak bizonyult, mint mesés megjelenése. A test meglehetősen könnyű, bár lenyűgöző és nehéz. Belül a fésű üreges, és nem okoz kényelmetlenséget a kezedben. A kezek nem fáradnak el használat közben. Szerkezete miatt azonban nem túl kényelmes tisztítani és mosni. A sörték kissé homorúak, és érezhetően merevebbek, mint az előző változat. A víz bejut a szerkezet varrataiba, és a fésűnek időre van szüksége a száradáshoz.
De ezek mind a részletek...
Pár hónapos használat után a lánya azt mondta, hogy az Angyal túlságosan "ropog", amikor áthalad a haján, és az is kellemetlen, hogy megérintse a fejét, kemény!

TANGLE TEEZER ULTIMATE


Az első TT modell fogantyúval. Az évek során az emberek hozzászoktak a kefék finomságához és minőségéhez. De voltak olyanok is, akik nem tudták legyőzni a tollat ​​a hajkiegészítőkben. Én is közéjük tartozom. Nem vagyok elégedett a csepp alakjával. A fogantyú megkönnyíti a használatát, különösen hosszú haj esetén. Tehát bármennyire is csodálatos az ecset, annak nyéllel kell rendelkeznie! Ez +100 az ő varázsának és funkcionalitásának, személy szerint nekem.

Ez a markolatú modell masszívnak tűnik, és arra utal, hogy minden gond nélkül megbirkózik a hosszú hajjal! Sima külső felület, letisztult forma, kivitelezés - mindezt a márka elveinek megfelelően. A sörték kúp alakúak. Jelentősen nagyobbak, merevebbek és hosszabbak, mint a Tt Original. Kényelmes a használata, különösen hajszárítóval történő formázáskor. Az ecset lekerekített formája miatt a hajszálak könnyen felemelhetők. Készíthet gyökérkötetet, mint a vaddisznó ecsetelése. Könnyen mosható, gyorsan szárad. Színe miatt nem foltos növényi pigmentekkel. De vannak fényesebbek is.

És mégis, az ecset merevebbnek tűnt számomra. A tavalyi hajhullással egyre kevésbé kezdtem el formázni. És végül félretette, egyáltalán nem használta.

Véleményem szerint hosszú, vastag és sűrű haj esetén ideális lesz. Visszatértem a hajam optimális keresésére. És megtaláltam, több mint boldog voltam! Erről majd legközelebb mesélek

De nemrégiben a kedvencemnek van versenyzője! Ez a népszerű TT kefe napjaink legújabb verziója, és szintén fogantyúval!

TANGLEE TEEZER A WET DETANGLER


A finom színvilág miatt rendeltem. Nagyon szerettem volna egy ilyen gyönyörű fésűt! Mivel színezem a hajam, minden kiegészítőm képes a pigment felszívására. Ezért gyakorlati alapon választom őket - a gyakori mosás képessége)) A gumihátú fésűk feledésbe merültek. Nem nézek tovább az irányukba. A műanyag sörték és a könnyű, egy darabból készült ház könnyen tisztítható. A szín azonban... De én a mentát választottam. Azt szeretném gondolni, hogy a basszus kék köd nem sokat fog hatni rá..

A hajkefe még jobb is, mint amire számítottam! A meglehetősen nagy és hatalmas Tt Ultimate után arra számítottam, hogy valami hasonló méretű lesz. De egy nagyon ügyes, egyenletes miniatűr fésű jött hozzám, ami, mint a fotóból meg lehet ítélni, valójában nem haladja meg egy üveg hajkrém méretét.

Nagyon sok képet készítettem, hogy minden oldalról megmutassam, milyen szép és szép fésű! Korszerű, könnyű ágyú, amelyet kellemes kézben tartani. A sörték véleményem szerint pontosan megegyeznek az eredeti fogantyú nélküli verzióval. Ugyanaz a vékony, finom, puha. Ugyanolyan kellemes masszázst nyújt, mint korábban. Csak - fogantyúval!

A tarló meghódított engem általában! Egyetlen sorja sem, házasságra utaló jel, sérült ízület vagy repedés sem. Egy ilyen asszisztenssel a haj csak örömére szolgál!

Természetesen van néhány kellemetlenség egy ilyen világos színnél. Csak gyakrabban kell mosni. De még itt sincsenek semmi nehézség. Minden egyszerű, gyors és egyszerű. Kedvenc kiegészítője pedig készen áll a használatra!

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Hogyan lehet gyógyítani a szeborreás dermatitist a fején: bőrgyógyász tanácsai

A seborrheás dermatitis meglehetősen kellemetlen betegség. Tünetei ismertek: viszketés, kéreg az érintett bőrön, holt bőrréteg.

Hogyan lehet otthon azonosítani és eltávolítani az elhalt hajszálakat?

Annak ellenére, hogy a modern embernek sok lehetősége van arra, hogy tisztán tartsa magát, a társadalomban még mindig előfordul a fejtetű.