Legfontosabb / Kiegészítők

Eleo Oriflame

Kiegészítők

Ahhoz, hogy a haj egészségesen ragyogjon, puha és erős legyen, megfelelően és kiegyensúlyozottan kell étkeznie, beleértve az étrendben lévő zöldségeket, dióféléket, tej- és húskészítményeket, valamint megfelelő mennyiségű tiszta vizet. De ne feledkezzünk meg a külső hajápolásról sem. Az Eleo Oriflame termékek helyreállítják és megőrzik a haj vitalitását, életet adó nedvességgel töltik fel és védik a mechanikai sérülésektől.

Az Eleo márkanév görögül olajként fordítódik, amit az argán és a rózsa értékes olajainak tartalma indokol az egész Eleo termékcsalád részeként. Nem kell attól tartania, hogy az Eleo hajápolás használata nehezíti a stílusát. Az olajok textúrája olyan könnyű és súlytalan, hogy nem befolyásolja a haj mennyiségét és dússágát..
Kellemes bónusz lesz a csodálatos és tartós Eleo aroma, amely a következő mosásig megmarad a haján. Miután megérezte ezt a nemes illatot, a hajápolás egyszerre lesz kellemes és pihentető élmény az Ön számára..

Nagyon gyakran az Oriflame cég nagy kedvezményeket ad termékeire, és a jelenlegi katalógus sem kivétel. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kedvező áron vásároljon Eleo Oriflame termékeket.

31609 Eleo Oriflame sampon

Ha az élénk és fényes haj hatását szeretné elérni, akkor az Eleo samponra van szüksége. A készítményben található argán- és rózsaolajoknak, valamint a bojtorjángyökér-kivonatnak és az F-vitaminnak köszönhetően az első alkalmazás után érezni fogja hajának puhaságát és selymességét. Sampon gyöngy - fehér szín tökéletesen tisztítja a hajat és a fejbőrt. Nagyszerű száraz, sérült és göndör hajra.

Vélemények az Eleo samponról:

- a haj nem hajrázik, ha hajszárítóval formázza
- könnyen fésülhető és nem keveredik össze
- a haj puha és engedelmes lett, de olyan volt, mint a szalma
- nem alkalmas zsíros hajra

Az Eleo sampon ára

A 2018. évi 17. katalógusban (2018.12.9. - 30.12.) - 359 rubel.
A regisztrált ügyfelek ára -287 rubel.

31610 Eleo hajbalzsam

Az Eleo sampon után vigye fel ugyanabból a sorozatból a kondicionálót a hajgyökerekre és azok teljes hosszában. Sűrű és nem terjedő konzisztenciájú, ezért nagyon kényelmes használni, ha például úgy dönt, hogy csak egy fejet mossa, és nem teljes zuhanyozással jár. Az Oriflame Eleo kondicionáló után a haj ápolt és természetes fényű. Minden sampon után ajánlott használni az Eleo kondicionálót.

Vélemények az Eleo légkondicionálóról:

- az olajösszetétel ellenére tökéletesen leöblít
- a haj selymes és könnyű
- az Eleo olajjal és maszkkal kombinálva a haj irreálisan hűvös és élénk
- jó, de drága légkondicionáló, meg kell várni a kedvezményt a vásárláshoz

Az Eleo hajbalzsam ára

A 2018. évi 17. katalógusban (2018.12.9. - 30.12.) - 359 rubel.
A regisztrált ügyfelek ára - 287 rubel.

31611 Eleo hajmaszk

A hajápolás pótolhatatlan alkotóeleme. Használja az Eleo maszkját hetente egyszer e kondicionáló sorozat helyett. Nyújtsa nedves hajba, különös figyelmet fordítva a végekre, és hagyja hatni 3-5 percig. A maszk mélyen behatol a hajba, hidratálja és táplálja őket. Ideális száraz, fehérített hajhoz. Ha gyakran használ hajszárítót vagy vasalót, valamint hajformázó termékeket, akkor az Eleo maszk a megváltás..

Vélemények az Eleo maszkról:

- a haj ápoltnak tűnik
- a maszk után a haj fényes, mint a reklámban
- az eredmény kiváló, a haj puha, mintha a maszk "berúgott volna"
- kis mennyiségű termék ilyen költséggel

Az Eleo hajmaszk ára

A 2018. évi 17. katalógusban (2018.12.9. - 30.12.) - 479 rubel.
A regisztrált ügyfelek ára - 383 rubel.

Rendelhet Eleo sampont, balzsamot vagy maszkot, ha regisztrál ezen a webhelyen Oriflame ügyfélként. További 20% kedvezmény jár Önnek, amely minden megrendelésére érvényes, és több mint fedezi az alacsony költségű szállítás költségeit.

Váratlan fordulat: Eleo Oriflame védő hajolaj

Ciklopenta, ciklohexasziloxánt, dimethiconol, 12-15 szénatomos alkil-benzoát, amodimethicone, Elaeis guineensis OIL, PARFUM, etil-hexil, hexil- CINNAMAL, tokoferol-acetát, linalool, benzil-szalicilát, limonén, citronellol, geraniol, kumarin, Argania spinosa magolaj, Helianthus annuus magolaj, LINOLESAV, OLEJSAV, ARCTIUM LAPPA GYÖKÖRKIVONAT, PALMINSAV, ROSA DAMASCENA VÍZOLAJ, STEARSAV, LINOLÉNSAV, TOKFEROL

Amint itt láthatjuk, a szilikonokon stb. Kívül vannak vitaminok és olajok is (argán, pálma, napraforgó és rózsa)

Térfogat: 50 ml
Költség: körülbelül 900 rubel (nincs kedvezmény!)
400 rubelnél többet nem fizettem érte

Gazdag formula természetes argán- és rózsaolajokkal, bojtorján gyökér kivonattal és F-vitaminnal mélyen táplálja a hajat belülről kifelé, egészséges ragyogást és nagyszerű illatot kölcsönözve.
Helyreállítja, megerősíti és megvédi a hajat belülről * • Visszaadja a fényt a színes hajra * (94% megerősítve)
• Nem nehezíti le a hajat.
• Minden típusú hajra alkalmas.
Ideális színezett hajhoz.
* Az Eleo sampont, balzsamot, maszkot és védőolajat tartalmazó nők fogyasztói tesztjei alapján.

Ezt az olajat a többi ápolással együtt (sampon, balzsam, maszk) és más márkákkal kombinálva használtam. A hatás nem sokban különbözik egymástól.

Eredetileg festetlen hajra fésültem. Mindennel jól voltam, a haja puha, fényes stb. De ezt a hatást más eszközökkel is elérhetném. Mondhatja, hogy minden rendben van, de nem okozott örömet.
De amikor a hajam két fehérítő eljáráson és két festéken esett át, már a másik oldalról néztem ezt az olajat..
Az első napokban mindenkit a fejemre kentem, csak azért, hogy megpuhuljon a hajam, ami inkább egy karma szalmának tűnt. Valamiért nem akartam ehhez az olajhoz folyamodni, hogy úgy mondjam, volt egy „belső megálló”, például „Nos, ez az Oriflame! Ha még a prof sem segít rajtam, hogyan segít ez az olaj? "
Ahhoz, hogy meggondoljam magam, elég volt csak az adagoló egyetlen megnyomása. A hajam azonnal átalakult, puha, fényes, laza lett, és könnyen megfésülhetem a fésű és a szakadt hajcsomók eltörése nélkül.
Ez az olaj nem emészti fel a mennyiséget! Ismételten, ha nem viszi túlzásba.
Újabb pluszjelet vettem észre, a hajam egyenes, de ha kint magas a páratartalom, akkor göndörödni kezdenek, főleg az arcom közelében. Semmilyen stílus nem segít, csak feszes farok / zsemle / fonat. Ezzel az olajjal hajformázva az arc közelében lévő haj felgöndörödik, de nem annyira, és a hossza általában tökéletesen sima marad.

Oriflame hajmaszk eleo vélemények

Az Oriflame # 8 katalógus termékeinek áttekintése (a betét előtt)
Első rész.

ORIFLAME | VIZSGÁLATOK A VÉLEMÉNYEK rögzítve

Az Oriflame # 8 katalógus legfontosabb termékeinek áttekintése

Baba 0 gyereksorozat
Géllakk
Barátok világa trópusi sorozatáért
Vitaminok a hajhoz
Asztaxantin

ORIFLAME | VIZSGÁLATOK A VÉLEMÉNYEK rögzítve

Novage simító lapmaszk

ORIFLAME | VIZSGÁLATOK A VÉLEMÉNYEK rögzítve

Giordani Gold hosszúító szempillaspirál az Oriflame-től

ORIFLAME | VIZSGÁLATOK A VÉLEMÉNYEK rögzítve

Wellness haj és köröm táplálkozási komplex

ORIFLAME | VIZSGÁLATOK A VÉLEMÉNYEK rögzítve

Az Oriflame prebiotikus ital áttekintése

ORIFLAME | VIZSGÁLATOK A VÉLEMÉNYEK rögzítve

Ma kaptam egy újszerű tintát: megosztom a benyomásaimat.

Cat Eye szempillaspirál 35727

Örülök az ecsetnek, felveszi és összehajtja a szempillákat!
Úgy tűnik, hogy a szempilla fölött különleges részecskék épülnek fel, így a megjelenés szélesre nyílik.
Az extrém szempillák hihetetlenül szépek, egyedülálló varázst kölcsönöznek az egész képnek

ORIFLAME | VIZSGÁLATOK A VÉLEMÉNYEK rögzítve

Elképesztő hajápolás!
Eleo Oriflame sorozat.

Még soha nem tapasztaltam ilyen kellemes benyomásokat a hajolaj használata után.!
És nem kell lemosni
Mutass többet...

Most az olajkatalógusban ezek kedvezménnyel sorozatok

ORIFLAME | VIZSGÁLATOK A VÉLEMÉNYEK rögzítve

ORIFLAME ÉS DIVAT. ORIFLAME TREND DÍJ

Tudta-e, hogy az Oriflame éves Oriflame Trend díjat alapított a fiatal tervezők támogatása és álmaik megvalósítása érdekében?!
Mutass többet...

A fődíj megmérettetésén a svéd Beckmans College of Design hallgatói a divat- és szépségipar befolyásos személyiségeinek nemzetközi zsűrijének mutatják be a kísérleti divatról alkotott felfogásukat tükröző versenyképes minikollekcióikat..

"A verseny a divatiparban nagyon kiélezett, ezért úgy döntöttünk, hogy támogatjuk a fiatal tehetségeket, és lehetőséget adunk számukra, hogy kreatív portfóliójukat kiegészítsük egy nagy nemzetközi céggel való együttműködés tapasztalatával" - mondja Christina Buckland, az Oriflame globális kreatív igazgatója és az Oriflame Trend Award elnöke.

2015-ben az Oriflame átadta az első Oriflame Trend díjat. A díjat Sia Javakheri, a svéd Beckmans tervezőiskola hallgatója kapta. A rangos díj a nyertes számára lehetőséget biztosított arra, hogy exkluzív kiegészítő kollekciót készítsen az Oriflame számára (táska, kozmetikai táska, sál), amelyet a stockholmi divathét részeként mutattak be, majd később megjelentek az Oriflame katalógusaiban..

2016-ban a fiatal tervező, Lingchao Chang megkapta a második Oriflame Trend díjat. Kiegészítő kollekcióját (sál, táska, fülbevaló, szemüveg) 2017-ben mutatták be az Oriflame nyári katalógusaiban szerte a világon.

2017-ben az Oriflame Trend Fiatal Formatervezők Díj nyertese Amanda Borgfors Meszaros, a Beckmans svéd formatervező főiskola végzettje, a svéd divatipar felemelkedő csillaga és számos díj nyertese lett. Szerzőjének "Amanda" kiegészítőkészletét (sál, tengelykapcsoló, ékszerek) 2018 őszén mutatták be az Oriflame katalógusaiban szerte a világon. A fiatal tervező elragadóan értelmezte az "éjszakai fények" divatirányzatot.

2018-ban a negyedik Oriflame Trend díjat a Beckmans Svéd Design Főiskola hallgatója, Adam Sward kapta. Tizenhárom hallgatónak lehetősége nyílt bemutatni mini kollekcióit az Oriflame Trend Award-ra a stockholmi divathét divatbemutatóján. A zsűri szerint Adam gyűjteményét "a textúrák és anyagok összetett kombinációja, valamint a nagy színérzéke és a minta alkalmazása miatt" választották. "Nagyon várom az Oriflame-mel való együttműködést" - mondja Adam Sward. - Szeretnék teljes képet kapni a termékalkotás minden szakaszáról. Szívesen megnézném, hogy az esztétikám hogyan fog viszonyulni az Oriflame-hez. ".

Vegye figyelembe, hogy Adam Sward kiegészítők gyűjteménye minden divatirányzatot tükröz. Övön viselhető táska, redős sál, aszimmetrikus fülbevalók - mindezek a kiegészítők ma a népszerűség csúcsán vannak..
Az Oriflame számára létrehozott Adam kollekció 2019 őszén volt elérhető a FÁK-piacon, és a világ egyes országaiban jelent meg, ahol a vállalat csak 2020 tavaszán működik..

Az Oriflame ELEO hajolajsor: a termékek leírása, összetételük és alkalmazási módjuk

Az olajok már régóta szerepelnek a hajápolási termékek szokásos készletében. Segítenek a fürtök szerkezetének javításában, hidratálják és megakadályozzák a törést. Nem meglepő, hogy minden nagy kozmetikai gyártó felajánlotta az ügyfeleknek a termék saját verzióját. Ez a cikk az Oriflame ELEO hajolajainak sorát mutatja be. Ez a sorozat a komplex hajápolásra készült, és kiváló ösztönző a szépségre és a kifinomultságra való törekvésre..

A sorozatba tartozó alapok leírása

Az Oriflame ELEO sorozata 2015 óta eladó. A mindennapi hajápoláshoz szükséges termékeket tartalmazza:

 1. sampon;
 2. légkondíciónálás;
 3. maszkok;
 4. olajok.

A sorozat komplex hajápolásra készült, típusától függetlenül.

A sorozat a következő típusú olajokat tartalmazza:

 • helyreállítás;
 • védő;
 • tápláló hasított végek.

A legtöbb alkalmazás-áttekintés megjegyzi, hogy az ELEO olajok használata lehetővé teszi a haj egészséges és fényes megjelenését anélkül, hogy megterhelné. Az alkalmazás után azonnal a fürtök lágyabbá válnak. A palackok kényelmes adagolókkal rendelkeznek.

A hátrányok a következő pontokat tartalmazzák:

 1. magas fogyasztás;
 2. magas költség összehasonlítva más márkák hasonló termékeivel;
 3. nincs kumulatív pozitív hatás.

Fogalmazás

Az Oriflame ELEO (Elio) sorozatának olajai a következő összetevőket tartalmazzák.

 • Természetes argánolaj, amely elősegíti a táplálkozást és a haj helyreállítását, jelenléte egészséges fényt és védelmet nyújt a különféle negatív környezeti tényezők ellen.
 • Természetes rózsaolaj, amely rugalmasságot és fényt kölcsönöz a fürtöknek.
 • Bojtorjángyökér kivonat. A kozmetikában nemcsak különféle termékek részeként, hanem egyedi tulajdonságai miatt önálló termékként is használják. Inulint, fehérjét, illóolajokat, vitaminokat és ásványi sókat tartalmaz. A bojtorján gyökér használata erősíti a haj gyökereit és szerkezetét. A hatás jól látható lesz, ha színezett vagy sérült hajra alkalmazzák. A bojtorján gyökér kivonat segít megbirkózni olyan problémákkal is, mint a viszketés, a fejbőr szárazsága vagy a korpásodás.
 • Az F-vitamint gyakran használják a problémás haj helyreállítására és táplálására, mivel erősíti annak szerkezetét. Ez egy többszörösen telítetlen zsírsav-komplex, gyulladáscsökkentő és regeneráló hatással.
 • A CYCLOPENTASILOXANE egy szilikon, amelyet gyakran találnak a modern kozmetikumok. Jelenléte segít elérni a fürtök lágyságát és megkönnyíti a fésülést. Ez az összetevő nincs káros hatással az emberi testre..
 • A CYCLOHEXASILOXANE alacsony kockázatú szintetikus szilikon, amelyet kondicionáló hatás érdekében adnak hozzá.
 • A DIMETHICONOL egy szilikon polimer, amely növeli a haj erősségét. Ezenkívül megvédi a hajat a hő hatásaitól és csökkenti a szín kimosódását. Gyakran megtalálható a problémás hajra szánt termékek összetételében, mivel jelenléte biztosítja a töredezett haj "ragasztását".

A szilikon komplex vékony filmmel borítja a hajat, és hozzájárul a magas színvonalú védelemhez a nedvesség és vitaminok elvesztése, a túlzott napsugárzás vagy a hirtelen hőmérséklet-változás ellen.

Nézzen meg egy videót az Oriflame ELEO vonalának leírásáról:

Alkalmazási mód

Az ELEO olajokat közvetlenül a stílus előtt vagy közvetlenül utána használják. Függetlenül attól, hogy milyen típusú terméket választanak az alkalmazáshoz, az algoritmus ugyanaz lesz:

 1. Nyomjon olajat a tenyerébe (ha a haj rövid, akkor a szivattyú egyetlen megnyomása elegendő, két nyomás - közepes hosszúságú, két vagy három nyomás - hosszú haj esetén).
 2. Dörzsölje a folyadékot a tenyerébe.
 3. Vigye fel egyenletesen a teljes hosszon vagy a végeken (a termék típusától függően). Az alkalmazás során kerülje a gyökérzónát.

A termék száraz és nedves hajon egyaránt használható. Használat után nincs szükség öblítésre.

Néhány fogyasztó megjegyzi, hogy ha a terméket közvetlenül a hajra viszi, anélkül, hogy a tenyerébe dörzsölné, a simaság és a selymesség hatása kevésbé lesz hangsúlyos..

Az egyes olajtípusok néhány jellemzőjét az alábbiakban emeljük ki..

 1. A védőolajat úgy tervezték, hogy további táplálást és védelmet nyújtson a hajnak. Az alkalmazás fényt és simaságot kölcsönöz a frizurának. Mint a sorozat összes terméke, a védőolaj is alkalmas minden hajtípusra. Festés után is használható. A gyártó honlapján közzétett fogyasztói tesztek eredményei azt mutatják, hogy a nők többsége (94%) visszatér a festett hajhoz..
 2. A töredezett hajok elleni tápláló olajat erősítő és tápláló szerként kell használni, hogy megakadályozzák a töredezéseket. A száraz hajra történő formázás után a legjobb. Az utasításoknak megfelelően kell használni, és pontosan a végeire kell alkalmazni, mivel a teljes hosszúságú vagy a gyökerek használata zsíros haj hatásához vezet.
 3. A regeneráló olajat a haj erősítésére és hidratálására tervezték. Ez segít a fejbőr irritációjának elkerülésében is. A legszembetűnőbb hatás a termék szisztematikus alkalmazásával érhető el száraz és sérült hajon.

A készítményben a fenti természetes összetevők mellett növényi cukrok és zsírsavak keveréke. Két hétig samponnal, balzsammal és maszkkal kombinálva segít erősíteni, hidratálni és kisimítani a hajat (fogyasztói teszt eredmények).

Nézze meg az Eleo Oriflame hajolajok használatáról szóló videót:

Ellenjavallatok és lehetséges kockázatok

Mint minden kozmetikai termék esetében, az olajokat is csak teljes biztonsággal szabad használni, hogy egyetlen komponens sem okoz allergiás reakciót. Bármely összetevő egyéni intoleranciája - a használat egyértelmű tiltása.

A védő és tápláló olajok nagy százalékban tartalmaznak szilikonokat. A kitörölhetetlen szilikonok megzavarhatják az oxigén- és tápanyagellátást. Ha a termékek hosszan tartó használata után a haj törékenyebbé vagy fénytelenebbé válik, akkor szünetet kell tartani.

A szilikonokat tartalmazó termékek használatának ellenjavallatai: korpásodás, sebek vagy repedések a fejbőrön, seborrhea.

Következtetés

Az Oriflame ELEO olajok használata lehetővé teszi az otthoni szalonhajápolás hatásának megteremtését. A fogyasztói tesztek azt mutatják, hogy a legnagyobb hatást akkor érik el, ha az Oriflame ELEO hajolajokat e sorozat többi termékével együtt használják..

Minden az Eleo védő hajolajról

Nehéz manapság olyan nőt találni, akinek a fürdő fésülködőasztalán vagy polcán nincs egy teljes hajápolási termék arzenálja. Ez érthető: az állandó szárítás és fektetés, a rendszeres festés, a kedvezőtlen ökológia és más negatív külső tényezők elvégzik a dolgukat. Még a természetesen egészséges és erős haj is idővel elveszíti fényét és rugalmasságát, és fokozatosan romlani kezd. A jól ismert Oriflame márka által 2015-ben forgalomba hozott Eleo hajolaj meglehetősen gyorsan megmentheti a helyzetet..

Az Eleo vonal jellemzői

A gyártó az Eleo vonalat úgy fejlesztette ki, hogy az kielégítse a legigényesebb vásárlókat, és bármilyen típusú hajra alkalmas legyen. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmes és a legmagasabb színvonalú ápolást nyújtson a hajának, és a következő termékeket tartalmazza:

 1. Sampon. Természetes összetevőkkel: rózsaolajokkal és argánnal dúsítva, nagyon finoman tisztítja a hajat a felesleges zsírtól és szennyeződéstől, miközben egyáltalán nem irritálja a bőrt. Mosás után tökéletesen kisimulnak, ragyognak és kellemes könnyű aromával vannak impregnálva.
 2. Légkondíciónálás. Ugyanazokat az olajokat tartalmazza. Befejezi a tisztítási folyamatot a samponból megmaradt lúgos vegyületek semlegesítésével és a keratin mérlegek simításával. Megszünteti a villamosítás hatását, megkönnyíti a fésülést, növeli a hangerőt.
 3. Maszk. Vitaminokban és növényi olajokban gazdag, tökéletesen táplálja a hajat, teljes mértékben ellátva létfontosságú anyagokkal. Hidratálja, puhítja és kezelhetővé teszi a hajat. Rendszeres használat esetén helyreállítja a kisebb károkat.
 4. Olajok. A hajproblémáktól függően a gyártó háromféle olaj használatát javasolja: regeneráló, védő és simító. Hasonló összetételűek, de különböznek a további összetevőktől, amelyek lehetővé teszik a kívánt hatás elérését..

Az Oriflame vállalat őszintén figyelmezteti, hogy csak akkor érheti el a maximális eredményt és a haj állapotának gyors javulását, ha szisztematikusan használja a teljes vonalat egészében.

A termékeket úgy fejlesztették ki, hogy kölcsönhatásban javítsák egymás tulajdonságait. Ezért nem szabad mágikus hatást várni azzal, hogy csak a kívánt olajat vásárolja meg..

Az Eleo olajok titkai

Az "Oriflame" hajolajai nem olcsók. Bár a cég gyakran végez különféle akciókat, a termék jó kedvezménnyel vásárolható meg. De a termék alapára indokolt, mivel képes átfogóan megoldani a hajproblémákat, javítva azok megjelenését és belülről gyógyulását..

Hogyan lehet ilyen eredményeket elérni, és mi az Eleo vonal népszerűségének titka - kérdeztük a szakértőket.

Technológia vagy organikus?

A biokozmetikumok modern fellendülése oda vezetett, hogy a nők körültekintően kezdtek reagálni a nem teljesen természetes összetételű termékekre. Mondjuk, folyamatos a kémia, és semmi haszna nincs belőlük. Jobb, ha házi készítésű maszkokat készítünk, és a növénypiacokon vásárolt növényi olajokat alkalmazzuk.

A helyzet ellentmondásos, ha nem is veszteséges a fogyasztó számára. Nem hiába fektetnek hatalmas összegeket a nagy kozmetikai gyártók kutatási és gyártási bázisaiba, és az egyedi szerzői jogi fejlesztéseket szükségszerűen szabadalmak védik! Csak a természetes és szintetikus csúcstechnológiai összetevők megfelelő kombinációja képes gyors és értelmes eredményeket elérni..

Éppen ezt vették alapul az Oriflame Eleo vonalának létrehozásához. Ezenkívül az összes szintetikus komponenst előzetesen alaposan tesztelték allergén és sok más mutató szempontjából..

A hajra és általában az emberi egészségre gyakorolt ​​ártalmatlanságukat számos kapott tanúsítvány igazolja. Kevés cég büszkélkedhet ezzel a megközelítéssel!

Az olajok összetétele

Az Eleo vonal összes olajának alapösszetétele azonos. A következő összetevőket tartalmazza:

 • Argán olaj. Egyedülálló képessége, hogy szinte azonnal felszívódik a hajban és a bőrben anélkül, hogy zsíros fényt hagyna (mérsékelt alkalmazás mellett). Vitaminokban és zsírsavakban gazdag. A haj simaságát, gyönyörű fényét adja és helyrehozza a károkat.
 • Damaszt rózsaolaj. Egyedülálló, kellemes aromája van, amely legfeljebb két órán át tart. Gyulladáscsökkentő, öregedésgátló és antioxidáns hatású. Hosszabbítja a haj élettartamát, segít eltávolítani a méreganyagokat és megtisztítja a fejbőrt. Egyébként afrodiziákum!
 • Bojtorjángyökér kivonat. Ezt a növényt régóta használják a népi kozmetológiában, kifejezetten a haj erősítésére és kezelésére. Vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket, fitoncideket és sok más hasznos anyagot tartalmaz. Megállítja a hajhullást, tökéletesen erősíti a gyökereket, segít a korpásodás elleni küzdelemben, erőssé és tartóssá teszi a hajat.
 • F-vitamin Valójában ez egy teljes zsírsav-komplex, amelyek közül sok a sejtmembrán része. Ezért gyakran kifejezetten sérült hajra szolgáló termékekben használják. Ez lehetővé teszi, hogy belülről helyreállítsák a szerkezetüket. Elősegíti a sebek és mikrorepedések gyógyulását, felgyorsítja a sejtek regenerálódását és a haj növekedését, gyulladáscsökkentő és immunmoduláló tulajdonságokkal rendelkezik..
 • Könnyű szilikonok. Mesterséges polimerek, amelyek jelenléte a kozmetikumok összetételében sokan félnek, mint a tűz. Valójában a szilíciumvegyületek hipoallergének, semlegesek és jelen vannak az emberi testben, ezért kedvezően érzékelik őket. A szilikonok minden hajat vékony fóliával borítanak, kisimítják, segítenek visszaállítani a fényt és az erőt, védve a negatív környezeti hatásoktól.
 • Dimetikon. Nem mérgező szintetikus polimer, amelyet gyakran használnak az orvostudományban és a kozmetológiában. Kondicionáló hatású olajokat biztosít, tökéletesen puhítja és kisimítja a hajat és a bőrt. A dimetikon jelenléte miatt a fürtök tökéletesen fésültek, könnyen illeszkednek a frizurába, a töredezett végeket pedig „ragasztják”, és ápolt megjelenést kapnak.

Valamennyi Oriflame Eleo hajolajnak megvannak a maga további összetevői, amelyek az általános erősítő hatás mellett szűken célzott hatást is elérnek..

Jelzések az olajok használatára

Ideális esetben minden hajatípus táplálást és védelmet igényel. De nem mindig lehetséges egyszerre kiváló minőséget biztosítani számukra. A helyreállító hatás leginkább a sérült hajon lesz látható. Ha egyszerre több probléma merül fel, a gyártó olyan eszköz kiválasztását javasolja, amelynek célja a legsürgősebbek kiküszöbölése.

Szinte mindenkinek szüksége van az Eleo Protective hajolajra. Még az egészséges szálak számára is hasznos a szezonon kívül. Érdemes magával vinni az úton, nyaralni a tenger partjára. Az olaj megakadályozza a kemény sós víz és az aktív nap okozta súlyos károkat. A termékre érdemes odafigyelni azokra is, akik gyakran használnak hajszárítót és forró stílusúak..

Az Eleo helyreállító hajolaj használatakor a tartós festés, perming és hajfehérítés utáni negatív hatások gyorsan megszűnnek. A szőkék megjegyzik, hogy rendszeres használatával nem jelenik meg kellemetlen sárga árnyalat. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a hajszál szerkezete az olaj után kevésbé porózus lesz, és a fürtök nem annyira szennyezettek..

Az Eleo simító hajolaj koncentrációja szilikonokat tartalmaz. Könnyű laminálási hatást nyújt és fényűző fényt nyújt. Ez a termék nem ajánlott a bőrön való alkalmazásra. De a töredezett hajok és a rossz fürtök számára tökéletesen megfelel.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a vékony haj kissé elveszíti a volumenét. Ezért nagyon mérsékelt mennyiségben kell használni..

Alkalmazási szabályok

Az Eleo olajok helyes használatának módja egyértelműen szerepel a gyártó utasításaiban. A kitörölhetetlen termékek kategóriájába tartoznak, ami nagyon kényelmes napjainkban, amikor a nők állandó időzavarokban vannak. Mindössze négy egyszerű lépést kell tennie:

 • Fésülje át a tiszta, száraz hajat.
 • Vigyen fel egy kicsit a tenyerére (hosszú hajra - két nyomás a szivattyúra, rövid hajra - egy).
 • Enyhén dörzsölje, melegedjen testhőmérsékletre.
 • A kiválasztott olajat vigye fel a sérült területekre vagy a teljes hosszában.

Nem kell lemosnia. Ha későbbi formázást terveznek, akkor 10-15 percet kell várnia, amíg az olaj megfelelően felszívódik. De akkor jobb, ha este alkalmazzuk, hogy a hajformázó termékekkel ne csökkenjen a hatékonyság..

Nincs azonban olyan szabály, amelyet ne lehetne módosítani. A fórumokon a nők megosztják az olaj felhasználásának másik módját, amely bebizonyította hatékonyságát. Hozzáadják a kedvenc maszkjához vagy balzsamához, és 10-15 percig hagyják a hajon, majd lemossák. Így nehéz fényt lehet elérni súlyozás nélkül, de a gyógyhatás érezhetően csökken. A módszert leginkább megelőző célokra lehet alkalmazni. Az eredmények a véleményekhez csatolt fotókon láthatók..

Érvek és ellenérvek

Az Eleo hajolajoknak jó néhány előnyük van, és népszerűek a nők körében. Ők:

 • gyors eredményeket nyújt;
 • nagyon könnyen használható;
 • kellemes aromájú;
 • könnyen felszívódik;
 • ne irritálja a bőrt.

Fő hátrányuk a meglehetősen magas ár, magas ráfordítással. Ha hetente 2-3 alkalommal valóban gyógyászati ​​célokra használja az olajat, akkor a vállpengék alatti hosszúságú üveg alig elég egy hónapra.

Védőolaj használata esetén a vékony haj jelentősen elveszíti a volumenét. Bármely típusú túladagolással a szálak összeállnak és kellemetlen zsírosságot nyernek. A pontos dózist empirikusan kell kiszámítani, így az eredmények először nem mindig kellemesek..

Vélemények és eredmények

A legtöbb nő véleménye szerint az Eleo hajolajok valóban kiváló eredményeket adnak, és gyorsan visszaadják szép megjelenésüket. Nem mindig érhető el teljes helyreállításuk csak ennek az eszköznek a használatával - mindez a természetes szerkezettől és annak pusztulásának mértékétől függ.

Az olajok tulajdonságai teljesen összhangban vannak az utasításokban megadott leírással. A gyártó hosszú távú eredményeket ígér csak rendszeres használat mellett. Ez igaz - gyakorlatilag nincs kumulatív hatás. De sokan azok közül, akik maguk tesztelték a terméket, kötelező mustnak minősítik, és mindig kéznél vannak, hogy legalább az expressz helyreállítás egyik módjaként használják.

Sampon + balzsam + maszk Eleo by Oriflame

-->

Elérhető:1 db számítógép.
Ár:1810.00 r
Segítség: Hogyan vásárolhatok? Tegyen fel kérdést az eladónak
Tétel elküldve:2019.11.15 09:44:00
Az ajánlat a következő időpontig érvényes:2019.12.12 10:57:17
A telek a városban található:Nyizsnyij Novgorod, Oroszország)
Szállítás:
város körül:Felvenni.
ország és világ szerint:Nem továbbítják egy másik városba.
Az eladó több tételének megvásárlásával spórolhat a szállításon.
A tételeket egy szállítmányban szállítják.
Fizetés: Készpénz.
A termék állapota:Új.
0
No. 115493309
Részletes leírás

Minden jót a hajához az Eleo sorozat segítségével! Ideális ajándék önmagának és szeretteinek!

1. Sampon Eleo - gyengéden tisztítja és táplálja a hajat, megakadályozva a törést, 200ml (ára 530 rubel);

Természetes összetevőkben gazdag sampon argán és rózsaolajjal, bojtorján gyökér kivonattal és F-vitaminnal gyengéden tisztítja és táplálja a hajat, egészséges ragyogást és csodálatos illatot kölcsönözve neki.

 • Finoman tisztít egy dús habot.
 • Erősíti a hajat, megakadályozva a törést
 • Alkalmas minden hajtípusra.

2. Eleo hajbalzsam, 150 ml (ára 530 rubel).

Gazdag kondicionáló természetes argán- és rózsaolajokkal, bojtorján gyökér kivonattal és F-vitaminnal intenzíven táplálja a hajat, kezelhetővé és simavá téve azt.

 • Erősíti a hajat a hajhullás megelőzésével
 • A haj fényét és simaságát adja
 • Megkönnyíti a fésülést és a frizurát
 • Alkalmas minden hajtípusra.

3. Eleo hajmaszk, 125 ml (ára 750 rubel).

Tápláló maszk természetes argán- és rózsaolajokkal, bojtorján gyökér kivonattal és F-vitaminnal intenzíven telíti a hajat belülről, helyreállítja, megerősíti és ragyogást és csodálatos illatot kölcsönöz a hajnak.

 • Erősíti a hajat, megakadályozva a törést
 • Sima és egészséges megjelenést kölcsönöz
 • Alkalmas minden hajtípusra.

Külön megrendelhető, de a nők samponozásával végzett fogyasztói tesztekben az Eleo hajmaszkkal ellátott balzsam hat a legnagyobb mértékben.

A tökéletes eredmények eléréséhez kövesse egyszerű irányelveinket.

 1. Vigyen fel egy kis Eleo-t (31609) nedves hajra, verje át dús habzá és masszírozza be a fejbőrbe, majd alaposan öblítse le meleg vízzel..
 2. Vigye fel az Eleo hajbalzsamot (31610) a haj gyökereire, majd ossza el egészen a végéig. Hagyja hatni néhány percig, majd alaposan öblítse le meleg vízzel. Az Eleo sampon és balzsam gyakori használatra alkalmas.
 3. A balzsam helyett hetente egyszer használjon Eleo hajmaszkot. Kenjen kis mennyiségű maszkot a tiszta, nedves hajra, és hagyja 3-5 percig, majd öblítse le meleg vízzel.
 • 500 rubel megrendelésekor kedvezményt teszek.
 • A megrendelés lehetséges kézbesítése a kibocsátási pontokon és a 2000 feletti megrendelések futárján keresztül.
 • 80% -ot fizetünk egy Sberbank kártyára a megrendelés visszaigazolásától számított 2 napon belül, a fennmaradó 20% -ot az átvételkor.
 • HA VAN KÉRDÉSE, Hívjon vagy írjon a levélre! MINDENKIT VÁLASZOLOK!
-->

Minden jót a hajához az Eleo sorozat segítségével! Ideális ajándék önmagának és szeretteinek!

1. Sampon Eleo - gyengéden tisztítja és táplálja a hajat, megakadályozva a törést, 200ml (ára 530 rubel);

Természetes összetevőkben gazdag sampon argán és rózsaolajjal, bojtorján gyökér kivonattal és F-vitaminnal gyengéden tisztítja és táplálja a hajat, egészséges ragyogást és csodálatos illatot kölcsönözve neki.

 • Finoman tisztít egy dús habot.
 • Erősíti a hajat, megakadályozva a törést
 • Alkalmas minden hajtípusra.

2. Eleo hajbalzsam, 150 ml (ára 530 rubel).

Gazdag kondicionáló természetes argán- és rózsaolajokkal, bojtorján gyökér kivonattal és F-vitaminnal intenzíven táplálja a hajat, kezelhetővé és simavá téve azt.

 • Erősíti a hajat a hajhullás megelőzésével
 • A haj fényét és simaságát adja
 • Megkönnyíti a fésülést és a frizurát
 • Alkalmas minden hajtípusra.

3. Eleo hajmaszk, 125 ml (ára 750 rubel).

Tápláló maszk természetes argán- és rózsaolajokkal, bojtorján gyökér kivonattal és F-vitaminnal intenzíven telíti a hajat belülről, helyreállítja, megerősíti és ragyogást és csodálatos illatot kölcsönöz a hajnak.

 • Erősíti a hajat, megakadályozva a törést
 • Sima és egészséges megjelenést kölcsönöz
 • Alkalmas minden hajtípusra.

Külön megrendelhető, de a nők samponozásával végzett fogyasztói tesztekben az Eleo hajmaszkkal ellátott balzsam hat a legnagyobb mértékben.

A tökéletes eredmények eléréséhez kövesse egyszerű irányelveinket.

 1. Vigyen fel egy kis Eleo-t (31609) nedves hajra, verje át dús habzá és masszírozza be a fejbőrbe, majd alaposan öblítse le meleg vízzel..
 2. Vigye fel az Eleo hajbalzsamot (31610) a haj gyökereire, majd ossza el egészen a végéig. Hagyja hatni néhány percig, majd alaposan öblítse le meleg vízzel. Az Eleo sampon és balzsam gyakori használatra alkalmas.
 3. A balzsam helyett hetente egyszer használjon Eleo hajmaszkot. Kenjen kis mennyiségű maszkot a tiszta, nedves hajra, és hagyja 3-5 percig, majd öblítse le meleg vízzel.
 • 500 rubel megrendelésekor kedvezményt teszek.
 • A megrendelés lehetséges kézbesítése a kibocsátási pontokon és a 2000 feletti megrendelések futárján keresztül.
 • 80% -ot fizetünk egy Sberbank kártyára a megrendelés visszaigazolásától számított 2 napon belül, a fennmaradó 20% -ot az átvételkor.
 • HA VAN KÉRDÉSE, Hívjon vagy írjon a levélre! MINDENKIT VÁLASZOLOK!

Eleo sorozat

Eleo sorozat

 • Vélemények
 • Válasz idézettel

Nagyon vártuk ezt az epizódot! És akkor kezdődött a katalógusidőszak.
Remélem, hogy ez a sorozat más eszközökkel is kiegészül..
Addig is megosztjuk benyomásainkat ennek a csodálatos sorozatnak az újdonságairól, amelyek semmiképpen sem alacsonyabbak a rangos szépségszalonnál.
Sampon, balzsam, maszk és hajolaj természetes argán- és rózsaolajokkal

Talált egy vicces videót xD))))
http://www.youtube.com/watch?v=5s6fL4DjiQc

Re [30]: Eleo sorozat

 • Válasz idézettel
 • # 1
 • ^^

Re [31]: Eleo sorozat

 • Vélemények
 • Válasz idézettel

Az interneten ástam - osztom) a szerző köszönetet mond az oktatási programért

Néhány ember az olaj összetételét nézve azt mondta:

nagyon ez a vélemény "rám mosolygott"))) van egy ilyen "szakember", aki hozzá ért, és van egy "sor" a laboratóriumok számára, akik szívesen felvennék őt ilyen mély ismeretekkel. és egyikük - az Oriflame, amelyhez a 160 tudósa nem elegendő, maguknak ülnek, szilikonokat kevernek és pöfékelnek minket. ))) (humor, vagy inkább szarkazmus volt, de azt hiszem, megértesz)

Ezért úgy döntöttem, hogy "ásni", és megosztani veletek a talált információkat

Csak ennek az olajnak a hatóanyagait írta le. Úgy gondolom, hogy minden eszköz a saját műveletét hajtja végre, és az ilyen szilikonokkal nincs semmi baj (olvassa el alább az átiratot)

Az olaj is lehet más és más célokra. Ezért KETTŐ lesz belőlük a katalógusban
Az illóolaj tiszta formájában nem alkalmazható a bőrön vagy a hajon, ugyanahhoz a samponhoz és maszkhoz adják.
A növényi olajok tiszta formában használhatók bőrre és hajra, hajmaszkokra stb.

Ebben az esetben az Eleo olaj két funkciót fog ellátni: a töredezett hegek tömítését, a fényességet - ez azonnal látható lesz. Az olajok és a vitaminok pedig táplálják, védik.

FONTOS: Az olajnak kumulatív hatásúnak kell lennie, ezért rendszeres használata - és a hajad meg fogja köszönni!.

Tehát a kompozíció:

A ciklopentasziloxán (szilikon) az illékony szilikonok csoportjának tagja. Testhőmérsékleten könnyen elpárolog, gyakorlatilag nem marad maradvány. Ezenkívül ez az összetevő jól eloszlik a bőr és a haj felületén, és egyenletesen oszlatja el az oldott komponenseket a felületen..

Dimetikonon (szilikon) - ez az összetevő segít javítani a fürtök alakját és gondoskodó hatást. Ezenkívül a dimetikonon segít a haj erősségének növelésében és a haj hővédelemben, valamint csökkenti a szín kimosódását. Ezenkívül a dimetikonon nagyon hatékony a töredezett hajú olajokban, mivel segíti őket összetapadni alkalmazásakor.

C10-30 alkil-akrilát keresztpomer (szilikon) - csökkenti a zsíros olaj érzetét + hidratál.

Amodimetikon (szilikon) - az amodimetikon lerakódását a szelektivitás jellemzi: inkább a sérült területekre, kevésbé pedig az egészségesekre települ. Ezért nevezhetjük szelektív kondicionálónak. A leülepedett film addig tart, amíg samponnal meg nem mossa a haját, nem hámlik le és nem omlik össze. Megtartja a nedvességet a hajban, és kiegyenlíti a felületet és ragyogást.

Az Elaeis guineensis olaj (pálmaolaj) az E-vitamin és alkotóelemei, a béta-karotin és az A-vitamin természetes forrása, ezért táplálkozási és antioxidáns hatású.

Az etilhexil-glicerin nagyon enyhe és zöld tartósítószer. Hidratálja a bőr és a hajsejtek felső rétegét, véd a külső környezet és a háztartási vegyszerek negatív hatásaitól.

Tokoferil-acetát - E-vitamin Tápláló, hidratáló, antioxidáns, regeneráló hatást biztosít.

Argania Spinosa Kernel Oil - az argánolaj hatékonyan hidratálja és táplálja a hajat és a bőrt, fényessé teszi a hajat. Ennek az összetevőnek a tartalma általában csak 1-5%, de ez elegendő ahhoz, hogy kiváló tulajdonságokat nyújtson a terméknek..

A Helianthus Annuus Seed Oil - napraforgómag olaj - megakadályozza a hajszálak töredezését, javítja a már sérült haj megjelenését, védi a hajat az UV sugárzástól, a széltől, a fagytól.

Linolsav - Az egyik legfontosabb esszenciális zsírsav. Ez egy telítetlen sav. Omega-3-at és Omega-6-ot tartalmaz. Hidratálja a bőrt és a hajat, erősíti a sejtmembránok szerkezetét.

Arctium Lappa gyökér kivonat - bojtorján gyökér kivonat. A bojtorjánolaj használata a haj számára lehetővé teszi növekedésük felgyorsítását, valamint segít az olajos seborrhea és a hajhullás ellen. Ez az olaj tanninokat, C-vitamint, fehérjét, természetes inulint, palmitinsavat és sztearinsavat tartalmaz. Mindezek az anyagok jótékony hatással vannak a hajra és a fejbőrre, revitalizálják és táplálják őket..

Rosa Damascena virágolaj - nagy mennyiségű damaszt rózsaolaj tartalmaz A-, B1-, B2-, B3-, K- és C-vitamint, egészséges fényt, simaságot ad a hajnak, segít visszaállítani természetes szerkezetét.


KÖVETKEZTETÉS: a leghasznosabb dolog a hajad számára, nagyon kedvező áron, tekintettel az alkalmazás gazdaságosságára. SZERETNI fogja a haját!

Védő hajolaj Eleo kód 31614

Simító olaj hajra Eleo kód 31615

Eleo hajmaszk - a fürtjeinek ereje és szépsége

Gazdagítsa ápolói termékpalettáját olyan újdonsággal, amely hatékonyságában lenyűgöző. A természetes olajok, növényi kivonatok és vitaminok egy palackban segítenek visszaállítani a haj erejét és szépségét. Eleo hajmaszk - igazi üdvösség a sérült és száraz szálak számára.

Az Eleo maszk jellemzői

 1. Természetes összetétel (argán és rózsaolaj, bojtorján gyökér kivonat, F-vitamin).
 2. A maszk táplálja és helyreállítja a hajat.
 3. A kutikulát elsimítják.
 4. A haj védve van a töréstől.
 5. A haj szerkezete simábbá és rugalmasabbá válik.
 6. A maszk jótékony hatással van a fejbőr egészségére. Sikerül normalizálni a faggyúelválasztást.
 7. A haj erőssé és védetté válik.
 8. Külsőleg a szálak ápoltak és fényesek.
 9. A csodálatos aroma felvidítja és vonzóvá teszi.
 10. A maszkot minden hajtípus tulajdonosának ajánljuk..

tippek és trükkök

Mossa meg a haját Eleo samponnal (31609). Ezután alkalmazzon kondicionálót (31610), gyökerektől a végéig terjedve. Néhány perc múlva jól öblítse le a haját. Töltse ki a hajmosást hetente egyszer az Eleo maszkkal. A terméket 3-5 percig alkalmazzák, majd a fürtöket alaposan meleg vízben mossák.

A megfelelő hajápolás lehetőséget nyújt arra, hogy büszke legyen fürtjeire.!

Hajmaszk az oriflame eleo-tól - áttekintés

Helló kedves olvasóim!

Ma az oriflame eleo hajmaszkjáról fogunk beszélni.

A maszk nem vastag állagú, de nem túl folyékony is, jó illata van, bár ha megszárítja a haját, az illata gyakorlatilag eltűnik.

Beszéljünk az előnyökről:

1. A maszk természetes olajokon alapul

3. A maszk nem túl folyékony

4. Csak 5 percig kell a fején tartania

Amit a maszk használata után láttam:

A hajnak jó illata van, a maszk tökéletesen hidratálja a hajat, nem hullámosodik vagy elektrolizál, a haj puha és sima, ápoltnak tűnik.

És most elmondom a hátrányokat:

1. Ár. 120 ml-re 750 rubel egy kicsit drága.

3. Nem ad fényt

4. A maszk hidratál, de nem sokat

A maszk elvileg jó, számos előnye van, de vannak még jobb maszkok is, amelyek jobban táplálnak, és amelyeknek alacsonyabb az ára. Egyszer kipróbálhatja, de nekem úgy tűnik, hogy a maszkot jobb balzsamként használni. És a választás mindig a tiéd! Minden jót neked! Köszönöm, hogy elolvastad a véleményemet, remélem, hogy tetszett olvasni!

Eleo tápláló hajmaszk

Manapság nem könnyű valóra váltani a látványos és egészséges hajfő álmait. A haj nem megfelelő táplálkozás, szisztematikus festés, hajszárítóval történő szárítás, télen és nyáron szélsőséges hőmérsékletnek való kitettség miatt széthasad és törik. Élénkítse a sérült és legyengült hajat az Oriflame Eleo tápláló maszkjával.

Leírás

Az argan- és rózsaolajok és a bojtorjángyökér kivonat egyedülálló kombinációjának köszönhetően a maszk átfogó hajápolást biztosít - nedvességgel telíti, erősíti szerkezetét és elősegíti a növekedést. Emellett az Eleo meggyógyítja a fejbőrt: enyhíti a korpásodást és a hámlást, megnyugtatja.

A kozmetikumot 125 ml-es műanyag edényben forgalmazzák, fedél alatt aranyfóliából készült védőfóliával. Ha kinyitja, finom őszibarack árnyalatú tömeg található, kellemes édeskés (de nem feltűnő) aromával. Az állaga meglehetősen vastag, inkább balzsamszerű.

Fogalmazás

Az Eleo tápláló maszk természetes növényi összetevői jótékony hatással vannak a hajra, kiegészítik egymást.

argán olaj

Értékes terméket nyernek egy trópusi fa gyümölcséből, amely Marokkóban nő. Az olajban található E-vitamin elősegíti a elvékonyodott haj regenerálódását és megszünteti a törékenységet. A polifenolok jobban kezelhetővé teszik a fürtöket. A szerves savak a korpásodás lelassításával enyhítik a bőr gyulladását. A zsírsavak a fürtök valódi védőivé válnak a nyári melegben, a téli hipotermiában, vasalóval égve, tengervíz és agresszív színezékek korrodálják őket. A szterolok aktiválják az anyagcsere folyamatokat, elindítva saját kollagén és elasztin termelését, amelyek visszaadják a haj fényét és erejét.

Rózsaolaj

Az illóolaj fő összetevői biológiailag aktív vegyületek, amelyek hatékonyan visszaállítják a hajszál szerkezetét. Az Eleo maszkban található rózsaolaj teljes táplálékot biztosít a hajnak, világosságot, rugalmasságot és gyorsuló növekedést biztosít. Az összetevő aktív baktericid tulajdonságokkal rendelkezik, kiküszöböli a korpásodás és más gombák tüneteit. Az illatos olaj hidratálja a túlságosan száraz bőrt, túl zsírosan kiszárad.

Bojtorjángyökér kivonat

Tartalmaz illóolajokat, tanninokat, aszkorbinsavat. A kivonat erős antioxidáns, a faggyúszekréció szabályozója, gombaellenes szer. A bojtorján stimulálja az alvó szőrtüszőket, aktiválva az új szőrszálak növekedését. Ez az összetevő vastagsá teszi a hajat, puha fényt kölcsönöz neki.

Alkalmazási szabályok

A tisztán mosott és enyhén törülközővel szárított hajon kis adagokban vigyen fel egy maszkot, és ossza szét ujjaival a szálak teljes hosszában - a gyökerektől a végéig. 5-7 percen belül a hatóanyagok mélyen behatolnak a hajszálakba, hidratálva és táplálva őket. Ezen idő elteltével a hajat alaposan megmossuk meleg vízzel..

Referencia. A vélemények szerint a maszkot elég takarékosan fogyasztják. Ha a terméket az Oriflame ajánlásai szerint használja, hetente egyszer, az üveg 1-1,5 hónapig elegendő, átlagos hajhosszal.

Várható hatás

Az Eleo táplálkozási maszk tesztelésének eredményeként kiderült, hogy rendszeres heti használatával a következő eredmények érhetők el:

 • a szőrszálak gyakorlatilag nem törnek, a töredezett végek eltűnnek;
 • a fürtök puhává, fényessé válnak, egészséges megjelenést kapnak;
 • a táplálkozási összetevőknek köszönhetően a haj kissé nehezebbé válik;
 • a szálak könnyen és gyorsan fésülhetők, ne keveredjenek össze;
 • a haj növekedése felgyorsul.

A felülvizsgálat elkészítésekor az Eleo tápláló olaj kiskereskedelmi ára 789 rubel volt. Az aktuális árat az aktuális Oriflame katalógusból ismerheti meg.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A hajvágás és a hajfestés holdnaptárja 2020 áprilisára

Tanulmányoztuk a hajvágás és hajfestés holdnaptárát 2020 áprilisára, és készen állunk arra, hogy megmondjuk, melyik kedvező napokra kell megterveznie a hajkezeléseket.

Alopecia areata férfiaknál: a betegség kezelése

A férfi kopaszság (alopecia) meglehetősen gyakori jelenség, amelyet az erősebb nem fájdalmasan érzékel. A laza haj nagymértékben csökkenti az önbecsülést és árt az önbecsülésnek.