Legfontosabb / Vitaminok

Eleo Oriflame

Vitaminok

Ahhoz, hogy a haj egészségesen ragyogjon, puha és erős legyen, megfelelően és kiegyensúlyozottan kell étkeznie, beleértve az étrendben lévő zöldségeket, dióféléket, tej- és húskészítményeket, valamint megfelelő mennyiségű tiszta vizet. De ne feledkezzünk meg a külső hajápolásról sem. Az Eleo Oriflame termékek helyreállítják és megőrzik a haj vitalitását, életet adó nedvességgel töltik fel és védik a mechanikai sérülésektől.

Az Eleo márkanév görögül olajként fordítódik, amit az argán és a rózsa értékes olajainak tartalma indokol az egész Eleo termékcsalád részeként. Nem kell attól tartania, hogy az Eleo hajápolás használata nehezíti a stílusát. Az olajok textúrája olyan könnyű és súlytalan, hogy nem befolyásolja a haj mennyiségét és dússágát..
Kellemes bónusz lesz a csodálatos és tartós Eleo aroma, amely a következő mosásig megmarad a haján. Miután megérezte ezt a nemes illatot, a hajápolás egyszerre lesz kellemes és pihentető élmény az Ön számára..

Nagyon gyakran az Oriflame cég nagy kedvezményeket ad termékeire, és a jelenlegi katalógus sem kivétel. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kedvező áron vásároljon Eleo Oriflame termékeket.

31609 Eleo Oriflame sampon

Ha az élénk és fényes haj hatását szeretné elérni, akkor az Eleo samponra van szüksége. A készítményben található argán- és rózsaolajoknak, valamint a bojtorjángyökér-kivonatnak és az F-vitaminnak köszönhetően az első alkalmazás után érezni fogja hajának puhaságát és selymességét. Sampon gyöngy - fehér szín tökéletesen tisztítja a hajat és a fejbőrt. Nagyszerű száraz, sérült és göndör hajra.

Vélemények az Eleo samponról:

- a haj nem hajrázik, ha hajszárítóval formázza
- könnyen fésülhető és nem keveredik össze
- a haj puha és engedelmes lett, de olyan volt, mint a szalma
- nem alkalmas zsíros hajra

Az Eleo sampon ára

A 2018. évi 17. katalógusban (2018.12.9. - 30.12.) - 359 rubel.
A regisztrált ügyfelek ára -287 rubel.

31610 Eleo hajbalzsam

Az Eleo sampon után vigye fel ugyanabból a sorozatból a kondicionálót a hajgyökerekre és azok teljes hosszában. Sűrű és nem terjedő konzisztenciájú, ezért nagyon kényelmes használni, ha például úgy dönt, hogy csak egy fejet mossa, és nem teljes zuhanyozással jár. Az Oriflame Eleo kondicionáló után a haj ápolt és természetes fényű. Minden sampon után ajánlott használni az Eleo kondicionálót.

Vélemények az Eleo légkondicionálóról:

- az olajösszetétel ellenére tökéletesen leöblít
- a haj selymes és könnyű
- az Eleo olajjal és maszkkal kombinálva a haj irreálisan hűvös és élénk
- jó, de drága légkondicionáló, meg kell várni a kedvezményt a vásárláshoz

Az Eleo hajbalzsam ára

A 2018. évi 17. katalógusban (2018.12.9. - 30.12.) - 359 rubel.
A regisztrált ügyfelek ára - 287 rubel.

31611 Eleo hajmaszk

A hajápolás pótolhatatlan alkotóeleme. Használja az Eleo maszkját hetente egyszer e kondicionáló sorozat helyett. Nyújtsa nedves hajba, különös figyelmet fordítva a végekre, és hagyja hatni 3-5 percig. A maszk mélyen behatol a hajba, hidratálja és táplálja őket. Ideális száraz, fehérített hajhoz. Ha gyakran használ hajszárítót vagy vasalót, valamint hajformázó termékeket, akkor az Eleo maszk a megváltás..

Vélemények az Eleo maszkról:

- a haj ápoltnak tűnik
- a maszk után a haj fényes, mint a reklámban
- az eredmény kiváló, a haj puha, mintha a maszk "berúgott volna"
- kis mennyiségű termék ilyen költséggel

Az Eleo hajmaszk ára

A 2018. évi 17. katalógusban (2018.12.9. - 30.12.) - 479 rubel.
A regisztrált ügyfelek ára - 383 rubel.

Rendelhet Eleo sampont, balzsamot vagy maszkot, ha regisztrál ezen a webhelyen Oriflame ügyfélként. További 20% kedvezmény jár Önnek, amely minden megrendelésére érvényes, és több mint fedezi az alacsony költségű szállítás költségeit.

Eleo sampon

Az Oriflame 14 2015 katalógusban sok új termék található, ezek egyike az Eleo sampon. A megfelelő hajápolás hosszú ideig egészséges, szép és fényes. Ismeretes, hogy a haj, akárcsak az egész test, öregedésnek van kitéve. Az ökológia, a megfelelő táplálkozás is befolyásolja őket. A modern világban sok a mesterségesség, és a természetesség kissé háttérbe szorul. Színezés, hajszárítás, göndörítés - mindezek negatívan befolyásolják a haj szerkezetét. Az Eleo Oriflame sampont svéd tudósok fejlesztették ki. Argánolajat és rózsaolajat tartalmaz. Az első komponens helyreállítja a hajat belülről és véd a törés ellen. A rózsaolaj intenzíven táplálja, javítja a haj felületét, simavá, selymessé és rugalmassá teszi. Ez a sampon bojtorján kivonatot tartalmaz, amely szabályozza a fejbőr zsírosodását. Táplálja a hajat és egészséges megjelenést kölcsönöz neki. Az F-vitamin emellett gondozza és erősíti a hajat belülről.

Ahhoz, hogy a hajad jól ápolt legyen, mosás után balzsamot kell használnia. Gondoskodtak rólunk, és kiszabadítottak egy balzsamot az eleo sorozatú samponhoz. Ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint a sampon. Ez nagyon jól kiegészíti egymást. Samponozás után vigye fel balzsamra a hajgyökereket, majd ossza el a végeit. Hagyja 1-3 percig, majd öblítse le meleg vízzel. Az Eleo haj sorozat alkalmas a gyakori mosásra.

Heti egyszer használhatja ugyanabból a sorozatból származó hajmaszkot balzsam helyett. Tápláló maszk argán és rózsa természetes olajokkal, bojtorján gyökér kivonattal és F-vitaminnal aktívan táplálja a hajat belülről, helyreállítja, erősíti és ragyogásra készteti a hajat. A termék kellemes aromája pozitív hatással van a fogyasztó állapotára is. Vigye fel a maszkot a tiszta, nedves hajra. Terítsd szét a hajadon. Áztassa a terméket 3-5 percig, majd öblítse le meleg vízzel. Nincs szükség légkondicionálóra.

 • erősíti a hajat
 • megakadályozza a ridegséget
 • simaságot és selymességet ad

A maszk minden típusú hajra alkalmas.

Ezen termékek mellett még kétféle olaj létezik, amelyek kíméletesek a hajon. Védőolaj és simító olaj. A színezett hajra a védőolaj, míg a sima és a hajra simító olaj. Ezek az olajok nem nehezítik le a hajat. Ezek megkönnyítik a haj formázását.

Eleo termékkódok:

 1. Hajsampon - kód 31609
 2. Légkondicionáló - 31610 kód
 3. Hajmaszk - kód 31611
 4. Védőolaj - kód 31614
 5. Simító olaj - 31615 kód

Vásárolja meg az egész sorozatot a hajához, és sokáig örömet szereznek szépségével. Az Oriflame katalógusban gyakran vannak kedvezmények. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Lehetősége van arra, hogy az összes terméket további 20% -os kedvezménnyel vásárolja meg, ha itt megkapja kedvezményes számát.

Sampon Eleo, 31609

Sampon

Természetes összetevőkben gazdag sampon argán és rózsaolajokkal, bojtorján gyökér kivonattal és F. vitaminnal. Dús, illatos habot képezve, gyengéden tisztítja és táplálja a hajat, egészséges ragyogást és csodálatos illatot kölcsönözve neki. Megakadályozza a ridegséget. Minden hajtípushoz.

Oriflame katalógus kód: 31609

Eleo sampon az Oriflame katalógus oldalain:

Használati utasítás Sampon Eleo

A tökéletes eredmények eléréséhez kövesse egyszerű irányelveinket.

 1. Vigyen fel sampont nedves hajra, habosítsa és masszírozza be a fejbőrt, majd alaposan öblítse le meleg vízzel.
  2. Vigye fel az Eleo hajbalzsamot (31610) a haj gyökereire, majd ossza el egészen a végéig. Hagyja hatni néhány percig, majd alaposan öblítse le meleg vízzel. Az Eleo sampon és balzsam gyakori használatra alkalmas.
  3. A balzsam helyett hetente egyszer használjon Eleo hajmaszkot (31611). Kenjen kis mennyiségű maszkot a tiszta, nedves hajra, és hagyja 3-5 percig, majd öblítse le meleg vízzel.

Termékinformáció Sampon Eleo

Természetes összetevőkben gazdag sampon argán és rózsaolajjal, bojtorján gyökér kivonattal és F-vitaminnal gyengéden tisztítja és táplálja a hajat, egészséges ragyogást és csodálatos illatot kölcsönözve neki.

 • Finoman tisztít egy dús habot.
  • Erősíti a hajat, megakadályozva a törést *
  • Minden típusú hajra alkalmas.
  * Az Eleo sampont, balzsamot és Eleo hajmaszkot tartalmazó nők fogyasztói tesztjei alapján.

Hatóanyagok

Hatóanyagok:

 • Természetes argánolaj (Argania Spinosa Kernel Oil): táplálja, helyreállítja a hajat belülről, kisimítja a kutikulákat és véd a törés ellen.
  • Természetes rózsaolaj (Rosa Damascena virágolaj): intenzíven táplálja, helyreállítja a haj felületét, simavá és rugalmassá teszi.
  • A bojtorján gyökér természetes kivonata (Arctium Lappa gyökér kivonat): táplálja és puhítja a hajat, sima és fényes marad, valamint segít a fejbőr zsírosságának szabályozásában, újjáélesztve.
  • F-vitamin (linolsav): gondozza és erősíti a hajat belülről.

Oriflame / Eleo sampon minden típusú hajra
Az Eleo sampon remek választás


Olesya_7777, 2016. február 24

Az Eleo egy új termék a hajtermékekről. A sampon mellett további maszkot, balzsamot, hajolajokat bocsátottak ki. Volt szerencsém kipróbálni ezt a sampont és balzsamot, amelyet kedvenc oldalunkon kaptam ajándékba. Ezért végtelenül hálás vagyok a szponzoroknak és az oldal adminisztrációjának.

Kinézet.
Egy üveg sampont nézegetve először nem érted, mi az, mert az üveg inkább egy tubus krémre, mondhatnám, valamiféle luxuskozmetikumra hasonlít. A cső gazdag csokoládé színű, és az összes felirat arany színű. A színek nagyon élénk kombinációja, azonnal láthatja a csomagolás készítésének professzionális megközelítését.

Szükség van egy kevés samponra, adjunk hozzá néhány csepp vizet, majd kenjük fel a fejre. Szép karamell színű gyöngyház. A szaga pedig csak mesés. Keleti parfümre emlékeztet. Használat után a hajnak jó illata van, de az illata nem tolakodó, nem kemény, de finom. Ezt szeretem, mert este 2-3 órával lefekvés előtt megmosom a fejem. És azt akarom, hogy a szag elhalványuljon aludni.

Az Eleo sampont minden hajtípusra tervezték, és mindennapi használatra is alkalmas. Kétnaponta egyszer megmosom a fejem. Ez a frekvencia nekem megfelel.

Az érzéseim.
Az Eleo sampont öröm használni. Az eljárás során a fürdőszoba csodálatos aromával telik meg, a samponozással együtt élvezzük az aromaterápiát. A hajmosáshoz nagyon kevés samponra van szükség, mivel nagyon vastag, ezért ez a 200 ml-es üveg sokáig elegendő. Bár az elején arra gondoltam, milyen kis cső.

A hajat jól mossák, nem kuszálódik össze. A balzsamot kijuttatás után sem tudja használni. A haj selymes és puha. A sampon nem szárítja a hajat, ami számomra nagyon fontos. A haj nem törik, nem hasad. És a saját hajszínem gazdagabb lett a sampon használata után.

Most sokat használok olajmaszkokat. És szeretném megjegyezni, hogy az Oriflame sampon látszólag jól lemossa a maszkot, de a haj másnap este felé piszkosnak tűnik. Ezért ez a sampon nem alkalmas az olajok öblítésére. A régi samponom jól lemossa az olajmaszkokat, két napra elegem van, szokás szerint.

Az Eleo sampon argán és rózsaolajat, bojtorján gyökér kivonatot, F-vitamint tartalmaz.

Az argánolaj kiválóan alkalmas hajápolásra, erősíti a hajat. Ez az olaj táplálja a fejbőrt és a hajat, helyreállítja a szerkezetet és hidratálja a hajat. Az író segít megszabadulni a korpától. Az argánolaj nyugtatja a hajat, kezelhetőbbé válik, felgyorsul a növekedés. Ennek az olajnak a samponban való jelenléte nagy plusz..

A rózsaolajat régóta használják a haj szépségének helyreállítására. Az olaj ragyogást, ragyogást ad a hajnak, helyreállítja a hajhagymákat. Javasoljuk, hogy néhány csepp rózsaolajat adjon a samponhoz, és mossa meg a haját. De az Oriflame már gondoskodott erről, és ez az olaj jelen van a kompozícióban.

Bojtorjángyökér kivonat. Ez a legismertebb és legkedvesebb számunkra a bojtorjánolaj. Feltételezem, hogy minden lány legalább egyszer használta ezt a hajolajat, és tudja annak értékét. Nagyon gyakran használják a haj növekedésének felgyorsítására. Az olaj segít szabályozni a fejbőr zsírosságát, gyógyítja és gyógyítja a bőrt.

Az F-vitamin belülről kifelé erősíti a hajat. Ennek a vitaminnak a hiánya száraz fejbőrhöz és korpához vezet.

A legjobbakat egy palackba gyűjtjük. Általában nagyon tetszett a sampon. Nagy örömmel használtam. Ha lehetséges, mindenképpen ezt a sort fogom használni..

Eleo sampon

* a weboldalon feltüntetett ár 20% kedvezmény nélkül van feltüntetve, csak tájékoztató jellegű, és országonként eltérhet az Oriflame webáruház árától a promóciók, kedvezmények, eladások miatt.

Térfogat: 200 ml.
Kód: 31609
Pontok: 10

Leírás

Természetes összetevőkben gazdag sampon argán és rózsaolajjal, bojtorján gyökér kivonattal és F-vitaminnal gyengéden tisztítja és táplálja a hajat, egészséges ragyogást és csodálatos illatot kölcsönözve neki.

 • Finoman tisztít egy dús habot.
 • Erősíti a hajat, megakadályozva a törést *
 • Alkalmas minden hajtípusra.

* Az Eleo sampont, balzsamot és Eleo hajmaszkot tartalmazó nők fogyasztói tesztjei alapján.

 • Természetes argánolaj (Argania Spinosa Kernel Oil): táplálja, helyreállítja a hajat belülről, kisimítja a kutikulákat és véd a törés ellen.
 • Természetes rózsaolaj (Rosa Damascena virágolaj): intenzíven táplálja, helyreállítja a haj felületét, simavá és rugalmassá teszi.
 • Természetes bojtorján kivonat (Arctium Lappa gyökér kivonat): táplálja és puhítja a hajat, sima és fényes marad, és segít szabályozni a fejbőr zsírosságát, egészségessé téve azt.
 • F-vitamin (linolsav): gondozza és erősíti a hajat belülről.

31609 Oriflame - Eleo sampon

31609 Oriflame - Eleo sampon. Az Oriflame Eleo új samponjának leírása és részletei. Vegyen részt az akcióban, és szinte semmit sem kap. Az alábbiakban olvassa el az új termék részleteit.

A sampont az aktuális Oriflame 2015 katalógusokban lehet megvásárolni:

 • Oroszország katalógusát lapozgatva - az ára 399 rubel. (tanácsadó ára 320 rubel)
 • az Ukrajna katalógusát lapozgatva - az ára 129 UAH. (tanácsadó ára 104 UAH.)

Tiszta, selymes haj fúj a szélben - mi lehet még kellemesebb. Egyetért abban, hogy még akkor is, ha egy lány nem sminkelt, és nincs a legújabb divatcsikorgásnak megfelelően öltözve, de a haja rendezett, egészséges és ápolt - ez tiszteletet és csodálatot vált ki. Ezért az időszerű samponozás a hajápolási eljárások egyik legfontosabb eleme. És ebben az esetben a kiváló minőségű sampon választását komolyan és szakszerűen kell megközelíteni..

Bemutatjuk figyelmedbe az Oriflame új termékét - az Eleo sampont, amely egy professzionális hajápoló sorozat része. A sampon olyan természetes természetes összetevőkkel van gazdagítva, amelyek gyengéden tisztítják, erősítik a haj belső szerkezetét, életet és egészséget töltve fel. A haj fényűző fényt és kellemes virágillatot nyer. Univerzális gyógymód minden hajtípusra.

Az Eleo sampon a következő természetes anyagokat tartalmazza:

 • Argán olaj - hidratálja és táplálja a fejbőrt, erősíti a hajhagymákat. Táplálja a hajat és megvédi az UV sugarak káros hatásaitól.
 • Rózsaolaj - pozitív hatással van a fejbőr faggyúmirigyeinek működésére, erősíti a sérült hajat, erőt és finom aromát adva nekik.
 • Bojtorján kivonat - aktívan telíti a hajat és gyökereit mikroelemekkel. Megakadályozza a korpásodást.
 • F-vitamin - ragyogással és energiával fenntartja az egészséges hajat.

A hatékonyabb és átfogóbb hajápolás érdekében használja az Eleo kondicionálót, az Eleo hajmaszkot és az Eleo samponnal azonos sorozatból származó védő- és simítóolajokat, a hajad pedig fényűző fényt és rendkívüli szépséget kölcsönöz neked..

Csodálatos és csillogó haj az új Oriflame termékekkel együtt!

A haj szépségéért és egészségéért (Eleo sorozat)

Az Eleo sorozat hajápolási termékei biztonságosan az elitnek tulajdoníthatók. A samponokat, maszkokat és balzsamokat természetes rózsa- és argánolajokkal gazdagítják. A sorozat védő és helyreállító természetes olajokat is tartalmaz a hajápoláshoz.

A rózsa csodálatos gyógyító tulajdonságai már az ókorban ismertek. A rózsaolajat ma is nagyra értékelik, használják a népi gyógyászatban, az illatszeriparban, a kozmetológiában, beleértve a bőr és a haj kezelését is.

Az argánolajat az egyik legértékesebb és legdrágább alapolajnak tartják. Főleg Marokkó déli részén növekvő argán gyümölcséből készül..

„Az argánolaj továbbra is az egyik legritkább olaj a világon az argán nagyon korlátozott eloszlása ​​miatt. Az argánfa félsivatagokban növekszik, ahol mély gyökérzetének köszönhetően megvédi a talajt az eróziótól, és természetes akadályként szolgál az elsivatagosodás ellen. Az argán fajok egykor Észak-Afrikában nőttek, és most veszélyben vannak, és az UNESCO védelme alatt állnak "(Wikipédia)

Az argánolaj egyedülálló kémiai összetételű. Gazdag természetes antioxidánsokban, zsírsavakban, köztük esszenciális többszörösen telítetlen, karotinoidokban, szterolokban (természetes antiszeptikumok), E-vitaminban és más hasznos anyagokban..

Az élelmiszeripari minőségű és a kozmetikai argánolajat a feldolgozási módszerektől függően különböztetjük meg. Élelmiszer minőségű főzéshez, különösen a marokkói konyhában.

A kozmetikumok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a "csoda összetevőként", amelyek megakadályozzák a bőr korai öregedését. Bőr- és hajápolásra, valamint különféle bőr- és egyéb betegségek kezelésére használják..

Az argánolaj gyorsan felszívódik és jó hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, erősíti a haj szerkezetét, segít a sérült haj gyors helyreállításában, a töredezett haj elkerülésében.

Az olajjal dúsított samponok, balzsamok és maszkok belülről kifelé erősítik a hajat, fényessé és puhává teszik, és jótékonyan hatnak a fejbőrre.

Sampon, kondícionáló, hajmaszk

Eleo sampon (31609)

A természetes összetevőkben gazdag argán és rózsa sampon gyengéden tisztítja és táplálja a hajat az egészséges ragyogásért és a nagyszerű illatért.

A következőket tartalmazza:

természetes argánolaj (Argania Spinosa Kernel Oil) táplálja, helyreállítja a hajat belülről, véd a törés ellen;

a természetes rózsaolaj (Rosa Damascena virágolaj) intenzíven táplálja, helyreállítja a haj felszínét, simavá és növeli rugalmasságát;

a bojtorján gyökér természetes kivonata (Arctium Lappa gyökér kivonat) táplálja és puhítja a hajat, simává és fényesebbé varázsolja, emellett segít szabályozni a fejbőr zsírosságát, egészségessé téve azt;

F-vitamin (linolsav - többszörösen telítetlen zsírsav-linolsav vagy ω-6) gondoskodik a hajról és belülről erősíti azt.

Az olaj alapú sampon használata

Vigyen fel sampont nedves hajra, habosítsa és masszírozza be a fejbőrt, majd alaposan öblítse le meleg vízzel.

Hajbalzsam Eleo (31610)

Gazdag balzsam természetes argán- és rózsaolajokkal, bojtorján gyökér kivonattal és F-vitaminnal intenzíven táplálja a hajat, kezelhetővé és simavá teszi azt.

Erősíti a hajat, ragyogást kölcsönöz a hajnak, megkönnyíti a fésülést és a frizurát.

Alkalmas minden hajtípusra.

Hogyan kell használni

Samponozás után vigyen fel egy kis mennyiségű balzsamot a nedves hajra, ossza szét a teljes hosszúságon, hagyja néhány percig és öblítse le meleg vízzel..

Hajmaszk Eleo (31611)

A tápláló maszk természetes argán- és rózsaolajokat, bojtorján gyökér kivonatot és F-vitamint is tartalmaz. Intenzíven táplálja a hajat belülről kifelé, helyreállítva, erősítve és fényes fényt és csodálatos illatot kölcsönözve a hajnak..

Erősíti a hajat, megakadályozva a törést. Sima és egészséges megjelenést kölcsönöz, meggyógyítja a fejbőrt.

Alkalmas minden hajtípusra.

Hogyan kell használni

Vigyen fel egy kis mennyiséget a tiszta, nedves hajra, hagyja 10-15 percig, majd öblítse le meleg vízzel.

Tippek a tökéletes eredmények eléréséhez

A balzsamokat és maszkokat egészen a végéig kell felhordani..

Az Eleo sampon használata után vigye fel a nedves hajra egy ugyanolyan sorozatú kondicionálót a gyökerektől kezdve a termék végéig történő elosztásáig, hagyja néhány percig, majd öblítse le meleg vízzel.

A balzsam helyett hetente egyszer használjon Eleo hajmaszkot.

HAJOLAJ Eleo

Kiváló minőségű természetes hajolaj hatékonyan kijavítja a helyzetet a száraz és matt hajjal, a gátlástalan fürtökkel, a puha haj simábbá tételével.

A tápanyagokban gazdag argánolaj jótékony hatással van a haj kutikulájára, mivel védőréteget képez körülötte és erősíti a hajat. Visszaállítja a hajat belülről, véd a törés ellen.

A rózsaolaj intenzíven táplálja, helyreállítja a haj felületének szerkezetét, kezelhetőbbé és rugalmasabbá téve azt.

A bojtorján gyökér természetes kivonata, amelyet az olajhoz adnak, táplálja és lágyítja a hajat, sima és fényesvé teszi, valamint segít a fejbőr zsírosságának szabályozásában, egészségessé téve azt.

Az F-vitamin (ω-6) belülről gondozza és erősíti a hajat.

Eleo hajolaj javítása (31613)

Könnyű extra ápolás természetes argán- és rózsaolajokkal, bojtorján gyökér kivonattal és F-vitaminnal a haj gyökerétől a végéig történő táplálásához és helyreállításához. Könnyű képlete van.

 • Erősíti, hidratálja és kisimítja a hajat súlymérés nélkül.
 • Segít megelőzni a fejbőr irritációját.
 • Belülről táplálja a hajat.

Alkalmas minden hajtípusra, de különösen ajánlott száraz és sérült hajra.

Hogyan kell használni

A revitalizáló olaj nedves és száraz hajra egyaránt használható. Nyomja be az olajat a tenyerébe, állítsa be az adagot a haj hosszának megfelelően (közepes hosszúságra elegendő két csap az adagolón).
Ezután dörzsölje az olajat a tenyerébe, és ossza el a haj teljes hosszában. Ne mossa le.

Az Eleo Tápláló Anti Split véget ér a hajolajnak (31616)

Könnyű, természetes argan- és rózsaolajjal, bojtorján gyökérkivonattal és F-vitaminnal ápolt formula mélyen táplálja és azonnal kisimítja a hajat, „lezárja” a töredezett hajvégeket, ápolt és fényes hajat hagyva.

Könnyű textúrájú, nem nehezíti le a hajat.

 • Megakadályozza a töredezéseket.
 • Erősíti és táplálja a hajat a gyökerektől a végéig.
 • Ragyogást nyújt, és száraz hajra használható a teljes formázás érdekében.

Alkalmas minden hajtípusra.

Az Eleo hajápolási termékek a haj iránti szeretet első látásra, első érintésre. A kompozícióban található természetes olajok táplálják és helyreállítják a hajat, finom aromával töltik fel. A haj fényes és életerővel teli!

Használja az elit Eleo sorozat hajápolási termékeit!

Bármely terméket 20% kedvezménnyel vásárolhat, ha ITT regisztrál az Oriflame-be.

Eleo Oriflame sorozat

Hajunk állandó és magas színvonalú ápolásra szorul annak elkerülése érdekében, hogy a haj törése, hajhullás stb..

Az Oriflame kitűnő hajápolási kollekcióval készült - az Eleo Oriflame sorozat, amely Eleo sampont, balzsamot, maszkot és Eleo hajolajat tartalmaz..

Az Eleo hajkollekció teljes egészében természetes alapanyagokból készül, amelyeket a legjobb termékek közül választottak ki. Ez magában foglalja a rózsa- és argánolajat, a bojtorján gyökér kivonatot, az F-vitamint, nagyon fontos Omega-3, Omega-6 savakat tartalmaz.
A haj ápolásának átfogó és állandó megközelítése egészséget, ragyogást és káprázatos fényt kölcsönöz a hajának.

Sampon Eleo Oriflame 31609

Természetes sampon finom illattal és dús habgal. Finoman tisztítja a hajat, táplálja, egészségessé teszi és csodálatos illatot kölcsönöz neki. A sampon bármilyen típusú hajjal használható.

Szükség szerint használjon sampont. Vigye fel nedves hajra, habozzon jól masszírozó mozdulatokkal és öblítse le.
Térfogat 200 ml.

Hajbalzsam Eleo Oriflame 31610

A balzsam vitaminokkal és intenzív táplálékkal gazdagítja a hajat, kezelhetővé, fényessé teszi és sokkal könnyebbé teszi a formázást. Véd a ridegségtől.

Először vigye fel a kondicionálót a gyökerekre, és ossza szét a haj teljes hosszában. Várjon néhány percet, és mossa le vízzel.
Térfogat 150 ml.

Hajmaszk Eleo Oriflame 31611

A termék természetes formulája gyógyítja a hajat belülről, helyreállítja és megerősíti. Az Eleo Oriflame hajmaszk használata után a hajad remekül ragyog és illatozik.

Használja a hajmaszkot hetente egyszer, cserélje ki a kondicionálót. Alkalmazza a maszkot nedves hajra 2-5 percig. és lemosd.
Térfogat 125 ml

A végső eljárás az Eleo Oriflame hajolaj alkalmazása a formázás előtt vagy után..

Most már nem kell szalonokba járnia, hogy megfelelően ápolja a haját. Büszke legyen a hajára, legyen mindig pompás az Eleo Oriflame hajsorozattal.

Természetes gyógymódok vásárlásához nincs szükség a boltba, a vásárlás online is elvégezhető. Ehhez töltse ki az Oriflame online regisztrációt a to-dreams.org weboldalunkon.

A regisztrációt követően az első megrendeléstől 20% -os kedvezményben részesül minden termék esetében, amely a jelenlegi Oriflame katalógusban található. Ez pedig remek lehetőség kozmetikumok és kiegészítők online vásárlására, jó megtakarítás mellett..

Oriflame sampon eleo

Ma egyszerre két termékről mesélek. Kizárólag tandemben használom őket. Ezek az Oriflame, az Eleo sampon és a hajbalzsam új termékei. Ez a termékcsalád vonzó, mert argán- és rózsaolajokat tartalmaz.

Oriflame Eleo sampon és balzsam | Eleo sampon és hajbalzsam az Oriflame-től

Leírás: "Természetes összetevőkben gazdag sampon argán- és rózsaolajokkal, bojtorjángyökér-kivonattal és F-vitaminnal. Buja, illatos habot képezve gyengéden tisztítja és táplálja a hajat, egészséges ragyogást és csodálatos illatot kölcsönöz neki. Megakadályozza a törést. Minden hajtípushoz.

Intenzív illatú kondicionáló argán és rózsa természetes olajokkal, bojtorján gyökér kivonattal és F. vitaminnal. Intenzíven táplálja a hajat, ragyogó fényt kölcsönöz neki, kezelhetővé és simává teszi, megkönnyíti a fésülést és a frizurát. Megakadályozza a ridegséget. Minden hajtípushoz ".

Mindkét termék csuklós fedéllel ellátott csövekben található. Sampon magasabb csomagolásban, csokoládé színű, balzsam kisebb, fehér színben. Mindkét termék fedele könnyen felnyitható a körmök károsítása nélkül. Az adagolónyílás kicsi, kényelmes.

Oriflame Eleo sampon és balzsam | Eleo sampon és hajbalzsam az Oriflame-től
Oriflame Eleo sampon és balzsam | Eleo sampon és hajbalzsam az Oriflame-től

Mindkét terméknek nagyon kellemes illatos aromája van. A vaníliát hallom a legjobban. Nagyon kedvesen és melengetően hangzik..
A sampon közepes sűrűségű gélállagú. A kondicionáló sokkal vastagabb, krémesebb.

Oriflame Eleo sampon és balzsam | Eleo sampon és hajbalzsam az Oriflame-től

Felhasználási benyomásaim: Már régóta ismerem a márka dekoratív kozmetikumait. De először megpróbáltam elmenni. A benyomások nagyon pozitívak voltak. Csaknem egy hónapja fejem ezzel a csodálatos duettel és minden nagyon boldog.
A sampon nem kusza össze a hajat. Jól mossa. Jó illata van. Tökéletesen és kíméletesen tisztít. Száradás után olyan kötetet látok, amelyből általában hiányzik a hajam. A haj nem esik ki jobban, mint a szokásos, nem hasad. Tényleg nincs panaszom.
A légkondicionálás is elég jó. A tökéletesen fésült, puha haj nem ragad ki, és a legfontosabb számomra az, hogy a vége ne görbüljön meg, ami azt jelenti, hogy nem lehet vashoz igazítani.
Összességében elmondható, hogy ez a duó jó vétel. Stílusosan néz ki, remekül működik. Az alapok rám illenek. Szeretném kipróbálni a vajat is ebből a sorozatból. Télen biztosan nem fog fájni.

Oriflame Eleo sampon és balzsam | Eleo sampon és hajbalzsam az Oriflame-től

A kondicionáló térfogata: 150 ml.
Balzsam Összetétel: AQUA, Quaternium-80, DISTEAROYLETHYL dimónium-kloridot, ciklopentasziloxán, cetil-alkohol, sztearil-alkohol, cetearil-alkohol, ciklohexasziloxán, amodimetikon, Butyrospermum PARKII VAJ, glicerin, Ceteareth-20, PARFUM, imidazolidinil-karbamid, Polyquaternium-37, hidroxi-etil-metil-parabént, PROPILEN-GLIKOL, PROPIL-PARABEN, CITRINSAV, LINALOOL, BENZIL-SZALICILILÁT, NÁTRIUM-CITRÁT, LIMONEN, HELIANTHUS ÉVES VAGYOLAJ, ARGÁNIA SPINOSA KERNEL OLAJ, LINOLESAV, ROSA DOWNLOAD STEARSAV, LINOLÉNSAV, TOKFEROL, CI 47005, CI 16035, CI 61570

Eleo sampon

Ár regisztráció nélkül:

Ár regisztráció után:

 • Készpénzben
 • Készpénz nélküli
 • Visa / MasterCard
 • Leírás
 • Hogyan kell vásárolni
 • Szállítás
 • Fizetés
 • Garancia
 • Visszatérés
 • Vélemények (0)

Természetes összetevőkben gazdag sampon argán és rózsaolajjal, bojtorján gyökér kivonattal és F-vitaminnal gyengéden tisztítja és táplálja a hajat, egészséges ragyogást és csodálatos illatot kölcsönözve neki.

 • Finoman tisztít, hogy dús habot hozzon létre. • Erősíti a hajat, megakadályozva a törést * • Minden típusú hajra alkalmas. * Az Eleo sampont, balzsamot és Eleo hajmaszkot tartalmazó nők fogyasztói tesztjei alapján.

FIGYELEM! A WELLNESS egészséges élelmiszerek csak a LINK regisztráció után rendelhetők meg

Az Oriflame online áruházunkban történő árubeszerzés nagyon egyszerű és több lépésből áll.

1. Töltse ki az űrlapot, és fogadjon adatokat személyes fiókjáról, amelyben hozzáférhet az online katalógushoz azzal a funkcióval, hogy termékeket tesz hozzá a kosárba. A regisztráció után azonnal megrendelhet bármely Oriflame terméket 20% kedvezménnyel a katalógus árából.

2. Rendeljen online katalógus segítségével, vagy válassza ki a szükséges termékeket a termékkategóriák megfelelő részéből. A megrendelés leadására vonatkozó részletes utasításokat a regisztráció során megadott e-mailben küldjük el Önnek.

3. Válasszon kényelmes szállítási módot a településén. Számos szállítási lehetőség létezik, további részletekért lásd a "Kézbesítés" szakaszt.

4. Fizessen a megrendelésért

Lehetséges fizetési módok:

 • Készpénz. A fizetés készpénzben történik a futárral kézbesítéskor, vagy a szervizponton átvételkor. Az áruval együtt egy számlát küldenek, amely feltünteti a megrendelés teljes értékét.
 • Fizetés online bankokon és kártyákon keresztül. A megrendelésért fizetéskor fizethet fizetési kártyával vagy online banki szolgáltatással, a megrendelés összegének átutalásával az Oriflame számra, amelyet regisztrációkor kap meg.
 • Fizetés terminálokon keresztül. Az Oriflame megrendelésért fizethet a fizetési terminálokon keresztül, valamint a mobil kommunikáción keresztül. Fizetéskor válassza az "Egyéb" - "Kozmetikumok" lehetőséget, írja be Oriflame számát és adja meg a megrendelés összegét. A pénzt azonnal jóváírják.

5. Rendelés fogadása.

Az Oriflame online áruház futárral szállítja a megrendeléseket az ajtóig, a nagyobb városok automatikus átvételi termináljaihoz, valamint az Oriflame Service szervizközpontjaihoz és szervizpontjaihoz..

Futárral történő szállítás Oroszország következő városaiban történik:

Moszkva, Szentpétervár, Voronyezs, Volgograd, Volzsszkij, Jekatyerinburg, Irkutszk, Kazan, Krasznojarszk, Nyizsnyij Novgorod, Novoszibirszk, Orenburg, Perm, Szaratov, Szamara, Toljaty, Ufa, Cseljabinszk, Jaroszlavl.

Szállítási határidő: 1-4 nap

Ingyenes szállítás 2000 rubel feletti megrendelések esetén.

Futárszállítási költségek:

200 rubel a moszkvai körúton belül

300 rubel a moszkvai körgyúton kívül

200 RUB más városokban

Szállítás az Oriflame szervizközpontba (SC)

A szervizközpontok listája itt

Szállítási határidő: 1-4 nap

Szállítási költség: 20 és 87 rubel között.

A megrendelés eltarthatósági ideje az SC-ben 3 nap

Nincs ingyenes szállítás

Szállítás a szervizpontig (SPO)

Összesen több mint 400 pont Oroszország különböző városaiban. A nyílt forráskódú szoftverek listája itt

Szállítási határidő: 1-4 nap

Szállítási költség: 20-372 rubel

Rendelés tárolási ideje: 7 nap

Nincs ingyenes szállítás

Szállítás terminálokhoz és kibocsátási pontokhoz

Több mint 1000 pont összesen. Sorolja fel itt

Szállítási határidő: 1-4 nap

Szállítási költség: 170 dörzsölje

Rendelés tárolási ideje: 3 nap

Ingyenes szállítás 2000 rubel feletti megrendelések esetén

A szállítási időről a Szállítási Szolgáltató futárával egyeztetünk, aki a megrendelés leadása után azonnal felkeresi Önt.

Figyelem! A helytelen telefonszám, pontatlan vagy hiányos cím további késleltetéshez vezethet! Kérjük, gondosan ellenőrizze személyes adatait az Oriflame regisztrációja és megrendelése során. A regisztráció adatainak titkossága garantált.

A szállítás a megrendelés leadásakor megadott címre történik. Ha egy másik címre kell szállítania az árut, meg kell adnia a címet a kézbesítési szolgáltatás futárának, aki közvetlenül a weboldalon történő megrendelés után felveszi Önnel a kapcsolatot..

Figyelem! Kérjük, ne feledje, hogy a megvásárolt termék összes fogyasztói tulajdonságát a termék megvásárlása előtt ellenőriznie kell menedzserünknél. A Szállítási Szolgáltatás munkatársainak feladatai közé nem tartozik az áruk fogyasztói tulajdonságaira vonatkozó konzultációk és megjegyzések végrehajtása.

1. Online vásárlások kifizetése Oriflame készpénzben

Az internetes áruházak egyik legnépszerűbb fizetési módja. A fizetés akkor történik, amikor a vevő megkapja az árut.

Ez általában akkor történik, amikor az árut kiszállítják:

 • futárral;
 • amikor az árut az Oriflame szervizközpontokból (SC) vagy a szervizpontokból (SPO) veszi át;

2. Banki átutalással vagy átutalással

Műanyag kártyával az Oriflame hivatalos honlapján: Visa és MasterCard kártyával történő fizetés lehetséges.

Ehhez a fizetési módhoz kérjük, adja meg pontos személyes (teljes nevét) és útlevelének adatait, amikor online megrendel az Oriflame-on. Szállításkor a futár ellenőrzi a megrendelés és az útlevél adatait.

3. Fizetési terminálok

 • fizetés az Oriflame megrendelések kézhezvételekor az automatikus terminálokban, valamint a pickpoint és InPost átvételi pontokban;
 • fizetés QIWI és Eleksnet fizetési terminálokon keresztül (valamint fizetés a mobil kommunikációért)

Az Oriflame termékek minőségbiztosítása

Az Oriflame online áruház egyik fontos eleme, hogy az eladott termékekre 100% -os minőségi garancia vonatkozik.

Az Oriflame kozmetikumok gyárakban készülnek modern felszereléssel és a legszigorúbb ellenőrzés mellett. A gyártási folyamatnak való megfelelést és annak környezetbarát jellegét a szakemberek folyamatosan ellenőrzik.

Ha a termék minősége nem felel meg az elvárásoknak, visszaküldheti nekünk a megvásárolt terméket, és visszakaphatja az érte kifizetett összeget. További részletek a "Vissza" részben

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Kozmetikumok használata haj Alloton, készítmények összetétele

A hajhullás problémája sok fiatal lányt és nőt aggaszt, és a reproduktív korú férfiakat is érinti. A természetes fürtök eleganciájának gyors helyreállításához meg kell találni a veszteség valódi okát, és ez csak teljes vizsgálat után lehetséges.

Nuance krémfesték keramidokkal 100 ml.

Gyártó: Nuance Termék kód: 09881 Lejárati ideje 2023-ig Szállítás: 1-2 nap 100% eredetiNuance (árnyalat) - professzionális krém-hajfesték, egyedülálló formula A2 keramidokkal és vitaminokkal nem szárítja és nem károsítja a hajat.