Legfontosabb / Vaj

Ossza meg ezt

Vaj

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

89 ₽-t takarít meg

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

Világosabbá teszi a szőke hajat 3-5 alkalmazásban. A citrusfélékkel és kamillával készült univerzális formula hajszárító hő alatt működik, fokozatosan világítva a szőke hajat körülbelül másfél tónussal és ragyogást biztosítva. NEM SZÁMOLOTT KÖZEPESEN SÖTÉT BARNA HAJNAK, NAGYON KIEGÉSZÍTETT HAJNAK, VAGY Könnyű Platina Hajnak. Használat: A legjobb halványító hatás elérése érdekében a balzsam használata után permetezzen a törölközővel szárított hajra, majd folytassa a szokásos formázást. Az optimális világítás érdekében használjon hajvasalót vagy hajsütővasat hajszárítás után. Csak egyszer használjon samponokat. Csak tiszta, nedves hajra permetezzen. Használja a spray-t a színek között legfeljebb 10-szer. Alaposan permetezze be a hajat, ügyelve arra, hogy a készítmény eloszljon a szálak felületén és mélységben. Hidrogén-peroxidot tartalmaz.

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Permetezők a haj könnyítésére: az alkalmazás jellemzői

Akció és összetétel

Különleges termék olyan lányok számára, akiknek a haja nem sötétebb, mint a világos szőke. 1-2 tónussal képes világítani, ezért nem felel meg a barna, világosbarna vagy fekete haj tulajdonosainak, a hatás nem lesz észrevehető rajtuk. Más esetekben kifejezett eredményt kaphat anélkül, hogy károsítaná a fürtöket. Ennek oka a hidrogén-peroxid jelenléte a készítményben. Világító hatást biztosít más színezékekben, de a spray-ben annak mennyisége elhanyagolható, és nem elegendő a szálak szerkezetének elpusztításához..

A perhidrol mellett a következő összetevőket adják a kozmetikumokhoz:

 • az etidronsav, amely növeli a viszkozitást és stabilizálja az anyagot, eltávolítja a toxinokat;
 • ammónium-hidroxid, amely lúg nyitja a kutikula pikkelyeit és fokozza a peroxid behatolási tulajdonságait;
 • hidrogénezett ricinusolaj védőfólia létrehozására a fürtökön és megpuhul;
 • glicerin - hidratálásra;
 • vitaminok, panthenol, hővédő szerek, gyógynövények és citrus kivonatok, amelyek erősítik, helyreállítják és védik a hajat.

Előnyök és hátrányok

A permet derítő nagyon könnyen használható. Alkalmazásához nincs szükség speciális készségekre vagy ismeretekre, nem kell magának választania az oxid százalékát, és ki kell számítania a hatásának optimális idejét.

Az eszköz segítség nélkül otthon is használható. Alkalmas balayage vagy ombre technikák teljes megvilágítására és színezésére..

Egyéb pluszok:

 • a kívánt eredmény elérése 2-3 eljárás után;
 • a szálak gyors feldolgozása, nem kell sok idő a villámláshoz;
 • ártalmatlanság, feltéve, hogy az alapokat helyesen használják fel;
 • a készítmények elérhetősége, megvásárolhatja azokat a szaküzletekben;
 • a benőtt gyökerek színezésére történő felhasználás lehetősége.
 • Hátrányok:
 • nem alkalmas drasztikus világításra, a szín csak 1-2 tónussal változik;
 • több eljárás szükségessége a kitűzött célok elérése érdekében;
 • minőségi professzionális termékek magas költsége.

Alkalmazástechnika

Az eljárás sikere érdekében helyesen kell végrehajtania. Ehhez figyelmesen olvassa el az utasításokat, amelyek részletes ajánlásokat tartalmaznak a termék használatához. Kevésbé különböznek a különböző gyártóktól, alapvetően a pontosítást a következő séma szerint hajtják végre:

 • A hajat alaposan megmossuk, lehetőleg egy mélytisztító samponnal, amely megemeli a mérleget.
 • A tiszta hajat törölközővel szárítják, el kell távolítani belőle a felesleges nedvességet.
 • A permet eloszlik a szálakon. Dolgozhat a teljes hosszon, csak a végeken, a gyökérzónán vagy az egyes szálakon, a kívánt eredménytől függően.
 • Ezt követően a fürtöket gondosan átfésülik egy ritka fogú fésűvel, hogy a termék egyenletesen ellepje mindet.
 • A hajat hajszárítóval szárítják, így az eredmény a legszembetűnőbb. A film vagy a fólia alatti derítőt nem szükséges ellenállni, mivel alatta a haj rothadhat. A kompozíció felvitele után azonnal kezdje el a stílust.

Lehetőség van arra is, hogy a száraz szálakra sprayt vigyünk fel. Ebben az esetben az eredményt egyenesítő vasalattal rögzítik, miután a termék teljesen megszáradt..

Hány eljárás szükséges

A világosító hatás teljes mértékben a szálak színétől és kezdeti állapotától függ. A természetesen könnyebb fürtök, annál gyorsabban érhetik el a kívánt eredményt..

A stylistok arra figyelmeztetnek, hogy a kompozíciót rövid időn belül legfeljebb ötször alkalmazhatja a fürtökre, és egyes termékeket - legfeljebb 7 naponta kétszer. Miután a haj megszerezte a kívánt árnyalatot, a szín megőrzése érdekében kéthetente meg kell ismételni a kezelést..

A spray felvitele után száraz haj figyelhető meg, amely segít megbirkózni a hidratáló és tápláló maszkokkal.

Ellenjavallatok és óvintézkedések

A spray-kben a hidrogén-peroxid százalékos aránya jelentéktelen, ezért nem teheti tönkre az egészséges hajat. De ha a szálak sérültek, túlszáradtak, hajlamosak a ridegségre és a veszteségre, akkor érdemes a halványítást addig halasztani, amíg azok teljesen helyre nem állnak..

Az eljárást ilyen esetekben el kell hagyni:

 • a közelmúltbeli halványítás kémiai vegyületekkel;
 • egyes gyártók tiltják az ősz haj permetezését;
 • elővilágító keratin kiegyenesítés vagy perm;
 • személyes intolerancia a kompozíció összetevőivel szemben;
 • tilos a terméket más világítószerekkel kombinálni.

Soha ne használjon spray-t a szemöldök vagy a szempillák könnyítésére. Ha a szembe kerül, bő vízzel öblítse le a vegyi égés elkerülése érdekében.

Termék áttekintés

Különböző gyártóktól származó spray-ket találhat az üzletekben, amelyek költségeikben és ritka esetekben az alkalmazás módjában különböznek. Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb lehetőséget?

Összeállítottuk a professzionális szegmens legnépszerűbb és leghatékonyabb termékeinek és elérhető árú tömegpiaci megfelelőinek minősítését. A fogyasztói visszajelzések megerősítették, hogy a következő termékekre érdemes odafigyelni.

"Schwarzkopf"

Blonde Ultime a Schwarzkopf-tól - nemcsak az árnyékváltást ígéri, hanem a fürtök kíméletes gondozását is. A gyógyszer jótékony hatását a gyöngyesszencia és a citrusolaj jelenléte biztosítja. Ezek az alkatrészek finoman enyhítik a fürtöket, gyönyörű arany árnyalatokat hozva létre rajtuk..

A spray alkalmas természetes szőkék számára, lehetővé teszi a haj 2 tónusú világosítását. Érzékeny fejbőrű lányoknak nem ajánlott, ha sérült és viszket. Továbbá a száraz és törékeny haj tulajdonosainak tartózkodniuk kell az eljárástól..

A termék rendkívül hatékony és meglehetősen megfizethető - egy üveg ára 400 rubelnél kezdődik.

Lee stafford

Lee Stafford "Sun Kiss" világító festéke különbözik minden mástól, mivel nemcsak szőkéknek, hanem sötét fürtök tulajdonosainak is megfelelő. A gyártó azt javasolja, hogy minden második mosás után szórjon festéket a szálakra, és a megvilágítás közötti időközönként táplálja és hidratálja őket speciális maszkok segítségével..

Miután elérte a kívánt eredményt, havonta 2-3-ra csökkentheti a hajkezelések számát. Mind a fogyasztók, mind a stylistok pozitívan reagálnak a termékre. Egyetlen hátránya a magas ár, amely 700 rubeltől indul.

John Frieda

A John Frieda professzionális kozmetikai márka olyan eszközt kínál - a Sheer Blond Go Blonder, amely a természetesen leégett szálak hatását biztosítja.

A spray legfőbb előnye összetétele, nemcsak perhidrolt és ammónium-hidroxidot tartalmaz, hanem hasznos anyagokat is: kamilla és citrus kivonatot, komponenseket, amelyek hővédelmet nyújtanak a szálaknak. A gyártó garantálja, hogy a termék helyes használatával nem figyelhetők meg mellékhatások.

Ha 2 hetente többször kezeli a haját, száraz és törékeny lehet. Speciális üzletekben árulják a terméket, ára 750 rubeltől kezdődik.

"Loreal"

A világhírű francia óriáscég megfizethető és minőségi termékcsaládja tisztító spray-ket is kínál a fogyasztóknak. Az S1 raklap formula gondoskodó összetevőket tartalmaz, amelyek lágyítják a peroxid és az ammónium-hidroxid agresszív hatásait, hidratálják a fürtöket, helyreállítják és táplálják őket. Az alkalmazás eredményeként lágy, napsütéses csillogást kap a hajában, és az árnyék fényesen ragyog..

A fogyasztók azonban azt állítják, hogy meglehetősen nehéz megtalálni ezt a terméket a szabad piacon, ezért a fodrászok és stylistok szakosított piacára kell mennie..

Következtetésképpen

A permet nagyszerű alternatívája lehet az állandó és félig állandó festékeknek. Velük ellentétben nincs ilyen agresszív hatása a fürtökre, belülről nem pusztítja el és nem szárad ki. A gyártók azonban sürgetik a drogok felelősségteljes használatát, mert ezek - bár kis mennyiségben - mégis tartalmaznak káros összetevőket.

A termékek megfelelő használatával 2 árnyalattal teljesen ártalmatlanul megvilágíthatja a hajat, és élvezheti hihetetlen ragyogását..

Kísérletem ragyogó spray-vel (fotó)

fotó a spray harmadik felvitele után (tegnap)

Az üzenetet a felhasználó megváltoztatta: 2012.11.03. 9:34. Az üzenetet a felhasználó megváltoztatta: 2012.11.03. 9:35.

Nem értek valamit, a szakasz elfogadja, hogy ha valamit elkennek, akkor ez a szokás, és ha valami tetszett, akkor ez reklám? vagyis nem dicsérhet egyetlen terméket sem, reklám? sajnálom. és már gondoltam dicsérni a lila samponomat, mert nekem is tetszett. Mindazokat, akik aggódnak a hajam miatt, kérjük, nyugodjanak meg, mielőtt leírják tapasztalataikat, vagy legalábbis miután elolvasták egy banálisan reklámozott spray utasításait, amelyekről azt szeretnénk gondolni, hogy horror-horror: varázsló:

Az üzenetet a felhasználó megváltoztatta: 2012.11.04., 18:20. Az üzenetet a felhasználó megváltoztatta: 2012.11.04., 18:24

Ragyogó hajspray - könnyű és ártalmatlan halványítás

A hajszín harmóniájának és luxusának hangsúlyozása érdekében a festékek és a tonikok használata egyáltalán nem szükséges. Enyhén halványító szálakhoz (legfeljebb 2 tónus) a kozmetikai termékek gyártói világosító hajsprayt kínálnak. A termék könnyen és egyenletesen oszlik el, nem igényel komplex műveleteket, mint a klasszikus festésnél. Ennek az újításnak vannak hátrányai is, amelyeket nagyon fontos figyelembe venni a spray használata során, nehogy elveszítse a haj erejét és szépségét..

Világító spray - összetétel és hatás

A fényesítő spray a fürtök megvilágításának új módszereire utal. Bizonyos esetekben helyettesítheti a festékeket és a balzsamokat, és ha helyesen használják, nem okoz kárt a szálakban..

A derítő spray fő hatóanyaga a hidrogén-peroxid. Ezenkívül a készítmény a következőket tartalmazza:

 • Az ammónium-hidroxid egy speciális lúgos oldat. Ennek a komponensnek a hatása serkenti a hajmérleg közzétételét, ami fokozza a hidrogén-peroxid hatásának hatékonyságát;
 • Etidronsav - viszkozitásstabilizátorként működik és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik;
 • Ricinusolaj (hidrogénezett) és glicerin - a lágyító hatás mellett hozzájárul a fürtök agresszív védelmi funkciójának fokozásához az agresszív környezeti tényezők külső hatásaitól és az ultraibolya sugárzás hatásától;
 • A panthenol, a különféle vitamin-kiegészítők - erősítik a szálakat, feltöltik a tápanyagok tartalékát, hidratálják őket.

A derítő spray olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek allergiát okozhatnak a betegeknél. Ezzel a ténnyel kapcsolatban mindenképpen tesztelje a bőr reakcióját a gyógyszerre, és csak pozitív eredmény után alkalmazza a hajat.

A jogorvoslat előnyei és hátrányai

A derítő spray-nek a következő előnyei vannak:

 • 2-3 alkalmazás után biztosítja az ígért eredményt;
 • A haj gyors halványulása, a szálak feldolgozásához szükséges idő minimális;
 • Nincs szükség szakmai beavatkozásra, az összes átalakítást könnyen elvégezheti maga, külső segítség nélkül;
 • Ha helyesen alkalmazzák, akkor nem lesz kárt a hajban;
 • Használható újranőtt gyökerekhez vagy a leégett szálak hatásának eléréséhez.

Tanács. A derítő spray segítségével maga festhet ombre vagy balayage technikával. Ehhez permetezze a terméket a fürtök végére a kívánt magasságig, anélkül, hogy hozzáérne a gyökérzónához. A hatás intenzitását és ennek megfelelően a végső tisztázást Ön szabályozza.

Ez a gyógyszer bizonyos hátrányokkal jár:

 • Csak 2 tónussal változtatja meg a haj eredeti színét, nem több;
 • A hatás 3-5 alkalmazás után érhető el;
 • A termék jelentős költsége;
 • Nem minden termék alkalmas sötét hajú barnáknak és barna hajú nőknek, főleg szőkéknek és világos szőkéknek. Hogyan lehet világosítani a sötét hajat, azt korábban elmondtuk.

Miért permetezzük

A könnyű használat és a termék tömörsége hű asszisztenssé teszi az árnyalat gyors átalakításában és frissítésében.

A festékekkel és tonikokkal ellentétben nem szükséges betartani a szálakra történő felvitel technikáját, nem kell időt szánnia és aggódnia, hogy ne túllicitálja a kompozíciókat a fürtökön. Permetezés esetén mindezek a kellemetlenségek hiányoznak, csak a mosott hajra kell permetezni a készítményt, és ha lehetséges, használjon hővasalót vagy hajszárítót.

Az innovatív termék használatának további megkülönböztető plusza az a képesség, hogy szakmai hozzáértés nélkül elsimíthatja a korábban megvilágosodott szálak és a visszanőtt gyökerek közötti kontrasztvonalat, vagy az égett haj divatos hatását elérheti, vagy az ombre technika segítségével könnyebbé teheti a végeit..

Nem kell vacakolni a színező készítmény elkészítésével, kitalálni az oxid százalékát és annak a hajra gyakorolt ​​hatásának időtartamát. A permetezés kényelmes, gyors és egyszerű!

Fotók előtt és után

Elővigyázatossági intézkedések

A derítő spray használata több fő szabálynak köszönhető, azok be nem tartása a haj állapotának észrevehető romlását, sőt elvesztését fenyegeti. A termék használata előtt feltétlenül olvassa el figyelmesen a termékre vonatkozó utasításokat. A gyártó cég megvédi Önt a téves cselekedettől, figyelmeztet a kockázatokra és minden lehetséges módon megpróbálja segíteni az átalakulást. Ne feledje, hogy az utasítás tanulmányozásra vonatkozik, nem pedig annak tényére..

Tehát, ami fontos, hogy mindig emlékezzünk, ha tisztítás céljából spray-t használunk:

 • A gyógyszer agresszív komponenst - hidrogén-peroxidot tartalmaz, ezért ajánlatos kesztyűvel enyhíteni. Az eljárás végén mosson kezet szappannal és vízzel.
 • Nem alkalmazhatja a kompozíciót törékeny és gyenge szálakra, hogy ne pusztuljon el végleg..
 • Egyes termékeket nem szabad ősz hajra és fehérítés után használni. Ellenőrizze ezt a pontot az utasításokban vagy szakembernél.
 • Figyelje meg a gyógyszer használatának gyakoriságát, amelyet a gyártó ajánl. Gyakori használata helyrehozhatatlan kárt okozhat a hajban..
 • Érezze a fürtök szokatlan szárazságát a termék használata után, helyreállítja a haj egészségét.
 • Ha nemrégiben kémia segítségével kiegyenesítette vagy göndörítette a haját, akkor nem használhat derítő sprayt..
 • A Schwarzkopf vagy más márkájú hajhulló spray-t tárolja közvetlen napfénytől és hőtől távol..

Fontos! A termék nem alkalmas szemöldök és szempilla színezésére. Kerülje a szembe jutást. Ha ez megtörténik, azonnal öblítse le a szemét folyó vízzel, és ha lehetséges, forduljon szemészhez.

Milyen gyakran lehet jelentkezni

Annak érdekében, hogy ne károsítsa a hajat, a szakemberek azt javasolják, hogy 7 naponta 1-2 alkalommal, legalább 3 napos időközönként használják. 5 gyakori alkalmazás után növelje a kezelési intervallumot 1-2 hétre. A jövőben szükség szerint havonta 1-2 alkalommal dolgozza fel a szálakat.

A hidrogén-peroxidnak való kitettség okozta károk csökkentése érdekében rendszeresen használjon természetes hajregeneráló maszkokat, esetleg halványító hatással.

Használati útmutató

Az egyértelműség kedvéért vegye fontolóra, hogy a gyártói hogyan ajánlják a Schwarzkopf halványító hajspray használatát:

 1. Mossa meg a haját és kissé szárítsa meg.
 2. Rázza meg jól a fehérítő palackot, szórja meg nedves fürtökön.
 3. Fésülje meg és szárítsa meg a haját.
 4. A színhatás fokozásához használjon hajszárítót vagy melegítsen vasalót. Minél nagyobb a hőhatás, annál aktívabb lesz a gyógyszer..
 5. A gyökérzónának a könnyítését ugyanúgy végezzük. Kívánt esetben különítsen el kis fürtöket (3-4 cm), és felváltva permetezze őket.

A termék egy palackját 14-20 alkalmazásra tervezték közepes hajon.

A legjobb derítő spray-k áttekintése

A kozmetikai termékek piacán számos lehetőség van a derítő spray-k számára:

 • Schwarzkopf Blonde Ultime (LS Tone) Brightening - a gyógyszer készítői puha játékot és gyengéd gondozást ígérnek a fürtökért. A gyöngyök esszenciáját és a természetes citrusolajat hozzáadják a termék összetételéhez, tandemjük nagy hatékonyságot és a kívánt eredményt biztosít a hajon. A derítő spray megvásárlása 400 rubelbe kerül.
 • Lee Stafford Sun Kiss spray festék - a termék olyan jellemzője, amely alkalmas sötét fürtök megvilágítására. Annak érdekében, hogy ne sérüljenek a fürtök, a gyártó azt javasolja, hogy permetezzen festéket, amíg a kívánt eredmény nem jelenik meg minden második fejbőr után. Az eljárások között alkalmazzon regeneráló és feszesítő hatású tápláló maszkokat a hajára. A jövőben akár 2-3 alkalommal is csökkentse a termék használatát. Ára 700 r.
 • A John Frieda Sheer Blonde Go Blonder ragyogó hajspray egy jól ismert kozmetikai termékcsalád, amely ésszerű használat mellett garantálja a haj kíméletes és jó minőségű megvilágítását. Ha havonta 1-2 alkalommal dolgozza fel a haját, akkor a John Frieda márka képviselői szerint nem okoz kárt nekik. Ár 750 rubeltől.
 • Spray S1 Palette festék - jó formulával rendelkezik, napsütést és világos árnyalatokat kölcsönöz a hajnak. Termék megvásárlásához keményen kell dolgoznia, és fel kell látogatnia egy szaküzletbe.

Összefoglalva szeretném megjegyezni, hogy a spray a villanás kérdésében méltó alternatívája a festékeknek és tonikoknak. Segítségével 1-2 színnel korrigálja a színt, és a fürtöknek napsütést, természetességet és természetes sikket kölcsönöz. A fehérített fürtök megfelelő gondozása segít megőrizni a haj természetes szépségét. És ami a legfontosabb: mindezeket az örömöket veszteségek és nehézségek nélkül elérheti..

Ha még nem sikerült tisztázó hajsprayt kapnia, ne búsuljon! A biztonságos és kíméletes világítás legjobb alternatíváit kínáljuk:

Azoknak a lányoknak, akik különösen igényesek a hajuk egészségére nézve, válogatást kínálunk a leghatásosabb népi gyógymódokból a haj világosítására.

Hasznos videók

A szerző megosztja tapasztalatait a John Frieda Sheer Blonde Go Blonder derítő spray-vel.

A világosító spray használatának jellemzői.

Csináld magad: ragyogó hajlakk

Most a világ szépségbloggerjei új receptet osztanak meg egymással. Ugyanolyan egyszerű és hatékony.

Hozzávalók:
- 1/2 pohár vizet
- 1/4 csésze hidrogén-peroxid
- 1/4 csésze citromlé
- 1/2 csésze kamilla tea (nem erősen főzött)
- Spray palack

Készítmény:
Öntse az összes hozzávalót egy palackba, és óvatosan keverje addig, amíg a keverék sima nem lesz.

Alkalmazás:
Permetezzen törülközővel szárított hajat előkészített spray-vel és stílusosan, mint általában.

Az eredmények megtekintéséhez többféle felhasználásra lesz szükség. Hőnek kitéve a derítés gyorsabban történik. Ebben segít a hajszárítóval történő szárítás vagy a forró stílus..

Ez a recept ideális világos szőke és szőke lányok számára. Sötét haj esetén a halványítás nem ad szőke szálakat, barnává vagy gyömbérré válnak. Ha több mint 3 tónusú világításra van szüksége, akkor erre a célra jobb, ha ellátogat egy szalonba vagy hajfestéket használ.

Világító termékek szőkéknek. John Frieda és Baleya. Visszacsatolás

A világosbarna hajú emberek olyan hatást fejtenek ki, mint a természetes haj, amely a napon elhalványul. Nagyon szépen kiderül. Különösen gyermekeknél.
Ugyanez érhető el speciális hajtermékekkel. Ezeket az eszközöket használom, és véleményt akarok írni róluk.

Több éve egymás után sikeresen alkalmaztam a L'Oreal Casting SunKiss hajzselét. A hajam vastag, durva, sima és vastag, így a hidrogén-peroxid ellenére ebben a gélben nem voltak problémák. Ezt a gélt tetszés szerint kellett felvinni a száraz hajra és kimenni a napra. Télen csak hajszárítóval szárítottam az egészet, majd megmostam a hajam.
Egy évvel ezelőtt azonban felröppent egy hír, miszerint a L'Oreal Casting SunKiss kivonásra került a termelésből, és egy évvel később nyilvánvalóan az összes készletét eladták. Bementem vásárolni, és szomorú voltam, nem képzelem, hogyan fogom most a szépséget a fejembe tenni. Nem festek és nincs ősz hajam, de a színem unalmas - egyszerű világosbarna haj. A bolgárok számára természetesen már szőke vagyok, de nem címet akartam, hanem ezeket a cuki gyerekcsíkokat a hajukon, amelyeket a nap csókjának hívnak.

De a fenevad az elkapóhoz szalad: véletlenül Krygina néhány Instagram-videójában láttam, hogyan tanácsolja, hogy John Frieda spray-vel támogassa a szőkét. A Remedium gyógyszertárban találtam.

Sheer Blonde Go Blonder John Frieda ragyogó hajlakk

A gyártó azt írja, hogy ez a spray akár 2 tónust is világít (csak világos hajat!) 3-5 alkalmazásban. Hidrogén-peroxidot is tartalmaz, mint a L'Oreal Casting SunKiss, és összetételében a víz után a második helyen áll. De általában sok minden keveredik, beleértve a citrusokat és a kamillát is. Valószínűleg ennek köszönhetően a szín nem sárga, hanem valóban kiégett.
Tiszta, nedves hajra kell permetezni, majd hajszárítóval meg kell szárítani, és az biztos, hogy vasalással kell végigmenni a haján. De ez kemény! Csak egyszer tettem ezt, és azonnal rájöttem, hogy szénában / szalmában szárítja a haját. Az én nem száraz, egészséges sűrű hajam. Ezért a másik utat jártam: megmostam a hajam, permeteztem egy spray-vel és lementem a napra a medencéhez. Este megmostam a hajam és megcsináltam a koreai Daeng Gi Meo Ri Honey intenzív hajmaszkot. Három-négy alkalommal (nem minden nap) a hatás kiváló volt, és a maszk megmentette a fején lévő szalmát.
Összességében elégedett voltam a termékkel, de vannak megjegyzéseim. Mégis, a peroxidos spray nem túl kényelmes abban az értelemben, hogy amikor permetezzük, akkor mind a bőrön, mind a dolgokon repül. Ha később nem mos és nem cserél ruhát, és száradni kezd, vagy kimegy a napsütésbe, garantált a foltok a bőrön és a ruhákon. Ez rossz. Ezért nagyon óvatosan kell permetezni. Van egy fodrász köpenyem.
Jó illata van, a haj nem nehezedik le. használni fogom.

Ár 22 BGN / 100 ml.

Természetesen úgy döntöttem, hogy megnézem, mi van még a témámban John Frieda világosító sorában, és találtam egy sampont és maszkot.

Sheer Blonde Go Blonder Frieda maszk

Arra gondoltam, hogy azért is világosít, mert a bolgár annotációra írták. De a gyártó erről nem beszél a weboldalán. Ezt a terméket aktív, erős hidratáló krémként pozicionálja a száraz, fehérített hajra, színtámogatással: táplálja, védi és hidratálja.
Egyébként nagyon elégedett vagyok vele: jól hidratálja a hajat, puhává és fényessé teszi. A maszk gyönyörű citrom gyöngyház színnel és kellemes illattal rendelkezik. Sampon után alkalmazza: 3-5 percig alkalmazza és öblítse le.

Ára 18,85 lev 150 ml-re.

Sheer Blonde Go Blonder Frieda ragyogó sampon világos hajra

Állítólag ez a sampon világosítja és semlegesíti a sárgaságot. Nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, de gyengéd, fokozatos világosodást biztosít. Napi használatra ajánlott. Alkalmazza, mint egy szokásos sampont.
Nagyon tetszett: puha, enyhe szagú, mossa, amíg nem nyikorog. Többet vásárolnak.

15,25 BGN ár 250 ml-re.

Ebben a vonalban van egy élénkítő balzsam is, de én, gondolván, hogy a maszk is felderül, balzsam helyett megvettem. Most veszem a balzsamot.

A fotó utolsó permetét a Drogeria Market, a Balea otthoni márkája adja. Azért vettem, hogy kipróbálhassam a John Frida spray alternatívájaként, de megbántam.

Professzionális Többszőke spray Balea

Ez a ragyogó balajevszki spray hidrogén-peroxidot és egy hatalmas használati útmutatót is tartalmaz, amely figyelmeztet arra, hogyan és ki ne használja. Ez a "sok levél" tartott sokáig távol a vásárlástól, de a kíváncsiság győzött, és megvettem.
A professzionális több szőke spray a Balea számomra a világítás szempontjából erőteljesebbnek tűnt, mint az összes korábbi termék, ugyanakkor a legundorítóbb. Először is büdös. Csak a peroxid szaga van. Másodszor, nincs túl jó sprayje, összehasonlítva John Fried spray-jével. Harmadszor: a haj utána csúnya: poros, unalmas - mintha versenyzéssel töltöttem volna a napot. Száraz hajra permetezik, és szárítással is szárítják. De nem lehet tépni őket! Egyszerűen lehetetlen szárítani sem kézzel, sem ecsettel, mert a haj sűrűvé válik. Általában a megérzéseim helyesen mondták, hogy el kell mennem. Nem veszek többet. Balea iránti teljes szeretetemmel.

Ára kb. 10 BGN 150 ml-re.

Egyébként néhány évvel ezelőtt John Fried egyik samponja miatt irgalmatlanul viszketett a fejbőröm, ezért azóta sem jöttem el a fülkéjükbe. Most nagyszerű a repülés.

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder ragyogó spray - Vélemények

 • 1. sz. Felülvizsgálat
 • 2. sz. Felülvizsgálat
 • 3. sz. Felülvizsgálat
 • 4. felülvizsgálat
 • 5. sz. Felülvizsgálat
 • 6. sz. Felülvizsgálat
 • 7. sz. Felülvizsgálat
 • 8. sz. Felülvizsgálat

Sokk. Először "WOW", majd egy bob fodrász és egy könnytenger + horror fotó

Értékelés: 1 (5-ből)

Az egész fél évvel ezelőtt kezdődött, Párizs dicsőséges városában, amikor az üzletben láttam a szőke haj ápolására szolgáló john frieda egész sorozatát, valamint egy spray-t a halványításukra. Nos, természetesen kapzsiságból megfogtam akár 5 permetet is. Megérkeztem és elkezdtem használni. Először teljes öröm (Ó, IGEN, VÉGRE, EGY HÓNAP SZÜKSÉG NEM SZÜKSÉGES A SÖTÉT GYÖKÖRT). Az idő múlásával a haj nőtt, a spray-t használták. 3 hónap elteltével láttam, hogy a haj nagyon romlani kezdett, de furcsa módon nem vittem a spray-re és folytattam. Kéthetente egyszer, csak a gyökereken pszikálom őket, majd forró törülközőbe tekertem (a hajam nem bírja a hajszárítót). Ez alatt az idő alatt nem használtam festéket, csak árnyalattal színeztem, gyönyörű lett. És most, fél év elteltével, az egykor tisztességes (100-szor fehérített) hajam a gyökerektől 5-6 cm távolságra kezdett vágni. Sokk volt! Bobnak kellett vágnom, és a hajam még mindig szörnyű állapotban van. Nyúlnak, hasítanak, és ami a legfontosabb: NEM NÖVEK. ÁLTALÁBAN. 1,5 hónap telt el a hajvágás után, és nincsenek sötét gyökerek. És mustárral és drága maszkokkal kínzom őket. Ne nőj. Nyilván ennek a szemétnek volt ilyen hatása a gyökerekre.... (Általában lányok, nem tanácsolok senkinek. Jobb festék, mint EZ.

Mellékelt fotó: 1,2,3,4 a használat előtt vagy elején
5,6 most
ez a () termék is szörnyű ennek a cégnek.

Most, miután visszatértem a természetes színhez, jobban tolerálom ezt a társaságot. De ez a termékük éppen ellenkezőleg, nagyon-nagyon megfelelt nekem, mindenkinek ajánlom.
https: //gde-otzyvy.ru/content/nu-oochen-khoroshii-balzamchik-foto-do -....

Leesett a haj.

Értékelés: 1 (5-ből)

INDULÁS! A haj csak leesett!

Megpróbálok rövid lenni, nincsenek háttértörténetek.

Itt van a haj használat előtt:

Csak a gyökerek tetején (hála isteneknek, csak a tetején) permetezzük fél évig, 1-2 hetente egyszer.

Világos szőke vagyok, és a szőkítési eredmény nagyon érezhető volt.

Fél év elteltével észrevettem, hogy a fej hátsó részén 4 cm széles, a gyökerektől 3-4 cm-re lévő szál valamiféle mohás és viszkózus lesz. Röviden! Pár hónap múlva ez a szál leesett! A fejtámlán pedig egy 4 cm hosszú nyomorúságos fodrász lett. (Nos, el tudod képzelni, hogy nézett ki).

Aztán ez a mosogatórongy az egész fejemen járt (csak a felső szálak, ahová sobsno szórtam ezt a "csodát"). SIKERÜLT és ők!

Tudtam, hogy fodrászra kell mennem, kezelnem kell a hajamat és újra ki kell nőnöm, de annyira sajnálom, hogy levágtam a hajamat, olyan hosszúra nő nekem (

Fél év után mégis úgy döntöttem!

Csak egy hete vágott.

Haj használat után.

Most a szalonban megyek keresztül a "molekuláris helyreállítás" eljáráson, amelynek ára 6000 rubel.

Én a Wellát használom. Luxe olaj. SP "- amelynek ára 1200 rubel.

Nem használok vasalót, aminek következtében nincs stílusom! (

És keservesen sírok! A hajvágás után hazajöttem és 3 órán át sírtam.

Gondolja maga, hogy van e spray vagy sem!

Nem ajánlom! Pontszám mínusz 5!

Nyárig ravaszul, parton használom) képek előtt és után

Értékelés: 5 (5-ből)

Helló, szépségek !! Ma szeretnék egy saját véleményt írni John Frieda puszta szőke go blonder spray-ről.
Kezdem a történetemmel. Mindig természetes hajszínem volt (világosbarna), és soha nem festettem. Mindig is szerettem volna, mert minden társam folyamatosan változtatta a hajszínét, kísérletezett, amire az összes barátom és rokonom azt mondta, hogy ne merj hozzáérni a színedhez, különben megkínoznak téged festeni, mert a gyökerek visszanőnek, tönkreteszed a hajadat. Nos, ha akarta és a fejébe kalapálta, nem tudja meggyőzni). Egyszer Auchanban találkoztam a L'Oreal Casting Creme Gloss festékkel, amelyre azt írták, hogy ammóniamentes és gyakorlatilag nem rontja el a hajat. Megvettem, otthon festettem a hajamat, 2 tónussal világosabb színt kaptam, tetszett, boldog voltam, mint egy boa szűkítő))
De az örömöm nem tartott sokáig. 2-3 hét után kezdtek megjelenni a gyökerek, egyáltalán nem nézett ki jól. Mit kell tenni?? Festeni újra ?? nem akart! Megértettem, hogy ha ezt a "hajfestés" utat választom, akkor teljesen tönkreteszem őket... Úgy döntöttem, hogy kinövöm.... sétáltam... szenvedtem... nem szerettem magam a tükörben.... miközben egy lány barátnője, pusztán véletlenül, véletlenül elkezdett mesélni erről a permetről. Felkeltettem az érdeklődésemet, futottam keresni, hogy megvásároljam) a Rive Gaucher-ben vettem, valahol 500 rubelbe került (persze nem olcsó), de úgy döntöttem, hogy kockáztatok.
Először a gyökereket kezdtem permetezni, mert meg kellett küzdeni velük, hogyan kell megbirkózni). Az eredmény nem sokáig várt magára, nagyon kezdtek világosodni !! Nagyon örültem! De a kérdés számomra nyitva maradt, mi lesz a hajammal? Káros-e??
Nos, természetesen a haj egy kicsit romlik tőle, de ez jelentősen eltér ezektől a szörnyű festékektől!!
Ezt tanácsolom nektek, lányok: ne használja mindennap egyenesen, mert piros színű lehet, és így még károsabb. Ha nyugodtan, mérsékelten használja ezt a spray-t, kellemes homokos színt kap, a haj károsítása nélkül. Nagyszerű lehetőség, ha kissé világítani kell, vagy ki kell egyenlíteni a színt)
a képen:
1 - újranőtt gyökerekkel rendelkező haj
2 - haj spray után.

3 éve használom csak ezt a Spray-t, a hajam kiváló állapotban van, mindenki megkérdezi, hogy mit festek, milyen színű a gyönyörű :)) + fotó a hajról a Spray után, különböző megvilágításban.

Értékelés: 5 (5-ből)

Három éve használom ezt a Spray-t! Teljesen abbahagytam a hajam festését. utoljára valószínűleg másfél évvel ezelőtt színezett. ráadásul ez a tonizálás 1 hónaptól tart. vagyis mindent már teljesen imádkoznak.

Amikor abbahagytam a hajam tonizálását, és úgyszólván kimentem a természetes hajú, csak ezzel a soprával fehérített embereknél, sok barátnő, valamint az összes fodrász megkérdezte, miért kezdtem így festeni a hajamat :)) hogy a szín nagyon természetes, arany árnyalatú, szőke.

És az egész titok ebben a spray-ben rejlik! ) most a gyökerekig pshikat. Nem használok nagyon gyakran és keveset. valószínűleg maximum 8 cipzár és legfeljebb havonta ötször, ez nekem elég!)) és egy hét alatt 2-3 alkalommal alkalmazhatom, majd pár hétig egyáltalán nem alkalmazhatom!

A hajam rosszabbodik és kezd hullani? Nem és nem! éppen ellenkezőleg, abbahagytam az árnyékból árnyékba rohanást, folyamatosan átfestve a teljes hosszát. és plusz csak a szőrszálak felső részét halványítom, az alja alatt teljesen természetes érintetlen színem van!

Ezzel a spray-vel nyugodtan kijelentheti, hogy ezek olyan gyönyörű színű hajak, festék nélkül, minden természetes :)))) Általában ajánlom, de vigyázzon, ne vigyék magadra, figyeljék a hajad állapotát, maszkokat és olajpakolásokat végezzenek.

Nos, a fotón a szőrszálak különböző megvilágításban vannak, nem mindig vannak megfelelően fektetve, de szerintem ez egyértelműbb neked!

Ombre. Gondosan! olvassa el a csomagolást.

Értékelés: 5 (5-ből)

Ezt a spray-t választottam a születésnapom Rive Gaucher-ben gyűjtött pontjaira. Láttam az interneten John Frieda termékekről szóló véleményeket, köztük rosszakat is, de két termék még mindig a lelkembe süllyedt. Az egyik a Frizz-Ease Dream Curls Styling Spray. De a Frizz-Ease sorban annyi hasonló palack található, hogy mindig zavaros vagyok a nevek számában. És a szőke vonal kicsi, ezért nehézségek nélkül megtaláltam. Körülbelül 400-500 rubelbe kerül.

A spray természetes szőke, szőke hajra készült. Furcsa ötlettel álltam elő, hogy kombinálom az ombre a la-t, így a haj magától kiégett. Hogy mi lett ebből, az a fotón látható. Ennek a vállalkozásnak az a hátránya, hogy egy ilyen kényes kérdésben nehéz ellenőrizni a permetezést, és a színe sem olyan sima, mint a szalonban lenne. A mai napig ötször használtam a szőkét, és jelenleg szín-összehasonlításon dolgozom..

Most pedig figyeljen a figyelmetlen kompozícióra:

VÍZ, HIDROGÉN-PEROKSID, 20. POLISZORBÁT, DINATrium-foszfát, Foszforsav, VP / VA kopolimer, Illat, Polikvater-gén-47, Polikvater-gén-55, Propilén-glükol, EXT. VIOLET 2, VITIS VINIFERA, (SZŐLŐ) LEVÉKIVONAT, ALKOHOL, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA), VIRÁGKIVONAT, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEELKIVONAT, GLICERIN, KIVONAT HELIANTHUS ANNUUS (SUNF), PEG-40 HIDROGENGÁLT RENDSZEROLAJ

HIDROGÉN-PEROXID, és az emberek hidrogén-peroxidok. Még akkor is, ha olvasás nélkül veszi, akkor hogyan akart világítani? Természetesen citromlével is lehet, de ez sav, és a haj sem lesz jobb. Miért lepődsz meg ennyire az elrontott hajon? Gondolj arra, hogy a festett szőkéknek nagyon egészséges a haja?

Ezenkívül a gyártó figyelmeztet minket. Igaz, kidobtam a dobozt, és nem tudom, van-e orosz fordítás. De maga az üveg a következőket mondja (fordítás lent, angol változat a fotón):

VIGYÁZAT: Hidrogén-peroxidot tartalmaz. Ha száraz haját, törékeny haját, bőrirritációját vagy bőrpírját tapasztalja, hagyja abba a használatát. Ez a termék örökre világosítja a hajszínét.

Ezenkívül van valami, ami nem használható sötét hajon (ami pontosan az volt a dobozon). És a legfontosabb:

Ne használja a 2,5 cm-nél kisebb, újranőtt hajra.

Ami érdekes a hivatalos honlap orosz nyelvű változatában, nincs ilyen figyelmeztetés!

Az alábbiakban az érzékeny fejbőrről, kezekről, szemekről beszélünk, tartsuk távol a tüzet és tartsuk távol gyermekektől. Aki tud jól angolul, javítsa ki a fordítást, kérem.

Emlékszem arra a felhasználásra, hogy mindent a csomagolásra írtak. Érdekes módon a spray hővédő.

Lényeg: Ha szőke akarsz lenni, jobb festéket használni. Használja óvatosan, és ne rendszeresen. Könnyebb és ennyi elég. Miért kell könnyíteni a fehérített hajat újra. Védje a haját, és legyen szép!

Még mindig használ festéket? Akkor megyünk hozzád!

Értékelés: 5 (5-ből)

Soha nem festettem a hajam, de három éve használom ezt a spray-t. A használat első három hónapjában minden barátom megkérdezte, hogy festettem-e. Még anyám is azt mondta, hogy drága festéknek tűnik, mert a haj gyönyörű arany árnyalatot kezdett adni, előtte pedig ősz volt.

És mellesleg az emberek nem hiszik, hogy ez nem festék, arra kíváncsi, hogy egyfajta spray hogyan képes erre. A hajam sokkal könnyebb, mint tizenéves koromban volt, és ettől egyáltalán nem romlott, főleg, hogy nem kell néhány hetente szalagokban szaladgálnom a gyökerek kifestésére (hogy hívják?).

A permet gazdaságos. Három éve használok egy második üveget, bár ezt nem gyakran csinálom, mikor gyakori használat ő elrontja haj. És ismét, sokáig nem permeteztem a hosszúságot, csak a benőtt gyökerekre. Ha sárgaságban szenved, vagy kissé meg kell világosítania a haját a teljes hosszában, akkor próbálja ki a márka szőke samponjait. Kérem, ne vigyék túlzásba. Ha egy szőke túl gyakran használ mindenféle dolgot, az megadja vissza a hatás. Ha sampon - akkor hetente egyszer, ha spray - akkor eléri a kívánt eredményt, majd - szükség szerint. Most havonta egyszer használom a spray-t. Ha nem vagyok elégedett a színnel a teljes hosszában, akkor szétszórhatom az egészet, valahogy még megpróbáltam valami olyat tenni, mint a kiemelés.

Hogyan használhatom ezt a spray-t? Amikor csak kezdtem világosodni, mosás előtt kissé nedves hajra szórtam, hogy ne száradjon ki. És természetesen hajszárítóval szárította. Leggyakrabban előtte hajolajat és hővédelmet alkalmaztam. Minden másnap csinálta. Két hét telt el, és körülbelül egy hónapig abbahagytam a használatát. Aztán még párszor egymás után. Most, amikor nagyon ritkán használom, mosás után, hővédelemmel alkalmazom. Ne feledkezzen meg a jó hővédelemről, talán nem annyira a spray fogja tönkretenni a haját, mint a hajszárító.

Egy nagyon fontos, de meg kell említeni: a hajának kezdetben világosbarnának kell lennie, különben az eredmény kiszámíthatatlan! A gyártó erre figyelmeztet, de ki hallgat, igaz? Barna barátom, miután tapasztalataim szerint úgy döntött, hogy kipróbálja magát, és a haja vöröset kezdett adni.

Teljesen elégedett vagyok az eredménnyel, minden, amit John Fridától kipróbáltam, határozottan nem adott problémát a hajamnak. Most kezdtem jobban szeretni őket, és ennek következtében jobban törődöm velük..

Ha neked, mint nekem, "szürke" szőkéd van, ne érezd magad szürke egérnek! Adjon esélyt ennek a permetnek!

Már használtam két palackot! (Fotó a hajról különböző megvilágításban + tanács a sárgaság eltávolítására a spray-ből)

Értékelés: 5 (5-ből)

Ma erről a csodálatos ragyogó spray-ről szeretnék beszélni John Frieda-tól.Már régen észrevettem, amint vásároltam sampont és balzsamot ebből a sorozatból, de mint sejtettem, spray nélkül nem lesz hatás. Oké, először az első dolgok

A hajam világos szőke, hamvas. Furcsa módon, de mindig szerettem volna kissé enyhíteni a hajamat, és megváltoztatni az árnyékot, búza vagy arany színt, általában meleg árnyalatot szerettem volna. Ráadásul télen a hajam csúnyán szürke árnyalatú lett.És akkor ez a spray felkeltette a figyelmemet, és még mindig úgy döntöttem, hogy megvásárolom, még mindig világítva. Nos, a próbálkozás nem kínzás - megvettem, hazahoztam, elmentem kipróbálni

Az első alkalmazás után (nedves hajra kentem, és forró hajszárítóval szárítottam) a hatás különösen láthatatlan volt, de az arany mégis szikrázott a hajon * _ * Valahányszor a hatás egyre inkább észrevehető volt, az emberek azt kérdezték, hogy festettem-e? Általában minden nekem megfelelt, nem befolyásolta a hajam egészségét, nem tudom, hogyan tehetnék tönkre a hajukat

Minden sampon után továbbra is használtam. Hamarosan észrevettem, hogy a színem hirtelen vöröses / sárga színűvé vált, nem túl szép látvány. Még sötétedtem is valahogy úgy döntöttem, hogy lehetetlen így járni, és elhatároztam, hogy csinálok valamit. Először a lila samponra gondoltam, de azonnal elutasítottam ezeket a szörnyű gyógymódokat, és úgy döntöttem, hogy kipróbálok néhány házi készítést. Mézmaszkokat csináltam, citromlevet tartottam, de a hatás alig volt észrevehető, a kellemetlen árnyék továbbra is megmaradt

Aztán az interneten bukkantam egy házi készítésű hajformázó spray-re, amely egy nagy citromból, egy liter vízből és 50 gramm vodkából állt. Aztán arra gondoltam, mi van, ha ugyanúgy működhet, mint a John Frieda spray-je, és a vodka fokozza a citrom hatását? Természetesen hozzáfogtam az üzlethez.

A recept szerint a citromot a héjjal együtt a lehető legkisebbre kellett vágni, hozzá kellett adni a vizet és lassú tűzön főzni kellett, amíg a folyadék mennyisége a felére csökkent. Ezután hűtsük le, szűrjük le és adjunk hozzá vodkát, hogy ne romoljon el. Azt is írták, hogy jobb, ha nem dörzsöli a gyökerekbe, de ez nem akadályozott meg szőkét))) Kicsit megváltoztattam a receptet. Szükségem volt citromlére, és elég keveset tettem hozzá a spray-hez, kiderült, hogy csak kifacsart citromot főztem, de elvileg mi a különbség, megfőztem a spray-t és a lehető leghamarabb kipróbáltam (a hajam mosása után kentem fel és forró hajszárítóval szárítottam). Már a legelső alkalommal fehér lett a hajam! Sőt, általában egyenetlenül, nagyon szépen alakult, és a rozsdás árnyék kezdett eltűnni, és a fehérített szálú aranyam kezdett visszatérni hozzám. Ennek nagyon örültem. És megértettem, hogyan kell cselekedni. Világítson John Frieda spray-vel, és tartsa fenn az árnyékot házi citromos krémmel. Tehát elég régóta használom, minden rendben van a hajammal, és a hatás kellemes! Ennek a spray-nek az egyetlen hátránya az ár és a kis mennyiség, csak 100 ml, miközben elég gyorsan elfogyasztják. De megéri, mert ha helyesen használják, nem rontja el a hajat

Remélem, hogy a véleményem hasznos lesz valakinek. Egészséges és szép haj

 • 1. sz. Felülvizsgálat
 • 2. sz. Felülvizsgálat
 • 3. sz. Felülvizsgálat
 • 4. felülvizsgálat
 • 5. sz. Felülvizsgálat
 • 6. sz. Felülvizsgálat
 • 7. sz. Felülvizsgálat
 • 8. sz. Felülvizsgálat

7 mód a haj világosítására festék nélkül

1. John Frieda Sheer Blonde Go Blonder termékcsaládja

Minden gyógymód 400 rubeltől, vannak ajándékkészletek körülbelül 1000 rubel értékben.

1998-ban a brit cég elsőként jelentette meg a kozmetikai piacon a szőrszálas tündéreknek szánt ápolószerek sorozatát. Továbbá - még: Sheer Blonde Go Blonder született, amelynek célja a haj egy vagy két tónusú halványítása.

Összetételében hasznos: tejsav, kamilla virágkivonatok, citrom, kurkuma, sáfrány, napraforgó.

Alkalmazás: Használjon sampont és balzsamot ugyanúgy, mint a szokásos bőrápolási termékeket. Az alkalmazás gyakorisága és a tartási idő a kívánt módon változik. A ragyogó spray a haj meghatározott területeire vagy a teljes hosszúságra alkalmazható egy hajszárító vagy a nap hőjének felhasználásával. Minél több a haj világosodása, annál magasabb az expozíciós hőmérséklet.

Mit kell keresni: a fórumok szerint a három közül a legerősebb a spray - 4% hidrogén-peroxidot tartalmaz. De, ahogy a gyártó ígéri, három-öt alkalmazással könnyíti meg a hajat. Spray térfogata - 100 ml, sampon és balzsam - 250 ml.

Hol lehet vásárolni: a Rive Gauche üzletekben és a hajápolási kozmetikai üzletekben.

2. Világító olaj FarmaVita Life Lightening Oil

Tisztességes, 500 ml-es olasz palack. A gyártó, hogy őszinte legyek, az emberek szeretetét használja az olaj hajápolására. Ígéri, hogy akár három-négy tónusú halványabb lesz, és gondoskodik a haj szerkezetéről.

Összetételében előnyös: rozmaring, borsmenta, levendula, csalán, kakukkfű, eukaliptusz, édeskömény, kömény kivonatai, valamint antisztatikus és kondicionáló adalékok.

Alkalmazás: aktivátorral együtt. Az olaj egy részét keverje össze ugyanazon gyártó Cream Developer két részével, és vigye fel száraz, mosatlan hajra. Az expozíciós idő 5-45 perc. Vizuálisan irányítani. Mossa le meleg vízzel.

Mire kell figyelni: A legtöbb természetes fehérítőhöz hasonlóan ez sem fest platinaszőkét, hanem meleg arany vagy mézes árnyalatot ad a hajának.

Hol lehet vásárolni: online áruházakban.

3. Davines biolamináló legfinomabb pigmentjei

4000 rubeltől

És ismét az olaszok orvossága! A szőkéknek négy terméke van itt: a sötéttől a nagyon világos szőkéig. A művelet hasonló a Sebastian-féle szín lamináláshoz: a festék védőfóliával takarja el a hajat, lezárva a színben lévő pigmentet a hajban. Térfogat - 280 ml.

Hasznos a kompozícióban: növényi eredetű színező pigmentek, amelyeket ratania, dió levelek, kurkuma, sáfrány kivonataiból nyernek.

Alkalmazás: tetszik az egyszerűségével: tiszta, száraz hajra vigye fel 5-20 percig, majd öblítse le.

Mire kell figyelni: alkalmasabb már fehérített haj tonizálására, de a fényes fény és az arany árnyalat miatt egy vagy két hanggal vizuálisan világosíthatja a természetes világosbarna hajat.

Hol lehet vásárolni: online áruházakban.

4. Kydra Blonde szépségápolási olaj

És megint egy súlyú 500 ml-es üveg. A gyártó lágy és jó minőségű színezéssel, valamint a haj négy tónusú megvilágításának képességével csalogatja.

A készítményben hasznos: búza- és szójafehérjék, kukoricaolaj és a Sigezbekia Madagascar egzotikus kivonata.

Alkalmazás: Keverjen össze egy adag olajat egy vagy két adag oxidáló krémmel. Alaposan keverje össze, vigye fel a hajra és hagyja 5-30 percig, a kívánt világítási foktól függően. Masszírozza és mossa le samponnal.

Mire kell figyelni: meg kell vásárolnia egy oxidálószert ugyanattól a gyártótól. A fél tónusú világításhoz 0-as számra van szükség, legfeljebb két hangra - 1. sz., Legfeljebb három - 3. sz.

Hol lehet vásárolni: online áruházakban.

5. Világító olaj Blond Studio Sunkissed Lightening Oil, L'Oreal Professionnel

3500 rubeltől

Óriási derítő 1000 ml-ben. Ismét olaj és ígéret a természetes, napfehérített megjelenésről. A gyártó szerint a termék csak professzionális használatra szolgál. Milyen büntetések várnak arra, aki meri kipróbálni a gyógymódot otthon, nem részletezi.

Összetételében hasznos: zöld tea és kamilla kivonat.

Alkalmazás: keverje össze az olajat és az oxidáló krémet 1: 2 arányban, vigye fel a száraz, mosatlan hajra. A tartási idő 10-30 perc, a kívánt eredménytől függően. Az idő letelte után alaposan öblítse le meleg vízzel

Mire kell figyelni: nagyon gazdaságos fogyasztás - akár 25 alkalmazás. A L'Oreal Professionnel 6% vagy 9% Oxidant krémmel együtt kell használni.

Hol lehet vásárolni: a L'Oreal Professionnel termékeket árusító online üzletekben és szalonokban.

6. Organic Brightener Természetes hajvilágító szerves mágikus jóságból

1 200 rubeltől

Szőke szia az USA-ból. A kérdéses egyetlen természetes kozmetikai halványító termék. Jó a hajnak - táplálja és erősíti. Erre egyértelműen utal a címkén szereplő nap vigyora..

Összetételében hasznos: rozmaring, kamilla, grapefruit, levendula, mangó, narancssárga valencia, citromfű, tengeri moszat, echinacea, ginkgo biloba, szójabab és szójafehérje kivonatai.

Alkalmazás: A hajra kenhető balzsamként vigye fel, és hajjal hajszárítóval vagy napsugárzással tegye fel.

Mire kell figyelni: a termék nem kapható az orosz piacon. A gyártó kacérkodik, és nem mondja meg, hogy hány tónussal világosíthatja a haját.

Hol lehet vásárolni: külföldi online áruházakban.

7. L'Oreal Casting SunKiss ragyogó gél

Könnyen megtalálható és elfeledhetetlen eszköz. A 2000-es években a L'Oreal már gyártotta a Solar Sublime világosító kocsonyát, de a gyártást bezárták. 2014-ben pedig a cég kiadott egy halványító gélt, amely minden Rive Gauche és L'Etoile üzlet polcán megtalálható. Térfogat - 100 ml.

Előnyök: Camellia olaj, citrom kivonat és védő kondicionáló kiegészítők.

Alkalmazás: Mind a száraz, mind a nedves hajra, a végére felviheti a gélt - olyan ombre létrehozásához, amely nem megy ki a divatból, az egyes szálakra - a nagyon kaliforniai fénypontokhoz vagy a teljes hosszában. A gél melegítéskor aktiválódik - csak melegítse haját hajszárítóval, vagy menjen ki a napra. Nem kell lemosni! Két-három naponta ajánlott alkalmazni, amíg el nem éri a kívánt hatást.

Mit kell keresni: három árnyalat van: a világosabb, a szőke és a világosbarna hajhoz. Különböznek a villámlás intenzitásában - ne felejtsük el megérteni a jelölést. Sajnos peroxidot tartalmaz.

Hol lehet vásárolni: a "Rive Gauche", a "L'Etoile" és a hajápolási kozmetikumok boltjaiban.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Gerániumolaj otthon.

A középkorban a muskátli kivételes gyógynövénynek számított, amely képes gyógyítani a töréseket és gyógyítani a rákot..A népi gyógyászatban a muskátlit tonizáló, összehúzó, antiszeptikus, antidiabetikus, féreghajtó szerként használják.

Perfectil vitaminok hajhoz, bőrhöz és körmökhöz

Köztudott, hogy a sok vitamin és ásványi anyag hiányának kellemetlen következményei többek között a különféle bőrbetegségek, haj- és körömproblémák. Gyakran ezek a tápanyaghiányok vezetik a súlyos dermatitis fő okait.