Legfontosabb / Eljárások

Gőzölős vasaló - hasznos új

Eljárások

Ma szinte minden szépségnek van vasalója vagy hajvasalója a házban. Sőt, ez az eszköz univerzális. Használható tökéletesen sima frizura létrehozására, fürtök göndörítésére, a végek göndörítésére és a gyökér mennyiségének növelésére. De a haj szenved a használatától. Igaz, a modern modellek jelentősen eltérnek azoktól, amelyek 10-15 évvel ezelőtt voltak. Biztonságosabbak és hőmérséklet-szabályozási képességekkel rendelkeznek. De a fejlesztők folytatják a keresést, és erőfeszítéseiknek köszönhetően viszonylag nemrégiben egy új újdonság jelent meg a piacon - egy gőzegyengető.

Működési elve

A gőzölős vasaló működési elve nagyon hasonló a hagyományos gőzölős vasalóéhoz. Az egyengetés gőz hatására történik, ami csökkenti az érintkezést a fűtött lemezekkel. A légrés miatt a haj nem szárad ki és nem ég ki, mint egy hagyományos eszköz használatakor.

Vízre van szükség a gőz előállításához. Egyes modellekben egy kis speciális tartályba öntik (kivehető!). A drágább vasalók külön gőz-víz generátorral rendelkeznek, amelyből a gőz egy vékony csövön keresztül áramlik és a munkafelületre kerül.

Az eszközöket kiegészítő védelmi rendszerrel látták el, amely nedves környezetben történő villamos energiával történő munkavégzéshez szükséges.

Az újdonság titkai

A viszonylag magas költségek ellenére ez az újdonság gyorsan népszerűvé válik. Ennek ellenére - többször kevésbé rontja el a fürtöket, és egyes gyártók azt állítják, hogy ilyen vasalóval akár naponta is simíthatja a haját. Nehéz egyetérteni ezzel a kategorikus állítással, tekintettel arra a tényre, hogy a magas hőmérséklet romboló hatással van a fehérje szerkezetére, amelynek 90% -át a haj alkotja. De az eszközök fogyasztói véleménye valóban nagyon jó..

Előnyök és hátrányok

Fő előnye, amint azt már megjegyeztük, a szelíd, de jó minőségű hajegyenesítés. Ez azonban korántsem az egyetlen plusz. A "gőzpárnának" köszönhetően:

 • a haj jól hidratált és gyönyörűen ragyog;
 • még a rakoncátlan göndör hajat is gyorsan kisimítják;
 • a frizura nem bolyhosodik, de nem veszíti el a hangerejét;
 • a tippek nem száradnak ki és nem hasadnak kevésbé;
 • a lemezek szélesebbek és a simítás folyamata gyorsabb;
 • jobb oldalsó védelem és kevesebb égési kockázat;
 • a haj nem kuszálódik össze és nem keletkeznek gyűrődések;
 • kellemes selymesség érzése van;
 • meglehetősen vastag szálakat ragadhat meg.

Figyelemre méltó, hogy minimális fűtési hőmérsékleten (170-180 fok) a készülék még vékony és sérült hajon is használható anélkül, hogy további károkat okozna.

A többség szerint a fő hátrány a termék ára, amely a rendszeres vasalás költségeihez képest többszöröse is lehet. A gőzegyengetés még mindig drága. A széles lemezek miatt a gőzös hajvasaló megakadályozza a göndörödést és göndörödést. De fel lehet használni, hogy a végeket felfelé vagy lefelé lehajtsa és lágy hullámot hozzon létre..

És egy másik hátránya a forró víz, amelyet mindig óvatosan kell kezelni..

Munkaszabályok

Néhány modell lehetővé teszi, hogy száraz és nedves hajon is dolgozzon. Mindez a készülék technológiai jellemzőitől és a lemezek bevonatától függ. Ezért a munka megkezdése előtt feltétlenül olvassa el az utasításokat. A technológia megsértése esetén a haj, és néha a fejbőr is súlyosan károsodhat.

Vannak azonban olyan általános szabályok, amelyeket figyelembe kell venni bármely modell használatakor:

 • A kiegyenesítés előtt kenje be az olajat vagy hajvédő formát hajjal, és egyenletesen ossza el a hajat.
 • Csak lágyított vagy szűrt vizet lehet önteni a tartályba. Párologtatáskor nehéz üledéket hagyni, és a vas gyorsan romlik.
 • Várja meg, amíg a készülék működési hőmérsékletre melegedik. Kényelmesebb, ha tükröződik a kijelzőn.
 • Kis szálakat kell rögzítenie. Minden a lemezek méretétől függ, de a szál szélessége legfeljebb 5 cm lehet.
 • Lassan, de egyenletesen kell mozgatnia a vasat a haj természetes növekedésének irányába. A hegytől felfelé simogatva a keratin mérleg kinyílik, a haj törékennyé válik és könnyen eltörik.
 • Nem szükséges többször vasalni a szálakat. Általában 1-2 passz elég ahhoz, hogy a legszabályozhatatlanabb hajjal is foglalkozzon.
 • A munka befejezése után lehetőséget kell biztosítani a szálak teljes kihűlésére, és csak ezután lehet fésülni vagy lakkkal rögzíteni.
 • Ügyeljen arra, hogy öntse ki a vizet a tartályból, és törölje le a vasalólemezeket egy puha, száraz ruhával, hogy eltávolítsa a nedvesség maradványait és a hajformázó termékeket.

Elvileg nincs semmi bonyolult. 1-2 használat után könnyedén dolgozhat a vasalóval, és a stílus semmiben sem különbözik attól, amit egy drága szalonban végeznek. És annak ellenére, hogy a hajad aligha fog szenvedni.

Hogyan válasszunk

Gőzölős vasalót választani a hajához nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Otthoni használatra a legtöbb professzionális modell nem megfizethető - elérheti a 20-30 ezer rubelt. Ezenkívül az ismert gyártók kompaktabb eszközei is jó minőségűek, és 3-4-szer olcsóbbak..

Amikor döntött az ártartományról, figyelnie kell a vas vasalási tulajdonságaira:

 • a lemezek szélessége - minél vastagabb a haj, annál nagyobbnak kell lennie;
 • biztonságos bevonat - jobb, ha gyorsan és egyenletesen felmelegedő nano-kerámia lemezeket választunk;
 • lebegő lemezek - kényelmesebb a munka, kíméletesebb hatást nyújtanak, de a szálakat jobban kiegyenesítik - rögzítve;
 • sima vagy hullámos - a gőzölős vasalók különböző modelljei rendelkeznek ilyen lemezekkel, lehetővé teszik bujabb frizurák létrehozását;
 • a mellékletek jelenléte - kényelmesebb, ha megváltoztathatók, egyes eszközök teljes készletgel rendelkeznek: fésűk, hullámos, kerek kefék stb.;
 • automatikus kikapcsolás - biztonságot nyújt, ha elfelejti kikapcsolni a készüléket;
 • ionizáció - lehetővé teszi a fürtök gyógyulását az egyengetés során, még simábbá és rugalmasabbá téve őket;
 • fényjelzők és LCD kijelzők - segítenek a készülékkel végzett munka teljes ellenőrzésében;
 • a zsinór forgása - meghosszabbítja a vas élettartamát, mivel a zsinór nem csavarodik és nem törik el az egyenesítés során.

Nagyon fontos, hogy az új eszközre garancia és utólagos szerviz legyen. Ez túl drága "játék" ahhoz, hogy az első bontáskor újat cseréljen. Ezért vásárláskor feltétlenül ellenőrizze a teljesítményét.

Mielőtt online vásárolna gőzös hajvasalókat, ellenőrizze az alacsony minőségű áruk visszaküldésének feltételeit.

Legjobb modellek

Lehetetlen egyértelműen megmondani, melyik modell a jobb. Természetesen a professzionális vasalókkal sokkal kényelmesebb dolgozni, és szinte tökéletes kiegyenesítést biztosítanak. De az ár számukra még mindig túl magas ahhoz, hogy megfizethető legyen a tömeges fogyasztók számára..

A minősítések szintén nagyon feltételesek, ezért itt csak néhányat adunk a legnépszerűbb modellek közül, amelyek mindegyikének megvannak a maga előnyei és hátrányai:

 1. Pod patak a Lorealból és a Roventából. Ma már két módosítást végeztek ezen az eszközön. Az elsőben a gőzfejlesztő térfogata sokkal nagyobb, és a gőz áramlása meglehetősen erős. Az újabb Stream Pod 2.0 rendelkezik egy kis víztartállyal, de a szál szorosabb fogásának köszönhetően jobban kiegyenlíti a hajat. Mindkét lehetőség egyszerre simítja és fésüli a hajat, kényelmes hőmérsékletjelzőkkel vannak ellátva. Sőt, a lemezek minimális fűtése csak 140 ° C, ami lehetővé teszi, hogy súlyosan sérült haj esetén is dolgozzon. Fő hátránya a nagyon magas ár..
 2. I-PRO 230 GŐZ a Babyiss-től. Az ár és a minőség kiváló kombinációja. Biztonságos lemezek nano-titán bevonattal és ionizációs hatással. Kényelmes indikátorokkal és több hőmérsékleti üzemmóddal rendelkezik. A lemezek gyorsan és egyenletesen melegednek fel. A készülék használható száraz és nedves hajra. Ez lehetővé teszi, hogy gyönyörű, hűvös fürtöket hozzon létre.
 3. Remington S-8700. Az ultramodern HydraCare technológia felhasználásával készült, amely lehetővé teszi, hogy nedvesítse a haját a kiegyenesítés előtt, és ezáltal minimalizálja a súlyos károk kockázatát. A nanokerámia lemezeket speciális olajok és folyékony keratin kompozícióval impregnálják, amelyek melegítve javítják a haj szerkezetét. Talán az egyetlen hátránya ennek a modellnek a magas ár..

Eladóak olcsóbb, nagy átmérőjű lapos modellek is, gőzfejlesztővel. Ezek lehetővé teszik, hogy nagy hullámokat hozzon létre, és részben elsimítsa a nagyon göndör fürtöket. Mindenesetre az ilyen eszközök káros hatásai kisebbek lesznek, mint a hagyományos készülékeké. De még ezeket sem szabad túl gyakran használni..

Ne felejtsük el, hogy bár a gőzfejlesztővel ellátott készülékek után a hajnak nincs szüksége intenzív hidratálásra, senki sem törölte a kiegészítő táplálkozást és a kiváló minőségű ápolást.

Próbáljon szelíd samponokat és balzsamokat használni vitaminokkal és / vagy természetes olajokkal dúsítva. Tegyen tápláló maszkokat és olajokat, hogy megakadályozza a töredezés hetente egyszer vagy kétszer. És akkor élvezni fogja nemcsak a tökéletesen szép formázást, hanem az erős, egészséges hajat is..

A TOP 5 legjobb gőzös hajvasaló

A gőzölős vasaló olyan eszköz, amelyet sok minden korosztályú nő és fodrász használ..

Ezzel kiegyenesítheti a göndör, göndör hajat, fényhullámokat hozhat létre vagy tökéletes formázást hozhat létre. A gyártott egyenirányítók különböző típusú bevonatokkal rendelkeznek, de a gőzmodellek kapták a legnagyobb figyelmet..

Ezek a hajformázók klasszikus vas formájúak, de szélesebb fogókkal és gőzfejlesztővel vannak felszerelve. A hajegyenesítési eljárás gőz hatására történik, amely nem melegszik fel magas hőmérsékletre.

Ennek eredményeként ez lehetővé teszi a fürtök integritásának fenntartását, mivel nem esnek át túlmelegedésen. A bevezető rangsor bemutatja a legjobb gőzös hajvasalókat a felhasználók véleménye szerint.

 1. Galaxy GL4516 - költségvetési styler 11 móddal
 2. REDMOND RCI-2328 - úszó lemezekkel
 3. Hairway 04121 Úszó kerámia turmalin csipesz
 4. BaByliss ST395E - ionizáló egyengető
 5. L'Oreal Professioonnel Steampod v.2 - professzionális modell otthoni használatra

Galaxy GL4516 - költségvetési styler 11 móddal

Praktikus és praktikus, a Galaxy GL4516 hajsütővas jó segítő minden olyan nő számára, aki a saját haját ápolja. Ezt a háztartási készüléket a rossz és göndör fürtök kiegyenesítésére is használják..

A GL4516 modell munkafelülete kerámia bevonattal rendelkezik, így a fogók gondosan és finoman végzik munkájukat, anélkül, hogy negatívan befolyásolnák a hajat.

A vas és a klasszikus modell közötti különbség az ultrahangos párásító rendszer jelenléte. A felhasználónak csak annyit kell tennie, hogy megválasztja a fűtési hőmérsékletet, a saját hajára összpontosítva, és bekapcsolja a gőzölőt.

A párásító mikro-gőzt generál, amely a fürtökön egyenletesen elosztva biztosítja a tartós és könnyű formázást. A párásító rendszer könnyen kikapcsolható, amely a hajvasalót hagyományos fogókká "változtatja".

A csipesz kialakítása olyan kijelzőt biztosít, amelyen a kiválasztott üzemmódra vonatkozó információk jelennek meg (és itt 11 van). A kezelőgombok a fogantyú tetején és oldalán találhatók, így akár egy kézzel is kényelmes módot váltani.

A kerámialemezek gyorsan, 30 másodperc alatt felmelegszenek, miközben a hőmérséklet választható: +100 és +200 Celsius fok között. A vasalási teljesítmény paraméter 65 W, túlmelegedés esetén automatikus kikapcsolási funkció van.

A GL4516 egy gyönyörű kialakítású gőznedvesítő. A könnyű használat érdekében a tápkábelt egy forgó csuklóhoz rögzítik, így nem kell a kábelekben kavarogni.

 • ár, mint a gőzfunkciós vasalásnál;
 • néhány másodperc alatt felmelegszik;
 • több mód;
 • túlmelegedés elleni védelem;
 • kijelző és forgatható vezeték.
 • vezeték hossza.

REDMOND RCI-2328 - úszó lemezekkel

Az RCI-2328 egy modern gőzegyengető hajformázáshoz és hajápoláshoz. Két színben kapható: fekete és halvány rózsaszín.

A gőz funkció azonnal bekapcsol, csak öntsön vizet egy speciális tartályba, és kapcsolja be a készüléket. A gőzzel megnedvesített haj plasztikusabbá válik, így könnyebb formázni őket.

Ennek az egyenirányítónak 5 üzemmódja van, melyektől függ a fogó melegítési hőmérséklete: 120 és 200 Celsius fok között. A fűtőerő beállításával a kezelt haj állapota vezérli őket. Vékony és sérült vagy szívós és szemtelen - ez a vas kiegyenlíti a fürtöket.

Ennek a modellnek a sajátossága az úszó kerámialemez, amely „igazodik” a szálakhoz. Vagyis a fogó minden oldalról egyenletesen nyomja a fürtöket: a gyökérnél, ahol a haj vastagabb, és a végén, ahol vékonyabb.

Maguk a testhez szilárdan rögzített lemezek nem húzzák meg és nem károsítják a szőrszálakat, hanem simán átcsúsznak rajtuk. A 2328 modell nemcsak a göndör és göndör hajat igazítja. A lemezek lekerekített élekkel rendelkeznek, így frufru stílusához, szálak kiemeléséhez vagy gyökérmennyiség létrehozásához használhatók.

A fogó teljesítménye 45 W. A 2 méter hosszú zsinór a kényelmes használat érdekében forog. Van egy függőgyűrű is, hogy a készülék ne feküdjön körül. Túlmelegedés elleni védelem biztosított.

 • úszó lemezek;
 • hőmérséklet-szabályozás;
 • hosszú zsinór;
 • gyors melegítés;
 • teljesítményjelzés és túlmelegedés elleni védelem.
 • kényelmetlen fűzőlyuk a rögzítéshez.

Hairway 04121 Úszó kerámia turmalin csipesz

Gőzölős vasaló, amely tökéletesen siklik a fürtjein anélkül, hogy ráncokat képezne. A gőz funkciónak köszönhetően a haj megtartja szerkezetét, hidratál és fényessé válik. Kívánt esetben ez a funkció le van tiltva, és az eszköz klasszikus egyenirányítóként működik.

Ez a modell úszó kerámialemezekkel van felszerelve, amelyek turmalint tartalmaznak, amely egyenletes hőmérsékleteloszlást biztosít a hajon, valamint enyhíti a statikus stresszt.

Ennek a bevonatnak az az előnye, hogy minimalizálja a hő károsodását. A turmalin természetes ásványi anyag, amely hevítve megkezdi a töltött ionok felszabadulását. Ez biztosítja a haj kíméletes simítását, miközben megőrzi a nedvességet a szerkezetében..

A testen van egy digitális termosztát, amely +150 - 230 fok közötti hőmérsékletet választ. Válasszon alacsony hőmérsékletet, ha ki kell egyenlítenie a vékony, gyenge és sérült fürtöket.

A Magas jobban megfelel a fürtöknek. 1 percnél kevesebb időbe telik, amíg a lemezek +230 fokig melegednek. A kényelmes használatot 2,7 m-es tápkábel és hőálló ház biztosítja.

A modell teljesítménye 55 W. Az egyengető egy kefével van felszerelve a tisztításhoz és egy vízadagolóval (az egyszerű tankoláshoz).

 • fúvókák kerámia-turmalin bevonata;
 • túlmelegedés elleni védelem;
 • erő;
 • forgó zsinór;
 • felszerelés.
 • minimális hőmérséklet +150 fok.

BaByliss ST395E - ionizáló egyengető

Ez egy francia szakértők által kifejlesztett vas. Alkalmas mind profi fodrászok, mind az emberiség gyönyörű felének képviselői számára. Használatával könnyű bármilyen frizurát készíteni: mindennapi vagy ünnepi alkalomra.

Ennek a modellnek 5 manuális módja van. A lemezek maximális fűtési hőmérséklete eléri a +230 fokot - ez az optimális érték, amely nem károsítja a hajat.

A fogók titán-kerámia bevonattal rendelkeznek, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek és hű a fürtökhöz. Csúsztassa a szálakat a lehető legegyenletesebben, miközben forrasztja a szőrszálak keratin pikkelyeit, ami simává és fényesebbé teszi őket.

Ennek a modellnek a jellemzője - a párás párásítás mellett van egy ionizációs funkció is, amely selymessé, könnyebben kezelhetővé teszi a hajat, ami megkönnyíti a fésülést.

Teljesítmény - 55 W, van egy fűtésjelző, a kábel forog. Az "I-Temperature" technológiának köszönhetően a lemezeket egyenletesen és gyorsan melegítik, amihez legfeljebb 30 másodpercre van szükségük. Önkikapcsoló funkcióval rendelkezik, amely 60 perc inaktivitás után működik.

 • gyors bemelegítés;
 • ionizációs funkció;
 • 5 hőmérsékleti mód;
 • titán-kerámia talpak;
 • széles csipeszek.
 • eleinte kényelmetlen vizet önteni a tartályba (vélemények alapján).

L'Oreal Professioonnel Steampod v.2 - professzionális modell otthoni használatra

Ez egy formázó eszköz, amely segít a fényes fürtök gyors létrehozásában. A Loreal gőzegyengetőnek számos előnye van. Anodizált bevonattal ellátott kerámia fogókat tartalmaz, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megvédjék a fürtöket a hőmérsékleti hatásoktól, és tükrös fényt adnak nekik..

A lemezek "lebegnek", ezért hatékonyan megragadják a hajat a gyökérnél és a végén is. Méretük 25 x 90 mm.

A vasaló 5 üzemmódban működik, +140 és 210 fok közötti hőmérsékleten. Kényelmes fésűs rögzítést biztosít a fürtök széles fogásához.

A gőz funkció is frissítést kapott. Először is, a készülék rendelkezik olyan rendszerrel, amely szűri és előkészíti a vizet a gőz számára. Maga a gőzhatás hasznos - kinyílnak a haj kutikulái, ami megkönnyíti a formázó termékek behatolását a szerkezetébe.

A kezelt haj tükör fényt kap, sima és rugalmas lesz, míg a hatás 72 órán át tart. Loreal Professional Styling Products termékekkel való használatra ajánlott.

Egyenirányító teljesítmény - 140 W. Informatív kijelző, túlmelegedés elleni védelem, bekapcsolási jelzés található. Vasalási méret - 5,5 x 30 x 4,5 cm.

 • 5 mód;
 • fényes hatás 72 órán át tart;
 • biztonság;
 • nem szárítja a hajat;
 • magában az egyengetőben van egy kivehető fésű.
 • a hővédelem eszközének ára.

A gőzölős vasaló a lányok számára hasznos eszköz, „otthoni stylist”. Számos modell áll rendelkezésre, mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Az eszköz kiválasztásakor először a saját hajának állapotából kell kiindulnia, és csak ezután meg kell néznie, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a hajvasalóban.

Gőzölős hajvasalók: áttekintés a modellekről, tippek a kiválasztáshoz és használathoz

csatlakozzon a vitához

Oszd meg a barátaiddal

 1. Érvek és ellenérvek
 2. Legjobb modellek
 3. Hogyan válasszunk?
 4. Hogyan kell használni?
 5. Áttekintés áttekintése

"Egyenes - göndör, göndör - egyenesít" - ebben a viccben van némi igazság a női természet titokzatos voltáról. A nők valóban hajlamosak rendszeresen megváltoztatni az imázsukat. Az ilyen átalakításoknál a legfontosabb megbízható asszisztensek megszerzése. Az egyik egy gőzölős vasaló.

Érvek és ellenérvek

A gőzölős vasalók nem különböznek a szokásosaktól. A testen lemezek vannak, amelyek között a szál be van szorítva és kihúzva. Ezenkívül még egy részlet van a testen - egy kis víztartály.

Az ebbe a tartályba öntött folyadékot a lemezekre táplálják, ahol magas hőmérséklet hatására elpárolog. Ez lehetővé teszi a haj kiegyenesítését alacsonyabb hőmérsékleten, mint a száraz vasalót. Óvatosabb hozzáállás a hajhoz, kevesebb kárt okozva a hajnak, és ez a gőzegyengető fő előnye..

Az előnyök között szerepel az a képesség, hogy a nagyon durva és rakoncátlan hajat is gőzzel kiegyenesíti. Végül az így létrehozott stílus hosszabb ideig tart, mint egy hagyományos vasalóval való egyengetéskor..

Az eszköznek azonban nincs hátránya. A telepítési folyamat során időnként vizet kell adnia a tartályhoz, ami időbe telik és kevésbé kényelmessé teszi az eljárást. Ezenkívül a nedvesség miatt vízkő keletkezhet a lemezeken. Fontos, hogy vigyázzon a víz minőségére, kerülje a túl kemény felhasználást. A tartályba töltés előtt ajánlatos speciális tesztcsíkokat használni a víz keménységének felmérésére..

Ha a gőzölős vasaló tökéletesen megbirkózik a szálak kiegyenesítésével, akkor a haj tekerése ezzel az eszközzel nem lesz egyszerű.

Végül érdemes megjegyezni a gőzformázó magasabb költségét a hagyományoshoz képest.

Legjobb modellek

Az otthoni használatra szánt modellek közül kiemelheti az olcsó, de hatékony SCARLETT SC-1064 gőzformázót. A legjobb a közepes hosszúságú és hosszú hajú tulajdonosok számára, mivel a készülék meglehetősen széles lemezekkel rendelkezik.

További lehetőségek a hőmérséklet-szabályozási funkció, a vészleállítás túlzott fűtés esetén. A styler könnyű (300 gramm) és kényelmesen elfér a kézben. A zsinór elég hosszú a forgatáshoz. A tokon díszek vannak, fém gyöngyök formájában. Ha hosszabb ideig használja a vasat, a gyöngyök felforrósodnak, így megéghetnek.

Ha funkcionálisabb modellekről beszélünk, akkor érdemes kiemelni a BaByliss ST395E vasalót. A márka szakosodott eszközök gyártására szakosodott, ezért termékeit kiváló minőség és megbízhatóság jellemzi. Ez a modell nem rendelkezik olyan széles lemezekkel, ezért különböző hosszúságú hajra alkalmas. Kivételt képez a nagyon rövid (15–20 cm) haj.

A készülék elektronikus hőmérséklet-szabályozóval rendelkezik, amely lehetővé teszi az 5 hőmérsékleti helyzet egyikének beállítását (130-230 C).

A vasaló kerámia lemezekkel rendelkezik, gőzegyengető funkcióval, vészleállítási lehetőséggel és a haj ionizálásának lehetőségével rendelkezik.

Azok számára, akik értékelik az innovatív fejlesztéseket a szépség területén, ugyanaz a francia márka kínálja a BaByliss BAB2191SEPE modellt. Első tulajdonsága az ultrahangos generátor miniváltozatával előállított mikrogőz. A készülékhez csatlakozik, és hűvös gőz (köd) képződését teszi lehetővé. Ez egyrészt biztosítja az egészséges haj fenntartását. Másrészt univerzálissá teszi a készüléket, mivel segítségével a legkeményebb és leghuncutabb fürtöket is kisimíthatja..

Ezért ez a professzionális hideggőz-styler következetesen vezeti a listát..

A kerámia lemezek tiszteletben tartják a haj és az ütésállóságot. Ezt úgy érhetjük el, hogy a lemezeket mikrometálos permetezéssel vonjuk be. Ez galván módszerrel történik, és lehetővé teszi a lemezek gyorsabb felmelegedését, háromszor tartósabbá téve őket, beleértve a mechanikai ütést és az esést.

A maximális fűtési hőmérséklet 230 C, és a beállított hőmérsékletet az eljárás végéig tartják.

A készüléknek összesen 5 hőmérsékleti tartománya van, amelyek közül a legkisebb 130 С.

Egy másik gőzfejlesztő vasaló, amelyben az ügyfelek megbíznak, a Remington S8700. Elektronikus hőmérséklet-szabályozóval felszerelve a tartomány 150 és 230 C között van. A felhasználó kikapcsolhatja a gőzfejlesztő funkciót, a vasalót szokásos egyenesítővé alakítva.

A vas nagyon gyengéd a hajadon. A lemezek felületét vékony film vonja be, amely keratin, argán és makadámia olajokon alapul. A melegítés pillanatában a film kondicionálóként hat a hajra, táplálja és hidratálja. Sőt, sok felhasználó megerősíti, hogy a film jelenléte nem csupán marketingfogás. A haj valóban puhábbá és kezelhetőbbé válik.

Azoknak, akiknek fontos a hajuk állapota, vagy vasat keresnek a legyengült, elszíneződött szálakhoz, ajánljuk a Be-uni-t, a V173-at. Gyakran választják szakemberek, mivel a készülék képes megbirkózni a durva haj kiegyenesítésével is, alkalmas napi használatra és nem károsítja a hajat. A prémium szerszámokra utal tehát meglehetősen magas költségek. Ha úgy dönt, hogy ilyen modellt vásárol, akkor van értelme azonnal tesztcsíkokat vásárolni a vízkeménység felmérése érdekében. A modell elromlik, ha túl kemény vizet öntünk a tartályba.

A L'Oreal Steampod gőznedvesítéssel rendelkező modellt nagyra értékelik, többek között a szakemberek is. A készüléket igazi áttörésnek nevezik a hasonló eszközök között. A gőz segítségével nemcsak a haj tükörszerű simaságát lehet elérni, hanem hollywoodi fürtöket is létrehozhatunk. Mindez - rövid idő alatt és szinte a haj károsodása nélkül.

A modell kivehető hajkefével van felszerelve, és 5 hőmérséklet-beállítással rendelkezik. Könnyen használható, de magas a költsége. Szalonok számára optimális, de ritka otthoni használat esetén választhat egy megfizethetőbb modellt. Például a HomeClub. A készülék nagy funkcionalitással rendelkezik, a formázás idején jól ápolja a hajat, de csaknem másfélszer olcsóbb.

Hogyan válasszunk?

Gőzölővel ellátott vas megvásárlásakor figyelnie kell a termék márkájára, előnyben részesítve a jól ismert nevű gyártókat. Termékeik jobb minőségűek, tartósabbak, garanciával rendelkeznek.

A következő kiválasztási kritérium a lefedettség típusa. A legolcsóbb modellek rozsdamentes acélból készülnek, és nincsenek védőbevonattal. Az ilyen vasak kiszáradnak és még az egészséges hajat is károsítják, és nagyon rövid idő alatt.

Gyorsan felmelegednek és hosszú ideig lehűlnek, és a lemezek felületén hamar megjelenik a vízkő..

A teflon bevonatot tökéletesebbnek és biztonságosabbnak nevezhetjük. Ugyanolyan gyorsan melegszik, de nem szárítja annyira a hajat. Az idő múlásával azonban a teflon karcolások és jagok jelennek meg a felületén. A legkisebb sorja is megfogja a hajat, károsítva annak szerkezetét. Alkalmas egészséges, festetlen haj kiegyenesítésére, de ritka használatra is.

A legtöbb középkategóriás minőségi hajformázó kerámia bevonatú. A kerámia azonban kissé tovább melegszik, és óvatosabban bánik a hajjal. Fontos azonban megjegyezni, hogy a kerámia bevonatú vas élettartama rövid - 3 évente javasolt a termék cseréje.

A turmalin bevonat szintén népszerű. A turmalin egy ásványi anyag, amely gyorsan és egyenletesen melegszik fel a haj kiszáradása nélkül. Ezenkívül működés közben negatív töltésű ionok szabadulnak fel, ami jótékony hatással van a szál állapotára, eltávolítja azok túlzott villamosítását. A haj nem tapad a turmalin felületére, a formázó termékek maradványaira, tartós, bár gondos tárolást igényel.

Az egyik legdrágább eszköz a titán bevonat. A magas ár az anyag ideális simaságának, a gyors és egyenletes felmelegedés képességének köszönhető. Ez lehetővé teszi a haj gyors kihúzását minimális károsodás nélkül. A titán azonban a termék magas költsége ellenére sem nevezhető kopásállónak és tartósnak..

A minőségi eszköz következő jele a hőmérséklet-szabályozó. Minden típusú haja megköveteli a saját fűtési hőmérsékletét. A legyengült és engedelmes hajra 120-140 C elegendő, a rakoncátlan, göndör, de egészséges hajra - 170-180 C. Optimális, ha a vas 100-200 C-on tartja a hőmérsékletet, miközben manuálisan beállíthatja a kívánt tartományt.

Ehhez célszerű elektronikus hőmérséklet-szabályozóval ellátott vasalókat választani. Ne feledje azonban, hogy körültekintőbb hozzáállást igényelnek, gyorsabban lebomlanak és drágábbak. Ha nem akar túlfizetni ezért az opcióért, válasszon egy mechanikus szabályozóval ellátott modellt.

Ügyeljen a lemezek szélességére. Minél hosszabb a haj, annál szélesebbnek kell lennie a lemezeknek az eszközzel (4-5 cm). Ez lehetővé teszi, hogy a szálakat gyorsan és a legkevésbé károsítsa. Ha a haj rövid (a vállig), akkor jobb, ha olyan terméket választ, amelynek tányérszélessége legfeljebb 2 cm.

A gőzölős vasalók egyik "betegsége" a skála megjelenése lemezeik felületén. Különösen, ha kemény vizet használ.

A vízkőmentesítő funkcióval rendelkező eszköz segít csökkenteni a törés valószínűségét.

A vas kézben tartásának kényelmét is figyelembe kell venni. Nem lehet túl nehéz és masszív. Értékelje, hogy a styler mennyire kényelmes a kezében.

A következő kritérium a vezeték hossza. Az utóbbiaknak nem csak a kimenetig kell eljutniuk, hanem 80-100 cm-es készletük is van, az optimális hosszúság 1,8-2 m. Fontos pont a sodrózsinór. Ezek jelenléte kényelmesebbé teszi a felhasználást, segít elkerülni a zsinór megrándulását és meghibásodását.

Hasznos, de opcionális kiegészítő lehetőség az ionizációs funkció. A kiegyenesítés során a hajat negatív töltésű ionokkal telítik. Ez csökkenti a haj villamosodását, simaságot vagy fényt ad..

Vasak vannak, amelyek egyik lemezén egy fésű-kefe van rögzítve. Ez a tartozék lehetővé teszi a haj tökéletes simaságának elérését, de nem alkalmas túl göndör és rakoncátlan fürtökre. Összekuszálódnak az ecsethalomba..

Vannak modellek rögzített és úszó lemezekkel. Egy adott faj kiválasztása személyes preferencia kérdése. Az első típus megbízhatóan rögzíti a hajat, és inkább a rakoncátlan hajra ajánlott. A második típus nem biztosítja ugyanazt a megbízható rögzítést, de óvatosabb a hajjal..

Hogyan kell használni?

Gőzölős vasaló használata csak akkor lehetséges, ha a haj teljesen száraz. A nedves hajra történő felvitel egyrészt negatívan befolyásolja a haj fejének állapotát, másrészt a végső szárítás után a frizura nem marad nyoma.

Tiszta, száraz haj esetén fésülje meg alaposan, majd alkalmazzon termikus spray-t rajtuk, és várja meg, amíg teljesen felszívódik..

Ezután az így előállított hajat 2 rétegre kell osztani - felső és alsó. Emelje meg a felsőt és rögzítse. Fésülje meg újra a hajat alulról, különítse el a vas szélességénél vékonyabb szálat. Kényelmesebb a fej hátuljáról indulni.

Öntsön vizet a styler tartályába, állítsa be a megfelelő hőmérsékletet. Tévhit, hogy minél alacsonyabb az expozíciós hőmérséklet, annál kevesebb kárt okoz a haj. Ez nem igaz, mert ha alacsony hőmérsékleten igazítja a haját, akkor kénytelen túlexponálni a lemezek közötti szálakat. A hőmérsékletet úgy kell megválasztani, hogy egy teljes vezetés elegendő legyen a teljes kiegyenesítéshez.

Várjon, amíg a készülék készen áll a használatra. A legtöbb modell rendelkezik jelzőfénnyel erre. Ha hiányzik, zárja le a lemezeket.

Gőz jön ki belőlük - ez azt jelenti, hogy a vas készen áll a használatra..

Helyezzen egy szálat a lemezek közé, zárja őket végig, és fut fentről lefelé. Nincs szükség külön helyszínen elidőzni. Haladjon a fej hátsó részéből először az egyik, majd a másik irányba. Az alsó hajréteg kiegyenesítése után ugyanúgy dolgozzon a felső hajrétegen. Nagyon hosszú és vastag haj esetén ajánlott az egész hajfejet több zónára osztani..

Áttekintés áttekintése

A BaByliss fogók sok pozitív véleményt tartalmaznak (a fodrászok körében is). A felhasználók megjegyzik, hogy a stílus nem igényel sok időt és jól tart. A haj a hajformázó használata után egészséges, fényes, ha betartja az egyengetés szabályait, akkor nem romlik, nem szárad ki.

A Remington S8700 modell hasonló felhasználói tulajdonságokkal rendelkezik. Igaz, egyes vásárlók a víztartály nem túl kényelmes kialakításáról beszélnek - a fedelet nehéz elmozdítani, fennáll annak a veszélye, hogy letépik a gumírozott hegyét.

Ugyanazon márka modellje - a REDMOND RCI-2328 - tetszik a hozzáférhetőségével és a funkcionalitásával, azonban ha úgy gondolja, hogy a vélemények, kényelmetlen használni - nehezen tartja a kezében.

A Babyliss Pure Steam ST495E gőzegyengető áttekintését és tesztelését lásd a következő videóban.

BEVEZETÉS

GŐZSTYLERÜNK JOBBAN LETT

ÉREZ
GŐZ ERŐ

Alakítsa át haját szabadalmaztatott gőztechnikával: kétszer simább, gyorsabb formázás *, 78% -kal kevesebb károsodás **. Optimális hajápolás. Tartós stílus, természetes megjelenés és puhaság a haj típusától függetlenül. Csökkent színfakulás **, bársonyos hatás.

 • 2 alkalommal gyorsabban *
 • 2-szer simább stílus *
 • 78% KISEBB KÁR **

* Összehasonlítás a hagyományos hajvasalóval.
** Összehasonlítás a hagyományos hajvasalóval 15 használat után.

VIZSGÁLT ÉS MEGERŐSÍTETT KIVÁLÓSÁG

2x gyorsabb kiegyenesítés *

78% -kal kevesebb kár **

ÚJ STEAMPOD 3.0:
TEREMTENI Bármely nézetet!

RIGGER CHAMPION

Bemutatjuk a Steampod következő generációját. Továbbfejlesztett ergonomikus kialakítás: 14% -kal vékonyabb és 37% -kal könnyebb, mint a Steampod 2.0 - Megnövelt stíluskényelmet nyújt. A legjobb eredmény elérése érdekében először a Steampod Steam Activated krémet vigye fel nedves hajra (a haj típusának megfelelően) és szárítsa meg. Ezután lassan mozgassa lefelé a Steampod-ot, kiegyenesítve az egyes hajszálakat: minél vékonyabb a szál, annál jobb az eredmény. Ossza fel haját kis, vékony részekre, és lassan vezesse a hajformázót a gyökerektől a haj végéig (a készüléken lévő nyilaknak lefelé kell mutatniuk). Minden szálat csak egyszer kell kiegyenesíteni.!

EGYSZERŰ ÉS Könnyű ZÁRKOT TEREMTENI

A SteamPod egy új forgózsinórral rendelkezik, amellyel gyorsan és egyszerűen gyönyörű fürtöket készíthet. Először fésülje meg a haját, és ossza szét részekre. Természetes megjelenésű fürtökért hajtson egy vékony hajszakaszt hajformázó lemezekkel, és tekerje az eszköz köré. Ezután lassan haladva fordítsa el a műszert (a műszer nyilainak lefelé kell mutatniuk). Hagyja a fürtöket néhány percig hűlni, majd rázza vagy fésülje meg a haját a természetes megjelenés érdekében.

GYORS STÍLUSFRISSÍTÉS

Nincs idő? Nem probléma! A Steampod 3.0 segítségével a professzionális stílus csak néhány percet vesz igénybe. Ha gyorsan hozzá szeretné adni a haját, irányítsa a hajformázót a hajvonal és a korona felé. Ossza szét a haját. Egyszerre vegyen egy szálat, és csúsztassa el a Steampodot a fejétől legalább 90 ° -os szögben a gyökerek felemeléséhez (minél függőlegesebb a mozgás, annál magasabbra emelkedik a haj a gyökereknél). Változtassa meg a mozgás irányát, hogy fújjon szárazon.

Gőzös hajvasalók: melyiket válasszuk? Gőzölgő hajvasalók népszerű modelljeinek áttekintése, jellemzői, használatának módja, vélemények és költségek

Ksenia Emelyanova

Fodrász-stylist több mint 7 éves tapasztalattal, tanár-színész.

Szinte minden lány speciális eszközöket használ a haj megjelenésének javítására. Ilyen tárgy a vas. Megjelenésével a nők otthon és önmagukban kezdték kiegyenesíteni és göndöríteni a hajukat. De az egyengető mindennapos használata szárítja a hajat és tönkreteszi annak szerkezetét..

A gőzfogó használata sokkal biztonságosabb. Az eszköz kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe vesznek, például a bevonat típusát, a lemezeket és más műszaki jellemzőket..

Mik azok a gőzvasalók

A gőz hajvasaló hajsütővas, gőzfejlesztővel ellátott lemezekkel. A készüléket a göndör haj kiegyenesítésére tervezték. Kétféle típusú vasaló van: styler és multistyler. Az első a haj teljes kiegyenesítésére szolgál. A második nemcsak kiegyenesíti a hajat, hanem a speciális rögzítések miatt különböző méretű fürtökké is változtatja.

Hogyan működik és hogyan működik a gőzegyengető

A gőzölős vas kizárólag gőzzel igazítja a hajat. A szerkezet fogókból és egy tartályból áll, amelybe vizet öntünk. A fogantyún található egy kezelőpanel: bekapcsológombok és hőmérséklet-szabályozó. A vas 1,5-2 perc alatt felmelegszik, a gőz hőmérséklete nem károsítja a hajat.

A gőzölős vasalók különbsége a kiegyenesítő más modelljeitől

A gőzfogók különböznek társaiktól - száraz egyenirányítóktól. Nagy a különbség e két modell között. A gőzzel kiegyenesedő vas nem károsítja annyira a haj szerkezetét. Egy hagyományos egyenirányítóban a legtöbb modellben a hőmérséklet-szabályozás nem szabályozható. A lemezek anyaga miatt nagy a hajégés veszélye.

A gőz egyenirányítónak több előnye van a hagyományosnál, de vannak hátrányai is. Egy ilyen eszköz megvásárlása nagyon drága. És csak a tisztított víz fogja megtenni. A vasalásnak azonban több előnye van. Közöttük:

 • A hőmérsékleti feltételek szabad megválasztása;
 • Minden nap használható;
 • Néhány modell kiegészítő rögzítéssel és fogakkal kapható;
 • A gőz ragyogásra készteti a fürtöket. Hozza létre azt a hatást, amely a professzionális keratin kezelés után következik be;
 • A frizura sokáig tart.

A hajvasalók másik típusa a fésű. Fogai gumipárnákkal védettek. Használata kényelmes, de csak enyhén göndör hajjal küzd..

Hogyan válasszunk és mire figyeljünk

Néhány tényezőt figyelembe kell venni az egység megvásárlása előtt. Ők felelősek a készülék használhatóságáért és élettartamáért..

Bevonat típusa

A bevonat anyaga a legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni az egyenirányító megvásárlásakor. A termék ára függ a bevonat típusától, valamint munkájának a hajra gyakorolt ​​hatásától.

 • Kerámiai. Az anyagot gyakrabban találják meg, mint másokat bevonatként. A kerámia gyengéden kezeli a hajat, selymesen simavá teszi. Állandó hőmérsékletet tart, és a hő egyenletesen oszlik el a lemezeken. Körülbelül három évig dolgozik.
 • Fémes. A fémvas egyenetlenül melegszik és árthat a hajnak. A fémbevonat kis rovátkákkal rendelkezik. Emiatt a legtöbb gyártó felhagyott ezzel az anyaggal..
 • Teflon. A lemez gyengéden kezeli a hajat, és simán végigcsúszik rajta. Gyengült hajra ajánlott. Van egy hátránya - a bevonat idővel elhasználódik, az egyengető további használata jelentős kárt okoz a hajban.
 • Üveggolyó. Leggyakrabban egy lemezt borítanak az anyaggal. A márványnak hűsítő hatása van, ami nagyon hasznos a finom, töredezett hajok és a legyengült haj számára. Az egyik legdrágábbnak tartják.
 • Titán és gyémánt. Az ilyen tányérokkal ellátott vasalókat szépségszalonokban ajánlott használni. A titán és a gyémánt nem képes károsítani a hajat, halkan és simán végigsiklanak rajta. Megfelelően magas hőmérsékletre melegednek, és egyenletesen osztják el a hőt a lemezek felületén. Egy ilyen eszköz tovább fog tartani.
 • Turmalin. Megvan a teflon és a márvány bevonatok tulajdonságai. Házi használatra nem ajánlott. Nem villamosítja fel a hajat. A turmalinvasak hajlamosak a gyors kopásra.
 • Volfrám. Az anyag vasai nemrég jelentek meg, és még nem gyakoriak. Jó melegítő tulajdonságokkal rendelkeznek, és tartós frizurát biztosítanak. Elég drágák.

Erő

A vas melegítési ideje a teljesítménytől függ. A készülék felmelegedéséhez általában 50 W szükséges. A gyártók 20–110 W teljesítményű egységeket gyártanak. Minél kevesebb áramot fogyaszt a készülék, annál lassabban melegszik fel.

Hőmérséklet-szabályozó

A termosztát lehetővé teszi a készülék kívánt hőmérsékletének meghatározását. Néhány eszköznél nincs, ami azt jelenti, hogy csak egy hőmérsékleti üzemmódban fog működni. Kétféle hőmérsékletszabályozó létezik: mechanikus és elektronikus.

A mechanikuson általában nem lehet pontos mutatókat beállítani. Elérhető hőmérséklet 140 és 150 Celsius fok között. Az Electric lehetővé teszi a pontos hőmérséklet beállítását. A lemezek általános hevítése - 100-230 fok között.

A vékony és gyenge hajat ne tegye ki magas hőmérsékletnek. Jobb nekik legfeljebb 150 fokot szabályozni. Normál haj esetén állítsa a hőmérsékletet 180 fokra. Ha a haj durva, vastag és göndör, akkor ajánlott a legmagasabb értéket beállítani.

Az optimális vezetékhossz 2 méter. Fontos figyelembe venni azt is, hogy a kábel hogyan kapcsolódik a szerszámhoz. Néhány vasalót vezeték nélkül értékesítenek, és sokkal kényelmesebbek. Speciális eszközökkel töltik fel.

Lemez szélessége

Fontos tényező a lemezek szélessége. Vastagabb és hosszabb haj esetén 8 centis lemezek alkalmasak. 4-5 cm szélesség rövid hajra alkalmas. A keskeny lemezek funkcionálisabbak: kiegyenlíthetik a frufruokat vagy a túl rövid fürtöket. Az üzletekben gyakoribbak az 5-8 cm széles lemezekkel ellátott vasalók.

Méretvédelem

Ha a modell védelmet nyújt a méretarány ellen, meghosszabbítja a termék élettartamát. Ez a rendszer nem minden modellben van jelen. A vízkő eltávolításának legjobb módja a tiszta víz használata..

Szolgáltatás karbantartás

Mivel a gőzölős vasaló drága eszköz, a gyártó 1 év vagy annál hosszabb garanciát ad. A bolti alkalmazottaknak garanciakártyát kell kiállítaniuk. Eszerint meghibásodások esetén a készüléket a szervizben javítják, vagy kicserélik egy újra.

További funkciók

Egyes modellek további funkciókkal vannak ellátva. Vannak olyan további funkciók és elemek, mint:

 • Ionizálás. Enyhíti a haj statikus feszültségét és helyreállítja azt.
 • Fésű. Az egyik lemez kefével rendelkezik, amely lehetővé teszi a haj fésülését egyenesítés közben.
 • Curling tartozékok, spirál vagy ecset.
 • Tároló tok.

A választás során a lemezek közötti távolságnak kell lennie. A hézagok nem lehetnek nagyobbak, mint 1 mm. Ha ez az érték magasabb, mint 1 mm, akkor a vas károsíthatja a hajat és egyenetlenül kiegyenesítheti..

Professzionális vagy hétköznapi: melyik hajvasalót válassza?

Otthoni használatra elegendő egy szokásos gőzölős vasalót vásárolni. A professzionális egyenirányítókban sok olyan felesleges funkció található, amelyekre valószínűleg nem lesz szükség otthoni működés közben. Ez utóbbi a kiegészítő funkcionalitásnak köszönhetően nem kevesebb, mint 15 000 rubelbe kerül, a hagyományos egyenirányítók pedig akár 10 000 rubelig is megvásárolhatók.

A vas megválasztásakor fontos tényező a haj típusa. Válasszon egy eszközt, hogy az ne okozzon felesleges károkat a hajában. Ebben az esetben a lemezek anyagára kell összpontosítani..

A legjobb gőzös hajvasalók áttekintése

Az összes gőzirányító közül a legjobbak vannak. Ez a lista segít kiválasztani a megfelelőbb vasalót.

BaByliss BAB2191SEPE

Kínában megjelent a BaByliss PRO francia BaByliss PRO modell, a BAB2191SEPE UltraSonic Cool Mist. A készülék lemezei kerámiák, vékonyan felvitt fémréteggel. 5. hőmérsékleti mód, maximum - 230 fok. A készülék nem melegszik túl, és egyenletesen osztja el a hőt a lemezeken.

A készülék sajátossága az ultrahangos generátor jelenléte, amelynek köszönhetően a víz gőzzé válik az egyengetési folyamat során. Lágyítja a hajat és fenntartja annak szerkezetét. A készülék ellenáll a vegyi hatásoknak.

Előnyök:

 • 2,7 m hosszú forgózsinór;
 • A fűtés kevesebb, mint egy perc alatt megtörténik;
 • Kivehető víztartály;
 • 5 hőmérsékleti mód;
 • Elektronikus kezelőpanel;
 • A működés gőzzel vagy anélkül is lehetséges;
 • További elemek: termikus szőnyeg, víztartály, kefe;
 • Továbbfejlesztett hőmérséklet-szabályozás;
 • Tökéletes siklik a hajon;
 • Kerámialemezek 28 mm széles és 110 mm hosszúak.

Mínuszok:

 • A csomag nem tartalmaz tokot;
 • Drága ár - egy vállalati üzletben 8 600 r.

A gyártó 1 év garanciaidőt kínál az ügyfélnek az eszköz használatára. A vas professzionálisnak számít, és bármilyen típusú hajra alkalmas.

BaByliss ST395E

Ezt a vasat a francia BaByliss cég fejlesztette ki, és Kínában adták ki. A készülék sajátossága, hogy nedves és száraz hajra egyaránt használható. Hőmérséklet-üzemmódok - 5. A legkisebbet - 170 fokot - zöld jelzi. Továbbá a szín zöldről pirosra változik. Hozzáadott ionizációs funkció az eszközhöz.

Egy ilyen eszközt a szalonokban és otthon is használnak. A készülék ára ésszerű - 5999 rubeltől. A mínuszok között - hosszú lehűlés és hurok hiánya a tárgy akasztására. Az előnyök a következők:

 • Nano-titán kerámia bevonat;
 • Beállítás az elektronikus kijelzőn;
 • 10 másodperc alatt felmelegszik;
 • Ionizációs funkció;
 • Forgózsinór hossza 1,9 m.
 • A készlet tartalmaz egy tároló tokot, egy fésűt;
 • A lemezek szélessége - 38 mm, hossza - 85 mm;
 • 2 év garancia.

Remington S8700

Kínában készült modell. 110 mm hosszú lemezek. kerámiával borítva. 5 hőmérsékleti mód van, és ezek a vezérlő kijelzőn állíthatók. A készülék 30 másodperc alatt felmelegszik. A zsinór hossza 1,8 m. A vas sajátossága, hogy a lemezeket argán- és makadámiaolajjal impregnálják, ami hozzájárul a haj egészségéhez.

A mínuszok között megemlítik a termék nagy tömegét - 800 g. Emellett nincs hurok az akasztáshoz. Az érdemei a következők:

 • HydraCare technológia. Forró kezelés előtt a vas hideg gőzzel kezeli a hajat, hidratálja.
 • 5 hőmérsékleti mód;
 • 15 másodperc alatt felmelegszik;
 • Automatikus kikapcsolás;
 • Forgatható zsinór;
 • A készlet tartalmaz egy tároló tokot;
 • Működés gőzzel vagy anélkül lehetséges.

A vasaló otthoni használatra alkalmas. A gyártók öt évre garantálják a készülék teljesítményét. Költség 5000 r-től.

Irit IR-3168

Az elektromos fogók funkciói megegyeznek a korábbi modellekkel. Termelés - Kína. Az előnyök között szerepel az alacsony ár, a forgózsinór, a kerámia bevonat. A készülék hátrányai: nincs tok és hurok az akasztáshoz, nincs védelem a túlmelegedés ellen. Alkalmas otthoni használatra. A garancia egy évig érvényes. Ár - 300 rubeltől. 80 másodpercen belül felmelegszik. A hőmérséklet csak 220 fok. Kábelhossz - 1,6 m.

SCARLETT SC-1064

A SCARLETT SC-1064 Kínában készül. Nagyszerű lehetőség otthoni használatra. A készülék ára csak körülbelül 1500 - 2000 rubel. A vas elég széles lemezekkel rendelkezik, amelyek alkalmasak hosszú és vastag hajra.

1,5-2 perc alatt felmelegszik, a hő egyenletesen oszlik el a lemezeken. A fő hátrány a test anyaga. Az egyengetés közben fennáll annak a veszélye, hogy a fém bevonattal leforrázzuk. Súlya 355 gramm. A maximális hőmérséklet 200 fok. Ha az egyenirányító e jel fölé melegszik, akkor az automatikusan kikapcsol.

A pluszok között vannak még:

 • Alkalmas nedves hajra;
 • Állítható hőmérséklet;
 • Kényelmes egy tárgyat kirándulni;
 • Túlmelegedés elleni védelem;
 • Normál vezetékhossz - 1,8 m.;
 • A lemez szélessége - 25 mm.

REDMOND RCI-2328

Kínában készült modell. A hőmérsékleti rendszert mechanikus szabályozó vezérli. Módok - 5. t A test műanyag, a lemezek kerámiák. A termék fő jellemzője a megfizethető ár, 1800 rubeltől kezdve. A gyártó két év garanciát ad ki. A lemezek szélessége 3,1 mm. Az előnyök között szerepelnek:

 • Hosszú elektromos vezeték - 2 m.;
 • Automatikus kikapcsolás egy óra után;
 • A hurok jelenléte az akasztáshoz;
 • 5 hőmérsékleti mód;
 • Kerámia lemezek bevonása;
 • Megfizethető ár.

A hátrányok közé tartozik: az ionizáció és az elektronikus kijelző hiánya. Alkalmas otthoni használatra.

SteamPod by L'oreal

A népszerű Loreal cég gőzformázója az egyik legkeresettebb vasaló. Van egyfajta csipesz otthoni használatra és szalonokban való munkára. Ár - 20 000 rubeltől. Gyártó - Franciaország. A lemezek szélessége 25 mm. A gyártó 1 év garanciát ad ki.

A készlet tartalmaz: egy további víztartályt, szűrőt a tisztításhoz, egy kivehető fésűt. A steampod sajátossága, hogy nem károsítja a hajat. A hajrögzítéseket is tartalmazzák. A pluszok tartalmazzák még:

 • Elektronikus kijelző jelenléte;
 • Hosszú zsinór;
 • Kerámia bevonat;
 • 5 hőmérsékleti mód, maximum - 210 fok;
 • Automatikus kikapcsolás és túlmelegedés elleni védelem;
 • További szakmai tárgyak;
 • 1,5 perc alatt felmelegszik.

A hátrányok a következők: nincs ionizációs funkció és nincs hurok az akasztáshoz.

A modellek összehasonlító táblázata

ModellÁrBevonatHőmérséklet-szabályozóFűtési időLemez szélességeVezeték hossza, mHasználata
1BaByliss BAB2191SEPE8 600-tól dörzsölje.KerámiaiElektronikus kijelző, 5 hőmérséklet-beállítás50 másodpercSzélesség - 28 mm, hossz - 110 mm.2.7Szépségszalonokban vagy otthon. Alkalmas minden hajtípusra.
2BaByliss ST395E

5 999 RUR.Titanic kerámiaElektronikus kijelző, 5 hőmérsékleti mód10 másodpercSzélesség - 38, hossz - 85 mm.1.9Szalonokban és otthon.3Remington S87005000-től dörzsölje.KerámiaiKijelző, 5 mód30 másodpercHossz - 110 mm, szélesség - 23 mm.1.8Otthon4Irit IR-3168

300 r-től.KerámiaiMechanikus, 1 üzemmód80 másodpercSzélesség - 32 mm.1.6Otthoni használatötSCARLETT SC-10641 500 r-től.Fémes és kerámiaMechanikus, 5 üzemmód1,5-2 percSzélesség - 25 mm.1.8Otthoni használatra6.REDMOND RCI-23281 800 dörzsölje.Műanyag, kerámiaMechanikus, 5 üzemmód1-2 percSzélesség - 31 mm.2Otthonra7SteamPod by L'oreal20 000-től dörzsölje.KerámiaiKijelző, 5 mód1,5 percSzélesség - 25 mm._Szalonba vagy otthonba

Hogyan használjuk helyesen a gőzös hajvasalókat

A gőzegyengetőt a pontos utasításoknak megfelelően használják. Erre azért van szükség, hogy ne okozzon felesleges kárt a hajában. Az első szakasz a haj előkészítése lesz.

Haj előkészítése

A hajnak teljesen száraznak és jól fésültnek kell lennie. Alkalmazzon opcionális hajvédő terméket.

Hogyan lehet gőzzel egyenesíteni a hajat lépésről lépésre

A haj gőzzel való kiegyenesítése hasonló a szokásos vas használatához..

 1. Haj előkészítése.
 2. A haj ketté válása, a felső szálak elválasztása az alsótól.
 3. A felső hajat egy magas kontyba tűzzük vagy hajtogatjuk.
 4. Tisztított vizet öntünk a vastartályba.
 5. Meghatározzuk a kívánt hőmérsékletet.
 6. Válassza szét a laza szálat a fej hátsó részén. Még egyszer fésülje meg, mielőtt kiegyenesedne.
 7. Így igazítsa ki az összes hajat.

Vásárlói vélemények

Az interneten számos vélemény található a különböző gőzfogókról. Bizonyos modellek esetében például a BaByliss ST395E és a SCARLETT SC-1064 lányok csak pozitív értékeléseket hagynak maguk után. A negatív visszajelzések leggyakrabban a termék hibáival vagy visszaélésekkel társulnak.

Számos vélemény az otzovik.com oldalról a BaByliss „I-Pro Steam 230 ST95E” egyenirányítóról:

Visszajelzés az mvideo.ru oldalról a Babyliss ST495E egyenirányítóról:

Milyen eredmény várható a képek előtt és után

Következtetés

A gőzölős vasalók megjelenésével a nőknek nem kell kiegyenesíteniük vagy levágniuk a hajukat. A fürtöket otthon kiegyenesítheti gőzfogóval.

 • A szerzőről
 • VK profil

Ksenia Emelyanova

Fodrász-stylist több mint 7 éves tapasztalattal, tanár-színész.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Mi a teendő, ha a haj mágneses: okok és hogyan kell kezelni

Nehéz időjárási viszonyok, alacsony minőségű kozmetikumok, víz- és vitaminhiány a szervezetben - ez csak egy hiányos felsorolás azokról az okokról, amelyek a haj villamosításához vezetnek.

A legjobb 6 hajhullás elleni jogorvoslat értékelése a férfiaknál

A kopaszság férfiaknál sokkal gyakrabban és sokkal kifejezettebben jelentkezik. Míg a nők arányosan és finoman veszítik el a hajat, a férfi kopaszság legtöbb esete 20-30 év között jelentkezik.