Legfontosabb / Kiegészítők

Estelle színező balzsam: színpaletta, képek előtt és után

Kiegészítők

A lányok és a nők egész életükben, kortól függetlenül, vonzónak és stílusosnak akarnak tűnni. A haj fontos szerepet játszik a kép létrehozásában. Az árnyék, a tükör fénye és a selymes simaság a megfelelő ápolásért és az egészséges hajért szól. Az Estelle árnyalatú balzsam széles színpalettája és a vállalat modern fejlesztései lehetőséget adtak a nőknek arra, hogy a szerkezet károsítása nélkül megváltoztassák a hajuk árnyalatait. A színező balzsam nem csak gyönyörű szépséget kölcsönöz a hajának, hanem vitalitással is feltölti.

Mi az Estel színező balzsam

Puha, krémes formula, amely lehetővé teszi a termék gyors felhordását és öblítését a hajából, lehetővé teszi a külsejével való bátor kísérletezést anélkül, hogy károsítaná egészségét és fejbőrét. A festékkel ellentétben a balzsam nem csak nem árt, hanem jótékony hatással van a haj szerkezetére is, engedelmesebbé és erősebbé teszi. A színező balzsam szisztematikus használata gyógyítja a fürtöket, kiküszöböli a maszkok és kondicionáló szerek további gondozását. Egy üveg színező balzsam helyettesítheti a teljes ellátást. A megfizethető költség fontos feltétel a haj színének kiválasztásakor. Az Estel mindenki számára elérhető termékeket hoz létre, akik frissíteni vagy megváltoztatni szeretnék a képüket.

Előnyök

Az Estel színbalzsamok vonala széles. Az áruk nagyon népszerűek a vásár fele, fiatalok és idősek körében. A nemzetközi és európai minőségi előírások maradéktalan betartása a balzsamokat még vonzóbbá teszi a professzionális színezői ismeretekkel nem rendelkező emberek számára. Az alapok magas hatékonyságát számos pozitív fogyasztói vélemény megerősíti..

Az Estel színező balzsamok fő pozitív tulajdonságai:

 • Biztonságos készítmény ammónia és hidrogén-peroxid nélkül.
 • Enyhe hatás a haj szerkezetére.
 • Egyszerűség és egyszerű használat.
 • Egyenletes eloszlás a hajban.
 • Gyors lemosás a festés idején.
 • Kondicionáló akció.
 • Nem taszító illat.
 • Hidratáló, tápláló és védő haj.
 • Hatékonyság.
 • Nem hagy maradványokat a fejbőrön.
 • Demokratikus költség.
 • Elérhetőség.
 • A színező balzsam bármelyik üzletben kapható.
 • Alkalmas minden korosztályú lányok és nők számára.
 • Gazdag paletta színű Estelle árnyalatú balzsam.

Az előtte és utána látható fotó azt mutatja, hogy a termék nemcsak lenyűgöző árnyalatot ad a hajnak, hanem javítja annak állapotát is..

Az összetétel, beleértve az UV-szűrőket, lehetővé teszi a szín gazdagságának megőrzését az égő napfény hatására. A fürtök ragyogó színűek és tükrös fényűek. A balzsam aktívan gondoskodik a mély rétegekről, megakadályozva a végek túlszáradását. Az unalmas szín és a hajhullás a múlté. Szakemberekből álló csapat kifejlesztett egy olyan kompozíciót, amely teljesen kiküszöböli az allergének jelenlétét. Ezért a hajfestékek és az árnyalat balzsamok közötti választás során a szebb neműek többsége kizárólag a második lehetőséget választja.

Melyik árnyalat balzsamot válasszuk

Az árnyalatos balzsam otthoni használatához a gyártó három termékcsaládot kínál:

 • Estel Solo Ton. A kompozícióban található egzotikus lédús mangó természetes kivonata ápolja a hajat, mélyen hidratálja. Az UV szűrők megvédik a fürtöket a nap fakulásától. Teljesen biztonságos összetételű, a kondicionáló hatás puhaságot és ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak. A rugalmas és engedelmes fürtök valósággá váltak. Az ápoló formula behatol a haj mély rétegeibe, teljes hosszában hidratálja és táplálja. A balzsam állaga puha, kellemes, könnyedén eloszlik a hajon, csíkok nélkül. Az "Estelle Solo Tone" palettát (árnyalatos balzsam) 18 különböző árnyalatban mutatjuk be.
 • Estel Love Nuance. Az ebből a sorozatból származó balzsamok összetétele keratin komplexummal gazdagodik, amelynek köszönhetően a haj textúrája kisimul, és a fürtök selymesek és fényesek lesznek. Az Estelle árnyalatos balzsam paletta 17 árnyalatból áll. A vonalat kifejezetten a szőke haj és az ősz hajúak tulajdonosainak fejlesztették ki. A gyengéd hatás és az ápoló formula fényűző hajszálat ad, és mások figyelme garantált. A balzsam vastagabb állagú, mint az előző sorozat, ugyanakkor nagyon könnyen felvihető a hajra, és gyorsan leöblíthető. A hajra történő felvitel előtti szín lila árnyalatú. Nincs ok aggodalomra. Az ilyen források felhasználásának végeredményét természetesen befolyásolja az Estelle árnyalatú balzsamok palettájáról helyesen megválasztott árnyalat.

Szőke, sárgaság nélkül

A haj szőkére festése után a mindenki által utált sárgaság jelenik meg teljes hosszában. Az Estel árnyalatú balzsamokat alkotó speciális pigmentek lehetővé teszik a lányok számára, hogy kiküszöböljék a kellemetlen sárgaságot, amely már az első használat után rontja a megjelenésüket. Az Estel sorozat ezen csodálatos tulajdonságai lehetővé teszik a kifinomult világos és hideg árnyalatok elérését, és a színek sárgaság nélküli élvezetét. Az Estelle tint balzsam paletta legnépszerűbb árnyalatai a szőkék számára:

 • "Bézs".
 • "Gyöngyszem".
 • "Nap".
 • "Poláris".

Barna vagy étcsokoládé?

A világ minden tájáról származó fodrászok és stylistok fáradhatatlanul megismétlik: a sötét színű festéshez kötelező egy színezett hajbalzsam használata. Az Estelle színpaletta sötét hajra ideális erre a célra.

Az árnyalatbalzsam használatával végzett eljárás nemcsak rögzíti a kiválasztott színt, hanem helyreállítja a sérült hajszerkezetet is. A fürtök tapintásúvá válnak, fényesek, vonzóak és védettek a káros környezeti hatásoktól. A színező balzsam szisztematikus használata hosszú ideig megőrzi a fényerőt és a színtelítettséget. Az Estelle tint balzsam paletta következő árnyalatai népszerűek:

 • "Csokoládé".
 • "Konyak".
 • "Rubin".
 • "Mahagóni".
 • "Beaujolais".

Hogyan lehet elrejteni az első ősz hajat

A színező balzsam kiváló asszisztens lesz az ősz haj festésében. A termék összetétele hasznos és természetes összetevőkben gazdag, ennek köszönhetően az alkalmazás egyszerű és a színezés örömmel történik. A gyengéd összetevők nem károsítják a fürtök természetes szerkezetét, és a keratin komplex jelenléte meggyógyíthatja a gyenge és vékony ősz hajat. Az Estel árnyalatú balzsam paletta tartalmazza a legnépszerűbb árnyalatokat az ősz haj festésére:

 • "Côte d'Azur".
 • "Fröccsenő pezsgő".
 • "Vanília felhők".

A megkérdezett fogyasztók az Estel színező balzsam ismételt használata után megerősítették az ősz haj legsűrűbb árnyékolását.

Természetes, gazdag és gondos összetétel

Az Estel árnyalatú balzsam vonalak ismertek természetes és teljesen biztonságos összetételükről. A szakemberek által kiválasztott összetevőket ideálisan kombinálják egymással, és aktívan befolyásolják a sérült haj szerkezetének regenerálódását. Keratinkomplexummal és természetes összetevőkkel gazdagítva a kompozíció gondosan körülveszi a hajat, elképzelhetetlen puhaságot és tükrös fényt kölcsönöz nekik. Az ápoló formula minden része kezelhetővé teszi a hajat, a hajformázás pedig rugalmas és hatékony. A kiváló színező balzsam részeként természetes színező pigmentek egyenletesen színezik a fürtöket, és a nyolcadik mosási eljárással teljesen kimossák a haj felületéről.

A könnyű használat és az ideális összetétel az, amit a szépségszalonok szakemberei szeretnek az Estel árnyalatú balzsamokért, és otthoni használatra ajánlják őket. Amikor a körülmények nem teszik lehetővé a fürtök maximális gondozását, az árnyalatbalzsam helyreállítja a haj szerkezetét és élettel teli. A gondoskodó természetes olajok és a növények gyógyító tulajdonságai gyengéden befolyásolják a fürtöket a festés ideje alatt, egészséggel és energiával töltve meg őket. A festési eljárás után a haj teljesen másnak tűnik. Most tele vannak életet adó erővel, vakító ragyogással, pelyhes puhasággal és könnyen fésülhetők, mert morzsalékossá váltak. A színező balzsam erősíti a haj szerkezetét, észrevehetően vastagabbá teszi a hajat, és stílusos, újszerű és ápolt módon tölti meg a képet..

Minden hajtípusra kifejlesztettek egy speciális formulát, figyelembe véve az összes tulajdonságot, egyéni jellemzőket és igényeket.

Szín paletta

Az Estel árnyalatú balzsamainak sorozata közül könnyedén kiválaszthatja a legmegfelelőbb lehetőséget minden lány számára, aki csak akarja. Az árnyék kategóriák három csoportra oszthatók:

 • sötét (például: "konyak", "csokoládé", "fahéj");
 • szőke ("hamu", "gyöngy", "bézs");
 • piros és piros ("Gránátalma", "Mahagóni", "Cseresznye").

Az árnyalat illeszkedik a bőr és a szem színéhez. A harmonikusan kiválasztott opció remekül fog kinézni, a frizura pedig vonzóvá és stílusosabbá válik.

Előkészítés a festési folyamatra

A kívánt eredmény elérése érdekében, a haj és az egészség károsítása nélkül, fontos betartani a színező balzsam használatának néhány szabályát.

Mielőtt elkezdené, elő kell készítenie a következő tulajdonságokat:

 • Védőkesztyű a kezéhez. Az ujjak bőrének foltosodásának elkerülése érdekében.
 • Hajsapka, műanyag. Segít rögzíteni a hajat és megvédi az idegen tárgyakat a foltoktól.
 • Törülköző. Váll és test takarására szolgál.
 • Alkalmazás ecset vagy szivacs. Jelentősen csökkenti az ideiglenes veszteségeket és további kényelmet nyújt.

Ezeknek az elemeknek a használata megkönnyíti a festés folyamatának kényelmét és tisztaságát..

Hogyan használjuk a színező balzsamot

A fürtök festésére szolgáló eljárást több szakaszban hajtják végre, nevezetesen:

 1. Feltétlenül mossa meg a haját. Enyhén csavarja ki a hajat egy törülközővel, hogy a fürtök kissé nedvesek maradjanak.
 2. Számítsa ki a közelgő alkalmazás árnyalati balzsamjának hozzávetőleges mennyiségét, figyelembe véve a haj hosszát.
 3. Mérje meg a szükséges összegeket. Öntsön balzsamot egy üveg edénybe.
 4. Jelölje meg a szín kezdetének területét. A szalonszínező szakemberek azt javasolják, hogy a fej hátuljától kezdjék. Válassza szét a haj egy részét, a többit rögzítse hajtűkkel.
 5. Finom mozdulatokkal tegye a terméket gyökerektől a végéig, szálanként. Erre a célra szivacsot vagy ecsetet kell használni. Valaki kényelmesebb a kezével, ez nem tilos.
 6. Miután befejezte a színező balzsam alkalmazását, gyűjtse össze a hajat egy zsemlében, és ismét gondosan masszírozza meg a gyökereket az ujjaival, a lehető legnagyobb mértékben elosztva a terméket. Tegyen egy kalapot a fejére.
 7. Ellenállja a terméket az utasításoknak megfelelően. A festési idő általában nem haladja meg a fél órát. Telítettebb árnyalat esetén nem tilos az expozíciós időt további 10 perccel megnövelni.
 8. Öblítse le a hajat meleg folyó vízzel, amíg átlátszóvá nem válik.

Milyen gyakran használja a színező balzsamot

A professzionális stylistok ajánlásokat tesznek a színbalzsam rendszeres visszatérésére, hogy a kapott szín telítettsége hosszú ideig fennmaradjon. Ha a festés eredménye nem felelt meg az elvárásoknak, a sampon használatának körülbelül 7-szeresére lesz szüksége, hogy teljesen lemossa az árnyékot a hajról.

Hasznos tippek

A gyártó nem javasolja az Estelle tint balzsam paletta használatát a haj világosítására. A fő különbség a színezékekkel szemben az a tény, hogy a szőke haj sötétebb árnyalatot kap, ha a sötét szín megegyezik a megadott színnel..

Az első két hétben tilos árnyalatbalzsamot használni perm vagy halványító haj után. Csak 14 nap elteltével kezdheti el a festési eljárást színező balzsammal. Ebben az esetben a színező pigmentek egyenletesen oszlanak el a haj szerkezetén..

Figyelembe véve a folyamat előtti összes szabályt és a festés közbeni utasításokat, tisztességes, és ami a legfontosabb, szép eredményt érhet el..

Estel színező balzsam

Minden nő arra törekszik, hogy stílusos és vonzó legyen. A haj fontos szerepet játszik a gyönyörű kép készítésének folyamatában, mert azok színétől, fényétől és simaságától függ, hogy a frizura mennyire lesz kifinomult. Az Estel modern árnyalatú balzsam lehetővé teszi a haj árnyékának megváltoztatását anélkül, hogy károsítaná annak szerkezetét. Ez az eszköz gondosan gondoskodik a fürtökről, erővel és szépséggel tölti el őket.

Jellemzők:

Az Estel színezett hajbalzsamokra nagy szükség van a szépneműek körében. Teljes mértékben megfelelnek a nemzetközi minőségi előírásoknak, és összehasonlíthatatlan hatékonyság jellemzi őket, amit számos felülvizsgálat is bizonyít. E kozmetikumok fő jellemzői:

 • ammónia és hidrogén-peroxid hiánya a készítményben;
 • lágy hatás a szerkezetre;
 • gyors öblítés;
 • könnyű használat és egyenletes elosztás;
 • kondicionáló hatás;
 • jó illat;
 • mély hidratálás, táplálás és a haj szerkezetének védelme.

A kompozícióban található UV-szűrőknek köszönhetően az árnyalat hatása közvetlen napfény hatására is tökéletesen megmarad, élénk színnel és egészséges ragyogással töltve meg a hajat. A szerszám gondosan ápolja a fürtöket, megakadályozva a szárazságot, a tompaságot és a veszteséget. Az összetevőket olyan szakszerűen választják meg, hogy a termék felhasználásának folyamata során az allergia megjelenése teljesen kizárt legyen. Ezért a színező balzsam használata teljesen biztonságos a festékekkel kapcsolatban..

A termék gyors leöblítési képessége lehetővé teszi, hogy biztonságosan kísérletezzen a megjelenésével anélkül, hogy károsítaná a haját. A festékhez képest a balzsam használata után a fürtök erősebbé, egészségesebbé és szebbé válnak, ami lehetővé teszi, hogy aktívan használja, félelem nélkül a haj szerkezetének integritása miatt. Ezenkívül az ilyen termékekkel történő festés után a szálak nem igényelnek további gondozást maszkok vagy más hasonló eljárások formájában. Az Estel Tint Balm teljes komplex ellátást biztosít egy palackban.

A megfizethető költségek szintén fontos tényezők a gyógyszer megvásárlásában, így mindenki számára elérhetővé válik..

A festékhez képest az Estel árnyalatú balzsam bizonyos különbségeket mutat. Hajvilágosító célokra nem ajánlott. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a festési eljárás után a világos szálak sötétebbé válnak, és a sötétek megfelelő árnyalatot kapnak. Ezt a tulajdonságot figyelembe kell venni a haj festésére szolgáló hasonló gyógyszer kiválasztásának folyamatában.

A gyártó e termékek két sorát kínálja, amelyek otthon is használhatók - a "Solo Ton" és a "Love Nuance". Az első típus UV-szűrőt és mangókivonatot tartalmaz, amelynek köszönhetően a haj ápolt és hidratált lesz. Sorozatuk 18 különböző árnyalatból áll. A második típus gazdag keratin komplexet tartalmaz, így tökéletesen kisimítja a textúrát és selymessé teszi a fürtöket. Ezeknek a balzsamoknak a palettája 17 gyönyörű árnyalatot tartalmaz, amelyek között vannak kifejezetten az ősz hajra tervezett lehetőségek.

Szőkéknek

A szőkék jól ismerik a kellemetlen sárga árnyalat megjelenésének problémáját a festési eljárás után. Az Estel árnyalatú balzsamok speciális pigmenteket tartalmaznak, amelyek megakadályozzák a sárgaságot a fürtökön, lehetővé téve a tisztességes nem számára, hogy mindig stílusosnak és modernnek tűnjön. Egy ilyen szép funkció lehetővé teszi, hogy örökre megfeledkezzen a csúnya sárga árnyalatról, és teljes mértékben élvezhesse a kiválasztott szín csodálatos szépségét és fényességét.

Az olyan árnyalatok, mint a Pearl, a Beige, a Sunny és a Polar, nagyon népszerűek közöttük..

Sötét hajra

A sötét haj festése után feltétlenül használni kell az Estel árnyalatos balzsamot, amely nemcsak táplálja a haj szerkezetét, hanem a színt is a lehető legtelítettebbé teszi. Ez az eszköz puhává és fényessé teszi a hajat, jótékony hatással van a szálak teljes textúrájára. A színes fürtök megbízható védelem alatt állnak a negatív befolyásoló tényezők ellen, és mindig stílusosak és vonzóak is. A termék rendszeres használata lehetővé teszi a szín fényességének fenntartását, telítettségével meglepve a körülötte lévőket.

Közülük a legnépszerűbbek olyan árnyalatok, mint a konyak, a csokoládé, a rubin, a Beaujolais és a mahagóni..

Szürke hajúaknak

Az Estel egyedi árnyalatú balzsamja kiváló eszköz az első ősz haj festésére. Rendkívül hasznos elemeket tartalmaz, amelyek biztosítják a színezőanyag egyenletes eloszlását és a szerkezet kíméletes gondozását. A keratin komplex jelenléte hozzájárul a haj helyreállításához és helyreállításához. Már az első alkalmazás után a haj szerkezete teljesen helyreáll, alaposan kifestve a kívánt hangnemben, így a kép szép és teljes lesz.

Ezek a termékek olyan árnyalatokat tartalmaznak, mint a Champagne Splash, a Cote d'Azur és a Vanilla Clouds.

Fogalmazás

Az ilyen ápolószert természetes és ártalmatlan összetétel jellemzi. A professzionálisan kiválasztott alkatrészek tökéletes összhangban vannak egymással, gondosan veszik körül a hajat és helyreállítják a sérült területeket. Minden terméktípushoz külön formulát dolgoznak ki, figyelembe véve a haj bizonyos jellemzőit és igényeit. A kompozícióban található keratin komplex elképesztő puhaságot és elegáns fényt kölcsönöz a szálaknak. Minden komponens pozitív hatással van a hajra, kezelhetővé, egészségessé és széppé teszi azt.

A természetes eredetű színezékek egyenletesen esnek a felszínre, és 7 eljárás után könnyen lemoshatók. A leggondosabban kiválasztott kompozíció lehetővé teszi ennek a balzsamnak a használatát, mind a professzionális szalonokban, mind otthon. A hasznos növényi olajok és kivonatok gyengéden kiküszöbölik a látható hibákat, és egészséges ragyogással töltik meg a fürtöket.

Festés után a haj teljesen új megjelenést kap, egészséges fényű, selymes, puha és könnyen fésülhető. Ezenkívül a haj észrevehetően megerősödik, nem hámlik és nem veszíti el eredeti szépségét..

Szín paletta

A gyártó többféle Estel árnyalatú balzsamot kínál az ügyfeleknek, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a legmegfelelőbb lehetőséget. Mindhárom kategóriába sorolhatók:

 • "Estel Solo Ton". Nem tartalmaz káros összetevőket, ennek köszönhetően finoman ápolja a haj szerkezetét, megfelelő gondozást biztosítva. Kondicionáló hatása puhává, pattogóvá és fényessé teszi a hajat, míg a mangó kivonat mélyen behatol a szálak textúrájába, hidratálja őket, hasznos elemekkel táplálja őket, és minden egyes hajat gyökerestől a hegyéig helyreállítja. A speciális UV-szűrők megbízhatóan védik a fürtöket a napfény káros hatásaitól. A termék konzisztenciája meglehetősen kellemes, és könnyen elosztható a teljes hosszában, szétterülés nélkül, és nem okoz kellemetlenséget. Ennek a típusnak a leggyakoribb árnyalatai a hamu ezüst, a cseresznye, a gyöngy, az arany dió, a bézs, a bordó, a konyak, a bordeaux és a Red Night..
 • "Estel Love Nuance". Ez az opció 20 elegáns árnyalatot tartalmaz, amelyek palettája eredeti és igazi divatirányzat. Ezt a vonalat kifejezetten világos és ősz hajra tervezték. Ezért felhordása után a fürtök nagyon puhák, rugalmasak, simaak és engedelmesek lesznek. A terméket a hajszerkezet kíméletes hatása jellemzi, mivel teljes körű gondozással gazdagítja. A vörös réz, a fahéj, az érett cseresznye, a csokoládé, az ezüst, az elefántcsontpart és a pezsgőcseppek iránti kereslet nagy a kereslet között..
 • "Estel minőségi színápolás". Vastag, de nagyon kellemes lila konzisztenciájú, és ha a haj felszínére viszik, tónusa sokkal sötétebbé válik, bár ez a tulajdonság egyáltalán nem befolyásolja a festés végeredményét. Könnyen felvihető és elég gyorsan leöblíthető. A szálak egészséges fényességgel, simasággal vannak töltve, ráadásul tökéletesen alkalmasak a fésülésre és a stílusra. Ez az egyedülálló eszköz lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzon létre elegáns frizurákat otthon. A legnépszerűbb árnyalatok a fekete kávé, a gránátalma vörös, a gyöngy és a láng..

Meg kell jegyezni, hogy a balzsam megfelelő árnyalata lesz a fő tényező a kívánt eredmény elérésében. A stílus vagy a frizura mindig stílusosnak és a lehető legvonzóbbnak tűnik. Emellett összetétele biztosítja a haj számára a szükséges gondozást, és mindig szalonképes és egészséges megjelenést mutat..

Hogyan kell helyesen használni

Annak érdekében, hogy a festési folyamat pozitív hatást és jó benyomásokat hozzon, be kell tartani az Estel árnyalatbalzsam használatának elemi szabályait. Először is vegyen be védőkesztyűt, kalapot és törölközőt, amelyek a közelgő folyamatot a lehető legtisztábbá és kényelmesebbé teszik. Ezt követően folytathatja a közvetlen hajfestési eljárást:

 • Öntsük a szükséges mennyiségű terméket egy megfelelő edénybe, hígítsuk fel vízzel és keverjük simára. A balzsamhoz mellékelt utasítások segítenek az arányok helyes meghatározásában. Minden a szálak hosszától és sűrűségétől függ. Minél hosszabb és terjedelmesebb a haj, annál több árnyalatú balzsamra lesz szükség a festéshez.
 • A kapott anyagot masszírozó mozdulatokkal finoman ossza el a korábban megmosott és nedves haj felületén. A festési folyamat egyszerűsítése érdekében használhat speciális ecsetet. Javasoljuk, hogy kezdje el festeni az occipitalis régiótól, simán mozogjon a haj teljes hosszában a gyökerektől a végéig.
 • A termék felhordásakor 30 percig műanyag sapka alatt kell tartani a fürtöket, majd alaposan le kell öblíteni meleg folyó víz alatt. Ha telítettebb szín létrehozására van szükség, az expozíciós idő további 10 perccel meghosszabbítható. Erre leggyakrabban sötét tónusok használatakor van szükség..

A szakértők azt javasolják, hogy rendszeresen használják az Estel színező balzsamot, ha a kapott színt a lehető legtovább meg akarja tartani. Ha az árnyék nem indokolta a kívánt eredményt, akkor annak eltávolításához legalább 7 samponos eljárásra lesz szükség. Perming vagy világosítás után legalább két hétnek el kell telnie, és csak ezután kezdődhet a festés, amelyben a színező pigment egyenletesen és szépen oszlik el. Mindezeket a jellemzőket figyelembe kell venni a festési folyamat megindításakor, mert a végeredmény közvetlenül a helyes technológiától függ..

Estelle színező termékek

Paletta

Az Estelle tonikok színpalettája meglehetősen változatos. A gyártó gondoskodott arról, hogy minden nő kiválaszthassa a számára legmegfelelőbb hangot. Ahhoz azonban, hogy nemcsak fényes, de harmonikus képet is létrehozhasson, figyelembe kell vennie saját színtípusának sajátosságait..

 • A legjobb lehetőség egy tavaszi nő számára a világosbarna árnyalatok, arany ragyogással..
 • A "nyári" kategória képviselőinek előnyben kell részesíteniük az egyik világos színű tonikot - például ezüst-kőris vagy mézes karamell.
 • A téli hölgyeknek tanácsos sötétebb színű lédús tónusokat használni..
 • De ősszel ajánlott a magas telítettség világos árnyalataival történő tonizálás..

Estel Solo Ton sorozat

A Solo Ton "Estelle" (hajfesték) vonala rövid távú festésre szolgál, és biztosítja a meglévő színmélységet és telítettséget. A "nehéz tüzérség" hiánya a kompozícióban (nincs sem agresszív ammónia, sem hidrogén-peroxid) lehetővé teszi, hogy kímélőnek és gondozónak minősítsék őket..

Az Estelle haj tonikok (a palettán 18 árnyalat van) bármilyen hajszínhez illeszthető. A gyártó árnyalatokat adott szőkéknek, világos hajúaknak, barna hajúaknak, barnáknak és vörös hajúaknak.

KulcsÁrnyék neveszoba
KönnyűHamuszürke1.14
Ezüst hamu1.15
Poláris1.16
Arany dió1.25
Mézes karamell1.26
Bézs1.27
Gyöngyszem1.46
Gyöngyszem1.47
Gesztenye-csokoládéFahéj1.22
Konyak1.23
Csokoládé1.51
gesztenye1.52
Piros-pirosVörös réz1.56
Mahagóni1.32
Gránát1.34
Piros éjszaka1.42
Cseresznye1.43
Burgundia1.44

Minden Solo Ton festék mangóolajat tartalmaz (esszenciális), amely egészséges ragyogást kölcsönöz a hajnak. Ezenkívül a gyártó termékét ultraibolya szűrővel látta el. Megakadályozza a szín gyorsabb elhalványulását, így meghosszabbítja a színtelítettséget és mélységet az Estelle fejlesztői által igényelt időszakra.

A Solo Ton festékcsalád a következő színeket emelheti:

 • gesztenye - nemességet ad az árnyék mélységének;
 • réz - fokozza a meglévő hang vörösségét;
 • szőke és világosbarna - kiküszöböli a kellemetlen sárgaságot, és kedvezően hangsúlyozza a korábban végzett kiemelést;
 • brunet - távolítsa el a csúnya bőrpírt.

Hogyan válasszunk egy árnyalatot

Az Estel színezőanyagok használata előtt alaposan tanulmányozza át a gyártó által kínált színpalettát. A márka nagyon jó színválasztékot kínál a természetesekhez közeli színekben - meleg bézs, karamell, csokoládé, arany és mások..

A kísérlet szerelmesei megpróbálhatnak egyszerre 2 különböző színű színezőszert használni. Például a fahéj jól passzol a csokoládéhoz. A hangok ilyen kombinációja nem szabványos árnyalatot és némi színheterogenitást hoz létre, ennek köszönhetően a fürtök gyönyörűen ragyognak a napfényben..

A színtartomány kiválasztásakor a természetes árnyékra is összpontosítania kell. Nem árt megnézni azok fotóit, akik már használták az Estelle tonikokat a festés előtt, és megosztani az eredményeket előtte és utána.

Szőkék

A világos hajú hölgyeknek előnyben kell részesíteniük az ezüst, a hamu, az arany, a méz, a karamell árnyalatait. A sokkoló szerelmesei választhatnak rózsaszín, piros, lila színeket.

Ha ki kell küszöbölnie az előző festés után megjelenő sárgaságot, hamvas hangot kell használnia. Ez segít az árnyék kiegyenlítésében a haj veszélyeztetése nélkül..

A tonik segítségével világosíthatja, vagy fordítva, sötétítheti a meglévő színt. Aki nem fél a kísérletezéstől, egyszerre 2 árnyalatot alkalmazhat. Az egyiknél dolgozzuk át teljesen az összes hajat, a másikkal (pár tónussal világosabb) vigyük fel az egyes fürtöket. Így képes lesz tónusos kiemeléseket készíteni..

Barna és barna hajú nők

A tonizáló balzsam segítségével nem lesz képes radikálisan megváltoztatni a fekete vagy a barna hajat. Nem szabad számítani rá. Végül is a tonik csak arra képes, hogy a hajnak világos kiegészítő árnyalatot adjon, vagy telítse a meglévőt. A barna hajú nőknek és barnáknak dió-, csokoládé-, konyak-, mahagóni-, cseresznye tónust ajánlanak..

 1. A sötét spektrum árnyalatai segítenek a barnáknak felfrissíteni a színt és a telítettséget. Ehhez figyelnie kell a burgundi, a cseresznye vagy a gránátalma tónusaira..
 2. Annak érdekében, hogy a meglévő árnyalat mélysége még kifejezőbb legyen, használjon gesztenye, csokoládé és fahéj árnyalatokat..
 3. A réz, az arany, a konyak árnyalatai egyaránt alkalmasak a sötét hajú szépségekre és a vörös hajú állatokra..

Piros és szürke

A vörös hajú hölgyek tonerjei akkor is használhatók, ha még soha nem festett. Használtál már hennát? Jobb! Ezután az Estelle színező balzsam tüzes ragyogást kölcsönöz fürtjeinek. A napfényben az ilyen szálak olyanok lesznek, mint egy igazi láng..

A szürke hajszínt hamvas, ezüst-hamvas, gyöngyház árnyalatokkal ajánlott színezni. Mivel a tonik nem képes 100% -osan festeni az ősz hajat, ezért olyan tónusokat kell választania, amelyeknél nincs kardinális különbség a haj általános színével (ebben az esetben ősz hajjal).

Mint már említettük, a gyártó által a tonizáló balzsamok összetételében szereplő hasznos anyagok fenntartják a haj egészségét és ragyogást kölcsönöznek neki. A pigmentet vesztő szálak esetében ez különösen fontos..

Alkalmazási szabályok

Annak érdekében, hogy a tonikkal történő festés eredménye hibátlan legyen, az eljárás megkezdése előtt meg kell mosnia a haját. Ehhez természetesen használhatja a szokásos sampont. Sokkal jobb lesz, ha ugyanazt a márkájú sampont használja, mint a tonizáló balzsam - Estel. De ez még nem minden.

Mielőtt közvetlenül folytatná az alakformálást, végezzen előkészítő intézkedéseket:

 • Kenjen bármilyen olajos krémet (ha egyáltalán nincs - vegyen növényi olajat) a halántékra és a homlokra, hogy ne kenje be a bőrt tonikkal.
 • Vegyen fel valami régi dolgot, amelyet nem bánja eldobni, vagy dobjon felesleges törülközőt a vállára.
 • Győződjön meg róla, hogy van-e speciális kesztyűje - hogy megvédje a kezét a festéktől.

A fürtöket fokozatosan kell tonizáló balzsammal festenie:

 1. Először nyomja ki egy kis mennyiségű tonikot, és fokozatosan vigye fel a fürtökre teljes hosszukban körkörös mozdulatokkal. Nem kell bedörzsölnie a terméket a fejbőrbe. Szétosztja szigorúan a szálakban.
 2. A tonik hajra történő felvitele után a hajat fésülni kell. A masszázs kefe nem fog működni. Szüksége lesz egy rendes műanyag vagy fa ritka fogú fésűre. A fésülés során fordítson különös figyelmet az occipitalis és temporális területekre.
 3. A hajon lévő kompozíció expozíciós idejét a tonizáló balzsam utasításai jelzik. Általános szabály, hogy a termék az alkalmazását követő fél órán belül lemosható..

Előnyök

A színezőanyagok számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos festékekkel szemben. Először, és valószínűleg, ami a legfontosabb, festékeik nem hatolnak be a haj mélyébe, és ezért nem rombolják le ugyanúgy, mint az állandó festékek alkalmazásának folyamata során történik. Az Estel színező balzsamokban nem talál ammóniát, ami rendkívül negatív hatással van a fürtökre. A szálakat nagyon vékony filmmel borítják, amely nem okoz jelentős károkat a szálakban, és nem befolyásolja a haj szerkezetét és növekedését sem..

Kényelmesen a tonik 2 héten belül teljesen kimosódik. Így lehetővé válik az árnyalatokkal való kísérletezés. Szerencsére az Estel gazdag palettája ezt teszi lehetővé..

Alakformálás után a hajvégek nem törnek el, nem száradnak ki és nem fakulnak el. Ezenkívül nincs szükség további termékekre a festett haj ápolásához. Az Estel tonerek összetétele hasznos anyagokkal gazdagodik, amelyek táplálják és hidratálják a szálakat. Számos vélemény jelzi, hogy a festés után a fürtök lágyságot és kellemes fényt kapnak..

A festék nagyon könnyen felvihető. A kívánt eredmény eléréséhez nem kell fodrászhoz fordulnia. Kiválaszthatja a kívánt árnyalatot, és maga festheti. Minden lépést részletesen leír a balzsamhoz mellékelt utasítás..

Figyelmeztetések

Az Estelle tonizáló balzsam vagy bármely más tonik kiválasztásakor fontos, hogy ne csak annak előnyeire figyeljen, hanem azokra a véleményekre is, amelyek negatív pontokat észlelnek:

 • A szín gyors lemosódása miatt az árnyalatot gyakran meg kell ismételni.
 • Az ősz haj nincs teljesen átfestve.
 • Ha a festéket kiemelés után vagy korábban színezett hajra alkalmazza, az eredmény váratlan lehet..
 • A színezőanyagok foltjait rendkívül nehéz eltávolítani.

Tudva róluk, könnyebb lesz a végső választás. Például vagy el kell viselnie a gyakori színezést, vagy inkább az állandó festéket részesíti előnyben. Mintához természetesen jobb egy tonikot venni. Miután eldöntötte a színt, és látta, hogy ez megfelel Önnek, folytathatja a tartósabb festést.

Kimenet

Az Estelle hajformázó balzsamok segítenek a kép gyors megváltoztatásában, az újdonság és a frissesség jegyzetében. Bizonyos árnyalatok jelenlétét a palettán e márka hivatalos weboldala jelenti. A tonikok viszonylag alacsony költsége és a nagyon tisztes tónustartomány lehetővé teszi a nők átalakulását anélkül, hogy jelentős lyukakat okozna a családi költségvetésben..

Ha a hajad számos agresszív szalonkezelés (permetezés, kiegyenesítés, gyakori ammóniafestékekkel történő festés) után komoly károkat szenvedett, akkor a gyengéd tonik igazi üdvösség lesz, ha meg kell változtatnia a haj színét.

Estelle haj tonik: vélemények, paletta

Az a lány, aki meg akarja változtatni unott hajszínét, némi bizonytalanságot tapasztalhat a végeredményben. Ebben az esetben egy színező balzsam vagy hajfesték fog megmenteni. A termék összetételében jelen lévő színező pigmentek úgy színezik a szálakat, hogy mélyen be nem hatolnak beléjük. Ők is hajlamosak gyorsan lemosódni (két hét múlva már nyoma sincs). Ez idő alatt a nő meghatározza, hogy új szín illik-e hozzá vagy sem..
A legtöbb kozmetikai szervezet árnyalatú termékeket gyárt, de az Estel különösen népszerű a vásárlók körében..

A hajszínező balzsam leírása

A pszichológusok szilárdan meg vannak győződve arról, hogy ha a szépneműek változtatni akarnak az életén, akkor frizurával kell kezdenie.

Egy új fodrász vagy a fürtök frissített színe segít a nőnek elűzni minden személyes élményét, kellemes frissítéseket hoz az életébe..

Ha nagyon aggódik a hajad állapota miatt, de mégsem akarja feladni a kísérleteket, akkor a hajszínező balzsam lesz a legjobb asszisztense..

Ha az Estelle védjegy által kibocsátott árnyalatú termékekről beszélünk, akkor fő előnyük a széles színpaletta jelenléte. Ennek köszönhetően minden vásárlónak kiváló lehetősége van az élet legvadabb álmainak megvalósítására. Ezenkívül a színező balzsam fő funkciója mellett ápoló és gyógyító tulajdonságokkal is rendelkezik..

A termék csomagolása tartalmaz egy csövet a termékből, amelynek térfogata 150 milliliter. A balzsam használata előtt feltétlenül védje meg a kezét. Ehhez használjon speciális védőkesztyűt..

Használat előtt ajánlott allergiás reakciót is elvégezni..

Fogalmazás

Az Estelle árnyalatú balzsamjai nem tartalmaznak ammóniát és hidrogén-peroxidot, amelyek rendkívül károsak a fürtökre. Ennek a kozmetikai terméknek a létrehozása során a szakértők egy speciális keratinkomplexummal fejlesztették, amely gyógyítja a hajat.

Miután felvette a balzsamot a szálakra, hatóanyagai nem hatolnak be a haj szerkezetébe (mint a hagyományos festékek esetében), és emiatt lehetővé válik a természetes szín gyors visszaállítása.

A balzsamot speciális keratin komplexummal is gazdagítják, amely tükörszerű fényt és csodálatos puhaságot kölcsönöz a hajnak. És más természetes összetevők jelenléte engedelmesebbé teszi a hajat, és nagyban megkönnyíti a fürtök fésülésének folyamatát..

A termék színező komponensei egyenletesen oszlanak el és mossák le a fürtöket. Szakmai készségek nélkül is könnyen használhatja az Estelle színező balzsamját egyedül..

Hogyan lehet itt használni az olívaolajat napozáshoz és barnuláshoz.

Hogyan kell használni és festeni a haját, hogyan kell helyesen lemosni

Ha a legpozitívabb hatást szeretné elérni, hogy a szín pontosan úgy alakuljon ki, ahogyan szeretné, és a termék hosszú ideig a hajon maradjon, szigorúan be kell tartania a használati utasítás összes szabályát:

 1. Először meg kell önteni a balzsamot a megfelelő mennyiségben egy speciális tartályba, hígítani vízzel, és jól keverni, amíg homogén állagot nem kap. A termék csomagolásához mellékelt utasítások segítenek abban, hogy mennyi folyadékot kell használni. Ennek a mutatónak a kiszámítása a fürtök hosszától és sűrűségétől függ..
 2. A terméket csak tiszta és nedves hajra kell felhordani. A festési eljárás megkönnyítése érdekében javasoljuk, hogy használjon speciális, speciális ecsetet. Az eljárás a fej hátsó részéből indul, fokozatosan a haj vége felé haladva. Ezután a színező kompozíciót egyenletesen alkalmazzák a szál teljes hosszában.
 3. A színező balzsam tartási ideje 30 perc. Azok számára, akik még telítettebb hangot szeretnének elérni, 10 perccel növelheti ezt az időt (csökkentheti azt is, ha éppen ellenkezőleg, nem annyira élénk színt szeretne kapni).
 4. Miután javasoljuk az Estelle hajmaszk használatát.

Ezt a balzsamot a legjobb meleg vízben eltávolítani, utána használhatja a szokásos balzsamot is. A hatás körülbelül két hétig marad a fürtökön.

Színek és árnyalatok palettája

Estelle számos színárnyalatot kínál ügyfeleinek. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg mindegyik tulajdonságával, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt..

Hogyan tonizáljuk a hajat az Estel solo ton-nal

Az Estel Solo Ton balzsam mentes a fürtök szerkezetére káros ammóniától, valamint hidrogén-peroxidtól.

Finoman színezi a fürtöket, és biztosítja a szükséges gondozást.

A termék kondicionáló hatással is rendelkezik, puhává, fényesebbé és rugalmassá teszi a hajat..

A mangó kivonat jelenléte a balzsamban biztosítja a zár mély hidratálását, táplálkozását, valamint a hajvonal hatékony helyreállítását. Az ultraibolya szűrők pedig megvédik a hajat a nap káros hatásaitól (különösen ez a kérdés válik aktuálissá a nyári szezonban).

Az Estel Solo Ton balzsam nagyon kellemes állagú, ennek köszönhetően könnyen és egyenletesen oszlik el a haj teljes hosszában..

Ugyanakkor a termék nem hajlamos elterjedni, és ideális otthoni használatra..

Ebben a sorozatban összesen 12 árnyalat található. Nézze meg a Rokolor lamináló sampon véleményét.

Estel szerelmi árnyalat - tónuspaletta

A gyengéd hajszín másik lehetősége, húsz árnyalatban jelenik meg.

Közülük tizenkettő az eredeti paletta, amely teljes mértékben megfelel a jelenlegi divatirányzatoknak..

Az Estel love nüansz különféle árnyalatokat kínál, amelyeket kifejezetten a fehérített és az ősz haj igényeire terveztek.

Számos vásárlói vélemény szerint a Love Nuance termékek használata a haj puhaságát, rugalmasságát és a legkíméletesebb fésülést biztosíthatja..

Ezenkívül a lányok örömmel veszik tudomásul, hogy ez a balzsam nem gyakorol negatív hatást a fürtökre, és nagyon gyengéd hatású. Önnek készítettünk egy áttekintést a Belita Color Lux színmaszkról, olvassa el.

Estel minőségi színápolás - meddig tart

A termék meglehetősen vastag állagú, jobban hasonlít egy maszkra, mint egy balzsamra.

Ibolya balzsam. A fürtökre való felvitel során sötétebbé válik.

De az utasítások azt mutatják, hogy ez a jelenség semmilyen módon nem befolyásolhatja a haj végső árnyalatát..

A haj az öblítés után nem lesz lila.

A balzsamot, hasonlóan korábbi testvéreihez, nagyon könnyű és kellemes felhelyezni. Gyorsan tapad a hajra.

Ezenkívül a termék csodálatos kondicionáló hatású.

Alkalmazása után a fürtök irigylésre méltó simaságot kapnak, és gazdag tükörragyogással is gyönyörködnek..

Nincs kellemetlen összefonódás a hajban, a fésülés és a formázás folyamata nagyon egyszerű. Nagyon könnyű eltávolítani a terméket a fürtökről a súlyozás hatása nélkül..

Ha úgy dönt, hogy használja ezt az eszközt, fennáll annak a kockázata, hogy úgy néz ki, mintha csak egy szépségszalonból távozott volna, ahol szakemberek varázsolták a haját..

Ez a sorozat tíz gazdag színválasztékban jelenik meg.

Az Estelle árnyalatú hajbalzsamáról készült videóban

Az Estelle színezőanyag előnyei és hátrányai

Bármely eszköznek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Az Estelle színező balzsamjának fő előnyei:

 • meglehetősen megfizethető költség;
 • a természetes hajszín önálló felelevenítésének képessége;
 • az eszköz segítségével nagyon gyorsan, de nem sokáig változtathat;
 • sikeresen megbirkózik a sárga fénypontokkal;
 • javítja a fürtök általános állapotát;
 • megbirkózik az ősz hajjal;
 • biztosítja a gyökerek tonizálását a foltok közötti intervallumokban;
 • nem marad a fejbőrön;
 • kellemes illata van;
 • egyenletesen elosztva és eltávolítva a hajból;
 • bármelyik boltban megvásárolhatja ezt a terméket kozmetikumokkal.

A negatív szempontok közül a következőket vesszük figyelembe:

 • az eszköz nem túl gazdaságos;
 • nem különbözik kitartásában;
 • gyakori használat esetén veszteséget okozhat;
 • kellemetlen palackja van.

Az Estelle árnyalatú hajbalzsamjának ára csomagonként 120-200 rubel között mozog.

A termék térfogata 150 milliliter.

És itt vannak a haj helyreállításának módjai itt mosás után.

Folyadékok listája a hajhosszabbítás eltávolításához kapszula és szalag módszerrel itt.

Vélemények a haj tonikáról

Egy csodálatos eszköz. 1.26-os tónust vettem (mézes karamell), színe nagyon puha, bézs. Használata után a fürtök lágyakká, selymessé válnak, és hosszú ideig megőrzik kellemes aromájukat. Nem hígítom a terméket, szépen felviszem a hajra, és 15-20 percig hagyom rajta. Ez idő alatt a természetesen könnyű fürtjeimnek ideje tökéletesen átalakulni. Nyugodtan tudom ajánlani ezt a balzsamot mindenki számára..

A természetes hajszínem világos szőke, de nemrég szerettem volna egy csokoládé árnyalatot elérni. Mivel világos bőröm van, megkockáztattam egy nem kívánt eredményt. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez az árnyalat megfelel nekem, úgy döntöttem, hogy Estelle árnyalatú balzsamját használom. Nedves fürtökre kentem, körülbelül fél órán át tartottam, majd tanulmányoztam a hatást. Minden félelmem ellenére az így kapott szín tökéletesen megfelel a megjelenésemnek, ráadásul ez az eszköz szó szerint életre hívta a fürtjeimet, gazdag ragyogással töltötte meg őket, puhává és ápoltabbá tette őket. Azóta aktívan használom ezt a terméket a haj fő festékei közötti időközönként.

Soha nem folyamodtam hajfestési eljáráshoz. De amikor szürke szálak kezdtek megjelenni, el kellett gondolkodnom ezen a kérdésen, és úgy döntöttem, hogy Estelle árnyalatos balzsamját használom. Ő lett az igazi megmentőm ebben a nehéz kérdésben: figyelemre méltóan festette ősz haját, kellemes fényű fürtöket adott vissza, vitalitással és ragyogással töltötte el őket. De nem valószínű, hogy rendszeresen alkalmazhatom, mert a gyártó garantálja, hogy az ősz hajat csak akkor festik át, ha nincs belőle nagyon sok. A jövőben továbbra is tartósabb festéklehetőségekhez kell folyamodnia..

Az Estelle tonizáló balzsam egy kozmetikai termék, amelynek használata bármilyen korú lányoknak és nőknek megfelelő..
Ez az eszköz nem csak a haj unott árnyalatának megváltoztatását teszi lehetővé, hanem jelentősen javítja is..
A termék aktív pigmentjei nem hatolnak mélyen a hajszerkezetbe, de kizárólag felszínes hatással rendelkeznek.
Emiatt a festés során a szálak nem sérülnek meg, és a színt két hét múlva lemossák..

Nézze meg a legjobb kozmetikai termékek napi választásainkat

Estelle tonizáló balzsamok

A tonizáló balzsamok kiváló választás azok számára, akik nem akarják radikálisan megváltoztatni a színüket, vagy nem akarják festékkel elrontani a hajukat. Az orosz Estelle cég jól ismeri az ilyen termékek elkészítésének bonyolultságát, és minden bizonnyal tudja, hogy a nők mit akarnak..

Az Estelle termékek leírása

Az Estel Professional 2000 januárja óta dolgozik a kozmetikai területen. Ez idő alatt a vállalat stabil pozíciót nyert a piacon, és a professzionális hajkozmetikumok és színező termékek gyártásának egyik vezetőjévé vált..

Az Estel értékesítési hálózatának mintegy 100 szervezete van Oroszországban, a FÁK-ban és a balti országokban.

A szakemberek az állami Szentpétervári Technológiai Intézet szakembereivel közösen fejlesztenek ki kiváló minőségű hajkozmetikumokat, amelyek biztosítják a legmodernebb követelményeknek megfelelő készítmény kézhezvételét. Ma az Estel professzionális hajkozmetikumok nagyon népszerűek, és megfelelnek a legjobb nemzetközi előírásoknak..

Aktív elemek a kompozícióban:

 • 12 olajból álló komplex;
 • E csoport vitaminok;
 • cédrus kivonat;
 • argán olaj;
 • Shea kivonat;
 • fonott pamut;
 • Kókuszolaj;
 • makadámiadió kivonat;
 • zöld tea kivonat;
 • kamillaolaj;
 • aloe vera kivonat;
 • préselő calamus;
 • mirhaolaj;
 • fahéj kivonat.

A dióból, magvakból, gyógynövényekből és gyümölcsökből kivont 12 ritka olaj kombinációja a tulajdonságok speciális kombinációja, amely alkalmas a szőrtüsző legmélyebb rétegeinek táplálására, valamint a haj szerkezetének, fényének és erejének helyreállítására..

A 12 olaj szép kombinációt ad a hajnak, köszönhetően:

 • védje a szárazságtól;
 • táplálja a hajat;
 • adjon fényt és ragyogást;
 • antisztatikus hatást nyújtanak.

A cédrus kivonat gazdag olaj- és vitaminkomplexekben. Ennek köszönhetően hasznos a haj növekedésének erősítésében és aktiválásában, vitalitást adva. Revitalizáló és tonizáló hatása van a fejbőrre.

Jellemzők és chipek

Az Estelle színező balzsam előnyei:

Szín paletta

 • 5/6 beaujolais;
 • 5/65 érett cseresznye;
 • 6/56 bordó;
 • 5/56 mahagóni;
 • 6/43 konyak;
 • 7/54 láng;
 • 7/5 rubin;
 • 8/5 gránátvörös;
 • 8/54 vörös réz;
 • 10/1 ezüst;
 • 10/34 napos;
 • 10/65 gyöngy;
 • 10/66 sarki;
 • 10/73 bézs;
 • 9/3 fröccsenő pezsgő;
 • 9/6 Francia Riviéra;
 • 9/7 vanília hangok.

Árnyalat balzsam Estel Professional Love Ton

Valószínűleg nincs olyan lány a világon, aki ne akarna legalább valamit megváltoztatni magában. És ha nem mindenki esik egy plasztikai sebész késéhez, akkor a divatok fő hobbija a különféle trendek, a színezés és az alakformálás titkai!

A dekoratív kozmetikumok csak részben fedezik a változtatások szükségességét - és itt egy hajszínező balzsam a segítségre! Kísérletek természetes árnyalatokkal, tonizálás a természetes szín kiemeléséhez vagy a teljes képváltás - mindez lehetséges az Estelle új termékével!

És hogy a nők a kísérletek után ne veszítsék el a hajukat, a modern kozmetikusok megpróbálják a lehető legellenállóbb és "könnyebb" termékeket gyártani.

Jó lehetőség otthoni vagy szalonfestéshez a népszerű Estel márka Love Intense sorozatának árnyalati balzsamja..

Az árnyalatok természetes palettáját okból választották ki - a színező molekulák különösen aktívak, gyorsan behatolnak a haj szerkezetébe, és mintha "összekapcsolódnának" a haj mérlegével, és kitöltő színt és egyenletes színezést biztosítanának.

Alkalmazás módja: a masszát a szárított hajra kell felhordani, a haj tövétől kezdve. Ossza el egyenletesen a haj teljes területén, minden szálon részletesen dolgozzon. Hagyja a hajon 40 percig, majd öblítse le.

Ellenjavallatok

 • A gyógyszer egyéni intoleranciája.
 • Májgyulladás.
 • Az immunrendszer betegségei.
 • Terhesség.
 • Allergia.
 • Szoptatás.
 • Asztma.

Az alapok jól alkalmazhatók otthoni használatra, mivel nem tartalmaznak káros összetevőket, és megfizethető áron rendelkeznek. A fokozott hatás elérése érdekében ajánlott ugyanazon cég tápláló balzsamját vagy krémet használni..

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A hajszárító hajszárítóval való szabályai és jellemzői

Ma már kevesen dicsekedhetnek természetüknél fogva tökéletesen egyenes hajjal. Gyakran göndörödnek vagy gyűrődnek kissé - főleg nedves körülmények között.

A legellenállóbb hajfesték: szakmai vélemények

A tartós festékek előnye a tartós eredmény megőrzése, az ősz hajat kiváló minőségű festékkel festik, és további természetes összetevők táplálják a fürtöket belülről.