Legfontosabb / Eljárások

Színező balzsam "Minden nap" - paletta

Eljárások

"Mindennap" árnyalatú balzsam 9 árnyalatú palettával - a haj tonizálásának egyszerű eszköze, amelyet csak az Auchan kereskedelmi hálózatban lehet megvásárolni.

Ez a márkájukhoz tartozó és a költségvetési kozmetikumokkal kapcsolatos termék. Az orosz Clover Company LLC kozmetikai vállalat gyártja, ugyanaz, amely a népszerű Tonic balzsamot gyártja..

Mint ebbe a kategóriába tartozó termékek, ez a balzsam is lehetővé teszi, hogy csak felületesen alkalmazzon világos tónust a természetes vagy korábban festett hajszínre. Nagyon porózus hajon a pigment egy kicsit tovább marad, mivel behatol a porózus szerkezetbe. Ezen a típusú hajon kiszámíthatatlan árnyalat is megjelenhet, az előző mesterséges pigment és a balzsam pigmentjének kombinációja miatt.

Nagyon gyakran ezt a gyógymódot használják a korábban megvilágított hajra, hogy semlegesítsék a megjelent sárga vagy vörös pigmentet. Ehhez olyan árnyalatokat választanak, amelyek lila pigmentet tartalmaznak, bármely más szín nem képes semlegesíteni a sárgát. Ennek a márkának a tonizáló balzsamjában a 9.1-es szám található "Ash" árnyalattal.

Palettán színező balzsam "Minden nap"

1,0 "fekete" árnyalat

2,4 "Sötétbarna" árnyalat

3,0 "Sötét szőke" árnyalat

4,45 "Gesztenye" ​​árnyék

7.34 "Arany réz" árnyalat

8.4 "tejcsokoládé" árnyalat

9,1 "Ash" árnyalat

"Minden nap" színbalzsam - összetétel:

Mivel a gyártó a Clover Company LLC, lehetetlen volt nem összehasonlítani az Auchan balzsamját a Tonic balzsammal. És ahogy a fotón is láthatja, ennek a két, ugyanazon gyártó által gyártott terméknek az összetétele hasonló.

 • Víz;
 • cetearil-alkohol - emulgeálószer a balzsam és állagának stabil állapotának fenntartása érdekében;
 • nátrium-lauril-szulfát - detergens és habzó komponens;
 • a propilénglikol emulgeálószer, érzékeny fejbőrével negatív reakciót válthat ki;
 • laureth-11, kokamid DEA - tisztító komponens;
 • gliceril-palmitát / sztearát, PEG-75 lanolin - emulgeálószerek;
 • cetrimonium-klorid - légkondicionáló alkatrész;
 • méhviasz, lenmag kivonat, linolsav - lágyító természetes összetevők;
 • citromsav;
 • parfüm illat;
 • színes pigmentek.

A fő összetétel olyan mosószer-komponens, amely minden költségvetési samponra vagy balzsamra jellemző. A méhviaszt és a lenmag kivonatot gondoskodó összetevőként adják hozzá.

A kompozíció meglehetősen kemény, irritációt és szárazságot okozhat az érzékeny bőrön. Ne használja tovább a csomagoláson feltüntetett ideig. A termék hatásának enyhítése érdekében kombinálhatja egy ápoló balzsammal, ugyanakkor csökkenti a pigment koncentrációját..

Mi legyen a hajjal? A Tonika és a Minden nap nagyon káros?

Jó napot, lányok)
2 éve nem vagyok túl sikeres a szín plagizálásában)

egy kis történet fotókkal + kérdések az alábbi kompozícióról)

Így. Az elmúlt 2 évben olyan színre vágytam, mint Beyoncé vagy Tyra:

De katasztrofálisan nincs szerencsém (2x megégett a hajam, a végén a hajom fele kíméletlenül levágódott = (Aztán a világítás után sokáig kezeltem őket - az eredmény ez idő alatt többé-kevésbé megfelel nekem (természetesen jobbat akarok, de nem számít)
Az egyetlen probléma a szín. Vad villámlás után a színek csak "rosszak".
Bármit is festenek, bárhová is festenek, 1. eredmény
Sárga haj = (

Ennek eredményeként tegnap meglehetősen furcsa dolgot tettem magamnak - vettem 2 árnyalatú balzsamot
Tonika (9,1 platina szőke) és minden nap (3,0 sötét szőke)
Tonic-67r.
Minden nap-35r.
Furcsa, mert félek a hajam károsodásától - szinte még egy vasat is (csak hajszálakat) utasítottam el, és itt ilyen olcsó és ismeretlen eszközök számomra.

Ennek eredményeként, miután elolvastam az interneten (sok pozitív és negatív megjegyzés van), hogy pontosan hogyan kell használni őket, megtettem
30 percig száraz hajon, minden nap (3,0 sötét szőke)
Ezt követően sampont, balzsamot és maszkot (minden egyes műveletnél hozzáadtam a szokásos Tonika termékhez (9.1 Platinum Blonde)

Tonic megölte a sárgát, minden nap árnyékot adott.

A haj normális minőségű maradt, kissé durvább lett (de a "pihe" -nek ez még plusz)

Itt az eredmény:
Először a "DO" fotó - amit már megtaláltam =)

Örülök az eredménynek - ez bizony nem olyan szín, amilyet szeretnék, de nincs pokolian sárga)) a napon olyan finoman csillog arannyal)
A tényleges kérdések a következők:

1. Mennyire siralmasak ezek az alapok (a kompozíciók fotója alatt)
2. Milyen alternatíva lehet?
3. A gyökerek megnőnek, a balzsamok nem okozták őket (sötét vagyok), mit tehetek? :)
4. ami a legfontosabb - HOGYAN szerezzük be a színt, mint Beyoncé és Tyra? :)))))

Első és utolsó kísérletem a "Mindennapos" színbalzsammal

Én, mint a kísérletek szerelmese, úgy döntöttem, hogy árnyalatbalzsamot veszek az "Auchan" aranyréz árnyalatú márkájának hajához "minden nap". Sok mester (fodrász és stylist) szerint a színező balzsamok a festésnél lágyabb hajra hatnak, és nem teljesen festik a hajat, hanem gyönyörű árnyalattal egészítik ki. Régen vörös színnel festettem, de ennek a színnek az a sajátossága, hogy folyamatosan színeznie kell, mivel gyorsan lemosódik. Kísérletem egyszeri volt, már nem merem megtenni, főleg, hogy nem ez volt a legsikeresebb.

Tehát a balzsamot egy egyszerű zöld palackban értékesítik, amelyre az árnyék rá van írva:

A balzsamot egy tálzal hígítottam a szokásos hajbalzsammal együtt, hogy ne égessem el először a hajam:

És akkor már megkezdődött egy árnyalatos balzsam hajra történő felvitelének folyamata. A balzsam a gyökereken azonnal arany árnyalatot nyert:

A balzsamot nedves hajra kenték. Mivel a természetes hajszínem sötétbarna, a színező balzsam egyszerűen nem "vette" a természetes színt (sok festék nem vesz tőlem színt), de a gyökereket kiválóan festették, és nem árnyékolták be, hanem valóban megfestették a fejbőrt, ami nem tűnt annyira furcsa, milyen szörnyű:

Ezenkívül szeretném megjegyezni, hogy amikor a bőrrel érintkezik, a balzsamot nehéz lemosni. Megpróbáltam ezt előre látni, és előzetesen olajat kentem a bőrre, de a balzsam látszólag valamiféle "heves" volt, sőt behatolt az olaj alá. Valahogy így nézett ki:

Ennek eredményeként a haj egyáltalán nem volt "árnyékolt". Minden sampon után olajokat és spray-ket kenek a hajamra, a haj bolyhos és puha lesz, sőt, ez történt: az olaj és a spray hatására a haj bolyhos és fényes lett, a színező balzsamnak ehhez semmi köze.

Ajánlom ezt a balzsamot? Határozottan nem! Először is, a gyilkos kompozíció. Másodszor, pusztító eredmény.

Színező balzsam "Tonic": vásárlói vélemények

Az egyik legnépszerűbb árnyalatú balzsam az "Rokolor" orosz gyártó terméke. A "Tonic", amelynek áttekintése tele van dicsérettel és örömmel, egy jó minőségű, vastag állagú és hatalmas árnyalatú, különféle árnyalatú kozmetikai termék..

Ezt a cikket a Tonicról szóló vélemények alapján állítottuk össze. Miért olyan jó ez a színező balzsam??

Miért van igény a színező balzsamra??

A Tonic balzsam áttekintése nem nélkülözi, vagy inkább pozitív, dicséretes válaszokkal teli. És mindez azért, mert az eszköz megoldja azokat a problémákat, mint a szürke szálak, világos és sötét haj festése, a kívánt árnyékot adva a fürtöknek. Mindazt, amit a gyártó biztosít a reklámozásában, a gyakorlatban hajtják végre.

Természetes hajszínének kissé eltérő árnyalatot adhat (az eredeti színtől függően): vörös, padlizsán, "tejcsokoládé", aranybarna és így tovább..

A fiatal lányok iránti igény a balzsamok és samponok után, amelyek vörös, étcsokoládé, dió, kőrisszőke árnyalatot adnak.

Jellemzők:

 1. A balzsam teljesen biztonságos, mert nem tartalmaz ammóniát.
 2. Természetes összetevők alapján készül, amelyek megakadályozzák a haj túlszáradását, ragyogást kölcsönöznek neki, sima "pelyheket" okoznak, megakadályozva a széthasadás.
 3. A "Tonic" áttekintése azt jelzi, hogy a balzsam őszülő szálakat színez, a sötét és világos hajnak megfelelő színt ad.
 4. Ha nem tetszik az eredmény, azonnal lemosható.
 5. A különböző árnyalatok egymással való kombinálásának képessége.
 6. Ez egyike azon kevés költségvetési, de nagyon jó minőségű színező termékeknek.
 7. Az eredmény sokáig a hajon marad, különösen, ha nem mossa a haját naponta.
 8. Szélesebb színválaszték.

Előnyeinek köszönhetően a "Tonic" árnyalat áttekintése dicséri ezt a gyógymódot.

Fogalmazás

Minden önmagát tisztelő lány nem engedi meg a gyenge minőségű, kétes összetevőket tartalmazó kozmetikumok használatát. És a "Rocolor" balzsam-sorozata nem lenne annyira népszerű, ha összetételében káros anyagokat tartalmazna..

A kozmetikai termékben számos természetes növényi összetevő található:

 1. A cetearil-alkohol növényi kérdés, amelytől nem kell tartani, annak ellenére, hogy alkoholról van szó. Sok kozmetikumban megtalálható. Cselekvése pedig a haj és a bőr védelme, a nedvesség elpárolgásának megakadályozása. A hatás hatására a haj puhává és simavá válik.
 2. Lenmagból kivont illóolaj. Ez a botanikai elem táplálja a hajat, puhává, simabbá, hidratálóbbá és hamisabbá teszi a hajat.
 3. Citromsavat adnak hozzá, hogy az árnyék telítetté váljon, ez különösen megfelelő a "Tonic" ragyogó balzsam és sampon számára, a vélemények egyébként megerősítik ezt.
 4. A méhviasz, amely védőfólia létrehozásával védi a hajat és a fejbőrt, valamint kisimítja a haj felületét, kisimítja a hasadást, jobb színezést eredményezve.
 5. Az F csoport vitaminjai aktiválódnak a haj szerkezetében, megakadályozva kiszáradásukat.

Természetesen vegyszerek is szerepelnek benne, de hatásuk teljesen gyengéd. És érdemes megjegyezni, hogy nem minden színező termék büszkélkedhet természetes összetevők jelenlétével..

Az a tény, hogy a legtöbb ilyen kozmetikai termék ammóniát tartalmaz, amely hátrányosan befolyásolja a hajat: szárítja a haj szerkezetét, merevebbé teszi. Ammóniát adnak hozzá, hogy minden haj jobban felszívja a színező pigmentet a hatásától. De mi tölti be ebben az esetben a Tonic balzsam hasonló funkcióját? Ez a nátrium-lauril-szulfát, amely szintén nem túl hasznos, de még mindig kevésbé agresszív, mint az ammónia..

"Tonic": színező balzsam és sampon. Mi a különbség?

Azok a lányok, akik soha nem használtak Tonic termékeket, nem értik, mit vegyenek - árnyalatos balzsamot vagy sampont, vagy mindegyiket. Vagy talán egyáltalán nincs különbség?

Még mindig vannak különbségek:

 1. A "Tonic" samponokat a piszkos hajra alkalmazzák, így a termék színezésének folyamata úgy néz ki, mint egy szokásos sampon. De a balzsamot a tiszta hajra alkalmazzák, mint bármely más hajbalzsamot..
 2. A "Tonic" samponok összetételükben agresszívebb összetevőkkel rendelkeznek, mint a balzsamok.
 3. A samponhatás tartósabb.

Haj felvitele

A hajra történő alkalmazás fontos mutató a kozmetikai termékek leírásakor. Egyes gátlástalan gyártók pénzmegtakarítás érdekében jelentősen felhígítják árnyalatú balzsamjaik és samponjaik konzisztenciáját. Ami a "Tonika" (színező balzsam) véleményét illeti arról, hogy a terméket hogyan alkalmazzák és hogyan tartják a terméket a hajon, mindazon nők, akik kipróbálták a terméket magukon, egyhangúlag csak elégedettségüket fejezik ki. A haj teljes hossza mentén a termék egyenletes rétegben oszlik el, miközben a szálakon a folyás nélkül megtartja a szükséges időt.

De hogyan kell a Tonic balzsamot helyesen felhordani a hajára? Ezt elmondjuk, de először ezt kell figyelembe vennie:

 1. Először meg kell védenie a kezét, ruháit, a vízvezetékeket a festéktől, mivel később nehéz lesz megmosni.
 2. A szükséges mennyiség, valamint az expozíciós idő a haj hosszától függ.
 3. Egy-egy szálat szálanként felváltva választunk el, és mindegyikre egyenletesen alkalmazzunk egy árnyalatos balzsamot: a gyökerektől a végekig.
 4. Tartsa a terméket a hajon a megadott ideig, majd mossa meg a haját a szokásos módon, és kissé szárítsa meg a hajat, de úgy, hogy nedves maradjon.

És alkalmazza az eszközt így:

 1. Fésülje át a hajat (nedvesen), hogy megkönnyítse a szálak elválasztását. Az alkalmazásnak a fej hátsó részétől a halántékig kell kezdődnie, majd tovább kell haladnia a frufru (ha van) és a frontális területig.
 2. Speciális ecsettel történő alkalmazásra szolgálnak, vagy analógként használhat fésűt vagy gyakori fogú (de nem fém) kefét.
 3. Ha a haj világos, akkor a balzsamot 5-10 percig kell tartani a hajon, ha sötét, akkor mind a 20-at.
 4. Miután a hajat meleg vízzel mossuk, de sampon nélkül. Sőt, addig mossák, amíg a leeresztett víz átlátszóvá nem válik. Az öblítés után a szokásos balzsamot felviheti a hajra, hogy jobban rögzítse a színt, vagy öblítse le a szálakat vízzel és citromlével vagy kamilla infúzióval. Ettől a kiválasztott árnyalat világosabbá válik (ez különösen alkalmas szőke árnyalatokra).

Ez minden. Az eljárás egyszerű, és nem okoz nehézségeket.

A Tonic balzsam színváltozata

A paletta kérdésében a "Tonic" nem állítható meg. Az árnyalatok hatalmas választéka, minden ízléshez, egyre több vásárlót vonz. Hat paletta van kiemelve a palettán, a kilencediknél kezdődnek és a negyediknél végződnek:

 • 9. - ezek a szőkék hangjai;
 • 8. - világos szőke szálakhoz;
 • 7. - világosbarna vagy búza hajra;
 • 6. - a gesztenye fürtökhöz;
 • 5. - sötét gesztenye hajhoz;
 • 4. - a legsötétebb hajra.

Tónuspaletta a szőkék számára. Platinum Tone vélemények

A színüket korrigáló szőkéknek vagy a Tonic balzsam vásárlásakor azoknak a lányoknak, akik drámaibban szeretnék megváltoztatni az árnyalatukat, figyelniük kell a csomagoláson található megnevezésre. A szőke árnyalatait a 9. szint jelöli:

 • platina (9,01);
 • gyöngy kőris (8.10);
 • ragyogó gyöngyház (9,02);
 • arany ametiszt (9,01);
 • világos rózsaszín gyöngy (9.05);
 • halvány őzvirág (9,03);
 • topáz (9,10);
 • füstös rózsaszín (8.53).

A legtöbbet vásárolt a "Tonic" hamutartó, amelynek áttekintése több, mint az összes többi. A csomagoláson 8.10 számmal van jelölve. Néha a véleményekben gyöngy-kőris "Tonic" -nak hívják. Tehát miért őt vásárolják a legjobban?

Ennek az árnyéknak van egy hasznos tulajdonsága: megszabadul a sárgaságtól. A festés e mellékhatásától való megszabadulás érdekében a balzsamot összekeverhetjük szokásos samponnal 10% balzsam és 90% sampon arányában..

Alkalmazzuk ezt az árnyalatot a sötét hajra is. Az ügyfelek megjegyzik, hogy a balzsam tökéletesen kiküszöböli a sárgaságot, amely könnyű ombre festés után jelenik meg.

A "Tonic" (8.10) gyöngy véleménye szerint a balzsam "hideg" árnyalatot ad a természetes szőke hajnak. De a "búza" hajszínen rózsaszínű színűvé válik, ezért azok a nők, akik kipróbálták, a balzsamot vízzel, nem samponnal hígítják..

Füstös "Tonic". Vélemények

A füstös rózsaszín árnyalatú Tonics egy másik 9. szintű árnyalat, amely tökéletesen alkalmazható szőkék és világos szőke haj számára. De a sötét hajú lányok számára ez az árnyalat egyáltalán nem ajánlott. Alkalmazása után a barnák vagy egyáltalán nem látnak semmilyen hatást, vagy kellemetlen zöldes árnyalatot kapnak..

Ami a véleményeket illeti, sok nő megjegyzi, hogy a füstös rózsaszín pontosan azt az eredményt adja, amely a csomagoláson szerepel. A szín gazdagabbá és fényesebbé válhat, ha a haj kezdetben nagyon világos.

De azok a lányok, akik ezt a Tonic balzsamot használták korábban festett hajra, javasolják először a "régi" szín megvilágítását vagy semlegesítését, mert különben a szín egyenetlenül fekszik és egyenetlen színt ad: helyenként világos, helyenként teljesen hiányzik.

Füstös rózsaszín, ellentétben a "Tonics" hamu, amelynek áttekintése és fényképei alább láthatók, ezt az árnyékot a fiatalabb, sőt a fiatal lányok választották.

A paletta világos szőke, világos barna hajra vonatkozik. 7. és 8. szint

 • grafit;
 • arany dió;
 • tejcsokoládé.
 • mahagóni;
 • világos szőke;
 • fahéj;
 • a Vörös fa;
 • vörös-ibolya.

A 7. és 8. szintet a világosbarna minden árnyalatára kiszámítják. De ez nem azt jelenti, hogy a platina szőkék vagy barnák nem használhatják ezeket a hangokat. Természetesen érdemes megfontolni, hogy az árnyalat kissé eltér a tervezettől és a csomagoláson feltüntetve..

Az orosz "Rokolor" gyártó árnyalatú balzsamjainak 7. és 8. szintje kiválóan mutat mind egy előadásban, mind a paletta más tónusaival kombinálva. Ez annak köszönhető, hogy a 7. és 8. szint hangja "közép" vagy "közép". Hideg tónusúak, világosak, lágyabbak vagy telítettebbek..

Ezeknek a szinteknek a legkeresettebb árnyalatai a tejcsokoládé, a dió, a világos szőke, a fahéj és a vörös árnyalatai. Különösen a vörös tónusok lágyak bármilyen hajszínen, és nem mutatnak semmilyen "mellékhatást".

Sötét tónusú balzsam: 6., 5. és 4. szint

 • világos barna;
 • mohaachát;
 • vörös borostyán;
 • barna-vörös.

A barna-vörös és a borostyán gyakran vásárolt árnyalatok a sötét sorozatból. Eredmény: a haj nemes színt kap, kellemetlen "meglepetések" nélkül.

 • csokoládé;
 • írisz;
 • Bordeaux.

Gyönyörű tónusok barnáknak. Egyenletesen illeszkedik a festett hajra. Némi nemességet adnak annak az azonos színnek, amellyel a hajat már festették. A világos hajon az árnyalatok ugyanúgy néznek ki, mint amit a gyártó feltüntetett a csomagoláson. Fekete haj esetén sajnos nem alkalmazható.

 • a fekete;
 • sötétszőke;
 • vad szilva;
 • padlizsán;
 • érett cseresznye.

A Tonic balzsam másik népszerű árnyalatválasztéka. A padlizsán, a szilva és a cseresznye azok a színek, amelyeket a fiatal lányok kedvelnek. Ezt bizonyítják áttekintéseik..

Biolaminációs hatás

A közelmúltban megjelentek a piacon biolamináló hatású árnyalatos balzsamok. Használatuk nem csak a színezést, hanem a haj simaságát is célozza. A sorozat árnyalatai a következők.

Természetes színhez:

 • expresso;
 • keserű csokoládé;
 • cappuccino;
 • arany gesztenye.

Világosított haj esetén:

 • Creme brulee;
 • hideg vanília;
 • hamu szőke.

Természetes vagy festett élénk színekhez:

A "Tonikok" új sorával kapcsolatos vélemények semmilyen negatívumot nem tartalmaznak. A lányok megjegyzik, hogy valóban van biolaminációs hatás. Természetesen nem olyan jó, mint ugyanaz, amelyet más eszközökkel készítettek a szalonban, de ennek ellenére "osztályú" balzsamjai tökéletesen működnek: a gyönyörű szín mellett a sima hajat kapják a "kijáratnál"..

Tonic: vélemények, fotó "előtte" és "utána"

Összefoglalva a fentieket, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Tonic balzsamok minőségi termék kevés pénzért..

Mit tanúsítanak a balzsamok áttekintése? Tehát a legtöbb pozitív állítás szőke lányoktól származik, vagy világos szőke színnel. Végül is a "Tonic" nem csak telítettséget kölcsönöz az ilyen színeknek, hanem megszünteti a sárgaságot is - a szőkék színeződésének társa.

A balzsam sötét szintje alkalmas szép és sötét hajú lányok számára. Egyébként az utóbbi árnyalatok kevésbé válogatósak, mint a világosak. Jobban illenek a természetes és színezett hajra. Ezek az árnyalatok nem okoznak szabálytalanságokat és foltokat.

Az alábbi fotók egyértelműen megmutatják, hogy mi a hatás a balzsam felvitele előtt és után.

Vegye vagy ne vegye?

Érdemes megállítani a választást a Tonic balzsamon? Határozottan igen. Alacsony ára miatt az eszköz teljes mértékben igazolja a megfogalmazott ígéreteket. Természetesen vannak hibák, de a legtöbb vélemény ennek a balzsamnak a hatékonyságáról beszél. És mint első színezőanyag (ha még soha nem használtak sampont vagy balzsamot), a "Rokolor" "Tonic" -jára van szüksége.

Miért van szükség hajfesték balzsamokra

Mi a tonik?

Minden nőnek vágya van arra, hogy életében legalább egyszer festesse a haját. De a kísérletek eredményei nem mindig járnak sikerrel, mivel az állandó színezékek vegyi anyagok egész készletét tartalmazzák, amelyek elpusztítják a fürtök szerkezetét. A hajformázó hajbalzsamok használata biztonságosabb módszer a kép megváltoztatására.

Az alapok népszerűségének titka összetételükben és a szálakra gyakorolt ​​hatásban rejlik. A legtöbb termék nem tartalmaz ammóniát vagy hidrogén-peroxidot, ami negatívan befolyásolja a fürtöket és a fejbőrt.

A tonikok hasznos anyagokkal és gyengéd színezékekkel vannak telítve, amelyek nem pusztítják el a természetes pigmentet belülről, hanem beborítják a szőrszálakat, csak a felszínre hatva. A szín elhalványulása után is frizurája eredeti formájában marad..

Előnyök

A tonizálás legjelentősebb előnye az ártalmatlansága. Egyes gyártók kivonatokat és növényi kivonatokat, olajokat, keratint és fehérjéket adnak a kozmetikumokhoz, amelyek javítják a fürtöket, fényessé, rugalmassá és engedelmessé teszik őket. Nemcsak új árnyalatot kaphat, hanem eljárások segítségével meggyógyíthatja a szálakat is.

A termékek segítenek semlegesíteni a sárgaságot, amely gyakran megjelenik a világos hajon. Az ilyen balzsamok összetétele lila vagy kék pigmenteket tartalmaz, amelyek egyenletes és szép hangot adnak vissza a frizurához..

A professzionális tonerek olyan szűrőket tartalmaznak, amelyek védenek az ultraibolya sugárzástól, ami különösen fontos a meleg évszakban. Egyéb előnyök:

 • változatos paletta;
 • egyszerű használat;
 • egyes termékek kumulatív hatást fejtenek ki, minden festéssel az árnyék telítettebbé válik és hosszabb ideig tart;
 • alacsony költség, összehasonlítva a kiváló minőségű állandó festékekkel;
 • az árnyalatokkal való kísérletezés képessége a haj károsítása nélkül;
 • kiváló kozmetikai hatás - a fürtök selymessé és fényessé válnak.

hátrányai

A sok előny ellenére a tonikok hátrányait nem lehet figyelmen kívül hagyni. Először is rövid életű eredményt adnak, az árnyékot néhány hét múlva lemossák. Ugyanakkor egyenletesen jön le, anélkül, hogy kifejezett átmenetek jönnének létre, ezért a frizura rendben marad, amíg a pigment teljesen eltávolodik.

A szín megőrzéséhez gyakran, kb. 2 hetente kell festeni. Figyelembe véve, hogy a termékek nem rombolják a hajat, ez a pillanat nem kritikus..

Néhány lány panaszkodik a tónus egyenetlen megnyilvánulására a hajon, leggyakrabban a probléma meglepetést okoz azoknak, akik nem zavarták magukat az utasítások elolvasása és a balzsam helyes alkalmazása miatt.

A hátrányok a következő jellemzőket tartalmazzák:

 • képtelenség radikálisan megváltoztatni a színt - a balzsamok 2-3 tónusú tartományban hatnak, nem több;
 • a szálak túlszárítása - de kevés ilyen alap van, és a gyártók erről a mellékhatásról írnak az utasításokban;
 • képtelenség magas színűre festeni az ősz hajat, ha az meghaladja a 40% -ot, és még ha sikerült is elrejteni a fehér szálakat a pigment alatt, azok hamarosan megmutatkoznak;
 • olyan gazdag színválaszték hiánya, mint a tartós festékekben;
 • váratlan eredmények elérése az előre festett, hullámos és hennával kezelt hajon.

Egy jó tonizáló balzsam egyszerre több mindent képes megtenni. Megváltoztatja az árnyékot, kifejezőbbé teszi az alaphangot, hangsúlyozza a frizura textúráját, fényes ragyogást kölcsönöz a szálaknak és segít korrigálni a világosító hibákat.

A funkciók készletétől függően az összes balzsam a következő típusokra osztható:

 1. Semlegesítők szőkék számára. A tonik a legjobb módja annak, hogy megszabaduljon a sárgaságtól és a vörösségtől, amely végül a megvilágosodott fürtökön jelenik meg. Semlegesíti az oxidáció eredményeit, a csúnya hangot azonnal nemes hamuvá alakítja. A színhatás hosszabb megőrzése érdekében ajánlott a termékeket folyamatosan használni.
 2. Színezzen tonikokat az alapszín mélységének növelése érdekében. Ezek a termékek tökéletesen hangsúlyozzák a természetes árnyalatot, mélyebbé és intenzívebbé teszik. Alkalmas az ammóniavegyületekkel történő festéssel megszerzett hangszín fenntartására is. Felhívjuk figyelmét, hogy a haj helyreállítása és a pigment megfelelő megjelenése között legalább két hétnek kell eltelnie.
 3. Laminálás hatású termékek. Ezek közé tartozik a keratin, a szilikon, a fehérjék és más anyagok, amelyek láthatatlan fényes filmet hoznak létre a fürtök felületén. Kitöltik a porózus haj üregeit, bezárják a kutikula pikkelyeit, sikkes fényt és térfogatot kölcsönöznek a fürtöknek, megerősítve szerkezetüket.

Kiválasztási jellemzők

Nagyon egyszerű kiválasztani egy jó balzsamot, amely minden igényt kielégít. Először döntse el, hogy a tonik milyen feladatokat hajtson végre. Gondosan tanulmányozza összetételét - előnyben részesítse azokat a termékeket, amelyek nem tartalmaznak peroxidot és egyéb káros vegyszereket.

Fordítson különös figyelmet az árnyékra, minden alaphoz különböző színeket használnak. Mivel a kép teljes megváltoztatása nem lesz lehetséges, a lányoknak figyelembe kell venniük a kezdeti hangnemüket..

Fontolja meg, melyik palettára kell figyelnie.

 • a fekete hajat gesztenye paletta, csokoládé vagy barna, hamu, padlizsán, vörös, réz stb. színeiben színezhetjük;
 • a sötét szőke és a barna hajúak gyakran élénk színekkel vannak színezve, hogy lédús és gazdag apály legyen: hideg lila, bronz, vörös;
 • a világos szőke szín a bézs minden árnyalatával van színezve, az arc színtípustól függően eltérő árnyalattal rendelkezhetnek;
 • a szőkék leggyakrabban lila színű festékeket használnak, hogy megőrizzék a világos szín tisztaságát, de ha meleg jegyzeteket akarsz adni a frizurádhoz, válassz aranyszínű árnyalatokat tartalmazó termékeket;
 • akár 100% -ban ősz haj is leplezhető speciális tonikok segítségével - a rózsaszín gyöngyök, a gyöngyház és az ametiszt árnyalatai nagyon nemesen illenek a platina fürtökhöz.

Az ősz haj színező balzsamját nagyon gondosan választják ki, mivel az eredmények a haj egyedi jellemzőitől függenek.

Alkalmazási szabályok

Az egyenletes és gyönyörű árnyalat megszerzése közvetlenül a balzsam helyes felvitelétől függ. Rendkívül körültekintően kell használni őket, mivel még az enyhe készítmények is károsíthatják a fürtöket, ha nem tartják be az utasításokat.

Először alaposan tanulmányozza át a tonik jegyzetét; az eljárás minden árnyalatát részletesen leírja. A legjobb, ha a festést szakember végzi, de Ön maga is megbirkózik ezzel a feladattal, az egyszerű szabályok betartásával:

 • Alaposan mossa le a fejét samponnal, ez szükséges a mérleg feltárásához és a pigmentek jobb tapadásához a haj felületén.
 • Szárítsa meg a fürtöket egy törülközővel, eltávolítva belőlük a felesleges nedvességet.
 • Vállunkat köpennyel védjük, gumikesztyűt veszünk fel a kezünkre, hogy ne foltozzuk meg őket.
 • Öntse a balzsamot egy műanyag edénybe.
 • A tonikot egy speciális festőecset segítségével kell felvinnie, hogy minden szál egyenletesen feldolgozódjon.
 • Az utasításokban meghatározott ideig ellenállunk a terméknek. A sárgaságot kiküszöbölő balzsamokat azonnal lemossák, különben hideg szőke helyett piszkos hamu vagy mocsárzöld árnyalatot kaphat.
 • Jól öblítjük le a haját folyó vízzel, amíg átlátszóvá nem válik - ez sok időt vesz igénybe, de ne rohanjon, különben az új szín megmarad a párnahuzatokon és a ruhákon.
 • Nedvesítse meg a végeit balzsammal a napi ápoláshoz, öblítse le 5-10 perc múlva.
 • 2-3 hetente egyszer megismételjük az eljárást, minden samponozáskor kenjünk be sárgaság semlegesítőket.

Ellenjavallatok

Az árnyalatú termékek nem károsíthatják súlyosan a szálakat vagy a fejbőrt, mivel nem tartalmaznak káros vegyszereket. Bizonyos esetekben azonban használatukat el kell hagyni, különben a kívánt eredménynek éppen az ellenkezőjét kaphatja meg..

Ne alkalmazzon készítményeket, ha allergiásak legalább az egyik összetevőjükre. Nagyon könnyű ellenőrizni - vigyen fel egy kis sminket a fül mögötti területre, és várjon 24 órát. Ha ez idő után nem jelentkezik kellemetlen érzés vagy bőrreakció, elkezdheti a tonizálást. Egyébként a kiválasztott termék nem felel meg Önnek..

Az eljárást ilyen esetekben is el kell hagyni:

 • nagyon száraz és törékeny haj - összetételük még jobban károsítja őket;
 • bármilyen dermatológiai betegség vagy a fejbőr integritásának megsértése;
 • nemrégiben ammóniatermékekkel vagy permekkel festett - ezek után legalább 2 hétnek el kell telnie;
 • nemrégiben festett henna vagy basma - ebben az esetben akár két hónapig is eltarthat a haj helyreállítása;
 • több mint 40% szürke haj - de ez a bekezdés nem vonatkozik a platina szálak borítására tervezett speciális készítményekre.

Termék értékelése

Egy szaküzletbe vagy akár egy szupermarketbe érkezve a polcokon több száz különböző árnyalatú balzsamot látunk. De hogyan válasszuk ki közülük azt, amelyik tökéletesen megfelel a fürtök típusának? Bemutatjuk a népszerű márkák legjobb termékeinek listáját.

A Matrix összes eredménye

A hajápoló kozmetikumok professzionális márkája, amelyet Amerikában alapítottak, tartós festékekkel jelentették be magukat az egész világon. Gyűjteményében vannak tonikok, amelyek segítségével nem radikálisan, de teljesen biztonságosan, kissé frissítheti a képet..

A készítmény nem tartalmaz peroxidot és ammóniát, de tartalmaz egy keramid-komplexet, amely gondoskodik a szálakról és simává teszi őket. Ezenkívül a termékek UF szűrőkkel vannak felszerelve, amelyek megvédik a fürtöket a közvetlen napfény negatív hatásaitól és megőrzik az árnyék ragyogását..

A termék előnyei közé tartozik, hogy gyengéden befolyásolja a hajat, ápolja, nemes árnyalatokat ad, széles palettája van, 18 színből. Hátránya a költség (átlag feletti), a magas fogyasztás és az öblítés nehézsége.

Tonikok a "Loreal" -tól

A kozmetikai óriás egyszerre több professzionális termékcsaládot kínál, amelyek különböző típusú fürtökhöz készültek..

 1. A Chroma Care barna hajú nőknek és barnáknak alkalmas, palettája vörös, szeder és csokoládé árnyalatú.
 2. Az Expert Silver szőke hölgyeknek szánt kollekcióban kétféle lehetőség van a balzsamra: szürke és ezüst, kiküszöbölik a sárgaságot a természetes, színes és szürke szálakból.
 3. A gesztenye, a világos gesztenye és a barna haj tulajdonosainak megfelelő az arany-mézes és vörös árnyalatokat tartalmazó Gloss Color sorozat..

A termékek előnyei közé tartozik a könnyű használat, a gazdag és lágy árnyalatok, az ápoló tulajdonságok, a nem kívánt árnyalatok semlegesítése. Hátránya, hogy a balzsamok nem minden üzletben kaphatók, és nagyon nehéz lemosni a felületeket, ha nem azonnal kezdenek tisztítani.

Life Color a Kapustól

A professzionális balzsamok ideálisak az élénk és gazdag szín fenntartásához az ammóniavegyületekkel történő festés után, mivel nemcsak pigmenteket, hanem gondoskodó összetevőket is tartalmaznak. Hangsúlyozhatják a természetes haj színét is; a természetes alapon a tónusok sokkal világosabbak lesznek.

A tonikoknak kumulatív hatása van, minden új eljárással kifejezettebb eredményt adnak. Világosodott vagy természetes szőkék számára homokos árnyalatokat és palettákat ajánlott használni, a barna színskála tökéletes összhangban van a természetes és festett barna hajjal, a réz teljes dicsőségében a vörös fürtökön nyilvánul meg, a letisztult hajnak is lágy arany árnyalatot ad.

A vélemények alapján a termékek minden feladatukkal kiváló munkát végeznek - a hangnem egyenletes és nem agresszív, az alkalmazással nincsenek problémák. A hátrányok csak a magas árat tartalmazzák, amely minden professzionális kozmetikumra jellemző.

Estelle Love Nuance

Megfizethető és nagyon megfizethető lehetőség otthoni színezéshez. A kompozíció nemcsak pigmenteket tartalmaz, hanem egy keratin komplexet is, amely gyengéd gondot kölcsönöz a szálaknak. Az eszközök használata meglehetősen egyszerű, a technológia minden árnyalatát az annotáció tartalmazza.

Az árnyalat egyenletesen jelenik meg, megvan a maga "egyénisége", mivel új kiemelésekkel játszik más szerkezettel és színnel. Gyengéden befolyásolja a hajat, nagyon kellemes illata van, ezért nincsenek problémák a balzsam öregedésével.

A legtöbb üzletben megtalálhatja a termékeket, ahol egy palettát is kap, amely segít megjósolni a festés eredményét.

A termék hátrányai közé tartozik az eredménytelensége - a korsó legfeljebb egy alkalommal elegendő a közepes hosszúságú hajhoz. A tonik emészti a bőrt és a különféle felületeket, ezért a szennyeződés után azonnal le kell mosni.

Londoren innen: "Londa"

Egy másik termék, amely figyelemre méltó elérhetőségével és jó árával. Az árnyalatok palettája meglehetősen széles, különösen népszerűek azok az alapok, amelyek semlegesítik a sárga tónust a világos fürtökön. A készítmény természetes betaint és hidratáló elemeket tartalmaz, ezért a tisztítás utáni alkalmazás sem vezet a szálak kiszáradásához.

A termék jól megnyilvánul, ha szürke fürtökre alkalmazzák, eltávolítja a nem kívánt felhangokat, kiegyenlíti a színt, ápoltá és simavá teszi a hajat. A tonikot bármely kozmetikai üzletben értékesítik, nagyon óvatosan kell vele dolgozni, mivel a pigmentek gyorsan megeszik és nem könnyen lemoshatók.

Következtetések levonása

A hajszínezés nagyszerű lehetőség azoknak a lányoknak, akik nem akarnak drasztikus változásokat, félnek természetes fürtjeik egészségétől, vagy arról álmodoznak, hogy meghosszabbítsák a festés után megszerzett árnyék fényerejét..

A balzsamok olyan nők számára is alkalmasak, akik arról álmodoznak, hogy a nemes ősz hajat átalakítsák, a hajat jól ápoltá és fényessé tegyék. A szalon- és otthoni használatra szánt termékek köre nagyon széles, bármilyen költségvetéshez választhat alapokat. Az ártól függetlenül a tonik nem roncsolja a hajat, mint az ammóniavegyületek, ezért használatuk sokkal hasznosabb.

Színező balzsam hajra

A nők mindig igyekeznek új képeket kipróbálni magukon, de a hajszálakkal végzett manipulációk nem mindig eredményeznek pozitív eredményt: gyengülnek, összetörnek és kiesni kezdenek. Annak érdekében, hogy a radikális átalakulás ne okozzon nagy kárt a fürtökben, használhat egy árnyalatú hajbalzsamot.

Ami

Az árnyalat tonikoknak, samponoknak és balzsamoknak számos tagadhatatlan előnyük van, de az ilyen termékek fő előnye összetételük. Gyengéd összetevők kombinációja, amelyek nem hatolnak be mélyen a hajszerkezetbe és nem rombolják le belülről. A tonik használata után a fürtök megőrzik fényüket és selymességüket, nem válnak törékennyé és unalmassá.

A tonizáló balzsamok számos funkcióval rendelkeznek. Némelyikük pozitív, mások negatív. Miután mindegyiket elemezte, könnyen megértheti, hogy ez a festési módszer megfelelő-e az Ön számára..

 1. Felületi festés. A balzsam színező pigmentjei nem hatolnak be a hajba, hanem a felszínére kerülnek. Ez egyrészt jó, mivel a szerkezet sértetlen marad, és a kialakult film védőgátat hoz létre. De másrészt ez a színezés rendkívül instabil és 5-10 alkalom után teljesen lemosódik (márkától függően).
 2. A kísérlet képessége. A tonizáló balzsamok segítségével biztonságosan kipróbálhat egy új árnyalatot. Ha az egyik nem felel meg, egyszerűen abbahagyhatja ennek az eszköznek a használatát, pár hét múlva a természetes hajszín visszatér. A csomagoláson feltüntetik a színhatás pontos időtartamát. Néhány balzsam legfeljebb 2 hónapig tart..
 3. Egészséges ragyogás. A színező balzsamok legnépszerűbb márkáinak lágy és finom hatása van. Ennek köszönhetően a fürtök idővel nem válnak törékennyé. Ellenkezőleg, lágyak, selymesek és fényesek, és könnyen fésülhetők is. Csak a tonizálás egy része balzsamozza meg kissé a száraz hajat, utána bőrpuhító és hidratáló krémeket kell használnia.
 4. A balzsam 1-3 színnel képes megváltoztatni a haj színét. És a hatás kiszámítható lesz, ha még nem használt színezéket, és korábban nem végzett permet. Ellenkező esetben teljesen kiszámíthatatlan eredményeket érhet el. Ezenkívül a könnyű fürtök - festett vagy természetes - tulajdonosait óvatosan kell kezelni az ilyen alapok vonatkozásában. Ebben az esetben előnyben kell részesíteni az eredeti fejszínhez közeli lágy árnyalatokat. Ezenkívül meg kell érteni, hogy a tonikus tonikbalzsam kissé sötétebbé teheti a színt, de nem fordítva..

Fajták

Minden árnyalatos balzsam több csoportra osztható:

 1. Semlegesítő tonik a világos hajhoz. Szintén használják az idő múlásával sárgává vált ősz haj színezésére. Ezt a nem vonzó sárgaságot az ibolya pigmenttermék rendszeres alkalmazásával könnyen semlegesíthetjük. Az ilyen termékeket nem kell a hajon tartani, azonnal lemossák. Egy idő után láthatja, hogy a fürtök gyönyörű hamuszürke árnyékot kapnak, anélkül, hogy sárga oxidációra lenne szükség.
 2. Színezett balzsamok, amelyek mélységet, telítettséget és fényt adnak az eredeti színnek. Ilyen típusú termékkel lehetetlen megváltoztatni a haj színét, kis mennyiségű pigmentet tartalmaz. Az ilyen termékek számos vonalon megtalálhatók, amelyek célja a már állandó festékkel festett fürtök színének fenntartása és telítése..
 3. Egyre népszerűbb, különösen a hajukat károsítani hajlamos szőke nők számára, egy lamináló hatású, laminált termék, amely nemcsak tonizál, hanem átalakítja a fürtöket, fényes fényt és simaságot kölcsönöz nekik. A legjobb gyártó ebben a csoportban, megfizethető és könnyen használható - "Rukolor", amely nagy gondot fordít a szőke hajra.

Népszerű gyártók

Az orosz piacon több tucat sampon- és balzsamgyártó van, de a legtöbb vásárló csak néhány márkát választ. Néhányan a szakmai szegmensbe tartoznak, mások - az olcsó tömegpiacba.

"Sellő"

A "sellő" márka balzsamjai olyan eszközök, amelyekkel fényűző árnyalatot adhat kémiai hatások nélkül. A szín, a természetes adalékanyagok széles választékával és az egyik színről a másikra történő egyszerű átalakítással ez az eszköz nélkülözhetetlen eszköznek számít minden olyan nő számára, aki követi a divatot..

A kiegyensúlyozott formula nemcsak kiváló minőségű színezéket, hanem kíméletes ápolást is biztosít.

A fehér lenmag kivonat selymessé és kezelhetővé teszi a fürtöket. A haj elegáns és természetes megjelenése sokáig megmarad, még akkor is, ha nem használnak speciális balzsamokat és balzsamokat a színes hajhoz. A Little Mermaid paletta árnyalatok széles választékát kínálja, amelyeknek köszönhetően drámai módon megváltoztathatja a haj színét, ragyogást és természetességet adhat neki.

Hatóanyagok: pigmentek, víz, lanolin, len.

Művelet: semlegesíti a nem kívánt pigmenteket.

Az orosz piacon a "sellő" az egyik legnépszerűbb alakformáló eszköz. A sampon könnyen használható, szinte minden szaküzletben tárolható és értékesíthető.

Előnyök: olcsó ár, gazdag árnyalat paletta, speciális elemek jelenléte a kompozícióban a nem kívánt festési eredmények semlegesítésére.

Hátrányok: egyenetlen tónus, a nem megfelelő használat „mérgező” színt eredményez, foltokat hagy a bőrön és a háztartási felületeken, nehéz lemosni, és a márka egyes termékei tartalmaznak káros összetevőket (alkohol, SLS).

Mátrix

Az e márkanév alatt gyártott termékek összetétele miatt sok vásárló bizalmát elnyerték. A festék nem tartalmaz ammóniát és peroxidot, így használat után a haj nem károsodik. A színes fürtök selymesek és puhák maradnak, mivel a használat elve hasonló a balzsamok használatához, és a készítmény természetes kivonatokat és keratin komplexet tartalmaz, amely gondoskodik a hajról.

Ezenkívül a balzsamok tartalmaznak UV-szűrőket, amelyek megvédik a fürtöket az UV-sugárzástól, így a napsugárzás hatására a szín nem változik. A Matrix márkanév 18 árnyalatban jelenik meg.

Hatóanyagok: pigmentek, keratin komplex.

Művelet: hangot ad és gondoskodik a fürtökről.

A Matrix tonert a gyártó által a csomagoláson feltüntetett teljes festési idő alatt fel lehet használni és a hajon tartani. A fürtöket elég halkan és egyenletesen festi..

Előnyök: Bőrápolás, árnyalatokban gazdag, lágy színű.

Hátrányok: nehezen lemosható, gyorsan elfogyasztott.

L'Oreal

A L'Oreal termékek könnyű textúrájuk miatt népszerűek a női közönség körében. A termék könnyen eloszlik a haj teljes hosszában, színezve a felületét anélkül, hogy behatolna a szerkezetbe.

A Loreal színező balzsam palettáját két sorozatban mutatjuk be:

 • A "Chroma Care" ideális sötét hajhoz, a paletta gazdag vörös, szeder és csokoládé árnyalatokkal rendelkezik;
 • Az "ExpertSilver" alkalmas a világos haj tulajdonosainak, a termék hatékonyan eltávolítja a sárga árnyalatot, anélkül, hogy károsítaná a fürtök szerkezetét.

A márka felsorolt ​​árnyalatú termékei professzionális eszközök sorozatába tartoznak, de ennek ellenére a hétköznapi üzletekben megvásárolhatók..

Hatóanyagok: színező pigment, szabad aminosavak.

Művelet: színt és fényt ad, gyógyítja, semlegesíti a nem kívánt pigmenteket.

A L'Oréal Purple Balms eltávolítja a nem kívánt sárga pigmentet az ősz és a szőke hajról. Az alapokat két változatban mutatják be: szürke és ezüst. A gesztenyebarna, sötét és világos barna haj esetében a francia gyártó Gloss Color vonallal rendelkezik. Ennek a sorozatnak az arany-réz és a vörös tónusai segítenek a tónus újjáélesztésében, és fényt adnak a színes és a természetes hajnak egyaránt.

Előnyök: Sima szín, könnyen felvihető, könnyen leöblíthető.

Hátrányok: Nehéz megtalálni az üzletekben, drága, nehezen öblíthető le a háztartási felületekről, ha nem azonnal hajmosás után történik.

"Minden nap"

A "Mindennapi" társaság balzsamjai segítenek a tökéletes kép megalkotásában, a báj és a hangulat javításában.

E termékek kollekciójában 20 árnyalat található, amelyek közül 14 alkalmas a természetes hajra, 3 a színes hajra és 3 az ősz hajra. A kívánt eredményt az első festési eljárás után érjük el.

Az olíva és a shea vaj tartalmának köszönhetően a haj szerkezete érezhetően javul. Mivel a balzsam összetétele teljesen biztonságos, gyakran változtathat árnyalatokat.

Hatóanyagok: pigmentek, olíva és shea vaj.

Művelet: javítja a haj szerkezetét.

Előnyök: fejbőrápolás, árnyalatgazdagság, lágy természetes színezés.

Hátrányok: gyorsan véget ér.

Wella

A "Color Recharge" sorozat samponból és balzsamból áll, amelyeket együtt kell használni a haj színének fenntartásához. A Wella "Color Recharge" a szőkék számára felfrissíti és eltávolítja a sárga hajat. Ez a sorozat pigmentek készletét tartalmazza a színegyensúly fenntartása érdekében. E termékek használata után a fürtök nagyon puhák és kellemes tapintásúak lesznek..

A "Vella lifteks" sorozatban található egy "Lifetex Color Protection sampon" sampon - ez nem éppen tonik, sokkal inkább egy eszköz a fényes, mély szín és a ragyogás megőrzésére a festés után.

A "Wella Lifetex" professzionális sorozat olyan színező balzsamot mutatott be, amely a szín csúcstechnológiásabb alkalmazásán alapul, amely csökkenti a színezés gyakoriságát. A paletta balzsam világos, barna, vörös árnyalatokhoz és fehér hajhoz, hajlamos az egyenetlen sárgulásra.

E termékek vitathatatlan előnye a bőr és a ruházat foltosodásának hiánya. Hátránya, hogy képtelen gyökeresen eltérő árnyalatot kapni.

A színező balzsamot a legjobb a Lifetex Color Reflex maszkkal együtt használni, akkor a haj puha, selymes lesz, nem esik ki és nem törik össze.

Ollin

Az Ollin márkájú árnyalati balzsamok nem tartalmaznak ammóniát és hidrogén-peroxidot, így ártalmatlan és lágy színt biztosítanak.

Ezt az árnyékot használva a fürtök lágyak, élénkek és fényesek lesznek. Ez a hatás a bojtorjánolaj, az aloe vera kivonat, a levendula, a kamilla, a gesztenye és a mangó tartalmával érhető el..

A színpaletta több mint 16 divatos árnyalatot tartalmaz, melyek egyaránt alkalmasak világos és sötét hajra.

"Rokolor"

A Rokolor márka terméke nagyon népszerű a jó minőségű festék és az elfogadható ár miatt. Az ilyen termékkel való tonizálás nem káros a hajra, mivel a termék nem hatol be mélyen a szerkezetbe. Ezenkívül a balzsamnak van egy lamináló hatása, ami nem minden ideiglenes színező termékben rejlik..

A márka palettáján láthatja a legérdekesebb árnyalatokat - a világostól az élénkvörösig. Három árnyalat a szőkék számára, három a közepesen barna hajra és négy a vörös és vörös hajra.

Két termék készült e márkanév alatt:

 • A "Tint Balm Tonic", amely a tartós szín mellett kíméletes gondozást nyújt. A készítmény természetes kivonatokat és pigmenteket tartalmaz, amelyek stabil eredményt nyújtanak, és nem károsítják a haj szerkezetét.
 • A lamináló hatású színező balzsam, amely nemcsak gazdag színt ad, hanem gondoskodik a fürtökről is, védőfóliát hozva létre. A fürtök fényesek, selymesek és ápoltak. A paletta 10 árnyalatot tartalmaz.

Londa

A márka balzsamja segít megbirkózni a sárga hajjal. Természetes betaint és hidratáló összetevőket tartalmaz, így a fürtök használat után nem száradnak ki.

A haj hidratálása és táplálása a lenmagolaj, a méhviasz és a lecitin tartalma miatt.

Világos vagy szürke hajra tervezték, eltávolítva a sárgulást, fényes és ápolt megjelenést kölcsönözve a fürtöknek, felfrissítve és fenntartva a színt.

Kapus

Ideális színezett kezű hajhoz, ez az árnyalatos balzsam megőrzi a színt és extra fényt kölcsönöz. Ha a fürtöket korábban nem színezték, akkor az árnyék telítettebb lesz. A termék rendszeres használata a következő hatást fejti ki: minden alkalommal, amikor a haj árnyéka kifejezőbbé válik..

A Kapus tonik palettán csak hat árnyalat található. Javasoljuk, hogy a következő szín alapján válassza ki a megfelelő színt:

1. A fehérített hajhoz a homok színe ajánlható.

2. A barna árnyalat a legjobb a természetes gesztenye szálakhoz.

3. A réz árnyalat ideális vörös hajra, fehérített hajra is alkalmazható, hogy lágy arany árnyalatot kapjon..

Schwarzkopf

A gyártó szándéka szerint a balzsamnak ki kell javítania a nem kívánt sárga-vörös pigmenteket, de a találékony hölgyek teljesen természetes réz- és világos árnyalatokat színeznek hamuszínben..

Hatóanyagok: színező pigment, keratin.

Művelet: védi a hajat, gyönyörű árnyékot ad.

Előnyök: az egységes tónus, amelyet külföldi gyártó igazolt, nem foltozza be a bőrt és a háztartási felületeket.

Hátrányok: drága, szárítja a végeket.

A Schwarzkopf termékei bármelyik üzletben megvásárolhatók, sokféle árnyalatban és színben kaphatók, amelyek nagyszerű lehetőségeket kínálnak a kísérletezésre..

Lisap

Ez a balzsam megtisztítja a fürtöket, fényessé téve őket, és a világítás után eltávolítja a sárga pigmentet. Különleges illatú kék-ibolya termék.

Használatát szigorúan az utasításoknak megfelelően kell végrehajtani, semmiképpen sem szabad túlzásba vinni, különben a haj lila lehet.

Alkalmazás után a fürtök engedelmessé, selymessé és simává válnak. Azok, akik ezt a gyógymódot alkalmazták, nagyon elégedettek voltak az eredménnyel. A sampont azonos árnyalatú kondicionálóval kell használni. A paletta 10 színben jelenik meg.

Sensido meccs

A balzsam paletta 6 árnyalatban jelenik meg: réz, padlizsán, homok, barna, gránátalma vörös és lila. A színezőszer összetétele feleleveníti a természetes színt, javítja azt, világosabbá teszi a hajat. A balzsam ricinusolajból áll, amely táplálja és hidratálja a fürtöket, és fenntartja a bőr hidrolipid egyensúlyát.

A tonik kiválasztásakor a legnehezebb megtalálni a gyártót. Oroszországban a színező samponok gyártói nem kötelesek igazolni magukat. És sajnos egyes vállalatok ezt úgy használják, hogy nehézfémsókat adnak termékeikhez. Ezért a kevéssé ismert orosz márkák tonikjának kiválasztásakor alaposan tanulmányoznia kell a csomagolást..

Európában a hajfestékeket kötelező tanúsításnak kell alávetni, ezért ritkán tartalmaznak káros anyagokat. De a vállalat kiválasztásakor nem kell a márkanévre hagyatkozni, jobb, ha az összetételt nézzük: minél kevesebb alkatrész van, annál jobb.

Paletta

A tonizáló balzsamok palettája eltérhet a hagyományos hajfestékektől..

 • A „Salerm sampon szín” festékeket a színezett haj színének és alaposabb ápolásának fenntartására tervezték. A mosószer alap lágy festéke gondoskodik a korábban festett fürtökről, lehetővé teszi azok tisztítását és a kívánt árnyalat fenntartását. A választék hat árnyalatban kapható: rózsaszín, hamu, lila, fekete, keserű csokoládé, piros.
 • A L'Oréal termékpalettája szintén nagyon változatos. De a cselekvési módszere meglehetősen érdekes - kumulatív hatáson alapszik. A kompozíció természetes vitamin komplexeket tartalmaz, amelyek gondoskodnak a fürtökről, egészségessé és fényessé teszik őket. A színpaletta a következő színekben jelenik meg: tej, berkenye, vad szilva, réz.
 • A Kapous sorozat színező balzsamai hat színt kínálnak: lila, gránátvörös, réz, homok, barna, szürke. Ez remek kiegészítő egy másik termékhez - a Kapous tonizáló balzsamhoz. Tartós használat esetén megvédi a fürtöket a napsugárzástól.
 • Az Ollin samponok négy árnyalatot kínálnak: a réz és a barna haj színének fenntartására, valamint a fehérített vagy szürke haj samponjainak színezésére: barna bordó, mokka, grafit és hideg vanília.

Hogyan válasszunk

Minden árnyalat termék két típusra osztható:

 • Kevés festékhatással, amely két hét múlva lemosódik.
 • Mély tonik, amely legalább két hónapig megőrzi a színét.

A fő dolog, amelyet minden árnyalat termékben értékelnek, az ártalmatlanság. A pigment gyengéden beborítja az egyes fürtöket anélkül, hogy elpusztítaná azokat. A szerkezet sértetlen marad, így a haj megjelenése és egészsége nem sérül. Ezek és sok más pozitív tulajdonság miatt a színező balzsam nélkülözhetetlen eszköz sok nő számára, akik nemcsak a szépséggel és a vonzerővel, hanem az egészséggel is foglalkoznak..

Vásárlás előtt ellenőrizze a táblázatot, amely megmutatja a színt és a kívánt eredményt. Érdemes figyelembe venni a szín természetességét: a sötét haj a választott árnyalattal nem fog olyan gazdag és fényes kinézetet mutatni, mint a szőke haj. Nem szabad arra számítani, hogy egy tonik segítségével egy barna szőkévé válhat - radikális változás csak akkor következik be, ha kiváló minőségű festékekkel festik.

A tonizáló balzsam kiválasztásakor ügyelnie kell a gyártó hírnevére és hírnevére, összetételére és árnyékára. Egyesek számára az ár is számít. A balzsam árnyalatának kiválasztásakor figyeljen a színre, jobb, ha a lehető legközelebb áll a természeteshez. A különbség nem lehet több, mint 3 hangpozíció.

Szőkéknek

Fehérített és kiemelt hajra általában sárgásgátló termékek alkalmasak. Ebben az esetben egy rózsaszín vagy lila tónus alkalmas a nem kívánt hang semlegesítésére. A lila pigmentű termék használatának nagyon körültekintőnek kell lennie, mivel ez kellemetlen hamuszínt adhat..

Ha a lányok éppen ellenkezőleg, meleg, napfényes színeket akarnak elérni, ehhez jobb egy aranyszínű árnyalatú élénkítő tonikot használni..

Szép hajúaknak

Egy világosbarna fürtökkel rendelkező lány illik a balzsam bézs palettájába. Használata lehetővé teszi a haj egy, sőt néha két tónusú halványítását..

Sötétre

A sötét haj jobb, ha előnyben részesítik a vörös, lila, bronz világos árnyalatait. Ebben az esetben a fürtök megkapják a kívánt mélységet..

Feketéknek

A fekete haj színezése széles színpalettával rendelkezik. Használatuk lehetővé teszi különböző árnyalatok elérését:

 • hamuszürke;
 • padlizsán;
 • piros;
 • réz;
 • csokoládé és mások.

Szürke hajúaknak

A következő árnyalatokat festik szürke hajra:

 • Ametiszt;
 • Gyöngyház;
 • Rózsaszín gyöngy.

A tonikokat 100% -ban ősz hajú nőknek ajánljuk. A címkén feltüntetett festékeredmény azonban nem feltétlenül felel meg a kapott árnyalatnak, ha ezeket a termékeket szőke vagy fehérített hajon használják..

Hogyan kell használni

Általánosságban elmondható, hogy a tonik használata tisztán egyedi, a helyesen megválasztott alkalmazási módszer mindenki számára egyedileg fogja meghatározni, hogy mennyire lesz sikeres az eredmény. Például, ha a terméket hosszú ideig alkalmazzák a fürtökön, a szín gazdag és élénk lesz..

Hogyan kell helyesen alkalmazni

Mielőtt elkezdené színezni, tanulmányoznia kell a színezés folyamatát és elő kell készítenie a megfelelő eszközöket:

 • mosószer;
 • kesztyű;
 • műanyag tároló;
 • fésű;
 • sampon kefe;
 • törülköző;
 • maga a színezőanyag.

Annak érdekében, hogy az eredmény pozitív legyen, szigorúan be kell tartania a kozmetikai termék használatának szabályait és az óvintézkedéseket.

Először is enyhén szárított fürtökre kell felhordani a terméket. Enyhén nedveseknek kell lenniük, hogy a pigmentek ne kezdjék el működni azonnal az alkalmazás után.

Meddig tart

A balzsam többféle módon használható:

 • Állandó festékkel együtt (ebben az esetben gyorsan le kell mosni);
 • A szín megújításához és a haj fényességéhez (a terméket 3-5 percig kell tartani);
 • A haj árnyalataként (az idő 15-20 percre nő).

A terméket fésűvel viszik fel a hajra, és egyenletesen elosztják a teljes hosszában. Amikor a csomagoláson feltüntetett idő lejár, a hajat alaposan le kell öblíteni folyó vízzel.

Az öblítés után használhat balzsamot. Ha az eredmény nem kielégítő, megismételheti a folyamatot - ez nem fogja negatívan befolyásolni a haj egészségét.

Hogyan lehet lemosni

A színezés fő előnye, hogy bármikor eltávolítható. Számos módja van:

 • többször mossa meg a haját szokásos sampon használatával;
 • alkalmazzon hajmaszkokat, amelyek eltávolítják a pigmentet;
 • használjon speciális kozmetikumokat, amelyek a szín eltávolítására szolgálnak.

Számos népi gyógymód létezik, amelyek segítenek gyorsan lemosni a tonizáló anyagot a balzsamról. Ezeket az alábbi videó tárgyalja..

Vélemények

A vélemények szerint a különböző színű balzsamok márkáinak széles választéka széles színpalettával lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy bármilyen típusú és típusú hajhoz a legjobb megoldást válasszák.

Ráadásul az alapok egyszerű felhasználhatósága nem hagyta közömbösnek a szépneműeket..

A nők által választott befektetett eszközöket a következő márkák képviselik: L'Oreal, Rockolor, The Little Mermaid, Matrix, Wella, Ollin, Lisap, Londa, Sensido Match, Everyday. A fogyasztók a Matrix sampont értékelték a legjobbnak a hajszínező termékek értékelésében. Véleményük szerint ez jó tonik, mert könnyen használható, nem folyik, könnyen lemosható, a szín pedig természetes lesz, a haj fényes, rugalmas és selymes..

Azok véleménye szerint, akik kipróbálták a L'Oréal tonikot, a termék nem éri meg a rá költött pénzt..

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A legjobb 15 legjobb professzionális hajszárító: 2020-as értékelés, vásárlói vélemények és tippek a modell kiválasztásához

A professzionális hajszárító egy erőteljes elektromos készülék, amelyet intenzív munkára és folyamatos nagy terhelésre terveztek a professzionális szalonokban a haj szárítására és formázására.

5 szokás, amelyek rendetlenné teszik a hajad

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, amikor nem volt időm hajat mosni. A vizet kikapcsolták, a Merkúr retrográd történt. Teljesen más kérdés, amikor a hajad közelebb kerül a vacsorához, bár reggel alaposan megmostad.