Legfontosabb / Felépülés

Árnyalat samponok hajhoz - Loreal, Estelle, Kapus, Irida, Rocolor és mások

Felépülés

A hajszín megváltoztatásához nem szükséges festékeket vagy egyéb kemény vegyszereket használni. A színezett sampon nagyszerű alternatíva ezekhez a szépségápolási termékekhez. Több funkciót is ellát egyszerre, ennek köszönhetően elterjedt a lányok körében.

Előnyök és hátrányok

A színezett hajsamponok innovatív testápolási termékek, amelyek nemcsak mosószereket, hanem kémiai festékeket is tartalmaznak. Nekik köszönhetően a hajsütés során a fürtök közvetlenül megváltoztatják a színüket. Meg kell jegyezni, hogy nem mindig biztonságosak a fürtök számára - ezek lehetnek szulfátok, ammónia vagy akár hidrogén-peroxid.

A színezett sampon okozta károk csökkentése érdekében a gyártó termékeit gyakran fehérjékkel, keratinnal, különféle vitaminokkal és egyéb táplálkozási összetevőkkel gazdagítja..

A színezett samponok előnyei:

 1. Használható terhesség alatt. A vegyi anyagok koncentrációja ebben a termékben lényegesen alacsonyabb, mint a klasszikus festékekben. Ennek köszönhetően a termék nem hatol be a bőrbe;
 2. Samponnal sokkal gyakrabban festheti a haját, mint festékkel. Ezt a kozmetikumot gyakori használatra szánják, így hetente egyszer biztonságosan használhatja ezt a terméket;
 3. Hatékonyan eltávolítja a sárgaságot és fest az ősz hajra. Ez a kozmetikai termék lehetővé teszi az ammónia festékekkel történő rendszeres színezés elkerülését is;
 4. A színezősampon a gyártótól és az összetételtől függően alkalmazható mind a természetes világosbarna hajra, mind a kiemelt sötét, szürke vagy vörös hajra..

Miért káros a színezősampon:

 • A készítményben lévő szulfátok miatt (amelyek minden ilyen samponban megtalálhatók) a haj nagyon száraz. Ez negatívan befolyásolja végeik állapotát, hozzájárulhat a törékenységhez és a veszteséghez;
 • Egyes típusú samponok általában egyenetlenül öblítik le a fejbőrt. Az eredmény egyszerre több árnyalat a hajon, ami teljesen esztétikusnak tűnik;
 • Nem használható tisztázóként. Meg kell jegyezni, hogy az eredeti színt festi át, de egyszerűen még egy hangot sem képes megvilágítani. A kompozícióban nincsenek ilyen agresszív komponensek.

Hogyan kell használni és lemosni

Az eljárás megkezdése előtt elő kell készítenie egy nem fém tálat, amelyben az oldatot, a kesztyűt és a fésűt összekeverik. A termék száraz és nedves hajra egyaránt alkalmazható.

Vizsgáljuk meg, hogyan használhatunk színárnyalatú sampont otthon, a Rocolor lamináló hatású példájával (a Tonic gyártójától):

 1. Ez az eszköz három tasakban van elosztva, vagy ahogy nevezik, tasakokban. Használhat sampont közvetlenül tőlük, vagy öntheti tartalmát egy üvegbe, és ott balzsammal keverheti;
 2. A termék megfelelő felviteléhez vastag fésűt kell használnia, mivel a festék egyenletessége nagyon fontos. Ezenkívül több keveréket kell alkalmazni a gyökerekre, mint a hegyekre;
 3. A kívánt eredménytől függően meg kell választania az expozíciós időt. Ennek a márkának a kozmetikuma 20 perc és 60 perc között tartható a hajon;
 4. Ezt követően megkezdődik az öblítési folyamat. Amint a hab bizonyos színt kapott, még egyszer le kell öblítenie a fejét vízzel..

Fotó - A hajfestés eredménye

A sampon leöblítéséhez külön utasításokra van szükség. Az a tény, hogy ez a termék nyomokat hagy a ruhákon és a bőrön is, ezért ajánlatos szappant vagy gélt használni lemosáskor. Annak érdekében, hogy hatékonyan lemossa az áthaladó színű pigmenteket a fürtökről, azt tanácsoljuk, hogy egyszer használjon rájuk egy egyszerű kondicionáló sampont..

Fotó - színezősampon előtt és után

Tippek a színezett sampon használatához:

 • Számos típus alkalmazható száraz és nedves fejre, de a második esetben a termék kevésbé terjed. Bonjour, Davines ALKÉMIAI SAMPON a természetes, Giovanni Perfectly Platinum számára száraz hajra kenhető;
 • Ugyanakkor a pigment erősebben megjelenik a nedves hajon. Meg kell jegyezni, hogy a gyártó egyes termékek csak ilyen módon történő alkalmazását javasolja (Brelil Professional Hi-Co Plus, Colorianne Hi-Co Plus Dark blonde és Estel Curex Color Intense);
 • A kozmetikumok lemosása után feltétlenül használjon maszkot vagy hidratáló balzsamot, különben a tippek szárazak lesznek.

Fotó - Effektus előtte és utána

Alapok besorolása a táblázatban

Vegye figyelembe az ilyen típusú legnépszerűbb termékeket:

  Irida színezősampon szőkéknek. Ismert gyógymód, amelyet nagymamáink használtak. Elég széles paletta és a kompozíció biztonsága jellemzi. Számos analógtól eltérően az IRIDA M klasszikus színező pigmentek nem hatolnak be a haj mély rétegeibe, hanem a felszínén maradnak, ami pozitív hatással van a fürtök állapotára. Bármilyen árnyalatot választhat, csak természetes vagy színes szőke hajra ajánlott alkalmazni. Az Irida azért is szerezte népszerűségét, mert palettájában olyan színek találhatók, mint a rózsaszín, az ametiszt, a kék és mások..

Estel Solo Ton sampon - széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy a színezett hajhoz is színt válasszon. Sötét fürtökhöz használható. A paletta 18 árnyalatot tartalmaz, amelyek foltosodáskor nem adnak sárga vagy lila árnyalatot. Hátrányai közé tartozik, hogy erősen beleeszik a szálakat, az árnyék 20 mosás után is látható.

Fotó - Estel Solo Ton

A Kapous (Kapous Professional Life Color) professzionális sampon-balzsam jól ismert színezéktermék gyümölcssavakkal. Alapvetően ez a márka természetes árnyalatokat kínál - réz, vörös, barna, sötétbarna. A fehér színek segítenek eltávolítani a sárgaságot és megoldani az ősz haj problémáját. Nincs szükség speciális mosásra, csak mossa meg a haját 4-szer.

Fotó - Kapous szakmai élet Colorn

A női fórumokon található Loreal Grey and Gloss koncentrált színezősamponról (LOreal Professionnel Gray sampon és L'OREAL Gloss Color) rendkívül pozitív vélemények vannak. Csak nedves hajra szabad használni, a kívánt eredmény elérése érdekében (függetlenül az eredeti színtől) a terméket 3 perc múlva mossuk le a hajról. A fotók előtt és után lenyűgöző eredményeket mutatnak: ezüst és gyöngyszőke, sárgaság nélkül.

Fotó - L'OREAL Gloss Color

Wella Pro sorozat SZÍN.

Fotó - Wella Pro sorozat SZÍN

Tonic ROCOLOR - költségvetési és az egyik legolcsóbb árnyékoló sampon.

Fotó - Tonic RoKOLOR

Ezek a színezett samponok a legnépszerűbbek és leghatékonyabbak. De rajtuk kívül még több tucat termék eladó. Javasoljuk, hogy vegye figyelembe az áttekintő táblázatot:

Hogyan használjuk a színezősampont?

Mi a színezősampon, előnyei és hátrányai. Hogyan válasszunk terméket, TOP-5 márkák. Hogyan kell használni és lemosni? Eredmények és vélemények.

 • Mi az a színezősampon
 • Előnyök és hátrányok
 • Hogyan válasszunk
 • Hogyan kell használni
 • Az alkalmazás eredményei
 • Valódi vélemények

A színezősampon kombinált termék a haj egyidejű mosására és festésére. A festékhez képest takarékosan működik, miközben lehetővé teszi a fürtök árnyalatainak variálását. Fontolja meg, hogyan kell kiválasztani a megfelelő terméket, és hogyan kell használni a színezősampont.

Mi az a színezősampon?

A fotón színezősampon

A hajszínezett sampon egy innovatív termék, amely mosószereket és színező pigmenteket tartalmaz. Gyengédebbek, mint a szokásos hajfestékek. A legjobb színezett samponokban lévő pigmentek anélkül érintik meg a haj felületét, hogy belülről tönkretennék.

De a színezőanyagok nem ártalmatlanok. Nem tartalmaznak ammóniát vagy peroxidot, amelyek megtalálhatók a festékben, de szulfátok és vegyületek vannak jelen a fürtök tisztítására. A samponok szálakra gyakorolt ​​káros hatásának minimalizálása érdekében vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket és hialuronsavat adnak a mosószerekhez. Táplálják a hajat és védenek a káros anyagokkal szemben.

Természetes összetevőket - hennát vagy basmát - színező pigmentként használnak. Nekik köszönhetően sűrű árnyalatokat kapnak, de a természetes pigmentek nem illenek jól a színes fürtökre. Jobb, ha samponokat használnak természetes árnyalatú szálakhoz. Az újra tonizálást 2 hét után végezzük. A szőkés árnyalatú sampon színezékként kamilla vagy búzavirág kivonatokat tartalmaz.

A színezett samponok színező hatása sok tényezőtől függően változik. Ami a legjobb, hogy a színező komponensek porózus szerkezetű szőrszálakra telepednek, mélyebben behatolnak beléjük. Ebben a tekintetben a festés hatását nem lehet pontosan megjósolni, mivel a fürtök minősége és természetes árnyéka, valamint az alkalmazási technika is befolyásolja a végeredményt. Sima vagy nagyon sötét szálakon a pigmentáció minimális.

A színezősamponok előnyei és hátrányai

A színezett hajsamponoknak számos előnye van a szokásos festékkel szemben. Íme az alapok legkézzelfoghatóbb előnyei:

 • Hozzáférhetőség és egyszerűség. A legjobb árnyalatú hajsamponokat jól ismert márkák gyártják. Ezek a termékek mindig megtalálhatók a kozmetikai üzletek polcain. A színezősampon használata egyszerű, nem igényel különösebb ismereteket és készségeket, mint a szokásos festék esetében.
 • Változatos kompozíció, amely nem károsítja a szálakat. Bár a mosószerek agresszív összetevőket tartalmaznak, a hagyományos festékekhez képest gyengédek. A tápanyagok jelenléte segít javítani a fürtök állapotát. A pigmentek és szulfátok káros hatásainak minimalizálása érdekében előnyben részesítse a jól ismert márkákat, és ne spóroljon, mivel az olcsó termékek összetétele gyenge és tönkreteheti a hajat.
 • Gyorsan eltávolíthatja a nem tetsző árnyékot. A festékhez képest a sampont könnyen le lehet öblíteni. Ha nem elégedett az eredménnyel, könnyen megváltoztathatja..
 • Színezett samponok vannak ősz hajra. Színezett szálakat engedélyeznek az idősebb emberek számára, akiknek nehéz megbirkózniuk a festékkel. Csak meg kell mosnia a haját, hogy a szálak új árnyalatot kapjanak..
 • Színbeállítás az állandó festék sikertelen használata után. Például a világítás után minimalizálhatja a sárga vagy vöröses hatást..
 • Változatos paletta színezett samponok. Bármilyen színt választhat, amely megfelel Önnek.

A samponok használata egyszerű, alkalmazási köre nagyon széles. De amikor ezeket tonizáló eszközként választja, vegye figyelembe a negatív pontokat..

Mint minden kozmetikai termék, a színezősamponoknak is számos hátránya van:

 • Szulfátokra van szükség. Kiszárítják a fürtöket. Ezek az összetevők a haj kihullását és töredezését okozhatják..
 • Az alacsony minőségű árnyalatú termékeket egyenetlenül mossák, ami befolyásolja az eredményt. A haj helytelen színű, és nem tűnik esztétikusnak.
 • A sampont nem szabad tisztítószerként használni. A termék az eredeti természetes árnyalatot színezi. Nem tartalmaz olyan agresszív összetevőket, mint a festék, ezért nem fog működni a szálak könnyítésén.
 • A sampont 1-2 hetente kell használni. Ha a festék tartós eredményt ad, akkor a sampon pigmenteket 6-10 higiéniai eljárás után mossuk ki. Ezután a fürtöket újra színezni kell..
 • Az eredmény kiszámíthatatlan. Sok tényező járul hozzá a végső hangvételhez. Nem tudja megjósolni a haj színét mosás után.

Hogyan válasszuk ki a színezett sampont?

A fotón sampon Kapous Professional Life Color 500 rubel áron.

A fő választási kritérium a fürtök természetes árnyalata. A jól ismert márkák által kínált árnyalatos samponok színei a világos és szőke szálakra összpontosulnak. Bármilyen hangszínnel kísérletezhet: a gyöngytől a sötétig. De amikor egy terméket választ a könnyű fürtökhöz, ne feledje, hogy a telített árnyalatok nem mosnak ki jól..

Minden hajtípusnak megvannak a maga szabályai:

 • Kiemelt és fehérített sötét fürtök. A fő probléma a csúnya sárgaság. Semlegesítéséhez használjon kék vagy lila pigmenteket tartalmazó termékeket. A haj fémes árnyalatot kap. Az ilyen samponoknak köszönhetően könnyedén festheti az ősz haját.
 • Sötét fürtök. Rendkívül nehéz sötét színű sampont választani. Az eredmény kiszámíthatatlan. A paletta meglehetősen kevés, csokoládéra, fekete és vöröses árnyalatokra korlátozódik. Ha a bőr sápadt vagy rózsaszínű, nyugodtan tegyen bármilyen hangot. A lágy, természetes tónusokhoz nagyszerű fiatal hölgyek tartoznak. Az ilyen termékek alig változtatják meg a haj színét, de fényt és simaságot adnak..
 • Piros szálak. Réz, konyak, arany, gesztenye, vörös árnyalatok alkalmasak. Ha a fürtöket hennával festették, várjon 2-3 hetet, amíg a festék leválik.
 • Világos barna. Előnyben részesítse a hamvas, arany, gyöngy árnyalatokat. Próbálja meg a mosószer hangját a lehető legközelebb tartani a természetes hajszínhez.

További legjobb 5 színezett sampon a hajformázáshoz:

 1. Irida-M Classic szőkéknek. Az eszköz széles árnyalatokkal rendelkezik. A samponok összetétele a lehető legközelebb áll a természeteshez, nem agresszív. A pigmentek nem hatolnak be a hajba, a felszínen maradnak. A paletta rózsaszínt, ametisztet, kéket és más árnyalatokat tartalmaz. A gyártó azt javasolja, hogy alkalmazza őket természetes vagy enyhén csíkos hajra. A termékeket tasakokban értékesítik, ami megkönnyíti az Irida színezősampon használatát. A termék ellenálló, akár 14 mosást is kibír. Az ár körülbelül 100 rubel.
 2. Estel Solo Ton. Megfizethető és népszerű márkájú professzionális kozmetikumok, amelyek akár 18 színezett sampont tartalmazó sampont kínálnak. A keratinnal és gyógynövény-kiegészítőkkel ellátott készítmény nem szárítja a hajat, gyengéden borítja és gondozza őket. Az Estelle sampon összetevőket tartalmaz az UV-védelem érdekében, védve a fürtöket az ultraibolya sugárzás hatásaitól. Kiváló minőségű alakformálás, sárgaság és lila árnyalatok nélkül. A pigmentek perzisztensek, akár 20 mosást is kibírnak, így a szín nem távolítható el gyorsan. Az ár 100-150 rubel.
 3. Kapous Professional Life Color. A Kapus professzionális színezett balzsam sampon természetes árnyalatok palettáját kínálja a fehértől a sötétbarnáig. A termék jól küzd a sárgaság és az ősz haj ellen. A készítmény tartalmaz gyümölcssavakat és természetes összetevőket, amelyek védenek az ultraibolya sugarak hatása ellen. A sampon felvitele után a haj jól fésült, nem fodros és nem villamosodik fel. A 4. sampon után elég gyorsan lemossák. Az ár meglehetősen magas, és körülbelül 500 rubel.
 4. L'Oreal fényes szín, Professionnel szürke. A L'Oreal színezett samponok nagyszerű értékelést kaptak. A márka gazdag árnyalatokat kínál, amelyek jól illenek a hajba. A kompozíció barackolajat tartalmaz, hogy táplálja és hidratálja a fürtöket. Vásároljon termékeket szupermarketekből vagy kozmetikai üzletekből. A paletta 9 árnyalatot tartalmaz. Különösen vonzza azokat a nőket, akiknek könnyű ezüst és gyöngyszála van. Festés után nincs sárgaság. Az ár 600-700 rubel.
 5. Tonikus szín. A Tonic sampon A Tonic egy megfizethető költségvetési eszköz. Búzacsíra kivonatot tartalmaz, amely táplálja és hidratálja a fürtöket, védve a vegyi anyagok káros hatásaitól. A terméket 25 ml-es tasakokban értékesítik. A sampon állaga folyékony, kissé buborékos. Az illata kellemes, közel a természeteshez. A csomagolást az árnyalatok számok és használati utasítások szerinti gradációja kíséri. Színezősampont vásárolhat 100-200 rubelért.

A színezett sampon használata?

A fotó megmutatja, hogyan kell használni a színezett sampont

A termék használata előtt feltétlenül olvassa el a samponra vonatkozó utasításokat. Kétféle módon lehet alkalmazni: száraz és nedves fürtökön. Nedves szálakra alkalmazva állandó színt kap. A száraz módszer alkalmas rövid távú tonizálásra, csíkos haj színezésére.

Ha allergiás vagy, tesztelje a termék használata előtt. Ehhez vigye fel az anyagot a könyökhajlásra, várjon 15 percet, figyelje meg az eredményt. Ne hagyja figyelmen kívül a tesztet: a fejbőr allergiája negatívan befolyásolja a fürtök egészségét.

A munka megkezdése előtt viseljen gumikesztyűt. A sampon színes nyomokat hagy a bőrrel való érintkezéskor. Speciális ecsettel vigye fel a terméket a hajára. Sampont, tasakba csomagolva, felhasználás előtt öntsön egy tálba.

Ha először használja a terméket, ellenőrizze annak árnyékát egy külön szálon a feje hátsó részén. Várjon 5-15 percet. Ha gazdag színt szeretne kapni, akkor fél órát kell várnia. Hosszabb ideig nem kívánatos sampont hagyni a fürtökön, hogy ne szárítsa meg a hajat.

A megadott idő elteltével mossa le a terméket meleg vízzel. Mivel a színezett samponok gyakran kiszárítják a szálakat, használatuk után ajánlott balzsamot vagy balzsamot alkalmazni..

A színezősampon alkalmazásának eredményei

Az eredmény értékeléséhez a színezett sampon előtt és után fényképet készíthet a hajáról. Ennek a lépésnek köszönhetően láthatja, hogy a termék hogyan felel meg Önnek. A nők nem mindig kapják meg a kívánt árnyékot..

Ha pigmentált mosószert választ, kísérleteznie kell. A könnyű fürtökön az eredmény szembetűnőbb. Sötét hajon nem annyira árnyalat, mint akcentus látszik a sampon felvitele után (fény, fény, simaság, fényes felület stb.).

Valódi vélemények a színezősampon használatáról

A színezősamponok véleménye ellentmondásos. A felhasználók véleménykülönbségei a gyártó által deklarált és a tényleges eredmény közötti eltérésekből fakadnak. A hölgyek azt állítják, hogy legalább 2-3 márkaváltás után fel lehet venni a sampont.

Svetlana, 28 éves

Elegem van a kiemelésről, úgy döntöttem, hogy megváltoztatom a hangnemet. De nem akartam a festékkel kavarni. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a sampont. Szőke hajra vettem Estelle-t. Természetes színem közelebb áll a búzához. Mosás után intenzívebbnek, puhábbnak bizonyult. Örültem az eredménynek. Ezt követően úgy gondolom, hogy megváltoztatom az árnyékot, de ugyanattól a cégtől vásároljon sampont.

Marina, 35 éves

Rövid hajam van, így könnyű kísérletezni a színnel. Szeretem a színezett samponokat, mert könnyen lemoshatók. Pár hét múlva megváltoztatom a hangnememet. Estelle nemrégiben úgy döntött, hogy kipróbálja. De vagy túlexponált, vagy a pigment tartós, amit körülbelül egy hónapig nem tudott visszavonni. Nem szeretek sokáig festeni a hajam, ezért nem térek vissza Estelle-be..

Alexandra, 23 éves

A hajam puha, vékony. Úgy döntöttem, hogy megváltoztatom a színét, de nem mertem festéket használni. Anya színezősampont tanácsolott. Vettem a Tonic-ot: megfizethető, olcsó termék. Egyszer gesztenyébe festettem. A hajam enyhén vöröses. Az eredmény lágy, lédús, elnémított árnyalat. De a hajat egyenetlenül festették. Valószínűleg valamit nem az utasítások szerint tett, vagy maga a sampon rossz minőségű.

A színezősampon használata - nézze meg a videót:

10 legjobb színezősampon

A sampon már régóta nem csupán eszköz a haj és a fejbőr tisztítására. A termék kiválasztásakor nem csak a haj típusát vesszük figyelembe, amelyre szánjuk, hanem további funkcióit is: a haj helyreállítása, a térfogat növelése, a korpásodás, viszketés kezelése és mások. De az ilyen termékek teljes választéka között a színezősamponok kiemelkednek tulajdonságaikban. Mivel megszerzésük célja nem csak a haj tisztítása, hanem árnyékolás.

Az ilyen samponok a szokásos összetevők mellett színező pigmenteket is tartalmaznak. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a sampon habos termék, az ilyen termékek forgalmazása jó lesz, így könnyen festheti a haját. Egy ilyen sampon segítségével lehetetlen radikálisan megváltoztatni a színt, kissé más árnyalatot ad a hajnak, de gyakran ez elegendő a szín monotonabbá, telítettebbé, modernebbé. A hajfestékekhez hasonlóan itt is ugyanaz a szabály érvényes - a világos / fehérített hajra az árnyék erősebb lesz.

A színezett samponok nem tartalmaznak oxidálószereket és ammóniát, így a színezés kíméletesebb. Közvetlen pigmentet tartalmaznak, amely a haj felszínén ülepedik, ennek köszönhetően a haj gyorsan telítettebb árnyalatot kap, és lemosva egyenletesen, foltok és csíkok nélkül. A modern formulák lehetővé teszik, hogy az ilyen termékek hatékonyan, ugyanakkor kíméletesen tisztítsák a hajat, valamint erősítsék, hidratálják, táplálják, kisimítsák, ezáltal gyönyörű megjelenést kölcsönözve nekik..

A színezett samponok színe eltér:

 • A sárga pigment eltávolítására a haj világosítása után. Ezek a termékek lila pigmentet tartalmaznak, és platina árnyalatot adnak a hajnak, eltávolítva a természetellenes sárgaságot. Hajlamosak mind a természetes szőke, mind az ősz hajra.
 • Barna pigmentet tartalmazó barnáknak, amelyek gazdagabbá teszik a haj színét, és segítenek még tovább tartani a festékek között.
 • Élénk színekkel a rendkívüli megjelenés érdekében, amely nem marad észrevétlen. Lehet piros, "padlizsán", réz, sőt kék, zöld és rózsaszín is..

A színezősamponok használata számos előnnyel jár a festékekhez képest:

 • Könnyű használat - ugyanúgy mossa meg vele a haját, mint egy egyszerű samponnal, csak egy idő után alkalmazza.
 • Az összetétel biztonsága - a pigmentek kivételével ez gyakorlatilag ugyanaz a sampon, amelyet mindig használ.
 • Nem árt a hajnak.
 • Az árnyalat telítettségét kissé beállíthatja az expozíciós idő meghosszabbításával vagy csökkentésével.

Bemutatjuk a színezett samponok 2019-es besorolását: a 10 legjobb terméket, amelyet szakértőink kiválasztottak a felhasználói vélemények és értékelések alapján.

Értékelés (2019)Árak, ₽Egy ország
1. BC Bonacure Micellar pH 4,5 Color Freeze Silver630₽-tólNémetország
2. Mátrix Teljes eredmények Szín Megszállított sárgaréz Ki500 rubeltőlUSA
3. Concept Blond Explosion sárgásgátló hatás a világos árnyalatok számára200 rubeltőlOroszország
4. Indola Szőke Addict InstaCool350₽-tőlNémetország
5. ESTEL Curex Color Intense A sárgaság tiszta szín semlegesítése200 rubeltőlOroszország
6. Revlon Professional PRO YOU Fehér haj500 rubeltőlSpanyolország
7. L'Oreal Professionnel Expert Silver650₽-tőlSpanyolország
8. OLLIN Professional Intense Profi Color barna hajra270₽-tólOroszország
9. Lakme Teknia Ultra Clair tonizáló fehérített, természetes szőke és ősz hajra400 rubeltőlSpanyolország
10. Kapous Professional Life Color Brown sampon300 rubeltőlOlaszország

10 Kapous Professional Life színes barna sampon


A besorolás 10. sorában a Kapous márka népszerű barnás samponja, amely megfizethető professzionális sorozatokat kínál.

Ezzel a színezett samponnal korrigálhatja a korábban színezett vagy leégett haj árnyékát. Ez is segít elrejteni az ősz hajat, vagy gazdagabbá és mélyebbé teszi természetes hajszínét..

Mivel a termék a perzisztens festékekkel ellentétben nem tartalmaz oxidálószert és ammóniát, és a festékek nem hatolnak be mélyen a hajba, csak beborítják, ezért egy ilyen termék kiváló alternatíva lesz a festés közötti idő meghosszabbítására, ezáltal fenntartva a haj egészségét.

A termék tökéletesen tisztítja a hajat; hogy mosás közben tonizáló hatást érjen el, hagyja néhány percig. Minél tovább marad a sampon a hajon, annál világosabb és telítettebb árnyalatot kap..

Ez a színezett sampon a barna árnyalat mellett vörös, réz, homok, "sötét padlizsán", lila színben is megjelenik.

 • Észrevehető barna, egyenletes árnyalatot ad a hajnak.
 • Kényelmes a használata.
 • Elfogadható ár.
 • Fenntartja a haj színét a festékek között.
 • Gazdaságos fogyasztás.
 • Szárítja a hajat.
 • A szín gyorsan kimosódik.

9 Lakme Teknia Ultra Clair tonizáló fehérített, természetes szőke és ősz hajra


A 9. helyen a spanyol Lakme márka meglehetősen drága samponja található.

Ezt az eszközt nem lehet a költségvetésnek tulajdonítani, mivel átlagosan 400 rubelért csak 100 ml terméket kap. De a világos haj sárga árnyalatainak semlegesítésére gyakorolt ​​hatása alapvetően különbözik azoktól, amelyek összetételükben kék-ibolya pigmenteket tartalmaznak..

Itt a hatás nemcsak pigmentekkel érhető el, hanem a természetes gyöngyház kivonatnak is köszönhetően, amely semlegesíti a sárgaságot és nem hagy lila árnyalatot. A benne lévő aminosav-komplex emellett gondozza a hajat, mélyen behatolva a hajba. A B5-vitamin pedig puhítja, hidratálja és védi a hajat. Ennek eredményeként, ha ezt a terméket használja, a haja tiszta, gyönyörű, gyöngyházfényű és fényes lesz..

 • Hatékonyan távolítja el a sárga pigmenteket, és gyöngyházfényű hangot ad nekik.
 • Jól habzik.
 • Kellemes aromájú.
 • Fényt ad a hajnak.
 • A tonizáló hatás sokáig kitart.
 • Nem szárítja a hajat, mint más tonizáló samponok.
 • A sötét hajnak hamu árnyalatot ad, megszünteti a vörös hajúakat.
 • Magas ár.
 • Nem mindig eladó.

8 OLLIN Professional Intense Profi Color barna hajra


A 8. helyen a "barna árnyalatok" kategóriájú sampon található, amely a hasonló termékek piacán nem annyira képviselteti magát.

Ezt a terméket a barna árnyalatú színes haj számára készítették, segítségével könnyedén és gyorsan frissítheti a színt otthon, visszahozva a fényességet, simaságot és ragyogást..

Nagyszerű a szín megtartásához festés után. Ha a sampon használata után azonos sorozatú balzsamot használ, akkor gyönyörű gazdag árnyalattal együtt aktív hidratálást, táplálkozást és haj helyreállítást kap. Bár maga a termék tartalmaz elegendő összetevőt, például D-panthenolt és búzaproteint, amelyek az alakformálás és a tisztítás mellett gondoskodnak a hajról.

A sampont csaknem ugyanúgy használják, mint a szokásos tisztítást, azzal a különbséggel, hogy az alkalmazás után néhány percig tartsa a haján. Ezzel a haj valóban élénk fényt és még gazdagabb színt kap..

 • Enyhén színezi a hajat barna árnyalatban, így a festés után felfrissítheti a színt, ha kimosni kezd.
 • Segít hosszabb ideig fenntartani a haj színét a festés után.
 • Nem rontja el a hajat.
 • Alacsony ár.
 • Kényelmes adagoló.
 • Kellemes illata van.
 • Kicsit szárítja a hajat.
 • Egyéni reakciók lehetségesek a fejbőr viszketése és a korpásodás megjelenése formájában.

7 L'Oreal Professionnel Expert Silver

A 7. helyen található a sampon a L'ORÉAL márka professzionális sorozatából, amely kiváló minőségéről ismert, az ár, illetve nem lesz kicsi.

A sárgaság semlegesítésére szolgáló színezett samponok közül ez kiemelkedik abban, hogy ősz hajra tervezték. Aminosavakat tartalmaz, amelyek megakadályozzák az ősz haj sárgulását, a lila mikropigmentek pedig semlegesítik a már megjelent sárga árnyalatot..

A Gloss Protect System formula hatékonyan tisztítja a hajat, visszaállítva az egészséges fényt, puhaságot és rugalmasságot. Az összetételben található vitaminok és ásványi anyagok táplálják a hajat, helyreállítják a fejbőr hidrobalanságát, míg a fehérjék és a ceramidok megvédik a töréstől.

Annak ellenére, hogy a gyártó leírásai szerint ezt az eszközt szürke hajra szánják, kiválóan alkalmazható világos, fehérített és kiemelt hajra is, amit több pozitív vélemény is bizonyít..

 • Rendszeres használata megakadályozza a sárga haj megjelenését.
 • Gazdaságos fogyasztás.
 • Egyenletes eloszlás foltok nélkül.
 • Nincs csípős szaga.
 • Jól tisztítja a hajat, nem szükséges további sampont alkalmazni.
 • A pigment nem harap be a kéz bőrébe.
 • Magas ár.
 • Szárítja a hajat balzsam nélkül.

6 Revlon Professional PRO YOU fehér haj


A 6. helyen egy kifejezetten szőke haj számára kifejlesztett termék, a Revlon márkanév Spanyolországban készült.

Ez a sampon nem csak a világos és a fehérített hajra vonatkozik, hanem az ősz hajra is használható. Gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket a hajból, a haj felülete sima lesz és természetes ragyogás jelenik meg. Ez a sampon korrigálja az árnyalatot, tiszta, hamvas, egyenletes színt ad a hajnak a kompozícióban található speciális tonizáló pigment segítségével. Ugyanakkor a fejlesztők figyelembe vették a világos haj speciális igényeit az ápolás során, a termék táplálékot és nedvességet biztosít a fürtöknek.

A termék rendszeres használata hidratálja, kezelhetővé, élénkebbé és fényesebbé teszi a hajat..

Az eredmény eléréséhez elegendő sampont nedves hajra kenni, habosítani, a teljes hosszában elosztani és öblíteni..

 • Megszünteti a sárga pigmentet a szőke hajon.
 • Nem ad lila árnyalatot.
 • Jól habzik.
 • Gazdaságosan fogyasztva.
 • Kellemes aroma.
 • A haj fényét, rugalmasságát és puhaságát adja.
 • Kényelmes konzisztencia.
 • Kicsit szárítja a hajat.

5 ESTEL Curex Color Intense A sárga szín tiszta semlegesítése


Az 5. helyen található az Estel olcsó samponja szőke hajra.

Hatékonyan távolítja el a sárga pigmentet a hajból, és fokozza az ezüstös tónusokat. Alkalmas könnyű, fehérített és kiemelt hajra. A termékben található kék és lila pigmenteknek köszönhetően a hajad az első alkalmazáskor gyönyörű, tiszta, hűvös szőke árnyalatot nyer..

A formulában található B5-vitamin segít megerősíteni a hajat, és simábbá és selymesebbé teszi őket. Ez a sampon a tonizálás mellett tökéletesen megtisztítja a hajat, meglehetősen körültekintően teszi, annak ellenére, hogy az összetételben szereplő agresszív SLES-ek vannak, mivel ezen kívül vannak enyhe felületaktív anyagok is.

 • Gyorsan színezi a hajat ezüstös árnyalatban.
 • Az árnyék tartós.
 • Alacsony ár.
 • A sok kiskereskedelemben bemutatott vásárlással nincsenek problémák.
 • Gazdaságos fogyasztás, jó habzás.
 • Szép, nem feltűnő illat.
 • Erősen szárítja a hajat.
 • A szín gazdagabb lehet, mint szeretnénk, és nehéz lemosni.
 • Mosáskor színező pigmenteket fogyasztanak a kezek bőrébe.

4 Indola Blond Addict InstaCool


A 4. helyen található szőke haj sampon a német Indola márkától.

A haj kíméletes tisztításán kívül ez a sampon kiküszöböli azt a sárga árnyalatot, amely gyakran megjelenik a világítás után. Ezzel garantáltan egyenletes, tiszta, hűvös színt kap, mivel a samponban lévő samponért három kék-ibolya színű pigment felel. Ezért gyorsan és hatékonyan segíti a kívánt eredmény elérését. Ez a termék az árnyék tisztításán és korrigálásán túlmenően táplálja és ápolja a hajat, a készítmény marullaolajat tartalmaz, amely magas hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik.

Ennek a színezett samponnak a használata szinte megegyezik a klasszikus tisztító samponnal, azzal a különbséggel, hogy néhány percig a hajon kell tartani.

A márka ugyanolyan jellemzőkkel rendelkező terméket is kínál, de a PinkRose árnyalatban, amely rózsaszín tónust ad a szőke hajnak..

 • Gyönyörű szürke tónust ad a hajnak kék és lila árnyalatok nélkül.
 • Fényt ad a hajnak.
 • Kellemes aromájú.
 • Kicsit szárítja a hajat.

3 Concept Blond Explosion sárgásgátló hatás a világos árnyalatokhoz


A harmadik helyen az egyik legolcsóbb lehetőség van a szőke haj sárgaságának semlegesítésére a Concept márkától.

Alakformáló hatásának köszönhetően ez a sampon gyönyörű ezüstös árnyalatot ad a szőke hajnak és semlegesíti a sárgaságot. A termék rendszeres használata megakadályozza a sárgaság kialakulását. A termék képlete, amely a kókuszfa gyümölcséből nyert enyhe felületaktív anyagokat és kondicionáló adalékokat tartalmaz, lehetővé teszi az egészséges haj fenntartását, puhává és selymessé teszi..

A kompozícióban található UV-szűrő fontos lesz a haj védelmére a káros tényezőktől..

Ez a sampon kiválóan alkalmas az ősz hajra is. Csak egy árnyalatú "ezüstszőke" színben jelenik meg, de az ebben a sorozatban található árnyalatos balzsam "sarkvidéki szőke" árnyalatokban található, azonos hamvas árnyalattal és "gyöngyszőke" színnel, amely enyhén rózsaszínű színt ad.

 • Eltávolítja a sárga árnyalatot a hajtól.
 • Alacsony ár.
 • Gazdasági ellátás.
 • Gyors és tartós eredmény.
 • Szárítja a hajat további gondozás nélkül.
 • Rosszul habzik.
 • Kényelmetlen adagoló.
 • A haj lila lehet.

2 Mátrix Teljes eredmények Szín Megszállott sárgaréz Ki


A második helyen egy másik Matrix sampon áll, amely semlegesíti a szőke haj sárgaságát.

Ezt a terméket a világos, fehérített, csíkos vagy ősz haj színének korrigálására tervezték. A készítményben található pigmentnek köszönhetően, amely képes mélyen behatolni a hajba, a termék semlegesíti a nem kívánt meleg árnyalatokat. Ennek eredményeként a haj hideg, hamu tónust kap. Ennek eléréséhez időnként kumulatív hatásra van szükség, fenntartásához pedig ajánlatos ezt a terméket felváltani egy szokásos tisztító samponnal..

Mivel a fehérített haj különös figyelmet igényel, a termékek sorában talál egy balzsamot, amely táplálja, és nem hagyja be a krémet a haj simításához, puhításához és védelméhez. Ezek a további termékek segíthetnek megakadályozni a hajszárazságot mosás után..

 • Gyönyörű, hűvös árnyalatot ad a hajnak kék és szürke szín nélkül.
 • Könnyen kezelhető.
 • Nem foltozza meg a kezét.
 • Gazdaságos fogyasztás.
 • Gyengén eltávolítja a sárgaságot.
 • A hatás elérése érdekében hosszabb ideig kell tartania a hajat.
 • Szárítja a hajat.

1 BC Bonacure Micellar pH 4,5 Színes fagyasztott ezüst


Első helyen áll a Schwarzkopf Professional márkájú sampon, amely minőségileg különbözik más tonizáló szerektől.

Erre a samponra lesz szükség, akinek haja hideg tónusú, kiemelt vagy szürke színű, az ibolyaszínű pigmenteknek köszönhetően semlegesíti a nem kívánt sárgaságot. Jellemzője a pH-érték 4,5, aminek köszönhetően egy ilyen termék nemcsak simábbá teszi a haj felületét, hanem biztosítja a tonizáló részecskék behatolását a hajmátrixba.

Ez lehetővé teszi az intenzívebb korrekció elérését és az elért eredmény meghosszabbítását, ezáltal növelve az állandó festékkel történő festés közötti időt. Ez a termék a tonizálással együtt gyengéden és hatékonyan tisztítja a hajat, ami különösen szükséges a festéstől sérült hajra. A kompozícióban található keratin és olajok emellett erősítik és helyreállítják a haj szerkezetét.

Heti 1-2 alkalommal ajánlott használni, felváltva egy szokásos lemosóval. És egy ilyen sémával nemes, egyenletes, tiszta, hideg árnyékot kap..

 • Hatékonyan kiküszöböli a sárgaságot.
 • Finoman tisztítja a hajat, különös gonddal.
 • Hűvös árnyalat fenntartásához elegendő hetente egyszer használni.
 • Jól habzik.
 • Kellemes illat, de egyesek szerint durva.
 • Gazdaságos fogyasztás.
 • Nincs szivattyúadagoló;
 • Kicsit foltozhatja a kezét.

Melyik árnyalatú sampont érdemes jobban megvásárolni

A samponok alakformálásának kényelme ellenére nem pótolhatják a festést ellenálló festékkel. De velük kissé beállíthatja a színt, vagy meghosszabbíthatja a foltok közötti időt..

Egy ilyen eszköz kiválasztásakor nem olyan nehéz meghatározni az árnyékot, mivel a tartomány nem olyan nagy. A barna pigmentű sampon segítségével a barnák képesek lesznek frissíteni a haj színét, egyenletesebbé és telítettebbé tenni. A szőkéknek kék-ibolya pigmentre lesz szükségük a sárgaság semlegesítéséhez, amely tiszta hamu színt kölcsönöz a hajnak. De a szőke fürtök tulajdonosai megengedhetik maguknak, hogy élénkebb árnyalattal, például rózsaszínű képet próbálkozzanak, az ilyen termékek egyes márkák soraiban is szerepelnek.

A kép ilyen eszközzel történő megváltoztatásának előnye az lesz, hogy az eredmény nem tart sokáig, és nem kívánt szín esetén gyorsan kijavíthatja a helyzetet. Míg a tonizáló hatás fennmaradása érdekében a szokásos tisztító sampon helyett elég folyamatosan vagy rendszeres időközönként egyszerűen mosni a haját.

Ha különbségeket keres az azonos árnyalatú termékek között, akkor főleg csak a gondozó tulajdonságokban lesz. De a haj megerősítésének, hidratálásának és helyreállításának feladata jól megoldható a balzsam további használatával. Akkor a hajadnak egy gyönyörű árnyalattal együtt mindig szép és ápolt megjelenésű lesz. Élvezze a vásárlást!

A legjobb árnyalatú sampon a hajhoz: vélemények, hogyan kell használni, ár, hol lehet megvásárolni

A legjobb árnyalatú sampon a hajhoz: vélemények, hogyan kell használni, ár, hol lehet megvásárolni

A gyönyörű fürtök minden nő büszkeségét jelentik. A modern szépségipar folyamatosan a szépneműeknek örömet szerez a hajápolási termékek új termékeivel. Azok, akik változtatni szeretnének a stílusukon, mindig a hajszín hatalmas palettájának segítségére lesznek. Azok számára, akik nem akarnak kockáztatni, a kozmetikai termékek gyártói kiváló alternatívát kínálnak - színezett hajsamponok.

A vélemények, a használat módja, az előtte és utána készült képek segítenek eldönteni a megfelelő termékek kiválasztásában.

Tartalom:

 1. A legjobb árnyalatú sampon a hajra: TOP 7 értékelés, vélemények
  1. Tonik
  2. Estelle
  3. Loreal
  4. Írisz
  5. Kapus
  6. Faberlik
  7. Koncepció
 2. Táblázat: melyik sampon a legjobb?
 3. Szín paletta
 4. A legjobb árnyalatú sampon a szőkék számára
 5. A legjobb árnyalatú sampon barnáknak
 6. A legjobb árnyalatú sampon az ősz hajra
 7. A színezett sampon használata
 8. Hol lehet vásárolni ?

A legjobb árnyalatú sampon a hajra: TOP 7 értékelés, vélemények

A tonizáló sampon nagyszerű lehetőség azok számára, akik módosítani szeretnék a megjelenésüket. A haj egészségének megőrzése érdekében gyakran választjuk a legjobb színezett hajsampont. Az alább bemutatott fotók előtti és utáni vélemények segítenek a megfelelő termék kiválasztásában..

Beszéljük meg részletesebben a következő márkákat:

 • Tonik.
 • Estelle.
 • Loreal.
 • Írisz.
 • Kapus.
 • Faberlik.
 • Koncepció.

Tonik

A tonikus samponokat és balzsamokat szinte mindenki ismeri. Az alapokat a hazai Clever Company gyártja.

A védjegy körülbelül harminc éve létezik a piacon, és nagy választékkal kedveskedik az ügyfeleknek. A toner kiváló munkát végez egy gyönyörű árnyalat létrehozásában, anélkül, hogy súlyos hatással lenne a haj szerkezetére.

Specifikációk:

Hangerő3 tasak, egyenként 25 ml
GyártóOroszország
Effektus használataPuha haj, gyönyörű árnyalat
Az árnyékmegtartás időtartama1-2 hét
Expozíciós idő a hajon3-40 perc, a kívánt hatástól függően

A Tonic sampon költsége - 75 rubeltől.

profik

 • Nagy színpaletta.
 • Megfizethető ár.
 • A készítményben ammónia és hidrogén-peroxid mentes.

Mínuszok

 • Erősen foltozza a bőrt és a háztartási felületeket.
 • Nem mossa le jól.
 • Egyenetlen színezés.

A haj festés után nagyon csúnyán égett, élettelen kócokká változott. Egy évig nem csináltam velük semmit, de ennek ellenére úgy döntöttem, hogy változtatok, bár nem bíborosak. Vettem egy tonizáló sampont Tonic Charming csokoládét. Az első alkalmazás után a haj gyönyörűen festett. A második használat kiegyenlítette a hangot. A színe nagyon szép. Elégedett vagyok az eredménnyel, és mindenkinek ajánlom

Videó áttekintés a Tonic tonizáló samponról.

Fotók előtt és után.

Estelle

Az orosz Estel Professional cég 2000 óta van a szépségpiacon. A vállalat test- és hajápolási termékek széles választékával rendelkezik.

A márka sampon palettája 18 árnyalatot tartalmaz. A márka minőségi gyártónak bizonyult, amely ügyfeleiről gondoskodik.

Specifikációk:

Hangerő150 ml
GyártóOroszország
Effektus használataPuha, fényes haj. Természetes árnyék
A festés időtartama20-30 percig
Színmegtartási időszak6-8 samponozás

Az Estel cég Solo Ton színezett samponjának ára 100 rubelből indul 150 milliliterért.

profik

 • Egészséges fényt kölcsönöz a hajnak.
 • Nagy színpaletta.
 • Megfizethető ár.
 • Sima hang.
 • Megszünteti a sárgaságot a világítás után.

Mínuszok

 • Nem gazdaságos fogyasztás.
 • Szárítja a fejbőrt és a hajat.
 • Kényelmetlen adagoló.

Számomra mindig érdekes volt megpróbálni vörösre festeni, de féltem a radikális változásoktól a festék használatával. Az Estel két különböző árnyalatát vettem: gránátot és vörös rézet. Egy-kettő arányban keverve. Az eredmény kellemes piros szín volt, nagyon természetesnek tűnt.

Nézze meg az Estelle - tonizáló gyökerek videó áttekintését.

Fotók előtt és után.

Loreal

A francia L'Oréal cég jól ismert globális márka a szépségpiacon. A tonizáló samponok palettája meglehetősen gazdag árnyalatokkal rendelkezik, amelyek mind a vörös, mind a barnák és a szőkék számára vonzóak lesznek. A tónus halmozott hatása mellett a samponok tökéletesen helyreállítják a sérült hajszerkezetet. Természetes ásványi anyagokkal és egészséges olajokkal készült.

Specifikációk:

Hangerő250 ml
GyártóSpanyolország
Tartási idő5-25 percig tart
Effektus használataGyönyörű hajszín, erősíti a haj szerkezetét
Az árnyékmegtartás időtartama10 hajmosás

Az üveg Expert Silver ára 750 rubeltől kezdődik.

profik

 • Szolid szín.
 • Könnyen leöblíti a bőrt.
 • Az összetételű vitaminok komplexe helyreállítja a haj szerkezetét.
 • Minőségileg eltávolítja a sárgaságot.

Mínuszok

Szőke vagyok, de mint minden nő, én is zamatosabbá akartam tenni a hajam. Vettem Loreal Gloss Color, tónus „bézs”. 20 percig a hajamon tartottam, hogy gazdag árnyalatot kapjon. A szín egyenletes, a haj nagyon szépnek tűnik. Hetente egyszer használok sampont, így a hangnem nem mossa ki.

Fotók előtt és után.

Írisz

Az Irida cég 1927 óta van a piacon, és kizárólag hajápolási termékekre szakosodott. A márka elsőként adta ki hajfestéket Oroszországban, és a színezősamponok hivatalosan elnyerték a GOST státuszt.

Specifikációk:

Hangerő3 tasak, egyenként 25 ml
Színmegtartási időszakLegfeljebb 1 hónap.
GyártóOroszország
A festés időtartama5-10 perc
Az alkalmazás hatásaTelített árnyék

Az Irida-M ára 69 rubel három, egyenként 25 milliliteres tasakért.

profik

 • Nem rontja el a hajat.
 • Nagy árnyalatválaszték.
 • Alacsony költségű.

Mínuszok

 • Kényelmetlen csomagolás.

Természetes színem világosbarna, de 17 óta szőkére festem. Egy újabb festmény után rájöttem, hogy valami újat, vöröset akarok. És elment a boltba Irida után. A színe természetes és gazdag. Az árnyék nagyon sokáig kimosódik, a derített végektől a végéig nem mossa le.

Nézzen meg egy videót arról, hogyan birkózik meg Irida a tonizáló sárga hajjal.

Kapus

A Kapous márka 2001-ben jelent meg az orosz piacon, és minden korosztály körében népszerűvé vált. A cég test- és hajápoló kozmetikumok gyártásával foglalkozik.

Színezett samponok A Kapus Life Color sorozatokat elsősorban a száraz és törékeny haj helyreállítására tervezték.

Specifikációk:

Hangerő200 ml
Effektus használataÉlénk, gazdag szín, fényes haj
GyártóSpanyolország
Expozíciós idő a hajon3-5 percig
Az árnyékmegtartás időtartamaLegfeljebb egy hónapig, fokozatos lemosással

A sampon ára 379 rubel / 200 milliliter.

profik

 • Gazdaságos samponfogyasztás.
 • Világos árnyalatok.
 • Ammóniától és oxidálószerektől mentes.

Mínuszok

 • Szárítja a hajat.
 • Nem fest az ősz hajra.

Egy jó módszer a hajad fenntartására a festékek között. Védi őket a leégéstől. A színezékek nem hatolnak be a hajba, és nem semmisítik meg azokat.

Rózsaszín árnyalatot próbált. Nagyon világos, telített színű, nagyon szépen kimosott finom pasztell színűvé.

A Kapous kozmetikumok videó bemutatója.

Faberlik

A Faberlic egy nagy orosz vállalat, amely vezető pozícióval rendelkezik a közvetlen értékesítés terén. A márka szabadalmaztatott oxigén kozmetikumokat gyárt. Nem is olyan régen egy új hajápolási termék jelent meg a cég katalógusaiban - a Krasa tint sampon-kondicionáló.

Specifikációk:

GyártóOroszország
Hangerő20 ml
Az alkalmazás hatásaAz igényelt szín világos árnyalata
Árnyalatmegtartási időszak6-8 hajmosás
Tartási idő2-25 percig tart

A Faberlik tonizáló szer ára 140 rubel kedvezmény nélkül.

profik

 • Nem kusza össze a hajad.
 • Fényt ad és ragyog.
 • Sárgaságot jelenít meg.

Mínuszok

 • Vastag koncentráció, emiatt a sampont nem fogyasztják gazdaságosan.
 • Kis csőtérfogat.
 • Nem színezi a hajat a megadott hangnemben.

Nem volt időm frissíteni a kiemelést, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Faberlik tonizáló sampont. A sampon boldoggá tett. A használat után a haj puha és fényes lett, a sárgaság eltűnt. Sajnos a cső nagyon kicsi, elég volt csak a feje tetejére festeni.

Videó a Faberlic új termékéről - színezősampon 3 az 1-ben Krasa.

Koncepció

A német Concept cég hajápolási termékek széles választékát kínálja. Viszont a kozmetikumok gyártása Oroszországban olcsóbbá teszi őket. Ez hozzájárul a márka népszerűségéhez a lakosság körében..

Specifikációk:

Effektus használataGyönyörű nyugodt hang
Hangerő300 ml
GyártóOroszország
A festés időtartama3-5 percig
A színmegtartás időtartamaAkár 5-6 fejmosás

A Concept sampon 275 rubeltől kapható egy 300 milliliteres palackhoz.

profik

 • Semlegesíti a sárgaságot.
 • Kellemes nemes árnyék.
 • Hajfényt ad.
 • Gazdaságosan használható.

Mínuszok

A sampon jól eltávolítja a sárgaságot, és gyönyörű ezüstös árnyalatot kölcsönöz a hajnak. Sajnos szárítja a hajat, de ezt maszkokkal és balzsamokkal kezelik. Már egy éve használom. Összességében szeretem.

Fotók előtt és után.

Táblázat: melyik sampon a legjobb?

A bemutatott samponok értékelésének és jellemzőinek összefoglaló táblázata könnyen segít kiválasztani a megfelelő márkát.

Sampon neveÁr rubelbenA színmegtartás időtartamaTérfogat milliliterbenÜgyfélminősítések
Koncepció 275 5-6 samponos eljárás 3004.6
Loreal75010 hajmosási eljárás2504,3
Írisz69Legfeljebb egy hónap753.8
Tonik751-2 hét753.7
Estelle1006-8 samponos eljárás1503.7
Kapus379Legfeljebb egy hónap2003.5
Faberlik1406-8 hajmosási eljárás203.2

Szín paletta

Ma a színezősamponok színpalettája változatos, és a legkülönfélébb hajszínárnyalatok tulajdonosai számára elérhető. Tonizáló sampon a gazdagságért és mélységért.

Világosbarna haj esetén egy sor bézs árnyalat ajánlott. Kiemeli és frissíti a színt.

A barnák számára a vörös hajú és minden változata tökéletes. A hamu árnyalata kellemes hideget és extra fényt kölcsönöz.

A vörös hajúaknál a vörösnek sokféle árnyalata van: világos narancs és sötét réz.

A legjobb árnyalatú sampon a szőkék számára

Azok számára, akik a tökéletes árnyalatú sampont keresik a szőkék számára, a Matrix So Silver tökéletes megoldás. A lila színű sampon semlegesíti a sárgaságot, nemes sarkvidéki árnyalatot kölcsönöz a hajnak és fenntartja a selymességet.

A sampon ára 545 rubel körül változik.

A legjobb árnyalatú sampon barnáknak

Mi a legjobb sampon a sötét hajú szépségek számára? Sötét haj esetén tökéletes a Lee Stafford professzionális Blinding Brunette samponja. A termék jól hidratál, táplál és világos tónust ad a fürtöknek.

A termék költsége 497 rubeltől kezdődik.

A legjobb árnyalatú sampon az ősz hajra

A Cutrin Reflection Silver sampon tökéletes megoldás az ősz hajra. Speciális ezüstös festékkel a termék tökéletesen megbirkózik a szürke és pigmentált haj közötti átmenetsel. A sampon többek között a haj fényét és volumenét adja.

Átlagosan a Reflexion Silver sampon ára 680 és 750 rubel között változik.

A színezett sampon használata

Sürgős kérdés azok számára, akik úgy döntöttek, hogy változtatnak a megjelenésükön, anélkül, hogy károsítanák a hajszálat: hogyan használjunk színezett hajsampont?

Annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a tónus egyenetlen eloszlása ​​a hajon, célszerű először a szokásos samponnal lemosni a fejét, jól le kell öblíteni és törölközővel szárítani. Továbbá színezősampont egyenletesen alkalmaznak a haj teljes hosszában. A terméket habosra kell felverni, és a fején kell tartani az utasításokban megjelölt ideig. Ne feledje: minél tovább marad a sampon a fején, annál intenzívebb és telítettebb az árnyalat..

Hol lehet vásárolni ?

A tonizáló samponok a szépségápolási üzletekben, a gyógyszertárakban és a szakosodott online áruházakban kaphatók..

A következő helyeket kínáljuk vásárláshoz:

 • Gyógyszertár "EAapteka.ru". A megrendelés leadása után Moszkva városának 153 gyógyszertárában elérhetők az önfelvételi lehetőségek vagy a megadott címre történő kézbesítés.
 • Hajápolási professzionális kozmetikumok boltja „Shophair”, a következő címen található: st. Friedrich Engels, 60. ház, 1. épület, 601. iroda, 1. emelet, Moszkva.
 • A "Caramel" üzlet a következő címen található: Maly Golovin sáv, Moszkva, 5. szám.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Mindenféle kezelési módszer az alopecia areata kezelésére nőknél

A nőknél a fejbőr ilyen kopaszodásával különböző átmérőjű, lekerekített alakú szőrnövekedés nélküli területek találhatók.Ha az orvossal folytatott konzultációt és az összes szükséges vizsgálati módszer elvégzése után gócos (beágyazott) alopeciát diagnosztizáltak, annak kezelése nem halasztható el..

Kátránysampon "911": vélemények, összetétel, felhasználási indikációk

A boltok polcain található samponok túlnyomó részét úgy tervezték, hogy megtisztítsa a fejbőrt és a hajat a felesleges olajtól. Az összetételüket alkotó komponensek lágyító és terápiás hatásúak, helyreállítják a fürtök szerkezetét és megakadályozzák a korpásodás megjelenését.