Legfontosabb / Felépülés

HORSE POWER - vélemények a kozmetikumokról

Felépülés

Meliska
Moszkva

Nem igazán hiszek ezekben a feromonos termékekben, de az évfordulóra a barátaim sampont és hajbalzsamot, és ahogy mondani szoktak, ajándék lovat adtak nekem. Tesztelnem kellett. És elmondom NEKED EZT! Először is, a haj mosás után nagyon hűvösnek tűnik, másodszor, a férj örül, és harmadszor, ezeknek az alapoknak köszönhetően hihetetlen vakációnk volt (nem részletezzük a részleteket). Most mindig van sampon és feromonemolekulás kondicionáló a fürdőszobámban. ajánlom!

Raymer
Moszkvai vendég

Azonnal szeretném megjegyezni a stílusos és drága csomagolást. Ez a sampon ajándékba is megvásárolható, nemcsak személyes használatra..

A samponnak nagyon kellemes illata van. Őszintén szólva nem tudom szavakkal átadni, de még soha nem találkoztam ilyen samponnal..

Jól habzik, jól kiöblíti a hajat, könnyen leöblíti.

Mosás után a haj puhább, simább és fényesebb. Nem olyan száraz haj, szépen fekszenek.

Mila # 3
Moszkva

Hűvös, hűvös lakk, csak egy bomba !! Aki helyre akarja állítani a körmöket felépítése után, mindenképp szüksége van egy 3 az 1-ben „Horsepower” lakkra, amely gyorsabban működik, mint bármely vitamin és tabletta (és még mindig be kell bizonyítania, hogy működnek!), Rögtön egy hét múlva érezni fogja, hogy a körmök megerősödtek !! Szerettem volna pihenni a körmömnek, helyreállítani és újra felépíteni, de most úgy döntöttem, hogy egészséges és ápolt körmeimmel maradok, olyan erősek, hogy biztonságosan viselhetek hosszú, jól, nagyon ritkán a körmöket. Röviden: száz +++, tisztességes lakkot tettem!!

Megjegyzések Hasznos a felülvizsgálat? Igen 6 Nem 0

Shoshanna
Moszkva

Igyekszem állandóan sampont cserélni, nekem úgy tűnik, hogy ettől csak jobb lesz a hajam. De pár hónappal ezelőtt megvettem az első korsó Horsepower Keratin sampont, és még nem vagyok kész semmire cserélni. Először is, göndör hajam van, és imádnak összekuszálódni, bolyhosodni, nedves időben felállni. Amikor elkezdtem használni ezt a sampont, ezek a problémák valahogy eltűntek önmaguktól. Igaz, később olvastam a keratinról, és kiderült, hogy táplálja a hajat, hozzájárul a simaságához. Valószínűleg ezért van ilyen eredmény. Másodszor, azt vettem észre, hogy jobban növekedni kezdtek. Ismét a gyártó szerint a sampon olyan összetevőket tartalmaz, amelyek serkentik a növekedést. Mi kell még egy lánynak? Annak érdekében, hogy a hajad hosszú és egészséges legyen! A sampon, amely tökéletesen befolyásolja ezeket a két kritériumot, jobban eltüntet engem!

Mila # 3
Moszkva

Hány maszkot próbáltam, még mindig arra a következtetésre jutok, hogy a haj kezelésére csak olajokat használnak, minden más elfedi a problémát. De általában annyi felhajtás van az olajokkal, hogy gyorsan letörik és újra megveszi a maszkot. De a „Horse Power” olajkeverék nemcsak a 10 legritkább olaj legmenőbb összetételével vonzott, hanem a kényelmes csomagolásával is. Veszek egy porszívót, vízfürdőben felmelegítem és többször permetezem a hegyekre, megfésülöm. Voálá! Nincs túlzott zsírtartalom, piszkos edények hegyei. Másfél órán át a haj hosszán tartom, vagy akár éjszakára is hagyom. Az olajkeveréket "Horse Power" először mossák le sampon nélkül sls (.), A haj őrülten ragyog. Tehát ez most 100% -ban az árbocfejem, feltéve, hogy nem távolítják el a gyártásból).

Valyushka Jakovleva
Nyikolajev vendég

Az első orvosság a rándulások és a zúzódások ellen! Azok számára, akiknek otthon vannak gyermekeik, meg fognak érteni engem. Először is, a gyógymód kiválóan alkalmas fájdalomcsillapításra. Ha valaki kopogtat, megfordítja a lábát, azonnal felvesszük a „Tigrovka” szupermelegítő balzsamot, a fájdalom szinte azonnal enyhül. Ráadásul természetes gyógymód, nem félek attól, hogy az allergia elmegy, vagy valahogy érinti a gyerekeket. Télen is a Tigrovka gyógymód kiváló gyógymódnak bizonyult a mell dörzsölésére, amikor a csecsemők betegek voltak. Szép illata van, 5+ -ra melegszik. Többet fogok!

Megjegyzések Hasznos a felülvizsgálat? Igen 4 Nem 0

Még furcsa, hogy egy ilyen összetételű sampon hogyan tud kiszáradni valamit. Egyébként is. Megírom a tapasztalataimat. A lóerős sampon csak kötelező dolog a hajam számára. Mosás után a haj kisimul, a fején nincs "pitypang", és még a folyadék sem szükséges hozzá. Ezenkívül csak két hónapja használok sampont, de már elkezdtem észrevenni, hogy a hajam kevésbé törik és hullik, remélem, hogy a jövőben jobb lesz. És ami a legfontosabb: az ár, 500 rubel fél literért, egy fillér, összehasonlítva a Horsepower sampon korábban igénybe vett szakmai gondozásával. És általában azt a következtetést vontam le magamnak, hogy a gyógyszerészeti kozmetikumok sokkal jobbak, és ez nemcsak a hajápolásra vonatkozik. Szóval, nagyon ajánlom kipróbálni a Horsepower vonalat, ha nem sampont kollagénnel és lanolinnal, akkor másokat is, csak a problémáira kell választania a megfelelőt, akkor a hatás kellemes lesz.

Mila # 3
Moszkva

Komolyan mondom, hogy a „Tigrovka” lóerő kiváló összetételű - természetes olajok és kivonatok, nincs érthetetlen kémia, biztonságosan használhatja akár naponta is. A hűvös fájdalom enyhíti, ha torokfájás vagy izom húzódik. Vagy amikor az izom hipertóniája nem tud ellazulni - vékony réteget is felviszek a bőrre, masszírozom, élvezem a melegítő hatást. Komolyan, minden sportolónak ajánlom, hogy legyen kéznél egy melegítő balzsam "Tigrovka", ez többször is jól fog jönni.

Kolosok
Habarovszk

Szeretem az all-in-one bőrápolási termékeket, ezért a Horsepower 3in1 körömlakk a kedvencem! Használható alapként, rögzítőként és bevonatként. Ráadásul a lakk természetes összetétele valóban erősíti és táplálja a körmöket, azt hiszem, mert biotint és gyümölcssavat tartalmaz, olvastam, hogy a savak mindent megújítanak. Tehát észrevettem, hogy amint elkezdtem lakkot használni, a körmöm egészségesebbnek látszott, és jobban növekedni kezdett. Úgy döntöttem, hogy tavasz előtt megerősítem őket, amíg festek, csak ezt a lakkot használom. Általában ilyenkor eltörnek a körmeim, most erősek és nagyon hosszúak. Nagyon örülök ennek!

Kolosok
Habarovszk

Keratin Horse erővel ellátott samponból szeretnék betenni a saját 5 centemet. Mi vesztegetett meg tőle? Először is, a sampon nem tartalmaz káros SLS-t. Számomra úgy tűnik, már nem titok senki előtt, hogy ez az anyag finomított termék, és erősen irritálja a hajat és a fejbőrt. A lauril-szulfátos samponokról mindenképpen érdemes lemondani mindenkinek! Másodszor, a keratin sampon sok természetes kivonatot és összetevőt tartalmaz. A hajam remekül reagált rá! Korábban nagy problémák voltak a töredezett hajlítással, most minden normalizálódott. A hajat már nem kell havonta levágni, ápoltnak és egészségesnek tűnik, ennek a samponnak köszönhetően. És harmadszor. Észrevettem, hogy jobban növekedni kezdtek! Ott a leírásban azt írják, hogy a sampon serkenti a növekedést, de először nem vettem komolyan. De amikor elkezdtem használni, észrevettem, hogy az „aljszőrzet” kezd nőni. Összegzés: csodálatos sampon, káros anyagok nélkül és természetes összetevőkkel. Nagyszerű alternatívája a tömegpiaci samponoknak!

lenka
Novoszibirszk

Idén télen valamiért nagyon rossz volt a hajam. Vagy nem volt elég vitaminjuk, vagy külső tényezőktől "rosszul" érezték magukat, de rettenetesen mászni kezdtek, és nagyon kiszáradtak, különösen a tippeknél. Úgy döntöttem, hogy találok egy eszközt, amely megoldja ezt a problémát. Kerestem az egész internetet, és annyira tetszett a Lóerő olajkeveréke! Már a vásárlás előtt vonzott a termék összetétele: 10 igazán legjobb hajolaj. Szinte kétségtelenül elolvastam a kompozíciót és az értékeléseket, és megvettem. Az első mosás után éreztem ennek a terméknek a valódi hatását. A haj nedvesebbé, simábbá vált, gyönyörű fényű és a szárazság csökkent. Fokozatosan, minden alkalmazás után a haj egyre jobbá vált, sőt észrevettem, hogy jobban növekedni kezdenek. Egy hónap használatra 5 centiméterrel hosszabbak lettek, és a gyökereknél új "pihe" jelent meg. Olajkeveréket ajánlok jó lehetőségnek a szezonális hajproblémák megoldására!

Julia
Moszkva

Különösen azért szeretem ezt a krémet, mert "sarokhoz való"! Mindig megpróbálok vigyázni a sarkamra, de a horzsakővel való kezelés számomra pokol - félek a csiklandozástól, és nagyon csiklandozó vagyok, hogy ezzel a kővel dörzsöljem őket. Emiatt a sarok gondozása nem öröm, de a gimor gimorikus. De Burenka krémje teljesen más oldalt nyitott meg számomra. )) Most ezt csinálom - éjszaka megpárolom a sarkam, egy tál forró vízben tartom, néha csepegtetek egy csepp aromás olajat, hogy kellemesebb és egészségesebb legyen. Ezután szárazra és szárazra törölöm a lábamat, és zsíros réteggel kenem fel a Burenkát. Ez a krém maga olajos, konzisztenciájú, mint a tejföl - nagyon kellemes. És bekenem, hogy ne szívódjon fel azonnal, de a krémes réteg közvetlenül fekszik. Aztán felvettem a pamut zoknit és lefeküdtem a takaró alá, és így alszom reggelig. Minden este 3-4 ilyen eljárást célszerű elvégezni. A sarok remekül érzi magát - sima, gyönyörű!

lenka
Novoszibirszk

Valójában a lauril-szulfát nélküli samponok ma már szörnyű ritkaságnak számítanak, és olyan samponokat, mint a Horsepower keratin, napközben nem talál tűzzel. Régóta tetszik a Horse Power márka, sok terméküket kipróbáltam, a keratin sampon sem maradt észrevétlen. Csak kiváló összetétele van, a lauril-szulfátot zab felületaktív anyagok váltották fel, vannak olajok és természetes kivonatok. Általánosságban elmondható, hogy nemcsak tisztítószer, hanem kiváló ápolószer is. A leírásban leírtak szerint használom. Először vizet terítettem a tenyeremen, majd a fejemet. Mondhatom, hogy amióta elkezdtem használni, a hajam jelentősen javult. Kevesebb a törött haj, az egészséges fény és nincs fésülési probléma. Még többet is mondhatok, meglepetésemre a hajam még jobban növekedni kezdett, először ezt vettem észre, és csak azután olvastam, hogy ez a sampon serkenti a haj növekedését. Ez a sampon tökéletesen megfelel nekem!

Több
Norvégia

Lányok, először próbálták ki az étrend-kiegészítőket, és azonnal a lényegre. Az étrend-kiegészítő ára természetesen "lenyűgöző", alig találtam a "Horse Power" spanyol kapszulákat csak egy gyógyszertárban, amelynek ára 800 rubel volt. A varangy kissé pöffeszkedett, de úgy döntött, hogy beveszi, mert ez a márka nem egyszer bukott meg, és a spanyol lóerős kapszulák összetétele lenyűgözte. Körülbelül a felvétel 25. napján kezdtem észrevenni az eredményt, és először is a körmökön tükröződött, észrevehetően megerősödtek és abbahagyták a hámlást. Kicsit később azt vettem észre, hogy kevesebb haj hullik ki, és erre vártam a kapszulákból. És általában a haj állapota is javult, de nem tudok minden elismerést a kapszuláknak tulajdonítani, inkább mindez a komplex kezelésnek köszönhető. Mindenesetre spanyol kapszulákat fogok ajánlani, ha hajat kezel, mindenképpen érdemes meginni, olvassa el az összetételt és nézze meg maga.

Irina # 27
Moszkva

A Horsepower Keratin sampon egyfajta kísérlet lett számomra. Azért vettem, mert ki akartam próbálni egy keratinnal ellátott terméket, amelyet most a haj egészségének és megjelenésének fenntartására használnak. A választásom a lóerős samponra esett, mert már használtam ennek a márkának a termékeit, és tetszettek. Elolvastam a sampon összetételét, tetszett, hogy nem tartalmaz szulfátokat, és hogy az egyik tulajdonság a haj növekedésének fokozása volt, amit nagyon szerettem volna, és úgy döntöttem, hogy beveszem. Az első mosás után azonnal egyértelmű volt, hogy a sampon nekem való. A hajat kisimították, jól megfésülték, és a végén nem száradt meg, amint ez gyakran megtörténik a hajam mosása után. Mondhatom, hogy minden egyes következő mosásnál fokozódott a samponozás pozitív hatása: engedelmesebbé váltak, jól illeszkedtek, teljes hosszában hidratáltak és valóban jobban növekedni kezdtek, ez szabad szemmel is megfigyelhető volt. Általában óriási pluszt tettem a lóerős keratin samponra, és jó hajápolási termékként ajánlom.

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

Gyengéden tisztító sampon, amely zab eredetű tisztítószereken alapul, magas koncentrációjú keratinban, szulfátoktól, parabénektől és szilikonoktól mentesen. A sampon pH-semleges, ideális az emberi bőr számára. A sampon állandó használata elősegíti az egészséges hajnövekedést, erősíti és helyreállítja az egyes hajokat teljes hosszában belülről és kívülről. Különösen ajánlott a haj festése és fehérítése után, szalon laminálás és keratin kiegyenesítés után.

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Keresés ezzel a termékkel

 • sampon lóerő
 • sampon
 • hajsampon lóerő
 • cp 1 sampon
 • sampon hajhullás ellen
 • sampon hajhullás ellen
 • ló sampon
 • sampon keratinnal
 • Lóerő
 • az arginin ereje

Lóerő / sampon a haj növekedéséhez és erősítéséhez zab felületaktív anyagokon alapuló keratinnal, 250ml

Ez hamis, a sampon egyáltalán nem habzik és nem mossa a hajat, nincs eredmény! Előtte sampont vettem a Fortune-ban, minden rendben volt, és a hajam is jobb lett, de ez a sorrend csak undorító! Elpazarolt pénz! Ne vegye ide!

Jó napot, köszönöm, hogy megvásárolta a termékünket. Az oldal eredeti termékeket tartalmaz közvetlenül a gyártótól. Üdvözlettel: Lóerő!

Először rendeltem meg ezt a sampont, és nagyon csalódott voltam, először is, az ár nagyon magas, 600 rubel. 250 ml-re., Korábban a Horse Power kondicionáló sampont vettem majdnem ugyanannyira, de 500 ml-re. a gyógyszertárban. És tetszett ez a sampon, többször is megvettem. Ettől a haj harmadszor is valahogy kimosódik, gyorsabban piszkosul és még jobban kidől, bár a veszteségtől deklarálják. Egy hónap használat után a helyzet csak romlott, a haj még jobban felmászott. Sajnálom az elköltött pénzt, de a szállításra nincs panasz!

A márka sajnálja, hogy ez a termék nem illett hozzád. Nagyon köszönöm visszajelzését..

Egyáltalán nem tetszett a sampon! Vélemények alapján vettem először! A haj még jobban felmászik! Általában a pénz lefolyik

A márka sajnálja, hogy ez a termék nem illett hozzád. Nagyon köszönöm visszajelzését..

Életemben másodszor vettem ezt a sampont, és így nagyon különbözik attól, hogy először vettem be a gyógyszertárban! A gyógyszertárból a sampon nagyon jól hozta létre a mennyiséget azáltal, hogy megvastagította az egyes hajokat (gondolom, a keratin miatt). És ezúttal a térfogat nulla, az állaga folyékonyabb és a fedél rugóval ellátott adagoló nélkül! Úgy tűnik számomra, hogy hamisítványt szereztem. Most csak a gyógyszertárban szedem, még akkor is, ha ott drágább, de a haj tűz volt, a vékonyra eső mennyiség szuper!

Jó napot, köszönöm, hogy megvásárolta a termékünket. Az oldal eredeti termékeket tartalmaz közvetlenül a gyártótól. Üdvözlettel, Librederm!

A Biru sampon festés és tél után gyakran jól megmarad

Nem jött rendben

Jó napot, köszönöm, hogy megrendelte termékeinket. Kérjük, forduljon a Wildburrieshez az alulteljesítésért. Üdvözlettel, Librederm!

Ráncos csomagolás, ajándékért nem megy

Miért zöld?

Kis mennyiség ilyen áron

Kedves üzlet. A sampon menta és szakadt csomagolásban érkezett. Gondolod, hogy ez tovább hozzájárul a termék vásárlási vágyához??

Szeretem a sampont. Meglátom, mi lesz a hatása!

Az én csinos. Lássuk tovább a hatást

Nem tudom, mi segített (volt egy sor intézkedésem a haj megmentésére), de a sampon használata közben a haj kevésbé kezdett hullani. A sampon illata kellemes, a haj a ragyogás után. Talán többet veszek. És akinek problémája van a hajhullással, ajánlom kipróbálni.

A sampon érzékeny fejbőrű emberek számára alkalmas, akik allergiás reakciókat léphetnek fel a szilikonokkal, illatanyagokkal, parabénekkel szemben. A zab felületaktív anyagok részeként kíméletes tisztítást biztosítanak. Ráadásul a készítmény tartalmaz panthenolt, avokádóolajat, len, gyömbér, calamus. Az illata természetes, mintha gyógynövényes lenne, nem tolakodó. A haj táplálkozik, erősebbé, fényesebbé válik. Ideális sampon mindennapi használatra. A lányomnak vettem, minden nap mossa a haját, és féltem, hogy káros a fejbőrre és a hajra. Kezdtem rendszeresen használni ezt a sampont, csak jó benyomásokat!

Sampon lóerő, vélemények, összetétel, szakmai vélemény.

Úgy gondolom, hogy a "Horse Power" sampon nem jó sampon. A cikkben megpróbálom elmagyarázni, miért nem szeretem őt..

Keratinegyengető közösségem van kapcsolatban. Az egyik érdeklődő lány feltett nekem egy kérdést a csoportban: „Használható-e a lóerős sampon a keratinegyengető eljárás után?” - erre válaszoltam: „a lóerős sampon lovaknak szól, nem embereknek, és nem használja hajra amellyel keratint készítenek, csak szulfátmentes sampont használnak a keratinegyengítés hatásának fenntartására. " Amire egy egészen más hölgy írta: „Természetesen a kézművesek azt árulják, ami drágább és jövedelmezőbb számukra. Sokan használják a Horse Power sampont, és örülnek a hatásnak, nem úgy, mint ez a szulfátmentes helyettesítőd. Nem válaszoltam azonnal. De később megírtam ezt a cikket.

"Lóerő" sampon.

Ha megértette, miért kell jobbnak lennie a lovak samponjának, vagy ugyanazokkal a tulajdonságokkal kell rendelkeznie, mint egy speciális sampon a keratin kiegyenesítése után?

Sokan beszélnek a "Horse Power" samponról, mindenki tudja. Részben köszönöm a tévéreklámokat Victoria Boney-val. A lányok jó fele természetesen kipróbálta, és valaki még mindig ezt a sampont használja. A vélemények különbözőek. Valaki azt írja, hogy ez jó, valaki nem fért be. Semleges a véleményem a samponról. De biztos vagyok benne, hogy ezért a pénzért, amibe kerül, felvehet olyan samponokat, amelyek jobban megfelelnek a hajának, és azokhoz az eljárásokhoz (keratin egyengetés, színezés, feltöltés), amelyeket korábban.

A sampon eredete Horsepower.

Először is, a név önmagáért beszél - ló sampon. Nem embereknek. Mivel eredetileg lósamponként, ez a termék valóban pompás volt, csak egy kisállat-áruházban értékesítették és teljesen természetes volt, mivel a lovak nem tolerálják a vegyszereket. Valaki elolvasta a kompozíciót, és úgy döntött, hogy kipróbálja magának, megtetszett neki, elmondta egy barátjának, és elindult - szájról szájra. Szó szerint mindenki elkezdte használni. És még én is megmostam a hajam ezzel a samponnal, és határozottan hittem abban, hogy ő a legjobb, de akkor nem voltam mester. De ugyanakkor egy másik intelligens marketinges személy kivágta a chipet. És elkezdett gondolkodni, hogyan népszerűsítse ezt a népszerű sampont a tömegek számára. És előállt: otthagyta az üveget, megtartotta a nevét, de gyökeresen megváltoztatta az összetételt. Mivel nagyon drága volt olyan természetes sampont előállítani, mint régen a lóerős sampont. Ezért egy hétköznapi fogyasztó nem tudott gondolkodni a megtévesztésről - bármelyik üzletben megveszi ezt a sampont, plusz hirdet, mindenki használja, a vélemények jók, ez azt jelenti, hogy a sampon jó.

De sajnos a sampon ugyanolyan háztartássá vált, mint az összes többi márkájú sampon a boltok polcain, és ugyanakkor meglehetősen drága. És ez a csoda - a ló sampon nem mindenki számára megfelelő. Megveszi, úgy gondolja, hogy ez egy csodálatos termék, de valójában a szokásos "olcsó" (értsd: a termék minősége - Szerk.) Samponnal mossa meg a haját, amelyet jól "népszerűsítenek".

A "Horse Power" sampon összetétele.

Nézze meg a szokásos (vagy akár professzionális) sampon összetételét, és hasonlítsa össze a Horse Power samponnal. Vegyünk bármilyen "Horse Power" sampont, és nézzük meg az összetételt (nem írom a márka és a cég nevét).

"Lóerő" összetétel: demineralizált víz, nátrium-laureth-szulfát, nátrium-kookoamfoacetát, nátrium-klorid, glicerin, gliceret-2-kókuszát, ketokonazol, citromsav, polikvaternium-10, parfümkészítmény, metil-klór-izotiazolinon-metil-klór-izotiazolinon-metil-klór-izotiazolinon-metil-klór-izotiazolinolin, élelmiszer-minőségű trimetilén.

A "Horse Power" sampon ára:

Estel CUREX Classic sampon összetétele: víz, nátrium-laureth-szulfát, kokamid DEA, kokamidopropil-betain, decil-glükozid, disztearát, laureth-4, hexildekanol, kitozán-szukcininamid, hidrolizált keratin, nátrium-klorid, polikvaternium-10, aliquoisinizolazolium sav izometil-, butil-fenil-citronellol, limonén, linalool, illatszerek.

Az Estel CUREX Classic sampon ára:

A samponok összetétele körülbelül azonos. A különböző samponok tisztító elemei közel azonosak. A különbség a haj megőrzésére tervezett "adalékokban" rejlik. Nem megyek a kémia szakra. Csak meg kell nézni, gondolkodni és levonni a következtetést. Ez nem azt jelenti, hogy a lóerő sampon teljes egészében természetes alapanyagokból készül. Nehéz a sampont olcsónak nevezni, mivel az összetevők listája rövidebb, mint egy professzionális samponé. Visszatérve a kezdetekhez: nagyon téved az a lány, aki azt állította csoportunkban, hogy állítólag minden fodrász eladja a számukra nyereségeset.

A lóerős sampon előnyei.

Nyilvánvaló, hogy a lóerős sampon értékesítése számomra jövedelmezőbb. De szakemberként ezt soha nem fogom megtenni, mert Megmentem kedvenc klienseim haját. Ezenkívül hozzáértő emberek azt mondják, hogy egy ilyen sampont a lovak számára nem szabad használni..

Vannak speciális samponok a lovak számára, amelyeket kisállat-üzletekben árulnak. Ne feledje azonban, hogy mindkét sampon nem alkalmas hajmosásra keratinegyengető eljárás után. Használjon egy speciális sampont, amelyet a keratin gyártója biztosít.

Kimenet.

Általában a lényeg a következő: lányok, kedvesek, professzionális márkájú samponokat használnak, millió van belőlük, mindenki számára olcsó és drága is. A lényeg az, hogy a professzionális samponok a haj típusának megfelelően választhatók ki: zsíros, száraz, kombinált és problémás fejbőrre. Szeresse magát és a haját. Egy nő számára nincs szebb, mint a jól ápolt haj. Minden professzionális hajápolás és nincs "lóerő". Emberek vagyunk, nem lovak.

Sampon lóerő a haj növekedéséhez - alkalmazás, vélemények

A Horse Force hajnövesztő sampon a Horse Force kozmetikai kampány új terméke, amely szokatlan és provokatív elnevezéssel professzionális hajápolási termékeket adott ki. A marketingfogás teljes mértékben igazolta önmagát, ami miatt a fogyasztók egy gyönyörű és vastag ló sörényhez társultak. Ezenkívül a mindenütt megjelenő reklám azt állítja, hogy ez az eszköz a világ hírességeinek fő titka, amelynek köszönhetően a show-üzlet sztárjai csodálatos, dús hajjal büszkélkedhetnek..

A gyönyörű és ápolt haj minden nő álma, természetes dekorációja, a vonzerő és a nőiesség szimbóluma. De sajnos sokan eszeveszett ritmusban élünk, krónikus stressztől, alváshiánytól, túlterheléstől, alultápláltságtól és vitaminhiánytól szenvedünk..

Mindez a legkedvezőtlenebb módon befolyásolja a haj állapotát. Törékenyekké, unalmassá, élettelenekké válnak és kiesni kezdenek. A hagyományos, feszesítő hatású samponok gyakran nem képesek megakadályozni a legyengült haj elvesztését, majd az egyedülálló innovatív „Lóerő” kerül segítségre, amely a gyártók szerint erőssé teszi a hajat, és visszaadja korábbi erősségének és egészséges megjelenésének..

Ez valóban így van, és el tudja hinni a reklámot? Mit tartalmaz a csodasampon, kinek alkalmas és hogyan kell helyesen használni? Megpróbáljuk megválaszolni ezeket a kérdéseket cikkünkben, és beszélni fogunk az új terápiás sampon összes jellemzőjéről.

Kinek lesz

Természetesen a lóerős sampon csak a név kapcsán kapcsolódik ezekhez az állatokhoz. A mosószert kifejezetten emberek számára tervezték, és semmi köze a ló sörény ápolására szánt állatkamponhoz. A Horse Power márkanév alatt hajápolási termékek egész sorozatát gyártják. Ezek samponok, maszkok, öblítők és balzsamok.

A termék használatának legjobb hatása a következő hajproblémákkal érhető el:

 • Hajhullás (szezonális tényezők vagy krónikus betegség okozza)
 • Túlzott szárazság, ridegség, károsodás
 • Hajcsomók, töredezett haj
 • Az egészséges fény, a szilárdság és a haj térfogatának elvesztése

Ha a fenti problémák egyikével szembesül, akkor használja a Horsepower sampont. A gyógymód rendszeres használata helyreállítja a haj egészségét, helyreállítja a vitalitást és a további mennyiséget. Ezt a hatást a sampon fő összetevői biztosítják, amelyek egyedi tulajdonságait érdemes részletesebben figyelembe venni..

Számos népszerű sampont mutatunk be figyelmetekbe.

Lóerő kollagénnel és lanolinnal

A sampon a következő összetevőket tartalmazza:

 • Lanolin. Ez az összetevő szükséges a haj gyakori mosással történő kiszáradásának megóvásához. A zsírszerű összetevő tulajdonságaiban hasonlít a faggyúhoz. Mosáskor a lanolin felszívódik a fejbőrbe, természetes hidratáltságot biztosítva természetes nedvességmegtartó filmet hoz létre. Ez a komponens lehetővé teszi, hogy sampont használjon száraz és legyengült haj mosására.
 • Szilikon - ez az anyag biztosítja a haj puhaságát, selymességét, egészséges fényét, segít a kusza szálak könnyed fésülésében, egyenletesé és simavá teszi a hajat. A szilikon komponens megvédi a hajat a károsodástól és megkönnyíti a haj ápolását.
 • A kollagén felelős a haj szerkezetének megőrzéséért, teljes hosszában kisimítja tengelyét, véd a lazulástól és rétegződéstől, láthatatlan védőfóliát hoz létre a felületen.
 • A B5 provitamin megelőző komponensként működik, megakadályozva a természetes nedvesség hajhullását és megvédve a kiszáradástól, amikor formázza és forró hajszárítóval szárítja.

Hogyan kell alkalmazni

A sampont nedvesített hajra alkalmazzák, a teljes hosszúságra elosztva, a kompozíciót addig verik, amíg gyengéd habot nem kapnak, miközben a fejbőrt masszírozzák. Végül a hajat jól megmossák. A sampon utáni hatás fokozása érdekében kenhető balzsam - balzsam "Horse Power" a hajadra.

Horsepower hajnövesztő sampon keratin és zab aminosavakkal

Ezt a sampont kifejezetten a haj növekedésének fokozására és a hajhullás megelőzésére tervezték. Speciális tisztító formulája a zabból nyert aminosavakon és a magas koncentrációjú keratinon alapul. A termék ideális, semleges pH-értékű, és nem tartalmaz káros szulfátokat vagy parabéneket, ami lehetővé teszi, hogy gyengéden gondoskodjon a legyengült hajról. A sampon a következőket tartalmazza:

 • Zab-felületaktív anyagok - közvetlenül zabszemekből nyerik. Ezek az anyagok teljesen nem agresszívek, és samponnal együtt használva sűrű és finom krémes habot hoznak létre, amely gyengéden tisztítja a hajat, és nem sérti a bőr gátfunkcióit..
 • Keratin - behatol a hajba, és eltávolítja a szerkezet károsodását, kitölti az üregeket és visszaállítja a hajszál eredeti állapotát. További információ a folyékony hajkeratinról ezen az oldalon - https://moivolosy.com/zhidkiy-keratin/
 • Gyógynövényekből izolált nagy koncentrációjú növényi kivonatok (gesztenye, bojtorján, calamus, chili paprika, gyömbér, len, húr). Ez a gazdag botanikai összetétel erőteljes erősítő hatással bír és serkenti a haj növekedését.
 • Az avokádóolaj esszenciális zsírsavak, vitaminok (A, E, C, PP, B csoport) és nyomelemek teljes komplexét tartalmaz. Ezek az összetevők visszaadják a haj természetes szépségét: selymességet, rugalmasságot és erőt.
 • A panthenol tápláló és erősítő összetevő, amely hidratálja és kisimítja a hajat, megkönnyítve a fésülést és visszaállítva a vibráló fényt a haj teljes hosszában.

Hogyan kell alkalmazni

Ez a termék erősen koncentrált összetevőket tartalmaz, ezért használat előtt ajánlatos először a szükséges mennyiségű sampont hígítani kevés víz hozzáadásával, és csak ezután vigye fel az előnedvesített hajra. Verje fel a sampont, amíg sűrű hab nem jelenik meg, masszírozza a fejbőrt néhány percig, majd alaposan öblítse le a hajat vízzel.

Száraz sampon frissítő hatással és ultrakönnyű formulával

Ez a fajta sampon hosszú ideig friss és tiszta hajat ad, eltávolítja a felesleges zsírosodást és a faggyúfelesleget, megszünteti a kellemetlen szagot és további hajérzetet biztosít a hajnak. Színes hajra száraz sampont ajánlunk, mivel elősegíti a hosszú távú színmegtartást. A természetes összetevők tartalma miatt alkalmas különféle típusú hajra, és a következőket tartalmazza:

 • Kamilla, köles, bojtorján, aloe, csalán, zsálya gyógyító kivonatai. A listát komló, lawsonia, camellia és zsurló kivonatai egészítik ki. A természetes összetevők gyengéden tisztítják és frissítik a hajat, ragyogást és egészséges megjelenést kölcsönöznek neki.
 • Biotin - szabályozza a faggyúszekréció elválasztását, megakadályozza a seborrhea kialakulását, helyreállítja a haj erejét és vastagságát.
 • PP-vitamin (nikotinsav) - behatolva a fejbőrbe, aktiválja a vérkeringést, gazdagítja a hajhagymákat tápanyagokkal és aktiválja a haj növekedését. Ez az anyag jótékony hatással van a haj helyreállítására, megakadályozza a hajhullást, és sok kopaszodás elleni gyógyszerben használják..

Alkalmazási mód

Nem hiába nevezik ezt a fajta sampont száraznak, mivel a terméket speciális dobozokban állítják elő. Használat előtt a kannát erőteljesen meg kell rázni, és a szennyezett hajra kell permetezni. Ezután várjon egy kicsit, és masszírozza a fejbőrt egy törülközővel. A haj tiszta és üde lesz, fésülni kell, a száraz sampon többi része pedig hajszárítóval eltávolítható.

Biotinnal és argininnel

Ez egy professzionális sampon, amelyet arra terveztek, hogy megvédje a sérült hajat az agresszív hőtől vagy kémiai támadásoktól, és gondoskodjon a színes hajról. A mosószer speciális formulája megakadályozza a haj elvékonyodását, erősíti, térfogattal, sűrűséggel és rugalmassággal biztosítja a hajat, ápoltá és selymessé teszi a hajat. A sampon kellemes aromájú, ideális pH-értékű, könnyen leöblíthető. Magába foglalja:

 • Lanolin - természetes védelmet nyújt és védi a fürtöket a kiszáradástól.
 • Kollagén - erőt biztosít a hajnak, helyreállítja annak szerkezetét belülről, hidratál, kiküszöböli a hajszál természetes hüvelyének károsodását.
 • Az elasztin a haj egészségéért felelős természetes fehérje, maximális nedvességet biztosít, védőréteget hoz létre a hajon, csökkenti a faggyútermelést.
 • Biotin - aktiválja a haj növekedését, erősíti őket és megakadályozza a hajhullást.
 • Az arginin egy természetes sav, amely megvédi a hajat a töredezett hajtól és belülről helyreállítja annak szerkezetét. Javítja a hajhagymák táplálkozását, aktiválja a haj növekedését.

Hogyan kell alkalmazni

A sampont nedves hajra osztják, masszírozó mozdulatokkal habosra keverik és néhány perc múlva lemossák.

A lóerő sorozat előnyei

Az innovatív lóerős samponokat a természetes összetevők használatán alapuló univerzális összetétel különbözteti meg. Ez lehetővé teszi, hogy gondosan ápolja haját, biztosítsa annak növekedését, erősítését, védelmét és helyreállítását.

Ennek a sorozatnak a samponjait sokszor tesztelték és tanúsították, ami azt jelenti, hogy teljesen biztonságosak és alkalmasak állandó használatra. Az innovatív termék erősíti a hajat, terjedelmesebbé és vastagabbá teszi a hajat, és nem szárítja ki a fejbőrt, természetes hidratáltságot biztosítva.

A Horse Power samponokat puha és finom állaga különbözteti meg, jól habzanak, jól mossák a hajat és könnyen lemoshatók. A legyengült és színezett haj professzionális ápolására használhatók.

A sampon palackok mennyisége meglehetősen nagy, és a vállalat árpolitikája ezt a terméket a legtöbb fogyasztó számára elérhetővé teszi..

A "Horse Power" samponok költsége a mosószer típusától függ, és átlagosan 380 és 1200 rubel között mozog. Ebből a sorozatból kozmetikai termékeket vásárolhat szaküzletekben, vagy megtalálhatja a gyógyszertárak polcain..

Videó

Vélemények a samponról Lóerő

Nézze meg a videót: Lóerő - sampon, balzsam balzsam, maszk

Vélemények

1. sz. Felülvizsgálat

Nagyon vigyázok a hajamra, és megpróbálom megerősíteni. Néha a stressz vagy az időjárási változások miatt a haj elkezd hullani, majd a lóerős sampon jön a segítségemre. Nemrégiben nyitottam ki, ezt a terméket a stylistom ajánlotta nekem.

Ebből a terméksorból nekem különösen alkalmas egy keratin és zab alapú sampon. Rendszeres használata után a haj annyira fényes és áramló, könnyen fésülhető és formázható, hosszú ideig megőrzi volumenét. Csak tökéletes nekem.

2. sz. Felülvizsgálat

Hosszú betegség után a haj hullani kezdett, száraznak, vékonynak és fénytelennek látszott. Amint felépültem, jobban szerettem volna kinézni, és úgy döntöttem, hogy rendbe teszem a hajam. Egy barátom tanácsolta a hatékony lóerős sampont, nem olcsó, de vettem.

Nagyon tetszett, halkan hat, jó illatú, jól habzik. A haj hamar sokkal ápoltabb lett, kevesebbet esett, élénk fény és volumen volt. A sampon természetes összetevőkből áll, nem szárítja a bőrt és nem okoz irritációt. Nagyon elégedett vagyok alkalmazásának hatásával.

Olesya, Kryvyi Rih

3. sz. Felülvizsgálat

A múlt hónapban a nagy népszerűségnek örvendő Horse Power sampont használtam. Szándékosan vettem, mivel a terméket feszesítő hatású gyógymódként mutatják be. Gyakran festem a hajam, és az vékonyra nyúlik, elvékonyodik, töredezett vége jelenik meg. Nem mondom, hogy a sampon tökéletes.

Igen, a mosószer jó illatú, növényi kivonatokat és egyéb adalékokat tartalmaz, de nem éreztem különösebb hatást a használatából. A haj nem lett erősebb vagy terjedelmesebb, azonban könnyebben fésülhető. De ugyanezt az eredményt a közönséges samponok nyújtják, amelyek sokkal olcsóbbak. Tehát nem vagyok különösebben elégedett ennek a samponnak a használatával..

Az igazság a lóerős samponról - az orvosok véleménye

A "Horse Power" sampon nemrég jelent meg a piacon, de máris tökéletesen bebizonyította magát. Sok vásárló megjegyzi, hogy ez a termék elősegíti a haj vastagabbá, szebbé tételét és a hajhullás megelőzését. Tényleg ilyen jó ez a termék, és vannak-e hátrányai??

Sampon lóerő

A "Horse Power" sampont Oroszországban gyártják, és csak a hazai sztárok vesznek részt ennek a kozmetikai terméknek a reklámozásában. A sampon gyártója újra és újra biztosítja az ügyfeleket, hogy a termék csak természetes összetevőket tartalmaz. Szóval, mik az alkatrészek a termékben??

  Kollagén és lanolin, amelyek segítenek a fürtök megerősítésében és térfogatban. B5-vitaminok, amelyek hozzájárulnak a haj aktív táplálásához. Elasztin és tiazolin, amelyek javítják a fényt és felgyorsítják a növekedést. Keratin a haj növekedésének elősegítésére.

A termékcsalád több sampont, balzsamot és maszkot tartalmaz, és minden terméknek megvan a maga egyedi összetétele, amelyet az ország vezető kozmetikusai fejlesztettek ki. Szinte minden "Horse Power" sampon keratint tartalmaz, amely nemcsak a fürtök erősítésében segít, hanem pozitív hatással van növekedésük felgyorsítására.

Ugyanakkor a "Horse Power" sampont nemcsak gyógyszertárakban, hanem speciális kozmetikai üzletekben is értékesítik..

A sampon előnyei és hátrányai

Természetesen sok vásárló aggódik a Horse Power sampon előnyei és hátrányai miatt. Egy ilyen gyógymód legfőbb előnye egyértelműen a hatás bizonyított hatékonysága. Így például a hajnövekedést felgyorsító termékek rendkívül pozitív véleményekkel rendelkeznek az interneten. Ez a sampon belülről erősíti és táplálja a fürtöket, és az egyedülálló összetétel elősegíti a gyors növekedést. Egyébként a lóerősítő sampon hajnövekedésében helyet kapott a len kivonatának, az avokádóolajnak és a panthenolnak..

A természetes összetevők használata az ilyen termékek másik előnye. Tehát például a sampon hajhullás elleni fellépése az összes alkotóelem természetességén alapul. A kompozícióban lévő elasztin segíti a fürtök táplálását és erősítését, a kollagén pedig belülről helyreállítja a haj szerkezetét.

A termékcsalád változatossága segíti az ügyfeleket abban, hogy hajtípusuknak megfelelően válasszanak sampont és balzsamot. Ezenkívül a "Horse Power" márka különös gondot fordított a nagyobb hajproblémák elleni hatékony küzdelem kialakítására. A termékek listája tartalmazza a sampont és a korpásodást, valamint a fürtök megerősítését elősegítő balzsamokat és a túlzott szárazságot megakadályozó termékeket. Különös figyelmet kell fordítani a jól ismert márka vonalának száraz samponjára. Ez a termék azonnal tisztává teszi a hajat, eltávolítja a faggyút, és pozitív hatással van a bőr PH-egyensúlyának normalizálódására. A száraz sampont nagyon könnyű felvinni, éppen ezért ideális például utazás közbeni használatra.

A Horse Power samponnak vannak hátrányai is, és a vásárlók véleményükben aktívan beszélnek róluk. Milyen hátrányai vannak egy ilyen eszköznek, említik leggyakrabban?

  Túlárazott. Allergiás reakció lehetősége egyéni intolerancia esetén. Napi pénzhiány, amelyek nem hajkezelésre, hanem a fürtök jó állapotának fenntartására alkalmasak.

Sampon lóerő - utasítások

A Horse Power sampon használatának módja nem különbözik más márkájú termékek használatának árnyalataitól.

Javasoljuk, hogy nedves hajra alkalmazza a kompozíciót. Ezt követően meg kell tennie egy kis masszázst a fejbőrön, amíg hab képződik. Ezután a terméket alaposan le kell mosni meleg vízzel..

A sampont mindennap használhatja, amíg az embert érintő probléma megszűnik. Általában a Horsepower sampon már a használat első hetében pozitív hatással van a fürtökre..

Egy ilyen gyógymód hatása nagyon erős, de néha a vásárlók még növelni akarják. Ebben az esetben nemcsak a Horse Power márka bizonyos vonalának samponjait kell használni, hanem balzsamokkal ellátott maszkokat is. Nemrégiben népszerűvé váltak a kapszulák helyreállítása, amelyek a legsúlyosabb sérülések után is néhány nap alatt segítenek a fürtök helyreállításában..

Az orvosok véleménye a lóerőről

Rosszul nő a hajad? Próbálja ki az Aleran sampont a haj növekedéséhez. Részletek itt

☆ Lóerő - csak egy jól közzétett sorozat vagy valóban érdemes hajápolási termékek? Vessünk egy pillantást, és ellenőrizzük a hajamra gyakorolt ​​hatást! ☆

Üdv mindenkinek!

Alaposan tanulmányoztam és megismertem a "Horse Power" márka eszközeit, és szeretnék ma beszélni róluk, és esetleg eloszlatni a reklámmítoszokat.

Szeretnék mesélni az olyan eszközökről, mint:
1) "Lóerő" sampon-kondicionáló
2) Lóerős hajmaszk
3) Hajlakk
4) Hair Resuscitator Horse Power szérum elhagyása keratinnal

Nem egyenként, hanem együttesen használom ezeket az eszközöket, és minden eszköz használatából levonom a következtetést. A felhasználási idő 1,5 hónap, és ideje következtetéseket levonni. :)

Az első gyógymód:

Sampon-balzsam "Horse Power"

Ár - körülbelül 500 rubel.
Térfogat: 500 ml
Hol tudnék vásárolni? városában lévő gyógyszertárakban.

Sok bejegyzést és választ olvastam erre a márkára, sokaknak nem tetszik ez az aranyos csomagolás. És tetszik, a gyártó jó munkát végzett a csomagoláson. Az üveg sampon eredetileg kartondobozban van.

Csomagolás

Maga a samponpalack műanyagból készül, az üveg stabil. Elég nagy. Van egy kép a lóról és a lány fejéről, így összehasonlítják a ló sörényét az emberi szőrrel, természetesen nem magát a szőrt, hanem átvitt értelemben a rugalmasságot, a haj vastagságát és ezeknek az eszközöknek a segítségével történő növelését. :)

Struktúra

A sampon átlátszó, gélszerű. A hajamhoz mindig ezeket a textúrákat választom.

Az adagoló nagyon könnyen használható, nem akad el, nem köp. A fejem egy mosásához elegendő két csap az adagolón.

Gyártó ígéretek

A Horse Power sampon egyedülálló formulája gondoskodik az unalmas, töredezett végekről, hajlamosak a kidőlésre, helyreállítva egészséges és ápolt megjelenést.
A sampon alaposan tisztít, miközben kondicionálja és fényezi a hajat. A hatóanyagok professzionális, kiváló minőségű hajápolást biztosítanak otthon.
Sampon "Horse Power" - a csillagok választása a haj szépségéhez!


Hatóanyagok

 • Kollagén - helyreállítja a haj szerkezetét teljes hosszában, kisimítja a ceramid lemezeket, hidratálja és védi a hajszál természetes hüvelyét.
 • Lanolin - gyakori mosással védi a bőrt a kiszáradástól, megtartja a természetes nedvességet.
 • B5 provitamin - védőfóliát képez, amely megvédi a hajat a nedvességvesztéstől a hajszárítás és a hajformázás során.

Benyomás

Mit vettem észre e sampon használatából? A teljes eszközsor használatával kapcsolatos benyomásaimat a bejegyzés végén fogom kifejezni, és most róla van szó. A sampon a második szappanozáshoz tökéletesen habzik, citromillatú, nem kifejezett, sajnos az aroma nem marad a hajon, bár szeretném.

Hatékonyan és eredményesen tisztítja a sampont, amíg meg nem csikorog. Nem igazán fogadom el a tisztításnak ezt a hatását, mivel az agresszív tisztítástól a finom hajam összekuszálódik. De ennek a samponnak a használatakor nem fordult elő a haj összefonódása, ami meglepett és megtetszett.

A kondicionálás rovására jelen van, de enyhe formában, mivel a hajam, vagy inkább a vége még mindig sérült, nem használhatom a maszkot sampon után, és általában nem fogadom el. Ezért e sampon után mindenképpen az azonos nevű maszkot használom..

Amit még észrevettem a használatából, az egy könnyű gyökértérfogat, ami a hosszú hajamnak nagyon hiányzott.

Hajmaszk Lóerő "Lóerő"

Korábbi bejegyzésemben már beszéltem ennek a maszknak a használatáról egy termo-sapkás duettben, ma pedig beszélni fogok szólóhasználatáról. Ezt a maszkot a gyökerekre kentem, mivel pirospaprika kivonatot tartalmaz, és hosszára, mivel a hialuronsav miatt jól hidratál.

Ár - 450 rubel.
Térfogat: 250 gr
Hol tudnék vásárolni? városában lévő gyógyszertárakban.

A gyártótól

Vitamin komplex és aminosav komplex (Sepicap R):
Megakadályozza a hajhullást.
Fokozza növekedésüket.
Véd az idegen negatív tényezők ellen.
Erősíti a fejbőr védelmi rendszerét.
Megnyugtatja és puhítja a fejbőrt.
A bors kivonat véráramlást vált ki a hajhagymákban, serkenti a haj növekedését és javítja azok táplálkozását. Hialuronsav - segít a hajnak a hiányzó nedvesség szintjének helyreállításában, megkönnyítve a haj fésülését.


Ezt a maszkot eredetileg kartondobozba csomagolták, amely rengeteg információt tartalmaz a maszkról: összetétel, a gyártó ígéretei, a hatóanyagok leírása és maga a maszk.

Struktúra

Nagyon kellemes, olvadó. Meglehetősen vastag, könnyen elosztható a hajon, beborítja az egyes hajokat, nem tűnik el a hajból, mint sok maszk, de rajtuk működik.

Illat

Érzem a vanília édességek aromáját, nagyon finom, szellős. De a pirospaprika kivonat is érezteti magát, és valami maszkosságot a maszkban az orrom is érez. Az aroma nem tolakodó, kellemes. Nem marad a hajon.

Fogalmazás

Hatóanyagok

Bors kivonat - a legszélesebb körű vitamint és ásványi anyagot tartalmazza, amelyek a haj és a bőr sejtjeinek táplálásához szükségesek, véráramlást okoz a hajhagymákban, serkenti a haj növekedését és javítja azok táplálkozását, selymessé, simavá teszi a hajat, természetes ragyogást, puhaságot és ragyogást kap..

Hialuronsav - segít a hajnak a hiányzó nedvesség szintjének helyreállításában, megkönnyítve a haj fésülését.

Alkalmazás

5-20 percig próbáltam tartani a maszkot, és megállapítottam, hogy az expozíciós idő ellenére is ugyanolyan jól működik.

Benyomások

A hajat a maszk alkalmazása után hidratálják, táplálják, jól fésülik, fényesek és nem összegubancolódnak. A hajamnak határozottan tetszett a maszk.

Hair Resuscitator Horse Power szérum lemosás keratinnal

Mivel a hajam vékony és hajlamos a gubancra, mosás után mindig használok: spray-ket, folyadékokat, amelyek segítik a haj fésülését és hidratálását. Samponnal és "Horse Power" maszkkal keratinszerű hajélesztőt használtam.

Ár - körülbelül 430 rubel.
Térfogat: 100 ml
Hol tudnék vásárolni? városában lévő gyógyszertárakban.

A gyártótól

A REANIMATOR mosás utáni ápolásra és hajformázásra szolgál
könnyű kusza nélküli fésülést és gyönyörű frizurát biztosít
a haj sima, folyó, rugalmas, erős, rugalmas, egyenletes felépítésű és gyönyörű természetes fényű
elengedhetetlen a töredezett, törékeny és hő- vagy kémiai expozíció által károsított hajok, valamint a haj mindennapi formázása szempontjából
helyreállítja a sérült hajszerkezetet, lezárja a hajvégeket
megakadályozza az ősz haj megjelenését

Csomagolás

Átlátszatlan fehér üveg, kényelmes adagolóval - spray. Tökéletesen permetezi a terméket, nem tapad. A termék permetezéskor minden szőrre kerül. A csomagolás leírja a termék használatát, hatóanyagait és összetételét..

Struktúra

A spray textúrája meglehetősen zsíros, nem olyan, mint a víz. A Kapus látszatát szoktam használni, egyáltalán nem hasonlít rájuk, fontos, hogy ne vigyük túlzásba, mivel a termék még mindig meglehetősen koncentrált, és a hajat jégcsapokká varázsolja. Mindkét oldalára tettem pár cipzárt. Sőt, a vélemények elolvasása során arra a véleményre jutottam, hogy ha vastag hajra permetezed a terméket, akkor nehéz túlzásba vinni, de a hajam ettől vékony ilyen következtetés)

Illat

A termékben van egy ylang-ilang és köménymag aromája, az aromája, mondhatnám, még fanyar, gazdag. De a haj nem marad, ami tetszik.

Fogalmazás

Speciális tisztított víz, usmaolaj, keratin, feniltrimetikon, behentrimonium-klorid, kvaternium-16 szilikon, undecet-11, butiloktanol, undecet-5, amodimetikon, cetrimonium-klorid, tridecet-12, fekete köményolaj, cetearil-alkohol, amlaolaj, ilang-ilang illóolaj, litsea-cubeba, metil-klór-izotia-azolinon és metil-izotiazolinon illóolaja.


Mint láthatjuk, a készítmény szilikonokat és természetes összetevőket egyaránt tartalmaz.
Nincsenek mesterséges illatanyagok.

Hatóanyagok

Usma olaj - a magas kopaszodás megelőzésére és a sérült fejbőr hajhagymák helyreállítására szolgál.

Keratin - hatékonyan kitölti a keratinlemezek közötti üregeket, helyreállítva a kutikula szorosságát a hajszálon.

Fekete köményolaj - táplálja és erősíti a hajgyökereket. Megelőző intézkedés a bőrproblémák (seborrhea, korpásodás) ellen.

Az argánolaj növényi eredetű szuper antioxidáns, a fiatalság elixírje a haj számára. Ideális a töredezett, sérült, színezett, unalmas, törékeny, porózus, hulló, legyengült haj javításához.

Amla olaj - helyreállítja a sérült hajat, megakadályozza a hajhullást és az ősz hajszálakat, javítja a vérkeringést, regenerálja a sejtek anyagcseréjét és serkenti a haj növekedését, erősíti a gyökereket és a hajhagymákat, enyhíti az irritációt és a gyulladásokat, antiszeptikus védelmet nyújt.

Ilang-ilang illóolaj - lehetővé teszi a bőr megtisztítását a fertőzés mindenféle gócától (beleértve a korpát is).


Benyomás

A permetezés után a hajat könnyebben fésülheti, jól fekszik, engedelmessé és fényesebbé válik, tetszik, hogyan hat a hajamra az egész vonal után. De a spray-t gyakran külön használom. Ezt a szérumot mind a hossza, mind a vége miatt gondozom, bár ajánlott a gyökerekre kenni, azt hiszem, zsírozni fogja őket..

Hajlakk Lóerő

Általában nem használok hajformázó termékeket, de ha fürtöket akarok szerezni, akkor csak hajlakkra van szükségem. Mivel a hajam fürtjei egy órán át tartanak és biztonságosan fejlődnek. Általában Taft lakkot veszek, és nekem ez megfelel, de mivel úgy döntöttem, hogy kipróbálom a hajvonalat, kipróbáltam a lakkot is. Ez a lakk meglehetősen drága számomra, ezért ebből a szempontból értékelni fogom. Ígérjük a hajlakk kezelését is? itt már nem hiszek.

Ár - körülbelül 450 rubel.
Térfogat: 100 ml
Hol tudnék vásárolni? városában lévő gyógyszertárakban.

A gyártótól

Az első gyógyító hajlakk biotinnal, argininnel és D-panthenollal az extra erős tartás érdekében
Szuper erős, hosszú távú rögzítést biztosít a hajnak, megtartja a szél és a nedvesség bármilyen összetettségű frizurájának alakját és térfogatát.

A mikropermetezésnek köszönhetően a lakk egyenletesen oszlik el a hajon, biztosítva a helyreállító anyagok mély behatolását a haj szerkezetébe. Gyorsan szárad, nem tapad és nem nehezíti le a hajat, miközben megőrzi a természetes rugalmasságot és feszességet. Kefével könnyen eltávolítható. Alkalmas minden típusú hajra, beleértve a száraz és sérült hajat is. Professzionális használatra ajánlott.
Rendkívül hatékony javító komplexet tartalmaz a haj állapotának javítása érdekében.


Csomagolás

A lakk hosszú, hosszúkás üvegben van. A design megegyezik az egész sorozattal, ezért a csomagban egy aranyos ló is található. A termékkel kapcsolatos összes információ a palackokon található.
Miután eltávolította a fedelet, egy normál szokásos szórópisztolyt látunk, amely felhővel jól permetezi a lakkot. Legalább jól elkészítettem.

Illat

Az aromája éles, de nem olyan, hogy eltömítené az orrát, és a szem könnyezni kezdene. Emlékszem, ez a Prelest lakkból származott, mire anyám megvette tőlem, de hála Istennek, megszabadult ettől a szokástól. Az aroma meglehetősen gyorsan eltűnik, és nem okoz kellemetlenséget.

Benyomás

A lakk nagyon jól tartja a fazont, míg a fürtök rugalmasak, sűrűek. Nem a széltől fejlődnek ki, szeles időben teszteltem pár ünnepen és sétán. De ami engem felzaklatott, a lakkot nem lehet a hajtól a végéig fésülni, a hajam a lakkozott fürtök után nem fésülhetõ meg, meg kell mosnom a hajam, a taffet nem vétett ezzel, pedig költséghatékonyabb. Emellett nem vettem észre az ápoló tulajdonságokat, vagy talán nem is igazán értettem, hogy a lakk hogyan képes ápolni a hajat. De ezek csak az én csótányaim, a fő cél az, hogy rögzítsék a frizurát, amelyet a lakk hajt végre.

Teljesen elégedett vagyok a sampon, a maszk és a hajamra permetezés munkájával, de úgy gondolom, hogy a House-2-ben reklámozták, ahol a lányok fele, mint tudjuk, meghosszabbított hajjal elrontotta ezt a márkát. Ha jól tudom, az évek során a márka felülvizsgálta termékei összetételét, további hasznos összetevőket adva hozzájuk. Az előző verziót nem tudtam kipróbálni, de erről mégis kellemes véleményem van.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A TOP 10 legjobb sampon zsíros hajra

A túlzott zsíros haj sok problémát okoz: a volumen gyorsan elvész, a haj rakoncátlanná válik és elkezd hullani. Az ilyen típusú viselőket gyakran viszketés, bőrirritáció és korpásodás kíséri.

Hogyan készítsünk nagy fürtöket a közepes hajhoz: biohullám segít!

A nagy fürtök szinte minden nő számára alkalmasak, függetlenül az arc formájától és a haj hosszától.De különösen szépek a közepes hosszúságú hajon..