Legfontosabb / Felépülés

911 hagyma sampon 911 - vélemények

Felépülés

Hagyma sampon 911

Margarita
Moszkva

911 vöröshagyma sampon 911 2019. november 20

Egy bőrgyógyász tanácsolta ezt a sampont. Hat hónapig segített megállítani a fájó problémát - hajhullást és törést. Eddig megálltam és nem kísérletezek. Kizárólag gyógyszertárakban értékesítik, ami számomra a minőségbiztosítás jele. De érdemes figyelni a gyártóra, összekevertem a Mirrolla új, hasonló nevű 911 Onion Emergency termékével. Visszatértem a gyógyszertárba, és meglepetésemre nyomozás nélkül visszaadták a pénzt! Csatolok egy fotót a samponomról

Aida
Moszkva

911 vöröshagyma sampon 911, 2019. január 30

Hagyma sampon, egy barátom tanácsára vettem. Panaszkodtam neki, hogy a haja nagyon mászik, és azt tanácsolta, hogy használja a 911 hagymás sampont. Szeretném megjegyezni, hogy ennek a samponnak sokféle változata létezik, de a bojtorjánolaj hagyma sampont választottam. Valószínűleg gyermekkorom óta tudom, hogy a bojtorjánolaj segít a haj erősítésében, ezért úgy döntöttem, hogy ez a sampon hatékony lesz. Az ár tetszett nekem, meglehetősen demokratikus. A sampon jól öblíti a hajat, amíg meg nem csikorog. A szilikon samponok után minden bizonnyal szokatlan, és úgy tűnik, hogy a haj durva lesz. De szárítás után a haj puha, fényes és ápolt megjelenésű. Tanfolyamokon használtam a sampont. Én egy hónapot, majd egy féléves szünetet használok. Most egyáltalán nincsenek problémák a hajhullással. Jó sampon. Valóban segít megerősíteni a hajat és javítani annak megjelenését.

Arabika
Moszkva

911 vöröshagyma sampon 911, 2017. november 1

A 911 sampon teljes sorából hagymát használtam csalánnal. A haj gyorsan zsírossá vált és ápolatlannak tűnt, barátom tanácsot adott a hagymás sampon csalánnal. Miután elkezdte használni ezt a sampont, a haj teljesen más megjelenést kapott. Ha korábban minden nap hajat kellett mosnom, akkor most hetente kétszer mosok, és a hajam tisztességesnek és ápoltnak tűnik..

Anastasia
Hollandia

911 vöröshagyma sampon 911, 2017. június 18

A 911 vöröshagyma sampon klassz dolog. Szinte minden típusú + balzsamot használtam. Gyermekkorom óta szerettem volna hosszú hajat növeszteni magamnak, de ez nem sikerült, mert állandóan le kellett vágnom a végét. Most rendben van. A haj egyszerűen pompásnak tűnik: egészséges ragyogás és sűrűség jelent meg, gyorsabban nő, mint korábban.

Svetlanka
Szentpétervári vendég

911 vöröshagyma sampon 911, 2017. március 9

911 ikrek hagymás sampont használok a hajam mosására nemcsak a hajhullás kezdetekor, hanem a megelőzés érdekében is. Nagyon szeretem a sampont, ha a veszteség nagyon gyors, akkor 2 hónapos rendszeres használat esetén a haj teljesen helyreáll. És így, megelőző használat esetén a haj sokáig nem esett sokat. Most a haj tökéletes rendben van, ápolt, nem törékeny és mindig jól mutat.

Nastasya
Szentpétervári vendég

911 vöröshagyma sampon 911, 2016. november 19

A haj helyreállításához és a hajhullás megelőzéséhez 1,5 hónapnyi Twins tek 911 Onion sampon használata volt elegendő számomra, kis mennyiségben felvittem a hajamra, és teljes hosszában jól kinyújtottam, rendszeresen lemostam a hajam, sampon után jól mutat, de a hatás természetesen nem az első alkalmazásoktól kezdve, de ilyen csoda nem történik meg, erre később teljesen megszabadultam minden problémától. A sampon ára engem is nagyon boldoggá tett.

Megjegyzések Hasznos a felülvizsgálat? Igen 5 Nem 0

Sofia
Szentpétervári vendég

911 vöröshagyma sampon 911, 2016. október 6

Minden lány tanácsolta nekem ezt a 911 vöröshagymás sampont, amikor a hajam elkezdett omladozni, természetesen kipróbáltam, de nem nagyon reméltem benne, így amikor alig egy hónap múlva normalizálódott a hajam, már meglepődtem. A sampon minden paraméterem és preferenciám szerint megfelelt nekem, jól alkalmazható, habzik, leöblít, a szokásos illat, a haj fésülhető normális, de ez nem annyira fontos, mert a lényeg az, hogy valóban meggyógyítja a hajat. Ezért mindenkinek ajánlom, akinek problémái vannak a hajjal.

Jekatyerina
Moszkvai vendég

911 vöröshagyma sampon 911, 2016. június 5

A 911 hagyma samponnak köszönhetően megmentettem a hajam a szörnyű hajhullástól, már félni kezdtem, a hajam leesett a fejemről a szó szoros értelmében, jó, hogy megvettem ezt a sampont, 1-2 napig elkezdtem mosni a hajamat, és már a második héten észrevettem, hogy a hajam lassan kezd visszaugrani. Majdnem 2 hónapig mostam őket, a hajuk normalizálódott, a veszteség megszűnt, most ugyanazzal a samponnal támogatom őket, 911 hagymát is vettem bojtorjánolajjal, nekem is nagyon tetszett.

Megjegyzések Hasznos a felülvizsgálat? Igen 2 Nem 0

911 vöröshagyma sampon 911, 2016. március 13

Valószínűleg nincs olyan lány, aki ne szembesülne a hajhullás problémájával. Fiatal koromban valahogy szezonálisan estek ki. Ez általában ősszel volt, és néhány hétig tartott. A haj növekedési ciklusai magyarázzák. De a terhesség és a szoptatás után kiesni kezdtek, és a folyamat semmilyen módon nem állt le. Pánikolni kezdtem, azt hiszem, minden fiatal hölgy számára érthető okokból. Az interneten találtam az Onion 911-ről, sokan dicsérték. Úgy döntöttem, hogy vásárolok, és nem bántam meg. Összességében egy hónap alatt valószínűleg csak megmentette a hajam. Továbbra is használom, a haj erősítése mellett finoman ápolja is őket - könnyen fésülhetők, nem villamosítanak, csak illenek. Jó sampon, nagyon boldog vagyok.

Megjegyzések Hasznos a felülvizsgálat? Igen 5 Nem 0

Marinka
Kharkiv vendég

911 vöröshagyma sampon 911, 2016. március 1

Három hete használom a Twins tek márka 911 hagymás samponját, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, észrevehetően javult a hajam, valahogy másképp néz ki, most szeretnék áttérni egy másik saját sorozatukra, mivel a választék nagyon nagy, minden sampon kedvező árú. Ezenkívül sampon vásárlásakor a hagymás balzsamot 911 vettem, csak balzsam nélkül egyáltalán nem a fejem. Most könnyen fésülhetők, és a hajam sem kicsi. Mindenkinek tanácsot adok a minőségi gyártók számára elfogadható áron.

Megjegyzések Hasznos a felülvizsgálat? Igen 3 Nem 0

Christya
Petrozavodszki vendég

911 vöröshagyma sampon 911, 2015. október 4

El sem tudom képzelni, mi lett volna a hajammal, ha nem mossam volna meg 911 vöröshagymás samponnal vörös paprika kivonattal. Egy tengeri utazás után a hajam tönkrement a sós vízben. Minden fésülésnél kidőltek és szakítottak, vagy inkább a haj csak repült a fejéről, féltem, hogy ilyen tempóban mindannyian kidőlnek. Nekem elég volt egy hónapig ezzel a samponnal mosni a hajam, érezhetően erősödtek. Most ajánlom mindenkinek, akinek hasonló problémája van.

Megjegyzések Hasznos a felülvizsgálat? Igen 13 Nem 0

Ibolya
Szentpétervári vendég

911 vöröshagyma sampon 911, 2015. október 4

Nem örülök a hagyományos hajkezelési módszereknek, de valahogy az Onion 911 a fürdőszobában a polcomra került, és úgy döntöttem, hogy lemosom vele a hajam, kiderült, hogy nagyon finom az illata, bár azt gondoltam, hogy borzasztóan büdös lesz. Tetszett, hogy a hajmosás után még balzsammal sem szükséges öblíteni, sima marad, szárítás után pedig engedelmes marad.

Megjegyzések Hasznos a felülvizsgálat? Igen 1 Nem 0

Julia
Kharkiv vendég

911 vöröshagyma sampon 911, 2015. április 15

A vizsgák miatti sok stressz után a hajam nagyon leesett. A gyógyszertárban láttam a Sampont és a balzsamot 911 Onion. A haj sokkal erősebbé vált, fénye és sűrűsége megjelent, sokkal gyorsabban nő, mint korábban. boldog vagyok.

Sabrin
Linevo vendég

911 vöröshagyma sampon 911 2015. február 23

Sokáig megismertem a 911 hagymás sampont, a hajam nagyon hullott, és egy barátom azt tanácsolta, hogy vegyem meg. Hamarosan a haj leesett, és egészséges ragyogás jelent meg. Az illata pedig nagyon kellemes, bár eleinte azt hittem, hogy a hagyma szaga lesz.

Alina-Malina
Uljanovszk vendége

911 vöröshagyma sampon 911 2015. február 23

A hajhullás valószínűleg nem ritka. Magamnak találtam egy gyógymódot, amely segített megállítani. És most, rendben. A hajam szülés után elkezdett kúszni. Általában azt mondják, hogy csak a terhesség alatt másznak. De az enyém, úgy tűnik, nem volt ismeretes. Itt kell megjegyezni, hogy allergiás hölgy vagyok, vagyis nem minden szer felel meg nekem, és nem okoz hisztérikus tüsszögést, viszketést vagy bőrpírt. Szóval némi óvatossággal kipróbáltam ezt a sampont. Hiába féltem. Szóval elkezdtem sampont használni. Körülbelül egy hét után láttam, hogy az elveszett haj egyre kevesebb. És így ment - minden nap kevesebb szőr van a fésűn, egyre nagyobb az örömöm. Sajnálat nélkül búcsúztam el a veszteségtől, és nem fogok unatkozni.) Tehát ajánlom, nem fogja megbánni.)

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

Az "Apotek's" hagymás sampon hatékony gyógymód a gyulladásos fejbetegségek megelőzésére és kezelésére. A C-vitamin és más biológiailag aktív anyagok leggazdagabb forrása, állandó használat mellett, segít a hajhullás ellen. A sampon egy speciális parfümkészítményt tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy mosás után ne aggódjon a hajszaga miatt. Összetevők: Allium Cepa gyökérkivonat, nátrium-lauret-szulfát, dinátrium-lauril-szulfoszukcinát, kokamidopropil-betain, kókusz-glükozid, gliceril-oleát, kokamid MEA, Polyquaternium-7, Laureth-3, Capsicum Annosituum kivonat, retinil-palmitátum Biotin, nátrium-klorid, citromsav, EDTA, metil-klór-izotiazolinon, metil-izotiazolinon, parfüm.

"911 sampon hagyma": áttekintés, összetétel, utasítások

"911 sampon hagyma"

A hajhullás meglehetősen komoly dolog, ezért ebben a helyzetben a helyes döntés az lenne, ha elmegyünk a gyógyszertárba olyan gyógymódot vásárolni, mint a sampon. Természetesen különféle népi gyógymódokkal foglalkozhat a hajhullás problémájának kiküszöbölésével, de minden meglehetősen fáradságos, és állandó időhiány idején jobb, ha megbízunk a kész termékben.

 • Tulajdonságok és az alkalmazás módja
 • Fogalmazás
 • Vélemények

Ma hatalmas választék áll rendelkezésre mindenben, hogy megszabaduljon ettől a problémától. De melyiket választja a hatékony eredmény elérése érdekében? Ezenkívül általában a lehető legnagyobb hatást szeretné elérni, minimális idő- és pénzbefektetéssel. Ebben az esetben azt tanácsoljuk, hogy figyeljen a 911 Onion samponra. A hagyományos orvoslás régóta ajánlja a hagymát, mint kiváló orvosságot a haj helyreállításához - a hagymát zúzává kell őrölni, és 30 percig fel kell kenni a hajra. De nem mindenki mer hagymamaszkot készíteni. Ezért kifejlesztették a 911 hagymás sampont, amely a modern technológiák segítségével magába szívta a hagyma összes jótékony tulajdonságát. Utasítás a csomagban.

Természetesen, mielőtt új terméket használna magán, szeretném megismerni a véleményeket. És ha elkezdjük tanulmányozni az "Onion 911" -ről szóló véleményeket, akkor észrevesszük, hogy közöttük vannak a legkülönfélébbek. Ez azt mondja, hogy bár a sampon nem univerzális, az emberek a legtöbb esetben elégedettek az eredménnyel. Ezért érdemes kipróbálni a 911 vöröshagymás sampont, mert ára körülbelül 5 dollár százötven milliliterenként, és az egészséges haj hatása belőle sokszorosan meghaladja a költségeket. Mindenki megveheti.

Tulajdonságok és az alkalmazás módja

A 911 vöröshagyma sampon beépítette a hagyma összes előnyös tulajdonságát, miközben független maradt a növény sajátos illatától. A fejbőrben történő alkalmazásnak köszönhetően az anyagcsere folyamatok normalizálódnak, a vérkeringés felgyorsul, a hajhagymák sok tápanyagot kapnak és megerősödnek, ráadásul a haj szerkezete helyreáll, megszüntetve a fokozott szárazságot és ridegséget. A 911 Onion sampon kellemes, feltűnő illatú, átlátszó színű és finom textúrájú.

Az alkalmazás módja és ellenjavallatok

A felvitel során a következő szabályt kell betartani: miután a sampont, mint bármely más, nedves hajra alkalmazta, masszírozó mozdulatokkal elterjesztette a fejbőrön és habosította, hagyja három-öt percig a maximális hatás elérése érdekében. Ezt követően a sampont elegendő vízzel le kell mosni. Kerülni kell a szembe jutást, de ha ez megtörténik, alaposan mossa le a szemét vízzel.

Fogalmazás

Az "Onion 911" összetétele mind a szokásos mosószer-összetevőket tartalmazza, mind az egyedi, különlegesen számára kifejlesztett mosószert. A kompozíciót hagymakivonat egészíti ki. A kémiai feldolgozásnak köszönhetően az összes hasznos anyagot kivonták a hagymából és elválasztották a csípős szagtól. A hagyma összetétele javítja a fejbőr vérkeringését, telíti a bőrt vitaminokkal és nyomelemekkel, hidratálja magát a hajat. Kivonatokat tartalmaznak nyírlevélből, komlóból, kamillából, hennából, zsályából, bojtorjánból, árnikából, zöld teából és arany kölesből..

A sampon 911 hagyma összetétele hajhullás ellen

Ezek a növények már régóta kiváló asszisztensek a haj minőségéért és mennyiségéért folytatott küzdelemben, és nincs értelme megismételni, hogy mindegyiküknek pontosan milyen előnyei vannak a hajon és a fejbőrön. Szintén a "911 vöröshagyma sampon" gazdagodik egy vitaminkomplexummal, amely magában foglalja a nikotinsavat, a biotint, a kalcium-pantotenátot, vagyis egy igazi tápláló koktélt a hajhagymák számára. A samponnak gyakorlatilag nincs ellenjavallata, kivéve a két év alatti gyermekek számára történő alkalmazást, valamint az egyéni intoleranciát. Ezért a használat megkezdése előtt tesztet kell végezni az összetevők iránti egyéni érzékenységre..

Vélemények

Az "Onion 911" ismertetőit tanulmányozva a következőket állapíthatjuk meg: egyrészt a sampont kipróbálók többsége elégedett volt a tisztító funkcióval és annak kellemes illatával. Másodszor, többszöri alkalmazás után sokan pozitív eredményt figyeltek meg a hajhullás mennyiségének jelentős csökkenésével. Harmadszor, pozitív hatással volt a haj minőségére - a haj puhábbá, erősebbé és fényesebbé vált. De meg kell jegyezni, hogy vannak negatív vélemények is - néhányan megjegyezték, hogy az alkalmazás után a fejbőr túlzott szárazsága és gyenge hatása volt a hajhullás megállításában. Röviden: a 911 vöröshagyma sampon nem olyan reklámtermék, amely garantálja a kötelező és százszázalékos azonnali sikert, hanem egy valódi gyógymód, amely segíthet a hajproblémákban.

Beszámoló az "AnyuTka0502" oldalról

Irina, Vologda, 27 éves

A terhesség után a haj nagyon elkezdett hullani. Láttam a gyógyszertárban 911 vöröshagyma sampont, és elcsábított a neve és az ára. Most majdnem egy hónapja használok hagymát. Az első használat után a haj ugyanolyan esett, de körülbelül egy héttel azután, hogy elkezdtem vele mosni a hajam, észrevettem, hogy a haj sokkal kevésbé esik ki. Mindenkinek ajánlom. A vélemények csak pozitívak, bárki vásárolhat, az ára kiváló, utasítások a csomagban!

Samponozás előtt és után

Alina, Kemerovo, 34 éves

Mindig is azt akartam, hogy a hajam hosszú legyen, de nem nőtt, hanem folyamatosan szakadt. Gyerekként anyám még egy hajhagymamaszkot is készített nekem. Még mindig emlékszem, hogyan sütött, és erre a szagra is! Amikor megláttam az Onion 911-et a gyógyszertárban, eszembe jutott gyermekkorom. Az eladó biztosította, hogy a sampon nem hagymaszagú. Ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom. És itt vannak a csodák - egyáltalán nem süt, és kellemes illata van! Pár hét múlva észrevettem, hogy a haj selymes, sima, olyan... jól táplált, vagy valami hasonló. A törékeny haj problémája eltűnt. Most két hónapja használom, ezalatt a hajam jól megnőtt, ezért mindenkinek ajánlom az Onion 911-et, aki hosszú hajat akar nőni.

A sampon használatának eredménye: "Osoba" felhasználó fényképe

Margarita, Rostov-on-Don, 30 éves

Diétán ültem, hat hónapig súlyosan korlátoztam magam a táplálkozásban, ennek eredményeként mínusz tíz kilogramm! És mínusz a haj fele. Kár volt. És vitamint vettem, de a hajam tovább hullott. És még egyszer, amikor elmegyek a gyógyszertárba a vitaminokért a hajért, a gyógyszerész azt tanácsolta, hogy próbáljam ki az Onion 911-et hajhullás ellen. Szkeptikus voltam, mert az ára nem túl magas. De úgy döntöttem, hogy kockáztatok. És nem fogod elhinni, két hét napi használat után észrevettem, hogy a haj szinte nem esett ki, és további pár hét múlva megláttam egy fiatal "pelyhet"! Tehát mindenkinek, aki diétázik, ajánlom szépségének megőrzését és megőrzését, a "911 hagyma sampont" a hajhullás ellen.

Alena, Samara, 26 éves

Az Onion 911 a kedvencem! Ősszel és tavasszal folyamatosan szenvedek a fokozott hajhullástól. Számos gyógyszert kipróbáltam a hajhullás ellen, de nem sok eredményt láttam. De az "Onion 911" kellemesen meglepett - egy héttel a hajmosás után nem találtam a fürdőszobában a már megszokott nagy "csomót". Két hét múlva a veszteség megszűnt. Ezért ajánlom az Onion 911 használatát ősszel - tavasszal mindenkinek!

Videó visszajelzés a felhasználótól:

911 hagymás sampon hajhullás ellen

Nincs olyan nő, aki legalább egyszer nem festette volna sötét tónusú szőke haját, és ne próbálta volna világosítani barna haját. A paradox nőnemzeti logika azt sugallja, hogy a természetes sima haj göndörödik és a fürtök irgalmatlanul kiegyenesednek egy vasalóval. Az ilyen kísérletek után a haj szerkezete nem változik jobb irányba. A napfény negatív hatása miatt a haj szalmának tűnik, kiszárítva. Téli fagyos időben a haj is stresszt tapasztal..

Nem minden ápolószer tartalmaz hipoallergén összetevőket, amelyek helyreállíthatják a haj szerkezetét, felgyorsíthatják a haj növekedését és növelhetik a haj sűrűségét. Gyakran azoknak a nőknek ajánlják a különféle szalonkezeléseket, akiknek hajhullása van, vagy egyszerűen rosszul nőnek, amelyek során a hajat speciális készítményekkel kezelik, de ezek rövid ideig hatékonyak is. Az ilyen problémákra jó gyógymód a 911 Onion sampon, amelyet a fürtök állapota alapján választhatunk ki..

Ki részesül a 911 hagymás samponból

A 911 hagyma sampon természetes összetételéből származó előnyök kétségtelenül indokoltak. Az eszköz használata könnyebb, mint a híres hagymamaszkok elkészítése régi nagymama receptjei szerint. Ezenkívül nincs csípős szaga..

Ez a sampon a következő hajproblémákkal foglalkozik:

 • lassú növekedés;
 • másfajta alopecia (hajhullás) a gyógyulás korai szakaszában és szakaszában;
 • unalmas, száraz fürtök;
 • szezonális hajritkulás;
 • hormonális problémák a hajjal szoptatás és terhesség alatt.

A sampon jótékonyan hat, eltávolítja a felesleges faggyút a pórusokból és táplálja a hajhagymákat.

Nagyon fontos az életmód átgondolása, amikor a fejbőrrel és a hajhullással kapcsolatos problémák megkezdődnek: diétát kell kialakítani, kizárva az egészségtelen ételeket, és nagy mennyiségű rostban gazdag gyümölcsöt és zöldséget kell hozzáadni az étrendhez. Igyon több tiszta vizet, hagyjon fel az alkohollal és a dohányzással. Cserélje ki a kávét és a teát alacsony zsírtartalmú erjesztett tejtermékekre.

A depresszió állapota és az állandó alváshiány az egész testben stresszt okoz, amely minden erejét a belső egyensúly fenntartására fordítja, megfosztja a hajhagymákat és a körmöket a tápanyagoktól. Ezért fontos, ha a rossz egészségi állapot elhúzódik, további vitamintáplálási forrásokat kapcsoljon össze az egész test, a haj és a bőr számára - az egyik legjobb lehetőség Perfectil vitaminok.

A jogorvoslat fellépése

A sampon összetevőinek elsődleges feladata a hajhullás problémájának kiküszöbölése. A 911 hagyma sampon nemcsak ezeket a kihívásokat oldja meg. A látható hatás elérése érdekében még mindig a haj növekedését serkentő egyéb szerekkel együtt kell használni.

A 911 vöröshagymás sampon:

 • a fejbőr vérkeringésének stimulálása;
 • a korpásodás mennyiségének csökkentése;
 • hidratálja és puhítja a fejbőrt;
 • kisimítja a hajmérleget, ami simaságot kölcsönöz az egész hajnak;
 • a fejbőr táplálása a terméket alkotó mikroelemekkel;
 • a keratin termelésének stimulálása a sejtekben.

A sampon antibakteriális hatása kiterjed a bőrkiütésekre és gyulladásokra is.

Hagymás sampon fajtái 911

Ha problémái vannak a hajjal, akkor nem lesz felesleges trichológushoz fordulni. Gyakran az ilyen szakember ajánlásainak felsorolása tartalmazza a klasszikus növényi gyógyszerek használatát a haj növekedésének serkentésére. Ezenkívül a trichológus trichoszkóppal elemzi az "alvó" szőrtüszők számát, és olyan eszközöket ír elő, amelyek "felébreszthetik" őket. indítsa el a haj növekedését.

 1. Hagyma sampon 911 bojtorjánolajjal. A termék tulajdonságai a haj erősítését célozzák. A törékeny, töredezett végeknél ez egyszerűen üdvösség. A bojtorjánolaj táplálja a hajat és bezárja a pikkelyeket, így a fürtök simábbá válnak. A samponban található nyomelemek a festett haj színét is befolyásolják, természetes ragyogást kölcsönöznek neki. A bojtorján olaj gyengéd melegítő hatása jótékony hatással van a fejbőrre: javul a véráramlás az edényekben. Meg lehet jegyezni a hagymás sampon baktericid tulajdonságát, amely normalizálja a faggyú szekrécióját..
 2. Hagyma sampon 911 pirospaprika kivonattal. A hajhullás talán legnépszerűbb orvossága a pirospaprika tinktúra. A fejbőrbe dörzsölve azonnal véráramlást okoz a hajhagymákban, ami szinte égő érzés. De abban az esetben, ha 911 sampont használnak pirospaprika kivonattal, a kellemetlen érzés minimálisra csökken, és az alkalmazás hatása egy hónapon belül látható - a haj sűrűsége nő. Kérjük, vegye figyelembe, hogy célszerű ezt a terméket kizárólag a hajgyökerekre alkalmazni, míg a fejbőrnek épnek kell lennie, és jobb, ha a haj végeit tápláló hatású balzsammal kenjük..
 3. 911 vöröshagyma sampon csalánnal. A csaláninfúzió hasznosságát hazánkban sokan ismerik. Nagymamáink a fényesség és a haj sűrűsége érdekében ennek a gyógynövénynek a főzetével is lemosták fürtjeiket. A 911 termék csalánnal történő használata szintén segít a pikkelyes fejbőr kezelésében és csökkenti a korpásodás megjelenését. Ez a sampon jól működik zsíros haj esetén is, amely napi mosást igényel. Szisztematikus alkalmazással a gyökerek térfogata észrevehető.

Fogalmazás

Természetes gyógynövénykivonatok és hagymakivonat - nagy mennyiségben tartalmaznak aminosavakat, illóolajokat és alkaloidokat, amelyek serkentik a vér áramlását a hajgyökerekben, valamint a tápanyagok szállítását.

A PP, B7, B5 és Trilon vitaminok felelősek a legyengült haj helyreállításáért, a gyökerek rögzítéséért és a töredezett haj kezeléséért.

Lauril-szulfátok - nekik köszönhetően a 911 vöröshagyma sampon jól habzik, bár nem vastag. Kellemes aromája és színe van, amelyben nincsenek kémiai festékek.

A kondicionáló és a citromsav hozzáadása segít a haj több napos frissességében, megszünteti a napi használat szükségességét és csökkenti a pazarlást.

A készítmény természetessége ellenére figyelembe kell venni az egyes komponensek egyéni intoleranciáját, és óvatosan kell használni kisgyermekeknél.

Hogyan kell helyesen alkalmazni

A könnyű használat és a hagymás sampon ellenére van néhány sajátosság.

 1. A hagymás sampont a nedves haj teljes hosszában alkalmazzák, majd lemossák. Csak a gyökerekig alkalmazza, és a legjobb hatás érdekében 3-5 percig tartsa.
 2. A hatás megszilárdításához a hagymás sampon után használhat azonos sorozatú balzsamot. Megkönnyíti a fésülést, és jól működik más hajhullási kezelésekkel és más márkák samponjaival.
 3. A bors kivonattal ellátott hagymás sampont 911 nem a hajvégeken, hanem csak a gyökereknél használják. Fontos, hogy ne szárítsuk túl a haj hosszát, hanem stimuláló hatású legyen a tüszőkhöz közelebb.
 4. A 911 Onion sampon gyógyító hatású, ezért nem használható napi ápolószerként, ha kifejezett száraz fejbőrprobléma van. Zsíros haj esetén a hagymás sampon napi használata nem fog ártani - hatékony samponok zsíros hajhoz.

Átlagosan a sampon terápiás hatása az alkalmazás után egy hónappal jelentkezik: a problémás területeken a haj növekedni kezd. Az eredmény megszilárdításához még egy hónapig 911 hagymás sampont kell használnia.

Ha a sampont a korpásodás megszüntetésére használják, akkor 2-3 alkalmazás után a változások láthatók.

Fontos megjegyezni, hogy csak a hajhullás problémájának átfogó megközelítése javíthatja a helyzetet. Figyelnie kell a táplálkozásra, vitaminkomplexumokat szednie, kerülni a stresszt, aktív életmódot folytatni.

Hol lehet vásárolni és hozzávetőleges ár

A 911 vöröshagyma sampon gyógyszertárban kapható. Egy 150 ml-es palack ára 120-200 rubel. Nincs szükség erre a gyógymódra.

Vélemények a hagymás samponról 911

A hajhullás nemcsak a nők, hanem a férfiak és még a gyermekek számára is nagy problémát jelent. Trichológusok szerint 911 hagymás sampont 3 éves kortól lehet használni, ha nincs egyéni intolerancia a komponensekkel szemben.

A neten számos véleményt találhat a sampon pozitív hatásáról, valamint a nem hatékony használatról. De a legtöbb esetben a hajhullás megáll..

Visszajelzés a MissBlack felhasználótól. A sampon használata előtt maszkokat készítettem természetes hagymalével. A termék használatát követő két hónapon belül a hajhullás gyakorlatilag leállt. A haj fényt nyert és kezelhetőbbé vált. A hajnövekedés eredményének fenntartása érdekében ajánlom a sószemcsékkel és a 911-es hajbalzsammal ellátott bozót használatát.

Visszajelzés a 27 éves Elena felhasználótól. Kopaszodni kezdtem, és egy trichológussal folytatott konzultáción megtudtam, hogy a szőrtüszőim „szunnyadó” állapotban vannak. Először a fejbőr tisztítására 911 Tar sampont használtam, majd a hajgyökerekre és ugyanazon márkájú balzsamra egyszerre a haj gyökereire és ugyanazon márkájú balzsamra kentem a 911 Hagymás sampont. Három hét múlva új haj kezdett megjelenni a fején, és a homlokán kopasz foltok nőttek..

Svetlana, 30 éves értékelte. Hajmosás után nagy mennyiségű hajat kezdtem észrevenni a fürdőszoba lefolyójában. Egyik kezelés sem volt hosszú távú hatással a hajhullásra. A természetes sampon hat hónapos alkalmazása után teljesen megoldottam a hajhullás problémáimat. A gyorsabb eredmény érdekében a sampont nedves fürtökön kell hagyni 3-7 percig. Hosszú és sűrű haj, a gyökerek súlyozása nélkül, a zsíros fejbőr hiánya - ez ennek a terméknek az eredménye

Értékelte: Natalia, 23 éves. A festett hajú szőkéknek 911 hagymás sampont kell használniuk ugyanazon sorozat balzsamjával együtt, mert magas a száraz haj kockázata. Kiválasztottam magamnak a hagymás sampont bojtorjánolajjal és a hajam megjelenésével, és a hajhullás problémája 53 nap alatt megoldódott.

Vélemények a samponról, a „Hagymáról” 911-ből?

aki használta. milyen vélemények?

 • Hajápolási termékek
 • * Közösségi szabályok
 • Ki
 • Haj: hajvágás és festés
 • Szem smink
 • Manikűr és pedikűr
 • Divat: ruházat
 • Parfümök és kozmetikumok
 • vegyes cikkek
 • Arcápoló termékek
 • Test termékek

Felhasználói megjegyzések

Nem ezt vettem, nem is volt rá szükség, de egy semleges 911-est vettem ebből a sorozatból.

Ó, pontosan erre van szükségem. A terhesség alatti haj szörnyű erővel elvékonyodik, és semmi különöset nem lehet bevinni

Norm sampon és semleges gyógyszertári illat. Segített férjének hajhullásban. Egyébként hiába kopasz fejet ragyogni 35 évesen

És milyen hagymát vettél911?

Csak természetes kenderolaj sampont használok, nagyon gazdag vitaminokban és nem szárítja a bőrt! Azt tanácsolom mindenkinek, hogy http://organicsharm.ru/

Jó sampon, nagyszerű a hajhullás ellen. Természetesen egy hónapot kellett használnom, hogy a hajam helyreálljon és jól nézzen ki, de az eredmény csak remek. Most havonta kétszer is használom ezt a sampont, hogy fenntartsam a hatást a kezelés után, a hajam pedig egész télen remekül nézett ki, és egyáltalán nem esett le. A fésűt ritkán tisztítom, mert nincs rajta szőr.

Most felkelt a hajam, megvettem ezt a sampont. Tudom, hogy a hagymamaszkok az első terhesség után jól működtek, de az illata... A sampon nagyon jó illatú! A haj, miután jó, úgy tűnik, kevesebbet esik. A gyógyszertárban nem láttam hagymamelleget ((Meg fogjuk keresni!

Szeretem a 911-es cég több termékét: 911 Hagymás sampon - segít megerősíteni a hajhagymákat, ami megakadályozza a hajhullást. Sebopyrox 911 - megelőzésre használom, hogy ne jelenjen meg a korpásodás. Cink 911 - általános tonikként. Mindezeket a samponokat használom, és elégedett vagyok az eredménnyel.

Sokszor hallottam már a hagymás samponról, de az illatáról senki sem beszél. A szag elsősorban engem érdekel, mivel nagyon finnyás vagyok, és nem szeretem a hagyma illatát..

A 911 vöröshagyma sampon egyáltalán nem szagol hagymát. Ebben, ahogy megértem, hagymakivonatokat és gyógynövényeket adnak hozzá, az illata kellemes, nem irritáló. Ha vásárol, akkor vegyen 911 hagymás balzsamot is, illata jobban illik a parfümhöz, és a haj könnyen fésülhető utána.

Furcsa, nagyon szeretem ennek a 911-es sorozatnak a Hagymáját, bár jómagam még nem használtam ezt a sorozatot. De a sampon a szó legvalószínűbb értelmében hűvös. A haj fokozatosan erősödik, és nem esik olyan rosszul!

Maszkokat készítek mustárral, nagyon szeretem

Én is csinálom, és most sampont fogok használni. Megnézem az eredményt)

Nos, akkor várom a visszajelzéseket. )) lehetőleg pozitív))

ó, nagyon remélem, mert rövidre vágom a hajam, levágom a szöszöt, remélem, hogy életben fognak nőni. mint a haj, nem egy luffa! Nos, az első alkalmazáshoz azt mondhatom, hogy a haj puha, engedelmes,!

Nem ismerek róla édesem

Sokat szeretem a 911-et, de még nem próbáltam ki a sampont. A haj a gyógyszertárban, mint a frizura, szintén nem drága.

igen, nekem is tetszik a 911) ott a Badyaga jó, van még a Sebopirox korpás sampon is, szóval remélem, hogy ez is ugyanaz lesz)

Szeretem a babakrémüket is, a lányom kedvence!

hú, nem is hallottam, hogy van még krémük is!)

találat a keresőben, meglátod a gyereksorozatot.

röviden és oroszul - kuynya

e-enyém. az interneten mindenki dicséri!

mind veszteséggel szenvednek.

Elkezdtem használni az ampullák ára 500 rubel állandó di light nézd meg magad.

Nos, most ez nem annyira veszteség, de szeretném, ha újak nőnének) és 500r. ez 1 ampulla, vagy hogyan?

Amikor használtam, az új alvó izzók elkezdtek nőni... annyi fegyver a fejemen)))

azok. 10 ampulla 500 dörzsölje. vagy 5000?

igen 10 ampulla -500 rubel

keresse meg a városát, ha nem találja meg, dobja a kártyára - pólusokkal küldöm

holnap megyek a városba, elmegyek a szalonba, nézzétek!)

jobb szürke mentollal... azt is mondják, hogy a fekete férfi - veszteségtől jó.

régen eladtuk őket a parfümvezérben és a riv gosh-ban... de most nem (((

911 - feküdtem, hogy megkérdezzem.

ne veszítsen el úgy, hogy nem tudok oda beírni - írjon ide

Irin, elfelejtettem valamit kibaszni az apmoolokról, most van egy másik problémám - fogak és orvosi vizsgálat, ezért minden nap ingatag vagyok és mindent elfelejtek)))) Karolinka is megint megbetegedett, az a probléma, hogy teljesen hiányzik! és a töltés rovására... nem utasítanám el)))

valami nem jég, de előtte hagymát vettem, de egy másik társaságtól sokkal jobban tetszett.

rohadtul... már vettem... remélem, hogy ez segít nekem)))

911 hagymás sampon (hajhullás ellen, pirospaprikával és bojtorjánolajjal)

A hajhullásnak van egy nagyszerű gyógymódja - a hagyma. De a csípős szag miatt nem túl kényelmes használni. De a közelmúltban megjelent a piacon egy alternatíva - 911 hagymás sampon. Ebben a cikkben részletesen beszélünk róla.

Mikor ajánlott a 911 vöröshagyma sampont használni

Valószínűleg nem olyan személy, aki soha nem találkozott volna a hajhullás problémájával. Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő. A probléma megoldása érdekében a "TWINS Tech" cég 911 hagymás sampont fejlesztett ki, amelynek véleménye többnyire pozitív. Valóban megakadályozza a kopaszodást, és számos kellemes mellékhatása van..

Mikor ajánlott használni a terméket:

 • Szezonális hajhullás ellen.
 • A haj sűrűségének helyreállítása terhesség és szoptatás alatt.
 • A hajhullás megelőzésére.
 • Ha a növekedés lassú vagy hiányzik.
 • Amikor a haj alultáplált.

A hagymás sampon komplex terápiában is alkalmazható a különböző típusú alopecia kezelésében.

Ez a sampon a híres hagymamaszk megtestesítője, de csak kellemes, nem feltűnő illata van. Sokkal kényelmesebb használni, mivel nincs szükség további előkészületekre. Ennek az eszköznek több változata van..

911 hagymás sampon hajhullás ellen

A hajhullás elleni 911 hagymás sampont egyszerű, hatékony és megfizethető termékként pozícionálják. Hatékonysága elsősorban összetételének köszönhető. A nátrium-lauril-szulfát mellett számos hasznos összetevőt tartalmaz.

A 911 vöröshagyma sampon összetétele:

 • Hagymakivonat
 • Nyírlevél
 • Komló
 • Kamilla
 • Csalán
 • Arany köles
 • Árnika
 • Zöld tea
 • Zsálya

A termék vitaminkomplexumot is tartalmaz, beleértve a biotint (B7). A haj növekedése és erősítése lehetetlen ezen elem nélkül..

A cselekvés azt jelenti:

 • Megakadályozza a hullást.
 • Felgyorsítja a növekedést.
 • Hidratálja a fejbőrt.
 • Jól tisztítja a hajat.
 • Fényt, rugalmasságot ad a hajnak.
 • Megoldja a száraz végek problémáját.

A sampon átlátszó, enyhén sárga árnyalattal. Átlagos konzisztencia. Jól habzik, gazdaságos fogyasztás. Jól mossa a hajat, még olajmaszkokkal is nehézségek nélkül megbirkózik. Alkalmas irritációra és szárazságra hajlamos érzékeny fejbőrre.

911 vöröshagyma sampon vörös borssal

A 911 piros paprika hagymás sampon két legnépszerűbb összetevőt ötvöz a hajhullás elleni küzdelemben. A bors kivonat segíti az alvó szőrtüszők felébresztését, vastagabbá és teltebbé teszi a hajat.

A termék összetétele:

 • Hagymakivonat
 • Bors kivonat
 • Vitamin komplex
 • Kamilla
 • Aloe vera
 • Zöld tea
 • Henna
 • Árnika

Ne használjon paprikás sampont, ha irritáció, karcolás vagy egyéb bőrkárosodás van a fején.

A cselekvés azt jelenti:

 • Harcol a kopaszság ellen.
 • Serkenti a vérkeringést.
 • Felgyorsítja a haj növekedését.
 • Felébreszti a szunnyadó izzókat.
 • Harcol a korpásodás ellen.

Annak ellenére, hogy bors van a készítményben, a sampon nem égeti meg a fejbőrt. A termék állaga közepes, színe átlátszó. A pirospaprikás termékek sajátossága, hogy szárítani tudják a hajat. Ezért, ha ilyen probléma merül fel, sampont csak a gyökérrészre kenhet, a végeit pedig olajjal vagy hajbalzsammal fedheti be. Vagy előnyben részesítsen egy bojtorjánolajjal ellátott szerszámot.

911 vöröshagyma sampon bojtorjánolajjal

A 911 hagymás sampon bojtorjánolajjal nemcsak a hajhullás problémáját oldja meg. Hatékonyan javítja őket, helyreállítja a sérüléseket és helyreállítja a rugalmasságot. Ez a legjobb gyógymód száraz, sérült, színezett hajra.

A hagyma-bojtorján sampon összetétele:

 • Bojtorjánolaj
 • Hagymakivonat
 • Vitamin komplex
 • Gyógynövénykivonatok

A bojtorjánolajjal ellátott eszköz gyengéden és gyengéden tisztítja a bőrt és a hajat, a természetes védőréteg megzavarása nélkül. Használható érzékeny fejbőrre.

A cselekvés azt jelenti:

 • Megakadályozza a hajhullást.
 • Normalizálja az anyagcsere folyamatokat a fejbőrben.
 • Enyhíti a szárazságot.
 • Segít a törékenység és a hasadás kezelésében.
 • Egészséges megjelenést és fényt kölcsönöz.
 • Serkenti a haj növekedését.

A bojtorján sampon igazi üdvösség, ha a haj megsérül és nagyon kihull. Egy eszköz egyszerre két problémát fog megoldani.

Hagyma sampon 911: használati utasítás

Az alkalmazás módjának nincsenek sajátosságai. A terméket ugyanúgy használják, mint más gyógyszeres samponokat..

Hogyan kell használni a hagymás sampont:

 1. A hajat nedvesíteni kell vízzel.
 2. Nyomjon ki kis mennyiségű sampont és habozzon a tenyerébe.
 3. Vigye fel a fejbőrre, masszírozza és öblítse le.
 4. Habozzuk újra a sampont a tenyerünkben, dörzsöljük be a fejbőrbe, a maradékot osszuk el a haj hosszában.
 5. 5 percig bírja.
 6. Mossa le meleg vízzel.

Kívánt esetben kenje fel a hagymamelleget, amely a termékcsaládban is elérhető. Fokozza a sampon hatását és megkönnyíti a haj szétválasztását.

Ha a termék a szemébe kerül, öblítse le bő vízzel. Milyen gyakran kell alkalmazni a gyógymódot? Minden alkalommal, amikor mossa a haját, függetlenül attól, hogy hetente egyszer vagy naponta végezzük-e. De a hajhullás problémájával tanácsos 3 nap alatt legfeljebb 1 alkalommal mosni a hajat.

Hagyma sampon ára 911

A hagymás sampont költségvetési eszköznek tekintik, és sokkal olcsóbb, mint sok működés közben lévő analóg. A költségek 120-200 rubel között mozognak. Moszkvában a 911 hagymás sampon ára a legmagasabb, és egyes gyógyszertárakban meghaladja a 200 rubelt is.

A legolcsóbb termék Szentpéterváron található, ahol 150 ml-es palackonként 911 hagymás sampont vásárolhat 140 rubelig.

Hagyma sampon 911: vélemények

Minden ősszel kihull a hajam, és nagyon. Anya már régóta mesél a hagymás samponról, de én nem mélyedtem el benne. Aztán megláttam a gyógyszertárban, és azonnal eszembe jutott. Már egy hete a fésűn való használat után érezhetően kevesebb lett, most teljesen leálltak az ömléssel.

A haj nagyon nehezen esett. 3 hónapig különféle eszközöket használtam. Csak a hagymás sampon segített abban, hogy megbirkózzak a problémával, és nagyon gyorsan. Haját is fényessé tette. És mindezt olyan nevetséges áron.

Amikor fiatalságomban kiesett a hajam, hagymából álarcokat készítettem. De a szag utánuk nagyon sokáig fennállt, és minden alkalommal megjelent, amikor megnedvesítetted a fejed. Amikor megláttam a hagymás sampont, azonnal bevettem. Ugyanúgy működik, talán még jobban is. Nekem úgy tűnt, hogy az első mosás után a szokásosnál kevesebb haj maradt a fésűn.

A hagymás sampont az androgén alopecia kezelésén kívül alkalmazták. A tricholológus adott nekem egy listát azokról az eszközökről, amelyekkel ajánlott hajat mosni. A hagymás sampon volt a legolcsóbb, és mivel nagyon jól töltöttem, én választottam. Mi segített pontosan - nem tudom, a kezelés hosszú volt, és sok gyógymódot alkalmaztak. De megszoktam a sampont, és még mindig rendszeresen használom, hogy az alopecia ne jöjjön vissza.

Nagy reményeket fűztem ehhez az eszközhöz, de sajnos nem működött. Szörnyű allergia kezdődött, kiütés ment le a fejbőrön. De ez az én hibám, előre kellett tesztelnem, tehát nem ez az első alkalom, és nagyon allergiás vagyok. És így a termék elég jónak tűnik, jól habzik, az illata könnyű.

Hagymás sampont használtam pirospaprikával a haj növekedésének felgyorsítására, mivel a hajam gyakorlatilag nem nő. 3 hónapig mostam a hajam, sokkal vastagabb, fényesebb lett és javult az általános állapot, de nem láttam nagyon gyors növekedést, ha csak egy kicsit is.

A hajam története nagyon hosszú. Először egy sikertelen perm, majd hosszú kezelés a sérült hajra és a hajhullásra. Hajmezoterápiát, orvosi maszkokat csináltam, különféle vitaminokat ittam. Bojtorjánolajjal hagymás samponnal mostam meg a fejem. Hat hónappal később visszaadtam a fürtjeimet, de most sokkal rövidebbek, sokat kellett vágnom. De másrészt nagyon gyorsan nőnek, szerintem a hagymás paprikás sampon miatt.

A hagymás sampon hatékony gyógyszer a hajhullás ellen, amelyet könnyű és kényelmes használni. Számos gyógyszertárban értékesítik, receptre nincs szükség, és olcsó. A sampon fajtái lehetővé teszik a legmegfelelőbb lehetőség kiválasztását, a haj jellemzői és állapota alapján.

Haj- és fejbőrápolás: Samponok: 911

Vélemények a kozmetikumokról a "Samponok" címszó alatt

Sampon zsíros hajra tejszérummal a "Zeytun" -tól

Egyéb rovatok:
Testápolás Haj- és fejbőrápolás Kéz- és körömápolás Fényvédők Arc- és nyakápolás Lábápolás Baba kozmetikumokDekoratív kozmetikumok Kozmetikumok terhes nőknek és anyáknak Szőrtelenítő termékek Parfüm kozmetikumok férfiaknak Rovarriasztók
Teljes katalógus

A webhely anyagai tájékoztató és oktatási célokat szolgálnak. A szerkesztők véleménye nem egyezhet a szerzők véleményével. A SIA "ALP-Media" és a szerzők írásbeli beleegyezése nélkül tilos az oldalak újranyomása. A szerzők és a kiadó jogai védettek.

A projektről | Versenyek Social Directory | Linkek

A webhely anyagai tájékoztató és oktatási célokat szolgálnak. A szerkesztők véleménye nem egyezhet a szerzők véleményével. A SIA "ALP-Media" és a szerzők írásbeli beleegyezése nélkül tilos az oldalak újranyomása. A szerzők és a kiadó jogai védettek.

A 911 hagymás sampon használata a hajhullás összetételére, vélemények

A hajhullás gyakori probléma, amely mindkét nemet érinti.

A kopaszság elleni küzdelmet évekig lehet folytatni, és ebben az esetben olyan gyógyszert kell választania, amely segít megerősíteni a hajgyökereket, helyreállítani szerkezetüket, és ugyanakkor a legkevesebb ellenjavallatot és meglehetősen költségvetési árat kínál.

Ezek a termékek jogosan tartalmaznak 911 hagymás sampont, amelyet kifejezetten a hajhagymák munkájának megerősítésére és stimulálására fejlesztettek ki.

Amikor a 911 vöröshagyma sampon előnyei

A 911 hagymás sampon hasznos a fürtök túlzott elvesztése esetén, amely külső és belső káros tényezők hatására is bekövetkezik.

A gyártó ezt az eszközt ajánlja azoknak, akik nem elégedettek a fürtök lassú növekedésével, fokozott szárazságával és vitalitásának hiányával..

Pozitív véleményeket lehet hallani erről a kozmetikumról azoktól a lányoktól, akik a szülés utáni hajhullás megszüntetésére használták..

Fogalmazás

Az Onion 911 márkanév alatt található sampon összetételét nemcsak a mosószerek szokásos összetevői képviselik, hanem a speciálisan kiválasztott növényi kivonatok, további nyomelemek és vitaminok is.

Erősítő, alakformáló és hajnövekedést fokozó hatást nyújtanak a kivonatok:

 • Luke;
 • Nyírlevél;
 • Csalán levél;
 • Kamilla virágok;
 • Arany köles;
 • Komló;
 • Árnika;
 • Bojtorján;
 • Zöld tea;
 • Zsálya.

A készítményt dúsítják aloe géllel, niacinnal, biotinnal, kalcium-pantotenáttal, citromsavval is.

Ebben a mosószerben a hagymaszag teljesen hiányzik, a sampon használatakor, amint azt a gyártó biztosítja, csak könnyű, feltűnő és kellemes illatot fog érezni.

A 911 Your Rescue Service védjegy samponját az orosz TWINS Tech cég gyártja Moszkvában.

A gyógyszert 150 ml-es palackokba csomagolják, 15 és 25 fok közötti hőmérsékleten tárolható.

farmakológiai hatás

A hagymalé vagy a hagymakrém sok maszk alapjaként szerepel, amelyek segítenek megállítani a hajhullást. Az ilyen maszkok természetesen felhasználása kétségtelen előnyökkel jár - a fürtök megerősödnek, erőt, selymességet és ragyogást kapnak.

A forró zöldség ezen akciójára épül fel a 911 hagymás sampon.

A speciálisan kiválasztott kompozíció lehetővé teszi:

 • Normalizálja a fejbőr és a hajhagymák cseréjét;
 • Növelje a tápanyagellátást a fürtök lovainak;
 • Helyezze vissza a túlzott szárazságra és törékenységre hajlamos hajat;
 • Óvatosan tisztítsa meg a fejbőrt, a természetes egyensúly megzavarása nélkül.

A 911 Onion sampon többféle változatban kapható. A klasszikus összetétel mellett vásárolhat olyan terméket, amelybe pirospaprika kivonatot, bojtorjánolajat vagy csalán kivonatot vezetnek be.

A készítmény további összetevőkkel történő gazdagítása fokozza a gyógyító detergensoldat farmakológiai hatását.

Az alkalmazás jellemzői

A hagymás sampon univerzális sampon, ezért nincsenek különleges utasítások a használatához. A haj erősítésének és növekedésének fokozásának hatása megnő, ha a samponozás során az alábbi szabályokat követi:

 • Nedvesítse meg előre a hajat, hogy minden szál nedves legyen;
 • Kis mennyiségű sampon oszlik el a fürtökön és a fejbőrön, célszerű jól megdörzsölni és habosítani;
 • Feltétlenül várjon legalább 5 percet, mielőtt lemossa a kompozíciót a fürtökről.

A 911 vöröshagyma sampont annyiszor használhatjuk, ahányszor csak szükséges.

Vannak, akik az első használat után rossz szappanozást és fürtök gyors szennyeződését veszik észre. De általában ez a probléma a haj helyreállításának második hetében megszűnik..

Az olajos szálak tulajdonosai megjegyzik, hogy miután elkezdték használni a hagymás sampont, már nem volt szükségük a hajmosásra naponta..

Ellenjavallatok

Az Onion sampon összetétele enyhe és biztonságos minden összetevő számára. Ebben a tekintetben a két évesnél fiatalabb gyermekek mellett nincs különösebb ellenjavallat alkalmazása..

Az egyetlen dolog, amelyet figyelembe kell venni a jogorvoslat első használatakor, az intolerancia reakciók kialakulásának lehetősége.

Hol lehet megvásárolni a terméket

A hagymás sampon meglehetősen gyakori hajkozmetikum, így a nagyvárosok lakóinak biztosan nem lesznek problémái a megvásárlásával..

A "911 Your Rescue Service" védjegy termékeit mind a szokásos gyógyszertárakban, mind az interneten keresztül értékesítik.

Dokumentumok

A "911 Your Rescue Service" védjegy alatt gyártott vöröshagymás sampont tanúsították, amelynek eredményei szerint megállapították, hogy a termék megfelel a TR CU 009/2011 "Az illatszerek és kozmetikai termékek biztonságáról" követelményeinek..

A Nutrikap étrend-kiegészítő, amely 911 hagymás samponnal együtt jó eredményeket fog eredményezni, jól segít a hajhullás ellen is..

Vélemények

Svetlana, 26 éves, Moszkva.

„Lányom születése után kezdtem észrevenni, hogy minden egyes alkalommal egyre több szőr marad a fésűn, és minden mosás a szálkötegek összegyűjtésével végződik az egész fürdőszobában. Általában rájöttem, hogy ideje keresnünk a haj helyreállításának módjait.

A maszkokat azonnal elutasítottam, mert nem maradt idő rájuk egy kisgyerekkel. Úgy döntöttem, hogy feszesítő sampont használok, és a legolcsóbb a 911 Onion volt.

Egy hónapig használtam, és valóban sokkal erősebb lett a haj, de újabb probléma jelent meg - korpásodás.

Most megpróbálom fokozatosan helyreállítani a hajam korábbi egészségét, de úgy gondolom, hogy időben elkezdtem használni a Hagymás sampont, különben trichológusnak kellett volna kezelnem ”.

Inga, 31 éves, Szentpétervár.

- Karcsúbbá válni próbáltam több hétig meglehetősen szigorú diétákat tartani, és ez segített abban, hogy könnyebbé tegyem az alakomat. De egy másik probléma jelent meg - nyilvánvalóan a vitaminok hiánya az étrendemben rossz hatással volt a hajamra, egyszerűen olyan mennyiségben kezdtek kidőlni, ami megrémített.

Sok terméket kipróbáltam, ezek professzionális samponok és saját készítésű maszkok. De csak 911 vöröshagymás vöröshagymás samponnal voltam megelégedve.

Ezt követően a hajhullás megállt, és a fürtök sokkal gyorsabban növekedni kezdtek, további bónusz a lágyságuk és a sampon kellemes illata. Amíg nem keresek más gyógyszereket kopaszság ellen ".

Nyikolaj, Omszk, 36 éves.

„Hagymás sampont ajánlottak nekem, hogy trikológust alkalmazzak az androgén alopecia kezelésének egyik eszközeként.

Nagyon sokáig helyreállítottam a hajam, és mind a külső, mind a belső készítményeket meglehetősen nagy csoportban használtam, és nem bánom meg egy kicsit.

Most visszahúzódó hajszálam sokkal kisebb méretűvé vált, és a kandallójában a haj erősebbé, vastagabbá és keményebbé vált..

Úgy gondolom, hogy a probléma megoldásának átfogó megközelítése segített, de azért időről időre használok hagymás sampont, mert még nem vagyok kész kopaszra válni. ".

Alla, 28 éves, Szocsi.

„911 hagymás sampont ajánlott nekem a szomszéd, mint olcsó és hatékony eszközt, amely elősegíti a haj növekedését és megállítja a túlzott hajhullást. De, sajnos, ez a sampon nekem egyáltalán nem felelt meg.

Az első használat után kiütés jelent meg a fején, és éles viszketés kezdődött, alaposan ki kellett öblítenem a fejbőrt, és antihisztamint kellett innom.

Valószínűleg az a lényeg, hogy a testem több tucat különböző termékre reagál allergiás reakcióval, és nyilvánvalóan ez a sampon tartalmazta az egyiket. ".

Marina, 27 éves, Jaroszlavl.

„A fürtjeim erejének és megjelenésének romlása egy sikertelen kiemeléssel kezdődött. Nyilvánvalóan rossz mestert választottam, mert szó szerint egy nappal a festés után a hajam nehézség nélkül kezdte elhagyni a fejemet, ráadásul a fejbőr iszonyatosan viszket.

Eleinte különféle nyugtató és hidratáló maszkokat használtam, majd elkezdtem a haj helyreállításának módjait keresni.

Elég drága eszközöket használtam, de mivel a fürtök megerősítésének folyamata sokáig tartott, költségvetési lehetőségeket kellett keresnem a samponokhoz. És az Onion 911 is ezek közé tartozott.

Használata előnyös volt, most kevés fürt hull ki, és maguk a szálak is természetes fényt és puhaságot nyertek. ".

Anastasia, 35 éves, Murmanszk.

„Az orosz Twins Tech cég által gyártott kozmetikai termékek sora segített abban, hogy megbirkózzak a fürtjeim sűrűségének romlásával és lassú növekedésével. És a 911 vöröshagyma sampon is közéjük tartozott..

A kozmetikumok hat hónapos használata után a fürtjeim megerősödtek, sokkal erősebbé, vastagabbá váltak és különösen örültem gyors növekedésüknek, remélem, hogy a hosszú fonatról alkotott álmom hamarosan valósággá válik. ”.

Julia, 31 éves, Oryol.

„A 911 vöröshagyma sampon csalódást okozott nekem. Ezt a változást a fürtökkel, amelyet a gyártó megígért, nem láttam.

A hajam folyamatosan növekszik, egyre gyorsabban, és megértem, hogy a probléma valószínűleg a testben rejlik..

Remélem, hogy hamarosan kiválasztom a teljes vizsga idejét ".

Vlagyimir, 40 éves, Moszkva.

„40 éves kora felé a fejem bőre helyenként kezdett megmutatkozni, abszolút nem akartam kopaszodni az idő előtt, ezért hatékony eszközöket kezdtem keresni a hajam erősségének helyreállítására.

A drága samponok nagy részét nem engedhettem meg magamnak, ezért a gyógyszertárban vásároltam az Onion 911-et.

Nem mondom, hogy a probléma teljesen megoldódott, de ennek ellenére azt veszem észre, hogy a haj nagyságrenddel kevesebbel esik le ".

Miroslava, 24 éves, Rostov on Don.

„Rendszeresen hagymamaszkokat készítettem, erősíteni akartam a hajgyökereket, megszabadulni a törékenységtől és fokozni a szálak növekedését. És megcsináltam. ez a sajátos szag megnehezítette az ilyen gondozás teljes élvezetét.

911 Onion sampont vásároltam állandó használatra, és úgy tűnik számomra, hogy használatának eredménye majdnem megegyezik a hagymás maszkokéval. Az egyetlen hátránya, hogy gyorsan véget ér ".

Nadezhda, 39 éves, Kurszk.

„A bojtorjánolajjal készült 911 hagymás sampon nem feltűnő illatú, könnyen kimosható a hajból, megpuhítja és ami a legfontosabb, valóban erősíti a fürtök gyökereit..

A hajhullás mennyiségének észrevehető növekedése tavasszal kezdődik, és ekkor kezdtem el egymás után három éve kozmetikumokat használni ennek a sorozatnak a hajában.

Elégedett vagyok a hajam állapotával, és remélem, hogy nem kell drágább készítményeket keresnem ”.

Összehasonlítva az emberek véleményét, akik használják az Onion 911 sampont, megállapíthatjuk, hogy ez az eszköz valóban segít a legtöbb esetben.

A haj, miután megerősödik, vitalitást nyer, gyorsabban kezd növekedni.

A hagyma sampon fő előnyei a következők:

 • Alacsony költségű;
 • Napi és folyamatos használat lehetősége;
 • Könnyű aroma;
 • Jó öblítő képesség;
 • A fejbőr és a haj hatékony tisztítása a szennyeződéstől;
 • Nincs ellenjavallat;
 • Alkalmazás lehetősége terhesség alatt és a szoptatás teljes időtartama alatt;
 • Gyors megjelenése az alkalmazás első eredményeinek.

A hagymás sampon hátrányai a következők:

 • a korpásodás valószínűsége;
 • a kívánt eredmény hiánya néhány embernél, aki ezt a gyógyszert használja;
 • szárítás és a fürtök merevsége.

Azt kell mondanom, hogy a felsorolt ​​hátrányok közül sok a helytelen használat miatt merül fel, ezért mindig figyelmesen olvassa el az utasításokat.

Természetesen a test és a bőrsejtek egyéni immunitással rendelkeznek minden kozmetikai termék összetevőivel szemben, és ez alól a Hagymás sampon sem kivétel..

A hagyma sampon 911 olyan kozmetikum, amely valóban a gyártó által megadott módon működik.

De ha nem látja a két vagy több hétig tartó használatának hatását, vagy fokozott a szárazság és a korpásodás, akkor ne tegye ki a haját további vizsgálatoknak..

Olyan gyógyszert kell választania, amely nem okoz ilyen negatív mellékhatásokat.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Miért viselkedsz így? Különös férfi frizurák

Válogatás a legmenőbb, szokatlan és legfurcsább férfi frizurákból és frizurákból. Nos, a lányok sok mindent megengedhetnek maguknak, de mi marad a srácoknak?

Milyen színű festék legyen a férfiaknak 2020-ban?

2020 a fehér fém patkány ideje. A kínai horoszkóp szimbólum fehér színezése azonban nem indokolja a szőke teljes átfestését. Egészen más színek lesznek divatosak!