Legfontosabb / Vaj

Perfectil

Vaj

Perfectil

Értékelés 4.1 / 5
Hatékonyság
Árminőség
Mellékhatások

Perfectil (Perfectil): 9 vélemény az orvosokról, 20 vélemény a betegekről, használati utasítás, analógok, infografikák, 1 kiadási forma.

Orvosok véleménye a perfekcióról

Értékelés 5,0 / 5
Hatékonyság
Árminőség
Mellékhatások

A "Perfectil" gyógyszert trichológusként használom a hajhullás ellen. Jó hatás figyelhető meg diffúz telogén alopecia esetén, külső készítményekkel kombinálva. Kényelmes kezelési rend.

Vannak kisebb mellékhatások, mint hányinger, szédülés.

Összességében méltó gyógyszer, amely elfoglalta a helyét a trichológiában és a dermatológiában.

Értékelés 4,2 / 5
Hatékonyság
Árminőség
Mellékhatások

Diffúz hajhullás esetén a hatás meglehetősen gyors és észrevehető. Az első csomag végére már különbség van a hajhullás mennyiségében.

Általában jól tolerálható. Mint minden vitaminkészítmény, irritálhatja a gyomrot, ezért logikus étkezés után bevenni. A kezelés folyamata a betegségtől függ, és az orvos egyénileg határozza meg. Ha az indikációk szerint helyesen használják, kiváló készítmény.

Értékelés 3,3 / 5
Hatékonyság
Árminőség
Mellékhatások

Hatékony komplex vitaminok és ásványi anyagok, növényi kivonatok. Az orvos gyakorlatában egy bőrgyógyász olyan betegségekre írta fel, mint a pikkelysömör, a fokális alopecia, az onychodystrophia, a seborrhea, az arc pattanása, a fertőző hajbetegségek, a trichophytosis, a microsporia, a különböző etiológiájú dermatitis..

Értékelés 3,8 / 5
Hatékonyság
Árminőség
Mellékhatások

Rendkívül hatékony vitamin- és ásványi anyag komplex. Gyakran alkalmazom különféle bőr- és hajbetegségek komplex terápiájában. Kényelmes használat - naponta egyszer. Az egyik legolcsóbb multivitamin-komplex. A hatás elég gyorsan jön.

A gyógyszer nem mindig jól tolerálható. Azt javaslom, hogy csak étkezés után vegye be.

Értékelés 4.6 / 5
Hatékonyság
Árminőség
Mellékhatások

Sokan írják: "A gyógyszer drága", nem tudom, mihez hasonlítják az orvosokat, de figyelembe véve a gyógyszer összetételét és az összetevők dózisát, azt mondhatom, hogy a "Perfectil" a gyógyszer ára és minősége! Kényelmes bevenni - naponta egyszer.

A gyógyszer nem mindig könnyen tolerálható. Talán, ha a gyártó napi két adagra felezi a kapszulát, akkor a "Perfektil" hátrányai megszűnnek.

Értékelés 2,5 / 5
Hatékonyság
Árminőség
Mellékhatások

A gyógyszer természetesen jó lehet, de kiegyensúlyozott étrend és magas minőségű fehérje nélkül szinte lehetetlen valami jó eredményt elérni, ezt a komplexet össze kell kapcsolni egy teljes értékű fehérjetartalmú étrenddel, amely nem egy hónap, hanem több hónapig tart.

Elég magas költségek.

Gyakrabban ajánlom a jó táplálkozást..

Értékelés 5,0 / 5
Hatékonyság
Árminőség
Mellékhatások

A nők gyakran fordulnak hozzám a hajhullás és a nem kielégítő bőrállapot problémájával, az ilyen betegek számára a "Perfectil" gyógyszer használatát ajánlom komplex terápiában. Ez természetesen egy, alkalmazásának hatása elég gyorsan megnyilvánul. Jól tolerálható és nem okoz mellékhatásokat.

Értékelés 4.6 / 5
Hatékonyság
Árminőség
Mellékhatások

Az egyik kedvenc vitamin- és ásványi anyag komplexum, gyakran hajhullással küzdő betegeimnek ajánlom. Nagyon gazdag összetételre van szükség a hajrost felépítéséhez. Kényelmes beadási gyakoriság (1 kapszula naponta, a minimális adagolási idő 1 hónap). Remek ár.

A gyógyszert csak étkezés után, lehetőleg reggel vegye be..

Értékelés 3,8 / 5
Hatékonyság
Árminőség
Mellékhatások

Gyakran felírom ezt a gyógyszert hajhullás ellen. Betegeimnek nem voltak mellékhatásai. A gyógyszer nagyon kényelmes formája egy kapszula, amelyet csak naponta egyszer kell bevenni. A kúra 30 nap, ellentétben sok más hasonló hatású vitaminnal, amelyeket 2-3 hónapig kell szedni. A hatás gyors - a felvétel második hetében általában minden beteg észreveszi a hajhullás csökkenését.

Naponta egyszer szedik, a kúra 1 hónap (30 nap).

A betegek véleménye a perfectilről

Növekedés, sűrűség, megállítja a hajhullást. Vitaminok, amelyek segítenek. Tavasszal és ősszel tanfolyamot veszek.

A "Perfectil" -et nem első éve szedem, 1 tanfolyamot ősszel és tavasszal. Lehetővé teszi a hajhullás kezelését stressz és vitaminhiány idején. Eleinte a gyógyszer nem volt jól tolerálható, súlyos hányinger, sőt hányás is volt. Aztán, amikor egy könnyű, fehérjetartalmú ételek után elkezdtem szedni a "Perfectil" -t, minden mellékhatás megszűnt, és most nem tudok betelni a hatással, tanácsot adok minden barátomnak.

Szülés és a csecsemő szoptatásának kezdete után a hajam hullani kezdett, és a bőröm romlott. A haj teljesen száraz, vékony lett és csomókba mászott. A multivitaminok terhes és szoptató anyáknak szedése nem segített. Trichológus tanácsára elkezdtem "Perfectil" vitamint inni. Egy hónapig tartó használat során érezhetően csökkent a hajhullás száma, ragyog a haj. Szintén megjegyezte, pozitív hatással van a bőrre. Az orr szárnyainak szárazsága és a pattanások eltűntek. Tovább iszom. Az egyetlen figyelmeztetés, hogy a kapszulát étkezés után kell bevenni. És egy jó étkezés után. Ellenkező esetben égő érzés lesz a gyomor területén..

Szülés után, valamint súlyos stressz átélése után a haj nagyon kihullott. "Perfectilt" vettem, egy trichológus előírása szerint. Egy hónapot ittam, észrevettem a haj növekedését, a körmök állapotának javulását (nem törnek el), de a veszteség nem állt le. További 2 tanfolyamot tervezek meginni, kombinálva a hajhullás maszkjaival.

A haj nagyon kihullott. Pár évig a térfogatának körülbelül 2/3-át veszítette el. Féltem, hogy minden hajam elveszhet. Nincsenek maszkok és samponok. Elkezdtem inni a Perfectilt. Az első három nap nagyon rosszul éreztem magam, miután bevettem, de aztán minden elmúlt, a krónikus gyomorhurutom ellenére. 3 hét múlva észrevettem, hogy az "aljszőrzet" az egész fején megjelenik. Jelenleg 2 hónap alatt ittam egy tanfolyamot. A hajhullás kissé csökkent, de az új haj még mindig növekszik. Nem a körmökkel oldottam meg a problémát, és azok összeomlanak. De a haj határozottan jobban mutat, sűrűbbé vált, ragyog. A legfontosabb, amit magamnál vettem észre, hogy kezdtem vidámabbnak érezni magam. Egy hónap múlva meginok egy másik tanfolyamot. Ajánlom. Megér egy próbát.

Csak megszállottja vagyok a hajam szépségének, vastagságának és fényének. Sajnos ez a gyógyszer nem felelt meg nekem. Nagyon súlyos hányinger volt. Ezt az utasítások lehetséges mellékhatásai írják. Anyámnak adtam, minden rendben volt.

A hajam mindig boldoggá tett, de egy ponton (úgy gondolom, hogy az elszenvedett stressz) kezdte elhagyni a fejem. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Perfectil tablettákat. Pontosan egy hónapot ittam. Eleinte nem volt hatás. De a fogadás végére kellemes hatást figyeltem meg. A haj sokkal kevésbé kezdett hullani. 2 hónap telt el a "Perfectil" szedése óta. Mosáskor a haj gyakorlatilag nem esik ki.

Mindig olyan gyógymódokat keresek, amelyek javítják a bőröm és a hajam állapotát. Mert Száraz bőröm hajlamos a kitörésekre. Ezúttal a "Perfectil" -re esett a választás. A gyógyszer hatása egy hónappal a gyógyszer kezdete után jelentkezett. Az arcbőr javult, a hajhullás csökkent. Mellékhatása az enyhe hányinger. Tetszett az eredmény, egy hónap múlva megismétlem a tanfolyamot.

Teljes szívemből szeretem a "Perfectilt". Még a terhesség alatt kezdődött, amikor a haj omladozni kezdett. Elég gyorsan, aztán sikerült megállítani, és minden még jobb lett, mint korábban. Most már kipróbáltam a "Perfectil" tablettákat. Megjegyezte, hogy a körmök megerősödtek és gyorsabban nőnek. Az arcszín simábbá vált, a pórusok beszűkültek. Elégedetten tanácsolok mindenkinek.

A szemöldök és a haj hullani kezdett. Úgy döntöttem, hogy elvégzem a Perfectil tanfolyamot. Az 5. adag után az émelygés közvetlenül a kapszula bevétele után kezdődött, 5-7 percig, függetlenül az ételtől. Nem is tudom, érdemes-e tovább inni őket. Talán nem felelnek meg nekem. Kár, a kompozíció jó.

A haj nagyon élesen hullani kezdett. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom bevenni a "Perfectil" -t. A hatás még nem nagyon észrevehető. A haj is hullik. De a körmök gyorsabban és erősebben növekedni kezdtek. A gyógyszer nem okoz mellékhatásokat. Szigorú étkezés után szigorúan elfogadom. Megvárom az eredményt.

Az őszi-tavaszi időszakban a hajam elkezd hullani. Ebben az időben az én üdvösségem a "Perfectil". 2 hónapig iszom (legalább), és a probléma megoldódott. Nem okoz mellékhatásokat bennem (az egyik előfeltétel, hogy súlyos étkezés után vegyem be, és soha nem fordult elő hányinger, hányás stb.). Különösen örültem, hogy miután abbahagytam a gyógyszer szedését, a haj ugyanolyan állapotban marad (és mennyiségben)), mint a tabletták szedésekor. A "Perfectil" nem befolyásolta a bőr és a körmök állapotát, legalábbis nem vettem észre változásokat sem jóban, sem rosszban.

Nagyon sokféle vitamint és étrend-kiegészítőt szedtem, úgy döntöttem, hogy kipróbálom a perfectilt, sok negatív véleményt hallottam, hogy szedése után mellékhatások jelentkeznek, de mivel a testem mindig jól tolerálta a gyógyszereket, nem gondoltam, hogy ilyen problémákkal szembesülhetek. Kezdtem szedni, nagyon hányingerem volt, fájt a gyomrom. A felvétel másnapján ugyanez történt. A vitaminokat a húgomnak adtam, ő hányni kezdett tőlük. Szóval eldobtam ezt a gyógyszert. Kezelőorvosom azt mondta, hogy ebben a készítményben egyes vitaminok adagját tízszeresére túllépték. Több tucat! Nem ajánlom ezt a gyógyszert, a vitaminok adagja biztosan nem tesz jót.

Csak én nem próbáltam. Mustármaszkok, olajok, diéták - mind eredménytelenül. A hajjal teli fésű megmaradt. Körülbelül 8 évvel ezelőtt ismerkedtem meg ezekkel a vitaminokkal, immár számomra mentőként! Csak azt veszem észre, erős veszteség kezdődött, "Perfektil" iszom és ennyi. Fél év legalább a haja nyugodt. Lányok, ez tényleg működik. Mindenesetre a mai napig segített nekem!

A terhesség és az altatás után olyan kellemetlen problémával kellett szembenéznem magam számára, mint a súlyos hajhullás. És akkor elkezdtem mindenféle eszköz használatához folyamodni, különféle olajokkal, mindenféle maszkkal dörzsölve, rengeteg orvosi sampont kipróbáltam, de az eredmények nem álltak be nekem. És véletlenül rábukkantam az interneten egy felülvizsgálatra a "Perfectil" vitaminokról, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam. Egy hónapos alkalmazás után a haj sokkal kevésbé kezdett hullani, sőt nagyon gyorsan növekedni kezdett. Ezek a vitaminok nem okoztak mellékhatásokat bennem. Általában a "Perfectil" -et ajánlom, aki ugyanazzal a problémával szembesült, és aki gyorsan meg akarja növeszteni a haját.

Tanulmányaim során úgy döntöttem, hogy megiszom a „Perfectilt”, a hajam leesett a stressztől, és a bőröm sok kívánnivalót hagyott maga után. Ezeket a vitaminokat egyértelműen az utasítások szerint ittam, nehéz étkezés után, de a mellékhatásokat nem lehetett elkerülni. Néhány perccel a bevétele után a gyomor erősen fájni kezdett, néha még hányni is jött. Félig tartó bánattal végig tudtam fejezni a pályát. Nem figyeltem meg különösebb változásokat a haj és a bőr állapotában, csak a körmök erősödtek, sőt észrevehetően gyorsabban növekedni kezdtek. Tekintettel ezeknek a vitaminoknak a magas költségére és a mellékhatásokra, nem veszem újra őket.

Egy barátom ajánlására úgy döntöttem, hogy megvásárolom ezeket a vitaminokat (étrend-kiegészítők). A haj akkor rosszul esett, szalmának látszott. Az ára meglehetősen nagy, de már abban a pillanatban kétségbeesett voltam. Féltem a mellékhatásoktól - sok van belőlük, ráadásul a gyomor már beteg. De sem egy nap, sem egy hét alatt nem jelentek meg. A haj valóban élénkebben kezdett kinézni, a végéig nem állt le, de még a férjem is észrevette a hatást - a haj a fürdőben utánam egyre kevesebb! A bőröm és a körmöm mindig rendben volt, különösebb hatást nem vettem észre. Most tartok egy kis szünetet, és elkezdek inni egy új "Perfectil" vitamin kúrát.

Ezt a gyógyszert a hajhullás és törékenység, valamint a körmök problémájának megoldására vettem. Miután 30 tablettát vett be, észrevettem, hogy az eredmény még mindig megvan. A haj kissé kevésbé kezdett hullani, de a végeinél nem szakadt meg. Hasonló helyzet a körmöknél - kissé gyorsabban kezdtek növekedni, ahogy nekem tűnt, de ahogy hámlasztottak és eltörtek, akkor is ezt tették. Legközelebb inni fogok valami más vitamint.

Úgy döntöttem, hogy beveszek egy kúrát ezekből a kapszulákból, mert a bőrömből hiányzik a vitamin. A lábak bőre lehámlik és megreped. A vélemények elolvasása után úgy döntöttem, hogy ezek a vitaminok nekem megfelelnek, és egyszerre vettem pár csomagot. Fűrészelte a kapszulákat az utasításoknak megfelelően. Nagyon fontos, hogy a kapszulákat szigorúan étkezés után vegye be, különben nem lehet elkerülni az émelygést. Nem vettem észre semmilyen eredményt. A haj kihull és kiesik, a lábak bőre továbbra is száraz és pelyhes, a körmök pedig törékenyek, mint korábban. Általában nem vettem észre az eredményt, és csak a pénzemet pazaroltam. Számomra ezek a vitaminok haszontalanok voltak. Most kipróbálok néhány vitamint.

A "Perfectil" -t terhesség után kezdték szedni, intenzív hajhullással. Mit mondjak, van hatása! De nem azonnal, hanem 3 csomag bevétele után. Nem olcsó, de nem kopasz. És ami fontos, pozitív hatással van a körmökre és a bőrre. Boldog vagyok és folytatom.

Kiadási űrlapok

Utasítások a perfectil használatához

Rövid leírás

A Perfectil egy multivitamin komplex a brit "Vitabiotics" cégtől. A bőr, a körmök, a haj állapotának normalizálására szolgál. A gyártó szerint ez a komplexum teljes körű kozmetikai emelést biztosít az arcbőr számára radikálisabb módszerek - injekciók, műtéti beavatkozások - alkalmazása nélkül. A Perfectil segít megbirkózni a biológiai öregedés első külső jeleivel - a szem körüli finom ráncok, a szájzugokban és a szemöldök közötti redők hálózatával. Az életkorral összefüggő megjelenésbeli változások a kedvezőtlen kísérő tényezők (rossz szokások, környezetromlás, megnövekedett stresszes terhelés) mellett elsősorban a kollagén szerkezeti fehérje jelentős mennyiségének elvesztése miatt következnek be. Ennek eredményeként a bőr elveszíti rugalmasságát, ráncosodik és elveszíti természetes fényét. Egy másik káros tényező a szabad gyökök hatása, amely sejtpusztulást okoz és megzavarja az anyagcsere folyamatokat. Végső soron ez a bőr felső rétegeinek elvékonyodásához, kiszáradásához, tompaságához és egyenetlen megkönnyebbüléséhez vezet. A Perfectil a bőr legmélyebb rétegeiben hat, helyreállítja a textúrát, helyreállítja a rugalmasságot, visszaállítja korábbi vastagságát. A gyógyszer összetétele számos vitamint, makro- és mikroelemeket, növényi összetevőket tartalmaz. A természetes antioxidánsok egész csoportja (E-vitamin, aszkorbinsav, karotinoid-béta-karotin, likopin, gyógynövénykivonatok) semlegesíti a szabad gyökök, a nap ultraibolya sugárzásának, a kedvezőtlen környezeti feltételeknek a bőrre gyakorolt ​​káros hatását, megakadályozva a bőr kollagén és elasztin szerkezeti fehérjéinek pusztulását, amelyek meghatározzák annak szilárdságát és rugalmasságát..

A vas- és B-vitaminok fenntartják a normális hemoglobinszintet, serkentik a vérkeringést, oxigént és tápanyagokat juttatnak a bőrsejtekhez, serkentik a helyreállítási folyamatok lefolyását (túlzott bőrszárazsággal, görcsrohamokkal a száj sarkában, repedezett ajkakkal, a szájnyálkahártya eróziós elváltozásával). A nikotinsav serkenti a véráramlást a kapilláris ágy felszíni ereiben. A szilícium és a cink mikroelemek részt vesznek a kötőszövet metabolikus folyamataiban, javítják a bőr, a haj, a körmök megjelenését. A Perfektilben található növényi kivonatok segítenek az apró sebek és karcolások gyógyításában. Kiadási forma - kapszulák. A belépés gyakorisága - naponta 1 alkalommal. Egyetlen (más néven napi) adag - 1 kapszula. Az optimális bevitel ideje étkezés után van (ez jobb felszívódást és nagyobb biohasznosulást biztosít). A tanfolyam időtartama 30 nap. Szükség esetén a tanfolyam megismételhető. A mellékhatások allergiás reakciók. Ellenjavallatok - a gyógyszer egy vagy több összetevőjének egyéni intoleranciája és hipervitaminózis. A terhesség és a szoptatás nem ellenjavallat.

Gyógyszertan

Kombinált készítmény, amelynek hatása vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi kivonatokat tartalmaz.

Az antioxidáns aktivitású betakarotin, C- és E-vitamin megvédi a bőrt a szabad gyökök, az UV-sugarak és a környezeti tényezők káros hatásaitól.

A B-vitaminok és a vas részt vesznek a hemoglobin képződésében, javítják a vérkeringést, a tápanyagokat a bőrbe szállítják, felgyorsítják a regenerációs folyamatokat (súlyos száraz bőrrel, ajkak repedésével, a szájnyálkahártya fekélyesedésével). B-vitamin3 javítja a mikrocirkulációt a bőr felszíni edényeiben.

A cink és a szilícium részt vesz a kötőszövet anyagcseréjében, normalizálja a bőr és a körmök állapotát. Az echinacea és a bojtorján növényi kivonatai sebgyógyító tulajdonságokkal bírnak.

Kiadási forma

AdagolásCsomagolásTárolásEladásSzavatossági idő
Kapszulák1 kupak.
α-tokoferol40 mg
C vitamin30 mg
béta karotin5 mg
biotin45 mcg
vas (fumarát formájában)12 mg
jód (kálium-jodid formájában)200 mcg
kalcium-pantotenát40 mg
kolekalciferol2,5 μg (100 NE)
szilícium (dioxid formájában)3 mg
bojtorján gyökér kivonat80 mg
magnézium (oxid formájában)50 mg
mangán (szulfát-hidrátként)2 mg
réz (szulfát formában)2 mg
szelén (nátrium-szelenát formájában)100 mcg
nikotinamid18 mg
para-amino-benzoesav30 mg
piridoxin (hidroklorid formájában)20 mg
riboflavin5 mg
tiamin (mononitrát formájában)10 mg
folsav500 mcg
króm50 mcg
cianokobalamin9 μg
cink (szulfát formájában)15 mg
cisztin10 mg
Echinacea purpurea kivonat195 mg

15 db - kontúrcellás csomagok (2) - kartoncsomagolások.

Perfectil vélemények

A vitaminok olyanok

perfectil vitaminok

A körmöm most karcolja a fémet)

Van hatása!

Vitamin kiegészítőm

Nagyon jó vitaminok!

Megjelenési helyzet változott

A legjobb vitaminok, amelyeket egész életemben kipróbáltam

4 hónap a diéta és a böjt napokon, nemcsak pozitív változásokat adott az ábrán, hanem sok problémát is okozott a bőrrel, a körmökkel és a hajjal. Nyilván a táplálkozás korlátozása miatt a hasznos vitaminok és mikroelemek megszűntek bejutni a szervezetbe, ezért az arcon szabálytalanságok jelentek meg, az arc szürke lett, a korábban büszkeségemnek tartott körmök hámlani és törni kezdtek, de a legrosszabb az enyémmel történt. Olvassa el az áttekintést 4 hónapos diéta és böjt napokon, nemcsak pozitív változásokat adott az ábrán, hanem sok problémát is okozott a bőrrel, a körmökkel és a hajjal. Nyilván a táplálkozás korlátozása miatt a hasznos vitaminok és mikroelemek megszűntek bejutni a testbe, ezért az arcon szabálytalanságok jelentek meg, az arc szürke lett, a korábban büszkeségemnek számító körmök hámlani és törni kezdtek, de a legrosszabb a hajammal történt... érezve, hogy elhatározták, hogy otthagyják frissített alakomat, mivel szinte csomókban kezdtek kidőlni. Miután gugliztam és véleményeket olvastam a vitaminokról, a perfectil vitaminokat választottam. Tetszett a kompozíció - nemcsak szintetikus vitaminok vannak, hanem természetes kivonatok is, amelyek jobban felszívódnak és hasznosabbak a test számára. A tökéletes vitaminokat naponta 1 db-os részeg, nehéz étkezés után. Rögtön ebéd után ittam.

Az első változások 2 hét után jelentek meg - a körmök észrevehetően megerősödtek. És egy hónap használat után a haj leesett, és az arc rendes árnyékot kapott. Általában nagyon-nagyon boldog vagyok! Tervezem megismételni a tanfolyamot. Egyébként a vitaminok ára is nagyon megfelelő..

 • Ossza meg véleményét
 • Válasz a szerzőnek
 • Egyetért a szerzővel
 • Nem értek egyet a szerzővel
 • Panaszkodik
 • Felülvizsgálati oldal

A haj gyorsabban nő vissza!

 • Ossza meg véleményét
 • Válasz a szerzőnek
 • Egyetért a szerzővel
 • Nem értek egyet a szerzővel
 • Panaszkodik
 • Felülvizsgálati oldal

Tavaszi csodaszer bőrre és hajra

Van egy örömöm, amit meg akarok osztani. Magam találtam a tavaszi vitaminokat. 12 éves koromtól kezdve folyamatosan tavasszal jelentkeznek az arc és a mellkas bőrével és a hajjal kapcsolatos problémák. Nos, az ilyen kiütések kellemetlenek, a haj száraz és villamos.
Nos kipróbáltam maszkokat, népi gyógymódokat, vásároltam környezetbarát samponokat, sőt magam is készítettem krémeket. És először tanácsot kaptam a vitaminokról. Olvassa el azt az értékelést, amellyel örömömre szolgál, és szeretném megosztani. Magam találtam a tavaszi vitaminokat. 12 éves koromtól kezdve folyamatosan tavasszal jelentkeznek az arc és a mellkas bőrével és a hajjal kapcsolatos problémák. Nos, az ilyen kiütések kellemetlenek, a haj száraz és villamos.
Nos kipróbáltam maszkokat, népi gyógymódokat, vásároltam környezetbarát samponokat, sőt magam is készítettem krémeket. És először azt tanácsolta, hogy igyam vitaminokat. Már annyira gyanús vagyok, de úgy döntött, hogy megpróbálja.
A Perfektila csomag 30 kapszulát tartalmaz egy hónapra, a recept szerint ez minimum havi tanfolyam.

Minden nap bőséges reggeli után ittam. A harmadik héten észrevettem, hogy kevesebb kiütés van, és a haj könnyebben fésülhető)
Most a pattanások nyoma jobban gyógyul, március végén elkészült a csomagom.
Nagyon örülök, hogy végre elértem a lehetőségeimet)

TÖKÉLETES

Vélemények

Aki őrökkel ivott, hajhullással! Segített?

Aki őrökkel ivott, hajhullással! Segített?

Csak ittam. Beteggé tett, egyszer egyenesen kihányt és abbahagytam az ivást. Nem vettem észre a haj különbségét (de a barátom nagyon szereti?

A terhesség előtt láttam, sokat segítettem, de most aggódom az őrök miatt, lehetséges? Különben hamarosan kopasz leszek

Én is csak ittam a hajhullás csökkenését, és nem vettem észre

Igaz, hogy a haj nemcsak a fején, hanem mindenhol nő belőle?)) Azt olvastam, hogy sokan nem tudják meginni, mert a gyomrom nagyon fáj, növeli az étvágyat és ennek megfelelően + kg... így van? hogy volt veled?

Igaz, hogy a haj nemcsak a fején, hanem mindenhol nő belőle?)) Azt olvastam, hogy sokan nem tudják meginni, mert a gyomrom nagyon fáj, növeli az étvágyat és ennek megfelelően + kg... így van? hogy volt veled?

Mi a jobb? hogy áll az oldal? mászik a hajam és letörik a körmöm!

Mi a jobb? hogy áll az oldal? mászik a hajam és letörik a körmöm!

Villogást ittam, az eredmény nulla (

Ittam Merz-t, felkerestek. Loreal maszkkal és Lavera semleges samponnal kombinálva.

Ki itták ezeket a vitaminokat? Ennek eredményeként? Ma ötször ittam, és rosszul lettem. Sokak szerint hányinger miatt hagyták abba az ivást.

Ki itták ezeket a vitaminokat? Ennek eredményeként? Ma ötször ittam, és rosszul lettem. Sokak szerint hányinger miatt hagyták abba az ivást.

Hello lányok! A szoptatás alatt a hajam nagyon elkezdett esni, és általában állapotuk nyomasztó. Nem sokkal ezelőtt egy barátom azt tanácsolta, hogy igyak tökéletesen, azt mondják, hogy segített neki. Ha valaki ismeri ezt a gyógyszert, mondja meg, hogy megéri-e.

Ki szedett PERFECTIL vitaminokat? Ossza meg visszajelzését. Valóban ilyen "varázslatosak"? És bevihetők-e az őrség idejére? A haj rettenetesen növekszik... Nem tudom, mit tegyek... vagy tud valaki más hatékony eszközt tanácsolni.

Ki szedett PERFECTIL vitaminokat? Ossza meg visszajelzését. Valóban ilyen "varázslatosak"? És el lehet-e vinni őket az őrök alatt?
A haj rettenetesen növekszik... Nem tudom, mit tegyek... vagy tud valaki más hatékony eszközt tanácsolni.

Nemrég vettem be, de éjjel egy vad chas-ból ébredtem, a tenyér és a láb csak égett és viszket, nem tudom sem tőlük, sem spasmolgonig, de valahogy félek folytatni)) és igen, evés közben ittam, még mindig volt gyomorpanasz, de hosszú. Segítettek egy barátjának, hogy valahol 8 cm-re kinője a kopasz fejét)

- Lányok, szedte valaki a Perfectilt? Milyen hatás? Meg kell venni? Vagy esetleg milyen további jó vitaminokat ajánlana??

- Lányok, szedte valaki a Perfectilt? Milyen hatás? Meg kell venni? Vagy esetleg milyen további jó vitaminokat ajánlana??

Iszom, nagyon szeretem. Nem tudok hányingerről... Evés után iszom, és még soha nem voltam beteg

Vitaminok Perfectil - vélemények

Negatív vélemények

Kevesebb mint egy hétet látott, mert súlyos gyomorfájdalmak kezdődtek. A gyógyszertár szerint ez a Perfektil nagyon gyakori mellékhatása. Általánosságban elmondható, hogy a Pantogar az egyik leghatékonyabb gyógyszer a hajhullás ellen. És meg kell inni egy tanfolyamot, az utasítások szerint. 3 hónapja szedem egymás után. A haj rendben van.

Tökéletesen ittam, de egy hét múlva abbahagytam. Gyomorproblémák, émelygés, állandó görcsök kezdődtek. Elmentem orvoshoz, mondták, hogy hagyjon fel, és felírtam a szelenzint. Együtt ittam, követtem a test reakcióját, de minden rendben volt, és a haj leállt.

Ezeknek a vitaminoknak a bevétele növelte a vérnyomást, a pulzusomat és az ideges állapotomat. Úgy tűnik, minden stabilizálódott. Azt hittem, talán nem tőlük, de ez egybeesett. Újra elkezdtem inni, és minden megismétlődött. Sőt, az ilyen mellékhatásokra vonatkozó utasítások nem egy szó. Lidércnyomás! És ez 28 éves. Sőt, e csodavitaminok bevétele előtt nem voltak szívproblémák és magas vérnyomás.!

Hányinger vitaminok. Egyszerűen lehetetlen meginni őket. felhalmozódhat. És nincs senki, aki tehetetlenül kéri a gyógyszerészeket. Angliában tablettákban árulják, és nem kapszulákban, mint a miénk, és összetételükben különböznek egymástól. Az 5 mg béta-karotin nagy dózisa szintén zavaró. Egy felnőtt férfinak napi 1-1,5 mg-ra van szüksége. És akkor túladagolást kap - ez nagyon káros. ugyanaz a kémia. Ezért mindenki beteg, összetört és kolbász. Jobb itatni a hazai vitaminokat, mint ez a szemét. Be kell tiltani őket.

Szörnyű allergiát okozott!

Pluszok: nem található

 • túl nagy
 • szörnyű allergiát okozott

Jó napot mindenkinek, aki beesett!

Mielőtt megvásárolnám a Perfectil vitaminokat, rengeteg információt és ellentmondásos véleményt olvastam róluk. Végül úgy döntöttem, hogy veszek. Az utasítások kimondják, hogy a gyógyszer a körmök, a bőr és a haj állapotának javítására irányul, ráadásul az alopecia számára vitaminokat jeleznek. Pontosan arra volt szükségem rájuk, hogy megállítsam a szörnyű hajhullást (körülbelül 400-500 darab esett ki naponta). Most már megértettem, hogy azonnal kapcsolatba kellett lépni egy trichológussal, de akkor vitaminokat keresve csodaszert kerestem! A termék felszabadulásának formája sötétbarna színű és meglehetősen lenyűgöző méretű kapszula, számomra problémás volt lenyelni őket, de nem ez a legnagyobb hátrányuk. A tanfolyamot 30 napra tervezték, naponta egy kapszulát kell inni - ez nagyon kényelmes, de van néhány hátránya is. Csak teljes gyomorra kell vitaminokat szednie, különben garantálható a gyomorban az elviselhetetlen fájdalom, de ez nem a legrosszabb. A legrosszabb dolog a kapszulák szedésének megkezdése után 3 nappal kezdődött, amikor reggel vörös pöttyökkel tarkítva ébredtem fel az arcon és a nyakon! Komolyan féltem, mert nem is értettem azonnal, mi ez. Azonnal bőrgyógyászhoz fordultam, az orvos az első vizsgálatnál azt gondolta, hogy bárányhimlőm van, de amikor megtudtam a Perfektil szedését, gyógyszerallergiát diagnosztizáltam. Felírt nekem antihisztamint és betegszabadságra küldött! Olyan kellemetlen ismeretségem volt a Perfectil vitaminokkal. Természetesen a te dolgod, hogy megveszed vagy sem, de nem ajánlanám!

Hátrányok: Súlyos gyomorfájdalom

Terhesség és szoptatás után a hajam szalmává vált. és nostiim erősen hámlasztottak. Miután elolvastam a perfectilről szóló jó értékeléseket, úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Megvettem ezeket a dédelgetett vitaminokat (mellesleg nem olyan olcsó - 425 rubel), elolvastam az utasításokat és folytattam. Hallottam, hogy hányingert és fájdalmat okozhatnak a gyomorban, evés után kezdtem el inni őket, fél pohár vizet iszogattam, amint az utasításokban le van írva. Az első napon hányingerem támadt, de úgy döntöttem, hogy folytatom. A második napon, 40-50 perccel azután, hogy megittam ezeket a csodatablettákat, nem tudtam, hová menjek és hogyan lehet enyhíteni a gyomorfájást. De makacs lány vagyok, és ezt a harmadik napon megismételtem - nagyon szerettem volna pozitív hatást. De miután körülbelül egy órán át "gurultam" az ágyon, gyomorfájástól szenvedve, úgy döntöttem, hogy nem próbálom újra. Tehát most a polcon fekszenek. Általában nem tudtam felmérni a hajra gyakorolt ​​hatásukat.

 • hányingert okozhat
 • nincs eredmény
 • mellékhatások

Nagyon ritkán döntök olyan drasztikus intézkedésekről, mint a tabletták szedése, de a teljes moltom, amely már átlépte az elfogadható minden szélét, erre a kétségbeesett lépésre tolt.!

Az összes véleményeddel felfegyverkezve úgy döntöttem, hogy határozottan nem lesz mellékhatásom, elmentem és megvettem ezeket a tablettákat!

Az első héten észrevettem egy pozitív pillanatot magam számára - ez egy stabil látogatás volt a hölgyek szobájában, pontosan ugyanabban az időben, bár később a "kijárat" variációi kezdtek megváltozni. és most minden rendben van velem, akkor valamiféle félreértés)))

Egyszer csak nem volt hajlandó inni egy tablettát reggel, éhgyomorra - olyan volt, mint egy amerikai filmben a terhes tinédzserekről! )))) A zuhany alatt álltam, majd annyira rosszul lettem, hogy gyorsabban törtem ki habbá a WC-re, és "narancsos hangulatot" váltottam ki. Körülbelül 5 percig biztos voltam benne, hogy terhes vagyok!

Továbbá nem követtem el ilyen hibákat, mindig tejjel és tojással ellátott zabpehely után veszem. De most, napközben még mindig kísért az enyhe hányinger, puffadás és szisztematikus fájdalom a gyomorban)) és ez, tekintettel arra, hogy egészséges gyomrom van, egyáltalán nem eszem sült ételeket, szódát, keményítőtartalmú ételeket és édességeket. Teljesen egészséges étel.

A mellékhatások csak előrehaladnak.

Ezért ma utoljára ittam tablettákat. Erőm elég volt 16 napra.

Ezen kezet mosok))

Egyébként a hatásról)

Nem tudom, lehet-e következtetést levonni ilyen rövid alkalmazási idő alatt, de a haj mászott és mászott, a pattanások olyanok voltak, ahogy a körmök is eltörtek és eltörtek)))

Előnyök:

 • a körmök gyorsan nőnek
 • a haj vastagabbá válik
 • új haj nőni kezd
 • hányingert okozhat
 • a mellékhatások valóban félelmetesek
 • súlyos gyomorfájdalom

Vitaminok vásárlása előtt konzultáljon orvosával.

Az én történetem a következő: Télen a hajam kissé elvékonyodott, egy barátom tanácsára ittam egy tanfolyamot és egy csodát, a hajam vastagabb lett és gyorsabban nő. Ezt követően elhatároztam, hogy fonatot növesztek, ezért még 2x megismételtem a tanfolyamot.

Ugyanakkor apátia, letargia alakult ki bennem, és elkezdtem leplezni a depresszió rohamait. Azonnal lefoglalok (nincs genetikai hajlam, nem volt stressz az életében). Eleinte nem tulajdonítottam ennek semmilyen jelentőséget, soha nem lehet tudni, hogy bárkivel is történik. De abbahagytam a vitaminok fogyasztását. Aztán könnyebbnek éreztem magam, és már nyár volt, úgy döntöttem, befejezem a szerencsétlen csomagot. Este egy sűrű étkezés után (az utasításokban leírtak szerint) ettem egy kapszulát. A legrosszabb dolog később történt - engem pánikroham borított el, semmiből! Valocordin-t kellett innom.

Azóta nem iszom a Perfektilt, mert félelmetes. Nyilvánvaló, hogy ez vagy egyéni intolerancia, vagy (amire a gyártók nem figyelmeztetnek), ha a test egészséges - és TÚL TÖBB anyagkoncentráció lép fel, a következmények nem kevésbé kellemetlenek lehetnek, mint hiányukkal.

 • hányingert okozhat
 • drága
 • vasíz a szájban
 • nincs eredmény
 • teljesen elveszett étvágya
 • súlyos gyomorfájdalom

0-ra tenné, ha lehetséges. a szépség után kutatva: ragyogó, egyenletes bőr, vastag haj és erős körmök érkeztek a gyógyszertárba. kezdetben vitrum szépséget akart vásárolni, de barátja lebeszélte, mivel nem segítettek rajta. tökéletesen vett. az eredmény a harmadik napon jelent meg. és melyik! Folyamatosan hányingerem volt, fájt a gyomrom, folyamatosan aludni és sírni akartam. Bevallom, először úgy döntöttem, hogy terhes vagyok. de az orvos mindent elmagyarázott nekem. ez az értékes perfil olyan hatással volt rám. Három hétig csináltam - sem az arcszín, sem a haj állapota nem javult. a gyártás dátuma egyébként egészen megfelelő volt. csalódott. sajnálom az elköltött pénzt

Előnyök:

Nagyon sok hajhullásom van, problémás bőröm, törékeny hajam van. És ezek a vitaminok olyan gyönyörűen hirdettek közvetlen csodaszert minden problémámra, egy hónapot kellett igénybe venni a hatás eléréséhez. De semmi sem változott, a haj hullott és hullott, a bőr nem lett tisztább, és a körmök is törnek és hámlanak, mint korábban, egyszóval teljes szemét!

Pluszok: Egyáltalán nincsenek pluszok

Hátrányok: egy. szilárd és.

ZERO = eredmény, ha hirtelen nem teljesen falánk állapotban ivott, vagy kis mennyiségű vízzel lemosott - a gyomorfájdalmak csak vadak. Ezeket a "vitaminokat" soha nem ajánlom senkinek

Előnyök: nem volt ideje észrevenni egyetlenegyet sem

 • hányinger
 • hasfájás
 • ár

Sok dicséretet hallottam a Perfectil vitaminokról: mind a hajhullás megállításáról, mind pedig a körömproblémák megszabadulásáról valaki dicsérte a bőr szépségét és zsíros tartalmának csökkenését. Nos, megvesztegettem!

Jó néhány vitamint kipróbáltam az "enyém" keresésére. Látta mind szépségét, mind látványát, és egyszerűen összetett, de úgy, hogy NEM émelygett. A testem minden abszolút vitamint jól bevett, mindig bőséges reggeli után iszom, a Perfectil is ennek a szabálynak megfelelően ivott.

Egy tabletta fél órára rosszul lett, és a gyomrom fájt a gyomor területén. Nagyon kellemetlen érzés. Egy hónappal később úgy döntöttem, hogy még egy esélyt adok a vitaminoknak, és megittam a második kapszulát - ugyanaz a történet.

És most vannak vitaminok, szinte egy egész csomag, és mindent keresek, kinek adhatnék - a családból is mindenki nem volt hajlandó inni.

Összbenyomás: A Perfektilnek még esélye sem volt megmutatni a hatékonyságát

Semleges vélemények

Jó vitamin komplex. Második éve szedem időről időre ezt a gyógyszert. Megálltam rajta, mert véleményem szerint a legmagasabb a vitamin tartalma benne, és naponta csak egyszer kell bevenni (kényelmes). Rögtön el kell mondanom, hogy ha valaki tökéletes tanfolyammal vesz részt egy tanfolyamon, akkor csak akkor kell inni a gyógyszert, és csak miután szilárd ételt fogyasztott, különben émelyeghet, mondhatom saját tapasztalataim szerint. Tehát, ha a perfectilt helyesen használják, akkor az eredmények igazán kellemes meglepetést okozhatnak. Például a hajam gyakorlatilag megszűnt szexelni és kihullani, és életszerűbbnek tűnik, mint maga a bőr. Nem tudom, hány természetes termék, és mit kell pontosan ennem ahhoz, hogy teljes mértékben feltöltsem a vitaminok mennyiségét a szervezetben, ezért a vitamin komplexekkel való opció nekem megfelel.

Sajnos nem büszkélkedhetem semmilyen "wow" hatással, miután bevettem a Perfectil Trichologic teljes csomagját. Nincs aljszőrzet, a haj kicsit kevésbé mászik (de ezalatt a hossz 50% -át levágom).

A körömlemez erősítése, de a hajat nem érintette különösebben

Előnyök:

 • erősíti a körmöket
 • naponta csak 1 kapszulát kell meginni
 • nem minden eredmény pozitív

Általában pozitívan és negatívan viszonyulok az étrend-kiegészítőkhöz allergiás reakció formájában, ritkán tapasztaltam hányingert. Ezért a válaszok ellenére, ahol a szerzők hányingerre panaszkodtak a kapszulák bevétele után, mégis úgy döntöttem, hogy megiszom a tanfolyamot.

Télen a körömlemezem kezdett romlani, sorja jelent meg, és csak belefáradtam az olaj súrolásába minden nap. Ez az étrend-kiegészítő kényelmes, mivel naponta csak 1 kapszulát kell bevenni étkezés közben (vagy utána), vagyis szinte lehetetlen elfelejteni a bevételt.

Közepes méretű kapszulák, ilyen barna árnyalatú. Nyelés közben nem volt probléma, bő vízzel lemosták.

A gyógymód elsősorban a vitaminhiány, a dermatitis és a száraz bőr, a törékeny körmök pótlására és a haj szerkezetének javítására irányul.

Rögtön el kell mondanom, hogy nem vettem észre látható hatást a hajamon. Talán ennek az az oka, hogy rendszeresen levágom a végeit, és vizuálisan nehéz meglátni, mennyi haj nőtt vissza. Nem mondom, hogy az étrend-kiegészítők bevétele után a haj szerkezete vastagabb lett, de az általános állapot nem romlott.

De a körmeim jobban kezdtek kinézni, még az is látszott, hogy gyorsabban nőnek, és gyakorlatilag nem törnek nagy hosszban. Csökkentették a sorjainak számát, de nem teljesen, és ez annak ellenére, hogy hetente egyszer kezdtem olajat használni a kutikulához és a körömlemezhez. Vagyis az étrend-kiegészítők továbbra is szerepet játszottak.

Miután alaposan tanulmányoztam sok véleményt, saját veszedelmemre és kockázatomra vásároltam ezt az étrend-kiegészítőt, sokan azt írják, hogy betegek voltak ezek után a tabletták bevétele után, ezért féltem, hogy mivel reggel keveset eszem, és valami történhet velem, de nyilván szerencsém volt, Egyáltalán nem voltam émelygő, csak ha reggel 2 teával ittam teát a kevés étel miatt, akkor a gyomrom, vagy inkább a gyomrom egy ideig fájni kezdett, de ebédidőben minden általában elmúlt)) Valahol a végére ittam ezeket a tablettákat fél éve.

A haj növekedésének rovására nem mondhatom, hogy a hatás "WOW" volt, de észrevehetően több apró szőr volt a fején, aminek természetesen nem tudott örülni)))! Haj, ha a hiányzó vitaminokkal táplálják őket, akkor gyorsan növekedni kezdenek. és nem csak a fején), de mivel a hajnövekedésem általában gyengült, vagy a haja természeténél fogva vékony, ez nem nagyon zavart, a kezemen a szőr még mindig nem lett több, mint a női alkalmazottaké)))) A körmök is gyorsabban nő, az egyetlen dolog, ami nem változott, az a bőr, vele egyáltalán nem volt hatás.

És mégis, miután kb. 2 hónappal később abbahagytam az ivást, a fegyver a fejemen ismét kicsi lett, ezért még nem iszom vitaminokat, csak mindenféle maszkot készítek, és igyekszem jobban enni

Előnyök:

 • hatékony
 • naponta egyszeri recepció
 • nehéz a gyomorban
 • étkezés utáni fogadás

Sokáig szabályt szabtam magamnak, hogy évente többször szedjek készítményeket a vitaminkomplexumból, különösen, ha tavasz van. Mivel a szervezetnek hiányzik a vitaminok és ásványi anyagok ebben az évszakban.

Természetesen lehetséges volt a gyógyszer szedése és egy kicsit olcsóbb is, de még mindig nem spóroltam, és a Perfectil étrend-kiegészítőt vettem a bőrre, a hajra, a körmökre..

A gyógyszer használatára vonatkozó jelzések meglehetősen kiterjedtek, és nemcsak azok számára alkalmasak, akik erősíteni akarják a hajat és a körmöket, hanem a bőrbetegségek esetén is.

És maga a tabletták összetétele is jól megválasztott, és nemcsak a szépség kedvéért, hanem a test általános állapotának javítása érdekében is.

Elég naponta egyszer bevenni a gyógyszert, ami természetesen tetszik (egy csomag elegendő a belépés 30 napjára).

De ezt a gyógyszert szigorúan meg kell innod egy ÉTEL után, és sűrű étkezés az ideális idő ebédidőben.

A gyógyszer kapszulák formájában készül (természetesen nem sokan tudják lenyelni őket, és emlékeznek erre), de teljesen le kell nyelni.

És emlékeznie kell arra is, hogy ha ezt a gyógyszert szedi, akkor a vizelet és a széklet színe megváltozik (ez nem ok a pánikra), és a gyártó emlékeztet erre még egyszer az utasításokban.

Mit mondhatok a gyógyszer hatékonyságáról (azonnal elmondom, hogy a túlzott zsírtartalom kivételével nincsenek problémáim a bőrrel)

KÖRÖK:

- gyönyörű és megszűnt hámlasztani és ok nélkül törni (bár én sem növesztem őket) a manikűr munka miatt csak álmodni tudok.

HAJ:

Sajnos problémám van velük, növekedés közben kidőlnek és letörnek. Ez miattuk van, és elkezdtem vitaminokat fogyasztani.

Hajhullásuk fokozatosan csökkent, sőt a haj növekedésük is kissé felgyorsult (ez észrevehető a frufruban), mivel havonta kb. 1 alkalommal vágtam le, és másodszorra már vágtam - mivel zavarja a szememet.

De nem hiába írtam a címsoromba, hogy a gyógyszer nehéz.

Mivel ebédelni kell.

A tabletta bevétele után minden alkalommal (figyelembe véve, hogy nem változtattam az étlapomat) érzés érzi, hogy a tablettákba szorulnak, és hányinger.

De ez a bevétel után 40 percen belül elmúlik. És ez nem túl jó, mert a vitaminfogyasztás öröme helyett kényelmetlenséget és stresszt kapok. Nyilvánvalóan a tökéletes étrend-kiegészítő szlogenje: „A szépség áldozatot követel”, és ha erre készen áll, akkor ez a gyógyszer az Ön számára.

Előnyök:

 • Hatékonyan
 • új haj nő
 • erősítő körmök
 • Hányingert és szörnyű fejfájást okozhat

Helló! A hajam siralmas állapotban volt, széthasadt, kidőlt és egyre kevesebb lett (((még ugyanaz a "Bay" (róla) nem segített)) később írok! Valamit keresve, hogy megerősítsem a hajam és növeljem az internetbe vetett sűrűséget nem "kozmetikai" hatást keresve, hanem valami olyat keresve, amely teljesen megoldaná a problémát! Nagyon sok tipp volt

De megértettem, hogy ez nem olyan dolog, amire nem akartam dörzsölni az amúgy is gyenge hajam, és közepétől kell erősíteni! És akkor egy csoda kapcsán botlottam bele a vitaminokba

Nincs panasz ugyanazon a napon, amikor elrohantam a gyógyszertárba, és vettem tőlünk, másnap reggel 247 UAH-ba kerültek. Reggeliztem és estére vitaminokat ittam. Nagyon erős fejfájásom volt. 2 hétig dobtam őket, aztán eszembe jutott valami, talán legalábbis most összebarátkozunk, és megfogalmazódott bennem a "javítás" ötlete)))) annak érdekében, hogy szedjem, és nem voltak mellékhatások, csak fél vitamint kell meginni, és minden mellékhatás nélkül, minden rendben van, és van elég akár 2 hónap. Minden szép és hosszú haj.

Pozitív vélemények

Saw nem is olyan régen tökéletesítette a tanfolyamot egy kozmetikus ajánlására. A vitaminok az őszi-téli időszakban is tökéletesen segítettek a szárazságtól és a hámlástól. Aztán észrevette, hogy javult a körmök állapota és talán minden. Jó hír, hogy az eredmény sokáig kitart. Most visszatértem a perfectilhez, de már tabletták formájában. Jól működik - a bőr még egészségesebbé vált, az ajkak egyáltalán nem repednek meg. boldog vagyok

Szeretem a tökéletességet is. Több éve évente kétszer iszom. És amikor utoljára ittam a Perfectil Plus-t, valamilyen oknál fogva korábban nem figyeltem rá, általában szuper, valamilyen megerősített formulája van, az eredmény nagyon megörült. És hogy a haj ne essen ki, évente legalább párszor meg kell inni vitaminokat, és masszírozni kell a fejbőrt is, lehetőleg minden nap, ettől gyorsabban növekedni kezdenek.

Előnyök:

 • Jó segítség
 • javítja a haj állapotát
 • erősítse a körmöket
 • fontos a nők egészsége és szépsége szempontjából

Hinni kezdtem a vitaminok hatásában, miután megittam egy Aevit-kúrát és megszabadultam egy olyan rögeszmés problémától, mint a száraz bőr.

Azért választottam a perfectil tablettákat, mert elkezdtem szorosan figyelemmel kísérni az egészséget és a haj mennyiségét, amely mosás vagy fésülés után a kezemben vagy a fésűn maradt. Természetesen a kopaszság még messze van, de ennek ellenére szükségesnek tartottam a hajam előzetes gondozását.

Perfectil tablettákat kerestem a gyógyszertárban. Mindazonáltal bízom a gyógyszertár számos gyógyszerében, bár nem mindegyikben, jobban, mint a szokásos vásárolt alapok..

A tabletták kényelmes kapszulák formájában vannak.

Az utasításoknak megfelelően szedem őket, mossam le vízzel.

A tabletták valóban pozitívan hatottak a bőrömre és főleg a hajamra.

Általában mindent együtt veszek.

És ittam ezeket a vitaminokat, megerősítve a hatásukat egy másik gyógyszertári lelet - psoril sampon - használatával.

Ezek után a tabletták után a hajam erősebbé és keményebbé vált, olyan kíméletlenül esett le, és érezhetően erősödött..

Egyébként ez a gyógyszer a körmökre is hatással van, legalábbis a körmeim erősebbek lettek.

Nem tudom, a bőröm normális, kiütések és bőrpír nélkül, tiszta és meglehetősen sima, erre törekszem mindig, az összes új kozmetikai termék használatával.

Próbáld ki. Az ilyen tanfolyamok nem fognak ártani az egészségének, és valószínűleg nagy valószínűséggel javítják a haj és a bőr állapotát, mert nemcsak belülről cselekedve kell szépítenünk magunkat, hanem azzal is, hogy megvédjük magunkat a bőrproblémáktól és az öregségtől minden oldalról..

Előnyök:

 • gyors hatás
 • a haj gyorsabban nő
 • a haj vastagabbá válik
 • drága, de megéri

Először találkoztam ilyen súlyos hajhullással. Eleinte felhagytam ezzel a problémával, azt hittem, hogy szezonális és egy hónap múlva elmúlik, de amikor 2-3 hónap elteltével a haj felmászott, és a hangerő érezhetően csökkent, elkezdtem riasztani. Először különféle hajmaszkokat, forró olajokat és vitaminokat vettem fel. De egyáltalán nem volt eredmény. Kétségbeesetten mentem a gyógyszertárba, és a gyógyszerész azt tanácsolta, hogy "Perfectil", habozás nélkül megvettem ezt a gyógyszert. Otthon a vélemények elolvasása után nem nagyon bántam, mivel sokan írtak hányingerről és kellemetlen érzésekről, de ennek ellenére elkezdtem a recepciót.

És mit is mondhatnék: nem tudom, talán ez egybeesés, de a haj már nem mászott fel! Természetesen nem egyszerre, valahol a csomag közepén látszott az eredmény. Egy hónappal később, a felvétel vége után, észrevettem, hogy nem nő meg sok haj, és úgy döntöttem, hogy a 2. tanfolyamot választom. Ezt követően majdnem 3 hónap telt el, a haj még festés után sem mászik.

És hányinger miatt (amitől a legjobban féltem), akkor egész idő alatt csak 1 alkalommal hánytam, az én hibámból, éhgyomorra ittam. De ez mind nagyon egyéni, ki illik, ki nem, de a "Perfectil" megmentett a kopaszságtól!

Ami a körmöket illeti, nem vennék nekik "Perfectilt", nem voltak fejlesztések, de a problémámmal nem érdekelt =))

Előnyök:

 • Működtet
 • az eredmény gyorsan látható

Gyakran vásárolok vitaminokat, főleg télen és ősszel. Ezúttal a gyógyszertárban vettem észre a Perfectilt. A csomagoláson nagy betűkkel írták, hogy erősítik a körmöket és felgyorsítják a haj növekedését. Úgy döntöttem, hogy veszek és kipróbálom.

A csomag tartalmazza az összetételben szereplő vitaminok listáját. És van egy csomó közülük, vagyis javítható a test előnyei és megjelenése. Csak naponta egyszer kell bevenni. A kapszulák átlátszatlanok, barna bevonattal rendelkeznek. A fecske könnyű, a lényeg az, hogy sok vizet igyon. Nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást.

Két hét után éreztem az eredményt. A körmök erősebbek, a közérzet javult, a bőr kipihentnek és felfrissültnek tűnik. Tehát egy hónapig ittam ezeket a vitaminokat. Most legalább két hétig szünetet kell tartania, és újrakezdheti a tanfolyamot. Nem szedheti megállás nélkül a gyógyszert, mert a vitaminfelesleg is rossz.

PERFECTIL vélemények

PERFECTIL vélemények

 • Panaszkodik a felülvizsgálatról
 • Ossza meg véleményét
 • Felülvizsgálati oldal
 • Panaszkodik a felülvizsgálatról
 • Ossza meg véleményét
 • Felülvizsgálati oldal
 • Panaszkodik a felülvizsgálatról
 • Ossza meg véleményét
 • Felülvizsgálati oldal
 • Panaszkodik a felülvizsgálatról
 • Ossza meg véleményét
 • Felülvizsgálati oldal
 • Panaszkodik a felülvizsgálatról
 • Ossza meg véleményét
 • Felülvizsgálati oldal
 • Panaszkodik a felülvizsgálatról
 • Ossza meg véleményét
 • Felülvizsgálati oldal
 • Panaszkodik a felülvizsgálatról
 • Ossza meg véleményét
 • Felülvizsgálati oldal
 • Panaszkodik a felülvizsgálatról
 • Ossza meg véleményét
 • Felülvizsgálati oldal
 • Panaszkodik a felülvizsgálatról
 • Ossza meg véleményét
 • Felülvizsgálati oldal
 • Panaszkodik a felülvizsgálatról
 • Ossza meg véleményét
 • Felülvizsgálati oldal
 • Panaszkodik a felülvizsgálatról
 • Ossza meg véleményét
 • Felülvizsgálati oldal
 • Panaszkodik a felülvizsgálatról
 • Ossza meg véleményét
 • Felülvizsgálati oldal
 • Panaszkodik a felülvizsgálatról
 • Ossza meg véleményét
 • Felülvizsgálati oldal

Amikor először vettem be a Perfectil gyógyszert, fél óra múlva fájt a gyomrom. Nagyon megbetegedtem, vágó fájdalom volt, libadombok futottak végig a testemen. Nem voltam otthon, és nem tudtam magamon segíteni. Körülbelül fél óra múlva a fájdalom megszűnt. Először nem gondoltam, hogy az én hibám. Feltételeztem, hogy ettem valamit. Olvassa el a véleményt Amikor először vettem be a Perfectil gyógyszert, fél órával később fájt a gyomrom. Nagyon megbetegedtem, vágó fájdalom volt, libadombok futottak végig a testemen. Nem voltam otthon, és nem tudtam magamon segíteni. Körülbelül fél óra múlva a fájdalom megszűnt. Először nem gondoltam, hogy az én hibám. Feltételeztem, hogy valamit rosszul ettem, vagy hogy idegek alapján görcs volt (előfordul). Minden esetre meg kell jegyezni, hogy egyáltalán nincsenek gyomorproblémáim. szóval határozottan nem én vagyok.

De másnap ez a mellékhatás megismétlődött. És ittam, az utasításokban leírtak szerint, evés után. A mellékhatás nagyon kellemetlen! Mi van, ha ez a gyógyszer gyomorhurutot vagy fekélyt okoz, vagy megemészti a nyálkahártyát? Nem szabad olyan anyagot fogyasztani, amelynek ilyen erős és káros mellékhatása van. Még akkor is, ha ez jól működik az Ön számára, akkor is azt tanácsolom, hogy utasítsa el. Talán valamilyen oknál fogva nem érzi, milyen rossz hatással van a testre.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A hajtermékekben lévő szilikonok ártalma vagy haszna

A szilikon használata a kozmetikában nem is olyan régen kezdődött, csak a múlt század 50-es éveiben vált a periodikus táblázat 14. eleme nélkülözhetetlenné a szépségiparban.

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába 231 ₽ összeget spórolKösz!Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..Üdvözlettel, Wildberries online áruház.