Legfontosabb / Vitaminok

Hajhosszabbító színpaletta

Vitaminok

Írja meg a megjegyzésekben, hogy milyen hajszínre van szüksége a hosszabbításhoz. Fotópaletta alább

1 (fekete)
1B (fekete, vöröses fényű)
F-2 (természetes vörös csillogással)
2 (sötétbarna)
F-3 (sötét mustár)
3 (sötétbarna fél hanggal világosabb)
F-8 (természetes vörös)
4 (barna, enyhe pirossal)
5 (gesztenye)
6 (természetes barna barna haj)
K-6 (sötét rózsafa)
7 (mocsári barna)
8 (mélybarna)
9 (barna)
10 (közepesen szőke)
12 (közepesen szőke, meleg árnyalattal)
13 (réz)
15 (vöröses szőke)
16 (hamu szőke)
18 (természetes-szőke)
19 (természetes szőke, hamu árnyalattal)
22 (hamu szőke)
24T (hamu szőke, rózsaszínű árnyalattal)
25 (kőris szőke, arany fényű)
26 (világosbarna, arany árnyalattal)
27 (sötét homok)
27B (érett búza szín)
27D (világosbarna, mandula árnyalattal)
27T (világos szőke arany)
30 (világosbarna, réz árnyalattal)
30B (természetes vörös)
31 (tejcsokoládé rózsaszín árnyalattal)
32 (barna, rózsaszín árnyalat)
33 (rózsafa)
35 (vörös réz fényű)
60 (fehér, szürke árnyalattal)
86 (könnyű homok)
87 (sárga csirke)
99 (világosszürke)
99J (sötét bordó)
99J-2 (nemes bordó)
100 (fehér fény)
101 (melegszürke)
102 (hamu szőke, szürke árnyalattal)
T-103 (kőris szőke, arany fényű)
110 (bordó vörös hozzáadásával)
118 (érett cseresznye)
130 (vörösesbarna)
135 (élénkpiros)
144 (mustár)
220 (bézs szőke)
301 (élénk szőke, világos szürke árnyalattal)
302 (természetes szőke)
303 (egy tónussal sötétebb szőke)
307 (rózsaszín gyöngy)
350 (vörösréz)
600 (hófehér)
600-2 (hófehér gyöngyház)
613 (szőke szalma árnyalattal)
1001 (tompított fehér fény)
WL30 (világos vörös, réz árnyalattal.
K-240 (arany)

Szín paletta

A világon minden nő gyönyörű akar lenni. Sok hölgy nagyon büszke a hajára. Ha az Anyatermészet nem ruházta fel csodálatos fürtökkel, finom selyemmel, amely átáramlik a vállán, akkor üdvözöljük szalonunkban.

Pár óra alatt válhat a gyönyörű haj tulajdonosává

A hajhosszabbítás ideális azok számára, akik hosszú és gyönyörű hajról álmodoznak. Segítünk a haja színének és szerkezetének kiválasztásában. Saját hajának egyedi, egyedi árnyalata van? Kiválasztjuk az anyagot, hogy ugyanolyan árnyalatot nyújtson vagy közel álljon hozzá, és professzionálisan hajtson végre bármilyen összetettségű hajhosszabbítást, hogy a frizurája szép és természetes legyen.

Paletta

Sötét árnyalatok

2
Sötét gesztenye

6.
Világos gesztenye

Piros és közepes árnyalatok

33
Vörös - gesztenye mahagóni

17.
Barna - világosbarna

tíz
Ash-szőke

tizenegy
Platinum - szőke

12.
Ash-szőke

tizennégy
Világos hamu - szőke

Világos árnyalatok

DB4
Ash szőke

DB2
Világos szőke

20
Nagyon világos szőke

23.
Ragyogó szőke

20/14
Kiemelt szőke

Szuper szőke árnyalatok

1001
Nagyon világos ultraszőke

24.
Világos szőke

25
Gyöngyszőke

FIGYELEM!
* A színpaletta az árnyalatok előzetes megismerésére szolgál
* a monitor egyedi beállításaitól függően eltérhet a valódi hajszíntől

Ez érdekes

 • Két ok a REMY haj vásárlására
 • OLASZ KERATIN - hogyan lehet azonosítani a hamisítványt
 • Legyen óvatos - szláv kettős sárkány!

Csatlakozz hozzánk

 • Kapcsolatban áll
 • Instagram
 • Osztálytársak
 • Facebook
 • Youtube

A vásárlók számára

 • Hogyan vásároljon és fizessen
 • Szállítás
 • Tanúsítványok
 • Lakossági ügyfelek számára
 • Ápolási tippek
 • Vásárlás visszatér

Névjegyek

156005, Kostroma, st. 2. Volzsszkaja 10 B

e-mail: [email protected]
web: slavichair.ru

Munkaidő (moszkvai idő szerint): H-P: 09:00 - 18:00
Szo-V: 9:00 - 18:00 (ebéd 13: 00-14: 00 között)

2020 © SLAVICHAIR Company. Anyagok jóváhagyás nélküli használata tilos.

Melyek a legjobb hajhosszabbítások: szláv, indiai, kínai és mások

Nem minden lány dicsekedhet pompás hajjal, de sokan álmodnak róla. Manapság ezt a problémát meglehetősen egyszerűen megoldják: a haj meghosszabbítható, miközben növeli a hosszúságot és a térfogatot is..

Az eljárást számos szépségszalonban végzik, ehhez mindenféle anyag létezik a hajhosszabbításhoz. Különböző szálmintákat mutatnak be az ügyfelek. Milyen hajhosszabbítások a legjobbak, és hogyan válasszuk, a továbbiakban tárgyaljuk..

Hogyan válasszuk ki a legjobbat?

A hosszabbításra szánt haj sok paraméterben különbözik, beleértve a minőséget is. Több csoportra oszthatók, amelyekre az alábbiakban mutatunk be..

Baba

Ennek a csoportnak a haja hihetetlenül puha, és bármilyen hosszabbító technológiában használják. Gondosan kiválasztják őket, és a fürtök feldolgozásának szakaszait manuálisan hajtják végre.

A legtöbb esetben a kezelés az európai haj fésülésére és fertőtlenítésére korlátozódik, amely után a hajszálakat szálakba gyűjtik, amelyeket néha festenek.

Az ilyen típusú alapanyagokból származó fürtök nem kuszálódnak össze, mivel szigorúan a kutikulák irányában helyezkednek el. A szálak igénytelenek a gondozásban, engedelmesek és könnyen illeszkednek bármilyen frizurához.

A szláv haj a hosszabbításhoz a legjobb anyag, luxusnak számít, és a magas ár az egyetlen hátrány.

A Slavyanka baba hajhosszabbítás a legalkalmasabb a vékony, saját hajú lányok számára. Nagyon könnyűek és nélkülözhetetlenek, ha a hajának károsodási kockázata túl nagy..

indián

Az indiai hajból készült fürtök merevebbek. Minőségük nem rossz, a gyártási költség is alacsony. Megfelelő feldolgozás esetén a göndör nem feltétlenül tűnik másnak, mint az európa.

Az indiai szálak jelentős hátránya a kémiai kezelés utáni alacsony minőség és a hasított végek jelenléte..

Az indiai fürtöket különböző hosszabbítási technikákban használják. Az ilyen típusú szálak vastagsága és textúrája változatos. Göndör hajra jó.

kínai

A legkevésbé népszerűek a kiterjesztés szerelmesei között a kínai szálak. Használat előtt többlépcsős feldolgozási folyamaton mennek keresztül, ami befolyásolja megjelenésüket..

A kínai szálak fő hátránya, hogy a fej mosásakor a hajhosszabbításokat nehéz fésülködésekbe gyűjtik össze. Ugyanis a feldolgozás során a szőrzetet borító szilikonréteg a fürtök viselésének első napjaiban szinte teljesen kimosódik..

Szín paletta

A meghosszabbított szálak vizuális hatása nagyon fontos minden lány számára. A szalonokban kínált árnyalatok meghosszabbítására szolgáló hajpaletta változatos.

Választhat fekete vagy színes fürtöket a hosszabbításhoz, vagy kiemelhet. A színes szálakkal történő kiterjesztés lehetővé teszi a legmerészebb ötletek életre keltését, a kép radikális megváltoztatását.

Ha a megjelenéses kísérlet nem sikerül, akkor a dél-orosz hajszálak a hosszabbításhoz eltávolíthatók vagy megváltoztathatók a színük anélkül, hogy a saját hajat festenék. A hajhosszabbítás minden előnye és hátránya itt van.

Fekete fürtök

A sötét árnyalatok, a csokoládétól a feketeig, ázsiai hajhosszabbítással rendelkeznek. A merev szálak elterjedtek és megfizethetőek.

Festhetők vagy vegyileg kezelhetők. A szál minősége a feldolgozási technológiától függ.

Az ázsiai eredetű fekete hajhosszabbításokból mind a fodrászok kiképzésére szolgáló fürtök, mind pedig a hosszú távú használatra szánt kiváló minőségű zárak készülnek.

Kiemelés

A hajhosszabbítás kiemelése nem ajánlott: vegyi anyagok hatására a "donor" szálak gyorsan elveszítik megjelenésüket, a bennük lévő szőrök törékennyé és összegubancolódnak.

Eközben továbbra is létrehozhatja a kiemelő hatást fürtökkel. Az ilyen hajszínű szálak felvétele a kiemelő hatás elérése érdekében a mester hatáskörébe tartozik, amikor hosszabbításokat végez.

Ezenkívül a szépségszalonokban különféle árnyalatú anyagból álló kiemelt hajhosszabbítás használható. Általában kiváló minőségű európai szláv hajhosszabbításokból készülnek, és nem olcsók..

A festett vagy kiemelt szálak nem veszítik el színüket, mivel a színező pigmentet nem mossák ki belőlük. Megnézheti a hajhosszabbításokat, kiemeléseket az alábbi videóban.

Honnan származnak a hajhosszabbítások??

A hosszabbításra szánt természetes haj fürtjei elsősorban a kelet-európai és ázsiai országokból származó lányok hajából készülnek. A szépneműek saját kezdeményezésre hajjal válnak: számukra gyakran csak így lehet pénzt keresni.

A lányok szerződéseket kötnek a szépségipar számára anyagokat szállító vállalatokkal. Egy bizonyos hosszúság elérésekor a hajat leborotválják annak érdekében, hogy aztán újra megnőjön. Így egyfajta "adományozók" néhány évente adományoznak anyagot.

Ezen a piacon leginkább a szláv hajat értékelik, amely Ukrajnából, Moldovából és Fehéroroszországból származik. Leggyakrabban ez a szalagszőr természetes, világos árnyalatú, könnyen festhető és strukturált az európai nők számára..

Tehát egy lány, aki úgy döntött, hogy meghosszabbítja a haját, szinte mindig szembesül azzal, hogy melyik minőségi és színű szálat válassza. E kérdés megoldása során meghatározó lehet az a pénzösszeg nagysága, amelyet készen áll egy kozmetikai eljárásra fordítani..

Ismeri a különféle hajtípusokat. Az, hogy miként választhatja ki a haj meghosszabbítását, tisztán egyedi kérdés. Szeretné tudni, hogy milyen frizurákat lehet hajhosszabbítással csinálni, menjen ide.

A megtakarítás ebben az ügyben nem mindig indokolt. A hosszabbító fürtöknek puhának és simának kell lenniük, miközben egészséges természetes hajnak tűnnek. Vegye fel a kapcsolatot saját szakterületének magas színvonalú szakembereivel is.

SZÍNPALETTA - illeszkedjen a színéhez!

A hajhosszabbítás színpalettája eltér a színpalettától!

Annak érdekében, hogy könnyebben navigálhasson a Hajszín kiválasztásában, javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a SZÍNPALETTA.

Bármely színre kattinthat, és ügyfeleink példájával kiválaszthatja az Önnek megfelelőt.

Az összes színt részletesebben a HÁZBOLT - HAJAKIÁLLÍTÁS részben találja

Ne felejtsd el, hogy mindig választhatsz magadnak a szláv haj "Lux" kategóriájú vagy a dél-orosz hajú "Standard" kategóriájú haj növekedéséről (a lakosztály árának különbsége a "standardtól" 2000 rubel. De a Lux minősége jobb. Könnyedén meghosszabbíthatja őket végezzen korrekciót.

Az alábbiakban egy EXTRA HAIR SZÍNEK HOSSZÍTOTT PALETTÁJA található (ügyfeleim példáján az egyes színek "a polcokon" vannak rendezve).

Színe szinte fekete. barna színnel a világos színű # 1b hajban

Gesztenye színe (sötét szőke) - 8. számú színe sötét szőke

 • Kapszula
 • Szalag
 • Mikrokapszula
 • japán
 • Mikrofon
 • Javítás és szőrtelenítés
 • Javítószalag
 • Rövid hajhosszabbítás
 • Vélemények rólunk
 • Hajápolás
 • Kedvezmények, akciók, megüresedett helyek
 • Lehetséges a tengeren hajjal?
 • Mi a különbség a mikrokapszula és a kapszula között?
 • Hogyan válasszuk ki a szemöldök színét és alakját
 • Fotógaléria alkotásokról

Ajánlott cikkek

Írj hozzászólást

Megjegyzések (0)

hajhosszabbítás Rövid hajra

BOTOX HAJRA

Ajakfeltöltés
8000 dörzsöléstől

Szalaghosszabbítás
1900 rbl!

Kapszula meghosszabbítás
2900 rbl!

KERATIN EGYENÍTÉS
50% kedvezmény!

SHUGARING (300 rubeltől)

Hajkorrekció
4000 rubeltől

Véletlenszerű áttekintés:

Cornelia Mango (énekes): "Nagyon tetszett a Kattyhair! Katya mindent megtett, amit akartam, és tökéletesen megfelelt a színeknek! Nagyon stílusos és gyönyörű lett, bár a hajam nem a leg engedelmesebb. Ennek ellenére durranással birkóztak meg a feladattal! És mellesleg mindent nagyon gyorsan csináltak! Most megyek hozzá! Kezdetben csak egy négyzetet és egy oldalt szerettem volna felépíteni, de Katya hosszú hajra győzködte. Nem sok szálat tettünk a fej könnyebbé tétele érdekében - és még mindig szuperül néz ki! drámai módon megváltozott, csak holnap lesz forgatás! " A FOTÓJELENTÉS az alábbiakban látható: Cornelia Mango a Kattyhair hajhosszabbító stúdióban

Cikkek

A Microblading szemöldök lehetővé teszi a lányok számára, hogy legalább néhány évig elfelejtsék csak a napi rajzukat. Az állandó smink technika garantálja a természetes és vonzó eredményt, amely 1,5–2 évig fog tartani. További részletek.

Minden lány szemöldökét állandó gondozásra van szükség. Folyamatosan festeni, pengetni, formázni kell őket stb. Erre azonban nem minden lánynak jut ideje. Annak érdekében, hogy a reggeli előkészületek a lehető leggyorsabban és idegmentesebbek legyenek, a lányok állandó sminket használnak. De mit kell pontosan választani és hogyan kell dönteni a mikroblading és a porbevonat között? További részletek.

Sok lány fél attól, hogy meghosszabbítja a haját, csak azért, mert fél elrontani természetes szépségét. Ügyfeleink többsége Ekaterina Andreeva-hoz fordul, mert túl vékony vagy töredezett végűek, és nem nőnek jól. Ugyanakkor azok a lányok, akik először döntöttek az eljárásról, mindig megkérdezik, hogy felépülés után lehet-e kopasz maradni. Az összes mítosz eloszlatása és a kedves hölgyek figyelmeztetése érdekében szeretnénk erről többet elmondani. További részletek.

hírek

Sok lány elegáns vastag hajról álmodik, de nem mindegyiknek van természetesen elég szép haja. Ennek a pillanatnak a korrigálásához vegye fel a kapcsolatot a Katty Hair szépségszalonnal. Mesterünk rövid hajra nyújt hosszabbításokat, és tökéletesen megbirkózik az összes színezéssel is. További részletek.

Kedves Katty Hair szépségszalon ügyfelei, kedden és szerdán mesterünknek ingyenes ablakai vannak, így azok a lányok, akiknek nem volt idejük hosszabbító korrekcióra vagy színezésre korábban, a következő napokban jelentkezhetnek. 10.00, 15.00, 18.00 órakor van szabadidő. További részletek.

Most a természetesség trendben van, ezért sok lány arra törekszik, hogy a haj természetes festése vagy meghosszabbítása során a lehető legtermészetesebb hatást érje el. Sokan hozzánk fordulva nem is remélik, hogy elérik a kívánt hatást, mivel korábban egyetlen mester sem tudta elérni. További részletek.

Minden a szépségről

Felajánljuk, hogy elmegyünk egy nagyon jó fitnesz túrára partnereinkkel. Sportolunk a májusi Szocsiban.

A modern technológiák gyors fejlődése, valamint a kozmetika terén elért nagyszerű eredmények ellenére a kókuszolaj használatának helyzete az ókortól kezdve nem nagyon változott. További részletek.

Ahhoz, hogy a hajad egészségesnek és ápoltnak tűnjön, ne feledje, hogy hetente egyszer vagy kétszer használjon házi maszkokat. További részletek.

Hajpaletta

Csak a vezető gyártók kiváló minőségű anyagait használom a hajhosszabbításhoz. Elég nehéz online kiválasztani a színét, mert a haj árnyalatai nagyon finom dolog! Általában a paletta határozza meg őket. Megnézheti azonban a hajhosszabbítás fotóit, és nagyjából meghatározhatja a színét. Könnyebb, mert a paletta nem képes reprodukálni az összes létező hajszínt..

 • 1 - Fekete
 • 2 - Természetes fekete
 • 3 - Barna
 • 3B - Barna, vöröses
 • 4 - Csokoládé
 • 5Y - Sötét édesem
 • 5M - világos gesztenye
 • 5B - Világosbarna, arany fényű
 • 6 - Világosbarna
 • 8 - aranybarna
 • 10 - Világosbarna
 • 12 - Világos szőke
 • 16 - Sötét szőke
 • 18 - Világos szőke
 • 22 - Ash szőke
 • 24 - Sötét szőke, hamu árnyalattal
 • 25 - aranyszőke
 • 27 - Drágám
 • 30 - Vörösbarna
 • 33 - Sötét gesztenye
 • 60 - Világos szőke
 • 120 - Búza
 • 130 - Piros-piros
 • 613 - Természetes szőke
 • 2 / F - Színátmenet
 • 27/613 - Színátmenet
 • 30 / R - Színátmenet
 • BL - kék
 • F - Málna
 • G - Zöld
 • ORENGE - narancssárga
 • P - Halvány rózsaszín
 • R - Piros
 • K - Vörös-bordó
 • M - Lila
 • BUR - Bordeaux

Hajhosszabbító paletta


Hajpalettánk kiterjedt,
szóval talán tökéletes
válasszon bármilyen árnyalatú hajat.

Paletta a könnyű megtekintéshez
hagyományosan három részre osztva -
sötét és szőke,
világos szőke és szőkék,
vöröses, vöröses és kiemeli.

Népszerű sötét színű palettánk:

Népszerű szőke palettánk:

Népszerű palettánk
piros színek és kiemelések:

+7 495 971 52 25
+7 495 720 65 50
+7 968 ​​613 21 80
+7 926 176 05 03

Viber +7 926 176 00 79
WhatsApp +7 926 176 00 79

bármikor jöhet
a Hajértékesítési Központba,
11-től 20 óráig
hétfő kivételével
válasszon színt,
próbálja ki - itt vásároljon hajat

ingyenes parkolás

közvetlenül az ajtónál!

nem jöhet hozzánk?
a leggyorsabb szállítás


Hívja / rendelje meg természetes hajunkat
csak töltse ki az űrlapot

vagy visszahívást rendel

Felvesszük Önnel a kapcsolatot és átadjuk
természetes haj
több szín közül választhat

FIGYELEM.
KÉSZLET
(a részletekért forduljon tanácsadóinkhoz)

A KÜLÖN SZÍNEK NAGY VÁLASZTÁSA
sötét, világos hajú, szőke és fényes

Hajhosszabbító paletta

A haj értékesítési központ az Interhair Moszkva kizárólagos képviselője, aki haj- és nagykereskedelemben használt anyagok és eszközök értékesítésével foglalkozik. Ez az oldal a cégünk által biztosított anyagok és eszközök katalógusát tartalmazza. A feltüntetett árak a kiskereskedelemre érvényesek, ömlesztett vásárlások esetén e-mailben kell kapcsolatba lépni a vezetőséggel. Hajhosszabbító palettáink minden ízlésnek megfelelnek, és bármilyen hajszín megtalálható a hajhosszabbító palettáinkon. Vezetőink gyorsan, pontosan és átfogóan válaszolnak. Fuvarozó cégek szállítják az árukat, postai úton.

Természetes hajszín paletta

Az INTERHYR cég a LUXURY és a PREMIUM osztályok REMY minőségének meghosszabbítására kínál hajfizetést elérhető áron (a termékkatalógus megtekintéséhez kattintson ide).
A paletta szokásosan három részre oszlik a könnyebb megtekintés érdekében -
sötét és szőke, világos szőke és szőke, piros, vöröses és kiemeli.

Népszerű sötét színű palettánk:

Népszerű szőke palettánk:

A népszerű gyömbér színek és kiemelések palettája:

Hajhosszabbító paletta

Ma nagy igény van a hajhosszabbításokra. Ez nem meglepő. Valójában ezzel az eljárással nemcsak átalakíthatja a fürtjeinek megjelenését, hanem gyökeresen megváltoztathatja a képet is..

Stúdiónk széles körű szolgáltatást kínál a fürtjeinek szépségéért. Tapasztalt mesterek hajhosszabbítást hajtanak végre, amelynek színe teljesen megfelel a természetesnek. Rendszeres látogatóink között sok a show-üzlet és a modellipar képviselője. Több mint 10 éve sikerült kiváló hírnevet szerezni tevékenységi területén és számos ügyfél bizalmát.

Szüksége van színpalettára a hajhosszabbításhoz? Lépjen kapcsolatba a HairBeauty céggel! Itt mindent megtalál, amire szüksége van ennek az eljárásnak a végrehajtásához..

A modern szépségipar mindig kész friss és világos megoldásokat kínálni a női arculat javítására. Minőségi hajhosszabbításokat kínálunk. A fürtök színe, mint semmi más, tükrözi a szépneműek hangulatát és helyzetét ebben a szakaszban. A hajhosszabbítás szivárvány színpalettája lehetővé teszi, hogy bármilyen árnyalatot választhasson, és megnyitja az ajtót a merész reinkarnációk világában.

Fotót láthat munkánkról a weboldal megfelelő részében. A szakterületük szakemberei készek a felismerhetetlenségig módosítani a képet!

A HairBeauty Studio kiváló minőségű, különböző hosszúságú fürtöket kínál. Itt könnyen megtalálhatja minden ízléshez a szükséges termékeket. Ugyanakkor az árpolitika továbbra is elfogadható és megfizethető. Ennek a megközelítésnek köszönhetően mindenki használhatja ezt a szolgáltatást, vagy kiváló minőségű anyagokat vásárolhat a különféle kiterjesztési technikákhoz anélkül, hogy veszélyeztetné a költségvetését.

Ha szüksége van színpalettára a hajhosszabbításhoz, kérjük, lépjen kapcsolatba stúdiónkkal. Készek vagyunk ügyfeleinknek csak a legjobbat kínálni! Több mint 10 éve a szépségiparban dolgozva tanulmányoztuk ügyfeleink igényeit és preferenciáit.

Szalonunk a következő címen található: Moszkva, Pyatnitskoe autópálya, 10-187. Várjuk látogatását!

Vélemények

Inga Limonchenko 2015.04.02

Rendeltem egy színpalettát, nagyon tetszettek a termékek! Minden rendelkezésre áll az építéshez, nagy választék és megfizethető árak. Barátságos személyzet, remek stúdióhangulat. Öröm volt együttműködni, köszönöm szépen!

Liza Andreychuk 2015.01.17

Sokat hallottam erről a szalonról, és amikor szükségem volt egy színpalettára a felépítéshez, úgy döntöttem, hogy itt keresem fel. És nem bántam meg! Kellemesen elégedett a pénz ár-érték arányával. Mindig vannak akciók és kedvezmények. A termékek kiváló minőségűek, a szolgáltatás magas színvonalú. Köszönöm a munkáját és sok sikert kívánok!

Ljudmila Borisjuk 2015.01.26

Több éve dolgozom a HairBeauty-val. Itt mindent megtalálhat az építkezéshez! Nagy plusz - a szalon Moszkvában kínálja a legjobb árakat. Öröm együtt dolgozni ezzel a stúdióval. Tisztességes színvonalú szolgáltatás, elfogadható árak és kiváló minõség magával ragad, és szeretnék még egyszer visszatérni ide. köszönöm mégegyszer!

Hajhosszabbító paletta - színillesztés

1. paletta

A vizuális hatás gyakran meghatározza az új megjelenés sikerét. A hajhosszabbítás színpalettájának változatossága és fényereje határtalan tereket nyit meg a stylist fantáziája számára. A legújabb technológiáknak köszönhetően ma nemcsak meghosszabbíthatja a haját, növelve a hangerőt és a hosszúságot, hanem lenyűgöző fantáziát, merész és eredeti frizurákat is létrehozhat a különböző színű hajszálak alapján. Mindezek megtestesítésére egy csodálatos többszínű paletta a hajhosszabbításhoz lehetővé teszi az egyes színek és elképzelhetetlen kombinációik kiválasztását..

Finom ízlés, kivitelezés és paletták a hajhosszabbításokra, amire az igazi profinak szüksége van

Ahogy egy művész keveri és ötvözi a színeket egy egyedi remekmű létrehozásához, egy tehetséges fodrász-stylist érdekes és egyedi frizurákat képzel el és valósít meg munkájában, hajszínnel, hosszúsággal és formával játszik. Minél gazdagabb a paletta, annál hihetetlenebb és szebb az eredmény, annál szélesebbek a mester lehetőségei. A művésznek festékre, a fodrásznak eszközökre és anyagokra van szüksége. Hajhosszabbító internetes áruházunk éjjel-nappal nyitva áll mindazok számára, akik új, lédús színeket szeretnének hozni munkájukba..

Szivárvány hajhosszabbító paletta

A szépségipar a mindig friss és fényes megoldások világa. A női természet változékony és instabil, talán azért, mert a "divat" szó nőies. A nő nem akar statikus, merev egyetlen képben lenni. Ruhát, frizurát, hobbit vált. A szivárványszerű élet a legnőiesebb. És a hajszín, mint semmi más, tükrözi pillanatnyi hangulatát, élethelyzetét ebben a szakaszban. A hajhosszabbítás szivárvány palettája nem korlátozza a színválasztást, ami azt jelenti, hogy a teljes szabadság és magabiztosság érzetét kelti.

Stúdiónk VIP-hajhosszabbításokat kínál Önnek egy többszínű palettáról, amely lehetővé teszi, hogy természetes és ultrafényes, extravagáns árnyalatokat is válasszon a legbonyolultabb frizurákhoz. Mi nemcsak hajhosszabbító tanfolyamokat folytatunk Moszkvában megfizethető áron, hanem minőségi anyagokat is biztosítunk mindenkinek az összes hajhosszabbítási technikához..

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Vitaminok ampullákban hajhoz: hasznos tulajdonságok és felhasználási indikációk

Az egészséges hajnak meg kell kapnia a szükséges vitamintáplálást. Az elsődleges tápanyagforrás az élelmiszer. De ha a szervezet ezeket az anyagokat elégtelen mennyiségben kapja meg, vagy rosszul szívódnak fel, akkor a folyékony vitaminok ampullákban történő alkalmazása hatékony alternatíva lenne.

Anya receptje: 6 ok ecet mosására

Ha úgy gondolta, hogy az ő helye csak a konyhában van, sürgősen vigye az ecetet a fürdőszobába. Végül is ez a termék valóban csodákra képes. Azonnal jegyezzük meg: természetes almaecetről van szó.