Legfontosabb / Eljárások

Professzionális hajszín paletta Estel NewTone Toning hajmaszkok

Eljárások

A hajfestés meglehetősen népszerű eljárás a modern szépségszalonokban. A pigment lehetővé teszi a természetes tónus megváltoztatását, a megjelenés frissítését és az ősz haj festését. De a kémiai összetevők nagy száma miatt a haj állapota gyorsan romolhat, ami taszítja a lányokat az eljárás végrehajtásától. Ebben az esetben ajánlott egy speciális tonizáló maszkot "Estelle" használni, amely kevésbé káros a haj egészségére..

Leírás

A kozmetikai termék fő jellemzője, hogy nemcsak pigmenteket tartalmaz, hanem hasznos összetevőket is. Az expozíció során az Estelle tonizáló maszk megújítja a haj árnyékát, egészségük károsítása nélkül. A termék célja a szerkezet hidratálása, táplálása és helyreállítása.

Ez az ápolószer két csomagban kapható: egy nagy 435 ml-es adagolóval és egy kicsi - 30 ml. Ez lehetővé teszi a termék otthoni és szépségszalonokban történő használatát. Az Estelle tonizáló maszknak számos előnye van, amely megkülönbözteti a kozmetikai piac hasonló termékeitől. Helyesen alkalmazva a hatás olyan lesz, mint a profi stylistok látogatása után - frissített árnyalat, hihetetlen simaság és fény, a haj, a nedvesség a teljes hosszában.

Fogalmazás

A gyártó azt állítja, hogy ez a termék a biztonságos színezésre irányul, és számos jótékony tulajdonsággal rendelkezik a haj számára..

Ezeket az állításokat az alábbi összetevőkből álló összetevőlista támasztja alá:

 1. Természetes méhviasz. Ennek a komponensnek a célja a hajszerkezet kitöltése, a mérleg lezárása és egy védőfólia létrehozása a felületen. Ennek a komponensnek köszönhetően kevésbé vannak kitéve a külső tényezők káros hatásainak..
 2. A tejsav intenzív nedvességet biztosít a teljes hosszában, helyreállítja a feszességet és gyönyörű fényt kölcsönöz.
 3. Az E-vitamin táplálja a haj szerkezetét, segít fenntartani a víz egyensúlyát és serkenti a természetes kollagén termelését.

Ezenkívül a terméket fényvédő szűrőkkel gazdagítják, amelyek nemcsak megakadályozzák a túlszáradást és a törékeny hajat, hanem az árnyék elhalványulását is. Az ammónia és a káros szulfitok hiánya miatt a Newtone Estel színező maszkkal biztonságos színezés érhető el.

Paletta

A Newtone tonizáló maszk vásárlói iránti keresletet nemcsak a hasznos tulajdonságok jelenléte és a jó összetétel, hanem az árnyalatok meglehetősen nagy választéka is indokolja. Ennek köszönhetően minden lány különösebb nehézség nélkül képes megtalálni a megfelelőt:

 1. Az intenzív réz 7/44 alkalmas az árnyalat frissítésére és az ősz haj vagy a megismert gyökerek festésére.
 2. A dacos piros 7/56 bátor lányok számára készült, kiváló lehetőség lesz egy fényes ombre számára.
 3. Barna vörös 7/75.
 4. A barna lila 8/76 egy elég népszerű árnyalat, amelyet a profi stylistok használhatnak divatos szürke hajszín létrehozásához..
 5. Az Violet 9/65 szőkéknek készült, a festés után azonnal, vagy egy idő után el kell távolítani a nem kívánt sárgaságot.
 6. Rézvörös 10/45.
 7. Golden Brown 10/73 - Ez az árnyalat lehetővé teszi, hogy gyönyörű búza hajszínt kapjon, vagy fényes szálakat adjon hozzá a teljes hosszán.
 8. Az Transparent 00/00 azoknak készült, akik nem akarják megváltoztatni a hangnemüket, de intenzív ápolásra szorulnak. Ez segít kiemelni a természetes árnyalat és a színes haj gyönyörű mélységét is..

Az Estelle Newton maszk színpalettája lehetővé teszi, hogy árnyalatokkal kísérletezzen, károsodás nélkül. Azt is szem előtt kell tartani, hogy egyes árnyalatok a világos hajon jobban megjelennek, míg mások a sötétebbnél.

Előnyök

Szakmai stylistok szerint az Estelle árnyalatú hajmaszk különbözik e szegmens többi képviselőjétől. Számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amelyek népszerűvé teszik a vásárlók körében:

 • biztonságos expozíció a káros összetevők hiánya miatt;
 • intenzív hajápolás;
 • meglehetősen széles színpaletta;
 • egyszerű használat;
 • a természetes árnyék megváltoztatásának és a színezés vagy a festék frissítésének képessége a benőtt gyökereken;
 • teljesen eltakarja az ősz hajat;
 • két csomagolási lehetőség lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a terméket allergia szempontjából, és ellenőrizze, hogy a kiválasztott hang megfelelő-e;
 • nincs szükség más eszközök használatára;
 • a sérült szerkezet helyreállítása teljes hosszában;
 • otthon és a szalonban egyaránt használható;
 • az árnyalatokkal való biztonságos kísérlet elvégzésének képessége;
 • pigment tartósság:
 • maximális védelem a külső tényezők káros hatásaival szemben.

Utasítás

Az Estelle színmaszk fő előnye a könnyű használat. A csomagban található termék készen van bemutatva, és nem igényel további manipulációkat. Ez nagyban megkönnyíti az otthoni és a szépségszalonokban történő felhasználás folyamatát. A maszk használatához magára a termékre, kesztyűre és fésűre van szükség, és ha gazdagabb árnyalatot szeretne kapni, akkor jól jön egy zuhanysapka.

 1. Mossa meg a haját bármilyen használt samponnal.
 2. Szárítsa meg törölközővel a felesleges nedvesség eltávolításához.
 3. Finoman fésülje meg természetes fésűvel, hogy egyenletesen eloszlassa a kompozíciót.
 4. Vegyen fel kesztyűt, és kezével ossza el a kompozíciót a haján.
 5. A világos, telítetlen árnyalat eléréséhez a maszknak 5-7 percre van szüksége az expozícióhoz, a világosabb hatás érdekében pedig akár 15 percig is.
 6. Miután a készítmény többi részét meleg vízzel mossuk. Ne használjon további mosószereket vagy ápolószereket, mert ezek befolyásolhatják a végeredményt..
 7. Száraz haj, kenhető olaj.

Vélemények

Ez az eszköz sok orosz vevő körében keresett, mivel több tulajdonságot is képes végrehajtani. A Newtone maszk tápanyag-összetevőinek köszönhetően a színezésnek nincs káros hatása a szerkezetre, hanem éppen ellenkezőleg, hidratálja, táplálja és helyrehozza a károkat.

A kozmetikai termékről írt lányok megjegyzik, hogy a krémes állagnak köszönhetően könnyen eloszlik a hajon és lemosó tisztító sampon nélkül. A pigment egyenletesen, foltok és kopasz foltok nélkül helyezkedik el, az alkalmazás utáni hossz pedig puha, fényes és táplált.

A vélemények azt mutatják, hogy a maszk meglehetősen kényelmes csomagolással rendelkezik egy adagolóval, amely segít ellenőrizni a termék fogyasztását és megkönnyíti az alkalmazás folyamatát. A nem kívánt sárgaság eltávolítására tervezett árnyékok teljes mértékben megbirkóznak a feladatokkal, és lehetővé teszik az eredmény értékelését az első alkalmazás után. A pigment sokáig megmarad a hajon, így a tonizálás havonta egyszer elvégezhető..

Következtetés

Az Estelle tonizáló maszk a vásárlók szerint az egyik legjobb termék ebben a termékkategóriában. A hasznos komponensek jelenléte, az árnyalatok meglehetősen széles választéka, az egyszerű használat és a kiváló eredmények biztosítják a termék népszerűségét..

A haj színezése Estelle festékkel világítás után

A fehérített haj divatja az emberiség történelmének egész időszakában különböző államokban periodikusan megjelent. És csak az elmúlt évtizedeket jellemezte a természetes fénypontok és a zökkenőmentes átmenetek divatja. Az elmúlt években a hideg aláfestésért folytatott verseny egyre nagyobb lendületet kapott. A tonizálás hatékonyan megbirkózik a nemes árnyalatok megadásával - az instabil színekkel történő színezés, például a haj világosítása utáni Estelle festékkel történő festése elősegíti a haj nagyszerű megjelenését.

Estel márka kortárs színészek számára

A felhasználók nagyra értékelik a szelíd, ammóniamentes színezéket. Utána a haj egészségesnek tűnik, nincs túlszárítva, könnyen fésülhető. A sokféle tonizáló termék közül az orosz Estel gyártó kiemelkedik. 2001-ben született, és azóta magabiztosan tartja pozícióját a szépségipar piacán..

Szinte minden fodrászban láthatja Estelle hajfestékeit a mester fogyóeszközei között. Az alapokat sok nő megkedvelte, akik kíméletes szakmai eszközökkel szeretnék megváltoztatni az imázsukat..

Orosz és külföldi kézművesek értékelik az Estel Professional ár-érték arányt. Az orosz gyártónak sikerült tisztességes minőségű termékeket létrehoznia olcsó árszegmensben. Lehet, hogy a professzionális termékek nem a legkönnyebben használhatók, de a tapasztalt színészek a luxustermékekhez hasonló eredményeket érnek el.

A profi fodrászok fórumainak elemzése azt mutatja, hogy az Estel színkompozíciók továbbra is az egyik legnépszerűbbek. A luxusszalonok drágább luxusanyagokkal egészítik ki választékukat. Néha a kézművesek alapvetően eltávolodnak egy hazai márka használatától, más termékek javára. De az ilyen személyes preferenciák inkább kivétel, mint szabály. Ugyanakkor az Estelle hajformázó és hajápolási termékei nem népszerűek a fodrászok körében..

A legtöbb felhasználó pozitív eredményeket jelent a termékek otthoni használatával kapcsolatban. Sokan azt mondják, hogy meg kell tanulni a festékek keverését, a technológiát. Az eredmény egy egyedi kívánt árnyalat, a kívánt tartóssággal..

Figyelem! A tonizálási eljárás előtt ellenőriznie kell a bőr reakcióját a színező összetételre. További felhasználás lehetséges allergia, kiütés, irritáció hiányában.

Házi színezés

Az eljárás meglehetősen egyszerű. A műveletek körültekintő és következetes végrehajtásával elérheti a kívánt eredményt:

 1. Óvja a felületeket filmmel a véletlen fröccsenéstől, használjon fodrászköpenyt, viseljen kesztyűt.
 2. Kezelje a hajszálakat zsíros krémmel vagy vazelinnel.
 3. Keverje össze a kompozíciót, és fésülte száraz szálakra, majd fésülje össze az ujjaival és egy széles fésűvel.
 4. Áztassa 20 percig, és öblítse le a szálakat balzsammal; mossa le a festéket, amíg a víz tiszta nem lesz.
 5. Távolítsa el a festékmaradványokat a bőrről, természetesen szárítsa meg a szálakat.

Az eljárás során nincs szükség melegítő sapkára, az Estel festékösszetétel normál szobahőmérsékleten működik.

Mire való az alakformálás?

Ellenjavallatok hiányában a tisztázás utáni alakformálást minden önbecsülõ mester felajánlja ügyfelének. Az elszíneződés a pigment eltávolításával és a festékkészítmény lipidrétegbe való behatolásával jár. Káros hatás után a hajszál szerkezete meggyengül, és normál fésüléssel megszakadhat. A tonizálás segít visszaállítani a szálak fényét, rugalmasságát és feszességét. A gondoskodó komplexum a jövőben segít abban, hogy könnyedén fésülje meg a haját és formáját.

Fontos! Szürke haj esetében ez az eljárás nem alkalmazható: egy szelíd kompozíció nem fog megbirkózni az ősz hajjal. Speciális festékeket kell használnia az ősz hajhoz.

Minden pozitív tulajdonság mellett a tonizálásnak számos ellenjavallata van:

 • terhesség és szoptatás (egyesek szerint az eljárás ártalmatlan, ezért a döntés a fiatal anyákra marad);
 • súlyosan sérült hajszerkezet;
 • viszketés, kiütés, sebek a fejbőrön;
 • legfeljebb 3-5 napos tisztázás jelenléte;
 • a komponensek egyéni intoleranciája.

Estelle festék a fehérített haj tonizálására

Az Estelle az egyik legnépszerűbb kozmetikai márka a szépségszalonokban. Figyelemmel kíséri a nők és a divat igényeit, megpróbálja a színezés folyamatát kellemesé tenni, és a lehető legközelebb hozni a kívánt eredményhez. A bevált színező festékek közül a következő sorozatok emelkednek ki:

Estel Sense de Luxe - ez a professzionális sorozat beleszeretett a világos árnyalatok palettájának gazdagságába, az ammóniamentes kompozícióba, a lágyságba, a színezés során nyújtott gondosságba. A krémfesték könnyen keveredik, és az átalakulási folyamat során a panthenol, az avokádóolaj mélyen táplálja a fürtöket.

Az Estel Haute Couture Crystal Blond egy színezett krémfesték a szakemberek számára. Kilenc fényes szőke árnyalat még tekintélyesebbé és látványosabbá teszi a megjelenését. Az egyedülálló formula segít elérni a kristálytiszta színt a fürtökben.

Az Estel SOLO TON egy különálló árnyalatú balzsam, 18 tónusból áll. Az olcsó árnyalatú termékekkel ellentétben a SOLO TON termékek UV szűrőket tartalmaznak, amelyek megakadályozzák a gyors színvesztést. A tonizálás eredménye tartós és akár 9 mosást is kibír.

Az Estel LOVE NUANCE egy nem professzionális színező termékcsalád. A gyártó 17 árnyalatot kínál, amelyek harmonikusan illeszkednek a hajadhoz és szépítik az arcodat. A színezés ellenáll a 6-8 mosásnak, ideális lesz azok számára, akik csak új külsőt keresnek.

Az Estel Solo Contrast egy kis hangszínpaletta. A festéket intenzív világításra (5-6 szint) és tonizálásra szánják. Az intenzív, tartós szín a legigényesebb nőket fogja megörvendeztetni.

A minőség és az ügyfelek iránti figyelem elhozta az Estelle termékeit a világpiacra. Ez egy nagyszerű, bevált termékmárka a gyors, kíméletes és első osztályú átalakuláshoz. Az Estelle segítségével a nők megváltozhatnak anélkül, hogy aggódnának a fürtök egészsége miatt, mert egy jól ismert gyártó már gondoskodott erről..

Tippek az új megjelenés kiválasztásához

Az Estelle termékei felhasználhatók gyengéd vagy intenzív tonizáláshoz. A gyengéd árnyalatú samponok és speciális balzsamok használatát foglalja magában. Mindenesetre az alkatrészek nem hatolnak be mélyen a hajszerkezetbe, felületi hatást fejtenek ki és rögzítik a rúd pikkelyeit. 2-4 hét alatt fokozatosan kimossák.

Néhány lány Estel termékekkel való tonizálásának negatív tapasztalata gyakran a technológia megsértésével vagy az árnyalatok helytelen kiválasztásával jár. A márka véleménye azt jelzi. Hogy a különböző hajokon ugyanaz a szín másképp fog kinézni.

A szálak kívánt színének megszerzéséhez a termékek széles választékában kell navigálnia. Az árnyalatok kiválasztására általános szabályok vonatkoznak:

 1. A szőkék nem használhatnak árnyalatokat a barnák számára, és fordítva..
 2. A színárnyalatokat nem a sötét fürtök halványítására tervezték..
 3. A mézes szőke számára jobb, ha karamelltónusokat választ, hogy fokozza az arany fényét..
 4. Füstös árnyalatokon a gyöngy, ezüst, platina tónusok hatékonyan működnek.
 5. A telített szőke vagy vörös fürtöket leginkább réz és vöröses árnyalatokkal lehet színezni.

Árnyalatok kiválasztása az Estel palettáról

A divatirányzatok és az életkor a változásra készteti a nőket. Ezzel együtt változik a hajszínük is. De hogyan ne kalkuláljunk rosszul a színválasztással, és mit kezdjünk a festékkel ezután? Hogyan lehet kombinálni a rébusz 3 részét (eredeti hajszín, kiválasztott új tónus és az oxidálószer százalékos aránya) egy lenyűgöző kívánt eredményre? Ezt most az Estelle táblázat segítségével vesszük alapul..

Mit jelent a festék színkódja?

Általános szabály, hogy a szín színe a színezőknek és a hétköznapi fogyasztóknak, hogy megértsék az árnyék teljes képét, a gyártók 2-3 számjeggyel fejezik ki, ritkábban 4-et használnak, vesszővel vagy perjelekkel elválasztva. Vegye figyelembe a "kód" dekódolásának alapvető szabályait.

A kód első számjegye azt a fő hangot jelöli, amelyre a festés eredményeként számítani lehet. Hagyományosan 10 pontra osztották őket az 1-től - a legsötétebbtől a 10-ig - a világosabbig. Ennek eredményeként a fokozatosság így néz ki:

 • 1 - fekete;
 • 2 - sötét sötét gesztenye;
 • 3 - sötét gesztenye;
 • 4 - gesztenye;
 • 5 - könnyű gesztenye;
 • 6 - sötét szőke;
 • 7 - világosbarna;
 • 8 - világos szőke;
 • 9 - szőke;
 • 10 - világos szőke.

A kód második számjegye határozza meg a domináns árnyalatot. Összesen 8 van belőlük, plusz egy nulla árnyalat, amely megfelel a természetes hajszínnek. Estelle árnyalatfokozata így néz ki:

 • 0 - természetes árnyalat, amely megegyezik a fő színnel;
 • 1 - hamvas;
 • 2 - ibolya (gyöngyházfényű);
 • 3 - arany;
 • 4 - réz;
 • 5 - piros;
 • 6 - barna;
 • 7 - gyöngy.

A harmadik, negyedik számjegy további árnyalatok. Digitális kódjukat is az elv szerint jelöljük, hogy a domináns árnyék.

Felhívjuk figyelmét, hogy egyes hajfesték márkák eltérhetnek a kiegészítő árnyalatok nemzetközi szabványaitól. Különösen ez vonatkozik a híres palettára.

Egy kis gyakorlat:

A 7/38 festék világosbarna színt kap, arany gyöngy (bézs) árnyalattal.

A 9/34 festék után pedig aranyszínű réz árnyalatú szőkévé válik..

Megértjük a színezés fortélyait

A szálak színezéséhez oxidra is szükség van. Oxigénnek, fejlődő tejnek vagy emulziónak is nevezik. Valójában hidrogén-peroxidot tartalmazó vegyületről van szó. Százaléka pontosan a peroxid koncentrációjáról szól 1 liter bázison. Az érthetőség kedvéért a következőképpen néz ki: 3% oxid 30 ml peroxidot tartalmaz 1 liter bázisban, 6% - 60 ml stb..

Az oxidokat 1,5 és 12% közötti színezésnél használják, minden a kívánt eredménytől, valamint az eredeti és a kiválasztott szín különbségétől függ:

 • oxidálószer 1,5-1,9% - csak a háttér tisztázását adja;
 • 3% - világosító hátteret ad és 0,5-1 tónussal világosítja a hajat;
 • 6% - világosító hátteret ad és 1-2 tónussal világosítja a hajat;
 • 9% - világító hátteret ad és 2-3 tónussal világosítja a hajat;
 • 12% - világosítja a hátteret és 4 tónussal világosítja a hajat.

A halványító háttér egy további árnyalat a hajban a megvilágítás után, más szóval a domináns természetes haj pigment maradványai. A világító háttér segít a kívánt hatás fokozásában, ha egybeesik a kiválasztott hanggal, ha éppen ellenkezőleg, zavarja, akkor intézkedéseket hoznak annak enyhítésére vagy semlegesítésére..

A festékpalettán a színező kompozíciók gyártója egyértelműen bemutatja az árnyékot, amely kiderülhet. De vegye figyelembe, hogy a színezéshez fehér szintetikus szálakat használtak, ezért kissé megváltozhat a haján..

Tanács. A kiválasztott terméket mindig egy szálon lehet tesztelni. Ha az eredmény megfelel Önnek, elkezdheti festeni a teljes hajat.

A festékek palettáján (bal alsó rész) található egy speciális fényesítő sorozat is, amely a szín 6 színnel történő megváltoztatására szolgál. Ezeket a festékeket 12% oxiddal kell hígítani, és 45-50 percig a hajon kell tartani.

A coloristák számára az Estelle emellett számos színjavítót és színezéket kínál a színkiemeléshez, tonizáláshoz (a jobb oldali táblázat alján), de nem szabad otthon használni, munkaértelem nélkül, bízza szakemberekre.

Összegezve

Válasszunk például két színt:

 • kezdeti - 7/0 (világosbarna);
 • a szín, amivé átalakulunk - 9/34 (arany rézszőke).

A további festés algoritmusa:

 1. Határozza meg a hangok különbségét - esetünkben 2.
 2. Az oxidok táblázatából válassza ki a kívánt százalékot - esetünkben 6%.
 3. Hidratálja a haját a világosító eljárás előtt, de ne használjon balzsamokat, balzsamokat.
 4. Oldja fel a festéket oxiddal közvetlenül a fürtökre való felvitel előtt, alaposan keverje meg, hogy ne legyenek száraz festékcsomók.
 5. Ossza szét a kompozíciót a szálakra: kezdje el festeni a hosszú és közepes hajat a végétől, a középső részétől, majd folytassa a gyökerekig. A rövid hajvágásokat teljesen átfestik, teljes hosszában.
 6. Ellenőrizze a terméket a megadott ideig, és mossa le.

A fehérített haj fenntartása érdekében a fejlesztők ezüst balzsamokat és maszkokat kínálnak, amelyek azért működnek, hogy a kompozícióban lévő lila pigment semlegesíti a sárgaságot. A samponok és a csillogó balzsamok panthenollal és keratinnal belülről kiemelik a fürtöket. Használhatja az olajápolást táplálkozáshoz és ápolt megjelenéshez is..

Nem könnyű egyedül eligazodni a különféle eszközök között. Ezért az első színváltoztatási kísérleteket a szalonban lehet legjobban elvégezni. Egy tapasztalt mester kiválasztja a megfelelő árnyalatot, és ajánlja a megfelelő gondozást. Független kísérleteket kell kezdeni a színes ismeretek kezdeti poggyászával..

Minden lánynak feltétlenül meg kell találnia azt a márkát, amely pontosan a szálain adja a kívánt eredményt. Meghibásodás esetén érdemes emlékezni arra, hogy a festéket fokozatosan kimossák, és tulajdonosának az eredetihez hasonló színt ad vissza.

Jó tudni az alakformáláshoz:

Univerzális színpaletta

Univerzális paletta hajfesték Estel Professional

A webhely ezen része tartalmazza az összes Estel Professional hajfestéket.
A kívánt színmélység (oszlopok) és egy érdekes hangirány (vonalak) kiválasztásával megtekintheti az összes Estel Professional fő paletta jelenleg elérhető festékét.
Estel Prince - tartós hajszín krém (100 ml)
Estel Princess Essex - tartós krémszínű haj
Estel De Luxe - tartós ápoló festék
Estel De Luxe Silver - krémszín ősz hajra
Estel De Luxe Sense - félig tartós krém hajszín

És
Estel Alpha Homme szürkésgátló hab és Estel NewTone tonizáló hajmaszk

Hogyan válasszunk árnyalatot a tonizáláshoz az Estel színválasztóból (Estel)?

Mark Estelle az egyik vezető a hajszínezés terén.

A választék számos festési lehetőséget tartalmaz az intenzív és kíméletes eljárásokhoz.

A természetes, festett vagy fehérített szálak színének frissítésére szolgálnak..

A kiválasztott árnyalat 3-4 hétig tart, helyreállítja és védi a fürtöket, gondosan befolyásolva a haj szerkezetét.

Színpaletta a tonizáláshoz

Az Estelle professzionális termékcsaládja 2 festési lehetőséget tartalmaz, amelyek lágy és intenzív tonizálásra alkalmasak. Keratin komplexekkel, zöld tea kivonatokkal és guarana magokkal gazdagítják őket. A színezékek nem tartalmaznak ammóniát, munka előtt a kiválasztott tónust összekeverik az Estelle vonal aktivátorával.

Az Estel Essex egy készítmény a természetes vagy színezett haj intenzív tonizálására. A paletta nagyon gazdag, 114 árnyalatot tartalmaz, csoportokra osztva. Mindegyiket kétjegyű kód jelöli. Az első a csoportot, a második a szín nevét jelöli. Az elsődleges színek a következő kategóriákra oszthatók:

 • fekete (1);
 • sötétbarna hajú (3);
 • barna hajú (4);
 • világosbarna hajú (5);
 • sötét szőke (6);
 • közepesen szőke (7);
 • világos szőke (8);
 • szőke (9);
 • világos szőke (10).

A színeket 0 és 77 közötti számokkal jelöljük. Minél sötétebb és telítettebb a szín, annál nagyobb a szám. Az ősz haj elfedésére a 00 jelzésű festékek alkalmasak.

Külön csoportba sorolhatók a korrektorok, amelyek összekeverhetők egymással, vagy hozzáadhatók az alapfestékhez, hogy érdekes árnyalatokat kapjanak. A keverék élénkítéséhez semleges korrektor javasolt. A gyógyszer címkézése 00-val kezdődik, amelyet egy színkód követ.

A paletta tartalmaz színárnyalatokat a szín kiemeléséhez és egy kiterjedt Extra Red csoportot, amely divatos, élénk színeket kínál. Keverhetők az alapkínálattal az egyedi kombinációk érdekében. A sorozatot 4 szám jelöli, jobb, ha a kívánt színt a színes szálú albumok szerint választja. Az Estelle tonizálásának minden részletét megtalálja, miután külön kiemelte..

Az Estel Sense de Lux sorozat alkalmas fehérített és csíkos haj tonizálására. Egy nagyon puha, ammónia nélküli készítmény finoman ápolja a fürtöket, ragyogást kölcsönöz nekik, eltávolítja a sárgaságot, tartós és hatékony árnyalatot biztosít. A formula gazdag keratinok, panthenol, avokádó és olíva gyógyító olajok komplexével. A paletta 74 színből áll, amelyek keverhetők.

A színkódolás elve megegyezik az Estel Essex festékekkel, de a lágy tonizálási tartomány rövidebb. Az árnyalatokat gyakran frissítik, az érdekes új termékek között szerepelnek a réz-barna és a lila-kőris tónusok.

Az Essence paletta rejtegetői nemcsak színárnyalatok hozzáadására alkalmasak, hanem önfelhordásra is. A divatos pasztell tonizálás hatását úgy hozhatja létre, hogy a kiválasztott árnyalatot egy aktivátor krémmel egyenlő arányban keveri. A szín világosabbá tétele érdekében a keveréket semleges korrektorral hígítjuk..

A megfelelő árnyalat kiválasztásának szabályai

Egy speciális, fürtmintákkal ellátott album, amelyet szalonban vagy üzletben kínálnak, segít kiválasztani a megfelelő színt. Ez lehetővé teszi, hogy ugyanazon csoport különböző árnyalatait hasonlítsa össze. A világos tónusok a paletta tetején, a sötét tónusok az alján találhatók.

Szép hajú és sötét hajú

A tonizálás lehetővé teszi, hogy a sötét hajnak telítettebb árnyalatot adjon, érdekes játékot és tartós fényt nyújtson, összehasonlítva a szalon üvegezésével. Fekete, kék-fekete, sötét gesztenye, vörös-gesztenye vagy lila árnyalatok alkalmasak barnák égetésére..

Az aktivátorral kevert semleges korrektor szép tükörszerű fényt nyújt anélkül, hogy megváltoztatná a haj alapszínét. Kifejezetten ősz hajjal érdemes kipróbálni az Essex vonal sötét tónusait 00 jelzéssel.

A barna haja ugyanabban a színben színezhető, vagy kipróbálhatja az eredeti színárnyalatokat. A hűvös színű lányok a lila, kékes, hamu árnyalatokhoz illenek. Füstös Topáz, Ezüst Gyöngy, Burgundia látványosan néz ki.

A világos szőke hajat kék, zöld, piros vagy lila korrektor segítségével lehet kiemelni. Minél sötétebb a természetes szín, annál kevésbé lesz kifejezett a színe.

Szőkéknek

A szőkéknek különösen széles választéka van. Meleg színű lányok számára aranyszínű, bézs, barna vagy mézes árnyalatokkal rendelkező hangok alkalmasak. Fokozzák a haj meleg tónusát és kissé elsötétítik a szálakat. A szín élénkítéséhez adjon hozzá egy semleges korrektort. Közelebbről megnézheti a vanília, a karamell, a borostyán, a világos rózsafa árnyalatait.

A hűvös fehér vagy rózsaszín bőrű szőke lányok imádni fogják a divatos hamu, ezüst, gyöngy vagy gyöngy árnyalatokat. Érdemes kipróbálni az alapvető lehetőségeket: Metallic, Delicate Lily, Silver Pearls.

A lila, lila, rózsaszín vagy lila színű divatcsoport színeivel való tonizálás nagyon szépnek tűnik. Az Estelle-vel való tonizálásról a szőkékért itt olvashat bővebben.

Vörösre és gesztenyére

A vörös hajat egy speciális Extra Red sorozattal kell színezni. Világos opciókat tartalmaz réz, arany, vörös árnyalatokkal, még a leghalványabb szálakat is élénkítve. Különösen tartósak és nagyon fényesek.

Használjon narancssárga vagy sárga korrektorokat a szín egy kissé élénkítéséhez. Aktivátorokkal keverve finoman aranyló fényt kölcsönöznek a fürtöknek. Az alap palettán érdemes megjegyezni a réz, barna, mézes jegyeket tartalmazó festékeket. A gyömbér, a konyak, a gránátalma vagy a cappuccino megfelelő árnyalatai, amelyek semleges korrektorral hígíthatók.

Az Estelle professzionális hajfestéke kiváló választás az önformázáshoz. Az enyhe készítmény nemcsak színezi, hanem helyreállítja a szálakat, gyönyörű természetes fényt kölcsönöz nekik.

Trendi szín elérése: hajszín

Kísérletezzen divatos árnyalatokkal anélkül, hogy károsítaná a haját. A legjobb hajszínező termékek kiválasztása.

Miért kell radikálisan festeni a haját, ha hajápolókkal átmeneti hatást érhet el? Megmondjuk, hogy milyen festék, spray, balzsam és sampon hajformázásra szolgál.

Hajszínező termékek: különféle formátumok

Hajszínező festék

A haj tonizálásának legnépszerűbb lehetősége a speciális színező festékek vagy tonikok. Nem tartalmaznak agresszív kémiai összetevőket. A kiváló minőségű színező festékek formulája fehérjét, vitaminokat, keratint és különféle természetes kivonatokat tartalmaz. Hogyan használjuk a színező hajfestéket? Egyáltalán nem nehéz! Keverje össze a festéket az utasításoknak megfelelően, alkalmazza a haj teljes hosszában, és hagyja a megadott ideig. Végül öblítse le a szálakat meleg vízzel. Az új árnyalat legfeljebb 8 hétig fog tartani.

Hajformázó balzsam

A színbalzsam a leglágyabb módja annak, hogy divatos árnyalatot kapjunk. A tonizáló hajbalzsamok összetétele hasonlít a hagyományos ápolószerekre. A gyártók egyszerűen csak színező pigmentet adnak hozzá. Ezenkívül a kiváló minőségű színező termékek nem tartalmaznak ammóniát és más agresszív anyagokat..

A balzsamok minden típusú hajhoz rendelkezésre állnak - a sérült porózustól az olajosig és normálig. A tiszta, nedves hajra kenjen tonizáló balzsamot, és hagyja hatni 10-30 percig. Ezután vízzel lemoshatja a balzsamot.

Hajformázó sampon

A sampon nem tartalmaz ammóniát. A színező hatás mellett a színezősampon gondoskodik a hajról. A vitaminok és ásványi anyagok hasznos anyagokkal táplálják és táplálják a hajat és a fejbőrt.

Hogyan kell használni a sampont a hajformázáshoz? Nagyon egyszerű: vegyen fel kesztyűt és masszírozza végig a sampont a haján. Általában a csomagolás jelzi, hogy mennyi ideig kell hagynia a terméket a haján. Ha több hanggal meg szeretné könnyíteni a fürtöket, megismételheti az eljárást.

Az új árnyalat körülbelül 6 mosásig tart. A fej minden egyes tisztításával fokozatosan mossa ki a pigmentet.

Hajformázó spray

A spray nagyszerű lehetőség azok számára, akik csak egy estére szeretnének átöltözni. A színezett hajspray összetételében hasonló a lakkhoz, de a fényrögzítő komponensek mellett színező összetevőket is adnak a spray-hez. Ha arról álmodozik, hogy Halloweenkor boszorkány szerepet játszik, vagy kipróbál egy punk parti ruháját, kísérletezzen egy hajlakkkal. Vigye fel a spray-t a tiszta és fésült hajra, a gyökerektől kezdve. A festés elkerülése érdekében előzetesen takarja le védőréteggel a ruháját.

Estel színező hajfesték (Estel) színpaletta világosított és szőke árnyalatokhoz, hogyan kell használni és mennyit kell tartani, vélemények

Szvetlana Taraszova

Fodrász-stylist, több mint 8 éves tapasztalattal, a fodrász, a hajformázás, a hajápolás, a színezés területén jártas szakember.

A nők milliói szerte a világon különféle kezelésekkel változtatják meg a hajszínüket, hogy élénkek és egyediek legyenek. A megjelenés megváltoztatásának egyik legnépszerűbb modern eljárása a speciális formájú kozmetikumok segítségével történő hajformázás, amely kevésbé tartós, mint a klasszikus színezés. Ebben a cikkben megfontoljuk a haj tonizálását az Estel márkájú termékekkel..

Estel festék a tonizáláshoz - melyiket válasszuk a szőkék számára?

Az Estel színező festékeket megkülönbözteti az agresszív kémiai komponensek hiánya az összetételben és a szerves anyagok jelenléte, amelyek bizonyos árnyalatot adnak a fürtöknek. A tonizáló eljárás elősegíti a kívánt árnyalatú védőfólia kialakulását minden haj körül, és megvédi a káros külső hatásoktól.

Minden hajszínhez külön hangot kell választania, amely csak neki alkalmas, de előtte meg kell értenie az Estelle gyártó speciális árnyalattáblázatát. A világosabbtól a legsötétebbig hangokat mutat be, minél nagyobb a szám értéke, annál világosabbnak kell lennie a színnek.

Estel "De Luxe"

Az Estel "De Luxe" egy tartós hajfesték, amely maximálisan lefedi az ősz haját, és a fürtöket teljes hosszában ragyogással tölti el. Ennek a sorozatnak a palettája 113 alapárnyalatból áll, amelyek lehetővé teszik luxus megjelenés létrehozását. Az avokádó- és makadámiaolajok panthenollal kombinálva hatékony hajápolást és puhaságot biztosítanak.

Ennek a terméknek egy speciális High Blond sorozata van, amely lehetővé teszi a káprázatos szőke árnyalatok megszerzését előzetes elszíneződés nélkül. Ennek a sorozatnak az oxigénellátó szerével kombinálva az ápoló festék 4-5 tónussal megvilágítja a fürtöket a teljes hosszában és a gyökérzónában. Szalonban, szakember felügyelete mellett ajánlott használni.

Az Estel "De Luxe" sorozat termékei körülbelül 335-385 rubelbe kerülnek.

Estel "Celebrity"

Az Estelle egyik legnépszerűbb terméke az Estel ammóniamentes krémfesték, amelyet széles árnyalatban mutatnak be. E termék megkülönböztető jellemzője a fényezés hatása, vagyis a haj felületének kiegyenlítése és a pikkelyek kisimítása, ami a haj simaságát és extra fényét adja. Az ammónia és az etanolamin hiánya a készítményben lehetővé teszi a szálak kíméletes ápolását, mivel a színező pigment nem hatol be a haj mélységébe.

A tonizáláshoz az Estel "Celebrity" palettáról kell választania egy árnyalatot, a haj eredeti színétől függően. Sötét és barna haj esetén a Celebrity sorozat 10-es festése nem ajánlott, mivel az ilyen festés eredménye csalódást okozhat. Ezek a termékek alkalmasak azok számára, akik először úgy döntöttek, hogy megváltoztatják a hajszínüket, és több helyzetben szeretnék árnyalni a tónusukat. Használhatja otthon saját maga.

A termékeket cső formájában állítják elő, a készlet tartalmaz egy zacskót balzsamot és egy zsákot egy oxigénnel, amelyet színezésre használnak. Ez a készlet körülbelül 180-200 rubelbe kerül.

Estel "ESSEX"

Az Estel "ESSEX" egy krémszín, amely cső formájában jelenik meg. Ez a termék keratinokat, guarana és zöld tea kivonatokat, VS gyengéd ápoló rendszert és számos segédkomponentot tartalmaz. A benne található speciális K & Es komplex gazdag és tartós színt hoz létre festéskor, a keratinok pedig rugalmasságot adnak a fürtöknek.

A termék intenzív alakformálása a szálakat terjedelmesebbé, fényesebbé és kezelhetőbbé teszi. A mellékelt utasításoknak megfelelően kell felhasználni, a megjelölt alkatrészekkel összekeverve.

A krémfesték hozzávetőleges költsége 160-180 rubel.

Estel "NewTone"

A gyártó egyik tonizáló terméke az Estel "NewTone" tonizáló maszk. Ez lehetővé teszi nemcsak a fürtök kívánt árnyalatának elérését, hanem hatékony gondozást is biztosít számukra. A természetes olajok, a tejsav, a méhviasz és a vitaminok komplexe miatt a tonizáló maszk regeneráló hatású, teljes hosszában hidratálja a fürtöket és ragyogást ad nekik.

A szőke haj tonizálásához sokféle árnyalatot választhat a NewTone sorozatú maszkok széles palettájából. És bár a maszk nem fest át az ősz hajra, és radikálisan nem változtatja meg a fő hajszínt, képes lesz a szálaknak a kívánt árnyalatot adni, és különleges fényt kelteni..

Ez a maszk kényelmes csomagolásban kapható - egy adagolóval ellátott palack formájában, amely lehetővé teszi a termék egyenletes felvitelét a szálakra. A tonizáló maszk költsége 110-150 rubel.

Estel "Prima color"

A hajszínezés eredeti megoldása a vállalat egyedülálló terméke lehet - az Estel "Prima color" árnyalathab, amelyet 10 különböző árnyalatú buborék gyűjteményében mutatnak be. Ezt a terméket habszínezőnek is hívják, mivel mindössze 10 perc alatt képes színezni, megújítani vagy új színt létrehozni. Ez az innovatív termék olyan egyedi anyagok felhasználásával készül, amelyek nemcsak a fürtöket minimális idő alatt színezik, hanem rugalmasságot, rugalmasságot és kristályfényt is adnak nekik..

Az Estel Prima Blonde vonalat kifejezetten természetes vagy korábban megvilágított hajra mutatják be, amely szintén 10 különböző árnyalatú ampullából és egy balzsam spray-ből áll, amely stabilizálja a tonizálási eredményt.

Az ilyen termék ára a kozmetikai üzletekben körülbelül 150 rubel.

Estel "Curex szín intenzív"

Az Estel "Curex color intensive" sorozatát samponok és balzsamok képviselik, különféle hajfestékekhez, beleértve a szőkét is. Ezek a termékek professzionális hajápolást biztosítanak kiváló minőségű tisztítással és tónusmegújítással. A bennük található hatóanyagok és vitaminok segítenek a haj megerősítésében, rugalmassá, fényessé és kezelhetővé tenni, valamint helyreállítják a fejbőr egészségét.

A sorozat eszközei segítenek megszabadulni a sárga hatástól, és a fürtöknek kellemes hideg árnyalatokat adnak, finoman tonizálják őket. A komplex ellátáshoz ajánlott ugyanazon sorozat más termékeivel együtt használni. Az Estelle Curex színű intenzív samponjai és balzsamjai 230-270 rubel / palack áron vásárolhatók meg.

Estelle színező festék - színpaletta és árnyalatok kiválasztása

A hajszínező termékeket gyártó Estel az árnyalatok széles választékát kínálja, így minden lány, a haj színétől függetlenül, kiválaszthatja a neki leginkább megfelelőt. Ezenkívül ezzel a festési lehetőséggel kevésbé perzisztens festékeket használnak, amelyeket fokozatosan mossanak le a fürtökről, anélkül, hogy megzavarnák azok szerkezetét..

A kívánt árnyalatú haj elérése érdekében be kell tartania néhány általános szabályt a tonizáló szerek kiválasztásában:

 1. Nem a sötét szálak világítására szolgálnak..
 2. A világos haj tulajdonosainak nem ajánlott sötét hajú lányok árnyalatainak használata.
 3. A vörös vagy gazdag szőke fürtöket a legjobban vöröses vagy réz tónusokkal lehet elindítani.
 4. Az ezüstös és a gyöngyszínek remekül mutatnak a füstös szálakon.

A nők még e szabályok megtanulása után is gyakran összezavarodnak a hajuk megfelelő árnyalatának kiválasztásában. A kívánt eredmény elérése érdekében a következő szempontokat is figyelembe kell vennie:

 1. Eredeti szál színe.
 2. Új kiválasztott árnyalat.
 3. Az oxigén százalékos aránya, amelyet általában a csomagoláson feltüntetnek.

Festék színkódja - dekódolás

A hajfesték bármely csomagján 2 vagy 3 szám kombinációja van feltüntetve, amely egy adott árnyalat kódját jelöli. Ezt a kódot nem nehéz megfejteni, elég, ha ismerjük az egyes számjegyek jelentését. A kód első számjegye kijelöli a festés után várható fő árnyalatot:

 • 10 - világos szőke;
 • 9 - szőke;
 • 8 - világos szőke;
 • 7 - világosbarna;
 • 6 - sötét szőke;
 • 5 - könnyű gesztenye;
 • 4 - gesztenye;
 • 3 - sötét gesztenye;
 • 2 - sötét gesztenye (közelebb a feketéhez);
 • 1 - fekete.

A második szám jelzi a domináns hangot a fő hang előtt:

 • 7 - gyöngy;
 • 6 - barna;
 • 5 - piros;
 • 4 - réz;
 • 3 - arany;
 • 2 - gyöngyház;
 • 1 - a szálak természetes színe.

Milyen festékkel színezzük a sárgaságot?

A haj világos árnyalatú színezése nem mindig adja meg a várt eredményt, és a fürtök gyakran hasonló színűvé válnak, mint a szalma. A sárgaság kiküszöbölése érdekében a festés után krémfestékekkel ajánlott a hideg árnyalatok, például a gyöngy vagy a gyöngy, tonizálása. Lehetővé teszik, hogy egy ideig színezzék a sárgaságot, amíg több mosást nem végeznek. A nagyobb hatás érdekében a színkorrekciót a szalonban ajánlott elvégezni.

A haj színezése Estelle festékkel az otthoni világítás után

A tonizálási eljárás nemcsak a szalonban, hanem otthon is elvégezhető. Ehhez a következő eszközökre lesz szükség:

 1. Kész tonik- vagy krémfesték oxidálószerrel.
 2. Kefe.
 3. Fésű.
 4. Műanyag tároló.
 5. Kesztyű.
 6. Nyakörv vagy köntös.

A terméket tiszta és kissé szárított szálakra kell felhordani. A tonizálást a fej hátsó részéből kell kezdeni, fokozatosan az arc felé, majd az oldalsó szálak felé haladni. A készítményt a csomagoláson feltüntetett ideig kell tartani, majd meleg vízzel le kell mosni. Ezt követően tápláló maszkot alkalmazhat a fürtökön, és törölközővel megszáríthatja..

Mire való az alakformálás??

A fürtök alakformálása lehetővé teszi a színük megváltoztatását anélkül, hogy jelentős kárt okozna. Erre akkor van szükség, ha egy nő kísérletezni akar a haja színével és megváltoztatni annak árnyalatát. Mint tudják, a festék számos vegyi anyagot tartalmaz, amelyek ronthatják a fürtök vonzerejét és egészségét. Ezzel szemben az árnyalat nem rombolja a szerkezetüket, hanem csak telít és ragyogást ad nekik.

Mennyit kell színezni a festéket a hajon?

A színezésre szolgáló krémszíneket a tiszta hajra kell felhordani, és 30-40 percig kell tartani, az idő az árnyék kívánt intenzitásától függ. A maszkokat, samponokat vagy balzsamokat 10-15 percig kell tartani, és meleg vízzel le kell mosni.

Milyen gyakran kell tonizálni a szőke árnyalatokat?

A szakértők azt javasolják, hogy havonta kétszer hajtsák végre a tonizálási eljárást, hogy ne károsítsák a hajat és fenntartsák a kívánt árnyalatot..

Estel Princess Essex színpaletta

Az Estel Princess Essex paletta hosszan tartó, élénk színt biztosít, és a következőket tartalmazza:

 • A fő paletta 74 árnyalata
 • Az Extra Red sorozat 10 árnyalata
 • 4 divat árnyalat
 • A Lumen sorozat 4 árnyalata
 • 10 árnyalatú S-OS szőkék számára
 • 8 színjavító

Az Estel Princess Essex festékek bármilyen típusú természetes, színezett, fehérített, szürke haj állandó színezésére és tonizálására alkalmasak.

A szalonban és otthon végzett festési eljáráshoz a festék mellett a szükséges koncentrációjú oxigénre is szükség lesz. Online áruházunkban megtalálhatók a festéshez kapcsolódó termékek és fogyóeszközök is.

Az Estel Haute Couture árnyalatok numerikus számozása egybeesik a klasszikus Estel De Luxe paletta számozásával. Ez segít abban, hogy könnyedén váltson új festékre, és pontosan megőrizze a haj színét..

Hajfesték Estel (Estel) színpaletta

Estelle hajfestékét és színpalettáját már sok nő ismeri, akik szeretik a sokféle megjelenést. Ez a kiváló minőségű, független és professzionális festéshez szükséges termék szilárdan be van építve a hajfesték-készítmények orosz piacán..

Az Estelle hajszínező termék nagy színválasztéka között vannak professzionális festékek és otthoni használatra szánt termékek. A készleteket a Szentpétervári Technológiai Intézetben fejlesztik. A professzionális eszközök sora az ilyen paletta:

 • "De Luxe".
 • "Sens de Luxe".
 • "De Luxe Silver".
 • Estelle Essex.
 • "Sárgaellenes hatás". Ennek a palettának a tartományát árnyalatú balzsamok képviselik, amelyek eltávolítják a fürtökön a sikertelen festés után megjelenő sárga hatást.

Ami az Estelle nem professzionális festékeit és színező termékeit illeti, ez a sor 190 opcióval rendelkezik, amelyek a következő palettákra oszlanak:

 • "Híres ember".
 • "Szerelem intenzitása".
 • "Love Nuance".
 • "Csak szín".
 • "Csak színes naturelek".
 • "Solo Color".
 • "Solo Contrast".
 • "Estelle Color".
 • "Solo Tone". Színezett balzsam, amely egy ideig hangot ad. 18 árnyalatot tartalmaz.

Estelle professzionális kollekciója - színpaletta

Az Estelle festék (professzionális színpaletta) az egyik oxid hiányával különbözik a szokásos fogyasztói festékvonaltól. Az összes De Luxe és Essex festéket professzionális fodrász szőrrel való használatra tervezték. Csak a tapasztalata képes megmondani, hogy milyen arányban kell összekeverni az összetevőket a színező készítmény elkészítéséhez.

Estel De Luxe

Gazdaságos, kiváló minőségű festék, amely fényt ad a színes hajnak és vitaminokkal táplálja őket, 89 árnyalatú választék áll rendelkezésre. Az Estelle De Luxe vonalzót rendszeres színezésre és az egyes szálak tonizálására használják. Szinte kilencven árnyalatváltozat kínál választást a szőkétől a feketéig.


Azt is javasoljuk, hogy nézze meg a cikket: 11 lehetőség az aszimmetrikus bob hajvágásához

Estel Sense De Luxe


Félig állandó festék, amely nem tartalmaz ammóniát és vegyületeit, de egyenletes, élénk színt ad a helyes festési eljárás után (több mint 60 árnyalat). A panthenol, az olívaolaj és az avokádó kivonat tartalma lehetővé teszi, hogy haját tonizálva táplálja tápanyagokkal. A létesítmény vegyi anyagai szépen működnek. A vonal az alap árnyalatok mellett korrektív szereket és különleges vöröses tónusokat is tartalmaz.

Estel De Luxe "Ezüst"


Az Estelle De Luxe Silver színpalettát az ősz haj teljes átfestésére tervezték. Itt körülbelül ötven árnyalatot talál, amelyek közül az egyik kiválasztásakor ragaszkodnia kell a már festett haj tónusához. Ha minden haj szürke, bármelyik tónust kiválaszthatja.

Estel Essex

Vitaminokban, a K & Es rendszerek tápanyagaiban, a Vivant Systemben ("VS") gazdag paletta stabilitást és színtelítettséget nyújt. Az Estelle festék, a "Princess Essex" paletta egy fő és egy kiegészítő segédanyagból áll (S-OS "Super lightening", "Extra red", "Fashionable", "Color highlighting" vagy "Lumen" and "Correctors").

Estelle nem professzionális kollekció - színpaletta

Estel híresség

Húsz árnyalatú festék, ammónia- és etanol-amin-vegyületektől mentes, de avokádóolajat, kivont olívaolajat és keratint tartalmaz. A hagyományos árnyalatoktól a fényes hatás jelenlétében különbözik, amelynek köszönhetően a haj szerkezete megerősödik és a hajat borító pikkelyek kisimulnak.

Estel Love Intense

Az "Estelle Love Intense" színező komplexumok sorának harminc élénk árnyalata ammónia használata nélkül fogja színezni a haját. Az eszköz, a nem professzionális vonal más példányaihoz hasonlóan, krém formájában is elérhető. További hatásként a színező pigmentek behatolásának intenzitása biztosítja az ősz haj árnyékolását.

Estel szerelmi árnyalat

Ideiglenes festék, amely a 8. sampon után lemosódik. Tökéletes tesztbevonatokhoz. Estelle hajfesték (színpaletta "Love Nuance") - ez tizenhét árnyalat, amelyek közül tizenkettőt tekintenek alapnak, ötöt - világosnak és háromnak - az ősz hajnak.

Csak az Estel Color Naturals

A "Csak színes naturálok" húsz árnyalatát, amely angolul "csak természetes színeket" jelent, egyesíti ez a név, a Naturals balzsam készletben való jelenléte miatt.

Az Estelle-nek is van egy Only Color sora, amely csak természetes árnyalatokat tartalmaz. A harminckét színű "ONLI COLOR" paletta nemcsak a hajat színezi, de gondoskodik is róla, a mellékelt ápolószereknek köszönhetően.

Estel Solo Color

A Solo Color termékcsalád huszonöt árnyalata fényt és tartósan élénk színt kölcsönöz a hajának. Ugyanakkor a teafa kivonat növeli a szálak fényvisszaverődését és selymességét..

Estel Solo Contrast

Estelle hajfesték, a Solo Contrast paletta tökéletesen be fogja árnyékolni a frizuráját. A hat árnyalatú Solo Contrast vonal káprázatos színt kölcsönöz a hajának. Nagy a mielináció.

Estel Color

Az Estelle Color hajfesték egy gélfesték vitaminokkal és egy speciális balzsammal (25 árnyalat).

Hogyan lehet otthon festeni a haját Estelle festékkel?

Az otthoni Estelle festékkel történő megfelelő festéshez be kell tartania a következő algoritmust:

 • Válassza ki az Estelle egyik színpalettájának kívánt hangszínét és árnyalatát.
 • Vásárolja meg a szükséges számú festékcsomagot: egy cső festék hajra, amelynek átlagos hossza legfeljebb tizenöt centiméter.
 • Ha a tónusintenzitás első és tizedik fokozatú festéket választott, keverje össze az összetevőket egy üvegtartályban a következő arányban: egy térfogat (egy rész) Estelle festék és egy térfogat oxigén. Ebben az esetben érdemes oxigenátot használni:
  - három százalék - ha saját tónusára vagy 1-2 tónussal sötétebbre festette;
  - hat százalék - 1 tónusú és 2 tónusú világítással - a haj gyökérzeténél;
  - kilenc százalék - ha 2 tónust világít a haj teljes hosszában és 3 tónust - a gyökereknél;
  - tizenkét százalék - ha a haj teljes hosszában 3 vagy 4 hanggal világító intézkedéseket hajt végre - a haj gyökérrésze közelében.
 • Viseljen eldobható védőkesztyűt.
 • Az elkészített oldatot a piszkos hajra kell színezni, kezdve a végétől, és eloszlatva az egészet.
 • Hagyja a hajat harminc percig.

Másodlagos festéssel érdemes enyhén nedvesíteni a fürtöket sima vízzel. A festés időtartama öt perccel csökkenthető.

Estelle hajfesték: ár

Az Estelle színező készletének költsége a kiválasztott festék kategóriájától függően változik, és százötven-háromszázötven-négyszáz rubel festékenként.

Estelle hajfesték. Vélemények

„Hosszú hajamat otthon festettem, mert nem bíztam a szalonmesterekben, de nemrégiben valami elromlott: a kísérleteim már nem eredményezték a kívánt eredményt. És arra jutottam, hogy a hajam színe koszpiros. A szín leírható, mint valami 6 és 7 árnyalat között, míg a saját színem 7,1, vagyis hamvas szőke.

Elmentem a szalonba. A hajam gyökereit a mesterrel eldöntötték, hogy sötétebb legyen. A festéket 3% -os oxidon készítették, hogy a vöröshajú ne növekedjen, a gyökereknél 6,71 tónust választottak, a haj többi részén pedig 7,71. Minden jól ment, és az Estelle-vel nem volt probléma, mivel mosás és szárítás után a szín pontosan a csomagoláson feltüntetettnek bizonyult.

Mindenkinek ajánlom az Estelle festékét, és amikor professzionális vonalat használ, azt tanácsolom, hogy ne önállóan dolgozzon a hajszínen, hanem egy olyan mester szolgáltatásait vegye igénybe, akiben megbízik! "

Katerina, 40 éves

- El akarok mesélni a szőke történetemről. Olyan problémám volt, amellyel valószínűleg sok festett szőke szembesül: sárgaság! De még azelőtt kipróbáltam az Estelle festéket. Ez a gyártó elégedett volt a színnel való egyértelmű egyezéssel, amelyet a csomagoláson lát. Egy boltban vettem Estelle Essex festéket 160 rubelért. A hajam tonizálásához a 10.16-os tónust választottam. A színezés nem okoz problémát - a hajfesték nem csöpög le és nem folyik le. Húsz perc alatt kiváló eredményt értem el, de a sárgaságból semmi sem maradt. "

Az Estelle termékek használata a modern nők számára ajánlott, mert az Estelle színező termékek csak kiváló minőségű alapanyagokat tartalmaznak Németországból, Olaszországból, Franciaországból és Amerikából. Válassza ki a hangszínét és árnyalatát, és változtassa meg a stílusát!

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Hogyan lehet otthon sima és fényes a hajad

A gyönyörű haj büszkeség és minden lány álma. A természet csak kevés hölgyet ítélt meg ilyen ajándékkal, a többieknek erőfeszítéseket kell tenniük az eredmény elérése érdekében.

Hagyja, hogy az élet új színekkel csillogjon: hogyan válasszuk ki az olajfestéket?

Az olajos hajfesték ma már egyre népszerűbb a hajfestők körében, kétféle hatás - a színezés és az ápolás - eredményeként, az allergia kialakulásának további kockázata nélkül..