Legfontosabb / Kiegészítők

A pedikulozist jelenti
"Paranit Repellent"

Kiegészítők

A gyermekek tetvektől való megvédésének problémája különösen az óvodákban és az általános iskolákban releváns, ahol a fejtetvek nagyon gyorsan terjednek. Elég csak megemlíteni, hogy valahol valaki megfertőzte ezt a betegséget, hogy bármelyik szülő komolyan gondolkodjon. Ezért a fejtetvesség megelőzése az egyik elsődleges feladata annak, hogy a szülők gyermekeiket oktatási intézménybe küldjék. A tetvekből származó riasztó Paranit-et a gyártó pontosan a fejtetvek megelőzése céljából hozta létre, hogy megvédje a tetveket a fertőzött helyiségekben gyakran előforduló tetvek megjelenésétől, felnőttek és 3 évesnél idősebb gyermekek egyaránt használhatják. A gyógyszer Oroszországban és Ukrajnában található gyógyszertárakban kapható. A riasztó napközben megbízhatóan véd a tetvek ellen, nem kell lemosni, jó illata van. Vizsgáljuk meg közelebbről a működési elvét és a használati utasítást..

 1. Összetétel és a cselekvés elve
 2. A Paranit riasztó használati útmutatója
 3. Ellenjavallatok és mellékhatások
 4. Elővigyázatossági intézkedések
 5. A tetvek megelőzésére szolgáló eszközök analógjai
 6. A Paranit riasztó - tetvek elleni védelem áttekintése

Összetétel és a cselekvés elve

A gyógyszer fő hatóanyaga az IR 3535 szintetikus anyag, amely hatással van a paraziták antennáin elhelyezkedő szippantó készülék kemoreceptoraira, és ezáltal taszítja a rovarokat. Ebben a tekintetben lehetetlen a fejtetvek kifejlődése, amelyeket az érett tetvek és lárváik okoznak. Ugyanezen okból megbízható védelmet nyújtanak a kórokozó petékkel (nits) való fertőzés ellen..

A neurotoxikus komponensek hiánya miatt a parazitáknál nem figyelhető meg a gyógyszerrel szembeni rezisztencia kialakulása, az embernél a szövődmények kockázata minimális..

A Clearola fehér ásványi olaj jelenléte a gyógyszer összetételében a légzési folyamatok blokkolásával és a paraziták nedvesség felszívódásának megakadályozásával fokozza az alkalmazás hatását. Az illatosítószerek összetétele kellemes illatot kölcsönöz a készítménynek, ami különösen fontos abban az esetben, ha a gyermekek hajának kezelésére riasztót alkalmaznak..

Ezenkívül a gyógyszer kémiai összetétele tartalmaz denaturált etil-alkoholt és vizet.

Nagy hatékonyság érhető el, ha a terméket a használati utasításnak megfelelően használják, ahol egyértelműen jelzik, hogyan kell helyesen alkalmazni a gyógyszert.

A Paranit riasztó használati útmutatója

A Paranit Repellent felnőttek és 3 éves kortól kezdve a fejtetű fertőzésének megelőzésére ajánlott betegség, betegség kitörése vagy kedvezőtlen helyzet esetén, vagy a fejbőr más gyógyszerekkel, például Paranit samponnal történő parazitákkal történő újrafertőzésének megakadályozása érdekében..

A napi tetvek hatékony védelme érdekében elegendő a riasztó egyszeri alkalmazása. A gyógyszert mindennapi használat céljából fejlesztették ki a fertőzés gócaiban, miközben nem árt a szervezetnek.

 1. A termék használata előtt ajánlott alaposan megvizsgálni az összes családtagot a vegetatív rovarok jelenlétére nézve. Az érett parazitákat néha nehéz felismerni, de a tojás szakaszában az átmeneti formákat és a rovarokat jó fényben könnyű észrevenni. Erre a célra az ellenőrzést akkor végezzük, amikor a haj száraz. Kezdetben fésülik, és csak ezt követően, óvatosan, a legközelebbi szálról a további kötegekre haladva ellenőrzik őket. Különös figyelmet fordítanak a fül mögötti hajszálakra és a fej occipitális régiójának alsó részére.
 2. Alaposan meg kell mosni a hajat és jól meg kell szárítani. Ezt követően meg kell fésülni a hajat. A gyógyszert húsz centiméteres távolságban alkalmazzák a haj teljes hosszában a gyökerektől kezdve..
 3. A paraziták fokozott felhalmozódásának területeit és aktivitásukat külön ajánlott kezelni. A gyártó deklarálta a termék hozzávetőleges fogyasztását húsz permet kiszámításához egy eljárás során. A haj hosszától, mennyiségétől és jellegétől függően ezeknek a mutatóknak a változékonysága lehetséges.
 4. A terméket nem kell öblíteni. A kezelt területek önmagukban megszáradnak. Szárításhoz tilos hajszárítót vagy szárítót használni.
 5. A kezelt borítókat speciális fésűvel lehet fésülni, amelyet külön kaphatunk a gyógyszertárban. Ez nem szükséges, de a fésű használatával biztos lehet benne, hogy a tetvek védelme működik..
 6. Alkalmazásakor egy speciális fényes film képződik a hajon, mint egy hajlakk. Így jelennek meg a gyógyszer olajkomponensei. Lemosásához használjon sampont vagy folyékony szappant. Ne feledje, hogy a gyógyszer napi hatásához nem kell lemosnia a gyógyszert..

Ellenjavallatok és mellékhatások

A gyártó tiltja a termék használatát annak érdekében, hogy megvédje a három évnél fiatalabb gyermekeket a tetűtől. Egészségügyi veszélyt jelent, ha a gyógyszert terhes nők vagy nők szoptatás alatt használják. A riasztó alkalmazásának kategorikus ellenjavallata a megnövekedett egyéni érzékenység jelenléte a gyógyszer összetevőivel szemben. A lehetséges nemkívánatos hatások megelőzése érdekében a lejárati idő után tilos használni..

Elővigyázatossági intézkedések

Annak elkerülése érdekében, hogy a riasztó testbe kerüljön, ajánlott betartani a használati szabályokat:

 • A kezelt személy fején kötés vagy fejkendő van, hogy megvédje a véletlen szembe, fülüregbe, légutakba vagy szájba kerüléstől..
 • Mivel a termék fokozottan tűzveszélyes, alkalmazás közben tilos a dohányzás, nyílt tűz közelében van.
 • A permetezés során ne fogyasszon ételt vagy folyékony terméket.
 • Ha viszketés vagy égés jelentkezik az alkalmazás helyén, azonnal mossa le a gyógyszert bőséges vízfolyással.
 • Izzadás, köhögés vagy tüsszentés esetén - hagyja abba a termék használatát, hagyja el a helyiséget, biztosítsa a levegő áramlását, alaposan kezelje a szájat szódabikarbónával 2% -os oldatban.

A tetvek megelőzésére szolgáló eszközök analógjai

A Paranit riasztó analógjai között szerepel a "Nit Free" nevű sampon, ez többe kerül, nagyon nehéz lemosni, ugyanúgy működik - egy napig. A Nok sampont kéthetente egyszer lehet kenni, a gyártó azt állítja, hogy ez idő alatt megvédi Önt a tetvektől.

Használatában és hatásában hasonló gyógyszer a LiceGuard spray, nem tartalmaz vegyszereket és 24 órán át tart. Körülbelül 850 rubelbe kerül, nem találja mindenhol.

A Paranit riasztó - tetvek elleni védelem áttekintése

Az óvodában a pedikulózis járványa kezdődött, azt tanácsolták, ne hozzák el a gyereket, de dolgozom, nincs hova mennem, nem hagyhatok egyedül otthon. Úgy döntöttem, hogy keresek egy védelmi gyógymódot, megtaláltam a Paranit riasztót, megnéztem az interneten található véleményeket, a gyógyszer jól működött. Megvettem, alkalmaztam és elvittem az óvodába. Egy hónap telt el, mint a járvány, a fiam sem fertőződött meg, mert minden reggel az ügynökkel kezelték. Javaslom, hogy jól véd.

A munka érdekében gyakran olcsó szállókban kell megszállnom, ezért ezt az eszközt magánál tartom. A róla szóló vélemények csak pozitívak. Csatlakozni akarok hozzájuk: a paranit nagyon jól véd a tetvek ellen. Igen, eleinte kissé kellemetlen, hogy a haj zsíros és szagos, az illata egyébként normális. Aztán megszokja, és nem figyel, reggel fésüléskor vagy éjszaka alkalmazza, mint az én esetemben.

A PARANIT REPELLENT VÉDELME A TETKESPERMET ELLEN 100ML

R 3535 (taszító), denaturált etil-alkohol, Tween 80, eukaliptusz sugárzó illóolaj, tri-nátrium-citrát, dinátrium-citrát, tisztított víz

Permetezzen tiszta, jól szárított, törülközővel, előre fésült vagy fésült hajra. 20 cm távolságból vigye fel a terméket az egész hajra, különös figyelmet fordítva a nyak körüli és a fül mögötti területekre. 20-25 spray-t javasolunk a haj hosszától és vastagságától függően. Kezelje újra naponta vagy hajmosás után. A hajnak természetesen száradnia kell, ne használjon hajszárítót.

PARANIT Repellent "Lice Protection" - színtelen, illatszagú folyadék A Paranit Repellent riasztó hatással van a fejtetvekre. A Paranit Repellent "Lice Protection" külsõ használatra szolgál, hogy megakadályozzák a fejtetveket felnőtteknél és 3 évesnél idõsebb gyermekeknél. Használja a terméket a tetű kitörése során, valamint a tetvek elleni termékekkel történő kezelés után az újbóli fertőzés elkerülése érdekében.

Rovarriasztó

Annak elkerülése érdekében, hogy a termék a szem és az orrgarat nyálkahártyájára kerüljön, a haj kezelése előtt takarja le az arcát papírtörlővel, vagy használjon napellenzőt. Kerülje a szintetikus szövetekkel való érintkezést. Kontaktlencsék használata esetén a páciensnek azt javasoljuk, hogy a pediculicid szer alkalmazása előtt vegye ki őket.A személyes higiénés szabályokat be kell tartani: a kezelés során ne igyon, ne dohányozzon, ne zuhanyozzon. A kezelés befejezése után alaposan mosson kezet..

A fejtetvek megelőzése felnőtteknél és 3 évesnél idősebb gyermekeknél

Nem ajánlott 3 évesnél fiatalabb gyermekek, terhes és szoptató nők, valamint a fejbőr különféle betegségei és a termék összetevőit egyéni intoleranciában szenvedők kezelni.

Tetvek elleni riasztó - 100 ml-es fém aeroszolos doboz

Megbízható védelem a tetvek ellen - Paranit riasztó: használati utasítás

A pediculosis meglehetősen kellemetlen probléma, amely feltétlenül bármelyik embernél jelentkezhet..

És természetesen azonnal felmerül a kérdés - hogyan lehet megszabadulni ezektől a parazitáktól, anélkül, hogy a saját egészségét károsítanánk?

A Paranitként alkalmazott ilyen gyógymód használata a peduculosis számára segít megoldani a problémát..

Paranormális taszító - tetvek elleni védelem: utasítások

A tetű paranitis alkalmazását az emberi hajban megjelent vérszívó paraziták gyors és megbízható megszabadulásának egyik legjobb módjának tekintik. Kétféle formában kapható - sampon és spray.

A sampon nem tartalmaz kémiai és agresszív anyagokat, amelyek károsíthatják az emberi egészséget, valamint rovarölő szereket, amelyek hasonló tetvek és nitek készítményeiben találhatók.

A termék csak egy egyedülálló olajat tartalmaz a clearol ásványi alapon, amely fehér színű és természetes ánizs-, kókusz- és ilang-ilangolajokból áll..

A samponban található anyagok semmilyen mérgező hatást nem gyakorolnak sem a tetvekre, sem az emberi test egészére. De a Clearol képes blokkolni a tetvek és a nits légzőrendszerét, és kiszáradásukhoz is vezet. Emiatt minden felnőtt teljes halálát éli..

A Paranit spray fő hatóanyaga a dimetikon, amelyet kémiai jellege szilikonnak tekint. A termék ezen összetevője beburkolja a tetű kitin burkolatát és behatol a spirálokba, ezáltal elzárva őket. Ennek eredményeként nemcsak a kifejlett rovarok, hanem a rovarok is megfulladnak és elhalnak..

Alkalmazási módszerek

Sampon

 • A tetvek elleni sampon alkalmazása előtt a hajat alaposan megfésüljük. Ez nagyobb kényelmet nyújt a további eljárás során;
 • a sampont masszírozó mozdulatokkal kell alkalmazni a száraz hajra és a fejbőrre úgy, hogy az összes haj a végéig be legyen ázva;
 • a terméket 10-15 percig hagyni kell a hajon, utána alaposan habzik;
 • a megadott idő után a hajat jól le kell öblíteni meleg vízzel, amíg a sampon teljesen ki nem mosódik.

Permet

Ennek az eszköznek saját használati szabályai is vannak:

 • ha lehetséges, a feldolgozási eljárást kesztyűvel kell elvégezni;
 • a spray palack jól megrázkódik;
 • a terméket egyenletesen permetezik a szétválasztott hajszálakra a gyökerektől a végéig, 10 cm-re a fejétől;
 • a permetezés befejezése után masszázsmozgásokkal további alkalmazást biztosítson;
  15 percig tartsa a hajat;
 • az idő lejárta után a terméket le kell mosni egy Paranit sampon-kondicionálóval.

Különösen figyelemre méltó a Paranit tetvekre érzékeny vonala, amely sampont és krémet tartalmaz. még biztonságosabb, alkalmas felnőttek, köztük terhes nők, szoptató nők és 1 évesnél idősebb gyermekek számára.

Műveletek használat után

A sampon lemosása után a termékhez rögzített speciális fésű segítségével az elhalt parazitákat és niteket fésülik ki a hajból.

A hosszú hajból készült fésűk fésülésekor hajtűket kell használnia, hogy kényelmes legyen elválasztani a kezelt fürtöket a többitől.

Ha vastag, nehezen fésülhető haja van, a sampon használata után kijuttathat kis mennyiségű szokásos balzsamot, majd elkezdheti a tetvek fésülését..

Javasoljuk, hogy a fésűt egészen a haj gyökerétől vezesse, a lehető legközelebb a bőrhöz és a legvégéig. Minden ilyen manipuláció után a fésűt vízzel mossuk vagy vattapárnával töröljük meg annak érdekében, hogy kizárjuk a fésült paraziták és gödrök hajra történő felvitelének lehetőségét. A tetvek elleni fésűkagyló tulajdonságairól itt olvashat.

A permet felvitele után a szálakat egyenként fésüljük át a rovarok és a rovarok eltávolítására, míg minden egyes szál után a fésűt pamut törlővel vagy koronggal kell tisztítani.

Permetezéskor nagyon óvatosan kell dörzsölni a terméket a haj legtövén, mivel itt élnek a tetvek.

Ezenkívül különös gondot kell fordítani arra, hogy a spray ne kerüljön a szemébe, az orrába vagy a szájába. Ha ez megtörténik, a szemet bő vízzel öblítik ki. Ha az eljárás során hiányzik a levegő, akkor állítsa le az összes műveletet és menjen ki a friss levegőre.

Hatékonyság

A Paranit minden pozitív tulajdonsága ellenére csak akkor érhető el a legnagyobb hatékonyság, ha betartja az utasításokban megadott összes ajánlást.

Ezenkívül a paraziták fésűvel történő gondos fésülése fontos szerepet játszik a kívánt eredmények elérésében a Paranit alkalmazásakor..

A tetvektől és a gödröktől azonban nem csak sampon és spray segítségével lehet megszabadulni.

Egy kúra

Egy üveg sampon általában elegendő 8 eljáráshoz, de mindez a haj hosszától és vastagságától függ.

A legtöbb esetben egy eljárás elegendő ahhoz, hogy teljesen megszabaduljon a vérszívó parazitáktól és azok nyakaitól..

A használati utasítás szerint azonban ajánlott egy hét múlva megismételni az eljárást..

Ami a spray-t illeti, ha a kezdeti kezelés után marad még rovar vagy rovar, az eljárást 7-10 napig meg kell ismételni.

Ellenjavallatok és lehetséges mellékhatások

A Paranit samponnak és spray-nek számos általános ellenjavallata van, amelyek a következőket tartalmazzák:

 • a baba viselésének ideje;
 • szoptatás;
 • 3 év alatti gyermekek;
 • a fej bőrének, sebek vagy karcolások jelenléte a kezelési területen;
 • a gyógyszer összetevőinek egyéni intoleranciája.

Ami a mellékhatásokat illeti, az egyetlen lehetséges allergiás reakció. Megjelenése bőrpír, égő érzés, kiütések és egyéb meglehetősen kellemetlen tünetek formájában figyelhető meg..

Következtetés

Cikkünknek köszönhetően megtanulta, hogyan kell kezelni a parazitákat, mint például a tetű, egy modern és megbízható Paranit eszköz segítségével.

Ha szigorúan betartja a termékhez mellékelt utasításokat, és megvédi magát és szeretteit az újbóli fertőzéstől a fejtetvek okainak kiküszöbölésével, nemcsak meglehetősen sikeres és hatékony kezelést érhet el, hanem a haj egészséges állapotát és szépségét is..

Hasznos videó

Figyelmére egy hasznos videó a tetvek elleni hatékony gyógyszerről - Paranit:

Paranit

Fogalmazás

A Paranit összetétele a farmakológiai formától függ:

 • A Paranit sampon 69% fehér ásványi olajat (Clearol), 30% habosítószert és a parfümkészítményt alkotó anyagok körülbelül 1% -át tartalmazza..
 • A Paranit Sensitiv az Oxyfthyrin komplexből áll (4% -os dimetikon oldat és annak hatását fokozó anyagok)..
 • A Paranit spray 4% dimetikon oldatot és 96% Isopar (ásványi olaj) tartalmaz.
 • A Paranit testápoló összetétele megegyezik a spray-vel.
 • A Paranit spray-taszító összetétele megegyezik a samponnal.

Kiadási forma

Többféle farmakológiai formában kapható:

 • Sampon. Átlátszó, színtelen vagy sárgás folyadék, gyenge illatszaggal jellemezve. 200 ml-es palackokban kerül forgalomba.
 • Paranit Sensitive. Fehér folyadék enyhe specifikus aromával. Csomagonként 150 ml-es palackokban értékesítve, az üvegen kívül fésű és utasítások.
 • Permet. Átlátszó, színtelen vagy sárgás olajos folyadék, szagtalan. 100 ml-es műanyag palackokba töltjük, amelyek mechanikus permetezőgépekkel vannak felszerelve. A doboznak tartalmaznia kell nits és tetű fésűt is.
 • Testápoló. Átlátszó, színtelen vagy sárga folyadék, olajos állagú, különleges szag nélkül. 100 ml-es palackokban kerül forgalomba.
 • Visszataszító. Átlátszó sárgás folyadék. 100 ml-es spray palackokba töltve.

farmakológiai hatás

A Paranit a fejtetvek kezelésére, valamint a fejtetvek és a felnőttek fertőzésének megelőzésére szolgál.

Farmakodinamika és farmakokinetika

Farmakodinamika

A Paranitát alkotó alapok az alacsony veszélyességű anyagok 4. osztályába tartoznak. Az utasításokban ajánlottaknak megfelelő adagokban általában nem figyelhető meg szenzibilizáló, helyi irritáló és bőr reszorpciós hatás.

A paraziták elpusztításához általában elegendő a terméknek a hajjal való hosszan tartó érintkezése. Néha szükség lehet újbóli kezelésre néhány hét múlva.

Farmakokinetika

Csak a helyi alkalmazást mutatják be, így a test egészére nézve nem volt klinikailag jelentős hatás.

Felhasználási indikációk

Gyógyászati ​​célokra használják, ha tetveket, gubacsokat, felnőtteket találtak.

A fertőzés megelőzésére egy riasztó használható, ha az illető valószínűleg szoros kapcsolatban áll egy potenciális paraziták forrásával.

Ellenjavallatok

A Paranit ilyen esetekben nem használható:

 • a termék részét képező valamely alkotóelem egyéni intoleranciája;
 • kisgyermekek életkora - legfeljebb 1 év a Paranit Sensitiv esetében, legfeljebb 3 év sampon, spray, krém, taszító;
 • terhesség és szoptatás (a Paranit Sensitiv kivételével).

Mellékhatások

A mellékhatások ritkák. Helyi reakciók lehetségesek: égés, viszketés, a bőrirritáció jelei, kiütés.

Ilyen tünetek jelentkezésekor a terméket azonnal le kell mosni. Ha szükséges, menjen kórházba.

Használati utasítás (módszer és adagolás)

Paranit sampon, használati utasítás

Javaslatok a termék használatához:

 • Ellenőrizze, hogy a lakásban lakókon vannak-e tetvek és gödrök. Ezt akkor kell megtenni, amikor a haj száraz, külön-külön megnézve az egyes szakaszokat. Ez egy samponnal együtt értékesített fésűt használ. Különös figyelmet kell fordítani a fül mögötti és a fej hátsó részének helyére..
 • Sampont alkalmazzon a száraz hajra, és ossza el a haj és a fejbőr teljes hosszán, jól masszírozza.
 • Hagyja hatni 10 percig.
 • Tegyen vizet és habozzon a kezével..
 • Alaposan öblítse le a hajat és a fejbőrt.
 • Távolítsa el a parazitákat a nedves hajról a sampon dobozában lévő speciális fésűvel. Ehhez ossza szét a haját, és gondosan ellenőrizze mindegyiket. Minden fésű után tisztítsa meg a fésűt.
 • Egy hét múlva dolgozzon újra.
 • Pusztítson el minden tetvet, amely a házban lehet: mossa meg a fertőzött személy által használt összes ruhát és ágyneműt forró vízben, mosson fésűket és fésűket, porszívózza fel a házat és az autót az újrafertőzés elkerülése érdekében.

Spray Paranit, használati utasítás

 • Ellenőrizze, hogy az egész családban vannak-e tetvek.
 • Permetezzünk a haj teljes hosszában 10 cm távolságból, ha a haj hosszú vagy vastag, válasszuk szálakra, majd kezeljük mindegyiket. Ennek eredményeként minden hajat teljesen hidratálni kell..
 • Hagyja a terméket hajon 15 percig.
 • Mossa meg a haját meleg vízzel, samponnal vagy szappannal.
 • Speciális ecsettel ecsetelje a hajat az elhalt tetvek eltávolítására, amelyeket spray-vel kell értékesíteni.
 • Ha szükséges, ismételje meg a kezelést 1-1,5 hét után.

Paranit Sensitiv, használati utasítás

A termék helyes alkalmazása több szakaszból áll:

 • Gondosan ellenőrizze az összes családtagot, hogy nincs-e benne tetű és góc. Ehhez egy speciális fésűt használnak, amelyet egy üveg Paranit Sensitiv-rel együtt adnak el. Ha a tetvek több embernél megtalálhatók, azokat egy nap alatt kell kezelni..
 • Alaposan rázza fel az üveget.
 • A száraz hajra nedves legyen. A terméket egyenletesen ossza el a teljes hosszon.
 • Hagyja a gyógyszert 8 órán át. Nem kell kalapot használni. Fedje le a párnát egy törülközővel annak védelme érdekében.
 • Szükség esetén a kezelést egy hét múlva meg lehet ismételni..

Paranit testápoló, alkalmazási utasítás

Használat előtt alaposan rázza fel az üveget. További alkalmazás hasonló a spray használatára vonatkozó ajánlásokhoz.

Paranit riasztó, használati utasítás

A terméket tiszta, száraz hajra alkalmazzák 20 cm távolságból, hozzávetőlegesen 20-25 permet szükséges. Ezt követően a hajnak hajszárító használata nélkül meg kell száradnia..

Ismételje meg a termék naponta vagy minden hajmosás után.

Túladagolás

Túl hosszú expozíció esetén a fejbőr vagy a nyálkahártya vagy a finomabb bőr érintkezése irritációt, égést, viszketést jelenhet meg.

A kellemetlen tünetek kiküszöbölése érdekében azonnal le kell mosnia a gyógyszert. A fájdalom enyhítése érdekében elkészítheti a novokain 2% -os oldatát. Ha a bőr vagy a nyálkahártya súlyos károsodása továbbra is fennáll, speciális orvosi segítséget kell kérnie..

Kölcsönhatás

Értékesítési feltételek

Tárolási feltételek

0-25 ° C hőmérsékleten, sötét, száraz helyen, gyermekektől elzárva, ételtől elkülönítve. Nem szabad hagyni, hogy a Paranit nagyon felmelegedjen.

Szavatossági idő

Különleges utasítások

A Paranit használatakor emlékeznie kell a következő ajánlásokra:

 • Nagyon óvatosnak kell lennie a bőrreakciókkal szemben bőrbetegségek, magas vegyi érzékenység és allergiás reakcióra való hajlam esetén.
 • Annak megakadályozása érdekében, hogy a termék a szem, az orr és az arc bőrének nyálkahártyájára kerüljön, a fej kezelése előtt kötést kell a haj alá tenni..
 • A kezelést végző személy kezét gumikesztyűvel kell védeni. Az eljárás után a kezeket alaposan meg kell mosni.
 • A hajkezelés során nem szabad enni, inni és dohányozni.
 • A bőr vagy a nyálkahártya irritációjának legkisebb jele esetén azonnal mossa le.
 • Csak külső használat megengedett.
 • Ha egy személy kontaktlencsét használ, akkor a lencséket el kell távolítani a pediculicid szer alkalmazása előtt..

Gyerekeknek

A Paranit Sensitiv használata engedélyezett 1 évesnél fiatalabb gyermekek kezelésére.

A sampont, testápolót, spray-t és riasztót csak 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmazzák.

Terhesség és szoptatás alatt

A Paranit Sensitiv használata megengedett.

Analógok

A Paranit analógjai a következők:

 • Pedikulen Ultra;
 • Nashitrno-ánizs cseppek;
 • Oxiftirin.

Vélemények

Vélemények a Paranit samponról

A sampon a legtöbb esetben hatékony, de gyakran szükség van újbóli kezelésre. A fejbőr általában jól tolerálja. A hiányosságok között meglehetősen magas költséget neveznek.

Vélemények a Paranit Sensitive-ről

A gyógyszer hatékony, de nem minden esetben feltétlenül. Könnyen lemosható. Szinte soha nem okoz bőrirritációt.

Vélemények a spray-ről a gyermekek számára

A termék a legtöbb esetben hatékony, elég biztonságos (nem okoz allergiás reakciókat), de nagyon nehéz lemosni. Nem kívánatos 3 évig használni.

Paranita ár hol lehet vásárolni

A Paranit a legtöbb gyógyszertárban vásárolhatja meg.

A Paranita különféle farmakológiai formáinak költségei:

 • a permet ára Oroszországban 720-800 rubel, Ukrajnában - 600-800 UAH;
 • a sampon ára a tetvek és a nits számára 920-1020 rubel; 750-950 UAH;
 • lotion Paranit - 250-400 rubel; körülbelül 500 UAH;
 • Paranit Sensitiv jelentése - 1120-1250 rubel; körülbelül 1300 UAH;
 • taszító - körülbelül 600 rubel; körülbelül 750 UAH.

Vásároljon gyógyszertárakban Paranit Repellent tetvek elleni spray 100ml-t

Az ár csak a weboldalon történő megrendelés esetén érvényes, a weboldalon szereplő árak eltérnek a gyógyszertárak áraitól, és csak a weboldalon vagy a mobilalkalmazásban történő megrendelés esetén érvényesek. Amikor gyógyszertárban rendelést kap, nem lehet termékeket hozzáadni a webhely árain, csak külön gyógyszertár áron vásárolhat. Az oldalon szereplő árak nem nyilvános ajánlatok.

Termék kód: 26452

Átvétel ingyenes. A foglalás 24 órán át érvényes

 • Leírás
 • Farmakológiai hatás:
  A Paranit Repellent egy IR3535 szintetikus anyagot tartalmaz, amely nem pusztítja el, hanem taszítja a tetveket. A tetvek szaglószervei az antennákon helyezkednek el, így a tetvek képesek szagolni és reagálni rájuk.

  Felhasználási jelzés:
  Megelőző védelem a tetűfertőzés ellen.

  Az alkalmazás módja és adagolása:
  Használja a terméket a tetű kitörése során megelőzésként, valamint a tetvek elleni termékekkel történő kezelés után az újrafertőzés elkerülése érdekében.
  Permetezzen tiszta, jól törölközővel szárított, előre fésült vagy fésült hajra.
  20 cm távolságból vigye fel a terméket az egész hajra, különös figyelmet fordítva a nyak körüli és a fül mögötti területekre.
  20-25 spray ajánlott a haj hosszától és vastagságától függően.
  Kezelje újra naponta vagy minden alkalommal, amikor hajat mos.
  A hajnak természetesen megszáradnia kell. Ne használjon hajszárítót.

  Paranit Spray - használati utasítás

  Az utasítást az FGUN Rospotrebnadzor Fertőtlenítő Kutatóintézete és az FGUP VNIIKhSZR PESTICID tesztközpontja dolgozta ki.

  Szerzők: A.I. Frolov, T. 3. Rysina, G. V. Golovkin

  1. Általános információk

  1. A "Paranit ® Spray" pediculicid szer tiszta, színtelen vagy sárga, szagtalan olajos folyadék, használatra kész, amely 4,0% dimetikonot és 96,0% ásványi olajat (Isopar) tartalmaz hatóanyagként.
  2. A termék nagyon hatékony a felnőttek és a tetvek lárvái ellen, ha 15 percig érintkeznek a termékkel.
  3. A GOST 12.1.007-76 veszélyességi osztály szerinti termék az alacsony veszélyességű vegyületek 4. osztályába tartozik, ha a gyomorba adják és a bőrön alkalmazzák. Az ajánlott használati módban nincs szenzibilizáló, helyi irritáló és bőrt reszorpciós hatása.
   MPC a polioxi-dimetil-szililén (dimetikon) munkaterületének levegőjében - 10 mg / m 3.
  4. A terméket külső használatra szánják a felnőttek és a 3 évesnél idősebb gyermekek fejtetvjeinek és nitjeinek elpusztítására az orvosi fertőtlenítés gyakorlatában és a lakosság mindennapi életében.
  5. Normál csomagolás: 100 ml-es műanyag palackok, mechanikus permetezéssel, kiegészítve tetű és fésűs fésűvel.

  2. Az alkalmazás módja

  1. Mielőtt a terméket erős fényben alkalmazná, ellenőrizze, hogy a család minden tagján vannak-e tetvek és gödrök, különösen a fej occipitalis-temporális régiójában. Minden tetűvel rendelkező családtagot ugyanazon a napon kell kezelni.
   A Paranit ® Spray palackját a hajatól kb. 10 cm távolságra tartva szórja a száraz haj teljes felületére, amíg teljesen nedves lesz, alaposan dörzsölje be a terméket a hajgyökerekbe. A hosszú és különösen vastag hajat szálon kell kezelni. 15 perc elteltével mossa meg a haját meleg vízzel szappannal vagy samponnal.
   Ezután fésülje át a hajat a készletben található speciális fésűvel az elhalt tetvek és tojások eltávolításához.
   Tisztítsa meg a fésűt, miután az egyes szálakat pamutpárnákkal vagy pamutgolyókkal fésülte át.
   Szükség esetén ismételje meg a kezelést 7-10 nap után.
   A fejtetvek a külső környezetben 24 órán keresztül életképesek. Ezért az újbóli fertőzés megelőzése érdekében törölközőket, ágyneműt, ruhákat kell meleg vízben lemosni, ecseteket, fésűket, hajtűket és egyéb tárgyakat mosni, amelyeket a családtagok a feldolgozás előtt használtak..
  2. A "Paranit ® Spray" fogyasztási aránya: egy üveg termék legfeljebb 4 kezelésre használható, a rovarok általi fertőzés mértékétől, a haj hosszától és vastagságától függően..

  3. Óvintézkedések

  1. A terméket szigorúan alkalmazza az utasításoknak megfelelően.
  2. Nem ajánlott három évesnél fiatalabb gyermekek, terhes és szoptató nők, valamint emberek, valamint a fejbőr különféle betegségei és a vegyszerekre fokozottan érzékeny emberek kezelése..
  3. Annak elkerülése érdekében, hogy a szem és az orrgarat nyálkahártyájára kerüljön a spray, a haj kezelése előtt pamut kötést kell kötni a fej (a haj alatt) köré..
  4. Kontaktlencsék használata esetén ajánlatos eltávolítani őket a termék használata előtt.
  5. A termékkel végzett munka során gumikesztyűvel védje a kezek bőrét.
  6. Tartsa be a személyes higiénia szabályait: munka közben ne igyon, dohányozzon és ne egyen. A munka befejezése után mosson kezet.
  7. A terméket száraz helyen, gyermekektől elzárva, 0 ° C és + 25 ° C közötti hőmérsékleten, ételtől elkülönítve tárolja..

  4. Elsősegélynyújtás.

  1. Kerülje a száj, az orr és a szem nyálkahártyájával való érintkezést..
  2. A bőrrel és a nyálkahártyákkal (szem és orr) való érintkezés esetén alaposan öblítse le meleg vízzel.
  3. Ha szembe kerül, öblítse le bő vízzel vagy 2% -os szódabikarbónás oldattal. A szem nyálkahártyájának irritációja esetén csepegtessen 20% vagy 30% nátrium-szulfacil oldatot, fájdalom esetén - 2% novokain oldat.
  4. Ha a felső légutak irritációjának jelei jelentkeznek, vigye el az áldozatot a munkából, vigye friss levegőre, öblítse le az orrgaratot és a szájat 2% -os szódabikarbónás oldattal.
  5. Ha viszketést, irritáció jeleit vagy bőrkiütését tapasztalja, azonnal mossa le. Ha szükséges, forduljon orvoshoz..

  5. Tárolási és szállítási feltételek, környezetvédelem.

  1. Gyúlékony! A terméket száraz, zárt raktárban, 0 ° C és + 25 ° C közötti hőmérsékleten, nyílt tűztől, hő- és napfényforrásoktól elkülönítve, ételtől elzárva, gyermekektől elzárva tárolhatja..
   Felhasználhatósági időtartam - 3 év.
  2. A jármű szállítása minden szállítóeszközzel megengedett, az egyes szállítási módokra érvényes szállítási szabályoknak megfelelően, garantálva a jármű és a csomagolás biztonságát..
  3. Vészhelyzetben, ha a szer szivárog, töltse fel szorbens anyaggal (homok, föld, szilikagél), majd gyűjtse össze egy edénybe a későbbi megsemmisítéshez. Mossa le a szennyezett területet szappanos és szódás oldattal (50 g szódabikarbóna és 20 g mosószappan / 1 liter víz). Tisztításkor használjon egyéni védőfelszerelést: védőruházat: (pongyola, kötény, kendő, cipő); védje a kéz bőrét gumikesztyűvel.
  4. Környezetvédelmi óvintézkedések: Ne engedje, hogy a hígítatlan termék szennyvízbe / felszíni vagy talajvízbe és csatornába kerüljön.

  A tetvek eltávolítása a Paranit sorozat segítségével

  A fejtetvek csúnya kis lények, amelyek a fejbőrön laknak, és harapásukkal bárkit feldühíthetnek. Az ektoparazitáktól való megszabadulás segíteni fogja az Omega-Pharma szakemberei által kifejlesztett, krémek, spray-k és samponok formájában bemutatott "Paranit" sorozat tetvek számára. A gyártó a rovarok közvetlen irtása mellett a fejtetvek fertőzésének megelőzéséről is gondoskodott egy speciális riasztószer létrehozásával. A Paranit készítmények nem tartalmaznak kémiai alkotóelemeket, ezért teljesen biztonságosak és még csecsemők számára is használhatók.

  "Paranit" sampon

  A "Paranit" sampon egyedülálló gyógyszer a tetű ellen, amely nem tartalmaz rovarölő és káros vegyi anyagokat. A gyógyszer teljesen ártalmatlan, gyermekek, terhes és szoptató nők kezelésére alkalmazható.

  A sampon ásványi olajból áll, amely a teljes térfogat 69% -át teszi ki, habzó szerek és illatszerek.

  A relatív biztonság mellett a gyógyszer a következő előnyökkel rendelkezik:

  • kettős mechanikai hatás a parazitákon;
  • gyors eredmények;
  • a parfümnek köszönhetően nem okoz negatív érzéseket;
  • pozitív hatással van a haj állapotára.

  A gyógyszert 200 ml-es műanyag palackokba csomagolják, mindegyikhez tartozik egy speciális fésű a rovarok kifésüléséhez. Ezzel az eszközzel még hosszú, vastag és göndör hajjal is megszabadulhat a tetvektől és a gödröktől. A gyógyszer költsége körülbelül 800 rubel.

  A sampon működésének elve a kettős mechanikai hatás képletén alapul, ami lehetetlenné teszi a paraziták számára a gyógyszer összetevőivel szembeni ellenálló képesség megszerzését. Az ásványi olaj parafinnal együtt beborítja a rovar testét és eltömíti az összes létező lyukat, megakadályozva a levegő és a tápanyagok behatolását a testbe, ami az egyén gyors halálát okozza.

  Sajnos a tetűtojásokban és a gödrökben nincs lyuk, ezért a sampon nem képes megölni őket. A kezelés után 7-10 nappal a kártevők végleges megszabadulása érdekében meg kell ismételni az eljárást.

  Hogyan kell alkalmazni a sampont

  A tetvekből származó "Paranit" nem ajánlott abban az esetben, ha a gyógyszer egyéni intoleranciáját észlelik, vagy a fejbőr károsodik. Gyermekeknél ezt a gyógymódot 3 éves kortól jelzik.

  A feldolgozás a következőképpen történik:

  1. a sampont egyenletesen alkalmazzák a száraz hajra;
  2. ellenáll 15 percnek - a paraziták halálához szükséges idő (műanyag kupakot tehet a fejére);
  3. mossa le a sampont sok meleg vízzel;
  4. a hajat kis szálakra osztva, fésülje át az elhalt rovarokat;
  5. az egyik szál áthaladása után a fésűt pamutpárnával tisztítják.

  Miért nem segített a sampon

  A "Paranit" meglehetősen drága eszköz, ezért a vásárlók, miután megtudták, mennyibe kerül a sampon, azonnali és százszázalékos hatást várnak tőle. Általában a kezelés után a tetvek egyszerre tűnnek el, de néha a kívánt eredményt nem lehet elérni.

  A gyógyszer hatástalansága a következő esetekben látható:

  • ha nem tartják be a használati utasítást;
  • hatalmas számú rovarral;
  • ha nits marad a hajon;
  • ha a feldolgozást csak egyszer hajtották végre.

  Annak érdekében, hogy ne szembesüljön egy hamisítással, ajánlott megvásárolni a "Paranit" sampont egy gyógyszertárban vagy egy megbízható szállítótól származó online áruházban..

  Kondícionáló sampon

  Kondicionáló sampont használnak a Paranit vonal bármely termékének felhordása után: sampon, krém, spray. Ez a kiegészítő készítmény puhává és kezelhetőbbé teszi a hajat, ami nagyban megkönnyíti a hajból a fésűk fésülésének eljárását. 6 hónapos kortól használható gyermekek számára.

  "Paranit Sensitive"

  A Paranit Sensitiv egy speciálisan érzékeny bőrre kifejlesztett enyhe fejtetvesség, amely tökéletes terhes nők, szoptató anyák és egy évnél idősebb gyermekek számára. A keverék részeként a dimetikon (4%) aktív komponensként működik.

  A gyógyszer használatára vonatkozó utasítások nagyon egyszerűek. Alaposan rázza fel az üveget, majd vigyen fel egy kis mennyiségű anyagot száraz hajra és bőrre. Masszáló mozdulatokkal egyenletesen ossza el a keveréket a haj teljes hosszában, és enyhén dörzsölje be a fejbőrbe, majd hagyja 8 órán át a terméket..

  A "Paranit Sensitiv" nem hagy foltot a ruhákon és az ágyneműn, ezért az eljárást legjobban éjszaka lefekvés előtt lehet elvégezni. Reggel csak le kell mosni az elhalt parazitákat hétköznapi samponnal, nem is kell kifésülni. 10 nap elteltével az eredmény megszilárdítása érdekében a kezelést meg lehet ismételni.

  A Paranit Sensitiv spray lotion (150 ml) költsége körülbelül ezer rubel.

  "Paranit" spray és krém

  Az Omega-Pharma további két terméke a Paranit spray és testápoló. Ugyanazt a feladatot látják el, mint a sampont, de különböznek a gyógyszer összetételében és hatásában. A paraziták pusztulása a dimetikon és az "Isopar" ásványi olaj miatt következik be, amelyek fullasztó és dehidratáló hatásúak.

  A dimetikon teljesen biztonságos az emberi egészségre. Ez az anyag egy új generációs szilikon, és a kozmetológiában gyakran használják a finom ráncok kitöltésére. Az izopárolaj nem aktív összetevő, de nélküle a dimetikon feloldódása lehetetlen. Ez a komponens nincs hatással sem a tetvekre, sem az emberekre..

  A spray spray palackban kapható, és tiszta olajos folyadék. A krém 100 ml-es műanyag palackokban kerül forgalomba. Néha egy fésűs fésű is benne van. Mindkét gyógyszer ellenjavallt 3 év alatti gyermekeknél..

  Az allergiás reakció lehetőségének kizárása érdekében, amely a gyógyszer egyéni intoleranciája esetén jelentkezhet, tesztet kell végezni a kezelés megkezdése előtt. Ehhez egy kis spray-t vagy krémet visznek fel a test érzékeny területére, és 3-4 órán keresztül figyelik a bőr állapotát. Ha bőrpír vagy kiütés jelenik meg, a terméket el kell dobni. Ezenkívül a gyógyszerek nem ajánlottak terhes és szoptató nőknek, valamint bőrbetegségben és fejfájásban szenvedőknek..

  A Paranit spray és krém használata

  A gyógyszerek hatékonysága a használati szabályok betartásától függ, amelyet a VredStop.ru webhely szerzője kitalált. A kezelés megkezdése előtt az áldozat homlokát törölközővel meg kell kötni, hogy az aeroszol részecskék ne kerüljenek a szemébe és az orrába. A feldolgozási eljárást gumikesztyűvel kell végrehajtani..

  1. Ossza fel a haját kis részekre, és egyenletesen ossza el a terméket a teljes hosszon. Különös figyelmet kell fordítani a gyökérzónára.
  2. A gyógyszer masszírozását be kell dörzsölni a bőrbe.
  3. Mielőtt lemossa az olajos folyadékot a hajáról, 15-20 percet kell várnia..
  4. Öblítéskor jobb használni a "Paranit" sampont-balzsamot.
  5. Fésülje ki az elhalt parazitákat a nedves hajból.
  6. 10 nap elteltével, ha szükséges, az eljárás megismételhető.

  Ha a gyógyszer részecskéi véletlenül az orrába, a szájába vagy a szemébe kerülnek, azonnal hagyja abba, és öblítse le ezeket a testrészeket vízzel. Fojtás esetén nyissa ki a szoba ablakait, és vigye ki az áldozatot..

  A kezelés után az áldozat összes ruháját a lehető legmagasabb hőmérsékleten kell mosni, és napsütésben szárítani.

  A 100 ml-es fésűs spray ára körülbelül 720 rubel. A krémet 365 rubelért lehet megvásárolni.

  "Paranit" riasztó

  A paranit riasztót a fejtetvekkel való fertőzés megelőzésére használják. A tetűvédelem különös gondot jelent az óvodába vagy általános iskolába járó gyermekek szülei számára. A gyógyszernek nincsenek analógjai, képes megvédeni az embert a nap folyamán a vérszívó rovarok támadásától.

  A riasztó egy IR3535 szintetikus anyagot tartalmaz, amely taszítja a parazitákat, megakadályozva, hogy petét hagyjanak a hajon. Még akkor is, ha egy felnőtt véletlenül a hajra kerül, idegen szagot érez, megpróbál veszélyes helyet elhagyni.

  Ahhoz, hogy megvédje magát és gyermekét a fejtetvekkel való fertőzéstől, meg kell tennie a következő intézkedéseket.

  1. Kezelje a tiszta, száraz és fésült hajat a Paranit tetvek taszítójával, egyenletesen permetezve a terméket a haj teljes hosszában, különös figyelmet fordítva a fej hátsó részére és a fül mögötti területre..
  2. A kezelés után hagyni kell, hogy a haj természetes módon száradjon, hajszárító nélkül..
  3. Minden hajmosás után a hajat Paranit Lice Protection riasztóval kell kezelni..

  A termék gyúlékony! 0 ° C és + 25 ° C közötti hőmérsékleten, száraz helyen, ételtől távol tárolandó. Ne hagyja, hogy az üveg felmelegedjen a napon.

  Az elrettentő szer ára körülbelül 800 rubel / 100 ml.

  A "Paranit" vonalból származó tetvek és nitsek segítségével gyorsan kiűzheti a hívatlan vendégeket, és megbirkózhat a fejtetvekkel, ha samponnal mossa a fejét, vagy speciális spray-vel kezeli. Ennek a kellemetlen problémának a megelőzése érdekében elegendő a hajat előzőleg riasztóval kezelni, hogy megvédje a vérszívó rovaroktól..

  A Paranit tetvek elleni szerek előnyei és hátrányai, és alkalmas-e gyermekek számára

  Ksenia Emelyanova

  Fodrász-stylist több mint 7 éves tapasztalattal, tanár-színész.

  Felnőtt és gyermek egyaránt megfertőződhet pediculosisban. Számos eszköz segíthet megbirkózni ezzel a problémával. Az egyik leghatékonyabb a Paranit. Samponokban, spray-kben és testápolókban kapható.

  Fogalmazás

  A tetvek Paranit egyik legjobb gyógymódjának összetétele a felszabadulás formájától függ. A samponok kleprolt tartalmaznak - egy ásványi fehér olajat, a hab képződésének egyik összetevőjét és egy kellemes aromát kölcsönző anyagot. Ásványi olajat és dimetikonot használnak hatóanyagként a Paronit testápolókban. A riasztók illóolajokat, denaturált etil-alkoholt, IR3535 riasztót tartalmaznak.

  A gyógyszer terápiás hatása az olajok kórokozókra gyakorolt ​​hatásának köszönhető.

  Megzavarják a légzőrendszert és paraziták halálához vezetnek. A Paranit gyógymód sajátossága, hogy a tetvek nem szokják meg a hatóanyagok hatását, így a gyógyszer idővel nem veszíti el hatékonyságát..

  Lehetséges mellékhatások, ellenjavallatok és óvintézkedések

  A Paranit gyógymód ritkán okoz mellékhatásokat. A beteg allergiás reakciót tapasztalhat, ezért a gyógyszer alkalmazása előtt meg kell vizsgálni a hatóanyagok egyéni intoleranciáját..

  A gyógyszer nem alkalmas 3 év alatti gyermekek és olyan betegek kezelésére, akiknek érzékenységük van az összetevőkre.

  A mellékhatások kialakulásának elkerülése érdekében figyelnie kell a gyógyszer eltarthatóságára. A kezelés alatt nem ajánlott alkoholt fogyasztani.

  1. Használat közben a gyógyszer nem kerülhet a szemébe és az orrába. Ehhez ajánlott kötést kötni a homlokára..
  2. Nyálkahártyával való érintkezés esetén alaposan öblítse ki a szemet vagy az orrot meleg folyó vízzel.
  3. A permetet a szabadban lehet legjobban használni, mivel a betegnek légszomja lehet.
  4. A kezek védelme érdekében kesztyűt kell viselni a gyógyszer alkalmazása közben..
  5. Az eljárás után alaposan meg kell mosnia a kezét, az összes fürdőszobai kiegészítőt és meg kell mosnia a ruháit. A kalapokat ajánlott a maximális hőmérsékleten mosni.

  Megelőzés céljából a gyógyszeres kezelést egy hét múlva meg kell ismételni. Erre azért van szükség, hogy megszabadulhassunk a megmaradt tetvektől, amelyek kikeltek a gödrökből..

  Melyek a felszabadulás formái

  A Paranit többféle dózisformában kapható.

  A tetvek elleni gyógyszerek komplexumát a következő gyógyszerek képviselik:

  • Visszataszító;
  • Sampon;
  • Permet;
  • Testápoló.

  Az alapok mindegyikének célja a tetvek és a nits eltávolítása. Különböző alkalmazási sémáik vannak..

  A riasztó folyékony oldat, amely nem szívódik fel a fejbőrben. Egy ilyen gyógymód nem jut be az emberi véráramba. Leggyakrabban a gyógyszer ezen formáját használják megelőzésre.

  A sampon kiválóan alkalmas otthoni tetvek visszaszorítására. Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek eltömítik a paraziták légzőszerveit. A sampon azonban nem működik a nits-en, mivel nincsenek kialakult légzőszerveik..

  A készlethez mellékelt fésű segítségével nemcsak tetveket, hanem nits-eket is fésülhet ki. Ha emberi bőrrel érintkezik, a spray nem okoz negatív reakciót. A krém összetettebb alkalmazási sémával rendelkezik, ezért ritkán használják otthon..

  Tetves sampon (használati utasítás, költség)

  A Paranit sampon használata előtt ellenőrizze, hogy a család minden tagjánál vannak-e gödrök. Ehhez használjon egy speciális fésűt, amely a készítményhez tartozik. Különösen körültekintően meg kell vizsgálnia a fül mögötti és az alsó nyakszirt gyökereit.

  A fésűt minden használat után alaposan ki kell öblíteni, hogy megakadályozzák a család többi tagjától származó gégék és tetvek fertőzését. Minden fertőzött beteget ugyanazon a napon kell kezelni.

  A Paranit sampon használatának szakaszai:

  1. A terméket száraz hajra alkalmazzák. Óvatosan kell elosztani a teljes hosszában. A hajat és a bőrt kissé meg kell masszírozni.
  2. A sampon 10 percig marad a hajon. Ezt követően habosítani kell a terméket, majd alaposan öblítse le a fejéről..
  3. Távolítson el minden feketét és tetűt egy speciális fésűvel. A kényelem érdekében a haj 4 részre osztható. Minden szálat gondosan meg kell vizsgálni..
  4. Fésülni kell a gyökerektől a haj végéig. A fésűt minden alkalommal pamutpárnával kell törölni, hogy ne fertőződhessen meg többet tetvekkel.

  7 nap elteltével a kezelést meg kell ismételni. Erre azért van szükség, hogy eltávolítsuk a fennmaradó darabokat. A fésülés során a tetvek egész nap tovább működnek.

  A szakértők azt javasolják, hogy a sampon használata után mosson meg minden ruhát, ágyneműt és mosson meg minden olyan eszközt, amely a fejjel érintkezett. A lakást vagy házat alaposan fel kell porszívózni.

  Egy palack elegendő 8 használatra. A Paranit tetves sampon költsége 900 rubel. 200 ml-re.

  Spray tetvekhez és nitshez (használati utasítás, költség)

  A spray használata előtt győződjön meg arról, hogy a család többi tagjának nincsenek-e tetvei. A gyógyszert tartalmazó üveget 10 cm-re kell tartani a hajtól. Permetezze be a haj teljes felületét, amíg nedves nem lesz.

  Ha a haj nagyon vastag, akkor a kezelést ajánlatos szálakban végezni.

  15 perc elteltével a terméket samponnal vagy szappannal mossuk. A következő lépés a fésű és a tetű eltávolítása fésűvel. Szükség esetén a feldolgozást 7-10 nap elteltével ismét elvégezzük.

  A gyógyszer költsége körülbelül 824 rubel.

  Krém (használati utasítás, költség)

  A Lotion Paranit használatra kész termék. A gyógyszert csak a fejtetvek kezelésére használják; a megelőzés érdekében a gyógyszer más formáját kell választania. Használat előtt alaposan rázza fel..

  1. A terméket csak száraz hajra alkalmazzák masszírozó mozdulatokkal. Ez a termék kiválóan alkalmas vastag és hosszú hajra. Meg kell nedvesíteni őket a gyökerektől..
  2. 15 perc elteltével a terméket vízzel mossuk. Ez idő alatt a gyógyszernek el kell pusztítania minden érett kórokozót és petéiket. Illóolajok jelenléte miatt a krémet meglehetősen problematikusan mossák le. Ha szükséges, többször is moshat..
  3. A nedves és tiszta hajat egy speciális fésűvel kell átfésülni, amely a készítményhez tartozik. Ily módon eltávolíthatja az összes elhalt gödröt és tetűt..
   1,5 hét elteltével a gyógyszert újra kezelik. Nem tartalmaz mérgező anyagokat, így a termék nem okoz kellemetlenséget. A gyógyszer hatékonysága idővel nem csökken.

  Lotion ára 100 ml - 400 rubel.

  Tetszéstaszító (használati utasítás, költség)

  A riasztó a tetvek megelőzésére ajánlott fertőzött emberrel való érintkezés esetén. A gyógyszer 24 órán keresztül megőrzi védőhatását. Nem kell lemosni.

  A terméket egyenletesen alkalmazzák a hajon. Először alaposan meg kell mosni és szárítani. Ebben az esetben ne használjon hajszárítót. Fontos, hogy az alkalmazás során a gyógyszer ne kerüljön a szemekbe, az ételbe és a légzőrendszerbe..

  A Paranit riasztó költsége - 540 rubel.

  Alkalmas-e a Paranit gyermek számára?

  Spray, sampon és krém 3 éves kortól gyermekek kezelésére használható. A Paranit Sensitiv alkalmas a fejtetvek kiküszöbölésére 1 évesnél fiatalabb csecsemőknél. A gyógyszer használata előtt konzultálnia kell szakemberrel.

  A termék előnyei és hátrányai

  A Paranit készítmények komplexe hatékonyan távolítja el a tetűket és a nitset.

  A következő előnyökkel rendelkezik:

  • Egyszerű használat;
  • Megelőzési célokra történő felhasználás lehetősége;
  • A mellékhatások hiánya;
  • Gyors eredmények.

  A hátrányok között szerepel az újrafeldolgozás szükségessége. A Paranit nem rombolja le abszolút minden nits-t. A riasztó nem harcol a rovarokkal, csak elriasztja őket.

  A Paranit tetvek elleni gyógyszerek lehetővé teszik a pedikulózis hatékony kezelését. Gyermekek kezelésére ajánlott spray-t használni, mivel azt tartják a leghatékonyabbnak. Annak érdekében, hogy a kezelés eredményeket hozzon, be kell tartania az utasításokat és be kell tartania az alapvető óvintézkedéseket.

  • A szerzőről
  • VK profil

  Ksenia Emelyanova

  Fodrász-stylist több mint 7 éves tapasztalattal, tanár-színész.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A haj sűrűségére vonatkozó legjobb samponok értékelése: melyik professzionális terméket válasszuk

A bolyhos frizurát nőiesnek, elegánsnak és gyönyörűnek tekintik. A mindennapos hajformázás káros és sivár, ezért sok lány nem akar természetes eredményre támaszkodva hajsütővashoz és hajszárítóhoz folyamodni.

Csalán a haj növekedéséhez: hogyan lehet megbirkózni a kopaszsággal és javítani a haját

A csalán joggal büszkélkedik a természetes hajnövekedés serkentőjeként. A "harapós" hajtás mellett szól annak hatékonysága, elérhetősége és az otthoni felhasználás lehetősége.