Legfontosabb / Felépülés

Styler Steamer Curl - forradalmasítja a curling világát

Felépülés

A ragyogó napsütéses tavasz előestéjén minden nő arra törekszik, hogy a lehető legszebb legyen. A hajad egészséges fényének helyreállítása és a hibátlan frizura létrehozása alapvető és kihívást jelentő feladat. De kivitelezhető, és bizonyítékként egy újdonságot mutatunk be a curling világában - a Steamer Curl gőzfunkciójú hajformázót. A curling világában zajló forradalmat az emberek széles tömegei észre sem vették. De a szakemberek észrevették az újdonságot, és méltó értékelést adtak neki..

p, blokkjegyzet 1,0,0,0,0 ->

p, 2,0,0,0,0 -> blokkjegyzet

Ez egy innovatív göndörítőgép, amely nemcsak a profi fodrászokat, hanem minden olyan nőt is megörvendeztet, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének vonzó hajgöndöröket létrehozni otthoni környezetben..

p, blokkjegyzet 3,0,0,0,0 ->

A forradalom a curling világában

A Steamer Curl fő különbsége a haj mély hidratálásának elvén végzett munka. A gőz funkció megvédi a haj szerkezetét a károsodástól és a szárazságtól, ami nem mondható el a hagyományos hajsütőkről, nem beszélve a permről, amely romboló hatással van a hajra.

p, 4,0,0,0,0 -> blokkjegyzet

Egy korábbi modell, és csak ezért népszerűbb - a Babyliss PRO curl styler gőzfunkció hiányában különbözik a Steamer Curl-től.

p, blokkjegyzet 5,0,0,0,0 ->

Tehát felmerül a kérdés: melyik hajsütővas jobb? A válasz megtalálása érdekében pedig nézzük meg közelebbről a készülék előnyeit és hátrányait..

p, 6,0,1,0,0 blokkjegyzet ->

p, 7,0,0,0,0 blokkjegyzet ->

Előnyök:

1.? Gőz funkció. A mély hidratálás lehetővé teszi, hogy fürtöket hozzon létre anélkül, hogy károsítaná a haját. A folyadéktartályt nemcsak vízzel lehet feltölteni, hanem hajformázó, balzsamot vagy bármilyen más terméket is a haj helyreállításához vagy védelméhez. Így a hajformázó nemcsak a haj számára a lehető legbiztonságosabb, hanem a hajgöndörítési folyamat során képes ápolni a hajat, SPA-ellátást nyújtva..

p, 8,0,0,0,0 blokkjegyzet ->

2.? Minőség és megbízhatóság. A Steamer Curl hajcsavaró kiváló minőségű anyagokból készül. 19 mm átmérőjű kerámia kamra, tartós műanyag alkatrészek - minden szerkezeti elem biztonságosan rögzítve.

p, 9,0,0,0,0 -> blokkjegyzet

3.? Könnyű. A gyönyörű göndör kialakításához elegendő egy legfeljebb 3 cm széles hajszálat elhelyezni a készülék belsejében.A készülék teljesen automatikus. A fogantyúinak becsukása után kiderül, hogy a göndör maga ment be a kamrába, és 8-10-12 másodperc múlva, a hőmérsékleti rendszertől függően, a hangjelzés tájékoztatja Önt arról, hogy a csábító göndör készen áll!

p, 10,0,0,0,0 -> blokkjegyzet

4.? Multifunkcionalitás. A göndörök létrehozásának gépe lehetővé teszi a göndörítés irányának kiválasztását: jobbra / balra vagy automatikus (a göndörök iránya váltakozik, ennek köszönhetően természetesebb frizurát készíthet).

p, 11,0,0,0,0 - blokkjegyzet ->

öt.? Gyorsaság. Styler fűtési idő csak 30 másodperc.

p, 12,1,0,0,0 -> blokkjegyzet

6.? Tartósság. Élettartam - akár 10.000 óra! Például a legtöbb háztartási hajformázó készülék kevesebb, mint 5000 óra..

p, 13,0,0,0,0 -> blokkjegyzet

7.? Biztonság. Különböző 190-210-230 fokos hőmérsékleti rendszerek jelenléte garantálja. A finom és törékeny haj most is göndörödhet. Számukra az üzemmódot 190 fokosra tervezték. A vastag és kezelhetetlen haj göndörítéséhez használjon 230 fokot.

p, 14,0,0,0,0 -> blokkjegyzet

p, 15,0,0,0,0 blokkjegyzet ->

Most beszéljünk a hátrányokról.

p, 16,0,0,0,0 -> blokkjegyzet

Tehát milyen hátrányai vannak ennek az eszköznek a fürtök létrehozásához?

p, 17,0,0,0,0 -> blokkjegyzet

Hátrányait érdemes itt megemlíteni:

p, 18,0,0,1,0 blokkjegyzet ->

1.? Magas ár. A gőzfunkcióval rendelkező készülék ára 7500 rubelből indul. De még mindig olcsóbb, mint a Miracurl gőzfunkciós göndörgép, amelynek ára 12 000 rubelnél kezdődik. Emlékezve az összes felsorolt ​​előnyre, valamint a tartósságra, arra a következtetésre juthatunk, hogy a Steamer Curl ára meglehetősen indokolt. A hivatásos kézművesek számára bevételt hoz, ami a közeljövőben fedezi a vásárlási költségeket. És hazai körülmények között ez ésszerű vásárlás sok éven át, ami kiküszöböli annak szükségességét, hogy órákat töltsön egy szépségszalonban. Ez a legjobb ajándék egy lánynak.

p, 19,0,0,0,0 -> blokkjegyzet

2.? Masszív építkezés. Első pillantásra a styler meglehetősen masszívnak tűnik, de a valóságban nem más, mint egy professzionális hajszárító. És lenyűgöző számú mester megerősíti, hogy a készülékkel végzett többórás munka után is a kéz a szokásosnál jobban elfárad.

p, 20,0,0,0,0 -> blokkjegyzet

Az összes előny kiértékelését és a hátrányok mérlegelését követően minden nő önállóan jut arra a következtetésre, hogy melyik hajsütővas jobb. Minőségi és ésszerű vásárlást kívánunk tavasszal. A forradalom a curling világában megtörtént!

p, 21,0,0,0,0 -> blokkjegyzet

Ne felejtsük el, hogy a haj szépsége elsősorban az egészségük. És a STEAMER CURL styler segít abban, hogy vigyázzon rá.

p, 22,0,0,0,0 -> blokkjegyzet

p, blokk idézet 23,0,0,0,0 ->

p, 24,0,0,0,1,1 -> blokkjegyzet

Ha hibát talál, válasszon ki egy szöveget, és nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűkombinációt.

Curler gőzhajó göndör

Curler gőzhajó göndör

Bármely lány tudja, mennyire problémás egy szép és hibátlan frizura elkészítése otthon. Mennyi időt és erőfeszítést kell fordítani a tökéletes eredmény elérésére. De ezek a kínok már a múltban vannak. Mindezt pedig a Steamer Curl gőzfunkcióval ellátott hajformázó teszi lehetővé. A styler segítségével a kemény, fényes, egészséges és szexi fürtök valósággá válnak.

Ennek a hajformázónak a funkcionális különbsége a hasonló eszközöktől a mély haj hidratálása. A hajformázás során a gőz megbízhatóan védi a hajat a hőkárosodástól és a száradástól. A gőzzel végzett mélyhidratáló funkciójának köszönhetően a Steamer Curl gyönyörű fürtöket hoz létre könnyedén, a haj károsítása nélkül. Stílusú termékek, balzsamok vagy hajbalzsamok is önthetők a víztartályba a további védelem érdekében..

Miközben a Steamer Curl stylerrel göndöröket készít, egyszerre hajt végre SPA-kezeléseket a hajának. A gőz segítségével a mélységbe behatolva a tápanyagok gyengéd helyreállító hatást fejtenek ki.

A legháboríthatatlanabb és legdurvább haj is könnyedén felveszi a göndör alakját, miután gőznek van kitéve.

Könnyen használható (az összes mód színjelzőkkel könnyen szabályozható), a hajformázó ideális minden hajtípusra: vékony, sérült és élettelen, vastag és rakoncátlan.

Főbb műszaki jellemzők:

 • kiváló minőségű kerámia bevonat a hajcsavaróhoz;
 • víztartály vagy ápolószerek jelenléte;
 • gőzgomb jelenléte;
 • fényjelző jelenléte;
 • a zsinór 360 ° -kal forog;
 • súlya 780 gramm;
 • időzítő beállításának képessége (8, 10, 12 másodperc);
 • a hőmérsékleti mód kiválasztásának képessége (3 lehetőség van - 190 ° C, 210 ° C és 230 ° C);
 • 3 göndörítési irány (bal, jobb és automatikus);
 • erős 5. generációs motor;
 • gyors melegítés mindössze 30 másodperc alatt.

A Steamer Curl styler használata:

1. lépés: Válasszon szét egy kis fürtöt, és tegye a göndörítő lyukba

2. lépés. VIGYÁZZ! Gurulás előtt győződjön meg arról, hogy a kamera eleje a feje felé néz

3. lépés. Csukja be a fogantyúkat

4. lépés. A sípolás befejezése után nyissa ki a fogantyúkat, és óvatosan távolítsa el a styler-t

Csak tiszta csapvizet használjon szennyeződések nélkül

A haj hosszától és vastagságától függően a frizura létrehozása csak 30 percet vesz igénybe.

A csomag tartalma:

 • styler;
 • kefe;
 • utasítás.

Kezelje haját egy fantasztikus SPA kezeléssel a Steamer Curl Styler segítségével, amelyet üzletünkben vásárolhat meg! Kényeztesse magát azzal, hogy kifinomult fürtöket hoz létre könnyedén, nagyon kevés idő és erőfeszítés mellett. Vigyázva a haj szépségére, nem szabad megfeledkeznie az egészségükről..

2017 új LCD kijelzőeszközök Gőz hajcsavaró, baldachinos vas, Magic My Stylist és hajsütővas botok Kínában (CE és veszélyes anyagok korlátozása)

Online testreszabás

2015 új LCD kijelzőeszközök gőz hajcsavaró, baldachinos vasgöndör vas, Magic My Stylist és hajsütővas pálcák Kínában (CE és veszélyes anyagok korlátozása)

A termék neveLCD kijelzős gőz hajcsavaróval
Feszültségszabályozó110-240V
Erő25 watt
FűtőelemekPTC
HordóAlumínium (test és kerámia bevonatú
AnyagokPC érintőképernyős UV lakk bevonógép
Hőfok165 ° C és 220 ° C
Fűtési időKörülbelül 1'30 "
MintaRaktáron
Minta szállítási időA megerősítést követő 3 napon belül
FizetésFizetési módok: paypal, t / t, western union,
SzállításTengeri úton, légi úton
Blokk mérete40 * 16 * 5cm
Mennyiség24 db
Nettó tömeg:7,5 kg
Szállítási súly:8.8KGS
MES67 * 43 * 33cm

Jellemzők:

Termékleírás:

1. Elektromos hajcsavaró, gyorsan felmelegszik

2. Gőztározóval védi a hajat a hajformázó formázása közben

3. A mini méret így sokkal rugalmasabb

4. Kúpos forma, egyedi kialakítás, nagy a kis hajgöndör varázsa

5. LCD kijelző, könnyen áttekinthető a tempó

6. Európai és amerikai méretek, BS, AU dugó a választáshoz

7.dural feszültség 110V

240 V, világszerte kapható

8,25 W alacsony energiafogyasztás, energiatakarékos

9.360 degeree forgatható tápkábel soha ne csavarodjon össze

10.3 hőmérsékleti beállítások, különböző típusú hajokhoz

Előnyök:

1. Nano melegítő Hajápolás, védelem

2.PTC fűtőelem, gyorsan felmelegszik

3. Mini méret, rugalmasan felvehető

4. Hosszú hajra a legalkalmasabb

5. Gőzkialakítás, kettős hajvédelem

5. OEM szolgáltatás. Saját termékek színe, csomagolása, logója

Tanúsítványaink

A 2006-ban alapított Shenzhen, a Huatuowei Electronic Co Ltd. a vákuumszivattyúk professzionális gyártója. Amint azt a tévékészülékek és az elektronikus újdonságok termékei évek óta láthatják. Fő termékeink közé tartoznak a hajvasalók, a hajsütővasak, az ionos töltésű LED-es lámpák, a csaptelepek, a kerítések és a kisállatok kiképzéséhez szükséges termékek, a kutya nyakörvei. Termékeink többsége megfelelt a CE tanúsítványnak, a CCC, az EK (RoHS) veszélyes anyagokra vonatkozó tilalmának, a PAH-knak és a REACH-nek. Átadtuk az I S O 9 0 0 1: 2 0 0 8 minőségellenőrzési rendszert is
Huatuowei a Bao An kerületben található, Sencsen városában, szabványos 3000 négyzetméteres műhelyekkel és több mint 150 alkalmazottal. Az ügyfeleknek egyablakos szolgáltatásokat nyújtunk. Kutatás, fejlesztés, tervezés, fröccsöntés, fröccsöntés a végtermék előállításához. Cégünkben 3 gyártósor működik, havonta 100 000 darab gyártókapacitással.

A vállalat előnyei

1) saját mérnökeink vannak, minden évben új termékeket tervezünk és fejlesztünk

2) Kiváló ellenőrzési módszerekkel garantáljuk a termék minőségét, miközben magas színvonalú és alacsony árat kínálunk az ügyfelek számára itthon és külföldön.

3) Sikeresen felhívjuk az OEM és az ODM típusokat az USA, Németország, Korea, Ausztrál ügyfelek számára

4) Minőség-ellenőrzés: ISO9001: 2008 tanúsítással; A szállítás előtt minden elemet teljes mértékben ellenőrizni kell.

A legjobb hajformázók, amelyek segítenek felkapott fürtök kialakításában

Szeretné megérteni a haj bonyodalmát? Fedezze fel a legjobb hajformázók rangsorát.

Hogyan válasszuk ki a legjobb hajformázót a haj formázásához és göndörítéséhez? Vessen egy pillantást a minősítésre, és megtalálja otthoni kollekciójának megfelelő kiegészítőjét.

GHD Soft Curl Tong hajcsavaró

A készülék jól átgondolt kialakítással büszkélkedhet - az alja nagyon különbözik a felső csúcsától. Ez a funkció befolyásolja a fürtök szélességét, ami a lehető legtermészetesebbé teszi őket. Megváltoztathatja az átmérőt és beállíthatja a stílusot - terjedelmesről sűrűre. A styler egy klasszikus 30 perces kikapcsolási érzékelővel van felszerelve. Ha elfelejtette leválasztani az eszközt, az önállóan fogja megtenni..

Dyson Airwrap Multi-Styler

A hajápolásban a legfrissebb hajújdonságokat a Dyson Styler szett testesíti meg. Az intelligens technológia nemcsak a hibátlan formázásban segít, hanem az egészséges haj megőrzésében is. A Dyson hajformázó göndöríti a fürtöket egy forró légáram segítségével, amely a funkcionális tartozékok furataiból származik. A levegő és a hő kombinációja megakadályozza a haj összekuszálódását, és tökéletes természetes göndörséget hoz létre. Az egyetlen negatívum a magas ár.

Spa Steamer Curl Professional gőzhajlító gép Red Curler Ro 103736

A termékről

Termékazonosítók

A termék legfontosabb jellemzői

A legnépszerűbb a hajsütő és egyengető vasalókban

Aktuális dia nak,-nek - Legnépszerűbb a hajsütő és hajvasalókban

Revlon RVDR5222 ovális egylépéses hajszárító és volumizer

 • Új 39,99 USD
 • Használt: 2 092,49 RUB

Dyson Corrale hajvasaló - fekete nikkel / fukszia

 • Új 387,42 font
 • Használt: 30 620,07 RUB

Forró levegős hajszárító kefe negatív ion egylépéses stílusú fúvó 4 az 1-ben

 • Új 30,00 USD
 • Lehurrogás: ----

Bio Ionic 10x Pro stílusvas 1 hüvelyk

 • Új 8 021,20 RUB
 • Lehurrogás: ----

BaByliss PRO Prima3000 egyengető vas, 1,25 hüvelyk

 • Új 113,76 USD
 • Használt: 6 416,27 RUB

Olaplex No.3 haj tökéletesítő - 3.3oz

 • Új 19,99 USD
 • Használt: 1 150,17 RUB

GHD Platinum Professional 1in. Styler lapos vas - fehér

 • Új 68,79 USD
 • Lehurrogás: ----

Kedvezmény a hajsütő és hajvasalókra

Trendi ár az elmúlt 90 nap árai alapján.

Aktuális dia nak,-nek - Kedvezmény a hajsütő és hajvasalókra

Automatikus hajgőz hajcsavaró kerámia hajsütővas szalon professzionális forgó stílusú gőzölő spray göndör spirál szerszámgép

Új felhasználói kupon 4,00 USD feletti megrendelések esetén

Pénzvisszafizetési garancia visszatérítése 15 nap alatt

 • Márkanév: SCBWMG
 • Max. hőmérséklet: 240 ° C
 • Teljesítmény: 40W-59W
 • Áru minőségi tanúsítás: ce
 • Hőmérséklet-szabályozó: Digitális
 • Min. hőmérséklet: 120 ° C
 • Alkalmazható haj: száraz és nedves
 • A hővezető átmérője: kevesebb, mint 15 mm
 • Tápkábel farok szerelési mód: 360 ° -ban forgatható
 • A fűtőlap méretei: 60x15mm
 • Anyaga: műanyag
 • Termosztát beállító szegmensek: 10
 • Minősítés: ce
 • Minősítés: ROHS
 • Hőlap / rúd anyaga: Turmalin kerámia
 • Áramforrás: elektromos
 • Méret: ST-118
 • Modellszám: ST-118
 • Típus: Multifunkcionális hajcsavaró / egyengető
 • Feszültség: 100-240v (kettős feszültség)
 • A hőlap / bár élettartama: 5000-10 000-szer
 • Cikk: Hajcsavaró
 • Szín: rózsaszín, fehér
 • Típusszám: ST-118

Hajgöndörítő LED kijelző kerámia göndörítő pálca automatikus Steampod hajformázás

Erőteljes fűtési rendszer másodpercek alatt használatra kész, rendkívül gyors hővisszanyerő be- / kikapcsoló bekapcsolt állapotjelző lámpával Hőkész állapotjelző Szalonhosszúságú forgózsinór Leírás: 1. Időzített beállítások: Idő 5 másodperc és 15 másodperc között, bármikor kiválaszthatja; öt

15 másodperc Három időzítő beállítása: 5

8 másodperc = laza, természetes fürtök 8

12 másodperc = puha, pattogó fürtök 12

15 másodperc = meghatározott hullámok 2. Hat hőbeállítás: Hőmérséklet 160 ° C és 230 ° C között; 160 ° C-180 ° C finom, finom vagy színezett haj esetén 180 ° C - 210 ° C finom, finom vagy színes haj esetén 210 ° C - 230 ° C normál textúrájú haj esetén 3. Csomag tartalma (kiskereskedelmi doboz nélkül): 1 x Automatikus fürtök 1 x Clearn kefe 1 x Manua

Gőzös göndör hajformázó gőzzel

A Babylisshez hasonló új Styler Curl hajformázót adok el. További funkciója van a "gőzölés göndörítéssel", amely hangjelzést ad a hajnak a göndörítés során, és megvédi a hajat a termikus károsodástól. Műszaki adatok: kerámia bevonat, automatikus göndörfóliázás, víztartály vagy hajtermék, forgózsinór (360 fok), időzítő beállításának lehetősége.

BaByliss MiraCurl SteamTech BAB2665SE gőz curling vas, 44 W

Leírás

Hosszú rögzítés

Az automatikus hajformázó BaByliss Pro MiraCurl SteamTech BAB2665SE kerámia kamrával és hideg gőz funkcióval van ellátva az egészséges haj fenntartása érdekében. A hideg gőz meghosszabbítja azt az időt, amely alatt a göndör megőrzi alakját - a stílus 2-3 napig tart. A göndörítő gép közepes és hosszú állú vagy hosszú hajra ajánlott.

Megbízható motor

Beépített kefe nélküli MaxLife Pro elektronikusan vezérelt EDM (elektromotoros motor) motor akár 10 000 óráig is képes csökkentett zaj és minimális rezgés mellett.

Három curling mód

A hajsütővas Steam technológiával vagy anélkül működik. Három göndörítési irány áll rendelkezésre: jobb, bal vagy váltakozó - automatikus az irányváltással minden göndörítés után.

Funkcionalitás

A BaByliss Miracle Curl gőzgöndörítő három hőmérséklet-üzemmódban működik: 190 ° C finom vagy színes haj esetén, 210 ° C normál vagy 230 ° C vastag vagy hullámos haj esetén. A kerámia kamrának a megadott hőmérsékletre történő melegítése nem haladja meg a 15 másodpercet. A styler 3 időzítővel dolgozik - 8, 10, 12 s -, így háromféle egységes fürtöt hoz létre: "hullám", "göndör", "spirál". A fűtési idő megváltozik a curling hatások megváltoztatása érdekében.

Biztonság

Az alvó üzemmód 20 perc inaktivitás után minimálisra csökkenti a kamera fűtését az energiatakarékosság érdekében, és a mozgásérzékelő automatikusan bekapcsolja a fűtést a kiválasztott hőmérsékletre, amikor a gépet felveszi és becsukja.

Ergonómia

A gőz hajsütővas zsinórja 360 ° -kal forog, kiküszöbölve a csavarodást vagy összekuszálódást. A gép karosszériája hőálló műanyagból készült a biztonságos működés érdekében.

PREMIUM CARE GŐZKURLER CF3810

ROWENTA PREMIUM CARE GŐZGÖRGŐ CF3810

Rowenta Premium Care gőz hajsütővas: feszes és egészséges fürtök.

A Rowenta Premium Care gőzgöndörítő hihetetlenül pattogó és természetes fürtöket hoz létre. A Hydraboost gőztechnika gyengéd, állandó gőzt biztosít a teljes hosszában, megtartva a haj természetes nedvességének 98% -át * Egészségesebb haj és feszesebb hullámok, mint valaha!

* 170 ° C-on / 10 mp gőzzel.

* 170 ° C-on / 10 mp gőzzel.

Név Előnyök

Egészséges és pattogó fürtök

Egy különleges, gyengéd gőzfunkció, amely 48 mikrofuraton keresztül halad át, és kiváló hőmérsékletet nyújt alacsony hőmérsékleten is.

TÖKÉLETES EREDMÉNY KÖRNYEZET NÉLKÜL

A beépített, hangjelzéssel ellátott időzítő lehetővé teszi, hogy nyomon követhesse a göndörítés idejét és tökéletes fürtöket kapjon a túlmelegedés veszélye nélkül. Curling idő 5, 8 vagy 10 másodperc, a haj típusától és a kívánt eredménytől függően. Ingyenes fürtök megszerzéséhez válassza a legrövidebb hajsütési időt, a rugalmas fürtökhöz - egy hosszúat..

Exkluzív, szabadalmaztatott Cashmere Keratin bevonat argánolajjal.

Hajsütővas átmérője 25 mm természetes fürtökhöz

A készülék 45 másodpercen belül használható

Egyéni beállítások és eredmény

LCD kijelző a pontos beállításhoz: 8 hőmérsékleti fok (130 ° C és 200 ° C között) lehetővé teszi, hogy kiválassza a haj típusának megfelelő módot, és elősegítse a kívánt eredmény elérését.

A készülék automatikusan kikapcsol, ha 60 percig nem használja.

A reteszelő rendszer megakadályozza a véletlen hőmérséklet-változásokat használat közben.

360 ° -os forgatható zsinór a könnyű használat érdekében

 • Leírás
 • Specifikációk
 • Dokumentáció
 • GYIK

Voir la description du produit

ROWENTA PREMIUM CARE STEAM BURNER A NAPLÓDOK EGÉSZSÉGESEK ÉS FEHÉR

Vizuálisan szilárdabb és egészségesebb fürtök

A Rowenta Premium Care gőz hajsütővas segít ugráló fürtök létrehozásában és a haj egészségének megőrzésében.
A Hydraboost és a Curl Ready Timer segítségével tökéletes eredményt érhet el anélkül, hogy túlmelegítené a hajat és természetesen nedvesen tartaná *.
Állítsa be a haj göndörítésének idejét a Rowenta Premium Care gőzgöndörrel - 5, 8 vagy 10 másodperc, a haj típusától és a kívánt eredménytől függően: 5 másodperc laza, 10 másodperc ugráló hajsütés esetén.
A hajsütővas kényelmes LCD kijelzővel van felszerelve, amely 8 hőmérsékleti fokozat közül választhat a saját egyedi stílusának megteremtése érdekében..
Az exkluzív Cashmere Keratin argánolaj bevonat megőrzi a hajad természetes szépségét és fényét.
A 25 mm-es hajsütővas természetes fürtöket és hullámokat hoz létre.
A készülék gyorsan felmelegszik, és 45 másodperc alatt használatra kész.
Ha a hajsütőt 1 órán át nem használja, akkor az automatikusan kikapcsol.

Gőz göndörítő vas gőz göndör

A Miracurl új funkciókkal a következő szintre lép, és Miracurl SteamTech lesz!

MiraCurl a BaByliss PRO-tól - A tökéletes hajsütő gép - a világ első automatikus hajcsavarója! Ez egy forradalmi módja a fürtök létrehozásának - a készülék automatikusan egyesével formázza a fürtöket. Következetes és könnyű! Belül van az új MaxLife PRO kefe nélküli motor, amely pontos irányítást biztosít a fürtök létrehozása felett. A MiraCurl lehetőséget ad a hőmérséklet, az idő és a göndörítés irányítására, rugalmasságot biztosítva a különböző fürtök alakításához. A szakasz nano-titán bevonata, amelyben a göndörítés történik, selymességet és fényt kölcsönöz a fürtöknek.

A készülék szinte azonnali felmelegedése a kívánt hőmérsékletre és annak folyamatos karbantartása a használat során garantálja a kiváló eredményeket!

Figyelem! Óvakodjon az orosz piacot kitöltő hamisítványoktól!

A Miracurl SteamTech rendelkezik egy további funkcióval: göndör létrehozása a gőzfúvóka alatt.
A gőznek a hajformázás során hasonló hatása van, mint a gőzölős vasalással: amint a nedvesség elpárolog a melegítéstől, a göndör készen áll.

Gőzkezelés a legmélyebb szinten a tökéletes hajszépség érdekében:
- rendkívül sima fürtök.
- rendkívül fényes.

A tartós eredményekért és a tökéletes göndör alakért.

Specifikációk:

 • Hideg gőz funkció az egészséges hajért és a tartós formázásért
 • A fürtök automatikus létrehozása
 • 3 mód különféle fürtök készítéséhez (8,10,12 mp.) Hangzítóval
 • Rendkívül gyors fűtés
 • Göndörítési irány kiválasztása (jobb / bal / automatikus)
 • Alvó üzemmód: 20 perc inaktivitás után a hőmérséklet 150 fokra csökken
 • Automatikus kikapcsolás 60 perc után
 • Mozgásérzékelő: amint megfogja és bezárja a készüléket, beállítja az előre beállított hőmérsékletet
 • 3 hőmérséklet-beállítás (190 ° C -210 ° C-230 ° C °)
 • Munkára kész jelző
 • Élettartam - akár 10 000 óra

Rugalmas fürtök a MiraCurl SteamTech segítségével

Ahhoz, hogy erős fürtöket hozzon létre, amelyek hosszú ideig megőrzik a kívánt formát, a szokásos hajsütővas nem elegendő. A kívánt eredmény elérése érdekében a fodrász szakemberek és szerelmesek egyaránt használják a BaByliss MiraCurl SteamTech bab2665se gőzfunkciót. Ez az eszköz segít bármely lány átalakításában problémamentesen és rövid idő alatt.

MiraCurl SteamTech

BaByliss MiraCurl SteamTech bab2665se innováció a curling alakításában. A hajformázó test könnyű műanyagból készült, amely használata teljesen biztonságos. Kényelmesen elhelyezhetők a fogantyún a következő kapcsolók:

 • hőmérséklet-szabályozás;
 • curling irányának megválasztása;
 • a működési idő beállítása egy szálon.

Ezen kívül van egy jelzőlámpa, amely jelzi a készülék üzemkész állapotát..

A BaByliss MiraCurl SteamTech jellemzői

A fejlesztők kedvezően megkülönböztették a BaByliss MiraCurl SteamTech-t a többi styler közül, hideg gőz funkcióval látták el a gépet. Ennek köszönhetően a haj göndörödése erősebbé válik, még a durva, rosszul formázott hajon is sokkal tovább tart. A folyamat hasonlít a vasalásra, a nedvesség bejut a szálba, elpárolog, és a teljes hosszában rendkívül sima és selymes elasztikus göndört képez. További rögzítő eszközök használata nem szükséges.

Egy másik fontos pont az alvó üzemmód és a mozgásérzékelő jelenléte. Az első jelentősen csökkenti a hőmérsékletet 20 percnél hosszabb üresjáratban, ami energiát takarít meg. De csak érintse meg a készüléket, az azonnal felmelegszik.

Weboldalunkon megvásárolhatja a technológia ilyen csodáját, itt megtalálhatja e gyártó eredeti termékeit. A BaByliss pro MiraCurl SteamTech gép garantáltan 10 000 órát fog működni megszakítások vagy meghibásodások nélkül.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Különbség a shatush és a bronding között

A haj komplex színezésének különféle módszerei nyilván sokáig trendben maradnak. Végül is természetes árnyalatokat adnak, és azt a benyomást keltik, hogy a színezékek nem érintették a fürtöket.

Hogyan lehet diagnosztizálni a fejbőr zsibbadását és égését

A zsibbadás és az égő érzés érzékenységi rendellenességekre (paresztéziák) utal. Ezek a jogsértések hirtelen következnek be, és hamarosan eltűnnek..