Legfontosabb / Kiemelés

Pedikulen Ultra, testápoló, 50 ml

Kiemelés

Kérjük, mielőtt megvásárolná a 50 ml-es Pediculen Ultra krémet, ellenőrizze a gyártó hivatalos honlapján található információkat, vagy ellenőrizze egy adott modell specifikációját cégünk vezetőjével.!

Az oldalon szereplő információk nem nyilvános ajánlatok. A gyártó fenntartja a jogot az áruk felépítésének, kialakításának és felszerelésének megváltoztatására. A webhely katalógusában bemutatott fényképeken szereplő áruk képei eltérhetnek az eredetitől.

A weboldal katalógusában feltüntetett árukra vonatkozó információk eltérhetnek a ténylegestől a megfelelő termék megrendelésének időpontjában..

 • Leírás
 • Vélemények (0)

Használati útmutató

 • Dózisforma
 • Gyártó
 • Fogalmazás
 • farmakológiai hatás
 • Jelzések
 • Alkalmazás terhesség és szoptatás alatt
 • Ellenjavallatok
 • Hogyan kell bevenni, tanfolyam és adagolás
 • Időpont egyeztetés
 • Leírás
 • Különleges utasítások
 • Kiadási forma
 • Tárolási feltételek
 • Szavatossági idő

Dózisforma

Gyártó

Fogalmazás

ánizsolaj 6%; izopropil-alkohol (vagy etil) 78%, funkcionális adalékok - legfeljebb 100%

farmakológiai hatás

A Pedikulen ultra-dezinsekciós szer egyetlen alkalmazásban elpusztítja a tetveket és a nitset.
Az ánizs hatása nagyon régóta ismert..

Számos forrás jelzi, hogy a rovarok elpusztulnak az ánizs miatt: tetvek, poloskák, lepkék, csótányok, ízeltlábú atkák.

Az ánizsolaj teljesen megbénítja az ízeltlábúakat, és így megöli őket.

Jelzések

A lakosság mindennapi életében a fej- és szeméremtetvek, valamint a peték (nits) megsemmisítése céljából felnőtteknél és ötéves kortól, valamint fertőtlenítési tevékenységre jogosult szervezetek szakembereinek orvosi fertőtlenítési gyakorlatában..

Alkalmazás terhesség és szoptatás alatt

Ellenjavallt 5 év alatti gyermekeknél, laktáció alatt, terhesség alatt.

Ellenjavallatok

A termék összetevőivel szembeni túlérzékenység, betegségek, valamint a fejbőr és a fejbőr károsodása.

Hogyan kell szedni, az alkalmazás menete és az adagolás

A fej vagy a fejbőr haja (szeméremtetűvel), bőségesen hidratáljon egy termékkel, enyhén bedörzsölve a bőrbe. 30 perccel a termék felvitele után öblítse le folyó vízzel a test kezelt részeiről, majd mossa le a szokásos módon.

A termék fogyasztási aránya 10-60 ml, a rovarok általi fertőzéstől, a haj hosszától és vastagságától függően.

Fésülje a fej szőrét egy speciális Pedikulen Ultra fésűvel az elhalt rovarok eltávolítására.

Fésülje át a hajat alaposan a gyökerektől a végéig. Ha hosszú a hajad, szétszórja a hajat fésülés előtt. Minden fésű után törölje le a fésűt egy törülközővel.

Addig végezze az eljárást, amíg a haj és a fejbőr meg nem tisztul..

Időpont egyeztetés

A lakosság mindennapi életében a fej- és szeméremtetvek, valamint a peték (nits) megsemmisítése céljából felnőtteknél és ötéves kortól, valamint fertőtlenítési tevékenységre jogosult szervezetek szakembereinek orvosi fertőtlenítési gyakorlatában..

Leírás

A Pedikulen ultra-dezinsekciós szer egyetlen alkalmazásban elpusztítja a tetveket és a nitset.
Az ánizs hatása régóta ismert. Számos forrás jelzi, hogy az ánizs elpusztítja a rovarokat: tetvek, poloskák, lepkék, csótányok, ízeltlábúak. Az ánizsolaj teljesen megbénítja az ízeltlábúakat, és így megöli őket.

Különleges utasítások

Az ajánlott felhasználási módok betartása esetén a termék nem jelent veszélyt a kezelt betegek és az egészségügyi személyzet egészségére.

Ne szedje belsőleg.

A termékkel végzett munka során gumikesztyűt kell használnia, és be kell tartania a személyes higiénia szabályait..

Annak elkerülése érdekében, hogy a termék a szem és az orrgarat nyálkahártyájára kerüljön, a haj kezelése előtt kösse össze a feje körül (a haj alatt) egy nyakba tekert pamut sálat..

Ha a beteg kontaktlencsét használ, akkor a termék használata előtt el kell távolítani őket..

A nemi szervek és a végbélnyálkahártya védelme érdekében használjon géz vagy pamut törlőkendőket.

Ha viszketést, irritáció jeleit vagy bőrkiütését tapasztalja, azonnal mossa le. Szükség esetén orvoshoz kell fordulni.

Ha a termék véletlenül a szem, az orr és más szervek nyálkahártyájára kerül, alaposan le kell öblíteni bő vízzel. A szem nyálkahártyájának irritációja esetén csepegtessen 20% vagy 30% nátrium-szulfacil oldatot.

A helyiséget, ahol a tetű által érintett emberek tömeges feldolgozását végzik, időszakosan szellőztetni kell.

Belégzési mérgezés esetén azonnal vigye az áldozatot friss levegőre, öblítse le a szájat vízzel vagy 2% -os szódabikarbónás oldattal. Elmenni orvoshoz.

Véletlen lenyelés esetén öblítse le a gyomrot vízzel vagy 2% -os szódabikarbónás oldattal, hánytasson, majd adjon hozzá 1-2 pohár vizet adszorbens hozzáadásával.

PEDICULEN ULTRA PEDICULIC LOTION 50ml

A fej vagy fejbőr haját (szeméremtetűvel) bőségesen hidratálják a PEDICULEN ULTRA-val, enyhén bedörzsölve a bőrbe. A termék felvitele után 30 perc múlva öblítse le folyó vízzel a kezelt testrészekről, majd mossa le őket a szokásos módon. Fésülje le a fej haját finom fésűvel az elhalt rovarok eltávolításához. Újrafertőzés esetén ismételje meg a kezelést

A Pedikulen ultra-dezinsekciós szer egyetlen alkalmazásban elpusztítja a tetveket és a nitset. Az ánizs hatása régóta ismert. Számos forrás jelzi, hogy az ánizs elpusztítja a rovarokat: tetvek, poloskák, lepkék, csótányok, ízeltlábúak. Az ánizsolaj teljesen megbénítja az ízeltlábúakat, és így megöli őket. pediculicid szer

A lakosság mindennapi életében a fej- és szeméremtetvek, valamint a peték (nits) megsemmisítése céljából felnőtteknél és ötéves kortól, valamint fertőtlenítési tevékenységre jogosult szervezetek szakembereinek orvosi fertőtlenítési gyakorlatában..

Túlérzékenység a termék összetevőivel, 5 év alatti gyermekek, terhesség és szoptatás, a test és a fej szőrös részeinek betegségei és sérülései.

Hogyan kell használni a Pedikulen ultra-t tetvek ellen, óvintézkedések

A pedikulozist a szegények betegségének tekintik, de a rovarok nem a gazdagság szerint választják zsákmányukat. Néha paraziták jelenhetnek meg ápolt, öntudatos emberek között. A modern gyógyszerek viszonylag gyengéd összetételű készítményeket gyártanak a tetvek elleni küzdelemhez, de a tetvek és a nits elleni hatékonyságuk nagyon magas. A Pedikulen Ultra termékcsalád csak az egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb módszer a nem kívánt rovarok elleni küzdelemben. Hogyan kell helyesen használni ezt a gyógyszert és milyen óvintézkedéseket kell tenni, cikkünkből megtudhatja tovább.

Általános tulajdonságok

A Pedikulen Ultra egy olyan terméksorozat, amelyet a hazai gyógyszerészek fejlesztettek ki kifejezetten a fejbőrön található tetvek és nitek leküzdésére. Az eszköz a pubicusok számára is hatékony.

A készlet tartalma:

 • sampon;
 • testápoló;
 • permetező kondicionáló és kupak;
 • nagyító;
 • címer.

Az eszközöket közös készletben és egymástól elkülönítve értékesítik.

A teljes sorozat fő hatóanyaga az ánizsolaj, amelyet a legtöbb rovar nem tolerál. A krém és a sampon segédanyaga vazelinolaj, amelynek köszönhetően minden parazita mintha külön kapszulában jelenik meg. A fő anyag azonnal megbénítja a mozgást, majd a légzést, amely után halál következik be.

A balzsam spray segít a kezelés után, formulája megkönnyíti a fésülést és semlegesíti a hatóanyagok hajszerkezetre gyakorolt ​​káros hatásait.

Egy vastag fésű segít megszabadulni az elhullott rovaroktól és a gödröktől. A termék természetes, erős, hipoallergén anyagokból készül, ezért használata még újszülöttek számára is megengedett. A gerincnek sűrű fogazatú szerkezete van, amelyen keresztül egyetlen parazita sem szivároghat be.

Ajánlott irodalom: A TOP 5 legjobb tetűfésű.

A nagyítónak nincs szerkezeti jellemzője, de segítségével a beteg hajának vizsgálata alaposabb lesz.

A leggyakrabban használt lotion Pedikulen ultra, ugyanabban a sorban kerül a samponnal. Mindkét gyógyszer hatékonysága megközelítőleg azonos lesz, és a testápoló alkalmazása kissé könnyebb. A gyógyszer tiszta, sárgás folyadék, amelyet kinyitva és felhordva erősen ánizsolajszagú lesz. Ennek oka a gyógyszer összetétele:

 • 6% -a ánizsolajból áll;
 • 78% etil-alkohol;
 • a többit funkcionális adalékoknak tartják fenn.

A krém 50 ml-es palackokban kapható, pamut törlőkendőkkel alkalmazzák. Az ánizsolaj semlegesíti a parazitákat, az alkohol felgyorsítja a bénulási folyamatot, az adalékanyagok lágyítják a haj szerkezetére gyakorolt ​​negatív hatást.

A Pedikulen Ultra sorozatból származó spray nem kevésbé keresett, segítségével a fésülés könnyebbé és gyorsabbá válik. Ezenkívül a termék eltávolítja a sorozat tetvek elleni készítményeinek negatív hatásait, helyreállítja a haj természetes szerkezetét, megnyugtatja a fejbőrt és enyhíti a gyulladást. A permet 150 ml-es permeteződobozokban készül. A termék kellemes vanília illatú.

Tanács! Nem szükséges spray-t használni csak sampon vagy krém felhordása után. A termék meglehetősen hatékonyan alkalmazható a hajon, mielőtt az elhalt parazitákat vagy niteket kifésülné.

Használati útmutató

Leggyakrabban a Pedikulen Ultra krémet és spray-t tandemben használják a paraziták eltávolítására a fejbőrről és a test más részeiről. Ezek a gyógyszerek tökéletesen kiegészítik egymást, de megszabadulhatnak a parazitáktól és a sótól.

A Lotion Pedikulen Ultra-t mind a fejtetvek, mind a szeméremtetvek megszabadítására használják, az alkalmazás módja kis különbséggel megközelítőleg azonos lesz. A szemérem paraziták eltávolítása a következőképpen néz ki:

 • a terméket nagylelkűen felviszik egy vattapamacsra;
 • bőkezűen kenje meg az egész érintett területet, figyelembe véve a bőrt és a hajat;
 • várjon 20-30 percet;
 • meleg vízzel és mosószappannal lemossák.

Ügyeljen arra, hogy a termék ne kerüljön a nyálkahártyára.

A fejtetveket krémmel kezelik az alábbiak szerint:

 • az eljárás megkezdése előtt fontos, hogy jól megfésülje a haját;
 • nedvesítsen meg egy vattapálcát vagy korongot sok termékkel;
 • kenjen krémet a fejére, kezdve a bőrtől és tovább a haj teljes hosszában;
 • tegyen fel ugyanolyan minőségű műanyag zacskót vagy fejkendőt, szorosan kösse össze;
 • fél óráig hagyja;
 • mossa le az alkalmazott terméket meleg vízzel;
 • feltétlenül fésülje ki.

A gyógymód közvetlenül befolyásolja a tetveket és a ploshchikikat, míg lárváik életben maradnak. Az ánizsolaj rájuk gyakorolt ​​hatása miatt a kapszula hajhoz való tapadása jelentősen csökken. A fésülési folyamat nagymértékben megkönnyíti, a gödrök nem tartják annyira szorosan a szőrszálakat.

A spray kondicionálót általában krém vagy sampon felvitele után alkalmazzák, öt évnél fiatalabb gyermekeknél minden ecsetelés előtt alkalmazható. Az eszköz hatékonyságát megerősítik az internetes vélemények..

Az eszköz nagyban megkönnyíti a haj fésülésének folyamatát a tetvek elleni készítmény lemosása után, a jojobaolaj az ilyen típusú kezelés után helyreállítja a bőr és a haj szerkezetét. Alkalmazza a permetet így:

 • alaposan rázza fel a kannát a termékkel;
 • a permetezést legalább 25 cm távolságra végezzük;
 • a haj nagy részét kezelik;
 • hajtsa végre a fésülési eljárást;
 • után ajánlott meleg vízzel és szokásos samponnal lemosni a terméket.

Tanács! A fésülést speciális vastag fésűvel hajtják végre, a szokásos fésű itt nem segít.

Elővigyázatossági intézkedések

A Pedikulen Ultra sorozat alapjai nem mérgezőek, de mégis érdemes megvédeni magad:

 • nem kívánatos az eljárást védtelen kézzel végrehajtani, gumikesztyűt használjon;
 • az összes szakasz elvégzése után mindenképpen mosson kezet szappannal és vízzel;
 • hogy az alapok ne kerüljenek az orrába, a szájába vagy a szemébe, készítsen egy speciális védőpólyát bármilyen pamut sálból vagy szövetdarabból, tekerje fel és rögzítse kissé a hajvonal alatt;
 • lencsével rendelkező betegnek ajánlott eltávolítani őket;
 • a perineum feldolgozása során érdemes szigorúan gondoskodni arról, hogy a szer ne essen a nemi szervekre és a végbélnyílásra, azokat pamut-géz kötszerek vagy ugyanabból az anyagból készült tamponok borítják;
 • ha a szer a nyálkahártyára kerül, sürgősen ki kell öblíteni az érintkezés helyét;
 • ha a szer bejut a gyomorba, szódabikarbóna oldattal kell öblíteni, majd a páciensnek aktív szenet adni.

Az eljárás során szédülés és hányinger jelentkezhet, ezek a tünetek a gyógyszer egyéni intoleranciáját jelezhetik. Ilyen helyzetben a kezelést teljesen leállítják, az alapokat lemossák, és az illetőt friss levegőre szállítják..

Ellenjavallatok és mellékhatások

A legtöbb esetben a betegek általában tolerálják a gyógyszer alkalmazását, csak kis hányad szenved allergiás reakciókatól. A tetvek elleni komplexet azonban nem mindenki használhatja; szigorúan tilos használni:

 • 5 évesnél fiatalabb gyermekek (kivéve a fésüléshez használt fésűt);
 • terhesség és szoptatás alatt. Olvasson többet a terhesség és szoptatás alatti tetvek biztonságos gyógymódjairól honlapunkon;
 • a termék egyes összetevőit egyéni intoleranciában szenvedők;
 • a hajrész sérült bőrével rendelkező betegek;
 • a fejtetvektől eltérő bőrbetegségek esetén.

Mielőtt bármilyen gyógyszert használna a Pedikulen Ultra sorozatból, mindenképpen hajtson végre érzékenységi tesztet. Ehhez vigye fel a kiválasztott terméket a fül mögötti területre, és áztassa legalább fél órán át. Ezután öblítse le vízzel, és gondosan vizsgálja meg a helyet, ha ott nem történt változás, akkor a gyógyszer megfelelő az Ön számára.

Nincs információ a más gyógyszerekkel való kölcsönhatásról, de jobb elkerülni az ilyen helyzeteket.

A mellékhatások közül érdemes megjegyezni a szédülést, émelygést, ritkán hányást csak akkor, ha gondatlanságból a gyógyszer bejutott az emésztőrendszerbe. Már elmondtuk, mit kell tennie ebben az esetben. Egyéb tüneteket nem észleltek.

Ár és analógok

A Pedikulen Ultra sorozat eszközei a középár kategóriájú gyógyszerekhez tartoznak, költségük az orosz piacon:

 • egy teljes készletért a gyógyszerészek 880–960 rubelt kérnek;
 • a krém általában kupakkal van ellátva, 170 és 260 rubel között akarnak érte;
 • permetező kondicionáló ára 520-540 rubel.

Ebből következik, hogy az eszköz meglehetősen megfizethető és hatékony a paraziták elleni küzdelemben. Általában egy alkalmazás elegendő a paraziták kiküszöbölésére, de a megelőzés érdekében jobb, ha legkorábban egy hét múlva kezelik újra..

Fontos! A gyógyszert havonta legfeljebb kétszer használhatja..

Ha ez a gyógyszer valamilyen okból nem felel meg neked, akkor fontolóra veheti az analógjait: Pair plus, Permethrin, Spregal, A-par.

A pénzeszközök előnyei és hátrányai

A spray és a krém jellemzői alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy jobb, ha a testápolót a tetvek teljes elpusztítására használjuk. Az eszköz nemcsak megbénítja az élő egyént, hanem csökkenti a kapszulák ragadósságát is, ezáltal nagyban megkönnyítve a hajból történő fésülést..

A spray önmagában nem küzd a parazitákkal, segédeszközként használják a fésűvel végzett munka javítására. Ezenkívül a spray javítja a haj állapotát a krém felvitele után, ami az egészség szempontjából fontos..

Jobb mindkét terméket tandemben használni, így lehetővé válik a paraziták megszabadulása és a gyógyszerek hatásának jelentős csökkentése a beteg haján.

Pedikulen Ultra

Fogalmazás

Kiadási forma

Sampon palackokban 200 ml.

Spray palack 150 ml.

Krém palackokban 50 ml.

farmakológiai hatás

Farmakodinamika és farmakokinetika

Farmakodinamika

A Pedikulen Ultra anti-pediculosis szer, amely testápoló, spray és sampon formájában érkezik, amelyek kissé eltérő összetételűek, de a hatóanyag 6% ánizsolaj. Idegesen hat a parazitákra. Felnőtt paraziták halálát okozza. Az olaj jól behatol a kitinborításon és a légzőrendszerbe. Az alkohol ebben az esetben felgyorsítja ezt a folyamatot..

Ezenkívül az ánizsolaj lebontja a ragadós anyagot, amely a hajba tapad, megkönnyítve a fésülést. Fontos, hogy az ánizsolaj ne legyen mérgező a gyermek számára, és ez az előnye a vegyszereket tartalmazó termékekkel szemben. Emellett nincs parazita rezisztencia vele szemben, így a hatékonyság nem csökken.

A sampon vazelinolajat tartalmaz, amely bevonja a parazitákat, megakadályozva az oxigén testbe jutását. Jázmin illata van.

A kezelés krémmel, spray-vel vagy samponnal kezdődik - ez a preferenciáktól függ, és nincs nagy különbség a hatékonyságban.

Az expozíciós idő fenntartása esetén a felnőttek és a nimfák meghalnak, és a nitek elveszítik stabilitásukat. Az eljárás az elhalt paraziták és a gödrök fésűvel történő fésülésével ér véget, amelynek ehhez optimális távolsága van a fogak között - 0,9 mm. Az eljárások után alkalmazhat balzsam sprayt. Megkönnyíti a fésülést, megnyugtatja a fejbőrt (jojobaolajat tartalmaz), helyreállítja a haj elvesztett fényét és rugalmasságát.

Farmakokinetika

Az adatokat nem közöltük.

Felhasználási indikációk

Fej- és szeméremtetvek, valamint lárváik (nits) megölésére tervezték. Alkalmazható 5 éves kortól és felnőtteknél, sampon 3 éves kortól.

Ellenjavallatok

 • fokozott érzékenység;
 • életkor legfeljebb 5 év (spray és testápoló esetében);
 • életkor 3 évig (sampon esetén);
 • terhesség és szoptatás.

Mellékhatások

Lehetséges a fejbőr viszketése és irritációja. A terméket azonnal le kell mosni. Ha a kezelés során szédülés jelentkezik, le kell állítania az eljárást, le kell öblítenie a terméket és biztosítania kell a személy számára a levegő hozzáférését.

Alkalmazási útmutató Pedikulen Ultra (út és adagolás)

Sampon Pedikulen Ultra, használati utasítás

Alkalmazása előtt a haj jól hidratált. A sampont úgy alkalmazzák, hogy a hab jól ellepje az egész fejet. Ezt követően műanyag kupakot (vagy táskát) tesznek a fejére. Az expozíciós idő 3 óra. Fésűvel fésülje ki a tetűket és a gubacsokat, öblítse le sima vízzel, ha szükséges, a szokásos samponnal megmossa a haját.

Permetezzük a Pedikulen Ultra-t a teljes hosszában, és mindig közvetlenül a hajgyökerekre. Ezt egyenletesen kell megtennie, jól megnedvesítve a hajat. Tegyen fel egy kalapot is, és várjon 30 percet. Ezt követően mossa meg a haját a szokásos módon..

A testápolót néhány percig bőségesen megnedvesítik a hajjal, bedörzsölik a fejbőrbe és 30 percig hagyják a hajon, majd a szokásos módon mossák a hajat.

A termék bármilyen formáját használhatja, amely kényelmes Önnek, de az eljárások után feltétlenül vastag fésűvel kell kifésülni a még nedves hajat. Kifésüléskor a fésűt folyamatosan törölközővel kell szárítani. Folytatni kell a fésűk fésülését egy fésűvel, amely még a legkisebb egyedeket is eltávolítja, ami nem fésűvel végezhető el, hanem feldolgozás után..

Ha szükséges, 7 nap után újra feldolgozhatja. De ne feledje, hogy a tetvek megsemmisítésére vonatkozó eljárásokat havonta legfeljebb kétszer lehet elvégezni..

Kontaktlencsék használatakor a kezelés előtt el kell távolítani őket. Készítsen pamut kötést (sálat) a hajszál alatt, hogy megakadályozza az anyag szembe jutását. Ha a száj, az orr vagy a szem nyálkahártyájára kerül, öblítse le vízzel. Célszerű gumikesztyűvel védeni a kezét.

A szeméremtetvek kezelésénél meg kell akadályozni, hogy a termék a nemi szervekbe és a végbélnyílásba kerüljön. Ehhez használhat pamut törlőket.

Túladagolás

Túladagolásról nem számoltak be. Véletlen lenyelés esetén a gyomorba le kell öblíteni 2% -os szódabikarbónás oldattal, hánytatni kell. Ezután igyon néhány pohár vizet adszorbenssel (aktív szén, polifenil).

Kölcsönhatás

Adatok nem kerültek megadásra.

Értékesítési feltételek

Vény nélkül kapható.

Tárolási feltételek

Hőmérséklet 25 ° C-ig.

Szavatossági idő

Analógok

Vélemények a Pedikulen Ultra termékről

A teljes termékcsalád közül a legkeresettebb eszköz a Pedikulen Ultra sampon, amelynek véleménye gyakran pozitív. Megjegyzik használatának kényelmét (szokásos samponként alkalmazzák), csípős szag hiányát, hatékonyságot és megfizethető árat ilyen térfogattal.

A gyógyszer hatékonyságáról megoszlottak a vélemények: a gyógyszer először segített valakinek (valószínűleg a kezelés után enyhe fertőzés és alapos napi fésülés történt), de valakinek többször kellett használnia. A kezeléseket még mindig érdemes megismételni, mivel egy nem alaposan elvégzett kezeléssel maradnak nitek, amelyek aztán teljes fejlesztési cikluson mennek keresztül.

Vannak olyan esetek is, amikor a gyógyszer az egyenetlen eloszlás miatt nem pusztítja el a felnőtteket. A termék használatának kellemetlen pillanataitól kezdve van egy szag (ami inkább a testápolóhoz és a spray-hez kapcsolódik), amely még egy hétig megmarad a hajon, és a kezén, ha nem használ kesztyűt.

 • „... Krémet vettünk. Az illata egyszerűen elviselhetetlen - erős és nagyon csípős. A gyermek 30 percig nem tudott ülni. Az összetételben lévő alkohol miatt a lányom bőre bizsergett ".
 • „… A termék hatékony, de az illata nem volt kellemes - nem túl kellemes. Általában elégedettek vagyunk a gyógyszerrel, ez segített megszabadulni a tetvektől. ".
 • „… A permetnek szörnyű szaga van, az égő érzés elviselhetetlen, mindössze 20 percet képes kibírni. Mi van a gyerekekkel? ".
 • „… Spray-t használtunk. Az eljárás után a szag miatt szellőztetnie kell a szobát. De a legfontosabb, hogy segít ".
 • "... A spray könnyen kijuttatható, valóban elegendő 20 alkalmazáshoz, de az illata éles és szörnyű".
 • "... A gyerekek csak fojtogatták a permetet, alig bírták a kitűzött időt".
 • „… A sampon fogyasztása kicsi, a hosszú hajhoz kevesebb mint fél üveg kellett. A sampon aromája kellemes ".
 • „… A készletben történő vásárlás jövedelmezőbb. Tartalmazta a sampont, a balzsamot, a nagyítót és a fésűt. Elégedettek voltunk ".
 • „... A sampon egy kezelésben segített nekünk. Most már bevált gyógymód. Igaz, sokáig a hajadon kell tartanod ".
 • „… Elégedett vagyok azzal, hogy a kompozíció kémia nélküli! A sampon illata nem csípős ".
 • „... Mondhatom, hogy a spray hatásos a tetvek ellen, de nem rombolja le 100% -ban a niteket. Gondos fésülködés és újbóli alkalmazás szükséges. Ugyanakkor gazdaságos, könnyen felvihető és nem rontja el a hajat. ".
 • „... Megfigyeléseim szerint nem minden gödröt távolítanak el. Ezért 2 hét után megismételtük a kezelést és az alapos fésülést ".
 • „… Ha nem akar vegyszereket használni tetvekhez, használhatja ezt. Segít a tetvek ellen egy vagy két alkalmazásban ".

Ami a nits megsemmisítését illeti, akkor a gyógyszerpiacon szinte minden rendelkezésre álló eszköz nem képes megbirkózni velük. A nits védőburkolattal rendelkezik, amely megakadályozza a gyógyszerek bejutását. Ezért többször szükséges eszközöket használni az újonnan megjelenő utódok elpusztításához. A nits elleni küzdelem hatékonyabb módja a fésülködés..

Pedikulen Ultra ár hol lehet vásárolni

Ennek a tetvek elleni szernek a teljes sora széles körben képviselteti magát a gyógyszertárak hálózatában, és bármely gyógyszertárban megvásárolható. A sampon ára 573-740 rubel, spray - 291-345 rubel, krém - 180-185 rubel.

A legjobb orvosság a tetvek és a nits ellen Pedikulen Ultra. A permet kivételével milyen formákban állítják elő és hogyan használják?

Mindenki szembesülhet a tetvek és a nits problémájával. Elmúltak azok az idők, amikor teljesen le kellett borotválnia a haját, petróleumot vagy kátrányszappant használni. Most a gyógyszertárakban vásárolhat hatékony gyógymódokat, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan és biztonságosan megszabaduljon egy kényes problémától. Ezen termékek egyike a Pedikulen Ultra.

 1. Leírás és utasítások ennek a gyógymódnak a tetvekre és a nitsre történő alkalmazására
 2. Javallatok és ellenjavallatok, lehetséges ártalmak
 3. Túladagolás és lehetséges mellékhatások
 4. A felszabadulás formája, összetétele és hatása
 5. Permet
 6. Vélemények
 7. Sampon
 8. Vélemények
 9. Testápoló
 10. Vélemények
 11. Fésű és nagyító
 12. Vélemények
 13. A tetvek és a nits ellen?
 14. Előnyök és hátrányok
 15. Ár gyógyszertárakban
 16. Analógok
 17. "Leopárd"
 18. "Nuda"
 19. Teljes jelek
 20. GYIK
 21. Hasznos videó

Leírás és utasítások ennek a gyógymódnak a tetvekre és a nitsre történő alkalmazására

A "Pedikulen Ultra" egy fertőtlenítőszer, amelynek egyszeri használata elegendő a tetvek és a nits megszabadításához.

Alkalmas felnőttek és 5 vagy 3 éves kor közötti gyermekek számára (a felszabadulás formájától függően).

A tetvek és a nits "Pedikulen Ultra" orvossága többféle terápiás formában kapható:

 • permet;
 • sampon;
 • testápoló.

Ezenkívül a készlet tartalmazhat egy nagyítót és egy fésűt, amellyel kimutathatja és kifésülheti a rést..

 1. Amikor sampont alkalmaz a fejére, szükséges, hogy a hab alaposan ellepje a hajat. Ezután táskát vagy műanyag kupakot kell tenni a fejére, és 30 percig állni. Ezt követően a tetveket és a nitset alaposan kifésülik, a hajat vízzel mossák. Szükség esetén használhat szokásos sampont is..
 2. A "Pedikulen Ultra" permetezésre van szükség a haj teljes hosszának egyenletes feldolgozásához, ügyelve a gyökerekre. A termék permetezése során a hajat vízzel kell megnedvesíteni. Ezután fel kell tennie egy kalapot vagy táskát, és várnia kell egy fél órát. A megadott idő elteltével a hajat samponnal mossuk.
 3. Lotion "Pedikulen Ultra" nedves haj bőségesen. A terméket be kell dörzsölni a fejbőrbe, 30 percig hagyni, majd szokásos samponnal mosni. A kártevőirtást 7 nap elteltével ismét engedélyezzük.

A termék hatása ánizsolaj használatán alapul, amely bénító hatással van a rovarokra: tetvek, poloska, lepkék, csótányok, ízeltlábúak kullancsai, amelyek pusztulása bénulás következtében következik be.

Ha a hajat a gyógyszerrel kezeli, használjon gumikesztyűt és tartsa be a személyes higiénia szabályait..

Annak megakadályozása érdekében, hogy a Pediculen Ultra a szem és az orrgarat nyálkahártyájára kerüljön, a termék felvitele előtt meg kell fednie az arcát és a fejét (a hajszál alatt) egy pamutszövetvel, amelyet egy tekercsbe kell tekerni..

A kontaktlencse viselőinek el kell távolítaniuk őket.

A szeméremterület feldolgozásakor a nemi szervek és a végbélnyálkahártyát gézzel vagy pamut törlőkendővel kell megvédeni..

A nyálkahártyára került szert bő vízzel lemossák. Ha a légzőrendszeren keresztül mérgezés történik, a beteget azonnal friss levegőre kell vinni, és a szájat vízzel vagy 2% -os szódabikarbónás oldattal ki kell öblíteni..

Ha a gyógyszert lenyelik, a gyomrot vízzel vagy 2% -os szódaoldattal mossák, hányást okoznak, amely után az áldozatnak vizet kell inni (egy vagy két pohár), amelyhez adszorbenset adnak.

Javallatok és ellenjavallatok, lehetséges ártalmak

A "Pedikulen Ultra" akkor használható, ha tetvek és gödrök észlelhetők a fején vagy a testén. A természetes összetétel lehetővé teszi az alapok felhasználását felnőttek és gyermekek kezelésére, ötéves kortól kezdve. A sampont 3 évesnél idősebb csecsemők kezelésére engedélyezték. A természetes és nem mérgező összetétel miatt az ellenjavallatok száma kicsi.

A termék nem alkalmas kezelésre:

 • terhes nők;
 • szoptató nők;
 • a fejbőr károsodásával és gyulladásával;
 • allergiás reakciók esetén a gyógyszer összetevőire;
 • 5 évesnél fiatalabb gyermekek (testápoló használata esetén);
 • 3 évesnél fiatalabb gyermekek (sampon használata esetén).

Mivel a gyógyszer természetes összetételű, az emberre csak abban az esetben lehet káros, ha a feldolgozás során nem tartják be a biztonsági követelményeket, vagyis:

 1. nyálkahártyával való érintkezés esetén;
 2. lenyelve;
 3. belégzési mérgezés esetén.

Túladagolás és lehetséges mellékhatások

Klinikai vizsgálatok nem állapítottak meg tetvek elleni gyógyszer túladagolásának eseteit. A mellékhatások valószínűsége alacsony, ezek a következők:

 • kényelmetlenség fokozódó viszketés formájában;
 • fejbőr vörössége.

A felszabadulás formája, összetétele és hatása

Ánizsolajat tartalmazó "Pedikulen Ultra" fertőtlenítő gyógyszer 3 adagolási formában kapható:

 • permet formájában;
 • sampon formájában;
 • krém formájában.

Nagyobb terápiás hatás érhető el a gyógyszer különböző formáinak kombinálásával. Minden készítményhez tartozik egy nagyító, amely elősegíti a nits kimutatását, és egy finom fésű, amellyel parazitákat fésülnek ki. Vizsgáljuk meg részletesebben a felsorolt ​​alapokat.

Permet

A legsokoldalúbb terméktípus a Pedikulen Ultra spray. Nem csak a rovarokat pusztítja el, hanem a fésülést is könnyebbé teszi. A termék fő hátránya, hogy egy üveggel egyszerre kezelheti a közepes hosszúságú hajat.

A termék részeként:

 • hat százalék ánizsolaj;
 • 78% etil-alkohol;
 • víz;
 • kaprinsav.

A következőképpen alkalmazzák:

 1. a fejen lévő hajat vagy a test szőrös részeit a termékkel teljes hosszában bőségesen megnedvesítik;
 2. várakozás 30-40 percig;
 3. a gyógyszert alaposan lemossák vízzel;
 4. a hajat szokásos samponnal mossák;
 5. az elhullott tetveket és gubancokat a mellékelt finom fésűvel fésüljük ki.

A terápiás hatás a következők miatt érhető el:

 • idegi hatások a felnőttekre;
 • a védőkapszula és a ragasztóelemek megsemmisítése.

Megelőző intézkedésként alkalmazható a száraz hajra történő felvitel előtt a fogmosás előtt.

Vélemények

 • Nagyon hatékony gyógymód azok számára, akik, mint én, szembesülnek ezzel a problémával - tetvek és nits. A spray kényelmesen alkalmazható a hajon, a lényeg az, hogy egyenletesen végezzük. Csak fél órát kell várnia, majd megfelelően fésülje ki a már elpusztult rovarokat. Az előnyök között szerepel a nem-toxicitás és a toxikus komponensek hiánya a készítményből.
 • A "Pedikulen Ultra" spray könnyen felvihető a hajra, ráadásul gyorsan hat - várjon csak 30 percet. Az első alkalmazás után segített. További plusz a természetes összetétel.
 • A fiú tetűvel tért vissza a táborból. A vélemények szerint a Pedikulen Ultra spray-t választottam. A szett nagyítót és fésűt tartalmazott. A spray először segített, fésűvel fésülte ki a niteket. Általában a problémát gyorsan és hatékonyan oldották meg..
 • Kiváló eszköz. Nem voltak allergiás reakciók, a spray használata nagyon egyszerű, csak egyenletesen kell felvinni a hajra, várni és kifésülni. Ez segít először. Az egyetlen hátrány a kis mennyiség. Alkalmas rövid hajúak számára.

Sampon

A "Pedikulen Ultra" sampon hatékony, biztonságos és nem mérgező gyógymód, amely hároméves kortól gyermekeknél is használható a paraziták elleni küzdelemben. Az előnyök között szerepel a függőség és az elutasítás hiánya.

A termék a következő összetevőket tartalmazza:

 • jázminolaj;
 • Vazelinolaj;
 • propilén-glikol;
 • laureth-szulfát;
 • tartósítószerek.

Így használják:

 1. a sampont nedves hajra alkalmazzák;
 2. alaposan habzik, úgy, hogy a hab az összes hajat ellepje;
 3. műanyag zacskót vagy kalapot tesznek a fejére;
 4. a várakozási idő fél óra;
 5. majd a hajat vízzel mossuk;
 6. használhat rendszeres sampont;
 7. elhullott tetveket és gubancokat fésülnek ki.

A terápiás hatást úgy érik el, hogy a felnőtt rovarokat és niteket vazelinolajjal burkolják be, amely blokkolja az oxigénhez való hozzáférést, és halált okoz. A jázminolaj megkönnyíti az elhalt tetvek és nits fésülését.

Vélemények

 • Jó sampon. Természetes összetételének köszönhetően biztonságos még a gyermekek számára is. Első alkalommal segítettem, a lényeg az utasítások betartása és az összes parazita alapos fésülése. Egy alkalmazás elegendő volt ahhoz, hogy megbirkózzunk a tetűvel.
 • Szemben tetvek. Eleinte pánik volt, aztán sampont vásároltak, kihasználták az egész családot, kezelték a hajukat, kifésülték és megfeledkeztek a problémáról. Mellékhatásokat nem figyeltek meg, a gyermek is nyugodtan reagált az eljárásra.
 • Jó sampon. Akkor vettem, amikor a gyereknek tetve volt. Az első alkalmazás óta segít. Kezelés után megnéztem a fejem, nem találtam semmiféle rést, de minden hétre, egy hét múlva újra kezeltem a hajam.
 • Szettben vettem, nagyon boldog vagyok. Az első kezelés utáni sampon segített megszabadulni a parazitáktól, a balzsam megkönnyítette a tetvek és a nits fésülését. A fésű gyakori fogainak köszönhetően egyetlen rovar sem hiányzott. Általában az első használat után megfeledkeztek egy olyan kellemetlenségről, mint a fejtetvek..

Testápoló

A Pediculen Ultra leggyakoribb formája a testápoló. Könnyen alkalmazható a hajra és a fejbőrre.

A termék a következőket tartalmazza:

 • hat százalék ánizsolaj;
 • 78% etil-alkohol.

A következőképpen alkalmazzák:

 1. a haj teljes hosszában alkalmazzák, beleértve a gyökereket is, amelyet szintén gondosan kell kezelni;
 2. a fejét műanyag zacskó vagy sapka borítja;
 3. a várakozási idő fél óra;
 4. a terméket meleg vízzel mossuk;
 5. kívánt esetben használhat rendszeres sampont;
 6. az elhalt parazitákat gondosan kifésülik.

A terápiás hatást a következők biztosítják:

 • ideges hatások a felnőtt parazitákra;
 • a védőkapszula és a peték (nits) ragasztóanyagának megsemmisítése, ami megkönnyíti a fésülést.

Vélemények

 • A "Pedikulen Ultra" mellett döntöttek a termék nem toxicitása miatt, amely összetétel nem tartalmaz mérgező anyagokat. Egy eljárás elegendő volt a tetvek és a nits megszabadulására. Mindenkinek ajánlom ezt a krémet, különösen, ha a paraziták gyermekeknél találhatók..
 • Ha a hajat krémmel kezelték, nem voltak mellékhatások, sem irritáció, sem égő érzés. Mindezt a természetes összetételnek köszönhetően. A haj nem romlott az eljárás után. Az első alkalmazás után a tetvek és a nits megsemmisült.
 • Jó hatékony gyógyszer. És az ár magával ragad. Egyetlen alkalmazás elegendő az összes parazitától és nitától megszabadulni. Nincs negatív hatása a hajra, és ez is fontos.
 • Amikor tetveket találtam, vettem egy krémet. Segített eltávolítani a parazitákat az első alkalmazás után. Az utasítás részletes, az üveg kényelmes és elég nagy. A közepes hosszúságú haj kezelésére használt termék továbbra is megmarad.

Fésű és nagyító

A paraziták elleni küzdelem utolsó, de nagyon fontos lépése az elhullott tetvek és gödrök kifésülése. Ezért a Pedikulen Ultra termékcsalád minden termékének tartalmaz egy speciális finom fésűt, valamint egy nagyítót, amely megkönnyíti a rovarok megtalálását a hajban..

Az eszközöket a következőképpen használják:

 1. miután a hajat krémmel, spray-vel vagy samponnal kezelték, alaposan át kell fésülni;
 2. gyűjtsön egy magas farokba, vagy készítsen több farokot;
 3. külön egy vékony szálat;
 4. fésülje meg a szálakat mindkét oldalon, nagyítóval ellenőrizve, hogy vannak-e gödrök, amíg az összes parazita ki nem fésül.

A gyógyhatás a következők miatt érhető el:

 • a gyakori fogak kényelmes, lekerekített formája, amelyek segítenek a rovarok alapos fésülésében anélkül, hogy traumatikus hatásokat okoznának a fejbőrön;
 • a szegfűszeg elhelyezkedése egymástól 0,9 milliméter távolságban megkönnyíti a tetvek, a gödrök és részecskéik eltávolítását a hajból a hajból;
 • a nagyító megkönnyíti a rovarok észlelését.

Vélemények

 • Nagyon jó, hogy a készlet tartalmaz egy fésűkagylót. Finom fogainak köszönhetően nagyon kényelmes. Minden parazitán és gödrön problémamentesen felakasztja, emellett nem húzza ki a hajat. Kiváló dolog, most arra használom, hogy óvoda után ellenőrizzem a lányom fejét.
 • Nem is olyan régen meg kellett vásárolnom a Pedikulen Ultra spray-t. A készlet tartalmazott egy fésűt és egy nagyítót. A gyermeket a táborban volt, ahol fejtetveket kapott, a műszak vége előtt fel kellett venni. A hajat spray-vel kezeltük, azonnal elpusztult az összes rovar, majd fésűvel kifésülték a tetűket és a gödröket, és megfeledkeztek a problémáról.
 • Vettem egy szettet, amelyen maga a szerszám mellett nagyító és fésű is volt. Nagyon kényelmes, mert a gödrök kifésülése igazi kín. A spray segített a rovarok visszaszorításában, és a fésűvel minden tökéletesen kifésült. Hosszú hajúaknak ajánlom.
 • Ha a készlet nem rendelkezik fésűvel, a feladat sokkal bonyolultabbá válik. Fél óra alatt segített kifésülni az összes tetűt és gödröt..

A tetvek és a nits ellen?

A Pediculen Ultra termékcsalád parazitaellenes hatása a gyógyszer felszabadulásának formájától függ, és összetételük révén érhető el.

A spray és a testápoló ánizsolajat tartalmaz, amely idegkárosító a felnőtt rovarok számára, és tönkreteszi a védőkapszulát és az ínyt is, amely a hajrészeket tartja..

A sampon vazelinolajat tartalmaz, amely blokkolja az oxigén hozzáférését a felnőtt rovarokhoz és nitkákhoz, ezáltal halálukat okozva. A sampon egyik összetevője a jázminolaj, amely szagtalanító hatású és megkönnyíti az elhalt paraziták fésülését.

A rovarok megsemmisítése után ki kell fésülni maradványaikat a hajból, amelyekhez gyakori fésű tartozik a vonal termékek sorába. A fogak közötti kis távolság nem teszi lehetővé, hogy egyetlen parazita és nits hiányozzon.

Előnyök és hátrányok

A Pedikulen Ultra termékcsalád számos előnnyel rendelkezik, többek között:

 • a felnőtt paraziták és nits teljes megsemmisítése egyetlen alkalmazásban;
 • a felszabadulás különféle formái spray, krém és sampon formájában, így kiválaszthatja a legmegfelelőbb lehetőséget;
 • részletes használati utasítás;
 • egyszerű használat;
 • nincs szükség hosszú várakozásra;
 • inszekticidek és mérgező összetevők hiánya;
 • az alapok természetes összetétele;
 • az alkalmazás lehetősége 5 éves kortól (spray) és 3 éves kortól (sampon);
 • az esszenciális ánizsolaj nyugtató és gyulladáscsökkentő hatása a fejbőr viszkető irritációjának enyhítésére;
 • az ánizsolaj nyugtatóan hat a gyermekekre;
 • kellemes ánizsillat;
 • a Pedikulen Ultra termékekkel kezelt haj egészségesnek és gyönyörűnek tűnik;
 • felszerelés, beleértve a fésűt és a nagyítót;
 • a tartozékok (fésű és nagyító) könnyen tisztíthatók és újrafelhasználhatók;
 • a pénzeszközök megfizethető ára;
 • alkalmas fej- és szeméremtetvek elleni harcra;
 • mivel az alapok összetevői mechanikai hatást gyakorolnak a parazitákra, függőség nem jelentkezik, illetve a hatékonyság nem csökken.

A "Pedikulen Ultra" parazitaellenes gyógyszereket a Rospotrebnadzor Fertőtlenítő Kutató Intézete fejlesztette ki.

Kevés hiányosság van az alapokban, többek között:

 • lehetséges allergiás reakciók az összetevőkre;
 • képtelen kezelni a terhes nőket;
 • a laktáció alatti használat tilalma;
 • 3 évesnél fiatalabb csecsemők kezelésének lehetetlensége.

Ár gyógyszertárakban

A "Pedikulen Ultra" gyógyszerek ára a gyógyszertárakban a kibocsátás és a csomagolás formájától függ:

 • krém tetvekhez és nitshez 50 milliliter térfogattal - 175 rubel;
 • sampon parazitákhoz 200 milliliter térfogattal - 591 rubeltől;
 • tetű elleni spray 150 ml térfogattal - 531 rubeltől;
 • fésű a nits és a tetvek fésüléséhez - 278 rubeltől;
 • egy készlet, amely 200 ml-es sampont, 150 ml-es spray-t, fésűt és nagyítót tartalmaz - 699 rubeltől;
 • "Pedikulen Ultra" kondicionáló spray hajra - 639 rubeltől;
 • egy készlet, amely 150 milliliter permetet, fésűt és nagyítót tartalmaz - 625 rubeltől.

Analógok

Ha bizonyos okokból a "Pedikulen Ultra" jelentése nem használható, akkor fontolja meg az analógok használatát.

A termék fő célja a háziállatok bolháinak és kullancsainak leküzdése. Ennek ellenére a gyártó azt állítja, hogy a gyógyszer biztonságos az ember számára..

A bőrgyógyászok azonban nem javasolják a Bars használatát a tetvek és a nits megsemmisítésére..

Bár a rovarok elleni küzdelemben pozitív hatás érhető el, nagy a valószínűsége a negatív reakcióknak, amelyek súlyos irritációból és bőrkiütések megjelenéséből állnak..

Ilyen reakciót okozhat az a tény, hogy az emberi bőr különbözik az állati bőrtől, és nem biztos, hogy megbirkózik a termék aktív komponenseinek magas koncentrációjával..

A gyógyszer mérgező, mert fipronilt, széles spektrumú rovarirtót tartalmaz. Ez a komponens lehetővé teszi, hogy hatékonyan küzdjünk meg számos parazita ellen - bolhák, tetvek, állatok kullancsai ellen.

A haj feldolgozása során gumikesztyűvel kell védeni a kezét, ne feledkezzen meg a termék toxicitásáról és tartsa be a biztonsági intézkedéseket.

A gyógyszert a következőképpen alkalmazzák:

 1. cseppeket dörzsölnek a hajgyökerekbe;
 2. sokáig tartották;
 3. a hajat alaposan mossuk samponnal és sok vízzel;
 4. az elhalt parazitákat és nitákat finom fésűvel fésülik ki.

A termék kétfázisú dimetikon hatóanyagot tartalmaz.

A dimetikon egy szintetikus szilikonolaj, amely nem jelent veszélyt az emberre, mivel nem hatol be a testbe a bőrön keresztül.

A paraziták pusztulása a következő:

 1. Az első szakasz a haj teljes hosszában dimetikonral történő egyenletes lefedéséből áll. A gyógyszer könnyen behatol a tetvek, lárvák, nits légzőrendszerébe, kiszorítva belőle az oxigént.
 2. A második fázisban a hatóanyag gyorsan besűrűsödik, eltömítve a felnőtt paraziták és nits légzőrendszerét. Az oxigén megszerzésének képtelensége halálukhoz vezet.

A termék alkalmas a fejtetvek kezelésére egyéves korú gyermekeknél, nem irritálja a fejbőrt, gyengéden befolyásolja a hajat.

Teljes jelek

Mind az orvosok, mind a betegek pozitívan reagálnak a gyógyszerre. Az oldat hatóanyagokat tartalmaz: ciklometikon és izopropil-mirisztát. A terápiás hatást a parazitákra gyakorolt ​​fizikai hatás miatt érik el, amely dehidratációjukban (kiszáradásuk) és ennek következtében halálban áll..

Ez a gyógymód az egyik legnépszerűbb pediculicid gyógyszer. Hatékonysága annak köszönhető, hogy nincsenek mechanizmusok a fejtetvek kiszáradásának ellen. A fej kezeléséhez körülbelül 50 ml oldat szükséges, de hosszú és vastag hajjal a gyógyszer mennyisége növekedhet.

Megoldás A "Full Marks" -ot egyenletesen alkalmazzák a száraz haj teljes hosszában, és a fejbőrbe is bedörzsölik. 10 percig hagyja, majd öblítse le. Az elhullott rovarokat és gödröket a mellékelt speciális fésűvel távolítják el.

A gyártó javasolja a haj újbóli kezelését az első kezelés után 7 és 14 nappal.

GYIK

Az alábbiakban a leggyakrabban feltett kérdésekre adunk választ.

  Lehetséges-e Pedikulen Ultra termékeket használni a szeméremtetű ellen??

A termék termékei a fej és a szemérem paraziták elpusztítására szolgálnak.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy egy spray vagy testápoló segít hatékonyan megbirkózni a problémával, mivel a sampon nem túl kényelmes a durva szeméremszőr számára. De a leghatékonyabb a szőr eltávolítása az érintett területről..

A legjobb megelőző intézkedések a személyes higiénia, valamint a hónalj és az intim terület rendszeres borotválása - a szeméremtetű fertőzés legjobb megelőzése. Hányszor kell kezelni a hajat Pediculen Ultra készítményekkel annak érdekében, hogy megszabaduljunk a tetvektől és a gödröktől?

A pozitív hatás eléréséhez elegendő a Pediculen Ultra parazitaellenes szerek egyetlen alkalmazása. Az eljárás azonban egy hét múlva megismételhető. Miért kell a Pedikulen Ultra kezelés után fésülnie ki a parazitákat?

A Pediculen Ultra sampon, spray vagy krém hatékonyan elpusztítja a felnőtt parazitákat és petéiket (nits), utóbbiak azonban szilárdan vannak rögzítve a hajszálakhoz, így csak a termékcsaládban található finom fésűvel történő fésüléssel távolíthatók el. A fésű eltávolítja az elhalt rovarokat a hajból.

A pediculosis nem jelent komoly veszélyt az emberi egészségre, azonban sok negatív szempontot okoz mind a fizikai állapot (súlyos viszketés), mind a pszichológiai szempontból..

A maximális hatás elérése érdekében a fertőzés első jeleinél a Pedikulen Ultra termékcsalád bármely termékét fel kell használni, hogy megfeledkezzen a problémáról és a kellemetlen érzésekről. A kezelés hosszú távú hiánya oda vezet, hogy sok parazita lesz, és nehezebb lesz megszabadulni tőlük..

Hasznos videó

Nézze meg a Pediculen ultra gyógyszerről szóló videót:

Pedikulen Ultra lotion, testápoló

műanyag flakon 50 ml, kartondobozban

A Pedikulen ultra-dezinsekciós szer egyetlen alkalmazásban elpusztítja a tetveket és a nitset.
Az ánizs hatása régóta ismert. Számos forrás jelzi, hogy az ánizs elpusztítja a rovarokat: tetvek, poloskák, lepkék, csótányok, ízeltlábúak. Az ánizsolaj teljesen megbénítja az ízeltlábúakat, és így megöli őket.

A lakosság mindennapi életében a fej- és szeméremtetvek, valamint a peték (nits) megsemmisítése céljából felnőtteknél és ötéves kortól, valamint fertőtlenítési tevékenységre jogosult szervezetek szakembereinek orvosi fertőtlenítési gyakorlatában..

túlérzékenység a termék összetevőivel szemben,
5 év alatti gyermekek,
betegségek és a fejbőr és a fejbőr károsodása.
Alkalmazás terhesség és szoptatás alatt

Ellenjavallt szoptatás, terhesség alatt.

A Pedikulen ultra-dezinsekciós szer egyetlen alkalmazásban elpusztítja a tetveket és a nitset.
Az ánizs hatása régóta ismert. Számos forrás jelzi, hogy az ánizs elpusztítja a rovarokat: tetvek, poloskák, lepkék, csótányok, ízeltlábúak. Az ánizsolaj teljesen megbénítja az ízeltlábúakat, és így megöli őket.

A fej vagy a fejbőr haja (szeméremtetűvel), bőségesen hidratáljon egy termékkel, enyhén bedörzsölve a bőrbe. 30 perccel a termék felvitele után öblítse le folyó vízzel a test kezelt részeiről, majd mossa le a szokásos módon.

A termék fogyasztási aránya 10-60 ml, a rovarok általi fertőzéstől, a haj hosszától és vastagságától függően.

Fésülje a fej szőrét egy speciális Pedikulen Ultra fésűvel az elhalt rovarok eltávolítására.

A speciális Pedikulen Ultra fésű segít a tetvek és a gödrök teljes eltávolításában a leghosszabb hajról is. A fésű speciális kialakítású, lekerekített végű fémfogakkal, amelyek nem károsítják a hajat és a fejbőrt. Az optimális távolság a Pedikulen Ultra fésű fogai között - 0,9 mm alkalmas a legkisebb tetvek kifésülésére is, amelyeket nem lehet fésülni hagyományos fésűvel.

Megtisztítja a hajat még a legkisebb tetvektől is.
A lekerekített fogak nem károsítják a fejbőrt és a hajat;
Kiváló minőségű, nem mérgező anyagokból készült;
Ergonomikus fogantyú ütésálló műanyagból a kényelmes használat érdekében;
A fésű könnyen tisztítható és újrafelhasználható.
Fésülje át a hajat alaposan a gyökerektől a végéig. Ha hosszú a hajad, szétszórja a hajat fésülés előtt. Minden fésű után törölje le a fésűt egy törülközővel.

Addig végezze az eljárást, amíg a haj és a fejbőr meg nem tisztul..

Az ajánlott felhasználási módok betartása esetén a termék nem jelent veszélyt a kezelt betegek és az egészségügyi személyzet egészségére.

Ne szedje belsőleg.

A termékkel végzett munka során gumikesztyűt kell használnia, és be kell tartania a személyes higiénia szabályait..

Annak elkerülése érdekében, hogy a termék a szem és az orrgarat nyálkahártyájára kerüljön, a haj kezelése előtt kösse össze a feje körül (a haj alatt) egy nyakba tekert pamut sálat..

Ha a beteg kontaktlencsét használ, akkor a termék használata előtt el kell távolítani őket..

A nemi szervek és a végbélnyálkahártya védelme érdekében használjon géz vagy pamut törlőkendőket.

Ha viszketést, irritáció jeleit vagy bőrkiütését tapasztalja, azonnal mossa le. Szükség esetén orvoshoz kell fordulni.

Ha a termék véletlenül a szem, az orr és más szervek nyálkahártyájára kerül, alaposan le kell öblíteni bő vízzel. A szem nyálkahártyájának irritációja esetén csepegtessen 20% vagy 30% nátrium-szulfacil oldatot.

A helyiséget, ahol a tetű által érintett emberek tömeges feldolgozását végzik, időszakosan szellőztetni kell.

Belégzési mérgezés esetén azonnal vigye az áldozatot friss levegőre, öblítse le a szájat vízzel vagy 2% -os szódabikarbónás oldattal. Elmenni orvoshoz.

Véletlen lenyelés esetén öblítse le a gyomrot vízzel vagy 2% -os szódabikarbónás oldattal, hánytasson, majd adjon hozzá 1-2 pohár vizet adszorbens hozzáadásával.

A lakosság mindennapi életében a fej- és szeméremtetvek, valamint a peték (nits) megsemmisítése céljából felnőtteknél és ötéves kortól, valamint fertőtlenítési tevékenységre jogosult szervezetek szakembereinek orvosi fertőtlenítési gyakorlatában..

ánizsolaj 6%; izopropil-alkohol (vagy etil) 78%, funkcionális adalékok - legfeljebb 100%

Az alkalmazás módja és adagolása

A fej vagy a fejbőr haja (szeméremtetűvel), bőségesen hidratáljon egy termékkel, enyhén bedörzsölve a bőrbe. 30 perccel a termék felvitele után öblítse le folyó vízzel a test kezelt részeiről, majd mossa le a szokásos módon.

A termék fogyasztási aránya 10-60 ml, a rovarok általi fertőzéstől, a haj hosszától és vastagságától függően.

Fésülje a fej szőrét egy speciális Pedikulen Ultra fésűvel az elhalt rovarok eltávolítására.

A speciális Pedikulen Ultra fésű segít a tetvek és a gödrök teljes eltávolításában a leghosszabb hajról is. A fésű speciális kialakítású, lekerekített végű fémfogakkal, amelyek nem károsítják a hajat és a fejbőrt. Az optimális távolság a Pedikulen Ultra fésű fogai között - 0,9 mm alkalmas a legkisebb tetvek kifésülésére is, amelyeket nem lehet fésülni hagyományos fésűvel.

Megtisztítja a hajat még a legkisebb tetvektől is.
A lekerekített fogak nem károsítják a fejbőrt és a hajat;
Kiváló minőségű, nem mérgező anyagokból készült;
Ergonomikus fogantyú ütésálló műanyagból a kényelmes használat érdekében;
A fésű könnyen tisztítható és újrafelhasználható.
Fésülje át a hajat alaposan a gyökerektől a végéig. Ha hosszú a hajad, szétszórja a hajat fésülés előtt. Minden fésű után törölje le a fésűt egy törülközővel.

Addig végezze az eljárást, amíg a haj és a fejbőr meg nem tisztul..

+ 30 ° C hőmérsékleten tárolandó.

Hátfájás miatt kapott betegszabadságot??

Milyen gyakran tapasztal hátfájást?

Tudja kezelni a fájdalmat anélkül, hogy fájdalomcsillapítókat szedne?

Tudjon meg többet a hátfájás mielőbbi kezeléséről

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Népi gyógymódok: minden, ami a haj növekedéséhez szükséges

A buja, vastag és hosszú haj sok lány álma. Ennek eléréséhez nemcsak drága vásárolt termékeket használhat, hanem meglehetősen megfizethető, otthon készített készítményeket is.

Szőrtelenítés epilátorral

Az epilátor egy kis gép a szőrszálak eltávolítására a gyökérből a test különböző részeiről - karok, lábak, hónalj, bikini terület, has. Ma beszélünk a szőrtelenítésről egy epilátorral otthon, és felfedjük a helyes csinálás titkait..