Legfontosabb / Eljárások

"Pedikulen ® Ultra" pedikulicidek

Eljárások

Minden gyógyszertárban kapható

Minden gyógyszertárban kapható

A Rospotrebnadzor Fertőtlenítési Kutatóintézetével közösen kifejlesztve

"Pedikulen Ultra" - 1. számú eszköz
tetvek és nits ellen! *
Öt éven keresztül több mint 2,5 millió csomag pedikulicidet adtak el a legveszélyesebb tetvekhez és nitekhez a gyógyszertárakban.

Utasítás a tetvek és a nits kimutatására

Hogyan lehet felismerni. jelek és tünetek.

fehéres foltok a haj gyökerein, leggyakrabban a fül mögött és a nyak körül

a gyökértől bizonyos távolságra a hajhoz rögzített üres gubók

felnőtt paraziták a fejbőrön

kiütés a tarkón, amelyet tetűhulladék okoz

A tetveket és a gödröket száraz hajon kényelmesebb ellenőrizni..

Kovesd ezeket a lepeseket:

 • Először fésülje meg a haját egy szokásos fésűvel
 • Ezután fésülje át a haját az elválás során, ügyelve a fejbőrre
 • Végezze el a fésűt a haj gyökereitől a végéig, vizsgálja meg a hajat és a fésűt, hogy nincs-e rajta nits és tetű
 • Különös figyelmet fordítson a fül mögötti területekre és a fej hátsó részének alsó részére - a tetvek legkedveltebb foltjai
 • Használjon nagyítót a közelebbi megtekintéshez

Miért kell minél hamarabb megszabadulni a tetvektől.

 • Bőrkárosodás révén fennáll a bakteriális fertőzés megfertőződésének veszélye.
 • Hosszan tartó fejtetvekkel a serozusos-gennyes váladék összeilleszti a hajat, és olyan gubancokat képez, amelyeket le kell vágni.
 • Az állandó viszketés, 2,5-3 héttel a fertőzés után nyugtalanná tesz. A gyerekek nem tudnak az órára koncentrálni, nem tudnak szeszélyes lenni és rosszul alszanak.
 • A fejtetűvel rendelkező ember fertőző másokkal szemben.

Videó használati utasítás

Hogyan lehet otthon egyszerre megszabadulni a tetvektől és a gödröktől.

A tetveket és a gödröket eltávolítjuk
A tetveket és a gödröket eltávolítjuk
A tetveket és a gödröket eltávolítjuk
A tetveket eltávolítjuk
A tetveket eltávolítjuk
Pénzeszközök alkalmazása

A Pedikulen Ultra termékek teljes sorozata

Megszabadulni a tetvektől és a gödröktől egyetlen alkalmazással. *

Spray és testápoló a tetvek és a nits számára. Pedikulen Ultra

Pusztítja a tetveket és a nitset egy kezelés alatt! *

A legújabb generációs tetvek és nitsek

Mérgező anyagoktól és rovarölő szerektől mentes

Klinikailag bizonyított hatékonyság!

Felnőttek és 5 évesnél idősebb gyermekek számára

 • Leírás:
 • Alkalmazási mód:
 • Fogalmazás:
 • Elővigyázatossági intézkedések:
 • Elsősegély:
 • Tárolási feltételek:

Lotion Pedikulen Ultra

Spray Pedikulen Ultra

A termékkel végzett munka során gumikesztyűt kell használnia, és be kell tartania a személyes higiénia szabályait. Ne kezelje az 5 évesnél fiatalabb gyermekeket, a terhes és szoptató nőket, a fejbőr és a fejbőr betegségeit és sérüléseit szenvedő személyeket, valamint a termék összetevőivel szembeni túlérzékenység megnyilvánulásait..

Annak elkerülése érdekében, hogy a termék a szem és az orrgarat nyálkahártyájára kerüljön, a hajkezelés előtt a fej köré (a haj alá) kötni kell egy kötött sapkával feltekert pamut kendőt. Ha a beteg kontaktlencsét használ, akkor a termék használata előtt el kell távolítani őket. A nemi szervek és a végbélnyálkahártya védelme érdekében használjon géz vagy pamut törlőkendőket.

Ha viszketést, irritáció jeleit vagy bőrkiütését tapasztalja, azonnal mossa le. Szükség esetén orvoshoz kell fordulni.

Ha a termék véletlenül a szem, az orr és más szervek nyálkahártyájára kerül, alaposan le kell öblíteni bő vízzel. A szem nyálkahártyájának irritációja esetén csepegtessen 20% vagy 30% nátrium-szulfacil oldatot.

A helyiséget, ahol a tetű által érintett emberek tömeges feldolgozását végzik, időszakosan szellőztetni kell.

Belégzési mérgezés esetén azonnal vigye az áldozatot friss levegőre, öblítse le a szájat vízzel vagy 2% -os szódabikarbónás oldattal. Elmenni orvoshoz.

Véletlen lenyelés esetén öblítse le a gyomrot vízzel vagy 2% -os szódabikarbónás oldattal, hánytasson, majd adjon hozzá 1-2 pohár vizet adszorbens hozzáadásával.

A Pedikulen Ultra a tetvekből és a nitsből: áttekintés, utasítások

Szvetlana Taraszova

Fodrász-stylist, több mint 8 éves tapasztalattal, a fodrász, a hajformázás, a hajápolás, a színezés területén jártas szakember.
Sokan, tetvekkel szembesülve, megjósolják maguknak a leghalálosabb kimeneteleket: nullára hajvágás, poros szappannal való mosás vagy akár petróleummal történő feldolgozás. De a gyógyszeripar már régen előrelépett - bármelyik gyógyszertárban megtalálhatók kímélő és biztonságos parazitaellenes gyógyszerek. Ezen termékek egyike a Pediculen gyógyszercsalád..

Javallatok és ellenjavallatok, az emberek lehetséges károsodása

A Pediculen használatának fő indikációja a fejen vagy a testen lévő nits és tetvek jelenléte. Természetes összetétele miatt a termék kisgyermekek kezelésére alkalmas 5 éves kortól.

A sampon még kevésbé szigorú korlátozásokkal rendelkezik, és 3 évesnél fiatalabb csecsemők számára is alkalmas.


Mert
a természetes és nem toxikus összetétel csökkenti a negatív reakciók valószínűségét, nincs olyan sok ellenjavallat a gyógyszerre. Ezek tartalmazzák:

 • terhesség és szoptatás;
 • allergia a gyógyszer összetevőire;
 • 3 év alatti életkor (sampon esetén) és 5 év alatti (testápoló esetén);
 • nyílt sebek és a fejbőr gyulladása.

Bonyodalmak

A tetvek veszélyes fertőzések hordozói:

 • tífusz;
 • visszatérő láz;
 • ötnapos.

A fertőzések kitörése meglehetősen ritkán fordul elő, és csak kedvezőtlen életkörülmények között. Sokkal gyakrabban, a fejtetvek hátterében bakteriális szövődmények alakulnak ki. Az erős viszketés karcoláshoz vezet. Erózió, mély karcolások és kéregek jelennek meg a bőrön. A betegség kedvezőtlen lefolyásával és az immunitás éles csökkenésével lehetséges a pyoderma kialakulása - a bőr gennyes elváltozásai.

Túladagolás és lehetséges mellékhatások

A klinikai vizsgálatok eredményeként nem találtak túladagolási eseteket. Ami a mellékhatásokat illeti, az utasítás a következő kellemetlen érzésekre figyelmeztet:

 • fokozott viszketés;
 • bőrpír.

Referencia! Ha a feje forogni kezd a kezelés alatt, állítsa le az eljárást, mossa le a terméket, és biztosítsa számára a friss levegőhöz való hozzáférést.

Ha a terméket véletlenül lenyelte, mossa le 2% -os nátrium-klorid-oldattal és hánytatást vált ki, majd vegyen be több tablettát aktív szénből és mossa le bő ivóvízzel.

Következmények a magzatra

A pedikulózis egy kellemetlen betegség, amely jelentős pszichológiai kényelmetlenséget okoz a kismamának. Állandó viszketés, irritáció, álmatlanság - mindez elkerülhetetlenül befolyásolja a nő jólétét és befolyásolja a magzat állapotát. A baba, érezve az anya szorongását, aktív mozgásba kezd, ami tovább növeli a terhes nő szorongását. Minél korábban a kismama orvoshoz fordul segítségért, annál könnyebben képes megbirkózni e kellemetlen állapot negatív megnyilvánulásaival..

Önmagában a fejtetvek nem veszélyesek a magzatra. A testre telepedett paraziták nem befolyásolják a terhesség menetét és a gyermek fejlődését az anyaméhben. Csak a tetvek által hordozott betegségek jelenthetnek veszélyt. Bizonyos nehézségek merülnek fel a bakteriális szövődmények kialakulásával. A súlyos pyoderma károsíthatja a belső szerveket, a szepszist és a terhesség megszakadását.

A felszabadulás formái és az expozíció hatása

A Pedikulen ánizsolajon alapuló hazai parazitaellenes gyógyszer, amelynek hatékonyságát több klinikai vizsgálat is bizonyította..

A fertőzés kezdeti szakaszában egy alkalmazás elegendő a paraziták teljes megszabadulásához. Ha a tetveknek sikerült elszaporodniuk, hetente egyszer két egymást követő eljárásra lesz szükség..

Fontos! Az orvosok azt javasolják, hogy havonta legfeljebb kétszer végezzenek pediculicid intézkedéseket. Ellenkező esetben a fejbőr és a hajszálak erősen megszáradhatnak..

A terápiás hatás fokozása érdekében megengedett a Pedikulen gyógyszer több típusának kombinálása. Hárman vannak:

 1. permet;
 2. sampon;
 3. testápoló.

Mindhárom termék speciális finom fogú fésűvel és nagyítóval van ellátva, hogy könnyebben észrevehesse a nitákat és parazitákat. Vizsgáljuk meg az egyes termékeket egy kicsit részletesebben.

Általános információ

A Pedikulen Ultra orosz gyártású gyógyszer. A tetvek elleni terméket olyan sorozatban állítják elő, amely integrált megközelítést kínál a betegséghez. A gyártó állítása szerint ez a megközelítés egy mozdulattal megszabadulhat a parazitáktól..

A sorozat összes komponensének együttes alkalmazásával meg lehet semmisíteni a felnőtteket és lárváikat. Ezenkívül a készlethez rögzített fésű és nagyító lehetővé teszi, hogy megvizsgálja a megsemmisült rovarokat a hajon, fésülje ki az érintett bőr irritációja nélkül..

Pedikulen Ultra spray

A gyógyszer ezen formája univerzális: nemcsak terápiás, hanem kondicionáló hatása is van a hajra, megkönnyítve a fésülést. A spray egyetlen hátránya a magas fogyasztása. Általános szabály, hogy az üveg elegendő csak egy közepes hosszúságú haj kezeléséhez.

 • Összetevők: ánizsolaj (6%) és etil-alkohol (78%), kaprinsav, víz.
 • Használati utasítás: Vigye fel a szálakra, hagyja 30-40 percig, öblítse le meleg vízzel. Megelőző intézkedésként fésülés előtt száraz hajat permetezhet..
 • Hogyan működik? Ideges hatást gyakorol a felnőtt parazitákra, elpusztítja a nits védőkapszuláját és ragadós anyagát.
 • Ár: 490 rubeltől.
 • Felhasználhatósági idő és tárolási feltételek: legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten tárolandó, legfeljebb 2 évig.

Referencia! A Pedikulen termékcsalád minden termékét orvosi rendelvény nélkül lehet megvásárolni a gyógyszertárban..

Vélemények

Forrás: otzovik.com

Pediculosis: leírás


A tetvek sokáig aggasztják az embereket. Ezért a tudósok folyamatosan fejlesztenek olyan eszközöket, amelyek hatékonyan segítenek megszabadulni a bosszantó parazitáktól. A fejtetvek kontaktus útján terjednek el emberenként. Nyilvános - szexuális kapcsolatok révén. Az emberi tetű parazitál a hajon és a ruházaton. Ezek a paraziták emberi vérből táplálkoznak, és a nits (petéjük) a hajhoz tapad.
Leggyakrabban a fejtetvek gyermekeknél találhatók. Mítosz, hogy a tetvek csak a piszkot szeretik. Egyre inkább azoknál a gyermekeknél fordul elő, akik tiszta családokban élnek. A statisztikák szerint ez a fajta fertőzés leggyakrabban tizennégy év alatti gyermekeknél és tizenöt és huszonnégy éves fiataloknál fordul elő. Az a vélemény is téves, hogy a tetvek ugranak és repülnek. Közvetlen érintkezés útján továbbítják őket. Leggyakrabban ez a gyermekgondozási intézményekben történik (nyári táborokban, óvodákban, iskolákban). A fertőzés elkerülése érdekében be kell tartania a személyes higiénia szabályait: legyen személyes fésűje, ne viseljen másoknak sapkát, ne használjon mások hajtűit, gumiszalagjait és egyéb hajdíszeket. A csecsemőket fertőzött szülők fertőzhetik meg érintkezés útján vagy ágyon keresztül. Minél hamarabb megteszik a családban az intézkedéseket, hogy az egyik családtagot megszabadítsák ezektől a parazitáktól, annál kevésbé valószínű, hogy mindenki más megfertőződik..

Sampon Pedikulen

Biztonságos, nem mérgező és kényelmes kártevőirtás felnőttek és 3 évesnél idősebb gyermekek számára. Nem okoz elutasítást és függőséget.

 • Összetevők: jázminolaj, folyékony paraffin, propilén-glikol, laureth-szulfát, tartósítószerek.
 • Használati utasítás: Nedvesítse meg a szálakat, habosítsa samponnal, és fedje le a fejét eldobható zuhanysapkával 30 percig. A lejárati idő után öblítse le a fejét meleg vízzel.
 • Hogyan működik? A vazelinolaj beborítja a felnőtt tetveket és nitseket, blokkolja az oxigénhez való hozzáférést, ezáltal kiváltva az oxigén éhezés okozta halált. A jázminolaj szagtalanítja és megkönnyíti az elhalt paraziták fésülését.
 • Ár: 550 rubeltől.
 • Felhasználhatósági idő és tárolási feltételek: legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten tárolandó, legfeljebb két évig.

Vélemények


Forrás: otzovik.com

Árpolitika

A Pedikulen Ultra teljes választéka megvásárolható gyógyszertárakban, online áruházakban. A gyógyszer kereskedelmi forgalomban kapható, az ár a vásárlás helyétől függően változhat:

 • sampon - körülbelül 490 rubel;
 • lotion cap - 180 rubel;
 • permet - 550 rubel;
 • a fésű körülbelül 200 rubelbe kerül;
 • egy sampont, fésűt, permetet tartalmazó készlet körülbelül 400 rubelbe kerül;
 • teljes készlet, beleértve az összes alkatrészt - 850 rubel.

Az egyes termékek költségei, a teljes készlet meglehetősen elfogadható, tekintettel az eredmény hatékonyságára, sebességére.

A Pedikulen Ultra csodálatos, multifunkcionális készlet tetvek és nits ellen felnőtteknek és gyerekeknek. Kövesse a használati utasítást, gondosan ellenőrizze az eredményt, nehogy egyetlen esély maradjon a paraziták túlélésére!

Lotion Pedikulen

A gyógyszer legnépszerűbb és legelterjedtebb változata. Könnyen elosztható a saját haján és fejbőrén. Éles, specifikus illat és megfizethetőbb ár különbözteti meg a termék többi termékétől.

 • Összetevők: ánizsolaj (6%), etil-alkohol (78%).
 • Használati utasítás: Terítse szét a hajon, különös figyelmet fordítva a gyökérzónára. Fedje le a fejét műanyag kupakkal, hagyja 30 percig, majd öblítse le meleg vízzel.
 • Hogyan működik? Megöli a felnőtt parazitákat, és megkönnyíti a héjak lehúzását és fésülését.
 • Ár: 169 rubeltől.
 • Felhasználhatósági idő és tárolási feltételek: legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten tárolandó, legfeljebb két évig.

Fogalmazás

A gyógyszeres sampon összetétele többnyire csak természetes összetevőket tartalmaz, ezért biztonságos és felhasználható a gyermekek tetvének eltávolítására, ami a másik jelentős előnye..

Ha részletesebben megvizsgáljuk az alkotóelemeket, akkor a gyógyszer a következőket tartalmazza:

 1. A 6% ánizsolaj a fő összetevő, amely nagy hatékonyságot biztosít a tetvek és a nits elleni küzdelemben.
 2. Vazelinolaj, amely elősegíti a paraziták körüli membránok létrehozását, amelyek megakadályozzák a normális légzést.
 3. Kémiai vegyületek, például felületaktív anyagok.
 4. Számos komponens adalékanyag.
 5. Izopropil- vagy etil-alkohol.
 6. D-Panthenol, amely elősegíti a fésült harapások helyén fellépő apró sebek és horzsolások gyorsított gyógyulását.
 7. Allontoin, amely segít enyhíteni a parazita harapása okozta viszketést, és megakadályozza a sérült területek karcolódását.

Címer

A döglött tetvek és gödrök felszámolása az utolsó, de nem utolsó sorban a paraziták kezelésének lépése. Ezért a fenti készítmények mindegyikéhez külön fésű tartozik. A gyártó nagyítót is tartalmaz.

Utasítás: A haj feldolgozása után fésülje meg és gyűjtse össze több "farokban" vagy egy magas lófarokban. Válasszon el egy vékony szálat és fésülje meg mindkét oldalát, nagyítóval ellenőrizve, amíg teljesen megszabadul a tetvektől és a nits.

Fog-e egy tetű és fésű??

Hogyan működik? A fésű kényelmes, lekerekített alakú, amely lehetővé teszi az alapos fésülést a fejbőr sérülése nélkül. A fogak egymástól 0,9 mm-re helyezkednek el, így a paraziták, a szúrások és törmelékeik könnyen eltávolíthatók a hajszálakról.

Ár: 206 rubeltől.

Hol lehet vásárolni: gyógyszertárban, orvosi rendelvény nélkül.

A cselekvés mechanizmusa

A Pedikulen Ultra egy tetvek elleni gyógyszer, amelyet különféle verziókban állítanak elő: sampon, krém, spray. Ezeknek a termékeknek az összetétele kissé eltér, de a hatóanyag 6% ánizsolaj. Ez befolyásolja a parazitákat, megbénítva őket. Az olaj behatol a kitinális részeken és a légzőrendszerbe. A gyógyszer részét képező alkohol felgyorsítja a paraziták halálát. Az ánizsolaj romboló hatással van a nits ragacsos tömegére, amelynek segítségével szorosan a hajhoz tartják. Így a fésülés sokkal könnyebb..

Az ánizsolaj teljesen biztonságos a gyermek számára, és ez a fő előnye a vegyi összetevőket tartalmazó termékekkel szemben. Ezenkívül a tetvek nem fejlődnek ki benne, ezért a hatékonyság nem veszik el..

A sampon vazelint tartalmaz. Burkoló hatása van, ezáltal blokkolja a paraziták oxigénjét. A vazelinolajnak könnyű jázminillata van. Bármely gyógyszerrel - samponnal, spray-vel vagy krémmel - elkezdheti a kezelést. Minden a személy személyes preferenciáitól függ, és nem befolyásolja az eredmény hatékonyságát..

Felhasználási indikációk

Pedikulen ultra - gyógyszertári gyógyszer, amelynek célja egy felnőtt és egy gyermek gyors megszabadulása a tetvektől és a paraziták létfontosságú tevékenységéből eredő tünetektől.

A fejtetvek első tünete a viszkető fejbőr. Ha ez rendszeresen előfordul, meg kell vizsgálni a fejet, és meg kell határozni, hogy a fejtetvek következő tünetei jelentkeznek-e:

 1. Üres vagy teli gubók, amelyek a haj gyökerétől 1-2 cm-re helyezkednek el.
 2. Élő kifejlett tetvek.
 3. Kiütés a nyakon. Ez a tünet azt jelzi, hogy a szervezetben allergia van a paraziták salakanyagaira..

Figyelem! Ha legalább egy gödröt vagy tetűt talál, azonnal el kell kezdeni a Pediculen Ultra kezelést és fertőtleníteni kell a ruhákat. Ha ezt nem teszik meg, akkor a paraziták szaporodni kezdenek, átterjednek a család többi tagjára és a körülöttük lévő emberekre, ami a fejtetvek járványának kialakulásához vezet..

Mennyire veszélyes a gyógyszer az emberek számára

Ha a Pedikulen Ultra-t irracionálisan és helytelenül alkalmazzák, allergiás reakció alakulhat ki, amelyet a következő tünetek jellemeznek:

 • viszketés a termék alkalmazásának helyén;
 • kiütés;
 • bőrpír;
 • égő.

Fontos! Ha a gyógyszer alkalmazása során mellékhatások jelentkeztek, akkor azonnal törölnie kell a gyógyszert és orvoshoz kell fordulnia, hogy más összetételt írjon elő.

Elővigyázatossági intézkedések

Annak ellenére, hogy a Pedikulen növényi összetevőkön alapuló gyógyszer, számos segédanyagot tartalmaz, amelyek negatív hatással lehetnek a szervezetre. Ezt szem előtt tartva a következő óvintézkedéseket kell tenni:

 • Ne hagyja, hogy a termék érintkezzen nyálkahártya szövetekkel, szájjal és szemmel..
 • Munka előtt viseljen gumikesztyűt.
 • Az eljárás után nyissa ki az ablakokat, és végezze el a szoba általános tisztítását.

Analógok

Ha a gyógyszer bármilyen okból nem megfelelő az Ön számára, fontolóra veheti néhány analógját.

A gyógyszer elsősorban állatok bolháinak és kullancsainak eltávolítására szolgál, de a gyártó biztosítéka szerint abszolút nem veszélyes az emberekre. De használható-e a tetvek eltüntetésére? A bőrgyógyászok nem javasolják ezt. Még akkor is, ha a kórokozó megöli a parazitákat, negatív következményekkel járhat, kiszámíthatatlan irritáció és bőrkiütések formájában. Lehet, hogy az emberi epidermisz egyszerűen nem áll készen a hatóanyagok ilyen koncentrációjára..

A legtöbb parazitaellenes szerrel ellentétben a Nyuda spray fizikai hatással van a tetvekre és a nitsre. Minden rovart beborít olajos anyagával, eltömíti a légzőszerveket, aminek következtében a parazita elpusztul oxigén éhen.

Teljes jelek

Az eszköz nem tulajdonítható a Pediculen költségvetési analógjainak, de mind az orvosok, mind a fogyasztók véleménye nagyon pozitív. Ma ez az egyik legkeresettebb importált gyógyszer a tetű ellen. Az előkészítéssel kiegészítve megtalálhat egy speciális fésűt, amely leegyszerűsíti a gödrök és a tetvek fésülésének folyamatát.

A "Pair Plus" gyógyszer

A fejtetvek gyógyszerét a gyógyszeripar is kifejlesztette. Kapható permetező palackként, 116 ml-es szórófejjel. A "Para Plus" spray a fejtetvek gyógyszere, de a tetvek és a ruhatetvek elpusztításában is hatékony.

A spray színtelen olajos folyadék, gyenge jellegzetes aromával. Az olajos állag ellenére a gyógyszer könnyen lemosható a hajról. Három olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyek különböző hatással vannak a tetvekre, és kivételes tulajdonságokkal rendelkeznek.

1. Malation, másképpen karbofosz. Képes megszüntetni nemcsak a felnőtteket, hanem a petéiket is, amelyekről ismert, hogy erősen ellenállnak a hasonló gyógyszerek hatásainak.

2. Permetrin. Ez a rovarölő szer a legtöbb tetűirtó termékben található ideghatása miatt..

3. Piperonil-butoxid. Ez az anyag egyedülálló minőségű, semlegesíti a rovarokat, egyszerűen a kitin borításra esik.

Egy ilyen összetétel rendkívül káros a rovarokra és biztonságos az emberek számára, ezért 2,5 évtől használhatja.

Ha a hajra alkalmazzák, a gyógyszer több oldalról kezd dolgozni:

 • megbénítja a rovarokat;
 • belép az emésztőrendszerbe, tönkretéve ezzel a paraziták védelmét;
 • a kitin borításra ütközve gátolja motoros aktivitásukat;
 • kiirtja a tetű petéket.

A Pedikulen Ultra készlet használati utasítása - ne hagyja a paraziták egyetlen esélyét a túlélésre

A pediculosis gyakori és kellemetlen betegség. A tetvek bárkit érinthetnek, a kisgyermekeket és szüleiket veszélyeztetik.

Az anyagot a Pedikulen Ultra nevű gyógymódnak szentelték, amely gyorsan megbirkózik a tetvekkel, a gödrökkel és visszaadja a könnyedség és a kényelem érzetét..

Segít-e a Pedikulen Ultra a fejtetvek ellen?

Miért válassza a Pedikulen Ultra sorozatot, amely sampont, spray-t, krémet, fésűt, nagyítót tartalmaz?

A készlet minden alkotóeleme a tetvek és azok petéinek megsemmisítésére irányul. A kompozíció lehetővé teszi a felnőttek teljes megölését, a nits meghal.

A fésűkagyló fájdalommentessé és gyorssá teszi az eljárást. A fejtetvek kezelésének hatékonysága az eljárások gyakoriságától függ.

Számos elégedett szülő véleménye tanúsítja az egyes gyógymódok és a teljes készlet hatékonyságát.

A gyártó ragaszkodik ahhoz, hogy a Pedikulen Ultra sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik:

 • eszközök biztosítják a tetvek, petéik, még a kis paraziták teljes ártalmatlanítását;
 • a komplexum minden alkotóeleme csak kiváló minőségű anyagokat tartalmaz, abszolút ártalmatlanok még a gyermekek, valamint a terhes nők pedikulózisának kezelésében is;
 • egy fésű és egy ergonomikus nagyító, amely biztosítja a termékek kényelmes használatát;
 • az alkatrészkészletek könnyen tisztíthatók és sokszor használhatók.

A felszabadulás formái és összetétele

A Pediculen Ultra számos fő összetevőt tartalmaz, amelyek erőteljesen hatnak a tetvek és a nits ellen..

A vonal minden eleme ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, dózisuk és segédkomponenseik eltérőek.

Az ánizsolaj a termék hatóanyagaként működik, illata taszítja a rovarokat, idegi hatást fejt ki.

A szer behatol a kitinrétegen, ami hozzájárul a tetvek bénulásához, további halálukhoz.

Az alkohol jelenléte a termékekben fokozza az ánizsolaj hatékonyságát, jótékony hatással van az olaj behatolására.

További komponensek biztosítják a termék szükséges konzisztenciáját, kellemes illatot.

A Pedikulen Ultra a következő terméklistát tartalmazza:

 • testápoló. Sárgás-átlátszó folyadék, enyhe ánizsaromával;
 • címer. A termék végei lekerekített alakúak, ami megakadályozza a fej, a szőr epidermiszének károsodását. A fogak közötti távolság 0,9 mm (optimális távolság a tetvek és a hosszú haj szőrének fésüléséhez). A fésű természetes, biztonságos anyagokból készült, könnyen tisztítható, sokszor megengedett;
 • sampon. Nemcsak ánizsolajat, hanem vazelint tartalmaz, amely hozzájárul a tetvek gyors pusztulásához. A készítmény enyhe jázminaromájú, kapacitása 200 ml terméket tartalmaz. Ez a termék a legkeresettebb, mert a termék elfogadható áron és magas hatékonysággal rendelkezik;
 • spray kondicionáló. Úgy tervezték, hogy helyreállítsa a hajat a tetvek elleni készítmények után, elősegíti a haj fényét, fényét. A jojobaolaj enyhíti a gyulladást, megnyugtatja az epidermist. Palack térfogata - 150 ml. A Pedikulen Ultra spray vanília aromával rendelkezik;
 • nagyító. A termék nem tartalmaz semmi szokatlant, de nagymértékben megkönnyíti a nits és a tetvek felkutatásának folyamatát. Sokan azt állítják, hogy a tetvektől háromszor könnyebb megszabadulni..

Minden terméket külön vásárolhat meg, de a leghatékonyabb a teljes készlet egyszerre történő használata.

Felhasználási indikációk

A Pedikulen Ultra ötéves korú gyermekek és felnőttek számára készült, akik tetvekkel fertőzöttek. Az eszköz használata a fején, a szeméremterületen megengedett.

A paraziták jelenlétének megállapításához érdemes egyenes hajat fésülni, minden mozdulat után vizsgálja meg a tetvek elleni fésűt, néha nagyítóra van szükség.

A tetvek tipikus jelei:

 • fehér tojás (nits), általában a fej hátsó részén található;
 • a paraziták létfontosságú tevékenysége piros kiütéshez vezet a nyakon;
 • felnőttek között a haj.

Ellenjavallatok, lehetséges mellékhatások

A Pedikulen Ultra-t gyermekek és felnőttek általában jól tolerálják..
Néha vannak kellemetlen következmények:

 • viszkető bőr;
 • kiütés;
 • nagyon ritkán fordul elő hajhullás (különösen a tetvek elleni sampon miatt).

Ezért be kell tartani a helyes adagolást és figyelembe kell venni a használat ellenjavallatait:

 • ötéves korú gyerekek;
 • olyan betegek, akiknek kórtörténetében allergiás reakciók vannak, a gyógyszerek bizonyos összetevői intoleranciában szenvednek;
 • a bőr, a haj betegségeinek jelenléte.

Az alkalmazás módja, a kezelés folyamata

A Pediculen Ultra termékcsalád minden egyes termékét és készítményét különböző módon kell használni. A szükséges szabályok ismeretében gyorsan megszabadulhat a parazitáktól, anélkül, hogy károsítaná a haját és a fejbőrét.

Sampon

 • jól hidratálja a hajat;
 • vigye fel a terméket a fejére úgy, hogy a hab ellepje a teljes hajvonalat;
 • a szigetelés és a hatékonyság növelése érdekében tegyen egy műanyag zacskót a hajra;
 • hagyja a terméket fél órán át;
 • öblítse le folyó víz alatt, amíg a termék teljesen ki nem mosódik a hajszálból.

Nagyító, fésű

 • fésülje a hajat egy szokásos fésűvel;
 • különítsen el egy kis szálat, kezdje lassan fésülni ki a fésűket egy speciális fésűvel;
 • használjon nagyítót annak megvizsgálására;
 • ismételje meg a manipulációkat a hajszál maradékával;
 • gondosan vizsgálja meg a fürtöket nagyítóval, ellenőrizze a paraziták teljes eltűnését.

Testápoló

 • alaposan fésülje meg a haját;
 • vigye fel a terméket egy pamutpárnára, használja a fürtökre a teljes hosszában;
 • tegyen egy műanyag zacskót, hagyja fél órán át;
 • mossa le a terméket sima vízzel;
 • hajtsa végre a fésülés fésűvel történő manipulációját, nagyítóval erősítse meg a hatékonyságot.

Spray kondicionáló

 • krém, fésű használata után alkalmazzák;
 • kis mennyiségű spray-t egyenletesen ossza el a hajon, fésűvel futtassa, hogy a termék teljesen felszívódjon a fürtökbe.

A Pedikulen Ultra egyszeri használata után ajánlatos megismételni a manipulációkat az eredmény megszilárdítása érdekében. A kezelés után egy hétig nem ajánlott hajfestéket vagy más agresszív szereket használni..

A tetvek és a nits eltávolításának hatékonyságának növelése érdekében népi jogorvoslatokat használhat.

A népi gyógymódok a következők:

  vegyen 50 gramm konyhasót egy pohár asztali ecetbe, alaposan keverje össze. Adjon az oldathoz 5 ml alkoholt. Mossa meg a haját a szokásos módon, szárítsa meg. Telítse a gézkötést a kapott termékkel, ossza szét a hajon, hagyja egy napig (ez idő alatt háromszor cserélje ki a gézt);

kátrányos szappan. A szokásos hajmosási eljárás helyett habozzon szappannal hajat, hagyja rajta 15 percig. A haj kiszáradásának megakadályozása érdekében alkalmazzon hajbalzsamot az eljárás után, vagy készítsen maszkot tojásból, mézből, csepp ánizsolajból;

 • menta a tetvekkel fertőzöttek megsegítésére. Keverjünk két csónak mentát gránátalma lében, forraljuk 10 percig. Dörzsölje a kapott terméket a fej sérült bőrterületeire. Végezzen manipulációkat egy héten keresztül minden nap.
 • Módszer és tárolási feltételek

  A Pedikulen Ultra-t ajánlatos 30 fokot meg nem haladó hőmérsékleten tárolni, lehetőleg sötét helyen. Az alapok tárolási ideje két év. A lejárati idő után tilos a tetvek elleni készítmények használata.

  Árpolitika

  A Pedikulen Ultra teljes választéka megvásárolható gyógyszertárakban, online áruházakban. A gyógyszer kereskedelmi forgalomban kapható, az ár a vásárlás helyétől függően változhat:

  • sampon - körülbelül 490 rubel;
  • krém + sapka - 180 rubel;
  • permet - 550 rubel;
  • a fésű körülbelül 200 rubelbe kerül;
  • egy sampont, fésűt, permetet tartalmazó készlet körülbelül 400 rubelbe kerül;
  • teljes készlet, beleértve az összes alkatrészt - 850 rubel.

  Az egyes termékek költségei, a teljes készlet meglehetősen elfogadható, tekintettel az eredmény hatékonyságára, sebességére.

  A Pedikulen Ultra csodálatos, multifunkcionális készlet tetvek és nits ellen felnőtteknek és gyerekeknek. Kövesse a használati utasítást, gondosan ellenőrizze az eredményt, nehogy egyetlen esély maradjon a paraziták túlélésére!

  Hasznos videó

  Figyelmére egy hasznos videó a Pedikulen Ultra használatáról:

  A Pedikulen Ultra a tetvekből és a nitsből: áttekintés, utasítások

  Sok család szembesül a fejtetvekkel. Általános szabály, hogy az óvodából vagy az iskolából érkező gyerekek hívatlan szomszédokat hoznak haza, ahol a tetvek hordozóival kommunikálnak. Lehetséges megszabadulni a fejtetvektől, ehhez számos népi és orvosi gyógymód létezik, csak használatuk bonyolultsága kapcsolódik a kívánt hatás eléréséhez szükséges ismételt használat szükségességéhez. De használhat univerzális gyógymódot - tetűből és nitsből álló pedikül.

  1. Az alkalmazás típusai és módja
  2. Permet
  3. Testápoló
  4. Sampon
  5. Fésű és nagyító
  6. Hogyan pusztítja a Pediculen a tetveket és a nitset?
  7. Javallatok és ellenjavallatok
  8. Előnyök és hátrányok
  9. A Pedikulen Ultra ára a gyógyszertárakban
  10. Vélemények

  Az alkalmazás típusai és módja

  A Pedikulen növényi összetevőkön alapuló, ánizsolajon alapuló készítmény, amely jó tetűellenes hatást kölcsönöz. Az eszközt egy hazai cég fejlesztette ki, és több teszt eredménye magas hatékonyságot mutat.

  A gyártó azt állítja, hogy egy alkalmazás elegendő a paraziták teljes eltávolításához, és a mellékelt nagyító és fésű segít az elhalt rovarok maradványainak a bőr károsítása nélkül történő fésülésében. Azokban az esetekben, amikor egy személynek nagy a tetűje és a nittje, előfordulhat, hogy egyetlen alkalmazás nem elegendő. Ezután ajánlott egy hét múlva megismételni a kezelést. Általában a pediculicid aktivitás legfeljebb havonta kétszer végezhető el. Ebben az esetben a források egyidejű kombinációja engedélyezett a Pedikulen márkanév alatt.

  A hajkezelés után a következő héten nem szabad festenie a haját vagy más agresszív eljárásokat végeznie vele. Ennek oka a haj gyengülése, ami a festés után negatív eredményt adhat..

  Óvintézkedésként arra is emlékeztetni kell, hogy a termék nem kerülhet a nyálkahártyára, ebben az esetben azonnal le kell öblíteni vízzel. Az irritáció jeleinek megjelenésekor a gyógyszert is le kell mosni.

  A gyógyszertárakban a Pedikulent többféle formában értékesítik:

  • permet;
  • testápoló;
  • sampon.

  Nagyítóval és speciális fésűvel érkeznek.

  Permet

  Folyékony alapja van, 150 ml-es speciális spray palackokba csomagolva. Tartalmaz:

  • ánizsolaj;
  • kaprinsav;
  • alkohol;
  • víz.

  A terméket egyenletesen permetezik a haj teljes hosszában és gyökerein. Ezután egy speciális kalapot tesznek fel és fél órán át tartják. Ezután rendszeres samponnal mossa meg a fejét..

  Testápoló

  A krémet 50 milliliteres palackokban értékesítik, orvosi alkoholon alapul, amelyben az ánizsolaj körülbelül 6 százaléka feloldódik.

  A testápoló a gyökereket feldolgozva egyenletesen oszlik el a hajon, és 30 percig hagyja, jobb, ha kalapot vesz fel, hogy az anyagok lassabban párologjanak el. Ezután a fejet samponnal mossuk.

  Sampon

  Ez a legnépszerűbb eszköz, mert a legkönnyebben használható. A sampon 200 ml-es palackokban kapható, és a következőket tartalmazza:

  • Vazelinolaj;
  • jázminolaj;
  • szorbitán-oleát;
  • laureth-szulfát;
  • propilén-glikol;
  • antioxidánsok és tartósítószerek.

  A sampon alkalmazási jellemzőkkel rendelkezik. Tehát először a hajat teljes hosszában meg kell nedvesíteni. Ebben az esetben célszerű fejpántot viselni, amely megvédi a szemet és az orrot a beléjük kerülő anyagtól. A mosószert a hajra kenjük, és alaposan felpezsdítjük, amíg homogén hab képződik, a hajat teljes hosszában el kell fednie. Ezután tekerje fel a haját, és tegyen műanyag kupakot a fejére. A felső hatás fokozása érdekében használhat törölközőt vagy meleg pelenkát. Várjon 3 órát, majd bő vízzel mossa le a sampont.

  Fésű és nagyító

  A fésülés a hajkezelés utolsó lépése. Bármely közeg használatakor jelen kell lennie. A gyártó egy speciális fésűt és egy nagyítót kínál a készítmény többi részéhez..

  A fésű a karcoláshoz szükséges, kényelmes alakú és lekerekített élekkel rendelkezik a fogaknál, hogy ne sértse meg a bőrt. A gyakran egymás után elhelyezkedő, 0,9 mm-es távolságú fogak alapos fésülést tesznek lehetővé, és eltávolítják az összes gödröt a hajból.

  A nagyítót a paraziták maradványainak vizsgálatára tervezték. Kicsi nagyítással rendelkezik, éppen elég ahhoz, hogy a kis niteket megnézze. A haj feldolgozása után gondosan fésülje meg egy fésűvel, anélkül, hogy egyetlen szakaszt is kihagyna. A legjobb, ha ezt fürdőkádon vagy szétterített ruhán teszi, hogy a lehulló paraziták láthatóak legyenek. Ezután vegyen egy nagyítót, és gondosan vizsgálja meg a hajat és gyökereit, fésűvel szétnyomva a sorokat. Ha rést talál, fésülje ki őket..

  Hogyan pusztítja a Pediculen a tetveket és a nitset?

  A gyógyszer hatása az alkotóelemek működési mechanizmusain alapszik:

  1. Az ánizsolaj méreg az ilyen típusú rovarok számára, idegi hatást fejt ki, behatolva a kitin burkolatba és elzárva a légutakat. Összetétele miatt az anyag egyenletesen oszlik el a bőr és a haj felszínén, egyetlen filmet hozva létre, amelyen keresztül a paraziták nem tudnak behatolni. Ezenkívül az ánizsolaj feloldja azt az ínyt, amely a niteket a hajhoz rögzíti, megkönnyítve a fésülést. Sőt, az anyag teljesen biztonságos az emberek számára;
  2. Az etil-alkohol fokozza az olaj hatását, segítve a tetvek takarásában való behatolást;
  3. A vazelinolaj a paraziták teljes felületét lefedi, blokkolja az oxigénhez való hozzáférésüket és fokozza az ánizsolaj hatását.
  4. A jázminolaj kellemes aromát ad a készítménynek, és jótékonyan hat a fejbőrre és a hajra. Enyhíti a dermisz fájdalmát a parazita harapása után, csökkenti a bőr érzékenységét, növeli rugalmasságukat;
  5. A samponban található D-panthenol gyógyítja a bőr sebeit, helyreállítja a bőr és a haj víz-ásványi anyag egyensúlyát, javítja a haj szerkezetét és megkönnyíti a fésülést..

  Ne feledkezzünk meg a ruhák és személyes tárgyak feldolgozásáról, mivel a nits képesek egy hétig élni emberi érintkezés nélkül. Ezért az ágyat és mindent, ami a hajjal érintkezett, tisztítószerekkel meg kell mosni, és belülről vasalni kell. A dolgok feldolgozásához speciális eszközöket használhat.

  Javallatok és ellenjavallatok

  A pedukilen használatára utaló jelek a tetvek és a nits a fejen és a szeméremben. A termék 5 éves kortól használható, a sampon pedig három éves kortól megengedett.

  A gyógyszer kevés ellenjavallattal rendelkezik, természetes összetétele csökkenti a negatív reakciók valószínűségét, ami lehetővé teszi a pedikulum használatát, kivéve:

  • a gyógyszer összetevőinek egyéni intoleranciája;
  • a terhesség és a szoptatás időszaka;
  • 5 éves kor alatt spray és krém, 3 év alatt sampon esetén.

  Előnyök és hátrányok

  A termék népszerűségét a vásárlók körében számos előnye magyarázza:

  • biztonság a gyermekek számára;
  • a veszélyes vegyi anyagok és a természetes összetétel hiánya;
  • gyors cselekvés, amely lehetővé teszi a gyógyszer csak egyszeri használatát;
  • egyszerű használat;
  • ugyanazon üveg használatának lehetősége gyermekek és felnőttek számára egyaránt;
  • kettős hatás egyidejűleg a kifejlett tetveken és azok lárváin;
  • az adagolás mérésének kényelme;
  • nincs szükség a gyógyszer hígítására;
  • pozitív hatással van a bőr és a haj szerkezetére.

  Pedikulen azonban, mint minden más gyógymódnak, számos hátránya is van:

  • a gyógyszer bármely összetevőjére allergiás emberek képtelenség használni;
  • alkalmatlanság 3 év alatti gyermekek számára;
  • a maradék gödrök és tetvek fésülése a hajból;
  • meglehetősen nagy az alapok ára.

  A Pedikulen Ultra ára a gyógyszertárakban

  A gyógyszert gyógyszertárakban vagy online áruházakban vásárolhatja meg. A gyógyszer ára számos tényezőtől függ:

  • alapok típusa;
  • adagolás;
  • a terméket forgalmazó gyógyszertár árpolitikáját.

  Tehát egy 150 ml térfogatú spray körülbelül 450 rubelbe kerül, a 200 ml térfogatú sampon 600-800 rubelbe kerül. A teljes készlet, beleértve a sampont és a nagyításhoz szükséges fésűs fésűt is, körülbelül 900-1000 rubelbe kerül.

  Vásárláskor meg kell győződnie arról, hogy a gyógyszer lejárati ideje következetes, nem haladhatja meg a gyártás dátumától számított 2 évet. Végén nem szabad használni a Pedikulent, más tulajdonságokat mutathat a kémiai összetétel megváltozása miatt.

  A gyógyszert gyermekek elől elzárva tárolják, lehetőleg elsötétítve és hűvösen, de nem hűtőszekrényben.

  Vélemények

  Pediculent használtam a lányomhoz, ő parazitákat hozott az óvodából. Úgy döntött, hogy krémet használ. A szag rettenetesen szörnyűnek bizonyult, képesek voltak felvinni a hajra, de akkor a gyermek egyszerűen nem bírta a megadott időt, korábban le kellett lemosnia, és szereznie kellett egy másik, kevésbé éles szagú terméket..

  A fiam a tábor után jött és hozott magával „ajándékot”, nem söpörtem le azonnal, akkor láttam, amikor már sok volt a tetű. Sürgősen a gyógyszertárba kellett futnom speciális termékekért. Azt tanácsolta, hogy sampon Pedikulen és hozzá egy nagyító fésűvel. Csak egy kezelésre volt szükségünk. A fésülés után nem maradt rés, és soha nem emlékeztünk róla..

  Amikor a gyerekeknek tetvük volt, elkezdtem keresni egy hatékony gyógymódot, jó véleményeket láttam a Pedikulenről, leginkább az tetszett, hogy természetes alapanyagokból készül, kémia nélkül. Vettem egy sprayt a gyógyszertárban. Nekem úgy tűnt, hogy őt volt a legkönnyebb kezelni. Megdolgoztam a gyerekek fejét, majd megfésültem. A szer jól működött a tetveken, de a gubacsok nem váltak le jól, így egy hét múlva minden esetre megismételtem a kezelést.

  Pedikulen Ultra

  Fogalmazás

  Kiadási forma

  Sampon palackokban 200 ml.

  Spray palack 150 ml.

  Krém palackokban 50 ml.

  farmakológiai hatás

  Farmakodinamika és farmakokinetika

  Farmakodinamika

  A Pedikulen Ultra anti-pediculosis szer, amely testápoló, spray és sampon formájában érkezik, amelyek kissé eltérő összetételűek, de a hatóanyag 6% ánizsolaj. Idegesen hat a parazitákra. Felnőtt paraziták halálát okozza. Az olaj jól behatol a kitinborításon és a légzőrendszerbe. Az alkohol ebben az esetben felgyorsítja ezt a folyamatot..

  Ezenkívül az ánizsolaj lebontja a ragadós anyagot, amely a hajba tapad, megkönnyítve a fésülést. Fontos, hogy az ánizsolaj ne legyen mérgező a gyermek számára, és ez az előnye a vegyszereket tartalmazó termékekkel szemben. Emellett nincs parazita rezisztencia vele szemben, így a hatékonyság nem csökken.

  A sampon vazelinolajat tartalmaz, amely bevonja a parazitákat, megakadályozva az oxigén testbe jutását. Jázmin illata van.

  A kezelés krémmel, spray-vel vagy samponnal kezdődik - ez a preferenciáktól függ, és nincs nagy különbség a hatékonyságban.

  Az expozíciós idő fenntartása esetén a felnőttek és a nimfák meghalnak, és a nitek elveszítik stabilitásukat. Az eljárás az elhalt paraziták és a gödrök fésűvel történő fésülésével ér véget, amelynek ehhez optimális távolsága van a fogak között - 0,9 mm. Az eljárások után alkalmazhat balzsam sprayt. Megkönnyíti a fésülést, megnyugtatja a fejbőrt (jojobaolajat tartalmaz), helyreállítja a haj elvesztett fényét és rugalmasságát.

  Farmakokinetika

  Az adatokat nem közöltük.

  Felhasználási indikációk

  Fej- és szeméremtetvek, valamint lárváik (nits) megölésére tervezték. Alkalmazható 5 éves kortól és felnőtteknél, sampon 3 éves kortól.

  Ellenjavallatok

  • fokozott érzékenység;
  • életkor legfeljebb 5 év (spray és testápoló esetében);
  • életkor 3 évig (sampon esetén);
  • terhesség és szoptatás.

  Mellékhatások

  Lehetséges a fejbőr viszketése és irritációja. A terméket azonnal le kell mosni. Ha a kezelés során szédülés jelentkezik, le kell állítania az eljárást, le kell öblítenie a terméket és biztosítania kell a személy számára a levegő hozzáférését.

  Alkalmazási útmutató Pedikulen Ultra (út és adagolás)

  Sampon Pedikulen Ultra, használati utasítás

  Alkalmazása előtt a haj jól hidratált. A sampont úgy alkalmazzák, hogy a hab jól ellepje az egész fejet. Ezt követően műanyag kupakot (vagy táskát) tesznek a fejére. Az expozíciós idő 3 óra. Fésűvel fésülje ki a tetűket és a gubacsokat, öblítse le sima vízzel, ha szükséges, a szokásos samponnal megmossa a haját.

  Permetezzük a Pedikulen Ultra-t a teljes hosszában, és mindig közvetlenül a hajgyökerekre. Ezt egyenletesen kell megtennie, jól megnedvesítve a hajat. Tegyen fel egy kalapot is, és várjon 30 percet. Ezt követően mossa meg a haját a szokásos módon..

  A testápolót néhány percig bőségesen megnedvesítik a hajjal, bedörzsölik a fejbőrbe és 30 percig hagyják a hajon, majd a szokásos módon mossák a hajat.

  A termék bármilyen formáját használhatja, amely kényelmes Önnek, de az eljárások után feltétlenül vastag fésűvel kell kifésülni a még nedves hajat. Kifésüléskor a fésűt folyamatosan törölközővel kell szárítani. Folytatni kell a fésűk fésülését egy fésűvel, amely még a legkisebb egyedeket is eltávolítja, ami nem fésűvel végezhető el, hanem feldolgozás után..

  Ha szükséges, 7 nap után újra feldolgozhatja. De ne feledje, hogy a tetvek megsemmisítésére vonatkozó eljárásokat havonta legfeljebb kétszer lehet elvégezni..

  Kontaktlencsék használatakor a kezelés előtt el kell távolítani őket. Készítsen pamut kötést (sálat) a hajszál alatt, hogy megakadályozza az anyag szembe jutását. Ha a száj, az orr vagy a szem nyálkahártyájára kerül, öblítse le vízzel. Célszerű gumikesztyűvel védeni a kezét.

  A szeméremtetvek kezelésénél meg kell akadályozni, hogy a termék a nemi szervekbe és a végbélnyílásba kerüljön. Ehhez használhat pamut törlőket.

  Túladagolás

  Túladagolásról nem számoltak be. Véletlen lenyelés esetén a gyomorba le kell öblíteni 2% -os szódabikarbónás oldattal, hánytatni kell. Ezután igyon néhány pohár vizet adszorbenssel (aktív szén, polifenil).

  Kölcsönhatás

  Adatok nem kerültek megadásra.

  Értékesítési feltételek

  Vény nélkül kapható.

  Tárolási feltételek

  Hőmérséklet 25 ° C-ig.

  Szavatossági idő

  Analógok

  Vélemények a Pedikulen Ultra termékről

  A teljes termékcsalád közül a legkeresettebb eszköz a Pedikulen Ultra sampon, amelynek véleménye gyakran pozitív. Megjegyzik használatának kényelmét (szokásos samponként alkalmazzák), csípős szag hiányát, hatékonyságot és megfizethető árat ilyen térfogattal.

  A gyógyszer hatékonyságáról megoszlottak a vélemények: a gyógyszer először segített valakinek (valószínűleg a kezelés után enyhe fertőzés és alapos napi fésülés történt), de valakinek többször kellett használnia. A kezeléseket még mindig érdemes megismételni, mivel egy nem alaposan elvégzett kezeléssel maradnak nitek, amelyek aztán teljes fejlesztési cikluson mennek keresztül.

  Vannak olyan esetek is, amikor a gyógyszer az egyenetlen eloszlás miatt nem pusztítja el a felnőtteket. A termék használatának kellemetlen pillanataitól kezdve van egy szag (ami inkább a testápolóhoz és a spray-hez kapcsolódik), amely még egy hétig megmarad a hajon, és a kezén, ha nem használ kesztyűt.

  • „... Krémet vettünk. Az illata egyszerűen elviselhetetlen - erős és nagyon csípős. A gyermek 30 percig nem tudott ülni. Az összetételben lévő alkohol miatt a lányom bőre bizsergett ".
  • „… A termék hatékony, de az illata nem volt kellemes - nem túl kellemes. Általában elégedettek vagyunk a gyógyszerrel, ez segített megszabadulni a tetvektől. ".
  • „… A permetnek szörnyű szaga van, az égő érzés elviselhetetlen, mindössze 20 percet képes kibírni. Mi van a gyerekekkel? ".
  • „… Spray-t használtunk. Az eljárás után a szag miatt szellőztetnie kell a szobát. De a legfontosabb, hogy segít ".
  • "... A spray könnyen kijuttatható, valóban elegendő 20 alkalmazáshoz, de az illata éles és szörnyű".
  • "... A gyerekek csak fojtogatták a permetet, alig bírták a kitűzött időt".
  • „… A sampon fogyasztása kicsi, a hosszú hajhoz kevesebb mint fél üveg kellett. A sampon aromája kellemes ".
  • „… A készletben történő vásárlás jövedelmezőbb. Tartalmazta a sampont, a balzsamot, a nagyítót és a fésűt. Elégedettek voltunk ".
  • „... A sampon egy kezelésben segített nekünk. Most már bevált gyógymód. Igaz, sokáig a hajadon kell tartanod ".
  • „… Elégedett vagyok azzal, hogy a kompozíció kémia nélküli! A sampon illata nem csípős ".
  • „... Mondhatom, hogy a spray hatásos a tetvek ellen, de nem rombolja le 100% -ban a niteket. Gondos fésülködés és újbóli alkalmazás szükséges. Ugyanakkor gazdaságos, könnyen felvihető és nem rontja el a hajat. ".
  • „... Megfigyeléseim szerint nem minden gödröt távolítanak el. Ezért 2 hét után megismételtük a kezelést és az alapos fésülést ".
  • „… Ha nem akar vegyszereket használni tetvekhez, használhatja ezt. Segít a tetvek ellen egy vagy két alkalmazásban ".

  Ami a nits megsemmisítését illeti, akkor a gyógyszerpiacon szinte minden rendelkezésre álló eszköz nem képes megbirkózni velük. A nits védőburkolattal rendelkezik, amely megakadályozza a gyógyszerek bejutását. Ezért többször szükséges eszközöket használni az újonnan megjelenő utódok elpusztításához. A nits elleni küzdelem hatékonyabb módja a fésülködés..

  Pedikulen Ultra ár hol lehet vásárolni

  Ennek a tetvek elleni szernek a teljes sora széles körben képviselteti magát a gyógyszertárak hálózatában, és bármely gyógyszertárban megvásárolható. A sampon ára 573-740 rubel, spray - 291-345 rubel, krém - 180-185 rubel.

  Fontos Tudni A Maszkok Haj

  Melyik forgó fúvókával ellátott hajszárító jobb, és milyen kényelmes a használata

  Helló kedves olvasók! A mai cikk témája a hajformázásról szól. Pontosabban egy olyan eszköz, amely ezt gyorsan és a legkevesebb erőfeszítéssel segíti.

  Hogyan lehet egyszer és mindenkorra megszabadulni a korpától: kozmetikus ajánlások

  Tippeljük: figyelemmel kíséri hajának állapotát, alaposan tanulmányozza a samponok címkéit, ne hagyja figyelmen kívül a balzsamokat, és mindig tartsa kéznél a hajolajat.