Legfontosabb / Felépülés

A Percy & Reed legjobbjai

Felépülés

A Percy & Reed összes bestsellere egy kis átlátszó kozmetikai táskában. Mi lett belőle? Több mint egy éve használom ezeket a termékeket, és van mit mondanom róluk.!

Pompásan selymes hidratáló sampon Percy & Reed

Bővített vélemény:
Ezeknek a termékeknek nagyobb változataim is vannak, mégpedig sampon és balzsam ebből a vonalból. A kis változat (ami a fotón van) mindig velem van utazáskor vagy a táskámban (ha nem magamnál fogok éjszakázni, hanem a barátaimmal).
250 ml-es tubus... Először úgy tűnik, hogy ez kevés, de valójában kiderült, hogy nagyon sokáig elég. Nem ezt nehezen, hanem egy kicsit kinyomják. Először kínzásnak tűnt számomra, de a valóságban minden tökéletesnek bizonyult, és íme, miért: nagyon kevés samponra van szükséged, mert habzáskor hatalmas mennyiségű hab van, ha túlzásba viszed, irreális lesz lemosni. Alaposan ki kell öblítenünk a hajat, hogy később alkalmazzuk a kondicionálót, amely varázslatosan puhává és fényessé teszi a hajat..
Kifejezetten illatos, egy kis fanyar... de az aromája kellemes, mint egy szépségszalonban, amikor speciális szakmai eszközökkel mossa a haját. Könnyen leöblít, nem nehezíti a hajat... két napig tiszta marad, akkor már nem bírom és újra elkezdem mosni a hajam.

Vizsgálati időszak: év
Értékelés: 5
Ár: 897 rubel

Nagyon őszintén hibátlan befejező lengyel Percy & Reed

Bővített vélemény:
Elfogyott a kedvenc hajlakk, és a hajad különböző irányokba szorul, és semmiképpen sem akar engedelmes lenni? Mit kell tenni? Hova menekülni? Ilyen vészhelyzet esetén mindig vannak stílusformáló termékeim, ez a krém csak ebbe a kategóriába tartozik, és büszke a helyére. A hajformázásban - nincs egyenrangúja, és abszolút mindent szeretek benne. Kellemes, könnyű aroma, amely a nap folyamán nem érezhető a hajon, ezeket a jegyzeteket csak a haja felvitelének és formálásának pillanatában érzi, majd egyszerűen elpárolog a levegőbe.
A gazdaság szintén határozott plusz ebben a történetben. Valójában csak egy kis borsóra van szükség a kóbor szálak kijavításához és a haj szükség szerinti rögzítéséhez. Merészebb frizurát szeretne készíteni? Akkor nem fogsz egy cseppel, még egy kicsit... és elkezdhetsz alkotni.
Teljesen hibátlan - a lényegig, csak róla! A hajon láthatatlan, könnyű és nem nehéz, nem nehezíti le a hajat és nem szennyezi azt. A krémet ugyanúgy eltávolítom, mint a hajlakkot (először természetes sörtés fésű, majd sampon).
Használati utasítás: Vigyen fel egy kis mennyiséget a tenyerére. addig meleg, amíg a krém el nem tűnik. Végezze a kezét a haj teljes hosszában.
Vizsgálati időszak: év
Értékelés: 5
Ár: 658 rubel

Csodálatosan selymes hidratáló balzsam Percy & Reed

Bővített vélemény:
Ugyanez van a légkondicionálással is. Van egy nagy palackom (250 ml), és nem először ismétlem meg ezt a kondicionálót. A fotón van egy miniatűr, amely velem van az utazásaim során.
Előttünk egy 100% -ban hasonló palack jelenik meg, amelyet korábban samponnal láttunk. Egy nagy, 250 ml-es cső, nem üveg, hanem mint egy nagy üveg krém. Eleinte szokatlan volt, de kiderült, hogy olyan kényelmes, amikor nem kell elforgatnia az üveget, és meg kell várni, amíg a légkondicionáló kimászik. Aztán megnyomta, és annyit kapott, amennyit csak akar. Valójában a légkondicionáló nagyon gazdaságosnak bizonyult, és csak egy kicsit kell.
A hajam átalakult, és csak imádom ezt a kondicionálót. Könnyű és nem feltűnő illatot hagy a hajon, cserébe puha, selymes hajat ad, amelyet nemcsak nagyon könnyű fésülni, hanem csak érinteni és megérinteni szeretné. Egyáltalán nem nehezíti le a hajat, és nem is piszkosítja be. Gyakran előfordul, hogy egyesek csak azért nem használnak balzsamokat, mert nem telik el egy nap - és a haj már megint piszkos. Ezzel az eszközzel ez a probléma nem fog felmerülni, garantálom.
Nagyon tetszett, és mindenkinek nagyon ajánlom. 5 pontból 10, új kedvenc.

Vizsgálati időszak: év
Értékelés: 5
Ár: 1016 rubel

Hajlakk "Magabiztos tartás" Megnyugtatóan Feszes munkamenet Hajlakk Percy & Reed

Bővített vélemény:
Legjobb barátom egy évig, sokadik alkalommal vásárolok nagy mennyiségű lakkot, de mindig tartok egy miniatűr lakkot a munkahelyemen, hogy kijavítsam a hajam egy nehéz munkanap után.
Bár a lakk erősen tapad, ultrakönnyű és súlytalan, egyáltalán nem érzem a hajamon. Nem hasonlít pókhálóra, a haja ugyanolyan szép és tiszta, mint nélküle, de nélküle nem tudok. Mert amint kimegyek az utcára, napfényes időben is eszeveszett szél fog meg. Egész nap tudni fogom, hogy a "bundám" nem lépi túl a hajam, és nem fogok úgy festeni, mint egy sündisznó a ködben.
A fő plusz a vízálló lakk! Az eső és a hó egyáltalán nem ijesztő számomra, télen és tavasszal egyetlen más lakk sem segít annyira, mint a Percy & Reed.
Itt csak egy kérdés, hogyan lehet lemosni a hajáról? Könnyen! Először Marlies Moller fésűvel fésülöm természetes sörtékkel (az összes hajlakkot kifésüli, a haj károsítása nélkül), majd a vízkezelések következnek - sampon és hajbalzsam (Percy & Reed is).
Vizsgálati időszak: év
Értékelés: 5
Ár: 777 rubel

Száraz samponok: áttekintés és összehasonlítás

Új gyakornokunk, Olesya Farrell megosztja benyomásait különböző márkák 5 termékének használatáról
- Néhány éve, nem képzelve az életet száraz samponok nélkül, és empirikusan megtudva, hogy melyek működnek a hajamon, és milyen hatást lehet elérni velük, úgy gondoltam, hogy ezek az információk hasznosak lehetnek a Beauty Insider olvasói számára..

Klorane Shampooing Sec Extra-Doux (zabtejjel)


Az egész egy Klorane zabkivonattal ellátott száraz samponnal indult nyaralás alatt, mivel kiderült, hogy minden nap tisztességes megjelenésre van szükség a fényképekhez, és a kísérő társak nem tervezték, hogy időt szánnak egy ilyen ostobaságra, mint a hajmosás (és még inkább a hajformázás). Azóta nem váltam el ettől a sampontól - őszintén teljesítem, amit ígér: eltávolítja a gyökerek zsíros fényét, mattítja és kissé hozzáadja a mennyiséget. Könnyű, fehéres bevonatot hagyhat a sötét hajon, ezért ne hagyja figyelmen kívül a gyártó tanácsát, miszerint a sampon permetezése után pár perccel (hadd működjön a faggyúfelesleg összegyűjtése érdekében) a hajat alaposan át kell fésülni..

A Klorane-nek van még egy száraz samponja - csalánnal, de nekem személy szerint az első, zabbal jobban megfelel nekem: úgy tűnik, hogy vele együtt a haj hosszabb ideig matt és dús marad.

Ár: körülbelül 500 rubel, ezt a száraz sampont Oroszországban számos gyógyszertárban értékesítik; a márka saját orosz weboldala is tartalmaz linket a Klorane termékekre az mr.ru oldalon; de a szokásos keresési eredmények sok más offline és online áruházban, ahol megtalálható ez a meglehetősen népszerű márka Oroszországban.

Száraz sampon Rene Furturer Naturia


Egy másik tesztelt termék a Naturia René Furturer száraz sampon volt, amelyet ugyanabba a kategóriába sorolhatok, mint a Klorane - őszintén teljesíti az előírtakat, frissíti, mattítja és tovább a szövegben. A mínusz ugyanaz - ne felejtsd el óvatosan fésülni.

Ár: 973 rubel a márka weboldalán, sampon is található az Ozon.ru oldalon és az Ile de Beaute hálózatban.

Syoss Volume Lift

A következő a Syoss Volume Lift termékcsalád száraz samponja volt. A gyártó ígéri "egy extra nap frissességet mosás nélkül". Minden korrekt volt, ahogy egy száraz samponhoz kell: fehér porszerű bevonat és alapos fésülés, de kiderült, hogy nekem ez egyáltalán nem sikerült. A fehér bevonat alapos fésülése után a haj a gyökereknél még ragacsosabb és észrevehetően piszkos, mint korábban. Ennek megfelelően a mínusz: nekem egyáltalán nem működik. Nem csak egy nap, de legalább egy óra frissesség sem működött sajnos.

(Hogy igazságos legyek, a Syossnak van egy kifejezetten zsíros hajra szolgáló zsírgátló verziója is - lehet, hogy nekem jobban fog működni.)

Ár: körülbelül 300 rubel; úgy tűnik, bármelyik szupermarketben meg lehet vásárolni :))

Sampon Toni & Guy "Azonnali frissesség"

A legjobban az lepett meg, hogy ugyanolyan hatáshiányt tapasztaltam a Toni & Guy Instant Freshness száraz samponnal - ez úgy tűnik, hogy a fodrász gondolatok guruja lenne, hogyan lehetséges ez? De a szomorú tény számomra tény maradt: a fésülés elengedhetetlen, és utána minden hatás gyakorlatilag eltűnik. A mínusz, kiderül, megegyezik a fentiekkel - kategorikusan nem akar frissességet adni a hajamnak.

Ár: körülbelül 700-800 rubel (az eladótól függően), és a Rive Gauche hálózatban és az Ozon.ru oldalon értékesítik.

Batiszt

Utolsó a sorban - és igazi lelet! - lett számomra Batiste sampon. Mivel még soha nem találkoztam velük Oroszországban, Európában először kipróbáltam őket, és elsősorban egy kis üveg vonzott magához, amelyet zacskóba lehet dobni, és ha szükséges, szó szerint útközben felfrissítem a hajam. Mint később a Beauty Insider blogban megtudtam, a Batiste általában csak száraz samponokat gyárt - és tökéletesen megbirkózik vele. Először is, a legtöbb esetben (ha nem viszik túlzásba az alkalmazással), nem igényelnek fésülést: a hajat ujjaival és a gyökereinél kell bolyhosítani, és kész! Tényleg működik, és remekül működik.

Másodszor, amint kiderült, a stílushoz tartozó termékeket is helyettesíthetik. Személyes kedvencem az XXL Volume verzió - ez csak egy igazi bomba, amellyel bármilyen kötetet készíthetsz, mennyi bátorságod van! Ezt már nem csak a "második nap" hajának frissítésére használom, hanem csak formázásra is - ez feltétlenül nélkülözhetetlennek bizonyult az összegyűlt hajú frizurákhoz, mert könnyen létrehozza a hajsapka illúzióját, kiváló sűrűséget és textúrát ad, valamint segít a hajtűk feszes és megőrzésében. láthatatlan.

A Batiste többféle ízű az "alap" termékkel. Hogy őszinte legyek, egyik illat sem tetszett - túl szintetikus illatok -, így hű maradok az eredeti verzióhoz. A közelmúltban vannak világos, vörös, sötét és nagyon sötét hajú verziók is..

Percy nád száraz sampon vélemények

De nem hagyhatom figyelmen kívül ennek a vonalnak az illatainak kellemes illatát, egy ilyen feltűnő, alig észrevehető virágillatot, amely mosás után a hajon marad, mint egy drága parfüm nyom. Nekem még az is látszott, hogy a Percy & Reed Splendidly Silky hidratáló samponnal mosott haj kevésbé szívja fel az idegen szagokat. Csak ennek az aromának a kedvéért vagyok hajlandó folytatni ismeretségemet a márkával. Különben csalódott vagyok. Többre számítottam, de sajnos.

Kipróbáltad már a Percy & Reed termékeket? Hogy tetszik? A benyomások egybeesnek az enyéimmel?

Blog a szépségről és egyebekről

Kozmetikumok, vásárlási és egyéb érdekek

2015. július 4, szombat.

Száraz sampon Radiance Awakening Percy & Reed Radiance Revealing Invisible Dry sampon

Egy olyan termék, mint a száraz sampon, ma már nagyon népszerű, és valamikor rájöttem, hogy érdekel, hogy kipróbáljam magam. Szerettem volna venni néhány Batiste száraz sampont, de mindent elfelejtettem. Amikor az IDB-ben voltam a Percy & Reed stand közelében, eszembe jutott.

A Percy & Reed kétféle száraz samponnal rendelkezik - No Fuss Fabulousness száraz samponnal és Radiance Revealing Invisible száraz samponnal. Eredetileg a No Fuss Fabulousness száraz sampont vettem, de jött egy tanácsadó, aki azt mondta, hogy sötét haj esetén jobb lenne a Radiance Revealing Invisible Dry sampon. Ő lett e poszt hőse..


A gyártó azt ígéri, hogy azonnal eltávolítja a felesleges zsírt, és újraéleszteni fogja a hajat és a fejbőrt. Az eredmény friss, fényes és egészséges haj, fehér por és maradványok nélkül. Ideális bármilyen színű hajhoz, de különösen sötét hajhoz.

Van egy aeroszolos dobozunk, nagyon hasonló a hajlakkhoz, hasonló finom spray-vel.

Használat előtt alaposan rázza fel, hogy az aktiváló golyó belül csörögjön. Ezután vigye fel a hajgyökerekre, 20 cm távolságra permetezve, majd masszírozó mozdulatokkal és fésülje be a dörzsölést a gyökerekbe.

Attól függően, hogy a haj mennyire piszkos, vagy betartom az utasításokat, vagy száraz sampont alkalmazok a fésűre, és a hajat a gyökerektől a végéig fésülöm..

Világos, hogy a haj nem tűnik olyan fényesnek és tökéletesen tisztanak, mint a samponozás után, de mégis jobb és frissebb.

A véleményekben olvastam, hogy a különféle száraz samponok szárazságot, a fejbőr pelyhesedését és némi viszketést is okozhatnak, de a Percy & Reed esetében ez nem így van. Hetente legfeljebb 2 alkalommal használom, és néha kevesebbet is.

Kérjük, ne felejtse el, hogy ez nem helyettesíti a szokásos sampont, hanem csak egy asszisztens, amely meghosszabbítja a haj szép és friss megjelenését..

VOLUMISING száraz sampon szépség azonnali

Használja ki a lehetőséget, hogy tegyen egy elemet a kívánságlistájához. Ez lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse az eladó termék megjelenését.

Adja meg fürtjeinek „frissen mosott” megjelenését, még akkor is, ha nincs idejük lemosni.

Az egyedi formula elnyeli a felesleges olajat és megtisztítja a fejbőrt.

A haj frissnek, tisztának és fényesnek tűnik. Nagyon egyszerű!

Betain (cukorrépa-léből), ásványi keményítő, linalol.

Használat előtt alaposan rázza fel a kannát. Vigye fel egyenletesen a hajgyökerekre, legalább 10 cm távolságból permetezve.

Pro Secret: A nagyobb hatás érdekében sampont vigyen fel az ecsetre, és fésülje a hajat a gyökerektől a végéig.

 • Névjegyek
 • Legyen ügyfél
 • Akciók
 • Szállítás
 • Fizetés
 • Fizetés részletekben
 • Csere és visszatérés
 • Kérdés válasz
 • A cégről
 • A boltok
 • Márkák
 • Kedvezményes program
 • Események
 • Partnerek
 • Névjegyek
 • helyszín térképe
 • Visszacsatolás
 • Előfizetések
 • Nézd Modellező
 • Használati feltételek
 • Személyes adatok feldolgozása
 • Moderációs szabályok

Minden mező kitöltése kötelező

Személyes adatai alapértelmezés szerint bizalmasak. Csak a beceneve lesz elérhető a webhely felhasználói számára. Ha bármilyen más adatot meg akar jeleníteni, használhatja a személyes fiókjában található adatvédelmi beállításokat.

Minden mező kitöltése kötelező

A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása és szolgáltatásai javítása érdekében

Szépségnapom

Blog a szépség, a kozmetika és az egyszerűen érdekes női "dolgok" világában elért eredményeimről.

Oldalak

 • Kezdőlap
 • Kérdések és válaszok
 • Minden doboz. Szépségdobozok és egyebek

2013. augusztus 17., szombat.

Visszajelzés a PERCY & REED forrássoráról

Helló kedves lányok,
Nagyon igyekszem javítani, és gyorsabban visszajelezni a tesztelt termékekről..
Ma el akarom hagyni a véleményemet az angol PERCY & REED márka több termékéről.

Először is a márka érdekelt aranyos dizájnjában, elég volt nekem sampont és maszkot vásárolni, adtak nekem balzsamot. És egy idő után vettem egy száraz kondicionálót is.
Véleményem, tekintve, hogy hosszú, vastag, szárazra hajlamos és töredezett hajú vagyok, ez a következő:

Sampon: Pompásan selymes hidratáló sampon.
Sampon száraz és durva hajra. Áfonya és édes mandula kivonatot tartalmaz "a haj tökéletes tisztításához és hidratálásához és B5 provitamint az erősséghez". Véleményem szerint nem túl kellemes aromájú, kissé savanykás, kissé a zeller illatára emlékeztet.
A sampon normálisan habzik, nekem háromszor elég volt egy 50 ml-es üveg. Nekem nem túl gazdaságos.
A legfontosabb, hogy a haj valójában jól hidratált, kevésbé száraz, pontosan ezt várnám egy hidratáló sampontól. Vettem magamnak egy teljes méretű 250 ml-t. Sokat mond.

Légkondicionáló: Bőségesen pattogó VOLUMISING CONDITIONER.
Balzsam finom és gyenge hajra. Az első "vékony" pont biztosan nem nekem való, de az üzletben nem figyeltem, mivel nagyon apró betűvel van írva.
Szőlőmag- és barackolajokat, aloe vera-levet és fekete ribizli kivonatot tartalmaz. Teljesen semleges illata van, semmi különös, ezért az illat nem idegesítő.
Először ezt a kondicionálót a haj teljes hosszára és a gyökerekre kentem, amint azt a csövön feltüntettem, és kb. 2 percig hagytam, ez hatalmas mennyiséget adott a hajamnak, és tekintve, hogy laza vagyok a hajam, nagyon sok volt belőlük, és én Szeretem, ha a haj "egyenletesebb és egyenesebb". Legközelebb csak a gyökerekre kezdtem alkalmazni, masszírozni és azonnal leöblíteni, és ez szuper eredményt ad, hangerőt ad a gyökereknél, és nem befolyásolja a hosszát. Tehát, ha valódi volumenre vágyik, akkor ez a balzsam az Ön számára, éppen ellenkezőleg, nem szeretem a dús hajat, ezért befejezem a tubust, és veszek csak egy hidratáló kondicionálót, de ezt nem ismétlem meg.

Maszk: Ragyogóan szép SZUPERLÖGZÍTŐ MASZK.
Könnyű krémes állagú maszk, 2-3 percig a gyökereken és a haj teljes hosszában.
"Feketeribizli magolajat és édes mandulaolajat tartalmaz a haj kisimításához és az optimális táplálkozáshoz, míg a B5 provitamin erősíti a hajat".
Az ígéretek száz százalékig teljesültek, a haj ragyog, ápolt és élénk. De ez az aroma, édes-savanyú, különösen savanyú, a maszkban még erősebb, mint a samponban. Nagyon nem szeretem, és mivel a haj hosszú, és gyakran az arcra kerül, ezért ezt az aromát nagyon tisztán érzem, és pár napig biztosan kitart. Nem is tudom, mit mondjak. A maszk nagyon jó, de az illatot sürgősen meg kell változtatni :)

Száraz kondicionáló: Hibátlan hibátlan SZÁRAZ KONDICIONÁLÓ.
Ahogy megértem, ez a márka egyik "csillag" terméke. A száraz kondicionálót a hajformázás előtt 10 cm-es távolságra kell permetezni, vagy csak a haj felfrissítése, fénye, üde és ápolt megjelenése érdekében.
Nagyon tetszett, a haj ragyog tőle, finom tiszta illata van és örömmel használtam, de 3 használat után megállította tőlem a "pshikat". csak egy vékony folyadékot kezdett kibocsátani. semmi sem segít megjavítani ezt a házasságot, ezért most ezt a folyékony áramot permetezem a fésűre, majd megfésülöm, a hatása természetesen nem annyira nyilvánvaló, de legalább valami.

Általában tetszett, hogy a termék minden ígérete százszázalékosan teljesül, hidratálást szeretnél? kérne hangerőt kérem? itt van egy olyan kötet, mint Shakira, akarsz ragyogást? nekünk megvan. Az egyetlen negatívum, személy szerint nekem a sampon és a maszk aromája, nos, egyáltalán nem szeretem. És persze kár, hogy a száraz légkondicionálót hibásnak találták. De azt hiszem, hogy továbbra is vásárolok más termékeket, mivel a vonal érdekes és hatékony, és vannak aranyos utazási méretű készletek 5-6 termékből, amelyekkel mindent kipróbálhatunk..

Percy nád száraz sampon vélemények

Ismét Moszkvába (a haladó kollégák azt mondják, hogy "ah, újra jöttünk", de én, mint örök késő, mindig valahol nem Moszkvában voltam, vagy a fülemig a határidőkben, ezért láttam őket először) Adam Reed és Paul Percival (ez csak ő a fényképen pszichés képet ábrázol). Szűk körökben váltak híressé, hogy létrehozták saját személyes hajmárkájukat, a Percy & Reed-et. Most négy új cikket hoztunk, amelyek március-áprilisban megjelennek.

Az első és az, amelyre hihetetlenül büszkék, a Wonder Balm stílus alapozó. Az ötlet, Paul szerint, az volt, hogy a keratin kiegyenesítésének alapelveit alkalmazza és alkalmazza a szokásos napi rutinjában. Nagyjából semmi sem lett belőle. Attól féltem, hogy szilikon lesz, mint általában - az ilyen termékek még az elpusztíthatatlan mennyiségemet is megölik, így valahogy azonnal ráncosodni kezdek tőlük, és sarokba szorulva próbálom elkerülni a fazont. Épp ellenkezőleg, a haj felülete száraz és általában nem zsíros, de a bolyhosodás megszűnik, és maga a haj kissé vastagabbá válik.

Ezen a ponton viccelődtem, hogy nincs szükségem köszönetre, velem minden rendben van, tehát vastagsággal is. Mire Pál azt válaszolta, hogy szükséges, szükséges, mindenkinek tökéletes tökéletességre van szüksége. Nos, általában ez egy olyan dolog, amely nem kötelező, de sokkal könnyebbé teszi az életet, különösen a nyilvánvaló hőmérséklet-különbségekkel rendelkező évszakokban (vagyis jelenleg megvan). Mert olyan filmet hoz létre, amely nem engedi a hajmérleget folyamatosan emelkedni és hullani, és ilyen egyszerű módon nem száradnak annyira meg. Általában egy alapozó közvetlen minőségében - amikor valami mást kell alkalmazni rajta -, nem vagyok benne biztos. De kemény minimalista vagyok, ezért együttes nélkül fogom használni..

És három új cikk is megjelent a Hair legjobb barátja mottóval. A Super Soft sampon azoknak tetszeni fog, akik szeretik a takarítást a nyikorgás előtt. Nem mondhatom, hogy rajongó vagyok. Szeretem a volumen növekedését e tisztítás után, de még mindig az enyhébb termékeket részesítem előnyben. Igen, és általában nem élek vissza a stílusozással, ami annyira hisztérikus számomra, hogy ott mossam le. A Super Soft Conditioner remek, csakúgy, mint a kedvencem, a Splendidly Silky - könnyű, kisimítja, teljesen leöblíti és nem hagy filmet. És az intenzív ápoló olaj, amelyet szeretünk. Szilikon alap, kamélia, makadámia, sárgarépa és napraforgó olaj. Még nem próbáltam ki, így nem tudok mit mondani.

Míg a lényeg az, hogy Paul hajszárítóval és fésűvel egyengette a hajam - hevesen irigylem azokat az embereket, akik otthon tudják, hogyan kell csinálni, egyébként a kezem mindig rossz helyről nő, és még hajszárítóval sem olyan radikális a hatás - kérdeztem Adam, milyen a sampon illata. Hova, hogy úgy mondjam, ez a kellemes. Mert valahogy ismerős az illata, és nekem úgy tűnik, hogy ez valami gyerekkorból származik. És szokás szerint az eget vertem az ujjaimmal, mert ez láthatóan Ádám kedvenc lova. Két kedvenc illata van: az egyik egy angol kertet utánoz gyógynövény- és loncjegyekkel, valamint egy virágot, amely ragyog. Van egy semleges is, amelynek látszólag nincs semmi szaga, de valójában gondosan utánozza a tisztaság szagát - ez a hajlakkokban található meg. A marketingesek azt tanácsolják nekik - panaszolta -, hogy tegyenek még valami radikálisan gyümölcsöset. És ráncolta az orrát. Azt mondják, hogy az embereknek tetszeni fog és mindez. De még nem találtak olyan gyümölcsöt, amely ne sértené szépségérzetüket. Véleményem szerint klassz, hogy az emberek így védik a magukét, mert biztos vagyok benne, hogy gyümölcsökkel az egyetlen utat járták volna (igen, sznob vagyok, nem igazán szeretem a tömegízet és minden lehetséges módon minden lehetőségnél elítélem. ). Nos, általában jó beszélni olyan emberrel, aki, ahogy mondani szokták, érzi a fájdalmát - nem tudom használni az ápolószerek felét, mert szaga van. A csodálatos Sensai és Shiseido például illatosító illatú, és ez az illat megmarad a hajon, és érezhető.

Általában Ádámmal sírva fakadtunk, átölelve, és hogy megmutassa nekem ezeket az illatokat, nagylelkűen öntözte a szobát, először lakkkal, majd spray-vel. És itt megint megértettem a különbséget a szükséges és elegendő között, az alapozó között, ami valójában nem rossz, de gondolkodni kell rajta, és a "azonnal adj kettőt" kategóriába tartozó dolgok között. Mivel a ragyogó spray ugyanolyan színű illatú. És kiváló, ideálisan kombinálva a légkondicionáló gyógynövényillatával. Ezért nem tudom, mit gondolsz az alapozóról, de ez a virágos üveg hihetetlenül gyönyörű, és valóban ömlesztve kell venni. Imádom, amikor a hajam kellemes illatú, és nem tudom megfogni a kezemet, hogy minden alkalommal parfümökkel öntözzem, mert nekem úgy tűnik, hogy ez a heves alkohol elrontja. És ez fel fog emelkedni. Tavasszal rózsák és fű illata lesz és végül feloszlatni.

Végül is a stílushoz mentem, de a szagokról szóló bejegyzés mégis kiderült.

Vidám lakosztály: Percy & Reed

Öt hajápolási termék egy új brit márka kipróbálására.

Új hajmárka, a Percy & Reed márciusban kerül forgalomba Oroszországban. Ez egy fiatal brit márka két fodrászból, akiknek volt egy szépségszalonja Londonban, majd úgy döntöttek, hogy a világból hiányoznak az igazán tökéletes stílusú termékek. És létrehozták a sajátjukat.

Az első dolog, ami felhívja a figyelmet ezekre az új üvegekre, a kialakításuk: rendkívül sikeres, nagyon nőies és sok "mimimit" okoz a lányok szívében. Az egyes termékek illusztrációit egyébként a brit ELLE tervezője készítette, így kijelenthetjük: a Percy & Reed szinte kézimunkánk. Az illusztrációk hősnői igazi lányok: köztük például az egyik alkotó felesége, kedvenc ügyfelei, sőt a fényes kiadványok szerkesztői is. Mindegyiknek megvan a maga vicces mondata, amely igazolja a márka pozicionálását - vidám lakosztály.

Két tulajdonos - Paul Percival és Adam Reed, akinek nevéből a márkanév származik - hosszú évek óta frizurákat készít. Paul a showbiznisz sztárjaival foglalkozik, főleg a zenével - megfésülte Cheryl Cole-t, a Spice Girls-t, a Girls Aloud-ot, a The Sugababes-t, Sophie Ellis-Bextert és másokat. Két évig dolgozott a világhírű Wella stylistal, Eugene Suleimannal. Ádámot a sztárok is szeretik - együtt dolgozott Sophie Dahllal, Noel Gallagherrel, Agnes Deinnel, Erin Wassonnal, a fő stylist a Holland Holland Ház, Matthew Williamson, Julien McDonald és mások kiállításain. A munka területén Adam és Paul találkoztak, 2007-ben saját szalonot nyitottak, 2012-ben pedig elindították a márkát.

Mi az az öt Percy & Reed termék, amelyet érdemes megnézni? A márka kicsi kora ellenére már bestsellerekké váltak.

A legjobb 10 legjobb száraz haj sampon: a gyártók értékelése

Öt perc alatt a frizurája készen áll a vendégek vagy a sürgős munkára. A csodaszer megvásárlása előtt meg kell tudni, hogy mi a száraz vagy szilárd hajsampon, és melyik márkát érdemes jobban választani, a vásárlói vélemények és vélemények alapján..

Ami

Por, amely lehetővé teszi a szálak frissítését víz használata nélkül. A részecskék hatékonyan felszívják az olajat és kiszárítják a bőrt, így a haj szép megjelenést kölcsönöz.

Előnyök

 • Lehetővé teszi a mennyiség és a zsír eltávolítását, ezzel időt takarítva meg. A termék nélkülözhetetlenné válik üzleti út vagy hosszú út során.
 • Teljesen ártalmatlan termék, ha kis mennyiségben használják.
 • Hasznos készítmény zsíros bőrűek számára - azonnal felszívja az összes szennyeződést, és fésűvel könnyen kifésülhető.

hátrányai

 • A hagyományos sampon sokszor jobban tisztít.
 • Nagyon nem ajánlott egy folyékony terméket szárazra cserélni. Ez korpásodáshoz vezet..
 • A vastag, kusza vagy göndör szálakból nem lesz könnyű eltávolítani a porszemcséket.

Hogyan működik

A termék felszívja a zsírlerakódásokat a haj felületéről, frissesség érzetet hagyva maga után. A szorbensek, amelyek általában természetes összetevők, felelősek a szennyezés elnyeléséért. Azonban még ők sem lesznek képesek javítani a haj állapotán, ha egy-két hétig nem mossák..

Tisztítás

A termék segít megbirkózni a 2 vagy 3 napos "mosatlanokkal". Nem alkalmas állandó használatra, de vészhelyzet esetén kiutat jelent..

Stílus

A száraz por észrevehetően megemeli a lelógó fürtöket a gyökereknél, és további térfogatot ad nekik. Ennek eredményeként frizurát kap átgondolt, könnyű hanyagsággal a grunge stílusban..

Miből áll

A modern eszközök a következők:

 • adszorbensek;
 • ízek;
 • kozmetikai agyag;
 • további természetes összetevők.

Keratin termékek

Ez az anyag visszaadja a haj rugalmasságát, és különféle olajok és gyümölcssavak adnak fényt. Gyakran cetrimonium-klorid van jelen a készítményben, ami megkönnyíti a fésülés folyamatát.

Felhasználási indikációk

A portisztítókat a következő esetekben vásárolják:

 • sürgősen el kell távolítani a faggyút a fejből;
 • frissességet kell adnia a frissen mosott hajnak;
 • hatékony stílus elkészítésével növelnie kell a hangerőt;
 • meg kell erősíteni a bouffantot.

Olyanok is használják, akiknek a faggyútermelés kudarca miatt minden nap meg kell mosniuk a hajat, olyan emberek, akik "non-stop" -ban élnek.

Hogyan kell használni

 • Olvasd el az utasitasokat.
 • Rész fésűvel.
 • Ha spray-t használ, permetezze a gyökerekre. Por esetén ecsettel kell felvinni.
 • Ujjbegyeivel körkörös mozdulatokkal dörzsölje be a terméket.
 • Miután néhány centiméterrel hátrébb lépett, ossza meg újra, és ismételje meg az eljárást;
 • Várjon 10-12 percet, és kezdje el fésülni a port vastag fogú fésűvel, vagy kapcsolja be a hajszárítót és fújja le a maradékot.

Mikor kell újra hajat mosni

Az anyag használata kényelmes, de a hatékonyság szempontjából nem helyettesíti a szokásos mosást. A nedves fürtökre kerülő szappanoldatok, balzsamok és balzsamok, maszkok mély ápolást és tisztaságot nyújtanak. Egyik por sem képes kezelni ezt a feladatot. Ha lehetséges, a hajat a hagyományos módszerrel kell rendbe tenni..

Értékelés és vélemények a legjobb 2018 száraz hajsamponokról: hogyan lehet a legjobb 10 közül kiválasztani a legjobb minőséget

A modern piac a kozmetikumok hatalmas választékát kínálja a hajápoláshoz, amelyek kielégíthetik a legválogatottabb fogyasztók igényeit is..

5 legjobb termék

Népszerű termékek, amelyeket a legmegbízhatóbbnak és a legkiválóbbnak tartanak.

Syoss

GyártóNémetország.
Hangerő200 ml.
Haj típusVékony, törékeny és zsíros.
A költség275-től dörzsölje.

Frissesség érzetet ad víz használata nélkül. Jól lemossa a szennyeződéseket és a port, így a fürtök frissebbé és élénkebbé válnak.

 • kiküszöböli a zsírtartalmat;
 • gyorsan felszívódik.
 • rövid cselekvési idő;
 • kitartó, nem mindenkinek kellemes illat.
 • Elena, 22 éves: "Kellően hatékony és könnyen használható sampon, tökéletesen megfelel".
 • Svetlana, 28 éves: „Folyamatosan használom, főleg úton. Jó eredmény ésszerű pénzért ".
 • Lesya, 35 éves: „Kiváló hatással van a fürtökre, megszünteti a felesleges zsírt, és ragyogást kölcsönöz a hajnak. De minden nap nem ajánlanám ".

Batiszt

Egy országNagy-Britannia.
Hangerő200 ml.
Haj típusBármi.
Ár500 rubeltől.

A pozitív fogyasztói észrevételek miatt ez a termék az egyik legkeresettebb a piacon. A termék tökéletesen megoldja a haj gyors tisztításának problémáját.

 • egészséges megjelenést kölcsönöz;
 • szálak engedelmesebbé válnak.
 • Marina, 36 éves: „Az egyik ilyen vásárlásom spontán módon történt. Még soha nem bántam meg ".
 • Nadezhda, 23 éves: „Teljesen elégedett vagyok. Nagyon hasznos volt, amikor a vizet elzárták a házban. Most folyamatosan használom ".
 • Maria, 31: „Reggel felkészülni a munkára. A sampon sokat segít megtakarítani az értékes időt ".
GyártóSpanyolország.
Hangerő250 ml.
Haj típusAlkalmas mindenki számára.
A költség400 rubeltől.

Hatékony lehetőség a szálak azonnali tisztítására. Megszünteti az olajos fényt, egészséges megjelenést kölcsönöz a hajnak.

 • gyors cselekvés;
 • finom ápolás;
 • jó illat.
 • gazdaságtalan;
 • virágzást hagy.
 • Milana, 23 éves: „Sokáig nem tudtam választani, és inkább ezt a márkát választottam. Minden jó, a gyógyszer teljesen megfelel nekem ".
 • Nina, 45 éves: „Foglalkozásom szerint folyamatosan mozgásban vagyok. Az eszköz mindig segít a megjeleníthető megjelenés gyors létrehozásában. ".
 • Lida, 18 éves: „Hallottam az ilyen gyógyszerekről az interneten, úgy döntöttem, hogy kipróbálom őket magamban. Elégedett vagyok, de úgy gondolom, hogy nem fogják pótolni a klasszikus hajmosást ".

"Oriflame"

GyártóSvájc.
Hangerő150 ml.
Haj típusBármi.
A költség550-től dörzsölje.

Ha arra gondol, hogy melyik száraz sampon a legmagasabb minőségű és a legjobb, figyeljen erre a márkára. Megérdemelten népszerű a szépneműek körében. A termék lehetővé teszi, hogy gyorsan megszabaduljon a zsírtól, vitalitást és egészséges megjelenést kölcsönöz a hajszálnak.

 • a gyökereknél emel;
 • engedelmessé teszi a fürtöket.
 • nem mindenki szereti az illatot.
 • Veronica, 22 éves: „Fiatal anyaként semmi másra nincs elég időm, csak gyerekre. Ezért ennek a márkának a samponja lett az üdvösségem - néhány perc és a haj készen áll ".
 • Masha, 32: „Jó és rendkívül kényelmes találmány. Ideális nyaraláshoz. Az egyetlen dolog, ami nem igazán tetszik, az a szag. ".
 • Jekatyerina, 29 éves: "Ez egy megbízható gondozási asszisztens, ha fogy az idő".
GyártóNagy-Britannia.
Hangerő250 ml.
Haj típusMindenkinek.
A költség700 rbl.

Elősegíti a fürtök meglehetősen gyors megtisztítását a portól, a szennyeződéstől és a bőr alatti zsírtól. Vitamin komplexet biztosít a szálak számára, fényessé és engedelmessé teszi őket.

 • kitartó;
 • gazdaságos.
 • erőfeszítéseket igényel a szemek kifésülése.
 • Nelya, 48 éves: „Amikor kórházba kerültem, ez a baba megváltássá vált számomra. Ajánlom".
 • Vika, 26 L.: "Régóta használom, jól tisztít és egészséges fényt ad.".
 • Nadezhda, 34: „Egyértelműen kijelenthetem, hogy ez ideális megszerzés számomra. De rendszeres használatra nem ajánlom ".

5 további hasznos eszköz

A száraz sampon nemcsak a piszkos fürtöket képes megtisztítani, hanem vitaminok egész sorával is ellátja őket. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb hasonló termékeket.

KLORANE

GyártóFranciaország.
Hangerő150 ml.
Haj típusTörékeny és olajos.
A költség500 rubeltől.

A spray a gyógyszertári termékekhez tartozik. Jól megtisztítja a hajat az olajos lepedéktől, és a stílusnak is friss megjelenést kölcsönöz.

 • kellemes aroma;
 • küzd a korpásodás ellen;
 • erősíti.
 • sok kémiai vegyületet tartalmaz;
 • függőséget okoz gyakori használat esetén.
 • Nina, 36 éves: „Tetszett. Nem csak tisztítja, hanem gyógyítja is a hajat, és az eredmény azonnal látható ".
 • Nika, 26 éves: „A pozitív kritikák elolvasása után úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Clorant. Mondhatom, hogy az elvárások teljes mértékben igazolhatók ".
 • Miroslava, 31 éves: „Az országban való utazás során először próbáltam ki a spray-t. Véletlenül láttam a gyógyszertárban. Nagyon segít a stílus gyors rendbetételében ".

"Lóerő"

GyártóOroszország.
Hangerő200 ml.
Haj típusA kövéreknek és kimerülteknek.
A költség400 rubeltől.

A márka minden évben növeli rajongóinak számát, elsősorban kiváló minőségű és megfizethető termékekkel.

 • gyors és tartós hatás;
 • megszünteti a felesleges zsírt.
 • nem túl kellemes illata.
 • Lina, 35 éves: „Egy barátom ajánlására kaptam. Tetszik, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kényelmes ".
 • Rimma, 42 éves: „Korlátozott idővel - nem rossz kiút. Előnyben részesítem a hazai márkákat ".
 • Svetlana, 22 éves: „A munka állandó üzleti utazásokhoz kapcsolódik. Ez a termék mindig segít szépnek kinézni, bárhol is vagyok. ".

LABEL.M

GyártóNagy-Britannia.
Hangerő200 ml.
Haj típusBármi.
A költség500 rubeltől.

Professzionális kozmetikumok gyártója. Hatalmas termékválasztékban különbözik. Remek ajánlásokat tartalmaz vezető stylistoktól.

 • jól táplálja és hidratálja;
 • a gyökereknél emel.
 • nem engedelmes fürtök.
 • Tatiana, 24 éves: „Régóta használom, megjegyzem az alkalmazás pozitív hatását. Rövid időn belül segít rendet tenni a hajban ".
 • Nelya, 35: „Mindig szkeptikus voltam a szilárd samponokkal kapcsolatban, amíg ki nem próbáltam. Számomra ez nélkülözhetetlen asszisztens a maraton vezetésében ".
 • Natalya, 33: "Nem tudom ajánlani mindennapi használatra, de vészhelyzetként elég jól fog menni".
GyártóUSA.
Hangerő200 ml.
Haj típusBármi.
A költség700 rbl.

Az ilyen márkájú spray-k kiváló munkát végeznek a fő feladattal - megtisztítják a szennyeződéstől és a portól, felszívják a zsírt és egészséges megjelenést kölcsönöznek a hajnak.

 • természetes összetétel;
 • táplál és gyógyít.

Anastasia, 32: "Tetszik, különösen kényelmes a stílusformálás, a lakkal ellentétben egyáltalán nem nehezíti a fürtöket".

Victoria, 26 éves: „Kísérletként kaptam az egyik üzletben. Az eredmény nemcsak boldog, hanem egyszerűen örömet okoz! Nagyon gyorsan rendbe hozza a hajat ".

Ira, 35 éves: „Régóta keresek ilyesmit. Akkor segít, ha nincs idő hajat mosni ".

LEE STAFFORD

Gyártó országNagy-Britannia.
Hangerő150 ml.
Szál típusMindenkinek.
A költség330 dörzsölje.

Az all-in-one tisztítószer, amely kikerekíti a legjobb 10 legjobb száraz sampon samponját.

 • a gyökereknél emel;
 • gazdaságos.
 • nem mindenki szereti a szagot.
 • Larisa, 36 éves: "Nem mondhatom, hogy nagyon lelkes lennék, de alternatívaként megteszi.".
 • Alexandra, 23 éves: „Sokat segít, ha gyors stílusra van szükséged. Egy kis kannát kényelmesen elhelyez egy erszényben, és mindig kéznél van ".
 • Inessa, 33 éves: „Sokáig nem mertem vásárolni, mert féltem, hogy károsítom az egészségemet. De a kétségeim hiábavalók voltak, a termék gyengéden tisztít, mennyiséget növelve ".

Melyik száraz sampon a legjobb: a gyártók áttekintése

MárkanévSzál típusa (ha nincs)Ár (o.)Gyártó országÉrtékelés
SyossVékony és törékeny275Németország7
Batiszt-500Nagy-Britannia6.
Galamb-400Spanyolország6.
Oriflame-550Svájcöt
Buja-700Nagy-Britannia8.
KLORANETörékeny és olajos500Franciaországkilenc
LóerőZsíros.400Oroszország7.5
LABEL.M-500Nagy-Britannia7
OJON-700USA8.
LEE STAFFORD-330Nagy-Britannia6.

Egyéb jó gyógymódok

Számos ugyanolyan hatékony termék, amely nem szerepelt a minősítésben.

Schwarzkopf

GyártóNémetország.
Hangerő200 ml.
Haj típusMindenkinek.
A költség420-tól dörzsölje.

Tisztítja és erősíti a fürtöket, az univerzális formulának köszönhetően pedig sűrítő hatású.

 • hosszú távú fellépés;
 • jó illata van.
 • gyors fogyasztás.
 • Oksana, 25 éves: "Ez a spray állandó társam hosszú utakon".
 • Mila, 32: „Már régen felfedeztem a száraz samponokat. Előnyben részesítem ezt a márkát, az ideális ár-minőség arányt ".
 • Valentina, 38 L.: „Jobban szeretem a hagyományos ápolásokat, de kivételként néha ezt a gyógymódot is használom - hatékony”.

Bio sampon "Fitonika"

GyártóOroszország.
Hangerő130 ml.
Haj típusMindenkinek.
A költség590-től dörzsölje.

Természetes alapanyagokból készült termék. Megtisztítja a szennyeződéstől, portól és zsírtól. Alkalmas érzékeny bőrű emberek számára. Megtalálja a választékban az "Áruk" katalógusban.

 • természetes hozzávalók;
 • jó illat.
 • nem található.
 • Anastasia, 23 éves: „100% -osan elégedett vagyok a vásárlással. Ez nélkülözhetetlen asszisztensem a spártai körülmények között zajló gyors edzőtáborokban. A közvetlen cselekvés mellett képes gyógyítani a fürtöket ".
 • Maria, 24: „Nem is olyan régen fedeztem fel ezt az orosz védjegyet. Teljes mértékben megfelel a hajápolási követelményeimnek ".
 • Irina, 36 éves: „Saját tapasztalataim szerint azt mondom, hogy ez a hazai márka minőségében semmiképp sem marad el a külföldi társaitól. Ajánlom".

GOT2B

GyártóMagyarország.
Hangerő200 ml.
Haj típusSózott.
A költség320 rubeltől.

A magyar sampon jól bevált az orosz piacon. Pillanatok alatt friss és egészséges megjelenést kölcsönöz a szálaknak.

 • megfizethető ár;
 • gyengéden tisztít.
 • nem praktikus palack;
 • rövid cselekvési időtartam.
 • Lesya, 45 éves: „Kellemesen meglepődtem, nem gondoltam, hogy ilyen könnyen használható”.
 • Marina, 23 éves: „A terméket a hagyományos fejmosással együtt használom. Soha nem hagytalak cserben extrém körülmények között ".
 • Maria, 22 éves: „Mindig szkeptikus voltam az ilyen anyagokkal kapcsolatban. De miután magam is megtapasztaltam, meg voltam győződve az ellenkezőjéről - gyors hatás és teljesen biztonságos ".
GyártóLengyelország.
Hangerő150 ml.
Haj típusMindenkinek.
A költség197-től dörzsölje.

Sokoldalú spray megfizethető áron. Kiváló minőségű termék, amely gyorsan és hatékonyan megtisztítja a hajat a szennyeződéstől.

 • természetes hozzávalók;
 • jó illat.
 • Veronica, 23 éves: „Régóta használom ennek a márkának a kozmetikumait. Nem találtam negatív tulajdonságokat az egész idő alatt ".
 • Lina, 32: „Fiatal anyaként fontos, hogy minél hamarabb rendbe tegyem magam. Az eszköz mindig segít ebben ".
 • Lyubov, 45 éves: „Még soha nem használtam száraz sampont, de a körülmények arra kényszerítettek. Meglepő módon minden tetszett. Avon, mint mindig, a tetején ".

COLAB

Gyártó országNagy-Britannia
Hangerő0,2 l
Haj típusBármi
Ár600 rubeltől.

Frissítő tisztító minden fürt számára. Finoman tisztítja és megemeli a szálakat.

 • aromák nagy választéka.
 • nem alkalmas terhes nők számára;
 • allergiát válthat ki.

Anna, 27 éves: „Néha kiegészítő ápolásként használom ezt a terméket. Minden nekem megfelel ".

Oksana, 32 éves: „Én ezt a márkát részesítem előnyben kifogástalan hírneve miatt. Megbízható asszisztens a gyors maraton vezetésében ".

Julia, 35 éves: „Akkor kezdtem figyelni az ilyen árukra, amikor hosszú üzleti utak jelentek meg rossz vízellátással rendelkező helyeken. Az első alkalmazás után rájöttem, hogy hasznos. Teljes mértékben igazolja az elköltött pénzt ".

Szakmai ajánlások

A képkészítők és a stylistok a következő termékeket részesítik előnyben.

Perk Up száraz sampon, Amika


Lehetőség azok számára, akik szeretnek mindent, ami természetes. Az összetétel fő eleme a rizskeményítő. A keverék mennyiséget ad, és jó illata van.

Percy és Reed nem okoz nagyszerű mesét


Ez együttes elmozdulás egy brit vállalattól. Először egy száraz terméket permeteznek a fürtökre és a gyökerekre, majd hidratáló krémet visznek a végére.

Paul Mitchell szárazmosása


Gyorsan felszívja a zsírokat, és szokatlan összetétele van, amely panthenolt, E-vitamint és szójafehérjét tartalmaz, amelyek táplálják a hajat.

Naturia: Rene Furterer


Francia termékek természetes összetevőkből - kétféle keményítő, valamint további elemek: menta és kömény.

Dry Me EIMI a Wella Professionals cégtől


Érdekes tulajdonsága van - az alkalmazás kezdetén folyékony és hasonló a hajlakkhoz. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy a szer optimálisan eloszlasson a gyökereken. Néhány másodperc múlva a cseppek pollenné alakulnak, amely felszívja a faggyúrészecskéket.

Vegyünk 2-t a Kardashian Beauty-tól


Ez Kim Kardashian társasági saját produkció. A termék kellemes illatú spray, amely azonnal felfrissíti a stílust.

Fontos tippek a használathoz

 • Olajos szálak esetében jobb kizárni a talkumporos készítményeket - eltömíti a pórusokat és tovább súlyosbítja a problémát.
 • Az esti frizurából származó lakk vagy gél maradványait ilyen samponnal nem lehet eltávolítani.
 • Nem szabad gyakran használni száraz termékeket - ezek csak a zsírt távolítják el, de nem szabadítják meg a bőrt az elhalt szövetektől és a portól. Ne alkalmazzon port több mint 2-szer 7 naponta.
 • Ne permetezze és ne terítse a kompozíciót a haj teljes hosszára - ez szárítja a végeit. Kizárólag a gyökereknél használja.
 • Ne permetezze nedves fürtökre.
 • Ne vigyük túlzásba: a túlzott mennyiségű por a bőrön égő érzést okoz.
 • Keverje össze a permet illóolajjal a friss illatot és a teljes tisztaság érzetét.

Hogyan csináld magad

Ha otthon természetes alapanyagokból szeretne gyógyírt készíteni, használjon egyszerű recepteket.

Kukoricakeményítőből

Keverje össze a fő komponenst néhány csepp kedvenc éterrel. Ha barna vagy, adj hozzá 3 evőkanál kakaóport. Vigye a kompozíciót egy üvegbe további felhasználás céljából..

Durva lisztből

Vásárolja meg a fő összetevőt 0,2 kg mennyiségben. Kombináljuk 1 tk. szódabikarbóna és őrölt mandula. Keverj össze mindent.

Agyagból

Bármilyen színű kozmetikai keverék alkalmas az előállításra. Keverni kell egy teáskanál szódabikarbónával és ugyanennyi térfogatú bébi talkummal, majd felhasználás céljából egy edénybe kell önteni..

Zabpehely

A főzéshez turmixgépre lesz szükség. Ebben 2 evőkanál apró morzsákra kell törni. zabpehely és 5-6 kamilla virágzat. Ezután adjunk hozzá 8 evőkanál kukoricakeményítőt. Mindent alaposan keverjen össze, és tegye egy tárolóedénybe..

Fahéj

Az aromás készítményt 1 tk keverésével állítjuk elő. őrölt fűszer és ugyanannyi kakaó negyed csésze keményítővel és néhány csepp citromolajjal.

Talkummal

2 evőkanál lesz. lisztet (lehetőleg kukoricát) keverjünk össze fél teáskanál szódabikarbónával és babaporral.

Kamillával

Egy turmixgépben vagy habarcsban törjön össze ¼ csésze gabonafélét, adjon hozzá egy teáskanál talkumot és apróra vágott virágokat. Ez kiváló megoldás a törékeny szálak megelőző megerősítésére..

Hol lehet megvenni

Az utóbbi időben az ilyen termékek elterjedtek, és a legtöbb szépségápolási üzletben megtalálhatók. Kiváló mintákat talál, amelyek tökéletesen megbirkóznak feladataikkal a Tovarika kereskedési platformon. Próbálja ki a hazai márkák természetes termékeit, és az a kérdés, hogy melyik száraz sampon a legjobb minőségű és a legjobb, akkor már nem fog.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Andrea a haj növekedésére: áttekintések, alkalmazási módszer, használati utasítás, összetétel, javallatok és ellenjavallatok

A piacon manapság számos készítmény található a fejbőr kezelésére és a haj növekedésének stimulálására ezen a területen.

Kihúzható-e a hennával festett hajra, hogyan lehet elkerülni a nemkívánatos következményeket

A henna- és a basmafestékek természetessége, a fürtök szerkezetének ígért javulása és a megfizethető ár a fő ok, ami a lányokat arra készteti, hogy festessék őket.