Legfontosabb / Eljárások

Perfectil

Eljárások

50

4 - 0

harminc

20

tíz

Gyakran vásárolok vitaminokat, főleg télen és ősszel. Ezúttal a gyógyszertárban vettem észre a Perfectilt. A csomagoláson nagy betűkkel írták, hogy erősítik a körmöket és felgyorsítják a haj növekedését. Úgy döntöttem, hogy veszek és kipróbálom.

A csomag tartalmazza az összetételben szereplő vitaminok listáját. És van egy csomó közülük, vagyis javítható a test előnyei és megjelenése. Csak naponta egyszer kell bevenni. A kapszulák átlátszatlanok, barna bevonattal rendelkeznek. A fecske könnyű, a lényeg az, hogy sok vizet igyon. Nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást.

Két hét után éreztem az eredményt. A körmök erősebbek, a közérzet javult, a bőr kipihentnek és felfrissültnek tűnik. Tehát egy hónapig ittam ezeket a vitaminokat. Most legalább két hétig szünetet kell tartania, és újrakezdheti a tanfolyamot. Nem szedheti megállás nélkül a gyógyszert, mert a vitaminfelesleg is rossz.

Általában pozitívan és negatívan viszonyulok az étrend-kiegészítőkhöz allergiás reakció formájában, ritkán tapasztaltam hányingert. Ezért a válaszok ellenére, ahol a szerzők hányingerre panaszkodtak a kapszulák bevétele után, mégis úgy döntöttem, hogy megiszom a tanfolyamot.

Télen a körömlemezem kezdett romlani, sorja jelent meg, és csak belefáradtam az olaj súrolásába minden nap. Ez az étrend-kiegészítő kényelmes, mivel naponta csak 1 kapszulát kell bevenni étkezés közben (vagy utána), azaz. szinte lehetetlen megfeledkezni a recepcióról.

Közepes méretű kapszulák, ilyen barna árnyalatú. Nyelés közben nem volt probléma, bő vízzel lemosták.

A gyógymód elsősorban a vitaminhiány, a dermatitis és a száraz bőr, a törékeny körmök pótlására és a haj szerkezetének javítására irányul.

Rögtön el kell mondanom, hogy nem vettem észre látható hatást a hajamon. Talán ennek az az oka, hogy rendszeresen levágom a végeit, és vizuálisan nehéz meglátni, mennyi haj nőtt vissza. Nem mondom, hogy az étrend-kiegészítők bevétele után a haj szerkezete vastagabb lett, de az általános állapot nem romlott.

De a körmeim jobban kezdtek kinézni, még az is látszott, hogy gyorsabban nőnek, és gyakorlatilag nem törnek nagy hosszban. Csökkentették a sorjainak számát, de nem teljesen, és ez annak ellenére, hogy hetente egyszer kezdtem olajat használni a kutikulához és a körömlemezhez. Vagyis az étrend-kiegészítők továbbra is szerepet játszottak.

A haj és a köröm nem lesz egészséges, ha nem folyamatosan gondozzák őket. Sőt, az ápolásnak nemcsak külsőnek, vagyis kozmetikai jellegűnek kell lennie, hanem belsőnek is. A helyes táplálkozás természetesen fontos szerepet játszik. Mi van azonban, ha kora tavasz van, és az egészséges friss termékek még nem jelentek meg az üzletek polcain? Ilyen időszakokban a gyógyszertárakból származó vitaminok segítenek..

A klasszikus tavaszi vitaminhiány, amely hajhullást, törékeny körmöket és bőrproblémákat eredményezett, a Perfektil megvásárlására késztetett. Ezeknek a vitaminoknak a megvásárlása 450 rubelbe került. És abbahagytam a választást rajtuk, mert magas a folsavtartalom
Egy csomag 30 napos kúrára elegendő. A vitaminokat naponta egyszer kell bevenni, lehetőleg étkezés után. Normál méretű Perfectil kapszulák. Nyelje le saját kényelméből. Nincs kellemetlenség.

Ami az eredményt illeti, a vitaminok első szedése után pozitív dinamika érezhető. A körmök abbahagyták. Most erősek és sokkal ritkábban törnek össze. A haj is elkezdett javulni: sok új szőr nőtt a fején. Szórakoztatom magam azzal a gondolattal, hogy idővel nekik köszönhetően a teljes hajsűrűség megnő..

A vitaminok jók. ajánlom.

A Perfectil szinte véletlenül került a gyógyszeres szekrényembe, száraz bőrre ajánlották, ittam a tanfolyamot, az utasítások szerint, napi 1 tabletta hideg vízzel, majdnem a bevitel végén jelentős változásokat észleltem.

Leginkább a körmök reagáltak, amelyek nagyon sűrűvé és erőssé váltak. A körömlemez domborúbb formát és kellemes, egységes színt kapott. És annak is örültem, hogy a felszínen a nem esztétikus fehér foltok gyakorlatilag eltűntek. Megszabadultam a száraz bőrtől? Objektíven, e mutató szerint nem mondhatom, hogy 100% -os, de a haj is reagált a vitaminokra, vastagabbak lettek a koronán.

Szeretném megjegyezni, hogy az ilyen átalakulások javították a hangulatot, és természetesen az energia is megnőtt. Hogy őszinte legyek, meglepett a végeredmény, és számomra úgy tűnt, hogy a gyógyszer eléggé felhalmozódott a szervezetben, és a gyógyszerbevitel befejezése után is tökéletesen működött. A hatás annyira lenyűgözött, hogy több éven át egymás után szakaszosan ittam, de a későbbi eredmények gyengébbek voltak.

Gyakran feltettem magamnak a kérdést, mi a baj? És leginkább az a gondolat jött, hogy a gyógyszer vagy hamis, vagy a gyártó megváltozott. Ennek ellenére, még más vitaminokra váltva is, rendszeresen visszatérek a Perfectilhez.

Adok egy kis tanácsot, ha aggódsz a mellékhatások miatt, akkor a legjobb, ha ezt a komplexet tavasszal kezded el szedni, amikor a szörnyű vitaminhiány elkezdődik, akkor nincs mitől félni, a gyógyszer ott fog működni, ahol szükséges.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Fejbőr gomba: tünetek, kezelés és megelőzés

Utolsó frissítés: 2019.11.25Dermatovenerológus, trichológus, az orvostudomány kandidátusa,
a "Trichológusok Országos Társasága" Egyesület tagjaHa fényűző haja fakulni és vékonyodni kezd, és a bőre kellemetlenül viszket és pelyhes - itt az ideje, hogy figyeljen az epidermisz állapotára -, akkor a fejbőr gomba célpontjává válhat.

Alerana a hajhoz - komplex a hajhullás, a korpásodás és a ridegség ellen

Az Alerana márkanév alatt álló termékeket a szentpétervári Vertex gyógyszergyár gyártja, amely főként gyógyszerészeti kozmetikumokat gyárt.