Legfontosabb / Kiemelés

Ollin tartós hajszín krém - vélemények

Kiemelés

tartós krém hajfesték

Ksenia
Moszkvai vendég

Ollin tartós hajszín krém 2018. április 22

Nem csináltam allergiás reakciót. Ezért tudom, hogy az én hibám. Azt is tudom, hogy kevesen csinálják. 14 éves korom óta festek, szőkétől feketeig és hátáig kínoztam a hajam, és SOHA nem volt ilyen reakció. Ezért, lányok, ne ismételjék meg a hibámat! Vagy nagyobb felelősséget mutatunk egészségünkért, és érzékenységi tesztet hajtunk végre, vagy nem spórolunk az olcsó festékeken. és még mindig végezze el a tesztet)

20 perc múlva, amikor felvettem ezt az Ollin festéket (6/71 színű sötét szőke csokoládé-mahagóni), a térdem viszketni kezdett, levettem a nadrágomat és 100% -os allergiás reakciót láttam.

Iriska
Moszkvai vendég

Ollin tartós hajszín krém 2017. április 14

Helló! Másodszor vettem meg Ollint, mert az első használat után sokáig vártam újra. Először a hamu hóval borított szülőm őszi szőkén, a maradék tartalmat a festés kezdetétől számított 12-15 perc múlva a haj teljes hosszában elosztották. A gyökerektől kezdve 10 éve világítok szőkén színként. A szín mélynek, hamvasaranynak bizonyult. Szalon színe, drága. Nagyon tetszett!

Megjegyzések Hasznos a felülvizsgálat? Igen 4 Nem 0

tanya
Nyizsnyij Novgorod vendége

Ollin tartós hajszín krém 2016. január 31

Helló!
Kérem, mondja meg, nekem nehéz dolgom van
esemény! Most Ollin festékén dolgozom
van egy alap:
gyökerek 5/1 - 5 mm,
gyökérrész (1-3 cm) - 10 / 03-10 / 3,
hossza (kb. 10 cm) - 9/31,
a haj alsó része (vége -5 cm) - 8/03
KÍVÁN - 10/1 vagy 9/21, távolítsa el a sárgaságot
és hagyjon hideg hangot.

a természetes gyökerek jól kölcsönözik magukat
festék 9/21 9% -os oxidálószerrel por nélkül, de
sárgaság van.
Kérem, mondja el, hogyan lehet elérni
ilyen vágy? Kösz. ".

Jekatyerina
Mariupol vendég

Ollin tartós hajszín krém 2014. július 29

A festék kiváló, eddig a legjobb, amit kipróbáltam. Két tónust már vettem - a festés utáni haj kiváló állapotban van, a szín megegyezik a palettával, általában azzal, amit régóta keresek, köszönöm!

Megjegyzések Hasznos a felülvizsgálat? Igen 13 Nem 0

Anna
Sztavropol vendég

Ollin tartós hajszín krém 2014. május 5

Kipróbáltam ezt a festéket, és először örültem a 6-os árnyalatoknak, gyönyörűnek bizonyult, megvilágított hajon 10,3 figyelemre méltóan és egyenletesen feküdtem le, de ősz hajjal még az előszegmentálással sem bírtam 3.

Olga
Krasznojarszki vendég

Ollin tartós hajszín krém 2014. április 6

Nagyon szeretem a festéket, 6% -os oxidálószert használtam, és először egy aranyszőkét (10,3 vagy 10,03) kipróbáltam (nem emlékszem pontosan), a színe sárgásnak bizonyult. Most 11,31 különleges szőke arany-kőrist veszek - Nagyon szép szín, nem sárga. Csak egy helyen egy ősz hajszál - tökéletesen fest!

Megjegyzések Hasznos a felülvizsgálat? Igen 16 Nem 1

Asya
Ryazan vendég

Ollin tartós hajszín krém 2013. április 3

Először 2 kérdést szeretnék tőlem vásárolni: lemosódik? És hogyan és mikor, másodszor: általában melyik üzletekben lehet állandó festéket vásárolni?

inga
Novoszibirszki vendég

Ollin tartós hajszín krém 2013. január 8

Nem tetszett a festék! az ESTEL DE LUXE 5/7 előtt festették, megpróbálták az OLIN5 / 7-et. Sokkal sötétebb lett, és általában a színek sötétebbek, mint a palettán jelezték, a haj érezhetően merevebb lett, mint egy drót, nincs sok ősz hajam, de nem festett át, vagy inkább a 2. alkalom után lemosott! Általánosságban elmondható, hogy az ECONOMY osztályú festék, alacsony ár, rossz minőségű, nem hiszem, hogy egy prémium vagy luxus színezéket használó ügyfél szívesen áttér erre.

Multibusinessman
Kazanyi vendég

Ollin tartós hajszín krém 2012. december 22

Kipróbáltam Ollin professzionális krémfestékét, azt írják, hogy 100% ősz hajfestés. Az ügyfél 51 éves, kb. 40% szürke, színe 6/0, előtte az Estelle de Luxe Silver 7/37 festést kapott. Úgy festettek, ahogy a technológus mondta: 7/7 - 45ml., 7/3 - 22.5ml., 7/00 - 33.75, 0/88 kék korrektor - 5cm, oxidálószer -152ml! Expozíciós idő 45 perc. A reakciót Ollin stabilizáló samponnal leállítottuk, majd Ollin stabilizáló kondicionálót használtunk.

Következtetés: a szín normálisnak bizonyult, de nem festette át az ősz hajat és a kiemelést. Ezért 3 pontot adok, szerintem nagyon rossz, mert az ősz haj egyre fiatalabb

Mindig ESTEL DE LUXE SILVER festékkel festett (ősz hajra), az eredmény 100% szürke hajszínezés.

Elena
Omszki vendég

Ollin tartós hajszín krém 2012. november 25

A szalonok számára exkluzív sorozat, a húgomnak és a magamnak vásároltam egy 9.26-os festéket. A Supra hűvös, krémes, nem szárad ki az egész idő alatt, a festéknek is nagyon tetszett a félelmetes szín, tetszett nekik a hidratáló maszk is, a haj utána olyan, mint a selyem, nekem nagyon tetszett, azt tanácsolom, az ár elfogadható, és a minőség kiváló.

jachtkikötő
Szentpétervári vendég

Ollin tartós hajszín krém 2012. november 21

A színpaletta kicsi, de az összes népszerű szín.

Szőke vagyok, 11/7-ig ajánlottak, pompás színű lett. A haj puha, nem túlzott. Festés és sampon után vettem egy regeneráló maszkot, nagyon elégedett vagyok.

Megjegyzések Hasznos a felülvizsgálat? Igen 31Nem 1

Dina
Vlagyivosztok vendége

Ollin tartós hajszín krém 2012. szeptember 27

Jó festék, 10/3-ot szőkére festek, a hajam puha, ápolt, bár mindig készítek hajmaszkot. nem tett 5-öt, mert több olaj és tápanyag hiányzik belőle.

Megjegyzések Hasznos a felülvizsgálat? Igen 15 Nem 0

Szerelem
Moszkvai vendég

Ollin tartós hajszín krém 2012. június 20

3 évig GOLDWEL festékkel festette a haját. Hideg árnyalatú szőke vagyok. (közelebb a hamuhoz), természetes színe sötét szőke. Úgy döntöttem, hogy áttérek egy költségvetési lehetőségre, mert havonta 4-5 tonnát költenek hajra. kissé drága lett.

Nagyon kellemesen meglepődtem festés után: csodálatosan festett, tónusú. A haj puha, a színét nem mossa le. És ami a sárgaság hiányára jellemző.

Maria
Magnitogorsk

Ollin tartós hajszín krém 2012. június 5

Az Ollin professzionális hajszínező krém. Nem rég jelent meg. Egy barátom (fodrász) azt mondta, hogy Ollin jobb és olcsóbb, mint az Estel profi. 6/7-es színt választott sötét szőke barna. Két csomag ára 195 rubel. Festés után: a haj fényes, puha, selymes, nem száraz, egyszóval csak szép. És ami a legfontosabb: 100% szürke fedés.

Vélemények az állandó hajfestékről - kuul színrendszerről

A kedvenc festékem. Annak ellenére, hogy ammónia nélkül van, elég sokáig bírja (egy szőkén - 2 hónap). De csak olyan színre alkalmas, amely világosabb, mint a festék színe. Barna koromban lehetetlen volt kékre festeni.

Szeretem Neon Greenet. Kb. 2 évig festem őket. A szín telített, UV fényben izzik. Kellemes árnyékban kimosva. 2 havonta egyszer frissítem a színt. Festés után a víz még egy hónapig zöld, amikor hajat mos. Ha a festés során a bőrre kerül, akkor nehéz lemosni. Nemrég keveredtem egy zöld árnyalattal (sötétzöld), és füvesebb árnyalatot kapok, a fotón ezeknek az árnyalatoknak a keveréke. Most rendeltem egy Neon Blue árnyalatot, nézzük meg, hogyan viselkedik. Magenta nővér esetében pedig festés után hozzáadok egy áttekintést fényképekkel.

Tetszik a festék. A haj puha és fényes. Az utasítások szerint az oxidálószerre nincs szükség. De amikor először festettünk, ezt nem tudtuk)) és 1,8% -os oxidálószert vettünk fel, itt a fotó eredménye. Elégedettek voltunk. Másodszorra.

 • összes válasz (2) ⌄
 • elrejteni ⌄

Victoria, hú! A szín szuper! ♡♡♡ Nullaig mosva?

Natalia, szinte igen.

Lila és piros festéket vettem, és minden rendben volt. Körülbelül egy hónapig tartott a festék. Nagyon kényelmes és könnyen használható. De Magenta árnyéka nagyon kiábrándító volt. Teljesen más volt az állaga, és csak egy napig színezett haj volt.

Narancsot vettem, a színe gyönyörű, de 1 darab nem elég a jó sűrűséghez. Gyorsan megmosakodtam, megpuhítottam a hajam.

zöld festéket vett, a tűz színét! rosszul megvilágított vöröses hajra alkalmazva a szín mélyebb és sötétebb lesz. De nagyon gyorsan lemosódik, két hét után meg kell újítani a színt (a hajam világosabb végei különösen gyorsan lemosódtak). Nincs kumulatív hatás, az alábbi megjegyzéshez vezettek, és ebben az értelemben csalódtam. Általánosságban elmondható, hogy a jó festék nem rontja el a hajat, a csövek átlagos hosszúságra többször is elegendőek.

Imádom ezt a festéket. Kényelmes, gazdag, jó illatú és sokáig kitart.
Zöldre és szürkére egyaránt festették (ötször).
Ha gyönyörűen meg akarja festeni a haját, anélkül, hogy felesleges károkat tenne rá, akkor erre a festékre van szüksége.

A festék jó, kellemes illatú, a zöld árnyalata (Verde) nagyon szépen mutat a hajon. Az egyetlen dolog, ha oxidálószerrel hígítjuk (az utasításokban leírtak szerint), a pigmentet semlegesítettük (talán a hozzáértő megmondja, miért), ha nem oxidálószerrel hígítjuk, akkor tökéletesen kiderül. Elégedett) ajánlom)

Lilát vett. Fehérített hajon a szín növekszik, nagyon fényes, gyönyörű! De egy hátránya, hogy mindent és mindenütt elszínez. Festettem és kesztyűvel lemostam a festéket. De még akkor is, ha a haj már száraz, érdemes végighúzni a kezét a hajon, és az egész kéz filetté válik. Valahogy letöröltem, és úgy döntöttem, hogy alaposan mossam meg a hajam samponnal, hogy csökkentse a szín fényességét, és ugyanakkor ne fesse el annyira a környéket. Kétszer megmostam a hajam, alaposan leöblítettem, majd készítettem még egy maszkot. A kezek lilaak, lehetetlen megmosni, a körmök alatt ez a szín és a kutikula is lila. Hogyan lehet ezzel dolgozni, nem tudom. Remélem, hogy ez a hatás idővel elmúlik. De a színe egyszerűen elképesztő és a fogyasztása nagyon gazdaságos. A festék hihetetlenül pigmentált, három-négyszer balzsammal hígítható, és a színe ugyanaz marad telített.

 • összes válasz (2) ⌄
 • elrejteni ⌄

Anastasia, Hello, szeretném megkérdezni, hogy hívják angolul a lila festéket

Ollin

Ajánlott bejegyzések

Üzenetek közzétételéhez hozzon létre egy fiókot vagy jelentkezzen be

Megjegyzés hozzáadásához felhasználónak kell lennie.

Hozzon létre egy fiókot

Regisztráljon új fiókot a közösségünkben. Nagyon egyszerű!

Bejönni

Már van fiókja? Bejelentkezés.

Videocsatorna YAPARIKMAHER

11 ÉVE VONATKOZTUK AZ EMBEREK FIGYELMÉT, MINŐSÉGI TARTALommal a fodrászat témájában
Lehetőségünk van megosztani a közönség figyelmét az Ön társaságával
Együttműködés a YAPARIKMAHER projekttel
ÁRLISTA és BEMUTATÁS

 • IPS téma az IPSFocus-tól
 • Téma
 • Adatvédelmi irányelvek
 • Visszacsatolás
 • kapcsolatban áll
 • Facebook
 • Youtube
 • Instagram

Minden jog fenntartva - I AM A HAIRDRESSER bejegyzett védjegy 2006 - 2019 Powered by Invision Community
A közösségi támogatás meghívása Oroszországban

A haj állandó színezése és jellemzői

Nemcsak a modern nők szeretik megváltoztatni a fürtök színét - még jóval a kémiai színezékek megjelenése előtt is a divatos nők különféle vegyületeket dörzsöltek fürtjeikbe, hogy megváltoztassák tónusukat. A 19. század 60-as éveiben egy sorsszerű felfedezés történt a hajápolás területén: a tudósok felfedezték a parafenilén-diamint - egy anyagot, amely a levegőben oxidálódik és sötétkék pigmentté alakul. Ugyanakkor Párizsban egy brit vegyész és egy francia fodrász tandemben peroxidot készített, amely lehetővé tette, hogy minden lány szőkévé váljon. Az első állandó festék 1907-ben jelent meg, ennek a kreációnak a szerzője Eugene Schueller volt, aki később megalapította a "Loreal" kozmetikai birodalmat. Milyen színezékek vannak a modern értelmezésben, és hogyan befolyásolják a fürtöket, részletesen megvizsgáljuk.

Mi az állandó hajfesték

Az állandó segít elérni az élénk és gazdag színt. A színezékek alkalmasak a fürtök világosítására vagy sötétítésére, segítenek a kép teljes megváltoztatásában, vagy hatékonyan elfedik az ősz hajat. A paletta természetes és szokatlan árnyalatokat egyaránt tartalmaz.

De az ilyen festékek fő előnye a magas tartósságuk. A pigment körülbelül 6-8 hétig marad a fürtökön, és csak ezután kezd fokozatosan elhalványulni.

Mi nyújt ilyen eredményeket? Ennek megértéséhez be kell mélyednie a színezékek kémiai összetételében, és meg kell vizsgálnia azok működését..

A cselekvés mechanizmusa

Mint 150 évvel ezelőtt, a parafenilén-diamin (PPD) és származékai - a peroxid és az ammónia - továbbra is a színezékek fő hatóanyagai. A tudósok keményen dolgoznak új alkatrészek létrehozásán, de jelenleg nincs hatékonyabb, mint ez a "trió".

A hatásmechanizmus az, hogy eltávolítsa a természetes pigmentet a szálakról, és újat "építsen be". Ehhez meg kell szabadulni a feomelanintól és az eumelanintól. Az első természetes pigment a vörös árnyalatait adja, a szőkétől az élénkvörösig. A második egy barna paletta hangjait hozza létre, egészen a feketeig.

Fontolja meg a festékek összetételét annak megértése érdekében, hogy a különböző hatóanyagok pontosan hogyan hatnak a fürtökre..

Pigmentek

Levegővel érintkezve és oxidálódva az oxidatív pigmentek elszíneződhetnek. A fő a PPD. Oxiddal kombinálva nagyon reaktívvá válik, és más színes részecskékkel reagál. Minél sötétebb a tónusa, annál több parafeniléndiaminot tartalmaz a festék..

Ennek az anyagnak az a hátránya, hogy nagyon mérgező - a gyártók minden egyes csomagoláson sürgetik, hogy a termékeket 48 órával a festés előtt teszteljék az allergiák és más nemkívánatos reakciók megelőzése érdekében..

A médiában elterjedt pletykákkal ellentétben az Európai Unióban a PPD nem tiltott, de az állandó festékekben lévő mennyiségét speciális hatóságok ellenőrzik. A tudósok még nem találták ezt a komponenst helyettesítőnek, nélküle nem reális a gazdag, kitartó árnyalat megszerzése..

Peroxid és ammónia

Ez a pár sok kémiai folyamatot indít el kombinálva, ő felelős a természetes pigment eltávolításáért. Az ammónia megemeli a hajszálakat és lúgos környezetet teremt a festéshez. A festékek behatolnak a kialakult lyukakba, bejutnak a kéreg mély rétegeibe, hogy az eumelaninra és a feomelaninra hatjanak. Az oxigén hatására pusztulás következik be, amely akkor keletkezik, amikor az ammónia és a peroxid összeolvad. A PPD oxidációja után színező pigment jelenik meg, molekulái mélyen beágyazódnak a fürtökbe, és erős kötéseket alkotnak egymással.

Érdekes tudni! A festék színe pontosan a parafenilén-aminin oxidációs szakaszában képződik, maga a festék színtelen. Ezt maga ellenőrizheti, ha megnézi a pigment árnyalatát, mielőtt az oxiddal kombinálja..

Színes és opcionális alkatrészek

Színezéskor egynél több pigmentet használnak, amint azt általában vélik. A sok színkódos csatlakozó sokféle árnyalatot biztosít. Nagyjából vörösre, zöldre és kékre oszthatók. A peroxidnak és az ammóniának való kitettség után ezek az anyagok egyesülnek a PPD-vel, amelynek eredményeként különféle tónusok jelennek meg..

Stabilizátorokat, sűrítőket, fémionokat, tartósítószereket és illatanyagokat tartalmaznak a festékben, hogy azok használata kényelmessé váljon..

A divatos és stílusos hajszín megszerzése kémiai összetevők egész sorának munkája, amelyek rengeteg folyamatot indítanak el annak érdekében, hogy a fürtök új külsőt kapjanak..

A színezés jellemzői

Haját állandó kompozícióval festheti otthon és a szalonban egyaránt. A legfontosabb, hogy döntsön a termék árnyalatáról és márkájáról. A legtöbb fogyasztó professzionális termékeket választ, mivel felhasználhatók új árnyalatok létrehozására különböző pigmentek kombinálásával és az oxidálószer százalékos arányának változtatásával.

Az a tény, hogy a kész festékek szabványos alkatrészkészletet tartalmaznak, és a gyártó kifejezetten kijelenti, hogy a fürtjeinek színe eltérhet a képen láthatótól.

Ez érthető, mert a hang tisztasága és fényessége sok tényezőtől függ, például a haj szerkezetétől, az előzetes festés jelenlététől, az alap színétől stb. A szalonban a mester figyelembe veszi az összes árnyalatot, és pontosan elkészíti azt a kompozíciót, amely elősegíti a kívánt hatás elérését.

 1. A hátat és a kezeket speciális köpennyel védjük, műanyag vagy gumikesztyűt veszünk fel, ha szükséges, fedjük le a padlóburkolatot újságokkal.
 2. A kompozíciót nem fémes edényben készítjük el, azonnal kiöntjük az oxidot, majd hozzáadjuk a festéket, mindent alaposan összekeverünk.
 3. A fürtöket zónákra osztjuk, és bilincsekkel rögzítjük.
 4. A festéket száraz hajra kenjük, ecsettel óvatosan dolgozzon ki minden szálat, legfeljebb 2 cm vastag, a gyökerektől a végekig.
 5. A kompozíciót műanyag kupak és szigetelt sapka alatt tartjuk (ha az utasítások jelzik) a megadott ideig.
 6. A maradék festéket folyó víz alatt samponnal mossuk le, anélkül, hogy használnánk, a lúgosodás folyamata folytatódik a hajban.
 7. Egy speciális balzsamot alkalmazunk, leöblítjük a fürtöket és hagyjuk őket természetes módon megszáradni. Hajszárító vagy más formázó berendezés használata negatívan befolyásolhatja a pigment megjelenését..

Az állandóak veszélyeiről

Az állandó színezékek kétségtelen pluszja, hogy fényes és nagyon tartós árnyalatot adnak. Azonban minden fórumon és a médiában nem a leghízelgőbb értékeléseket olvashatjuk az ilyen alapokról. Irritációt, száraz hajat okoznak, mivel kimossák belőlük a természetes pigmentet, megfosztják a tincseket a védő zsírmembrántól, elpusztítják a keratint.

Egyesek még azt írják, hogy az ammónia, a parafenilén-diamin és a peroxid rákos sejtek megjelenéséhez vezet. Ez azt jelentheti, hogy minden bizonnyal egy csomó betegséghez fogunk jutni az állandóak használatával? Természetesen nem.

Az összetételben lévő vegyi anyagok valóban allergiát okozhatnak, de minden fogyasztót figyelmeztetnek erre. Végül is a személyes intolerancia nemcsak szintetikus anyag lehet, hanem természetes is, például kamilla vagy aloe.

Elővigyázatossági intézkedések

A színezékek veszélye relatív, mindez a test egyedi jellemzőitől és a haj állapotától függ. A kémiai szerek negatív hatásainak minimalizálása érdekében az első tartós festés után tovább használhat félig állandó gyengéd hajfestékeket. Nem rombolják le a kéreg szerkezetét, csak beburkolják a kutikulát, és kevesebb peroxidot és ammóniát tartalmaznak. Remekül frissítik a hangot, mivel nem nyújtanak fényes kontrasztot a tippek és a gyökerek között..

De ha állandóan a teljes hosszúságot alkalmazza, a tetején a fürtök adott színnel lesznek festve, és alatta a pigment intenzívebben jelenik meg, mivel hajlamos felhalmozódni a szálakban.

Érdekes tudni! Sok gyártó azt állítja, hogy természetes olajokat, vitaminokat és más anyagokat adnak a festékekhez, amelyek semlegesítik a vegyi anyagok hatását. Mindezek az összetevők azonban "égnek", amint a vegyi anyagok reagálnak egymással..

Az állandó termékek gondozását csak a festés után felhordott balzsamok biztosítják.

Termék áttekintés

Tekintsük a legnépszerűbb és legnépszerűbb festékeket, amelyeket sok nő kipróbált magának.

"Londa"

A márka egyszerre több termékcsaládot kínál. A tartós Londa Professinal krémfesték pigmenttel töltött mikrogömböket tartalmaz, amelyek mélyen behatolnak a szőrszálakba, összekapcsolódnak egymással és biztonságosan rögzülnek. A Vilaflection technológia gazdag árnyalatot biztosít.

Az intenzív alakformálás vonalát félig állandó termékek képviselik, amelyek kevésbé agresszíven hatnak a fürtökre, de élénk színt adnak. Szintén vannak Blondoran tisztító rendszerek.

"Mátrix"

Modern gyártó, amely professzionális kozmetikumokat gyárt hajápoláshoz. A kollekció Socolor Beauty tartós festékeket tartalmaz, amelyek teljes fedést nyújtanak az ősz hajra. A Color Grip technológia lehetővé teszi, hogy egyenletes és gazdag színt kapjon, az Oil Care rendszer pedig megakadályozza a fürtök pusztulását.

A félig állandó termékeket a Color Sync Extra termékcsaládban mutatjuk be, úgy tervezték, hogy a mély, ősz hajszálakat 75% -ig fedje.

A kollekcióban megtalálhatók a Color Sync ammóniamentes készítmények is - felhasználhatók a tónus kiegyenlítésére vagy a természetes haj mélyebb telített árnyalatának biztosítására.

"Loreal"

A vállalat úttörő szerepet játszik a színezékek gyártásában, neve világszerte ismert. A kollekció állandó termékeket tartalmaz, amelyeket az Excellence, Preference, Ombre, Sublime Mousse, Majirel sorozatban mutatnak be. Hosszan tartó festést biztosítanak - a szín megfelelő gondossággal csak 6-8 hétig mosódik ki.

A márka ammóniamentes készítményeket is kínál Prodigy, Inoa, Casting Creme Gloss. A szelíd termékek létrehozásához használt modern technológiák lehetővé teszik az élénk és gazdag szín elérését, amely akár 6 hétig is tart.

Estelle

E márka termékeinek segítségével könnyedén követheti a divatot, a gazdag palettát folyamatosan frissítik az új termékek. A kép radikális megváltoztatása és az ősz haj jó minőségű árnyékolása elérhető az Essex és a De Luxe sorozat permével.

A színezékek gondoskodó összetevőket és csillogó pigmenteket tartalmaznak, amelyek elegáns fényt kölcsönöznek a fürtöknek. A gyakran színezésre alkalmas haj számára létrehozták a Sence De Luxe és a Celebrity sorozatokat - nem tartalmaznak ammóniát.

A De Luxe Silver vonal segít megbirkózni a mély szürke hajjal, több mint 50 természetes árnyalatot tartalmaz.

Összefoglaljuk

Az állandó színezékek vita tárgyát képezik sok szakember és fogyasztó között. Egyrészt kiváló eredményeket nyújtanak, amelyek számos fotón láthatók a festés előtt és után, másrészt negatívan befolyásolják a fürtöket. A szakemberek szerint minden festék gyengíti a szálakat, még ammónia hiányában is.

Használjon tartós készítményeket havonta legfeljebb egyszer, és gondosan gondozza a haját. Vegyszereknek való kitettség után táplálkozásra és hidratálásra van szüksége, ez segít a speciális samponok, balzsamok és maszkok használatában..

A célzott kozmetikumok nemcsak helyreállítják a fürtök szerkezetét, hanem a lehető leghosszabb ideig segítenek fenntartani a világos árnyalatot. Bízzon csak a megbízható gyártókban, és frizurája mindig a legjobb lesz.

A legjobb hajfesték: 2020-as rangsor

Minden évszakban új festési technikák jelennek meg, amelyek meglepetést és hatást gyakorolhatnak. Mindezek élén a hajfestékek állnak, amelyek nemcsak új árnyalatokat tartalmaznak, hanem az alapszíneken alapuló érdekes variációkat is..

Szóval, milyen hajfesték tudna a szakértők szerint megfelelni a modern divatos elvárásoknak? Tekintse át a professzionális hajfestékek és otthoni használatra szánt festékek legnépszerűbb márkáinak áttekintését.

Tartalom:

A legjobb professzionális hajfesték minősítés

Minden mester a kedvére való hajfestéket választja. Fontos, hogy a festék kényelmes legyen, és az eredmény tiszta és kiszámítható legyen. Ez az áttekintés a legnépszerűbb termékeket tartalmazza 2020-ra a professzionális hajszín vonalakból..

Wella Koleston Perfect - prof. hajfesték Vella Coleston, Németország

Ez egy tartós festék, amely lehetővé teszi, hogy gazdag árnyalatot kapjon. Ő a felülmúlhatatlan német minőség megtestesítője. A paletta különféle árnyalatokat tartalmaz. A természetes színek különösen népszerűek, de az exkluzív árnyalatokat sem hagyják figyelmen kívül. Nem csak a tapasztalt stylistok, hanem a hétköznapi ügyfelek is jobban kedvelik..

Matrix SoColor - hajfesték a Matrix vonalból, USA

Ez az egyik kedvenc tartós hajfesték a színészek számára, amely gazdag és zamatos árnyalatokat képes létrehozni. A kívánt árnyalatot a szabadalmaztatott ColorGrip technológia biztosítja. A festék egyenletesen fekszik az ősz hajon, és sokáig megőrzi az így kapott színt. Az árnyalatok már tartalmaznak természetes alapot, ráadásul a festékeket a haj pigmentjéhez igazítják. Ezért az eredmény mindig kiváló. A kémiai formula tápláló komponenseket tartalmaz, amelyek helyreállítják a sérült haj szerkezetét.

Igora Royal (Igora) - prof. festék a németországi Schwarzkopf (Schwarzkopf) gyártótól

Kifejezetten tartós festésre. A speciálisan kifejlesztett formulának köszönhetően a festék nem folyik és egyenletesen alkalmazható a haj teljes hosszában. Annak ellenére, hogy a sorozat a professzionális szinthez tartozik, könnyen megvásárolható otthoni használatra. Az Igora Royal vonal vezető helyet foglal el az árnyalatok számában, és a mixtonok jelenléte lehetővé teszi egyedi színek létrehozását. Nincs fanyar és kellemetlen ammóniaillat. A festéknek enyhe gyümölcsillata van. A termék hajápoló anyagokat és különféle vitaminokat tartalmaz.

Selective Professional - olasz professzionális festék

Ez egy olasz márka professzionális festéke, amely 100 árnyalatban kapható. Kiváló minőségű és ultramodern színeket biztosít. A festék kétségtelen kritériuma a színtartósság. Az állandó festék tökéletesen fedi az ősz hajat. A sorozat gondoskodó komponenseket tartalmaz, amelyek kiegyenlítik a porózus haj szerkezetét.

Farmavita - professzionális festék, Olaszország

Keresett olasz márka a fodrászatban. A gyógynövényeken és növényi kivonatokon alapuló festékek gyengéden színezik a hajat természetes árnyalatokban. Az eredmény gazdag és mély színű. A Farmavita festékek krémes állagúak, a haj teljes hosszában egyenletesen alkalmazzák. A termékben található tápláló olajok csökkentik a kémiai elemek negatív hatásait a haj és a bőr szerkezetére.

Majirel - francia hajfesték Mazirel a Loreal-tól

Ez a Loreal új fejlesztése. A festék szabadalmaztatott formulája az Ionen G mikroklikus polimerből és az Incel molekulából áll, amelyek miatt a festék nem károsítja a haj szerkezetét. A Revel Color (színfejlesztő rendszer) megakadályozza a pigment gyors kimosódását. A festék krémes állaga nagyon könnyen alkalmazható. A Majirel alkalmas azok számára, akik inkább az élénk és telített színeket, vagy éppen ellenkezőleg, visszafogott, közelebb állnak a természetes árnyalatokhoz.

Inoa - francia hajszín Inoa a Loreal-tól

Professzionális festék ammónia nélkül a híres Loreal márkától. Nincs csípős és kellemetlen szaga. A festék alapja monoetanol-amin festék. A gondosan kidolgozott festékképlet lehetővé teszi az ősz haj festését és a szín kiegyenlítését. Nem szárítja a hajat és fenntartja a természetes lipid egyensúlyt. A festék olyan védőkomponenseket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a bőrirritációt és az allergiás reakciókat.

Materia - japán festék

Megtisztelő helyet foglal el a hajfestékek minősítésében. A festékgyártó a japán Lebel vállalat. A termék egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Egyenletes színt és védelmet nyújt a hajnak. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a termék minimális százalékban tartalmaz ammóniát és hidrogén-peroxidot, a festék gyengéd hatású. A magas színpigment-tartalom hozzájárul a mély és tartós színezéshez. A lipidek és a fitoszterolok részt vesznek a haj szerkezetének helyreállításában.

Keune (Kene) - prof. festék szalonokhoz, Hollandia

Holland festékeket gyártó professzionális festékipari vállalat. Ezek az alábbiakra oszlanak: ammónia, ammóniamentes és SPA festéktermékek. A Keune palettán 107 árnyalat található (5 - mixtons és 80 - primer színek). A végeredmény mindig megegyezik a hajfestékek színpalettájával. A festék nem feltűnő illatot áraszt, és nem irritálja a fejbőrt. A fő formulában található selyemfehérjék lágyítják a fürtöket és jobban kezelhetővé teszik őket.

Cutrin - professzionális festékek Cutrin az SCC-Reflection sorozatból, Reflection Demi, Reflection Fireworks, Finnország

Népszerű finn festék a fodrászok és a stylistok körében. Hatékonyan megbirkózik az ősz hajjal. A hatóanyagok mélyen behatolnak a hajba, kiváló minőségű színt biztosítva. A festékek összetétele gondoskodó összetevőt tartalmaz - sarkvidéki áfonyaviaszt. A méhviaszjal együtt vonzó fényt kölcsönöz a hajnak. A festék előnye, hogy nem tartalmaz tartósítószert, szilikonokat és ammóniát.

A tűzijáték nem utolsó a hajfestékek minősítésében. A széles színválaszték még merész kísérleteket is lehetővé tesz a megjelenéssel. A gyártók kíméletes programot alkalmaztak festékgyártásuk során. A haj gyönyörű árnyalatot nyer, és ugyanakkor megőrzi egészséges szerkezetét.

CHI - professzionális belső festékek, USA

Az ammóniamentes festéksorozatra vonatkozik. A termékek gyártója a Farouk Systems Group.. A színpalettán természetes, kőris, réz árnyalatokat találhat. Az ionos festék alkalmas az ősz haj festésére. Annak ellenére, hogy a festék nem tartalmaz ammóniát, képes 12 tónusú fürtök megvilágítására. A hajszínezés a hosszú infravörös spektrum hullámának köszönhető, amely felemeli a pigment behatolásának mérlegét.

Videó: hajfestés CHI festékkel

Estel De Luxe - Estelle professzionális festékek, Oroszország

A profi festékek sorába tartozik. A jól ismert orosz cég, a Yunikosmetik LLC részt vett fejlesztésükben. A festék tökéletesen festi a hajat, egyenletes színt és egészséges fényt kölcsönöz. Az egyedi formulának köszönhetően a festék tökéletesen fedi az ősz hajat. A krémes állag egyenletesen terjed a hajon és nem folyik át. A festék csillogó pigmentet tartalmaz. Az ápoló emulzió további védelmet nyújt a fürtök számára. Vitaminokon, gesztenyekivonaton és kitozánon alapszik.

Kydra - professzionális festékek, Franciaország

Ez egy francia kozmetikai gyártó gyengéd hajfestékeinek sora. A termék egyedisége, hogy formulája minimális százalékban tartalmaz ammóniát és más agresszív kémiai elemeket. A kompozíció természetes összetevőkkel gazdagodik, amelyek csökkentik a kémiai komponensek negatív hatásait és láthatatlan védőfóliát hoznak létre. A színpaletta 66 divatos árnyalatból áll, a természetestől az exkluzívig. Tökéletesen fest szürke hajat.

LondaColor - professzionális hajápolási termékek, Németország

Tartós krémes hajszín Londacolor Permanent. Az oxidáló emulzió homogén festékkeveréket hoz létre, és kiváló minőségű eredményt biztosít. A szín csak nyolc hétig mossa le. A festék tökéletesen fest az ősz hajra. A LondaColor természetes viaszt és lipideket tartalmaz, amelyek teljes hajápolást biztosítanak, semlegesítve a kémiai elemek káros hatásait.

Revlon - professzionális festékek Revloniss a Revlonissimo NMT, Young Color Exel, Orofluido sorozatból

Népszerű festék a divatos modern nők körében. A sokszínű paletta harminc gyönyörű árnyalatból áll. A festéket nano-molekuláris technológiák alapján fejlesztették ki. A komplexum E, B3, A, H vitaminokat tartalmaz, amelyek védelmet nyújtanak az agresszív külső tényezők ellen. A festék nagyon gyengéd, ezért nagyon alkalmas érzékeny fejbőrre.

Ollin szín - hajfesték Ollin, Oroszország

Állandó festék minimális ammónia tartalommal. A fő színpaletta 80 divatos árnyalatot jelenít meg, van még egy speciális szőke - 12 tónusú és mixton - 6 tónusú.

Goldwell - professzionális hajszín termék

Az egyre népszerűbb Goldwell festék sok hailr művész bizalmát elnyerte. Képzést igénylő professzionális termék. Háromféle festék van a sorban: ammóniamentes, ellenálló, tonizáló. Németországban készült. Több mint 100 árnyalat lehetővé teszi, hogy megtestesítse bármely ügyfél fantáziáját.

A legjobb hajfesték otthoni használatra

Sok lány inkább otthon fest. Különösen az Ön számára adunk fel egy listát a jó otthoni hajfestékek márkáiról.

Hajfesték Loreal Preference, Loreal Preference, Franciaország

A folyékony krémfesték hosszan tartó hatást nyújt. Teljesen szürke hajat fest. A színpaletta sokféle árnyalattal rendelkezik, 45 divatos és releváns színt tartalmaz. Annak érdekében, hogy a festés után helyreállítsa a sérült hajszerkezetet, a gyártó speciális, természetes összetevőkön alapuló balzsamot adott hozzá.

Garnier Color naturals, Garnier Color Naturals, Franciaország

A kiváló minőségű krémfesték három értékes összetevőt tartalmaz: avokádóolajat, shea vajat és olívaolajat. A krémes állag könnyen használható. A festék a festési folyamat során nem folyik. Nincs éles, kellemetlen ammóniaillat. A speciálisan kifejlesztett formulának köszönhetően a festék képes hatékonyan festeni az ősz haját.

Anthocyanin Second Edition, Anthocyanin - Új vibráló színű festék laminálási hatással, Korea

Az antocianin egy koreai gyártó kiváló minőségű festéke. A termék alapja a növényi kivonatok vegyületei. Hozzájárulnak a gazdag és élénk színek eléréséhez. A színpaletta nemcsak kreatív árnyalatokat tartalmaz, hanem természetes sötét színeket is. Nem feltűnő virágillatú.

Faberlic Krasa - Az orosz-francia Faberlic vállalat Faberlic krémfestéke

Tartós krémfesték, amely segít megújítani a képet anélkül, hogy károsítaná a hajat. A kapott árnyalatok megfelelnek a palettának. Nagyon sokáig tart, nem fakul és nem mossa le. A festékek aktív összetevői az amlaolaj és az arginin. Ezen összetevők miatt a fürtök felülmúlhatatlan puhaságot nyernek. A festékek összetételében nincs káros PDD kémiai komponens, amely gyakran az allergiás reakciók oka.

Casting Creme Gloss - hajfesték Casting, L 'Oreal, Franciaország

Hajfesték egyedi formulával ammónia nélkül. Gyengéd összetételének köszönhetően nem okoz irritációt, a festés során nem csíp és egyenletes színt biztosít. A színpaletta 28 árnyalatban jelenik meg. Itt választhat a természetes és az extrém színek között. A festéknek nincs kellemetlen, szúrós szaga. A kellemes textúra biztosítja a haj könnyű felvitelét. A haj szerkezetének helyreállításához a gyártó kifejlesztett egy speciális méhpempő alapú balzsamot..

Avon Advance Techniques, krém-hajszín Avon "Salon care", USA

Hajfesték krém, amely szalonhatás elérését teszi lehetővé otthoni környezetben. A fő paletta a szőke, csokoládé és fekete népszerű árnyalatait tartalmazza. Az Advance Techniques 3 lépéses hajszínrendszerrel rendelkezik. Ez magában foglalja: védelmet, hatékony színezést, beleértve az ősz hajat is, magas színvonalú ápolást.

Palette, Palet - otthoni festék, gyártó Schwarzkopf, Németország

A Palette az otthoni festékek népszerű márkája. A gazdag színpaletta 32 divatos árnyalatból áll. A festékek a tartóssági szinttől függően három fő típusra oszthatók: könnyű festés, félig tartós festés és tartós festés. Az innovatív "színvédő" komplexumnak köszönhetően a festék két hét után sem fakul.

Syoss, Cies - hajfesték a Schwarzkopf gyártótól, Németország

A német Schwarzkopf & Henkel gyártó festéke ideális otthoni használatra. Különféle természetes összetevőket tartalmaz, amelyek kedvezően befolyásolják a haj állapotát, ezek közé tartoznak: aloe vera, B-vitaminok, búzafehérjék. A színpaletta húsz alapszínből áll.

Rowan, gyártó Acme Color, Ukrajna

Tartós krémszín hegyi kőris kivonattal. Kiváló minőségű színezést és gyengéd ápolást biztosít bármilyen típusú haj számára. Előállításánál természetes összetevőket és kiváló minőségű színezékeket használnak. A paletta harminc különböző árnyalatban jelenik meg.

Előnyök: megfizethető ár, stabil. Hátrányok: folyékony állagú, szárítja a hajat, kellemetlen szag.

Készítse el saját festékminősítését

Töltse ki a közvélemény-kutatást, szavazzon kedvenc márkájára, és értékelje a hajfestéket. Hálásak leszünk az ezen vagy a festék használatával kapcsolatos tapasztalatokkal kapcsolatos észrevételekért is..

Nagyon szeretem az AQUARELY olasz festéket. A színek nagyon gazdagok, a festék nem folyik, jól tartja a színt, nem fakul. A haj kiváló állapotban van. Próbáltam pénzt megtakarítani, de azonnal éreztem - nem ezt! Így visszatértem a minőségre.

Anyámat ollin színnel festem 9/00 mélyszőke árnyalatban, 6% oxigénnel.
Tehát, ha a megfelelő tónust választja, nagyon ősz haj esetén 00-nak kell lennie a végén, akkor minden szuper!
Kitartó, sokáig nem mossa ki, jól festi a whiskyt, az ára nagyon kellemes.

Szerintem a legjobb hajfesték az AlfaParf Milano. Ezt hivatásos színésznek hívom. Miért ne lenne észrevétele

A Goldwell messze a legjobb festék, amit valaha készítettem. A szürke haj miatti rendszeres festéstől számított 5 éven belül a haj szinte derékig nőtt. Ugyanakkor a haj minősége nagyon jó. A haj puha és fényes

Mesterként azt mondom, Goldwell! Nagyon szeretem a festéket, festem magam és VIP ügyfeleket festek, mindenki boldog!

2 éves tapasztalat a Lebel Materia használatában. Miért tartott ki ennyire sokáig - ő maga nem akarta megváltoztatni a mestert. Eleinte a festék jó benyomást tett, és marketingkampányuk különösen jól szervezett volt. De 2-3 alkalom után rájöttem, hogy a haj sok kívánnivalót hagy maga után. Úgy döntöttem, hogy egy ideig maradok rajta, és megvárom az ígért hatást. Nem történt csoda. Ha nem használ rengeteg nagyon drága ápolószert festékkel, akkor a hajad csak kócos lesz. Soha nem volt még ilyen tapasztalatom, még költségvetési festékekkel sem. Lebel csak nagyon jó gondozással rendelkezik, és akkor nagyon sok eszközt kellett kipróbálnom, hogy eljussak valamihez. Tudom ajánlani a Proedit szérumot (komplexben történő használatra). Szalonos eljárásként nagyon drága.
Togi:
- maga a festék egyáltalán nem ad fényt (csak szalon módban vagy speciális formázó termékekkel lehetséges, de egy ilyen arzenállal hasonló hatás érhető el bármilyen festékkel)
- dehidratálja a hajat
- hajszerkezet további szerek nélkül - kóc
- mossa le gyorsan. 2-3 hang 3 hét alatt (az enyém minden második nap)
-Gyakran nem javaslom a hossz festését. A haj nincs helyreállítva
- nem gyógyul, ahogy állítják. Még a könnyű termékek sem adnak túl jó eredményt.
- drága (az ártartomány kezdete: gyökerek és 100 USD között - hossza -200 USD)

- széles paletta és gyönyörű szín, amelyet hozzáértő mester biztosít
- egységes festés
-jól megbirkózik az ősz hajjal
-nincs szaga
-nem égeti meg a fejbőrt (de ha még 5 percig is túlexponálja, kellemetlen érzés jelenik meg)

Alapvetően nem értek egyet. Több mint 5 éve festek lebel-lel, nagyon elégedett vagyok. A haj mindig fényes! Sőt, nem szükséges minden alkalommal a teljes hosszat festeni, mert a szín sokáig nem mossa ki. Az ügyfelek elégedettek a festékkel, a haj minőségével, valamint a növekedés során nincs egyértelmű gyökérhatár. Samponok, balzsamok, maszkok a legmagasabb szinten. Nem értem, hogyan használhatja a Masmarket termékeit. Hajkezelések, igazi újraélesztés. Igen, a termékek drágák, de pénzt költhet magának. Valószínűleg mindenki más, kinek. Ha több márkánál dolgozik, akkor nagyon jól érzi.

13 éve festem a hajamat Goldwell termékekkel. Termékeik teljes palettáját használtam - topchic, colorance, elumen, nectaya. Sokáig épp egy olyan festéket kerestem, amely nem árt a hajamnak, miközben véglegesen festeni fogja. Semmiféle loreal, londa, kút nem hasonlítható össze ezzel a márkával. És ezt maguk a fodrászok is felismerik. Az egyetlen dolog, de…. ha valóban elképesztő eredményt akar elérni, akkor el kell mennie a szalonba a mesterhez. Az igazi Goldwell mesterek folyamatosan tanulnak. haladjon át egy csomó szemináriumot és mesterkurzust., ismerjen egy csomó árnyalatot és trükköt, amelyek a haj állapotától, szerkezetétől, színétől, kívánságaitól függenek. Ezért, amikor olyan véleményeket olvastam, mint: „… Festéket vásároltam, bekentem - nincs hatása…”, csak nevetségessé válik, majdnem 50 éves vagyok, de a hajam sokkal jobb és szebb, mint sok fiatal lány haja.....

Angela, köszönöm a megjegyzést. Hozzáadta ajánlott hajfestékét a 2019-es legjobb hajfestékek értékeléséhez.
Tegyük meg a legőszintébb minősítést! Szavazunk a cikkben bemutatott kedvenc termékeinkre, és új termékeket vagy bevált színező termékeket ajánlunk. Visszajelzése nagyon értékes számunkra!

8 új termék és ötlet a divatos fehér manikűr 2020-hoz

Az ártatlan és tiszta színű fehér manikűr és köröm kifinomult és kifinomult. A szezonális újdonságok örömet okoznak.

Globális bukás: A Zara és a Bershka ágak világszerte bezárnak

Több száz híres márkaüzlet: Zara, Bershka, Massimo - ezek a cégek a végtelenségig elhagyják a piacot. Minden arról szól.

A hét legjobb receptjei Tina Kandelakitól

Tina Kandelaki sikeres televíziós műsorvezető és étteremtulajdonos. Mint a legtöbb nő, sőt grúzok, Tina is.

Anna Sedokova új klipet szentelt a karanténból való felszabadulásnak

Az énekesnő a "Warmer" című dalhoz készített új videóját úgy időzítette, hogy megszüntette a beléptető ellenőrzést Moszkvában. A színházak továbbra is zárva vannak és.

Vélemények az állandó hajfestékről - kuul színrendszerről

A kedvenc festékem. Annak ellenére, hogy ammónia nélkül van, elég sokáig bírja (egy szőkén - 2 hónap). De csak olyan színre alkalmas, amely világosabb, mint a festék színe. Barna koromban lehetetlen volt kékre festeni.

Szeretem Neon Greenet. Kb. 2 évig festem őket. A szín telített, UV fényben izzik. Kellemes árnyékban kimosva. 2 havonta egyszer frissítem a színt. Festés után a víz még egy hónapig zöld, amikor hajat mos. Ha a festés során a bőrre kerül, akkor nehéz lemosni. Nemrég keveredtem egy zöld árnyalattal (sötétzöld), és füvesebb árnyalatot kapok, a fotón ezeknek az árnyalatoknak a keveréke. Most rendeltem egy Neon Blue árnyalatot, nézzük meg, hogyan viselkedik. Magenta nővér esetében pedig festés után hozzáadok egy áttekintést fényképekkel.

Tetszik a festék. A haj puha és fényes. Az utasítások szerint az oxidálószerre nincs szükség. De amikor először festettünk, ezt nem tudtuk)) és 1,8% -os oxidálószert vettünk fel, itt a fotó eredménye. Elégedettek voltunk. Másodszorra.

 • összes válasz (2) ⌄
 • elrejteni ⌄

Victoria, hú! A szín szuper! ♡♡♡ Nullaig mosva?

Natalia, szinte igen.

Lila és piros festéket vettem, és minden rendben volt. Körülbelül egy hónapig tartott a festék. Nagyon kényelmes és könnyen használható. De Magenta árnyéka nagyon kiábrándító volt. Teljesen más volt az állaga, és csak egy napig színezett haj volt.

Narancsot vettem, a színe gyönyörű, de 1 darab nem elég a jó sűrűséghez. Gyorsan megmosakodtam, megpuhítottam a hajam.

zöld festéket vett, a tűz színét! rosszul megvilágított vöröses hajra alkalmazva a szín mélyebb és sötétebb lesz. De nagyon gyorsan lemosódik, két hét után meg kell újítani a színt (a hajam világosabb végei különösen gyorsan lemosódtak). Nincs kumulatív hatás, az alábbi megjegyzéshez vezettek, és ebben az értelemben csalódtam. Általánosságban elmondható, hogy a jó festék nem rontja el a hajat, a csövek átlagos hosszúságra többször is elegendőek.

Imádom ezt a festéket. Kényelmes, gazdag, jó illatú és sokáig kitart.
Zöldre és szürkére egyaránt festették (ötször).
Ha gyönyörűen meg akarja festeni a haját, anélkül, hogy felesleges károkat tenne rá, akkor erre a festékre van szüksége.

A festék jó, kellemes illatú, a zöld árnyalata (Verde) nagyon szépen mutat a hajon. Az egyetlen dolog, ha oxidálószerrel hígítjuk (az utasításokban leírtak szerint), a pigmentet semlegesítettük (talán a hozzáértő megmondja, miért), ha nem oxidálószerrel hígítjuk, akkor tökéletesen kiderül. Elégedett) ajánlom)

Lilát vett. Fehérített hajon a szín növekszik, nagyon fényes, gyönyörű! De egy hátránya, hogy mindent és mindenütt elszínez. Festettem és kesztyűvel lemostam a festéket. De még akkor is, ha a haj már száraz, érdemes végighúzni a kezét a hajon, és az egész kéz filetté válik. Valahogy letöröltem, és úgy döntöttem, hogy alaposan mossam meg a hajam samponnal, hogy csökkentse a szín fényességét, és ugyanakkor ne fesse el annyira a környéket. Kétszer megmostam a hajam, alaposan leöblítettem, majd készítettem még egy maszkot. A kezek lilaak, lehetetlen megmosni, a körmök alatt ez a szín és a kutikula is lila. Hogyan lehet ezzel dolgozni, nem tudom. Remélem, hogy ez a hatás idővel elmúlik. De a színe egyszerűen elképesztő és a fogyasztása nagyon gazdaságos. A festék hihetetlenül pigmentált, három-négyszer balzsammal hígítható, és a színe ugyanaz marad telített.

 • összes válasz (2) ⌄
 • elrejteni ⌄

Anastasia, Hello, szeretném megkérdezni, hogy hívják angolul a lila festéket

Állandó krémfesték "Ollin color" - vélemények

 • 1. sz. Felülvizsgálat
 • 2. sz. Felülvizsgálat
 • 3. sz. Felülvizsgálat
 • 4. felülvizsgálat
 • 5. sz. Felülvizsgálat
 • 6. sz. Felülvizsgálat
 • 7. sz. Felülvizsgálat
 • 8. sz. Felülvizsgálat

Laminálás Ollin színtelen festékkel +++ hajfotó

Értékelés: 5 (5-ből)

Amint azt minden barna lány ismeri, akik 4-6. Szinten festenek, az idő múlásával, amikor a hosszúságot fested, kiderül, hogy már nem egy sötét közepes gesztenye árnyalatú, mint a palettán, de a feketeség felhalmozódik a hossza mentén. És ha napsütésben vagy napfényben gesztenye árnyalatú pillantásokat láthat, akkor a fotó tiszta fekete színűnek bizonyul..

Csak egy kiút van ebből a helyzetből: a feketeség felhalmozódásának megakadályozása érdekében vagy ritkábban kell festenie a haj hosszát, vagy egyáltalán nem kell festenie, hanem csak a gyökereket kell színeznie. DE, mint tudják, a festék elkezd kimosódni a hajból, és a haj nem lesz annyira sűrű, és ismét szeretném festeni a hosszúságot, hogy érezzem azt a régi simaságot, sűrűséget és ragyogást a hajon. A szalon laminálása meglehetősen drága, különösen hosszú haj esetén. A laminálás otthoni készletei is pénzbe kerülnek, és még mindig meg kell szokni őket, de itt mindig olyan lányok tanácsára bukkantam, akik otthon úgynevezett laminálást végeznek színtelen festékkel, ami szinte hiába jelenik meg.

Olyan költségvetési hajfestéket választottam, amelyet korábban az Ollin professzionális cég számomra nem ismert, de amely halkan kezdi meghódítani a boltok polcait. A teljes festék + oxidálószer vásárlása 150 rubelbe került.

Tehát mi szükséges az eljáráshoz:

 • Festék, ez egy színtelen korrektor 0,00
 • Oxidálószer 1,5%
 • 2 ampulla HEC az Esteltől (ez opcionális, de ajánlom néhány ampulla, esetleg a kedvenc márkád hozzáadását, amely hozzáadható a festékhez)

Otthon festettem egyedül, mintegy 1,5 cm-rel hátrébb lépve a gyökerektől. Nem kell meghátrálnod, de hamarosan színezem a gyökereket, miért érintsem meg újra őket. A keveréket felvittük, be lehet csomagolni egy zsemlyébe, de a fodrászom ezt nem javasolja, azt mondja, hogy oxigént kell ellátni, ezért lazákkal megyek. Hagyja hatni 30 percig.

A festék szaga éles, mondjuk talán megszokásomból leheltem ezt a keveréket, de számomra nagyon erősnek tűnt, bár a festék alacsony ammónia tartalmúnak tartja magát. Az állaga sűrű, de az ampullák hozzáadása után vizes lesz.

A festéket jól lemossák, a haj szuper sima lesz, az ujjak alatt folyik. A haj szárazságára vagy érdességére nincs utalás. A szokásos módon tápláló samponnal mostam, ráadásul a festett folyamat leállításához szükségem van egy balzsamra a színes hajra. Kaptam egy kis szérumot wellatonból egy csomag anyám festékéből.

Már nedves hajon észrevettem, hogy a haj hosszában kissé világosabb. Nos, szerintem a legjobb, szó szerint félhang. És így az árnyék egyáltalán nem változott. Száradás után a haj kétszer nagyobbnak tűnik, észrevehető, ha lófarokba gyűjtjük. Jelentősen sűrűbbek, őrülten ragyognak és hihetetlenül simaak. Észrevehető, hogy minden haj okuton, egy láthatatlan filmmel, amely megvédi őket.

Nem egyengetem a hajam, nem szárítom hajszárítóval, nem folyamodtam semmilyen eljáráshoz. Szárítsa meg a szokásos módon és fésülje át

Mindenképpen csak akkor ajánlom ezt az eljárást, ha a haj jobban sérült, mégis azt tanácsolom, hogy válasszon olyan festéket, amely kímélő és alacsony ammóniamennyiséggel rendelkezik.!

Kettős érzés. 4,1 hamu barna nagyon alacsony áron +++ hajfotók

Értékelés: 4 (5-ből)

Olin-t is le kell festenem. A krémet követve hihetetlenül alacsony áron vettem meg a festéküket. Egy cső festék - 100 rubel. Oxigén - 40 rubel = 140r + ampulla hack 40r = 180r.

Kaaral bako kb. 350r-kor jön ki hozzám.

Amikor az eladónő átadta a cég palettáját, rendkívül meglepődtem. Ugyanis a paletta meglehetősen sovány volt. Kevés volt a sötét árnyalat, unalmasak voltak, úgymond nem érdekesek. Egyszóval nem nagyon akasztottak be. Így egyébként, amikor Olin után felvettem az Estelle Deluxe palettát, csodálkoztam. Csak soha nem láttam a palettáról))) Az árnyalatok ilyen sokféle változata! A szemem vadul futott, és még arra is gondoltam, hogy Estelle-re cseréljem)))

A festékdobozban nagyon részletes utasítás volt. Hozzáadok egy fényképet. Figyeljen erre))

A festék keverésekor valóban csomók voltak, de 3-4 perc múlva többé-kevésbé egyenletes állagot értem el. Nem éreztem az ammónia erős szagát, de amikor felhordtam a festéket, és 10 perc múlva nagyon undorító jegyzeteket fogtam... A festéket nagyon nehéz volt lemosni. Először körülbelül 7 percig öntöttem vizet a fejemre, és nem akart átlátszó lenni, sampon után a víz enyhén barnás árnyalatú volt...

Lemosáskor a haj kellemesen folyt a víz alatt, nem volt különösebb merevség. A haj természetesen szárad.

- a sampon után festékillat maradt a hajon.

-a haj nem lett szárazabb, éppen ellenkezőleg, a haj kissé puhává vált.

-nem vett észre nagyon erős fényt, mint a kaaral után.

-ezért nem volt nagy simaság.

A szín a második hajmosás után hagyott rám… Kétlem a rugalmasságát.

Előtte a Kaaral bako 4.0 természetes barnát festettem. Nem számítottam sok színváltásra. De annál kevésbé lett egy színnel sötétebb a szín. A vaku hidegebb és fekete.

Következtetéseket levonva azt mondhatom, hogy a festék jó, de nem használom a szín megváltoztatására vagy fenntartására. De szívesen kipróbálom a korrektoraikkal történő laminálást, ilyen áron ez egy dolog, ha úgy gondolja, hogy a hajra gyakorolt ​​hatás jobban kielégített.

Laminálás 155 rubelért: színtelen festék 0 0 + oxidálószer 1,5%

Értékelés: 2 (5-ből)

A hajam: Nagyon porózus. Csak szörnyű. Amint a festék elkezdi lemosni a hajat, a végek leszívott mosogatórongyokká válnak. Iszonyatosan nyomulnak, és nincs prof. az álarcokat nem lehet visszafogni.

6-7 szinten festek. És mielőtt a 4. szint lett volna, szuperfeketének tűnt a hajamon, nagyon nem tetszett. Nagyon sok erőfeszítést megtettem, hogy világosbarna hajszínnel álljak elő, és most irreálisan félek a sötétedéstől. De valószínűleg minden barnás tudja, hogy havonta barna tónusú hajfestéssel fokozatosan sötétedünk, és aki sötétbarnára fest, egy év múlva a kijáratnál szinte fekete lesz.

Most szeretem a hajszínemet, nem akarok változtatni rajta. De szeretném visszahozni a lédússágot, mélységet, fényességet a színbe. Ezért úgy döntöttem, hogy nulla festékkel festem őket. Színtelen, és inkább hasonlít a laminálásra, mint a festésre. Állítólag eltömíti a pórusokat a hajban, és azok újra életessé és sűrűvé válnak..

Egy festék + oxidálószer készlet 155 rubelbe került, ami nagyon-nagyon költséges)

Szemenként kevertem 0 0 festéket és 1,5% korrektort, egyenként 60 ml-t. Nem zavartam túl sokat. Van 10 ml olaj is a Periche festékhez, ez helyreállítja és védi. Általában azok, akik követik a hajat, szabályként előírják, hogy valamilyen védő komplexet adnak a festékhez. Nem drága (30-40 rubel 1 alkalommal), de sok előnye van.

De sokáig tartott a tömeg keverése. Semmiképpen sem lett homogén, csomókkal volt. Tanácsom: hagyjuk állni 1-2 percig, majd keverjük újra. Csak így kaptam homogén keveréket..

Ecsettel kentem fel, nem értem a gyökereket. Nagyon jól kenet, mert folyékony. A vállam alatt több volt, mint a hajam, minden haj ebben a folyadékban lebegett. Dudort készítünk, én személyesen felteszek egy kalapot - utálom, amikor kémiai vegyületek csöpögnek a hajamból))) 40 percig tartottam.

Lemosunk, színes vizet látunk. A laminátum kissé lemosta a festéket. Ez egy nagy plusz számomra! De ezt a tényt szem előtt tartod.

A haj DO. Megölt, lemosott tippek:

Viszonylag normális hosszúság:

Aztán észreveszem, hogy a haj valamilyen ragacsos chachában van, mintha cipőfényben lenne...... semmilyen festékkel nem volt ilyen.... Samponnal mosom, ahogy a gyártó tanácsolja. A ragadósság megszűnt. Conde.

Egyszerre sok nem mosást végzek a végein, elvégre ez egy kémiai eljárás. Természetesen megszáradok.

A tükörből nézem az eredményt. Trobán van))) Ragyogjon, mint egy közönséges jó maszk. A haj durva, általában az. A tippek - a legjobban aggasztottak - szúrósak, nem mondom, hogy nagyon sűrűek (bár a pórusok kissé el vannak dugulva, tény)

Nem szökőkút. De egyértelműen jobb:

Többet fogok tenni? NEM!

Röviden: nem vagyok boldog. Soha nem éreztem ezt a varázslatos érzést, amikor minden hajat védőfóliába csomagoltak. Semmi nem volt körülöttem. Zokogás ((((

Az otthon ülés veszélyes. Különösen a hajra. Szeretném valahogy felfrissíteni, megváltoztatni, javítani az egészségüket. Arra gondolok, hogy visszamegyek a hennához...... majdnem elmentem és vettem egy piros táskát...... de amint elképzeltem, hogy nem tetszik, leköpök, és szenvedélyállapotban mindent feketére festek, majd megint népi módszereket keresek a fekete lemosására …….fuf ……. a végén veszek egy bevált estelle színt, és vele megyek a pokol mind a 7 körében.............

Ó, bárhogy is tévedjek. Egy rakás! És kezet a hajról))))))

PS: egyelőre színtelen hennával ülök a fejemen...... ez a kisebbik rossz)

Megnézem a tippeket, és arra gondolok: tényleg le kell vágnom? ((((((Szomorúság.

3 fejmosás volt. Mit csinált a laminálás és mit nem.

1. Hogyan mostam fekete hajat. Sok fotó. Őrült narancs színpad

Apáról cigány lett... (fotó a csomagolásról, keverékről, eredményről)

Értékelés: 3 (5-ből)

Apám haja körülbelül félig ősz. Sokáig próbáltam csábítani festésre, mert 4 évvel ezelőtt úgy festettem, hogy ősz haját elrejtse, úgy tűnik, garnierrel, és az eredmény rá illett.

Ezúttal azonban úgy döntöttem, hogy veszek egy profi festéket. Először is, a mennyiség nagyobb, másodszor pedig olcsóbb, mint a tömegből származó sok festék, ami azt jelenti, hogy gazdaságos.

Szerettem volna elvinni az Estelle-t vagy a Kapust, de az elsőket csak 3 üzletben mutatjuk be városunkban, és a szükséges árnyék kapusza nem volt. Elvette Ollint. Azonban még mindig rosszul számolt egy érintéssel....

Apának természetesen meglehetősen sötét haja van 3-4 szinten. Nem emlékszem pontosan, mert emlékezetemben felnőttként ősz hajú volt.

Az árnyéktérképet ellenőrizve 3,0 + 6% oxigént választottam (az ősz haj pontos festésére). Ennek eredményeként apa fekete hajú lett.

Bevallom, igen, 5.0-at kellett választanom, amit az elején felajánlottak nekem. de csak tanulok, és egyedül tanulok, emiatt hibázok a színezésben.

A következő előnyöket jegyzem meg:

A festék egyáltalán nem érez ammónia- vagy bármi más elviselhetetlen szagot. Még apa megjegyezte, hogy jó illata van)

 • gyorsan hajra vette
 • nagyon nehéz lemosni a bőrt. fél órás dörzsölés fogkrémmel, az alkoholos törlőkendők nehezen adtak kielégítő eredményt. Az alábbi fotón festékkel foltos kezemet hozom, amikor segítettem apámnak, hogy lemossa a festéket a hajáról..

Elvileg a festék megérdemel egy szilárd hármat, mert ha a megfelelő árnyalatot választja, és krémet ken a bőrre, amelyet nem szabad színezni, akkor minden jó lesz.

A hajápolási termékekkel kapcsolatos egyéb véleményeim:

Nedvesítse meg a töredezett végeket?)

Indiai henna, ami fekete hajat csinált O_o.

Érthetetlen szérum a végére.

Frizzás elleni spray.

…. «> A festék, amely apámat fekete hajúvá tette.

Jól…. nemcsak a hajról:

Szép tusfürdő)

És egy tipp a teához ^^

A barátság nem sikerült... Vagy miért nem veszem el másodszor ezt a festéket

Értékelés: 3 (5-ből)

Üdvözlet mindenkinek, kedves Irecommend olvasók!)))

Az elmúlt 1,5 évben festettem a hajamat Estel Essex, de úgy döntöttem, hogy kipróbálok valami újat... És ez az új festék az OLLIN-től származik (imádom a Megapolis sorozat éjszakai krémjét. Április végéhez közelebb vagy májusban lesz róla egy áttekintés). ráadásul a fodrászom annyira megdicsérte. Meggyőzve arról, hogy az OLLIN jobb lesz, mint Estel, és a szeretett Irecommendről írt vélemények bizalmat adtak a legjobb eredményben.

Konkrétan a festékről:

Cső festék (60 ml). Ára 120 rubel.

Oxigén (3%; 90 ml). Ára 40 rubel.

Az oxigénnel ellátott festéket 1: 1,5 arányban hígítjuk, vagyis 60 ml festékhez 90 ml oxigénre van szükség.

1 doboz festék és 1 oxigéntartalom bőven elég volt nekem.

Ezenkívül vettem egy ampullát HEC-t Estelle-től és kesztyűt, plusz még 50 rubelt.

Összesen minden kijött 210 rubelre, kijött az Estel essex is.

Az illata elvileg nem túl éles, kellemes, természetesen nem hívhatja, de tűrhető. Végül is a festék ammóniát tartalmaz. A festék lemosása után a szag továbbra is megmarad a hajon..

Következetesség: itt kezdődik a legérdekesebb, bár hazudok, nem a legnagyobb. A legtöbb lesz az eredmény. Tehát rendkívül nehéz volt a festéket kinyomni a csőből, vonakodva hagyta el ezt a hírhedt csövet. Készen álltam az orosz nemzeti nyelvre váltani (nos, tudod, mire gondolok). Oké, felülkerekedtem a csövön, nyugodtan öntöttem oxigént és csapkodtam. A festéket nagyon-nagyon nehezen keverték össze, bármennyire is próbáltam egyenletes állagot elérni, még mindig voltak csomók (láttál búzadarát csomókkal, tehát ez majdnem ugyanaz). A türelmem fogyott, és úgy döntöttem, hogy elkezdem ezt a csodát alkalmazni a hajamban (nem készítettem fotót a konzisztenciáról, mivel erre nem volt idő, hidd el).

A bőrre került festéket letörölték, de nem teljesen. Még többször át kellett mennem a szappanon.

20 perc várakozás után elmentem lemosni. Bár az utasítások körülbelül 30 percet mondanak, a festéssel kapcsolatos élettapasztalatom nem okozott csalódást.

A festéket nagyon könnyen lemosták, a víz sokáig telített lila színben folyt, majd teljesen átlátszóvá vált. Ezután sampon + balzsam = szokásos séma, majd OLLIN krém, amely tökéletesen megpuhította a hajat, és eltávolított egy kis szárazságot és fodrozódást..

A hajamra tekintve és megérintve nehéz volt észrevenni, hogy a festék nagyon jól szárította meg. Ugyanaz Estelle még soha nem tette ezt a hajamra. Oké, legalább a tippek nem oszlottak meg. A haj kinézete finoman szólva sem reprezentatív. A haj hidratálására, táplálására és helyreállítására.

A szín természetes fénnyel gazdag fekete színűnek, mesterséges és vakuval kék színű volt.

Ez a szárazság nem annyira látszik a fotón, de látom, és ami a legfontosabb, tapintással érzem.

Ami a tartósságot illeti, a következő festésnél leiratkozom, de más festékkel. Előretekintve úgy tűnik számomra, hogy a festék 1,5 hónapig fog tartani.

Tehát összefoglalva ezt a hosszú firkálást, biztosan kijelenthetem, hogy nem tetszett a festék (a szín természetesen fontos szerepet játszik, de az állapot sem kevésbé fontos). Nem fogom ajánlani a festéket. Bár annyira biztos voltam benne, hogy tetszeni fog......

A profik közül csak a haj színe és telítettsége, valamint a mínuszok, a haj állaga és szárazsága. Erre 2 csillagot lövök.

Sajnos nem tudtam lefényképezni a hajat festés után, amikor az természetesen megszáradt, hogy megmutassam az összes borzalmat (a fényképezőgépet a megfelelő időben tölti le. Barátom akkumulátorral dolgozik). Ezért leveszem a kiegyenesített haj fényképét..

Köszönöm a figyelmét!))))) És folytatom a számomra tökéletes festék keresését))

Gyönyörű, ápolt és egészséges haj az Ön számára!))

Kiváló minőségű festék, most az egyik kedvenc hajfestéked! Kísérleteim festékkel! + sok fotó hajról előtte és utána, árnyalatok - 6/7, 5/7, 6/4, 7/6

Értékelés: 5 (5-ből)

Helló! Hosszú ideje festem a hajamat, natív színem világosbarna, mert nem igazán szeretem, ráadásul már ősz hajam is van (kb. 3%), akkor általában sötét-szőke barnára, gesztenyére festem a hajamat réz vagy arany fényű árnyalatok.

Miután felfedeztem az ősz hajat, elkezdtem kiválasztani egy festéket, hogy az 100% -osan festené az ősz hajat. Pár hónapja festették a loreal kiválóságát, ez a festék jó, de sajnos egyáltalán nem fest szürke hajat.

Barátom fodrász, miután megismerte a "problémámat", ajánlott nekem Ollin professzionális festéket.

Az Ollin tartós hajszínkrém (Olaszország - Oroszország gyártmánya), nem rég jelent meg (legalábbis városunkban).

Eljöttem a szalonjába, és a 6/7-es színt választottam sötét szőke barna és 6% oxigénnel. Megparancsolta nekem Ollint két csomag, mindez 195 rubelbe került (egy barátom otthon festett).

Az Ollin festék gondozó komplexummal rendelkezik: d-panthenol, búzaproteinek, napraforgómag-kivonat. Az ammónia minimális mennyisége. A legjobb minőségű aktív pigment formula.

Most minden részletes.

Konzisztencia - amikor a festék hígult, lila színű volt. Hosszú idő után a haján barna árnyalatot nyert. Az allergia nem okozott, a fejbőr nem égett, nem terjedt el.

Szag - enyhén ammóniás.

Hatás - festés után: a haj fényes, puha, selymes, nem száraz, egyszóval csak szép. És ami a legfontosabb: 100% szürke fedés.

egy hónap után természetesen világosabb lett az árnyalat, mint bármely más festék után. De általában tetszett a festék, nem rontottam el a hajam, ősz hajra festettem.

Áttekintés a HEC ampullákhoz Ollin festékkel

1-5. Fénykép Ollin festék

6. és 7. fotó haj festés előtt.

fotó 8-10 haj festés után.

11. fotó haj 1,5 hónap után.

Frissítem a véleményemet (2013. szeptember). Nagyon szeretem a festéket, folyamatosan vásárolom. Ezúttal a festés volt árnyalat 5/7.

12. és 13. fotó (egy idő után) hajfestés 5/7 árnyalattal - "világosbarna"

Véleményem frissítése (2014. augusztus), Olin festése nem okoz csalódást, bár az összes általam kipróbált festék közül ez a számomra a "legjobb", ezúttal a színezés árnyalat 6/4

14. fotó hajfestés 6/4 árnyalattal - "sötét szőke réz"

Véleményfrissítés (2014. okt.) Kísérletezem folyamatosan az árnyalatokkal, vegyes árnyalatok 6/4 és 7/6 "szőke vörös".

a 15. és 16. képen látható volt

Köszönöm mindenkinek, hogy odafigyelt a felülvizsgálatomra.!

Hajszín eltávolító Ollin Professional

Ollin Professional sampon a haj szerkezetének helyreállításához

Sampon színes hajra Ollin Sampon barna hajszínre

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába Kösz!Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..Üdvözlettel, Wildberries online áruház.Hozzáadva a várólistához

Hogyan kezeltem a hosszú távú hajhullást. Tapasztalatom

Jó napot mindenkinek!
Az eljárások után bizonyos samponokat és balzsamokat kell használni, hogy az egyengető hatás a lehető leghosszabb ideig tartson, vagyis a keratin a lehető legkevesebbet mossa ki.