Legfontosabb / Felépülés

Fotoepilátor Philips Lumea Prestige BRI956. Fájdalommentes és állandó

Felépülés

Szia ismét.

Ma a szépségipar képviselője, a mérnöki csoda, a borotvák, a mechanikus epilátorok és a testszőr eltávolításának egyéb módszerei - a Philips Lumea Prestige BRI956 fotóepilátor 4 ívelt rögzítéssel bikini, hónalj, láb és arc számára került áttekintésre.

A szőrtelenítés folyamata Kleopátra korától ismert, ő volt az első, aki viaszt használt, előtte pedig különféle éles tárgyakat (kagyló, kő) használtak. Az ókori Rómában a hajat szálakkal távolították el, a fonalat minden haj köré tekerték és kihúzták. Az ókori Görögországban néha brutális hajégetési technikákat alkalmaztak. Mindezt a sima bőr elérése érdekében tették, mivel értékelték, és a tisztaság és a szépség mutatója volt..

A Philips lehetővé teszi, hogy eltávolodjon ezektől a brutális módszerektől, és otthoni IPL technológiájú fotoepilátort használjon, amelyet szépségszalonokban használnak.

A Philips a háztartási és digitális készülékek gyártása mellett orvosi felszereléseket gyárt és vezető helyet foglal el ezen a területen. Ez jelzi az ilyen szokatlan eszközt fejlesztő alkalmazottak magas képzettségét, a készülék biztonságát és minőségét..

Specifikációk

Elem típusa: fotó epilátor

Eszköz típusa: Philips Lumea Prestige BRI956

Alkalmazási terület: arc, test

Mellékletek: test, arc, hónalj, bikini terület

A készülék üzemi hőmérséklete: 5-35 fok

250 000 lámpa villog

5 vakumód

Fényáram: 560–1200 nm

Bőrszín érzékelő

Bőrrel érintkező érzékelő

Feszültség: 100–240 V

Teljesítményfelvétel: 70 W

Fényimpulzus: 2,4 - 6,5 J / cm²

Az UV szűrő védi a bőrt a sugaraktól

Tápellátás: hálózati vagy akkumulátor

2 testkezelési mód: csúsztatás és vaku, bélyegző és vaku

Villanások közötti idő: 1–3,5 s. (attól függ, hogy a készüléket hálózati / akkumulátoron használja-e)

A készülék súlya töltő nélkül: 551 gramm.

A készülék súlya a töltővel és a tartozékokkal együtt: 915 gramm.

Komplett készlet: tok, 4 fúvóka, dokumentáció, hálózati adapter

Áruk csomagolása és csomagolása

A készüléket egy hatalmas kartondobozba csomagolják, rózsaszín és lila színben.

A doboz kazah és orosz nyelven tartalmazza az áruk fő műszaki jellemzőit.

Ezenkívül teljes körű információt nyújt a mellékletekről, azok típusairól és az egymás közötti különbségekről. A bőr és a haj színének táblázata, amely alapján könnyen meghatározható, hogy az eszköz használható-e.

Az egyik oldalon található információ az eszköz használatának időbeli szakaszairól.

A dobozon található információk nem teljes körűen vannak feltüntetve, és használatuk előtt feltétlenül olvassa el a termékre vonatkozó utasításokat.

A doboz belső szerkezete úgy van kialakítva, hogy a tárgyak ne érjenek egymáshoz, külön-külön mindegyik a saját cellájában legyen, kiküszöbölve ezzel a szállítás közbeni sérülés kockázatát.

A termék négy fúvókával és 65 W-os tápegységgel rendelkezik.

A luxus kozmetikai táska szükséges dolog, hogy az áruk ne feküdjenek sehol, azt hiszem, a lányok egyet fognak érteni velem. Egy kisméretű ruha a mellékletek portól és szennyeződésektől való törlésére.

Valamint az áruk megfelelőségi tanúsítványa, garanciakártya utasításokkal és egy prospektus, amely ismerteti az alkalmazás elérhetőségét a technológia e csodájával való együttműködéshez.

A fotoepilátor megjelenése és eszköze

A fotoepilátor valami fantasztikus film robbantójához hasonlít. Műanyagból készült, fehér és bronz tónusban, amelyeket fényes arany csík választ el egymástól - harmonikusan néz ki.

A műanyag csúszásgátló bevonattal rendelkezik, amelynek a munkavégzés során van egy határozott plusz, nem csúszik ki a kezéből.

A készülék súlya 550 gramm, ami a beépített akkumulátor jelenlétének köszönhető, növeli a mobilitást, de el kell viselnie a "súlyát". Hosszú távú eljárások esetén a törékeny lányok kényelmetlenek lehetnek.

Az összeszerelt eszköz, mondhatnám, tökéletes: egyenletesen egyenletes résekkel, kiálló részek nélkül és éles sarkokkal az alkatrészek csatlakozóinál.

A központ a felső részen található, amelyen gombok találhatók:

2. engedélyezhető bőrérzékelő szenzor

3. gombok - váltás

4. Ellenőrizze az érzékelő eredményét

5. Akkumulátor indikátor

Elöl a munkaoldal, amelyen egy üveg UV szűrő és egy lyuk van elektronikus érintkezőkkel a fúvókák csatlakoztatásához.

A fogantyúnál lejjebb süllyedve az elülső oldalon van egy nagy gomb, amely könnyű impulzust ad.

Hosszúkás lyukak a tetején és az oldalán lévő arany csík mentén, amelyekből levegő jön ki a készülék hűtésére.

A készülék hátulján található szellőzőnyílásokon keresztül levegő szívódik be.

A szellőzőnyílások felett egy eszköz készenlét jelző látható. A jelzőfény fehéren világít.

Ez az oldal információkat tartalmaz a gyártó országáról, sorozatszámáról és az akkumulátorról is.

Alsó csatlakozó az eszköz áramellátásához.

• testhez: ívelt forma, ablakméret - 4,1 cm²

• arcra: lapos alakú, ablakméret védőszűrővel - 2 cm²

• a hónalj területére: ívelt, ablakmérete - 3 cm²

• a bikini területhez: ívelt, ablakméret védőszűrővel - 3 cm²

Működés elve

Az IPL (intenzív pulzáló fény) technológia egy innovatív szőreltávolítási technológia, amely a fény azon képességén alapul, hogy befolyásolja a melanin haj pigmentjét. Ez így működik: a melanin elnyeli a fényt, és a fényenergia hővé válik, ezáltal felmelegíti a hajhagymákat, és elpusztítja a hajat tápláló érpapillát. Ezután a haj természetesen kidől.

A készülék rendelkezik egy bőrszín-érzékelővel (SmartSkin), amely automatikusan érzékeli, hogy az eszköz alkalmas-e a bőrre. Az érzékelő az eljárás megkezdése előtt és közben is működik.

Az utasítások azt mutatják, hogy ha a bőr tónusa túl sötét, a jelző narancssárgán világít és kikapcsol, sajnos, ezt nem tudjuk egyértelműen megmutatni.

Az érzékelő nem teszi lehetővé a fotoepilátor működését, ha nem illeszkedik szorosan a bőr felületéhez. A készülék helyes helyzetét az eszköz készenléti jelzője jelzi.

Philips Lumea alkalmazás

Annak érdekében, hogy ne emlékezzen a szőrtelenítés dátumára, és kiszámolja, mikor kell elvégezni a következőt, létrehoztak egy alkalmazást, amely letölthető az App Store-ból vagy a Google Play-ből.

Az alkalmazás orosz nyelven készült, és minden intuitív.

Az alkalmazás ütemtervet és működési tippeket tartalmaz.

A használathoz létre kell hoznia egy profilt, és meg kell adnia az adatokat a használat napján. Minden zónához beállíthatja az eljárás saját dátumát.

Óvintézkedések és felhasználási tilalmak

Az eszköz használata tilos:

- az eszköz nem lesz hatásos vörös, szürke és szőke hajon, a melanin elégtelen mennyisége miatt

- nők a szemöldök közötti arcon és mellettük

- férfiak az arcon és a nyakon, valamint a nemi szervek területén

- terhes és szoptató nők, valamint 15 év alatti személyek

- és ha 6 bőrszínnel rendelkezik, a negatív bőrreakciók elkerülése érdekében

- szívritmus-szabályozóval vagy más orvosi eszközzel ellátott területen

- különféle bőrbetegségek és gyógyszerek használata, a részletekért lásd az utasításokat

- ne használja a készüléket kéthetente többször, mert ez hozzájárulhat a bőrbetegségek megjelenéséhez

- ne használja a készüléket barnulás után.

A fotoepilátor használata előtt feltétlenül olvasson el részletesebb információkat az ellenjavallatokról..

A működés előkészítése

Használat előtt feltétlenül olvassa el a használati utasítást.

Először el kell távolítania az összes szőrt a kezelt területen, lehetőleg borotvával, de más módszereket is alkalmazhat, bár ez nem biztos, hogy a fotoepilátor használatával hozza meg a kívánt hatást.

Ha viaszt használ a szőr eltávolítására, győződjön meg arról, hogy az összes viaszt eltávolította az epilálandó területről, és várjon 24 órát a beavatkozás után.

A fotoepilátor használata előtt meg kell vizsgálni a bőr kevésbé érzékeny területét. Ha 24 óra elteltével nincsenek reakciók, elkezdheti használni a készüléket.

Kizsákmányolás

A használat megkezdése előtt ki kell választania a kívánt mellékletet, mivel azokat különböző területekre tervezték. A mellékletek piktogramokkal rendelkeznek a könnyű kiválasztás érdekében. A második lépés a bőr tónusának megfelelő vaku intenzitás kiválasztása. Ez egyszerűen megtörténik, mivel a Philips mérnökei a fotoepilátort SmartSkin érzékelővel szerelték fel.

Ezután az eszközt derékszögben helyezzük el az epilált helyhez képest, és szorosan megnyomjuk. Ezt követően a vakuval kész jelzőfény fehér színnel világít, ami azt jelenti, hogy elindíthatja az eljárást..

Fotoepilátor A Philips Lumea Prestige BRI956 két feldolgozási móddal van felszerelve: dia és vaku, valamint bélyegző és vaku.

A Bélyegző és a vaku úgy működik, mint egy vaku, jobb kis területeken. A vakut egyetlen gombnyomással állítják elő.

A Dia és a Flash alkalmazást nagy területeken használják. Ebben az esetben tartsa lenyomva a fényimpulzus szolgáltató gombját, és simán mozogjon az epilálandó felület mentén. Hálózaton történő működés esetén a villanások gyakorisága körülbelül 2 másodperc, akkumulátorral történő üzemeltetés esetén pedig 3,5.

A fotoepilátorral végzett munka eredményei

Két hónappal később összefoglaljuk a fotoepilátorral végzett munka eredményeit.

A teszthez női lábakat és férfi hónaljokat használunk. Az eljárásokat kéthetente hajtották végre, ahogy az utasítás mondja.

Két kezelés után semmilyen hatást nem tapasztaltunk. Nem voltak bőrreakciók, voltak benőtt szőrszálak, de ez borotva használata után lehetséges. A villanások nagyon erősek, az eljárás során jobb elkerülni a szemét, nehogy nagyon vak legyen. Amikor egy lábon álló lány először használta a készüléket, az érzékelő 4-es intenzitást jelzett, 10 perc használat után forró és fájdalmas lett, az intenzitást 3-ra kellett csökkentenem. Ha egyszerre két lábat csinálsz, akkor legalább 30 percet vesz igénybe, bár lehet, hogy egy kis gyakorlásra van szükség, és gyorsabban kiderül. A hosszú távú folyamat kézfáradtságot okozhat a nőknél a készülék észlelt súlya miatt.

A hónalj területén az érzékelő ajánlotta a maximális intenzitást (5), amelyet használtam. Nem figyeltek meg fájdalomhatásokat, az eljárás kényelmes volt. Körülbelül 3 percet töltöttem az egyik hónalján, a másodikat megborotváltam, hogy világosan megmutathassam a borotválás és a fotoepilátor közötti különbséget.

A harmadik eljárás után - a kopasz foltok területe megnőtt, a haj vékony, de még mindig megmarad, és továbbra is megmutatja magát, bár egyre kevésbé. A benőtt szőrszálak hiányoznak, ami jó hír. A hónalj fényképe azt mutatja, hogy a vakond környékét nem kezelték, mivel az orvoshoz fordulás előtt tilos a fotoepilátort használni..

Borotvával használt második hónalj.

Eredmények 4 kezelés után:

következtetések

Két hónap elteltével a fotoepilátor hatása kétségtelenül jelen van és szabad szemmel is látható, kevés eljárás ellenére is. További használat esetén a hatásnak javulnia kell, és az eljárások gyakorisága csökken..

profik

+időt és költségvetést takarít meg

Mínuszok

- alacsony fájdalomküszöböt szenvedő emberek fájdalmat tapasztalhatnak

A PHILIPS Lumea fotoepilátorok áttekintése

A nők nem kívánt szőrét különböző módon távolítják el: borotvával, viasz, shugaring, lézeres szőrtelenítés, valamint egy ilyen fájdalommentes lehetőség, mint a fotoepiláció. A közelmúltban kezdtek megjelenni a piacon otthoni használatra szánt fotoepilátorok, és egyikük a világhírű PHILIPS cégtől.

Ebben az áttekintésben a fotoepilátor öt meglehetősen modern változatát vesszük figyelembe: vezetékes fotoepilátorok: PHILIPS Lumea Advanced SC1997 / 00, PHILIPS Lumea Advanced SC1995 / 00, Lumea Essential BRI863, valamint akkumulátoros és hálózati tápellátás. PHILIPS Lumea Prestige BRI956 / 00 és PHILIPS Lumea Prestige SC2007 / 00. Néhány azonos paraméter mellett ezeknek a modelleknek az ára jelentősen eltér, és mi segítünk kitalálni a különbségeket.

Philips Lumea egy pillanat alatt

A Philips Lumea otthoni epilátorok IPL technológiát alkalmaznak, amelyet korábban csak szépségközpontokban használtak. A használati szabályokra is figyelemmel a készülék lehetővé teszi a hajhagymák fájdalommentes eltávolítását, és hosszú ideig megakadályozza a haj növekedését. A Philips Lumea egyik terméke sem távolítja el az ősz, vörös vagy szőke hajat. A fényimpulzus intenzitása 5 J / cm².

A fotoepilátorban lévő lámpa nem cserélhető, és erőforrása 200-250 ezer villanás a modern modellekben, az előző generációkban akár 100 ezer villanás. A készüléket egyedi használatra szánják, és még 2 vagy 3 ember sem használja. A gyártó szerint 2 felhasználó esetén a lámpa élettartama sokkal gyorsabban megmunkálásra kerül, és problémákat okoz a higiénia. A használat biztonsága érdekében a készülékbe egy bőrszín érzékelő van beépítve, ha a bőr túl sötét, akkor egyszerűen kikapcsol.

Használati feltételek:

 • A fotoepilátor első használata előtt ajánlott a bőr lemosása, a maradék zsír vagy krém eltávolítása, ha van ilyen, és szárazra törölni. Gép vagy viasz használata előtt borotválja le a haját. Más módszereket a gyártó nem ajánl.
 • Csatlakoztassa a készüléket az elektromos hálózathoz, ha a hálózatról működik, majd a bekapcsológombot.
 • Helyezze a készüléket az ablakkal a bőréhez, és nyomja meg a gombot. Minden helyszínen egy villanásnak kell lennie, jól látható. Megengedett, hogy a bőrfelületek villanásokkal kissé átfedjék egymást, hogy ne legyenek hézagok.
 • Az eljárást először 2 hetente ajánlatos megismételni, majd amikor a haj növekedése 3-4 hetente leáll. Az utasítások szerint a bőr simasága 48 napig örömére szolgál.

A PHILIPS Lumea fotoepilátorok megkülönböztető jellemzői

SpecifikációkLumea Advanced SC1997 / 00Lumea Advanced SC1995 / 00Lumea Prestige BRI956 / 00Lumea Prestige SC2007 / 00Lumea Essential BRI863
Teljesítmény típusaa hálózatróla hálózatrólakkumulátortólakkumulátortóla hálózatról
Hatás terület4 négyzetméter.4 négyzetméter2 négyzetméter, 3 négyzetméter, 4,1 négyzetméter2 cm², 4,1 négyzetméter.3,3 négyzetméter.
FúvókákTeströgzítés

ArcrögzítésTovábbi mellékletek nélkülarc, bikini, hónalj, testTeströgzítés

ArcrögzítésTovábbi mellékletek nélkülSzínekFehér, bézs színnelfehérFehér, bézs színnelFehér ezüsttelFehér, rózsaszínvillanások száma250 000250 000250 000250 000200 000Méretekrendesrendesrendesrendeskis méretű modellÁr rubelben240002500040 0003500015 000

Vizsgáljuk meg közelebbről az egyes modelleket, és különösen azok különbségeit.

Lumea Advanced SC1995 / 00

Ennek az eszköznek a különbsége a sorozat többi modelljétől a megnövelt fényablak a test gyorsabb feldolgozásához. Így egyszerre 4 négyzetcentimétert dolgozhat fel. A lábszárakat körülbelül 15 perc alatt dolgozzák fel, ez időt takarít meg.
Hátránya, hogy nincsenek további rögzítések az arcra. Nehéz lesz ezzel a készülékkel kezelni a bajusz és a gyomorégés területét, és a gyártó nem javasolja. Hálózati áramellátás.

A vásárlók a következőket mondják erről a modellről:

Lumea Advanced SC1997 / 00

Ez az előző modell kissé újabb verziója. Az Advanced SC1995 / 00-tól eltérően, ezt a modellt a felső ajakra, az égőre és az állra is tervezték. A további funkciókat a test ilyen kis területeinek speciális rögzítése biztosítja. Hálózati áramellátás, mint az előző modell.

A vásárlók azt mondják, hogy ez a fotoepilátor teljes értékű helyettesítővé válhat egy szalon látogatásához, de a készülék ára ma meglehetősen magas 24 000 rubel.

Lumea Prestige SC2007 / 00

Ez a modell beépített újratölthető lítium akkumulátorral rendelkezik, és hálózatról működtethető. A töltési idő 100 perc. Szinte az egész testet feldolgozhatja, két fúvóka tartozik hozzá - 4 és 2 négyzetcentiméter. A készülék színe fehér és ezüst. Az ár jelentősen eltér a csak hálózatról működő eszközöktől, és átlagosan 35 000 rubel.

A vásárlók tudomásul veszik a készülék egyszerűségét és az eljárás sebességét ezzel a fotoepilátorral:

Lumea Prestige BRI956 / 00

A modell megkülönböztethető a megnövekedett mellékletkészlettel - 4 darab van belőlük. Ez egy homorú a bikini terület kezelésére, egy domború a hónaljra, egy kis lapos az arcra, és egy nagy ablakú fúvóka 4,1 négyzetcentiméter a test számára. Az előző modellhez hasonlóan működik, mind akkumulátoron, mind pedig elektromos hálózaton. Mint látható, ez a legteljesebb modell a Lumea Prestige sorozat összes modellje közül, ugyanakkor a legdrágább is. Az ár a kiskereskedelmi hálózatban körülbelül 40 000 rubel.

A felhasználói vélemények szerint tetszett nekik a készülék, tetszett nekik az egyszerű használat, a csatolmányokkal kapcsolatos tippek, vezeték nélküli használatának képessége, valamint a bőrtípus azonosítója.

Lumea Essential BRI863

Ez a sorozat legkisebb modellje, nyaraláskor magával viheti. A lámpa erőforrása kissé csökken - 200 ezer versus 250 ezer impulzus a többi vizsgált eszközben. Az Essential BRI863 csak a hálózatról működik. Továbbá a készüléknek nincsenek cserélhető mellékletei, az ablak mérete pedig 3,3 cm, ami némileg késlelteti az eljárást, bár a gyártók a fotoepiláció normál idejéről beszélnek. Örül a készülék árának, a többi modellpalettához képest meglehetősen alacsony, 15 000 rubel.

Az eszköz felhasználói jó véleményeket adnak és megosztják az eredmények fotóit. Itt van az egyik:

PHILIPS Lumea fotoepilációs gépek a szalon opciókhoz képest

A gyártó szerint az otthoni igényekhez igazított fotoepilátorok kompaktabbak lettek, de az ütőteljesítmény sokkal alacsonyabb. Nézzük meg, hogy ez így van-e, és mennyiben különbözik ez a felállás a professzionális felszereléstől.

Például összehasonlíthatjuk az ESTI-110 fotoepiláció legkedvezőbb eszközével, 120 000 rubel áron.

 1. Méretek. Az otthoni modellek sokkal kompaktabbak. A professzionális felszerelések súlya 20 kg, és kerekeken mozog. A PHILIPS Lumea súlya mindössze 600-700 gramm, ami könnyen elfér a kézben.
 2. Hatály. A PHILIPS Lumea kizárólag a felesleges szőr eltávolítására szolgál. A professzionális modelleket a kézművesek használják az öregségi foltok, szeplők, pókerek eltávolítására.
 3. Az IPL impulzus teljesítménye - az ESTI-110 modell esetében -10-50 J négyzetcentiméterenként, a PHILIPS Lumea pedig 5 J / cm². Éppen ezért az otthoni modelleket gyakrabban kell használni a sima lábak hatásának fenntartása érdekében..

Ezek csak a legkézenfekvőbb különbségek, egyértelmű, hogy a szalonkezelések hatékonyabbak és hosszabb ideig megszabadulnak a nem kívánt növényzettől, de az otthoni modellek azért jók, mert bármikor használhatók, és nem fizetnek minden alkalommal az eljárásért. Valamennyi áttekintett modellnek megvannak az előnyei, a Phillips a megfelelő tapasztalatok és a vásárlói vélemények figyelembevételével a megfelelő irányba fejlődik.

Nézze meg a PHILIPS Lumea fotóepilátor videó áttekintését

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Csak eredeti, tanúsított termékeket

Szerviz hivatalos szervizekben, gyártói garancia

A termék raktáron van és megrendelhető

Leírás

A Philips Lumea Advanced fotóepilátor megakadályozza a testszőrzet újratermelését. Rendszeres fényimpulzusok hatására a bőr minden nap sima és selymes marad. A fotoepilátor az Intense Pulse Light (IPL) technológián alapul, amelyet professzionális szépségszalonokban szőrtelenítésre használnak. A Philips úgy adaptálta ezt a technológiát, hogy biztonságos otthoni környezetben is használható legyen. A Philips Lumea System hatékonyan eltávolítja a (természetes) világosbarna, barna és fekete hajat. A készülék alkalmas a nyak alatti testszőr eltávolítására a következő területeken: lábak, hónalj, bikini vonal, karok és has. Megnövelt világos ablak a bőr nagy területeinek, például a lábak gyors kezeléséhez. A kiváló minőségű lámpa több mint 250 000 villanást biztosít.

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

A legjobb Philips fotóepilátorok értékelése: vélemény és árak

Frissítve 2020. március 12

A Philips fotoepilátorok készüléke és működési elve

Mi az a fotoepilátor? Ezek elsősorban olyan háztartási gépek, amelyek segítenek a fájdalommentes szőrtelenítésben a legkényesebb helyeken is. Ha minden nagyon világos az eszköz fő céljával, akkor működésének elve kérdéseket vet fel. Ennek megfelelően ebben a szakaszban kétségek merülnek fel a független eljárások hatékonyságával kapcsolatban..

 • A legjobb Philips fényepilátorok
  • 1. Philips SC1995 Lumea Advanced - elektromos szépségápolási eszköz
  • 2. Philips BRI956 Lumea Prestige - vonzó kivitelű modell
  • 3. Philips BRI863 Lumea Essential kényelmes érintőkapcsolóval
  • 4. Philips SC1983 Lumea Essential - minimális súlyú otthoni modell
  • 5. Philips SC2009 Lumea Prestige önálló működtetéssel

  Fotoepilátor használatakor tudnia kell, hogy mikor kell megállni. Az orvosok nem javasolják, hogy a bőrt naponta UV sugárzásnak tegye ki. Kívülről a készülék egy miniatűr hajszárítóra hasonlít. Belül ultrapontos és érzékeny mechanizmussal van felszerelve. Bekapcsolás után, amikor a készülék aktív ablaka a problémás területekre kerül, megkezdődik az UV-sugárzás folyamata. Ebben a pillanatban a szőrszálakat 70 fokos hőmérsékletre melegítik. Ez a hő ezután a szőrtüszőbe (szőrgyökérbe) kerül, amely hő hatására felrobban és elhal. Ennek eredményeként a haj már nem nő ezen a területen..

  Természetesen minimális a megégés veszélye, ha betartják a biztonsági óvintézkedéseket. Ehhez az eszközhöz két hajkezelési technológia létezik: az IPL és az Elos. Vizsgáljuk meg közelebbről, mik ezek. Az IPL szőrtelenítési mód az eszköz típusától függően különböző jelölésekkel rendelkezhet. Ez egyetlen, változatlan munkamódszert jelent. Ezzel az eltávolítási taktikával rendelkező eszközt használva érdemes megjegyezni, hogy képes a nem kívánt szőrszálakat eltávolítani, miközben még növekszik. Vagyis a sörték harmadik részének pusztulása következik be. A technológia megakadályozza a haj újratermelését, ezért meglehetősen könnyű elérni a sima bőrt. Miután több hónapig használta a készüléket ezzel a feldolgozási technológiával, két-három évre megfeledkezhet a bosszantó szőrszálakról.

  A szőrtelenítés során és utána egy órán belül kellemetlen érzés és viszketés jelentkezhet a kezelt területen. A szőrtelenítés az Elos technológiával az egyetlen lehetőség, amely alkalmas mind a világos, mind a sötét bőr kezelésére. Ebben az esetben az UV-impulzust elektromos áramkisülés egészíti ki. Szerkesztőségünk szakértői szerint a berendezés ezen képessége minden biztonsági szabálynak megfelel.

  A fotoepilátor legújabb verziója képes minden haj elpusztítására: szürke, vellus, szőke, vörös és fekete.

  Javallatok és ellenjavallatok a hajfehérítéshez otthon

  A fotoepilátor használata előtt gondosan foglalkoznia kell a kérdés orvosi oldalával, el kell döntenie a meglévő ellenjavallatokat. A kozmetológiában megengedett az eljárás végrehajtása ilyen esetekben:

  • hemangiómák és más érfoltok előfordulása;
  • a nem kívánt szőrszálak bőséges növekedése;
  • súlyos hirsutizmus.

  Rendszerint az összes felsorolt ​​javallat kozmetikai kellemetlenséget okoz. Nem szabadulhat meg attól, ha egyszerűen szétszeded a szőrszálakat. Nem szabad megfeledkeznünk számos ellenjavallatról sem. Ezek figyelmen kívül hagyása kellemetlen és néha katasztrofális következményekkel járhat. A fotoepiláció tilos a következő betegségek jelenlétében:

  1. Gyulladásos folyamatok a bőrön és a fotodermatosis.
  2. Allergiás reakciók, kiütések kíséretében.
  3. Vesikuláris dermatosis, vasculitis, lupus erythematosus, lichen planus.
  4. Akut herpesz és nemi betegségek.
  5. Más jellegű daganatok.

  Ezenkívül az eljárás előtti konzultáció során a kozmetikus vagy más vezető szakember szükségszerűen tisztázza a kliens egészségének képét, elemzi az általa szedett gyógyszereket. Ez segít felmérni a fotószőrtelenítés biztonságosságát..

  Soha ne tesztelje ezt az egységet gyermekeken. Ez bőrbetegségekhez és nagymértékű irritációk kialakulásához vezet..

  A Philips fotoepilátorok fajtái

  Feltételesen a fotoepilátorokat általában háztartási és professzionálisra osztják. Ezenkívül az ilyen kütyük alakjukban, méretükben és konstrukciójukban különböznek. Beszéljünk mindenről részletesebben ebben a szakaszban..

  1. Az otthoni fotoepilátorok általában alacsony teljesítményűek, és szigorúan a hónalj, a bikini, a lábak szőrtelenítésére szolgálnak. A készülék mérete kicsi, súlya általában nem haladja meg a háromszáz grammot.
  2. A professzionális eszközöket szépségszalonokban való használatra tervezték. Az ilyen modellek erős működési mechanizmussal vannak felszerelve. Az eszköz képes sikeresen leküzdeni a bőr számos kozmetikai hibáját. Leggyakrabban közvetlenül az elektromos hálózatról dolgozik.

  Vannak, akik úgy gondolják, hogy az orrüreg szőrszálai fotoepilátorral távolíthatók el. Ez tele van a nyálkahártya égési sérüléseivel..

  A fotoepilátorok előnyei és hátrányai

  Szakértők szerint kényelmes és abszolút biztonságos eszköz. Ugyanakkor más háztartási gépek tömegéhez hasonlóan vannak előnyei és hátrányai, amelyek a használat során megjelennek. Először is beszéljünk a kellemes dolgokról, ezeknek a moduloknak az előnyeiről:

  • a készüléket bármikor kényelmes használni, a szőreltávolítási eljárás legfeljebb 15 percig tart;
  • a készüléknek további funkciói lehetnek;
  • nem igényel speciális maszkok és szőrtelenítő krémek használatát;
  • számos alkalmazás után is gyakorlatilag nincs irritáció a bőrön.

  A Philips fotóepilátorokat öt fényimpulzus-beállítási móddal látták el. Érdemes kitérni ennek a csodálatos technikának a hátrányaira:

  • a legtöbb eszköz csak a sötét hajat távolítja el;
  • van egy teljes listája a különféle betegségek miatti ellenjavallatoknak;
  • a finom bőrön történő alkalmazás súlyos viszketéssel vagy allergiával járhat;
  • a gyakori és nem megfelelő használat hormonális zavarokat okozhat a szervezetben.

  Néhány évvel ezelőttig a felhasználóknak rendszeresen cserélniük kellett az epilátor lámpákat. Ma a piacon lévő összes modell szinte kimeríthetetlen vaku erőforrással rendelkezik, így sok éven át használhatja a készüléket..

  A bőrfelület fotoepilátorokkal történő kezelésének területe 2 és 4,9 cm2 között változik.

  Hogyan válasszuk ki a Philips fotoepilátort

  Az eszköz minősége függ a teljesítményétől, a funkcionalitástól és néhány egyéb tényezőtől. Ahhoz azonban, hogy a készüléket olyan kényes eljárással bízzák meg, mint a szőrtelenítés, helyesen kell megválasztani. Ezért azt javasoljuk, hogy figyeljen a következő pontokra.

  Alkalmazás alapján

  Mint korábban mondtuk, vannak háztartási és professzionális modellek. Abban az esetben, ha figyelemmel kell kísérnie a hajat a bőr kényes területein, elegendő lesz egy kis eszközt beszerezni a módok további spektruma nélkül. A zúzódások, az öregségi foltok kiküszöbölésére a bőr felületén jobb, ha professzionális modult használ. A kiváló minőségű fotoepilátor teljesen helyettesítheti a legsikeresebb márkájú borotválkozó gépet.

  Étel útján

  Az UV-epilátorok mind a hálózatról, mind az újratölthető elemekről működhetnek. A tápegység típusa a készülék sajátos típusától függ. Ha önálló áramforrással rendelkező eszközt választ, akkor kényelmes lesz használni egy székben ülve vagy egy székre ülve. Az elektromosan függő modelleknél az eljárást egy konnektor közelében kell végrehajtani, de a hálózati teljesítmény növeli a vakuteljesítményt. A Phillips készülékek nem igényelnek speciális fogyóeszközök további megvásárlását.

  Funkcionális tulajdonságok szerint

  A kiegészítő készletnek köszönhetően lehetővé válik a szőr eltávolítása a bőr nagy területeiről. Ne feledkezzen meg a hasznos Slide and Flash opcióról. Ez egy folyamatos gyengéd kezelés a szőrszálak számára. Az ilyen program előnye, hogy a feldolgozás során a bőrön fellépő összes hibát teljesen kizárják. Egy ilyen funkció, mint a "Gyermekbiztos", nagyon hasznos lesz, ha az eszközt a kozmetikai asztal alsó fiókjában kell tárolnia.

  Cserzett bőrre nem ajánlott fotoepilátort használni..

  Villanások száma és a működő lámpák cseréje

  A villanások száma befolyásolja a beépített lámpák működési módját, amelyek ezt a sugárzási fluxust hozzák létre. Az optimális jelző akár 150 ezer villanás a lámpa cseréjének lehetőségével. A Philips epilátorok esetében azonban ez a tényező elhanyagolható, ha drága és funkcionális modellt választ..

  A vaku veszélyes a szemére. Ezért nem ajánlott egy működő epilátort az arc felé mutatni.

  A legjobb Philips fényepilátorok

  Felhívjuk figyelmét a legnépszerűbb modellek kis áttekintésére, szakértők és bevált felhasználók szerint. Ezt az értékelést megbízható vélemények alapján állították össze. Nézzük meg közelebbről.

  1. Philips SC1995 Lumea Advanced - elektromos szépségápolási eszköz

  Kényelmes fotoepilátor műanyag tokban. Ez egy praktikus fotoepilátor, tartós műanyag tokban készül. A készülék ideális otthoni használatra. A szerkentyűhöz tartozik egy védőtok, amelyet kiránduláskor lehet használni, vagy csak abban tárolhatja az eszközt.

  A módok számaÉlelmezési módszerPatron erőforrásMaximális feldolgozási terület, cm2További beállítások
  öta hálózatról250 0004nem

  2. Philips BRI956 Lumea Prestige - vonzó kivitelű modell

  Felhívjuk figyelmét, hogy minden egyes fúvókán egy rendeltetés van felcímkézve. [/ Caption] A készülék tisztítás céljából könnyen szétszerelhető. A készlethez tartozékok tartoznak, különféle zónák kezelésére. A készülék védelmi funkcióval rendelkezik a véletlenszerű fénypattanás ellen.

  A módok számaÉlelmezési módszerMaximális feldolgozási terület, cm2További beállításokOpcionális készlet
  öthálózatról / akkumulátorról4.1nemMellékletek arcra, bikini, hónalj

  3. Philips BRI863 Lumea Essential kényelmes érintőkapcsolóval

  Ez az epilátor modell egy speciális tápegység segítségével csatlakozik a hálózathoz. Kézzel készített technológia kényelmes áramvonalas karosszériával. A készülék egy szokásos elektromos aljzathoz van csatlakoztatva. Az epilátort a bikini, a hónalj és a lábak bőrápolására tervezték.

  A módok számaCsatlakozási módszerMaximális erőforrásMaximális feldolgozási terület, cm2További beállítások
  öta hálózatról200 0004.0bőrszín érzékelő

  4. Philips SC1983 Lumea Essential - minimális súlyú otthoni modell

  Kompakt eszköz, amelyet magával vihet a táskájában. Kényelmes fotoepilátor elérhető áron. A készülék ideális otthoni szőrtelenítő kezelésekhez. A készülék nem rosszabbul működik, mint egy profi.

  A módok számaÉlelmezési módszerPatron erőforrásSúly, gTovábbi beállítások
  öta hálózatról200 000206Tisztító kendő, arcrögzítés

  5. Philips SC2009 Lumea Prestige önálló működtetéssel

  A készülék a test olyan részein használható, ahol jelenleg nincs haj. Ez megakadályozza, hogy a jövőben megjelenjenek. Készülék a kényelmes testápoláshoz minden kényes területen. A készülék ergonomikus testtel rendelkezik. A billentyűkkel ellátott kezelőpanel a fogantyú hátulján található. Ez lehetővé teszi a készülék kényelmes kezelését.

  A módok számaPatron erőforrásMaximális feldolgozási terület, cm2Az arc rögzítésének mérete, cm2Élelmezési módszer
  öt250 00042akkumulátortól

  Ebben a szakaszban a fotoepilátorok felülvizsgálata teljesnek tekinthető. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon feltenni őket a megjegyzésekben. Csapatunk haladéktalanul felveszi Önnel a kapcsolatot.

  A PHILIPS Lumea fotoepilátorok áttekintése

  A nők nem kívánt szőrét különböző módon távolítják el: borotvával, viasz, shugaring, lézeres szőrtelenítés, valamint egy ilyen fájdalommentes lehetőség, mint a fotoepiláció. A közelmúltban kezdtek megjelenni a piacon otthoni használatra szánt fotoepilátorok, és egyikük a világhírű PHILIPS cégtől.

  Ebben az áttekintésben a fotoepilátor öt meglehetősen modern változatát vesszük figyelembe: vezetékes fotoepilátorok: PHILIPS Lumea Advanced SC1997 / 00, PHILIPS Lumea Advanced SC1995 / 00, Lumea Essential BRI863, valamint akkumulátoros és hálózati tápellátás. PHILIPS Lumea Prestige BRI956 / 00 és PHILIPS Lumea Prestige SC2007 / 00. Néhány azonos paraméter mellett ezeknek a modelleknek az ára jelentősen eltér, és mi segítünk kitalálni a különbségeket.

  Philips Lumea egy pillanat alatt

  A Philips Lumea otthoni epilátorok IPL technológiát alkalmaznak, amelyet korábban csak szépségközpontokban használtak. A használati szabályokra is figyelemmel a készülék lehetővé teszi a hajhagymák fájdalommentes eltávolítását, és hosszú ideig megakadályozza a haj növekedését. A Philips Lumea egyik terméke sem távolítja el az ősz, vörös vagy szőke hajat. A fényimpulzus intenzitása 5 J / cm².

  A fotoepilátorban lévő lámpa nem cserélhető, és erőforrása 200-250 ezer villanás a modern modellekben, az előző generációkban akár 100 ezer villanás. A készüléket egyedi használatra szánják, és még 2 vagy 3 ember sem használja. A gyártó szerint 2 felhasználó esetén a lámpa élettartama sokkal gyorsabban megmunkálásra kerül, és problémákat okoz a higiénia. A használat biztonsága érdekében a készülékbe egy bőrszín érzékelő van beépítve, ha a bőr túl sötét, akkor egyszerűen kikapcsol.

  Használati feltételek:

  • A fotoepilátor első használata előtt ajánlott a bőr lemosása, a maradék zsír vagy krém eltávolítása, ha van ilyen, és szárazra törölni. Gép vagy viasz használata előtt borotválja le a haját. Más módszereket a gyártó nem ajánl.
  • Csatlakoztassa a készüléket az elektromos hálózathoz, ha a hálózatról működik, majd a bekapcsológombot.
  • Helyezze a készüléket az ablakkal a bőréhez, és nyomja meg a gombot. Minden helyszínen egy villanásnak kell lennie, jól látható. Megengedett, hogy a bőrfelületek villanásokkal kissé átfedjék egymást, hogy ne legyenek hézagok.
  • Az eljárást először 2 hetente ajánlatos megismételni, majd amikor a haj növekedése 3-4 hetente leáll. Az utasítások szerint a bőr simasága 48 napig örömére szolgál.

  A PHILIPS Lumea fotoepilátorok megkülönböztető jellemzői

  SpecifikációkLumea Advanced SC1997 / 00Lumea Advanced SC1995 / 00Lumea Prestige BRI956 / 00Lumea Prestige SC2007 / 00Lumea Essential BRI863
  Teljesítmény típusaa hálózatróla hálózatrólakkumulátortólakkumulátortóla hálózatról
  Hatás terület4 négyzetméter.4 négyzetméter2 négyzetméter, 3 négyzetméter, 4,1 négyzetméter2 cm², 4,1 négyzetméter.3,3 négyzetméter.
  FúvókákTeströgzítés

  ArcrögzítésTovábbi mellékletek nélkülarc, bikini, hónalj, testTeströgzítés

  ArcrögzítésTovábbi mellékletek nélkülSzínekFehér, bézs színnelfehérFehér, bézs színnelFehér ezüsttelFehér, rózsaszínvillanások száma250 000250 000250 000250 000200 000Méretekrendesrendesrendesrendeskis méretű modellÁr rubelben240002500040 0003500015 000

  Vizsgáljuk meg közelebbről az egyes modelleket, és különösen azok különbségeit.

  Lumea Advanced SC1995 / 00

  Ennek az eszköznek a különbsége a sorozat többi modelljétől a megnövelt fényablak a test gyorsabb feldolgozásához. Így egyszerre 4 négyzetcentimétert dolgozhat fel. A lábszárakat körülbelül 15 perc alatt dolgozzák fel, ez időt takarít meg.
  Hátránya, hogy nincsenek további rögzítések az arcra. Nehéz lesz ezzel a készülékkel kezelni a bajusz és a gyomorégés területét, és a gyártó nem javasolja. Hálózati áramellátás.

  A vásárlók a következőket mondják erről a modellről:

  Lumea Advanced SC1997 / 00

  Ez az előző modell kissé újabb verziója. Az Advanced SC1995 / 00-tól eltérően, ezt a modellt a felső ajakra, az égőre és az állra is tervezték. A további funkciókat a test ilyen kis területeinek speciális rögzítése biztosítja. Hálózati áramellátás, mint az előző modell.

  A vásárlók azt mondják, hogy ez a fotoepilátor teljes értékű helyettesítővé válhat egy szalon látogatásához, de a készülék ára ma meglehetősen magas 24 000 rubel.

  Lumea Prestige SC2007 / 00

  Ez a modell beépített újratölthető lítium akkumulátorral rendelkezik, és hálózatról működtethető. A töltési idő 100 perc. Szinte az egész testet feldolgozhatja, két fúvóka tartozik hozzá - 4 és 2 négyzetcentiméter. A készülék színe fehér és ezüst. Az ár jelentősen eltér a csak hálózatról működő eszközöktől, és átlagosan 35 000 rubel.

  A vásárlók tudomásul veszik a készülék egyszerűségét és az eljárás sebességét ezzel a fotoepilátorral:

  Lumea Prestige BRI956 / 00

  A modell megkülönböztethető a megnövekedett mellékletkészlettel - 4 darab van belőlük. Ez egy homorú a bikini terület kezelésére, egy domború a hónaljra, egy kis lapos az arcra, és egy nagy ablakú fúvóka 4,1 négyzetcentiméter a test számára. Az előző modellhez hasonlóan működik, mind akkumulátoron, mind pedig elektromos hálózaton. Mint látható, ez a legteljesebb modell a Lumea Prestige sorozat összes modellje közül, ugyanakkor a legdrágább is. Az ár a kiskereskedelmi hálózatban körülbelül 40 000 rubel.

  A felhasználói vélemények szerint tetszett nekik a készülék, tetszett nekik az egyszerű használat, a csatolmányokkal kapcsolatos tippek, vezeték nélküli használatának képessége, valamint a bőrtípus azonosítója.

  Lumea Essential BRI863

  Ez a sorozat legkisebb modellje, nyaraláskor magával viheti. A lámpa erőforrása kissé csökken - 200 ezer versus 250 ezer impulzus a többi vizsgált eszközben. Az Essential BRI863 csak a hálózatról működik. Továbbá a készüléknek nincsenek cserélhető mellékletei, az ablak mérete pedig 3,3 cm, ami némileg késlelteti az eljárást, bár a gyártók a fotoepiláció normál idejéről beszélnek. Örül a készülék árának, a többi modellpalettához képest meglehetősen alacsony, 15 000 rubel.

  Az eszköz felhasználói jó véleményeket adnak és megosztják az eredmények fotóit. Itt van az egyik:

  PHILIPS Lumea fotoepilációs gépek a szalon opciókhoz képest

  A gyártó szerint az otthoni igényekhez igazított fotoepilátorok kompaktabbak lettek, de az ütőteljesítmény sokkal alacsonyabb. Nézzük meg, hogy ez így van-e, és mennyiben különbözik ez a felállás a professzionális felszereléstől.

  Például összehasonlíthatjuk az ESTI-110 fotoepiláció legkedvezőbb eszközével, 120 000 rubel áron.

  1. Méretek. Az otthoni modellek sokkal kompaktabbak. A professzionális felszerelések súlya 20 kg, és kerekeken mozog. A PHILIPS Lumea súlya mindössze 600-700 gramm, ami könnyen elfér a kézben.
  2. Hatály. A PHILIPS Lumea kizárólag a felesleges szőr eltávolítására szolgál. A professzionális modelleket a kézművesek használják az öregségi foltok, szeplők, pókerek eltávolítására.
  3. Az IPL impulzus teljesítménye - az ESTI-110 modell esetében -10-50 J négyzetcentiméterenként, a PHILIPS Lumea pedig 5 J / cm². Éppen ezért az otthoni modelleket gyakrabban kell használni a sima lábak hatásának fenntartása érdekében..

  Ezek csak a legkézenfekvőbb különbségek, egyértelmű, hogy a szalonkezelések hatékonyabbak és hosszabb ideig megszabadulnak a nem kívánt növényzettől, de az otthoni modellek azért jók, mert bármikor használhatók, és nem fizetnek minden alkalommal az eljárásért. Valamennyi áttekintett modellnek megvannak az előnyei, a Phillips a megfelelő tapasztalatok és a vásárlói vélemények figyelembevételével a megfelelő irányba fejlődik.

  Nézze meg a PHILIPS Lumea fotóepilátor videó áttekintését

  Phillips lumia fotoepilátor: áttekintés, kiválasztási szabályok

  Minden nő sima bőrről álmodik, nem kívánt szőr nélkül. Ehhez sokan hajlandók sok pénzt, időt és pénzt elkölteni. A Photoepilator Philips lehetőséget kínál arra, hogy ezt a problémát kényelemmel és minimális költséggel megoldja. Csak el kell döntenie, hogy megvásárolja és kiválasztja a megfelelő modellt.

  Hogyan működik a Lumiya fotópadiátor?

  A Lumea fotoepilátor az Intense Pulse Light (IPL) technológián alapul. A készülék fényforrása egy lámpa - vaku, amely 500 és 1200 nm közötti sugárzást generál, befolyásolva a haj pigmentjét - melanin.

  A tartományt a haj színétől függően választják meg. A melanin általi abszorpció után a fényimpulzusok energiája hővé alakul. A haj belsejében a hőmérséklet 70 ° C-ra emelkedik, ami a tüsző halálához vezet. A haj leesik és nem nő vissza. Ha a bőrsejtekben kevesebb a pigment, az nem melegszik fel. A készülék nem alkalmas sötét bőrre.

  Miért pont Phillips Lumia

  A professzionális eszközökben több mint 25 éve alkalmazott intenzív pulzáló fény technológiáját a Philips szakemberei otthoni használatra adaptálták. A Lumiya otthoni fotoepilátor bőrgyógyászokkal együttműködve alakult ki, és 2000 nőt teszteltek.

  A Philips Lumia fotoepilátorok fő előnye a biztonság.

  A módszer alkalmazásának teljes időtartama alatt nem fordultak elő onkológiai megbetegedések vagy meddőség. Az utasítások betartása esetén nincsenek mellékhatások az eszközök hosszú távú használata miatt.

  A villanások csak akkor jelennek meg, ha a fúvóka ablaka teljes mértékben érintkezik a bőrfelülettel. A biztonsági rendszer megakadályozza a villogást, így a sugárzás nem károsítja a szemét. Beépített optikai szűrő védi a bőrt a káros rövidhullámú sugárzástól. A bőrvédő érzékelő a túl sötét bőrrel érintkezve megállítja a fényimpulzusokat, megakadályozva az égési sérüléseket és az öregedési foltokat.

  A fotoepilátor használható érzékeny bőrfelületekre - hónaljra, bikini területre és akár az arcra is. A Philips Lumea Prestige SC2007 és egyéb módosításai egy speciális rögzítéssel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a bikini terület epilálását bármilyen mélységben, az archoz való rögzítés pedig egy további UV-szűrővel van ellátva, amely megvédi az érzékeny bőrt a sérülésektől és az égési sérüléstől..

  A szabályozó lehetővé teszi a sugárzás intenzitásának kényelmes mutatóinak kiválasztását, sok modell kínálja a beállítások automatikus kiválasztását. A készülék használata kiküszöböli a haj benövésének lehetőségét.

  A Philips Lumea gépek egész évben használhatók, beleértve a nyarat is, ha megteszik a szükséges védelmi intézkedéseket a bőr védelme érdekében.

  Az epilálási eljárás a Lumia otthoni eszközökkel fájdalommentes, függetlenül a haj és a bőr színétől. Az eljárás során melegséget, bizsergést vagy viszketést érezhet, amely egy órán belül eltűnik utána.

  Az érzékenység csökkentése érdekében ajánlott rövid próbakezeléseket végezni, kezdve a legkisebb sugárzási intenzitással. Fájdalmas érzések lehetségesek, ha borostás bőrt kezelnek, a sugárzás intenzitása túl nagy, vagy a helyi besugárzást sokszor megismétlik. Fájdalom lehetséges sérült, gyulladt, fertőzött bőr kezelésénél, ha tetoválás vagy égési sérülés van.

  Házi epilátorok A Philips Lumea Prestige hatékony. 4 kezelés után 92% -kal csökkentik a haj mennyiségét. Ehhez a foglalkozásokat kéthetente megismételjük. Az eredmény fenntartása érdekében az eljárást 4-8 hetente megismételjük. A készülék 20 évig használható anélkül, hogy elveszítené a hatékonyságát, a lámpa cseréje nélkül. A készülék vezetékes és vezeték nélküli használatra alkalmas.

  Az epilálási eljárás rövid. A módosítástól függően mindkét lábszár 8,5-15 percen belül feldolgozható.

  Ki illik

  A Philips Lumea Prestige epilátorai 5 árnyalatban hatékonyak a különféle szőrszálak eltávolítására és a bőr felszínén. A készülék megszünteti a bőrön lévő világos világosbarna ("sötét szőke" árnyalatú), barna és fekete hajat világosbarnától.

  A Philips Lumea Prestige SC2007, SC2004, SC2005, SC2006 és néhány más modell sötétbarna bőrre alkalmas. Az IPL technológia nem működik a szürke és szőke, kevés melanint tartalmazó hajon, a vörös hajon, amely más típusú pigmentet tartalmaz, amely nem érzékeny az IPL-re.

  Még a teströgzítés maximális intenzitásának beállítása sem befolyásolja ezt a növényzetet. A technikát nem alkalmazzák sötét bőr esetében, amelynek sejtjei sok melanint tartalmaznak, az égési sérülések és az elszíneződés magas veszélye miatt. A haj és a bőr típusa speciális táblázatokkal értékelhető. Néhány Philips Lumea modell (pl. BRI sorozat) emellett bőrszín érzékelővel van felszerelve.

  Gyakran a készüléknek legalább 5 sugárzási intenzitása van. A minimális és a maximális intenzitás közötti beállítás közül a teströgzítőt a szőr eltávolítására használják a nyak alatt bárhol: a hónaljban, a karon, a hason, a lábakon és a bikini vonalon, ha a módosítás nem rendelkezik speciális eszközről erre a területre..

  A jobb és biztonságosabb szőreltávolítás érdekében használhatja az Egyetlen vaku bélyegző és a Csúsztatás és vaku módokat. A Stamp and Flash alkalmazást a bőr kemény, nehezen elérhető területein használják. A csúszó mód jó csúszást biztosít a nagy bőrfelületek könnyű kezeléséhez.

  Mik a mellékletek

  A Philips Lumea Prestige fotóepilátorok ívelt rögzítéssel vannak ellátva, amelyek hatékonyan eltávolítják a szőrt az arc és a test különböző területeiről. Az eszközök alakjukban, ablakterületükben és további védőszűrők jelenlétében különböznek egymástól.

  Például a precíziós arcrögzítőnek van egy 2 cm²-es ablaka. Az arc epilálása az arccsonttól az állig legfeljebb 1,5 percet vesz igénybe. Ezenkívül az arcrögzítés további optikai szűrővel van ellátva a bőr védelme érdekében. Használható nehezen hozzáférhető helyekhez és más érzékeny területekhez: ágyék, hónalj.

  A testrész 4,1 cm²-es ablakkal rendelkezik, amely alkalmas a bőr nagy területeinek kezelésére: lábak, karok, has. A feldolgozás ideje a módosítástól függ, és 8-15 percig tart. A testrész hajlított a legjobb érintkezés érdekében.

  A speciális bikini rögzítés 3 cm²-es ablakkal rendelkezik, és 2 perc alatt kezeli a bikini területét.

  Egy speciális extra tiszta szűrő növeli a készülék hatékonyságát a durva és vastag szőr eltávolításában az ágyék területén.

  Egyes modellek emellett hónaljtartóval vannak ellátva. Ívelt formájú, ablaka 3 cm². Segítségével a hónalj 1,5 perc alatt feldolgozható.

  Alkalmazási utasítások szakaszokban

  Az otthoni fotoepilátor használatának lépésről lépésre a következő utasításai vannak:

  1. Az első szakasz a bőr előkészítése az eljáráshoz. A kezelendő terület bőrfelületén nem lehetnek károsodások, kiütések és egyéb bőrbetegségek jelei. A javasolt fotoepiláció előtt egy hónappal el kell hagynia a shugaringot, gyantázást és a haj eltávolításának egyéb módszereit. A növényzetet csak le lehet borotválni. A szolárium és a napozás a strandon 2 héttel az eljárás előtt törlődik. Egy-két nappal a kezelés előtt a hajat leborotválják, a fotoepilációra 1-2 mm-re kell nőniük.
  2. 2. szakasz - a bőrtípus meghatározása egy speciális táblázat segítségével az optimális beállítások kiválasztásához.
  3. A következő lépés a szükséges melléklet kiválasztása attól a területtől függően, amelyet szőrteleníteni kíván..
  4. 4. szakasz - maga a fotoepiláció. A fúvóka ablakát derékszögben erősen a bőrhöz kell nyomni. Miután a Kész fénysugár jelzőfény világít, megnyomhatja a vaku gombot.
  5. A készüléket lassan mozgatják a test felszínén, anélkül, hogy ugyanazon a helyen ismételnék a villanásokat.

  A Philips Lumia fotoepilátorok modelljei és jellemzői: összehasonlítás

  A különféle Lumiya fotoepilátorok közötti választáskor érdemes először tanulmányozni azok műszaki jellemzőit. Íme néhány népszerű modell az összehasonlításhoz..

  1. A Philips Lumea Prestige SC2007 az optimális modell a kedvező ár / csomag arány miatt. Két fő tartozékkal van ellátva - az arc és a test számára. A készülék erőforrása 250 ezer vaku, az intenzitás beállításainak száma - 5. A Philips SC2007 fotóepilátor további funkciókkal rendelkezik: UV-szűrő, véletlen vaku elleni védelem, Dia és vaku, valamint Bélyegző és vaku mód. Egy lábszár feldolgozása 8 percet vesz igénybe, a többi zóna esetében pedig 1 percet. Magyarországon gyártják.
  2. A Philips Lumea Prestige BRI950 00 fotóepilátor abban különbözik az előző modelltől, hogy a bikini területéhez egy kiegészítő rögzítést, a fényimpulzus nagyobb intenzitását, a munkajelzőt, a bőrszín érzékelőt, az intenzitás beállításának automatikus kiválasztását mutatja. Szlovéniában gyártják.
  3. A legegyszerűbb és legolcsóbb - fotoepilátor Lumea Advanced SC1995 / 00. Segítségével megengedett csak a test epilálása. Arcra nem alkalmas. Nincs további melléklete. Az SC1995 további funkciói közé tartozik a Csúsztatás és vaku mód, az UV-védelem és a véletlenszerű vakuvédelem. Az expozíciós idő szokásos. A készülék súlya mindössze 600 g, amely lehetővé teszi, hogy magával vigye kirándulásokra.
  4. A Philips Lumea BRI956 nagyon hasonlít az SC2007-hez. De vannak különbségek is. A Philips Lumea BRI956 4 funkcionális rögzítéssel rendelkezik: az arc, a test, a bikini és a hónalj számára. Ezenkívül a készülék bőrtípus érzékelővel van felszerelve. A készülék ereje lehetővé teszi mindkét láb kezelését 8,5 perc alatt. A Philips Lumea BRI956 segítségével meglehetősen sötétbarna bőrt (5. típus) kezelhet.
  5. Egy másik kompakt modell a Lumea Essential BRI863, a vélemények megerősítik a készülék magas ergonómiáját. Sokoldalú, 3,1 cm² méretű ablakrögzítővel felszerelve, amely alkalmas mind az arc, mind a test számára. A modell csak 4 bőrtípusra alkalmas, van egy bőrtípus-érzékelő és az öt beállítás, csúszó és pontos mód bármelyikének automatikus kiválasztása. Az egyetlen kellemetlenség az, hogy a kompakt méret ellenére a készülék nem kényelmes utazáshoz, mivel csak a hálózatról működik.

  Az ár a módosítástól függ. Minél jobb a modell, annál drágább.

  Az árat befolyásolja a mellékletek száma, a SmartSkin érzékelő, a bőrszín érzékelő jelenléte.

  Vélemények

  Maria, 27 éves, Jalta

  A fotoepilátort a férjem mutatta be. A legfejlettebbet választottam - az összes kiegészítő melléklettel és funkcióval együtt. Mondhatom, hogy a hónalj és a bikini mellékletek felcserélhetők és ezen spórolhat. És a működési módok kiválasztásának funkciója a bőr típusától függően segített ki. Én magam is veszteséges lennék. Már elvégeztem egy 4 eljárásból álló kúrát az egész testre, és most 2 havonta profilaxist végzek. Boldog vagyok. Végül is nem függek a szalonoktól, az intim területek feldolgozása során nincs kényelmetlenség egy idegenrel való kommunikáció során, és az eredmény ugyanaz, mint a szalonban.

  Anna, 40 éves, Kirov

  Elfoglalt ember vagyok. A szalonba való kéthetenkénti látogatás problémát jelentett számomra. Plusz sok testszőr. Megértettem, hogy nem tudok megtenni egy szokásos eljárással. Számoltam, és úgy döntöttem, hogy veszek egy fotoepilátort. És nem bántam meg. Az árhoz a középsőt választottam 3 mellékletgel - arcra, testre és bikini, de minden további lehetőséggel. Az áron nyertem, és idővel nem kellett alkalmazkodnom a szalon munkájához. Amikor szabad voltam, akkor megtettem. Az eredmény kellemes. Most rendszeresen, kb. 1,5 havonta végezem a megelőzést.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A legjobb hajmaszkok a vélemények szerint. TOP 26

A hajmaszkokat a modern nők aktívan használják, mivel tökéletesen védik és ápolják a hajat az év bármely szakában. Az alapok összetétele teljesen más összetevőket tartalmaz, mivel minden gyártó azt akarja, hogy termékét mások számára vonzóvá és a legkeresettebbé tegye.

Mit tegyünk, ha a haj elromlik: hatékony módszerek a javításra

Minden lány hosszú és egészséges hajról álmodik. Ennek egyik akadálya a törékenység. Sok lány egyszerűen nem tudja, hogyan oldja meg ezt a problémát, ezért fodrásznál jelentkeznek fodrászra.