Legfontosabb / Eljárások

Braun hajszárítók és hajformázó eszközök

Eljárások

Rendezés: Dátum ▾ Árkedvezmény besorolása 704 Hajszárító és hajformázó

A Braun hajszárítók és hajformázók kategóriájú statisztikák Moszkvában

Termékek összesenTételek raktáronÜzletekMin. árMax. árÁtlagos ár
70445kilenc1 600 dörzsölje.9 690 dörzsölje.3 930 dörzsölje.

Boltok, ahol Moszkvában lehet Braun hajszárítót és hajformázót vásárolni

Az "Összes egyszerre" online összesítő egy olyan rendszer, amely összehasonlítja az áruk és szolgáltatások árát a város online áruházaiban, amely lehetővé teszi, hogy mobiltelefont, táblagépet, órát vagy bármilyen más terméket vásároljon a legjobb áron Moszkvában, Szentpéterváron, Jekatyerinburgban és Oroszország bármely városában is.

A jellemzők, az árak és a szállítási feltételek eltérhetnek a feltüntetettől. Kérjük, ellenőrizze őket a vásárláskor és az eladótól történő fizetéskor. A megadott ár, az áruk egyéb jellemzői és a feltételek nem az Art. Az Orosz Föderáció Polgári Törvénykönyvének 435. cikke.

A webhely használata a Felhasználói Szerződés elfogadását jelenti.

© 2013-2020 A webhely anyagainak újranyomása csak az adminisztráció engedélyével történik. Várjuk kérdéseit és javaslatait a m

Hajszárító, hajformázó készülék Braun

Hajszárítók, hajformázók Braun ára

A Price.ru oldalon hajszárítókat, Braun stíluseszközöket vásárolhat 999 rubel áron. legfeljebb 10800 p. rubel. Válassza ki a legjobb modellt a költségek, jellemzők, vélemények és vélemények szempontjából 16 online áruház 26 releváns ajánlata között.

Hasonlítsa össze a hajszárítókat és a hajformázó készülékeket más termékekkel a Price.ru webhelyen. A szállítással, átvételsel, fizetéssel és garanciákkal kapcsolatos részletes információkért kérjük, forduljon a kiválasztott üzlethez.

Braun hajszárító - eszköz kiválasztása a stílushoz

Ha gyönyörű természetes fürtöket szeretne létrehozni magának, akkor valószínűleg hallott már a hajszárítókról. Ez a kényelmes eszköz lehetővé teszi, hogy otthon formázzon, hasonlóan a szalonhoz. A Braun kefék ma a legnépszerűbbek. Vegye figyelembe a funkcióikat, valamint a haj hajszárítóval történő formázásának módszereit.

Mi az a hajszárító

A hajszárító csodálatos találmány az otthoni stílus kedvelői számára. Két eszközt ötvöz egyszerre - egy hajszárítót a szárításhoz és egy kerek ecsetet a szálak tekercseléséhez.

Számomra egy ilyen eszköz igazi üdvösséget jelentett. Megjelenése előtt megpróbáltam szép fürtöket formázni egy közönséges hajszárítóval és egy külön kerek ecsettel - ez nem működött, hiányzott az ügyesség és az ügyesség. Hajsütőt kellett használnom, de sok időbe került, és az eredmény nem volt annyira természetes és tartós. A kíváncsiságból megvásárolt hajszárító azonnal büszke lett a hajápolási készülékeim között. Kétszer-háromszorosára csökkentette a napi stílusomra fordított időt, és az eredmény folyamatosan kiváló volt. Ha Ön, mint én, nem kezel egy közönséges hajszárítót és fésűt, akkor egy ilyen eszköznek meg kell jelennie az arzenáljában..

Ha megszokta a szokásos hajszárító használatát, akkor az ecset először szokatlan és kényelmetlen lehet. Ennek az eszköznek a teste hosszabb és általában nehezebb. Két vagy három stílus után azonban megszokja, és megtanulja ügyesen kezelni egy ilyen eszközt..

Rögzített kefe

Ennek a hajszárítónak a feje egy kerek kefe, amely szilárdan rögzül az alapon. A felhasználónak egyedül kell tekerni a szálakat. Ez a kialakítás tartós és ellenáll a sérüléseknek. Azonban, ha nincs tapasztalata a haj körkefével történő formázásában, akkor jobb, ha odafigyel a forgó fúvókával ellátott modellekre..

Forgó kefével

Az ilyen eszköz fúvókája az óramutató járásával ellentétes és az óramutató járásával megegyező irányban foroghat. A forgásirányt a felhasználó a két gomb egyikének megnyomásával választhatja ki. A forgó kefe nagyon kényelmes, és lehetővé teszi, hogy szinte professzionális frizurákat hajtson végre otthon. Egy ilyen eszköz csökkenti a kézmozdulatok számát, megkönnyíti a formázási folyamatot, és kiváló a kezdők számára. Ennek a kialakításnak egyetlen hátránya a törés nagyobb kockázata..

Ha azonban vásárlás előtt elolvassa a vásárlói véleményeket, kiválaszthatja a legmegbízhatóbb és legstabilabb modellt..

A gyártók a forgási mechanizmust különböző módon valósítják meg:

 • egyetlen gombnyomás a legkényelmesebb;
 • a gomb megnyomása és tartása nem túl kényelmes, az ujj elfáradhat;
 • egy speciális gyűrű forgatása és rögzítése - általában nem túl kényelmes, az ujjak is elfáradnak.

A Braun nem gyárt forgó hajszárítót. A cég kínálata csak rögzített kefével ellátott modelleket tartalmaz.

Hogyan válasszunk egy jó hajszárítót

Ahhoz, hogy megtaláljon egy olyan eszközt, amely tökéletes a hajad számára, tudnia kell, hogy milyen paraméterekre kell figyelnie..

Erő

A hajszárító teljesítménye határozza meg a fúvóka levegő áramlási sebességét. A hajszárító-kefék általában nem rendelkeznek túl nagy indikátorral - legfeljebb 1000 wattig. Például a Braun legerősebb modellje, az AS 530 1000 wattos, míg a népszerűbb AS 720 700 wattos..

Minél vastagabb és hosszabb a haja, annál erősebbnek kell választania a hajszárítót. A rövid hajvágás tulajdonosai nem fognak észrevenni nagy különbséget a szárítási sebességben 600 és 900 W-on. De a hosszú haj tulajdonosainak nem lesz elegendő 600 W a kényelmes és gyors stílushoz.

Fúvókák

Az ilyen típusú hajszárító fő rögzítése természetesen egy kerek kefe. Különböznek egymástól:

  átmérő szerint. A legtöbb modellhez legalább két (nagy és kisebb) rögzítés tartozik különféle fürtökhöz. Leggyakrabban vannak 30 és 50 mm átmérőjű kefék;

A kerek kefék mellett megtalálhatók az alábbi mellékletek:

  rendes ecset. Jó a térfogat hozzáadásához a gyökereknél;

Működési módok

A hajszárító-kefék, ellentétben a hagyományosakkal, nincsenek független hőmérséklet- és teljesítményszabályozással. A Braun modelleknek általában két vagy három működési módjuk van. Az üzemmódváltás megváltoztatja mind a levegő hőmérsékletét, mind annak sebességét. Néhány hajszárítónak van "hideg levegő" üzemmódja is, amelyet a gomb megnyomásával lehet aktiválni. Ez lehetővé teszi a stílus rögzítését. Általában a szárítás legvégén kapcsolják be..

Braunnál a beállítást általában a fúvóka alján lévő gyűrű elforgatásával végezzük..

Egyszerű használat

Hajszárítóval is a stílus öt-húsz percet vehet igénybe egymás után, ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni a tervezés kényelmét. A hajszárító nem lehet túl terjedelmes, a lehető legkönnyebb és kényelmesen kezelhető.

A Braun hajszárítók fúvókával általában 500 g-ot nyomnak. Ez a legjobb mutató, amely lehetővé teszi, hogy még a vékony kezek tulajdonosait is kényelmesen formázza. Pedig vásárlás előtt érdemes "kipróbálni" egy hajszárítót - gyere el az üzletbe, és tartsd a kezedben. Ellenőrizze, hogy az üzemmódkapcsolók mennyire kényelmesek a tenyeréhez.

A hajszárító kiválasztásakor ügyelni kell a vezeték hosszára. Elégnek kell lennie ahhoz, hogy kényelmesen leülhessen a tükör elé, és végezze el a stílust. Az optimális kábelhossz kiszámításához csak mérje meg a kimenet és az öltözőasztal távolságát (vagy bárhol is legyen a stílus), és adjon hozzá 50 cm-t. A Braun hajszárítók kábelhossza legalább 2 m. Ez a legtöbb helyzetben elegendő..

Érdemes megvizsgálni a vezeték csatlakozását is. Erősnek, szorosnak kell lennie a készülék testével és forgathatónak kell lennie. Hurokkal kell rendelkeznie a könnyű tárolás érdekében. A Braun hajszárítók megfelelnek ezeknek a követelményeknek..

Ionizálás

Az ionizációs funkció javítja a frizura megjelenését és megvédi a hajat a kiszáradástól. A működés elve a következő: a hajszárító negatív ionokat termel, amelyek képesek a nedvességet apró részecskékre bontani. Ebben a formában a víz képes mélyebben behatolni a haj szerkezetébe, táplálja és hidratálja azt. Tehát a hajszárító megvédi a hajat a szárazságtól és a töréstől. Ezenkívül az ionizáció csökkenti a statikus feszültséget. Ez azt jelenti, hogy a göndör fürtök nem pelyhesednek, és a stílus tökéletes lesz..

A Braun jelenlegi modelljeinek többsége fel van szerelve ezzel a funkcióval..

Gőzellátás

A frizura felfrissítéséhez nem kell hajat mosni, vagy spray-palackkal permetezni a hajat. A modern hajszárítók csodálatos gőzfunkcióval rendelkeznek. Minden Braun Satin Hair modell rendelkezik vele. A meleg levegővel együtt a készülék gőzáramot termel, amely megnedvesíti a szálakat, majd megszárítja és beállítja őket. Nagyon kényelmes, különösen, ha szereted természetes módon szárítani a hajad.

túlmelegedés elleni védelem

Amíg a hajszárító működik, a motor felmelegedhet - ez normális. Az automatikus kikapcsolási funkció lehetővé teszi az egység leállítását, ha a motor túlmelegedhet. Tehát a készülék védve van a töréstől és a motor meghibásodásától. Ha a hajszárító hirtelen kikapcsol szárítás közben, ne aggódjon - pár perc múlva újra bekapcsolható, ha a készülék kissé lehűl.

Minden Braun modell fel van szerelve ezzel a funkcióval..

Szolgáltatás karbantartás

A Braun minden termékét olyan szervizkönyvekkel látja el, amelyek kétéves garanciális szolgáltatásra jogosítanak fel. Ha a készülék meghibásodik, elviheti a legközelebbi hivatalos központba. A garancia nem vonatkozik a külső sérüléssel járó berendezésekre (például forgácsokra, karcolásokra, repedésekre), valamint a törött tápkábellel ellátott hajszárítóra..

Hogyan formázza a haját

Most nézzük meg a legegyszerűbb és leghatékonyabb formázást hajszárító segítségével.

Hosszú fürtök

A hajszárító tökéletes a hosszú haj formázásához. Számukra bármilyen átmérőjű kefefej alkalmas. Válassza ki a legjobban tetszőt, és kezdje el a stílust:

 1. Mossa és törölje le a haját. A telepítés kezdetén nedveseknek kell lenniük, de nem nedveseknek..
 2. Kívánt esetben alkalmazzon formázó habot. A frizurát ellenállóbbá teszi, és a fürtök - "ruganyosak".
 3. Ossza szét a haját két részre - korona és alsó. Rögzítse a "felső" hajat úgy, hogy az ne zavarjon benneteket.
 4. Kezdjük azzal, hogy szárítjuk és megformázzuk a haj alsó rétegét. Válassza szét a szálat (minél nagyobb az ecset átmérője, annál vastagabbnak kell lennie a göndörnek), futtassa rajta az ecsetet egy kis fésű érdekében, és csavarja rá a fúvókára. A kanyargós "hollywoodi fürtök" arcáról. Ha természetes fürtöket szeretne elérni, akkor váltogassa az irányt - egy szál az arctól, egy szál az arcig.

Átlagos hajhossz

Közepes hajon kis fürtöket készíthet a legkisebb rögzítés és a hosszú hajra vonatkozó fenti algoritmus használatával. De leggyakrabban az ilyen hajvágásokon, hajszárítóval, a végein hangerőt és lekerekítést végeznek, ami az egész frizurának szép megjelenést kölcsönöz. Használja a durva vagy közepes rögzítést:

 1. Mossa le és törölközővel szárítsa meg a haját.
 2. Ha szükséges, kenjen be habot vagy más formázó terméket. Fontos, hogy ne legyen nehéz, különben a formázás után fél órán belül elveszítjük a teljes feltekerhető mennyiséget..
 3. Kezdje el szárítani a haját a feje hátuljától. Vigye az ecsetet a gyökereknél a szálak alá, emelje meg a hangerő létrehozásához, és lassan söpörje végig a készüléket. Ebben az időben kényelmes a másik kezén segíteni magának, a hajat a keféhez nyomja, hogy az begöndörödjön. Fordítson különös figyelmet a szálak végeinek feldolgozására - óvatosan nyomja a fúvókához.
 4. Miután ily módon megszárította a fej hátsó részét, lépjen az időbeli részre, először az egyik, majd a másik oldalról, ugyanazokat a mozdulatokat hajtva végre.

Ennek eredményeként gyönyörűen kinyújtott, a végein görbült haj és stabil gyökérmennyiség lesz..

Rövid hajvágás

A hajszárító rövid haj formázásakor is hasznos lehet. Lenyűgöző hangerőt képes létrehozni, és a hajnak tisztaságot kölcsönöz. Vegyen egy közepes vagy nagy (újranőtt hajvágáshoz) mellékletet:

 1. Mossa meg a hajat és a törölközőt. A rövid haj nedves maradhat, mint a közepes vagy hosszú haj. A stílus speciális termékek nélkül is elvégezhető.
 2. A haj tetejét rögzítse a koronához, hogy távol tartsa.
 3. A fej hátsó részétől kezdve szárítsa meg a szálakat - tekerje a kefét a haj alá, emelje fel a gyökereknél, és szabad kezével nyomja a fúvókához.

Videó: rövid haj formázása hajszárítóval

Vélemények a népszerű Braun modellekről

Lássuk, mit kínálnak a legelismertebb Braun hajszárítók.

Braun Satin Hair 5 AS530

A Satin Hair 5 hajszárító a ma kapható legolcsóbb modell. Hosszú és vastag haj formázására tervezték, de közepes és rövid hajvágás tulajdonosai számára is nagyon alkalmas..

A készülék nagy teljesítményű, 1000 watt. A hajszárítóval három tartozékot szállítanak:

 • kerek kefe 29 mm átmérővel kis fürtökhöz;
 • kerek kefe 39 cm átmérővel nagy fürtökhöz;
 • kötet ecset.

A mellékletek műanyag sima sörtékkel vannak ellátva. A gyártó biztosítékai szerint vastagságukat és merevségüket úgy választják meg, hogy ne károsítsák a hajat, de a fésülés során jó megfésülni őket..

A hajszárító három teljesítménybeállítással és hideg légárammal rendelkezik. A felhasználó a fúvóka alján lévő gyűrű görgetésével válthat az üzemmódok között.

Ezenkívül a modell egy további funkcióval is rendelkezik a gőzzel történő párásítással, amely lehetővé teszi, hogy új formázást hajtson végre a már megszáradt hajon. A gőzfejlesztő működéséhez egy kis tartályt meg kell tölteni tiszta vízzel.

A készülék súlya 410 g. Ez egy meglehetősen kényelmes mutató, de kompaktabb és könnyebb hajszárítókat is találhat..

2013 óta használom a Braun Satin-Hair 5 AS 530 hajszárító kefét, amely máig hűen szolgál és működik. Kiválóan működik megszakítás nélkül. A haj nagyon jól érzi magát a formázás után, mint egy szalon után. A haj sima, puha és könnyű. Nagyon fontos szempont számomra, hogy a haj a hajformázás után nem elektrolizálódik.

katia123485

https://otzovik.com/review_4740759.html

Hozták nekem, és csak akkor csalódtam, hogy a kötést nem sikerült teljesen eltávolítani. Vagyis a tömörítési funkció teljesen elvész (ha valahová magával viszi).

koala2014

https://otzovik.com/review_1444706.html

Az üzemeltetési útmutató online formátumban elérhető PDF formátumban.

Videó: Braun AS530 áttekintés

Braun Satin Hair 7 IONTEC AS720

A Satin Hair 7 IONTEC AS720 ionizációs funkcióval rendelkezik, ezt egyértelműen maga a modell neve is jelzi. A készülékhez két tartozék tartozik - egy kerek kefe és egy fésűtartó a hangerő érdekében. Az előző modellnél alacsonyabb teljesítmény (700 W) ellenére a Satin Hair 7 jó munkát végez a vastag és hosszú haj szárításában és formázásában. Az eszköz azonban a legalkalmasabb a közepes hosszúságú hajvágások tulajdonosai számára. A hajszárítónak két teljesítménymódja és hideg légáramlása van, amely a fogantyún lévő szabályozóval változtatható. A készülék bekapcsolásakor a légáram ionizálása automatikusan aktiválódik, ami megakadályozza a túlszáradást és a fodrosodást.

Tömeg szerint a készülék szinte megegyezik az előző Satin Hair 5 - 400 g modellel.

Még nem kóstoltam az ionizációt, erről nem tudok mit mondani. A mellékletek pontosan ugyanazok, mint amire szükségem volt, pontosan azok voltak, amiket kerestem és szerettem volna - nem volt szükségem semmi többre, sem kevesebbre. A kiegyenesítéshez természetesen a fésű kényelmesebb, de egy kerek fúvóka ad hangerőt, és intelligens kiegyenesítéssel azt hiszem, az egyenes haj kiderülhet, de volumenével (az enyém göndör, vékony, törékeny, bolyhos, a legkisebb nedvességtartalmú - és azonnal göndörödik, tekintet nélkül a mennyiségre) hajvasalók). Örülök a vásárlásnak, számomra ez csak egy megalelet, mert egyenes hajat akarok, de nem akarok vasat használni.

Névtelen

https://market.yandex.ru/product–fen-shchetka-braun-as-720/7085579/reviews?track=tabs

1,5 hónapos használat után a kerek fúvóka rögzítőelemei eltörtek, új fúvókát kellett vennem 400 rubelért

Valentina Marinina

https://market.yandex.ru/product–fen-shchetka-braun-as-720/7085579/reviews?track=tabs

A kezelési útmutató a gyártó weboldalán érhető el.

Videó: Hosszú haj formázása az AS720 készülékkel

Braun Satin Hair 3 AS330

Ez a modell a legrégebben felülvizsgált. Nem szabad azonban azonnal elhagyni - olyan mellékletei vannak, amelyek a Satin Hair sorozat modernebb eszközeiben nem állnak rendelkezésre. Az első dolog, ami magára vonja a figyelmét, a szokatlan kötődések. Az extra nagy (36 mm) és a nagyon kicsi (18 mm) kefék érdekes és összetett göndör kombinációkat tesznek lehetővé. Az ilyen kombinált stílus különösen lenyűgözően néz ki a hosszú hajon, létrával díszítve. A lenyűgöző méretű terjedelmes kötés pedig minden hajvágás tulajdonosának megfelelő. A mellékletek kerámia bevonattal rendelkeznek, amely megvédi a hajat a sérülésektől. A kerámia felülete sima és egyenletesen melegszik fel, így a szálak nem száradnak ki, és nem tapadnak az érdességhez. A készüléknek két energiamódja van. Hideg légáram nem biztosított.

A készülék fő hátránya az alacsony teljesítmény (csak 400 W). Az ilyen eszközzel ellátott vastag hajat nagyon sokáig kell frizurázni. A legjobb, ha hajmosás után törölközővel alaposan megszárítja őket, majd várjon még 10-15 percet. Ellenkező esetben a stílus akár fél órát is igénybe vehet. Egy másik hátrány a nagy súly. A szerkezet és a fésűtartó súlya körülbelül 600 g.

Könnyen kezelhető. Az ilyen modell ára elfogadható. Pluszként kiemelheti azt is, hogy a haj nem kuszálódik bele a kefébe (ez más modelleken is velem történt). Tökéletes kezelhetetlen hajhoz.

Antonina Tokunova

https://market.yandex.ru/product–fen-shchetka-braun-as-330/6929082/reviews?track=tabs

A kis fúvóka forogva forog. A terjedelmes kötődés teljesen haszontalannak bizonyult. Nem használható egyszerűen haj szárítására hajformázás nélkül.

Jekatyerina Vvedenszkaja

https://market.yandex.ru/product–fen-shchetka-braun-as-330/6929082/reviews?track=tabs

A kezelési útmutató megtalálható a gyártó honlapján.

Táblázat: a figyelembe vett modellek összehasonlítása

ModellÁrErőFúvókákMódokA súlytTovábbá
Braun Satin Hair 5 AS5302 700 rubeltől1000 wattKét kerek kefe (29 és 39 mm), térfogatú kefe3 üzemmód és hideg légáramlás410 gGőznedvesítés
Braun Satin Hair 7 IONTEC AS7203 200 rubeltől700 wattEgy kerek ecset és egy fésű a gyökérmennyiség létrehozásához2 üzemmód és hideg légáramlás400 gIonizálás
Braun Satin Hair 3 AS3302 800 rubeltől400 wattKét kerek kefe (18 és 36 mm), térfogatú kefe2 mód610 gKerámia bevonatú hegyek

A hajszárító kiváló vásárlás lesz azok számára, akik egyszerűen és gyorsan szeretnének otthon szép stílusokat készíteni. A széles Braun modell közül megtalálhatja az Ön számára megfelelő eszközt.

Braun szatén hajszárító

 • Erő
 • Erő
 • Erő
 • Erő
 • Erő
 • Erő

Braun szatén hajszárítók: a hibátlan stílus titka

A modern lányok számára nagyon fontos, hogy a haj jól ápolt és egészséges legyen. De a várt eredmény elérése érdekében - egy igazán fényűző haj - korunkban egyáltalán nem szükséges rendszeresen ellátogatni a szépségszalonokba. Csak annyit kell tennie, hogy rendelkezzen olyan professzionális stílusú berendezésekkel, mint a Braun Satin hajszárító, amely garantálja az azonnali átalakulást..

Az innovatív eszköz rendelkezik egy speciális styler kefével, amely bármikor képes stílusos frizurát készíteni, anélkül, hogy helyhez vagy alkalomhoz lenne kötve. Ugyanakkor a fürtök egészséges ragyogást kapnak száraz végek nélkül, a következő tulajdonságoknak köszönhetően:

 • hideg levegő funkció a biztonságos tartáshoz és a gőz az új stílushoz;
 • A készlet három rögzítése, amely megfogja a göndör haját, hogy fenntartsa a hangerőt, és a szálakat különböző módon rendezze el - a kiegyenesítéstől a kanyargós kacskaringókig;
 • nagy teljesítmény, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen hajjal elérje a kívánt eredményt - száraz, nedves, nedves;
 • beépített túlmelegedés elleni védelem, amely megakadályozza a berendezések meghibásodását és meghibásodását a legmegfelelőbb pillanatban;
 • a hőmérséklet és a sebesség állítható módjai, amelyek lehetővé teszik a hajszárító funkcionalitásának beállítását a haj egyedi vastagságához;
 • megfelelő hosszúságú huzal, amely beépített rögzítőelemekkel rendelkezik a csavarodás megakadályozására;
 • diffúzor jelenléte fésűs kefével a hosszú hajhoz.

A Fen Brown Satin Hair kielégíti a legigényesebb női ízlést: teste minőségi anyagból készül, kényelmesen elfér a kézben, és modern kapcsolóival rendelkezik, amelyek a legkisebb érintésre is reagálnak. A lehető legrövidebb időn belül nemcsak meg tudja szárítani a haját, hanem minden kellemetlen következmény nélkül szépen elrendezi őket.

Braun hajszárító

Kód: 998103; sebességek száma: 1; módok: 3; fúvókák: 1db; kerékagy; A hőmérséklet-áramlás egyenletes eloszlása. vezeték hossza: 2m; teljesítmény: 1600W; fekete szín

Hajszárítók más gyártóktól

 • BBK
 • BEURER
 • × BRAUN
 • DYSON
 • GA.MA
 • GAMMA PIU
 • HARIZMA
 • MOSER
 • PANASONIC
 • PARLUX
 • PHILIPS
 • POLARIS
 • REDMOND
 • REMINGTON
 • ROWENTA
 • SCARLETT
 • SINBO
 • CSILLAGSZÉL
 • VALERA
 • VITEK
 • WAHL
 • XIAOMI

A CITILINK online áruház weboldalán nagy választékot és vonzó árakat gyűjtöttünk össze a Braun hajszárítókhoz. A katalógus barna hajszárítókat tartalmaz fényképekkel, leírásokkal, specifikációkkal, vásárlói véleményekkel, valamint a modellek költségenkénti összehasonlításának funkciójával. Szakértőink segítenek Önnek egy Braun hajszárító versenyképes áron történő megvásárlásában. Az árut megrendelheti online, vagy a weboldalon feltüntetett telefonszámon. Vásárlásait Moszkvában, Szentpéterváron, Kazanban, Nyizsnyij Novgorodban, Krasznojarszkban, Permben, Jekatyerinburgban, Ufában, Krasznodarban, Novoszibirszkben, Don-Rosztovban, Cseljabinszkban, Szamarában és Oroszország más városaiban szállítjuk. Átvétel is lehetséges.

A legjobb 8 legjobb Braun hajszárító a vásárlói vélemények szerint

A Braun német eredetű, ami önmagában is a termékek magas minőségéről szól. A márka hajszárítóiban szinte minden tökéletes - minőség, formatervezési megoldások, formatervezés, választék. De a termékek ára is magasabb, mint a kevésbé ismert márkák analógjai. A cikk a Braun márka idei hajszárítói közül a legnépszerűbbeket tárgyalja..

A legjobb Braun hajszárítók

Ez a szakasz a hajszárítók klasszikus módosításait tartalmazza, amelyeket szárításra és formázásra terveztek, és nincsenek felszerelve további tartozékokkal - ecsettel vagy fogóval.

Braun HD 130 szatén haj 1

A TOP egy hajszárító standard és klasszikus modelljével nyílik, viszonylag 1500 rubeles költségvetéssel. Ez egy közönséges, összecsukható fogantyúval rendelkező készülék. Teljesítmény 1200 W, 2 üzemmódban kapcsolható. Kizárólag koncentrátor rögzítéssel. Van egy kényelmes függesztő hurok. Nagyszerű választás otthoni használatra.

 • Költségvetési ár.
 • Kompakt méretek.
 • A használat kényelme.
 • Jó hajszárítás.
 • A munkához szükséges minimális funkcionalitás.
 • Nagy munkaerő.
 • Kevés üzemmód.
 • Nem fúj hideg levegő.

Braun HD 580 szatén haj 5

A következő modell nagyságrenddel többe fog kerülni - 3000 rubel, de funkcionalitása sokkal szélesebb, mint az előzőé. Van ionizálás és hideg levegő fújás, 3 hőmérsékleti mód, 2 légáramlási mód, egymástól függetlenül állítható. A készülék teljesítménye kétszer olyan magas - 2500 W.

Felakasztott hurokkal, 1,8 m-es tápkábellel van ellátva. Csak egy agyhosszabbítót tartalmaz.

 • Kompakt és könnyű.
 • Jó hideg levegőellátás.
 • Kényelmesen illeszkedik a kézbe.
 • Nagy üzemmódkészlet.
 • Ionizálás.
 • Hosszú hajat szívnak be a motorba a gép hátuljáról.

Braun HD 770 szatén haj 7

A készülék átlagos ára 3700 rubel. A fő különbség az előzővel szemben a diffúzor fúvóka jelenléte a készletben, amely lehetővé teszi, hogy mennyiséget adjon a hajának, és gyönyörű fürtöket képezzen. A második különbség a kivehető szűrő jelenléte. Harmadszor, a modell teljesítménye valamivel alacsonyabb - 2200 W. Három színváltozatban kapható - piros, szürke és fekete.

A modell többi része hasonló. Van ionizáció és hideg levegőellátás. A levegő áramlását 3 hőmérsékleti és 2 sebességes üzemmódban szabályozzák. Lógós hurkával és agyrögzítéssel rendelkezik.

 • Jó funkcionalitás.
 • Egy speciális rendszer lehetővé teszi a haj gyors szárítását, de nem süti meg a fejbőrt.
 • Diffúzor.
 • Ionizálás.
 • Gyenge ventilátor járókerék. Kis munkaerőforrással rendelkezik, meghibásodás után nem javítható.

Braun HD 730 szatén haj 7

A minősítés következő résztvevőjének átlagos költsége 4000 rubel. Az előzőtől megkülönbözteti a védő leállítási rendszer jelenlétét, ha a készülék túlmelegedik. Nagyon hosszú, kényelmes zsinórral rendelkezik - 2 m.

A modell teljesítménye 2200 W. Van egy funkciója az ionizációnak és a hideg levegő fújásának. A munkát egymástól függetlenül 3 hőmérsékleti és 2 sebességes üzemmódban szabályozzák. Van egy függesztő hurok és egy kivehető szűrő. Tartalmaz diffúzort és koncentrátort. Ez a modell nagyon népszerű a női vásárlók körében..

 • túlmelegedés elleni védelem.
 • Nagy teljesítményű.
 • Gazdag felszerelés.
 • Ionizálás.
 • Sok beállítási mód.
 • Nagy tömeg.

Braun HD 780 szatén haj 7

A hajszárítók klasszikus modelljeinek szakaszát egy aggregátum teszi teljessé, átlagos ára 4700 rubel. Teljesítménye alacsonyabb, mint az előzőeké - 2000 W. Nincs ionizációs mód, nincs diffúzor rögzítés. De előnye 10 működési mód jelenléte. A hőmérséklet és a levegő áramlási sebessége egymástól függetlenül állítható - 5 fűtéshez és 2 sebességhez. Hideg levegő fúj. Kivehető szűrővel, töményítő fúvókával van kiegészítve, a testen egy függesztő hurok található. Ez egy professzionális egység, amely alkalmasabb fodrászok és stylistok számára.

 • Kiváló minőségű szerelés.
 • Kényelmes kezelés.
 • Számos mód.
 • A motor hosszú élettartammal rendelkezik.
 • Csendes működés.
 • Kényelmes gumírozott gombok és fogantyú.
 • Nagy tömeg.
 • Nincs ionizációs rendszer.
 • Nincs diffúzor.

A legjobb Braun hajszárítók

A hajszárító olyan eszköz, amely speciális rögzítésekkel rendelkezik, amelyek bonyolultabb stílus kialakítását segítik elő, mint egy hagyományos egység használata esetén. Lehetővé teszi hullámok, fürtök és spirálok alakítását rövid és hosszú hajon.

Braun Satin Hair 3 AS 330

A rangsor első modelljének költségvetési ára 2500 rubel és szerény funkciókkal rendelkezik. Teljesítmény 400 W. Szárítást és formázást biztosít 2 hőmérsékleti módban. Van egy húzó funkció. Tartalmazza a térfogat-rögzítést, a 39 mm-es nagy kerek kefét és a 23 mm-es kis kefét.

 • Kényelmes modell, jó formázást biztosít és nem kusza össze a hajat.
 • Könnyű.
 • Egy kis fúvóka átgondolt kialakítása, egy gomb megnyomásával maga forog a kész göndör.
 • Nincs ionizáció.
 • Nincs gyors szárítási mód.

Braun Satin Hair 5 AS 530

Ennek a modellnek az átlagos költsége 3000 rubel. A készülék teljesítménye sokkal nagyobb - 1000 W. A funkcionalitás is sokkal érdekesebb - 3 hőmérsékleti mód van, hideg levegőellátás és gőzölés. A csomag tartalmaz egy fúvókát a térfogat átadásához, egy nagy kefét 39 mm-re és egy kis kefét 29 mm-re. Van egy hurok a könnyű függesztett tároláshoz. 2 m-es zsinór forgatható tartóval.

 • Hosszú / rövid hajrögzítések.
 • A jó gyökér mennyiség gyorsan elkészíthető.
 • Gőzölgés.
 • Gazdag funkcionalitás.
 • Könnyű.
 • A hideg levegő a gomb lenyomásával és nyomva tartásával történik, rögzítés nélkül.

Braun Satin Hair 7 IONTEC AS 720

A modell 3400 rubel átlagos költséggel zárja a felülvizsgálatot. Bár a modell ára magasabb, mint az előzőeké, a jellemzők halmaza gyengébb. Teljesítmény 700 W. Szárításra és formázásra alkalmas, úgy működhet, mint egy szokásos hajszárító. Nincs gőzölő funkció, de van olyan ionizációs funkció, amely hiányzik az előző kettőből. Két hőmérséklet-beállítás és hideg levegő-ellátás létezik. Tartalmaz egy fésűtartót és egy 38 mm-es nagy kerek kefét.

 • Kényelmes fogantyú.
 • Ionizációs függvény.
 • A hideg levegő jól van ellátva.
 • Szép ecset, nem kusza össze és nem tépi a hajat.
 • Lean berendezés.
 • Az ecset csak kézzel forog.

Hajszárítók Styler Braun Moszkvában

 • Építőipari hajszárítók
 • Színező oldalak
 • Főnix színező oldalak
 • Rács
 • Kerítés háló
 • Építőipari hajszárítók
 • Professzionális épület hajszárító
 • Ajándéktárgyak
 • Feng Shui ajándéktárgyak

Típus: Hajszárító; Testszínek: ezüst, fekete; Teljesítmény: 1000; Mellékletek száma: 3; Fűtés nélküli munka: igen; Egyéb jellemzők és tulajdonságok: Hideg levegőellátás, gőznedvesítés, Függesztő hurok, a zsinór forgatása tengelye körül

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító és hajformázó Braun Satin Hair 5 A hajszárító.

hajszárító, hajszárító teljesítmény 2000 W, ionizáció, hideg levegő ellátás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Braun HD 785 szatén haj 7

Forgó hajszárító A Harizma Roto-Brush 1000 Ionic h10212 a haj szárítására és formázására szolgál. A hajszárító az ergonómia szempontjából tökéletesen kiegyensúlyozott, optimális súlyú és erőteljes, megbízható motorral...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Harizma Roto-Brush 1000 Ionic h10212, 2 nasa.

hajszárító, hajszárító teljesítmény 1000 W, hideg levegőellátás, kerámia bevonat

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Szárító kefe Remington AS8810

hajszárító, hajszárító teljesítmény 2000 W, ionizáció, hideg levegő ellátás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Braun HD 380 szatén haj 3

Paraméterek: Teljesítmény: 1100 Szín: fekete További szín: ezüst Sebességszám: 2 Hideg levegő: IGEN Fúvókák: 3 kefefej: 25, 30 és 38 mm. Sebesség beállítása: IGEN Túlmelegedés elleni védelem: IGEN Rögzítések száma: 3 Lógó hurok: IGEN A hálózat hossza w.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Szárító kefe Wahl Air Styler 1100W fekete / ezüst

IONTEC funkció A Braun AS 720 hajszárító az egyedülálló IONTEC technológiát használja a haj védelmére és a legkíméletesebb és legbiztonságosabb formázásra. A szárítási folyamat során egy speciális generátor negatív töltésű szaténionokkal telíti a hajat.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Styler Braun Satin Hair 7 AS720

A Braun Satin-Hair 5 ST570 hajvasaló úszó kerámialemezekkel kíméletes formázást biztosít a sima, fényes és kezelhető hajhoz. A hajvasaló egyedi kialakítása és a lemezek lekerekített formája lehetővé teszi, hogy a hajának a kívánt formát adja.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Styler Braun ST 570 szatén haj 5

Szatén frizura és Go hajszárító Utazás stílusosan. A Braun Style & Go termékcsalád legerősebb hajszárítója A nagyszerű stílus mindig kéznél van. Ez az összecsukható hajszárító könnyen csomagolható és valóban kompakt. Megadja a szabadságot, hogy bármikor, bármely hónapban szárítsa és formázza a haját.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Braun Satin Hair 1 HD130 Style & Go

Braun Satin Hair 7 IONTEC hajvasaló Gondos, fényes és sima hajformázás. Reaktív ionokkal Töltse fel a haját ionokkal, szálanként minden mozdulaton millió aktív ion küzd a keletkező statikus elektromosság ellen.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun Satin Hair 7 IONTEC egyenesítő.

Típus: hajszárító, hajszárító teljesítmény: 1200 W, kiegészítő funkciók: hideg levegő ellátás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító ENDEVER Aurora-493

Típus: hajszárító, hajszárító teljesítmény: 1000 W, fúvókakoncentrátor, a fúvóka automatikus forgatása, a kefefej átmérője: 50 mm, kefe anyaga: természetes sörték, kiegészítő funkciók: ionizálás, hideg levegőellátás, a levegő izzadási intenzitásának módjai.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító BaByliss 2735E / 2736E

hajszárító, hajszárító teljesítménye 1900 W, ionizáció, hideg levegő ellátás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Braun HD 530 szatén haj 5

Egészség és szépség Braun Braun Satin Hair 7 HD 780 Optimális hőmérséklet-szabályozás. Professzionális minőségű eredmény: Az új Braun Satin Hair 7 SensoDryer. A hőszabályzó érzékelő igazítja a szárítási hőmérsékletet. Az optimális penge kalibrálási technológia garantálja az optimális teljesítményt.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

hajszárító Braun Satin Hair 7 HD 780

kompakt hajszárító, hajszárító teljesítmény 1600 W, ionizáció, összecsukható fogantyú

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Braun HD 350 Satin Hair 3

Milyen gyakran kérünk segítséget olyan stylistoktól, akik megszervezhetik mindennapi stílusunkat, vagy ünnepi eseményt kereshetnek. Mit tegyünk azonban, ha nincs idő és pénzügyi lehetőség a fürtök tökéletes megjelenésének megadására? Ebben az esetben hasznos.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Styler Braun AS 530 63536713 Multi / ASS 1000 Pro

hajszárító, hajszárító teljesítménye 2500 W, ionizáció, hideg levegő ellátás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Braun HD 580 szatén haj 5

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun airstyler AS 330

hajszárító, hajszárító teljesítmény 1000 W, ionizálás, hideg levegőellátás, kerámia bevonat

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Szárító kefe Beurer HT 50

kompakt hajszárító, hajszárító teljesítménye 1200 W, összecsukható fogantyú

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Braun HD 130 szatén haj 1

Szatén haj 3 stílusú sushi, stílus és védelem 100% kerámia bevonattal. 100% kerámia bevonat simasága. Hagyja, hogy a haja élvezze a puha meleget: A Braun Satin Hair 3 hajformázó henger fedele 100% kerámia. Ez egységesen p.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun Satin Hair 3 AS330 hajformázó

Típus: hajszárító, hajszárító teljesítmény: 1000 W, kiegészítő funkciók: gőznedvesítés, hideg levegőellátás, a légáramlás intenzitásának módjai: 3, fűtési módok száma: 3

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun AS 530 airstyler

Braun Satin Hair 5 Styler Sushi, stílus és gőz frissítés. Változtassa meg a frizuráját, ne mossa meg a haját. Nem kell többé mosnia a haját, amikor új stílusra van szükség. A Braun Satin Hair 5 hajformázó erőteljes gőzfunkciója megkönnyíti.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun Satin Hair 5 hajformázó AS530

hajszárító, hajszárító teljesítmény 1700 W, hideg levegő ellátás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Braun HD 310 szatén haj 3

Készítsen nagyszerű megjelenést minden nap a Braun AS 530 hajszárítóval! 1000 W teljesítmény elegendő lesz a fürtök gyors szárításához. A párás párásító funkcióval pedig akár száraz hajat is formázhat. A hideg levegő segítségével hosszú ideig rögzíti a haját

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun AS 530 airstyler

Típus: hajszárító, hajszárító teljesítmény: 1000 W, fúvóka-koncentrátor, a fogak / sörték eltávolításának képessége, további funkciók: ionizálás, hideg levegőellátás, a légáramlás intenzitásának módjai: 2, fűtési módok száma: 2

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Szárító kefe Philips HP8656 ProCare

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun CU 750 fogó

hajszárító, hajszárító teljesítmény 1100 W, hideg levegőellátás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Szárító kefe Wahl 4550-0470 Pro Air Styler

csipesz, ionizáció, kerámia bevonat

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun fogók ST 560 Satin-Hair 5

hajszárító, hajszárító teljesítmény 600 W

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Panasonic EH-KA42 hajszárító

hajszárító, hajszárító teljesítménye 700 W, ionizáció, hideg levegő ellátás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun AS 720 airstyler

A Braun Satin Hair PowerPerfection szárító a súly és a teljesítmény csodálatos kombinációja. A nulla gravitációnak és a kompakt kialakításnak köszönhetően ez az ergonomikus hajszárító kényelmesen elhelyezhető minden irányban, így nem lesz több száraz folt

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító BRAUN HD 585, 2500W, fehér és ezüst

Típus: hajszárító, diffúzor fúvóka, koncentrátor fúvóka, kiegészítő funkciók: hideg levegőellátás, légáramlási módok száma: 2, fűtési módok száma: 3

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Braun HD 385 szatén haj 3

Nagyméretű professzionális, 36 mm átmérőjű kör alakú ecset. A fém sörték jól vezetik a hőt. Ideális nagy fürtök és hullámok létrehozásához. Normál és finom hajra egyaránt alkalmas. Kis átmérőjű, 18 mm-es kefe a finom és feszes hajhoz.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun airstyler AS 330

hajszárító, hajszárító teljesítmény 2200 W, ionizáció, hideg levegő ellátás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Braun HD 710 szatén haj 7

Márka: Braun Típus: Hajszárító kefe

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun airstyler AS 330 fekete

Típus: hajszárító, hajszárító teljesítmény: 1200 W, koncentrátor fúvóka, légáramlás módok száma: 2

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító BRAYER BR3132

Styler göndörvas típusa Teljesítmény 35 W A zsinór dizájn szerinti elforgatása a tengelye körül Maximális fűtési hőmérséklet 185 ° C A használatra való készenlét bekapcsolásának jelzése

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Styler elektromos fogó Braun EC1

hajszárító, hajszárító teljesítmény 2000 W, ionizáció, hideg levegő ellátás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Braun HD 770 szatén haj 7

hajszárító, hajszárító teljesítmény 1000 W, hideg levegőellátás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Szárító kefe Remington AS7051

Braun EC1 - hajsütővas, teljesítmény 35 W, fűtési módok: 5, ionizálás, kijelző, klasszikus curling

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun EC1 - Hajszárító, hajformázó

Az egyes hajtípusok szem előtt tartásával tervezett Braun Satin Hair 5 szárító kefe segítségével percek alatt nagyszerű frizurát kaphat otthon. Ezzel hangerőt adhat a hajának, és különféle frizurákat készíthet. Nem több.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Braun AS 530 MN

Típus: egyenirányító, bevonat: kerámia, teljesítmény: 170 W, fűtési módok száma: 15, maximális fűtési hőmérséklet: 200 ° C, kijelző

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun ST 730 fogó

Szépség és egészség Braun Braun Satin Hair 1 HD 130 utazó hajszárító Braun Satin Hair HD 130 infravörös fűtőrendszerrel hatékony és gyors hajszárítást biztosít, és a különböző feszültségellátással történő munkavégzés képessége biztosítja a biztonságos használatot.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

hajszárító Braun Satin Hair 1 HD 130

Típus: egyenirányító, bevonat: kerámia, teljesítmény: 42 W, fűtési módok száma: 13, maximális fűtési hőmérséklet: 185 ° C, bekapcsolási jelzés

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun ST 310 fogó

hajszárító, hajszárító teljesítmény 800 W, ionizálás, hideg levegő ellátás, kerámia bevonat

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Szárító kefe Philips HP8668 StyleCare

hajszárító, hajszárító teljesítmény 400 W

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun airstyler AS 400

Styler típusú hajszárító Teljesítmény 800 W Kefe mellékelve Kerámia fúvóka bevonat További információk vaddisznó sörtés kefe 20 mm; kerámia fúvóka 38 mm

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajszárító Braun 9902

Braun BR-9902 hajszárító csúcstechnikával. Hosszan tartó. A legújabb technológiákkal van felszerelve: hálószűrő, erős villanymotor, termosztát, amely megvédi a hajszárítót a túlmelegedéstől. Ez a hajszárító hibátlan kialakítású, könnyű és kompakt. A hajszárító könnyedsége a hosszú távú munkavégzés egyik fontos jellemzője. Fodrászokhoz és otthoni használatra egyaránt alkalmas.

 • Teljesítmény típusa: Hálózat 220 V, 50 / 60Hz.
 • Teljesítmény: 2500W.
 • Egészséges szárító rendszer 60 fokon.
 • 12% -ban fenntartja a természetes hajnedvességet.
 • Motor túlmelegedés elleni védelem.
 • Háromfokozatú hőmérséklet-szabályozás.
 • Kétfokozatú ventilátor szabályozás.
 • Két melléklet.
 • Vezeték hossza: 1,5 m.
 • Lógó hurok
 • Szín: fekete, fényes.
 • Részletes használati útmutató a dobozban.

Braun hajszárítók: jellemzők, modellek és választási lehetőségek

csatlakozzon a vitához

Oszd meg a barátaiddal

 1. Márka információ
 2. Tervezési jellemzők
 3. A felállás
 4. Hogyan válasszunk?

A hajápolás minden lány számára fontos, mert mindig gyönyörűnek és egyedinek akar kinézni, hogy a férfiak mindig rá fordítsák lelkes pillantásaikat. Ez különösen fontos azoknak a lányoknak, akiknek hosszú, szép és dús haja van, és azt akarják, hogy mindig jól nézzenek ki. Ebben segíthet egy olyan eszköz, mint egy hajszárító..

A lehető legpontosabban kell kiválasztani, mert használata szép, terjedelmes és vonzóbbá teszi a haját. És a piacon az ilyen típusú legérdekesebb és legnépszerűbb eszközök a német Braun cég hajszárítói..

Márka információ

A Braun márka története elválaszthatatlanul kapcsolódik egy Max Brown nevű férfihoz, aki Kelet-Poroszországban született 1890-ben. Ő volt az, aki 1921-ben létrehozott egy kis műhelyt Frankfurt városában, amely különféle rádió-alkatrészek gyártására specializálódott. Hamarosan gyártása válik a gyár létrehozásának alapjává. 1932-ben Brown sikere olyan volt, hogy a terjeszkedés mellett megkezdte a rádiócsövek gyártását. Egyébként Európában az első. Ezt követően képviseleti irodák nyílnak olyan országokban, mint Spanyolország, Franciaország, Hollandia, Tunézia és Svájc. 1941-ben pedig egy elektromos borotvaprojektet dolgoztak ki, amely a vállalat prioritásává válik..

Sem a második világháború, sem a háború utáni újjáépítés nem zavarta a vállalat üzletágának fejlődését, és már 1950-ben itt egész sor konyhai kis háztartási készüléket fejlesztettek..

A cég még a HfG Ulm neves tervezőjét, Hans Gugelot toborozza, aki az első fekete-fehér tévékészítő egyik készítője volt. Egyébként ő alkotja a cég számára egy idő után az öngyújtók kialakítását.

És már 1962-1963-ban a cég létrehozott egy elektromos borotvát és egy fogkefét. 1964-ben pedig bemutatták az első Braun hajszárítót. Megkülönböztető jegyei az voltak, hogy keskeny, majdnem négyzet alakú, és forró levegő koncentrátorral rendelkezik. A modell másik jellegzetessége a fogantyú volt, amely nem vált el az alaptól. Ez a modell a profik csoportjába tartozott, és csak szépségszalonok számára készült.

Ma a gyártó számos olyan hajszárítóval rendelkezik, amelyeket otthoni és professzionális használatra terveztek. Próbáljuk megérteni a tartományukat és jellemzőiket részletesebben.

Tervezési jellemzők

Manapság egy eszköz, például egy hajszárító, többé-kevésbé teljes, egységes megjelenést mutat. Általában egy kis eszközről beszélünk, amelynek alsó részén található egy gomb, amelyen a főkapcsolók és a légtömeg-hőmérséklet-szabályozó található. A tápkábel alulról csatlakozik hozzá. Kicsit magasabban van a ház belsejében egy ventilátor, amely forró levegőt fúj. És azon a helyen, ahol forró légtömegek szabadulnak fel, van egy menet a különféle fúvókák felszereléséhez.

Ez egy fúvókával ellátott hajszárító, amely ma lehetővé teszi, hogy szép legyen a hajad és elérje a kívánt hatást.

A figyelembe vett eszközök tervezési jellemzőit számos tényező befolyásolja. Például a hajszárító típusa. Ma az ilyen eszközöknek három kategóriája van:

 • út;
 • házi;
 • szakmai.

Az első lehetőséget általában az úton használják. Fő célja, hogy mosás után egyszerűen megszárítsa a haját. Itt ér véget a szolgáltatáskészlete. Az ilyen modellek általában nem rendelkeznek mellékletekkel, és ott gyakran nincs módkapcsoló..

A háztartási készülékeket nemcsak áramszabályozóval látták el, hanem olyan mellékletekkel is, amelyek akár egyszerű, de gyönyörű frizurák készítésére is használhatók..

De a professzionális modelleket nem szabad naponta használni. Optimális légtömeg-áramlási sebesség mellett kell használni őket..

Ezenkívül nem használhatók a haj hővédő kompozícióinak használata nélkül..

Egy másik fontos tervezési pont az eszközök gyártására szolgáló anyag. Leggyakrabban a hajszárító teste műanyagból készül. De olcsó modellekben, ha melegítik, kellemetlen szagot áraszt. Ezért kiváló minőségű polimerből készült eszközöket kell választania, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek.

De a kiváló minőségű modellek fűtőelemei kerámiából készülnek. A hőt egyenletesen osztja el. Az olcsó termékekben fémből készülnek, és ebben az esetben egyszerűen megégetheti a haját a túl sok hő miatt.

A turmalinnal bevont hajszárítók szintén megtalálhatók a piacon. A kerámiával kombinálva lágy hősugarat kaphat, amely fényessé, puhává varázsolja a haját és nem szárítja ki. De az ilyen eszközök ára megfelelő lesz.

Befejezve a tervezési jellemzők témáját, szeretnék néhány szót szólni a fúvókákról. Általában hárman vannak a készletben:

 • diffúzor;
 • kerékagy;
 • tisztítás.

Jól ismert gyártók termékei mind a 3 tartozékot tartalmazzák a hajszárítón kívül. Egyes vállalatok egy vagy két fúvókát szállíthatnak egy készletben. És ha a modell nagyon olcsó, akkor általában mellékletek nélkül érkezik..

A diffúzor egy lyukakkal ellátott fúvóka, amely diffúzálja a légáramokat. Ez lehetővé teszi a haj finom szárítását. By the way, ez a diffúzor, amellyel a haj gyökereinél térfogatot lehet elérni..

A fogmosás egy fésűs kefe, amelyet különböző hosszúságú haj formázására használnak. Ezenkívül egy ilyen kefe használata lehetővé teszi a haj védelmét a túlzott hőtől..

A koncentrátor a leggyakoribb fúvóka. Itt a levegő áramlását egy szűkített nyíláson keresztül irányítják a kívánt irányba, ami jelentősen csökkenti a fektetési és száradási időt.

A felállás

Az első modell, amelyről beszélni szeretnék, a Braun HD 130 Satin Hair 1 névre hallgat. A legegyszerűbb gyártói eszközhöz sorolható, amelynek összecsukható fogantyúja van. Teljesítménye 1200 watt. Ezen kívül 2 működési mód létezik. Csak egy hub van benne. A készülék kényelmes függesztőhurokkal van ellátva.

Ha otthonának legegyszerűbb modelljét keresi, akkor a Braun HD 130 Satin Hair 1 a legjobb megoldás..

A modell előnyei:

 • kiváló hajszárítás;
 • nagy munkaerő;
 • kényelem és könnyű használat;
 • kis méret;
 • alacsony költségű;
 • egyszerű funkcionalitás.

Mínuszok:

 • csak 2 üzemmód;
 • hideg levegő nem fúj.

Ennek a német gyártónak a következő tisztességes modellje a Braun HD 580 Satin Hair 5.

Valójában ez a fent említett hajszárító kissé modernizált változata. Költsége magasabb lesz, de a funkcionalitás szélesebb.

Van hideg levegőfúvás, ionizációs funkció, 3 hőmérsékleti mód, valamint pár egymástól függetlenül beállítható légáram. Egyébként a modell teljesítménye 2500 watt. Van itt egy függesztő hurok is. A tápkábel hossza 180 centiméter. Csak hubgal van felszerelve.

A készülék erősségei:

 • könnyű és tömör;
 • az üzemmódok nagy választéka;
 • az ionizációs funkció jelenléte;
 • kényelmesen a kézben ül;
 • kiváló légáramlás.

Az egyetlen negatív dolog, amit érdemes megemlíteni, hogy a hosszú hajat a készülék hátulján lévő motorba szívják..

A harmadik figyelemre méltó modell a HD 730 Satin Hair 7. A készülék 2 m-es tápkábellel rendelkezik. Teljesítménye 2200 watt. Van egy funkciója a levegő ionizálásának, valamint a hideg áramokkal történő fújásnak. A szabályozás 3 hőmérsékleti módban, valamint 2 nagysebességű módban történik. A modell kivehető szűrővel is rendelkezik.

Egyébként ez egy diffúzorral és egy koncentrátorral ellátott modell. Az egyik legnépszerűbb a fogyasztók körében.

Az erősségek között szerepelnek:

 • nagy teljesítményű;
 • a munka szabályozásának több módja;
 • ionizációs funkció;
 • további mellékletek jelenléte a készletben;
 • túlmelegedés elleni védelmi funkció.

A modell hátránya a nagy súlya.

A Braun hajszárítójának következő modellje a HD 580 Satin Hair 5. Az egyik legerősebb. Ez az érték 2500 watt. Ugyanakkor ilyen nagy teljesítmény mellett a HD 580 Satin Hair 5 működés közben kibocsátott zajszint meglehetősen alacsony. Ez a készülék különleges kialakításának köszönhetően vált lehetővé..

A hideg légtömegek fokozott ellátásának, valamint ionizálásának funkciói vannak.

Az infravörös fűtési rendszer és a kerámia fűtőelem turmalin bevonata felelős a levegő egyenletes eloszlásáért..

Három fűtési mód van, valamint egy pár légáramlás-beállítási sebesség. A tápkábel hossza 180 centiméter. Az előnyök a következők:

 • megfizethető költség;
 • szép design;
 • kiváló minőségű készülékház;
 • a kezelőgombok kényelmes elhelyezése;
 • kiváló zajszigetelési jellemzők;
 • az ionizációs funkció jelenléte;
 • kerámia melegítő jelenléte turmalin bevonattal;
 • automatikus védelem a túlmelegedés ellen;
 • kivehető szűrő jelenléte;
 • működés közben nem melegszik a hajszárító teste.

A hiányosságok között meg lehet jegyezni, hogy nincsenek további fúvókák és nem túl hosszú tápkábel..

A gyártó hajszárítójának következő modellje a Braun HD 770 Satin Hair 7. Jellemzőit tekintve ez a modell szinte megegyezik a fent leírt eszközzel. Az egyetlen különbség a diffúzor jelenléte, amely lehetővé teszi a fürtök térfogatának növelését, és a tisztításhoz eltávolítható szűrő. Egy másik fontos különbség az, hogy a modell teljesítménye valamivel alacsonyabb és 2200 wattot tesz ki..

Továbbra is fennáll a lehetőség a hideg légtömegek ellátására, valamint azok ionizációjára. A légáramlás szabályozása 3 hőmérsékleti módban és 2 nagysebességű módban hajtható végre. A készlet tartalmaz egy fúvóka-koncentrátort, és a nagyobb kényelem érdekében van egy hurok az akasztáshoz.

Előnyök:

 • ionizációs funkció;
 • széles funkcionalitás;
 • diffúzor jelenléte.

A mínuszok közül talán egy nem túl jó minőségű ventilátor járókeréket lehet kiemelni, amelynek élettartama rendkívül kicsi. Meghibásodás után ki kell cserélni.

Áttekintésünk utolsó modellje a Braun HD 780 Satin Hair 7. Teljesítménye 2000 watt. Nincs ionizációs funkció és nincs diffúzor csatlakozás. De a márka más modelljeivel ellentétben egyszerre 10 üzemmód van. Ezenkívül a légáram sebessége és hőmérséklete egymástól függetlenül állítható. A fűtés szabályozásának 5 módja van, a sebesség pedig - 2. Van hideg levegő is. A modellhez koncentrátor csatlakozó és kivehető szűrő tartozik. A testen van egy hurok is a készülék felakasztására.

Ez a modell a profi kategóriába tartozik.

Az előnyök között szerepelnek:

 • kényelmes vezérlés;
 • magas építési minőség;
 • meglehetősen jelentéktelen zajszint működés közben;
 • nagyszámú beállítási mód;
 • hosszú motor élettartam;
 • kényelmes vezérlés.

Mínuszok:

 • diffúzor fúvóka hiánya;
 • ionizációs mechanizmus hiánya;
 • a készülék nagy súlya.

Hogyan válasszunk?

Most próbáljuk meg kitalálni, hogyan válasszunk jó hajszárítót. Ez meglehetősen egyszerű - csak számos paraméterre kell figyelnie. Az első a hatalom. Ez a jellemző határozza meg a hajszárítóból kilépő légtömegek sebességét..

Minél hosszabb és vastagabb a haj, annál erősebb modellt kell választania.

A második fontos szempont a kötődések. Minél több, annál jobb. Vagyis minél több hajápoló funkciót tud végrehajtani a hajszárító.

A következő pont az üzemmódok. Jobb lesz, ha sok van belőlük, ami lehetővé teszi a készülék működésének testreszabását saját maga számára. Az sem lesz felesleges, ha a levegő hőmérsékletének és sebességének váltása el van választva egymástól..

A könnyű használat ugyanolyan fontos szempont. Végül is meg kell érteni, hogy egy hajszárító egy használata akár fél óráig is eltarthat. A terjedelmes és nehéz szerkezetek tartása a kezében kényelmetlen és rendkívül nehéz.

Az ideális hajszárító súlya legfeljebb 500 gramm lehet, beleértve a fúvókát is.

Egy másik kritérium a tápkábel hossza. Elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy kényelmesen végezhessen stílusozást ott, ahol szüksége van rá. Többnyire elegendő a 2 méter vagy annál hosszabb vezetékhossz. Hasznos lesz megvizsgálni a tartóját. A lehető legsűrűbbnek kell lennie.

Egy másik fontos szempont az ionizációs funkció. Lehetővé teszi a haj megvédését a kiszáradástól és javítja a frizura megjelenését. Ezenkívül csökkenti a statikus feszültséget, ami lehetővé teszi a kiváló minőségű stílus garantálását.

A túlmelegedés elleni védelem szintén fontos szempont, mert a fűtés üzem közben normális. Az automatikus védelem akkor vált ki, ha a készülék nagyon forró, ami rendkívül fontos lesz a felhasználó biztonsága szempontjából.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Tetvek jelentek meg - mit kell tenni?

Az egyik legnépszerűbb lekérdezés a fejtetvek témakörében a keresőkben: „vannak tetvek, mit kell tenni”. Valójában az a személy, aki még soha nem tapasztalta a fejtetveket, nem ismerheti a viselkedés alapvető szabályait, amikor ez a betegség megjelenik a családban.

Hogyan lehet puha a férfi haj?

Szerkezetét tekintve a férfi szálak keményebbek, mint a nők, de bevált módszerekkel kijavíthatja a helyzetet. Hogyan lehet puha és selymes a hajad, védd meg a környező fáradtság negatív hatásaitól?