Legfontosabb / Kiemelés

Mikor kell levágni a haját. Holdnapok és a hajvágás hatása a sorsra és az egészségre

Kiemelés

A haj nem csak a szépség kedvéért szól. Testünk egyfajta természetes antennái, amelyek a tér láthatatlan éltető erejét vezetik a test felé. Van egy legenda, miszerint a bukás előtt nimbus volt az emberi fej körül (a bioenergia gömbös felhalmozódása, amelyet ma már csak az ikonokon csodálhatunk meg), és nem volt haj.

Meg van győződve arról, hogy az ember előtti fejét valami hasonló borította, mint egy újszülött fején látható pihe. És amikor egy személy bűnbe esett, a kozmikus energia sugarai a feje körül megnehezültek és hajokká váltak.

Összekötő kapcsolattá váltak az ember és az ég között, amíg az ismét fel nem emelkedik mennyei fejlettségi szintjére..

A hajat óvatosan kezelik. A hajvágás az élet megváltoztatását jelenti, régen jól ismert volt. Nem hiába maradt túl sok, ehhez az eljáráshoz kapcsolódó rituálé..

A haj varázsa és a vele kapcsolatos problémák nagyon egyszerűek. Mivel a haj a kozmikus Erőnk forrása, ez azt jelenti, hogy minden, ami vele történik, megváltoztatja a láthatatlan folyó menetét, amely megmos minket bioenergetikus hullámaival. Ezért a hajra gyakorolt ​​bármilyen hatás megváltozhat egyik vagy másik irányban nemcsak a megjelenésünk, hanem az egész életünk..

Ezért, annak érdekében, hogy idő előtt ne kopaszodjon el és ne veszítse el mennyei felét Őrangyal formájában, be kell tartania bizonyos biztonsági intézkedéseket a fodrász vágásakor, hogy tudja, mikor és miért teszi ezt..

ELSŐ SZABÁLY

így szól: nem bízhatod a hajadat senkiben. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy az a személy, aki megvág téged, megváltoztatja a biotereidet. Ezért, amikor fodrászhoz kerül, válasszon egy energikus és vidám mesteret, majd a fodrász utáni életed jobbra fog változni. Minél idősebb a fodrász, annál erősebb a hatása az életedre. Ha önálló ember vagy, hozzászokott ahhoz, hogy saját maga oldja meg problémáit, és nem tetszik, ha valami megakadályozza a megvalósítását, válasszon magával egyidős vagy nálad fiatalabb mestert. Ha ismeretlen okból krónikusan nincs szerencséje, akkor van értelme egy nagyon öreg és híres mestert választani, még akkor is, ha az általa készített frizura drága lesz. De fodrászlátogatás után az életed drámaian megváltozik. És ha mégis helyesen számolja ki a látogatás pillanatát, az nemcsak megváltozik, hanem javul is.

MÁSODIK SZABÁLY:

jobb, ha nem vágja le a haját. Még akkor is, ha jól ismeri a fodrászatot, nem szabad elhanyagolnia ezt a jelet. Ennek a "babonának" a gyökerei egy nagyon fontos problémában rejlenek: az ember számára nagyon nehéz meggyógyítani önmagát. Bárki, a legerősebb pszichés tudja ezt. Nem számít, milyen erős és akaraterős az ember, nagyon nehéz neki kijavítania saját biotere deformációit, mivel ilyen deformált energiával újrafeldolgozza őket.

HÁROM SZABÁLY:

úgy ítélik meg, hogy jobb, ha frizuráját azonos nemű személy végzi. Tény, hogy sok szerelmi varázslat receptje kapcsolódik a hajhoz, de a probléma nem csak a tiszta boszorkányságban rejlik..

Egy fodrász során az éteri, asztrális és mentális biomeződ megváltoznak, és ennek eredményeként könnyen engedünk valaki más befolyásának. Ezért, ha egy másik nemű mestert szeretsz magaddal, ez problémákat okozhat a személyes életedben. Nem hiába ölte meg Sámsont a bibliai legendákban egy nő, aki levágta a haját. Hasonló előjel érvényes a nőkre is, csak mi már a férfi fodrászokról beszélünk..

NEGYEDIK SZABÁLY:

vágás után a hajat nem dobják a vízbe. Figyelje ezt alaposan a fodrászban, majd tartsa buja és egészséges haját öregségig.

ÖTSZABÁLY:

ha azt akarja, hogy a haja gyorsabban nőjön egy fodrász után, akkor teliholddal kell megtennie. Ha azt akarod, hogy a hajad kissé megváltoztassa a tulajdonságait - például nem vagy elégedett azzal, hogy kusza, engedetlen - fodrászhoz kell menni a fogyó holdon. De ne felejtsük el, hogy egy ilyen fodrász után a haj nagyon sokáig vissza fog nőni. A fogyó holdon akkor is jó fodrászni, ha meg akarja erősíteni a hajgyökereket, késlelteti azok gyors elvesztését.

HATÁR SZABÁLY:

a haj nem vágható le az úgynevezett sátáni holdnapokon (a holdnaptár szerint 9, 15, 23 és 29 nap), valamint a nap- és holdfogyatkozás napján. Az ilyen eljárások után megbetegedhet, vagy - mint régen szokták mondani - "levághatja az emlékezetet és az elmét".

HETES SZABÁLY:

hogy az életed hogyan fog változni egy fodrász után, megmutatja a hét napját, amikor meglátogattad a fodrászat.

A hétfő jó nap a fodrászhoz. Ebben az időben nagyszámú negatív érzelmet és megoldatlan problémát távolíthat el magából, amelyek felhalmozódtak az életben. A nap kedvező a hajfestéshez.

Jobb kedden menni a fodrászhoz, ha nincs elég fizikai ereje vagy akarata valamilyen fontos probléma megoldására, ha hiányzik az aktivitás, vagy az élet egyhangúsága gyötri.

Szerezzen jó frizurát szerdán, ha valami újat vagy érdekeset szeretne megismerni, új barátokkal találkozni vagy régieket vonzani, növelni az utazások, mozdulatok és társasági élet számát az életben.

A csütörtök elősegíti a másokkal való kapcsolatok változását, hozzájárul az ember népszerűségéhez, szerencséjének és jólétének növekedéséhez.

Péntek a szépség napja. Amikor a hét ezen a napján felkeresi a fodrászat, nemcsak a frizuráját, hanem a megjelenését is megváltoztatja. Ezért, ha elégedett vagy azzal, hogy nézel ki a hét ezen a napján, jobb, ha nem fodrászod. Ha szebbet szeretnél kinézni, látogasd meg a fodrászatat pénteken, amikor a Nap a Bakhoz megy (december 24. - január 22.) vagy a Bikához (április 22. - május 21.).

A szombat jó nap a fodrászhoz. A haj ezen a napon meggyógyul, és egyúttal a fajtájából származó karmikus adósságok és bűnök egy része eltávolításra kerül.

Jobb, ha vasárnap nem vágja le a haját - levághatja saját sorsát vagy szerencséjét. Ez a nap csak a krónikus vesztesek számára jó - talán a sors meg fogja irgalmazni, és egy ilyen eljárás után jobbra változik. De senki sem adhat garanciát.

Nyolcadik szabály

azt mondja, hogy nem elég jó napot választani egy fodrászhoz, hanem arra is szükség van, hogy összhangban legyen a saját születésnapjával, különben a nap minden kedvező tendenciája negatívvá válik.

A csütörtök, péntek, szombat energiája harmonikus a hétfőhöz képest. A hétfő antagonista napja vasárnap..

Ha kedden születtél, akkor a csütörtök, szombat, vasárnap energiái kapcsolódnak hozzád. És a hétfő és a péntek ereje nem tesz jót neked. Péntek a keddi antagonista.

A szerda harmonikus a vasárnap erejével. Antagonistája csütörtök.

A csütörtök a hétfő, kedd, péntek, vasárnap energiáihoz kapcsolódik. Antagonistája szerda.

A péntek közel van a hétfő, csütörtök, szombat, vasárnap hatalmához. Antagonistája kedd.

A péntek energiája szombathoz kapcsolódik. Antagonistája vasárnap.

Vasárnap a keddi és csütörtöki erők harmonikusak. Antagonistája hétfő.

Az antagonista napokon akkor vágják le a hajat, ha a karmás balszerencse üldözi az élet minden területén. Általában egy ilyen fodrász után úgy tűnik, hogy az élet egy időre megfagy, hogy aztán éles fordulatot hajtson végre, amely győzelemhez vezet.

Kilenc szabály

azt sugallja, hogy a növényekhez hasonlóan a hajnövekedésünk sebessége és minősége is függ a Hold égi helyzetétől. Ezért nem elég egy jó holdnapot és a hét napját választani egy frizurához, a haj növekedéséhez, a Hold csillagjegyben való elhelyezkedéséhez is kedvező időt kell szánnia. A hold helyzetét mindig egy hónapig jelzik a holdnaptárak.

A Kos holdját általában kedvezőtlennek tartják a hajvágás szempontjából, bár ez nem befolyásolja a haj és a frizura állapotát. Az a tény, hogy egy ilyen eljárás után a test immunitása gyengül, nő a megbetegedés kockázata..

A Hold helyzetét a Bikában, a Szűzben, a Bakban tartják a legkedvezőbbnek a fodrász látogatásához. A haj jól növekszik, tele van erővel, vágás után kevésbé hasad.

A Hold az Ikrekben és a Mérlegben segít szellős frizurák készítésében, elősegíti a gyors hajnövekedést, de azok minőségét és állapotát ez nem befolyásolja.

A Hold a rákban és a Halakban lassítja a haj növekedésének ütemét, de vitalitással telíti őket.

Az Oroszlán holdja kedvezőtlen időtartamnak számít a fodrász számára, ha vállalkozása jól megy, és kedvező, ha meg kell változtatnia az emberi életmódját vagy ritmusát..

A Skorpióban lévő hold nagyon alattomos, és javíthatja és ronthatja szerelmi életét és kapcsolatait az ellenkező nemű partnerekkel..

A Nyilas Hold támogatja a változást a karrierben, a munkahelyen, a kollégákkal és az üzleti partnerekkel való kapcsolatokban, segít az elismerés és a társadalmi siker elérésében.

A Vízöntőben található hold rendkívül kedvezőtlen helyzetnek számít a fodrász számára..

Hajvágás a HÓNAPOKON:

Az 1. holdnapi hajvágás az élet csökkenéséhez vezet.

2. holdnap - a hajvágás veszekedéseket és pereket vonz az Ön számára.

3. holdnap - a hajvágás károsíthatja a testet, és hulladékot vonzhat magához.

4. holdnap - egy fodrász kellemetlenséget okoz, vonzza a vágyakozást és a szeretteik elvesztésétől való félelmet. Torok- és szájüregi betegségeket okozhat.

5. holdnap - a hajvágás növeli az ingatlant, kicsit gazdagabb leszel.

6. holdnap - nem kívánatos levágni a haját - megfázást vonz, a szaglása romlik, beteg embernek fog kinézni és valójában fájni kezd.

7. holdnap - a hajvágás veszekedéseket és pereket vonz Önhöz, konfliktusba kerülhet a főnökével. Szeretetével konfliktus fenyeget. Égő nap a tibeti naptár szerint, az a nap, amikor a hajat elvágja, súlyosan rontja egészségét.

8. holdnap - a fodrász a hosszú élettartamot, az egészséget vonzza, és méltóvá teszi az életét mások szemében (bár nem azonnal, de a következő hónapokban).

9. holdnap - a hajvágás vonzza a betegséget.

A 10. holdnap égető nap a tibeti hagyományok szerint, ajánlott tartózkodni a hajvágástól, mivel ez betegségeket vonz Önhöz.

11. holdnap - egy hajvágás élességet kölcsönöz az érzékeknek, növeli az előrelátást és a belátást.

12. holdnap - nem vághatja le a haját - szerencsétlenségek, sérülések vonzódnak, és nő az életveszély valószínűsége.

13. holdnap - tanácsos fodrászni, mivel a fodrász boldogságot és hasznot hoz, gyönyörű megjelenést.

14. holdnap - a frizura javítja a tevékenységeket, az anyagi helyzetet, a vagyon növekedését és a hatóságok jóindulatát. Res. A saját jóléted érdekében legalább fuss át a hajadon

15. holdnap - biztonságosabb tartózkodni a hajvágástól, mivel a hajvágás, a megnövekedett nyomás, a fejfájás és a félelemérzet megjelenése következtében mentális rendellenességek lehetségesek. Res. Ha nem akar kórházi ágyra kerülni, tartózkodjon a fodrászoktól.

16. holdnap - jobb tartózkodni a hajvágástól - balszerencsék, hibák fognak felmerülni. A negatív szokások és az ördögök teljes mértékben megnyilvánulnak, megnő az alkohol utáni vágy, és csökken a szenvedélyek irányításának képessége. A hajvágás vonzhatja a csalást, aminek következtében egészségi állapota jelentősen romlik..

17. holdnap - egy fodrászat következtében akadályok lesznek az üzleti életben, betegségek jelentkeznek. Nagy a sérülés lehetősége a jövőben. A psziché szenvedni fog. A keleti legendák szerint egy fodrász ezen a napon káros szellemeket vonz Önhöz..

18. holdnap - a hajvágás vagyonvesztéshez, lopáshoz vezet, kedvencei megbetegedhetnek (érzik a veszélyeket, amelyek fenyegetnek és aggódnak érted). Ezenkívül a tibeti hagyományok szerint ez egy égő nap, és a hajvágás komoly egészségi állapotromlást okoz Önnek..

19. holdnap - forduljon fodrászhoz - a hajvágás meghosszabbítja az életet.

20. holdnap - nem kívánatos a hajvágás, "undor" lesz az életre.

21. holdnap - tanácsos levágni a haját - vonzza a szépséget és a jólétet.

22. holdnap - a fodrász vonzza az ön számára a tulajdonszerzés lehetőségét, de jobbá válhat, súlyfelesleget nyerhet.

23. holdnap - a hajvágás gyönyörű arcszínt hoz, javítja jólétét.

A 24. holdnap nagyon rossz nap a hajvágás szempontjából - betegségek jelenhetnek meg. Ha egészséges akar lenni - tartózkodjon a vágástól.

25. holdnap - a hajvágás növeli a szemnyomást és rontja a látást. A hajvágás következtében a szembetegségek súlyosbodnak, a gyulladás és az árpa megjelenése valószínű.

26. holdnap - hajvágás vagy frizura készítés eredményeként örömet és boldogságot fog magához vonzani.

27. holdnap - hajvágás vagy frizura készítés eredményeként örömet és boldogságot fog magához vonzani.

28. holdnap - a hajvágás eredményeként nő a megjelenés varázsa, az emberek kedvelni fogják.

30. holdnap - a hajvágás vonzza az embert a balszerencsével, az ellenséggel való találkozás veszélyével, és akár a halált is. Lehetőség van autóbaleset vonzására is.

Soha nem tudtam kiszámolni az ideális napokat egy fodrászhoz, de megpróbáltam, legalábbis nem ezt különösen kritikus napokon, és a holdnaptárra támaszkodtam erre a + kizárt vasárnapra..

Lehetséges-e hajat vágni a fogyó holdon??

A hold fázisától függően az ember aurája és jólléte megváltozik. A hold befolyásolja a természet jelenségeit, megváltoztatja az egészségi állapotot, a hangulatot. Minden szakasz tele van bizonyos jellemzőkkel és képességekkel. Mikor kell levágni a hajat - újholdkor vagy hanyatlásban?

A hold hatása a haj állapotára

A hold több életcikluson megy keresztül, amelyek alapján meg lehet határozni a hajvágás számára kedvező napokat annak érdekében, hogy meggyógyítsák a fürtöket, szálakat növesztessenek és fordítva lassítsák növekedésüket.

 • Újhold;
 • Növekvő holdsarló;
 • Telihold;
 • Csökkenő.

Annak megértéséhez, hogy mely napokat tartják alkalmasnak a fodrászra, tanulmányoznia kell a holdnaptárat. Minden nap a vezető asztrológusok festik kedvezőnek vagy kedvezőtlennek a fodrászhoz.

Újhold - fodrász az egészséges hajért

Az újhold idején a haj gyengültnek tekinthető, elveszíti létfontosságú energiáját. Helyreállításuk és javításuk érdekében ajánlott a végek levágása - megszabadulva a hasított és sérült hajrészektől.

Kedvező időszak a szalonok és házi eljárások elvégzésére is a szálak szerkezetének helyreállításához - maszkok, kezelések, laminálás, botox stb..

A növekvő fiatal hold - a fürtök növekedéséhez

Ez a szakasz alkalmas azok számára, akik szeretnék újratermeszteni a hajukat. Ebben az esetben nyugodtan elmehet a fodrászhoz a kép megváltoztatásához. Hajvágás ajánlott havonta ugyanabban az időben..

És annak érdekében, hogy ne csak felgyorsítsa a fürtök növekedését, hanem állapotuk javulása érdekében, ajánlott fodrászni a holdciklus 3-4. Napján. Ebben a szakaszban bármilyen egészségjavító eljárást végezhet a haj egészsége és szépsége érdekében.

Telihold - vigyázzon a fürtök vágásakor

A stylisttal való találkozóra nem a legjobb megoldás. Kivételt képezhet a kép teljes átalakulása - a hosszú hajtól a négyzetig, a barnától a szőkéig. Más esetekben ez az időszak nem megfelelő a hajvágáshoz..

Figyelem! A telihold fázis alkalmas a haj erősítésére kozmetikai maszkokkal - mind megvásárolt, mind saját készítésű.

A hívők véleménye a hajvágásról ebben az időszakban semleges:

 • A papok nem látnak ebben semmi rosszat, ami negatívan befolyásolhatja az ember állapotát;
 • A hívők azt állítják, hogy ez a szakasz éppen ellenkezőleg, ideális egy új frizura létrehozásához..

Ebben az időszakban a test megtisztul a negatív energiától, amely egy hónap alatt felhalmozódik, ezért a haj levágása a haj végébe gyűlt negatív erők hatásának semlegesítésére szolgál..

Lehetséges-e hajat vágni a fogyó holdon??

A gyilkoló hold kedvezőtlen szakasz a hajvágás szempontjából, ebben az időszakban ajánlott felhagyni a hajjal végzett bármilyen manipulációval. Tapasztaltak azt tanácsolják, hogy csak akkor vágják el a szálakat, ha azt akarják, hogy a fürtök hosszú ideig növekedjenek.

Hogyan hat a fogyó hold az emberre:

 1. Ez a test belső és külső megtisztulásának, szerkezetátalakításának időszaka..
 2. Ebben az időszakban ajánlott megszabadulni a régi dolgoktól és a felesleges információktól..
 3. Tisztíthatja a lakást és a testet - kövesse az étrendi programokat a toxinok és méreganyagok eltávolítására.
 4. A fogyó holdon levághatja a haját, ha túl sérült ahhoz, hogy teljes mértékben helyreállítsa..
 5. Ebben az időszakban felülvizsgálhatja a munkavállalási lehetőségeket, új munkahelyet találhat vagy saját vállalkozást nyithat..
 6. A fogyó hold az elemzés, a nyugalom és az elmélkedés ideje, kiszámított és kiegyensúlyozott döntések meghozatala. Az ember a magánéletre törekszik, inkább a családjával van, élvezi a csendes családi estéket.

A felhasználói vélemények abból fakadnak, hogy kívánatos fodrászni a növekvő hold idején, de nem ajánlott hajszálas eljárásokat teliholdban és újholdkor végrehajtani..

Figyelem! Fontos megjegyezni azt is, hogy csak pozitív energiájú megbízható mesterre kell bíznia a haját. Ne vágja le a saját haját. És miután eltávolította a fürtöket, égesse meg vagy temesse el egy fa alá, de ne dobja a vízbe.

Hajvágás után wellness-kúrát kell végeznie - otthoni maszkok, balzsamok, balzsamok, tápláló krémek a mag megerősítéséhez és az izzók hasznos mikroelemekkel való táplálásához..

Minden ember egyéni alapon dönti el, mikor vágja le a haját, megújítva bioritmusát és energiaerejét. És ahhoz, hogy a hajvágás örömet és jó közérzetet teremtsen, felelősségteljesen és jó hangulatban kell megközelítenie ezt az ügyet..

Változtasd meg a képet, gyógyítsd meg a szálaidat és légy remek hangulatban!

Miért kell levágnod a hajad a növekvő holdra?

A szép és vastag haj büszkeség és gondos ápolás kérdése, beleértve a rendszeres hajvágást is. Mindenkinek le kell vágnia a haját, hosszúságuktól függetlenül..

Átlagosan havonta egy centiméterrel nő a hajunk. Van, aki kicsit lassabb, van, aki gyorsabb. Körülbelül havonta egyszer látogatunk el a fodrászhoz, hogy frissítsük a hajszínünket, megváltoztassuk a frizuránkat - és mindenképpen vágjuk le a végét. Az utolsó eljárás garancia az egészséges hajra, még akkor is, ha nem rövidíti meg a frizuráját, hanem csak hosszabbra akarja növeszteni a haját.

Minél hosszabb a haj, annál nehezebb a tápanyagok eljutni a végéig, amelyek hasadni, törni és elrontani kezdik a frizura megjelenését. Úgy gondolják, hogy a rendszeres fodrász, havonta akár kétszer is, megmentheti a hajat a vitaminok és ásványi anyagok ilyen hiányától. A trichológusok által az utóbbi években végzett számos tanulmány eredménye pedig elgondolkodtatja az embert.

Simon Bright és Megan Yabsley ausztrál hajszakértők három kategóriába sorolják a hajkárosodás okait: mechanikus (ecsetelés, samponozás, hajszárítás) a környezetből (napfény vagy ultraibolya sugárzás, szél, sós víz és klór hatására) (színezés, kiegyenesítés és tartósítás okozza). Bright és Yabsley szerint a rendszeres hajvágással eltávolítjuk a sérült végeket, és javítjuk a haj általános megjelenését és állapotát. Egyébként a trichológusok úgy vélik, hogy a rövid haj rendben tartása sokkal több erőfeszítést igényel, és legalább hetente egyszer, és lehetőleg havonta kétszer kell felkeresnie egy fodrászat..

A delhi Fortis Vasant Kunj Klinika alopeciára szakosodott Ayurveda Center tanulmányozza a haj állapotát az emberi test elektromágneses mezője szempontjából. A klinika tudósai bebizonyítják, hogy a haj az idegrendszer természetes kiterjesztése, és fontos információkat továbbítanak az emberi agy körüli világról. A negatív információk sok betegséget provokálnak, és hatásainak időben történő megsemmisítése elősegíti a vitalitás, a vitalitás növelését és az intuíció fejlődésének elősegítését. A tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy a haj tárolja ezeket a "finom" érzéseket, és hozzáférést biztosít az extraszenzoros információkhoz.

A hajvégekben halmozódik fel az a "mentális negatívum", amelyből rendszeresen meg kell szabadítani az idegrendszert, az agyat és az emberi élet egész rendszerét. A kutatások azt is kimutatták, hogy a keratin (a haj fehérje) kristályos szerkezettel rendelkezik, amely hasonló a szent kristályokban és drágakövekben találhatókhoz..

Fontos figyelembe venni a modern fodrászok ajánlásait, akik elődeink legjobb tapasztalatait gyűjtötték össze. A haj hatékonyabb növekedése és a töredezett haj megszabadulása érdekében le kell vágni őket a növekvő holdon. Jobb, ha napnyugta után nem hajtunk végre ilyen manipulációt. Több évszázados tapasztalat igazolja, hogy segít serkenteni és vastagabbá tenni a haj növekedését.

A tudományos munka során a Pentagon laboratóriumi VA Medical Center munkatársai hozzáférhettek titkos dokumentumokhoz, amelyek tanulmányokat tartalmaztak a hajnak az ember kognitív képességeire, állóképességére és energiapotenciáljára gyakorolt ​​hatásáról. A kutatók által kapott "titkos tudás" részleteit nem hozták nyilvánosságra, de hamarosan az összes laboratóriumi személyzetet észrevették, hogy gyakran látogattak fodrászokhoz - és a hajuk úgy nézett ki, mintha a kutatók a legjobb frizura versenyén való részvételre készülnének..

A hét melyik napján jobb a hajvágás: népi jelek és az asztrológusok ajánlásai

A hajvágás egyfajta rituálé minden lánynak és nőnek. Úgy gondolják, hogy így „vágjuk le” a negatív energiát, amely hajlamos halmozódni a holt anyagban, vagyis a hajban.

Sokan meg vannak győződve arról, hogy a fodrászást a legjobban a hold növekvő szakaszában lehet elvégezni, és ennek megvannak a maga oka..

 • Van-e értelme az előjeleknek és a babonáknak??
 • Holdfázis és fodrász
 • Kinek kellene fodrásznia a fogyó holdat?
 • Óvatosság mindenkinek
 • Kedvező időszakok

Van-e értelme az előjeleknek és a babonáknak??

Valójában még a víz vízszintje és árama is a földön függ az új és teliholdaktól, nem beszélve az emberek jólétéről a hónap különböző naptári időszakaiban. De ez a helyzet mégsem áll mindenkinek közel, és néhány fiatal hölgy jobban kíváncsi arra, hogy a hét melyik napján jobb levágni a haját..

Azok, akik hisznek az előjelekben és a babonákban, számos korlátozással és előjellel járnak a legbanalitálisabbnak tűnő fodrászszolgáltatásban..

És mindez azért, mert sok érdekes szokás és legenda társul a női fürtökhöz. Például az ősi szlávok között azt hitték, hogy a nők hajában figyelemre méltó erő és erő összpontosul, ezért a harcba induló harcosoknak át kell fésülniük szeretettjük fonatát. Úgy gondolták, hogy ez erőt, mozgékonyságot és szerencsét hoz számukra..

A hajvágás, vagy inkább megvalósításuk ideális periódusai továbbra is heves viták tárgyát képezik a különböző vallások és filozófiák hívei között. Valakinek csak a holdnaptár tetszik, és valaki úgy készül az eljárásra, mintha üzleti útra indulna, szinte percekkel számolva az időt.

Szóval, hogyan hajtsunk végre hajvágást a hét naptári napjain, és melyik napokon jobb, ha senkinek nincs hajvágása?

Holdfázis és fodrász

A holdnaptárat már régóta használják a fodrászok. Azóta is, amikor borbélyoknak és borbélyoknak tekintették őket, és nem stylistoknak, mint most. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem hajlandóak csökkenteni az ügyfeleket a fogyó holdon, de ezekben az időszakokban biztosan nem szolgálják rokonaikat és barátaikat..

 1. Azt mondják, hogy ha a hanyatló holdon levágja a haját, önkéntelenül is megállíthatja vagy nagymértékben lelassíthatja növekedését. Vagyis egy ilyen fodrászlátogatás után a fürtjei nem nőnek vissza hamarosan. Az egy dolog, amikor a végeket le kell vágni, és egészen más, amikor egy radikális fodrászról beszélünk, amelynek eredménye nem biztos, hogy tetszeni fog. Annak érdekében, hogy ne kockáztassa meg, tanulmányozza előre a fodrásznaptárat, mielőtt a mesterhez megy.
 2. Szinte minden asztrológiai erőforráson elérhető. Ugyanott, ahol a napi horoszkópot olvassa, megtekintheti a holdnaptárat. Úgy gondolják, hogy az ilyen fodrászszolgáltatások számára a legkedvezőbb időszak az újhold. Nem csak lehetséges, hanem szükséges is levágni a haját, mivel az "ugrásszerűen" megnő.
 3. Bizonyos holdnapokon a haj szerkezete, sűrűsége és sűrűsége is megváltozik. Ezért, ha a fürtöket akkor vágja le, amikor a legterjedelmesebbek, engedelmesebbek és selymesebbek, akkor azok is megmaradnak..
 4. Talán nem mindenki képes hinni a "kedvező" napokban, de valószínűleg észrevette, hogy e triviális eljárás után a morálja drámai módon megváltozhat. Azt mondják, hogy a hajvágás kedvező napján, miután megkapta ezt a szolgáltatást, a béke, a nyugalom és a könnyedség érzése támad..
 5. És éppen ellenkezőleg, ha rossz napon teszi, hirtelen fáradtsággal, szomorúság és negativitás rohamával, nehézség érzésével nézhet szembe. Miért történik ez - egy ponton a haj levágása után úgy tűnik, hogy a "hegy a válltól" leesik, máskor pedig éppen ellenkezőleg, rájuk esik? Az a tény, hogy ezekben az időszakokban megváltozik a biomezőnk, ami azt jelenti, hogy a haj növekedése mellett életünk egyes vonatkozásait is korrigálhatjuk.

Kinek kellene fodrásznia a fogyó holdat?

Ha a hold fodrásznaptára a hét bizonyos napjain azt mondja, hogy a telihold után senki sem tud hajvágni, akkor ez alapvetően helytelen.

A fogyó hold valóban a vagyon elvesztését, gátlását és elvesztését szimbolizálja. De derítsük ki, hogy ki részesül ebben a periódusban a fodrászban..

A telihold utáni vágás vagy hajvágás előnyökkel jár:

 • Betegek vagy nehéz életszakaszon áteső emberek. Miután eljutott egy ilyen szolgáltatáshoz, megváltoztatja a bioterejét, és ez éles és radikális változáshoz vezet az életében - a „reménytelen” helyzeteket maguk oldják meg, a nehézségek eloszlanak, a problémák alábbhagynak;
 • Olyan férfiak számára, akiknél az aktív hajnövekedés általában elfogadhatatlan. Ha nő vagy, és állandóan ugyanazt a frizurát viseled, például négyzetet, akkor neked is tanácsos pontosan a hanyatló holdon levágni a hajad, hogy a következő igény erre az eljárásra ne a lehető leghamarabb felmerüljön;
 • Olyan lányok számára, akik módosítani akarják a fürtök szerkezetét. Ha pontosan a fogyó holdon vágja le a haját, akkor fürtjei engedelmesebbek, simábbak és egyenesebbek lesznek, nem gubancolódnak és hasadnak. Ez különösen igaz azokra, akiknek haja porózus, göndör és rendkívül makacs a frizurájukhoz..

Mint láthatja, még ebben az esetben is helytelen lesz megmondani, hogy a hét vagy hónap mely napjain lehetetlen mindenkinek hajat vágni. Mindenhol vannak olyan kivételek, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Óvatosság mindenkinek

Annak érdekében, hogy a frizurája tisztességesnek tűnjön, és ne legyenek negatív változások az életben, meg kell ismernie azokat a napokat, amelyeken valóban nem szabad senkinek fodrásznia..

Ne menjen fodrászhoz a következő egyházi ünnepeken:

 1. Karácsony;
 2. Vízkereszt;
 3. Szentháromság;
 4. Angyali Üdvözlet;
 5. Virágvasárnap.

Ráadásul manapság a lányoknak nem is szabad fésülniük és fonniuk a fonatot - úgy gondolják, hogy ily módon vonzzák magukhoz a betegségeket és rövidítik meg az életüket..

Ezenkívül még a legkedvezőbb időszakokban sem szabad levágnia a haját. Te magad nem tudod megváltoztatni a bioterületedet, és ha bármilyen problémád van vele, ami betegségben, anyagi nehézségekben, üzleti összeomlásban nyilvánul meg, akkor csak az ilyen amatőr előadással fogod megsokszorozni a gondjaidat.

A természeti katasztrófák - nevezetesen mágneses viharok, valamint nap- és holdfogyatkozások - napjain nem kell hajvágáshoz folyamodni. Ez rendkívül negatív hatással van a frizura állapotára..

És még akkor is, ha igazi luxus "sörénnyel" érkeztél a szalonba, egy banális trimmelés után a legcsekélyebb nyom sem marad belőle - a helyén vékony szálak lesznek, amelyek összezavarodnak, és szinte lehetetlen formázni őket. A gyönyörű haj szó szerint fél óra alatt szánalmas megjelenéssé válhat, de ami a legszomorúbb, szinte lehetetlen lesz megjavítani.

Kerülje az eljárást olyan napokon, amikor a hold a Rák és a Halak csillagképben van. Az asztrológusok úgy vélik, hogy ezekben az időszakokban a hajvágás bőséges hajhullással fenyeget a jövőben. Ezenkívül a fonat meglehetősen lassan növekszik, elveszíti természetes pompáját és sűrűségét..

Ami a túlvilági világot illeti, a holdciklus 9., 15., 25. és 29. napján nem lehet hajvágni. Ezeket a napokat sátáninak tekintik, ami azt jelenti, hogy ha a frizurája a fodrászlátogatás után enyhén szólva is csúnyának bizonyul - ez a legkönnyebb dolog, amivel le tudott szállni, és ezért nem a mestert kell szidnia, hanem köszönet a sorsnak, amely megmentett a kézzelfoghatóbb bánatoktól..

Kedvező időszakok

A hét mely napjain lehetséges, sőt szükséges levágni a haját? A holdnaptár szerint ezek azok a napok, amikor a bolygó a növekedés és a teljesség fázisában van. Ha ezen a napon hajvágást végez, akkor a fürtök aktív növekedését fogja elérni, megerősíti és növeli sűrűségüket.

Ha asztrológia szempontjából beszélünk, akkor a legjobb, ha hajvágásra hivatkozunk, amikor a Hold az Oroszlán, a Szűz, a Bika vagy a Bak csillagképében jelenik meg..

A népi jelek és hiedelmek szerint hajvágás:

 • Hétfő - eltávolít mindenféle negativitást az életből;
 • Kedd - segít legyőzni a szomorúságot, a vágyakozást, a fáradtságot és a túlterhelést;
 • Szerda - új hasznos ismeretségeket mutat be;
 • Csütörtök - intenzív növekedést biztosít a nyírt fürtök számára;
 • Péntek - jobbra változtatja a sorsot.

Természetesen nem mindenki képes alkalmazkodni az összes jelhez és babonához. De mégis próbáld meg követni legalább a hold fázisait, és kerüld a potenciálisan veszélyes, "ördögi" napokat, hogy fürtjeid jól növekedjenek, és csak kedvező változások történjenek az életben.

Igazság vagy mítosz: a növekvő hold fodrászata felgyorsítja a haj növekedését

Azt mondják, hogy a haj lehető leggyorsabb növekedése érdekében a holdnaptárnak megfelelően, vagy inkább a növekvő holdon kell levágni! A szabály betartása valóban segít abban, hogy a Rapunzelhez hasonló haj tulajdonosává váljon??

Hajvágás a növekvő hold számára: ez valóban segít?

A Hold mitikus hatásáról a haj és a köröm növekedésére az ókori Egyiptomban beszéltek, de a modern tudomány nem talált erre bizonyítékot..

Irina Zhokhova művészeti partner, Redken

Ami a növekvő holdat illeti, valóban vannak olyan kutatások, amelyek összekapcsolják a holdciklus fázisait és az emberi test biológiai ritmusait. Például teliholdkor az alvás időtartama és minősége csökken. De el kell ismernünk a tényt: függetlenül attól, hogy melyik pillanatban vágod le a hajad, ugyanolyan átlagos ütemben fog növekedni, ha az egészséged semmilyen módon nem változik..

Tudományos tények: a hold miért nem befolyásolja semmilyen módon a haj növekedési sebességét?

Spekuláljunk. Tegyük fel, hogy a hajvágás közötti intervallum három hónap. Ez idő alatt a holdciklus (29 naptári napig tart) háromszor indulhat el. Ha követi a növekvő hold hajvágásának elméletét, kiderül, hogy egy héten a haj gyorsabban nő, egy hét után - már lassabban, de háromhavonta megközelítőleg ugyanazt az eredményt kapja.

Megpróbálhatja felgyorsítani a haj növekedését speciális kozmetikumok használatával. Kutatások szerint a kevés, ebben az irányban működő komponens egyike a minoxidil. Serkenti a véráramlást a fejbőrön, több oxigén és tápanyag jut a tüszőkhöz, ami felgyorsítja a haj növekedését és megakadályozza a hajhullást.

Hajvágás a növekvő hold számára

Mint tudják, a Hold számos természeti jelenséget befolyásol: apályok, folyások stb. Azonban az ember közérzete, sőt a hajvágás sikere is függhet a hold fázisától. Őseink már régóta észrevették, hogy a fodrász, annak stílusa és az orvosi kozmetikai maszkok eredménye közvetlenül attól függ, hogy a mennyei test hol helyezkedik el. Ha növelni akarja a haj növekedését és javítani akarja az energiájukat, akkor természetesen jobb, ha a növekvő hold idején fodrászszolgáltatáshoz folyamodik, és ha célja a gyökerek és

hogy a haj egészségesebb legyen, akkor az eljárásokat akkor lehet a legjobban elvégezni, ha a fogyó hold megfigyelhető.

A hajvágás jellemzői a hold felé, amely növekvő fázisban van
A növekvő hold megfelelő alkalom azok számára, akik arról álmodoznak, hogy a hajukat a lehető leggyorsabban megnövesztik. Ebben a fázisban a világítótestnek „P” betűje van bot nélkül. Javasoljuk, hogy a haj növekedésének felgyorsítását a végek levágásával kezdjük. Sőt, ezt az eljárást minden hónapban el kell végezni. Különösen csodálkozni fog az eredményen, ha a hajvágást a harmadik és a negyedik holdnapon hajtják végre, amikor lehetőség nyílik nemcsak a haj állapotának javítására, hanem a frizura vagy a stílus megjelenésének hosszú ideig történő megőrzésére is. Próbáld ki te is, és kellemesen meg fog lepődni.

Ami a kozmetikai eljárásokat illeti, azok eredményei lenyűgözőek lesznek, ha a Hold növekedésének időszakában hajtják végre őket. Ha időben vágja le a haját, számos előnnyel jár. Tudsz:

 • A közérzet javítása;
 • Megszabadulni a negatív energiától;
 • Felvidít;
 • Szabadítsa meg magát a betegségektől.


A holdnaptár jelentése

Régóta úgy gondolják, hogy az ember vitalitása közvetlenül a hajban rejlik. Ezért sokan különös komolysággal kezelték a hajvágást, és csak bizonyos napokon próbálták végrehajtani bizonyos szabályok szerint, amelynek forrása a hajvágás holdnaptára volt..

Ezt a naptárt elsősorban annak érdekében alkalmazzák, hogy a lehető legpontosabban meghatározzák, mely napokon kell levágni, göndöríteni vagy festeni a hajat. Természetesen a haj egészségi állapota a megfelelő ápoláson, valamint a táplálkozáson múlik, de a holdnaptár használata elősegíti ezen eljárások pozitív eredményének elérését. Ha korábban szkeptikusak voltak egy ilyen holdi menetrenddel kapcsolatban, ma a szépségipar ezeket az információkat a kozmetikai eljárások végrehajtásának terveiben foglalja magában..

Általában minden évre egy ilyen naptár készül, amely 3 összetevőt tartalmaz, amelyeken alapul:

 1. Holdnap. Ez a holdfázisokra utal, amelyeken a haj növekedése közvetlenül függ. Ezen információknak köszönhetően következtetéseket vonhat le arról, hogy melyik nap kedvező a hajvágáshoz és -festéshez, és melyik napon szükséges elhagyni ezeket az eljárásokat..
 2. A hét napja. A hét minden napja kivétel nélkül különbözik az egyéni képességektől, amelyek szerint meghatározzák a fodrász és kozmetikai eljárások pozitív és negatív mutatóit.
 3. Hold-horoszkóp. A Hold sajátos képességekkel rendelkezik, attól függően, hogy hol található az állatöv egy bizonyos jegyében. Befolyásolják a haj növekedését..


Hogyan lehet meghatározni a hajvágás megfelelő időpontját?

Mint már említettük, a fodrász esetében a legjobb időszak a holdfázis, az úgynevezett gyantázási fázis. A levágott haj ekkor aktívabban képes növekedni, tele van életfontosságú energiával, ami selymessé teszi őket. Ugyanilyen fontos szempont a kedvező nap meghatározása a holdi ütemtervnek megfelelően. Tehát ezeket a napokat tekintik a harmadiknak, valamint a negyediknek, amikor a Hold szőrének növekedésére gyakorolt ​​maximális hatás. Vannak, akik úgy vélik, hogy ebben az időszakban még a végek levágásának eljárása is csak pozitív hatással van az agyban elhelyezkedő erek munkájára..

A harmadik napon végrehajtott fodrász lehetővé teszi, hogy kitisztítsa saját auráját, a negyediken pedig megvédje magát a száraz energiával táplálkozó emberektől.

A 15. és a 30. holdnaptól kezdve csökken az aktivitás, ami lassú hajnövekedést okoz.

Ha a hét napjairól beszélünk, akkor meg kell jegyezni, hogy közülük a legsikeresebbek:

 • Péntek. A napot új változások jellemzik. A pénteki hajvágás segít vonzani a pozitív energiát, vonzóbbá válni és egyedi képet alkotni.
 • Csütörtök. Ez a nap a megújulást, egyfajta megtisztulást jelképezi. Ha csütörtökön levágja a haját, sok ígéretes lehetőséget kínálhat, megszabadulhat a negatív pontoktól. A haja pedig frissített megjelenéssel örvendeztet meg.
 • Szombat is kedvező napok..

Ami azt a napot illeti, amikor nem szabad levágni a haját, akkor vasárnap van, amikor fennáll a veszélye, hogy elveszíti saját boldogságát..

Ezenkívül fontos figyelembe venni azt az állatöv jelet, amelyben a növekvő hold található. Ha Szűzben, Mérlegben vagy Oroszlánban van, akkor szerencséd van. Ez az időszak gyorsabban járul hozzá a haj növekedéséhez. Különösen jó ilyenkor curlingezni..

A növekvő szakaszban, amikor a világítótestület Oroszlánban vagy Szűzben van, elvégezheti a baba első fodrászát is, hosszú távú hagyományokat követve.

A fodrász számára nem a legsikeresebb állatöv jelek a Halak, Kosok és Rákok. Ebben az időszakban a haj szerkezete nincs annyira helyreállítva. A túlzott szőrösség nem kizárt..

Amint láthatja, a növekvő hold idején igénybe kell vennie a fodrászat segítségét, amikor lehetővé válik a negatív energiától való megtisztulás, egészséges ragyogás és aktív növekedés. De ajánlatos meghatározni a hajvágás ideális napját a holdnaptár információi alapján is. Ő fogja megengedni neked, hogy kiválaszd a megfelelő állatöv jelet, amelyben az égitest található, a hét napját és a számot annak érdekében, hogy megcsodáld az álmaidat. Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanolyan fontos szempont a master megválasztása, amelyen a végeredmény függ.

Videó a hajvágás előnyeiről a növekvő hold számára.

Miért vágja le a haját a holdnaptár szerint

A holdfázisok jelentőségét az emberi élet és egészség szempontjából évszázadok óta észrevették az emberek. És ez nem ok nélkül, mert a Föld műholdja óriási hatással van a pszicho-érzelmi állapotra, az egészségre, az anyagi jólétre, mindannyiunk várható élettartamára és természetesen a szépségre.

Ezért, ha szép, egészséges hajat akarsz nőni, alakíts ki szokást: mielőtt fodrászba látogatnál, nézd meg a holdnaptárat. Tény, hogy vannak a holdfázisok kedvező napjai a hajvágáshoz, de vannak olyan kedvezőtlen napok is, amelyeknél a frizura kudarcokat, betegségeket, veszekedéseket és egyéb gondokat eredményezhet..

Melyek a legjobb napok a hajvágáshoz a holdnaptár alapján

A hold körforgása a következő részekre (fázisokra) oszlik: Telihold és Újhold, növekvő és fogyó hold. Először is van egy Újhold, majd a növekvő Hold - ekkor erők és energia érkezik az emberhez, amely után telihold jön, és a hold kezd fogyni. Teliholdkor az ember energetikai és érzelmi „robbanást” tapasztal, az ember izgatott és ideges lesz. A fogyó holdon az energia lemegy, ezért úgy gondolják, hogy ez nem a legjobb idő a változásra..

Újhold napjai

Újhold napjain semmi esetre sem szabad fodrászhoz menni. Úgy gondolják, hogy aki manapság levágta a haját, elveszíti életfontosságának egy részét. Ezért őseink soha nem vágtak kisgyerekeket Újholdon..

Hold nő a hajvágáshoz

A hold növekedési fázisa nagyon kedvező azok számára, akik hosszú, egészséges hajat akarnak növeszteni. Ezekben a napokban nyugodtan igénybe veheti a fodrász szolgáltatásait. Úgy tartják, hogy ha a végeit is kissé megnyirbálja, a haj gyorsabban nő és egészségesebb lesz..

Telihold fodrászra

A telihold nehéz napnak számít. A telihold napján a legtöbb konfliktus, baleset és egyéb kellemetlen helyzet bekövetkezik, mivel a telihold energiája romboló, ezért ezen a napon semmi bonyolultat nem kell tenni. A hajat nem szabad levágni. Ezek az energiák azonban jó hatással vannak a nőkre, ezért a legjobb, ha a gyógykezelésekre koncentrálunk a szalonban vagy otthon..

A fogyó holdfázis

Ilyen napokon hajat kell vágni azoknak, akik nem gravitálnak a hosszúság felé. Ha kedveled a rövid vagy közepes hajat, és hosszabb ideig szeretnél tartani egy bizonyos hosszúságot, nyugodtan hajrázz. Az asztrológusok úgy vélik, hogy egy ilyen eljárás után a haj a szokásosnál lassabban fog növekedni..

Mikor vágja le a haját a holdnaptár szerint

A holdfázisok változásához kapcsolódó általános minták mellett vannak kedvező és kedvezőtlen holdnapok is..

Például úgy gondolják, hogy a 19. holdnapi fodrász segít meghosszabbítani az életet, és 9-vel vagy 10-vel betegséget okoz.

Ezért, ha meg akarja őrizni az egészségét és meghosszabbítja az életét, olvassa el a naptárat.

Kedvezőnek tartott fodrásznapok

Az ötödik holdnap csodálatos nap a fodrász számára azok számára, akik javítani akarnak pénzügyi helyzetükön. Iratkozzon fel a fodrászhoz az ötödik holdnapon, és szerencsét hoz.

A nyolcadik holdnap megfelelő nap az egészségükkel foglalkozók hajának rövidítésére. A fodrász ezen a napon segíti az immunrendszer erősítését, az egészség és a közérzet javítását.

A tizenegyedik holdnap jó nap a szellemi munka embereinek. Ha munkája aktív szellemi tevékenységhez kapcsolódik, akkor menjen fodrászhoz.

Tizenharmadik holdnap - egy fodrász ezen a napon segít növelni szépségét és vonzerejét az ellenkező nem iránt.

Tizennegyedik holdnap - tervezzen látogatást a fodrászhoz a 14. holdnapon, ha sikert akar elérni karrierjében, javítani akarja az anyagi jólétet és sikeresebbé akar válni az üzleti életben.

Tizenkilencedik holdnap - a világos haj rövidítése ezen a napon segít meghosszabbítani az életet, ha erre varázslatot és rituálékat használ.

Huszonegyedik holdnap - a huszonegyedik holdnapi fodrász hosszú ideig hozzájárul a szépség megőrzéséhez, valamint a sikerhez a szerelmi fronton.

A huszonkettedik holdnap - aki ezen a napon úgy döntött, hogy levágja a haját - az anyagi vagyonnal kapcsolatos ügyekben sikerrel jár.

Huszonharmadik holdnap - egy fodrász ezen a napon növeli az önbizalmát önmagában és képességeiben.

A huszonhatodik holdnap - minden kísérletezőnek kedvez megjelenéssel. A kísérletek sikeresek lesznek.

Kedvezőtlennek tartott fodrásznapok

A kilencedik és a tizedik holdnap - a fodrász súlyos betegség megjelenéséhez vezethet, ezért jobb tartózkodni tőle.

Tizenötödik holdnap - az asztrológusok úgy vélik, hogy a tizenötödik holdnapi hajvágás negatívan befolyásolja az egészséget. Mentális problémák vagy fejfájás fordulhat elő.

Tizenhatodik holdnap - a hajvágás rossz hatással lesz az önkontroll képességére.

Tizenhetedik holdnap - kirándulás a fodrászhoz konfliktusokat, nehézségeket, betegségeket és egyéb kellemetlen eseményeket okozhat.

Tizennyolcadik holdnap - a haj megrövidülése a környező emberekkel fennálló kapcsolatok romlásával és vagyoni gondokkal jár.

Huszadik holdnap - egy fodrász depressziós állapotokat és erővesztést okozhat.

Huszonnegyedik holdnap - érdemes tartózkodni a frizurától, mivel ez vonzhatja a betegségeket.

A huszonötödik holdnap - a fodrász látogatása és a fodrász problémákat okozhat a látással és általában a szemekkel.

Huszonkilencedik holdnap - a haj megrövidítése rossz hatással lehet az ember intellektuális és energiapotenciáljára.

Harmincadik holdnap - ha nem akarja, hogy betegségei súlyosbodjanak, ne vágja le a haját.

Tévhit: le kell vágnia a haját, amikor a hold növekszik.

Népszerű

Egy másik változat szerint teliholdkor le kell vágnia a haját, és akkor gyorsabban nő, ráadásul egyre erősebbé válik. A szalonokban még külön szolgáltatás is van - éjszakai fodrász.

De a valóságban a holdfázisok semmilyen módon nem befolyásolják a haj növekedését és minőségét. Miért? Vera Removna Voronina szakértővel, az orvostudomány kandidátusával, a Rassvet klinika bőrgyógyászával foglalkozunk.

Miért vágja le a haját a holdnaptár szerint

Ha szép és egészséges hajról álmodik, akkor tegye szabálysá, hogy a fodrászhoz való regisztráció előtt ellenőrizze a holdnaptárat. Van, amikor a legjobb, ha nem vágja le a haját. Néhány nap még veszélyes is az ember számára, mivel a fodrász konfliktusokat, betegségeket és kudarcokat okozhat..

Az Astro7.ru szakemberei elmondták, miért kell vágni a hajat a holdnaptár szerint.

Mikor jobb a hajvágás a holdnaptár szerint

Néhány szóval a holdciklus több szakaszra osztható: növekvő és fogyó holdra, újholdra és teliholdra. Először jön az Újhold, majd növekvő hold, majd telihold és fogyó hold következik. A fogyó holdon csökken az ember életenergiája, az egyre növekvő holdon felhalmozódás, teliholdkor pedig robbanás, mintha letépnék a fedelet egy égő teáskannáról..

Újhold

Újholdon nem vághatja le a haját a holdnaptár szerint. Úgy gondolják, hogy aki ezen a napon fodrászhoz megy, elveszítheti életerejének egy részét. Éppen ezért dédnagymamáink és nagymamáink még soha nem vágtak csecsemőket Újholdon..

Növekvő holdsarló

A gyengülő Holdon levágják a hajat, ha el akarják engedni a hosszúságot. Ha meg akarja növeszteni a haját, akkor tervezze meg a fodrászlátogatást a növekvő holdon - akár egy szimbolikusat is - a végek "felfrissítésére". Az asztrológusok szerint ezek után a haj a szokásosnál sokkal gyorsabban nő..

Telihold

A telihold energetikailag nehéz nap. Úgy gondolják, hogy jobb egy ilyen napon semmit sem csinálni, mivel ennek a napnak az energiái romboló hatásúak. A teliholdon rögzítik a balesetek, sérülések és balesetek, konfliktusok nagy számát. De van olyan vélemény is, hogy ez a nap az egyik legjobb a naptárban a "tollak megtisztítása" érdekében, mivel az energiák a nőknek kedveznek. De még mindig nem kell levágni a hajadat a teliholdon - jobb, ha előnyben részesíted a szépségszalonban vagy otthon végzett ápolásokat.

Fogyó Hold

A fogyó holdon azok, akik szeretik a rövid vagy közepes hosszúságot, levágják a hajukat. Ha nem engedi el a hosszúságot, és éppen ellenkezőleg, azt szeretné, ha a frizura hosszabb ideig megőrizné formáját, menjen haját vágni a fogyó holdon. Az asztrológusok szerint a fodrász látogatása után rendkívül vonakodnak növekedni..

Ha szép és egészséges hajról álmodik, tegye szabálysá, hogy a fodrászhoz való regisztráció előtt ellenőrizze a holdnaptárat.

Holdnaptár: mikor vághatom le a hajam

Azon általános tendenciák mellett, amelyeket a növekvő és fogyó Hold diktál számunkra, kedvező és kedvezőtlen holdnapok is szerepelnek a holdnaptárban. Azt tanácsoljuk, hogy érdeklődjön náluk, mivel például a tizenkilencedik holdnapi frizura meghosszabbíthatja az ember életét, a kilencedik vagy a tizedik napon pedig súlyos betegséget okozhat. Amint láthatja, a legjobb, ha kedvezőtlen napokon nem vágja le a haját, ezért ellenőrizze a naptárat..

Kedvező napok

Az 5. holdnap remek hajvágási nap azok számára, akik javítani akarnak pénzügyi helyzetükön. Ha akarod, iratkozz fel a fodrászhoz az ötödik holdnapon - a szerencse biztosan megmosolyog.

8. holdnap - az asztrológusok azt tanácsolják azoknak, akik törődnek az egészségükkel, hogy vágják le a hajukat. Úgy gondolják, hogy egy fodrász egy ilyen napon erősíti az immunrendszert, ami ennek eredményeként jótékony hatással lesz az ember jólétére és állapotára..

A 11. holdnap jó nap egy fodrász számára mindazok számára, akiknek munkája szellemi tevékenységhez kapcsolódik. Ha olyan helyzetben dolgozik, ahol sokat kell gondolkodnia, vágja le a haját a tizenegyedik holdnapon.

13. holdnap - egy fodrász ezen a napon még bájosabbá és ellenállhatatlanabbá teszi az ellenkező nem számára.

14. holdnap - ha javítani akar az anyagi helyzetén, sikeresebbé válni az üzleti életben, mászni a társadalmi ranglétrán, feliratkozni fodrászhoz a tizennegyedik holdnapon.

19. holdnap - ha kissé lerövidíti a haját, például „felfrissíti” a végeit, úgy gondolják, hogy meghosszabbíthatja az élettartamot.

21. holdnap - a hajvágás pozitív hatással lesz az ember személyes életére, valamint megjelenésére. Úgy gondolják, hogy a huszonegyedik holdnapi hajvágás hosszú évekig meghosszabbíthatja a szépséget..

22. holdnap - egy hajvágás ezen a napon javítja annak a személynek az anyagi helyzetét, aki a hajvágás mellett dönt.

23. holdnap - ha ezen a napon fodrászhoz megy, akkor az illető magabiztosabb lesz önmagában és erejében.

A 26. holdnap ideális nap a megjelenéssel való kísérletezéshez. Az asztrológusok szerint minden bizonnyal sikeresek lesznek..

Van, amikor a legjobb, ha nem vágja le a haját. Néhány nap még veszélyes is az ember számára, mivel a fodrász konfliktusokat, betegségeket és kudarcokat okozhat..

Kedvezőtlen napok

9. és 10. holdnap - a fodrász ezeken a napokon súlyos betegséget okozhat.

15. holdnap - a fodrász ezen a napon negatívan befolyásolja az emberi egészséget, fejfájást okozhat és ronthatja a mentális állapotot.

16. holdnap - az asztrológusok nem tanácsolják, hogy ezen a napon fodrászhoz menjenek, mivel az ezen a napon végzett fodrászás rossz hatással lesz az önuralom képességére.

17. holdnap - a tizenhetedik holdnapi hajvágás eredménye konfliktusok, betegségek és kudarcok lesznek.

18. holdnap - egy hajvágás ezen a napon vagyoni problémákkal és komplikációkkal kecsegtet a környező emberekkel való kommunikáció során.

20. holdnap - egy ilyen fodrász eredménye egy bomlás és depresszió lesz.

24. holdnap - ezen a napon biztosan nem szabad levágni a haját, mivel ezek a manipulációk betegséghez vezethetnek.

25. holdnap - egy hajvágás problémákat ígér a látással és általában a szemekkel.

29. holdnap - nem szabad levágni a haját, mert ez hatással lesz az ember szellemi tevékenységére és energiapotenciáljára.

30. holdnap - ha nem akarja, hogy ellenségei aktívabbak legyenek, ne vágja le a haját a harmincadik holdnapon.

Az Astro7 szakértői többet tudnak arról, hogy mikor kell a hajat vágni a holdnaptár szerint. Hívjon most - az új ügyfelek számára az első konzultáció ingyenes!

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Perfectil Trichologic

Perfectil Trichologic: használati utasítás és véleményekLatin neve: Perfectil TricologicHatóanyag: multivitaminok (multivitaminok) + ásványi anyagok (multimineral)Gyártó: Vitabiotics, Ltd. (Vitabiotics, Ltd.) (Egyesült Királyság)

A sötét haj megújítása alakformálás révén

A sötét hajra való tonizálás nagyszerű lehetőség a lányok és a nők számára a haj felfrissítésére és az arcuk megfiatalítására. Az eljárás sajátossága a biztonság, mivel ammóniamentes készítményeket használnak.