Legfontosabb / Kiemelés

Hajpolírozás - vélemények

Kiemelés

Jól vigyázok, nem használok vasalót, nem zárhatom ki a hajszárítót sem. Valódi véleményeket szeretnék

 • Hajápolás
 • * Közösségi szabályok
 • Ki
 • Haj: hajvágás és festés
 • Szem smink
 • Manikűr és pedikűr
 • Divat: ruházat
 • Parfümök és kozmetikumok
 • vegyes cikkek
 • Hajápolási termékek
 • Arcápoló termékek

Felhasználói megjegyzések

Mondom, a pénz leereszkedik, a végeit is levághatja, semmi sem változik! Nem tetszett és nem is ajánlom! a haj vastagsága még mindig eltűnt, a hosszúság és a töredezett végek is egyformák!

a hajcsiszolás és a kertaine laminálás két különböző dolog. és még nem hallottam a keratin laminálásáról, igazítottam, az olló nem segít rajtam.

A teljes szemét egyszeri eljárás, mivel mossa a haját, minden lemosódik, és semmi sem marad, nos, durván szólva, egyfajta hajbalzsam, vettek egy üveg erősséget 500 r-ért, és 350-ért megcsinálják, és további 20-ért. Ledobtam egy fotót egy jó Lorealevsky-ról, és ez sokkal jobb és hosszú ideig, a lányaimnak hosszú és vastag haja van, és minden második nap mossák a fejüket, nyáron 3 hónapig elegendő, és a Lorealnak is van olajja. A valódi egyszeri eljárások hatékonyak és nem kerülnek ilyen olcsón költségre, és jó professzionális kozmetikumok segítségével készülnek. ez legalább 1500 és több.

A hajcsiszolás ugyanolyan káros, mint amilyenre festik? Megmondom, hogyan hagyhatja elégedetten a mestert. Tapasztalatom

Jó napot lányok!
Most mindenki szépnek és ápoltnak akar lenni, ezért a szépségipar nem áll meg, és minden nap új eljárások jelennek meg, amelyek a felismerhetetlenségig képesek átalakítani. A közelmúltban a szépségpiac felrobbant a HG POLISHEN hajcsiszoló tartozékaival.Mindenki futni kezdte a haj fényezését, de egyesek teljesen el voltak ragadtatva, mások elrontották a hajukat. Miért van az, hogy? Találjuk ki együtt! Megosztom veletek a hajcsiszolással kapcsolatos tapasztalataimat.
Mi a hajlakk? Hogyan hajtják végre?

A hajcsiszolás a hasított végek vágása a haj teljes hosszában géppel és egy speciális HG POLISHEN rögzítéssel. Itt merül fel az első buktató: saját tapasztalataim alapján meg voltam győződve arról, hogy a polírozás a hajvágás legfeljebb 70% -át távolítja el. Most ezt a mellékletet minden kínai oldalon eladják, így bárki el tudja képzelni magát fodrászmesternek, és fényezheti a haját, ezért figyelmeztetnie kell magát, és használnia kell néhány tippet.
Hogyan lehet boldogan távozni egy hajpolírozóval?

 • Nézd meg a mester munkáját! Mint a gyakorlat megmutatta, egy lelkiismeretes mester fotókat tölt fel minden egyes munkájáról, néhány videót is. Ha kétségei vannak afelől, hogy a mester munkájáról készült fénykép vagy egy kép az internetről származik-e, használhatja a GUGL PICTURES-t. Azt javaslom, hogy nézze meg a haj végét a polírozás után, néhány mester olyan kíméletlenül tépi a haját, hogy egy fényképezőgép megragadja a tekintetét.
 • A polírozás nem kerülhet 150-300r-ba. Most millió kezdő kézműves van, akik napi 20 embert csiszolnak, és ilyenekből távoznak az elégedetlen ügyfelek. Bízza a haját csak egy megbízható mesterre. A polírozási ár 500 és 3000r között változik a különböző városokban.
 • Gépe sokat elárul a mesterről. Az eljárás megkezdése előtt kérdezze meg a mester gépét, ha rozsdás és piszkos, akkor nyugodtan hagyja őt.
Néhány szó magáról az eljárásról
 • Egy jó mester figyelmeztetni fogja, hogy a göndör vagy hullámos hajat ki kell igazítani a fényezés előtt.
 • A hajat szakaszokra osztják, és mindegyik szálat polírozó rögzítéssel kezelik. A mesternek derékszögben kell tartania a gépet, csak így fog megfelelően működni a fényezőszerkezet, és nem károsítja a hajat.
 • Ez az eljárás nem kellemes, itt nem fog tudni pihenni, mert a gépet erősen meghúzza a haj. Ez egy kis kényelmetlenséget okoz.
 • A haj polírozásának nem szabad 20 percet igénybe venni, mert ilyen rövid idő alatt lehetetlen minden hajszálat kiváló minőségben kidolgozni. Becsült időtartam: 40 perc és egy óra.
Hajpolírozási tapasztalatom
Az első fényezést 2016. március 15-én döntöttem el. Sokáig választottam a mestert, de egy lányhoz kötöttem ki, aki 3,5 éve dolgozik. A hajpolírozásról szóló szörnyű vélemények nem állítottak meg, majd arra gondoltam: "Mi lehet a baj azzal, ha levágjuk a töredezett hajvégeket?", És ezt az eljárást folytattam. Miután fényeztem a hajamat, elvégeztem egy eljárást a hajvégek töredezésének helyreállítására Brazil Brazil Blowout Thermo-Marine Bonding System.
Mi a Split Vége Javítás?

A Split Ends rekonstruktor - nem fog a Split Ends-re gondolni!
A Brazilian Blowout Split Ends egy professzionális rekonstrukciós formula, amely kiküszöböli a hasított végeket. Pontosan terápiás eljárásként használják, mert a revitalizáló hatás lenyűgöző!
A Split Ends névsor jellemzői
Professzionális haj helyreállítás a Split Ends rekonstruktorral a szabadalmaztatott innovatív formula Thermo-Marine Bonding System-nek köszönhetően. Olyan alkatrészeket tartalmaz, amelyek nemcsak az egyes hajok állapotának azonnali javulását biztosítják, hanem további védelmet nyújtanak a negatív hatások ellen is.
A rekonstruktor alkatrészei közvetlenül a hajszerkezetben működnek, és helyreállítják a sérüléseket, újból megkötik a szakadt szálakat, összekötve őket.
Reenactor akció
A Split Ends segítségével egyetlen alkalmazással teljes 4 héten keresztül megszabadulhat a hasított végtől. A wellness élmény érdekében nem kell levágnia a hosszú, fényűző zsinórokat. Eközben az eljárás csak 20 percig tart - és utána azonnal szúrhatja a farkát, és edzésre mehet, anélkül, hogy félne a hatás elvesztésétől..
A javító és tápláló anyagok lezárják a végeket, kijavítják a sérüléseket. Ezáltal a haj vonzóbbá válik, és védelmet nyújt minden egyes későbbi formázás során..

Mi vár rád egy hónappal a haj fényezése után?
A Split Ends Repair nem hatott meg, ezért nem ajánlom ezt az eljárást, nem láttam sok hatást, csak kényeztetés volt. Könnyű keratinnak hívom. Ha magas színvonalú és következetes hajápolással rendelkezik, akkor a polírozás utáni haj minősége csak javulni fog, de ha fordítva van, akkor a haj nagyon gyorsan hasít..

Második hajlakk
A hajamra csak 5 hónappal az első fényezés után figyeltek fel, de ez is érdeme a távozásnak. Úgy döntöttem, hogy a második eljárást július 28-án végzem ugyanazon a mesternél. Elégedett voltam.

Tudod, miért tűnik az első fotón a hajam, mintha egy hete nem fésültem volna? Minden nagyon egyszerű: a fotó hatásának fokozása érdekében a mester az első fényképet vaku nélkül, a másodikat pedig fordítva készíti. Így alakul ki a szuperhatás után.
Egy hónappal a második fényezés után
A haj minősége érezhetően jobb, kevés a vágás, elvileg az eredmény jó. De biztosan elmondhatom, hogy a csiszolás nem helyettesíti a hajvágást a szokásos ollóval. Legutóbb 2015. október 1-jén vágtam le a hajamat 25 cm-rel, majdnem egy év telt el, a végeknek 3-5 cm-es fodrászra volt szükségük. A fényezés a legkevesebb veszteséggel segítette a hajam növekedését, így nyugodtan ajánlhatom, ha javítani akarja a hajam minőségét, de nem el kell felejtenie a hajápolást. Mindez együtt jó eredményt ad!Szeptemberben le fogom vágni a hajam, nem bírom tovább

Megyek egy másik fényezésért?
A polírozást 5-6 havonta lehet elvégezni. Azt hiszem, legközelebb kipróbálok egy frizurát forró borotvával vagy forró ollóval. De biztos vagyok benne, hogy egyszer visszatérek a kedvenc polírozásomhoz. Ezzel is sok árnyalat van, ezért gondolkodni fogok és kiválasztok magamnak egy jó mestert, mert ez az ő szakmaiságától függ. eredmény az eljárás után!
Természetesen az egyik mínusz az, hogy az egészséges, növekvő hajnak egy részét levágják, de nem mondanám, hogy sokukat levágják. Forró ollóval történő vágáskor a mester egészséges hajat is levághat. nem minden tökéletes
Kívánom minden lánynak, hogy találja meg azt a mestert, akitől mosolyogva távozik. Köszönöm a figyelmet!
Fotó: polírozófej, rekonstruktor

Mi a hasított haj és hogyan kell kezelni? Hajpolírozási tapasztalatom

Sziasztok.
Szeretném megosztani véleményemet a hajpolírozási eljárásról.

Először is - egy kis lírai kitérő arról, ami általában - a vágott haj.
Úgy tűnik, hogy ez körülbelül ugyanúgy nyilvánvaló, mint a "mi a hámló köröm" kérdésre adott válasz, de kiderül - nem

Tehát hogyan néz ki a töredezett haj??


És még a legveszélyesebb esetekben is!


Sokan úgy gondolják, hogy csak a haj végei oszthatók fel. De ez nem így van, a szakasz 10 cm-re lehet a hegytől, és a haj közepén.
A második vagy harmadik fényképen valójában szinte a teljes hosszában levágott hajat látja, és nem csak a hegyén.

Mi a szakasz?
Mindegyik haj a fejbőr alá rejtett gyökérből és egy látható részből áll, amelyet általában tengelynek neveznek. A mag több réteget tartalmaz. A legkülsőnek védő funkciója van, és kutikulának hívják. Olyan sejteket tartalmaz, amelyek szorosan tapadnak egymáshoz, mint a pikkelyek, köszönhetően a természetes kenőanyag - egy lipid réteg jelenlétének. Biztosítja a kutikulák sejtjeinek tapadását a kéreghez, a rostos sejtek második rétegéhez. A kéreg felelős a haj erősségéért. A rúd belső csatornája puha keratin sejtekből és légbuborékokból áll. Hőszabályozást biztosít és felelős a haj színezéséért, mivel színező pigmenteket tartalmaz.
Ha a lipidréteg kimerül, a hasított hajrészek képződnek. Ennek eredményeként a kutikula pikkelyei megszűnnek szorosan tapadni egymáshoz és a kéreg sejtjeihez, megsérülnek, és a kéreg rostos sejtjei 2-3 részre bomlanak..
Ennek eredményeként a haj elvékonyodik és "fellazul". Egy idő után a haj letörik azon a helyen, ahol "laza", de azért az a hely, ahol a haj eltörik, még mindig "beázott" - a szakasz nem áll meg, hanem újrakezdődik.
Ebben az esetben a kutikula és a kéreg "szétesése" egyáltalán nem a haj hegyén kezdődhet, hanem például a haj gyűrődésén (amelyet hajrúd, hajtű, összekuszálódott haj elasztikus szalagjának használata okoz) vagy mechanikai károsodásból - például vasból.

Tipp szakasz:


A szakasz egyszerű a haj hosszában:

A hivatalos orvoslásban a rúd keresztmetszetét trichoptilosisnak nevezik..

Az alábbi fotó a haj állapotának több szakaszát mutatja: a normál hajtól a kritikusan sérült hajig:


Hajmetszet, volumen és kusza.
A hasított haj nemcsak rendetlen és unalmas megjelenést kölcsönöz a frizurájának, hanem hozzájárul a kusza (és az összekuszálás növeli a hasítást).
Amikor levágjuk a hajat, kócos területeikkel szorosan megfogják egymást, és nehéz őket megfésülni. Összegabalyodnak, csomókba kötődnek, erővel megfésüljük őket, és eltörnek / elszakadnak, és a szakadt hajvégek továbbra is biztosan fel lesznek aprítva..
Ennek eredményeként ördögi kört kapunk.
De minél jobban sérült a haj, annál terjedelmesebbnek tűnik.
A hasonlat itt nagyon egyszerű:


A vágott és sérült hajból készült farok sokkal vastagabbnak és sűrűbbnek tűnik, mint az egészséges és sima hajból.

Milyen tényezők járulnak hozzá a hajvágáshoz?
a) Hosszúság. Természetesen minél hosszabb a haj, annál nagyobb stressznek van kitéve. Hajtűk, rugalmas szalagok, stílus... Szintetikus ruházat, száraz, légkondicionált levegő - mindez rettenetesen szárítja és károsítja a hajat.
b) Vasalók használata és szárítás forró hajszárítóval.
c) ultraibolya sugárzásnak és hidegnek való kitettség. Mindkettő elpusztítja a lipid réteget, hozzájárulva a kutikula pikkelyek leválásához és kiszárítva a hajat.
d) A haj agresszív kezelése: nedves haj fésülése, törülközővel való aktív szárítás (finoman foltozás helyett), rugalmas szalagok, hajtűk, csokrok használata, kusza haj kemény fésűvel történő „tépése”.
e) Általános kiszáradás (csapásom - naponta maximum liter vizet iszom).
f) A kemény, klórozott víz szintén hozzájárul a mérleg "bolyhosodásához", például a tengervíz (ha fürdés után nem mossa le a hajáról).
g) kiegyensúlyozatlan étrend, bizonyos zsírsavak, vitaminok és mikroelemek hiánya.

Mit tegyek ellene?
A szépségipar a lányoknak rengeteg terméket kínál a hajszálak leküzdésére.
De emlékeznie kell egy dologra: egyetlen gyógymód sem gyógyítja meg ezt a hajat:


Semmi sem fogja visszaragasztani a kéreg rostjait és pikkelyeit!
A hajhasadás elleni küzdelem csak a sérült területek mechanikus eltávolításával lehetséges!
De csak akkor jönnek szóba szilikonok, olajok és szérumok: támogatják a haj lipidrétegét. Használatuk fontos és szükséges, de támogató terápiaként, miután foglalkozol a "rongyokkal".

És most közelítünk a problémához.Például nekem most 40 cm-nél hosszabb hajam van. És ha csak néhány centiméterrel levágja alulról a haj végét - nem jelent problémát, akkor mi van a hajjal, amely például 20 cm hosszúságban letört / hasított? Nem tudom levágni a maradék hajam felét, hogy hozzájuk érjek..
Az egyetlen mód az, hogy módszeresen levágja a haj minden végét, a teljes hosszában..
Ezt általában csak kézzel hajtották végre - a legvékonyabb szálat leválasztják, gyűrűvé vagy köteggé csavarják, és minden kiálló végét tompán ollóval nyírják..
Nem írom le részletesen - íme egy csodálatos bejegyzés a kozmetikusról, ahol a lány részletesen leírta a folyamatot és az eredményt.
Olyan egyszerű, mint kettő és kettő - de nagyon unalmas, hosszú, buta mechanikus munka. Minél finomabb szálakat készít, annál jobb az eredmény. Minél vékonyabbak a szálak, annál tovább tart..
Hidd el, pár évig rendszeresen hívtam egy csomó fodrászat és mestert. hogy ilyen frizurát szerezzen nekem - senki sem akarta megtenni.

Végül úgy döntöttem, hogy fényezem a hajam.
Ezen eljárás körül néhány furcsa szalon már kifújta a marketing port. De valójában ott minden egyszerű, mint egy párolt fehérrépa...

Eszközök.
A polírozáshoz a leggyakoribb hajvágóra és egy speciális műanyag rögzítésre van szükség.
A fúvóka újrafelhasználható, ára 1700 rubel.
Így néz ki:


Minden funkciója az, hogy éles hajlítást hozzon létre egy rögzített hajszálon. A gép pengéi a kanyartól egy centiméternyire működnek. Amint a haj szabad vége megjelenik a rögzítésen áthaladó szálon, levágják.


Kiképzés.
A polírozást tiszta, száraz hajon végezzük. Elvileg a haj állapotától függően mindenféle előkészület nélkül megteheti..
De vasalással is átsétálhat a hajába, hogy a hajszálak a lehető legsimábbak legyenek és könnyen átcsússzanak a fúvókán..

Eljárás.
Ez is nagyon egyszerű. A mester megfésüli a száraz hajat, elválaszt egy kis szálat, felemeli, bepattan a fúvókába a gyökereinél, és a fúvókával felfelé hajtja a gépet, egy szálat áthaladva rajta. Ugyanazon a szálon ezt a mozgást 3-4 alkalommal megismételjük.
A kiálló végeket levágják - legfeljebb 5 mm lehet. hosszában.
Így néztek ki az eljárás során levágott tippjeim:


Egész gombóc volt belőlük.

A haj állapotától függően előfordulhat, hogy az eljárás után még le kell vágnia és el kell távolítania a teljes hosszúságot, hogy szép legyen. Számomra a mester alulról kissé jobban profilozta a végeket, hogy a haj kontúrja ne tűnjön túl nehéznek.
Rám az egész eljárás körülbelül egy órát vett igénybe.

Eredmény.
Sajnos a telefonomon van egy rossz minőségű fénykép. De talán meg lehet érteni a különbséget tőlük..
Az eljárás előtt vakuval és anélkül:

Közvetlenül a polírozás után:


2 hónappal a polírozás után:

Szó szerint leírhatom az eredményt: "Remek!".
Mind mások, mind a kollégák látták..
A haj világosabbá és simábbá vált, a töredezett végek majdnem eltűntek (nem minden, de ahhoz képest, ami volt - ég és föld!).
A lényeg az, hogy a haj sokkal kevésbé kusza lett, könnyebben fésülhető. Ez azt jelenti, hogy fésüléskor nem károsítom őket, és nem váltok ki új károkat - a szakasz közepei.
De egy pillanatot nem volt könnyű átvészelni.
Megdöbbentő volt számomra, hogy az eljárás után "lófarokba" gyűjtöttem a hajat - tapintásra úgy tűnt, hogy háromszor kevesebb volt belőlük
Azt. mint fentebb írtam, a képzeletbeli hajvastagság és térfogat hatása megszűnt. Vizuálisan, ahogy számomra a fotón látszik, az eredmény egyáltalán nem volt végzetes.
De csak megszokni kezdetben nem volt könnyű..

5. Ár.
Ennek az eljárásnak az árai nagyon eltérnek - 1500 rubeltől. szinte a végtelenségig. Szilárd meggyőződésem, hogy nem kerül többe, mint 1500. Ez nem valami hihetetlen kung-fu, nem igényel semmilyen szuper-esztétikai ízt és érzéket a mester részéről, itt nem használnak drága kozmetikumokat - ez őszintén szólva egy teljesen hétköznapi fodrász írógéppel, amely legfeljebb másfél órát vesz igénybe.
Ha valakinek van otthon írógépe (nos, hirtelen) - akkor IMHO, abszolút nem jelent problémát magának, ha maga készít ilyen frizurát, vagy megkérdez egy barátnőt.

Eredmény:
Nagyon elégedett vagyok az eljárással. Nekem megfelelt, és egy idő után megismétlem. Úgy gondolom, hogy 4-5 havonta egyszer optimális lesz számomra.
Kinek ajánlom csinálni: vastag hosszú, kimerült törékeny hajú lányok, összekuszálódott hajú lányok. Azok számára, akiknek van egy szakasza haj hosszában.
Akinek nem ajánlom az eljárást: a vékony haj tulajdonosai és azok, akik számára a volumen nagyon fontos. Polírozás után a ritka, vékony szőr egyszerűen "patkányfarok" maradhat, és még mindig sok hosszúságot kell levágnia ahhoz, hogy a hajvágás rendes legyen.
A haj 100% -ban simább, simább és kevésbé terjedelmes lesz.

Vélemények a hajlakkról

Vélemények azokról a helyekről, ahol hajcsiszolást végeznek

Feliratkozott egy hajlakkra. Ezt a szolgáltatást először hajtottam végre, de ismerem a technikát.
Ez a szolgáltatás egy órát vesz igénybe (40 percbe telt). Ettől kezdve 15 perc várakozás, 5 perc samponozás és 20 perc hajszárítás.
Mester, a lány kellemes, de nagyon vonakodik a munkájától.
Anélkül, hogy a hajat részekre osztottam volna, csak szelektíven "csiszoltam" a szálakat, utalva arra, hogy már jó hajam van.
Nincs hatásom, 1200-at fizettem.

A mosdó, ahol a hajamat mosták, tele volt hajjal az előző ügyfelektől. Fésülje idegen hajjal. A helyiség nincs szellőztetve... - show

samponnal mossuk. Lehetetlen olajokat, balzsamokat és más ápoló kozmetikumokat használni.
2. Ezután a szálakat megszárítják és vasalattal kiegyenesítik. Az egyengetési szakasz nagyon fontos, mert ha az egészséges fürtök nem simulnak el, akkor a vágás alá esnek.
3. Ezenkívül a fürtöket szálak dolgozzák fel. A hajnak azt a részét, amelyet nem használnak fel a munkában, hajtűvel rögzítik.
4. Ezután egy legfeljebb 3 cm széles szálat veszünk, amelyet egy gép (trimmer) felkap és kiszámítja a srác szögét. A frizurától függően kerül kiszámításra. Ha a fürtök hossza mindenhol azonos, a szálat felhúzzák, és a gép végigcsúszik rajta a gyökerek felfelé. Ha a fodrász lépcsőzetes, akkor a szálat lehúzzák, és a készülék csúsztatása is lefelé irányul..
Mit csinált a mester, amikor eljöttem a szalonba. Az ellenkezőjét tette. Minden.
1. A mester egy hajbalzsam segítségével mosta meg a hajamat, mielőtt a hajat megszárította, a végére olajat kent.
2. A hajvasalással való egyenesítés szakasza általában elmaradt. A legfontosabb szakasz, amelyen az egész hajpolírozási eljárás függ, elmaradt! Olyan, mint általában?
3. Mivel a frizurám egy kaszkád, vagyis nem minden haja azonos hosszúságú, a mester ebben a szakaszban az ellenkezőjét tette!
A mester rendben felhúzta, és a gyökerektől a priccsekig továbbította a gépet.
Ennek eredményeként nem volt hajcsiszolás. Csak megmostam a hajam és 1500 rubelért szárítottam. Ezenkívül a végek minősége még rosszabbá vált, mivel a hajam megsérült az egyengető lépés hiánya és a gép rossz iránya miatt. A mester szavai a végén: "Nos, nem fogod otthon húzni a hajad, mint én a szalonban." Hogy érted, hogy nem fogom? A mester szerint nem otthon csinálok frizurát?
Összesen: a mester nem tudja, hogyan kell fényezni a hajat! Ezenkívül a mester megpróbált frizurát kínálni a végére, azzal érvelve, hogy "általában a végek levágását, egyenletes vágást kérik". Általában?

A kérdés továbbra is fennáll, ha a mester nem tudja, hogyan kell eleienikus eljárást végezni a haj polírozásához, akkor hogyan végez általában összetett hajvágást vagy festi a haját.
Ezt a szalonot határozottan nem ajánlom.
Inkább azt javasoljuk, hogy gondoljon át néhányszor, mielőtt elmegy az OSOBA LAB szalonba, talán van egy szalon a közelben hozzáértőbb kézművesekkel.

A haj polírozásának előnyei és hátrányai

A hasított végek elrontják a frizura megjelenését, ápolatlanná, a haj egészségtelenné és fénytelenné válnak. A polírozás olyan eljárás, amely segít megoldani a problémát. Összegyűjtöttük a hajpolírozás főbb előnyeit és hátrányait, amelyek elolvasása után könnyebben tud választani.

Mi a hajlakk?

A polírozási eljárás úgy néz ki, mint egy normál fodrász. A polírozó rögzítés a nyírógéphez van rögzítve. A hajat szálakra osztják, majd a rögzítést mindegyikük hosszában végzik. A készülék laza pelyheket vág le, anélkül, hogy hozzáérne a haj egészséges részéhez, és szép felületet hagy.

Az eljárás hatékony, és mostanra a következő kérdés meglehetősen gyakori: mik az előnyei és hátrányai a haj polírozásában?

profik

 1. A feldolgozási hatás vizuálisan észrevehető.
 2. A polírozás mindenki számára alkalmas, függetlenül a haj hosszától és típusától, a frizura összetettségétől.
 3. A hajvágó nem rövidíti meg a frizurát, csupán néhány millimétert vág le. A fúvóka eltávolítja a meglévő hasított végek 90% -át; kézi feldolgozás során legfeljebb 70% -ot vágnak le.
 4. Az eredmény a hajvágás után azonnal megjelenik, a hatás az ápolás függvényében 1–4 hónapig tart.
 5. Nem kell sokáig fodrászban ülnie - az eljárás 30-40 percig tart, otthon nem tart tovább egy óránál.
 6. Polírozás után a szálak nem kuszálódnak és engedelmeskednek, könnyebben moshatók, fésülhetők és fésülhetők.

Mínuszok

Az eljárásnak vannak hátrányai és ellenzői:

 1. A szolgáltatás népszerű, ezért a fodrászatokban az árak túlárazottak. Igaz, a költségek továbbra is igazolják a kapott eredményeket..
 2. Ha egy nő haja göndör, a külső polírozó hatás láthatatlan..
 3. Nem ajánlott bőséges hajhullással rendelkező nőknek - a fényezés csak súlyosbíthatja a helyzetet.
 4. A finom haj csiszolás után elveszíti a hangerejét.
 5. Az eljárást otthon csak akkor hajthatja végre, ha rendelkezik hajvágóval és egy speciális rögzítéssel..

A polírozás utáni problémák elkerülése érdekében (amelyeket sokan, ha nem megfelelően ápolnak a hajjal, hátrányos helyzetbe hoznak), kövesse ezeket a szabályokat:

 • A hajmosáshoz balzsamokra és balzsamokra van szükség. A hidratáló, lemosható spray megcsinálja a dolgot..
 • A haj megerősítésére ajánlott rendszeresen tápláló, gyógyító és regeneráló maszkokat készíteni..
 • Új életmód meghatározása.
 • Adjon fel rossz szokásokat, növelje a fizikai aktivitást, vizsgálja felül a napi rendet és az étrendet.

Mindenkinek joga van eldönteni, hogy szükséges-e egy hajpolírozási eljárás, amelynek előnyeivel és hátrányaival az imént leírtuk. A "mellett" lévők száma folyamatosan növekszik. Annak kiderítése érdekében, hogy segít-e Önnek, jobb, ha kipróbálja ezt az eljárást..

Polírozó vélemények

Összegyűjtöttük az eljárással kapcsolatos visszajelzéseket, hogy megkönnyítsük az Ön által választott navigációt.

Marina Pavlodarból: „Az érdeklődés kedvéért kipróbáltam a polírozási eljárást, mivel festek, és első kézből ismerem a töredezett haj problémáját. Mit is mondjak? A tippek "életre keltek", a hossza egyáltalán nem szenvedett. Lássuk, meddig tart a hatás. Eddig boldog vagyok! "

A szentpétervári Alina: „Második éve rendszeresen fényezek. Sikerült megnövesztenem a hajam! Korábban a vágott végek miatt 3-4 havonta rövidíteni kellett. Most ez az igény eltűnt. A fúvóka szó szerint levág néhány millimétert, csak elhatárolt végeket. Nem érinti az egészséges hosszúságot. Mindenképpen ajánlom, több mint 30 percet vesz igénybe egy tapasztalt mestertől! Kötelező! "

A stavropoli Anyuta: „Érdekelt a fényezés, egyszer megcsináltam. Van hatás, de ez az eljárás olyan lányok számára alkalmas, akik már elegendő hosszúságúak vagy nőnek a hajuk. Ha a fodrász rövid (bob vagy bob), ráadásul rendszeresen levágja, akkor nincs értelme az eljárásnak. A töredezett végeket a következő hajfrissítéssel eltávolítjuk. De a hosszú haj esetében a fényezés természetesen üdvösség! "

Kedves olvasók, örülni fogunk, ha csatlakozol, és kommentben hagyod visszajelzésedet a hajpolírozási eljárásról. Talán valaki rendkívül hasznosnak találja őket..

Hajlakk vélemények ki tette


Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 4531
Regisztráció: 2015.4.26
Felhasználó #: 32903

Beszéljünk egy ilyen témáról - hajpolírozás, a haj polírozása, a töredezett haj polírozása, a hajcsiszolás rögzítése. Hajpolírozás - mik a hátrányai? Vélemények a haj polírozásáról a szalonban és otthon.

A szerző ezt írja:
Lányok, akik kipróbálták a hajcsiszolást?
Hogy tetszik az eredmény? Ha csiszolja a töredezett végeket?

- Azt akarom mondani, hogy a hajcsiszolás szuper eljárás, eltávolítja a darabot. De jobb, ha veszel magadnak egy fúvókát, és elkészítesz egy házi hajlakkot.

- Nekem is nagyon tetszett. De egy barátja látta és nem látta az eredményt.

- Ez az eljárás nem csiszolja, hanem még a nemrégiben kinőtt új hajat is körülvágja. Ez óriási mínusz a hajcsiszolással. Nézze meg a videót, és minden kiderül.

- Nagyon hatékony eljárás. Menjen egy tapasztalt fodrászhoz a szalonba, hogy fényezze a hajat, és nem fogja megbánni. Nincs amatőr előadás!

- Ez a hajcsiszoló gép tépi a hajam, most már majdnem elszakadtam a gyökerektől. Jobb, ha havonta 1 cm-t vágsz a hajadba, és egészséges leszel. Senki sem tudja, milyen géppel fog találkozni, és ha sok a vágott haj, akkor egy ilyen eljárás nem fog megmenteni. Ez a hajcsiszolás másik hátránya.

- Igen, és minden egyes lakknál egyre kevesebb lesz a haj.

- Igen, úgy tűnik, hogy valahogy vékonyak, könnyebb körülvágni és egészségesen növekedni.

- Érdemes csiszolni a haját, jó tapasztalataim szerint beszélek.

- Milyen hülyeségekkel nem fog előállni.

- A hajpolírozási eljárás lényege, hogy a kiálló szőrszálakat teljes hosszában levágják, nos, igen, ezek után szinte tükrözöttnek tűnnek, de ez még az első hajszárítás, vasalással való egyenesítés és fésülés előtt van. És mi van, minden hónapban olyan fényes a hajad? A valóságban a rövid farok megmarad.

- Ha egy normális mester a szalonban fényesítené a hajat, akkor nem vágná le a gyökerekből, érdemes.

- A hajfényező az egészséges hajat is levágja. Teljes hosszukban rövidebbé válnak és kilógnak. Hülyeség ez a fényezés, pénzért való promóció.

- Igen, és egészséges is. Az egészséges hajszálak is kilóghatnak. És általában ilyen hajam van, kíváncsi vagyok, tudok-e közvetlenül a sündisznó alatt fényezni, vagy hogyan?

- Hülye pénzszivattyúzás, még nem tudják, hogyan kell érdekelni az embereket. Senkit nem érdekel, hogy csak a végeket vágja..

- Adja meg, ha szülés után, akkor a hajjal - egy speciális probléma. Próbálja meg a laminálást vagy a termokeratint. Nem távolítja el a mennyiséget és táplálja a hajat. Védő fóliát hoz létre, amely után a vasaló és a hajszárító nem olyan szörnyű. Tetszik.

- Nem, a hajam fényezése után minden rossz lett számomra, még nem szültem. Tehát előre tudnom kellene! Körültekintőbb leszek.
Igen, most nem használok hajszárítót vagy vasalót. Túl sokat használtam őket már a saját fejemen.

- Aztán olívaolaj, nagyon szeretem.

- Igen, most kezdtem el használni az olívaolajat.

- Nem, nem szabad elvégeznie a hajcsiszolást, csak hátrányokat! Nem éreztem semmi hatást. Ellenkezőleg. A haj teljesen leesett.

- Keratin kiegyenesítést és hajcsiszolást végeztem. Számomra semmi sem segített. A hajat festékekkel égették el, talán ezért. A keratin lemosott, újra megcsinálta, újra elmosogatta, pénzt szivattyúzva. Jobb, ha maszkokat készítünk és vigyázunk, mint később szerintem.

- A keratin kiszárítja a hajat. Próbálja ki a laminálást, az árnyékolást vagy a termokeratint, ezek a kezelések táplálják a hajat, és vasalás nélkül végzik.

- Nem lenne rosszabb a haj polírozása után? Nincs gonoszságom, csak figyelmeztetésem.

- Alapvetően, amikor egy lány megszületik, bejön a haja és a foga. Van egy fiúm, de nem számít, úgy vágom le, mint egy fiút, és hűvös hajam lesz.

- Ki van a keratin ellen? Már háromszor megtettem, és a hatás hat hónapig tart. Hajpolírozgattam is, és nekem is tetszett. És ez jobb, mint azt kérni, hogy vágják le a levágott végeket - egyszerre 5 cm-es hajat vágnak le -, így a haj soha nem nő vissza. És ez vagyok én a keratin után.

- Csak a hajlakkért vagyok! Nagyon tetszett.

- Kétszer is megtette, bolond. A haj sokkal vékonyabb lett.

- Csináltam egy hajlakkot és nagyon tetszett. A lényeg, hogy a mester ügyes és ne vágjon túl sokat, a haj azonnal életre kel és ragyog, tk. milliméter vágott végeket vágtak teljes hosszában.
Nem szeretem a keratint, mert Szeretem a hangerőt és a fényhullámokat, a természetességet, számomra a fényezés a legjobb.

- Ragyog, ragyog és jól mutat, de a haj polírozása előtt terjedelmesebbnek és természetesebbnek tűnik!

- Ne menjen többé ehhez a mesterhez. A vágott haj polírozása csak 1-2 mm, ettől nem válhat vékonyabbá!

- Elmentem fényezni a hajam. Ostobaság. Aztán 2 hónapig szenvedtem, hogy csak három haj maradt. Egy jó mester nem fogja megtenni..

- Jó hajad van, a keratin hatása szinte láthatatlan, a haj fényezése pedig haszontalan. A keratin formaldehidet tartalmaz, amely ilyen kísérteties szagot ad az eljárás során, és nem jó a hajnak. A keratin nem gyógyítja meg, hanem egyszerűen lezárja a levágott hajat, ezek mind mesék a pénz letépésére. Nem olyan ártalmatlan, mint gondolnád. Jó hajam volt keratin nélkül. Az eljárás után pedig gyakran vakuval készítenek képeket. A keratin után pedig elveszítették a térfogatukat. Nagyon súlyos és jó keratinnal kell elvégezni a súlyosan sérült haj javítása érdekében. És ha a tiéd jó, akkor miért dobja el a pénzt?

- És ne vágj 5 cm-t, hanem havonta 1 cm-t, ne hajlandó vasalni, olajjal bekenni a hajat és növekedni.

- Hajlakkozás, minden jó.

- Ez azt jelenti, hogy egy rossz mester tett. Vagy nagyon sok apróra vágott véged volt.

- A végek levágása eltávolítja a szakaszt, ha a haj azonos hosszúságú. És mikor más? Itt vannak a műveim - nincs panasz.

- Mossa meg a fejét, és azonnal fésülje meg - és ugyanez fog történni, megtéveszti az embereket.

- Megcsináltam a hajpolírozási eljárást, azonban egyszer csak szinte semmi eredmény nem volt.

- Hol van a különbség? Vakuval is tudok képeket készíteni. Ha a haj különböző hosszúságú, kenje meg olajjal hetente háromszor, dobja ki az egyengetőt, használjon mély kondicionáló maszkot, és nője vissza ugyanolyan hosszúságúra. Amíg nem növekszik az új haja, semmiféle hajpolírozás és keratin nem segít. És azokon a fotókon, amelyeket ledobtál a lányokról, fényezésre nem volt szükség, és így minden rendben van.

- Senki nem csalja meg az embereket, csak a hozzád hasonló emberek egyáltalán nem értik a haj polírozásának eljárását. A metszet természetesen vágott, a haj rövidebbé válik, és a hegye kilóg. De a kiálló végek és keresztmetszetek különböző dolgok. A vágás nemcsak azért csúszik, mert csúnya. Ha a szakaszt nem vágják le, akkor magasabbra kerül, és a haj a gyökereknél romlik. És a haj nem lesz szép - száraz, csúnya és élettelen lesz. És egyébként a nedves haj fésülése káros.

- Amíg nem csiszolták velem, minden rendben volt, és a szakasz nem ment sehova, a gyökerekig.

- A fényképen volt egy keresztmetszet (fentebb írtam arról, hogy miért kell levágni?). Egyetlen olaj sem távolítja el a hasadást - ez a haj már elhalt. Nem mindenki akar azonos hosszúságú hajat viselni, például kaszkádot vagy létrát. Az összes fénykép vakuval készült - nézze meg közelebbről.
Egyébként a maszkok nem kondicionálhatók.

- Mindig havonta egyszer vágok - másfél, a haj jó volt, de most vékony. A hajcsiszolás után minden rendben volt. De aztán borzalom. A második fotón pompásak. És az első általában más megvilágításban van. És ha kezdetben rossz a hajad, akkor nincs mit kezdeni egy kaszkáddal, ezek a hajvágások a vastag, egészséges haj tulajdonosainak, átverésnek.
Nos, hidratáljon olajokkal, mi a különbség.

- Ismétlem - az eredmény a mestertől és attól függ, hogy milyen technikát használ a haj polírozásához. Tehát a keresztmetszete mondhatni új volt. Jönnek olyan lányok, akiknek vágott végei nem 1-2 mm-esek, mint mindannyian szoktuk, hanem 3-5. Arra a kérdésre, hogy meddig távolították el a szakaszt, azt válaszolják, hogy csak fél fejjel hátrább vágták a hegyeket.
Mi a különbség? Nagy. A maszkok intenzíven táplálják a hajat, felfedik a pikkelyeket és tápanyagokkal töltik fel a hajat. És a légkondicionáló bezárja ezeket a mérlegeket, és nem látja el a hidratáló funkciót..

- Néhány slut jött, nem tudva, milyen érzés levágni a haját. Miért nem használ semmilyen technikát, a lényeg az, hogy a hajat ez a hajcsiszoló gép húzza. Felhívtam a szalonot, a honlapjukon volt ez az eljárás, de azt mondták, hogy az ellenkező hatás miatt abbahagyták. Vannak becsületes emberek.
Mindent használok - olajat és balzsamot egyaránt, szeretem a makadámia maszkot.

- A hajam egyáltalán nem vastag, és csak a kaszkád ment meg. Körülbelül 2-3 évvel ezelőtt kezdte el gyakorolni a haját. Mielőtt elkezdtem fényezni, a hajam kíméletlenül hasított. Természetesen nem lettek vastagabbak, mert nem vagyok az anyám génje. Rendbe hoztam a hajam - most más lányoknak segítek rendet tenni a hajukban. Itt a hajam.

- Nos, ez biztosan nem a hajpolírozó gép érdeme, ha makadámiával mossa meg a fejét, és gyenge ecetoldattal öblíti le, akkor csak ragyognak.

- Ha maszkot készít - nincs értelme a balzsam után, ugyanabban a mosásban, sőt a következőben is. De a kondicionáló - minden mosás után, maszkok és balzsamok után.

- A hajam nagyon száraz, mint a szalma és hasad. Vas nélkül pedig nem tudnék egy napot sem élni, de most egyszer keratint csinálok, és hat hónapra elegem van, egyáltalán nem kapok vasat. A vaku rovására pedig előtte és utána felvillantottak egy vakuval.

- És akkor mi van? Meddig tart a hatás? Még egyszer megismétlem - a hajpolírozás lényege nem a fényben van, hanem abban, hogy levágják a haj már elhalt részét, ami elrontja a megjelenést. Nem öblítheti le a haját ecettel - hagyja ezt a hagyományos gyógyszert nagymamáinkra.

- Ha jó a haj, legalább van mit bekenni, akkor jó lesz. Olajat mostam teljes hosszában, majd samponnal 3-szor, majd homoktövis balzsammal vagy makadámiával. És voila, olyan haj, mint a fotón.
Egy literért 2 evőkanál lehet, soha nem volt belőle semmi. A nagymamák sokat tudtak róla.
Hogy 700 rubelt fizessek ezért a hajcsiszolásért, inkább minden alkalommal megkenem olajjal, mint hogy kidobjam a pénzt. Polírozás a lustáknak.

- Ha nem csinálsz jó hajat, az rossz lesz. Ha rossz hajjal foglalkozol, az jó lesz. A hajkezelés lényege nemcsak megjelenésükben, hanem egészségükben is rejlik. Ha a haj egészséges, gyönyörű és ecet nélkül. Külső probléma megoldása megegyezik a pattanások alapozóval történő kenésével. A hibát kifelé rejtették, de a probléma továbbra is fennmaradt.

- Amíg nem tetszik jobban, hát természetesen a keratin forrasztotta őket. Csak szépséget ad, de előnyöket nem..

- És hol van a lustaság? Ez megegyezik a végek levágásával, csak nem azonos hosszúságú hajon, hanem lépcsőzetes hajvágásokon.
Mi értelme az elhullott haj zsírozásának? Nem sürgetek mindenkit, hogy menjen haját fényezni, csak annyit mondok, hogy ha probléma van, akkor azt meg kell szüntetni.

- Gondolkodom a csiszoláson is. A végeit levágták, de a haj, mivel száraz és élettelen volt, megmaradt. Kopaszra akarok borotválkozni és jó hajat növeszteni, de még mindig nem merem.
Kenje meg, hogy hidratálja és védje, várja meg, amíg a hosszú vissza nem nő, hogy levágja a vágást.

- A hajat levágják - nem mindig minden. Csak vágja le a végeit és gondosan kezelje! Borotválkozni is szeretnék, de ahhoz túl kövér vagyok.

- Én is - zsír [b] narancsbőrrel [/ b. És ha egy lépcsőzetes fodrász - miért nő? Azt mondják, hogy a borotválkozás után a haj sokkal jobban nő, mint korábban.

- Ezt csak a lábamon lévő haj alapján tudom megítélni. A kopasz fej nem pimasz.

- Nos, nőjön 2-3 cm-re, és vágja le őket. Ezután ismét nőjön 3 cm, és vágja le. Ugyanezt a fényezést kapjuk.

- Nem olló, csak vágott. Csak ollóval fényezem a hajam, mert a gép abszolút minden végét eltávolítja - egészséges és vágott is.

- Ez más kérdés. Az autó ilyen szemét.

- Az autó után az eredmény nem teljesen őszinte, mert mielőtt fényesítené - a hajat vasalóval húzzák meg.

- Az olló és az olló másképp működik. A hajpolírozó gépben vannak olyan pengék, amelyek a hajon áthaladva elszakítják, és az ollóval egyenletesen levágják a felesleges dolgokat. És itt valami okból vitatkoztunk.

- Nem és még egyszer nem! Maga a fodrász is elesett ilyen hülyeségek miatt. A haj a polírozási eljárás után nincs a legjobb állapotban. Ne csináld.

- A szalonban lebeszéltem a hajcsiszolásról, azt mondják, hogy a haj akkor még jobban kilóg, és nincs is jobb, mint egy hagyományos ollóval történő hajvágás.

- Elég gyakran csinálom. Jobban, mint fodrászni ollóval. Hajpolírozási eljárás - azok számára, akik meg akarják növeszteni a hajukat. Eltávolítja a hasított végeket a teljes hosszában. A haj selymes és fényes lesz. És még tanács: igyon több vizet és vitamint Perfectil vagy Laval.

- Magam is mester vagyok, és fényezem a hajam, minden rendben van.

- Teljes hülyeség. Polírozás után a haj vékony és nem vastag lett, ez vitathatatlan hátrány.

- Nagyon tetszett az eljárás. A haj gyorsabban nőtt és jobban fésült. És a kötet nem tűnt el (amitől leginkább féltem).

Mit gondolsz a haj polírozásáról?

A Krasotulya.ru ajánlja !! Te csak próbáld!!

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Miért viszket a fej: kezelés gyógyszerekkel és népi gyógymódokkal

Olvasási idő: 10 percA fejbőr viszketése a test külső és belső ingerekre, betegségekre és egyéb provokáló tényezőkre adott reakciójaként jelentkezik.

Borotválkozási kellékek: vezetett túra az összes tartozékhoz

A férfiak tisztaságát nagyrészt a tiszta borotvált arcbőr és annak egészséges megjelenése mutatja. Ha egy férfi az arcszőrzetet részesíti előnyben, akkor a megfelelő eszközökkel és eszközökkel be kell keretezni és gondosan le kell borotválni.