Legfontosabb / Eljárások

A "Generolon" spray alkalmazása és vélemények róla

Eljárások

Spray hajhullás ellen "Generolon"

Számos különböző eszköz létezik egy ilyen kellemetlen probléma kezelésére, mint a kopaszság. Az egyik a "Generolon" spray. Hogyan kell helyesen használni?

 • Fogalmazás
 • törvény
 • Jelzések
 • Ellenjavallatok
 • Mellékhatások
 • a hatás
 • Hogyan kell alkalmazni?
 • Fontos alkalmazási szabályok
 • Ár és hol lehet vásárolni?
 • Vélemények és vélemények

Fogalmazás

A "Generolon" gyógyszer hatóanyaga a minoxidil. Ezenkívül a készítmény tartalmaz néhány segédanyagot, például propilén-glikolt, etanolt (vagyis alkoholt) és speciálisan elkészített vizet. A hatóanyag aránya a termék teljes mennyiségében a koncentrációjától függ. Tehát a 2% "Generolon" csak 20 milligramm minoxidilt tartalmaz a gyógyszer 1 milliliterjében, és az 5% -os hatóanyag tartalma 50 milligramm / 1 milliliter..

törvény

A "Generolon" spray közvetlenül a szőrtüszőkre hat. Először is, a minoxidil jelentősen javítja az érintett terület (azaz a fejbőr) vérkeringését és a tüszők vérellátását, ami miatt az utóbbi "felébred" és a haj növekedésének aktív fázisába kerül. Másodszor, a hatóanyag megváltoztatja az androgének tüszőkre gyakorolt ​​hatásának elvét, és megvédi őket ettől a befolyástól. Harmadszor, közvetett módon csökken az 5-alfa reduktáz képződése, amely enzim az androgének izzókra gyakorolt ​​káros hatását okozza..

A spray pozitív hatással van a szőrtüszőkre

Ami a hatóanyagok bőrön keresztüli felszívódását illeti, minimális. A komponensek körülbelül 1-3% -a kerül a szisztémás keringésbe (feltéve, hogy nincs károsodás az epidermiszben). De ha figyelembe vesszük, hogy egyetlen dózis nagyon kicsi, akkor arra a következtetésre juthatunk, hogy az alkalmazás biztonságos. Ezenkívül a vérbe került komponensek gyorsan kiválasztódnak, és nem halmozódnak fel a testben..

A kopaszság elleni küzdelem során figyeljen az Ön által használt samponokra. Nem sok ember tudja, hogy a mindennap használt samponok 94% -a kémiai összetevőket tartalmaz, amelyek károsak a hajra és a fejbőrre. Ha olyan összetevőket lát, mint a nátrium-lauril-szulfát, a nátrium-laureth-szulfát, a kókusz-szulfát és az összetétele, akkor hagyja el ezt a kozmetikumot.

Ezek az anyagok jelentik a fejbőrbetegségek fő okát, amelyek később kopaszságot okoznak. Szerkesztőségünk által elvégzett tesztek eredményei alapján közzétették a biztonságos samponok minősítését.

A Mulsan Cosmetic az egyetlen gyártó, amely teljesen elhagyta a káros kémiai összetevőket, helyettesítve azokat természetes alapanyagokkal. Javasoljuk, hogy keresse fel a mulsan.ru hivatalos online áruházat. Az egyik fő jel, amely alapján meg lehet különböztetni a kiváló minőségű természetes termékeket, az eltarthatóság.

Agresszív tartósítószerek használata ömlesztett termékekben. a piaci eltarthatóság általában 2-3 év, míg a természetes eltarthatósági ideje csak 10 hónap.

Jelzések

A használati utasítás információkat tartalmaz arról, hogy a termék használatának fő jelzése az androgén alopecia. Más típusú hajhullás esetén a gyógyszer nem lesz hatékony.

Ellenjavallatok

Mivel a hatóanyag felszívódása minimális, a Generolon alkalmazásának nincs annyi ellenjavallata:

 • a kompozíciót alkotó anyagok egyéni intoleranciája;
 • a bőr vagy a fejbőr egyes betegségei (például dermatózisok);
 • a bőr károsodása;
 • 60-65 évnél idősebb és 18 év alatti életkor;
 • laktációs időszak nőknél;
 • terhesség.

Mellékhatások

Általában a Generolon jól tolerálható, de néhány mellékhatás lehetséges:

 • a fejbőr kezelt területeinek túlzott szárazsága és hámlása;
 • égő, viszketés, kellemetlen érzés a készítmény alkalmazási területén;
 • bőrpír, duzzanat;
 • a buborékok megjelenése (ritkán fordul elő, általában megnövekedett bőrérzékenység mellett);
 • seborrhea (pikkelyek képződése a fejbőr felületén);
 • nem kívánt szőrnövekedés a testen (például az arcon);
 • ha a termék a test más részeire kerül, allergiás megnyilvánulások lehetségesek (urticaria, ödéma);
 • ha a terméket véletlenül lenyelik, olyan tünetek jelentkezhetnek, mint hányinger, légszomj, szabálytalan szívritmus, mellkasi fájdalom, fejfájás, súlyos duzzanat, vérnyomásváltozás, szédülés stb..

a hatás

Amint a "Generolon" gyógyszerről szóló tanulmányok és áttekintések azt mutatják, a hatás nem azonnal jelentkezik. A változások még egy hónapos rendszeres és állandó használat után sem lesznek megfigyelhetők. Az első fejlesztések általában csak a harmadik vagy a negyedik hónap végére figyelhetők meg, ami a haj növekedési fázisának hosszával függ össze. Pontosan ennyi időbe telik, amíg a tüszők "felébrednek", és a nyugalmi fázisból belépnek az aktív fázisba.

A nyugalmi szakaszból való átmenet a legyengült öreg haj tüszőitől való megszabadulással jár, és ez normális, mert az új hajnak teret kell adni. És ezért az első hetekben (5-ről 8-10-re) növekedhet a veszteség. Ne féljen, akkor az egészségesebb haj jelenik meg az elveszett haj helyett.

A "Generolon" hatása ELŐTT és UTÁN

Ami a hatás időtartamát illeti, általában 4-6 hónapig tart. Ezután az állapot visszatérhet, különösen akkor, ha az alopecia kiváltó okát nem szüntetik meg, és más eszközöket nem alkalmaznak..

A gyógyszer a leghatékonyabb az alopecia kezelésében a korai szakaszban és a fiatal betegeknél.

Hogyan kell alkalmazni?

Helyesen alkalmazza a "Generolon" gyógyszert, a problémás területekre alkalmazva. Tehát a nőknél a kopaszság általában a középső elválás területén, a férfiaknál pedig a koronán és az elülső részen figyelhető meg..

Az alkalmazás fő szakaszai:

 1. A készítményt adagoló segítségével alkalmazzuk. Először vegye le a kupakot a palackról, helyezze a nyakra a mérőszivattyút, majd a szórófejet helyezze rá közvetlen permetezés céljából. Most nyomja meg néhányszor, hogy a termék bekerüljön az adagolóba.
 2. Indítsa el az egyes problémás területek közepétől. A kompozíció dörzsölése a fejbőrbe nem kötelező. Összesen hét csapot kell megtennie az adagolón.
 3. Kézmosás. Nem kell lemosnia a gyógyszert.

A napi adag nem haladhatja meg a 2 millilitert, naponta csak két alkalmazás szükséges (vagyis egyetlen adag 1 ml). A kúra hat hónaptól egy évig tarthat..

Fontos alkalmazási szabályok

Számos fontos szabály:

 • Ne alkalmazza a kompozíciót más területekre.
 • Kerülje a nyálkahártyákkal való érintkezést.
 • Ha a 2% -os oldat használata 3-4 hónap használat után nem ad eredményt, használjon 5% -os oldatot.
 • Az alkalmazás után ne mossa meg a haját, és kerülje a nedvesedést az alkalmazás után négy-öt órán keresztül.
 • Vigye fel a gyógyszert a száraz és tiszta fejbőrre.
 • A szokásos módon hajtsa végre a napi eljárásokat (fésülés, samponozás, hajformázás).
 • A kezelés megkezdése előtt konzultálnia kell szakemberrel, vagy még jobb, átfogó vizsgálaton kell átesnie.

Ár és hol lehet vásárolni?

A Generolon ára: 400-650 rubel. palackonként

Bármely gyógyszertárban megvásárolhatja a gyógyszert (előrendelésre lehet szükség). A 2% -os oldat palackjának ára körülbelül 400 rubel. Az 5% -os gyógyszer ára 600-650 rubel között mozog.

Vélemények és vélemények

Visszajelzés a felhasználótól:

Meghívjuk Önt, hogy tanulmányozza a "Generolon" eszköz véleményét:

 • „Nem csak a nőknek kell jól kinézniük. Amikor észrevettem, hogy a hajam hullik, elkezdtem bonyolódni. Elmentem orvoshoz, ő tanácsolta a "Generolont". Az ár természetesen elég magas, de nagyon észrevettem a hatást. Hat hónappal később a haj növekedni kezdett, többen vannak ".
 • „Megvettem a Generolont, és elkezdtem használni. Eleinte a haj még jobban "mászni" kezdett, de három hónap után a veszteség lelassult. Elvileg elégedett vagyok a hatással. Szeretném, ha az ár megfizethetőbb lenne ".

Az orvosok véleménye vegyes. A hatás a legtöbb betegnél valóban megfigyelhető, de általában az alopecia oka nem szűnik meg.

Visszajelzés a felhasználótól:

Használja a gyógyszert az utasításokban megadott szabályok és utasítások betartásával, és meglátja az eredményeket.

GENEROLON: vélemények

Miután megtudtam, hogy a hajam erősen hullani kezd, orvoshoz fordultam, és ő tanácsolta ezt a spray-t.
Miután megvettem, és 60 ml-re sokba kerül, azonnal elkezdtem használni, azonnal figyelmeztetlek, hogy használat előtt olvassa el az utasításokat, mivel alkohol alapú, és minden horzsolásod megcsíp, ha rád szórod.
Nagyon tetszett a termék, 3 hét múlva megláttam az eredményt: a haj kevésbé kezdett hullani, a fej kiválóan érezte magát és a haj kevésbé lett piszkos. Ennyi pénzéért igazolta eredményét, elégedett voltam. De ha ez nem segít, akkor forduljon újra orvoshoz, és talán ő fogja felírni Önnek, de csak 5%. Minden tetszett, boldog vagyok. egészségesnek lenni!

Miután megtudtam, hogy a hajam erősen hullani kezd, orvoshoz fordultam, és ő tanácsolta ezt a spray-t.
Miután megvettem, és 60 ml-re sokba kerül, azonnal elkezdtem használni, azonnal figyelmeztetlek, hogy használat előtt olvassa el az utasításokat, mivel alkohol alapú, és minden horzsolásod megcsíp, ha rád szórod.
Nagyon tetszett a termék, 3 hét múlva megláttam az eredményt: a haj kevésbé kezdett hullani, a fej kiválóan érezte magát és a haj kevésbé lett piszkos. Ennyi pénzéért igazolta eredményét, elégedett voltam. De ha ez nem segít, akkor forduljon újra orvoshoz, és talán ő fogja felírni Önnek, de csak 5%. Minden tetszett, boldog vagyok. egészségesnek lenni!

Jó estét. Ma hajhullásról akartam beszélni. A legkellemetlenebb esemény, ami velem történt. Kipróbáltam egy csomó erősítő sampont, és csak korpásodtam. Vitaminok, tabletták, csak allergia jelent meg. A haj gyorsan és visszavonhatatlanul hullott. Itt a tévében egy szuper hatékony eszközt mutattak - a generalont. Elhatároztam és azonnal vásároltam 5% -ot.A gyógyszertárakban is 2% van raktáron. A termék spray formájában van. Mossa meg a haját, fésülje meg kopasz foltjait és permetezze rá 7-szer, dörzsölje be és így tovább naponta 2-szer. A generalon használata után alaposan mosson kezet szappannal és vízzel. A Generalon folyamatos használat mellett hatékony. Jobb az occipitalis hajhulláshoz, mint az időbeli hajhulláshoz. Nem mintha ez egyáltalán nem segített volna, csak kevesebb hatása volt. Egy hónap használat után a generalont nem látom. Olvastam még egy kis javulást, és ideges voltam, de az utasítások szerint nem kell ilyen gyorsan megvárni az eredményt, 3-4 hónapos alkalmazás szükséges. Aztán kellemesen meglepődtem, ritka szőrszálak voltak, ahol nyugalom és nyugalom volt. Természetesen a hajhullást egyáltalán nem lehet megállítani, de ennek a hatékony gyógymódnak a segítségével nagyon lassítani lehet a maximális hajhullást. Szinte minden gyógyszertárban megvásárolhatja ezt a gyógymódot. A gyógyszer költsége körülbelül 650 rubel. Ha belefáradt a kopasz fésülködésbe, és elrejti a haja alá, amely idővel szintén elkezd esni, vegyen egy generalont, használja fél évig, és maga is látni fogja a különbséget.

Jó estét. Ma hajhullásról akartam beszélni. A legkellemetlenebb esemény, ami velem történt. Kipróbáltam egy csomó erősítő sampont, és csak korpásodtam. Vitaminok, tabletták, csak allergia jelent meg. A haj gyorsan és visszavonhatatlanul hullott. Itt a tévében egy szuper hatékony eszközt mutattak - a generalont. Elhatároztam és azonnal vásároltam 5% -ot.A gyógyszertárakban is 2% van raktáron. A termék spray formájában van. Mossa meg a haját, fésülje meg kopasz foltjait és permetezze rá 7-szer, dörzsölje be és így tovább naponta 2-szer. A generalon használata után alaposan mosson kezet szappannal és vízzel. A Generalon folyamatos használat mellett hatékony. Jobb az occipitalis hajhulláshoz, mint az időbeli hajhulláshoz. Nem mintha ez egyáltalán nem segített volna, csak kevesebb hatása volt. A generalon egy hónapos használata után nem láttam javulást, és ideges voltam, de az utasítások szerint nem kell ilyen gyorsan megvárni az eredményt, 3-4 hónapos alkalmazást igényel. Aztán kellemesen meglepődtem, ritka szőrszálak voltak, ahol nyugalom és nyugalom volt. Természetesen a hajhullást egyáltalán nem lehet megállítani, de ennek a hatékony gyógymódnak a segítségével nagyon lassítani lehet a maximális hajhullást. Szinte minden gyógyszertárban megvásárolhatja ezt a gyógymódot. A gyógyszer költsége körülbelül 650 rubel. Ha belefáradt a kopasz fésülködésbe, és elrejti a haja alá, amely idővel szintén elkezd esni, vegyen egy generalont, használja fél évig, és maga is látni fogja a különbséget.

A fodrászatban kiáltás hallatszott, meglepődött, felnézett a fodrászra, megkérdezte, hogy mi történt, elhallgatott. Aztán elvette a telefonom, pár képet készített rajta, visszaadta nekem, két kopasz folt ragyogott a fejemen, az egyik cm 5, a másik 3.
Sokk. Nem voltam szokva lemondani, a haj vitaminjait, balzsamokat, kenőcsöket, borogató maszkot használtak, de mindennek nem volt eredménye. Ekkor olvastam a Generolon külső használatra szánt spray-ről 2% 60 ml, vagy inkább 5% -ot akartam, de sajnáltam a pénzt, már nem hittem a csodákban, és sálban sétáltam.
A gyógyszert megvásárolták, és minden reggel és este a kopasz foltjaimat kezelte, az egyik kicsit közelebb volt 5 cm-nél, és rendszeresen kezelték, a második majdnem a tarkómon volt, a lehető legjobban értem oda. Egy hónap vagy három hónap elteltével az első ökör elkezdett megjelenni a fején. olvasson többet oski-t, könnyű és vékony, mint a gyermekek első haja, és 6 után az egyik kopasz folt teljesen benőtt, de a második, kisebb és távolabbi nem volt hajlandó túlnövekedni, sajnos, nem kentem be jól, mert nem láttam, hol pszikhessek.
Egy palack nekem elég volt 9 hónapig, száraz fejre kell használni, előfeltétel, a hajmosás után várjon 2 órát, és mosás előtt nem használhatja, úgy tűnik, egy óra.

A fodrászatban kiáltás hallatszott, meglepődött, felnézett a fodrászra, megkérdezte, hogy mi történt, elhallgatott. Aztán elvette a telefonom, pár képet készített rajta, visszaadta nekem, két kopasz folt ragyogott a fejemen, az egyik cm 5, a másik 3.
Sokk. Nem voltam szokva lemondani, a haj vitaminjait, balzsamokat, kenőcsöket, borogató maszkot használtak, de mindennek nem volt eredménye. Ekkor olvastam a Generolon külső használatra szánt spray-ről 2% 60 ml, vagy inkább 5% -ot akartam, de sajnáltam a pénzt, már nem hittem a csodákban, és sálban sétáltam.
A gyógyszert megvásárolták, és minden reggel és este a kopasz foltjaimat kezelte, az egyik kicsit közelebb volt 5 cm-nél, és rendszeresen kezelték, a második majdnem a tarkómon volt, a lehető legjobban értem oda. Három hónappal később az első szőrszálak kezdtek megjelenni a fejükön, világosak és vékonyak, mint a gyermekek első haja, és 6 után az egyik kopasz folt teljesen benőtt, de a második, kisebb és távolabbi nem volt hajlandó benőni, jaj, nem jól borítottam be, nem látta, hogy hova pszikhessen.
Egy palack nekem elég volt 9 hónapig, száraz fejre kell használni, előfeltétel, a hajmosás után várjon 2 órát, és mosás előtt nem használhatja, úgy tűnik, egy óra.

Szeretném elmondani a hajhullás történetét.
A következő fésülés során észrevettem, hogy a fésűn a szokásosnál több haj található, de ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget. Körülbelül egy hónapig vártam, hogy a veszteség magától megszűnik, de ez nem történt meg, majd véget nem érő látogatások kezdődtek a trichológusoknál. Nagyszámú tesztet nyújtottak be, de nem sikerült meghatározni, hogy mi történt. Kezdtem pánikba esni, mert húszas éveim elején nem akartam, hogy haj nélkül maradjak. És aztán, összeszedve magam, elkezdtem a kezelést!
Úgy döntöttem, hogy androgén hajhullásom van (bár az összes orvos azt mondta, hogy ez nőknél nagyon ritkán fordul elő), a minoxidil mellett döntöttem. A gyógyszertárak árait összehasonlítva a Generolone mellett döntöttem.
Az utasítások szerint naponta 2-szer használtam, de 10 kattintást tettem, mert 7 a férfiaknak. Még mindig nem voltam elég olvasni. A hajhullás valójában nőtt, de nem nagyon. Csak 4 hónap elteltével kezdtem észrevenni a hajhullás mennyiségének csökkenését. Ha azt mondom, hogy örültem, az azt jelenti, hogy nem mondok semmit! Körülbelül 5 hónapig tartott az örömöm, majd a haj ismét leesett (szinkronizálás), de 2 hétig tartott, majd a veszteség normalizálódott.
Ami az új szőrszálakat illeti, igen, de nem annyira, mint szeretnénk. De a célom az volt, hogy megállítsam a veszteséget, és el is értem. Ezért ajánlom a gyógyszert, de lehetőleg szakemberekkel folytatott konzultációt követően..
Minden vastag haj!
Vitaminok "Pantovigar"

Szeretném elmondani a hajhullás történetét.
A következő fésülés során észrevettem, hogy a fésűn a szokásosnál több haj található, de ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget. Körülbelül egy hónapig vártam, hogy a veszteség magától megszűnik, de ez nem történt meg, majd véget nem érő látogatások kezdődtek a trichológusoknál. Nagyszámú tesztet nyújtottak be, de nem sikerült meghatározni, hogy mi történt. Kezdtem pánikba esni, mert húszas éveim elején nem akartam, hogy haj nélkül maradjak. És aztán, összeszedve magam, elkezdtem a kezelést!
Úgy döntöttem, hogy androgén hajhullásom van (bár az összes orvos azt mondta, hogy ez nőknél nagyon ritkán fordul elő), a minoxidil mellett döntöttem. A gyógyszertárak árait összehasonlítva a Generolone mellett döntöttem.
Naponta 2x használtam az utasítások szerint, de 10 kattintást tettem, mert a 7 nem volt elég nekem. A hajhullás valójában nőtt, de nem nagyon. Csak 4 hónap elteltével kezdtem észrevenni a hajhullás mennyiségének csökkenését. Ha azt mondom, hogy örültem, az azt jelenti, hogy nem mondok semmit! Körülbelül 5 hónapig tartott az örömöm, majd a haj ismét leesett (szinkronizálás), de 2 hétig tartott, majd a veszteség normalizálódott.
Ami az új szőrszálakat illeti, igen, de nem annyira, mint szeretnénk. De a célom az volt, hogy megállítsam a veszteséget, és el is értem. Ezért ajánlom a gyógyszert, de lehetőleg szakemberekkel folytatott konzultációt követően..
Minden vastag haj!
Vitaminok "Pantovigar"

Jó napot mindenki.
Azok számára, akik észrevették, hogy a haja a szokásosnál jobban kezd hullani, KÖTELEZŐEN AJÁNLOTTAM ezt az áttekintést. Ez az értékelés a Generalon spray-ről szól, külső használatra 5%.
Gyártó BELUPO.
Származási ország Horvátország.
Térfogat 60ml.
Kiadási forma - Spray.
Vásárlás helye Forte online gyógyszertár.
Ár 569 rubel
Fogalmazás
Spray külsõ használatra 1 ml hatóanyag: minoxidil 20/50 mg segédanyagok: etanol (96%) - 571/243 mg; propilén-glikol - 104/520 mg; víz - legfeljebb 1 ml Nos, mint mindig, azt tanácsolom, hogy az erős termékek használata előtt forduljon orvoshoz. Hadd emlékeztessem önöket arra, hogy a hajproblémákkal a trichológusok foglalkoznak.
A veszteség okának azonosításához konzultációra van szükség, mert több is lehet. tovább: Vitaminhiány, A test különféle betegségeinek következményei, Androgén alopecia, amely azzal a ténnyel jár, hogy a férfihormonok feleslegével a haj lassítja növekedését, elvékonyodik, majd kidől. Általában a legproblémásabb terület a parietalis.
A Generalon hatékonyan küzd az androgén alopecia ellen.
Mivel a fő hatóanyag az
Minoxidil, amelynek értágító tulajdonságai vannak, és semlegesíti a hormonok hajhagymákra gyakorolt ​​káros hatásait is
A minoxidilnek pozitív és negatív oldala is van..
Ráadásul a Minoxidil természetesen segít megállítani a hajhullást..
Mínuszok
A jó hajállapot fenntartása érdekében a Minoxidilt folyamatosan kell használni, különben lehetséges a "visszagörgetés", és a hajhullás újrakezdődik. Az alkalmazás eredménye nem azonnal, de körülbelül két-három hónapos alkalmazás után lesz észrevehető. Nagyon hosszú és részletes utasításban láthatja a Generalon használatának minden részletét, amely nem is illeszkedett teljesen a fotóhoz)) Ügyeljen arra, hogy figyeljen az ellenjavallatokra: - fokozott érzékenység a minoxidillal vagy a gyógyszer egyéb összetevőivel szemben; - a bőr integritásának megsértése; - a fejbőr dermatózisai - más gyógyszerek egyidejű alkalmazása a fejbőrön; - terhesség; - a szoptatás ideje; - az életkor 18 év alatt van; - az életkor meghaladja a 65 évet..
Óvintézkedések: szív- és érrendszeri betegségek és szívritmuszavarok, vese- és májkárosodás. * * A kezelés megkezdése előtt forduljon orvoshoz.
Nos, most a Generalon alkalmazásom részletei.
Két permetező palackot használtam, körülbelül hat hónapig tartott. Őszintén szólva, én magam írtam fel spray-t, orvos segítsége nélkül.
Most olvastam egy nagyon népszerű bloggert, aki a Minoxidillal kapcsolatos tapasztalatairól beszélt. Nagyon tetszett a leírt eredmény..
A probléma leírásában felismertem a tüneteimet - bőséges hajfeltöltés főleg a parietalis régióban és az elválás területén.
A Minoxidilt választottam magamnak, megfizethető és elérhető a legközelebbi gyógyszertárban - ez 5% Generalon volt.
Naponta egyszer használtam, problémás területeket alkalmazva, körülbelül öt-hét préseléssel a spray-t. Aztán ujjaival finoman szétterítette a terméket a fejbőrön. (Ne felejtse el alaposan megmosni a kezét).
Körülbelül a használat második hónapjában vettem észre az eredményt. A haj sokkal kevésbé kezdett hullani, új, rövid szőrszálak jelentek meg, amelyek egyre nőttek. Fokozatosan helyreállt a haj sűrűsége.
A kábítószert a második palack végéig folytattam, majd abbahagytam.
Az én esetemben nem vettem észre, hogy a Generalon használatának leállítása visszavonulna.
Körülbelül két hónap telt el, és a haj mérsékelten hull. Ezért a hajhullás elleni küzdelemben javaslom a Generalon spray-t. De mégis azt javaslom, hogy keressen fel egy trichológust.

Jó napot mindenki.
Azok számára, akik észrevették, hogy a haja a szokásosnál jobban kezd hullani, KÖTELEZŐEN AJÁNLOTTAM ezt az áttekintést. Ez az értékelés a Generalon spray-ről szól, külső használatra 5%.
Gyártó BELUPO.
Származási ország Horvátország.
Térfogat 60ml.
Kiadási forma - Spray.
Vásárlás helye Forte online gyógyszertár.
Ár 569 rubel
Fogalmazás
Spray külsõ használatra 1 ml hatóanyag: minoxidil 20/50 mg segédanyagok: etanol (96%) - 571/243 mg; propilén-glikol - 104/520 mg; víz - legfeljebb 1 ml Nos, mint mindig, azt tanácsolom, hogy az erős termékek használata előtt forduljon orvoshoz. Hadd emlékeztessem önöket arra, hogy a hajproblémákkal a trichológusok foglalkoznak.
Konzultációra van szükség a hajhullás okának azonosításához, mert ezek közül több is lehet: Vitaminhiány, A test különféle betegségeinek következményei, Androgén alopecia, amely azzal a ténnyel jár, hogy a férfihormonok feleslegével a haj lassítja növekedését, elvékonyodik, majd kidől. Általában a legproblémásabb terület a parietalis.
A Generalon hatékonyan küzd az androgén alopecia ellen.
Mivel a fő hatóanyag az
Minoxidil, amelynek értágító tulajdonságai vannak, és semlegesíti a hormonok hajhagymákra gyakorolt ​​káros hatásait is
A minoxidilnek pozitív és negatív oldala is van..
Ráadásul a Minoxidil természetesen segít megállítani a hajhullást..
Mínuszok
A jó hajállapot fenntartása érdekében a Minoxidilt folyamatosan kell használni, különben lehetséges a "visszagörgetés", és a hajhullás újrakezdődik. Az alkalmazás eredménye nem azonnal, de körülbelül két-három hónapos alkalmazás után lesz észrevehető. Nagyon hosszú és részletes utasításban láthatja a Generalon használatának minden részletét, amely nem is illeszkedett teljesen a fotóhoz)) Ügyeljen arra, hogy figyeljen az ellenjavallatokra: - fokozott érzékenység a minoxidillal vagy a gyógyszer egyéb összetevőivel szemben; - a bőr integritásának megsértése; - a fejbőr dermatózisai - más gyógyszerek egyidejű alkalmazása a fejbőrön; - terhesség; - a szoptatás ideje; - az életkor 18 év alatt van; - az életkor meghaladja a 65 évet..
Óvintézkedések: szív- és érrendszeri betegségek és szívritmuszavarok, vese- és májkárosodás. * * A kezelés megkezdése előtt forduljon orvoshoz.
Nos, most a Generalon alkalmazásom részletei.
Két permetező palackot használtam, körülbelül hat hónapig tartott. Őszintén szólva, én magam írtam fel spray-t, orvos segítsége nélkül.
Most olvastam egy nagyon népszerű bloggert, aki a Minoxidillal kapcsolatos tapasztalatairól beszélt. Nagyon tetszett a leírt eredmény..
A probléma leírásában felismertem a tüneteimet - bőséges hajfeltöltés főleg a parietalis régióban és az elválás területén.
A Minoxidilt választottam magamnak, megfizethető és elérhető a legközelebbi gyógyszertárban - ez 5% Generalon volt.
Naponta egyszer használtam, problémás területeket alkalmazva, körülbelül öt-hét préseléssel a spray-t. Aztán ujjaival finoman szétterítette a terméket a fejbőrön. (Ne felejtse el alaposan megmosni a kezét).
Körülbelül a használat második hónapjában vettem észre az eredményt. A haj sokkal kevésbé kezdett hullani, új, rövid szőrszálak jelentek meg, amelyek egyre nőttek. Fokozatosan helyreállt a haj sűrűsége.
A kábítószert a második palack végéig folytattam, majd abbahagytam.
Az én esetemben nem vettem észre, hogy a Generalon használatának leállítása visszavonulna.
Körülbelül két hónap telt el, és a haj mérsékelten hull. Ezért a hajhullás elleni küzdelemben javaslom a Generalon spray-t. De mégis azt javaslom, hogy keressen fel egy trichológust.

A férjem kopaszságának története 5 évvel ezelőtt kezdődött. Nem tudjuk, hogyan és miből kezdte el a haját, de 5 év alatt a haj szinte teljesen elhagyta a feje parietális részét. Általában az évek során a férj nem aggódott emiatt, ezt férfi hormonokkal és magas szexualitással indokolta. De valahogy rábukkantam egy lány válaszára a Generolon gyógymódra, és úgy döntöttem, hogy megveszem a férjemnek.
652,20 rubelért rendeltem. linkelni]. Gyártó BELUPO Ltd. Horvátország.
Kopaszság elleni gyógyszer. Serkentően hat a haj növekedésére androgén alopeciában (férfi kopaszság) szenvedő férfiaknál és nőknél. A spray középpontjában a Menoxidil áll, aki a kopaszság ellen küzd. 2 permetezési lehetőség van, 2 és 5% tartalommal. Azonnal vettünk 5% -ot.
A permetet fel kell használni. olvassa el az érintett fejbőrön naponta 2-szer. Minden felhasználásra 7 kattintás. Mert a spray meglehetősen folyékony, majd kijuttatás után lefolyik a fején, ezért a férj az ujjaival a bőrbe dörzsöli. Mint mondtam, a spray átlátszó folyadék állagú, emlékeztet a vízre. Alaposan el kell olvasni az utasításokat, mert sok mellékhatás: Dermatológiai reakciók: gyakran - bőrpír, viszketés, a fejbőr hámlása; egyes esetekben hipertrichózis (nem kívánt testszőrnövekedés, beleértve a nők arcszőrnövekedését is). Növelheti a hajhullást a pihenő fázisból a haj növekedési fázisba történő átmenet során (ez az átmeneti jelenség a terápia megkezdése után 2-6 héttel jelentkezik, és fokozatosan, 2 héten belül leáll). A szív- és érrendszer oldaláról: egyes esetekben - artériás hipotenzió
Úgy döntöttünk, hogy önállóan alkalmazzuk a spray-t, anélkül, hogy orvoshoz fordultunk volna, mert már nem volt mit veszítenünk), természetesen továbbra is azt tanácsolom, hogy először forduljon orvoshoz, és azonosítsa a kopaszodás okait, majd válasszon kezelést.
Továbbá, miután elolvastam a véleményeket, rájöttem, hogy ha a haj nő, akkor folyamatosan kell használni a spray-t, különben újra kidőlnek. Elég gazdaságosan használják, 1 üveg valószínűleg 2 hónapig fog tartani.
Egy hónapos használat során még nem értettük, hogy van-e eredmény, de legalább a haj maradványai nem estek ki, ez már kellemes. Azt hiszem, befejezzük az üveget és összehasonlítjuk előtte / utána, és eldöntjük, hogy folytatjuk-e a felhasználást. Később hozzáadok egy fényképet "kopasz fejünkről előtte és utána".

A férjem kopaszságának története 5 évvel ezelőtt kezdődött. Nem tudjuk, hogyan és miből kezdte el a haját, de 5 év alatt a haj szinte teljesen elhagyta a feje parietális részét. Általában az évek során a férj nem aggódott emiatt, ezt férfi hormonokkal és magas szexualitással indokolta. De valahogy rábukkantam egy lány válaszára a Generolon gyógymódra, és úgy döntöttem, hogy megveszem a férjemnek.
652,20 rubelért rendeltem. linkelni]. Gyártó BELUPO Ltd. Horvátország.
Kopaszság elleni gyógyszer. Serkentően hat a haj növekedésére androgén alopeciában (férfi kopaszság) szenvedő férfiaknál és nőknél. A spray középpontjában a Menoxidil áll, aki a kopaszság ellen küzd. 2 permetezési lehetőség van, 2 és 5% tartalommal. Azonnal vettünk 5% -ot.
A permetet az érintett fejbőrre naponta 2 alkalommal kell felhordani. Minden felhasználásra 7 kattintás. Mert a spray meglehetősen folyékony, majd kijuttatás után lefolyik a fején, ezért a férj az ujjaival a bőrbe dörzsöli. Mint mondtam, a spray átlátszó folyadék állagú, emlékeztet a vízre. Alaposan el kell olvasni az utasításokat, mert sok mellékhatás: Dermatológiai reakciók: gyakran - bőrpír, viszketés, a fejbőr hámlása; egyes esetekben hipertrichózis (nem kívánt testszőrnövekedés, beleértve a nők arcszőrnövekedését is). Növelheti a hajhullást a pihenő fázisból a haj növekedési fázisba történő átmenet során (ez az átmeneti jelenség a terápia megkezdése után 2-6 héttel jelentkezik, és fokozatosan, 2 héten belül leáll). A szív- és érrendszer oldaláról: egyes esetekben - artériás hipotenzió
Úgy döntöttünk, hogy önállóan alkalmazzuk a spray-t, anélkül, hogy orvoshoz fordultunk volna, mert már nem volt mit veszítenünk), természetesen továbbra is azt tanácsolom, hogy először forduljon orvoshoz, és azonosítsa a kopaszodás okait, majd válasszon kezelést.
Továbbá, miután elolvastam a véleményeket, rájöttem, hogy ha a haj nő, akkor folyamatosan kell használni a spray-t, különben újra kidőlnek. Elég gazdaságosan használják, 1 üveg valószínűleg 2 hónapig fog tartani.
Egy hónapos használat során még nem értettük, hogy van-e eredmény, de legalább a haj maradványai nem estek ki, ez már kellemes. Azt hiszem, befejezzük az üveget és összehasonlítjuk előtte / utána, és eldöntjük, hogy folytatjuk-e a felhasználást. Később hozzáadok egy fényképet "kopasz fejünkről előtte és utána".

üdvözlök mindenkit!
Ezt a gyógyszert egy ismerős trichológus tanácsolta nekem még télen, amikor a hajhullás problémájához fordultam, nem nagyon estek ki, de a lehető leghamarabb le akartam állítani. Általában természetesen jó és vastag hajam van, és soha nem tudtam, mi a hajhullás. A Generolont a gyógyszertárban vásárolhatja meg. Generolone vélemények A gyógyszer 2 típusban kapható, 2%, költsége körülbelül 540 rubel, 60 ml és 5%, költsége körülbelül 650 rubel. Vettem magamnak 2% -os spray-t.generolone HASZNÁLATI UTASÍTÁS A spray műanyag palackban van egy adagolóval, kartondobozba helyezve a gyártó utasításai szerint. Összetétel.generolone HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Generolone vélemények A gyártótól.generolone vélemények A fő hatóanyag a Minoxidil.
Szopás. további információ a vérnyomáscsökkentő kozmetikai termékekről, amelyek stimulálják a haj növekedését. Helyileg alkalmazva lassítja vagy leállítja a hajhullást és serkenti az új haj növekedését. Jelenleg széles körben használják az androgén alopecia megelőzésére szolgáló második javallatra. A minoxidilt hosszú ideig folyamatosan használják a meglévő szőrtüszők fenntartására és az új tüszők növekedésének serkentésére. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ.
FARMAKOKINETIKA.generolone HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK ÉS ELLENJAVALLATOK Generolone HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK ALKALMAZÁSI MÓD.
Annak ellenére, hogy a spray meglehetősen ártalmatlannak tűnik, ennek, mint bármely más gyógyszernek, mellékhatásai vannak. Nem volt mellékhatásom a Generolon spray használatakor. Generolone HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK A GENEROLONE ANALÓGUSOK TÚLADAGOLÁSA.
A GENEROLON KÜLÖNLEGES UTASÍTÁSOKAT ELEMZI.
GENEROLON ANALÓGIA GENEROLON ANALÓGUSOK A Generolon átlátszó, folyékony, mint a víz, nem nagyon illatozik valami orvosire, de ez a szag nem marad meg a hajon.
Nagyon praktikus és érzékeny adagoló.
Ahogy a gyártó javasolja, naponta 1-2 alkalommal alkalmaztam ezt a spray-t a tiszta, megmosott fejbőrre. Nagyon fontos, hogy a Generolon spray 4 órás alkalmazása után ne nedvesítse meg a fejbőrt. Az is nagyon fontos, hogy ezt a gyógymódot rendszeresen használják, hogy a minoxidil megszakítás nélkül működjön..
A spray kissé megszárítja a fejbőrt, miközben maga a haj sokkal gyorsabban zsírosodik, és minden nap muszáj volt hajat mosnom, bár általában 2-3 naponta szoktam mosni.
Rögtön elmondhatom, hogy nem használtam további termékeket hajnövekedés vagy hajhullás megelőzésére. A Generolone nagyon hatékony gyógyszer, természetesen nem működik olyan gyorsan, mint szeretnénk, de 2 hónap múlva észrevettem az első eredményt. A haj valóban sokkal kevésbé kezdett hullani, és 5 hónap elteltével új hajnövekedést vettem észre, ami bizonyítja ennek a gyógyszernek a hatékonyságát.
Megjegyezhetem azt is, hogy a Generolon spray az egyik legkedvezőbb gyógyszer, amely a Minoxidilt tartalmazza, és minden analógja drágább..
Ez a gyógyszer megbirkózott feladatával, valóban segít a hajhullásban, és serkenti az új szaporodását.
GENEROLON-ANALÓGUSOK.
Kosilon
Kopaszság elleni gyógyszer. Serkentően hat a haj növekedésére androgén alopeciában (férfi kopaszság) szenvedő férfiaknál és nőknél. Revasil
A minoxidil helyi alkalmazásával az androgén alopeciában (haj elvékonyodása, kopaszodás) szenvedő személyek hajnövekedést serkentő hatását figyelték meg. Javítja a mikrocirkulációt, serkenti a szőrsejtek aktív növekedési fázisba való átmenetét, megváltoztatja az androgének hajhagymákra gyakorolt ​​hatását. Minoxidil
A gyógyszer, amelynek hatását klinikai vizsgálatok igazolták, és célja a hajszál helyreállítása androgén alopeciában. Ennek a betegségnek a jele a férfiaknál a kopasz foltok megjelenése, a nőknél - hajhullás a középső elválás területén. Alopexy
Helyi megoldás, amely stimulálja a haj növekedésére gyakorolt ​​hatást androgenetikus alopeciában szenvedőknél (vékonyodó haj, kopaszság). Helyileg alkalmazva a minoxidil serkenti a keratinocita növekedését in vitro és in vivo, valamint a szőrnövekedést egyes androgén alopeciában szenvedő betegeknél. Köszönöm a figyelmet, légy egészséges!
Itt olvashat az egészségügyi termékekről.

üdvözlök mindenkit!
Ezt a gyógyszert egy ismerős trichológus tanácsolta nekem még télen, amikor a hajhullás problémájához fordultam, nem nagyon estek ki, de a lehető leghamarabb le akartam állítani. Általában természetesen jó és vastag hajam van, és soha nem tudtam, mi a hajhullás. A Generolont a gyógyszertárban vásárolhatja meg. Generolone vélemények A gyógyszer 2 típusban kapható, 2%, költsége körülbelül 540 rubel, 60 ml és 5%, költsége körülbelül 650 rubel. Vettem magamnak 2% -os spray-t.generolone HASZNÁLATI UTASÍTÁS A spray műanyag palackban van egy adagolóval, kartondobozba helyezve a gyártó utasításai szerint. Összetétel.generolone HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Generolone vélemények A gyártótól.generolone vélemények A fő hatóanyag a Minoxidil.
Ez egy értágító vérnyomáscsökkentő kozmetikum a haj növekedésének stimulálására. Helyileg alkalmazva lassítja vagy leállítja a hajhullást és serkenti az új haj növekedését. Jelenleg széles körben használják az androgén alopecia megelőzésére szolgáló második javallatra. A minoxidilt hosszú ideig folyamatosan használják a meglévő szőrtüszők fenntartására és az új tüszők növekedésének serkentésére. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ.
FARMAKOKINETIKA.generolone HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK ÉS ELLENJAVALLATOK Generolone HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK ALKALMAZÁSI MÓD.
Annak ellenére, hogy a spray meglehetősen ártalmatlannak tűnik, ennek, mint bármely más gyógyszernek, mellékhatásai vannak. Nem volt mellékhatásom a Generolon spray használatakor. Generolone HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK A GENEROLONE ANALÓGUSOK TÚLADAGOLÁSA.
A GENEROLON KÜLÖNLEGES UTASÍTÁSOKAT ELEMZI.
GENEROLON ANALÓGIA GENEROLON ANALÓGUSOK A Generolon átlátszó, folyékony, mint a víz, nem nagyon illatozik valami orvosire, de ez a szag nem marad meg a hajon.
Nagyon praktikus és érzékeny adagoló.
Ahogy a gyártó javasolja, naponta 1-2 alkalommal alkalmaztam ezt a spray-t a tiszta, megmosott fejbőrre. Nagyon fontos, hogy a Generolon spray 4 órás alkalmazása után ne nedvesítse meg a fejbőrt. Az is nagyon fontos, hogy ezt a gyógymódot rendszeresen használják, hogy a minoxidil megszakítás nélkül működjön..
A spray kissé megszárítja a fejbőrt, miközben maga a haj sokkal gyorsabban zsírosodik, és minden nap muszáj volt hajat mosnom, bár általában 2-3 naponta szoktam mosni.
Rögtön elmondhatom, hogy nem használtam további termékeket hajnövekedés vagy hajhullás megelőzésére. A Generolone nagyon hatékony gyógyszer, természetesen nem működik olyan gyorsan, mint szeretnénk, de 2 hónap múlva észrevettem az első eredményt. A haj valóban sokkal kevésbé kezdett hullani, és 5 hónap elteltével új hajnövekedést vettem észre, ami bizonyítja ennek a gyógyszernek a hatékonyságát.
Megjegyezhetem azt is, hogy a Generolon spray az egyik legkedvezőbb gyógyszer, amely a Minoxidilt tartalmazza, és minden analógja drágább..
Ez a gyógyszer megbirkózott feladatával, valóban segít a hajhullásban, és serkenti az új szaporodását.
GENEROLON-ANALÓGUSOK.
Kosilon
Kopaszság elleni gyógyszer. Serkentően hat a haj növekedésére androgén alopeciában (férfi kopaszság) szenvedő férfiaknál és nőknél. Revasil
A minoxidil helyi alkalmazásával az androgén alopeciában (haj elvékonyodása, kopaszodás) szenvedő személyek hajnövekedést serkentő hatását figyelték meg. Javítja a mikrocirkulációt, serkenti a szőrsejtek aktív növekedési fázisba való átmenetét, megváltoztatja az androgének hajhagymákra gyakorolt ​​hatását. Minoxidil
A gyógyszer, amelynek hatását klinikai vizsgálatok igazolták, és célja a hajszál helyreállítása androgén alopeciában. Ennek a betegségnek a jele a férfiaknál a kopasz foltok megjelenése, a nőknél - hajhullás a középső elválás területén. Alopexy
Helyi megoldás, amely stimulálja a haj növekedésére gyakorolt ​​hatást androgenetikus alopeciában szenvedőknél (vékonyodó haj, kopaszság). Helyileg alkalmazva a minoxidil serkenti a keratinocita növekedését in vitro és in vivo, valamint a szőrnövekedést egyes androgén alopeciában szenvedő betegeknél. Köszönöm a figyelmet, légy egészséges!
Itt olvashat az egészségügyi termékekről.

Helló kedvesem. Sokáig nem jelentek meg, de már elolvastad az összes véleményedet!

Sokat írok a hajápolási termékekről. Küzdök, és máris sikeresen, súlyos hajhullással. Ennek a betegségnek a kezelésére sok mindent használtam: olajokat, szérumokat és Darsonval-t, nos, nem kerültem meg a gyógyszert minoxidillal: először az Alerana 5% volt, most 2% -ra váltott a Generolonra.

Megjegyzem, hogy a hajhullás elleni szerek, amelyekről véleményeket írtam, különböző mértékben, de segítik a hajat. Súlyos hajhullás esetén azonban továbbra is szükség van a minoxidilra. Az összes használt " kütyüről "a profiloldalamon olvashat.

Miért nem fejeztem be a minoxidil termékek használatát? Végül is a haj már nem esik ki. Mivel az ilyen gyógyszereket nem lehet hirtelen törölni. A haj növekedésének és életciklusának támogatásra van szüksége. Olvass tovább. A Tricholonia néhány aspektusát egy Aleranról szóló beszámolóban érintettem, akinek problémái vannak a hajjal, ne legyen lusta, olvassa el. Nem akarok mindent elvinni és elveszíteni, amit a fejemre tettem a háttörő munkával)))) ezért a Generolont alacsonyabb minoxidil adaggal vásároltam.

Az eszköz viszonylag olcsó, egy költségvetési gyógyszertárban 460 rubelért vásárolhatja meg. Palack térfogata - 60 ml.

A doboz tartalmaz egy adagolót a helyszínen történő alkalmazáshoz. Kényelmes a fejbőrre kenni. Az alkalmazás sémája egyszerű: naponta kétszer, egyszerre legfeljebb 7 kattintás.

A Generolone 5% előfordul, kék csomagolásban van, és többe kerül. 2% -os spray-t lila csomagolásban értékesítenek, a termelés Horvátországban történik.

A kompozíció egyszerű, a fotón is látható. Talán valaki nem lesz elégedett azzal, hogy a spray 96% alkoholt tartalmaz. Az etanol kiszárítja a bőrt. Az Alerana után egy hétig volt egy kis korpám, aztán magától eltűnt, látszólag a bőr megszokta.

Az üveg műanyag, közönséges, az Aleranát egyébként üvegben árusítják. számomra a kérdés nem alapvető, mivel annyi műanyag hely van, nyilvánvalóan nem lesz sok hatása a környezetbarátságra.

Nos, a hatásról végül.

A 2% -os spray nem okozott ismételt hajhullást, bár előtte 1 hónapig nem használtam minoxidilt (erről a hatásról az Aleranról szóló áttekintésben írtam). Ez azt jelenti, hogy az 1 hónapos szünet számomra teljesen elfogadható. A haj jól növekszik, szorosan tart. Van már egy jelentős ága a hajnak, amely Alerana után jelent meg. Természetesen továbbra is a veszteség legfőbb okát keresem, talán a vas hiánya. Csaknem 4 hónapja iszom vasat és más vitaminokat, de ez nem elég, a minimális kúra 6 hónap. Hozzáadom ezt a kínai szérumot a samponhoz.

Néhány fotó az utasításokból, hasznos elolvasni:

A Generolon alkalmazásának időtartama 1 év. hát még sokáig! De ami a legfontosabb, segít!
Minden kiváló haj)

Lányok, már 3 hónapja használom ezt a spray-t. Mégis, összehasonlítva az 5% Aleranával, elveszíti, a haj növekedése lassabb, és néha kiesik, hozzáadom és megveszem az Alerana-t vagy a Generolone-t 5% Minox-szal.

Helló kedvesem. Sokáig nem jelentek meg, de már elolvastad az összes véleményedet!

Sokat írok a hajápolási termékekről. Küzdök, és máris sikeresen, súlyos hajhullással. Ennek a betegségnek a kezelésére sok mindent használtam: olajokat, szérumokat és Darsonval-t, nos, nem kerültem meg a gyógyszert minoxidillal: először az Alerana 5% volt, most 2% -ra váltott a Generolonra.

Megjegyzem, hogy a hajhullás elleni szerek, amelyekről véleményeket írtam, különböző mértékben, de segítik a hajat. Súlyos hajhullás esetén azonban továbbra is szükség van a minoxidilra. Az összes használt " kütyüről "a profiloldalamon olvashat.

Miért nem fejeztem be a minoxidil termékek használatát? Végül is a haj már nem esik ki. Mivel az ilyen gyógyszereket nem lehet hirtelen törölni. A haj növekedését és életciklusát fenn kell tartani. A Tricholonia néhány aspektusát egy Aleranról szóló beszámolóban érintettem, akinek problémái vannak a hajjal, ne legyen lusta, olvassa el. Nem akarok mindent elvinni és elveszíteni, amit a fejemre tettem a háttörő munkával)))) ezért a Generolont alacsonyabb minoxidil adaggal vásároltam.

Az eszköz viszonylag olcsó, egy költségvetési gyógyszertárban 460 rubelért vásárolhatja meg. Palack térfogata - 60 ml.

A doboz tartalmaz egy adagolót a helyszínen történő alkalmazáshoz. Kényelmes a fejbőrre kenni. Az alkalmazás sémája egyszerű: naponta kétszer, egyszerre legfeljebb 7 kattintás.

A Generolone 5% előfordul, kék csomagolásban van, és többe kerül. 2% -os spray-t lila csomagolásban értékesítenek, a termelés Horvátországban történik.

A kompozíció egyszerű, a fotón is látható. Talán valaki nem lesz elégedett azzal, hogy a spray 96% alkoholt tartalmaz. Az etanol kiszárítja a bőrt. Az Alerana után egy hétig volt egy kis korpám, aztán magától eltűnt, látszólag a bőr megszokta.

Az üveg műanyag, közönséges, az Aleranát egyébként üvegben árusítják. számomra a kérdés nem alapvető, mivel annyi műanyag hely van, nyilvánvalóan nem lesz sok hatása a környezetbarátságra.

Nos, a hatásról végül.

A 2% -os spray nem okozott ismételt hajhullást, bár előtte 1 hónapig nem használtam minoxidilt (erről a hatásról az Aleranról szóló áttekintésben írtam). Ez azt jelenti, hogy az 1 hónapos szünet számomra teljesen elfogadható. A haj jól növekszik, szorosan tart. Van már egy jelentős ága a hajnak, amely Alerana után jelent meg. Természetesen továbbra is a veszteség legfőbb okát keresem, talán a vas hiánya. Csaknem 4 hónapja iszom vasat és más vitaminokat, de ez nem elég, a minimális kúra 6 hónap. Hozzáadom ezt a kínai szérumot a samponhoz.

Néhány fotó az utasításokból, hasznos elolvasni:

A Generolon alkalmazásának időtartama 1 év. hát még sokáig! De ami a legfontosabb, segít!
Minden kiváló haj)

Lányok, már 3 hónapja használom ezt a spray-t. Mégis, összehasonlítva az 5% Aleranával, elveszíti, a haj növekedése lassabb, és néha kiesik, hozzáadom és megveszem az Alerana-t vagy a Generolone-t 5% Minox-szal.

És nem kímélt egy genetikai betegség, az úgynevezett androgén alopecia. Hiányoztam az első tüneteket, utalva a fej banális tulajdonságára (nagyon kövér volt). De később kezdtem észrevenni, hogy mosás közben sok hajat lemostak a lefolyóba. Mi van mosás közben? A második napon, ha reggel nem mostam meg a hajamat, az nagyon zsíros lett, és egyszerűen ujjával a hajába futtatva a kezét a feje fölött, nekik is volt hajuk. Ezt elfelejtve tovább éltem. Egyelőre. amíg egy visszahúzódó hajszálat nem találtam a bal halántékamon. Kezdte, mint mindig, az öngyógyítást (a trichológusok a mi tetőnkben nem csak hiány, ez egy olyan érdekesség, amelyről kevesen hallottak).
Elkezdtem különféle samponokat, illóolajokat, fésűvel masszírozni és még valamit. De Zalysina kicsit tovább "mozdult". Így van? Nos, hát. Elkezdődött. olvassa el többet, hogy információt keressen erről a "kopaszságról". Megtanultam tehát, mi az androgén alopecia, hogy genetikai betegségről van szó, hogy nem lehet modern gyógyszerekkel kezelni, de legalább részben fenntartani lehet a hajszálat. Ezután két gyakori gyógyszer került felszínre: a Minoxidil és a Finasteride, amelyeket duettben kell használni. A másodikról egy másik áttekintésben írok, ma egy minoxidil alapú gyógymódról beszélünk - Generolon.
Körülbelül másfél éve kezdtem el használni. Kétféle: 2% és 5%. A második esszénában nagyobb a koncentráció. Azonnal vásárolni kezdtem, és naponta kétszer ettem. Könnyen felvihető, egy kényelmes permetező fúvóka van benne. Az utasítások szerint a használat első pár hetében intenzív hajhullás lesz. Nos, ezt nem igazán vettem észre, mivel abban a helyen, ahol felhordtam, nem volt haj..
3-4 hónap múlva jelent meg az első új hajszál, nem emlékszem pontosan. És úgy tűnik, volt egy remény, hogy új "füleket" növesztek a "száraz mezőmben". Felnőtt. mint. De mintha megdermedt volna növekedésében, és nem mozdult volna tovább. Az új haj talán 5 mm-rel nőtt vissza, már nem, ennyi. Aztán kidőltek, és a helyükön ugyanazok a babák nőttek fel újra.
És most körülbelül másfél év telt el, még finaszteriddel kombinálva is, de az eredmény ugyanaz: van haj, de inkább vékony és rövid, hamar elhagyja a fejemet. Bár a gyártó azt állítja, hogy a kezdetben gyenge, kihullott haj helyett új és erős haj nő. Nos, igazán észrevehető, hogy milyen erősek. Hosszan tartó használat esetén is a bőr hámlani kezd. Ennek elkerülése érdekében húsz perccel a Generolon előtt bekenem egy hidratálóval, amely gyorsan felszívódik. Mellesleg maga a gyógyszer nem szívódik fel ilyen gyorsan, ezért a hosszú hajú férfiak számára nagyon kellemetlen lesz reggel használni, ha valahová kell menned: másoknak az a benyomása támadhat, hogy nagyon izzadsz.
Nem olcsó, nagyon drága: egy kis üveg most körülbelül 600 rubelbe kerül. Ha napi 2-szer permetez 7 kattintásra (amint a telepítő elmondja), akkor körülbelül egy hónapig elegendő. Személy szerint hét kattintás kevésnek tűnik számomra, így kb. 10-re jön ki. Végül azt mondom, hogy a gyógyszer működik, de meglehetősen gyengén, mintha átlagos lenne, ez önmagában, ez a finaszteriddel végzett duettben. Folytatom a permetezést, de a takarékosság érdekében naponta egyszer, és ez értelmetlen, mert az eredmény ugyanaz, mint kétszer. Közvetlenül nem tudom ajánlani, de azoknak, akik nagyon szeretnének legalább egy kis hajat a "felsőjükre", akkor ez az eszköz biztonságosan megvásárolható, jobb, ha még mindig nem találták fel (csak más vállalatok termékei vannak ugyanabban a minoxidilban a készítményben) ). Az utasítások azt is mondják, hogy jobban működik a koronán, mint a templomokon. De a fejem teteje rendben van, ezért nem tudom megítélni. A whisky volt a célom. Egyéni jellemzőim teljesen lehetségesek, esetemben ez szilárd három esetében működik.

És nem kímélt egy genetikai betegség, az úgynevezett androgén alopecia. Hiányoztam az első tüneteket, utalva a fej banális tulajdonságára (nagyon kövér volt). De később kezdtem észrevenni, hogy mosás közben sok hajat lemostak a lefolyóba. Mi van mosás közben? A második napon, ha reggel nem mostam meg a hajamat, az nagyon zsíros lett, és egyszerűen ujjával a hajába futtatva a kezét a feje fölött, nekik is volt hajuk. Ezt elfelejtve tovább éltem. Egyelőre. amíg egy visszahúzódó hajszálat nem találtam a bal halántékamon. Kezdte, mint mindig, az öngyógyítást (a trichológusok a mi tetőnkben nem csak hiány, ez egy olyan érdekesség, amelyről kevesen hallottak).
Elkezdtem különféle samponokat, illóolajokat, fésűvel masszírozni és még valamit. De Zalysina kicsit tovább "mozdult". Így van? Nos, hát. Információkat kezdtem keresni erről a "kopaszságról". Megtanultam tehát, mi az androgén alopecia, hogy genetikai betegségről van szó, hogy nem lehet modern gyógyszerekkel kezelni, de legalább részben fenntartani lehet a hajszálat. Ezután két gyakori gyógyszer került felszínre: a Minoxidil és a Finasteride, amelyeket duettben kell használni. A másodikról egy másik áttekintésben írok, ma egy minoxidil alapú gyógymódról beszélünk - Generolon.
Körülbelül másfél éve kezdtem el használni. Kétféle: 2% és 5%. A második esszénában nagyobb a koncentráció. Azonnal vásárolni kezdtem, és naponta kétszer ettem. Könnyen felvihető, egy kényelmes permetező fúvóka van benne. Az utasítások szerint a használat első pár hetében intenzív hajhullás lesz. Nos, ezt nem igazán vettem észre, mivel abban a helyen, ahol felhordtam, nem volt haj..
3-4 hónap múlva jelent meg az első új hajszál, nem emlékszem pontosan. És úgy tűnik, volt egy remény, hogy új "füleket" növesztek a "száraz mezőmben". Felnőtt. mint. De mintha megdermedt volna növekedésében, és nem mozdult volna tovább. Az új haj talán 5 mm-rel nőtt vissza, már nem, ennyi. Aztán kidőltek, és a helyükön ugyanazok a babák nőttek fel újra.
És most körülbelül másfél év telt el, még finaszteriddel kombinálva is, de az eredmény ugyanaz: van haj, de inkább vékony és rövid, hamar elhagyja a fejemet. Bár a gyártó azt állítja, hogy a kezdetben gyenge, kihullott haj helyett új és erős haj nő. Nos, igazán észrevehető, hogy milyen erősek. Hosszan tartó használat esetén is a bőr hámlani kezd. Ennek elkerülése érdekében húsz perccel a Generolon előtt bekenem egy hidratálóval, amely gyorsan felszívódik. Mellesleg maga a gyógyszer nem szívódik fel ilyen gyorsan, ezért a hosszú hajú férfiak számára nagyon kellemetlen lesz reggel használni, ha valahová kell menned: másoknak az a benyomása támadhat, hogy nagyon izzadsz.
Nem olcsó, nagyon drága: egy kis üveg most körülbelül 600 rubelbe kerül. Ha napi 2-szer permetez 7 kattintásra (amint a telepítő elmondja), akkor körülbelül egy hónapig elegendő. Személy szerint hét kattintás kevésnek tűnik számomra, így kb. 10-re jön ki. Végül azt mondom, hogy a gyógyszer működik, de meglehetősen gyengén, mintha átlagos lenne, ez önmagában, ez a finaszteriddel végzett duettben. Folytatom a permetezést, de a takarékosság érdekében naponta egyszer, és ez értelmetlen, mert az eredmény ugyanaz, mint kétszer. Közvetlenül nem tudom ajánlani, de azoknak, akik nagyon szeretnének legalább egy kis hajat a "felsőjükre", akkor ez az eszköz biztonságosan megvásárolható, jobb, ha még mindig nem találták fel (csak más vállalatok termékei vannak ugyanabban a minoxidilban a készítményben) ). Az utasítások azt is mondják, hogy jobban működik a koronán, mint a templomokon. De a fejem teteje rendben van, ezért nem tudom megítélni. A whisky volt a célom. Egyéni jellemzőim teljesen lehetségesek, esetemben ez szilárd három esetében működik.

Véletlenül értesültem egy ilyen gyógymódról, mint a Generolon.
Tavaly ősszel történt, amikor a hajam nagyon elkezdett hullani. Minden értékelés dicséretes volt, és új hajnövekedést ígért. Ezért úgy döntöttem, hogy megveszem és megpróbálom, milyen állat ez.
Generolone A Generolon fő összetevője: minoxidil Azonnal leírom a kompozíciót 6%: 1 ml oldat tartalma: hatóanyag: minoxidil - 20,00 mg vagy 50,00 mg; segédanyagok: etanol (96%) - 571,00 / 243,00 mg, propilénglikol - 104,00 / 520,00 mg, víz - 1 ml-ig. 2 palack van. Nőknek és férfiaknak. Azt, amelyik 6% -ot ad el férfiaknak és 2% -ot nőknek.
Mindkét lehetőségem megvolt.
Így néznek ki: Hogy őszinte legyek, nem látom értelmét a 2% Generolone-nak, mert ha a legnagyobb koncentrációval vásárol valamit.
. tovább /> Vény nélkül kapható szinte minden gyógyszertárban. Körülbelül 600 rubelbe kerül egy 60 ml-es üveg.
KINEK SZÁNT: Helyileg alkalmazva a minoxidil stimulálja a haj növekedését androgén alopeciában szenvedő egyénekben (elvékonyodó haj, kopaszság). Javítja a mikrocirkulációt, serkenti a szőrsejtek aktív növekedési fázisba való átmenetét, megváltoztatja az androgének hajhagymákra gyakorolt ​​hatását.
A haj növekedésének serkentése érdekelt. Ezért vettem 2 palackot.
Dobozban kapható, részletes utasításokkal.
Maga a palack így néz ki: ezt a Generolon megvétele után olvastam.
A szőrnövekedés jeleinek megnyilvánulását a gyógyszer 4 vagy több hónapos használata után észlelik. A hatás kezdete és súlyossága betegenként változhat. A gyógyszer 5% -os oldata több mint 2% -os oldattal stimulálja a haj növekedését, amelyről megjegyezték, hogy növeli a vellus haj növekedését.
És ami meglepett. A vélemények többsége pozitív volt, és a használat második hónapjában megállapították a haj növekedését és a kopasz foltok túlnövekedését.
Képzeld csak el. Átlagosan a haj havonta 1-1,5 cm-t nő meg. Hogyan kell működnie a gyógyszernek úgy, hogy a hajhagymák újra növekedjenek, és ilyen rövid idő alatt az ember kopasz foltja teljesen be legyen borítva. Ez lehet és lehetséges, de nyilván nem 2 hónap alatt.
A Generolone nem segít a hajhullásban. Erre a célra nincs értelme megvásárolni..
A gyógyszernek ellenjavallatai is vannak: Túlérzékenység a minoxidillal vagy a gyógyszer más összetevőivel szemben; 18 év alatti életkor; A bőr integritásának megsértése, a fejbőr dermatózisai.
Idős kor - 65 év felett.
Alkalmazás terhesség alatt és szoptatás alatt.
A gyógyszert nem szabad terhesség és szoptatás alatt alkalmazni..
A lejárati dátum a palackon van feltüntetve.
A spray nagyon kényelmes.
A Generolont megszakítás nélkül kell használnia. Ez az egyik legfontosabb szabály! Csak akkor lesz valamilyen eredmény.
Nem kell egy hónapig vásárolni a Generolont. Ennek semmi értelme nem lesz. A gyógyszer kezelése nem gyors. És türelemmel és felkészüléssel kell felfegyverezned magad. De akkor sem kell azonnal éves készletet vásárolnia. Mivel a Generolon reakciója csak a használat során derül ki. Talán csak nem fog megfelelni neked. Alkalmazás: A kezelt terület nagyságától függetlenül adagoló segítségével (7 kattintás) naponta 2-szer 1 ml oldatot kell felhordani a fejbőr érintett területeire, kezdve a problémás terület közepétől. Használat után mosson kezet. A teljes napi adag nem haladhatja meg a 2 mg-ot (az adag nem függ az érintett terület nagyságától).
Így nem fog működni a teljes fej feldolgozása. Ráadásul rendkívül drága lesz..
Megszórtam a whiskyt. Helyesen. Két hónap.
A termék illata alkohol. Ráadásul kiszárítja a fejbőrt, ami még korpát is okozott.
A haj, miután elkezdte használni a Generolone-t, nagyon zsírosodni kezdett.
Reggel és este permetezve. Ez alatt a két hónap alatt nem észleltek elmozdulást a haj növekedésében. Így ez ismét bizonyítja azt a tényt, hogy a gyógyszer nagyon lassan kezd hatni, és az eredmény megtekintéséhez legalább 6 hónapos folyamatos expozícióra van szüksége..
A Generolone másik hátránya, hogy a pontos hatást nem vizsgálták, és csak ideiglenesen hat a hajra. A használat abbahagyása után a haj fokozatosan visszatér eredeti állapotába. Így a Generolon egy életen át tartó tűre teszi..
A Generolon semmilyen módon nem segített a hajhullás és az új növekedés kérdésének megoldásában.
Ennek ellenére érdemes a termék használata előtt orvoshoz fordulni. És tudd meg, szükséged van-e rá egyáltalán vagy sem.
Csak azután kezdtem új hajat növeszteni, hogy elkezdtem vitaminokat inni.
Ekkor kezdett megjelenni az eredmény. Áttekintés azokról a vitaminokról, amelyek segítettek a hajhullásban és a növekedésben - olvassa el - itt.
Generolon pedig csak pénzt rabolt el tőlem, és korpát hozott magával.
Semmi több.
Mivel a termék mindenhol megvásárolható, kipróbálhatja, de jobb, ha semmilyen szuper eredményre nem számítunk.

Véletlenül értesültem egy ilyen gyógymódról, mint a Generolon.
Tavaly ősszel történt, amikor a hajam nagyon elkezdett hullani. Minden értékelés dicséretes volt, és új hajnövekedést ígért. Ezért úgy döntöttem, hogy megveszem és megpróbálom, milyen állat ez.
Generolone A Generolon fő összetevője: minoxidil Azonnal leírom a kompozíciót 6%: 1 ml oldat tartalma: hatóanyag: minoxidil - 20,00 mg vagy 50,00 mg; segédanyagok: etanol (96%) - 571,00 / 243,00 mg, propilénglikol - 104,00 / 520,00 mg, víz - 1 ml-ig. 2 palack van. Nőknek és férfiaknak. Azt, amelyik 6% -ot ad el férfiaknak és 2% -ot nőknek.
Mindkét lehetőségem megvolt.
Így néznek ki: Hogy őszinte legyek, nem látom értelmét a 2% Generolone-nak, mert ha a legnagyobb koncentrációval vásárol valamit.
Szinte minden gyógyszertárban kapható vény nélkül. Körülbelül 600 rubelbe kerül egy 60 ml-es üveg.
KINEK SZÁNT: Helyileg alkalmazva a minoxidil stimulálja a haj növekedését androgén alopeciában szenvedő egyénekben (elvékonyodó haj, kopaszság). Javítja a mikrocirkulációt, serkenti a szőrsejtek aktív növekedési fázisba való átmenetét, megváltoztatja az androgének hajhagymákra gyakorolt ​​hatását.
A haj növekedésének serkentése érdekelt. Ezért vettem 2 palackot.
Dobozban kapható, részletes utasításokkal.
Maga a palack így néz ki: ezt a Generolon megvétele után olvastam.
A szőrnövekedés jeleinek megnyilvánulását a gyógyszer 4 vagy több hónapos használata után észlelik. A hatás kezdete és súlyossága betegenként változhat. A gyógyszer 5% -os oldata több mint 2% -os oldattal stimulálja a haj növekedését, amelyről megjegyezték, hogy növeli a vellus haj növekedését.
És ami meglepett. A vélemények többsége pozitív volt, és a használat második hónapjában megállapították a haj növekedését és a kopasz foltok túlnövekedését.
Képzeld csak el. Átlagosan a haj havonta 1-1,5 cm-t nő meg. Hogyan kell működnie a gyógyszernek úgy, hogy a hajhagymák újra növekedjenek, és ilyen rövid idő alatt az ember kopasz foltja teljesen be legyen borítva. Ez lehet és lehetséges, de nyilván nem 2 hónap alatt.
A Generolone nem segít a hajhullásban. Erre a célra nincs értelme megvásárolni..
A gyógyszernek ellenjavallatai is vannak: Túlérzékenység a minoxidillal vagy a gyógyszer más összetevőivel szemben; 18 év alatti életkor; A bőr integritásának megsértése, a fejbőr dermatózisai.
Idős kor - 65 év felett.
Alkalmazás terhesség alatt és szoptatás alatt.
A gyógyszert nem szabad terhesség és szoptatás alatt alkalmazni..
A lejárati dátum a palackon van feltüntetve.
A spray nagyon kényelmes.
A Generolont megszakítás nélkül kell használnia. Ez az egyik legfontosabb szabály! Csak akkor lesz valamilyen eredmény.
Nem kell egy hónapig vásárolni a Generolont. Ennek semmi értelme nem lesz. A gyógyszer kezelése nem gyors. És türelemmel és felkészüléssel kell felfegyverezned magad. De akkor sem kell azonnal éves készletet vásárolnia. Mivel a Generolon reakciója csak a használat során derül ki. Talán csak nem fog megfelelni neked. Alkalmazás: A kezelt terület nagyságától függetlenül adagoló segítségével (7 kattintás) naponta 2-szer 1 ml oldatot kell felhordani a fejbőr érintett területeire, kezdve a problémás terület közepétől. Használat után mosson kezet. A teljes napi adag nem haladhatja meg a 2 mg-ot (az adag nem függ az érintett terület nagyságától).
Így nem fog működni a teljes fej feldolgozása. Ráadásul rendkívül drága lesz..
Megszórtam a whiskyt. Helyesen. Két hónap.
A termék illata alkohol. Ráadásul kiszárítja a fejbőrt, ami még korpát is okozott.
A haj, miután elkezdte használni a Generolone-t, nagyon zsírosodni kezdett.
Reggel és este permetezve. Ez alatt a két hónap alatt nem észleltek elmozdulást a haj növekedésében. Így ez ismét bizonyítja azt a tényt, hogy a gyógyszer nagyon lassan kezd hatni, és az eredmény megtekintéséhez legalább 6 hónapos folyamatos expozícióra van szüksége..
A Generolone másik hátránya, hogy a pontos hatást nem vizsgálták, és csak ideiglenesen hat a hajra. A használat abbahagyása után a haj fokozatosan visszatér eredeti állapotába. Így a Generolon egy életen át tartó tűre teszi..
A Generolon semmilyen módon nem segített a hajhullás és az új növekedés kérdésének megoldásában.
Ennek ellenére érdemes a termék használata előtt orvoshoz fordulni. És tudd meg, szükséged van-e rá egyáltalán vagy sem.
Csak azután kezdtem új hajat növeszteni, hogy elkezdtem vitaminokat inni.
Ekkor kezdett megjelenni az eredmény. Áttekintés azokról a vitaminokról, amelyek segítettek a hajhullásban és a növekedésben - olvassa el - itt.
Generolon pedig csak pénzt rabolt el tőlem, és korpát hozott magával.
Semmi több.
Mivel a termék mindenhol megvásárolható, kipróbálhatja, de jobb, ha semmilyen szuper eredményre nem számítunk.

A haj sokáig és folyamatosan esik ki, nem tudom, hogyan nő, nekem úgy tűnik, nem nőnek) Azt mondták, hogy próbálják ki a gyógyszert minoxidillal. Ez az alapanyag megtalálható más, amerikai és európai gyógyszerekben is, de drágák. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom ezt. Egy hónapos használat után valóban megjelent a növekedés, kicsit kevésbé esett ki. Fél év után a növekedés leállt, talán a nagyobb hatás érdekében többet kellett vásárolni. A gyógyszer nem rossz, de megpróbálnék valami erősebbet, hatékonyabbat!

A haj sokáig és folyamatosan esik ki, nem tudom, hogyan nő, nekem úgy tűnik, nem nőnek) Azt mondták, hogy próbálják ki a gyógyszert minoxidillal. Ez az alapanyag megtalálható más, amerikai és európai gyógyszerekben is, de drágák. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom ezt. Egy hónapos használat után valóban megjelent a növekedés, kicsit kevésbé esett ki. Fél év után a növekedés leállt, talán a nagyobb hatás érdekében többet kellett vásárolni. A gyógyszer nem rossz, de megpróbálnék valami erősebbet, hatékonyabbat!

Jó napot mindenkinek! Ma a véleményem egy csodálatos, Generolon 5% nevű gyógymódról szól.
Szülés után a hajam nagyon jól kezdett esni, a gyógyszertárhoz fordultam, ahol tanácsot adtak nekem erre a gyógymódra, körülbelül 700 rubelbe kerül. A Generolon alkalmas mind férfiak, mind nők számára.
Az üveg kicsi, de hidd el, sokáig bírja. Több mint egy éve használom ezt az eszközt..
Ezt az eszközt naponta kétszer kell használnia, reggel és este, szó szerint van néhány cipzár, amelyet meg kell tennie, és be kell dörzsölnie a fejbőrbe.
A haj valóban növekedni kezd, és nem esik ki! Amikor az üveg elfogy, nem rohanok azonnal a gyógyszertárba újért, körülbelül egy-két hónapig tartok egy kis szünetet, majd amikor a hajam ismét szeszélyes lesz, veszek egy új üveget)))) Tehát ez a gyógymód segít. R. további ajánlás.

Jó napot mindenkinek! Ma a véleményem egy csodálatos, Generolon 5% nevű gyógymódról szól.
Szülés után a hajam nagyon jól kezdett esni, a gyógyszertárhoz fordultam, ahol tanácsot adtak nekem erre a gyógymódra, körülbelül 700 rubelbe kerül. A Generolon alkalmas mind férfiak, mind nők számára.
Az üveg kicsi, de hidd el, sokáig bírja. Több mint egy éve használom ezt az eszközt..
Ezt az eszközt naponta kétszer kell használnia, reggel és este, szó szerint van néhány cipzár, amelyet meg kell tennie, és be kell dörzsölnie a fejbőrbe.
A haj valóban növekedni kezd, és nem esik ki! Amikor az üveg elfogy, nem rohanok azonnal a gyógyszertárba újért, körülbelül egy-két hónapig tartok egy kis szünetet, majd amikor a hajam ismét szeszélyes lesz, veszek egy új üveget)))) Tehát ez a gyógymód segít. ajánlom.

Gyermekkorom óta ismerem a hajhullás problémáját. Még az első osztályban is alopecia areata volt, és a probléma 20 éves koromban is utolért. Mint én csak nem kaptam kezelést, de minden magától ment. Szülés után úgy tűnt számomra, hogy határozottan kopasz maradok, ennyi haj soha nem hullott ki. Nagyon sokféle eszközt kipróbáltak, de most nem erről van szó. Valahol 2017 áprilisában azt vettem észre, hogy a fésülés során sok haj hullani kezdett. ez sokáig nem történt meg. Futottam a gyógyszertárba, és vettem vitaminokat, amelyek segítettek nekem, valamint egy pirospaprika tinktúrát (ez sokat segített az alopecia areata esetében). 3 hónapig ivott egy tanfolyam vitamint - a hatás nulla. Lassan pánikolni kezdett. Rendeltem egy sor gyógyszert a hajhullás ellen az interneten, volt egy tanfolyamom - nincs reakció. A haj mászik be és ki, bár ne fésülje meg és. még egyáltalán nem mosott olvasni. Rövidebbre vágta a haját, szintén haszontalan. Ennek eredményeként jelentkeztem egy trichológus konzultációjára. Nagyon dicsérték az interneten. A recepción az orvos közölte velem, hogy androgén alopeciám van, és a rend szerint vitamint és a generolone-t írt életre. Az egész életen át tartó használat természetesen megijesztett, mire az orvos azt válaszolta: mindennap mosol fogat? Tehát ezt mindennap pshikat, megszokja. Mindenre kész voltam, mindaddig, amíg valami maradt a hajból. Egy hónap múlva utólagos megbeszélést rendeltek el. A gyártó 4 hónap múlva ígéri a hatást, így nem számítottam csodára. Egy hónappal később az orvos a készülék fejére nézett, és azt mondta, hogy minden már sokkal jobb, új hajszálak kezdtek áttörni. A készülék nélkül ezt nem vettem észre. Tovább használtam tovább, a haj kevésbé kezdett hullani, de mégis felmászott. Egyébként az utasításokban be volt írva, hogy eleinte megnő a veszteség - nekem ez nem volt. Aztán egy nap megtudtam, hogy terhes vagyok. A Generolone alkalmazását fel kellett függeszteni, mivel ellenjavallt. Nagyon aggódtam, mert az utasítások azt is kimondják, hogy a gyógyszer törlésekor a haj visszatér az eredeti állapotához. DE. 4 hónap telt el a lemondás óta, és a haj kiváló állapotban van! Sőt, csak annyi új szőr jött ki az egész fejből! Amikor fontam a fonatom, olyan voltam, mint egy sündisznó. Sajnos a fotón ez nem közvetíthető, de nagyon sok van belőlük! Lehetséges, hogy a terhességi hormonok tartják a szőrt a fejemen, de a Generolone valóban segített nekem. Ha hirtelen újra bejön a haj, már tudom, mit vegyek. Ez tényleg működik.

Gyermekkorom óta ismerem a hajhullás problémáját. Még az első osztályban is alopecia areata volt, és a probléma 20 éves koromban is utolért. Mint én csak nem kaptam kezelést, de minden magától ment. Szülés után úgy tűnt számomra, hogy határozottan kopasz maradok, ennyi haj soha nem hullott ki. Nagyon sokféle eszközt kipróbáltak, de most nem erről van szó. Valahol 2017 áprilisában azt vettem észre, hogy a fésülés során sok haj hullani kezdett. ez sokáig nem történt meg. Futottam a gyógyszertárba, és vettem vitaminokat, amelyek segítettek nekem, valamint egy pirospaprika tinktúrát (ez sokat segített az alopecia areata esetében). 3 hónapig ivott egy tanfolyam vitamint - a hatás nulla. Lassan pánikolni kezdett. Rendeltem egy sor gyógyszert a hajhullás ellen az interneten, volt egy tanfolyamom - nincs reakció. A haj kúszik be és ki, még akkor is, ha egyáltalán nem fésül vagy mos. Rövidebbre vágta a haját, szintén haszontalan. Ennek eredményeként jelentkeztem egy trichológus konzultációjára. Nagyon dicsérték az interneten. A recepción az orvos közölte velem, hogy androgén alopeciám van, és a rend szerint vitamint és a generolone-t írt életre. Az egész életen át tartó használat természetesen megijesztett, mire az orvos azt válaszolta: mindennap mosol fogat? Tehát ezt mindennap pshikat, megszokja. Mindenre kész voltam, mindaddig, amíg valami maradt a hajból. Egy hónap múlva utólagos megbeszélést rendeltek el. A gyártó 4 hónap múlva ígéri a hatást, így nem számítottam csodára. Egy hónappal később az orvos a készülék fejére nézett, és azt mondta, hogy minden már sokkal jobb, új hajszálak kezdtek áttörni. A készülék nélkül ezt nem vettem észre. Tovább használtam tovább, a haj kevésbé kezdett hullani, de mégis felmászott. Egyébként az utasításokban be volt írva, hogy eleinte megnő a veszteség - nekem ez nem volt. Aztán egy nap megtudtam, hogy terhes vagyok. A Generolone alkalmazását fel kellett függeszteni, mivel ellenjavallt. Nagyon aggódtam, mert az utasítások azt is kimondják, hogy a gyógyszer törlésekor a haj visszatér az eredeti állapotához. DE. 4 hónap telt el a lemondás óta, és a haj kiváló állapotban van! Sőt, csak annyi új szőr jött ki az egész fejből! Amikor fontam a fonatom, olyan voltam, mint egy sündisznó. Sajnos a fotón ez nem közvetíthető, de nagyon sok van belőlük! Lehetséges, hogy a terhességi hormonok tartják a szőrt a fejemen, de a Generolone valóban segített nekem. Ha hirtelen újra bejön a haj, már tudom, mit vegyek. Ez tényleg működik.

A terhesség és a hosszú távú táplálás nagyban befolyásolta a hajam. Ezenkívül a haj már vékony volt és gyenge..

Szülés után nem vettem észre erős hajhullást, pontosabban nekem erősnek tűnt, de mint kiderült, ezek virágok voltak. A bogyók a GW befejezése után jelentek meg.

Amikor elkezdtem valódi kopasz foltokat kapni. Ráadásul a haj mennyiségének csökkenése észrevehető volt az elválás során, amely valahogy elvékonyodott. Nos, és természetesen a házat állandóan takarító emberként nem tehettem róla, de észrevettem, hogy minden csak a hajammal van tele.

Eleinte kipróbáltam vitaminokat és egyszerű melegítő maszkokat, ezek egy kicsit segítettek, és a haj nagyobbnak tűnt, azonban a kopasz foltok megmaradtak, és a haj ugyanolyan intenzíven hullott.

Ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom Alerant, Ven. olvastam egy jól hirdetett eszközt, de olcsóbbat találtunk egy analógra - a Generolonra. A hatóanyag és annak százalékos aránya megegyezett, és úgy döntöttem, hogy ezzel kezdem..

Kétféle 2 és 5 százalék is létezik. Férfiaknak és nőknek.

Naponta kétszer kell alkalmazni. 7 kattintás. Egy üveg egy hónapig tart.

A permetezők kényelmesek. Kezdetben külön vannak a dobozban, és az üveget rendes fedéllel csavarják..

A 2% -os oldat könnyebb, mint 5%. És ennek megfelelően drágább.

A termék elfogyása után nem dobtam ki az üvegeket. Az egyik most tartalmaz esvicint (szintén hasonló hatású gyógymódot) és menta vizet (szintén a növekedés serkentésére)..

A terméket nagyon gyorsan és kényelmesen alkalmazzák és terjesztik. Azt javaslom, hogy használjon kesztyűt, hogy elkerülje a felesleges hajnövekedést a felesleges helyeken.

A doboz egy meglehetősen részletes és részletes utasítást tartalmaz:

Külön írják, hogy a gyógyszer csak a fejbőrre vonatkozik. Saját példámmal azt mondom, hogy még akkor is, amikor elválásokat alkalmaztam a fejbőrön, a felesleges helyeken a szőrnövekedés növekedésével kellett szembesülnöm, ezért ha már enyhe hajlamot mutat a felesleges növényzetre, készüljön fel erre.

Ezért az első héten naponta egyszer és 5 kattintással kezdtem permetezni, és nem 7-en.

A helyzet szinte azonnal normalizálódott.

A férjem, aki kísérletezett velem és 5% -ot alkalmazott, megnövekedett a vegetáció a hátán (erről nem szóltam neki, de észrevettem).

Amikor az oldatot felviszem az oldatra (vagyis ha megmostam a hajam, megszárítottam, a Generolont alkalmaztam, másnap nem hoztam meg a hajam és felvittem a terméket), akkor a fej gyorsabban koszosodik.

Nem voltak mellékhatásaim. A fej nem viszketett, nem pirult el. De az első alkalmazásoknál nagyon furcsa melegség érzés volt, vagy valami hasonló. Aztán vagy megszokta, és nem vette észre, vagy eltűnt.

Határozottan van. Amint az az utasításokban meg van írva, egy bizonyos ponton a veszteség nőtt. Egy hét múlva megvan. Férj később.

Aztán a veszteség csökkent. Az abszolút minimumig. Minden haj feszes volt. újak növekedését is észrevették és a sündisznók gyorsan megjelentek. Hadd emlékeztessem önöket, hogy naponta csak egyszer használtam és 5 kattintást. Több okozott felesleges szőrnövekedést.

Ez az üveg három hónapig tartott. Egész idő alatt nem volt panaszom a termékre. Az egyetlen dolog, hogy azok a lányok, akik fel akarják gyorsítani a haj növekedését, jobban keresnek más gyógymódot, mivel ugyanolyan sebességgel nőttek.

Talán ha az utasításoknak megfelelően alkalmazzák, akkor gyorsabban növekednek. De a homlokomon lévő extra szőr valahogy megállított, és úgy döntöttem, hogy nem éri meg. A kopasz foltok gyorsan meggyógyultak. Egyébként az elválás és a kopasz foltok 1,5 hónap után kezdtek sokkal jobban kinézni. Általában a haj határozottan sokkal vastagabb lett.

Mint sokan írják, a használat abbahagyása után a haj hullani kezdett, és erősen. Annak ellenére, hogy azonnal elkezdtem használni az Esvicint. A három hónap alatt megszerzett összes sűrűség kiesett. A kopasz foltok nem tértek vissza.

Összefoglalva: az eszköz működik. Nem gyors, de van hatása, és észrevehető. Mínusz azért, hogy csak alkalmazás közben működik. Jelenleg befejezek egy üveg Esvicint, és valószínűleg veszek egy másik Generolont, vagy összehasonlításképpen Alerant.

A terhesség és a hosszú távú táplálás nagyban befolyásolta a hajam. Ezenkívül a haj már vékony volt és gyenge..

Szülés után nem vettem észre erős hajhullást, pontosabban nekem erősnek tűnt, de mint kiderült, ezek virágok voltak. A bogyók a GW befejezése után jelentek meg.

Amikor elkezdtem valódi kopasz foltokat kapni. Ráadásul a haj mennyiségének csökkenése észrevehető volt az elválás során, amely valahogy elvékonyodott. Nos, és természetesen a házat állandóan takarító emberként nem tehettem róla, de észrevettem, hogy minden csak a hajammal van tele.

Eleinte kipróbáltam vitaminokat és egyszerű melegítő maszkokat, ezek egy kicsit segítettek, és a haj nagyobbnak tűnt, azonban a kopasz foltok megmaradtak, és a haj ugyanolyan intenzíven hullott.

Motom úgy döntöttem, hogy kipróbálom az Aleran-t, egy meglehetősen jól közzétett gyógymódot, de olcsóbbnak találtam egy analógot - a Generolont. A hatóanyag és annak százalékos aránya megegyezett, és úgy döntöttem, hogy ezzel kezdem..

Kétféle 2 és 5 százalék is létezik. Férfiaknak és nőknek.

Naponta kétszer kell alkalmazni. 7 kattintás. Egy üveg egy hónapig tart.

A permetezők kényelmesek. Kezdetben külön vannak a dobozban, és az üveget rendes fedéllel csavarják..

A 2% -os oldat könnyebb, mint 5%. És ennek megfelelően drágább.

A termék elfogyása után nem dobtam ki az üvegeket. Az egyik most tartalmaz esvicint (szintén hasonló hatású gyógymódot) és menta vizet (szintén a növekedés serkentésére)..

A terméket nagyon gyorsan és kényelmesen alkalmazzák és terjesztik. Azt javaslom, hogy használjon kesztyűt, hogy elkerülje a felesleges hajnövekedést a felesleges helyeken.

A doboz egy meglehetősen részletes és részletes utasítást tartalmaz:

Külön írják, hogy a gyógyszer csak a fejbőrre vonatkozik. Saját példámmal azt mondom, hogy még akkor is, amikor elválásokat alkalmaztam a fejbőrön, a felesleges helyeken a szőrnövekedés növekedésével kellett szembesülnöm, ezért ha már enyhe hajlamot mutat a felesleges növényzetre, készüljön fel erre.

Ezért az első héten naponta egyszer és 5 kattintással kezdtem permetezni, és nem 7-en.

A helyzet szinte azonnal normalizálódott.

A férjem, aki kísérletezett velem és 5% -ot alkalmazott, megnövekedett a vegetáció a hátán (erről nem szóltam neki, de észrevettem).

Amikor az oldatot felviszem az oldatra (vagyis ha megmostam a hajam, megszárítottam, a Generolont alkalmaztam, másnap nem hoztam meg a hajam és felvittem a terméket), akkor a fej gyorsabban koszosodik.

Nem voltak mellékhatásaim. A fej nem viszketett, nem pirult el. De az első alkalmazásoknál nagyon furcsa melegség érzés volt, vagy valami hasonló. Aztán vagy megszokta, és nem vette észre, vagy eltűnt.

Határozottan van. Amint az az utasításokban meg van írva, egy bizonyos ponton a veszteség nőtt. Egy hét múlva megvan. Férj később.

Aztán a veszteség csökkent. Az abszolút minimumig. Minden haj feszes volt. újak növekedését is észrevették és a sündisznók gyorsan megjelentek. Hadd emlékeztessem önöket, hogy naponta csak egyszer használtam és 5 kattintást. Több okozott felesleges szőrnövekedést.

Ez az üveg három hónapig tartott. Egész idő alatt nem volt panaszom a termékre. Az egyetlen dolog, hogy azok a lányok, akik fel akarják gyorsítani a haj növekedését, jobban keresnek más gyógymódot, mivel ugyanolyan sebességgel nőttek.

Talán ha az utasításoknak megfelelően alkalmazzák, akkor gyorsabban növekednek. De a homlokomon lévő extra szőr valahogy megállított, és úgy döntöttem, hogy nem éri meg. A kopasz foltok gyorsan meggyógyultak. Egyébként az elválás és a kopasz foltok 1,5 hónap után kezdtek sokkal jobban kinézni. Általában a haj határozottan sokkal vastagabb lett.

Mint sokan írják, a használat abbahagyása után a haj hullani kezdett, és erősen. Annak ellenére, hogy azonnal elkezdtem használni az Esvicint. A három hónap alatt megszerzett összes sűrűség kiesett. A kopasz foltok nem tértek vissza.

Összefoglalva: az eszköz működik. Nem gyors, de van hatása, és észrevehető. Mínusz azért, hogy csak alkalmazás közben működik. Jelenleg befejezek egy üveg Esvicint, és valószínűleg veszek egy másik Generolont, vagy összehasonlításképpen Alerant.

A Generolon spray-vel való ismeretségem irecommend-nel kezdődött. És ez minden ilyen volt... Egy évvel ezelőtt a hajam elkezdett hullani (meghaladja a normát), és úgy tűnt, hogy nincs semmi szokatlan - „szezonális hullás”, de egy hónap múlva a haj nem állt le. Néhány hónappal később rájöttem, hogy ez nem fog magától megállni, és elkezdtem keresni a betegség megszabadulásának okait és módjait.
A "kopaszság" elleni harc ártalmatlan mustár-bojtorján hajmaszkokkal, fodrászokkal és vitaminokkal kezdődött. De semmi sem segített. Nem írom le ebben az áttekintésben, hogy mit próbáltam, mit tettem és hogyan befolyásolta a problémát, csak azt mondom, hogy szinte mindent kipróbáltam.
És most, fél év sikertelen önkezelés után, mégis elmentem a trichológushoz. Vizsgálatot végzett, elküldött, hogy vegyen részt a tesztekben, és azonnal (további eredmények elolvasása nélkül) 2 drága, minoxidillal ellátott terméket írt fel, amelyeket a szalonjukban árusítanak: sampont és oldatot, amelyet minden hónapban több hónapig kell használni. Nem mindent vásároltam egyszerre - az elmúlt években mindenről olvastam véleményeket, és csak ezután döntöttem úgy, hogy megvárom az előírtat.
Az előírt alapokról nem volt vélemény az airek-en, ez kételyeket ébresztett bennem az előírt „drága alapok” megvásárlásának szükségességében, és úgy döntöttem, hogy analógokat keresek. Az oldat egyik analógja a Generolon spray volt, amelynek hatóanyaga (minoxidil) 5% volt.
Leírás
Név: Spray Belupo Generolon, 60 ml.
Hatóanyag: Minoxidil, 5% Költség: körülbelül 650 rubel egy helyi gyógyszertárban
Alkalmazási tapasztalat: több hónap
Nyaralási feltételek: recept nélkül
A spray-t dobozban értékesítik, amely utasításokat is tartalmaz. Maga az oldat nagyon folyékony és átlátszó, nem specifikus szagú. De a víz íze keserű (ne is kérdezd, miért kóstoltam).
A spray remekül működik. Magát a palackot a fejétől távol kell tartani, hogy az alkalmazási terület nagyobb legyen.
Összetétel 1 ml. oldat: hatóanyag: minoxidil -50 mg; segédkomponensek (20/50 mg): 96% etanol - 571/243 mg, propilén-glikol - 104/520 mg, víz - 1/1 ml-ig.
Felhasználási javallatok: A Generolont az androgén alopecia kezelésére írják fel (a hajvonal helyreállítása érdekében) és stabilizálják a nők és férfiak hajhullásának folyamatát..
Alkalmazási módszer és adagolás: A Generolont külsőleg, csak száraz fejbőrre alkalmazzák. Öblítse le az oldatot nem szükséges. A gyógyszert naponta 2-szer 1 ml térfogatban adagolóval (7 kattintás) alkalmazzák a fejbőr érintett területein (területüktől függetlenül). A feldolgozás a problémás terület közepétől kezdődik. A gyógyszer használata után mosson kezet. A maximális napi adag 2 mg. Ha 2% -os oldat alkalmazásakor nem tapasztalható kielégítő klinikai hatás, akkor 5% -os oldatot lehet használni.
Az első eredmények (a szőrnövekedés serkentésének jelei) megjelenése megfigyelhető a Generolon napi 2-szeres használata után 4 hónapig vagy tovább. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy különböző betegeknél a hatás kezdete és súlyossága (a haj növekedési sebessége és minősége) eltérhet
Mellékhatások: Helyi hatások: fejbőr dermatitis, viszketés, folliculitis, kontakt allergiás dermatitis, hypertrichosis, seborrhea, gyorsított hajhullás (két héten belül leáll).
Szisztémás hatások (a termék lenyelése esetén): nem specifikus allergiás jelenségek, arcödéma, légszomj, allergiás nátha, vertigo, fejfájás, thoracalgia, ideggyulladás, nyomásingadozások, aritmia, szívdobogás, ödéma.
Teljes utasítás: Alkalmazás és hatás
A hajhullás nem volt fokális, bár az orvos azt mondta, hogy a haj a fejtetőre esik (minden, ami a fül felett van). Azt azonban észrevettem, hogy a legnagyobb kopasz foltok az amúgy sem buja időzónában, valamint a koronán képződtek. Ráadásul a templomok kopasz foltjai annyira nyilvánvalóak voltak, hogy el kellett kezdenem a Loreal spray használatát, a "benőtt gyökerek festését" (esetemben a kopasz foltok festését)..
Mivel a gyártó által napi használatra ajánlott spray mennyisége nem lenne elegendő a fej padlójára (napi 7 prés, naponta kétszer), csak a templomok és az elválás legproblémásabb területeire kentem fel, néha a korona is megkapta.
A spray-t a várakozásoknak megfelelően naponta 2-szer használtam (reggel és lefekvés előtt). És ezt akarom mondani. Természetesen nem mentett meg attól, hogy kidőljek. Nem okozott viszketést, korpásodást stb. 2 héttel az alkalmazás után, a gyártó ígérete szerint, a haj még jobban esni kezdett, hosszú ideig tartott - majdnem egy hónapig. Aztán kissé lelassultak, de bőséges mennyiségben (legalább 300 db / nap) is lemorzsolódtak. És hogy őszinte legyek, eleinte még idegesítettem is, hogy nem volt haszna ebből a spray-ből.
Néhány hónap múlva más eszközökkel mentettem meg magam a kopaszságtól, és ekkor kaptam el végül a Generolone hatását. Hatása pedig az, hogy serkenti az új haj növekedését (és nem gátolja a hajhullást). Azokon a helyeken, ahol felhordták, a haj vastagodni kezdett, vagy ilyesmi, a kopasz foltok gyorsabban növekedtek. Nekem még az is látszik, hogy a hajszál enyhén a homlok felé esett, kiterjedtebbé vált. Csak annak a ténynek köszönhetően, hogy a haj nagyon kihullott anélkül, hogy ideje lett volna megnőni, nem volt látható hatás. De amikor abbahagyták a kiesést, a generolone hatása nyilvánvalóvá vált..
Sajnos nem szerettem fényképezni a kopaszság napjain, mivel mindig volt valami kopasz folt a keretben, így nincs "előtte" fényképem. De van egy fénykép "után", 4 hónappal az alkalmazás után (és körülbelül 2-3 hónappal a hajhullás megszűnése után) az időzónáról, ahol főleg a spray-t alkalmazták.
Az időzónáról készült fotó néhány hónappal a Generolon spray alkalmazása után
Látszik rajta a visszanőtt szőr, és egyáltalán nem látható a régi kopasz foltok, amit őszintén köszönök neki, és melegen ajánlom neki.
Összefoglalva szeretném még egyszer elmondani, hogy a generolone nem fog segíteni a hajhullás ellen, amelynek megalapozott okai vannak (vitaminok és ásványi anyagok hiánya, hormonális rendellenességek), de segít gyorsan és hatékonyan helyreállítani a hajszálat.

A Generolon spray-vel való ismeretségem irecommend-nel kezdődött. És ez minden ilyen volt... Egy évvel ezelőtt a hajam elkezdett hullani (meghaladja a normát), és úgy tűnt, hogy nincs semmi szokatlan - „szezonális hullás”, de egy hónap múlva a haj nem állt le. Néhány hónappal később rájöttem, hogy ez nem fog magától megállni, és elkezdtem keresni a betegség megszabadulásának okait és módjait.
A "kopaszság" elleni harc ártalmatlan mustár-bojtorján hajmaszkokkal, fodrászokkal és vitaminokkal kezdődött. De semmi sem segített. Nem írom le ebben az áttekintésben, hogy mit próbáltam, mit tettem és hogyan befolyásolta a problémát, csak azt mondom, hogy szinte mindent kipróbáltam.
És most, fél év sikertelen önkezelés után, mégis elmentem a trichológushoz. Vizsgálatot végzett, elküldött, hogy vegyen részt a tesztekben, és azonnal (eredmény nélkül) 2 drága, minoxidillal ellátott terméket írt fel, amelyeket a szalonjukban értékesítenek: sampont és oldatot, amelyet minden hónapban több hónapig kell használni. Nem mindent vásároltam egyszerre - az elmúlt években mindenről olvastam véleményeket, és csak ezután döntöttem úgy, hogy megvárom az előírtat.
Az előírt alapokról nem volt vélemény az airek-en, ez kételyeket ébresztett bennem az előírt „drága alapok” megvásárlásának szükségességében, és úgy döntöttem, hogy analógokat keresek. Az oldat egyik analógja a Generolon spray volt, amelynek hatóanyaga (minoxidil) 5% volt.
Leírás
Név: Spray Belupo Generolon, 60 ml.
Hatóanyag: Minoxidil, 5% Költség: körülbelül 650 rubel egy helyi gyógyszertárban
Alkalmazási tapasztalat: több hónap
Nyaralási feltételek: recept nélkül
A spray-t dobozban értékesítik, amely utasításokat is tartalmaz. Maga az oldat nagyon folyékony és átlátszó, nem specifikus szagú. De a víz íze keserű (ne is kérdezd, miért kóstoltam).
A spray remekül működik. Magát a palackot a fejétől távol kell tartani, hogy az alkalmazási terület nagyobb legyen.
Összetétel 1 ml. oldat: hatóanyag: minoxidil -50 mg; segédkomponensek (20/50 mg): 96% etanol - 571/243 mg, propilén-glikol - 104/520 mg, víz - 1/1 ml-ig.
Felhasználási javallatok: A Generolont az androgén alopecia kezelésére írják fel (a hajvonal helyreállítása érdekében) és stabilizálják a nők és férfiak hajhullásának folyamatát..
Alkalmazási módszer és adagolás: A Generolont külsőleg, csak száraz fejbőrre alkalmazzák. Öblítse le az oldatot nem szükséges. A gyógyszert naponta 2-szer 1 ml térfogatban adagolóval (7 kattintás) alkalmazzák a fejbőr érintett területein (területüktől függetlenül). A feldolgozás a problémás terület közepétől kezdődik. A gyógyszer használata után mosson kezet. A maximális napi adag 2 mg. Ha 2% -os oldat alkalmazásakor nem tapasztalható kielégítő klinikai hatás, akkor 5% -os oldatot lehet használni.
Az első eredmények (a szőrnövekedés serkentésének jelei) megjelenése megfigyelhető a Generolon napi 2-szeres használata után 4 hónapig vagy tovább. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy különböző betegeknél a hatás kezdete és súlyossága (a haj növekedési sebessége és minősége) eltérhet
Mellékhatások: Helyi hatások: fejbőr dermatitis, viszketés, folliculitis, kontakt allergiás dermatitis, hypertrichosis, seborrhea, gyorsított hajhullás (két héten belül leáll).
Szisztémás hatások (a termék lenyelése esetén): nem specifikus allergiás jelenségek, arcödéma, légszomj, allergiás nátha, vertigo, fejfájás, thoracalgia, ideggyulladás, nyomásingadozások, aritmia, szívdobogás, ödéma.
Teljes utasítás: Alkalmazás és hatás
A hajhullás nem volt fokális, bár az orvos azt mondta, hogy a haj a fejtetőre esik (minden, ami a fül felett van). Azt azonban észrevettem, hogy a legnagyobb kopasz foltok az amúgy sem buja időzónában, valamint a koronán képződtek. Ráadásul a templomok kopasz foltjai annyira nyilvánvalóak voltak, hogy el kellett kezdenem a Loreal spray használatát, a "benőtt gyökerek festését" (esetemben a kopasz foltok festését)..
Mivel a gyártó által napi használatra ajánlott spray mennyisége nem lenne elegendő a fej padlójára (napi 7 prés, naponta kétszer), csak a templomok és az elválás legproblémásabb területeire kentem fel, néha a korona is megkapta.
A spray-t a várakozásoknak megfelelően naponta 2-szer használtam (reggel és lefekvés előtt). És ezt akarom mondani. Természetesen nem mentett meg attól, hogy kidőljek. Nem okozott viszketést, korpásodást stb. 2 héttel az alkalmazás után, a gyártó ígérete szerint, a haj még jobban esni kezdett, hosszú ideig tartott - majdnem egy hónapig. Aztán kissé lelassultak, de bőséges mennyiségben (legalább 300 db / nap) is lemorzsolódtak. És hogy őszinte legyek, eleinte még idegesítettem is, hogy nem volt haszna ebből a spray-ből.
Néhány hónap múlva más eszközökkel mentettem meg magam a kopaszságtól, és ekkor kaptam el végül a Generolone hatását. Hatása pedig az, hogy serkenti az új haj növekedését (és nem gátolja a hajhullást). Azokon a helyeken, ahol felhordták, a haj vastagodni kezdett, vagy ilyesmi, a kopasz foltok gyorsabban növekedtek. Nekem még az is látszik, hogy a hajszál enyhén a homlok felé esett, kiterjedtebbé vált. Csak annak a ténynek köszönhetően, hogy a haj nagyon kihullott anélkül, hogy ideje lett volna megnőni, nem volt látható hatás. De amikor abbahagyták a kiesést, a generolone hatása nyilvánvalóvá vált..
Sajnos nem szerettem fényképezni a kopaszság napjain, mivel mindig volt valami kopasz folt a keretben, így nincs "előtte" fényképem. De van egy fénykép "után", 4 hónappal az alkalmazás után (és körülbelül 2-3 hónappal a hajhullás megszűnése után) az időzónáról, ahol főleg a spray-t alkalmazták.
Az időzónáról készült fotó néhány hónappal a Generolon spray alkalmazása után
Látszik rajta a visszanőtt szőr, és egyáltalán nem látható a régi kopasz foltok, amit őszintén köszönök neki, és melegen ajánlom neki.
Összefoglalva szeretném még egyszer elmondani, hogy a generolone nem fog segíteni a hajhullás ellen, amelynek megalapozott okai vannak (vitaminok és ásványi anyagok hiánya, hormonális rendellenességek), de segít gyorsan és hatékonyan helyreállítani a hajszálat.

Több mint 3 éve használom.
A haj a hormonális fogamzásgátlók törlése után kezdett sokat hullani. Megnéztem a pajzsmirigyemet, a hormonjaimat, a vasat. Minden rendben. Ittam vitaminokat, mezoterápiát végeztem, ez nem segített. Kopasz folt jelent meg a fejtetőn, a haj sokkal ritkább lett. Trichológushoz fordultam - androgén alopecia. Elkezdtem használni a Generolont. Segít, egy hónap alatt látható az eredmény. A hajhullás mértéke jelentősen csökken. Nem szabad kihagyni a felhasználást, naponta 2 alkalommal, reggel és este, koronánként 1 ml. Ha hiányzik, a hatás nulla! Ne alkalmazza nedves hajra.
Hátrányok:
1) Időről időre erős hajhullás kezdődik. Körülbelül egy-két hétig tart. Akkor megint a norma).

2) A használat elején a fej fájhat, 6 hónap használat után elmúlik.
. tovább> 3) A fejbőr megnövekedett vérellátása miatt nyáron, amikor nagyon meleg van, a fej izzad.
4) Egész életen át kell alkalmazni. Törléskor a hajhullás folytatódik (((azaz a gyógyszer nem gyógyul meg! Küzdelem a nyomozással).
5) 3 év használat után a gyógyszer hatása csökken. Az orvos szerint 5% -ra kell váltani. És akkor mi van?
Lényeg: Akkor ajánlom, ha nincs több lehetőség. Használat előtt ajánlom kipróbálni mindent: vitaminokat, mezo-t, darsonval-t, vasat, szilíciumot, samponokat, maszkokat stb. Ha 6-12 hónapig semmi sem segít, akkor a Generolon-megváltás.
Miután ilyen problémáim voltak, hatalmas számú „kopasz” nőt kezdtem észrevenni körülöttem. Úgy gondolom, hogy jobb a Generolont használni, mint kopasz foltokkal járni vagy parókát viselni.

Több mint 3 éve használom.
A haj a hormonális fogamzásgátlók törlése után kezdett sokat hullani. Megnéztem a pajzsmirigyemet, a hormonjaimat, a vasat. Minden rendben. Ittam vitaminokat, mezoterápiát végeztem, ez nem segített. Kopasz folt jelent meg a fejtetőn, a haj sokkal ritkább lett. Trichológushoz fordultam - androgén alopecia. Elkezdtem használni a Generolont. Segít, egy hónap alatt látható az eredmény. A hajhullás mértéke jelentősen csökken. Nem szabad kihagyni a felhasználást, naponta 2 alkalommal, reggel és este, koronánként 1 ml. Ha hiányzik, a hatás nulla! Ne alkalmazza nedves hajra.
Hátrányok:
1) Időről időre erős hajhullás kezdődik. Körülbelül egy-két hétig tart. Akkor megint a norma).

2) A használat elején a fej fájhat, 6 hónap használat után elmúlik.
3) A fejbőr megnövekedett vérellátása miatt nyáron, amikor nagyon meleg van, a fej izzad.
4) Egész életen át kell alkalmazni. Törléskor a hajhullás folytatódik (((azaz a gyógyszer nem gyógyul meg! Küzdelem a nyomozással).
5) 3 év használat után a gyógyszer hatása csökken. Az orvos szerint 5% -ra kell váltani. És akkor mi van?
Lényeg: Akkor ajánlom, ha nincs több lehetőség. Használat előtt ajánlom kipróbálni mindent: vitaminokat, mezo-t, darsonval-t, vasat, szilíciumot, samponokat, maszkokat stb. Ha 6-12 hónapig semmi sem segít, akkor a Generolon-megváltás.
Miután ilyen problémáim voltak, hatalmas számú „kopasz” nőt kezdtem észrevenni körülöttem. Úgy gondolom, hogy jobb a Generolont használni, mint kopasz foltokkal járni vagy parókát viselni.

Azok, akik szembesülnek a hajhullás problémájával, valószínűleg már ismerik a gyógyszert - a Minoxidilt
Valamikor nyomásgyógyszer volt, de aztán kiderült, hogy ha külsőleg alkalmazzák, akkor leállítja a hajhullást, és megkezdődik az újak növekedése. Ma csak egyetlen típusú gyógyszer volt a gyógyszertárakban, 5% minoxidil hatóanyaggal - Aleran drogja, mínusz volt benne az a tény, hogy elég drága, korábban írtam róla egy véleményt https://irecommend.ru/content/preparat-rabotaetno-. egy üveg Alerana minimális ára körülbelül 850 rubel volt
Jó és olcsóbb megoldás volt megrendelni az Ebay weboldalán és megrendelni a Kirkland minoxidilt, ebben a lehetőségben üvegenként 500-on belül tarthatod, de legalább egy hónapot kell várnod, néha kényelmetlen
És itt a közelmúltban. olvassa el többet az egyik online gyógyszertár webhelyének böngészéséről, amikor a Generolon gyógyszerre bukkantak
Ez ugyanolyan 5% -os minoxidil, mint az Alerana vagy a Kirkland, de az Aleranával ellentétben ez kevesebbe kerül - körülbelül 625 rubel üvegenként, és a Kirklandtól eltérően könnyebb és gyorsabb beszerezni. Ami az érzéseket illeti, a gyógyszer illata és textúrája megegyezik társaival, még nem tudom pontosan összehasonlítani a hatékonyságot, de számomra úgy tűnik, hogy a cselekvés elve ugyanaz. Aki az Alerana olcsóbb analógját kereste, azt tanácsolom, hogy figyeljen erre a gyógyszerre.

Azok, akik szembesülnek a hajhullás problémájával, valószínűleg már ismerik a gyógyszert - a Minoxidilt
Valamikor nyomásgyógyszer volt, de aztán kiderült, hogy ha külsőleg alkalmazzák, akkor leállítja a hajhullást, és megkezdődik az újak növekedése. Ma csak egyetlen típusú gyógyszer volt a gyógyszertárakban, 5% minoxidil hatóanyaggal - Aleran drogja, mínusz volt benne az a tény, hogy elég drága, korábban írtam róla egy véleményt https://irecommend.ru/content/preparat-rabotaetno-. egy üveg Alerana minimális ára körülbelül 850 rubel volt
Jó és olcsóbb megoldás volt megrendelni az Ebay weboldalán és megrendelni a Kirkland minoxidilt, ebben a lehetőségben üvegenként 500-on belül tarthatod, de legalább egy hónapot kell várnod, néha kényelmetlen
És akkor a közelmúltban az egyik online gyógyszertár webhelyére pillantva rábukkantam a Generolon gyógyszerre
Ez ugyanolyan 5% -os minoxidil, mint az Alerana vagy a Kirkland, de az Aleranával ellentétben ez kevesebbe kerül - körülbelül 625 rubel üvegenként, és a Kirklandtól eltérően könnyebb és gyorsabb beszerezni. Ami az érzéseket illeti, a gyógyszer illata és textúrája megegyezik társaival, még nem tudom pontosan összehasonlítani a hatékonyságot, de számomra úgy tűnik, hogy a cselekvés elve ugyanaz. Aki az Alerana olcsóbb analógját kereste, azt tanácsolom, hogy figyeljen erre a gyógyszerre.

Miután egy másik régióba költöztem, 2 hónap múlva kezdtem el a hajam. Mindenhol ott voltak, széthullottak. És mivel vékony a hajam, úgy tűnt, hogy a felét biztosan elvesztettem.
A megszokott vitaminok nem adtak eredményt. Csak a körmök lettek erősebbek. De meg kellett állítanom a hajhullást!
A gyógyszertár azt tanácsolta, hogy vásároljam meg ezt a gyógymódot, azt mondták, hogy "csoda csoda". Szerintük a veszteség oka lehet változás a régióban, tk. a víz más és a fejbőr megszokja. Vett.
Használat: rendkívül sikertelen spray, amely minden irányban permetezi a terméket, minimum a gyökerekre kerül (még akkor is, ha a kiöntő a gyökerek közvetlen közelében van). Jobb itt egy szórópisztoly.
Az utasításoknak megfelelően alkalmazzák.
Nem volt korpásodás. Égés és viszketés szintén nem s. további amethyl.
Hatása: zsíros haj. Mosáskor és fésüléskor kisebbek lettek a mászásra. De mindegy, ez a szám nagyon nagy. A növekedési ütem megnőtt. Benőtt ágyúval.
Használta az egész üveget. Nem veszek többet. Tettem 3. Van egy hatás, de kieséskor nem segített, és sikertelen spray.
Frissítés.
A megjelent szösz kezdett hullani. Időnként egy sötét takarón rövid szálakat találok, izzóval. Szomorú.

Miután egy másik régióba költöztem, 2 hónap múlva kezdtem el a hajam. Mindenhol ott voltak, széthullottak. És mivel vékony a hajam, úgy tűnt, hogy a felét biztosan elvesztettem.
A megszokott vitaminok nem adtak eredményt. Csak a körmök lettek erősebbek. De meg kellett állítanom a hajhullást!
A gyógyszertár azt tanácsolta, hogy vásároljam meg ezt a gyógymódot, azt mondták, hogy "csoda csoda". Szerintük a veszteség oka lehet változás a régióban, tk. a víz más és a fejbőr megszokja. Vett.
Használat: rendkívül sikertelen spray, amely minden irányban permetezi a terméket, minimum a gyökerekre kerül (még akkor is, ha a kiöntő a gyökerek közvetlen közelében van). Jobb itt egy szórópisztoly.
Az utasításoknak megfelelően alkalmazzák.
Nem volt korpásodás. Égést és viszketést sem vettem észre.
Hatása: zsíros haj. Mosáskor és fésüléskor kisebbek lettek a mászásra. De mindegy, ez a szám nagyon nagy. A növekedési ütem megnőtt. Benőtt ágyúval.
Használta az egész üveget. Nem veszek többet. Tettem 3. Van egy hatás, de kieséskor nem segített, és sikertelen spray.
Frissítés.
A megjelent szösz kezdett hullani. Időnként egy sötét takarón rövid szálakat találok, izzóval. Szomorú.

Régóta keresem a hajhullás elleni szereket. Barangoltam az interneten, és egyszer olvastam Aleranáról. Beszéltek egy minoxidil nevű varázslatról.
Az interneten lenyűgöző fotókat lehetett találni, amelyeken a kopasz fejet haj váltotta fel. Sokáig olvastam különféle áttekintéseket. Néhányan kétértelműek voltak.
De, ahogy mondani szokták, amíg nem próbálod ki magadon, addig nem fogod megérteni. Bementem a gyógyszertárba, természetesen az ár nem tett boldoggá. De mit tehetsz, szép akarsz lenni! Érdemes megjegyezni, hogy meglehetősen problémás a fejbőröm. Sok sampon viszketést és fájdalmat okoz a fején. Ez elsősorban olyan samponokból származik, amelyek kiszárítják a hajat és a fejbőrt.
Elkezdtem használni a minoxidilt. Három napi használat után sebek kezdtek megjelenni a fejemen. tovább olvasni a fej elkezdett viszketni. De kitartóan alkalmaztam a minoxidilt, és olyan termékeket használtam, amelyek kiküszöbölik a dermatitis vagy a korpásodás hatásait. Végül odáig jutottam, hogy ezek az alapok nem segítettek nekem. Az egész fejbőr egyenetlen lett, dudorokban. Ráadásul nagyon viszketett. Nem volt más választásom, mint feladni ezt a rossz üzletet.
Addigra már használtam két palackot, de nem volt időm a teljes eredmény kiértékelésére. Valóban, a használat kezdete után egy idő után a haj intenzíven hullani kezd..
Szeretném megjegyezni, hogy elég sok ősz hajam van. Ennek tulajdonítom azt a tényt, hogy a minoxidil felébresztette az alvó izzókat, de ezek nyilvánvalóan már nem képesek melanint termelni. Kettős benyomásom van erről az eszközről. De mégis, a hajhullás és az új haj növekedésének orvosságaként valóban segít. Bár érdemes megfontolni, az ősz haj megjelenése ilyen mennyiségben természetesen nem tesz különösebben boldoggá.

Régóta keresem a hajhullás elleni szereket. Barangoltam az interneten, és egyszer olvastam Aleranáról. Beszéltek egy minoxidil nevű varázslatról.
Az interneten lenyűgöző fotókat lehetett találni, amelyeken a kopasz fejet haj váltotta fel. Sokáig olvastam különféle áttekintéseket. Néhányan kétértelműek voltak.
De, ahogy mondani szokták, amíg nem próbálod ki magadon, addig nem fogod megérteni. Bementem a gyógyszertárba, természetesen az ár nem tett boldoggá. De mit tehetsz, szép akarsz lenni! Érdemes megjegyezni, hogy meglehetősen problémás a fejbőröm. Sok sampon viszketést és fájdalmat okoz a fején. Ez elsősorban olyan samponokból származik, amelyek kiszárítják a hajat és a fejbőrt.
Elkezdtem használni a minoxidilt. Három napi használat után sebek kezdtek megjelenni a fejemen, a fejem viszketni kezdett. De kitartóan alkalmaztam a minoxidilt, és olyan termékeket használtam, amelyek kiküszöbölik a dermatitis vagy a korpásodás hatásait. Végül odáig jutottam, hogy ezek az alapok nem segítettek nekem. Az egész fejbőr egyenetlen lett, dudorokban. Ráadásul nagyon viszketett. Nem volt más választásom, mint feladni ezt a rossz üzletet.
Addigra már használtam két palackot, de nem volt időm a teljes eredmény kiértékelésére. Valóban, a használat kezdete után egy idő után a haj intenzíven hullani kezd..
Szeretném megjegyezni, hogy elég sok ősz hajam van. Ennek tulajdonítom azt a tényt, hogy a minoxidil felébresztette az alvó izzókat, de ezek nyilvánvalóan már nem képesek melanint termelni. Kettős benyomásom van erről az eszközről. De mégis, a hajhullás és az új haj növekedésének orvosságaként valóban segít. Bár érdemes megfontolni, az ősz haj megjelenése ilyen mennyiségben természetesen nem tesz különösebben boldoggá.

Egy hónapja kezdtem el használni ezt az eszközt, mert a hajam elvékonyodik a fejemen. Az orvos ezt a gyógyszert külső használatra ajánlotta, és naponta, naponta kétszer kezdtem használni. Egy hónap múlva észrevettem, hogy a hajam a kritikus helyeken újra nőni kezdett, ami nagyon boldoggá tett (főleg a feleségem). A kezelést meg kell ismételni, és ez nem olcsó. De, mint mondják, semmit sem becsülnek annyira, mint az egészséget. Valamiért városunkban ez a gyógymód kevés. Javaslom a gyógyszer alkalmazását minden férfinak, akinek hasonló problémája van, kortól függetlenül..

Egy hónapja kezdtem el használni ezt az eszközt, mert a hajam elvékonyodik a fejemen. Az orvos ezt a gyógyszert külső használatra ajánlotta, és naponta, naponta kétszer kezdtem használni. Egy hónap múlva észrevettem, hogy a hajam a kritikus helyeken újra nőni kezdett, ami nagyon boldoggá tett (főleg a feleségem). A kezelést meg kell ismételni, és ez nem olcsó. De, mint mondják, semmit sem becsülnek annyira, mint az egészséget. Valamiért városunkban ez a gyógymód kevés. Javaslom a gyógyszer alkalmazását minden férfinak, akinek hasonló problémája van, kortól függetlenül..

Jó napot mindenkinek, aki beesett. Több éve ismerkedtem meg a minoxidil alapú készítményekkel. A találkozás oka nem a legrosszabb volt, de a minoxidillal kapcsolatos első tapasztalat csak kellemes benyomásokat hagyott maga után. Éppen ezért egy idő után úgy döntöttem, hogy megismételem a tanfolyamot, mivel a problémám, bár kijavították, egyáltalán nem múlt el. De aztán Mrs. Toad szóba került - egyáltalán nem akartam palackonként 800-900 rubelt fizetni (1 hónap használat), és úgy döntöttem, hogy az Internetet kutatom analógok és vélemények keresése céljából ugyanezekre az analógokra. Ennek eredményeként a Generolon 5% -os spray-t választották.
Minden nagyon csábítónak tűnt: - átlagosan 200-300 rubel olcsóbb, mint az Alerana, ha figyelembe vesszük a tanfolyam alkalmazását (legalább 3 hónap), akkor a különbség praktikus. olvasd el 1000-ben is, nem tragikus, de nem kellemes. - külföldi produkció (hazafias érzelmek az árukkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban, néha megcsalnak engem) - sok pozitív vélemény különféle webhelyeken egy szóval, nagyon csábító ajánlat)) De ez mind elméletileg, de a gyakorlatban minden kiderült, hogy nem olyan rózsás.
A Generolon 5% -ot egyenlő feltételekkel tesztelték az Alerana 5% -ával, és elveszítette tőle, legalábbis a fejemen: - Első és legfontosabb, hogy nem jelent meg, még minimális is az aljszőrzet. Természetesen mondhatod, hogy 1 üveg kevés ahhoz, hogy "belekóstoljon" egy hasonló gyógyszerbe, de megismétlem, összehasonlítom Aleranával, és ugyanolyan körülmények között tesztelték. - valamivel az alkalmazás kezdete után a fejbőr viszketni kezdett és megjelent a hámlás (nem teljes értékű korpásodás, de nem túl kellemes is), tömegpiaci kedvencem segített abban, hogy megbirkózzak ezzel a szerencsétlenséggel - a permet utáni gyökérzónában nem volt a legfrissebb megjelenés. Számomra az egyetlen + kiderült, hogy 200 rubel megtakarítás, állapodj meg, hogy nem ilyen komolyan ((nem ajánlom

Jó napot mindenkinek, aki beesett. Több éve ismerkedtem meg a minoxidil alapú készítményekkel. A találkozás oka nem a legrosszabb volt, de a minoxidillal kapcsolatos első tapasztalat csak kellemes benyomásokat hagyott maga után. Éppen ezért egy idő után úgy döntöttem, hogy megismételem a tanfolyamot, mivel a problémám, bár kijavították, egyáltalán nem múlt el. De aztán Mrs. Toad szóba került - egyáltalán nem akartam palackonként 800-900 rubelt fizetni (1 hónap használat), és úgy döntöttem, hogy az Internetet kutatom analógok és vélemények keresése céljából ugyanezekre az analógokra. Ennek eredményeként a Generolon 5% -os spray-t választották.
Minden nagyon csábítónak tűnt: - olcsóbb, mint az Alerana átlagosan 200-300 rubel, ha figyelembe vesszük a tanfolyam alkalmazását (legalább 3 hónap), akkor majdnem 1000 különbség van, nem tragikus, de nem is kellemes. - külföldi produkció (hazafias érzelmek az árukkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban, néha megcsalnak engem) - sok pozitív vélemény különféle webhelyeken egy szóval, nagyon csábító ajánlat)) De ez mind elméletileg, de a gyakorlatban minden kiderült, hogy nem olyan rózsás.
A Generolon 5% -ot egyenlő feltételekkel tesztelték az Alerana 5% -ával, és elveszítette tőle, legalábbis a fejemen: - Első és legfontosabb, hogy nem jelent meg, még minimális is az aljszőrzet. Természetesen mondhatod, hogy 1 üveg kevés ahhoz, hogy "belekóstoljon" egy hasonló gyógyszerbe, de megismétlem, összehasonlítom Aleranával, és ugyanolyan körülmények között tesztelték. - valamivel az alkalmazás kezdete után a fejbőr viszketni kezdett és megjelent a hámlás (nem teljes értékű korpásodás, de nem túl kellemes is), tömegpiaci kedvencem segített abban, hogy megbirkózzak ezzel a szerencsétlenséggel - a permet utáni gyökérzónában nem volt a legfrissebb megjelenés. Számomra az egyetlen + kiderült, hogy 200 rubel megtakarítás, állapodj meg, hogy nem ilyen komolyan ((nem ajánlom

Szokás szerint tavasszal borzasztóan hullani kezdett a haj. Nem tudtam mit csinálni! Elmentem a gyógyszertárba, ahol először hallottam egy ilyen gyógymódról, mint a Generolon. Elég drága eszköz, összehasonlítva más hasonló gyógyszerekkel. Az én városomban ez a gyógyszer körülbelül 500 rubelbe kerül.
A Generolone spray, különböző koncentrációban, 2% és 5% -ban kerül forgalomba. 5% -os oldat alkalmasabb a férfiak számára. Nekem azt ajánlották, hogy 2% -os oldattal kezdjem. 60 ml-es üveg. Egy üveg elegendő egy hónapra.

3 hónapig használtam reggel és este, vitaminokkal kombinálva.
Mondhatom, hogy a hatás helyes és rendszeres használat mellett van. a súlyos hajhullás megállt, ráadásul a Generolon segítségével szemöldökét is megnövelheti.

Szokás szerint tavasszal borzasztóan hullani kezdett a haj. Nem tudtam mit csinálni! Elmentem a gyógyszertárba, ahol először hallottam egy ilyen gyógymódról, mint a Generolon. Elég drága eszköz, összehasonlítva más hasonló gyógyszerekkel. Az én városomban ez a gyógyszer körülbelül 500 rubelbe kerül.
A Generolone spray, különböző koncentrációban, 2% és 5% -ban kerül forgalomba. 5% -os oldat alkalmasabb a férfiak számára. Nekem azt ajánlották, hogy 2% -os oldattal kezdjem. 60 ml-es üveg. Egy üveg elegendő egy hónapra.

3 hónapig használtam reggel és este, vitaminokkal kombinálva.
Mondhatom, hogy a hatás helyes és rendszeres használat mellett van. a súlyos hajhullás megállt, ráadásul a Generolon segítségével szemöldökét is megnövelheti.

A jó vélemények elolvasása után meghoztam a stratégiai döntést a következetes felhasználásról. Élvezni akartam a hajam teljes erejét. Ezt a gyógymódot látva a férj csatlakozott a jelentkezéshez. Az eredmény egy évvel később - a férjemnek kicsit több haja van, de nem úgy, mint a reklámban. A hajam vékonyabb lett, számuk vizuálisan nem növekedett, mennyiségileg - nem számoltam. A mai napig használnám a Generolont, de allergia kezdődött rajta - helyi reakció, súlyos viszketés. A férjnek ugyanez a dolga. Nyilvánvalóan ez a szer felhalmozódik a szövetekben, és egy éven belül a bőr reagálni kezd. Le kellett mondanom. És nem kopasz. Összefoglalva: a hatás minimális, sajnos nem felelt meg nekünk.

A jó vélemények elolvasása után meghoztam a stratégiai döntést a következetes felhasználásról. Élvezni akartam a hajam teljes erejét. Ezt a gyógymódot látva a férj csatlakozott a jelentkezéshez. Az eredmény egy évvel később - a férjemnek kicsit több haja van, de nem úgy, mint a reklámban. A hajam vékonyabb lett, számuk vizuálisan nem növekedett, mennyiségileg - nem számoltam. A mai napig használnám a Generolont, de allergia kezdődött rajta - helyi reakció, súlyos viszketés. A férjnek ugyanez a dolga. Nyilvánvalóan ez a szer felhalmozódik a szövetekben, és egy éven belül a bőr reagálni kezd. Le kellett mondanom. És nem kopasz. Összefoglalva: a hatás minimális, sajnos nem felelt meg nekünk.

Hajhosszabbítás után egy négyzet alá vágta a haját.
És akkor megkezdődött a saját hajnövesztés utam.
Amit próbáltam növeszteni és helyreállítani az élettelen égett hajat.
De minden hiábavaló.
Ezért olvastam egy hirdetést a minoxidil alapú spray-kről a haj növekedésére.
Az amerikai régió, az Alerana és maga a Generolon között választottam.
Az ár-minőség arány szempontjából a Generolont választottam. 5%. A gyártó új vellus haj megjelenését ígéri nekünk és a már visszanőtt haj növekedésének felgyorsulását.
5 hónapja használom folyamatosan.
Lányok, SEMMI.
Semmi sem!
Nincs javulás vagy romlás.
Ahol kopasz foltok voltak a vontatási alopeciától, ott maradtak. A haj nem nőtt gyorsabban, bár ezt a kaku-t dörzsölöm. naponta még néhányszor olvasni.
Általában kidobott pénz.
Nem tanácsolom senkinek.

Hajhosszabbítás után egy négyzet alá vágta a haját.
És akkor megkezdődött a saját hajnövesztés utam.
Amit próbáltam növeszteni és helyreállítani az élettelen égett hajat.
De minden hiábavaló.
Ezért olvastam egy hirdetést a minoxidil alapú spray-kről a haj növekedésére.
Az amerikai régió, az Alerana és maga a Generolon között választottam.
Az ár-minőség arány szempontjából a Generolont választottam. 5%. A gyártó új vellus haj megjelenését ígéri nekünk és a már visszanőtt haj növekedésének felgyorsulását.
5 hónapja használom folyamatosan.
Lányok, SEMMI.
Semmi sem!
Nincs javulás vagy romlás.
Ahol kopasz foltok voltak a vontatási alopeciától, ott maradtak. A haj nem nőtt gyorsabban, bár naponta többször dörzsölöm ezt a kaku-t.
Általában kidobott pénz.
Nem tanácsolom senkinek.

Szomorú történetem tavaly tavasszal kezdődött. Egyszer a következő hajfestéssel a fejemen egy abszolút sima foltot találtam haj nélkül. Pánikszerűen rohantam az orvoshoz, de súlyos szabálysértéseket és rendellenességeket (a stressz kivételével, amely nem sokkal korábban valóban jelen volt) nem azonosítottak. Az orvos minoxidilt és egy másik gyógyszertári tinktúrát írt fel. Hazaérve elolvastam a minoxidil használatáról szóló véleményeket, és enyhe kábulatba estem. Eszköz egész életen át tartó használatra. Míg úgy döntöttem, hogy a gyógyszertári tinktúra használatára szorítkozom, csalánnal öblítek, később hagymamaszkokat adtam hozzá. A hatás nulla volt! Bár a veszteség kissé megállt, gyakorlatilag nem nőtt új haj. A helyzetet súlyosbította egy utazás a tengerig. A haj bosszúval esett le ott, és hazamentem. visszatért olvasni, megkötözve gyűlölt lófarokját. akkor eszembe jutott a minoxidil. 2% -ot vettem a Generolon gyógyszertárban (mi volt). Úgy döntöttem, hogy a legkisebb koncentrációval kezdem. Kényelmesen a terméket spray formájában mutatjuk be. Csak az érintett területre vittem fel naponta 2 alkalommal, száraz hajra, 2 cipzárt. Csoda történt nekem! a haj növekedni kezdett! Szeptember 4-én kezdtem el használni, és az első hatást vellus haj formájában szeptember 19-én láttam. De hamarosan egy pokoli hajhullás kezdődött, amely 2-3 hétig tartott. Megértettem, hogy ennek így kell lennie, hogy ki kell bírnia. Hamarosan csökkent a veszteség, és hamarosan a figyelem abbahagyta a tágulást, és intenzíven növekedni kezdett. Észrevettem, hogy sok kis új szőr jelent meg az egész fejemen. Novemberben már fel tudtam adni a lófarokot, mivel az áruló kopasz folt kissé meghúzódott a hajamon. Most elkészültem egy palackkal és vettem egy újat. A járvány szinte benőtt, de a gyógyszer egész életen át tartó alkalmazást feltételez, sajnos! Továbbra is használom, mivel esetemben kiderült, hogy ez az egyetlen eszköz, amely sokat segített nekem.
Augusztusig

Szomorú történetem tavaly tavasszal kezdődött. Egyszer a következő hajfestéssel a fejemen egy abszolút sima foltot találtam haj nélkül. Pánikszerűen rohantam az orvoshoz, de súlyos szabálysértéseket és rendellenességeket (a stressz kivételével, amely nem sokkal korábban valóban jelen volt) nem azonosítottak. Az orvos minoxidilt és egy másik gyógyszertári tinktúrát írt fel. Hazaérve elolvastam a minoxidil használatáról szóló véleményeket, és enyhe kábulatba estem. Eszköz egész életen át tartó használatra. Míg úgy döntöttem, hogy a gyógyszertári tinktúra használatára szorítkozom, csalánnal öblítek, később hagymamaszkokat adtam hozzá. A hatás nulla volt! Bár a veszteség kissé megállt, gyakorlatilag nem nőtt új haj. A helyzetet súlyosbította egy utazás a tengerig. A haj bosszút esett, és hazatértem, megkötözve a gyűlölt lófarokot. akkor eszembe jutott a minoxidil. 2% -ot vettem a Generolon gyógyszertárban (mi volt). Úgy döntöttem, hogy a legkisebb koncentrációval kezdem. Kényelmesen a terméket spray formájában mutatjuk be. Csak az érintett területre vittem fel naponta 2 alkalommal, száraz hajra, 2 cipzárt. Csoda történt nekem! a haj növekedni kezdett! Szeptember 4-én kezdtem el használni, és az első hatást vellus haj formájában szeptember 19-én láttam. De hamarosan egy pokoli hajhullás kezdődött, amely 2-3 hétig tartott. Megértettem, hogy ennek így kell lennie, hogy ki kell bírnia. Hamarosan csökkent a veszteség, és hamarosan a figyelem abbahagyta a tágulást, és intenzíven növekedni kezdett. Észrevettem, hogy sok kis új szőr jelent meg az egész fejemen. Novemberben már fel tudtam adni a lófarokot, mivel az áruló kopasz folt kissé meghúzódott a hajamon. Most elkészültem egy palackkal és vettem egy újat. A járvány szinte benőtt, de a gyógyszer egész életen át tartó alkalmazást feltételez, sajnos! Továbbra is használom, mivel esetemben kiderült, hogy ez az egyetlen eszköz, amely sokat segített nekem.
Augusztusig

Minden hód!
Ma egy nagyon könnyes és rendkívül drámai történetet mesélek el, hogy megmentem a hajam az őrült hajhullástól.
2016 legnagyobb részében hajhullással küzdöttem. Korábban a hajam kiesett, de "szezonális hullás" volt, ami gyorsan véget ért, és a hajam általános sűrűségében nem volt különösebben észrevehető.
De ez a molt elhúzódott. A nővér morogni kezdett - "Már unom, hogy a porszívót megtisztítom a hajadtól!" Nem tulajdonított semmilyen jelentőséget - az 1 hosszú az öt rövidéért megy.
Aztán a fürdőszoba lefolyója eltömődni kezdett. Van egy plusz is - most félelmetesen jártas vagyok a csövek tisztításának és az eltömődések eltávolításának eszközében.
Jómagam kezdtem észrevenni: a hajhullás előrehalad és nem csillapodik. Fésüléskor az egész fésű a hajban volt. A hajban rugalmas szalagok vannak. Stb. Még mindig a hajamat fésülgettem a mosogató felett, és az folyamatosan hullott, esett és esett. Fésülés után hatalmas hajgömböt gyűjtöttem össze.
Vettem egy melegítő maszkot a hajhullás ellen - nulla hatás.
Készített maszkok természetes olajokkal a gyökereken - nulla hatás.
Ayherb-vel (5000 biotin a készítményben) ivott vitaminokat a hajhoz, a bőrhöz és a körmökhöz - nulla hatás.
A pánik egyre nőtt, a haj több mint 6 hónapja borzasztóan hullik.
A hajhullás tanulmányozásába mélyedve. Arra a következtetésre jutottam, hogy elég otthoni módszerekre támaszkodni, itt az ideje gyógyszereket keresni, nevezetesen a Minoxidil - állítólag az egyetlen gyógyszer az AGA kezelésére.
Mi az a Minoxidil?
Ez egy értágító, vérnyomáscsökkentő szer. Helyileg alkalmazva lassítja vagy leállítja a hajhullást és serkenti az új haj növekedését. Manapság széles körben használják az androgén alopecia kezelésének második javallatára. A Generolon 5% spray-t választottam (csak 5% minoxidil). Magam döntöttem úgy, hogy ez az utolsó remény, ha nem segít, akkor a trichológushoz megyek.
60 ml-es palackok, kényelmes fúvóka. A száraz fejbőrön napi 8 alkalommal 8 puffadást kell elvégeznie. A fúvóka kivehető, hosszú orr - így kényelmes a fejbőrhöz jutni.
Belsejében színtelen folyadék van, nincs szaga, nem csíp a fejbőr. Nem volt viszketésem, korpásodásom.
A spray 1,5 hónapig volt elegendő. 1 hónap végére tartós hatást váltottam ki
Eleinte semmi sem történt. Naponta 2 alkalommal használtam, és a haj egyszerre esett és esett. Megértésem szerint a csodaszernek 2-3-szor kellett volna működnie)) Végül is egyesek azt írják, hogy a hajhullás elleni sampon először segített. Sampon. És itt nincs olcsó drogéria.
De volt türelme, és úgy döntött, hogy az egész palackot újrafelhasználja. A használat hónapjának végére drasztikusan csökkent a hullás. És akkor ez teljesen elmúlt.
Most nem hullik a haj. Fésülök, enyém, szövök egy fonatot - maximum 2-3 hajszálat!)) Az egyetlen figyelmeztetés az, hogy a termék nagyon zsírozza a fejbőrt. Olajos már, minden második nap az enyém, de itt minden nap egyenesen mos. Egyébként a fej zsíros. És ha reggel feldolgozza a haját, este és éjszaka alszik, akkor másnap reggel burgonyát süthet a fején.
Nagyon ajánlom, az összetétele megegyezik az Aleranéval, de kétszer olcsóbb.
A Generolon 5% (van még 2%) körülbelül 550 rubelbe, az Alerana körülbelül ezerbe kerül.
Hogyan befolyásolta a haj növekedését? Nem, a haj a szokásos módon nő (havi 1 cm). Nincs aljszőrzet. Végső vélemény: 1) olcsó (550 rubel), a hajhullás elleni hatékony gyógyszer, amely valóban működik. 2) A korpásodás / viszketés nem okozott 3) Nagyon zsíros fejbőr 4) A haj növekedése nem gyorsul fel

Minden hód!
Ma egy nagyon könnyes és rendkívül drámai történetet mesélek el, hogy megmentem a hajam az őrült hajhullástól.
2016 legnagyobb részében hajhullással küzdöttem. Korábban a hajam kiesett, de "szezonális hullás" volt, ami gyorsan véget ért, és a hajam általános sűrűségében nem volt különösebben észrevehető.
De ez a molt elhúzódott. A nővér morogni kezdett - "Már unom, hogy a porszívót megtisztítom a hajadtól!" Nem tulajdonított semmilyen jelentőséget - az 1 hosszú az öt rövidéért megy.
Aztán a fürdőszoba lefolyója eltömődni kezdett. Van egy plusz is - most félelmetesen jártas vagyok a csövek tisztításának és az eltömődések eltávolításának eszközében.
Jómagam kezdtem észrevenni: a hajhullás előrehalad és nem csillapodik. Fésüléskor az egész fésű a hajban volt. A hajban rugalmas szalagok vannak. Átfésültem a hajamat a mosogatón, és az folyamatosan hullott, esett és hullott. Fésülés után hatalmas hajgömböt gyűjtöttem össze.
Vettem egy melegítő maszkot a hajhullás ellen - nulla hatás.
Készített maszkok természetes olajokkal a gyökereken - nulla hatás.
Ayherb-vel (5000 biotin a készítményben) ivott vitaminokat a hajhoz, a bőrhöz és a körmökhöz - nulla hatás.
A pánik egyre nőtt, a haj több mint 6 hónapja borzasztóan hullik.
A hajhullás tanulmányozásába mélyedve. Arra a következtetésre jutottam, hogy elég otthoni módszerekre támaszkodni, itt az ideje gyógyszereket keresni, nevezetesen a Minoxidil - állítólag az egyetlen gyógyszer az AGA kezelésére.
Mi az a Minoxidil?
Ez egy értágító, vérnyomáscsökkentő szer. Helyileg alkalmazva lassítja vagy leállítja a hajhullást és serkenti az új haj növekedését. Manapság széles körben használják az androgén alopecia kezelésének második javallatára. A Generolon 5% spray-t választottam (csak 5% minoxidil). Magam döntöttem úgy, hogy ez az utolsó remény, ha nem segít, akkor a trichológushoz megyek.
60 ml-es palackok, kényelmes fúvóka. A száraz fejbőrön napi 8 alkalommal 8 puffadást kell elvégeznie. A fúvóka kivehető, hosszú orr - így kényelmes a fejbőrhöz jutni.
Belsejében színtelen folyadék van, nincs szaga, nem csíp a fejbőr. Nem volt viszketésem, korpásodásom.
A spray 1,5 hónapig volt elegendő. 1 hónap végére tartós hatást váltottam ki
Eleinte semmi sem történt. Naponta 2 alkalommal használtam, és a haj egyszerre esett és esett. Megértésem szerint a csodaszernek 2-3-szor kellett volna működnie)) Végül is egyesek azt írják, hogy a hajhullás elleni sampon először segített. Sampon. És itt nincs olcsó drogéria.
De volt türelme, és úgy döntött, hogy az egész palackot újrafelhasználja. A használat hónapjának végére drasztikusan csökkent a hullás. És akkor ez teljesen elmúlt.
Most nem hullik a haj. Fésülök, enyém, szövök egy fonatot - maximum 2-3 hajszálat!)) Az egyetlen figyelmeztetés az, hogy a termék nagyon zsírozza a fejbőrt. Olajos már, minden második nap az enyém, de itt minden nap egyenesen mos. Egyébként a fej zsíros. És ha reggel feldolgozza a haját, este és éjszaka alszik, akkor másnap reggel burgonyát süthet a fején.
Nagyon ajánlom, az összetétele megegyezik az Aleranéval, de kétszer olcsóbb.
A Generolon 5% (van még 2%) körülbelül 550 rubelbe, az Alerana körülbelül ezerbe kerül.
Hogyan befolyásolta a haj növekedését? Nem, a haj a szokásos módon nő (havi 1 cm). Nincs aljszőrzet. Végső vélemény: 1) olcsó (550 rubel), a hajhullás elleni hatékony gyógyszer, amely valóban működik. 2) A korpásodás / viszketés nem okozott 3) Nagyon zsíros fejbőr 4) A haj növekedése nem gyorsul fel

Történt, hogy egy nap utolért az ellenőrizetlen hajhullás. Telt-múlt az idő, egyik hónap követte a másikat, és a hajhullás bősége nem csökkent. A rögtönzött eszközök nem adtak eredményt, jaj, és ó, a lófarokom szó szerint elvékonyodott a szemünk előtt. És bár soha nem vártam semmi érdemlegeset a trichológusoktól, ebben a helyzetben kész voltam hinni a módszereikben. A fő hormonok vizsgálata után, amelyek rendben voltak, a trichológus hozzám rendelte a Generolont.
A Generolone első csomagolását szigorúan az utasításoknak megfelelően használták, de az idő telt el, és az örökké piszkos gyökerek kivételével nem történt változás..
Különleges lelkesedéssel a második üveget a haj gyökereibe dörzsöltem, miközben át kellett váltanom a napi samponozásra, mert a zsíros és piszkos gyökerekkel járás nem mosolygott rám.
De. a Generolon használatának harmadik hónapjának végére elolvastam, csak elvesztettem a kezem. Nem történt előrelépés a problémám elleni küzdelemben: a haj továbbra is fokozott intenzitással hullott, bár változó sikerrel, de nem jelent meg új aljszőrzet.
A Generolon utasításaiban pedig nagyon optimista információkra bukkantam, miszerint ennek a gyógyszernek a megszüntetése után a hajszálakkal kapcsolatos helyzet 3-4 hónap múlva nagy valószínűséggel visszatér a kiindulási ponthoz..
Ennek eredményeként ezzel a gyógymóddal csak időt vesztettem, más gyógyszerekkel kellett küzdenem a hajhullás ellen.
Csak azoknak tudom ajánlani a Generolon kipróbálását, akiknek nincs vesztenivalójuk, és akiknek nincs reményük más gyógyszerekre. Ha kedves az ideje, és minél előbb látnia kell az eredményt, akkor nem szabad pénzt költeni a Generolonra. Szerencsére ez a piaci szegmens jelenleg csak a különféle hajápolási termékekből fakad, amelyek között vannak olcsóbbak és valóban hatékonyak is..

Történt, hogy egy nap utolért az ellenőrizetlen hajhullás. Telt-múlt az idő, egyik hónap követte a másikat, és a hajhullás bősége nem csökkent. A rögtönzött eszközök nem adtak eredményt, jaj, és ó, a lófarokom szó szerint elvékonyodott a szemünk előtt. És bár soha nem vártam semmi érdemlegeset a trichológusoktól, ebben a helyzetben kész voltam hinni a módszereikben. A fő hormonok vizsgálata után, amelyek rendben voltak, a trichológus hozzám rendelte a Generolont.
A Generolone első csomagolását szigorúan az utasításoknak megfelelően használták, de az idő telt el, és az örökké piszkos gyökerek kivételével nem történt változás..
Különleges lelkesedéssel a második üveget a haj gyökereibe dörzsöltem, miközben át kellett váltanom a napi samponozásra, mert a zsíros és piszkos gyökerekkel járás nem mosolygott rám.
De a Generolone harmadik hónapjának végére egyszerűen elvesztettem a szívemet. Nem történt előrelépés a problémám elleni küzdelemben: a haj továbbra is fokozott intenzitással hullott, bár változó sikerrel, de nem jelent meg új aljszőrzet.
A Generolon utasításaiban pedig nagyon optimista információkra bukkantam, miszerint ennek a gyógyszernek a megszüntetése után a hajszálakkal kapcsolatos helyzet 3-4 hónap múlva nagy valószínűséggel visszatér a kiindulási ponthoz..
Ennek eredményeként ezzel a gyógymóddal csak időt vesztettem, más gyógyszerekkel kellett küzdenem a hajhullás ellen.
Csak azoknak tudom ajánlani a Generolon kipróbálását, akiknek nincs vesztenivalójuk, és akiknek nincs reményük más gyógyszerekre. Ha kedves az ideje, és minél előbb látnia kell az eredményt, akkor nem szabad pénzt költeni a Generolonra. Szerencsére ez a piaci szegmens jelenleg csak a különféle hajápolási termékekből fakad, amelyek között vannak olcsóbbak és valóban hatékonyak is..

Helló mindenki kopaszodik!
Két hosszú évig kerestem csodaszert a szülés utáni hajhullás ellen. Több mint száz cikket olvastak el, mintegy háromszáz recenziót tekintettek meg.
Eleinte egyik sampont cseréltem a másik után (később felhagytam a samponokkal); hennával kezeltem a hajam; cserélje ki a fésűt; rozsliszttel mostam meg a hajam (hűvös, de sok időbe telik); Aztán felhagytam a festékkel, abban a reményben, hogy ez segít (de sajnos). ; Dörzsölt Esvitsin; Nikotinsav (korpásodást okozott); Gyöngyös olajokat használtak (nulla eredmény); Volt mustár- és bors tinktúra (igen, van szőrnövekedés, de azonnal kiesik); A hosszúság védelme érdekében a laminálás is megtörtént (a hatás gyönyörű, de nem sokáig; Aztán volt egy kúra vitamin (és ismét kudarc).
A fentiek némelyike ​​segített, jó előnyt jelentett a mustár, de nem. olvasni egy hosszút.
Az újonnan érkezett szőrszőrzetnek nem volt ideje 3 cm-re felnőni, és ismét elrepült a fejéről.
Dörzsöltem az Esvitsint nikotinnal, a veszteség kissé lelassult róla, írtam → ITT. Csak a vitamin után a haj még jobban leesett. Mosás után megszámoltam 500 szőrszálat (bármennyire is nevetségesnek hangzik, IGEN, megszámolom a kihullott hajat). A törmelék a Perfektil után is bejutott
Úgy döntöttek, hogy kipróbálják a minoxidilt: a Minoxidil értágító, vérnyomáscsökkentő szer. Helyileg alkalmazva lassítja vagy leállítja a hajhullást és serkenti az új haj növekedését. Manapság széles körben használják az androgén alopecia kezelésének második javallatára. A minoxidilt hosszú ideig folyamatosan használják a meglévő szőrtüszők fenntartására és az új tüszők növekedésének serkentésére..
A gyógyszertárban kiderült, hogy a legolcsóbb minoxidil spray: Generolon 2%.
Térfogat 60 ml. (2 hónapig volt elég) Ár 433 rubel (2016 szeptemberében) Az oldat színe sárgás.
Az alkohol szaga.
Készítette: a Horvát Köztársaság. ÖSSZETÉTEL: Minoxidil, etanol, propilén-glikol, tisztított víz
Az első két hétben a veszteség fokozatosan, 500-ra csökkent. 450.400.300.200 szőr
Három hét múlva azonban még nagyobb erővel repültek, a kád lefolyója eltömődött. Miután megszámoltam, elborzadtam 700-tól. 700 darab, és ez csak mosás és fésülés után történik (((elszörnyedtem és pánikba estem. Ismét elkezdtem tanulmányozni a szövegeket, válaszokat kerestem a kérdésekre. Később az egyik fórumon elmagyarázták nekem, hogy a permet spray MINDEN alvó hajat elhagyja a fejemben, hogy felszabaduljon) egy erősebb és egészségesebb új generáció helye !
Megnyugodtam, de úgy döntöttem, hogy fodrászok, mivel semmi nem maradt a fejemen (fodrász után
2 hónapos Generolon használat után a veszteség ismét lelassult, 2 hónap után idézetbe rejtem a fényképet.
A mosás után kihulló haj mennyisége fokozatosan csökken
Most 2,5 hónapja használom ezt a gyógyszert, mondhatom, hogy most nem félek fésülni, nem félek hajat mosni, tényleg látom a haj növekedését.
Az egyetlen szomorú dolog, hogy nem tagadhatja meg a minoxidilt! Az újonnan kinőtt haj e gyógyszer nélkül nem fog tartani.
Most 5% -os megoldást használok, az ár 591 rubel
Figyelem az összehasonlító kollázsokra, a fénykép közötti különbség 2,5 hónap. A "hátsó" fej "előtt" ragyogott, "utána" észrevehető növekedés volt tapasztalható, és kevésbé észrevehető volt a visszahúzódó hajszál a templomban és a fül mögött. minden szőr a növekedési vonal mentén, ez egy új kiegészítő.
És persze, akit érdekel, most naponta körülbelül 50 hajszál hull ki. Ez egy szuper duper rekordszám. Nem tudom mindenkinek ajánlani ezt a spray-t. mindenki választása
Ne feledje, hogy ez egy drog, és függőséget okoz. Szüksége van egy orvos konzultációjára.
De én választottam, nyugdíjig dörzsölöm)))), majd veszek egy parókát))) Kedves olvasók, ne veszítsék el a reményt. keressen, és megtalálja, mi segít. Ellenőrzött.
MINDEN gyönyörű és vastag haj. ÉS OLVASSA EL: → hogy lefogytam, → könnyű-e jó cselekedeteket tenni? → hogyan hagytam abba a dohányzást, → születésem története

Helló mindenki kopaszodik!
Két hosszú évig kerestem csodaszert a szülés utáni hajhullás ellen. Több mint száz cikket olvastak el, mintegy háromszáz recenziót tekintettek meg.
Eleinte egyik sampont cseréltem a másik után (később felhagytam a samponokkal); hennával kezeltem a hajam; cserélje ki a fésűt; rozsliszttel mostam meg a hajam (hűvös, de sok időbe telik); Aztán felhagytam a festékkel, abban a reményben, hogy ez segít (de sajnos). ; Dörzsölt Esvitsin; Nikotinsav (korpásodást okozott); Gyöngyös olajokat használtak (nulla eredmény); Volt mustár- és bors tinktúra (igen, van szőrnövekedés, de azonnal kiesik); A hosszúság védelme érdekében a laminálás is megtörtént (a hatás gyönyörű, de nem sokáig; Aztán volt egy kúra vitamin (és ismét kudarc).
A fentiek némelyike ​​segített, jó előnyt jelentett a mustár, de nem sokáig.
Az újonnan érkezett szőrszőrzetnek nem volt ideje 3 cm-re felnőni, és ismét elrepült a fejéről.
Dörzsöltem az Esvitsint nikotinnal, a veszteség kissé lelassult róla, írtam → ITT. Csak a vitamin után a haj még jobban leesett. Mosás után megszámoltam 500 szőrszálat (bármennyire is nevetségesnek hangzik, IGEN, megszámolom a kihullott hajat). A törmelék a Perfektil után is bejutott
Úgy döntöttek, hogy kipróbálják a minoxidilt: a Minoxidil értágító, vérnyomáscsökkentő szer. Helyileg alkalmazva lassítja vagy leállítja a hajhullást és serkenti az új haj növekedését. Manapság széles körben használják az androgén alopecia kezelésének második javallatára. A minoxidilt hosszú ideig folyamatosan használják a meglévő szőrtüszők fenntartására és az új tüszők növekedésének serkentésére..
A gyógyszertárban kiderült, hogy a legolcsóbb minoxidil spray: Generolon 2%.
Térfogat 60 ml. (2 hónapig volt elég) Ár 433 rubel (2016 szeptemberében) Az oldat színe sárgás.
Az alkohol szaga.
Készítette: a Horvát Köztársaság. ÖSSZETÉTEL: Minoxidil, etanol, propilén-glikol, tisztított víz
Az első két hétben a veszteség fokozatosan, 500-ra csökkent. 450.400.300.200 szőr
Három hét múlva azonban még nagyobb erővel repültek, a kád lefolyója eltömődött. Miután megszámoltam, elborzadtam 700-tól. 700 darab, és ez csak mosás és fésülés után történik (((elszörnyedtem és pánikba estem. Ismét elkezdtem tanulmányozni a szövegeket, válaszokat kerestem a kérdésekre. Később az egyik fórumon elmagyarázták nekem, hogy a permet spray MINDEN alvó hajat elhagyja a fejemben, hogy felszabaduljon) egy erősebb és egészségesebb új generáció helye !
Megnyugodtam, de úgy döntöttem, hogy fodrászok, mivel semmi nem maradt a fejemen (fodrász után
2 hónapos Generolon használat után a veszteség ismét lelassult, 2 hónap után idézetbe rejtem a fényképet.
A mosás után kihulló haj mennyisége fokozatosan csökken
Most 2,5 hónapja használom ezt a gyógyszert, mondhatom, hogy most nem félek fésülni, nem félek hajat mosni, tényleg látom a haj növekedését.
Az egyetlen szomorú dolog, hogy nem tagadhatja meg a minoxidilt! Az újonnan kinőtt haj e gyógyszer nélkül nem fog tartani.
Most 5% -os megoldást használok, az ár 591 rubel
Figyelem az összehasonlító kollázsokra, a fénykép közötti különbség 2,5 hónap. A "hátsó" fej "előtt" ragyogott, "utána" észrevehető növekedés volt tapasztalható, és kevésbé észrevehető volt a visszahúzódó hajszál a templomban és a fül mögött. minden szőr a növekedési vonal mentén, ez egy új kiegészítő.
És persze, akit érdekel, most naponta körülbelül 50 hajszál hull ki. Ez egy szuper duper rekordszám. Nem tudom mindenkinek ajánlani ezt a spray-t. mindenki választása
Ne feledje, hogy ez egy drog, és függőséget okoz. Szüksége van egy orvos konzultációjára.
De én választottam, nyugdíjig dörzsölöm)))), majd veszek egy parókát))) Kedves olvasók, ne veszítsék el a reményt. keressen, és megtalálja, mi segít. Ellenőrzött.
MINDEN gyönyörű és vastag haj. ÉS OLVASSA EL: → hogy lefogytam, → könnyű-e jó cselekedeteket tenni? → hogyan hagytam abba a dohányzást, → születésem története

Orvos írta fel a kopaszság és az alopecia kezelésére, vitaminkészítményekkel kombinálva. Az eredmény egy héten belül észrevehető volt, bár a használati útmutatót fekete-fehéren írták, legalább 4 hónap, vagy még több idő elteltével észrevehető eredményről. A spray teljesen indokolta az árát, hogy mi fog történni a használat abbahagyása után, nem tudom, de ha vakon elhiszed az utasításokat, lehetséges a placebo hatás, de vannak kivételek. Szeretnék hinni a legjobb, két hónappal később megmászott kis vellus szőrszálakban, az aktív veszteség egy hét után csökkent. 5 hetes alkalmazás után a veszteség elérte a napi ütemet. (barnáknál száz hajszálon belül naponta). Az egyetlen negatívum, hogy nagyon hosszú ideig, legalább 4 hónapig, és legfeljebb egy évig kell használni a spray-t. Olvass tovább. Személyes tapasztalatok alapján határozottan tanácsolom! Alkalmas mind nőknek, mind férfiaknak, a kopaszság és az alopecia kezelésére, de a fejbőrből származó szezonális vagy egyéb aktív hajhullás megelőzésére sem fog fájni. Minden egészség.

Orvos írta fel a kopaszság és az alopecia kezelésére, vitaminkészítményekkel kombinálva. Az eredmény egy héten belül észrevehető volt, bár a használati útmutatót fekete-fehéren írták, legalább 4 hónap, vagy még több idő elteltével észrevehető eredményről. A spray teljesen indokolta az árát, hogy mi fog történni a használat abbahagyása után, nem tudom, de ha vakon elhiszed az utasításokat, lehetséges a placebo hatás, de vannak kivételek. Szeretnék hinni a legjobb, két hónappal később megmászott kis vellus szőrszálakban, az aktív veszteség egy hét után csökkent. 5 hetes alkalmazás után a veszteség elérte a napi ütemet. (barnáknál száz hajszálon belül naponta). Az egyetlen negatívum, hogy nagyon hosszú ideig, legalább 4 hónapig, és legfeljebb egy évig kell használni a spray-t. Személyes tapasztalatok alapján határozottan tanácsolom! Alkalmas mind nőknek, mind férfiaknak, a kopaszság és az alopecia kezelésére, de a fejbőrből származó szezonális vagy egyéb aktív hajhullás megelőzésére sem fog fájni. Minden egészség.

Helló! Nem könnyű vékony, folyamatosan hulló hajú lánynak lenni. Az állandó hajhullás miatt a haj nem tűnik ápoltnak, különböző irányba kilóg, mert különböző hosszúságú. Nem haj, hanem szánalmas pihe. Hogy kínoztak a hajammal, vagy inkább azzal, ami megmaradt belőle. Valahányszor jól kell kinéznem, sok időt töltök azzal, hogy valahogy emberi külsőt adjak a hajamnak. Könnyek, idegek. Azt hiszem, ha erről a termékről olvasol, akkor nem csak én vagyok ilyen boldogtalan, és mindent a saját tapasztalataid alapján tudsz. Ez nagyon.
Az OOOoooo rontja az életminőséget. A hormonjaim normálisak, a pajzsmirigy is az, az endokrinológus szerint ez a test sajátossága, a testem még kis mennyiségben sem érzékeli a férfi hormonokat. Valami olyan, mint az androgén alopecia. 10 éve küzdök a veszteséggel. Még mindig különböző módon eszem. dörzsölte mindenféle nagymama, népi, szakmai és egyéb receptek szerint. Olajok, tojás, kefir, majonéz, hagyma, fokhagyma, konyak, pirospaprika, csalán stb. - mindez egy halott borogatás. A vitaminok szintén nem adnak kézzelfogható eredményeket. Úgy tűnik, hogy csak egy és a legszörnyűbb lehetőség maradt - a minoxidil.
Kockáztattam. Csak egy hónapja használom, a hajam rohamos sebességgel hagyott ebben a hónapban. egyenes ón, de a felirat erről szól, és csak ki kell bírni és várni kell. várjon 3-4 hónapot. hát várok. Eddig azt vettem észre, hogy a frufru területén apró szőrszálak kezdtek megjelenni. Nos, sok sikert kívánok azoknak, akik hozzám hasonlóan döntöttek! Oroszlánszőr mindannyiunknak.

Helló! Nem könnyű vékony, folyamatosan hulló hajú lánynak lenni. Az állandó hajhullás miatt a haj nem tűnik ápoltnak, különböző irányba kilóg, mert különböző hosszúságú. Nem haj, hanem szánalmas pihe. Hogy kínoztak a hajammal, vagy inkább azzal, ami megmaradt belőle. Valahányszor jól kell kinéznem, sok időt töltök azzal, hogy valahogy emberi külsőt adjak a hajamnak. Könnyek, idegek. Azt hiszem, ha erről a termékről olvasol, akkor nem csak én vagyok ilyen boldogtalan, és mindent a saját tapasztalataid alapján tudsz. Ez nagyon.
Az OOOoooo rontja az életminőséget. A hormonjaim normálisak, a pajzsmirigy is az, az endokrinológus szerint ez a test sajátossága, a testem még kis mennyiségben sem érzékeli a férfi hormonokat. Valami olyan, mint az androgén alopecia. 10 éve sok szempontból küzdök a hajhullással. dörzsölte mindenféle nagymama, népi, szakmai és egyéb receptek szerint. Olajok, tojás, kefir, majonéz, hagyma, fokhagyma, konyak, pirospaprika, csalán stb. - mindez egy halott borogatás. A vitaminok szintén nem adnak kézzelfogható eredményeket. Úgy tűnik, hogy csak egy és a legszörnyűbb lehetőség maradt - a minoxidil.
Kockáztattam. Csak egy hónapja használom, a hajam rohamos sebességgel hagyott ebben a hónapban. egyenes ón, de a felirat erről szól, és csak ki kell bírni és várni kell. várjon 3-4 hónapot. hát várok. Eddig azt vettem észre, hogy a frufru területén apró szőrszálak kezdtek megjelenni. Nos, sok sikert kívánok azoknak, akik hozzám hasonlóan döntöttek! Oroszlánszőr mindannyiunknak.

Jó napot mindenkinek!
Ez a durranás január (most október) óta nőtt. Szembesült a szülés utáni hajhullás problémájával. A haj rettenetesen kiesett, és nem tudtam, mit tegyek ez ellen (megnéztem az internetet, és találtam egy csodaszert a növekedéshez és a hajhullás elleni küzdelemhez - minoxidilt. A legolcsóbb termék a Generolon lett. Javasoljuk, hogy 2% -ot használjon, de úgy döntöttem, hogy 5% -ot használok, a legjobb érdekében eredmény.haj hátulról a fej, a halánték és a frufru (alkalmazás január-egy hónap) most október
Az alkalmazás elindult. A hajhullás nem csökkent, de újak növekedni kezdtek! Nagyon örültem ennek a hatásnak. A frufru növekedni kezdett, és még a haj is nőtt a tarkóján, bár ezt a területet nem öntöztem. Annak érdekében, hogy a veszteség megálljon, folyamatos használatra van szükség több hónapig. De sajnos. olvasd tovább yu, számomra ez lehetetlen (Ennek a gyógyszernek kellemetlen mellékhatásai vannak. Megkezdődött a fejbőr viszketése, korpásodás jelent meg, bár korábban nem volt ott, kellemetlen érzés volt, hogy a fejbőr piszkos és a bőr pórusai eltömődtek.
Ez az alkalmazás szeptembertől van.
Ezt a gyógyszert a magam módján használom. Naponta egyszer alkalmazom - 7 kattintás az elváló zónákra és kopasz foltokra. Ezért az üvegek sokáig elégek nekem, és a hatás megvan - új haj jelenik meg. Nem használhatom ezt az eszközt folyamatosan és teljes mennyiségben, mivel a hajam gyorsan koszosodik, korpásodás és viszketés jelenik meg, és ez nem túl kényelmes, minden nap meg kell mosnom a hajam, ami szintén nem túl jó.
A Generolon ára 639r (az árak mindenhol eltérőek), jelenleg ez a legolcsóbb és legolcsóbb minoxidil.
Egészséges haj mindenkinek.

Jó napot mindenkinek!
Ez a durranás január (most október) óta nőtt. Szembesült a szülés utáni hajhullás problémájával. A haj rettenetesen kiesett, és nem tudtam, mit tegyek ez ellen (megnéztem az internetet, és találtam egy csodaszert a növekedéshez és a hajhullás elleni küzdelemhez - minoxidilt. A legolcsóbb termék a Generolon lett. Javasoljuk, hogy 2% -ot használjon, de úgy döntöttem, hogy 5% -ot használok, a legjobb érdekében eredmény.haj hátulról a fej, a halánték és a frufru (alkalmazás január-egy hónap) most október
Az alkalmazás elindult. A hajhullás nem csökkent, de újak növekedni kezdtek! Nagyon örültem ennek a hatásnak. A frufru növekedni kezdett, és még a haj is nőtt a tarkóján, bár ezt a területet nem öntöztem. Annak érdekében, hogy a veszteség megálljon, folyamatos használatra van szükség több hónapig. De sajnos számomra ez nem lehetséges (Ennek a gyógyszernek kellemetlen mellékhatásai vannak. Megkezdődött a fejbőr viszketése, korpásodás jelent meg, bár korábban nem volt ott, kellemetlen érzés volt, hogy a fejbőr piszkos, és a bőr pórusai eltömődtek..
Ez az alkalmazás szeptembertől van.
Ezt a gyógyszert a magam módján használom. Naponta egyszer alkalmazom - 7 kattintás az elváló zónákra és kopasz foltokra. Ezért az üvegek sokáig elégek nekem, és a hatás megvan - új haj jelenik meg. Nem használhatom ezt az eszközt folyamatosan és teljes mennyiségben, mivel a hajam gyorsan koszosodik, korpásodás és viszketés jelenik meg, és ez nem túl kényelmes, minden nap meg kell mosnom a hajam, ami szintén nem túl jó.
A Generolon ára 639r (az árak mindenhol eltérőek), jelenleg ez a legolcsóbb és legolcsóbb minoxidil.
Egészséges haj mindenkinek.

Jó napot, kedves olvasók! Ma örömmel írok véleményt egy spray-ről, amely segít a hajhullás elleni küzdelemben. A történetem 15-17 évvel ezelőtt kezdődött, most 45 éves vagyok. Mindig gyönyörű hajam volt, sűrű, nagyon vastag. Fiatal koromban a szivárvány minden színében festettem, sokáig szőke voltam, és a 80-as évek végén a tartományok színei sok kívánnivalót hagytak, elvékonyodott a hajam, de mindig sok volt belőle. És így, a nagyon erős stressz hátterében, ahogy gondolom, szörnyű hajhullásom kezdődött..
Természetesen riasztottam, vitaminkomplexumokat ittam, bors tinktúrát dörzsöltem a fejbőrömbe, maszkokat készítettem - sok időt szenteltem a hajápolásnak. A prolapsus csökkent. De az lett a kiindulópont, hogy a haj folyamatosan hulljon, csak nem annyira rémisztő. további köteteket olvasni. Világos színnel a ritka haj nem annyira feltűnő, de addigra már nem képzeltem magam szőkének, és hatalmas mennyiségű ősz haj lehetetlenné tette, hogy ne festenek. A basma + henna hajfestésre váltottam. És később, mint most, sötétbarna "színű" lettem, szinte fekete. ). Soha nem fogok elválni ettől a színtől, benne vagyok én, és ez nagyon fontos! Professzionális hajfestékeket használok.
Megértettem, hogy ez nem egy közönséges "hajhullás", hanem komoly probléma!!
Újszerű orvosok-trichológusok jelentek meg, akiknek én is sok pénzt hagytam, de az eredmény kevés volt.. (((.
Már szégyelltem a fejem, nekem úgy tűnt, hogy mindenki csak a vékony hajamra és a fejem tetején lévő kopasz foltokra néz, a hangulatom folyamatosan a depresszió határán áll. nekem úgy tűnt, hogy megőrülök! Tehát anyám felvett egy konzultációra egy bőrgyógyász professzorhoz. A szakorvosi vizsgálat és az összes irreális betegség vizsgálata, hála Istennek, nem adott pozitív eredményt. A professzor megjegyezte, hogy androgén alopeciám van (ekkor a fej koronája intenzíven vékonyodik, gyakrabban örökletes probléma). De a stressz során diffúz hajhullás következett be (a fej teljes felületén). Felírtak egy Regaine 2% -os spray-t, egy évig használtam, ez idő alatt a haj visszanőtt, a fej állapota javult, de az ár borzalmas. 2% -ot találtam a Kosilon-nál, 3-szor olcsóbb, de drága is. És így valamikor eltűnt az utolsó gyógyszer a gyógyszertári hálózatból (most eladó). Mindezek a gyógyszerek a Minoxidil hatóanyagot tartalmazzák.
És tanácsot kaptam egy analógról - Generolon.))) Az 5% -os spray ára körülbelül 650 rubel.
GAZDASÁGI FOGYASZTÁS: Bőrgyógyász barátom tanácsára megveszem a Generolon 5% -ot, és 60 ml-hez (ez az üveg kapacitása) 90 ml alkoholt adok hozzá (szintén a gyógyszertárból) - 150 ml 2% -os oldatot ad ki, EZ JELENTŐSEN OLCSÓBB, mint két csomagot vásárolni 2% Generolone. Általában 2% -os minoxidil-oldatot használnak nők, 5% -ot férfiak vagy súlyos problémákkal küzdő nők. De mindig alacsonyabb dózissal kell kezdenie, még akkor is, ha úgy gondolja, hogy problémája nagyon súlyos.!
A fő hátrány a FOLYAMATOS ALKALMAZÁS, de ennek meg is van a DE-je. ) ALKALMAZÁSI RENDEM: Egész évben a Generolont használom, reggel és este naponta 2-szer 1 ml-t viszek a bőrre, nem a mellékelt permetezőt használom, hanem egyfajta, a Kosilonból megmaradt pipettát (használhatsz pipettát gyermekek lázcsillapító szeréből, ezek hasonlóak) az alkalmazást csak a bőrön kapják pontszerűen, minimálisan érintkezve a hajjal, a gyógyszerből még mindig kissé zsírosnak tűnnek. (Ezután 3 hónapig naponta egyszer használom a gyógyszert, reggel 1 ml-t. A fejbőrre is kenem és masszírozom.
Ezt követően minden második nap átállok a gyógyszer alkalmazására. ÁLLANDÓAN! (Most örökre ebben a szakaszban vagyok).
Nem szabad elfelejteni, hogy a kezelést nem lehet lemondani, különben az eredeti "szomorú kép" visszatér. Lemondtam, mert elegem volt az állandó használatból, úgy tűnt, hogy a hajam már örökké az enyém)), visszatértem eredeti formájához.. és, újrakezdtem. De most ezt a rendszert használom, az orvos ajánlotta nekem, és két éve nincsenek problémák és nincs új "hajhullás". Gyógyszerkészítmény, és csak valódi problémákra szabad használni. Jaj, számomra ez az egyetlen bevált megoldás, most már elég hosszú a hajam, és a fejem tetején nincsenek kopasz foltok..
A hajhullás elsősorban pszichológiai probléma, de soha nem kell kétségbe esni, türelmesnek, időnek kell lennie - és el kell kezdenie! Sajnálom, ha az értékelésem túl hosszú, de nagyon szerettem volna megosztani veletek tapasztalataimat, tudom, hogy megbirkózunk ezzel a problémával!) Minden gyönyörű haj és jó hangulat! Köszönöm, hogy betértél.

Jó napot, kedves olvasók! Ma örömmel írok véleményt egy spray-ről, amely segít a hajhullás elleni küzdelemben. A történetem 15-17 évvel ezelőtt kezdődött, most 45 éves vagyok. Mindig gyönyörű hajam volt, sűrű, nagyon vastag. Fiatal koromban a szivárvány minden színében festettem, sokáig szőke voltam, és a 80-as évek végén a tartományok színei sok kívánnivalót hagytak, elvékonyodott a hajam, de mindig sok volt belőle. És így, a nagyon erős stressz hátterében, ahogy gondolom, szörnyű hajhullásom kezdődött..
Természetesen riasztottam, vitaminkomplexumokat ittam, bors tinktúrát dörzsöltem a fejbőrömbe, maszkokat készítettem - sok időt szenteltem a hajápolásnak. A prolapsus csökkent. De az lett a kiindulópont, hogy a haj folyamatosan hullott, csak nem olyan borzalmas mennyiségben. Világos színnel a ritka haj nem annyira feltűnő, de addigra már nem képzeltem magam szőkének, és hatalmas mennyiségű ősz haj lehetetlenné tette, hogy ne festenek. A basma + henna hajfestésre váltottam. És később, mint most, sötétbarna "színű" lettem, szinte fekete. ). Soha nem fogok elválni ettől a színtől, benne vagyok én, és ez nagyon fontos! Professzionális hajfestékeket használok.
Megértettem, hogy ez nem egy közönséges "hajhullás", hanem komoly probléma!!
Újszerű orvosok-trichológusok jelentek meg, akiknek én is sok pénzt hagytam, de az eredmény kevés volt.. (((.
Már szégyelltem a fejem, nekem úgy tűnt, hogy mindenki csak a vékony hajamra és a fejem tetején lévő kopasz foltokra néz, a hangulatom folyamatosan a depresszió határán áll. nekem úgy tűnt, hogy megőrülök! Tehát anyám felvett egy konzultációra egy bőrgyógyász professzorhoz. A szakorvosi vizsgálat és az összes irreális betegség vizsgálata, hála Istennek, nem adott pozitív eredményt. A professzor megjegyezte, hogy androgén alopeciám van (ekkor a fej koronája intenzíven vékonyodik, gyakrabban örökletes probléma). De a stressz során diffúz hajhullás következett be (a fej teljes felületén). Felírtak egy Regaine 2% -os spray-t, egy évig használtam, ez idő alatt a haj visszanőtt, a fej állapota javult, de az ár borzalmas. 2% -ot találtam a Kosilon-nál, 3-szor olcsóbb, de drága is. És így valamikor eltűnt az utolsó gyógyszer a gyógyszertári hálózatból (most eladó). Mindezek a gyógyszerek a Minoxidil hatóanyagot tartalmazzák.
És tanácsot kaptam egy analógról - Generolon.))) Az 5% -os spray ára körülbelül 650 rubel.
GAZDASÁGI FOGYASZTÁS: Bőrgyógyász barátom tanácsára megveszem a Generolon 5% -ot, és 60 ml-hez (ez az üveg kapacitása) 90 ml alkoholt adok hozzá (szintén a gyógyszertárból) - 150 ml 2% -os oldatot ad ki, EZ JELENTŐSEN OLCSÓBB, mint két csomagot vásárolni 2% Generolone. Általában 2% -os minoxidil-oldatot használnak nők, 5% -ot férfiak vagy súlyos problémákkal küzdő nők. De mindig alacsonyabb dózissal kell kezdenie, még akkor is, ha úgy gondolja, hogy problémája nagyon súlyos.!
A fő hátrány a FOLYAMATOS ALKALMAZÁS, de ennek meg is van a DE-je. ) ALKALMAZÁSI RENDEM: Egész évben a Generolont használom, reggel és este naponta 2-szer 1 ml-t viszek a bőrre, nem a mellékelt permetezőt használom, hanem egyfajta, a Kosilonból megmaradt pipettát (használhatsz pipettát gyermekek lázcsillapító szeréből, ezek hasonlóak) az alkalmazást csak a bőrön kapják pontszerűen, minimálisan érintkezve a hajjal, a gyógyszerből még mindig kissé zsírosnak tűnnek. (Ezután 3 hónapig naponta egyszer használom a gyógyszert, reggel 1 ml-t. A fejbőrre is kenem és masszírozom.
Ezt követően minden második nap átállok a gyógyszer alkalmazására. ÁLLANDÓAN! (Most örökre ebben a szakaszban vagyok).
Nem szabad elfelejteni, hogy a kezelést nem lehet lemondani, különben az eredeti "szomorú kép" visszatér. Lemondtam, mert elegem volt az állandó használatból, úgy tűnt, hogy a hajam már örökké az enyém)), visszatértem eredeti formájához.. és, újrakezdtem. De most ezt a rendszert használom, az orvos ajánlotta nekem, és két éve nincsenek problémák és nincs új "hajhullás". Gyógyszerkészítmény, és csak valódi problémákra szabad használni. Jaj, számomra ez az egyetlen bevált megoldás, most már elég hosszú a hajam, és a fejem tetején nincsenek kopasz foltok..
A hajhullás elsősorban pszichológiai probléma, de soha nem kell kétségbe esni, türelmesnek, időnek kell lennie - és el kell kezdenie! Sajnálom, ha az értékelésem túl hosszú, de nagyon szerettem volna megosztani veletek tapasztalataimat, tudom, hogy megbirkózunk ezzel a problémával!) Minden gyönyörű haj és jó hangulat! Köszönöm, hogy betértél.

Jó napot mindenkinek! Sajnos a hajhullás témája a legszebb hölgyek számára ismerős. Mint ilyen, soha nem volt problémám a hajhullással, de hála az intézetemnek, amely oklevelet adott nekem, és elvett tőlem pár száz hajat. A munkamenetek, az izgalom és a stressz elvégezték a dolgukat.
Körülbelül 2 évvel ezelőtt az Alerana 2% segítségével már megpróbáltam helyrehozni az elveszett hajat. Akkor majdnem 3 üveget használtam. Ennek eredménye volt, de időhiány megszakította a "kísérleteimet". Ráadásul Alerana költségei nem voltak túl nyereségesek a hallgató számára.
Alaposan megvizsgálva a tavaszi elvékonyodó frufruimat, határozott szót adtam magamnak, hogy folytatom a minoxidil menetét, és gondosan követem a használati utasításokat. Hirtelen megtaláltam az Alerane analógját kellemesebb áron!
Ap-n találtam. további információ ru (közvetlen link). Az Aleranához hasonlóan ez a spray is kétféle ízben kapható: 2% és 5% minoxidil, de nézze meg, mi az árkülönbség! 1. Generolon 2% - 490 rubel (Alerana 2% - 652 rubel) 2. Generolon 5% - 633 rubel (Alerana 5% - 728 rubel) A palack térfogata ott-ott ugyanaz - 60 ml Menjünk át a jellemzőkön: A terméket kartondobozba csomagolják, oldalain alapvető információk találhatók: Az alábbiakban a sorozat, a kiadás dátuma és a lejárati idő... Tetszik, hogy ez a fontos információ nagyon gyorsan megtalálható, és könnyen olvasható, nem kis betűtípusok keverednek a háttérbe
Belül maga az üveg és a "pótalkatrészek" rovat "állítsa össze maga")) A terméket nagyon egyszerűen összeállítják, és egy másodperc alatt készen áll a használatra.
Az adagoló finom permetezéssel rendelkezik, és kényelmesen "kifeszített", amely lehetővé teszi, hogy pontosan ott, ahol szükséges, a felhasadáskor, a hajgyökerek alatt alkalmazza. Munkájára nincs panasz, de amikor a folyadék belsejében kezd kifogyni, szó szerint 6 mm marad az alján, a spray abbahagyja a permetezést. Úgy tűnik, hogy az adagoló hegye a palack mélységéig megy le, de a tény továbbra is fennáll. Nem okoz sok kellemetlenséget. Lecsavarom a permetet, és egyenesen a palackból extrahálom a terméket. És természetesen az utasítás: ÖSSZETÉTEL az utasításból: Azt is kimondja, hogy a termék lehet színtelen vagy sárgás árnyalatú és alkoholszagú. Általában abszolút színtelen folyadék jön rám: Az alkohol szaga jelen van, de nem erős. Megfelel Alerana illatának..
ALKALMAZÁS. A terméket szigorúan az utasításoknak megfelelően használtam - naponta kétszer alkalmaztam - reggel és este. Pontosan 7 kattintás. Ne feltételezze, hogy ha többet alkalmaz, akkor kifejezettebb eredményt kap. Sokáig tanulmányoztam a minoxidillal kapcsolatos témákat, és itt van egy szabály - 7 nyomás biztosítja a szükséges adagot - 1 ml. Se több se kevesebb. Az eszköz éppen ilyen adagolás esetén hasznos. Azok. ha tízszer permetez, akkor pazarolja a terméket, és nagy valószínűséggel csak kiszárítja a fejbőrt, mivel alkohol van a készítményben. Számomra a fő cél a frufru helyreállítása volt, ezért a terméket főleg ezen a területen alkalmaztam, nevezetesen a fej elülső részéből indultam, közvetlenül a fülcimpa felett a terméket az elválás mentén (félkörben), a második fülig érve. Minden egyes megnyomás után az ujjaimmal szétosztom, különben mindez a cucc a homlokomra fog folyni. Érzések a használat során
A legelején, a permet felvitele után, viszket a fejem. Hasonló volt az Alerana használatakor is, így már készen álltam egy ilyen reakcióra. A jogorvoslat későbbi alkalmazásával a viszketés csökken, majd eltűnik. Azt hiszem, még mindig szerencsés vagyok. Igen, a gyógyszernek olyan mellékhatásai vannak, amelyek nem a legkellemesebbek, ahogyan az utasításokban is szerepel. Ezért apróságnak tartom az első alkalmazások viszketését. NEM nőtt a szőr az arcomon és más területeken. Elnézést a részletekért, de a lábamon a szokásos ütemben nőtt a szőr. A spray nem befolyásolta a hajmosás gyakoriságát. (!) A legfontosabb az, hogy ne felejtsük el, hogy mossunk kezet, amint felhordjuk a terméket. Alaposan és szappannal lemosom őket. Korpás vagy nem korpás?
2 hét után felfedeztem a korpát. Soha nem volt nálam, de itt vagy, a legszebb és a legkiemelkedőbb helyen. Mit kell tenni? Dobás? De a probléma tanulmányozása után minden sokkal egyszerűbbnek bizonyult. Nem volt korpásodás. Fuh. Kiderült, hogy ez a legegyszerűbb film, amely a termék használatával jött létre, és a hajmosás ellenére is pontosan az alkalmazás helyén maradt és fokozatosan rétegződött. Pontosan hasonlított arra a nagyon kellemetlen jelenségre. A problémát nagyon egyszerűen megoldották. Só. Közös konyhasó. Legalább hetente egyszer használom a fejbőr súrolására. Néha étereket adok hozzá, és még nagyobb hasznot érek...
EREDMÉNYEK.
Tavasz óta használom a Generolt. Nagyon igyekeztem nem hagyni, de a törés mégis megtörtént. Ezen a ponton már volt egy "sündisznóm", és örömömre nem tűnt el sehol. Minden a helyén maradt, és biztonságosan folytattam a pályát.
Általában nekem így alakult: ✔ MÁRCIUS ✔ ÁPRILIS ✔ MÁJUS egyszer volt időm után június. Próbáltam nem hiányozni és naponta legalább egyszer elhaladni, de az ütemezés béna volt. ✔ JÚLIUS ✔ AUGUSZTUS ✔ SZEPTEMBER Összesen: hat hónap rendszeres használat (mínusz június).
Egész idő alatt pontosan 5% -ot vásároltam (!). Az első sündisznó a hónap végén kezdett megjelenni, de inkább vellus haj volt. 2 hónap végén kezdtem észrevenni a tisztességesebb "hajtásokat", a szőrszálak kissé sötétebbek voltak, az összeg kissé megnőtt. Augusztusban (hurrá! Hurrá!) Az eredmény már egészen jó volt, egy csomó sötét szőrt láttam a frufru mentén. A szétválás során megjelent a haj is, van még néhány belőlük, mivel a feladatom éppen a frufru, és az eszközöket közelebb osztom el hozzá. Most azt tervezem, hogy nagyobb "figyelmet szentelek" az elválásnak. A bal oldalon a csomó már tisztességesen megnőtt és máris hasonlít a durranásra)) Ma a kis durranásaim lassan vissza nőnek, és már eltakarják a homlokomat. Kis győzelem.
Sajnos a korábbi palackokat nem mentettem meg, csak 1 maradt életben, ezért a használat bizonyítékaként mellékelek képernyőképeket a megrendelésekről: Következtetés: A Generolon 5% segített. De ne feledje, hogy meg kell szüntetni a hajhullás okát, és csak ezután vegyen részt a haj "feltámadásában". Az intézet mögöttem van, és most megpróbálok nem ideges lenni, nyugtató teákat iszok, és helyreállítom az idegrendszert)) Vastag és gyönyörű hajat mindenkinek! Zenben is írok

Jó napot mindenkinek! Sajnos a hajhullás témája a legszebb hölgyek számára ismerős. Mint ilyen, soha nem volt problémám a hajhullással, de hála az intézetemnek, amely oklevelet adott nekem, és elvett tőlem pár száz hajat. A munkamenetek, az izgalom és a stressz elvégezték a dolgukat.
Körülbelül 2 évvel ezelőtt az Alerana 2% segítségével már megpróbáltam helyrehozni az elveszett hajat. Akkor majdnem 3 üveget használtam. Ennek eredménye volt, de időhiány megszakította a "kísérleteimet". Ráadásul Alerana költségei nem voltak túl nyereségesek a hallgató számára.
Alaposan megvizsgálva a tavaszi elvékonyodó frufruimat, határozott szót adtam magamnak, hogy folytatom a minoxidil menetét, és gondosan követem a használati utasításokat. Hirtelen megtaláltam az Alerane analógját kellemesebb áron!
A Pharmacy ru oldalon találtam (közvetlen link). Az Aleranához hasonlóan ez a spray is kétféle ízben kapható: 2% és 5% minoxidil, de nézze meg, mi az árkülönbség! 1. Generolon 2% - 490 rubel (Alerana 2% - 652 rubel) 2. Generolon 5% - 633 rubel (Alerana 5% - 728 rubel) A palack térfogata ott-ott ugyanaz - 60 ml Menjünk át a jellemzőkön: A terméket kartondobozba csomagolják, oldalain alapvető információk találhatók: Az alábbiakban a sorozat, a kiadás dátuma és a lejárati idő... Tetszik, hogy ez a fontos információ nagyon gyorsan megtalálható, és könnyen olvasható, nem kis betűtípusok keverednek a háttérbe
Belül maga az üveg és a "pótalkatrészek" rovat "állítsa össze maga")) A terméket nagyon egyszerűen összeállítják, és egy másodperc alatt készen áll a használatra.
Az adagoló finom permetezéssel rendelkezik, és kényelmesen "kifeszített", amely lehetővé teszi, hogy pontosan ott, ahol szükséges, a felhasadáskor, a hajgyökerek alatt alkalmazza. Munkájára nincs panasz, de amikor a folyadék belsejében kezd kifogyni, szó szerint 6 mm marad az alján, a spray abbahagyja a permetezést. Úgy tűnik, hogy az adagoló hegye a palack mélységéig megy le, de a tény továbbra is fennáll. Nem okoz sok kellemetlenséget. Lecsavarom a permetet, és egyenesen a palackból extrahálom a terméket. És természetesen az utasítás: ÖSSZETÉTEL az utasításból: Azt is kimondja, hogy a termék lehet színtelen vagy sárgás árnyalatú és alkoholszagú. Általában abszolút színtelen folyadék jön rám: Az alkohol szaga jelen van, de nem erős. Megfelel Alerana illatának..
ALKALMAZÁS. A terméket szigorúan az utasításoknak megfelelően használtam - naponta kétszer alkalmaztam - reggel és este. Pontosan 7 kattintás. Ne feltételezze, hogy ha többet alkalmaz, akkor kifejezettebb eredményt kap. Sokáig tanulmányoztam a minoxidillal kapcsolatos témákat, és itt van egy szabály - 7 nyomás biztosítja a szükséges adagot - 1 ml. Se több se kevesebb. Az eszköz éppen ilyen adagolás esetén hasznos. Azok. ha tízszer permetez, akkor pazarolja a terméket, és nagy valószínűséggel csak kiszárítja a fejbőrt, mivel alkohol van a készítményben. Számomra a fő cél a frufru helyreállítása volt, ezért a terméket főleg ezen a területen alkalmaztam, nevezetesen a fej elülső részéből indultam, közvetlenül a fülcimpa felett a terméket az elválás mentén (félkörben), a második fülig érve. Minden egyes megnyomás után az ujjaimmal szétosztom, különben mindez a cucc a homlokomra fog folyni. Érzések a használat során
A legelején, a permet felvitele után, viszket a fejem. Hasonló volt az Alerana használatakor is, így már készen álltam egy ilyen reakcióra. A jogorvoslat későbbi alkalmazásával a viszketés csökken, majd eltűnik. Azt hiszem, még mindig szerencsés vagyok. Igen, a gyógyszernek olyan mellékhatásai vannak, amelyek nem a legkellemesebbek, ahogyan az utasításokban is szerepel. Ezért apróságnak tartom az első alkalmazások viszketését. NEM nőtt a szőr az arcomon és más területeken. Elnézést a részletekért, de a lábamon a szokásos ütemben nőtt a szőr. A spray nem befolyásolta a hajmosás gyakoriságát. (!) A legfontosabb az, hogy ne felejtsük el, hogy mossunk kezet, amint felhordjuk a terméket. Alaposan és szappannal lemosom őket. Korpás vagy nem korpás?
2 hét után felfedeztem a korpát. Soha nem volt nálam, de itt vagy, a legszebb és a legkiemelkedőbb helyen. Mit kell tenni? Dobás? De a probléma tanulmányozása után minden sokkal egyszerűbbnek bizonyult. Nem volt korpásodás. Fuh. Kiderült, hogy ez a legegyszerűbb film, amely a termék használatával jött létre, és a hajmosás ellenére is pontosan az alkalmazás helyén maradt és fokozatosan rétegződött. Pontosan hasonlított arra a nagyon kellemetlen jelenségre. A problémát nagyon egyszerűen megoldották. Só. Közös konyhasó. Legalább hetente egyszer használom a fejbőr súrolására. Néha étereket adok hozzá, és még nagyobb hasznot érek...
EREDMÉNYEK.
Tavasz óta használom a Generolt. Nagyon igyekeztem nem hagyni, de a törés mégis megtörtént. Ezen a ponton már volt egy "sündisznóm", és örömömre nem tűnt el sehol. Minden a helyén maradt, és biztonságosan folytattam a pályát.
Általában nekem így alakult: ✔ MÁRCIUS ✔ ÁPRILIS ✔ MÁJUS egyszer volt időm után június. Próbáltam nem hiányozni és naponta legalább egyszer elhaladni, de az ütemezés béna volt. ✔ JÚLIUS ✔ AUGUSZTUS ✔ SZEPTEMBER Összesen: hat hónap rendszeres használat (mínusz június).
Egész idő alatt pontosan 5% -ot vásároltam (!). Az első sündisznó a hónap végén kezdett megjelenni, de inkább vellus haj volt. 2 hónap végén kezdtem észrevenni a tisztességesebb "hajtásokat", a szőrszálak kissé sötétebbek voltak, az összeg kissé megnőtt. Augusztusban (hurrá! Hurrá!) Az eredmény már egészen jó volt, egy csomó sötét szőrt láttam a frufru mentén. A szétválás során megjelent a haj is, van még néhány belőlük, mivel a feladatom éppen a frufru, és az eszközöket közelebb osztom el hozzá. Most azt tervezem, hogy nagyobb "figyelmet szentelek" az elválásnak. A bal oldalon a csomó már tisztességesen megnőtt és máris hasonlít a durranásra)) Ma a kis durranásaim lassan vissza nőnek, és már eltakarják a homlokomat. Kis győzelem.
Sajnos a korábbi palackokat nem mentettem meg, csak 1 maradt életben, ezért a használat bizonyítékaként mellékelek képernyőképeket a megrendelésekről: Következtetés: A Generolon 5% segített. De ne feledje, hogy meg kell szüntetni a hajhullás okát, és csak ezután vegyen részt a haj "feltámadásában". Az intézet mögöttem van, és most megpróbálok nem ideges lenni, nyugtató teákat iszok, és helyreállítom az idegrendszert)) Vastag és gyönyörű hajat mindenkinek! Zenben is írok

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Hegymászás leállítása: 19 gyógymód a hajhullás megállítására

Állandó stressz, rossz ökológia, öröklődés, egészségtelen táplálkozás - mindez ipari méretekben hajhullást válthat ki. Sőt, tavasszal ezt a folyamatot többször felgyorsítják.

Mi a hajcsiszolás és hogyan történik

A hajvágás után szép, egyenletes hajvágás érhető el. De mi a helyzet a szőrszálakkal, amelyek a teljes hosszában különböző irányokban kilógnak? A csiszolás segít a tökéletes simaság elérésében.