Legfontosabb / Vaj

Háromszög alakú arctípus - a tökéletes fodrász kiválasztása

Vaj

A háromszög alakú arcszőrzetet nagy gonddal kell kiválasztani. Csak akkor tudja elrejteni a meglévő hiányosságokat és ügyesen hangsúlyozni az előnyöket.

A háromszög alakú arc jellemzői

Háromszög alakú arc nagyon megtalálható az igazi szláv szépségekben. Megkülönböztető jegyei: széles homlok, kiemelkedő arccsontok, kifejezetlen vagy akár beesett arcok és keskeny áll. Egy ilyen típusú lány könnyen beléphet egy álmodozó, romantikus, sőt naiv képbe..

A szakértők kétféle háromszög alakú arcot különböztetnek meg:

Klasszikus háromszög - éles átmenet jellemzi az arccsonttól az állig.

A szív egy puha háromszög, kissé lekerekített alakú, amelyet kifejezett arccsontok vagy kövér arcok biztosítanak.

A megfelelő hajvágások listája

A helyes fodrász képes lesz legyőzni egy ilyen megjelenést, és elrejti hibáit. Vizsgáljuk meg részletesebben a legsikeresebb modelleket..

Ez a legbiztonságosabb és legsikeresebb megoldás az összes rövid hajvágás között. Bob szexi, merész, merész, releváns. Csavarható, hozzáadva egy kis romantikát, vagy vasalóval kihúzva fiatalos képet hozhat létre. A lényeg az, hogy a fodrász hossza elérje az állát, de ne essen alá. Frizura készítésekor vigyázni kell a koronán lévő hangerővel - ha túl nagy, az arccsontok még szélesebbek lesznek. A punk bob modell egy borotvált templommal ideális a különösen merész emberek számára. Ne felejtsük el, hogy ennek a frizurának állandó stílusra van szüksége. Csak ebben az esetben fog divatosnak és gyönyörűnek tűnni..

Ez a legjobb megoldás azok számára, akik háromszög alakú arccal és vékony hajjal rendelkeznek. Gyakran rövid, rongyos frufru díszíti, amely eltereli a figyelmet a keskeny állról, és a fülre és az arccsontra kapcsolja. Ha zónái korántsem tökéletesek, adja fel a garconot más frizurák mellett..

A hétköznapi négyzet messze nem a "háromszögek" legjobb megoldása. Helyettesíthető egy stílusos, hosszúkás hajvágással, ferde és hosszú frufru mellett. A vágás nem lehet egyenes - jobb, ha elvékonyodik.

Újabb remek választás! A kaszkád szakadt szálai elrejtik a homlokát és az állát, éppen erre van szüksége. Módosíthatja a frizuráját úgy, hogy formázza, a végeket befelé vagy kifelé csavarja, és hosszúkás könnyű frufruokkal köti össze. Ami a hosszat illeti, bármi lehet - rövid, közepes vagy hosszú..

Az arc háromszög alakja jól illeszkedik a szakadt létrához. Bármely frufru (hosszú vagy egészen a szemöldökig) kiegészíthető, kivéve az egyeneseket. Felhívjuk figyelmét, hogy a létra első rétegének az áll szintjén kell kezdődnie..

Vállig érő hajvágás

A közepes hosszúságú, vállig érő haj kitölti az áll körüli teret, és sikeresen elrejti szögletét. A szálak lehetnek egyenesek és befelé csavartak.

A hosszú szálak szerelmesei is nyugodtak lehetnek - háromszög alakú arcra nagyon alkalmasak. De számos feltétel van:

 • Vágja le az egyenes vágást a rongyos vagy marott végek javára;
 • Göndörítse fürtjeit gyakrabban - jobban néznek ki, mint egy egyenes haj.

Hajvágás frufru segítségével

A frufruú fodrász kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy azt egy hagyományos ív alapján vágják le. Ez a forma teszi puhábbá az arcot, megpuhítja az éles állat és a túl széles homlokot. Azt tanácsoljuk, hogy nézze meg közelebbről a következő lehetőségeket:

 • Szakadt frufru - látványossá és titokzattá teszi a képet;
 • Rövid és egyenes - huncutságot ad;
 • Hosszú és egyenes - hangsúlyozza a szemet, mindenkinek megfelel;
 • Diplomás - nőiesebbé teszi az arcot;
 • Az áll felé ferde - nagyon harmonikusan néz ki, és beleolvad a frizurába;
 • Két oldali frufru - eltakarja a homlokát és az arccsontját

Milyen "háromszögekről" kell megfeledkezni?

Annak érdekében, hogy ne tévedjen a háromszög alakú arc fodrászának kiválasztásakor, emlékezzen néhány javaslatra. Ezzel az űrlappal nem lehet:

 • hajvágás függesztett első szálakkal;
 • tökéletesen egyenes vágás - felhívja a figyelmet a problémás területekre;
 • túl vastag frufru - ez megnehezíti az arcot, és az orrra és a keskeny állra helyezi a hangsúlyt;
 • túlzott hangerő a koronán - nem mindenki számára, sőt meg is öregedhet;
 • éles aszimmetria - a "háromszögnek" egyensúlyra van szüksége, aszimmetrikus hajvágással pedig nem érhető el.

A sikeres fodrász mellett a stílus is nagyon fontos. Háromszög alakú arccal el kell kerülni a tökéletesen egyenes szálakat, a megcsúszott hajat, valamint a magas és buja frizurát. A kis fürtökkel rendelkező permeket is el kell dobni. A közepes hosszúságú hajat csak lefelé lehet csavarni. És még egy dolog - be kell takarnia a fülét. Hagyjon néhány vékony fürtöt szabadon lógva - ez elég lesz.

Mi marad, kérdezed? A hollywoodi és a tengerparti hullámokat tartják a legsikeresebb stílusnak. Az egyenletes elválás helyett jobb oldalsó vagy aszimmetrikus részt készíteni. Kiegyenlítik az arccsont és az áll közötti különbséget. Felejtsd el a helyes egyeneseket, és válaszd a könnyű rendetlenséget, a természetességet és a légiességet. A jobb megértés érdekében nézze meg a fotón található frizurákat.!

Ezenkívül kiválaszthatja a frizuráját a fotóból, csak feltöltenie kell egy fényképet.

Hajvágás háromszög alakú arcra (50 fotó)

A háromszög alakú arc jellemzői

A háromszög alakú arcot széles homlok, hegyes áll és puha arccsont különbözteti meg..

A háromszög alakú arc fodrászának kiválasztásakor a legfontosabb szabály az, hogy megtagadja a frizurákat, amelyeknek a feje tetején túl kicsi a térfogata, valamint tartózkodjanak a simán fésült hajú frizuráktól..

Az arcodnak megfelelő hajvágás nagyszerű lehetőségei: garcon, bob, bob, bob bob, kaszkád és létra.

Hajvágás bob és bob-bob

A bob és bob-bob fodrász kiválasztásakor a stylistok azt javasolják, hogy a háromszög alakú arccal rendelkező lányok elrejtsék a fülüket. Mivel a fülek extra szélességet adnak a felső arcnak, így nagyobbnak tűnik.

Ilyen hajvágással frufru készülhet, de célszerű az egyik oldalon viselni, és szakadtabb megjelenést is adni..

Bob fodrász

A bob vágás nagyon hasonlít a bobhoz, de más módon történik. Puha szerkezete elősegíti a túlságosan hegyes áll elsimítását és egy kicsit nagyobb szélességet ad az arccsontjának..

A négyzet megadja a hajnak a szükséges térfogatot, ami annyira fontos, ha egy háromszög alakú arc frizuráját választja. Az aszimmetrikus, valamint a hosszúkás bob csodálatos választás a hajad számára, amely eltereli a figyelmet a széles homlokról.

Garcon fodrász

Az ilyen típusú rövid hajnak köszönhetően a hosszúkás szálak segítenek abban, hogy a hajnak megfelelő mennyiséget kapjon. Így az alsó részen lévő arc kisebbnek tűnik, és a frufrunak köszönhetően széles homlokot rejthet.

Sőt, a garcon fodrász elég stílusos és gyönyörű fodrásznak számít, amely teljes mértékben felfedheti nőiességét..

Fodrász kaszkád

Győzelem a háromszög alakú arcok számára, amely kiválóan működik más típusokkal is, például négyzet, ovális és téglalap. A kaszkádot a haj típusától függően különböző hosszúságú hajra hajtják végre, befolyásolva a haj teljes vagy részleges tömegét.

A stylistok azt javasolják, hogy egy háromszög alakú arcnál kaszkádot hajtsanak végre frufru nélkül, mivel a frufru nagyban megterhelheti az arcodat..

Létrás hajvágás

Egészen egyszerű, de ugyanakkor gyönyörű hajvágás, amely minden lányt meglephet. Háromszög alakú arc esetén a létra általában szemmagasságból indul, de itt minden tisztán egyedi. Mivel a különböző nőknél a szemek különböző módon helyezkedhetnek el az arcon, ami végső soron nagyban befolyásolja a jövőbeli fodrászatot..

Az arcot keretező szálak többlépcsős vágásai az állát kisebbnek mutatják, mint amilyen valójában. Ha ferde frufru vagy egyenes klasszikus fruccot ad hozzá, akkor széles homlokot rejt. De a klasszikus frufru, a stylist javasolja az iktatást.

Hajvágás háromszög alakú arcra. Hogyan válasszunk frizurát az arc formájához

A női és férfi hajvágás mindig változatos volt. A divatirányzatok folyamatosan változnak. Előbb vagy utóbb mindegyikünk szembesül a frizura vagy frizura választásával. Sokan nem tudják, hol kezdjék. Hogyan válasszuk ki a megfelelő és megfelelő frizurát? Milyen megjelenés illeszkedhet? És milyen tényezőktől függ a fodrász megválasztása? Ezeket a gyakori kérdéseket teszik fel a férfiak és a nők, mielőtt fodrászhoz mennek..

Arc alakja

Az, hogy milyen hajvágás illik az emberhez, az arcának alakjától függ. A jól megválasztott frizura kiemeli megjelenésének legjobb tulajdonságait. Hogyan válasszunk frizurát az arc formája szerint? Az arcvonásoknak több típusa van, például ovális, kerek, négyzet alakú és háromszög alakú.

Meghatározási módszerek

Hogyan válasszunk frizurát az arc formája szerint? A választás az arc szerkezetének jellemzőinek helyes meghatározásától függ. Ahhoz, hogy megértsd, milyen formád van, szükséged van egy szappanra, egy tükörre és egy fésűre..

 1. Minden hajat vissza kell fésülni, vagy lófarokba kell kötni.
 2. Vázolja fel arcát a tükörben.
 3. A geometriai alakzatokkal (négyzet, ovális, háromszög vagy kör) kialakított tükörfelület mintázatának hasonlóságával összhangban meghatározzuk az arc alakját.

Van egy másik, könnyebb módszer. Ehhez fényképet kell készíteni, alaposabban meg kell vizsgálnia és meg kell próbálnia megérteni, hogy az arc körvonala milyen alaknak tűnik..

Háromszög

A háromszög alakú arcot az arc szélesebb felső része - a homlok jellemzi. Ugyanakkor kifejező arccsont és egy kis áll.

A frizurák fajtái

A frizurát úgy kell megválasztani, hogy eltakarja az arc kiemelkedő részeit, szűkítse és vizuálisan csökkentse az aránytalanságot. Melyek a megfelelő hajvágások egy háromszög alakú archoz? Lehet közepes hosszúságú frizura, valamint rövid vagy hosszúkás, aszimmetrikus, texturális és terjedelmes. A fő tényező az arc széles és keskeny része közötti vizuális egyensúly megteremtése..

Az ultramodern bob egyszerű, stílusos frizura, amelyet könnyű létrehozni és módosítani. Ezt a frizuratípust leggyakrabban rövid, egyenes hajon alkalmazzák. De ha hosszú vagy göndör hajad van, ez nem azt jelenti, hogy nem vághatsz így. A bob viselésének számos módja van. Lehet egyenes, hullámos, aszimmetrikus, frufruval vagy anélkül, hajszínekkel.

Háromszög alakú arccal, széles elülső részével állig érő bobot készíthet. Ebben az esetben a hatalmas homlok vizuálisan csökken, és minden figyelmet az alsó vonalra fordítunk..

Hosszúkás bob

A hosszú végzettségű bob a háromszög alakú arc rövid frizurájának egyik fajtája. Hullámok, extra térfogat, hosszúkás haj elöl a hosszú haj illúzióját kelti, vizuálisan keskenyíti az arccsontot és a homlokot, és lágyítja a hegyes arcvonásokat.

Bob frufru

A háromszög alakú arc frufrujának ez a változata alkalmas a kiemelkedő tulajdonságok kiegyenlítésére is. Mivel a háromszög alakját keskeny, kissé hegyes állkapocs jellemzi, az állig érő vágás ideális az egyensúly megteremtéséhez. Ha egyenes vagy finom haja van, a frufruú bob tökéletes alternatíva az extra hosszú bobhoz..

Aszimmetrikus frufru

A háromszög alakú hajvágás másik lehetősége az aszimmetrikus frufruú frizura. A többszintű szakadt élek és rétegek miatt egy széles homlok maszkos. Az arc pedig oválisabbnak tűnik.

Az ilyen hajvágás azoknak az embereknek megfelelő, akik szeretnének kiemelkedni és radikálisan megváltoztatni a képüket. A frizura jól mutat mind vékony, mind vastag és terjedelmes hajon. Használjon viaszt, habot vagy gélt a stílushoz.

Tündér

A divatos pixie fodrász tökéletes háromszög alakú arcú emberek számára. A rövid szálak és a rétegek elvonják a figyelmet a szélesebb szakaszokról. A szakadt ferde frufru könnyedséget kölcsönöz. A koronán lévő térfogat pedig a vastag haj illúzióját kelti. A fodrász könnyen formázható, és nem okoz gondot tulajdonosának.

Fodrok

Ha nem tudja eldönteni, melyik frizurát válassza, akkor számítógépes programok segítségével kipróbálhat néhány képet. Abban az esetben, ha nem akarja radikálisan megváltoztatni a megjelenését, javasolhatja a fürtök viselését. Göndörítse haját egy szabályos kerek hajsütővas segítségével, vagy hozzon létre gyökértérfogatot egy hajtogatott hajsütővas segítségével. Ezzel az egyszerű manipulációval új frizurát hozhat létre anélkül, hogy fodrászhoz fordulna. A hullámos szálak kiegyensúlyozzák a jellemzőket, és vizuálisan meghosszabbítják a háromszög alakú arcot.

Létra

Ez a típusú hajvágás már régóta létezik, de soha nem megy ki a divatból. Idővel átalakulva és módosulva a létra továbbra is az arc háromszög alakjának elfedésének egyik módja. Az arccsontoktól a teljes hossza alá eső különböző szintű szálak további hangerőt hoznak létre, egyensúlyt képezve a széles homlok és a keskeny áll között..

A létra hajvágás szinte minden nő számára alkalmas, függetlenül a haj szerkezetétől. Az ilyen frizura kialakítása nem igényel sok időt. Elég, ha haját mossa, és hajszárítóval megszárítja a fürtöket. Terjedelmesnek, ápoltnak fognak tűnni..

Férfi hajvágás

A férfiak számára is létezik többféle stílus és hajvágás egy háromszög alakú arcra. Bár úgy tűnhet, hogy rövid hajjal nem lehet mit kezdeni, és nem minden férfi vállalja, hogy hosszú frizurát visel. De nem így van.

A háromszög alakú arccal rendelkező férfiak kipróbálhatják a fodrászok rétegzését, extra erővel a koronánál. A serdülőknél is gyakori az oldalsó elválás használata. A hosszú, beosztott frufru és a borotvált templomok segítenek egyensúlyt teremteni a homlok és egy kiemelkedő áll között. Az arc alsó részének vizuális nagyításához szükséges hajvágás mellett az ember szakállt is növeszthet. Számos megoldás létezik, a lényeg ebben a kérdésben egy hozzáértő szakember kiválasztása.

Alternatív

A háromszög alakú arcfrizura mellett különféle ékszereket és kiegészítőket is használhat. Gyönyörű fülbevalók, medálok elterelik a figyelmet az arc széles részeiről. A világos smink a szem, az ajkak és az arccsontok hangsúlyozásával kiegyensúlyozó szerepet játszhat egy háromszög alakú arcnál is.

Végül

Minden ember számára ki kell választani a megfelelő frizurát. Az új megjelenés legfőbb előnye a legjobb arcvonások kiemelése és a problémás arcok elfedése. A háromszög alakot az arc szélesebb elülső része és keskeny, hegyes áll jellemzi. Az arányoktól függően egyik vagy másik frizurát választják. A legjobb általános megoldás a fürtök és fürtök létrehozása. Ez egyensúlyba hozza a háromszög alakú arc jellemzőit. Javasoljuk, hogy megtagadja a fej hátsó részén simán összegyűlt farkat vagy hajfürtöt.

A legjobb hajvágás egy háromszög alakú arcra (55 fotó)

A háromszög alakú arcot gyakran "szívnek" is nevezik, mert az alak nagyon hasonlít a szívre, mivel azt szoktuk valentinokon és szerelmes kártyákon látni. Ezzel az arcformával a megkülönböztető jegyeket egy kis hegyes áll és ahhoz képest széles homlok jellemzi. Ezen aránytalanságok miatt a fodrász kiválasztásakor rögzítenie kell a fő hangerőt az arc alsó felében.

Emlékezzünk rá, korábban írtunk a kerek, négyzet alakú és téglalap alakú arcok hajvágásáról..

Mit ne tegyünk:

 1. Frufru. Bármilyen típusú rövid frufru, valamint vastag egyenes frufru ellenjavallt az Ön számára.
 2. A kötet a tetején van. Ne végezzen terjedelmes fürtöket vagy bouffantokat a templomoktól és afelülről származó területen. A teljes kötetet az arccsont és az áll területére kell koncentrálni..
 3. Szakadt szálak. Az arccsontokban elszakadt szálak kegyetlen viccet fognak játszani veled, sokkal jobb, ha a puha fürtöket részesíted előnyben.
 4. Aszimmetria. Ha rövid hajvágást kíván választani, akkor el kell utasítania a nyílt aszimmetriát. Csak néhány hajvágásban megengedett a frufru enyhe aszimmetriája.
 5. Farok. Jobb megkerülni a feszes frizurákat, mint a lófarok vagy a fonat. Ha fonni szeretne egy fonatot - használjon laza fonást.
 6. Kanyarodni kifelé. Ha göndöríteni akarja a haját, ne feledje, hogy a szálakat csak befelé hajlítsa..

Miután eldöntötte, mit kerüljön el, elkezdheti választani a frizurát.

Jobb, ha azonnal kizárjuk az ultrarövid hajvágásokat a listából, mert a bennük lévő hangerő a tetején koncentrálódik.

Rövid hajvágás

Háromszög alakú arc esetén az ideális bobhossz az állhossz. Az állszálak görbülhetnek vagy görbülhetnek. A lényeg az, hogy ne görbítsd őket a gyökérből, és tökéletes stílusot kapsz egy háromszög alakú arcformához..

Kare, ez egyike azon kevés rövid hajvágásoknak, ahol biztonságosan végezhetsz aszimmetrikus frufruokat. Ami a hosszúságot illeti, a legjobb megoldás nem lehet 4 cm-nél magasabb az álla alsó pontja felett. Ne próbáljon túlságosan kiegyenesíteni a haját, ne feledkezzen meg a hangerőről sem. Alternatív megoldásként göndöríthet egy kis fürtöt, vagy enyhe gondatlanságot adhat a hajának, ami most divatos..

Közepes hajvágás

A közepes hosszúságú hajvágás a legoptimálisabb hosszúság egy háromszög alakú arc számára. A közepes hosszúságú hajvágásokban gyakorlatilag nincsenek korlátozások, mindent a stílus dönt.

Sima vágás

Úgy tűnik, hogy ez a fodrász minden különösebb bölcsesség nélkül és valakinek unalmasnak tűnik, de mint fentebb írtuk: a stílus mindent eldönt. Amint könnyű fürtöket csinál a haján, az arca új fényben ragyog. A legfontosabb, hogy ne felejtsd el, hogy a hajadat a templomtól kell göndörítened, és nem a koronától. Ezenkívül az egyik oldalon való elválás is megfelel majd neked, ez élénk hangot ad a képnek. A második oldal rögzíthető vagy gyönyörű szövést készíthet, ami most nagyon divatos.

Vízesés

A kaszkádos hajvágás minden arctípusra alkalmas, ez alól a háromszög alakú arc sem kivétel. Talán ezért volt ez a fodrász évek óta az egyik legnépszerűbb. A kaszkád ugyanolyan jól mutat egyenes hajon, valamint hullámos és egyenletes göndör hajon.

Hosszú hajvágás

Létra

A létra az egyik legsikeresebb hajvágás egy háromszög alakú arc számára. Nem kell kitalálnia semmit, csak meg kell formáznia a frizurát úgy, ahogy van, koncentrálva a hangerőt a haj alsó felére.

Vízesés

A hosszú haj kaszkádja nem kevésbé jó választás, mint a közepes hosszúságú hajé. A stylistok azt javasolják, hogy oldalsó elválasztással helyezzék el, az egyik oldalon hangsúlyozva a hangerőt. Díszítse a kaszkádot puha, folyó fürtökkel, és ne felejtse el behúzni őket befelé.

A legsikeresebb frizurák és hajvágások háromszög alakú arctípushoz, hírességek fotói

A vékonyság most divatos. Minden társadalmi esemény, divatbemutató, fényes oldal tele van karcsú szépségek képeivel. De egy háromszög alakú arcot, éppen ellenkezőleg, sokan túl szögletesnek tartanak. A stylistok a kép kompozíciójának helyes megközelítését javasolják. A háromszög alakú arc hajvágása segít az arányok egyensúlyban tartásában. A gondosan megtervezett kép a kívánt cél eléréséhez vezet.

Az arc alakjának jellemzői

A háromszög alakú arcot az alsó és a felső végtag közötti aránytalanság jellemzi. Ebben az esetben az áll hátterének homloka nagynak tűnik. Az arc területén gyakran hiányzik a teltség vagy a nyílt üregesség. Az alsó állkapocs mindig hegyesnek tűnik. Ha az arcot a kontúr mentén karikázza be, akkor a határok háromszöget alkotnak, felülről lefelé. Már az első pillantásra is félreérthetetlenül meghatározható ez az arctípus..

Vannak háromszög típusú arányok, kellemesebb, lekerekített körvonalakkal. Az ilyen arc kontúrjai simaak, az álla simított, hangsúlyos orcák vannak, a határszakasz az alsó állkapcstól az arccsontig lekerekített. A variáns feltételesen háromszög alakúnak minősül, az úgynevezett szív alakú. Ha kívülről ítéljük meg, sokan tévednek, egy ilyen arcot ovális, körte alakúnak minősítenek.

Nehézségek a frizurák megválasztásában

A valódi háromszög alakú arc fodrászának kiválasztása az arc felső és alsó részének egyensúlyát jelenti. A homlokát vizuálisan csökkenteni kell, keskenyíteni kell. Az áll egyszerre vizuális növelésre és bővítésre szorul. A konfliktus hozzáadható kifejezett arccsontokkal, beesett arcokkal.

A szív típusú arc esetében gyakran hozzáadják az arcok vizuális csökkentésének szükségességét. Ebben az esetben a homlok lehet széles lejtős vagy keskeny. Az állat nem mindig kell kitágítani, de élesen néz ki az arca hátterében.

A háromszög alakú arc frizurájának kiválasztásakor először felmérik a homlok és az áll mérete közötti egyensúlyhiányt. Fontos összehasonlítani az arc hosszának és szélességének arányát is. Egy keskeny oválnak csak a kontúr vizuális korrekciójára van szükség. Először egy széles arcot kell vizuálisan kinyújtani.

A háromszögtípusok gyakori kísérő problémája a hajvonal sajátos szerkezete. A homlokán a haj a szív felső részének látszatát képezi. A szaggatott szegélyt gyakran el kell rejteni a tisztább, csiszoltabb megjelenés érdekében.

Általános ajánlások

A stylistok azt tanácsolják az igazán háromszög alakú ovális típus tulajdonosainak, hogy válasszanak lágy kontúrú hajvágásokat. A frizurának simán kereteznie kell az arcot, anélkül, hogy súlyosbítaná a meglévő szögletességet. A szív alakú ovális tulajdonosainak ajánlott világos, egyenes vonalakkal ellátott hajvágás.

A frufru segít egyensúlyban tartani a homlok és az áll közötti különbséget. A kis hosszúságú szálak jól működnek, amelyek kissé megnyitják a helyet..

Tanács. Javasolt szakadt, félkör alakú modelleket választani. Egy ferde opció megteszi. Jobb megtagadni a szigorú egyeneseket..

Ez segít megbirkózni az aszimmetria kijavításával. Nem szükséges egyenetlen körvonalú hajvágás. Ezt a funkciót durranás vagy elválás hajtja végre. Az érettségi is megment. A helyes stílus tökéletesíti a képet.

A helyes színezés kiegészíti a képet. Rövid hajvágás esetén a sötét árnyalatok jók. Tovább csökkentik a homlok méretét anélkül, hogy befolyásolnák az áll érzékelését. A közepes hosszúságú haj kiegészíthető kettős színezéssel: sötét felső, világos alsó. Jobb, ha a hosszú hajat világosvá teszi, vagy kipróbálja az összetett színskálákat divatos technikákkal: "Shatush", "Balayazh".

A megfelelő frizurák, frizurák áttekintése

A fodrász helyes megválasztása nagyban meghatározza a háromszög alakú arc vizuális korrekciójának sikerét. A hajformázás hozzáértő hozzáállása hozzájárul az adott benyomás erősítéséhez. A stylistok ezeket a cselekedeteket a rendelkezésre álló megjelenési paraméterek sikeres bemutatásának "bálnáinak" nevezik.

Egy hajvágás

A rövid hajvágásokat, amelyek hossza nem éri el a füleket, nyilvánvaló óvatossággal kell megválasztani a háromszög típusú arcok tulajdonosainak. A változatok csökkenthetik a homlokot, de a hegyes áll szabadon maradhat. Ha a háromszög alakú ovális szögletessége nem túl hangsúlyos, akkor a "Pixie" vagy egy hosszúkás "Garson", amelyek nem adnak hangerőt az arcnak, jó megoldás lesz. Borotvált templomokkal rendelkező modelleken maradhat. A hosszú ferde vagy rövid szakadt frufru kiegészíti a divatos női frizurát.

A fokozattal ellátott bob vagy négyzet tökéletesen megbirkózik a korrekcióval. A lekerekített határvonalak tompítják a szögletességet. Hosszú frufruokat készíthet, növelve az elülső szálak hosszát. Az ilyen hajvágást az oldalain térfogattal kell lefektetni. Jobb, ha egy rövid háromszög alakú arc tulajdonosai megtagadják a frufruokat, és a fej koronáját bujavá teszik.

Az arc típusú "szív" számára egy hosszúkás négyzet alkalmas. A sima vágások segítenek egyensúlyban tartani az arc szélességét. Használhat egyenes vagy ferde frufrut. Csak az aszimmetria alkalmas egy rendes háromszög alakú arc tulajdonosainak. Jobb, ha a fodrász kontúrját beosztjuk.

A „Cascade” a megfelelő választás. A rétegek közvetlenül az arccsont alatt kezdenek kialakulni: a fülcimpák szintjén. Fektetéskor a maximális térfogat ezen a területen jön létre. Hosszú, de könnyű aszimmetrikus frufru egészíti ki a frizurát. Ne zárja ki a "Létrát", de a lépések nem kezdenek magasabbra állni, mint az áll szintje.

Ne feledkezzünk meg a hosszú hajról. A laza haj, különösen a fürtökkel kiegészítve, elrejti az arc alsó részének hiányosságait. Könnyű, egyenes frufru fogja árnyékolni a homlokát. Ajánlatos megtagadni az egyenes vágást alulról. Készíthet félkört, kullancsot hátul vagy érettségi fokozatot.

A háromszög alakú arccal rendelkező nőknek el kell utasítaniuk:

 • éles határok az aszimmetriában;
 • tökéletesen egyenes vágások;
 • vastag frufru;
 • túlzott hangerő a tetején.

Ezek a korlátozások nem vonatkoznak az ovális szív tulajdonosaira. Ebben az esetben nem tudja kinyitni a homlokát, pompát teremthet az arccsonttól az állig terjedő területen. Elutasítja az ultrarövid hosszúságot, tökéletes simaságot az arcon.

Stílus

Távolítsa el a tökéletesen egyenes, laza hajat, simán összegyűjtött frizurákat. A fürtök egy háromszög alakú arc tulajdonosaihoz mennek. Szűk fürtök, nagy fürtök, hétköznapi tengerparti stílus: minden rendben van. A haj lehet laza, vagy összegyűjthető egy laza kontyban, egy zsinórban, amely alulértékelt helyzetben van.

Ha az arc meghosszabbításra szorul, akkor a koronán nagy hangerőt készítenek. A lazán elengedett, kissé göndörített szálak megteremtik a lányok számára a szükséges hangsúlyt. A puha, vékony fürtök fokozzák a nőiességet.

Jegyzet! Jobb, ha a haj végét a vállig göndörítjük. A befelé fektetés puha tapintást eredményez. A kifelé csavart tippek elvonják az áll figyelmét, az arcnak hiányzó duzzanatot adnak.

Jobb egy rövid frizurát megzavarni. Az enyhe rendetlenség természetességet és levegőséget kölcsönöz a képnek. A végzett tippeket ujjal terjesztik, géllel vagy viaszgal rögzítik. Takarja be a fülét. A tetején nincs hangerő. Ideális finom hajúak számára.

Egyéb korrekciós módszerek

Javítani lehet a megjelenés érzékelésének képét a megfelelő smink, használt ruhák, kiegészítők segítségével. A stylistok bíznak abban, hogy a legkisebb részletek is számítanak.

Smink

Az alapozó helyes eloszlása ​​a korrekciós smink sikerének kulcsa. A sminkesek azt javasolják, hogy sötétítsék a homlok felső határát, az orr oldalait és az arccsontok területén lévő helyeket. Kiemeli a homlok közepét, az orrnyerget, az arcát, az állát.

A pír vízszintesen árnyékolódik. Az arcok közepét szín különbözteti meg. Ha az áll nem nyúlik ki túlságosan, akkor ajánlatos az ajkakra koncentrálni. Ellenkező esetben jobb, ha a lány hangsúlyozza a szemét, és frufruival takarja el a homlokát. A figyelem eltereléséhez az arc felső részéről tanácsos közepes méretű természetes szemöldököt választani.

Részletek

Különös figyelmet fordítanak a szemüveg kiválasztására. Finom keretek ajánlottak, az alsó részen ékezetet adhat hozzá. Vigyázzon az oldalsó kitágítás variációival. A lekerekített lencsék háromszög alakú arcra, a téglalap alakú lencsék egy szív alakú arcra illenek. Ezt a szabályt a szokásos szemüveg és napszemüveg kiválasztásakor is alkalmazzák..

Közepes méretű, de hosszú fülbevalók ajánlottak, alsó részén ékezetes. Nyakékszerekhez lekerekített vonalak alkalmasak, amelyek a nyakkivágás határán helyezkednek el. Az utcán ajánlott a nyakat takarni divatos volumetrikus snooddal, sállal, sállal. Óvatosan a ruházat nyakának megválasztásával kapcsolatban. A pipa bevágása élesíti az állát, meghosszabbítja az arcát. A kerekítés viszont lágyítja a körvonalat..

Csillagpéldák

Scarlett Johansson, Tyra Banks, Victoria Beckham jó példája van egy gyönyörű háromszög alakú arcnak. A lányok gyönyörűek, kifejezett arccsontokkal, megfeszített arccal, éles állal.

Scarlett Johansson és Victoria Beckham

Reese Witherspoon és Christina Ricci szív alakú arccal rendelkeznek. A hírességek kiváló munkát végeznek a meglévő funkciók finom korrekcióján.

Reese Witherspoon és Christina Ricci

A háromszög alakú arc frizuráinak és fodrászainak kiválasztása egyáltalán nem nehéz. Szinte minden megfelel az ilyen típusú ovális tulajdonosainak. Csak meg kell hallgatnia a stylistok tanácsát, árnyékolni a hibákat, helyesen elhelyezni az ékezeteket.

A fürtök remekül kiegészítik a frizurát. Megmondjuk, hogyan kell otthon feltekerni a haját:

Hasznos videók

Háromszög alakú arc. Javítás. Fontos apróságok.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő frizurát. Háromszög alakú arc.

Frizurák és fodrászok egy háromszög alakú archoz (szív alakú)

A háromszög alakú arculat jellegzetes vonása egy keskeny, néha hegyes áll..

Fő feladata, hogy felhívja a figyelmet a szemre és az állra, miközben eltereli a figyelmet a homlokáról. Vagyis frizurájának legszélesebb részének pontosan az állrészben kell lennie, a fül alatt..

Tehát először is kerülnie kell:

 1. Nehéz és terjedelmes szálak a koronán
 2. Rövid frufru
 3. Kemény, szakadt szálak az arccsontokban
 4. Hajvágás, amely több mint felét nyitja a fülnek
 5. Ezenkívül nem fésülheti vissza a haját a templomoktól, így a hangerő a fej tetején marad..
 6. Kerülje a túlzott mennyiséget a templom területén

Vastag, hosszú haj esetén a puha, finom szálak a legjobbak. Kérd meg a fodrászodat, hogy a tincseket vágja a lehető legközelebb az arccsontjához, hogy azok szabadon lehullhassanak rajtuk. A hosszú hajat különböző zsinórok és tüskék szövésére lehet használni, de nem a gyökerekből indulnak ki. Ha a fonást a feje tetejére összpontosítja, megkockáztatja, hogy idegennek nézzen ki..

Hasonlítsa össze a háromszög alakú arc helytelen és helyes frizuráját.

Rövid hajra

A legbiztonságosabb frizuratípus, és nagyon szexi. Megcsavarhatja, romantikát adhat hozzá, vagy éppen ellenkezőleg, vasalhatja a haját. A lényeg az, hogy a rövid bob állig érjen, és a hosszúkás bob ne menjen át a vállán.

Fodrok

Ez a tökéletes lehetőség az Ön számára. A legfontosabb, hogy lágyak és súlytalanok maradjanak. Felcsavarhatja őket a fej közepétől és az aljától kezdve. Ez bármilyen hosszúságra vonatkozik.

Hosszú bob

Vagy, ahogy "homloknak" is hívják, lágyítja az éles állát. Különösen jól néz ki oldalsó elválás esetén..

Közepes hajra

Létrás hajvágás

Ha az arcot különböző hosszúságú szálakkal keretezi az áll területén, akkor az arcot vizuálisan arányosabbá teszi.

Vállvágás

Egy másik fodrász lehetőség, amikor a szálak keretezik az arcot, miközben kitöltik az áll közelében lévő helyet. A hajat befelé vagy kifelé lehet csavarni, hangerőt adva a szálakhoz

Az egyik oldalon elválás

Neked is nagyon fog megfelelni. Ebben az esetben az egyik oldalon lévő haj a fül mögé hajtható vagy leszúrható.

Hosszú hajra

Hangerő az arc közepétől

A hajad teljes részének az arc közepétől kell kezdődnie. Ezt a hatást kaszkádos fodrászattal vagy az arcból történő göndörítéssel tehetjük meg..

Milyen frufru megy egy háromszög alakú arcra

Lenni vagy nem lenni? Jobb lenni, mert az összegyűjtött hajjal teljesen kinyitja az arcát, és nem lesz semmi, ami egyensúlyba hozza a homlokát és az állát. A fő tabu rövid, egyenes és széles frufru. A többi pedig csak a fantáziád repülése. A következő lehetőségeket kínáljuk:

A szemöldök alatt alakú, oldalán hosszabb szálakkal

Ferde az állra vagy a frufru transzformátorra

Ez viszont nagyon praktikus, könnyen az oldalára lehet fonni, vagy összegyűlt hajjal engedni a szemre. Lehetővé teszi, hogy minden nap másnak tűnj.

Hajvágás háromszög alakú arccal nőknek

Az ilyen típusú megjelenés tulajdonosai nem mindig elégedettek a tükörben való saját tükrözésükkel - egyes frizurák hangsúlyozzák az aránytalanságot, és kevésbé vonzóvá teszik a lányt.

A háromszög alakú arcnak megfelelő hajvágások vizuálisan korrigálhatják a koponya alakját, megkönnyíthetik a homlok területét és elterelhetik a figyelmet egy hegyes állról.

Válasszon olyan frizurát, amely közelebb viszi arcát az oválishoz - ezt a figurát a legharmonikusabbnak és legszebbnek ismerik el.

Megfelelő opciók frufru nélkül és anélkül

A fotón - megfelelő hajvágás egy háromszög alakú archoz, frufru nélkül és anélkül, a lehetőségek meglehetősen sokfélék, hol kezdje el kiválasztani a tökéletes frizurát?

Könnyebb az ellenkezőjéről haladni, és megtudni, hogy mely fodrász részletei egyáltalán nem alkalmasak egy szív alakú arcra, és melyik frizurát kell kerülni:

 • Az ultrarövid hajvágás, mint a sündisznó vagy a garcon, nem felel meg neked - túlságosan kinyitják az arcot, hangsúlyozva annak felismerhető formáját.
 • Ugyanez mondható el a gavroche fodrászról is - a hosszúkás occipitalis szálak ellenére az arc oválja azonnal megragadja a tekintetet.
 • Elutasítja a hajvágást, mint a sesson és az oldal - a tiszta kalap még keskenyebbé teszi az állát, és az egész arc - csúnya és komikus.
 • A hajvágás, amely az elülső szálakat hátra fekteti, nem megfelelő. Adjon fel fejpántokat és hasonló kiegészítőket, a homlokot legalább részben el kell rejteni a hajszálak alatt.
 • Kerülje a nagyon kanyargós koronát - ezek a frizurák miatt a fej olyan lesz, mint egy tojás vagy egy idegen koponya.
 • A homlokvonalat kitágító rövidített egyenes frufru kategorikusan ellenjavallt. A frizura tetején található bármilyen vízszintes vonal kitágítja a homlokát, és rontja a helyzetet..
 • Ne göndörítse a haját a gyökereitől, hagyja, hogy a fürtök buja területe az áll vagy legalább az arca szintjén kezdődjön.

Ha figyelembe veszi ezeket az egyszerű ajánlásokat, akkor a frizurája mindig harmonikus és hatékony lesz, a képe pedig lenyűgöző..

Ne csak a fodrász kiválasztásakor, hanem a frizurával való kísérletezésnél is vigyázzon, nehogy elrontsa a helyesen kiválasztott frizura alakját.

Rövid hajvágás háromszög alakú arcra

A fotón - rövid női hajvágás háromszög alakú arcra, ezek közül egy bájos és releváns pixie-t láthatunk, egyik oldalán frufru:

Ha tetszik a szálak minimális hossza, akkor a pixie a lehetőség. Ilyen frizurával az időbeli és az occipitalis zónákat géppel dolgozzák fel, és egyáltalán nem igényelnek frizurát.

A koronát és a parietális szálakat előre fésüljük, vastag bummot képezve, amelyek különböző hosszúságúak lehetnek.

Jobb, ha nem csinálsz túl hosszú frufruot éles véggel - ez hangsúlyozni fogja az áll élességét.

A frufru széle megközelítőleg szemmagasságban legyen, a frufrákat le kell marni.

A ritkítás segít elkerülni a fej felső részében a túlzott mennyiséget, és engedelmesebbé és könnyebben formázhatóvá teszi a hajat is..

Pixie-t Victoria Beckham, Scarlett Johansson és sok más híresség választja.

Ha nőiesebb és sokoldalúbb rövidítést szeretne, nézze meg az úgynevezett francia pengetést..

A parietális zóna rövidebb és ritkább, mint a pixie-nél, és a korona alatt, a fej hátsó részén és a halántékon a szálak majdnem azonos hosszúságúak, mint a koronán..

Viaszt vagy habot visznek fel a hátsó szálakra, és az oldalukra fektetik, miniatűr fürtöket és kiálló végeket képezve.

Ez a technika vizuálisan kitágítja az arc alsó részét, míg a homlokát könnyű ferde durranás rejti..

Ha nincs ideje egy alapos napi stílusra, próbálja meg egy francia borotvával vágni a borotvát - rongyos.

Az ilyen hajvágásnak gondatlan, de látványos körvonalai lesznek, elegendő csak a szálakat könnyedén összezúzni a kezével.

Ez a lehetőség nem alkalmas fodrászként egy háromszög alakú, magas homlokú és vékony hajú arcra, ez utóbbi nem fog kaotikusan kilógni, hanem csúnyán lóg le.

A vékony hajat habgal vagy géllel kell formázni, különben kissé megnövelheti az occipitális szálakat, és egy hajsütővas segítségével oldalra göndörítheti őket..

Közepes hajhosszúságú lehetőségek

A fotón - hajvágás közepes hajra, háromszög alakú arc, amely elég kifinomultnak és arányosnak tűnik:

Először is, ez a bob modern változata - hosszú szálakkal elöl.

A hagyományos bob nem fog megfelelni neked - tovább hangsúlyozza az arccsontokat, ami tovább torzítja a megjelenés arányait, és növeli a haj felső részének térfogatát is.

Hosszúkás bob mellett az elülső szálak az álla alá esnek, és a haj bolyhosságát a fej hátsó részének beosztásával érik el..

Ne emelje túl magasra az osztást, hogy a korona ne növekedjen, a széles vágást akár majdnem hátul is leengedheti.

Nem szabad kiegészíteni a bobot egy megfelelő elválasztással, kockáztatja a háromszög alakjának hangsúlyozását.

Előnyben részesítse az oldalsó elválást, az aszimmetria fokozásához különböző hosszúságú elülső szálakat készíthet:

Fontos, hogy a megfelelő frufru-típust válasszuk, könnyűnek, kissé hosszúkásnak, esetleg ferdének kell lennie.

Kerülje az egyenes vágásokat, valamint a homlokát vizuálisan megnövelő beosztást.

A szakadt frufru ritka esetekben megfelelő, általában egy ilyen részlet még élesebbé és szögletesebbé teszi a megjelenést.

A 2020-as divatos hajvágások között a háromszög alakú arcnak egy négyzet van meghosszabbítva, elöl hasonlít az előző verzióhoz - egy hosszúkás bob:

Alkalmas azoknak, akiknek vastag, durva szőrük van, ami tökéletesen megőrzi formáját.

A vastag haj nem igényel további térfogatot, amelyet az érettségi miatt bobban érnek el, így a négyzet lesz az optimális megoldás, válogatós a stílusban.

A háromszög alakú arccal rendelkező lányok gyakran elkövetik azt a hibát, hogy egyenes vágással kiegészítik a négyzetet egyenes frufruokkal.

Jobb, ha a frufruot átlósan megvágjuk, vagy teljesen elhagyjuk, de akkor próbáljuk eltakarni a homlok oldalsó részeit az elülső szálakkal, anélkül, hogy eltávolítanánk őket a fülnél.

Ha az elülső szálak végei nyak- vagy vállmagasságban vannak, feltétlenül adjon hozzá hangerőt az állkapocs vizuális kiterjesztéséhez..

Ezt úgy tehetjük meg, hogy a végeket ecsettel vagy hajsütővel vasra hajtjuk..

Durva hajhoz használjon hajsütőt és erős frizurát, könnyű és kezelhető fürtökhöz elegendő egy kerek fésű és hajszárító.

A végeket lefelé és felfelé is görbítheti, mindenesetre ennek eredményeként további hangerőt kap a zónából..

Hosszú hajvágás háromszög alakú arcra

A hosszú fürtökre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a más hosszúságú hajra.

Felelősen kezelje a frufru alakjának megválasztását - a hosszúkás, soványított és ferde opciók megfelelnek Önnek:

Örökre felejtsd el az ultra-rövid frufruokat, valamint az egyenes, egyenletes vágásokat a homlok szintjén.

A fotón - hosszú hajú hajvágás háromszög alakú arctípushoz, sok közülük egyáltalán nem jelenti a frufru jelenlétét, ugyanakkor kiegészítik őket egy elválasztott résszel:

Ezzel a részletességgel korrigálhatja az arc formáját, elrejti a homlok oldalát, és kevésbé észrevehetővé teszi az éles állát..

A rövid hajvágáshoz hasonlóan igyekezzen elkerülni a korona területén a túlzott hangerőt, ne vágja le a kalapot, mint a nyílásban vagy az olasz.

A sima kaszkád vagy az egyenletes vágású, egyenletes hajfej megfelel Önnek.

Ha szereti haját göndör fürtökbe, buja fürtökbe vagy feszes hullámokba tekerni, győződjön meg arról, hogy a fürtök a nyak szintjén kezdenek kialakulni - nem magasabb!

A fürtök göndörítése már a gyökereitől kezdve fennáll annak a veszélye, hogy túlterheli az arc felső részét, és hangsúlyozza az ovális diszharmóniáját..

Osszuk el a hajat a koronán egy egyenes részen, és hajsütővas segítségével hajlítsuk össze az alsó állkapocs vonalától.

A végeken a fürtök feszesek lesznek, és felfelé kissé kikapcsolódnak és megsemmisülnek, ennek eredményeként a frizura a lehető legtermészetesebbnek tűnik.

A háromszög alakú arc nagyon kecses és vonzó lehet, ha helyesen hangsúlyozzák egy frizurával..

Kövesse az ajánlásokat és tartsa be a szabályokat, de ne felejtse el megnézni a tükörképét - a lényeg az, hogy tetszik a képe!

Tényleges frizurák egy háromszög alakú arc tulajdonosainak

Sok hölgy valószínűleg szembesült már ilyen helyzettel: fényes magazin vagy tévéműsor a divatról, és gyönyörű frizurával rendelkező modellt mutatnak be. És pengesse meg a bátorságot, menjen a szalonba, és tegye ugyanezt magának. De amikor elhagyja a fodrászat, rájön, hogy a frizura nem a tiéd. De nem tűnt minden olyan szépnek egy fényes lapon? És miért nem ez történt a helyzetedben? Erre a válasz nagyon egyszerű. Minden embernek van egy bizonyos arcalakja. És ezt figyelembe kell venni a frizura kiválasztásakor. Öt fő típust szokás megkülönböztetni - ovális, téglalap alakú, négyzet alakú, kerek és háromszög alakú. Itt van az utolsó arcformáról, és beszéljünk.

A háromszög alakú arc legfontosabb jellemzői

Ennél a típusnál az arc, amint valószínűleg már megértette, alakjában egy háromszögre hasonlít, amely lefelé keskenyedik. Ez a szűkület körülbelül szemmagasságban kezdődik. A stylistok szerint az ilyen típusú arc jellemzője a kecses állforma. Ennek alapján kell választani egy fodrászat. A mesterek azt javasolják, hogy a háromszög alakú arc tulajdonosai fordítsák figyelmüket a hosszú és közepes hajvágásokra. Az elválás bármi lehet, pompásan fog kinézni.

És mint a fentiekből látható, a rövid frizurák nem ajánlottak háromszög alakú arcú embereknek. Tehát hangsúlyozni fogják a széles arccsontokat, míg az áll vizuálisan vékonyabb és még hosszabb lesz. Ne csináljon magának buja frizurát sem. Végül is a W háromszög alakú oldal hátránya, hogy a felső rész nagyobb, mint az alsó. A buja frizura tovább hangsúlyozza ezt az abszurditást..

A legrelevánsabb az állig érő frizura, és a fürtök vége felfelé hajlik. Az ilyen hajvágások tökéletesen eltávolítják a széles arccsont és a keskeny áll közötti egyensúlyhiányt. Ha a frizura frufru segítségével történik, akkor az utóbbinak nagyon világos kontúrokkal kell rendelkeznie..

Frizura lehetőségek

A stylistek az oválisat tartják az ideális arcformának. Ezért a hajad segítségével ajánlott, hogy az arcod az oválishoz a lehető legközelebb álljon. Ehhez szükséges, hogy:

 • a frizuráknak az áll felé kell nyúlniuk, a legjobb, ha a frizurát a váll alatt választják;
 • a legjobb, ha a fodrásznak trapéz alakú lesz. Ehhez egy kötet képződik a haj végein. Ezt meg lehet tenni egy kis gyapjúval;
 • ha széles homlokod van ezzel az arcformával, akkor frufruokkal kell takarnod. Általában ferde ritka frufru ajánlott;

Hosszú hajra

Valójában a stylistok azt mondják, hogy a hosszú haj elrejtheti a háromszög alakú arcot, és akkor senki sem fogja látni a szépségét. De ha nem akarja elveszíteni hosszú fürtjeit, van egy kis trükk, amelyet használhat. Úgy tervezték, hogy vizuálisan kitágítsa az alsó arcot.

Ezt a trükköt lépcsőzetes frizurának hívják, más szóval lépcsőzésnek. A lépéseket az arccsont szintjén kell elkezdeni. Ezenkívül az álla szintjén enyhe hullámzást hozhat létre. Az egyetlen követelmény, hogy a tetején lévő szálak legyenek simaak, túlzott mennyiség nélkül..

Közepes hajra

Ezt a hosszúságot ideálisnak tartják az ilyen típusú arcoknál. Ebben az esetben a létra a legjobb megoldás. Különösen, ha a végek belülről görbülnek. Ez maximalizálja az arc alsó részét. A fokozatos kaszkádos fodrászat jó lehetőségnek számít. Az egyetlen dolog nem az, hogy a koronán lévő hangerőre koncentráljunk. Ehelyett jobb, ha mások figyelmét a kanyargós aljára koncentráljuk. A halmozott hajvágás leginkább a nagy fürtökkel rendelkező lágy hullámok számára néz ki, amelyek a szálak hosszának körülbelül a közepétől kezdődnek.

Közepes hajon a négyzet hosszúkás változata is jól néz ki, könnyű fürtök vagy hullámok hozzáadásával. De ne feledje, hogy a fürtöket ebben az esetben befelé kell hajtani. Így az áll és az arccsont vizuálisan kitágul. A megjelenés javítása érdekében a frizurát elvékonyíthatja vagy beoszthatja.

Az egyenlő létra szintén jó lehetőség. Bármely variációjában háromszög alakú arcot illeszt. Bármilyen frufru készülhet, kivéve az egyeneset. A fodrász bármilyen frizurához és struktúrához illik.

Rövid hajra

Mint fent említettük, a rövid hajvágás nem alkalmas a háromszög alakú arc tulajdonosainak. Különösen, ha a frizura vizuálisan hangerőt hoz létre a koronán - akár egy pixie, akár frufru mellett, akár anélkül.

Néhány lány azonban szereti az arc formáját, és minden joggal vonzónak tartja. Ebben az esetben tanácsot kaphatnak nekik egy ferde vagy szakadt frufruval kiegészített garcon frizura. Ennek a fodrásznak az a sajátossága, hogy megtartja az arc minden arányát..

De ennek a frizurának van egy kis hátránya - a fülekre összpontosít, és ha messze nem tökéletesek, akkor jobb megtagadni a garcon.

Frizurák, amelyek kategorikusan nem illenek egy háromszög alakú archoz

Mivel már arról beszélünk, hogy mely frizurák optimálisak ehhez az arcformához, akkor beszéljünk arról, melyiket a legjobb nem csinálni. Itt a klasszikus bob az első. Ezt a frizurát tartják a leginkább vesztesnek egy háromszög alakú arcforma esetén. Végül is ennek a fodrásznak az a sajátossága, hogy vizuálisan meghosszabbítja és szűkíti az arc alsó részét, amely esetünkben erősen nem ajánlott..

A stylistok azt tanácsolják, hogy ne válasszanak egyenes hajvágásokat, amelyeknek az álláig azonos hosszúságú a haj..

Ezenkívül a lányoknak kerülniük kell a frizurák minden változatát, karcsú és fazonú farokkal és magas frizurákkal. A hajad hátrafésülése sem a legjobb megoldás..

A hosszú hajúak számára is vannak korlátozások. Például nem szabad egyforma hosszú, egyforma hosszú szálakat készíteni. A túlzott pompájú frizurák, amelyeknél a figyelem a hajgyökerek térfogatára összpontosul, szintén a tilalom hatálya alá tartoznak.

Sok lányt lenyűgöz egy hajvágás, ahol a haj teljes hosszában finoman meghajlik. De ha háromszög alakú arcod van szív formájában, akkor egy ilyen hajvágás hátterében az arcod egyszerűen eltéved, és senki nem "veszi észre". A klasszikus bob és a hosszúkás bob nem mindig lesz a témában.

És nincs aszimmetria a frizurákban. Ez negatívan befolyásolja a megjelenését..

Frufru kiválasztása

A stylistok úgy vélik, hogy egy háromszög alakú arc esetében a klasszikus ív az optimális durranás. Ennek a durranásnak az az előnye, hogy eltereli mások figyelmét a háromszög alakú arc olyan hiányosságairól, mint a kiemelkedő arccsontok és a vékony, hegyes áll..

A háromszög alakú arcú lányok rövid, egyenes frufruot is készíthetnek maguknak. Az ilyen frufru kiegyenlíti az arc arányait, és alakja inkább ovális lesz. Az ilyen frizurákat merész és kissé merész karakterű lányoknak ajánlják. De ha a klasszikus stílus szerelmese vagy, akkor ezek a frufru nem fog neked megfelelni..

A hosszú ferde frufru ideális a klasszikus stílushoz. Bár meg kell mondani, hogy az ilyen típusú frufru bármilyen stílusra alkalmas. E frufru sajátossága, hogy mások figyelmét a szemre összpontosítják, miközben vizuálisan igazítják az arc arányait. Készíthetők egyenes vágású vagy szakadt végű változatban.

Stilisták, ezzel az arcformával, vastag, egyenes, hosszú frufru ellen. Ezek a frufru hangsúlyt fektetnek az arccsontokra, miközben az álla vizuálisan kiéleződik. Amire esetünkben egyáltalán nincs szükség. De ha éppen ilyen durranást akarsz viselni, akkor lehetséges a frufru elvékonyításának lehetősége, vagyis hogy ritkább legyen.

A stílus és a háromszög alakú arcápolás jellemzői

Az ilyen típusú arcok nem minden hajvágást igényelnek. Különösen a garcon. De a többit időről időre össze kell rakni. Ebben az esetben tartson be néhány szabályt. Különösen nincs térfogat a csúcson és az időbeli régióban. A haj nagy részét az állnál kell összegyűjteni. Ez az opció lehetővé teszi, hogy a haj kiegyenlítse az arányokat, és az áll vizuálisan elveszíti élességét..

A stílus hajszárítóval és kerek fésűvel történik. A hajvégeket szigorúan befelé hajlítják. Ha kifelé csavarja a haját, akkor vizuálisan még hegyesebb állát kapja. És a megjelenésed kissé fájdalmas lesz. Mi vezet oda, hogy nem csodálják meg, hanem megbánják, és az egészségedre kérdeznek.

Hajfestés a balayage technikával: az eljárás modern árnyalatai és jellemzői

A modern tizenéves frizurákról itt olvashat bővebben.

Videó

A háromszög alakú arcvágás kiválasztásával kapcsolatos további információkért lásd a videót

Következtetés

Összegzésként elmondhatjuk, hogy a háromszög alakú arc megfelelő fodrászainak megfelelő megválasztásával és kialakításával ezek nagymértékben javítják megjelenését. És reméljük, hogy ez a cikk sokat segít Önnek a megfelelő frizura kiválasztásakor..

Hajvágás háromszög alakú arcra

A háromszög alakú arcszőrzetnek el kell rejtenie a széles homloktól a keskeny állig tartó éles átmenetet. A kívánt eredmény elérése érdekében figyelembe kell vennie ennek a csinos arcformának néhány árnyalatát..

A hajvágás kiválasztásának szabályai a háromszög alakú archoz

 • Fontos, hogy az áll területén hajat teremtsen
 • Az átlagos hajhossz optimális
 • Jobb kizárni a rövid hajvágást, de nem minden változatában.
 • Nincs egyenes állú hajvágás
 • A koronán nem lehet térfogat, ez csak kitágítja az arc felső részét

Milyen hajvágások alkalmasak egy háromszög alakú arcra?

A rövid hajvágás nem mindig fest egy szép háromszög alakú arcot, hanem éppen ellenkezőleg, egy keskeny állra összpontosít. Bizonyos esetekben azonban egy rövid fodrász felhívja a figyelmet a szemre, és tulajdonosát nagyon törékennyé és fiatalossá teszi.

A közepes hosszúságú hajvágások tökéletesen korrigálják a háromszög alakú arcot. Egy hosszúkás bob vagy bob hangot teremt az áll területén mind a hullámos, mind az egyenes hajon. Az is lehetetlen, hogy ne jegyezzük fel a kaszkádot, de fontos, hogy a koronánál ne állítsa be túlságosan a hangerőt..

Hosszú haj, kaszkáddal vagy létrával vágva, kiválóan alkalmas háromszög alakú arcú hölgyeknek. A buja haj az álla szintjén van, amire szüksége van.

A háromszög alakú arc frufruja szinte mindig kötelező. Itt fantáziálhat, amennyit csak akar, a lényeg csak az, hogy ne éljen vissza a rövid és hosszú egyenes frufruival. A ferde frufru a legjobb megoldás. Levehető az arcról, és az oldalán fésülhető, és hagyható, hogy kissé leessen az arcról..

Az alábbi fotón számos lehetőség látható a háromszög alakú arc sikeres hajvágásához..

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Hogyan lehet otthon puha a haj - a legjobb maszkok

Nagyon gyakran a tisztességes nemek panaszkodnak a haj merevségére és szárazságára, amelyekhez élettelen megjelenés társul. Számos tényező befolyásolja ezt az állapotot: nem megfelelő sampon, rossz hajápolás, klórozott és kemény víz a csapban, kedvezőtlen környezeti feltételek.

Hogyan és hogyan lehet eltávolítani a fekete hajat otthon és a szalonban

Nem ritka, hogy egy új hajszín ritkának bizonyul. Különösen, ha először végzett festést, sőt otthon is, megfelelő tapasztalat nélkül.