Legfontosabb / Vitaminok

Áttekintés a Rowenta Comb ionizációs ionos ecsettel Elite CF 5512

Vitaminok

fő-
2016. január 22, 02:31

A Rowenta Ionic Brush Elite CF 5512 egy puha, nem szakadó kefe és semmi más. Elég, ha bármilyen puha sörtés fésű van az azonos eredmény eléréséhez. Nagyon kellemes használni, de semmi rendkívüli. Pontosan a haj villamosításával kapcsolatos problémák miatt vettem, de itt egyáltalán nem segített a fésű, amelyről a gyártó azt állítja, hogy ionizációs funkcióval rendelkezik. Természetesen folyamatosan igyekeztem használni, beleértve az ionizációt is. A hajam egyébként is feláll, csak vegye le a csuklyát. Szüksége van elemekre is.

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Csak eredeti, tanúsított termékeket

Szerviz hivatalos szervizekben, gyártói garancia

A termék raktáron van és megrendelhető

Leírás

A Rowenta bemutatja az Instant Straight egyedülálló eszközt, amely ötvözi a hajvasalót és a fésűt, hogy a szokásos mozdulatokkal egyszerre fésülje és igazítsa a hajat. A fűtött kerámia fogak meghúzják a hajat, hogy természetes módon kiegyenesedjenek, alkalmassá téve mindennapi használatra. Egyenesítse meg a haját egy egyszerű és ismerős mozdulattal a széles fésűs kialakításnak köszönhetően. Ugyanakkor a beépített iongenerátor segít abban, hogy a haj kezelhetővé, puhává és fényesebbé váljon, és kiküszöböli a statikus elektromosságot. A fésű digitális kijelzővel van felszerelve, és 210 fokos optimális hőmérsékletet biztosít a hihetetlenül gyors és hatékony hajegyenesítés érdekében. A készülék mindenek mellett kompakt kialakítású, ergonomikus fogantyúval, kényelmes, 360 fokban forgatható zsinórral és automatikus kikapcsolási funkcióval a nyugalom és a biztonság érdekében..

Vélemények: Fésű BEURER HT10, barna

Értékelés és vélemények

Felhasználói értékelés

Felhasználói visszajelzések

A fésű tökéletesen kiegyenesíti a hajam, még jobban tetszik, mint vasaló használata. Szó szerint néhányszor végigfuttatom a hajon, és az eredmény már érezhető. Még hajszárítóval is felhagytam a húzással, csak kiszárad a hajam, majd 5 perc és ennyi, remek stílus.

Már több éve nő a hajam, és gondosan választom a fésűket és az ápolószereket is. Még soha nem láttam ilyen fésűket, de megkockáztattam, hogy elviszem. Az ionizáció jelenléte megnyert engem. Használata egyszerű, és a frizura nem igényel sok időt. A hajszárító még kevésbé használt.

a fésű alapvetően jó, alig találtam ilyet ionizált akkumulátorokról a nagyon régi roventem helyett

Sokkal kényelmesebb, mint reggel vasalóval égetni a haját, vagy magával húzni. Többször használom a fésűt a hajon és rendelem. Nincs bolyhosodás, a haj nem villamosít fel, és ami még fontosabb, nem ég, mint egy szokásos vas. Örülök a választásnak.

A legtöbb haszontalan vásárlás. Megpróbáltam visszaadni, azt mondták a vizsgálat után, hogy rendben van! Bár ez nem az!

Először láttam ilyen fésűt, és azonnal megvettem. Folyamatosan üzleti úton vagyok, és még egy vasalót is kiraktam hajszárítóval az arzenálomból. A fésű mindent pótol nekem ?? a haj gyorsan megszárad, majd párszor megmosom, azonnal ragyog és gyönyörűen mutat. Tanácsol.

Fésülje meg az ionizációt: előnyök a haj számára és annak működése

Kalap viselése, a napsütés és a hideg, valamint a termikus hajformázó eszközök kiszárítják a haj szerkezetét, így száraz, törékeny és rakoncátlan lesz. Ezt a problémát tökéletesen kezelik az ionizált fésűk, amelyek enyhítik a statikus stresszt, simavá és selymessé teszik a hajat..

Mi az az ionizációs fésű

Alakjában és kialakításában az eszköz hasonlít egy közönséges masszázsfésűre. De ionizátor van beépítve - spray. Van egy gomb a fogantyún, amely aktiválja. A fogak polírozott acélból készülnek, nincsenek ízületeik, ezért tökéletesen átcsúsznak a hajon, bezárva a kutikulákat.

A fésű modelltől függően AA elemekkel vagy újratölthető elemekkel működtethető. A készülék üzem közben ózonszagú.

A fésűt rendszeresen tisztítani kell, ehhez csak le kell választania a fogantyút az akkumulátorral magáról a keféről.

Működés elve

A fésű számos funkcióval rendelkezik, amelyek visszaadják a haj fényét és simaságát:

 • Polírozó funkció.
 • Enyhíti a statikus stresszt.
 • Antibakteriális hatás.
 • Dúsítás ózonnal.

Hogyan működik a fésű a hajon

A fésű fogainak sima felülete van, ezért csúszáskor a pelyhek kisimulnak, a haj sima és fényes lesz. A szálak kevésbé kusza, könnyebben fésülhetőek és stílusosak.

Az ecset eltávolítja a statikus elektromosságot, mivel negatív töltésű oxigénrészecskék vannak benne. Ezenkívül az ózonionok áramlása pozitív hatással van a fejbőrre és a hajhagymákra..

Az antibakteriális fogbevonat segít megelőzni a betegségeket okozó baktériumokat és gombákat.

Az ózontelítettség miatt a haj nedves, sima és felgyorsítja a növekedést.

Népszerű márkák

A következő gyártók ionizáló hatású kefék keresettek:

 • A Bosch 4 vagy több ózonion csatornával rendelkező modelleket gyárt. A modelleket úgy tervezték, hogy eltávolítsák a statikus elektromosságot, rugalmasságot és fényt adnak a szálaknak. Kompakt formájúak és nem sokban különböznek a szokásos fésűktől. Hordozható és olcsó.
 • A Rowenta vezérlőgombbal és speciális indikátorokkal ellátott modelleket gyárt, amelyek lehetővé teszik az ózonionok áramlásának figyelemmel kísérését. Napi használatra, igénytelen ápolásra tervezték.
 • A Babyliss Sublim'Hair modellválasztékot nagy teljesítmény jellemzi, amely lehetővé teszi a statikus elektromosság gyors eltávolítását. Puha fogakkal és kivehető fejjel rendelkezik a higiénikus feldolgozás érdekében.
 • A Philips ionizációs funkcióval ellátott hajszárítót dob ​​piacra. Szárítást és oxigénionokkal történő dúsítást egyaránt végez. A komplex hatás miatt a szálak simaak, rugalmasak és fényesek lesznek.

Braun szatén haj 7

Aktív Ozone 3 Ion technológiával rendelkezik, amely fiatalító hatással van a fejbőrre és általában a hajszál szerkezetére. A helyreállításhoz hármas oxigént alkalmazunk, állandó ionáramú Ion Plus technológiával. A fésűfej kivehető a használat utáni tisztításhoz.

Akkumulátoros - AAA elemek.
Hozzávetőleges költség - 1185 rubel.

BOSCH BrilliantCare Quattro-Ion

A simaságot és ragyogást a Quattro-Ion technológia biztosítja, amely 3 fokozatú vezérlőrendszert és 4 csatornás ionáramot kínál.

A 3D-s modellezés hatása: csökkenti az elektrifikációt, és a vegyes sörtés szerkezetnek köszönhetően terjedelmesebbé teszi a formázást. A tisztításhoz a kefe párnája könnyen eltávolítható, az eszköz akkumulátorokon működik.

Ár 1530 dörzsölje.

Babyliss Sublim'Hair

A készülék 2 funkciót tartalmaz: oxigénionokkal történő telítés és egyidejűleg egyenesítés. Megszünteti a hasított végeket és selymessé teszi őket.

 • 5-7 percen belül kiegyenesíti a hajat;
 • Minden típushoz alkalmas;
 • Masszázs hatással van a fejbőrre, ezáltal serkenti a hajhagymákat.

220 V-os elektromos hálózatról táplálja. Hozzávetőleges költség - 1415 rubel.

AirComfort XJ-81

Úgy néz ki, mint egy masszázsecset, amelynek fejébe van beépítve Deluxe Ionic Comb. Negatív töltésű oxigénionáramot hoz létre. Ennek köszönhetően a hajmérlegek kisimulnak és nedvességgel telítődnek..

A fésű megszünteti a faggyú specifikus illatát, selymessé és kezelhetővé teszi a hajat.

Piaci érték - 870 rubel.

Supra MFS-114

Ez nem csak ionizált fésű, hanem vibrációs funkcióval rendelkező masszírozó is. A masszázshatás nagyfrekvenciás impulzusokkal nyilvánul meg. A rezgés és az ionizáció egyidejű hatása a fejbőrre további mechanikai telítettséghez vezet az epidermisz és a keratin réteg ózonionjaival. Ennek eredményeként a haj selymessé és kezelhetővé válik..

A készülék alkalmas gyakori használatra. Normál akkumulátorral működik. A fogantyú csúszásmentes Soft Touch bevonattal rendelkezik, ami kényelmessé teszi a használatát. Ezenkívül a fogantyú gombkapcsolóval van ellátva. Kétféle mód van: "Ionizálás" és "Rezgés".

Melyik fésűvel lesz hatékony a haj ionizálása

A választás során a következő tényezőkre kell figyelnie:

 • Erő. Az ecsetet a szálak sűrűségétől és szerkezetétől függően kell megválasztani. Közvetlen kapcsolat van: minél vastagabb a haj, annál nagyobb energiával kell rendelkeznie a készüléknek. Ellenkező esetben nem tudja ellátni fő funkcióját..
 • Konfiguráció. Az ecset lapos alakja alkalmas mindennapi használatra az egyenesítés és a polarizálás érdekében. A kerek forma alkalmas egyidejű ionizálásra és formázásra. Gyengéd szárításra, hidratáló hatással is használják.
 • Elágazik. A varrat nélküli és természetes fogak alkalmasak finom és töredezett hajra, csúszó bevonattal a vastag és rakoncátlan hajra.

A modell kiválasztásakor figyeljen a kivehető részre, amelyet szappannal vagy fertőtlenítővel lehet kezelni.

Jobb, ha jól ismert márkák termékeit választja, hogy ne vásároljon alacsony minőségű hamisítványt.

Az ionizációs funkcióval rendelkező fésű sok lány számára isteni ajándék lett. Számos vélemény a fodrászokról és a nőkről az otthoni használat után azt jelzi, hogy magas a hatékonysága. Rendszeres használata és a megfelelő modell a hajat fényessé, simavá, kezelhetővé és terjedelmessé teszi.

Vannak olyan modellek, amelyek folyadéktartállyal vannak felszerelve, ez lehetővé teszi, hogy különböző táplálék-keverékeket adjon a fésűhöz, és egyszerre permetezze őket ózonionokkal.

Rowenta hajszárító: áttekintés a forgó fúvókával ellátott modellekről és a tulajdonos véleménye a készülék használatáról

Bármely lány sokoldalú és mobil eszközről álmodik, amely nemcsak gyorsan és gyengéden száríthatja a nedves hajat, de ugyanakkor hangot, kívánt formát és elegáns megjelenést kölcsönöz neki.

És ilyen eszköz már létezik - ez egy hajszárító - egy erőteljes eszköz, amely a nedves hajat fényűző hajzá varázsolja, amelynek jelen kell lennie bármely korú bájos nő arzenáljában.

Mire kell figyelni a hajszárító kiválasztásakor - ezt cikkünkben kitaláljuk.

Hogyan válasszunk és mire figyeljünk?

A hajszárító kényelmes, mivel egyesíti a hajszárító és az ecsetkefe funkcióit, míg a fürtök szárításának és alakításának egy kézzel egyidejűleg történnek.

A Rowenta márkanév széles körben ismert az orosz piacon: az általa gyártott kis háztartási gépek a termékek magas minősége, összeszerelésük megbízhatósága, gyárthatósága és kellemes kialakítása miatt már régóta népszerűek, a Rowenta márkanév alatt gyártott hajszárító és hajformázó eszközök pedig elfoglalták helyüket a professzionális szalonokban. és hétköznapi lakásokban.

A hajszárító kiválasztásakor a megbízható gyártó mellett értékelnie kell a következő paramétereket:

 • ergonómia és kényelem - a készüléknek kényelmesen illeszkednie kell a kézbe, és nem lehet túl nehéz a hosszan tartó használathoz;
 • teljesítmény, amelynek értéke 400 W és 1,5 kW között változik, gyors és jó minőségű szárítást biztosítva rövid (400-500 W), közepes hosszúságú (700-900 W) és hosszú haj (1000 W) szárításához;
 • az üzemmódok száma - általában 1-től 3-ig: minél erősebb az áramlás, annál gyorsabban száradnak a szálak, annál magasabb az áramlás hőmérséklete, annál könnyebb modellezni őket, a hideg áramlás rögzítő funkciókat lát el, rugalmasságot adva a frizurának;
 • bevonat - a legtöbb modern eszköz kerámia vagy turmalin bevonattal rendelkezik, míg a turmalin a többi anyagnál hatékonyabban távolítja el a haj statikus elektromosságát, a kerámia pedig egyenletesebben osztja el a hőt;
 • sörték anyaga - a vegyes sörtéket tartják a legsokoldalúbbnak, az olcsóbb szintetikus (főleg nejlon) jó gyökértérfogatot ad a hajnak, és természetes - jól húzza a hajat és ragyog;
 • a fogmosás hossza és gyakorisága - a rövid gyakori sörték kényelmesek a rövid hajon történő buja formázáshoz, ritka hosszúkás fogak pedig a húzáshoz;
 • a mellékletek száma - általában minél több van, annál több különböző frizurát hozhat létre a segítségükkel;
 • kiegészítő funkciók és felszerelések - beépített ionizátor a haj statikus feszültségének semlegesítésére, a hátlap jelenléte, gőzfejlesztő a haj túlszáradásának megakadályozására, kényelmes doboz hajszárító és fúvókák hordozásához és tárolásához.

TOP-10 legjobb modellek értékelése

Egy helyNévÁr
A TOP 5 legjobb hajszárító Rowenta
1Rowenta CF 62205 000 ₽
2Rowenta CF 83615 000 ₽
3Rowenta CF 62214 000 ₽
4Rowenta CF 82422 000 ₽
ötRowenta CF 78193 000 ₽
A TOP 5 legjobb Rowenta hajszárító forgó kefével
1Rowenta CF 95225 000 ₽
2Rowenta CF 95205 000 ₽
3Rowenta CF 95303 000 ₽
4Rowenta CF 95405 000 ₽
ötRowenta CF 91125 000 ₽

A legjobb hajszárítók Rowenta

Rowenta CF 6220

Hatalmas, közepes hosszúságú hajhoz és hosszú göndörhöz megfelelő eszköz, amelyet könnyedén magával vihet az edzőterembe vagy kirándulásra: nem terheli túl a táskát, de nagymértékben leegyszerűsíti a kiváló minőségű és kíméletes hajszárítás folyamatát a medence, a zuhany vagy az edzőterem után..

A készülék csak kissé nagyobb, mint egy hagyományos masszázsfésű, azonban minden nap elképesztő formázást tesz lehetővé a legszokatlanabb és szokatlan helyzetekben..

Specifikációk:

 • teljesítmény - 1 kW;
 • súly - 0,5 kg;
 • bevonat - kerámia;
 • sebesség - 3;
 • ezen felül - 3 hőmérséklet-beállítás, ionizálás, hideg levegő, fedél.

profik

 • erős;
 • megbízható;
 • gyorsan szárad.

Mínuszok

 • a zsinór rövid;
 • kevés melléklet.

Rowenta CF 8361

Multifunkcionális készlet, amely lehetővé teszi a legkülönfélébb frizurák készítését. 5 különböző rögzítést képvisel, amelyek segítségével kis és nagy fürtöket képeznek, hajszálakat nyújtanak, gyökérmennyiséget adnak neki.

Olyan ionizációs funkcióval rendelkezik, amely eltávolítja a haj túlzott statikus stresszét. Nem melegíti túl a fejbőrt.

Kényelmes otthoni használatra a nagyszámú melléklet miatt.

Specifikációk:

 • teljesítmény - 1,2 kW;
 • súly - 0,96 kg (teljesen megrakva, az összes tartozékot együttesen);
 • bevonat - kerámia;
 • fűtési sebességek / üzemmódok - 2;
 • további - 5 melléklet, ionizáció, hideg levegő, tároló táska.

profik

 • erős;
 • csendes;
 • kényelmes kézben tartani, kompakt;
 • mindezt egy erszényben.

Mínuszok

 • túlmelegszik és kudarcot vall;
 • gyenge építési minőség.

Rowenta CF 6221

Hajszárító a haj gyors és egyszerű kiegyenesítésére. Hatékonyan és kíméletesen szárítja a nedves hajat anélkül, hogy jelentős károkat okozna.

Nem alkalmas a fürtök és a fürtök szerelmeseinek, de nélkülözhetetlen asszisztenssé válik azoknak a hosszú hajú szépségeknek, akik inkább a jó gyökérfogatú egyenes hajat preferálják.

Specifikációk:

 • teljesítmény - 1 kW;
 • súly - 0,48 kg;
 • bevonat - kerámia;
 • fűtési sebességek / üzemmódok - 3;
 • opcionális - ionizálás, hideg levegő, tároló tok.

profik

 • kényelmes a használata;
 • erős.

Mínuszok

 • a sebességkapcsoló kényelmetlen elhelyezkedése;
 • elégtelenül hűtött levegő.

Rowenta CF 8242

A modell elegáns kivitelben készült, és ideális a hosszú, nedves haj kiváló minőségű szárításához és megbízható formázásához.

A további mellékletek lehetővé teszik, hogy jelentős mennyiséget és göndör fürtöket adjon hozzá közvetlenül a szárítás során.

Koncentrátor rögzítéssel rendelkezik az ünnepi stílushoz.

Védi a hajat a sérülésektől és a természetes fény fényvesztésétől a speciális Keratin & Shine keratin bevonat miatt.

Specifikációk:

 • teljesítmény - 1,2 kW;
 • súly - 0,48 kg;
 • bevonat - turmalin;
 • fűtési sebességek / üzemmódok - 3;
 • opcionális - hideg levegő, tárolóház, 2 kerámia bevonatú kefe (38 mm és 20 mm), koncentrátor rögzítés.

profik

 • turmalin bevonat;
 • erős;
 • jó kefe a haj mennyiségéhez.

Mínuszok

 • a mellékletek nem tartják jól;
 • alacsony minőségű műanyag.

Rowenta CF 7819

A korlátozott példányszámú aranybarna tónusú hajszárító, három további tartozékkal felszerelve, örömet szerez az elbűvölő és stílusos háztartási gépek szerelmeseinek.

A nagy teljesítmény lehetővé teszi, hogy a leghosszabb hajat is jól szárítsa meg, napi vagy formális frizurát készítsen belőlük, a hideg levegő pedig rögzíti és hosszú ideig megőrzi a frizurát.

Specifikációk:

 • teljesítmény - 1,2 kW;
 • súly - 0,69 kg;
 • bevonat - kerámia;
 • fűtési sebességek / üzemmódok - 3;
 • opcionális - hideg levegő, tároló tok, 3 tartozék: kefe (38 mm), egyengető és koncentrátor.

profik

 • jól átgondolt zsinór;
 • elég könnyű;
 • sörték nincsenek;
 • gyorsan szárad és fényt ad a hajnak.

Mínuszok

 • nem túl kényelmes fogantyú.

A legjobb Rowenta Rotary Brush hajszárító

Rowenta CF 9522

A készülék professzionális szintű tökéletes szárítást, stílusos és gyors formázást és elegáns hajmennyiséget biztosít.

Fényesnek tartja a hajat. A forgó kefék miatt nincs szükség további erőfeszítésekre.

Kategóriájának egyik legkönnyebb hajszárítója.

Ionizálja és kisimítja a hajat, megszünteti a statikus feszültséget, puhává, rugalmassá és kezelhetővé teszi.

Specifikációk:

 • teljesítmény - 1 kW;
 • súly - 0,36 kg;
 • bevonat - turmalin;
 • fűtési sebességek / üzemmódok - 3;
 • opcionális hideg levegő, tároló tok, 2 forgatható fúvóka (40 és 50 mm).

profik

 • kényelmesen elfér a kézben;
 • nem tépi a hajat;
 • a kefék szoros rögzítése.

Mínuszok

 • kényelmetlen üzemmód kapcsoló;
 • túl forró levegő.

Rowenta CF 9520

A legkeresettebb forgó fúvókákkal ellátott hajszárító. Tökéletes szárítási teljesítmény a közepes hajnak vagy a hosszú fürtöknek megfelelő erőnek köszönhetően.

Kompakt méretű iongenerátorral felszerelve.

A kerámia bevonat kisimítja és puhává teszi az egészséges és fényes hajat.

Univerzális modell, amely minden tulajdonos számára örömet szerez, és méltó helyet talál minden otthonban.

Specifikációk:

 • teljesítmény - 1 kW;
 • súly - 0,45 kg;
 • bevonat - kerámia;
 • fűtési sebességek / üzemmódok - 2;
 • ezen felül - hideg levegő, 2 kefe (40 és 50 mm), ionképző üzemmód.

profik

 • haj - mint egy szalon után, nem romlott;
 • kényelmes tartani;
 • puha kefék;
 • a tekercselési funkció kikapcsolható;
 • nem nehéz;
 • rövid és hosszú hajra egyaránt alkalmas.

Mínuszok

 • nagy méretű;
 • A 2. mód elég meleg.

Rowenta CF 9530

A készülék lehetővé teszi, hogy professzionális eredményt érjen el otthon, szuper volumenű, sikkes fényt, simaságot és hibátlan megjelenést kölcsönözve a hajának.

Kényelmes használni utazáskor vagy otthon.

Kettős ionizációval felszerelve, bármilyen hosszúságú hajra alkalmas.

Specifikációk:

 • teljesítmény - 1 kW;
 • súly - 0,7 kg;
 • bevonat - kerámia;
 • fűtési sebességek / üzemmódok - 3;
 • ezenkívül - hideg levegő, 2 kefe (40 és 50 mm), fedők a fúvókákhoz, kettős ionizálás.

profik

 • könnyű, kényelmes;
 • a haj nem villamosított.

Mínuszok

 • az egyes részek laza illesztése;

Rowenta CF 9540

Természetes sörtéjű hajszárító, amely szalon hajápolást, rendkívüli fényt biztosít, és lehetővé teszi a hibátlan stílus kialakítását.

Gyorsan, egyszerűen és finoman szárad.

Kettős ionizációval felszerelt, speciális arganolaj bevonattal rendelkezik a fokozott természetes fény érdekében.

Külsőleg stílusosan és súlyosan néz ki.

Univerzális modell közepes hajú tulajdonosoknak.

Specifikációk:

 • teljesítmény - 1 kW;
 • súly - 0,4 kg;
 • bevonat - kerámia argánolajjal;
 • fűtési sebességek / üzemmódok - 3;
 • opcionális - hideg levegő, kettős ionizáció, kefék 50 mm, tok.

profik

 • szép, elegáns;
 • nagyon gyorsan szárad és stílusos, különösen a rövid hajvágás;
 • nem kusza össze a hajat;
 • a forgókulcs kényelmes elhelyezése.

Mínuszok

 • nincs hideg levegő;
 • rossz eset kialakítása;
 • kényelmetlen hőmérséklet- és sebességszabályozás.

Rowenta CF 9112

Egyszerű és praktikus hajszárító a fürtök és az egyenes szálak hatékony napi formázásához.

Kényelmes a használata.

Nincs semmi felesleges, ugyanakkor a készülék kiváló szalonminőségű stílust biztosít, amelyet a hideg légáramlás szilárdan rögzít.

Alkalmas a minimalizmus szerelmeseinek.

Specifikációk:

 • teljesítmény - 800 W;
 • súly - 0,57 kg;
 • bevonat - kerámia;
 • fűtési sebességek / üzemmódok - 2;
 • ezen felül - hideg levegő, műsörték, hátramenet.

profik

 • gyönyörű megjelenés;
 • fordított;
 • gyorsan és pontosan szárad.

Mínuszok

 • megáll a legkisebb hajellenállásnál;
 • nagy méretű, nem kompakt;
 • alacsony fogyasztású.

Fésülje meg az ionizációt

Említettem, hogy fésűt használok ionizálással, és ez felkeltette az érdeklődést.
Ma többet tudok mondani erről a hajkeféről.

Fésű Rowenta CF 5512 - eltávolítja a statikus elektromosságot a hajból. A fekete a fésű fő színe.
Ennek az ecsetnek van egy kijelzője, amely megmutatja, hogy a készülék be van-e kapcsolva. Ezen kívül van egy "IONIC" felirat és egy kapcsoló, amelyek mellett "0" és "1" szám található. A "0" -nál a fésű ki van kapcsolva, az "1" -nél pedig be van kapcsolva.
A fésű oldalán lyukak vannak. Mindkét oldalon vannak.

Ennek a fésűnek a keféje kerek. Sőt, az ecset kivehető, így könnyen tisztítható.
Ez a kefe tápegységgel is rendelkezik (2 db AAA 1,5 V-os elem).

Ez a hajkefe Kínában készül.
A hajkefe jó, érdekes. Nincs statikus elektromosság a hajamban.
Az egyetlen probléma. Mint minden masszázsfésű, ennek a fésűnek a fogain is apró "dudorok" vannak. Hozzájárulnak egy jobb masszázshoz. Tehát ezek közül a "dudorokból" néhány már elrepült. Nagyjából ez persze ostobaság..
Ezt a fésűt örömmel használom.

9 legjobb hajszárító

A hajszárító hasznos eszköz otthoni használatra, amely segít a haj gyors szárításában és egyúttal a kívánt forma megadásában. Sok lány választás előtt áll - vásárol-e hajszárítót vagy hajszárítót? Cikkünkben megvizsgáljuk, hogy ez az eszköz helyettesítheti-e a szokásos hajszárítót, és hogyan válasszuk ki a legjobb hajszárítót. A legjobb hajszárítók minősítésében csak azokat az eszközöket gyűjtöttük össze, amelyek sokáig bizonyították kényelmüket és kiváló minőségüket. Figyelembe vettük a készülék élettartamát meghibásodások, ergonómia, funkcionalitás és teljesítmény nélkül.

Melyek a hajszárítók?

A hajszárító másik neve a hajformázó. Fő feladata a stílus egyszerűsítése, részben kombinálva a szárítással, ezáltal időt és erőfeszítést megtakarítva egy gyönyörű és természetes frizura elkészítéséhez. A modern air stylerek három csoportba oszthatók:

 • Hajszárító forgatható kefével. Tökéletesen nyújtja és frizurálja a hajat, átgondolt kialakítást és elegendő erőt biztosított.
 • Hajszárítók fúvókákkal (nincs forgás). A különböző átmérőjű kerek fúvókákat fürtök ecsetelésére és létrehozására tervezték, lapos kefék - a haj, a fésűk és a volumimerek kiegyenesítésére - a gyökerek térfogatának létrehozására;
 • Steam hajformázók. A beépített gőzfejlesztőnek köszönhetően nemcsak a nedves hajat száríthatják és formázhatják, de szárazon is frissíthetik / hidratálhatják.

A hajszárító előnyei és hátrányai

A hajszárítók előnyei:

 • tömörség és könnyű súly;
 • funkcionalitás (egyszerre szárad és halmoz);
 • nagy fektetési sebesség. A forró levegő néhány perc alatt elősegíti a haj szó szerinti formázását;
 • kevesebb hajkárosodás, mint egy vasaló vagy hajsütővas, mert alacsonyabb hőmérsékleten működik;
 • a hajszárítók-fésűk számos modellje ionizációs funkcióval van ellátva;
 • távolítsa el a haj feleslegét;
 • megfizethető áron.

Mínuszok:

 • a teljesítmény kicsi (általában 700-100 W, szemben a hajszárító 1400-2400 W teljesítményével), ezért több időbe telik a haj szárítása;
 • lecsupaszított opciók. A hőmérsékletet általában csak 2 üzemmódban (meleg / meleg) szabályozzák. A hideg mód nem jelenik meg külön gombon, és nem olyan hideg, mint a hajszárítóknál;
 • a stílus nem olyan kitartó. Jó rögzítés esetén is nehéz állandó fürtöt vagy tökéletesen sima szálat létrehozni. Inkább a gyors, természetes stílus és a lágy hullámok egyik lehetősége..

A legtöbb szakértő és hétköznapi lány egyetért abban, hogy a hajszárító még mindig nem teljes értékű hajszárító, hanem a már kissé megszáradt haj formázására szolgáló hajformázó. Jelentősen időt takarít meg, mert a hajformázás megkezdhető anélkül, hogy megvárná a haj teljes kiszáradását. De ha a hatalom és a forma megengedi, akkor teljesen lehet szárítani a nedves hajat ilyen hajformázóval, csakúgy, mint egy szokásos hajszárítóval, csak egy kicsit hosszabb ideig.

Mely gyártókra kell figyelni?

Nincs sok olyan cég, amely hajszárítót gyártana, de vannak olyan márkák, amelyek egyértelműen a hajápolás terén mutatnak vezető szerepet. És ezek a Rowenta, a Philips, a Braun és a BaByliss. Választékukban a hajformázók egész sora megtalálható minden ízlésnek. Ugyanakkor ez a termék szinte nincs képviselve a professzionális termékek között, ami nem meglepő: a hajszárító pusztán háztartási, amatőr eszköz, amelyre alig van igény a szalonokban és fodrászatokban. A költségvetési márkák között jó hajszárító modelleket is találhat: Remington, Polaris, Vitek, Supra.

Rowenta CF 8361

Átlagos Rowenta CF 8361 értékelés - 4.57
Összesen 28 ismert vélemény a Rowenta CF 8361 termékről

Rowenta CF 8361 pozitív és negatív értékeléseket keres?

Összegyűjtöttünk 28 negatív, negatív és pozitív értékelést 11 forrásból.

Megmutatjuk a felhasználók által azonosított Rowenta CF 8361 összes előnyét és hátrányát. Nem rejtegetünk semmit, és minden pozitív és negatív őszinte vásárlói értékelést közzéteszünk a Rowenta CF 8361 termékkel kapcsolatban, valamint alternatív termékeket kínálunk. Érdemes megvenni - a döntés csak az Öné!

A legjobb ajánlatok - Rowenta CF 8361

Vélemények a Rowenta CF 8361 termékről

Köszönet Marina Smirnovának a visszajelzésért, neki köszönhetem, hogy megvettem ezt a hajszárítót. A kötetkefe valóban AAAgon, a koponyához tapadni hajló nehéz hajam az egyetlen, amely egész nap képes felszínére emelkedni. Mindkét kerek kefe is jó. Csak egyre használom őket. A második mód jó egy lapos fúvókához - alkalmas lánya hosszú hajának szárítására, sokkal kényelmesebb, mint egy szokásos hajszárító, mert a haj a szárítási folyamat során nem kuszálódik össze.

Ezen a hajszárítón kívül van még egy Roventa kefe eszközöm is. Ezt gyakrabban használom..

Így a hajszárítót kiváló vásárlásnak tartom, és mindenkinek ajánlom.!

Előnyök:
Csendes, kényelmes fogás, kompakt.

Hátrányok:
A gyökér volumizer teljesen haszontalan.

Megjegyzés:
Nagyon tetszett a hosszú hajú ecset - lányunk most néhány perc alatt megszárítja a fejét (és a haja majdnem derékig ér)

Előnyök
Kényelmes, erőteljes, hatékony, nagyszámú melléklet, nem nehéz.

hátrányai
3,5 évig dolgozott, de tökéletesen dolgozott. Valószínűleg abban a helyen van a probléma, ahol a zsinór csatlakozik. Valószínűleg nem szabad a hurok mellé akasztania. A fúvókák felmelegednek, a formázás során nem nagyon kellemes - forró.

Megjegyzés
Néhány embernek nem tetszett a volumetrikus fogazott rögzítés, de számomra nagyon jó. Figyelemre méltó mennyiséget hoz létre finom és rakoncátlan hajamon. Elsősorban két mellékletet használtam, először a gyökereknél emeltem meg ezt a rögzítést, majd egy kerek ecsettel megcsavartam, és a stílus jobban tetszett, mint a fodrászé. Nagyon sajnálom, hogy a hajszárító elromlott, és komolyan gondolkodom azon, hogy újra megvegyem-e ugyanazt. Kérdésekre válaszolva: A rögzítések nem forognak, és a fogak nem húzódnak vissza. De minden nekem megfelelt anélkül.

Előnyök:
Erőteljes motor, több szárítási mód

Hátrányok:
Megbízhatatlan modell. Egy évvel később abbahagyta a munkát - valami hangosan zümmög bent, és nem fúj a levegő

Előnyök
Kiváló hajszárító, maximálisan lehetővé teszi a hajformázás kialakítását, az első sebességgel történő szárítást. A fúvóka kissé felmelegszik, de nem szabad azonnal megfogni, és ennyi! A hajam nem ég, minden normális, 2 hónapig használom.

hátrányai
A kötetfúvóka teljes rendetlenség

Megjegyzés
Kiváló hajszárító, maximálisan működik, a hajam személyesen nem éget meg, ha nem ragad el. Vettem egy különleges ajánlatot és ajándékként egy hajkefét is ionokkal :) Nem tudok örülni. 2 hónapig használom. Kerestem egy kis DE-t fúvókákkal, de kiderült, hogy ezekre nincs szükség a FIG! Csak a kerek fúvókát használom. De a fésű jó a hosszú haj gyors szárításához is. A kötet fúvókájának rovására teljes rendetlenség! A haj széttép és az állatok felforrósodnak.

Előnyök
ár, sokoldalúság, minőségi kivitel, jól ismert cég.

hátrányai
nem találtam

Megjegyzés
Hajszárítót vettem két édesanyámnak és nekem. Fésűs kiegészítőt használ, én pedig hajszárítót. A minőség elég kielégítő, és az univerzális eszköz ára nem túl rossz. Örülök a vásárlásnak, és ajándékot veszek húgomnak az új évre.

Előnyök
Kiváló termék.

hátrányai
Azt hiszem, nem azok, hűséges órákig pörög a tükör előtt, és nem engedi el ezt az ecsetet.

Megjegyzés
Általában soha nem írtam véleményt. De itt bűn nem írni, mert az ügynek sürgős jelentősége volt. Nemrég elcsesztem. Barátaimmal elmentem egy bárba, megígértem, hogy visszatérek a megbeszélt időpontban, de végül szakítottam, és csak reggel tértem haza. Happenes. A madámom természetesen megsértődött. Ül, keresztbe tett kézzel pöffentette ki ajkait. Hadd gondolkodjak el, hogyan lehetne engesztelni a bűntudatot. Vettem neki ezt a hajszárító kefét. Haja hosszú, azt hiszem, ez adhat egy kört, főleg, hogy régóta kért tőlem ilyesmit. Végül megbocsátottak. Most egész nap fut, valamit a fején csinál, új frizurákat mutat be. Nem ismerem magam, de azt mondta, hogy ez az ecset sem szárítja a hajat, könnyedén és egyszerűen ad hangerőt, és mindenféle formázást végez. Boldog, mint egy elefánt. Tehát még egyet sétálhat.

Előnyök:
Erőteljes, sok fúvóka, imádom a Rowenta hajszárítókat, csak 20 éve használom őket

Hátrányok:
Gyanús recsegés a leállítás után, a gyártás minősége romlott.
A hosszú hajat néha beszívják a légbeömlőbe, ezt korábban nem vettem észre.
Hiányzik a legnagyobb, sörtéjű kerek kefe, jó, hogy a régi hajszárítóktól illik, én már a harmadiknál ​​használom, de "fáradt".

Megjegyzés:
Egy praktikus kefe a kiegyenesítéshez, de csak a gyorsabb száradás érdekében. Még mindig ki kell húznia egy sörtés kerek ecsettel.

Hajszárítót keres


Lányok! Tippeket kérek tőled a hajszárító kiválasztásához. Mégpedig hajszárító különféle rögzítéssel (forgó kefék). Engem leginkább az érdekel, hogy egy ilyen hajszárító képes-e volumenet létrehozni, tk. Egyenes, de finom hajam van. Kinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Tetszett? Vegyem-e, vagy jobb, ha a régi jó divat szerint csinálom: egyik kezében hajszárító, másikban fésű? Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget és a válaszadást! :-)

Hibaüzenet az adminisztrátornak
Panaszkodik a kiadványról
Panaszkodjon a megjegyzéshez

Hagyott karakterek: 1000

Hasonló vélemények

68. megjegyzés

Nekem ez megvan! Nagyon elégedett vagyok vele! =)

Néhány éve használom a Braun hajszárító kefét (már a második):

Nekem személy szerint minden nap pótolhatatlan dolog. Az összes melléklet közül csak egy nagy kerek ecsetet használok.
A hajam vékony, közvetlenül a váll alatt. Ami a hangerőt illeti - semmi természetfölötti (a formázó termékektől függ), de tökéletesen nyújt és kiegyenesedik. Van elegendő erő, a stílus, legalábbis számomra, sokkal kevesebb időt vesz igénybe, mint egy professzionális hajszárító + ecset (mindenki keze különböző helyekről nő :))
Az egyetlen hajszárító, azt hiszem, nem lesz elég, de a professzionális hajszárító kiegészítéseként nagyon.
A mínuszok közül - törékeny kefék, több út egy bőröndben és a fogak fele sem. Nem használom a kompot, nehéz egy kézzel hideg levegőt készíteni. Gondos használat mellett valószínűleg sokáig fog tartani. 2 évre elegem van.

Rowenta CF 9524

Előnyök:
A legjobb hajformázó asszisztensem.

Megjegyzés:
Ez a hajszárító tökéletesen megfelel nekem, és még a teljesítménye is 1000 W, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen elkészíthessen egy gyönyörű és gyengéd frizurát. A készlet 2 különböző átmérőjű kefét tartalmaz, 40 mm és 50 mm. A haj tökéletesen formázott, puha tapintású és fényes megjelenésű. Nem érhettem el ezt a hatást azzal, hogy haját hajszárítóval formáztam..
Nagyon elégedett vagyok a vásárlással!

Előnyök:
Gyors és egyenletes száradás

Megjegyzés:
Kérjük, figyeljen azokra, akik értékelik az időt és a minőséget. A haj gyors szárítása 1000 V-ban, könnyedén, két különböző átmérőjű forgatható kefe is segít nekem az eredmény elérésében, mint egy szépségszalon után. Az iongenerátor és a kerámia bevonat nem szárad ki, és hagyja a frizurát. a haj puha, fényes, időt spórolok a szalonok látogatására és a hajam egészségére!

Megjegyzés:
Nemrég készítettem magamnak egy divatos fodrászat, és kerestem a módját annak fenntartására, szépségszalonok segítsége nélkül. A boltban egy tanácsadó ajánlotta nekem ezt a modellt. Mi volt a meglepetésem, amikor pár perc múlva a hajam lenyűgözőnek tűnt! Az iongenerátornak és a kerámia bevonatnak köszönhetően a hajam puhább és fényesebb. Most ez egy pótolhatatlan segítő számomra!

Előnyök:
Kiváló stíluseredmények

Megjegyzés:
Gyorsan szárad és formázódik, a teljesítmény nagy, 1000 W, a haj nem kuszálódik össze, és nem ragad bele a sörtékbe. Kényelmes kézben tartani, különféle hőmérsékleti és légáramlási beállítások vannak. Könnyen megváltoztatom a stílusomat minden nap, készségek nélkül, kezdve egy könnyű "létrán", amely az esti stílus végződik. Megőrülök ettől a Rowenta hajszárítótól, és ami a legfontosabb: spórolom az értékes időmet.

Előnyök:
Könnyen használható, nem kusza össze a hajat

Megjegyzés:
Kiváló hajszárító. A haj nem rág, jól szárad, könnyen kezelhető, 2 fúvókát forgat. A derékig tartó, hosszú, egyenes hajat nehézségek nélkül szárították és formázták, bár ez az első tapasztalatom. Nagy örömömre szolgál. Még akkor is, ha a szál egyenetlenül fekszik a sörték munkafelületén, a haj még mindig nem rágódik. A sörték puhák. A haj nem küzd. Soha nem bántam meg, hogy vásároltam. Most nem hagyom el a tükröt, csodálom a hajat. Laza, sima, térfogattal

Előnyök:
Megbízható gyártó, nagy teljesítmény

Megjegyzés:
Ezt a hajszárítót anyukámnak vettem ajándékba. Anyának már volt hajszárítója ettől a cégtől, amit nagyon szeret, és úgy döntöttem, hogy adok neki egy modernebbet, forgatással. Szavai szerint ez egy kiváló hajszárító, ami sokkal könnyebbé és gyorsabbá tette számára a frizurát. Két különböző átmérőjű forgó kefe lehetővé teszi számára, hogy professzionális stílusban formázza, akárcsak a szalonban. A nagy teljesítmény gyorsan szárítja a hajat, és nagyon gyorsan létrehozza a kívánt hullámot. Azt tanácsolom mindenkinek, aki remek ajándékot szeretne készíteni magának vagy szeretteinek.

Előnyök:
A kényelmes, két nagy átmérőjű kefe lehetővé teszi a haj gyors szárítását. Jó erő - a haj nem repül szét, ugyanakkor az ecset jól görgeti a szálakat. Nagyon elégedett vagyok a vásárlással.

Hátrányok:
Ebben a módban nem túl hideg levegő fúj, de számomra nem kritikus, mert nincs rá szükség.

Megjegyzés:
Gyorsan és szépen formázta és szárította a haját. A hatás ugyanaz, mint a szalonban - a haj nem szőrösödik, megjelenik a simaság, bár a porózus szerkezetű haj, a gyökér mennyiségét is könnyű volt elkészíteni. A haj nem rág. Nagyon elégedett vagyok ezzel a vásárlással. Azt hittem, igazítanom kell, de minden elsőre szépen alakult. Örültem annak is, hogy az első rajtnál nem volt műanyag illat stb.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A fésű tisztítása: módszerek és segédanyagok

Ez a kérdés nemcsak a stylistokat és fodrászokat érdekli, akik kötelesek megőrizni hangszereik tisztaságát, hanem minden embert. Végül is ez az alapvető higiénia és a haj egészségének gondozása..

Shatush rövid hajra: hogyan lehet otthon elkészíteni, ki illik hozzá, hogyan néz ki sötét, világos, világosbarna, fekete, négyzet alakú, szőkék és barnák számára. Fénykép

A Shatush (angolul - "shatush") modern módja a hajfestésnek, hogy létrehozza a napsütésben természetesen kiégett fürtök hatását.