Legfontosabb / Vitaminok

Mik az ionizáló fésűk és hogyan működnek

Vitaminok

Sima, mint a selyem, puha, engedelmes és fényes haj - nem ez minden lány álma? De a valóságba való átültetése meglehetősen nehéz lehet, főleg, ha a haj nem engedelmes, különböző irányba kilóg, felvillanyoz és nem illik jól. Az ilyen szálak számára a leghatékonyabb kezelést egy ionizált fésű biztosítja. Az eszköz nem is olyan régen jelent meg a piacon, tanulmányozni fogjuk annak összes tulajdonságát és funkcióját.

Mi a fésű-ionizátor?

Ha látja az ionizátorokkal ellátott fésűket a boltok polcain, meglepődhet azon, hogy feltűnően hasonlítanak a hétköznapi masszázskefékre. Csak az ár különbözik jelentősen. A készülék a funkcionalitástól függően különböző alakú lehet.

A leggyakoribb lapos modellek mindennapi használatra alkalmasak. A tervezésben azonban nem minden olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. A termékeket speciális generátorral látták el, amely elektromos és mechanikus energiát használva a hajra irányított ionáramot hoz létre.

A szerszám egy vagy több munkacsatornával rendelkezhet, amelyeken keresztül negatívan töltött oxigénrészecskék kerülnek a fürtökbe.

Funkciók

Egy innovatív fejlesztés segítségével a fésülés nemcsak a lehető legkényelmesebbé, hanem hasznosabbá is tehető. A fésű fő feladata a statikus elektromosság eltávolítása. Ez a probléma különösen azok számára fontos, akiknek száraz és porózus a hajuk..

Télen, amikor a fűtőberendezések kiszárítják a helyiség levegőjét, és állandóan kalapot kell viselni az utcán, a helyzet súlyosbodik. A negatív ionokat termelő fésű segít megbirkózni a rakoncátlan hajjal, és örökre megfeledkezik mágnesezéséről.

Ezenkívül a készülék a következő funkciókat is ellátja:

 • kisimítja a hámozott kutikula pikkelyeket;
 • megakadályozza a nedvesség párolgását a hajból;
 • elpusztítja a haj belsejében lévő baktériumokat;
 • javítja a fejbőr vérkeringését (masszázs funkcióval rendelkező készülékek).

Előnyök és hátrányok

A fésű fő előnye a haj ionizálásának képessége. De érdemei nem érnek véget. A készülék nagy funkcionalitása ellenére kis súlyú és méretű, a szokásos keféhez hasonlóan könnyen hordható táskában.

A legtöbb modell akkumulátorral működik, és töltésjelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az elemek időben történő cseréjét.

A hajformázás jelentősen leegyszerűsödik egy eszköz használatával, mert:

 • segít a pajkos szálak kiegyenesítésében;
 • eltávolítja a bolyhosságot;
 • megakadályozza a szálak villamosodását;
 • tökéletesen simává és fényessé teszi a hajat;
 • eltávolítja a szálak kellemetlen szagait;
 • lehetővé teszi, hogy ritkábban mosson hajat;
 • megakadályozza a ridegség, a túlszáradás és a szálak elvesztését;
 • percek alatt ápoltá és széppé teszi frizuráját.

A fogyasztók és a stylistok véleménye alapján a készüléknek gyakorlatilag nincs hátránya. Az egyetlen dolog, ami csalódást okozhat, az az, hogy képtelen fésülni a nedves és nedves hajat. Nem ártanak az ilyen manipulációk, de nem lesz haszna sem..

Ha forró hajformázót keres, nézze meg az ionizáló keféket szárítóval. Felszerelhetők különféle rögzítőkkel, amelyek ellátják az egyengető vagy a hajsütővas funkcióit.

A választott finomságok

Különböző gyártóktól vásárolhat ionizáló keféket speciális piacokon vagy online áruházakban. Mindegyik nemcsak a dizájnban, hanem a jellemzőiben is különbözik egymástól. Olyan eszköz vásárlásához, amely segít szép és egészséges stílus kialakításában, el kell döntenie a sajátos igényeit és a haj típusát..

A szakértők javasolják, hogy tartsák be ezeket a szabályokat:

 • Vegye figyelembe a készülék teljesítményét. Minél vastagabb és keményebb a feje, annál magasabbnak kell lennie ennek a mutatónak..
 • A mindennapi használathoz válassza a lapos és kompakt akkumulátorral működő modelleket. Kívánatos, hogy a készlet tartalmazzon egy speciális esetet a fésűk szállítására.
 • Ügyeljen a készülék szétszerelésének lehetőségére. Fontos, hogy a munkafelület leválasztható legyen, így könnyebben moshatja és tisztíthatja.
 • Ha különböző frizurákat tervez, haját kiegyenesíti vagy göndöríti, akkor előnyben részesítse a különböző rögzítésű multifunkcionális modelleket. Például a nagy átmérőjű kerek kefék alkalmasak nagy fürtök létrehozására vagy kiegyenesítésére, a kisebbek pedig a kis fürtökre..

Előnyben részesítse a jól ismert gyártók modelljeit. Annak érdekében, hogy ne szerezzen rossz minőségű hamisítványt, alaposan tanulmányozza az eladó jó hírnevét.

A modell áttekintése

A fésűk használata az ionellátó funkcióval meglehetősen egyszerű, csak be kell kapcsolnia egy speciális gombot, meg kell várnia a jellegzetes szag megjelenését, és gondosan át kell fésülnie az egész hajat.

De sokkal nehezebb eldönteni, melyik modell a legalkalmasabb a fürtjeinek ápolására. A dolgok megkönnyítése érdekében áttekintettük a legnépszerűbb ecsetek és rangsoroltuk a legjobbakat..

Roventa

Az egyik legnépszerűbb otthoni stílusmárka kínál iongeneráló fésűket. A szerszámokat AA elemek működtetik, amelyek igény esetén cserélhetők újratölthető elemekkel a folyamatos használat érdekében.

A széles munkafelület puha műanyag fogakkal, kerek hegyekkel. Ez a kialakítás biztosítja a fejbőr masszázsát és serkenti a vérkeringést a hajhagymákban..

A fésű eltávolítja a statikus igénybevételt, lehetővé teszi, hogy gyorsan szép stílusot készítsen, simábbá és simábbá teszi a szálakat, és ragyogást kölcsönöz nekik. A felhasználók megjegyezték a kiváló ár-érték arányú terméket.

A készülék egy másik verziója mindennapi használatra. Tökéletes simaságot ad a szálaknak és enyhíti a statikus stresszt. A fésűnek 4 ionizációs csatornája van (Quatro-Ion technológia), amelyek biztosítják a haj egyenletes és gyors telítettségét negatív töltésű részecskékkel.

Széles terepen puha műanyag fogak vannak, kerek hegyekkel, mindegyik körül egy kis sörtecsomó található, ezért mindegyik fürtöt a lehető leggondosabban és hatékonyabban fésüljük át. Az eszköz AAA AAA elemekkel működik.

"Barna"

Az IONTEC funkcióval ellátott ecset lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt szépen formázzon, kiküszöbölje a szálak villamosodását és fényes fényt adjon nekik. A fésű egyoldalú, puha és rugalmas fogakkal, szélén műanyag gömbökkel. A készülék használatra való készségét a bekapcsológomb körüli panel színének megváltozása jelzi, zölden kezd világítani.

Az eszköz 5 perc elteltével magától kikapcsol, ami eléggé teljesebb a hosszú és vastag haj fésüléséhez. Teljesítménytípus - AAA elemek.

Hilton

A hajsütővas-fésű a romantikus stílus kedvelőinek tetszeni fog. Segítségével spirális fürtöket készíthet. A készülék teljesítménye 25 W, ami otthoni használatra elég. Az ionizációs funkció megvédi a szálakat a nedvességvesztéstől és enyhíti a statikus stresszt.

Az eszköz hálózatról működik, 3 hőmérséklet-beállítással rendelkezik, forgó zsinórral van felszerelve, ami jelentősen leegyszerűsíti a felhasználást. A fűtésjelző jelzi, mikor kezdheti meg a munkát. 35 ml-es fogó átmérője alkalmas nagy fürtök létrehozására.

BabyLiss

A professzionális hajápolási termékek elismert márkája egy ionizáló kefét is piacra dobott, amely alkalmas szalonban és otthoni használatra. Az erős generátor negatív töltésű részecskék folyamatos áramát hozza létre. A csatorna a munkafelület közepén helyezkedik el, ami biztosítja az egyes szálak egyenletes kezelését.

A mozgatható fogak nagyon könnyen siklanak a hajban, ne fonja össze, finoman fésülje meg, tegye puhábbá, simábbá és fényesebbé. Stílusa után a fürtök abbahagyják a villamosítást, fényt és selymességet nyernek. A készülék táplálása hagyományos AA elemekkel történik.

Következtetésképpen

Az ionizáló kefék használatának eredményeit a lányok az interneten közzétett számos videóban láthatja. A készülékek igazi istennőkké váltak a szemtelen sörtés szálak tulajdonosai számára..

A fésűk enyhítik a statikus feszültséget, kiváló kozmetikai hatást fejtenek ki és jelentősen leegyszerűsítik a frizurát. Egyes modellek folyadéktartályokkal vannak felszerelve, segítségükkel a tápanyag-keverékek eloszlanak a hajon. Vannak olyan multifunkcionális termékek is, amelyek alkalmasak göndörítésre és igazításra.

Válassza ki ideális készülékét, és élvezze a hajápolást.

Fésülje meg az ionizációt: előnyök a haj számára és annak működése

Kalap viselése, a napsütés és a hideg, valamint a termikus hajformázó eszközök kiszárítják a haj szerkezetét, így száraz, törékeny és rakoncátlan lesz. Ezt a problémát tökéletesen kezelik az ionizált fésűk, amelyek enyhítik a statikus stresszt, simavá és selymessé teszik a hajat..

Mi az az ionizációs fésű

Alakjában és kialakításában az eszköz hasonlít egy közönséges masszázsfésűre. De ionizátor van beépítve - spray. Van egy gomb a fogantyún, amely aktiválja. A fogak polírozott acélból készülnek, nincsenek ízületeik, ezért tökéletesen átcsúsznak a hajon, bezárva a kutikulákat.

A fésű modelltől függően AA elemekkel vagy újratölthető elemekkel működtethető. A készülék üzem közben ózonszagú.

A fésűt rendszeresen tisztítani kell, ehhez csak le kell választania a fogantyút az akkumulátorral magáról a keféről.

Működés elve

A fésű számos funkcióval rendelkezik, amelyek visszaadják a haj fényét és simaságát:

 • Polírozó funkció.
 • Enyhíti a statikus stresszt.
 • Antibakteriális hatás.
 • Dúsítás ózonnal.

Hogyan működik a fésű a hajon

A fésű fogainak sima felülete van, ezért csúszáskor a pelyhek kisimulnak, a haj sima és fényes lesz. A szálak kevésbé kusza, könnyebben fésülhetőek és stílusosak.

Az ecset eltávolítja a statikus elektromosságot, mivel negatív töltésű oxigénrészecskék vannak benne. Ezenkívül az ózonionok áramlása pozitív hatással van a fejbőrre és a hajhagymákra..

Az antibakteriális fogbevonat segít megelőzni a betegségeket okozó baktériumokat és gombákat.

Az ózontelítettség miatt a haj nedves, sima és felgyorsítja a növekedést.

Népszerű márkák

A következő gyártók ionizáló hatású kefék keresettek:

 • A Bosch 4 vagy több ózonion csatornával rendelkező modelleket gyárt. A modelleket úgy tervezték, hogy eltávolítsák a statikus elektromosságot, rugalmasságot és fényt adnak a szálaknak. Kompakt formájúak és nem sokban különböznek a szokásos fésűktől. Hordozható és olcsó.
 • A Rowenta vezérlőgombbal és speciális indikátorokkal ellátott modelleket gyárt, amelyek lehetővé teszik az ózonionok áramlásának figyelemmel kísérését. Napi használatra, igénytelen ápolásra tervezték.
 • A Babyliss Sublim'Hair modellválasztékot nagy teljesítmény jellemzi, amely lehetővé teszi a statikus elektromosság gyors eltávolítását. Puha fogakkal és kivehető fejjel rendelkezik a higiénikus feldolgozás érdekében.
 • A Philips ionizációs funkcióval ellátott hajszárítót dob ​​piacra. Szárítást és oxigénionokkal történő dúsítást egyaránt végez. A komplex hatás miatt a szálak simaak, rugalmasak és fényesek lesznek.

Braun szatén haj 7

Aktív Ozone 3 Ion technológiával rendelkezik, amely fiatalító hatással van a fejbőrre és általában a hajszál szerkezetére. A helyreállításhoz hármas oxigént alkalmazunk, állandó ionáramú Ion Plus technológiával. A fésűfej kivehető a használat utáni tisztításhoz.

Akkumulátoros - AAA elemek.
Hozzávetőleges költség - 1185 rubel.

BOSCH BrilliantCare Quattro-Ion

A simaságot és ragyogást a Quattro-Ion technológia biztosítja, amely 3 fokozatú vezérlőrendszert és 4 csatornás ionáramot kínál.

A 3D-s modellezés hatása: csökkenti az elektrifikációt, és a vegyes sörtés szerkezetnek köszönhetően terjedelmesebbé teszi a formázást. A tisztításhoz a kefe párnája könnyen eltávolítható, az eszköz akkumulátorokon működik.

Ár 1530 dörzsölje.

Babyliss Sublim'Hair

A készülék 2 funkciót tartalmaz: oxigénionokkal történő telítés és egyidejűleg egyenesítés. Megszünteti a hasított végeket és selymessé teszi őket.

 • 5-7 percen belül kiegyenesíti a hajat;
 • Minden típushoz alkalmas;
 • Masszázs hatással van a fejbőrre, ezáltal serkenti a hajhagymákat.

220 V-os elektromos hálózatról táplálja. Hozzávetőleges költség - 1415 rubel.

AirComfort XJ-81

Úgy néz ki, mint egy masszázsecset, amelynek fejébe van beépítve Deluxe Ionic Comb. Negatív töltésű oxigénionáramot hoz létre. Ennek köszönhetően a hajmérlegek kisimulnak és nedvességgel telítődnek..

A fésű megszünteti a faggyú specifikus illatát, selymessé és kezelhetővé teszi a hajat.

Piaci érték - 870 rubel.

Supra MFS-114

Ez nem csak ionizált fésű, hanem vibrációs funkcióval rendelkező masszírozó is. A masszázshatás nagyfrekvenciás impulzusokkal nyilvánul meg. A rezgés és az ionizáció egyidejű hatása a fejbőrre további mechanikai telítettséghez vezet az epidermisz és a keratin réteg ózonionjaival. Ennek eredményeként a haj selymessé és kezelhetővé válik..

A készülék alkalmas gyakori használatra. Normál akkumulátorral működik. A fogantyú csúszásmentes Soft Touch bevonattal rendelkezik, ami kényelmessé teszi a használatát. Ezenkívül a fogantyú gombkapcsolóval van ellátva. Kétféle mód van: "Ionizálás" és "Rezgés".

Melyik fésűvel lesz hatékony a haj ionizálása

A választás során a következő tényezőkre kell figyelnie:

 • Erő. Az ecsetet a szálak sűrűségétől és szerkezetétől függően kell megválasztani. Közvetlen kapcsolat van: minél vastagabb a haj, annál nagyobb energiával kell rendelkeznie a készüléknek. Ellenkező esetben nem tudja ellátni fő funkcióját..
 • Konfiguráció. Az ecset lapos alakja alkalmas mindennapi használatra az egyenesítés és a polarizálás érdekében. A kerek forma alkalmas egyidejű ionizálásra és formázásra. Gyengéd szárításra, hidratáló hatással is használják.
 • Elágazik. A varrat nélküli és természetes fogak alkalmasak finom és töredezett hajra, csúszó bevonattal a vastag és rakoncátlan hajra.

A modell kiválasztásakor figyeljen a kivehető részre, amelyet szappannal vagy fertőtlenítővel lehet kezelni.

Jobb, ha jól ismert márkák termékeit választja, hogy ne vásároljon alacsony minőségű hamisítványt.

Az ionizációs funkcióval rendelkező fésű sok lány számára isteni ajándék lett. Számos vélemény a fodrászokról és a nőkről az otthoni használat után azt jelzi, hogy magas a hatékonysága. Rendszeres használata és a megfelelő modell a hajat fényessé, simavá, kezelhetővé és terjedelmessé teszi.

Vannak olyan modellek, amelyek folyadéktartállyal vannak felszerelve, ez lehetővé teszi, hogy különböző táplálék-keverékeket adjon a fésűhöz, és egyszerre permetezze őket ózonionokkal.

Mik azok a hajszárítók és fésűk ionizációs funkcióval: működési elv, kiválasztási kritériumok és a legjobb modellek

A hajszárító és az ionizátorral ellátott fésű olyan innovatív eszköz, amely segít megszabadulni az elektromosságtól, fényt és simaságot kölcsönöz a hajnak. A hajszárító és az ionizált fésű lehetővé teszi, hogy javítsa a haj állapotát otthon. Egy ilyen eszközzel gyönyörű stílusokat készíthet és fejmasszázst végezhet..

Az ionizációs funkció lényege a hajápolási termékekben

Az ionizáció a negatív ionok áramlásának eredménye, amelyek vonzódnak a haj pozitív ionjaihoz. Ebben az időben a fürtök állapotának semlegesítése és javítása történik. Az ionizált készülékek használata után a haj könnyebben kezelhetővé, simábbá és fényesebbé válik, valamint védi a sérülésektől is.

Sok nő tudja, hogy a hajszárítással a szálak túlságosan száraznak tűnhetnek. Az ionizációval a stílus egyszerű és egyszerű lesz, és a frizura tovább fog tartani. Emellett az ionizált hajszárító nem szárítja a hajat. Ha minden más ápolószert (maszkot, balzsamot, balzsamot) alkalmaz, rövid idő alatt jelentősen javíthatja a fürtök állapotát..

Ki vásároljon ilyen eszközöket?

Ilyen esetekben hajszárítóra vagy fésűre van szükség ionizátorral:

 • ha a haj nagyon száraz, törékeny és gyakran villamos;
 • amikor a szálak gyorsan zsírosodnak, gyakori mosást igényelnek;
 • a hajat állandó stílus, színezés károsítja;
 • amikor minden mosás után a hajformázás hajszárítóval történik.

Az ionizációval ellátott hajszárító vagy fésű mind a szalonban, mind otthon használható.

Azoknak a lányoknak, akik mindennapi frizurát készítenek, szükségük lesz ilyen eszközre. De nem feltételezhető, hogy az ionizációnak terápiás hatása lenne. A szakértők nem javasolják az ionizátorok állandó használatát. Ugyanakkor, ha egy közönséges hajszárító alternatív használatáról beszélünk, akkor ajánlatos lecserélni egy ionizálóval ellátottra.

Az ionizált hajszárítók nagyon jó hatással vannak a zsíros hajra, pontosabban azokra, amelyek mosás után is gyorsan zsírosodnak és elveszítik egészséges megjelenésüket. És ha az ionizálóval ellátott fésű mellett javítja a vérkeringést és gondoskodik a fejmasszázsról.

Eszköz és a működés elve

A készülék bekapcsolásakor megkezdődik a negatív ionok aktiválása, amely után a hajra hulló ionok kiküszöbölik a melegítés során keletkező pozitív töltéseket. Nagyon könnyű bekapcsolni az ionizációt, ehhez általában külön gomb van a készüléken.

Az ionizált fésű hű segítővé válik télen, amikor a kalapok állandó viselése káros hatással van a haj állapotára. Ha az ionizáció be van kapcsolva, akkor ózonszagot érez. Egy ilyen eszköz kényelmes, mert akkumulátorral működik..
Megjelenésében a fésű hasonló a masszázs keféhez. Van benne egy speciális blokk, amely azonnal érvénybe lép, amint megnyomja a gombot.

Hajszárító ionizációs funkcióval

A hajszárító gyakori használata szárításhoz és formázáshoz károsítja a haját. A hajszárítóban végzett ionizálás jelentősen csökkenti a káros hatásokat. Ez a funkció megakadályozhatja a haj túlszáradását, miközben nem veszíti el a nedvességet, és sokkal hosszabb ideig egészséges és fényesnek tűnik. Színes haj esetén az ionizátorral ellátott hajszárító használata elősegíti a tartós színeredményeket.

Elektromos fésűionizátor a hajhoz

Használható napi fogmosáshoz, fényt és simaságot adhat a hajnak. Alkalmas minden hajtípusra. Nagyon könnyű használni egy ilyen fésűt, de van egy bizonyos minta, amelyet követni kell. Különösen nem ajánlott a szálak fésülése a gyökereknél (ebben az esetben gyorsabban zsírosodhatnak, és ez negatívan befolyásolja a térfogatukat is). A gyártók tiltják a fésű használatát nedves hajon. Ez károsíthatja a fürtjeit, jelentősen ronthatja állapotukat. A fésű nem ajánlott gyermekek számára.

Az ionizáló funkció hátrányai

Nem feltételezhető, hogy egy hajszárító vagy ionizált fésű javítja a haj állapotát. Csak kis mértékben tudják javítani a megjelenést.
A legpozitívabb hatás elérése érdekében átfogó haj helyreállítást kell elkezdeni, próbálja meg ritkábban használni a hajszárítót. Még az ionizáció jelenléte sem garantálja, hogy a szárítási folyamat nem károsítja a hajat..

Mire kell figyelni a választáskor

Az ionizációs hajszárítók gyakran professzionális eszközök. Először is ezt bizonyítja költségük és erejük. A választás során figyelembe kell venni a készülék egyedi jellemzőit, valamint azt, hogy milyen gyakran fogja használni. Ellenőrizze azt is, hogy mely mellékletek tartoznak hozzá. Ez általában egy szokásos fúvóka és egy diffúzor.

A kiválasztás fontos lépése a teljesítményszint. Vásárláskor fontos figyelni a részletekre, különösen az anyagra, amelyből az eszköz készült. A legjobb, ha a kerámia bevonattal ellátott modelleket részesíti előnyben. A hajszárítónak hideg levegőellátási móddal kell rendelkeznie..

Fésűk

Ami az ionizátorral ellátott fésűt illeti, azt is gondosan kell megválasztani. A döntés megkönnyítése érdekében érdemes figyelembe venni a következő tényezőket:

 • a készüléknek akkumulátorról kell működnie;
 • jó, ha van automatikus kikapcsoló gomb;
 • teljes készlet eltávolítható fúvókával a tisztításhoz;
 • könnyű;
 • erő.

A legjobb hajszárító ionizátorral

Különböző gyártók sokféle ionizációs hajszárítót kínálnak. Ezek lehetnek olcsó modellek otthoni használatra vagy professzionális lehetőségek, amelyeket a szépség- és fodrászszalonokban használnak. A vélemények szerint az ionizációs funkcióval rendelkező hajszárítók legjobb lehetőségei azonosíthatók.

Hajszárító Bosch PHD9760

Az egyik legnépszerűbb hajszárító. Előnye, hogy többféle energiamóddal rendelkezik, ionizációval van ellátva, és számos mellékletet tartalmaz a csomag a különböző stílusok létrehozásához. Ez a Bosch összes modelljének legjobb hajszárítója. A legtöbb vásárló pozitívan nyilatkozik erről az eszközről, mondván, hogy a haj gyorsan szárad, és az ionizáció néhány perc alatt elősegíti a nagyszerű formázást..

A vásárlók szerint ennek a modellnek jelentős hátránya, hogy a hajszárító meglehetősen terjedelmes. A hosszan tartó használat kényelmetlenséget okozhat. A készülék átlagos költsége mindenki számára megfizethetővé teszi a modellt.

Bosch PHD5962

Az egyik legolcsóbb ionizációs hajszárító. De ez a bizonyos modell nagyon népszerű a vásárlók körében. Nagy előnye, hogy a hajszárító könnyű, kompakt és könnyen használható. Hátrányok - csak egy további fúvóka.

Ionizáló hajszárító Philips HP4935

A Philips legolcsóbb hajszárítója, amely 20 dollárba kerül az ügyfeleknek. Az ionizációs mód mellett 6 üzemmód létezik, és van egy hideg levegőellátó funkció is. Ennek a modellnek nagy ereje van. Ráadásul van egy diffúzor is, amely segít hozzáadni a hangerőt és a gyönyörű fürtöket a hajához. A hiányosságok közül a vásárlók kiemelik a ventilátor gyenge működését, ami miatt a haj szárítása hosszú időt vesz igénybe..

Az ionizátorral ellátott fésűk legjobb modelljei

Fésű Supra MFS-114

Hajkefe, amely az ionizálás mellett masszázs funkcióval is rendelkezik. A modell előnyei nyilvánvalóak:

 • Alkalmas mindennapi használatra.
 • Könnyen kezelhető.
 • Elemmel működő.

Ez a fésű alkalmas mind rövid, mind hosszú hajra, mivel meglehetősen nagy a mérete.

A hiányosságok közül a vásárlók megjegyzik, hogy a modell gyorsan felmelegszik és automatikusan kikapcsol. Ha a haj hosszú, a fogmosás hosszú ideig tarthat..

Braun szatén haj 7

Ionikus hajkefe, minden típusú hajhoz. Előnyök:

 • A nagy teljesítmény lehetővé teszi a fésű hosszú ideig történő használatát.
 • Pozitívum, hogy az ecset eredménye az első használat után jön..
 • A haj láthatóan kisimul, puhábbá válik.
 • A fésű teljesen megszünteti a haj villamosodását.

Comb-ionizátor AirComfort XJ-81

Kompakt modell egy ionizátorral ellátott fésűről, amelynek költsége kevesebb, mint 1000 rubel. Utazáskor nélkülözhetetlen lesz. Minden nap használható, főleg télen. Nagy előnye, hogy ez a fésű gyorsan megszünteti a túlszáradó fürtöket, és segítséget nyújt azoknak is, akiknek túl zsíros a haja. Ennek a modellnek az a nagy előnye, hogy ki tudja igazítani a hajat. Ez nagyszerű, ha szemtelen fürtök vagy kissé hullámos szálak vannak..

A legjobb hajápolási termékek

Ha már hajszárítót vagy ionizált fésűt választott, akkor érdemes minőségi hajápolási termékeket is keresnie. Erre azért van szükség, hogy az ionizáció alkalmazásának hatása nagyobb legyen..

 • Tapasztalt fodrászok azt mondják, hogy előnyben kell részesíteni a nedvességet visszatartó különféle olajokat, ami annyira szükséges a haj belülről történő táplálásához, valamint a káros hőhatások elleni védelemhez..
 • A fő szabály, amelyet be kell tartani, függetlenül attól, hogy milyen hajszárítót használ, és milyen gyakran használja, az az, hogy a hajápolási termékek egyedi választása a haj típusának megfelelően történik..
 • Nem ajánlott a hajszárítót a haj közelébe vinni, nehogy károsodjon vagy kiszáradjon..

A hajápolási termékek költségei

 • Hajszárító Bosch PHD9760 - 3400 rubel.
 • Hajszárító Bosch PHD5962 - 1550 rubel.
 • Hajszárító Philips HP4935 - 850 rubel.
 • Fésű Supra MFS-114 - 1000 rubel.
 • Fésű Braun Satin Hair 7 - 3000 RUB.
 • Fésű AirComfort XJ-81 - 850 rubel.

Hol lehet vásárolni hajszárítót és fésűt ionizátorral a hajhoz

Moszkvában a következő üzletekben vásárolhat hajszárítót vagy fésűs ionizációt:
1. Technopark. Rumjancevo, Rodnikovaya st., Bldg. 17/2. 8 (800) 100-88-99.
2. Eldorado. utca. Smolnaya, 14,8 800 250 25 25 (ingyenes).
3. Médiapiac. +7 (495) 970-05-05. Rublevskoe autópálya, 62.

Szentpéterváron:
1. Yulmart. +7 812 336-3777. Metróállomás Leninsky Prospekt, Leninsky Prospect, 127.
2. Ozon.ru. +7 (812) 494-06-06. Online áruház házhozszállítással a lehető legrövidebb idő alatt.
3. Duson. utca. Usacseva, 35a. 8 800 100 100 2. Professzionális hajszárítók boltja.

Az ionizált hajszárítók vagy fésűk jelentősen javíthatják a haj állapotát. A szép stílus érdekében nem kell minden alkalommal a szalonba járnia, csak vásároljon ilyen eszközt, és használja otthon. Az ionizálás nemcsak megmenti Önt a bosszantó villamosítástól, hanem fényét és simaságát is biztosítja a hajának, könnyebben kezelhetővé teszi..

Fésülje meg az ionizációt

csatlakozzon a vitához

Oszd meg a barátaiddal

 1. Mi ez és mire való?
 2. Érvek és ellenérvek
 3. Működés elve
 4. Népszerű márkák
 5. Hogyan válasszunk?
 6. Vélemények

A szép és ápolt haj mindig különös figyelmet vonz. A megfelelően kiválasztott fésű fontos szerepet játszik a látványos frizura kialakításában. Gyakran a hajmosás során a haj összekuszálódik, eltörik és túlságosan göndör lesz. A fürtjeit kompetens és biztonságos ellátással tudja ellátni ionizációs fésűvel.

Mi ez és mire való?

Nagyon nehéz fenntartani a haj egészségét és fényét a modern életritmusban. Ehhez nemcsak védő és erősítő szereket kell használni, hanem kiváló minőségű fésűket is..

A modern gyártók egy csodálatos cikket mutattak be a divatosoknak, amely ideális a mindennapi hajápoláshoz. Ez a dolog egy ionizációs hatású fésű.

Ennek az eszköznek a fő feladata a statikus elektromosság kiküszöbölése, amely nagyon gyakran előfordul a fogmosás során. Gyakran ez a kellemetlen hatás a hideg évszakban érezteti hatását, amikor a fiatal hölgyeknek rendszeresen le kell venniük és felvenniük a különféle kalapokat..

A pozitív töltésű ionok hajmágnesesedéshez vezetnek. Ez negatívan befolyásolja a női frizura megjelenését. Azonnal elveszíti minden varázsát, ami arra kényszeríti a divatembert, hogy újra és újra módosítsa stílusát. Az ionizáló fésű gyorsabbá és könnyebbé teheti ezt a folyamatot..

Ez az ultramodern kozmetikai eszköz egy speciális fűtőberendezéssel működik. A fésülési folyamat során negatív ionok keletkeznek, és a statikus feszültség visszahúzódik.

Egy rövid történet az ionizációs fésű funkcióiról.

Érvek és ellenérvek

A divatos nők már az ősi idők óta álmodtak egy ilyen eszközről. Minden lány legalább egyszer szembesült a villamosított haj problémájával. Ez a folyamat nemcsak a fazont, hanem a hangulatot is rontja..

Az ilyen hasznos gizmosoknak a következő jelentős előnyei vannak:

 • A fésülés során a hajhagymák kisimulnak és erősebbé válnak;
 • Ilyen fésűvel nem kell sok időt tölteni szárítással;
 • Az ionizáló készülék mindennap használható, mivel nem okoz kárt a hajban vagy a fejbőrben;
 • Hasonló eszközzel történő fésülés után nedvesség marad a fürtök szerkezetében, amely megvédheti őket a kiszáradástól..
 • A modern gyártók kiváló minőségű és többfunkciós fésűket kínálnak, amelyekkel megszabadulhat a kellemetlen szagoktól. Mindenki tudja, hogy a haj gyorsan felszívja az esetleges aromákat. Ha cigaretta illatáról vagy tűzről beszélünk, akkor csak a haj samponnal való mosása után szabadulhat meg tőle. Az ionizáló fésű segít ennyi idő megtakarításában..

Ez a pozitív tulajdonságok felsorolása rendkívül népszerűvé tette az ionizációs eszközöket. Ma sok hölgy ilyen hasznos dolgokhoz fordul, hogy megőrizze hajának szépségét és ragyogását..

De vannak ilyen hátrányai az ilyen eszközöknek is. A szakértők nem javasolják azok használatát, ha nedves és nedves a hajad, mivel teljesen haszontalan lehet, és nem érsz el semmilyen hatást..

Működés elve

Az ilyen csúcstechnológiájú fésűk működésének elve több művelet végrehajtása.

Ez az eszköz fényezi a hajat. A fésülés során a hajmérleg azonnal elsimul, és a frizura megjelenése nem romlik. Egy idő után a haj egészséges megjelenést nyer és visszanyeri természetes fényét. Meg kell jegyezni, hogy egy ilyen eredmény engedelmesebbé teszi a fürtöket..

Olyan fésű és antiszeptikus hatása van, amelynek köszönhetően az emberi fürtökben létező összes káros baktérium és mikroorganizmus megsemmisül. Egy ilyen hasznos dolog segítségével észreveheti, hogy a hajat nem kell gyakran mosni..

Ezek a modellek a mechanikai és a termikus folyamatok kölcsönhatásán keresztül működnek. Néhány eszköz további tulajdonságokkal rendelkezik. Ez lehet például fejmasszázs funkció.

Az olyan esetek rettentően népszerűek a divatemberek körében, amelyekkel ki tudja igazítani a fürtöket. Az ilyen fésűk drágábbak, de sokoldalúságuk és praktikumuk nem okoz csalódást a vásárlásban..

Gyakran ezeket a dolgokat használják egy gyönyörű frizura létrehozásához. Meg kell jegyezni, hogy nem fog sok időbe telni..

Az ionizált fésűk gammasugarakat hoznak létre, és gyakran különféle elemekkel egészítik ki őket. Például a szépségszalonokban folyadéktartállyal felszerelt kozmetikai eszközöket lehet használni. A fogmosás során a haj teljes hosszában védő- és gyógyszerkészítményeket osztanak szét..

Mi bizonyíthatja, hogy az ionos fésű valóban előnyös a haj számára? Természetesen a készülék működésének szokásos tesztje.

Népszerű márkák

Ma különösen népszerűek a híres márkák ionizáló fésűi..

Például a neves Bosch cég kiváló minőségű és olcsó modelleket gyárt négy (vagy több) ionizációs csatornával. Először segítségükkel a statikus feszültség enyhül, majd a fürtök simaságot és ragyogó fényt kapnak. Ezeket az eszközöket hagyományos akkumulátorok működtetik. Méretében nem sokban különböznek a hétköznapi fésűktől, ezért bármikor magával viheti őket bármilyen méretű pénztárcájában.

A közelmúltban a BaByliss formázó termékei iránti nagy keresletet mutatnak. A cég eszközöket kínál göndörítéshez, egyengetéshez, szárításhoz, stb. Arzenáljában ionizációs fésűk is találhatók. Ezek a dolgok nagyon gyorsan és egyszerűen működnek. Pár perc alatt gyönyörű stílusot hozhat létre. A fésűk széles felületűek, mozgatható fogakkal, amelyek tökéletesen csúsznak a szálak mentén, a hangerő csökkenése nélkül fésülik őket.

Ezek az eszközök nagyon erős iongenerátorokkal vannak felszerelve, amelyek könnyen kezelik a statikus elektromosságot. Egy ilyen fésű használata után a hajad puha és sima lesz, mint a selyem..

A fésűk kiváló modelljeit a népszerű és olcsó Rowenta márka gyártja. E cég modelljeinek segítségével a lehető legbiztonságosabban és sérülésmentesen fésülheti meg fürtjeit, vagy alakíthat ki hatékony frizurát. A legtöbb példánynak széles mezője van, sűrű fogsorokkal és lekerekített hegyekkel..

Az ilyen részletek lehetővé teszik, hogy könnyedén és időt vesztegessen a hajszálak rendbetételére. A fogakon lévő tippek masszázshatást fejtenek ki fogmosás közben.

Hogyan válasszunk?

Az ideális eszköz kiválasztása közvetlenül a haj típusától függ.

 1. Ha vastag a hajad, akkor egy erősebb fésű ideális. A vékony és gyengült fürtökkel rendelkező hölgyek jobban járnak, ha gyengébb modelleket vásárolnak.
 2. Ügyeljen a készülék alakjára. A rendszeres ecseteléshez a lapos kefék a legjobbak.
 3. A hajszárítóval ellátott kerek fésű tökéletes a gyönyörű forró stílushoz. A hatékony frizura létrehozásának folyamata során biztosítani fogják az ionizáció hatását. Ezek a modellek a gyökerektől kezdve képesek hozzáadni a haj mennyiségét. Segítségükkel kiegyenesítheti a szálakat, vagy bájos fürtöket készíthet. A hajszárítók különböző méretűek lehetnek, ettől függ a funkcionalitásuk. Például a nagy átmérőjű példányok segítenek a hölgynek nagy fürtöket kialakítani, és kicsi - kis fürtöket.

Nem is olyan régen értékesítésre kerültek az ionizációs funkcióval rendelkező multifunkcionális hajszárítók és hajformázók. Ezek a cikkek rendkívül népszerűek minden korosztályú hölgyek körében. Segítségükkel gyönyörű fürtöket alakíthat ki, kiszáradás és károsodás nélkül..

Ha maximalizálni szeretné az ilyen eszközök használatának hatását, naponta vegye fel velük a kapcsolatot..

Vélemények

A szépség áldozatot követel, ezért a divatos modern nők haja gyakran száraz és élettelen, mivel a forró hajszárító és a hajformázó vasalók folyamatosan ki vannak téve. Ezeket a problémákat hagyományos kinézetű, ionizátorral ellátott fésűvel oldhatja meg.

A hölgyek az ilyen eszközök csodálatos hatását ünneplik. A haj valóban sokkal puhább lett, felülete pedig simább lett. Ezek az eredmények különösen szembetűnőek a fésűk rendszeres használata után..

Az ilyen modellek boldog tulajdonosai örömmel cselekednek a hideg évszakban. Végül is télen és ősszel a haj annyira hajlamos a károsodásra, és egyáltalán nem akar engedelmeskedni. A modern kefékkel a hölgyek könnyedén megfésülhetik a hajukat, még a kalap, a kalap vagy a kapucni eltávolítása után is.

Ezeknek a fésűknek az ára nem tetszett a divatosoknak. A multifunkcionális eszközöket négyezer rubelt meg nem haladó összegért lehet megvásárolni. Számos háztartási áruházban vannak kiváló minőségű és márkás modellek, amelyek költsége nem haladja meg a kétezer rubelt..

Braun Iontec Satin Hair 7 fésű

Ma szeretnék mesélni a Braun Iontec Satin Hair 7 hajkeféről. A Runet-ben természetesen elképesztő tulajdonságokat tulajdonítanak ennek a fésűnek: simítás, megafényesítés és megapuhaság, győzelem a villamos haj felett, szétválasztás, sőt a fejfájás kezelése... Általában a Brown hirdetői nem eszik semmiért a kenyerüket... És bár az igazság kedvéért tetszett a Braun Satin Hair 7 Iontec fésű, de természetesen ez nem valamiféle hajszemcsé váltja fel az ápolást, hanem egy jó téli antisztatikus szer, amely segíthet a haj "kupakos" villamosításában..

A fésűről

Szóval, ismerkedjünk meg, a Braun Iontec Satin Hair 7 hajkefe (valamilyen oknál fogva nevetséges módon Braun Iontech Satin-Hair 7 hajkefének hívják a tudományos fantasztikus irodalomban) egy ionizációs technológiával készült fésű, amely millió millió iont bocsát ki. Ugyanezeknek az ionoknak nedvességet kell juttatniuk a hajba, kisimítják a hajat, javítják a fényt és eltávolítják a statikát. Ha valakit érdekel, itt van egy Brown promóció az ionok és az ionizációval végzett fésűk munkájáról:

Specifikációk

Ha magáról a Braun Iontec Satin Hair 7 ionizációs fésűről beszélünk, akkor nagyon alaposan és átgondoltan készült:

 • A fésű elég könnyű (150 g), emiatt kényelmes a kézben tartani (a kéz nem fárad el, mint ez gyakran előfordul a különféle terjedelmes készülékeknél);
 • A fésű nem törik vagy húzza ki a hajat, műanyag egyenletes fogai vannak, lekerekített végekkel (nem kemények);
 • A Braun Iontec Satin Hair 7 fésű az akkumulátorokon működik, vagyis kényelmes magával vinni (az akkumulátorok nagyon sokáig lemerülnek, több hónapig bírják);
 • A fésű nagyon könnyen tisztítható (a tetején van egy gomb, amelynek megnyomásával sörtével eltávolíthatja az aljzatot).

A használat jellemzői

Ezenkívül a Braun Iontec Satin Hair 7 ionos fésűnek van néhány használati jellemzője, amelyek nem túl kritikusak, de mégis:

 • A fésűt csak száraz hajra szabad használni (a nedves hajra nem lesz hatással);
 • Ezt a fésűt nem hajszárításra tervezték;
 • Nem szükséges túl hosszú ideig fésülni a haját ionizációs funkcióval rendelkező fésűvel (erősen "megöli" a hangerőt), a fésű a használat megkezdése után 5 perccel automatikusan kikapcsol.

A hatásról

A Brown ionizációjú fésű áttekintésének utolsó részében azt javasolják, hogy az egyes megszólaltatott "effektusokat" pontonként bontsák szét:

 • Statika. Az egyetlen 100% -os hatás, amelyet ez a fésű ad, pontosan a statikus győzelem. Itt minden nagyon jó, és a hatás pár óráig tart;
 • Ragyog. Itt van egy nagyon furcsa tárgy, úgy tűnik, hogy ott van, de úgy tűnik, nem. Az extra fényesség érdekében igen, a Brown fésű némi fényt ad a hajnak. De nem úgy, hogy valahogy szuperkritikus legyen (ráadásul, ha kezdetben nincs fény, akkor nem lesz hatás, mert a fésű inkább emlékeztetőként hat);
 • A haj szétválasztása. Itt nyilvánvalóan nem, a fésű egyáltalán nem ezt teszi a szóból, ha összehasonlítja a műveletet a szokásos Tangle Teezerrel... Itt jobb, ha egyáltalán nem hasonlítjuk össze;
 • Hajsimítás. Igen, a Braun Iontec Satin Hair 7 hajkefe kisimítja a hajat, de legalábbis vizuálisan nem az, hogy "ja és ó";
 • De csak érintésre, igen, a haj puhábbá és simábbá válik. Bár talán itt érhető el a hatás az ismételt fésülés miatt, mert a szokásos, ionizáció nélküli stb. Fésűkkel általában nem fésülöm ilyen sokáig (és néha a Brown fésűvel szeretek játszani).

A mínuszok közül kiemelném a "volumenölést". Ha elragadsz, akkor például a vékony hajam nagyon gyorsan feleslegesen (még én is mondhatnám, hogy elcsúszott) válik. Ezért általában nem játszom pár percnél tovább a Brown fésűjével és ionjaival.

Következtetés

Ez az egész áttekintésem a Braun Iontec Satin Hair 7 ionizációs fésűről. Véleményem szerint ez a fésű csak a száraz, felvillanyozó haj tulajdonosainak lesz hasznos. Más esetekben ez csak egy szép játék lesz. Mert biztosan nem érdemes abban reménykedni, hogy az ionizáció azonnal a hajat egészségesé és fényessé teszi. Inkább egyfajta emlékeztetőnek kell tekinteni, amely vizuálisan kissé javíthatja a helyzetet..

Értékelésem: 3/5

HOL VÁSÁROLHATÓ Braun Iontec Satin Hair 7 hajkefe

Fésülje meg az ionizációt

Ma a lányok és a nők sok funkcionális hajápolási terméket használnak. Az egyik univerzális típus egy ionizációs hatású fésű. Egy ilyen eszköz segítségével megfelelő gondozást biztosíthat még az erősen sérült fürtök esetében is. A modelleket meglehetősen széles skálán mutatják be, és sok hasznos funkcióval rendelkeznek. Éppen ezért érdemes részletesebben megismerkedni az ilyen lehetőségekkel..

Ami

Minden nő egészséges és gyönyörű hajról álmodik, de a modern élet körülményei között ezt elég nehéz megvalósítani. Ezért a gyártók számos hasznos és biztonságos terméket mutatnak be az ügyfelek figyelmébe, amelyek nagyban megkönnyítik a mindennapi gondozást..

E lehetőségek egyike egy ionizációs hatású fésű. Ennek az eszköznek az a fő célja, hogy kiküszöbölje a hajon kialakuló statikus stresszt. Leggyakrabban a nők hideg időben szembesülnek ilyen problémával, amikor kalapok használatára van szükség. A pozitív töltésű ionok kiváltják a haj mágnesezettségét.

Emiatt a fürtök kezdik elveszíteni egészséges megjelenésüket. A frizura rendetlenül néz ki, és a nőknek extra időt kell töltenie a stílusával. Az ionizációs fésű használata felgyorsíthatja ezt a folyamatot. Egy ilyen kozmetikai eszköz működése egy speciális fűtőeszköznek köszönhető. A folyamat negatív töltésű ionokat generál, amelyek kiküszöbölik a statikus elektromosságot.

Tulajdonságok és előnyök

Ionizált fésűre különösen szükség van a hideg évszakban, amikor a haj statikus stresszét fejfedő viselése okozza. A fenti jellemzők ellenére világossá válik, hogy az ilyen eszközök gyökeresen eltérnek a hagyományos lehetőségektől..

Ennek az eszköznek a sajátossága a cselekvés egyetemes elvében rejlik. Az ecset használatának köszönhetően nemcsak megszabadulhat a statikus elektromosságtól a haján, hanem megfelelő gondozást is nyújt a fürtjeinek és fejbőrének.

A fésű másik jellemzője, hogy nincsenek ízületek az anyagon, amelyből a fogakat készítik. Ennek köszönhetően a használat során a haj nem károsítja magát. A fogak simán és könnyen siklik a hajon.

Az ilyen eszköz fő előnyei a következők:

 • használat közben a hajhagymákat kisimítják;
 • nem kell külön időt tölteni a fürtök szárításával;
 • a fésű alkalmas mindennapi használatra;
 • a nedvesség megmarad a haj szerkezetében.

A kellemetlen szagok kiküszöbölhetők a készülék használatával. A hajról ismert, hogy gyorsan felszívja a különféle illatokat.

Meg kell jegyezni, hogy a gyártók nem javasolják a fésű használatát nedves hajra. Ellenkező esetben az eljárás nem ad pozitív hatást..

Működési elve

Különös figyelmet kell fordítani az ionizáló fésű működésére. Először is el kell mondani, hogy ezen eszközök többségének működési elve több folyamat végrehajtása.

Az ionizátorral ellátott fésű elvégzi az úgynevezett polírozást. A fogmosás során a hajpikkelyek gyorsan kisimulnak. A fürtök fokozatosan egészséges fényt kapnak, és engedelmesebbé válnak..

Az ionos fésű antiszeptikus hatású. A készülék használatának köszönhetően a hajon található kórokozók elpusztulnak. Csökkenti a gyakori samponozás szükségességét is.

Az ionos fésű a mechanikai és a termikus folyamatok kölcsönhatása miatt működik. Egyes modellek olyan funkciókkal vannak ellátva, mint a fejmasszázs. A fürtök kiegyenesítésével működő eszközöket korszerűbbnek tekintik. Alapvetően az ilyen modellek költségei valamivel magasabbak, de az eszköz biztonságosan használható különböző folyamatokhoz..

Negatív ionokkal rendelkező hajfésűt is használnak a frizura alakításához. Egy ilyen eszköz segítségével gyorsan és egyszerűen elkészítheti a formázást, és nem tölthet további időt a folyamatra..

A gammasugarakat előállító ionizáló hatású eszközöket gyakran további elemekkel látják el. Szalon körülmények között gyakran használnak folyadéktartályos fésűket. Ennek során táplálkozási és gyógyászati ​​készítményeket osztanak szét a fürtök hosszában.

Hogyan válasszunk

Ionizációs hatású hajkészülék kiválasztásakor több fontos tulajdonságra kell figyelnie. Az akvizíció során először a hatalmat kell figyelembe venni. Ha a fürtök sűrű szerkezetűek, akkor a legjobb, ha magas arányú opciókat választanak. Ez gyorsabb és jobb hajápolást tesz lehetővé..

Ha azt tervezi, hogy a készüléket mindennap használja, akkor a kompakt modelleket részesítse előnyben. Alapvetően az ilyen eszközök akkumulátorokkal működnek, ami meglehetősen kényelmes. A fésűt mindig magával viheti.

A napi ellátáshoz érdemes lapos modelleket is választani. Összetett stílus létrehozásához volumetrikusan lekerekített opciók alkalmasak..

A fésű gondozásának megkönnyítése érdekében előnyben részesítse az összecsukható modelleket. Minden elem gyorsan leválasztható egymástól, és mindegyik alkatrész tisztítható. A tisztaság fontos tényező a hajápolásban, és nem szabad elhanyagolni..

Fordítson különös figyelmet a modell funkcionalitására. Az egyszerű stílushoz egyszerű opciók és minimális opciókészlet alkalmasak. Bonyolultabb folyamatok esetén jobb, ha multifunkcionális ecsetet keres..

Legjobb értékelés

A hajápolási modelleket használó fogyasztók már számos jó funkcionális lehetőséget kiemeltek. Az egyik legjobb a Bosch PHB5363. A praktikus és praktikus eszköz alkalmas mindennapi használatra és gyönyörű stílusra. Az eszköz akkumulátorral működik, jó energiával és vonzó kialakítással rendelkezik.

A kefe fő előnye, hogy szükség esetén könnyen szétszerelhető. Ennek köszönhetően a készülék tisztítása nem igényel sok időt.

További részletekért lásd az alábbi videót..

A modern piac egyik vezetője a Rowenta. A gyártó készüléke egy speciális gombbal és jelzővel van ellátva, amely lehetővé teszi a töltés figyelemmel kísérését. A készülék előnye a tömörség. A fésű alkalmas mindennapi használatra, és könnyen hordható zacskóban. A párna könnyen eltávolítható, a tisztítás is egyszerű.

A Babyliss Sublim'Hair jó megoldás a kezelhetetlen haj kezelésére. A készülék jó teljesítményű, kiváló statikus eliminációval rendelkezik. A fésű szükség esetén szétszerelhető. A készülék akkumulátorral működik, a töltés sokáig tart. A puha fogak finoman ápolják a fürtöket.

A stílushoz Philips kefét használhat. Kényelmes, ionizáló hatású multifunkcionális eszköz tökéletes a mindennapi használatra. A fésű különféle rögzítéssel rendelkezik

Vélemények

A vásárlói vélemények segítenek eldönteni egy jó és jó minőségű lehetőséget. A Braun Satin Hair7 modell különösen népszerű a nők körében. Kényelmes és praktikus eszköz kíméli a hajat. Sok lány megjegyezte, hogy a készülék tökéletesen eltávolítja a statikus stresszt, visszaadja a fürtök természetes fényét és ragyogását.

Az ügyfelek szerint jó lehetőség a Rowenta cég hajszárítója. Ennek a modellnek az a sajátossága, hogy több hőmérsékleti rend van jelen. A készlet nagyszámú mellékletet tartalmaz, ami jelentősen leegyszerűsíti a még a szemtelen fürtök gondozását is.

Az ügyfelek olyan opciót is kiemeltek, mint a Supra MFS-114. A készülék fő előnye a tömörség. A fésűt magával viheti munkába vagy kirándulásra - a táskájában minimális helyet foglal el. A felhasználók megjegyezték, hogy az eszköz megbirkózik a "kiválóan" beállított feladatokkal.

Általában az ügyfelek elégedettek az ionizációs hatású eszközökkel. A legtöbb modell nagy teljesítményű, könnyen tisztítható és hosszú ideig feltartja a töltést. Egy ilyen eszköz akár egy kis zacskóba is tehető, és szükség esetén használható is..

Ionizált fésűk és hajkefék - miért van??

Ionizálás... Valami a jövőből, igaz? Hallja a szót - és úgy tűnik, hogy az ionizáció segítségével a Galaktikus Birodalom hajói repülnek a csillagrendszerek között. Nos, talán. De eddig az ionizációt kizárólag békés, otthoni célokra használják. Inkább valószínűleg sok helyen használják. De ma kiderül, miért használják az ionizációt a fésűkben, ecsetekben és hajkefékben..

Tartalomjegyzék:

 • Mit tesznek az ionizált kefék a hajhoz?
 • A haj jobban kezelhetővé válik az ionizációs ecset után
 • Az ionizált fogmosás kevésbé szennyezi a hajat
 • A haj egészségesebb és szebb az ionizációval végzett fésű után
 • Hol lehet ionizációs hajkefét vásárolni?

Mit tesznek az ionizált kefék a hajhoz?

Az ionizáció fő hatása minden fodrászati ​​eszközben a statikus elektromosság eltávolítása a hajból. Nagyon egyszerű, és úgy tűnik, miért? De ez a legérdekesebb - valójában három hatás következik a statikus elektromosság eltávolításából, amelyek mindegyike hasznos és mindenképpen érdemes ionizáló fésűket használni.

A haj jobban kezelhetővé válik az ionizációs ecset után

Emlékszünk. Statikus elektromosság. Ennek megfelelően elektromágneses tulajdonságok. Emlékezünk mágnesekre: két egyszeresen töltött pólus taszít, két különböző töltésű vonzza. Tehát - a statikus elektromosságtól a haj bolyhos, mert minden haj ilyen mágnes. Ami öt szomszédos hajszálról elrugaszkodik, és hirtelen vonzódni fog néhány teljesen bal hajhoz.

Eredmény? Teljes káosz. A haj önálló életet él, csatlakozik az elektromágneses koalíciókhoz és hadban áll egymással. És abban a reményben, hogy egyenletes frizurával maradhat, ki akartak esni.

A statikus elektromosság úgyis fel fog épülni. Különösen télen a kalapokkal és a prémgallérokkal való érintkezéstől. De - ha lő, akkor újra meg kell takarítania. Amíg nem halmozódik fel attól a pillanattól kezdve, amikor a stílust végezte, addig telik az idő. Ez idő alatt a haj a szokásosnál jobban kezelhető lesz. Előbb vagy utóbb mégis megmosod őket - majd újra fésülsz egy ionizált hajkefével.

Egyébként a mosásról.

Az ionizált fogmosás kevésbé szennyezi a hajat

Ne felejtsd el újra a mágneseket. Vagy nem - jobban emlékszem a gyermekkori tapasztalatokra, amikor a fésű vonzotta a papírdarabokat. Tehát - a villamosított haj nemcsak "mágneses háborút" rendez egymással. Kommunikálnak a körülöttük lévő világgal is. Vonzza mindazt, amit sikerül vonzania.

Mit tudnak kis töltésükkel maguknak gyűjteni? Természetesen nincsenek nagy tárgyak. De por - amennyire szükséges. A porszemcsék könnyűek. Tehát járkáljon - és a haja ismét piszkos, meg kell mosnia. Ez pedig időpazarlás - és ez káros a hajra. Mert mosás után hajszárítóval szárítja őket. Talán sietve. A haj túlszáradása állandó károsodást okoz. Ennek eredményeként kiderül, hogy egészségtelenek, és nem is tudod az okát, azt hiszed, hogy vitaminhiányról van szó...

Egyébként a túlszárításról.

A haj egészségesebb és szebb az ionizációval végzett fésű után

Ismét a taszításról a statikus elektromosság hatására. Csak nem "a haj taszítja a hajat", hanem "a haj taszítja a saját pikkelyeit". Igen, a haj külső felülete mikroszkopikus pikkelyekből áll. Alattuk, a haj szívében nedvesség és tápanyagok haladnak át. Ideális esetben a mérleget szorosan meg kell nyomni - akkor mindez eléri, ahogy kell, a haj egészséges, szép és fényes lesz.

De a statika terjeszti ezeket a mérlegeket. És kezdődik. Aminek állítólag meg kellett gyógyítania a hajat, az egyszerűen a külső környezetbe kerül. Sehova menni. Különösen mosáskor és szárításkor. A haj szívébe belépő forró levegő nagyon gyorsan megszárítja.

Az ionizáció ismét megoldja a kérdést. Ez a hatás a leghosszabb ideig tartó. Az ionizáló ecset több hónapos használata. De ő a legértékesebb.

Hol lehet ionizációs hajkefét vásárolni?

Kibocsátottunk egy sor ionizációs kefét az Ön számára. Keresse meg azt, amelyik a legjobban megfelel a hajhosszának:

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Megszabadulni a törékeny hajtól - alternatív kezelés

A bolygó lakóinak többsége olyan jelenséggel szembesül, mint a törékeny haj. Ez érthető. Sőt, még a gondos gondozás és a fejfelület időben történő megtisztítása esetén is könnyedén elsajátíthatja ezt a problémát, mivel itt önmagában a higiénia nem elég..

A hajfesték kiválasztásának szabályai

Tárolás:

  Hogyan festheted magad a hajad Hogyan válasszunk színt a hajfestéshez
A hajfestés gyors és egyszerű módja a megjelenés megváltoztatásának. Valaki el akarja rejteni az ősz hajat, valaki a természetes színt, de valaki csak szeret változtatni.