Legfontosabb / Eljárások

Fésülje meg az ionizációt: előnyök a haj számára és annak működése

Eljárások

Kalap viselése, a napsütés és a hideg, valamint a termikus hajformázó eszközök kiszárítják a haj szerkezetét, így száraz, törékeny és rakoncátlan lesz. Ezt a problémát tökéletesen kezelik az ionizált fésűk, amelyek enyhítik a statikus stresszt, simavá és selymessé teszik a hajat..

Mi az az ionizációs fésű

Alakjában és kialakításában az eszköz hasonlít egy közönséges masszázsfésűre. De ionizátor van beépítve - spray. Van egy gomb a fogantyún, amely aktiválja. A fogak polírozott acélból készülnek, nincsenek ízületeik, ezért tökéletesen átcsúsznak a hajon, bezárva a kutikulákat.

A fésű modelltől függően AA elemekkel vagy újratölthető elemekkel működtethető. A készülék üzem közben ózonszagú.

A fésűt rendszeresen tisztítani kell, ehhez csak le kell választania a fogantyút az akkumulátorral magáról a keféről.

Működés elve

A fésű számos funkcióval rendelkezik, amelyek visszaadják a haj fényét és simaságát:

 • Polírozó funkció.
 • Enyhíti a statikus stresszt.
 • Antibakteriális hatás.
 • Dúsítás ózonnal.

Hogyan működik a fésű a hajon

A fésű fogainak sima felülete van, ezért csúszáskor a pelyhek kisimulnak, a haj sima és fényes lesz. A szálak kevésbé kusza, könnyebben fésülhetőek és stílusosak.

Az ecset eltávolítja a statikus elektromosságot, mivel negatív töltésű oxigénrészecskék vannak benne. Ezenkívül az ózonionok áramlása pozitív hatással van a fejbőrre és a hajhagymákra..

Az antibakteriális fogbevonat segít megelőzni a betegségeket okozó baktériumokat és gombákat.

Az ózontelítettség miatt a haj nedves, sima és felgyorsítja a növekedést.

Népszerű márkák

A következő gyártók ionizáló hatású kefék keresettek:

 • A Bosch 4 vagy több ózonion csatornával rendelkező modelleket gyárt. A modelleket úgy tervezték, hogy eltávolítsák a statikus elektromosságot, rugalmasságot és fényt adnak a szálaknak. Kompakt formájúak és nem sokban különböznek a szokásos fésűktől. Hordozható és olcsó.
 • A Rowenta vezérlőgombbal és speciális indikátorokkal ellátott modelleket gyárt, amelyek lehetővé teszik az ózonionok áramlásának figyelemmel kísérését. Napi használatra, igénytelen ápolásra tervezték.
 • A Babyliss Sublim'Hair modellválasztékot nagy teljesítmény jellemzi, amely lehetővé teszi a statikus elektromosság gyors eltávolítását. Puha fogakkal és kivehető fejjel rendelkezik a higiénikus feldolgozás érdekében.
 • A Philips ionizációs funkcióval ellátott hajszárítót dob ​​piacra. Szárítást és oxigénionokkal történő dúsítást egyaránt végez. A komplex hatás miatt a szálak simaak, rugalmasak és fényesek lesznek.

Braun szatén haj 7

Aktív Ozone 3 Ion technológiával rendelkezik, amely fiatalító hatással van a fejbőrre és általában a hajszál szerkezetére. A helyreállításhoz hármas oxigént alkalmazunk, állandó ionáramú Ion Plus technológiával. A fésűfej kivehető a használat utáni tisztításhoz.

Akkumulátoros - AAA elemek.
Hozzávetőleges költség - 1185 rubel.

BOSCH BrilliantCare Quattro-Ion

A simaságot és ragyogást a Quattro-Ion technológia biztosítja, amely 3 fokozatú vezérlőrendszert és 4 csatornás ionáramot kínál.

A 3D-s modellezés hatása: csökkenti az elektrifikációt, és a vegyes sörtés szerkezetnek köszönhetően terjedelmesebbé teszi a formázást. A tisztításhoz a kefe párnája könnyen eltávolítható, az eszköz akkumulátorokon működik.

Ár 1530 dörzsölje.

Babyliss Sublim'Hair

A készülék 2 funkciót tartalmaz: oxigénionokkal történő telítés és egyidejűleg egyenesítés. Megszünteti a hasított végeket és selymessé teszi őket.

 • 5-7 percen belül kiegyenesíti a hajat;
 • Minden típushoz alkalmas;
 • Masszázs hatással van a fejbőrre, ezáltal serkenti a hajhagymákat.

220 V-os elektromos hálózatról táplálja. Hozzávetőleges költség - 1415 rubel.

AirComfort XJ-81

Úgy néz ki, mint egy masszázsecset, amelynek fejébe van beépítve Deluxe Ionic Comb. Negatív töltésű oxigénionáramot hoz létre. Ennek köszönhetően a hajmérlegek kisimulnak és nedvességgel telítődnek..

A fésű megszünteti a faggyú specifikus illatát, selymessé és kezelhetővé teszi a hajat.

Piaci érték - 870 rubel.

Supra MFS-114

Ez nem csak ionizált fésű, hanem vibrációs funkcióval rendelkező masszírozó is. A masszázshatás nagyfrekvenciás impulzusokkal nyilvánul meg. A rezgés és az ionizáció egyidejű hatása a fejbőrre további mechanikai telítettséghez vezet az epidermisz és a keratin réteg ózonionjaival. Ennek eredményeként a haj selymessé és kezelhetővé válik..

A készülék alkalmas gyakori használatra. Normál akkumulátorral működik. A fogantyú csúszásmentes Soft Touch bevonattal rendelkezik, ami kényelmessé teszi a használatát. Ezenkívül a fogantyú gombkapcsolóval van ellátva. Kétféle mód van: "Ionizálás" és "Rezgés".

Melyik fésűvel lesz hatékony a haj ionizálása

A választás során a következő tényezőkre kell figyelnie:

 • Erő. Az ecsetet a szálak sűrűségétől és szerkezetétől függően kell megválasztani. Közvetlen kapcsolat van: minél vastagabb a haj, annál nagyobb energiával kell rendelkeznie a készüléknek. Ellenkező esetben nem tudja ellátni fő funkcióját..
 • Konfiguráció. Az ecset lapos alakja alkalmas mindennapi használatra az egyenesítés és a polarizálás érdekében. A kerek forma alkalmas egyidejű ionizálásra és formázásra. Gyengéd szárításra, hidratáló hatással is használják.
 • Elágazik. A varrat nélküli és természetes fogak alkalmasak finom és töredezett hajra, csúszó bevonattal a vastag és rakoncátlan hajra.

A modell kiválasztásakor figyeljen a kivehető részre, amelyet szappannal vagy fertőtlenítővel lehet kezelni.

Jobb, ha jól ismert márkák termékeit választja, hogy ne vásároljon alacsony minőségű hamisítványt.

Az ionizációs funkcióval rendelkező fésű sok lány számára isteni ajándék lett. Számos vélemény a fodrászokról és a nőkről az otthoni használat után azt jelzi, hogy magas a hatékonysága. Rendszeres használata és a megfelelő modell a hajat fényessé, simavá, kezelhetővé és terjedelmessé teszi.

Vannak olyan modellek, amelyek folyadéktartállyal vannak felszerelve, ez lehetővé teszi, hogy különböző táplálék-keverékeket adjon a fésűhöz, és egyszerre permetezze őket ózonionokkal.

A legjobb fésűk minden hajtípushoz

Ne felejtse el a napi ápoló fésű minőségét. A legjobb fésűk kiválasztása a haj egészsége érdekében.

Száraz, törékeny vagy olajos - kitalálni, melyik fésű a legjobb a hajad számára.

A legjobb professzionális hajfésűk: 6 modell

Tangle Teezer masszázs hajkefe

A brit márka masszázs hajkeféje számos pozitív értékelést kapott. Szuperkemény fogainak köszönhetően a kiegészítő könnyedén megbirkózik a gubancokkal, és feszültség nélkül is jól fésülgeti a legvastagabb fürtöket is. Ez a kíméletes megközelítés minimalizálja a haj szerkezetének és a kutikula károsodását. Néhány stylist fésűvel masszírozza és hozzáadja a haj mennyiségét. Ne ecseteljen forró fürtöket - a sörték műanyagból készülnek, és megolvadhatnak.

Kerek hajkefe EX3 az Ibiza Hair-től

A természetes vaddisznó sörték és az egyedülálló szénszál kombinációja a hőálló hajfésű fő előnye. A stílus során óvatosnak kell lennie - a kerek kiegészítők meghúzják és összekuszálják a fürtöket, ha nem megfelelően használják őket. Ne göndörítse haját fésűvel, hanem lassan és simán fésülje meg az egyes szakaszokat külön-külön. A fésű alkalmas vékony és hosszú haj otthoni volumenének létrehozására. A tartozékot nedves szálakra lehet legjobban használni.

Harry Josh Pro Tools Masszázs hajkefe

Keresi a gyógymódot a bosszantó gubancokért a hajában, nézze meg közelebbről Harry Josh masszázskeféjét. Finoman kibontja a kemény gubancokat, anélkül, hogy károsítaná a fürtöket. A hajkiegészítő csúszásmentes gumibevonatú fogantyúval és hajlékony fogakkal van ellátva a kíméletes hajápolás érdekében. Ha szemtelen és vastag fürtjei vannak, válassza nyugodtan ezt a fésűt. A sörték is alkalmasak könnyű formázásra, könnyű hangerőhatással. Az ecset száraz és nedves hajra használható.

Amika elektromos hajfésű

A hőkezelő azok számára alkalmas, akik időt szeretnének megtakarítani a reggeli stílusra. A kerek kefe azonnal felmelegszik, és alvás után megnyugtatja a vastag, érdes, finom vagy göndör fürtöket. Az elektromos hajformázó kefe nagy, infravörös sugárzással és negatív ionokkal ellátott talppal van felszerelve. A fejlett technológiának köszönhetően mindig csak egy eredmény van - sima és terjedelmes frizura. A fésű alkalmas minden típusú haj szárítására és formázására.

Spornette Volume Comb

Melyik hajkefét használja az expressz stílushoz? Válaszunk egy keskeny modell, rugalmas sörtékkel. A szokatlan formát kifejezetten úgy tervezték, hogy még finom hajon is hangerőt teremtsen. Vigye fel teljesen a hajformázó terméket, és hajszárítóval fésülje át a fürtöket a gyökerektől a kívánt mennyiségig.

Sheila Stott fa hajformázó fésű

A Sheila Stott stílusú fésű az egyszerű forma ellenére sokoldalú. A fémfogak végén nincs műanyag golyó, ami kényelmes a legnehezebb gubancok kibontásához. Ezenkívül a fésű alkalmas textúrázásra és a természetes stílus modellezésére. Sima szálak vagy könnyű hullámok - a fésű feszültség nélkül bármilyen méretű fürtöket gondoz és formáz. A fésűt csak kihűlt és száraz szálakon használja, elkerülve a gyökereket és a fejbőrt.

Fésülje meg ózonnal

a kosarad üres.

 • Itthon /
 • Fésű az ionizációval GA.MA OZON ION Mélyápolási 4D TERÁPIA

Technológia

Élvezheti az Ozone Ion technológia kiváló hatását a hajon minden alkalommal, amikor ecsetel az Ozone Ion Deep Care 4D akkumulátoros kefével.

Az ózon tisztítja a fejbőrt, eltávolítja a szennyeződéseket és a faggyúfelesleget, javítja a vérkeringést és erősíti a hajhagymákat. Ezenkívül az ecset egyik fő funkciója a por eltávolítása a hajból, valamint a hajformázó termékek maradékainak részleges eltávolítása, például lakkok és spray-k. Az ionok segítenek helyreállítani a haj felső rétegét, kiküszöbölni a statikus elektromosságot, puhává és simavá tenni.

Az ózonozást és az ionizációt három oldalról, az ecset elülső és oldalsó részéből bocsátják ki a teljes és hatékonyabb kezelés érdekében. Az Ozone Ion Deep Care 4D kefe rugalmas műanyag sörtékkel rendelkezik egy puha légpárnán, amely lehetővé teszi, hogy finoman dolgozzon a fejbőrön. Ez a kefe nagyon könnyen tisztítható a kivehető sörtéknek köszönhetően, amelyek folyó víz alatt moshatók.

Az ózon ápoló hatásának élvezete érdekében a stílus, a fésülés, a szárítás és az egyengetés minden szakaszában javasoljuk, hogy használja a 4D Therapy sorozat egyéb termékeit is: Leggero Ozone Ion 4D Therapy és Potenza Ozone Ion 4D Therapy hajszárítókat, CP1 NOVA 4D Therapy egyengető

Az ózon tisztítja a fejbőrt, eltávolítja a szennyeződéseket és a faggyúfelesleget, javítja a vérkeringést és erősíti a hajhagymákat. Ezenkívül az ecset egyik fő funkciója a por eltávolítása a hajból, valamint a hajformázó termékek maradékainak részleges eltávolítása, például lakkok és spray-k. Az ionok segítenek helyreállítani a haj felső rétegét, kiküszöbölik a statikus elektromosságot, puhává és simavá teszik.

Darsonval hajfésű "Harc a hajhullás ellen és javítja a növekedést", Gezatone

Miért hullik a haj?

A statisztikák szerint a férfiak és nők 70% -ának problémája volt vagy van hajhullással, növekedési zavarokkal és minőségromlással. És ez nem meglepő, mert sok tényező hat a haj növekedésére, ami megzavarhatja az izzók működését, ennek eredményeként a haj kisebb lesz, rosszabbá válik, élettelennek és gyengének tűnik. A hajhullás leggyakoribb tényezője, a trichológusok a tüszők vérellátásának romlását nevezik, amelyet kiválthat a helytelenül kiválasztott kozmetikumok és színezés, a rendszeres hőmérsékleti terhelések (fürtök és hajformázás), a stressz, a rossz ökológia és egyéb okok. De a lényeg ugyanaz marad - a hajhagymák kevesebb vitamint, oxigént és mikroelemet kapnak, amelyeket az erek hordoznak, ami azt jelenti, hogy nem tudnak teljes értékű hajat alkotni, vagy egyszerűen „elalszanak”. Ezért tartják nagyon hatékonynak a darsonvalizációs technikát, amely fokozza a helyi vérellátást, javítja a tüszők munkáját és serkenti a haj növekedését, megállítja a hajhullást. A Darsonval fésű hatékony módszer a hajhullás leküzdésére, a haj növekedésének fokozására és a haj minőségének javítására!

Darsonval fésű Biolift4 118 (BT-118) Gezatone hajra:

 • Gyenge impulzusárammal hat a fejbőrre és az erekre, javítja a hajszálerek aktivitását és fokozza a tüszők véráramlását
 • Telíti oxigénnel a bőrt és a szőrtüszőket
 • Serkenti a tüszők - a haj előállítására szolgáló "gyárak" - munkáját
 • Hatékonyan küzd bármilyen eredetű alopecia ellen férfiaknál és nőknél
 • Az ózon segít a korpásodás elleni küzdelemben.
 • Normalizálja a faggyúmirigyek aktivitását, csökkenti a zsíros bőrt és a hajat
 • Aktiválja a haj növekedését, segít felébreszteni a "szunnyadó" izzókat
 • Javítja a haj minőségét, sűrűbbé és erősebbé teszi.

Hogyan működik a darsonval

A darsonvalizáció a nagyfrekvenciás impulzusáramok, a nagyfeszültség és az alacsony szilárdság bőrre gyakorolt ​​hatása. Ebben az esetben az ózon előállítása a légköri oxigénből párhuzamosan történik. Így a darsonval fésű kétféleképpen hat a bőrre: áramlások és ózon, és mindkét műveletnek megvan a maga hatása a fejbőrre és a hajra. A Darsonval-áramlatok serkentik a vérkeringést, küzdenek a hajhullás egyik fő okával - a hajhagymák vérellátásának romlása ellen. Továbbá az áramlásoknak köszönhetően fokozódnak az anyagcsere folyamatok, javul a tüszők munkája - ami azt jelenti, hogy a haj jobban nő és kevésbé esik ki. Az ózon pedig serkenti a bőr légzését, fokozza az oxigén felszívódását, fertőtlenítő és fertőtlenítő hatású, hatékonyan küzd a korpásodás ellen. A Biolift4 118 (BT-118) darsonval ilyen kettős hatása gyors és tartós eredményt ad bármilyen eredetű alopecia elleni küzdelem során, mind nőknél, mind férfiaknál..

Ajánlások a haj darsonvalizációs eljárásaihoz:

 1. Az eljárást száraz, tiszta fejbőrön végezzük.
 2. Az eljárás előtt alaposan fésülje meg a haját.
 3. Helyezze be a fésűtartót a készülékbe.
 4. Kapcsolja be a készüléket, és válassza ki az optimális teljesítményszintet (az eljárás során enyhe bizsergést kell éreznie, de nem kellemetlen érzést)
 5. Fésülje meg a fejét a haj növekedésének megfelelően (ha a haj rövid, akkor megengedett a növekedés elleni eljárást végrehajtani).
 6. A teljes eljárási idő 10-15 perc, az eljárásokat ajánlott naponta elvégezni.
 7. Az eljárások lefolyása 21 nap, évente 3-4 alkalommal ajánlott megismételni.
 8. A darsonvalizációs eljárás után aktív szérumokat és hajhullás elleni készítményeket visznek fel a fejbőrre, amelyeket a bőr maximálisan felszív..

A darsonvalizáció biztonságos és hatékony technika, amelyet a kozmetológia és a fizioterápia világában több mint 120 éve alkalmaznak. Értékelni fogja a Darsonval-áramlatok érdemeit is, és az eredmény nem okoz csalódást!
A készüléket a hajhullás (fésű rögzítése) leküzdésére, valamint az arc és a test (gomba, szirom és csepp rögzítések) kezelésére tervezték..

Ellenjavallatok

 • Rosszindulatú onkológiai betegségek.
 • Jóindulatú onkológiai betegségek jelenléte az érintett területen.
 • Szív- és érrendszeri betegségek szívritmuszavarokkal, keringési elégtelenség a 2B stádiumban, pacemaker viselése.
 • Terhesség.
 • Epilepszia.
 • Bőrérzékenységi rendellenességek az érintett területen.
 • Egyéni intolerancia az elektromos áramokkal szemben.
 • A rosacea és a telangiectasia súlyos formái (tágult vörös erek hálója az arcon).
 • Hirsutizmus (nem kívánt felesleges arcszőrnövekedés).
 • Elektronikus vagy fém szubkután implantátumok jelenléte az érintett területen.

Hajfésűk és kiegészítők

SZŰRŐ

 • 200,00 RUB - 300,00 rubel.
 • 400,00 RUB - 500,00 rubel.
 • 700,00 RUB - 800,00 rubel.
 • 800,00 RUB - 900,00 dörzsölje.

Termék típusa

 • Haj kiegészítők

törvény

 • Stílushoz

Bambusz hajfésű

Bambuszmasszázs hajfésű

Fésű

Bambusz mini hajfésű

A hajápolás a megfelelő kiegészítőkkel kezdődik. A természetes anyagokból készült fésűk lehetővé teszik, hogy könnyedén megfésülje a haját, anélkül, hogy megsérülne, valamint eltávolítja a "bolyhosságot" és csökkenti a statikus hatást. A Body Shop® katalógus természetes fából készült fésűket és fésűket tartalmaz, amelyek segítenek a haj megfelelő ápolásában és stílusában..

Az ergonomikus fogantyúnak és a fogak formájának köszönhetően a The Body Shop® kiegészítők nem traumatizálják a fejbőrt, és nem fésülik át a haj-haj szálakat. A haj típusától és a kívánt eredménytől függően választhat:

 • egy téglalap alakú fésű, amely kibogozza a hajat, és megfelelő formát ad a stílusnak;
 • masszázsfésű, amelynek fogai javítják a vér mikrokeringését és aktiválják a haj növekedését;
 • egy fésű, amely szétválasztja a hajat, vagy elősegíti az ápolószer egyenletes felvitelét;
 • mini fésű, amellyel gyönyörű stílusot tarthat fenn a nap folyamán.

A The Body Shop® fésű és hajápolási termékek vásárlásához rendeljen online otthonában.

Menj kosárba

Menj kosárba

A kért tartalom nem tölthető be.
Kérlek, próbáld újra később.

Fésűk és kefék

 • népszerűség
 • újdonság
 • újdonság
 • ár
 • ár

10% kedvezmény az első megrendelésről a WELCOME promóciós kóddal

10% kedvezményt kap az első megrendeléséből! Ehhez írja be a WELCOME promóciós kódot a speciális mezőbe, amikor megrendel. A kedvezmény igénybevételéhez regisztráció szükséges.

A kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel és különleges ajánlatokkal. Részletekért hívja: 8 (499) 322-10-47 (Moszkva esetében), 8 (800) 333-42-46 (egyéb régiók számára)

Ingyenes szállítás 6000 rubel feletti megrendelések esetén Oroszországban, Fehéroroszországban és Kazahsztánban

6000 rubel vagy annál nagyobb rendelési összeggel ingyen szállítjuk! A szállítás feltételeiről a linken olvashat bővebben.

Ha kérdése van, hívja: 8 (499) 322-10-47 (Moszkva esetében), 8 (800) 333-42-46 (más régiók számára)

Hívjon meg egy barátot, és kapjon 1000 rubel kedvezményt Önnek és -20% -ot egy barátjának

1.000 rubel kedvezményt kap, ha 6.000 rubel összeget rendel minden egyes barátjára. A barátod szintén 20% kedvezményt kap az első megrendeléskor.

Csak ossza meg egy barátjával a promóciós kódot, amelyet a személyes fiókjában talál. Amint egy barátja regisztrál az üzletben, és promóciós kód segítségével vásárolja meg először, e-mailt küldünk Önnek a személyes kedvezménnyel.

A kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel és különleges ajánlatokkal.

Részletekért hívja: 8 (499) 322-10-47 (Moszkva), 8 (800) 333-42-46 (más régiók számára)

Tangle teezer

 • A cégről
 • A boltok
 • Márkák
 • Kedvezményes program
 • Események
 • Partnerek
 • Névjegyek
 • helyszín térképe
 • Használati feltételek
 • Személyes adatok feldolgozása
 • Moderációs szabályok

Minden mező kitöltése kötelező

Személyes adatai alapértelmezés szerint bizalmasak. Csak a beceneve lesz elérhető a webhely felhasználói számára. Ha bármilyen más adatot meg akar jeleníteni, használhatja a személyes fiókjában található adatvédelmi beállításokat.

Minden mező kitöltése kötelező

A weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása és szolgáltatásai javítása érdekében

Fésülje meg ózonnal

Az ECOistka fésű a megfelelő választás, ha egészséges és gyönyörű hajról álmodik.

 • Környezetbarát. Nincs műanyag, csak természetes gyanta és szalma.
 • Biztonságos. A puha sörtéket masszázsgömbökkel biztonságosan lezárják, hogy megakadályozzák a fejbőr karcolódását, a haj törését és a töredezését.
 • Higiénikus. Nem halmozódik fel a por, és könnyen mosható meleg szappanos vízben, anélkül, hogy károsítaná a tokot.
 • Kényelmes. Könnyű és szellős teste még a finom gyermekek kezét is meg fogja fogni.
 • Univerzális. A finom, sérült haj és a sűrű fürtök tulajdonosai egyaránt értékelni fogják a csúszás egyszerűségét, a nedves haj eltávolításának sebességét és fájdalommentességét..
 • Többfunkciós. A mozgatható spirálkefe gyengéden masszírozza a bőr minden milliméterét, hogy stimulálja a haj növekedését. 40% -kal csökkenti a hajszárítóval történő szárítás idejét anélkül, hogy villamosítaná őket..

Az ECOistka fésű a hajápolást igazi élvezetessé teszi!

Hidegen sajtolt, finomítatlan kókuszolaj, szűz, ajánlott a haj és a test számára, valamint a striák megelőzésére, további hidratálásként és táplálkozásként. A kókuszolajat széles körben használják. Ez az E-vitamin és a természetes hialuronsav forrása. Alkalmas testápolásra terhes nők és csecsemők születésétől fogva. A kókuszolaj hidegen sajtolásának módja lehetővé teszi a legnagyobb tápanyagmennyiség megőrzését. A kókuszolajat a hajra is használják, mint kiegészítő táplálékforrást.

A kókuszolaj-előállítási technológia teljesen kizárja a színezékek, aromák, tartósítószerek, stabilizátorok és egyéb kémiai szennyeződések hozzáadását.

Szilárd állapotban az olaj színe fehér, a folyadékban átlátszó.

Sem vegyszer, sem tartósítószer, csak kókuszdió.

Alkalmas minden bőrtípusra. Aktívan táplálja, puhítja, tonizálja a bőrt, antioxidáns hatású, védi és kisimítja a bőrt. Gyorsan felszívódik, bársonyos érzetet keltve a bőrön.

Alkalmas vegánoknak és különféle egészséges étrendeknek.

Göndör haj sorozat
Ez a vonal ideális azoknak a göndör hajúaknak, akik kezelhetőbbé akarják tenni..

A termék összetételét kifejezetten göndör takarmányozásra tervezték
és kezelhetetlen haj, megkönnyítve a szárítást és a frizurát, rugalmasságot és nedvességet biztosítva.

Édes narancs illóolaj, fokozza a hidratáló hatást, és felejthetetlen fényt és aromát kölcsönöz a hajnak. Az olívaolaj hidratáló és védő a hajra és a bőrre, ami fényessé és egészségessé teszi a hajat. Az Aloe Vera regenerálja és táplálja a hajat és a fejbőrt. Állandó
az aloe verával rendelkező samponok és maszkok használata lehetővé teszi, hogy a hajat erősebbé, fényesebbé tegye, csökkentve a hajhullást.

Alkalmazási mód:
SAMPOO: Vigye fel nedves hajra, gyengéden masszírozza, hagyja 2-3 percig, amíg a hatóanyagok hatni kezdenek, majd öblítse le vízzel.

Göndör haj sorozat
Ez a vonal ideális azoknak a göndör hajúaknak, akik kezelhetőbbé akarják tenni..

A termék összetételét kifejezetten göndör takarmányozásra tervezték
és kezelhetetlen haj, megkönnyítve a szárítást és a frizurát, rugalmasságot és nedvességet biztosítva.
Édes narancs illóolaj, fokozza a hidratáló hatást, és felejthetetlen fényt és aromát kölcsönöz a hajnak. Az olívaolaj hidratáló és védő a hajra és a bőrre, ami fényessé és egészségessé teszi a hajat. Az Aloe Vera regenerálja és táplálja a hajat és a fejbőrt. Állandó
az aloe verával rendelkező samponok és maszkok használata lehetővé teszi, hogy a hajat erősebbé, fényesebbé tegye, csökkentve a hajhullást.

Ideális fertőtlenítő a haj és a zsíros fejbőr számára. Összetétele
Ajánlott: a bőr természetes tisztítására és fertőtlenítésére, mélyen, de finoman, felszabadítva a tüszőket a faggyú feleslegétől, így a bőr hosszabb ideig tiszta marad, kiküszöböli a foltokat és az esetleges viszketést. Aroma és fokozó fertőtlenítő hatás - a teafa és a citrom illóolajai.

Illóolaj teafa és citrom. A teafa illóolaj nagyon hatékony a bevált baktériumölő, gombaellenes és antiszeptikus tulajdonságainak köszönhetően, amelyek a Sebo Regulator sampont teszik a legjobb szövetségessé a fejbőr fertőtlenítésére a káros mikroorganizmusok elpusztításával.,
beleértve a gombákat is. Ebben a samponban használva hatékony az első alkalmazás utáni faggyútermelés szabályozásában is..

AROMA-TERÁPIA: Hangot ad és helyreállítja az energiát mentális fáradtság és stressz esetén. Hasznos a tehetetlenség, a mentális fáradtság és a depresszió pillanataiban. Erőt és bátorságot ad, hajlamosít a pozitív hozzáállásra. A citrom kiváló gyógyítószer és a sejtregeneráció adjuvánsa, összehúzó tulajdonságai miatt kiváló ebben a samponban, amelynek célja a faggyú- és korpásodás, valamint a magas baktériumölő tulajdonságok elleni küzdelem. A fejbőr masszázs elősegíti a vérkeringést, serkenti a haj természetes növekedését.

SAMPOO: Vigye fel nedves hajra, gyengéden masszírozza, hagyja 2-3 percig, amíg a hatóanyagok hatni kezdenek, majd öblítse le vízzel, ismételje meg az eljárást, ha szükséges.

Ideális gyakori használatra, összetétele alkalmas az érzékeny, közepes és finom hajú bőr tisztítására, puhává és könnyűvé téve, extra fényt és volumenet adva, miközben megőrzi a bőr egyensúlyát.

Az Aloe Vera tápláló regeneráló haj és fejbőr, az aloe verával rendelkező samponok és maszkok állandó használata lehetővé teszi, hogy haját ellenállóbbá és fényesebbé tegye Lemongrák: magas antimikrobiális és antiszeptikus
képesség, elősegíti a haj természetes növekedését.

AROMA-TERÁPIA:

 • A citromfű a koncentráció, az analitikai jelentés és a biztonság barátja.
 • Antistressz és antidepresszáns, aktív és dinamikus lélekkel segít megbirkózni a legnehezebb és legnehezebb tevékenységekkel.
 • Rozmaring: antimikrobiális, bőrtisztító és összehúzó tulajdonságokkal rendelkezik, segít egyensúlyban tartani a bőrt anélkül, hogy agresszív lenne.
Krónikus fáradtság vagy fáradtság esetén ajánlott, ami szintén
hatással lehet a memóriára, intenzív aromájának tulajdonságainak köszönhetően képes lesz stimulálni és újjáéleszteni az érzékeket, energiát és vitalitást adva az elme és a test számára. jó hangulatú levegő.

MASZK: Vigye fel nedves hajra, masszírozza és hagyja legalább 2-3 percig a hatóanyagok működéséhez, majd öblítse le vízzel.

Ideális gyakori használatra, összetétele alkalmas az érzékeny, közepes és finom hajú bőr tisztítására, puhává és könnyűvé téve, extra fényt és volumenet adva, miközben megőrzi a bőr egyensúlyát.

Az Aloe Vera tápláló regeneráló haj és fejbőr, az aloe verával rendelkező samponok és maszkok állandó használata lehetővé teszi, hogy haját ellenállóbbá és fényesebbé tegye Lemongrák: magas antimikrobiális és antiszeptikus
képesség, elősegíti a haj természetes növekedését.

AROMA-TERÁPIA:

 • A citromfű a koncentráció, az analitikai jelentés és a biztonság barátja.
 • Antistressz és antidepresszáns, aktív és dinamikus lélekkel segít megbirkózni a legnehezebb és legnehezebb tevékenységekkel.
 • Rozmaring: antimikrobiális, bőrtisztító és összehúzó tulajdonságokkal rendelkezik, segít egyensúlyban tartani a bőrt anélkül, hogy agresszív lenne.
Krónikus fáradtság vagy fáradtság esetén ajánlott, ami szintén
hatással lehet a memóriára, intenzív aromájának tulajdonságainak köszönhetően képes lesz stimulálni és újjáéleszteni az érzékeket, energiát és vitalitást adva az elme és a test számára. jó hangulatú levegő.

Tisztító sampon.
Ideális zsíros fejbőrre és korpás száraz fejbőrre egyaránt. Összetételét mély fertőtlenítésre szánják, de szépen működik a finom hajjal és a tiszta bőrrel, enyhíti őket a korpától, gombaellenes hatásának köszönhetően az első használat után ellensúlyozza a korpásodás kialakulását, a végén a frissesség érzését hagyja maga után.

Hatóanyagok:
A teafaolaj - bizonyítottan baktériumölő, gombaellenes és antiszeptikus tulajdonságainak köszönhetően - a fejbőr fertőtlenítésének legjobb szövetségesévé teszi a káros mikroorganizmusok, beleértve a gombákat is. Ebben a samponban használva hatékony a faggyú és a korpásodás visszaszorításában is, amely segít az első mosáskor blokkolni a tüszőket, így,
a bőr egyensúlyának fenntartása és a haj természetes növekedésének elősegítése.

Aroma Theropia:
Hasznos a tehetetlenség, a mentális fáradtság és a depresszió pillanataiban. Erőt és bátorságot ad, hajlamosít a pozitív hozzáállásra.Az illóolajat kivonják a levelekből, és a növény virágos teteje képes mélyen behatolni, erősítve és regenerálva a szőrtüszőt, segít helyreállítani a faggyú egyensúlyát, felfrissíti és megszünteti a viszketés érzését. Kiváló szövetséges a tanulásban és a munkában, a mentális világosságban és a koncentrációban. Sok kultúrában a mentát afrodiziákumként is használják.

Alkalmazási mód:
Vigye fel nedves hajra, enyhén masszírozza, hagyja hatni 2-3 percig
a hatóanyagok hatást gyakoroltak és vízzel lemosták.

Ideális színezett vagy vegyileg megvilágított hajhoz. Ez a vonal tökéletes szövetséges a szín utáni feldolgozáshoz. PH-jának 4,5-es képlete megkönnyíti a hajmérleg lezárását, és alkalmas a haj kíméletes tisztítására, a szín védelmére és hosszabb ideig fényes megőrzésére, miközben megakadályozza a hajváltozásokat. Ez is segít helyreállítani a bőr és a haj pH-ját kémiai expozíció után..

 • A goji bogyók: az egyik legteljesebb és leghatékonyabb természeti erőforrás, amely táplálja és erősíti a haj szerkezetét, köszönhetően vitaminjainak, ásványi sóiknak és antioxidáns tulajdonságaiknak, amelyek egészségesebbé és élénkebbé teszik a hajat, táplálkozási töltésük pedig lehetővé teszi a külső károsodások által okozott haj helyreállítását is. olyan tényezők, mint a szennyezés, a hajszárító, a hajvasaló vagy a kémiai kezelés.
 • E VITAMIN: használata elősegíti a fejbőr újrafelfogását, hozzájárul a haj erősödéséhez és természetes növekedéséhez, a haj egyensúlyának helyreállítására való képessége lehetővé teszi a haj és a fejbőr pH-jának semlegesebb szakaszba való visszatérését kémiai kezelés után.

BIOLÓGIAI FŰSZERKEVERÉK VANILLA-val: bőrpuhító és tápláló
a vanília tulajdonságai elősegítik a haj puhábbá és fényesebbé tételét

AROMA-TERÁPIA:
A vanília esszenciális afrodiziákum olaj, amely elősegíti a szeretet és a társaság iránti nagyobb hajlandóságot.

SAMPOO: Vigye fel nedves hajra, gyengéden masszírozza, hagyja 2-3 percig, amíg a hatóanyagok hatnak, és öblítse le vízzel, majd lépjen a Color Conserve maszkhoz

Ideális színezett vagy vegyileg megvilágított hajhoz. Ez a vonal tökéletes szövetséges a szín utáni feldolgozáshoz. PH-jának 4,5-es képlete megkönnyíti a hajmérleg lezárását, és alkalmas a haj kíméletes tisztítására, a szín védelmére és hosszabb ideig fényes megőrzésére, miközben megakadályozza a hajváltozásokat. Ez is segít helyreállítani a bőr és a haj pH-ját kémiai expozíció után..

 • A goji bogyók: az egyik legteljesebb és leghatékonyabb természeti erőforrás, amely táplálja és erősíti a haj szerkezetét, köszönhetően vitaminjainak, ásványi sóiknak és antioxidáns tulajdonságaiknak, amelyek egészségesebbé és élénkebbé teszik a hajat, táplálkozási töltésük pedig lehetővé teszi a külső károsodások által okozott haj helyreállítását is. olyan tényezők, mint a szennyezés, a hajszárító, a hajvasaló vagy a kémiai kezelés.
 • E VITAMIN: használata elősegíti a fejbőr újrafelfogását, hozzájárul a haj erősödéséhez és természetes növekedéséhez, a haj egyensúlyának helyreállítására való képessége lehetővé teszi a haj és a fejbőr pH-jának semlegesebb szakaszba való visszatérését kémiai kezelés után.

BIOLÓGIAI FŰSZERKEVERÉK VANILLA-val: bőrpuhító és tápláló
a vanília tulajdonságai elősegítik a haj puhábbá és fényesebbé tételét

AROMA-TERÁPIA:
A vanília esszenciális afrodiziákum olaj, amely elősegíti a szeretet és a társaság iránti nagyobb hajlandóságot.

MASZK: Tiszta, nedves hajra kenjük, masszírozzuk, és hagyjuk legalább 2-3 percig, amíg a hatóanyagok hatni kezdenek, és öblítsük le vízzel. Nedves hajon használja a Selyem szérumot, masszírozza és fésülje meg (adagoljon egy adagot a haj vastagsága alapján, nehogy lemérje), majd folytassa a szárítást.

Darsonval hajfésű

Ha azon gondolkodik, hol vásárolhat egy Darsonval fésűt, akkor a kopaszság, a ridegség és az unalmasság, a lassú növekedés, a túlzott hajhullás és az izzók problémája ismerős Önnek.

A haj darsonvalizálásának technikája mára nagyon népszerűvé vált a professzionális trichológusok körében, és jó okkal: az új hordozható Darsonval készülék fésű alakú rögzítéssel kiválóan működik kopaszodás esetén, javítja a haj megjelenését, fényét és általános szerkezetét, felgyorsítja annak növekedését..

Olvassa el még:

Kopaszsági probléma

A fejbőr hajának legújabb vizsgálata mindkét nemnél élő embereknél a következőket jelzi: az emberek körülbelül 75% -ának komoly problémái vannak a hajával (közepes vagy alacsony hajminőség, ridegség normál simogatás esetén is, elvesztés, képtelenség elegendő hosszú ideig szőrnövekedni).

Ez a tény nem váratlan, mert széles körben ismert a számos negatív tényezőről, amelyek negatívan befolyásolják az izzókat. Funkcionalitásuk megzavarodik, aminek következtében nagy mennyiségű egészséges megjelenésű haj veszik el, a maradék pedig lassan növekszik és holtnak tűnik.

A leggyakoribb negatív tényező a szőrtüszők károsodott vérellátása. A vérellátás megszakadhat:

 • Helytelenül kiválasztott hajápolási és kozmetikai termékek;
 • Gyakori festés;
 • Rendszeres göndörítés és hajformázás (magas hőmérsékletnek való kitettség);
 • Gyakori stressz, depresszió;
 • Gyenge ökológia az állandó lakóhely helyén.

A fenti okok közös vonása egy dolog: a haj kevés oxigént, vitamint és hasznos nyomelemeket kap a vérből. Gyakran az „éhező” tüsző egyszerűen „elalszik”. Ilyen esetekben a Darsonval-szal végzett hajkezelés a leghatékonyabb. A fésű a fejbőrre hat, jelentősen megnöveli a bőr és az érintett tüszők véráramlását, lelassítja a hajhullást, felgyorsítja az egészséges haj növekedését. A hajhullás okozta Darsonval fokozza a gyorsabb növekedést és javítja a haj minőségét.

A Darsonval fésű funkciói

 • Növeli a szőrtüszők vérellátását, alacsony áramimpulzusokkal hat a fejbőr edényeire, ami hatékonyan növeli a kapillárisok hatékonyságát;
 • Kiváló oxigénellátás fordul elő a fej és a szőrtüszők szöveteiben;
 • A fésű tökéletesen stimulálja a fejbőr tüszőinek működését és növekedését (ők felelősek a haj növekedéséért);
 • Nagy hatékonyság az alopecia különféle formáinak kezelésében mindkét nemnél;
 • Korpásodás megelőzése és kezelése (ózon);
 • Szabályozza a fejbőr zsírosodását és elősegíti a faggyúmirigyek normális működését;
 • Felébreszti az "alvó" izzókat és azok aktív növekedését;
 • A haj a Darsonval fésűvel való érintkezés után erősebbé válik, minőségük, megjelenésük javul, egészséges fény és erő jelenik meg.

A csodafésű működési elve

A haj darsonvalizálása a fejbőr rövid ideig tartó hatásának kezelésére szolgáló módszer, amely alacsony frekvenciájú és nagyfeszültségű enyhe impulzusárammal jár. A bőr árammal történő kezelésével egyidejűleg az ózon felszabadul a levegőben lévő oxigénből.

Az ózon szintén nem áll félre: hatása erőteljes fertőtlenítő és fertőtlenítő hatással bír, amely hozzájárul a korpásodás eltűnéséhez. Az ózon tökéletesen stimulálja a bőr légzését is (jobban felszívja a beérkező oxigént). Ez a kettős pozitív hatás nagyon hasznos bármilyen alopecia elleni küzdelemben, a Darsonval hajfésű munkájának eredménye hosszan tartó és a lehető legrövidebb idő alatt érhető el..

Utasítások az eljáráshoz:

- A fejbőrnek tisztának és száraznak kell lennie;
- A darsonvalizációs eljárás megkezdése előtt minden gondossággal fésülni kell a hajat;
- Szerelje össze a fésűt a mellékelt utasításoknak megfelelően;
- Kapcsolja be a készüléket, és állítsa be az érzékenységi küszöbének optimális módját (fésülés közben a legkisebb bizsergést is érezni kell, de fájdalom nem jelentkezhet);
- Az eszközzel történő fésülést a haj növekedésének megfelelően kell végrehajtani (a fésű mozgása a növekedés ellen csak rövid hajhosszal megengedett);
- Egy munkamenet időtartama körülbelül 15 perc, az orvosok javasolják ezt az eljárást naponta;
- A fejbőr kezelése 3 hét, évente legfeljebb 4 alkalommal meg kell ismételni;
- Közvetlenül a kezelés befejezése után ajánlott gyógyszereket és szérumokat alkalmazni a bőrön, amelyek célja a hajhullás megakadályozása, mert jelenleg a pórusok nyitottak és tökéletesen szedik a gyógyszereket.

Segítség a fésű kiválasztásában

Kedves hölgyeim, hosszú ideje érlelődik számomra egy nem egészen szokványos kérdés, amelyet magam sem tudok semmilyen módon megoldani.

Úgy döntöttem, hogy kicserélem a fésűt (most fát használok), és egyszerűen nem tudok választani a természetes sörték és a Braun Satin Hair között, ionizációs funkcióval.

A hajamról: a váll alatt, festve, a végei szárazak, nagyon könnyen összekuszálódnak. A haj nem egyenes és nem göndör, nem felvillanyozó, hanem inkább puha. Nem üldözöm a hangerőt.

Amit egy fésűtől szeretne: annak érdekében, hogy fésülhesse a hajat anélkül, hogy kihúzná, és a lehető legsimábbá (amennyire csak lehet, a természetes állapotuk alapján) teszi lehetővé.

Nagyon örülnék, ha megtudnám azok véleményét, akik kipróbálták, mivel mindkét lehetőség ára meglehetősen magas.
Előre is köszönöm a tanácsokat

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Hogyan kell ápolni a hajat a perm után?

A szakemberek és az olyan hajszolgáltatások felhasználói, mint a perm, azt mondják, hogy a haj az eljárás után vékony, törékeny, kiszáradt és elveszíti erejét. Ez azonban elkerülhető, ha a göndörítés után megfelelően megszervezi a szálak gondozását..

12 ok, amiért kihull a haj és mit kell tenni

Orvos tanácsai a hajhullás kezelésére és a kiváltó ok megtalálására."Naponta 50-100 hajszálat veszítünk" - mondja Francesca Fusco, New York-i bőrgyógyász, aki hajhullással foglalkozik. "Csak a haj éli végig ciklusait, és újak nőnek a helyükön." Ez a mennyiségű elveszett haj semmilyen módon nem befolyásolja a megjelenést.