Legfontosabb / Vitaminok

Ossza meg ezt

Vitaminok

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

189 ₽ összeget spórol

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Szatén hajfésű

Braun Satin Hair 7 fésű

Hajkefe A Brown Satin Hair 7 nem sok helyet foglal el a pénztárcájában, és bármikor segít kijavítani a stílusát. Segítségével a legháboríthatatlanabb haj is azonnal abbahagyja a felvillanást, kellemes megjelenést, fényt és simaságot kap. Ehhez csak nyomjon meg egy gombot a kefén, és fésülje meg vele a haját (tisztának és száraznak kell lennie). Azonnal érezni fogja a különbséget - a fésű eltávolítja a statikus elektromosságot, a haj pedig kezelhetővé és fényessé válik..

A Braun Satin Hair 7 fésű működési elve az ionizációs funkción alapul - az aktív ionok áramának kibocsátása, amelyek belülről hidratálják a szőrszálakat, és jelentősen javítják azok szerkezetét. A hajszálak külső részén kialakított védőfólia megbízható akadályt képez a környező térben a szennyezés és a káros anyagok útjában.

A Braun Satin Hair elektromos egyenesítő nem varázslat, hanem tudományos újítás. De használatának eredményei valóban csodálatosak - csupán egyetlen gombnyomás, néhány érintés a hajhoz, és úgy tűnik, hogy életre kel, feltöltődik energiával, meglepően sima és fényes lesz. Próbálja ki - tetszeni fog!

Az ionizációs funkcióval rendelkező fésű hasznos lesz a rakoncátlan, göndör vagy összekuszált hajú lányok számára. Különösen egy ilyen ápolószer nélkülözhetetlen télen, a csuklyák, kalapok és egyéb kalapok évszakában..

Braun Satin Hair 7 Ion Brush ára és előnyei

A Braun Satin Hair 7 ionizációs fésű ára Moszkvában és más városokban körülbelül 3 ezer rubel. Egy ilyen eszköz megvásárlása bölcs befektetés lesz, segít minden nap örömet szerezni a körülötted élőknek és sok pénzt takaríthat meg a fodrász látogatásakor..

A hajkefe fő előnyei:

 • több millió aktív ion felszabadulása egyetlen gombnyomással;
 • a statikus elektromosság egyszerű megszüntetése;
 • a kusza haj azonnali rendbetétele;
 • sima, varrat nélküli, lekerekített élű fogak - a kíméletes fésülés érdekében;
 • a menetlemez rögzítőjének jelenléte - a készülék szállítás közbeni automatikus kikapcsolásához;
 • széles körű alkalmazások - otthon, munkahelyen, úton, partiban, bárhol;
 • az a képesség, hogy hosszú évekig hatékonyan tudja ellátni funkcióit, megőrizve eredeti megjelenését;
 • az összecsukható kialakítás miatt könnyű tisztítani;
 • hordozhatóság - a készülék akkumulátorral működik.

Braun Iontec Satin Hair 7 fésű

Ma szeretnék mesélni a Braun Iontec Satin Hair 7 hajkeféről. A Runet-ben természetesen elképesztő tulajdonságokat tulajdonítanak ennek a fésűnek: simítás, megafényesítés és megapuhaság, győzelem a villamos haj felett, szétválasztás, sőt a fejfájás kezelése... Általában a Brown hirdetői nem eszik semmiért a kenyerüket... És bár az igazság kedvéért tetszett a Braun Satin Hair 7 Iontec fésű, de természetesen ez nem valamiféle hajszemcsé váltja fel az ápolást, hanem egy jó téli antisztatikus szer, amely segíthet a haj "kupakos" villamosításában..

A fésűről

Szóval, ismerkedjünk meg, a Braun Iontec Satin Hair 7 hajkefe (valamilyen oknál fogva nevetséges módon Braun Iontech Satin-Hair 7 hajkefének hívják a tudományos fantasztikus irodalomban) egy ionizációs technológiával készült fésű, amely millió millió iont bocsát ki. Ugyanezeknek az ionoknak nedvességet kell juttatniuk a hajba, kisimítják a hajat, javítják a fényt és eltávolítják a statikát. Ha valakit érdekel, itt van egy Brown promóció az ionok és az ionizációval végzett fésűk munkájáról:

Specifikációk

Ha magáról a Braun Iontec Satin Hair 7 ionizációs fésűről beszélünk, akkor nagyon alaposan és átgondoltan készült:

 • A fésű elég könnyű (150 g), emiatt kényelmes a kézben tartani (a kéz nem fárad el, mint ez gyakran előfordul a különféle terjedelmes készülékeknél);
 • A fésű nem törik vagy húzza ki a hajat, műanyag egyenletes fogai vannak, lekerekített végekkel (nem kemények);
 • A Braun Iontec Satin Hair 7 fésű az akkumulátorokon működik, vagyis kényelmes magával vinni (az akkumulátorok nagyon sokáig lemerülnek, több hónapig bírják);
 • A fésű nagyon könnyen tisztítható (a tetején van egy gomb, amelynek megnyomásával sörtével eltávolíthatja az aljzatot).

A használat jellemzői

Ezenkívül a Braun Iontec Satin Hair 7 ionos fésűnek van néhány használati jellemzője, amelyek nem túl kritikusak, de mégis:

 • A fésűt csak száraz hajra szabad használni (a nedves hajra nem lesz hatással);
 • Ezt a fésűt nem hajszárításra tervezték;
 • Nem szükséges túl hosszú ideig fésülni a haját ionizációs funkcióval rendelkező fésűvel (erősen "megöli" a hangerőt), a fésű a használat megkezdése után 5 perccel automatikusan kikapcsol.

A hatásról

A Brown ionizációjú fésű áttekintésének utolsó részében azt javasolják, hogy az egyes megszólaltatott "effektusokat" pontonként bontsák szét:

 • Statika. Az egyetlen 100% -os hatás, amelyet ez a fésű ad, pontosan a statikus győzelem. Itt minden nagyon jó, és a hatás pár óráig tart;
 • Ragyog. Itt van egy nagyon furcsa tárgy, úgy tűnik, hogy ott van, de úgy tűnik, nem. Az extra fényesség érdekében igen, a Brown fésű némi fényt ad a hajnak. De nem úgy, hogy valahogy szuperkritikus legyen (ráadásul, ha kezdetben nincs fény, akkor nem lesz hatás, mert a fésű inkább emlékeztetőként hat);
 • A haj szétválasztása. Itt nyilvánvalóan nem, a fésű egyáltalán nem ezt teszi a szóból, ha összehasonlítja a műveletet a szokásos Tangle Teezerrel... Itt jobb, ha egyáltalán nem hasonlítjuk össze;
 • Hajsimítás. Igen, a Braun Iontec Satin Hair 7 hajkefe kisimítja a hajat, de legalábbis vizuálisan nem az, hogy "ja és ó";
 • De csak érintésre, igen, a haj puhábbá és simábbá válik. Bár talán itt érhető el a hatás az ismételt fésülés miatt, mert a szokásos, ionizáció nélküli stb. Fésűkkel általában nem fésülöm ilyen sokáig (és néha a Brown fésűvel szeretek játszani).

A mínuszok közül kiemelném a "volumenölést". Ha elragadsz, akkor például a vékony hajam nagyon gyorsan feleslegesen (még én is mondhatnám, hogy elcsúszott) válik. Ezért általában nem játszom pár percnél tovább a Brown fésűjével és ionjaival.

Következtetés

Ez az egész áttekintésem a Braun Iontec Satin Hair 7 ionizációs fésűről. Véleményem szerint ez a fésű csak a száraz, felvillanyozó haj tulajdonosainak lesz hasznos. Más esetekben ez csak egy szép játék lesz. Mert biztosan nem érdemes abban reménykedni, hogy az ionizáció azonnal a hajat egészségesé és fényessé teszi. Inkább egyfajta emlékeztetőnek kell tekinteni, amely vizuálisan kissé javíthatja a helyzetet..

Értékelésem: 3/5

HOL VÁSÁROLHATÓ Braun Iontec Satin Hair 7 hajkefe

Ragyogó felfedezésem: Braun Satin Hair 7

Ma a Braun kedvenc hajkefémről szeretnék beszélni.

Az ág haja összekuszálódni kezdett, fésülése egyszerűen elviselhetetlenné vált.
Mindebből az üdvösség ez a fésű volt. Érdekes? Kérem, a vágás alatt.

Sok szöveg és fotó lesz, kellemes olvasást kívánok!

Hogyan vettem:

Sokáig olvastam véleményeket erről a fésűről, még mindig nem mertem, amíg a hajam teljesen nem dühített le. Mindenre készen álltam, hogy ne pelyhesedjenek, mint egy pitypang, mindenhez ragaszkodva. Valahogy még kibogoztam is őket, kihúzva a hajcsomókat, ez volt valami, egyre több gondolat jelent meg egy hajvágásról, nos, miért ilyen hosszú haj, mikor ilyen problémák a fésüléssel. Ráadásul még mindig áramütést szenvedtem, szerintem egyáltalán nem hasznos.
Szóval megvettem ezt a fésűt. Mindent rendben elmondok.

Amit a gyártó ígér:

A Braun Satin Hair 7 reaktív ionkefe egy forradalmi újítás a hajápolás világában, amelyet kifejezetten a nők mindenkori nagyszerű megjelenésének elősegítésére fejlesztettek ki. Azonnali fény és simaság az ecset első érintésével, bármikor, bárhol - csak egy gombnyomással. A Braun Satin Hair 7 fésű könnyen használható, 100% -ban hordozható, leküzdi a szőrös hajat és eltávolítja a statikus elektromosságot. Azonnal láthatja és érzi a különbséget - a haja fényesebb és simább lesz. Meg fog lepődni az eredményeken, és látja, hogy a Braun Satin Hair 7 kefe hihetetlenül fényessé teszi a haját. Az aktív ionok áramlása millió aktív iont szabadít fel, mintha egy "glóriát" hozna létre a hajad körül.

Én, mint sokan, nem hiszek a reklámban, mindig olvasok véleményeket. Olvastam, gondoltam, miért ne, meg kell vásárolnom, nincs vesztenivalóm, vagy elvágom, vagy találok egy csodát, amely segít nekem. Valóban, időnként voltak ilyen gondolatok. A fésű nem bukott meg, helyreállítottam a hajam, most már határozottan megfeledkezhetek a szakadt hajcsomókról és a fésüléssel kapcsolatos problémákról. A hajam egészségesnek mondható, mivel a fésülés kivételével nincs különösebb problémám vele, mert a haja hosszú, és nem mindenkinek lehet türelme megnövekedni. A probléma éppen a haj villamosításában volt, mert sokkal gyorsabban összekuszálódtak, és ez valahogy nem adott hozzá esztétikát.

Most nézzük meg közelebbről a fésűt:

Így néz ki a fésűm, majdnem hat hónappal a vásárlás után. Mondhatom, hogy a karosszéria kiváló minőségű műanyagból készült. Kényelmes a kezében tartani, nem csúszik ki, soha nem esett le. Van egy hátránya és egy gyártói hibája: az elemtartó rekesz párszor kinyílt, amikor fésültem, de talán túl erősen nyomtam meg a fogantyút.
A fésű két AAA elemmel működik, 1,5 V-os, a standard készlet tartalmazta a Duracelleket, nekem 3 hónapig elegendőek voltak, ugyanolyan újakat vettem. Ezt a fésűt minden nap használom, másikkal szárítom, mert ez csak száraz hajra hatásos.
A fésű ki van kapcsolva. Be / ki kapcsoló. (az alábbi képen)
Az IONTEC funkció megvilágítása. A készülék bekapcsolásakor a zöld háttérvilágítás kigyullad, ionok szabadulnak fel az ionforrásból, sajátos szagot és sziszegést érezhet. 5 perc elteltével az ionizációs funkció automatikusan kikapcsol, néha elfelejtem kikapcsolni, mert gyakran sietek.
Ennek a gombnak a megnyomásával leválaszthatja a betétet és leöblítheti. Samponnal mosok, a fésű nagyon jól tisztít. Csak akkor helyezheti vissza a párnát, ha teljesen megszáradt..
A fésű a varrat nélküli fogak technológiájával rendelkezik, a gyártó ígéri ezt az egészséges fésülést, a kutikula védelmét, megakadályozva a haj károsodását. Amikor eltávolítom a hajat a fésűről, a haj még mindig elakad a fogak és a párna között, de mondhatom, hogy határozottan kevesebb hajam van a fésűn. Fésű súlya körülbelül 200 gramm, a kéz nem fárad el.

Most megmutatom a fésűt működés közben:

Itt láthatja a haj hihetetlen fényét. A fésű kisimítja a hajat, a haj kiegyenesedik, még a vas használatát is abbahagytam.
Nem tépi a haját. A gyártó nem javasolja a szatén haj fésű használatát a hajszárításhoz.
De mi történt a fésülés után. Aztán változtattam a fotón, a szükségesnél szélesebb lett :)
A haj egészségesnek, fényesnek tűnik, tapintása nagyon sima, semmi sehol sem göndörödik, nem csökkenti a hajam volumenét. De hajszárítóval történő szárítás után, amikor a frizura terjedelmes, jobb, ha nem fésüljük azonnal ezzel a fésűvel, mert a hangerő azonnal csökken. Ezért határozottan nem a haj mennyiségére vonatkozik..
Most a fésülés sokkal könnyebb nekem!
Találtam egy fotót, amelyet az utcán készítettem, itt a hajat különböző irányokba fújják a széltől, de az állapotukat maga is meg tudja ítélni.
De hány szőr maradt a fésűn a fésülés után, nekem ez nem elég, mert egy haj több mint 50 cm hosszú, úgy tűnik, hogy nagyon sok van belőlük.
Lányok, a hajam egészséges volt, mielőtt megvásároltam ezt a fésűt, ahogy fentebb írtam, ne várjatok tőle csodákat!
Megszünteti a statikát, ez a fő plusz.

Azt akarom mondani, hogy nagyon elégedett vagyok a vásárlással, végül a hajam fésülése örömömre szolgált!

Felhasználási idő: 5 hónap
Ár: 1200 rubel
Értékelés: 5

Braun hajvasalók

Kód: 757032; teljesítmény 170W, hőmérséklet-beállítás, maximális hőmérséklet 200 ° С fűtési idő 40 s, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, színes ?? a fekete

Kód: 998110; hőmérséklet-beállítás, maximális hőmérséklet 200 ° С fűtési idő 40 s, ionizálás, kijelző, automatikus kikapcsolás, színes ?? a fekete

Hajegyenesítők más gyártóktól

 • BBK
 • BEURER
 • × BRAUN
 • GA.MA
 • GAMMA PIU
 • MOSER
 • PANASONIC
 • PHILIPS
 • POLARIS
 • REDMOND
 • REMINGTON
 • ROWENTA
 • SCARLETT
 • SINBO
 • CSILLAGSZÉL
 • SUPRA
 • VITEK

A CITILINK online áruház weboldalán nagy választékot és vonzó árakat gyűjtöttünk össze a Braun hajvasalókhoz. A katalógus tartalmazza a barna hajvasalókat fényképekkel, leírásokkal, specifikációkkal, vásárlói véleményekkel, valamint a modellek költségenkénti összehasonlításának funkcióját. Szakértőink segítenek Önnek vásárolni egy Braun hajvasalót versenyképes áron. Az árut megrendelheti online, vagy a weboldalon feltüntetett telefonszámon. Vásárlásait Moszkvában, Szentpéterváron, Kazanban, Nyizsnyij Novgorodban, Krasznojarszkban, Permben, Jekatyerinburgban, Ufában, Krasznodarban, Novoszibirszkben, Don-Rosztovban, Cseljabinszkban, Szamarában és Oroszország más városaiban szállítjuk. Átvétel is lehetséges.

Braun hajvasaló: ionizáló és fésűs hajvasaló, vélemények

 • Jellemzők:
 • Hajkiegyenesítő
 • A fürtök kiegyenesítésének folyamata

Jelenleg olyan hajegyenesítő eszközök, mint egy vasaló és egyengető fésű, gyakoriak. Különösen népszerű a Braun hajvasaló. Ennek a márkának az eszközei a fogyasztói vélemények szerint tartósak, biztonságosak és megfizethetőek..

Jellemzők:

A vas fő feladata a haj kiegyenesítése, ugyanakkor a fürtök pikkelyeit is „forrasztja”, fényt és simaságot kölcsönöz nekik. Mivel az embereknek különböző típusú és típusú hajuk van, az egyengető fogókat egyedileg kell kiválasztani. A Braun cég különös gonddal fordult ezeknek az eszközöknek a fejlesztésére, így arzenáljában van egy vas a legháboríthatatlanabb haj számára is. A Braun vasaló kiválasztásakor ügyeljen a következő mutatókra:

 • lemezek és bevonataik;
 • hőmérséklet-szabályozó;
 • a lemez paraméterei (méretek, alak);
 • ionizáció jelenléte.

A hajvasaló egyik fontos mutatója a lemezek borítása, mivel a haj egészsége annak minőségétől és biztonságától függ. A Braun termékcsaládban kerámia, teflon és turmalin bevonatú vasalókat találhat.

Minden lemez jellemző tulajdonságokkal rendelkezik:

 • A kerámia tányérok egyenletesen melegednek fel, és könnyen kiegyenesítik a szálakat, biztonságosak a hajszerkezet szempontjából. Ezek az eszközök napi használatra alkalmasak és megfizethetőek. Ezenkívül egy ilyen bevonatnak van hátránya. Ha hajápolási termékeket használnak, azok a lemezek felületén maradhatnak. Eltávolításukhoz nedves ruhával tisztítsa meg a hűtött lemezeket..
 • A teflonlemezek lehetővé teszik a fürtök gyors és egyszerű kiegyenesítését, miközben nem rángatják meg és nem kuszálják össze őket. Azonnal és egyenletesen melegednek fel, ami lehetővé teszi, hogy ne ártson a hajának. Az ilyen vasalók másik jellemzője az a képesség, hogy kozmetikumokkal használják a hajra. Ugyanakkor a bevonaton nincsenek nyomok.

A teflon bevonatú vas minden nap biztonságos. A hátrányok között meg lehet jegyezni a bevonat magas árát és gyors kopását, ami gyakran nem azonnal észrevehető..

 • A turmalin bevonatot innovatív és biztonságos anyagnak tekintik. Ezek a lemezek eltávolítják a statikus elektromosságot, eltakarják a pikkelyeket és nedvesen tartják a hajat. Ezért a vas használatának minimálisra csökken. A költségek nagyon magasak, ugyanakkor az élettartam is jelentős.

A Braun vasalók hőmérséklet-szabályozókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az egyes göndörfajták hőmérsékletének külön-külön történő beállítását. Ez segít fenntartani a haj szerkezetét és egészséges megjelenést kölcsönöz neki. A fűtési tartomány 100 és 2400 fok között mozog, és minden hajhoz egyedi hőmérsékleti szabályozás szükséges.

Vékony és gyenge haj esetén az optimális hőmérséklet 150 fok. A vastag és egészséges, színezett haj akár 180 fokos hőmérsékletnek is ellenáll. Durva haj esetén a legjobb megoldás a 200 fokos hőmérséklet lehet.

A vasaló kiválasztásakor alaposan meg kell vizsgálnia a lemezek szélességét és alakját, mivel a különböző paramétereknek saját célja van. Keskenyek - legfeljebb 3 cm, széles - 3 cm felett. A lemez szélességének megválasztása a haj hosszától és vastagságától függ.

Ha a haj vállig ér vagy kissé alacsonyabb, akkor keskeny lemezeket használjon. Ha a haj a hát közepéig vagy a vállig van, de vastag, akkor széles lemezekre lesz szükség. Ha a haj hossza a lapockák alatt van, akkor vastagok, legfeljebb 8 cm széles lemezeket kell választani.

A széles lemezek könnyedén kiegyenesítik az egész frizurát, a keskeny lemezek pedig gyorsan kiegyenesítik a frufruokat, valamint az egyes szálakat. A fürtöket keskeny lemezek segítségével is göndörítik, de a vas széleit le kell kerekíteni. Az egyenes sarkok tökéletesen egyenes végeket hoznak létre.

E cég "Professional" sorozatát ionizációs funkcióval rendelkező vasalók képviselik. Negatív töltésű ionréteg borítja a vasalólemezeket. A kiegyenesítési folyamat során az ionok védőréteget hoznak létre minden göndörön. Ennek köszönhetően a nedvesség megmarad a göndör belsejében, fényt és simaságot kapnak, nem villanyoznak és sokáig megőrzik a hatást.

Ez a sorozat előnyösebb a durva és festett haj esetében, mivel csodálatos színt és egészséges megjelenést kölcsönöz nekik. Az ionizált vas professzionális hajápolást biztosít otthon. A Braun nemcsak egyengetőket készít, hanem megkülönböztető jellemzőkkel és jellemzőkkel rendelkező egyengető fésűket is..

Hajkiegyenesítő

Nem is olyan régen elkezdtek megjelenni az egyengető fésűk, amelyek rövid idő alatt sikerült megszerezni a lányok szeretetét és népszerűségét. Az ilyen eszközök sajátossága, hogy két dolgot ötvöznek: egy közönséges fésűt és egy hajvasalót. A lány a haját fésülködés napi rituáléját végrehajtva egyszerre kiegyenesíti azt. Ez a funkció időt takarít meg a fésűk felhasználói számára, mivel már nem használnak vasalót..

A vásárlói vélemények alapján megállapítható, hogy a Braun fésűk az elsők között vannak. A fésű előnyei:

 1. Egyszerűség és egyszerű használat. Csak be kell kapcsolnia a készüléket, be kell állítania a hőmérsékletet és ki kell igazítani a fürtöket.
 2. Az otthonon kívüli használat képessége. Különösen népszerűek a Braun akkumulátoros fésűi. Jó, ha ilyen eszközöket visz magával az úton, ahol nincs lehetőség aljzatokra való csatlakozásra..
 3. Megfizethető ár.
 4. Egyes modelleknél ionréteg van, amely fényt és egészséget kölcsönöz a fürtöknek.
 5. Gyors eredmény, amely sokáig tart.
 6. A készülék megbízhatóan "ragasztja" a hajmérlegeket és megtartja a nedvességet.
 7. Kíméletes gondozás a fürtök és a fejbőr számára - a fésű sima fogainak köszönhetően.

A kiegyenesítési folyamat nem igényel sok időt, és több szakaszból áll..

A fürtök kiegyenesítésének folyamata

Vasalóval vagy fésűvel történő egyengetéskor a folyamat ugyanaz. Lépésről lépésre így néz ki:

 1. Dugja be a vasalót vagy a kábelt a konnektorba.
 2. Állítsa be a hőmérsékletet a haj típusa szerint.
 3. Ha az utasításokban nincsenek különleges megjegyzések, akkor a száraz hajat kiegyenesítik. Meg kell osztani a haját fürtökre. Érdemes emlékezni a következőkre: minél vékonyabbak a fürtök, annál jobb lesz az eredmény..
 4. Fentről lefelé kell kezdenie, gondosan feldolgozva a teljes hosszat. Ha szükséges, ismételje meg a folyamatot.
 5. Kapcsolja ki a készüléket, hagyja kihűlni és tegye a dobozba.
 6. Kívánt esetben használhat körömlakkot vagy más hajjavító szert.

A Braun hajvasalók hatékonyak. Ragyogást, erőt adnak a fürtöknek, és könnyen használhatók. Sok hölgy választja őket..

A Braun hajvasalóval való fantasztikus formázásért lásd a következő videót..

Braun hajvasalók Moszkvában

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "egy kattintásos megrendelés" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

Az "Online tanácsadó" elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A 8-800-as ingyenes szám elérhető az eladó weboldalán.
A webhelyre lépéshez kattintson a "Boltba" gombra.

A legjobb 7 legjobb hajkiegyenesítő fésű: melyiket érdemes megvásárolni, előnyök és hátrányok, vélemények

Az utóbbi időben a kiegyenesítő fésűk egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert. Olyan eszköz, amely ötvözi a hajvasalót és a masszázsfésűt. Ezenkívül a készülék kiválóan kiküszöböli a statikus elektromosságot. A készülék pótolhatatlan asszisztenssé válik az ügyes és gyors stílus kialakításában. A különbség az egyengetőtől az, hogy sima szálakat hoz létre, ugyanakkor megtartja a hangerőt a gyökereknél. Cikkünk segít kiválasztani a legjobb minőségű modellt..

Érvek és ellenérvek

A stylereknek előnyös a gyors és egyenletes fűtés, így csökkenthető a stílusidő. A fésű minden csúcsa gumibevonattal rendelkezik, amely megvédi a bőrt és a hajat a forrázástól. A készülék használata nagyon egyszerű, nincs szükség további eszközökre és felesleges erőfeszítésekre a rakoncátlan fürtök kiegyenesítéséhez. A legtöbb modell turmalin felületű. Megakadályozza a töredezéseket. A fésű masszázshatást fejt ki, és javítja a fejbőr vérkeringését.

A készülék fő hátránya, hogy más analógokhoz képest nagy a súlya. Helytelen használat esetén a készülék felszakíthatja és összekuszálhatja a hajat..

A legjobb 7 legjobb hajkiegyenesítő fésű

Listánk a következő képviselőket tartalmazza:

 • Philips BHH880 StyleCare Essential;
 • REDMOND RCI-2316;
 • Galaxy GL4632;
 • BaByliss HSB101E;
 • Scarlett SC-HS60605;
 • GA.MA Innova Extrem (GB0102);
 • Beurer HS 60.

Ezután beszéljünk többet az egyes modellekről..

Philips BHH880 StyleCare Essential

A hajformázó téglalap alakú, hogy megkönnyítse a nagy és rakoncátlan fürtök megfogását. A modell turmalin felülettel rendelkezik, ezért ne aggódjon, ha a fésű gyakori használatával károsítja a haját. A készülék a fürtöknek simább szerkezetet és egészségesebb megjelenést kölcsönöz. A kialakítás háromszoros sörtét biztosít, amely megakadályozza a szálak összekuszálódását. A speciális ThermoProtect technológia figyeli a készülék hőmérsékletét. A fésűnek két üzemmódja van: 170 ºС és 200 ºС. A létrehozás során a fejlesztők figyelembe vették a különböző típusú hajú lányok alapvető követelményeit, és megpróbáltak mindenki számára megfelelő univerzális modellt létrehozni.

Maximális fűtési hőmérséklet200 ºС
Méretek75 x 350 x 48 mm
Vezeték hossza1,8 m
A súlyt500 g
Bevonatkerámia-turmalin
A módok száma2
Fűtési idő50 mp

Költség: 2650 és 4800 rubel között.

profik

 • megbirkózik a göndör hajjal;
 • gyorsan felmelegszik;
 • kényelmes fogantyú.

Mínuszok

 • csak két módja van.

Kiváló fésű, a haj nedves időben és kalap után sem szőrösödik. Három hónapig szinte minden nap használom. Nem egyenget annyira, mint egy vas, de nekem van elég és nincs gyűrődés. Könnyen használható, gyönyörű test, kényelmesen elfér a kézben. Körülbelül tíz percbe telik, amíg teljesen megformálom a hajam. Kár, hogy csak két mód van.

REDMOND RCI-2316

A legjobb ár-érték arányú modell. Népszerűségét a könnyű használat és a meglehetősen nagy funkcionális tartomány miatt nyerte el. A fésű fokozatosan melegszik 80 és 230 ° C között, ami lehetővé teszi az egyes hajatípusok ideális hőmérsékletének kiválasztását. A kerámia fogak a használat során nem fosztják meg a hajat a térfogattól, és nem károsítják a szálakat. A beállításokat a tokban található kényelmes gombok segítségével lehet vezérelni, és a hőmérséklet értékét a kijelzőn figyelheti. A készülék sodródásmentes vezetékkel van felszerelve. A készülék túlmelegedésszabályozó funkcióval rendelkezik.

Max. Fűtési hőmérséklet230 ° C
Módok31
Zsinór2 m
A súlyt360 g
Méretek275 x 75 x 6 mm
Bevonatkerámia-turmalin
Kész idő50 mp

Átlagos ár: 1800 rubel.

profik

 • jól megtartja a térfogatot a gyökereknél;
 • a zsinór nem keveredik össze;
 • könnyű súly;
 • sok üzemmód (31).

Mínuszok

 • gyakori használat esetén a minta törlődik.

Remek alternatíva a vasaláshoz! Kiegyenesedik, ugyanakkor nem rontja a haj szerkezetét, használat után a végek nem hasadnak el. A készülék alakja hasonló a kerámiafogú fésűhöz. Göndör hajam van, ami gyakran összekuszálódik. Hat hónapig növeltem a hosszúságot, ezért nagyon gondosan választottam a modellt. Finoman fésülködöm szálanként. Az idő körülbelül tíz percre elegendő, reggel általában ideális megoldás.

Galaxy GL4632

Az egyengető fésű könnyű használatával és könnyű súlyával különbözik. Stílusos rózsaszín színben készül, és megfelel minden modern követelménynek. A hőmérsékletet fokozatosan szabályozzák, és nem haladhatja meg a 230 fokot. Összesen 31 üzemmód van. A fogakat kerámia anyag borítja, ami meghosszabbítja a készülék élettartamát. A modell előnye egy hosszú zsinór, amely 360 ° C-ot forgat. Lehetővé teszi a styler használatát a konnektortól távol. A ház kijelzőjén megjelenik az aktuális fűtési hőmérséklet. A masszázshatásnak köszönhetően a fésű javítja a bőr vérkeringését.

Maximális hőmérséklet230 ° C
Vezeték hossza2 m
Méretek85 x 320 x 6 mm
Bevonatkerámia-turmalin
A módok száma31
Súly350 g
120 mp

Árjegyzék: 500 és 1100 rubel között.

profik

 • túlmelegedés elleni védelem;
 • modern kialakítás;
 • vezeték 2 méter.

Mínuszok

 • sokáig melegszik (2 perc).

A fésű inkább hosszú hajú lányok számára alkalmas. A vállamig és az arc közelében levágott hajam nehezen volt kiegyenesedett. A hangerőt jól tartják, egész nap bírja. Egész életemben a formázástól szenvedtem, és most minden reggel boldog vagyok! Kívülről a készülék szép és jó minőségű, a vezeték nagy, a test erős. ajánlom!

BaByliss HSB101E

A készülék kiváló minőségű felépítésével és stílusos megjelenésével bizonyított. A kialakítás háromféle, különböző keménységű fogat tartalmaz, amelyek segítenek a haj és a stílus gyors kiegyenesítésében. A modell három hőmérséklet-beállítást kínál, valamint egy ionizációs funkciót, amely leküzdi a statikus elektromosságot a hajon, és fényessé és selymessé teszi a fürtöket. A fűtési értéket a ház kijelzőjén szabályozhatja. A könnyű használatot egy forgó zsinór és a gyors melegítés biztosítja.

Max. Hőmérséklet200 ºС
Bevonatkerámia-turmalin
Zsinór2 m
A méret90 x 360 x 8 mm
A módok száma3
Súly410 g
60 mp

Hozzávetőleges árcédula: 5000 rubel.

profik

 • tömörség;
 • természetes stílust készít;
 • a hangerő nem veszett el;
 • nem károsítja a tippeket.

Mínuszok

 • csak három mód.

Van egyenesítőm, de amint megláttam ezt a fésűt, azonnal elhatároztam, hogy megveszem! És nem bántam meg! A vasalással ellentétben sokkal könnyebb használni, és maga a folyamat is kevesebb időt vesz igénybe. Úgy néz ki, mint egy szokásos masszázs, csak dróttal. A fésűt kizárólag száraz és előre fésült hajra használom, így kevésbé húzza ki.

Scarlett SC-HS60605

A fésű elsősorban a rakoncátlan és göndör hajú lányokra irányul. A modell háromféle masszázsfoggal van felszerelve, még a leggubancosabb és göndörebb fürtöket is kiegyenesítik. A készülék fokozatos és egyenletes melegítéssel rendelkezik a lágy tapintású bevonat miatt. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a készülék nem árt a szálaknak, és a lehető legrövidebb időn belül elkészíti a stílust. A fűtési hőmérsékletet minden egyes hajatípushoz egyedileg választják meg, a vezérlést a LED kijelző segítségével hajtják végre. A kialakítás kényelmes fogantyúval rendelkezik, amely kényelmesen elfér a tenyerében.

Zsinór1,8 m
A méret80 x 350 x 6 mm
Bevonatkerámia-turmalin
Max. Hőmérséklet230 ° C
A módok számaharminc
Súly200 g
60 mp

Költség: 1000 és 1400 rubel között.

profik

 • sok mód (30);
 • melegítés 230 fokig;
 • könnyű (200 g).

Mínuszok

 • használat után sokáig lehűl.

Göndör hajam van, és elég nehéz kiegyenesíteni. Vettem egy fésűt, miután kipróbáltam egy hasonló modellt a nővéremtől. Nem mondom, hogy ettől tökéletesen egyenes lesz a haj, de mindenképpen javítja a szerkezetét és ragyogást kölcsönöz neki. Ajánlom a modult, ez időt takarít meg a stílusban és könnyen használható.

GA.MA Innova Extrem (GB0102)

A hasonló eszközökhöz képest a fő különbség a Nano Silver technológia, amely magában foglalja az ezüstionok bevonatát, amelynek antibakteriális és antisztatikus tulajdonságai vannak. Az egyengető fésű lehetővé teszi, hogy a szerszámot hosszabb ideig rögzítse további eszközök használata nélkül. A modell előnye, hogy a kívánt hőmérsékletre a leggyorsabb felmelegítés mindössze fél perc alatt megtörténik. Könnyű súlyának és kényelmes fogantyújának köszönhetően a styler kényelmesen használható. A modell az automatikus kikapcsolást és a túlmelegedés elleni védelmet biztosítja.

A súlyt300 g
A méret75 x 380 x 6 mm
Bevonatkerámia-turmalin
Zsinór1,6 m
A módok számaharminc
Max. Hőmérséklet230 ° C
Fűtési idő30 mp

Ár: 1900-3000 rubel.

profik

 • a haj tisztelete;
 • könnyű (300 g);
 • gyorsan felmelegszik.

Mínuszok

 • rövid vezeték (1,6 m).

A fésű hatalmas pluszja, hogy könnyen ki lehet igazítani a hajat hátulról. Nagyon nehéz ezt vasalóval megtenni, mert nem lát semmit. Használat előtt néha felveszem a hővédelmet, de sok különbséget nem vettem észre. Jól kiegyenesíti a tiszta hajat, de ha vannak gyűrődések egy gumiszalag vagy hajtű viselése után, azok azok is maradnak. Háromszor töltök egy szálat, átlagosan 15 percet vesz igénybe az egész fej.

Beurer HS 60

A kiegyenesítő fésű puhává és simavá teszi a hajat egy mozdulattal. A design tartalmaz egy turmalin bevonatot a fogakon, hogy megvédje a szálakat a magas hőmérséklettől. A beépített ionizációs funkció segít ragyogást nyújtani a fürtöknek, és eltávolítja a statikus elektromosságot is. A fűtés a 120 és 200 fok közötti tartományban állítható, ez lehetővé teszi a hőmérséklet optimális kiválasztását az egyengetés során. A modell kényelmes függesztőhurokkal és zsanérral rendelkezik, amely lehetővé teszi a zsinór 360 ° -os elfordulását. A gyors fűtés hozzájárul az alapjel egyenletes eléréséhez.

Zsinór1,8 m
A méret80 x 330 x 8 mm
Bevonatkerámia-turmalin
Max. Hőmérséklet200 ºС
A módok számakilenc
Súly430 g
60 mp

Költség: 2000-től 3200 rubelig.

profik

 • van egy hurok a készülék felakasztására;
 • LED jelzés;
 • egyenletes fűtés.

Mínuszok

Vettem egy fésűt a vasam helyett. Ennek eredményeként nem látok sok különbséget, de sokkal gyorsabban ki tudom igazítani a hajam. Ez nagy plusz az ilyen eszközöknek. Van elég mód, általában csak kettőt használok. Szeretem az ionizációs funkciót, nagyszerű megtakarítással jár, ha télen és ősszel kalapot viselek. A haj még mindig sima és nem mágneses.

A jellemzők összehasonlító táblázata

A kényelem érdekében összefoglaltuk a figyelembe vett modellek főbb jellemzőit egy összefoglaló táblázatba:

ModellMax. HőmérsékletA súlytMódokFűtési időVezeték hosszaA méret
Philips BHH880 StyleCare Essential200 ºС500 g250 s1,8 m75 x 350 x 48 mm
REDMOND RCI-231230 ° C360 g3150 s2 m75 x 275 x 6 mm
Galaxy GL4632230 ° C350 g31120 s2 m85 x 320 x 6 mm
BaByliss HSB101E200 ºС410 g360 s2 m90 x 360 x 8 mm
Scarlett SC-HS60605230 ° C200 gharminc60 s1,8 m80 x 350 x 6 mm
GA.MA Innova Extrem (GB0102)230 ° C300 gharminc30 mp1,6 m75 x 380 x 6 mm
Beurer HS 60200 ºС430 gkilenc60 s1,8 m80 x 330 x 8 mm

Tippek a választáshoz

Vásárlás előtt javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a következő pontokra:

 1. Hőfok. Az egyik legfontosabb mutató a választás során. Ha vékony és törékeny haja van, akkor jobb, ha 120 fokos üzemmódú eszközöket választ. A normál típusú tulajdonosok alkalmasak a 120 - 170 fokos hőmérsékletű hajformázókra, és a göndör fürtökkel rendelkező lányokra - 170 - 220 fok.
 2. Kilátás. A hatás típusa szerint a hajvasalók két kategóriába vannak osztva. Az előbbiek csak száraz hajjal működnek, míg az utóbbiak hajszárítóként is használhatók.
 3. A vezeték. A kényelmes használatnak megfelelően kell választani. Ha a kimenet messze van a tükörtől, akkor figyeljen a vezeték hosszának értékére, és vásároljon a maximális értékkel.
 4. Ionizációs függvény. Segít eltávolítani a statikus elektromosságot a fürtökből. Ez a tulajdonság különösen hasznos lesz télen, fejfedő viselése közben..
 5. A súlyt. Abban az esetben, ha gyakran utazik, és azt tervezi, hogy magával viszi a készüléket, akkor előnyösebb egy kisebb súlyú styler.

Csak ecsettel és egyenesítéssel: hogyan válasszon elektromos hajvasalót

Hogyan válasszuk ki a megfelelő elektromos hajkiegyenesítő kefét a haj típusához.

Miért hajvasaló, ha vásárolhat egyenesítő fésűt. Két hajszerszámot kombinál egyszerre: egy fésűt és egyengetőt. Hogyan válasszunk megfelelő elektromos hajkiegyenesítő kefét, és mely fésűk kerültek a legmagasabb rangsorba - keresse meg a válaszokat az anyagban.

Hajegyenesítő - mi ez?

Az elektromos hajkiegyenesítő fésű úgy néz ki, mint egy szokásos fésű. De valójában nemcsak fésül, hanem gyorsan ki is igazítja a szálakat. Az egyengető fésűk kompaktak és könnyen kezelhetők, így kényelmesek magukkal vinni az úton, és kifejezetten reggeli stílushoz használhatók.

Elektromos hajkiegyenesítő fésű: hogyan válasszuk ki a megfelelőt

Hajegyenesítő típus

Az egyengető fésűk három formátumban kaphatók:

 • lapos elektromos fésűvasaló, elsősorban a haj szétválasztására és fényének biztosítására alkalmas;
 • forgó, kerek elektromos fésű, nemcsak kiegyenesíti a hajat, hanem terjedelmesebbé is teszi;
 • kettős bevonatú téglalap alakú fésű, válassza ezt a formátumot, ha sérült vagy kissé göndör haja van.

Fűtési sebesség

Először is fontos a fűtési sebesség. Minél gyorsabban melegszik a fésű, annál kevesebb időbe telik a stílus. Az optimális várakozási idő körülbelül 30 másodperc.

Hőmérsékleti rezsim

Az elektromos hajvasaló fésű kiválasztásának másik fontos jellemzője a hőmérséklet beállítása. Sok modell maximális hőmérséklete akár 300 fok is lehet. Ne feledje - az alacsony hőmérséklet nem fogja megszelídíteni a durva és vastag hajat.

Bevonat

Az egyengető fésű befejezése befolyásolja a végeredményt. A fésűket általában kerámia vagy turmalin bevonattal gyártják, mivel ezek az anyagok biztonságosak és hatékonyak a haj formázásában.

Az olcsóbb fésűk vasból és műanyagból készülnek, de jobb, ha azonnal kizárják az ilyen lehetőségeket, mivel nagyban károsítják a hajat.

Hordozhatóság

Vásároljon modelleket kényelmes, elforgatható zsinórral. Segítségével könnyedén megváltoztathatja a szöget a stílus során. Nem szereti a felesleges mozdulatokat? Ezután vessen egy pillantást a vezeték nélküli, vezeték nélküli hajegyenesítő fésűkre..

A legjobb hajegyenesítő fésűk értékelése

Hajegyenesítő Babyliss DT-998 gyors hajvasaló

A fésű nemcsak kiegyenesíti a hajat, de ionizálja a fürtöket az extra fény érdekében. Rendszeresen használhatja a fésűt fejbőr masszázs eszközként a haj növekedésének felgyorsítására. A maximális fűtési hőmérséklet 230 fok. Termikus bevonat kiváló minőségű turmalinból.

Fésűs egyenesítő Babyliss DT-998 gyors hajvasaló: vélemények

A fésű gyönyörű és ergonomikus testtel rendelkezik, és gyorsan felmelegszik. Ha azonban vastag és göndör haja van, akkor a fésűvel kell bütykölnie..

Hajkefe Rowenta SF7228 Straight Express

A Roventa hajvasaló beépített iongenerátorral rendelkezik, amely nemcsak kiegyenesíti a hajat, hanem puhává és kezelhetőbbé is teszi. A termikus készülék kerámia bevonattal van ellátva, és a fűtési hőmérséklet eléri a 210 fokot. Ezenkívül egy kényelmes forgózsinór is csatlakozik a fésűhöz.

Hajkefegyengető Rowenta SF7228 Straight Express: vélemények

A készülék nem alkalmas vastag és erősen göndör hajra az elégtelen hőmérséklet miatt. Azonban tökéletesen kiegyenesíti a finom és sérült hajat sérülés nélkül..

Hajegyenesítő Ga Ma GB0102 Innova Extreme

A hajvasaló sörtéjét kerámia borítja. Az anyag egyenletesen osztja el a hőt és simán átcsúszik a hajon a hajformázás során. Az Innova Extreme esetében a gyártó Nano Silver technológiát használt. Mit jelent? Minden sörtét antibakteriális nanorészecskékkel vonnak be. Ezenkívül a hajvasaló biztonságos - a készülék automatikus kikapcsolással van felszerelve, amely 30 perc után működik.

Fésű-egyengető Ga Ma GB0102 Innova Extreme: vélemények

A fésű kissé terjedelmes professzionális használatra, de gyorsan felmelegszik és nem villamosítja fel a hajat.

Hajegyenesítő Philips BHH880

Az elektromos egyengető fésű turmalin kerámia bevonata fényessé, simavá és egyenesé teszi a hajat. A fésű hővédő technológiával van felszerelve, amely a fürtök típusához igazítja az optimális hőmérsékletet. Ezenkívül a fésű gyorsan felmelegszik - csak 35 másodpercet kell várnia.

Hajkefegyengető Philips BHH880: vélemények

Az egyengetés kissé hosszabb ideig tart, ha vastag és sűrű fürtjei vannak. A fésű a fő feladat megoldása mellett a hajnak térfogatot is ad.

Elektromos hajvasaló vélemények

A nők jó hajról álmodoznak. Ezért a vasaló vagy a hajvasaló kiválasztásakor először alaposan olvassa el az összes javasolt új termék véleményét..

A hajvasalók régóta léteznek, akárcsak maguk a fogók, de sokan kíméletlenül elrontják a hajukat. Minden az anyagról és a fűtésről, valamint az ápoló termékekről szól, amelyeket az eszközök megvásárlásához használnia kell. Ezt gyakran elfelejtik..

 • Hogyan tudom egyenesíteni a hajat ↓
 • Gyors hajvasaló használati utasítás ↓
 • A fésű előnyei ↓
 • Milyen technikai jellemzőkkel rendelkezik az alany ↓
 • Az Internet által kínált hajvasaló fésűk modelljei ↓
 • Vélemények ↓

Hogyan lehet kiegyenesíteni a haját

A legprimitívebb eszköz hajszárítónak vagy hajsütővasnak tekinthető, mellékletekkel együtt. Fésű alakú rögzítéssel rendelkeznek, amely felmelegedve hat a hajra és kiegyenesíti azt. Ezzel az eszközzel csak meg kell fésülnie a haját, lehetőleg majdnem szárazon, nehogy veszélybe sodorja magát.

Amire figyelünk:

 • Minél drágább az eszköz, annál biztonságosabb, mivel a vállalat megpróbálja jobb hajkiegyenesítést kínálni.
 • Ne felejtsük el, hogy a legmagasabb hőmérsékletre nincs szükség, legfeljebb 120 fokos melegítés elegendő, különben a haj egyszerűen kiég;
 • Használjon speciális hővédő szereket spray-k, habok formájában. Borítékolják a szőrszálakat, megakadályozva, hogy a magas hőmérséklet miatt kiégjenek. Ezenkívül a hővédelem emellett kisimítja a hajat.

Gyors hajvasaló használati utasítás

Egyenirányító fésű vásárlásakor ismernie kell a termék használatának következő szabályait:

 • Be kell kapcsolni a fésűt a 220 V-os hálózatra, a kívánt hőmérséklet beállítása közben;
 • Jobb kezdeni a minimális hőmérsékletekkel, fokozatosan növelve őket, ez lehetővé teszi, hogy megtalálja a legjobb megoldást a haj kiegyenesítésére;
 • A fűtés 180 foktól kezdődik, de nem szabad 230 foknál többet növelni. Ellenkező esetben tönkreteheti a fésűt és a hajat;
 • Ossza szét a hajat szálakra, és kezdje el fésülni fentről lefelé. Összevissza vagy nagyon hosszú, vastag haj esetén kezdje a végeit;
 • A hajnak jobbnak kell lennie, ha szárazabb vagy enyhén nedves.
 • Ne érintse meg kezével a fésű fogait, ne csavarja a zsinórt a haj kiegyenesítése közben, hogy elkerülje az áramütést;
 • A kiegyenesítést tiszta hajon végzik, alkalmazhat olyan eszközöket, amelyek megvédik a fürtöket a magas hőmérséklettől;
 • A szálak kiegyenesítését 5-10 percig végezzük, utána lakkot, viaszt kell felhordani;
 • Ne felejtse el kihúzni a fésűt az áramforrásból, hagyja kihűlni kisgyermekek és állatok közelében.

Ez a hajegyenesítő fésű nemcsak kiegyenesíti a hajat, hanem az ionizálásnak köszönhetően simává és fényesebbé is teszi. Segít az álom frizurájának elkészítésében. Ez a cikk két technológiát ötvöz: egy fésűt és egy hajvasalót. Ezért a hajformázás sokkal könnyebbé vált, és kevesebb sérülést okozott a haj..

Fésű előnyei

 • Ezenkívül az egyik előnye a turmalin bevonat, amely felmelegítve elősegíti a fésű hőjének egyenletes elosztását, így a haj nem sérül meg és nem ég ki..
 • Emellett melegítéskor negatív töltésű ionok képződnek a felszínen, ami jótékony hatással van a hajra és javítja annak megjelenését..
 • A fésű eltávolítja a statikus elektromosságot, kisimítja a kutikulákat, ami lehetővé teszi a haj egészséges és sima megjelenését.
 • Az egyengető nem szárítja a hajat. Megakadályozza a ridegséget és a szálak nem hasadnak szét.
 • A fogak kellemes masszázshatást fejtenek ki, ami növeli a fejbőr vérellátását, ami azt jelenti, hogy javítja a haj növekedését..

Milyen technikai jellemzőkkel rendelkezik az alany

A teljesítmény 29 W, 220 V feszültségen működik, a fűtés 30 és 230 fok között történik, és a tulajdonos függetlenül állítja be a hőmérsékletet. A zsinór hossza meghaladja a métert, ami lehetővé teszi a kényelmes fektetést.

Ezen a fésűn kívül rengeteg más modellt találhat a hálózaton, amelyek kiegyenesíthetik a hajat is, de nincs turmalin bevonatuk, és nem kombinálnak több funkciót: vasalót és fésűt.

Az internet által kínált hajvasalók modelljei

 • Bosh PHB5363;
 • Gyors haj;
 • Rowenta;
 • Braun Satin Hair 7 SB1 és mások.

Braun Satin Hair 7 SB1. A fésű hatalmas és nehéz, emellett akkumulátorral működik, és nem az elektromos hálózatról érkezik, így nem lehet kérdés a hatékonyság. A haj nem villamosodik fel, nem törik össze és egészséges lesz a napi használat után is.

Bosh PHB5363. A modell ionizációs tulajdonságokkal rendelkezik, elősegíti a simaságot, a 3D fényt és megakadályozza a haj felvillanását. A tulajdonosok megjegyzik az eszköz megbízhatóságát és minőségét.

Mindkét modell körülbelül 3-4 ezer rubelbe kerül, ezért a hátterükhöz képest a Fast Hair Straightener minden bizonnyal nyer a pozitívabb tulajdonságok és az alacsony ár miatt..

Hajkiegyenesítő fésű - használat előtt és után

Vélemények

Braun Satin Hair fésűvel szoktam kiegyenesíteni a hajam. Megjegyezhetem benne az alacsony energiafogyasztást, az antisztatikus tulajdonságokat és az egész szerkezet kényelmét. Ezenkívül a Brown a minőséget és a tartósságot képviseli. A mínuszok közül megjegyezhetem a nagy súlyt, a drága árat és az akkumulátor élettartamát, amelyeket meg kell vásárolni. Bár az energiafogyasztás alacsony, és ha a készüléket nem használják gyakran, akkor jó éveken át tart, ha jó minőségűeket vásárol. Ha cserére van szükség, a panelen piros lámpa világít. Pluszként megemlíthető a masszázs kivehető kialakítása. A 2320 rubel ára meglehetősen elfogadható ehhez a tételhez. Nehéz pénztárcában cipelni, otthon használom.

Brown fésűt használok. 4 éve vettem, átlagosan évente egyszer cserélek elemeket. Tetszik, hogy az egyenirányító tisztítható. Kényelmesen elfér a kézben, az antisztatikus hatás nyilvánvaló.

Vettem egy gyors hajvasalót az Ali Express-től. Nagyon tetszett a jellemzői. A csomag boldoggá tett, a készülék működött. Az alkalmazás után azt mondhatom, hogy a haj megtartja a volumenét, fényes és sima, de nem észleltem olyan sérüléseket, mint egy vas. Ezenkívül maga a fésű is kényelmesen használható. A mínuszok közül megjegyezhetem: felvillanyozó haj, amelyet nehéz eltávolítani a fésűből.

A vasam hosszú életet adott nekem, és úgy döntöttem, hogy beszerzem a gyors hajvasalót. Fésűt rendeltem az üzletben, és értékeltem annak minőségét. Először is, a haj sima lett, mint a selyem, a gondos ápolás tetszett nekem vasalás után. A forgó huzal és a gyors melegítés segít a stílus kialakításában, ha gyorsan meg kell csinálni. A gombok elhelyezése nem túl kényelmes, de ez nem számít. Nagyon tetszett, hogy önállóan kiválaszthatja a hőmérsékletet..

Vettem egy fésűt az Ali Express-en, de nem voltam boldog. Vastag hajamban összekuszálódik, nem egyenesít semmit, ki sem tudom húzni, pedig van egyenesítő hatása, itt nem mondok semmit. Nagyon sok hajat húzott elő, felvillanyozta őket. Nem ajánlom barátainak, bár vékony hajra ideális lehet.

Megvettem a gyors hajvasalót és nagyon boldog vagyok. Gyorsabban kiegyenesíti a hajat, mint a vasalás. Használata kényelmes és nem ég. 5 perc alatt megigazítottam az összes hajam. Jobb szárazon használni, a hatás azonnal látható. Jobb a hővédelem használata. Elégedett mindennel, mind a megjelenéssel, mind a minőséggel.

Vettünk egy fésűt lányunknak az Ali express weboldalról. Nagyon aggódtunk, mivel ilyen drága vásárlást rendeltünk először. A csomag tetszett nekem, a leírás teljesen egybeesett, a fésű tökéletesen működött. Megpróbáltuk kiegyenesíteni mind a hosszú, mind a közepes hajat, minden alkalommal más hőmérsékleten. Az eredmény kiváló, a fésű szuper. Mindenkinek ajánlom. A vas örökre feledésbe merül, most már csak az ionizáló fésű.

Egy online boltban vettem ajándékba egy lánynak március 8-án. Nem tetszett, hogy kiegyenesíti a hajam, de nem sokáig. A fésű egy hónap után leállt. Meg akartam javítani, de nem sikerült, nyilvánvalóan a készülék eldobható. Nem veszek tovább.

Hajkefét vettem az interneten, és elégedett voltam. Tökéletesen kiegyenesíti a hajat, nincs statikus, a fürtök élénknek és fényesnek tűnnek. Sokkal több vasalás tetszett neki, mivel könnyen szétválasztja a hajat. Kiderült, gondozás és frizura kettő egyben. Más ismerősök mindenféle véleményt mondtak, de én személy szerint boldog vagyok, nyilván minden a hajszálon és azon múlik, hogy az ember hogyan alkalmazza azt, amit vár. Természetesen itt nem érhető el a laminálás hatása, de elvileg nem ígérték..

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Samponok a sárga haj megszüntetésére

Aki legalább egyszer megvilágította a haját vagy szőkére festette, tudja, hogy a világos árnyalat különös gondot igényel. Ha elhanyagolja, akkor a sárgaság határozottan kezd megjelenni.

Házi kozmetikumok bio tojás sampon

A dús, terjedelmes haj vonzza a férfi figyelmét, és magabiztosnak érzi magát. Az EGG BIO-SHAMPOO segítségével pompa lehet a hajnak. Levegős, könnyű és puha lesz a hajad.