Legfontosabb / Kiegészítők

Ossza meg ezt

Kiegészítők

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Tudjon meg többet a felvételről

Hamarosan

Fogalmazás

Leírás

A sampon karnitin-tartaráttal, taurinral és Echinacea-val történő aktiválása felébreszti a hajhagymákat. Az Aktiváló folyadékkal kombinált rendszeres használat 6 hét után csökkenti a nem patológiás hajhullást. Használja az Aktiváló feszesítő habot naponta a vastagabb haj érzéséhez. Alkalmazás: Vigye fel nedves hajra, habosítsa, majd öblítse le.

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Kösz!

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

professzionális szalonkozmetika

 • Ausztrál kozmetikumok 47
 • Brit kozmetikumok 238
 • Német kozmetikumok 1219
 • Görög kozmetikumok 287
 • Izraeli kozmetikumok 313
 • Spanyol kozmetikumok 1716
 • Olasz kozmetikumok 1374
 • Monaco kozmetikumok 28
 • Holland kozmetikumok 155
 • Lengyel kozmetikumok 61
 • Orosz kozmetikumok 725
 • Amerikai kozmetikumok 795
 • Francia kozmetikumok 2398
 • Svájci kozmetikumok 340
 • Koreai kozmetikumok 147.
 • Japán kozmetikumok 83

Schwarzkopf sampon hajhullás ellen

A férfiak egyre inkább szembesülnek a hajhullás problémájával.

Az e betegségben szenvedő fiatalok életkora gyorsan csökken. Kiváló lehetőség a gyógymódra a hajhullás elleni Schwarzkopf sampon, amelynek célja a soványodás elleni küzdelem fokozása. Ápolt megjelenést kölcsönöz nekik, és olyan hatóanyagokkal is rendelkezik, amelyek hatékonyan kezelik a hajhullást..

A veszteség okai

A haj létfontosságú tevékenysége ciklikus. A növekedési fázist szünet követi, amely után a haj elkerülhetetlenül kihull. Ha a haj több mint 20% -a szünetel, a helyzetet kopaszságként definiálják..

A férfiaknál általában a veszteség fókuszált. A legtöbb esetben a parietális zóna szenved, de gyakran a haj a fején kezd kidőlni..

A hajhullás mértéke esetenként változó. Vannak, akiknek a haja gyorsan elvékonyodik, és alig pár hónap alatt elég észrevehető kopasz foltok találhatók. Mások számára a folyamat sokkal lassabb és kevésbé észrevehető. Az ilyen kopaszodás nyilvánvaló következményei hat hónap múlva jelentkeznek..

Ennek a kellemetlen folyamatnak az okai nagyon különbözőek lehetnek. A leggyakoribbak:

 • Feszültség. A stresszes helyzetek hatása elkerülhetetlenül befolyásolja a megjelenést. Azok az emberek, akik állandóan ideges érzéseknek és aggodalmaknak vannak kitéve, megkockáztatják, hogy hamarosan felfedezik a fejükön az alopecia első jeleit..
 • Mechanikai sérülés. Gyakori durva fésüléssel, valamint a fejbőr ujjal történő hosszantartó expozíciójával a veszteség gócai képződhetnek. Elősegítse a haj elvékonyodását és sebét, károsodását, repedését a fejbőrön.

Mielőtt elgondolkodna a sampon választásán, ismernie kell a kopaszodás kiváltó okát.

A mechanikai sérülések azonban csak átmeneti veszteségeket okoznak. Az irritáló tényezők kiküszöbölése után a hajhagymák helyreállítják természetes növekedésüket, és a haj leáll. Ugyanakkor fontos fenntartani a bőr mikrocirkulációját. Ezt a funkciót tökéletesen kezeli a Schwarzkopf sampon..

 • Gyengült izzók. Az izzók gyengülésének oka lehet a nem megfelelő hajápolás, agresszív samponok használata, valamint a hasznos nyomelemek és vitaminok hiánya a szervezetben..
 • Örökletes tényező. A haj elvékonyodásának örökletes hajlandósága fiatal korban hajhulláshoz vezet. Ezt a folyamatot meglehetősen nehéz megállítani, de a modern kezelési módszerek segíthetnek ebben..
 • A természeti tényezők hatása. Gyakori hőmérséklet-változás, erős szél, erős napfény és erős fagy - mindez így vagy úgy befolyásolja a haj egészségét. Az ilyen változékony körülmények óriási stresszt jelentenek a hajhagymák számára, ezért olyan fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk a hajápolásra..

Jegyzet! A trichológusok biztosak abban, hogy a környezet káros hatásainak csökkentése érdekében elegendő minden évszakban fejdíszt viselni. Különösen igaz ez télre és nyárra..

 • A fejbőr fokozott szárazsága. Az elégtelen nedvesség, viszketés és korpásodás befolyásolja a haj létfontosságú funkcióit. Életciklusa sokkal rövidebbé válik, aminek következtében az elhullott hajok száma meghaladja a napi ütemet. Korpásodás elleni sampon segíthet ennek a problémának a megoldásában, amely nemcsak a seborrhea megszüntetését, hanem a hajhullás mértékének csökkentését is segíti..

A hajhullás elleni Schwarzkopf sampon a kopaszság számos okával képes megbirkózni, összetevői megakadályozzák a haj elvékonyodását. Komolyabb helyzetekben azonban csak az egészséges haj fenntartásának eszközeként szolgálhat..

Trichológusok véleménye a samponról

A trichológusok pozitívan viszonyulnak a Schwarzkopf samponhoz, mivel kiváló eszköznek tekintik a hajhullás megelőzését és a haj növekedésének felgyorsítását..

Szakértők szerint ez a termék:

 • tonizálja a fejbőrt;
 • normalizálja a faggyúmirigyek szekrécióját;
 • gyengéden tisztítja a bőr pórusait;
 • csillapítja a viszketést, irritációt;
 • megbirkózik a korpával;
 • javítja a természetes növekedést;
 • serkenti a vérkeringést;
 • erősíti a gyökereket;
 • fényt ad.

Fontos! A komplex kezelés segít megállítani a kopaszodást és megakadályozni annak további fejlődését, ideértve az orvos által előírt eljárásokat és a speciális termékek használatát: sampont, krémet, szérumot és gélt..

Fogalmazás

A kompozíció nem nevezhető teljesen természetesnek, de a speciális formulának köszönhetően a sampon nem károsítja a hajat, nem szárítja ki és nem járul hozzá a törékenységhez.

 • A karnitin-tartarát samponozás közben behatol a fejbőrbe, és aktiválja a hajgyökereket. Ez az összetevő különösen értékes a fejbőr vérkeringésének javítására. A karnitin jótékony tulajdonságai már jóval a modern hajhullás elleni termékek megjelenése előtt ismertek voltak. A kozmetológia világa a 90-es években fedezte fel ezt az egyedülálló terméket..
  Hasznos információ! Ennek a felfedezésnek az oka a haj állapotának jelentős javulása volt a sportolóknál, akikről ismert, hogy leggyakrabban karnitint tartalmazó sportkiegészítőket szednek. A 90-es években az USA-ban egyszerű összetételű hígításgátló szert szabadalmaztattak: folyékony L-karnitin, aszkorbinsav (szintén folyékony formában) és nikotinamid. Ezt a keveréket naponta alkalmazták a hajra. Az eredmények lenyűgözőek voltak. Ez az eset után a karnitin kezdett hozzáadni az alopecia elleni küzdelemre szánt alapok összetételéhez.
 • A mentol, amely a férfiak hajának jellemzőit figyelembe véve kifejlesztett formula része, felfrissít, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a hajnak. Ennek a komponensnek köszönhetően puhává, engedelmessé válnak, egészséges ragyogás jelenik meg. Ezenkívül a mentol tökéletesen tonizálja, felmelegíti a fejbőrt, fokozza a véráramlást, serkenti a haj növekedését és szabályozza annak zsírosodását is..

Ez a sampon fényt ad a hajnak

 1. A haj növekedési szakasza meghosszabbodik.
 2. Sűrűségük stabilizálódik.
 3. A bukás jelentősen csökken.

A sampon állaga krémes és kissé viszkózus. Közepes vastagságú és szokásos férfias illata van, amelyet az ilyen termékek gyártásához használnak. Gyorsan habzik, kis mennyiségű termék elegendő habot képez egyetlen mosáshoz.

Fontos! Ha allergiás reakciót tapasztal a sampon bármely összetevőjére, hagyja abba a termék használatát, és ha szükséges, forduljon orvoshoz!

Használati feltételek

A Schwarzkopf sampon napi használatra alkalmas. Nincs korlátozása a nap folyamán történő felhasználások számára. A szakértők azonban naponta legfeljebb kétszer javasolják a hajmosást. Ennek elmulasztása viszketéshez és korpásodáshoz vezethet..

A samponozással a legjobb hatás eléréséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. A termék felhordása előtt mossa meg a haját folyó folyó vízzel. Fontos, hogy a hőmérséklet ne legyen túl magas. A forró víz a haj elszíneződésével törést és kárt okoz.
 2. Végezzen egy kis fejmasszázst. Ez lehetővé teszi a pórusok megnyílását, lehetővé téve a sampon intenzívebb működését..

A masszírozó mozgások hozzájárulnak a fejbőr véráramlásának növeléséhez, ennek eredményeként a haj természetes táplálkozása javulni fog, és gyorsabban kezd növekedni.

A fejet azonban gyengéd mozdulatokkal kell masszírozni. Az eljárás során ne nyújtsa ki a bőrt, és húzza meg a hajat. Ez annak köszönhető, hogy a nedves haj érzékenyebb a hajhullásra. Ezért a masszázst ujjbeggyel kell végezni, enyhén nyomja a fejét. Különös figyelmet kell fordítani a problémás területekre, ahol a veszteség koncentrációja a legnagyobb.

 1. Ezt követően kis mennyiségű sampont kell habosítani a kezedben, majd finoman eloszlatni a teljes hosszúságon. Ha egy férfi haja az átlagosnál hosszabb (kb. 15-20 cm), akkor próbálja meg a sampon fő részét a gyökerekre kenni. És csak kis mennyiségű habnak kell eljutnia a tippekhez. Ez biztosítja a legmocskosabb hajzónák tisztítását és megakadályozza a főhossz kiszáradását..
 2. Ismételje meg a masszázs mozdulatait harminc másodpercig. Nem érdemes a sampont a haján tartani a megadottnál hosszabb ideig, mert ez negatív következményekkel járhat..
 3. Öblítse le a sampont hideg vízzel.
 4. Ne mossa újra a haját közvetlenül az eljárás után, ez provokálhatja a száraz fejbőrt.

A szakértők azt javasolják, hogy naponta legfeljebb kétszer mossanak hajat.

Fontos! A sampon használata nem igényli az orvos konzultációját, azonban a kopaszodás előrehaladott stádiumában szakember konzultációra van szükség!

Sampon eredmények

Az első eredményekre három hét napi használat után kell számítani. Hosszabb használat esetén a haj érezhetően megnő a volumenben, a hajhullás százaléka többször csökken.
De a vérkeringést serkentő összetevők miatt ajánlott a terméket legfeljebb hat hónapig használni. Rövid, egy hónapos szünet után folytathatja a Schwarzkopf sampon használatát..
A termék használatának pozitív eredményei a következő szabályok betartásától függenek:

 • Kiegészítő ápolószerek, például hajnövesztő krém használata. Ez javítja a sampon hatását, és lehetővé teszi a pozitív hatás még gyorsabb elérését..
 • Végezzen fejmasszázst mindennap reggel és este. Ezzel az egyszerű szabállyal a haj gyorsabban fog növekedni..
 • Meg kell mosni a hajat, mert piszkos lesz.
 • Teljesen el kell hagyni a hajszárító használatát. A hajnak természetesen megszáradnia kell.
 • A multivitamin szedése elősegíti a haj jobb megjelenését.
 • Hasznos lesz az orvoslátogatás is. Egy tapasztalt trichológus további kezeléseket írhat elő, amelyek célja a hajhullás megelőzése.
 • Fontos, hogy figyelemmel kísérje az étrendjét. Az elégtelen kiegyensúlyozott étrend hajhulláshoz vezethet.

A haj a napi masszázsnak köszönhetően gyorsabban nő

Kinek lesz

A Schwarzkopf sampon alkalmas minden férfinak, aki csökkenti a fején lévő kopasz foltok számát és megszabadul a hajhullástól. A terméknek nincs életkor-korlátozása, azonban jobb, ha gyermekkorában nem használja a terméket.

Maga a gyógyszer nem gyógyszer, nyilvánosan elérhető és viszonylag alacsony az ára..

Schwarzkopf sampont vásárolhat az üzletláncokban. Az ár 350 és 500 rubel között mozog. A pontos költség attól a várostól függ, amelyben a sampont vásárolni kívánja. A terméket online is megvásárolhatja. Számos online webhely biztosítja ezt a lehetőséget..

Ennek eredményeként a haj:

 • kapjon egészséges fényt és ragyogást;
 • a csapadék több mint 30 százalékkal csökken;
 • javul a vérkeringés és a fejbőr mikrocirkulációja;
 • a korpásodás és annak jellegzetes megnyilvánulásai, például viszketés, bőrpír, szárazság érezhetően csökken;
 • a fejbőr hidratáltabbá válik;
 • a haj sűrű és megvastagodott szerkezetet kap;
 • a növekedés aktiválódik, új haj jelenik meg a fej teljes felületén.

Fontos! A terméket minden típusú hajra szánják, de a sampon a legalkalmasabb a zsíros és gyors festésre hajlamos hajra. Ebben az esetben a termék normalizálja a faggyúmirigyek munkáját, ennek eredményeként helyreáll a fejbőr lipid egyensúlya..

Schwarzkopf sampon a haj növekedéséhez: vegye figyelembe a termék összes tulajdonságát és előnyét

A Schwarzkopf európai kozmetikumait a világ egyik legjobbjának tartják. Ez magában foglalja a fürtök növekedésének helyreállítását, stimulálását. A kozmetikai termékcsalád rendszeres használatával a haj egészséges fényt kap, selymessé és gyönyörűvé válik. Ebben a cikkben részletesen elmondjuk a Schwarzkopf hajnövesztő samponokat. Ez az eszköz sikeresen megbirkózik a fürtök nem kielégítő állapotával kapcsolatos problémákkal. Ezt számos laboratóriumi vizsgálat bizonyította, és millió gyönyörűség tapasztalata igazolta a világ minden tájáról..

Működés elve

A Schwarzkopf samponok egyedülálló kozmetikai termékek, amelyek védelmet nyújtanak a fürtök számára. Ezeknek az alapoknak a hajra gyakorolt ​​hatásának köszönhetően a haj nem esik ki, rugalmassá válik, minden károsodás helyreáll.

Mindezt a gyártó legmagasabb technológiájának köszönhetően érik el, olyan egyedi formulákat alkalmazva a termékfejlesztésben, amelyek hozzájárulnak a fürtök egészséges növekedéséhez, valamint minimalizálják a elvékonyodott szálak veszteségét.

A Schwarzkopf hajnövesztő samponjai kombinálják:

 • taurin - aminosav, amely megakadályozza a szálak törékenységét, szintetizálja a kollagént, hogy a fürtök buja, vastagak legyenek, segít ellazítani a fejbőrt, valamint az oxigén a fürtök gyökereihez, meghosszabbítja a hajhagymák életciklusát;
 • keratin - olyan anyag, amely táplálja a fejbőrt, a szálak gyökereit;
 • panthenol - olyan komponens, amely lágyítja a fejbőrt, normalizálja az anyagcsere folyamatokat benne.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Schwarzkopf termék rendszeres használata esetén az eredmény másfél hónap múlva látható lesz..

A legfontosabb dolog a kozmetikai termék helyes használata. A nedves szálakra egy kis sampont kell felhordani, habosítani, majd masszírozó mozdulatokkal bedörzsölni a fürtök gyökereibe, és a terméket teljes hosszukban elosztani..

Milyen esetekben alkalmazható

A Schwarzkopf sampont akkor kell használni, ha:

 • fürtjei nagyon kiesnek (vegye figyelembe, hogy hány fürt marad a fésűn a fésülés után);
 • a szálak törékenyek, vékonyak lettek (frizura készítése vagy rendes fésülés közben észrevetted, hogy apró szőrszálak maradtak a fésűn, és maga a frizura is vonzónak tűnik, mert hiányzik belőle a sűrűség, a pompa);
 • a fürtök megálltak vagy nagyon lassan növekedni kezdtek (havonta a haj hosszának általában 1 cm-rel meg kell nőnie).

A szálak kóros elvesztése esetén a Schwarzkopf hajnövekedési aktivátora nem segít. Ebben az esetben azonnal kórházba kell mennie annak érdekében, hogy teljes körű orvosi vizsgálatot végezzen, hogy hatékonyan meg tudja kezdeni az alopeciához vagy más betegséghez vezető ok hatékony kezelését..

Ellenjavallatok

Ennek a kozmetikai terméknek nincs ellenjavallata. Ne használjon szálnövekedés aktivátort abban az esetben, ha egyéni intoleranciája van a Schwarzkopf termék egyik alkotóelemével szemben.

Fotók előtt és után

Fajták

A szálak növekedéséhez számos stimuláns létezik a Schwarzkopf vállalatnál. Rendszerint további hajápolási termékekkel együtt gyártják: maszkok, spray-k, szérumok. Felsoroljuk a kozmetikumok fő típusait, amelyekkel mindenki javíthatja fürtjeinek megjelenését:

"Bonacur" sampon a szálak növekedéséhez - hivatalos neve "Schwarzkopf Bonacure Hairtherapy Hair Activator sampon". Megakadályozza a vékonyodott fürtök kiesését, növeli az egyes szálak sűrűségét és rugalmasságát. Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek táplálják és energizálják a fürtöket és gyökereiket:

 • echinacea;
 • karnitin;
 • tartarát;
 • taurin.

A fenti eszköz költsége körülbelül 500 rubel. A különböző kozmetikai márkákat árusító üzletekben az ár kissé eltérhet.

Sampon férfiaknak a fürtök növekedésének aktiválására a "Schwarzkopf 3D Men Hairgrowth sampon" hivatalos névvel. Ez egy professzionális készítmény, amely nemcsak az egészséges szálak aktív növekedését segíti elő a férfiaknál, hanem gyógyítja a fejbőrt, táplálja, hidratálja, oxigénez.

A következő hatóanyagokat tartalmazza:

 • taurin;
 • karnitin;
 • pantenol.

Ennek a kozmetikai terméknek a ára 450 rubel körül ingadozik. Ez a hivatalos ár, amelyen a gyártó termékeket árusít..

A haj elvékonyodásához szükséges sampon aktivátor, a BC HAIR ACTIVATOR hivatalos névvel, amely a fő probléma ellen küzd, vastagságot, ragyogást és gyönyörű megjelenést kölcsönöz a szálaknak. Az aktivátor a következő hatóanyagokat tartalmazza:

 • taurin;
 • karnitin;
 • tartarát;
 • echinacea.

Ennek az eszköznek a költsége 400-500 rubel. A német Schwarzkopf márka hivatalos honlapján a gyógyszer olcsóbban megvásárolható, de folyamatosan változhat.

Effektus használata

A fenti Schwarzkopf samponok bármelyikének maximális pozitív hatásának elérése érdekében további gyógyszereket kell használni, például szérumot. Természetesen egy ilyen eszköz költsége meglehetősen magas, de amikor gyors és kézzelfogható eredményre van szükség, akkor mindkét termék használata elősegíti a kívánt gyorsabb elérését..

Tudta, hogy a fejbőr masszázs és a rendszeres fogmosás elősegíti a haj növekedését. Melyik fésűt kell választani, masszázs technikákat és sok hasznos információt a haj növekedéséről, olvassa el velünk.

Érvek és ellenérvek

A Schwarzkopf termékek rendszeres fogyasztói visszajelzései szerint a vállalat hajápolásának csak pozitív tulajdonságai vannak. A legtöbb esetben a megfelelő használat esetén az ebben a cikkben bemutatott eszközök valóban rendkívül hatékonyak..

A drogok fő pozitív tulajdonságai a következők:

 • samponok és más hajápolási termékek palackjainak vonzó kialakítása (kényelmes adagolókkal, kompakt csövekkel és kellemes világos árnyalattal rendelkeznek);
 • kiváló minőségű termékek - ezek mind segítik a fürtök gyorsabb növekedését és egészségesebbé válását.

A samponoknak nincs hátránya, kivéve egyet - meglehetősen nagy ár. Ez azonban a gyógyszer hatékonyságával magyarázható. Ha olyan véleménnyel találkozik, hogy a Schwarzkopf kozmetikai termék nem segít megoldani a problémát, akkor tudnia kell, hogy azért hagyták, mert a kábítószert helytelenül használták fel..

Általánosságban elmondható, hogy a Schwarzkopf samponok általános jellemzőjévé téve azt mondhatjuk, hogy valóban jó hatással vannak. Még ha a fürtök sem hosszabbodtak meg gyorsan, mindenesetre sokkal vonzóbbak lesznek. Ne feledje, hogy azonnali eredmény nem érhető el. Egy kis időt (kb. Másfél hónapot) kell töltenie, hogy lássa a Schwarzkopf alapok hajának minden varázsát.

A natúr kozmetikumokat részesíti előnyben? Megtanulják, hogyan kell használni a népi gyógymódokat és olajokat a haj növekedéséhez:

Tápláló és hidratáló krém és hajlakk Estel Professional Curex Versus Winter - vélemények

Történelem. Egész 2013 nyarán jó hajam volt, eléggé nőttem, gyakorlatilag nem hasadtam, terjedelmes és dús voltam, de... nyár végén valami szörnyű dolog kezdett velük történni - a haj rosszul kezdett törni, a végei valóban olyanok voltak, mint a szalma, nem is igazán ragyogtak elvesztett volumen, de a legrosszabb az volt, hogy csomókban hullottak ki és mindenhol ott voltak. Minden hajmosás és -szárítás számomra pokol volt, hatalmas hajcsomókat gyűjtöttem és ordítottam az üléseken lévő autóban... minden a hajamban volt, amikor porszívóztam a szalonban. Írtam bejegyzéseket a Kozmetikusban, átkutattam az egész internetet, készen álltam kipróbálni mindent a hajam mentése érdekében. Körülbelül 3 hónapig tartott a teljes üdvösségem.
Ami most van. Majdnem 7 hónap telt el augusztus óta, ez idő alatt volt időm megmorzsolni a hajat és ötször fodrászni (a végek levágása 1-1,5 cm), mosáskor kiesik a haj - maximum 5 hajszárítás, szárításkor semmi nem esik ki, napközben fésülés közben 2 -3 haj mit mondhatnék - ennek hihetetlenül örülök, a haj kevésbé törött és kevésbé lett apróra vágva, még korai bármit is mondani a volumenről, mert a csuklyák, kalapok és sálak mindent megölnek.

Sorrendben kezdem.
Samponok
1) Schwarzkopf Professional sampon a haj növekedéséhez Bonacure Hairgrowth sampon és 2) sampon A haj növekedésének aktiválója a terjedelmes haj "Golden Silk" hatásához
1) Vélemény - A sampon sűrű, átlátszó, kellemes szalonillatú. Nagyon kevés kell egy alkalmazáshoz, jól habzik, gazdaságos. A tanácsadó jóváhagyta a választásomat, és megdicsérte a sampont, azt mondta, hogy a legjobb hatás érdekében hagyja pár percig, szinte mindig ezt tettem. A sampon után a haj telt és terjedelmes, finom illata van, kevésbé kezd kidőlni, a növekedésről sem tudok mit mondani.
Ár - körülbelül 200 rubel. a prof. bolt
Használat - kb. 5 hónap
Értékelés - 5

2) Vélemény - A sampon vékony, mint egy karamella. Fehér-krém színű, gyöngyház nélküli, kellemes citrusillatú, tökéletesen mossa az első alkalommal, amíg meg nem csikorog, annyira szeretem. A haj nem keveredik össze, a sampon után valóban terjedelmesek, és ha friss levegőn szárítja a haját, akkor a volumen hatása jobb lesz. Javult a haj növekedése, aminek rendkívül örültem, a hajhullás is minimálisra csökkent.
Ár - 250 ml-re 95 rubel, 400 ml-re 105 rubel. vásárolt a gyógyszertárban
Használat - kb. 6 hónap
Értékelés - 5

Menjünk tovább. Nem feledkeztem meg a hosszáról sem.
Maszkok.
Írtam egy bejegyzést a Kozmetikusban a maszkokkal kapcsolatos segítségről, sok kritikát olvastam, és úgy döntöttem, hogy megveszem a következő 2 példányt.
1) Vastag arany ájurvédikus hajmaszk "A haj sűrűségére és növekedésére" India Planeta Organika Ayurveda hajmaszk India és 2) Vastag fekete marokkói hajmaszk "Hajhullás ellen" Marokkó Planeta Organika Fekete marokkói hajmaszk Marokkó
1) Vélemény - Hmm, az illat természetesen nem mindenkinek való, személy szerint egy lejárt Vörös Moszkvára emlékeztet, vagy csak valami régi parfümre, általában, őszintén szólva nem nagyon vagyok. A szag egyébként a következő hajmosásig veled marad, a maszk vastag és olajos, megolvad és tekered a kezedben, arany színű, apró arany flitterekkel, amelyek a ruhám gallérján maradtak, bár mindent alaposan megmostam. Növekedés és sűrűség - mind a mosás előtt, mind a mosás után a gyökerekre kentem, vagyis 2 módszert kipróbáltam, nos, elosztottam a teljes hosszúságon, igen, kicsit hozzátette, nem láttam növekedést, a haj ezzel a maszkkal még jobban kidőlt mint általában, megrémültem, és minden alkalommal, amikor arra gondoltam - nos, kaptam egy olyan eszközt, amelyet az összes vélemény hirdetett, de ez nem illett hozzám.
Ár - 115 rubel.
Használat - kb. 3 hónap. (alig hogyan)
Pontszám - 2

2) Vélemény - Ó, ennek a maszknak nincs jobb illata - valamiféle olcsó férfiköln, és a szag megint a következő hajmosásig veled marad. A maszk vastag, nehéz, olajos, mocsári smaragd színű. Először nagyon féltem, hogy valahogy átfestem a hajam, ezért csak 5 percig tartottam és csak a gyökereken, a szokásosnál több haj esett ki, szárításkor kevesebb. Nem tudom, hogy a hajhullás milyen megállításáról beszélnek, de amikor lemosta a haját, több esett ki, csak kevesebbet szárítva.
Ár - 115 rubel.
Használat - kb. 3 hónap. (csak alig sajátítottam el)
Pontszám - 2

Eredmény a maszkokról - Nos, csak szörnyű borzalom, őszintén örülök a lányoknak, akikhez megkeresték, és ugyanolyan őszintén értem azok elégedetlenségét, akikért nulla vagy akár undorító lett. Azt gondoltam - nos, talán a haj megszokja, és 3 hónapig kínozta őket, de sajnos.

Kitörölhetetlen termékek.
1) Elixir javítása a hajvégekhez Pantene Pro-V. Védelem és helyreállítás normál hajra és 2) Estel Professional Curex Versus Winter - Hajápoló spray "Védelem és táplálás" antisztatikus hatással
1) Vélemény - Az elixír átlátszó, vékony, olajos, de nem szennyezett. Nagyon ízletes gyümölcs illata van, az illata a nap végéig megmarad. A haj nem gyógyul, hanem egyszerűen segíti a töredezett hajvégek összetapadását, eltávolítja a fodrozódást és simábbá teszi a hajat, 5 cm-t kenek a végeire, egyszer nekem elég 3 kattintás, ha több hajra öntök, akkor túlterhelődik és olyan lesz, mint a kóc.
Ár - 125 rubel az akcióért
Használat - 5 hónap
Pontszám - 4 (ha meggyógyult kapott 5)

2) Vélemény - harmadszor szeretem, őszre-télre vásárolom, de végül tavaszig tart. Könnyű, áttetsző spray kék árnyalattal és kellemes szalonillattal. Különböző módon alkalmazom, néha nedves, néha száraz hajra. Nem nehezíti meg! A haj sima, puha, és ami a legfontosabb: valóban nem villamosodnak fel, ezért őrülten szeretem.
Ár - körülbelül 200 rubel.
Használat - 3 év
Értékelés - 5!

Nos, az eredmény megszilárdítása érdekében a következő alapokra esett a választásom.

Olaj és paszta.
1) "Golden Silk" kozmetikai olaj. Hajnövekedés aktivátor. Hajhullás ellen és 2) "Sulsena" paszta 1% Korpásodás elleni megelőző szer. Amalgám Lux
1) Vélemény - Az olaj nagyon könnyű, állaga hasonló az olívaolajhoz. Átlátszó, nagyon jó illata van valamilyen gyógynövényeknek. Hetente 1-2 alkalommal melegítettem piszkos hajra, és 30 perc és 1 óra között tartottam. A gyökerekre és kicsit a végére kentem. A növekedés kissé megnőtt, egyáltalán a minimumra esnek, mondhatni, gyakorlatilag nem esnek ki, maga a hossza sem változott, de az alkalmazás napján a haj nagyon fényes.
Ár - 95 rubel.
Használat - körülbelül 4-5 hónap
Értékelés - 5

2) Vélemény - Úgy döntöttem, hogy megvásárolom a Sulsenát, nem találtam 2% -ot, és 1% -ot vettem. Ráadásul néhány vélemény megvesztegetett, hogy a haj jobban nő. A paszta világos narancssárga színű, közepes vastagságú, jó illata van, de miután száraz hajra kenem, kénszagot érzek, de semmi szörnyű. Hetente 1-2 alkalommal csak a gyökerekre alkalmazom, miután megmostam a hajam, feltettem egy kalapot és 10-15 percet sétáltam. A haj puha és sima, a viszketés sajnos nem szűnt meg, szerintem 2% segíthet. Nem tudok mit mondani a növekedésről.
Ár - 54 rubel 40 ml-re
Használat - körülbelül 3-4 hónap
Pontszám - 4-

Összefoglalva - a haj jó állapotban van, de még mindig többet akarok, és nem hagyom abba a különféle eszközök és módszerek keresését, szeretném tovább fokozni a növekedést és minimalizálni a hajmetszést.
Fél éve egy éjszaka copfba fonom a hajam, az elmúlt 2 hónapban hűvös vízzel vagy ásványvízzel öblítettem, sóhámozást is végzek.
Haj fotó. 2013 augusztus
2014 január
2014. január vége, a hajvágás után
A hajam most (2014. március vége)

Hogyan kezeled az ilyen problémákat?

Köszönöm, hogy elolvastad, Folytatás... Ksenia.

Schwarzkopf sampon

Sampon a súlyosan sérült haj helyreállításához

Fiber Force sampon

Napvédő sampon

BC Sun Protect sampon

Sampon színe és nedvessége

Színes és nedves sampon

Hajnövekedést aktiváló sampon

Gyökér Aktiváló sampon

Keratin Recovery sampon

BC Keratin Restore szőke sampon

Micellás regeneráló sampon

Peptidjavító mentő micellás sampon

Sampon ezüst árnyalat

Fagyassza be az ezüst sampont

Intenzív hidratáló sampon

Nedvességrúgós sampon

Micellás kollagén sampon

BC Collagen Volume Boost sampon

Korpásodás elleni sampon

Korpásodás elleni sampon

Q10 Plus sampon

Micellás sampon a sima hajhoz

BC Keratin Smooth Perfect sampon

Sampon ezüst árnyalat

Fagyassza be az ezüst sampont

Barbary Fig Oil & Micro Keratin sampon

Keratin Recovery sampon

Keratin Restore szőke sampon

Sampon a súlyosan sérült haj helyreállításához

Fiber Force sampon

Sampon színe és nedvessége

Színes és nedves sampon

Hajnövekedést aktiváló sampon

Gyökér Aktiváló sampon

Micellás regeneráló sampon

Peptidjavító mentő micellás sampon

Gazdag sampon

Intenzív hidratáló sampon

Nedvességrúgós sampon

Sampon finom hajra

Marula Oil Light sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Sampon a súlyosan sérült haj helyreállításához Fiber Force sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Fényvédő sampon BC Sun Protect sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Színes és nedves sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Gyökér aktiváló sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Sampon keratin helyreállítása BC Keratin Restore szőke sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Peptidjavító mentő micellás sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Sampon Freeze Silver sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Moisture Kick sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Sampon micellás kollagén BC Collagen Volume Boost sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Korpásodás elleni sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Sampon revitalizáló Q10 Plus sampon

ÁRUK KOSÁRBA

BC Keratin Smooth Perfect sampon micellás sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Sampon Freeze Silver sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Barbary Fig Oil & Micro Keratin sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Sampon "Fiberplex" Fibreplex sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Keratin Restore szőke sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Sampon a súlyosan sérült haj helyreállításához Fiber Force sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Színes és nedves sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Gyökér aktiváló sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Peptidjavító mentő micellás sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Freeze Rich sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Moisture Kick sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Sampon finom hajra Marula Oil Light sampon

ÁRUK KOSÁRBA

Sampon "Fiberplex" Fibreplex sampon

 • ALTERNA
 • AMERIKAI SZEREP
 • BATISZT
 • BIOSILK
 • BOSLEY
 • CHI
 • CUTRIN
 • DAVINES
 • FÖLDI
 • EOS
 • GEHWOL
 • Goldwell
 • HAJVÁLLALAT
 • EOS
 • Footlogix
 • H.AirSPA
 • Invisibobble
 • JOICO
 • KC Professional
 • Kerastase
 • KERATIN KOMPLEX
 • LEBEL
 • Londa
 • Loreal
 • MACADAMIA
 • Mátrix
 • Biolage Matrix
 • ALAPELV
 • MOROCCANOIL
 • NIOXIN
 • Olaplex
 • OLLIN
 • Oribe
 • Orofluido
 • Paul Mitchell
 • Redken
 • RefectoCil
 • RevitaLash

Aktiváló sampon a haj növekedéséhez (Schwarzkopf Bonacure Scalp Genesis Root Activating sampon) - 200 ml

Rövid leírás

Vigyázzon a finom, gyenge hajszálakra, hogy serkentsék növekedésüket! BC Scalp Genesis Root aktiváló sampon karnitin, taurin és Echinacea segítségével További információ →

Specifikációk:

Az áru típusaSampon
TerméktípusMosható
VonalzóBonacure

Átvételi pontok megtekintése

Átvételi pontok megtekintése

 • Leírás
 • Specifikációk
 • Vélemények (0)

Vigyázzon a finom, gyenge hajszálakra, hogy serkentsék növekedésüket! A BC Scalp Genesis Root aktiváló sampon karnitin, taurin és Echinacea segítségével a hajhagymákon megakadályozza a hajhullást.

Az aktiváló sampon tulajdonságai BC Scalp Genesis Root Activating

 • A sampon karnitin-tartaráttal, taurinral és echinacea-val történő aktiválása az első lépés a BC Scalp Genesis gondozási rendszerben a finom haj számára, amely nem elég erős és sűrű.
 • Serkenti a haj növekedését és növeli az aktív szőrtüszők számát 6 hét használat után.
 • Rendszeres használata a BC Scalp Genesis Activating szérummal kombinálva javítja a haj állapotát és csökkenti a hajhullást 6 hét után.

Rendszeres használat eredménye - megakadályozza a hajhullást, serkenti a hajhagymákat.

Alkalmazási mód

Vigyen fel sampont masszírozó mozdulatokkal, amíg hab nem jelenik meg. Hagyja hatni 1 percig. Alaposan öblítse le.

Lehetséges vásárlási lehetőségek:

 • 200 ml - 2199073 cikk

Schwarzkopf Professional

Meg kell erősítenie előfizetését. Kérjük, ellenőrizze az e-mailt

12 éve örülünk ügyfeleinknek a kiváló szolgáltatás nyújtásával

Több mint 500 000 megrendelés érkezett

Oroszországban nehéz olyan várost találni, ahol még nem küldtünk volna megrendelést

Az ügyfelek 70% -a újra megrendel

A kumulatív kedvezmények rendszere lehetővé teszi a törzsvásárlók számára, hogy pénzt takarítsanak meg

127018, Moszkva, Skladochnaya st., 1., 310. épület, 27

Dolgozunk
hétköznap 8:00 és 22:00 óra között
hétvégén 8: 00-tól 21: 00-ig
moszkvai idő szerint

Pénztár a weboldalon
éjjel-nappal teheti.

Oroszországon belül a hívások ingyenesek

Parfüméria, kozmetika és kiegészítők online áruháza №1. Csak 100% -ban autentikus termékek!

© Randewoo.ru, 2008–2020

A termék kosárba került

Online áruházunk a szokásos módon - 24/7.

Az üzemeltetők készen állnak a kérdések megválaszolására 8:00 és 22:00 óra között moszkvai idő szerint.

A moszkvai átvételi pont a korábbiakhoz hasonlóan működik, betartva az egészségügyi előírások összes szabályát.

Érintés nélküli kézbesítés futárral

Moszkva és Szentpétervár lakói számára elérhető

 • 1) Válassza ki a szállítás típusát "Érintés nélküli futárszállítás"
 • 2) Fizessen a megrendelésért online
 • 3) A futár meghozza a megrendelést, hívás után az ajtóban hagyja.

Javasoljuk továbbá a „Postamat” kézbesítési módszer vagy a PickPoint átvételi pont használatát. Ez a módszer Oroszország minden régiójában elérhető és érintésmentes is..

Nagyra értékeljük hírnevünket és exkluzív, 100% -ban autentikus termékeket kínálunk Önnek. Bármely terméket megvásárolhat online áruházunkban, és biztos lehet benne, hogy minőségi. Csak hivatalos forgalmazókkal és megbízható beszállítókkal dolgozunk.

Az áruház működésének 12 éve alatt sikerült összegyűjteni Oroszország legnagyobb parfüm- és kozmetikai gyűjteményét.

Most már több mint 180 000 termék található gyűjteményünkben és több mint 5000 népszerű márka.

A katalógus minden nap feltöltődik az illatszer és a kozmetika legújabb újdonságaival.

A megrendelésért mindig a kézbesítéskor fizethet, legyen az futár, orosz posta vagy átvételi pont. De azok számára, akik időt akarnak megtakarítani, mindig lehetőségük van fizetni a megrendelésért a weboldalon: kártyával vagy elektronikus pénzzel.

Szállítás Moszkvában 3500 rubeltől. - ingyenes.

Szállítás Oroszország régióiba 4500 rubeltől. - ingyenesen a PickPoint terminálokon keresztül

 • gyors (2-7 nap)
 • megbízhatóan (a sikeresen leadott megrendelések 99% -a)
 • fizetés utánvéttel vagy kártyával
 • ingyenes
Szállítás részletei

Halmozott kumulatív rendszerrel rendelkezünk, emellett rendszeresen tartunk promóciókat és értékesítéseket.

Minden megrendeléssel ajándékot kapsz parfüm vagy kozmetikai minta formájában.

Hegymászás leállítása: 19 gyógymód a hajhullás megállítására

Állandó stressz, rossz ökológia, öröklődés, egészségtelen táplálkozás - mindez ipari méretekben hajhullást válthat ki. Sőt, tavasszal ezt a folyamatot többször felgyorsítják. Ennek leállításához először is fel kell mennnie egy trichológushoz, aki megállapítja az aktív prolapsus pontos okát. Nos, akkor már felveheti az otthoni gondozást, felfegyverkezve olajjal, samponnal, kondicionálóval, szérummal és más termékekkel, amelyek segítenek a haj megerősítésében és növekedésében.

Kiképzés

Vegyél egy szabályt, hogy hetente egyszer vagy kétszer olajmaszkokat csinálj. Olcsóak, hatékonyságuk pedig egyszerűen meghaladja a méretarányt. Miután előzetesen alaposan megfésült, ez további stimulációt jelent a hajhagymákban, amelyek esetleg „alszanak”. Ezután bőkezűen kenje be az olajat, amely természetes kivonatokkal és törkölyvel készült, a gyökerektől a hegyekig. Tegyen fel egy zuhanyzósapkát és egy frottír törölközőt a tetejére, hogy szauna hatást érjen el. Célszerű legalább 30 percet járni vagy feküdni, utána a hajat alaposan le kell öblíteni. Ilyen ápolás után a haj nemcsak gyorsabban kezd növekedni, hanem sűrűbbé is válik..

Hajolaj "Rendkívüli, 6 olaj ritka virág", L'Oreal Elseve


Bojtorjánolaj hajra, kamilla, "Pure line"


Könnyen leöblíthető "Mély helyreállítás" hajolaj argánnal és jojobával, Zeitun


Hajkefe, Tangle Teezer


Hajkefe, Marlies Moller

Sampon

Ha hajhullás elleni feszesítő sampont vásárol, figyeljen az összetételre. A komplex, leggyakrabban érthetetlen összetevők mellett (molekuláris szinten működnek) kell lennie növényi kivonatoknak, vitaminoknak, savaknak, illóolajoknak és egyéb természetes összetevőknek, amelyek gyógyító és regeneráló hatásúak. Ha le akarja mosni az olajmaszkot, a legjobb, ha kétszer vagy háromszor használja a sampont. Normál körülmények között elég egy. És ne felejtsd el masszírozni a fejbőrödet az ujjaiddal.

Sampon-hámlasztó haj a haj elvékonyodásához Invati Advanced, Aveda


Erősítő samponfürdő a haj növekedéséhez Densifique, Kérastase


Sampon hajhullás ellen Morphosis Densi Fying sampon, FRAMESI

Sampon a hajsűrűséghez Cerafill Defy, Redken


Sampon hajhullás ellen Hajhullás elleni sampon, Dr. Konopkaé


"Hajhullás gátló" sampon, Dove

Balzsam, balzsam, maszk

A következő lépés egy balzsam, balzsam vagy maszk, amely nem csak lehetséges, hanem a fejbőrre és a haj teljes hosszában is alkalmazandó, bár a stylistok általában arra figyelmeztetnek, hogy jobb, ha nem nyúlnak a gyökerekhez. A helyzet az, hogy a hajhullás, valamint a haj növekedésének és sűrűségének serkentése ellen speciális eszközökről beszélünk (keressük a jelölést a matricán). A szokásosakat csak a haj teljes hosszában javasoljuk alkalmazni (a gyökereknek egyszerűen nincs szükségük ilyen hatásra). Legfeljebb 3-5 percbe kerül a speciális termékek karbantartása a hajon, ezután alaposan le kell öblíteni őket vízzel. És többször jobb: először forró vízzel, végül hideg vízzel - a kontrasztzuhany még senkit sem zavart.

Schwarzkopf sampon hajhullás ellen

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába

66 ₽-ot spórol

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Hozzáadva a várólistához

Foglalja le a terméket, és 1 órán belül megkapja a boltban

Tartalékidő: 4 nap

Fizetés: az üzletben, készpénzben vagy kártyával

A sampon karnitin-tartaráttal, taurinral és Echinacea-val történő aktiválása felébreszti a hajhagymákat. Az Aktiváló folyadékkal kombinált rendszeres használat 6 hét után csökkenti a nem patológiás hajhullást. Használja az Aktiváló feszesítő habot naponta a vastagabb haj érzéséhez. Alkalmazás: Vigye fel nedves hajra, habosítsa, majd öblítse le.

A termék műszaki jellemzőire, szállítási készletére, gyártási országára és megjelenésére vonatkozó információk csak tájékoztató jellegűek, és a gyártó legfrissebb elérhető információin alapulnak.

Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..

Schwarzkopf sampon hajhullás ellen

A férfiak egyre inkább szembesülnek a hajhullás problémájával.

Az e betegségben szenvedő fiatalok életkora gyorsan csökken. Kiváló lehetőség a gyógymódra a hajhullás elleni Schwarzkopf sampon, amelynek célja a soványodás elleni küzdelem fokozása. Ápolt megjelenést kölcsönöz nekik, és olyan hatóanyagokkal is rendelkezik, amelyek hatékonyan kezelik a hajhullást..

A veszteség okai

A haj létfontosságú tevékenysége ciklikus. A növekedési fázist szünet követi, amely után a haj elkerülhetetlenül kihull. Ha a haj több mint 20% -a szünetel, a helyzetet kopaszságként definiálják..

A férfiaknál általában a veszteség fókuszált. A legtöbb esetben a parietális zóna szenved, de gyakran a haj a fején kezd kidőlni..

A hajhullás mértéke esetenként változó. Vannak, akiknek a haja gyorsan elvékonyodik, és alig pár hónap alatt elég észrevehető kopasz foltok találhatók. Mások számára a folyamat sokkal lassabb és kevésbé észrevehető. Az ilyen kopaszodás nyilvánvaló következményei hat hónap múlva jelentkeznek..

Ennek a kellemetlen folyamatnak az okai nagyon különbözőek lehetnek. A leggyakoribbak:

 • Feszültség. A stresszes helyzetek hatása elkerülhetetlenül befolyásolja a megjelenést. Azok az emberek, akik állandóan ideges érzéseknek és aggodalmaknak vannak kitéve, megkockáztatják, hogy hamarosan felfedezik a fejükön az alopecia első jeleit..
 • Mechanikai sérülés. Gyakori durva fésüléssel, valamint a fejbőr ujjal történő hosszantartó expozíciójával a veszteség gócai képződhetnek. Elősegítse a haj elvékonyodását és sebét, károsodását, repedését a fejbőrön.

Mielőtt elgondolkodna a sampon választásán, ismernie kell a kopaszodás kiváltó okát.

A mechanikai sérülések azonban csak átmeneti veszteségeket okoznak. Az irritáló tényezők kiküszöbölése után a hajhagymák helyreállítják természetes növekedésüket, és a haj leáll. Ugyanakkor fontos fenntartani a bőr mikrocirkulációját. Ezt a funkciót tökéletesen kezeli a Schwarzkopf sampon..

 • Gyengült izzók. Az izzók gyengülésének oka lehet a nem megfelelő hajápolás, agresszív samponok használata, valamint a hasznos nyomelemek és vitaminok hiánya a szervezetben..
 • Örökletes tényező. A haj elvékonyodásának örökletes hajlandósága fiatal korban hajhulláshoz vezet. Ezt a folyamatot meglehetősen nehéz megállítani, de a modern kezelési módszerek segíthetnek ebben..
 • A természeti tényezők hatása. Gyakori hőmérséklet-változás, erős szél, erős napfény és erős fagy - mindez így vagy úgy befolyásolja a haj egészségét. Az ilyen változékony körülmények óriási stresszt jelentenek a hajhagymák számára, ezért olyan fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk a hajápolásra..

Jegyzet! A trichológusok biztosak abban, hogy a környezet káros hatásainak csökkentése érdekében elegendő minden évszakban fejdíszt viselni. Különösen igaz ez télre és nyárra..

 • A fejbőr fokozott szárazsága. Az elégtelen nedvesség, viszketés és korpásodás befolyásolja a haj létfontosságú funkcióit. Életciklusa sokkal rövidebbé válik, aminek következtében az elhullott hajok száma meghaladja a napi ütemet. Korpásodás elleni sampon segíthet ennek a problémának a megoldásában, amely nemcsak a seborrhea megszüntetését, hanem a hajhullás mértékének csökkentését is segíti..

A hajhullás elleni Schwarzkopf sampon a kopaszság számos okával képes megbirkózni, összetevői megakadályozzák a haj elvékonyodását. Komolyabb helyzetekben azonban csak az egészséges haj fenntartásának eszközeként szolgálhat..

Trichológusok véleménye a samponról

A trichológusok pozitívan viszonyulnak a Schwarzkopf samponhoz, mivel kiváló eszköznek tekintik a hajhullás megelőzését és a haj növekedésének felgyorsítását..

Szakértők szerint ez a termék:

 • tonizálja a fejbőrt;
 • normalizálja a faggyúmirigyek szekrécióját;
 • gyengéden tisztítja a bőr pórusait;
 • csillapítja a viszketést, irritációt;
 • megbirkózik a korpával;
 • javítja a természetes növekedést;
 • serkenti a vérkeringést;
 • erősíti a gyökereket;
 • fényt ad.

Fontos! A komplex kezelés segít megállítani a kopaszodást és megakadályozni annak további fejlődését, ideértve az orvos által előírt eljárásokat és a speciális termékek használatát: sampont, krémet, szérumot és gélt..

A kompozíció nem nevezhető teljesen természetesnek, de a speciális formulának köszönhetően a sampon nem károsítja a hajat, nem szárítja ki és nem járul hozzá a törékenységhez.

 • A karnitin-tartarát samponozás közben behatol a fejbőrbe, és aktiválja a hajgyökereket. Ez az összetevő különösen értékes a fejbőr vérkeringésének javítására. A karnitin jótékony tulajdonságai már jóval a modern hajhullás elleni termékek megjelenése előtt ismertek voltak. A kozmetológia világa a 90-es években fedezte fel ezt az egyedülálló terméket..
  Hasznos információ! Ennek a felfedezésnek az oka a haj állapotának jelentős javulása volt a sportolóknál, akikről ismert, hogy leggyakrabban karnitint tartalmazó sportkiegészítőket szednek. A 90-es években az USA-ban egyszerű összetételű hígításgátló szert szabadalmaztattak: folyékony L-karnitin, aszkorbinsav (szintén folyékony formában) és nikotinamid. Ezt a keveréket naponta alkalmazták a hajra. Az eredmények lenyűgözőek voltak. Ez az eset után a karnitin kezdett hozzáadni az alopecia elleni küzdelemre szánt alapok összetételéhez.
 • A mentol, amely a férfiak hajának jellemzőit figyelembe véve kifejlesztett formula része, felfrissít, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a hajnak. Ennek a komponensnek köszönhetően puhává, engedelmessé válnak, egészséges ragyogás jelenik meg. Ezenkívül a mentol tökéletesen tonizálja, felmelegíti a fejbőrt, fokozza a véráramlást, serkenti a haj növekedését és szabályozza annak zsírosodását is..

Ez a sampon fényt ad a hajnak

 1. A haj növekedési szakasza meghosszabbodik.
 2. Sűrűségük stabilizálódik.
 3. A bukás jelentősen csökken.

A sampon állaga krémes és kissé viszkózus. Közepes vastagságú és szokásos férfias illata van, amelyet az ilyen termékek gyártásához használnak. Gyorsan habzik, kis mennyiségű termék elegendő habot képez egyetlen mosáshoz.

Fontos! Ha allergiás reakciót tapasztal a sampon bármely összetevőjére, hagyja abba a termék használatát, és ha szükséges, forduljon orvoshoz!

Használati feltételek

A Schwarzkopf sampon napi használatra alkalmas. Nincs korlátozása a nap folyamán történő felhasználások számára. A szakértők azonban naponta legfeljebb kétszer javasolják a hajmosást. Ennek elmulasztása viszketéshez és korpásodáshoz vezethet..

A samponozással a legjobb hatás eléréséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 1. A termék felhordása előtt mossa meg a haját folyó folyó vízzel. Fontos, hogy a hőmérséklet ne legyen túl magas. A forró víz a haj elszíneződésével törést és kárt okoz.
 2. Végezzen egy kis fejmasszázst. Ez lehetővé teszi a pórusok megnyílását, lehetővé téve a sampon intenzívebb működését..

A masszírozó mozgások hozzájárulnak a fejbőr véráramlásának növeléséhez, ennek eredményeként a haj természetes táplálkozása javulni fog, és gyorsabban kezd növekedni.

A fejet azonban gyengéd mozdulatokkal kell masszírozni. Az eljárás során ne nyújtsa ki a bőrt, és húzza meg a hajat. Ez annak köszönhető, hogy a nedves haj érzékenyebb a hajhullásra. Ezért a masszázst ujjbeggyel kell végezni, enyhén nyomja a fejét. Különös figyelmet kell fordítani a problémás területekre, ahol a veszteség koncentrációja a legnagyobb.

 1. Ezt követően kis mennyiségű sampont kell habosítani a kezedben, majd finoman eloszlatni a teljes hosszúságon. Ha egy férfi haja az átlagosnál hosszabb (kb. 15-20 cm), akkor próbálja meg a sampon fő részét a gyökerekre kenni. És csak kis mennyiségű habnak kell eljutnia a tippekhez. Ez biztosítja a legmocskosabb hajzónák tisztítását és megakadályozza a főhossz kiszáradását..
 2. Ismételje meg a masszázs mozdulatait harminc másodpercig. Nem érdemes a sampont a haján tartani a megadottnál hosszabb ideig, mert ez negatív következményekkel járhat..
 3. Öblítse le a sampont hideg vízzel.
 4. Ne mossa újra a haját közvetlenül az eljárás után, ez provokálhatja a száraz fejbőrt.

A szakértők azt javasolják, hogy naponta legfeljebb kétszer mossanak hajat.

Fontos! A sampon használata nem igényli az orvos konzultációját, azonban a kopaszodás előrehaladott stádiumában szakember konzultációra van szükség!

Sampon eredmények

Az első eredményekre három hét napi használat után kell számítani. Hosszabb használat esetén a haj érezhetően megnő a volumenben, a hajhullás százaléka többször csökken.
De a vérkeringést serkentő összetevők miatt ajánlott a terméket legfeljebb hat hónapig használni. Rövid, egy hónapos szünet után folytathatja a Schwarzkopf sampon használatát..
A termék használatának pozitív eredményei a következő szabályok betartásától függenek:

 • Kiegészítő ápolószerek, például hajnövesztő krém használata. Ez javítja a sampon hatását, és lehetővé teszi a pozitív hatás még gyorsabb elérését..
 • Végezzen fejmasszázst mindennap reggel és este. Ezzel az egyszerű szabállyal a haj gyorsabban fog növekedni..
 • Meg kell mosni a hajat, mert piszkos lesz.
 • Teljesen el kell hagyni a hajszárító használatát. A hajnak természetesen megszáradnia kell.
 • A multivitamin szedése elősegíti a haj jobb megjelenését.
 • Hasznos lesz az orvoslátogatás is. Egy tapasztalt trichológus további kezeléseket írhat elő, amelyek célja a hajhullás megelőzése.
 • Fontos, hogy figyelemmel kísérje az étrendjét. Az elégtelen kiegyensúlyozott étrend hajhulláshoz vezethet.

A haj a napi masszázsnak köszönhetően gyorsabban nő

Kinek lesz

A Schwarzkopf sampon alkalmas minden férfinak, aki csökkenti a fején lévő kopasz foltok számát és megszabadul a hajhullástól. A terméknek nincs életkor-korlátozása, azonban jobb, ha gyermekkorában nem használja a terméket.

Maga a gyógyszer nem gyógyszer, nyilvánosan elérhető és viszonylag alacsony az ára..

Schwarzkopf sampont vásárolhat az üzletláncokban. Az ár 350 és 500 rubel között mozog. A pontos költség attól a várostól függ, amelyben a sampont vásárolni kívánja. A terméket online is megvásárolhatja. Számos online webhely biztosítja ezt a lehetőséget..

Ennek eredményeként a haj:

 • kapjon egészséges fényt és ragyogást;
 • a csapadék több mint 30 százalékkal csökken;
 • javul a vérkeringés és a fejbőr mikrocirkulációja;
 • a korpásodás és annak jellegzetes megnyilvánulásai, például viszketés, bőrpír, szárazság érezhetően csökken;
 • a fejbőr hidratáltabbá válik;
 • a haj sűrű és megvastagodott szerkezetet kap;
 • a növekedés aktiválódik, új haj jelenik meg a fej teljes felületén.

Fontos! A terméket minden típusú hajra szánják, de a sampon a legalkalmasabb a zsíros és gyors festésre hajlamos hajra. Ebben az esetben a termék normalizálja a faggyúmirigyek munkáját, ennek eredményeként helyreáll a fejbőr lipid egyensúlya..

Lényeg: A Schwarzkopfot vastag állaga, a fejbőrre gyakorolt ​​gyengéd hatása és kellemes illata különbözteti meg. Az alkalmazás eredményei meglehetősen gyorsan megjelennek, és a haj sűrűségének, simaságának és fényének növekedésében fejeződnek ki. Rendszeres használat esetén a túlzott hajhullás leáll, és természetes életciklusa helyreáll. Ezenkívül növekedésük javul, természetes ragyogás jelenik meg..

A professzionális kozmetikumok online boltja

Minden termék tanúsított

A Kocmetix.ru professzionális kozmetikumok online áruházában garantáltan csak tanúsított kozmetikumokat árulunk hajra, testre, arcra és lábra.

Minden professzionális kozmetikumot Oroszország hivatalos kereskedőitől kapunk. Minden kozmetikai termékhez csatolhatunk minőségi és megfelelőségi tanúsítványokat az ügyfél kérésére!

Online áruházunkban kozmetikumokat választhat és vásárolhat egy olyan katalógusból, amelyben több mint 260 kategória, 2200 termék és 25 márka található, mint például a Lebel Cosmetics, a Kerastase és a Moroccanoil, a Janssen, a Szentföld és a GiGi, a Peclavus és mások..

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy növeljük a termékválasztékot és üzletünk minőségét.
A Cosmetics internetes áruház katalógusában szereplő áruk nagy része raktáron van.

Időben szállítunk

Saját futárszolgálatunk Moszkvában és a legközelebbi moszkvai régióban működik, és a megrendeléseket másnap vagy másnap adja át.

Ingyenes szállítás 2500 rubeltől.

Együttműködünk az SPSR futárszolgálatokkal és az Orosz Postával. Ezek a vállalatok megbízható partnerként alakultak, hogy megrendeléseket szállítsanak ügyfeleinknek Oroszország bármely városában. Például a szállítási idő Szentpétervár, Rosztov-on-Don, Nyizsnyij Novgorod, Novoszibirszk, Jekatyerinburg, Tyumen, Asztrakhan, Cseljabinszk, Habarovszk felé csak 1-6 nap. A költség kiszámítása a partnerkamatok alapján történik.

Ha a megrendelés összege meghaladja a 2500 rubelt, akkor a szállítás ingyenes.

Csak maga a megrendelés költségét fizeti.

Rendelések kifizetése

A professzionális kozmetikumok online áruháza, a Kocmetix.ru, a kényelem érdekében számos fizetési lehetőséget kínál ügyfeleinek.

Oroszország legtöbb városában lehetősége van készpénzzel fizetni a megrendelésért, amikor a futár átadja a vásárlást.

A vásárlások kifizetéséhez számos további lehetőséget kínálunk, mint például Visa és Mastercard bankkártyás fizetés, átutalások Sberbank nyugtával, befizetés egy online áruház számlájára, fizetés elektronikus pénzzel, Web-Money, QIWI pénztárca és mások..

Tehát nagyon könnyű kozmetikumokat vásárolni. A fizetés csak néhány percet vesz igénybe.

Hajnövesztő termékek SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

A száraz haj és az érzékeny fejbőr széruma A BC SCALP GENESIS egy megnyugtató szérum, amely gyorsan helyreállítja a fejbőr egészséges pH-egyensúlyát, ami hozzájárul az egészséges és erős haj növekedéséhez a jövőben. A terméket a bőr méregtelenítésére és a haj védelmére tervezték.

Ml-es ár: 10,60 s

Ml-es ár: 10,60 s

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

Tisztító sampon BC SCALP GENESIS hajra, normál vagy zsíros fejbőrre StemCode komplex és B3-vitamin származék. Mélyen megtisztítja a felesleges faggyút és a hajformázó maradványokat. Helyreáll a fejbőr egyensúlya és aktiválódnak a természetes védelmi funkciók. A StemCode ™ komplex aktív.

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

BC hajnövekedési szérum BC hajnövekedési szérum - aktiválja a gyökereket, növeli a haj sűrűségét és csökkenti örökletes hajlamukat. Finom tisztítás a hajon és a fejbőrön. Magas energiájú táplálékot biztosít a hajhagymák számára. Hatóanyagok: Taurin - természetes.

Ml-es ár: 17,75 s

Ml-es ár: 17,75 s

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

Tömítőhab a haj növekedéséhez A BC SCALP GENESIS professzionális hab szilícium-dioxidot tartalmaz, ami a hajat többször ellenállóbbá teszi az agresszív környezeti tényezőkkel szemben. A termék rugalmasságot, simaságot és fényt kölcsönöz a hajnak, kellemes aromával telíti őket, rendelkezik.

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

Sampon száraz hajra és érzékeny fejbőrre BC SCALP GENESIS - nyugtató sampon azok számára, akiknek érzékeny fejbőrük van, és gyengéd ápolást igényel. Óvatosan tisztítja a fejet a kozmetikumok maradványaitól, a faggyútól és az elhalt hámsejtektől, megnyugtatva és eltávolítva.

Ml-es ár: 3,75 s

Ml-es ár: 3,75 s

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

Korpásodás elleni sampon BC SCALP GENESIS - Korpásodásra hajlamos haj és fejbőr StemCode komplexszel és E-vitaminnal finoman tisztít, és rendszeres használatával csökkenti a korpásodás kockázatát. Terápiás gombaellenes hatással rendelkezik, megakadályozza a megjelenést.

Ml-es ár: 4,10 s

Ml-es ár: 4,10 s

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

Sampon száraz hajra és érzékeny fejbőrre BC SCALP GENESIS - nyugtató sampon azok számára, akiknek érzékeny fejbőrük van, és gyengéd ápolást igényel. Óvatosan tisztítja a fejet a kozmetikumok maradványaitól, a faggyútól és az elhalt hámsejtektől, megnyugtatva és eltávolítva.

Ml-es ár: 2,08 s

Ml-es ár: 2,08 s

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

BC SCALP GENESIS Hair Detox maszk - az önmelegedő maszk segít megszüntetni a fejbőr egyensúlyhiányát, megakadályozza a hajszál elvékonyodását és fenntartja az egészséges hajat. A vitaminokkal dúsított maszk összetétele elősegíti az anyagcsere folyamatok kialakulását az izzókban, megszünteti a felesleges bőrt.

Ml-es ár: 10,70 s

Ml-es ár: 10,70 s

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

Tisztító sampon BC SCALP GENESIS hajra, normál vagy zsíros fejbőrre StemCode komplex és B3-vitamin származék. Mélyen megtisztítja a felesleges faggyút és a hajformázó maradványokat. Helyreáll a fejbőr egyensúlya és aktiválódnak a természetes védelmi funkciók. A StemCode ™ komplex aktív.

Ml-es ár: 2,05 s

Ml-es ár: 2,05 s

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

A BC SCALP GENESIS Activating Fluid for Thin Hair egy egyedülálló méregtelenítő rendszer, amely azonnal helyreállítja a fejbőr víz-lipid egyensúlyát és javítja a haj állapotát. A hipoallergén formula egy szabadalmaztatott vitamin komplexet tartalmaz, amely jótékony hatással van a hajra.

Ml-es ár: 10,50 s

Ml-es ár: 10,50 s

Feliratkozás hírlevelekre:

hírek, akciók, különleges ajánlatok

"Galéria kozmetikumok" © kozmetikai szalonok és professzionális kozmetikai üzletek hálózata, 2007 óta dolgozunk.

9: 00-tól 21: 00-ig 8 (495) 150 79 79, 8 (800) 500 79 79

Moszkva, Kitay-gorod metró, Lubyansky proezd, 25

Schwarzkopf sampon a haj növekedéséhez: vegye figyelembe a termék összes tulajdonságát és előnyét

A Schwarzkopf európai kozmetikumait a világ egyik legjobbjának tartják. Ez magában foglalja a fürtök növekedésének helyreállítását, stimulálását. A kozmetikai termékcsalád rendszeres használatával a haj egészséges fényt kap, selymessé és gyönyörűvé válik. Ebben a cikkben részletesen elmondjuk a Schwarzkopf hajnövesztő samponokat. Ez az eszköz sikeresen megbirkózik a fürtök nem kielégítő állapotával kapcsolatos problémákkal. Ezt számos laboratóriumi vizsgálat bizonyította, és millió gyönyörűség tapasztalata igazolta a világ minden tájáról..

Működés elve

A Schwarzkopf samponok egyedülálló kozmetikai termékek, amelyek védelmet nyújtanak a fürtök számára. Ezeknek az alapoknak a hajra gyakorolt ​​hatásának köszönhetően a haj nem esik ki, rugalmassá válik, minden károsodás helyreáll.

Mindezt a gyártó legmagasabb technológiájának köszönhetően érik el, olyan egyedi formulákat alkalmazva a termékfejlesztésben, amelyek hozzájárulnak a fürtök egészséges növekedéséhez, valamint minimalizálják a elvékonyodott szálak veszteségét.

A Schwarzkopf hajnövesztő samponjai kombinálják:

 • taurin - aminosav, amely megakadályozza a szálak törékenységét, szintetizálja a kollagént, hogy a fürtök buja, vastagak legyenek, segít ellazítani a fejbőrt, valamint az oxigén a fürtök gyökereihez, meghosszabbítja a hajhagymák életciklusát;
 • keratin - olyan anyag, amely táplálja a fejbőrt, a szálak gyökereit;
 • panthenol - olyan komponens, amely lágyítja a fejbőrt, normalizálja az anyagcsere folyamatokat benne.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Schwarzkopf termék rendszeres használata esetén az eredmény másfél hónap múlva látható lesz..

A legfontosabb dolog a kozmetikai termék helyes használata. A nedves szálakra egy kis sampont kell felhordani, habosítani, majd masszírozó mozdulatokkal bedörzsölni a fürtök gyökereibe, és a terméket teljes hosszukban elosztani..

Milyen esetekben alkalmazható

A Schwarzkopf sampont akkor kell használni, ha:

 • fürtjei nagyon kiesnek (vegye figyelembe, hogy hány fürt marad a fésűn a fésülés után);
 • a szálak törékenyek, vékonyak lettek (frizura készítése vagy rendes fésülés közben észrevetted, hogy apró szőrszálak maradtak a fésűn, és maga a frizura is vonzónak tűnik, mert hiányzik belőle a sűrűség, a pompa);
 • a fürtök megálltak vagy nagyon lassan növekedni kezdtek (havonta a haj hosszának általában 1 cm-rel meg kell nőnie).

A szálak kóros elvesztése esetén a Schwarzkopf hajnövekedési aktivátora nem segít. Ebben az esetben azonnal kórházba kell mennie annak érdekében, hogy teljes körű orvosi vizsgálatot végezzen, hogy hatékonyan meg tudja kezdeni az alopeciához vagy más betegséghez vezető ok hatékony kezelését..

Ellenjavallatok

Ennek a kozmetikai terméknek nincs ellenjavallata. Ne használjon szálnövekedés aktivátort abban az esetben, ha egyéni intoleranciája van a Schwarzkopf termék egyik alkotóelemével szemben.

Fotók előtt és után

Fajták

A szálak növekedéséhez számos stimuláns létezik a Schwarzkopf vállalatnál. Rendszerint további hajápolási termékekkel együtt gyártják: maszkok, spray-k, szérumok. Felsoroljuk a kozmetikumok fő típusait, amelyekkel mindenki javíthatja fürtjeinek megjelenését:

"Bonacur" sampon a szálak növekedéséhez - hivatalos neve "Schwarzkopf Bonacure Hairtherapy Hair Activator sampon". Megakadályozza a vékonyodott fürtök kiesését, növeli az egyes szálak sűrűségét és rugalmasságát. Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek táplálják és energizálják a fürtöket és gyökereiket:

A fenti eszköz költsége körülbelül 500 rubel. A különböző kozmetikai márkákat árusító üzletekben az ár kissé eltérhet.

Sampon férfiaknak a fürtök növekedésének aktiválására a "Schwarzkopf 3D Men Hairgrowth sampon" hivatalos névvel. Ez egy professzionális készítmény, amely nemcsak az egészséges szálak aktív növekedését segíti elő a férfiaknál, hanem gyógyítja a fejbőrt, táplálja, hidratálja, oxigénez.

A következő hatóanyagokat tartalmazza:

Ennek a kozmetikai terméknek a ára 450 rubel körül ingadozik. Ez a hivatalos ár, amelyen a gyártó termékeket árusít..

A haj elvékonyodásához szükséges sampon aktivátor, a BC HAIR ACTIVATOR hivatalos névvel, amely a fő probléma ellen küzd, vastagságot, ragyogást és gyönyörű megjelenést kölcsönöz a szálaknak. Az aktivátor a következő hatóanyagokat tartalmazza:

Ennek az eszköznek a költsége 400-500 rubel. A német Schwarzkopf márka hivatalos honlapján a gyógyszer olcsóbban megvásárolható, de folyamatosan változhat.

Effektus használata

A fenti Schwarzkopf samponok bármelyikének maximális pozitív hatásának elérése érdekében további gyógyszereket kell használni, például szérumot. Természetesen egy ilyen eszköz költsége meglehetősen magas, de amikor gyors és kézzelfogható eredményre van szükség, akkor mindkét termék használata elősegíti a kívánt gyorsabb elérését..

Tudta, hogy a fejbőr masszázs és a rendszeres fogmosás elősegíti a haj növekedését. Melyik fésűt kell választani, masszázs technikákat és sok hasznos információt a haj növekedéséről, olvassa el velünk.

Érvek és ellenérvek

A Schwarzkopf termékek rendszeres fogyasztói visszajelzései szerint a vállalat hajápolásának csak pozitív tulajdonságai vannak. A legtöbb esetben a megfelelő használat esetén az ebben a cikkben bemutatott eszközök valóban rendkívül hatékonyak..

A drogok fő pozitív tulajdonságai a következők:

 • samponok és más hajápolási termékek palackjainak vonzó kialakítása (kényelmes adagolókkal, kompakt csövekkel és kellemes világos árnyalattal rendelkeznek);
 • kiváló minőségű termékek - ezek mind segítik a fürtök gyorsabb növekedését és egészségesebbé válását.

A samponoknak nincs hátránya, kivéve egyet - meglehetősen nagy ár. Ez azonban a gyógyszer hatékonyságával magyarázható. Ha olyan véleménnyel találkozik, hogy a Schwarzkopf kozmetikai termék nem segít megoldani a problémát, akkor tudnia kell, hogy azért hagyták, mert a kábítószert helytelenül használták fel..

Általánosságban elmondható, hogy a Schwarzkopf samponok általános jellemzőjévé téve azt mondhatjuk, hogy valóban jó hatással vannak. Még ha a fürtök sem hosszabbodtak meg gyorsan, mindenesetre sokkal vonzóbbak lesznek. Ne feledje, hogy azonnali eredmény nem érhető el. Egy kis időt (kb. Másfél hónapot) kell töltenie, hogy lássa a Schwarzkopf alapok hajának minden varázsát.

A natúr kozmetikumokat részesíti előnyben? Megtanulják, hogyan kell használni a népi gyógymódokat és olajokat a haj növekedéséhez:

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Bőrradír a fejbőrre otthon

A fejbőr otthoni bozótja hasznos és szükséges eljárás a hajhagymák gyógyítására és a fürtök vitalitásának helyreállítására. Sokkal hatékonyabban használható a fejbőr tisztítására, mint a sampon.

Nizoral sampon - használati utasítás

Regisztrációs szám :Hatóanyag:Dózisforma:Fogalmazás :hatóanyag: 21 mg / g ketokonazol (figyelembe véve az 5% -os felesleget);segédanyagok: makrogol-metildextróz-dioleaát, imidourea, kokoil-dietanolamid, kollagén-hidrolizátum, nátrium-hidroxid, nátrium-lauril-szulfát, nátrium-lauril-szulfoszukcinát, nátrium-klorid, sósav, aroma, bájos vörös színezék (E 129), víz.