Legfontosabb / Felépülés

Samponok a sárga haj megszüntetésére

Felépülés

Aki legalább egyszer megvilágította a haját vagy szőkére festette, tudja, hogy a világos árnyalat különös gondot igényel. Ha elhanyagolja, akkor a sárgaság határozottan kezd megjelenni. Ezenkívül hirtelen színváltozás eredményeként is előfordulhat - például egy barna szőkévé válása. A legegyszerűbb módja annak, ha sárgásgátló hajsampont vásárol. Ennek ellenére továbbra is képesnek kell lennie a helyes megválasztásra és alkalmazásra. Nézzük meg, hogyan kell csinálni.

Honnan ered a sárgaság

Először állapítsuk meg, miért következik be ilyen nemkívánatos színváltozás. Az a tény, hogy a szőke palettán lévő bármilyen tónusú festés során a haj elszíneződik. Ezután 3-4 héttel az eljárás után a szín teljesen kimosódik. Ennek eredményeként a frizura természetes sárgaságot nyer. De ez a tényező korántsem az egyetlen. Sárga árnyalat is megfigyelhető a világítás, a kiemelés és a szőkeség után..

A fentiek mellett a hajra negatív hatást gyakorolnak:

 • Megnövekedett keménységű vagy rozsdás víz - jelentős vastartalom piszkos rozsdás árnyalattal jutalmazza a fürtöket.
 • A szálak kezdetben sötét színűek. A sárgaság „mellékhatása” nem eléggé világít, ha a sötét pigment maradványait világos festékkel keverjük össze.
 • A sérült haj oxidációja.

Számos bevált módszer létezik ennek a problémának a megoldására. Végezhet másik színezést vagy színezett samponokat vagy habokat. De a legegyszerűbb és megfizethető sampon a szőkék számára a sárgaságtól.

Hogyan válasszuk ki a sampont

A kozmetikumokat, amelyek fő célja a nem kívánt sárga árnyalatú haj leküzdése, hagyományosan 3 típusra osztják:

 1. Ezüst sampon sárga haj ellen. A legszelídebb változatosság. Egy ilyen termék puha, ezüst vagy platina színt kölcsönöz a szálaknak..
 2. Lila sampon szőkéknek. Az ilyen típusú termékek kékek is lehetnek. Minőségileg semlegesítik a sárgás árnyalatot. Ha azonban túlexponálja őket, akkor a fürtök megkapják a megfelelő hangot, és Malvinává változik.
 3. Ásványi kozmetikumok. Fő előnye a vas hiánya az összetételben..

Fő kritériumok

Az igazán tartós hatás elérése érdekében a sárgásgátló samponnak számos kritériumnak meg kell felelnie:

 • Oxidánsoktól és ammóniától mentes. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolják a haj szerkezetét.
 • Legyen pozitív véleménye. Megtalálhatja őket tematikus fórumokon és speciális webhelyeken. A szájról szájra sem törölték.
 • Kezelje a professzionális kozmetikumokat. A tömegpiaci termékek között természetesen vannak jó termékek is. Azonban, ha először fog ilyen sampont használni, akkor jobb, ha szakembert vásárol.
 • A csomagolás elülső oldalán jelölje meg a Sárga, Ezüst vagy Szürke sampont.
 • Tartalom színe - lila (kék) vagy ezüst.

Javasoljuk, hogy azonos márkájú termékeket használjon. Például, ha Estellel fest, akkor a sárgaság semlegesítőt ugyanattól a márkától kell megvásárolni. Ez csökkenti a váratlan hatások kockázatát a haj kezelése után..

Fogalmazás

A sárgaság semlegesítők olyan anyagokon alapulnak, amelyek képesek lezárni a festéket a haj belsejében. A segédanyagok (keratin és különféle nyomelemek) előnyei a térfogat növelése és a fürtök egészséges ragyogása.

Egyes samponok ezen felül "fel vannak szerelve" az UV sugarak elleni védőszűrővel. Ez utóbbi rendkívül fontos a tisztított haj számára..

Minden terméknek feltétlenül tartalmaznia kell lila, kék és kék pigmenteket. Szükséges a kellemetlen sárgás virágzás hatékony eltávolítása és elindítása.

Tömeges piacra

Ma a sárgásgátló samponok palettája rendkívül széles, és a legtöbbjük természetesen professzionális. A tömegpiac azonban jó választékot is kínál..

NévGyártóJellegzetesÜveg térfogata
Blond Time Silver színező samponBulgáriaSárgásgátló hatású színezett sampon. Fehérített és ősz hajra tervezték. A Silver technológia segítségével a szálak finom ezüst tónust és egészséges fényt kölcsönöznek.150 ml
Delia Cosmetics Cameleo ezüst samponLengyelországSampon világos hajra. Megtartja a meglévő hangot, nemes platina árnyalatot biztosítva.Véd az UV sugarak ellen.250 ml
"Tonik"OroszországMegszünteti a sárgaságot. Laminálási hatást hoz létre. Az eredmény ragyogó fürtök.150 ml
Wella Pro sorozat Infinity ColorSampon világos és szőke hajra. A termék színezése megvédi a színt a korai kimosódástól és oxidációtól..500 ml
"Irida": sorozat M Classic és
M Deluxe
Kíméletes egykomponensű termék ammónia és hidrogén-peroxid nélkül. A sárga színű paletta ezüst, gyöngy, platina és rózsaszín-gyöngy árnyalatú.75 ml

Szakmai

Azok, akik a sárgaság semlegesítőt használják először, előnyben részesítsék a professzionális sampont. Ha részletesen tanulmányozza az értékeléseket, kialakul a jól bevált márkák értékelése. Íme néhány benne szereplő termék.

NévGyártóJellegzetesÜveg térfogata
Estel Curex Color IntenseOroszországA fürtöket halkan tonizálja. Teljes hajápolást biztosít.300 ml
Estel Prima SzőkeMinőségileg elindítja a sárgaságot. Tisztítja a szálakat, törődik velük. Táplálja a fejbőrt vitamin- és ásványi anyag komplextel.250 ml
Schwarzkopf Professional BC Freeze Silver samponNémetországA haj sárgás helyett hideg árnyalatot kap. A haj további táplálékot kap. A legyengült szálakat helyreállítják.250 ml és 1000 ml
Wella System Professional ezüstszőkeMegtisztítja a szálakat és elindítja a sárgaságot. Az eredmény ragyogóan hamuszínű fürtöket eredményez..250 ml
A Matrix összes eredménye Szőke ápolásUSAVilágos bézs árnyalata van. Alkalmas azok számára, akik hajszínezésüket tervezik. Természetes szőkén használható.300 ml és 1000 ml
Matrix Color Care So SilverMegszünteti a sárgaságot a szőkén és a vöröset a világosbarna színen. Ezenkívül a haj sima és kezelhetővé válik..300 ml
Keune Reflex samponFranciaországA termék könnyen felvihető, pár perc alatt leöblítheti. Az ezüstös hatás sokáig kitart.80 ml és 250 ml
Barex Permesse Sárgaellenes ezüstOlaszországNem csak fehérített szálakhoz használható, hanem kiemelt hajhoz is. Jól árnyalja az ősz hajat.250 ml
Renbow osmo esszenciaNagy-BritanniaAktív semlegesítő. Az első használat után a haj természetes árnyalatot és lágy ezüstös fényt kap. Alkalmas rendszeres használatra.280 ml

Alkalmazási szabályok

Tehát a sampont választotta. A második lépés az eszköz helyes alkalmazása. Ha nem akar kellemetlen meglepetést és nem kívánt árnyékot kapni, akkor:

 • Gondosan tanulmányozza át a samponhoz mellékelt utasításokat.
 • Alkalmazza a tonikot a fürtök teljes hosszán, egyenletesen elosztva a gyökerektől a végéig.
 • Ha csak a sárgaságot kell megszüntetnie, a tartási idő 1-2 perc. A hideg platina árnyalattal történő világosítás 4 percet vesz igénybe.
 • Alaposan mossa meg haját vízzel, kényelmes hőmérsékleten csap vagy zuhany alatt. Ügyeljen arra, hogy a sampon teljesen ki legyen öblítve.
 • A mosás után azonnal hidratáló maszkot vagy balzsamot vigyen fel a szálakra.

Egyes márkák lila (kék) árnyalatú balzsamokat készítenek. Egy ilyen gyógymódot ugyanabban az arányban kell kombinálni a szokásos samponnal. A haj expozíciós ideje 5-10 perc. A sárgaság elleni küzdelemnek ez a módja alkalmazható csíkos fürtökön is..

Miközben áztatja a sampont vagy a balzsamot a haján, győződjön meg arról, hogy a haján nem kezd megjelenni kék szín. A kék legkisebb árnyalatánál azonnal mossa le. Még akkor is, ha nem volt ideje ellenállni az utasításoknak megfelelően.

Érvek és ellenérvek

Mint már említettük, egy másik festés, tonik vagy sárgásgátló sampon használata eltávolítja a haj csúnya sárgaságát. Ez utóbbinak számos jelentős előnye van:

 • Könnyű alkalmazás, kellemes aroma, nincs kényelmetlenség a használat során.
 • A csúnya sárga árnyalat eltávolítása otthon is elérhető, különösebb készségek és képességek nélkül.
 • A kívánt hatás elérésének nagy sebessége - legfeljebb 10 perc.
 • Biztonság: a sampon nem károsítja annyira a szálakat, mint a hajfestékek.
 • Viszonylag alacsony ár (ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy a szakmai alapok költsége magasabb, mint a tömeges piac).

Mint minden más kozmetikai termék, a sárgaság semlegesítőknek is vannak hátrányai. Különösen száríthatják a hajat és kiválthatják a töredezett hajokat..

A fürtök egészségének megőrzése érdekében ajánlott az ilyen sampon minden használatát hidratáló és tápláló maszkokkal kiegészíteni. Célszerű természetes alapanyagokból főzni őket..

Ellenjavallatok

Sárgaellenes sampon a probléma megoldásának legegyszerűbb módja. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenki alkalmazhatja. A semlegesítők ellenjavallt, ha:

 • A test allergiás reakciót vált ki a sampon összetételének egyik összetevőjével szemben. Nem biztos abban, hogy van-e allergiája? Tesztelje egy csepp termékkel a csuklóján. Legalább fél órán át figyelje.
 • A fürtök nagyon szárazak és legyengültek.
 • A fejbőrön jellegüktől függetlenül kiütések vagy nyílt sebek vannak.

Az ellenjavallatok figyelmen kívül hagyása kiszámíthatatlan következményekkel járhat. Mind a hajra, mind a test egészére.

Amit mondanak

A különböző márkák színezett és sárgásgátló samponjainak áttekintése után megállapíthatjuk, hogy általában jól működtek. A vezetők a pozitív hozzászólások számát tekintve a Vella, Estelle, Tonika, Schwarzkopf, Matrix termékek. Különböző árkategóriákban vannak elszórva, de közös jellemzőjük a magas minőség..

Ezen alapok vásárlói azzal érvelnek, hogy a sárgaság-semlegesítők nemcsak fő céljukkal sikeresen megbirkóznak. Természetes, puha és egészséges fényt kölcsönöznek a hajnak is..

A szőkés samponok hatékonyan kiegyenlítik a kívánt árnyalatot, és néhányuk platinával vagy valamilyen melegebb tónussal képes kiegészíteni a "szőke" palettán belül.

A színezett samponokat a kellemetlen sárgaság leküzdésének leghatékonyabb módszereként ismerik el. Ha még soha nem használt semlegesítőt, mindenképpen próbálja ki. Ne féljen ártani a fürtöknek - nem tartalmaznak agresszív vegyszereket. A hozzájuk csatolt utasításokban feltüntetett szabályok betartásával minőségileg kiegyenlíti a haj színét, és egyúttal javítja azok állapotát..

Sárgulásgátló sampon fehérített hajra

Festés után a szőkéknek különös figyelmet kell fordítaniuk az ápolószerek megválasztására. A samponoknak tartalmazniuk kell a haj szerkezetének helyreállításához és a szín fényességének fenntartásához szükséges összetevőket. Ezek a termékek lila és kék pigmentekkel vannak telítve, amelyek semlegesítik a nem kívánt sárga árnyalatot.

A fehérített hajápolás jellemzői

Az egészséges haj szorosan illeszkedő keratin pikkelyekbe van „láncolva”. Festés után rétegek és repedések jelennek meg rajtuk..

A természetellenes szőke problémái:

 • a fejbőr szárazsága és hámlása;
 • a hajszálak szilárdságának csökkenése;
 • a szálak törékenysége vagy soványsága;
 • töredezett végű.

Hajápolás és helyreállítás a világítás után:

 1. Mossa meg a haját enyhe samponnal. A víz nem lehet kemény, különben száraz haj vagy árnyalatváltozás lehetséges.
 2. Minden sampon után használjon balzsamot vagy hidratáló balzsamot. Kenje be olíva- vagy kókuszolajat a végére.
 3. A balzsam vagy a balzsam után öblítse le a szálakat savanyú krémmel (hibiszkusz tea vagy citromos víz működik). Ez bezárja a haj pehelyét és meghosszabbítja a szín tartósságát..
 4. Alkalmazzon fehérje és olaj összetevőket tartalmazó tápláló maszkot hetente kétszer-háromszor. Használjon regeneráló ampullákat keratinnal és aminosavakkal, habokkal, szérumokkal.
 5. Ne dörzsölje a szálakat törülközővel, hanem többször törölje le a felesleges nedvesség eltávolítására.
 6. Ne használjon hajszárítót, hajsütővasat vagy vasalót. Magas hőmérséklet, erős légáram szárítja a hajat.
 7. Óvja a hajat a naptól, a széltől, az alacsony hőmérséklettől: használjon UV-védett termékeket, viseljen kalapot.
 8. Világítsa meg a hajat festékekkel, legfeljebb 2 havonta egyszer. Használjon színezett samponokat hetente 1-3 alkalommal.
 9. Tartózkodjon a medence látogatásától, különösen a világítás utáni első héten. A klór- vagy rézsókkal ellátott víz zölddé teheti a hajad. Ha úszni akar, mindenképpen viseljen kalapot, kenjen védőszereket a hajára.
 10. Ne cigarettázz. A dohányfüsttől a szálak szárazak, unalmasak, törékenyek.

A legjobb samponok a fehérített hajra

Minden sampon előtt alkalmazzon argán vagy extra szűz olívaolajat 10-15 percig. Ezek a termékek hidratálják, táplálják és megakadályozzák a töredezéseket. Az olaj használata után végezzen egy kis fejbőr masszázst a faggyúmirigyek stimulálására. Ha a bőr száraz vagy pelyhes, dörzsölje bele az E-vitamint.

7. Nexxt Professional Silver (250 ml)

A professzionális költségvetési eszköz (Németországban készült) két kötetben kapható: 250 ml, 1000 ml. Ezüstérc izotópokat, lila pigmenteket tartalmaz az ezüstös tónusok fokozása és a nem kívánt sárgulás kiküszöbölése érdekében. A vitaminok felélénkítik a legyengült hajat, simavá, fényessé és kezelhetővé teszik.

A Nexxt anti-yellow sampon mélylila színű, folyékony állagú. Nem jól mos, ezért keverje össze más vastagabb, lágyabb termékekkel. A sampon rendszeres használatával a bőrpír és a sárgaság eltűnik, a haj gyönyörű ezüst árnyalatot nyer. Ügyeljen arra, hogy kondicionálót vagy maszkot használjon a Nexxt olajjaival, hogy megakadályozza a szálak összekuszálódását.

Ár:

Előnyök:

 • kényelmes formátumban értékesítve;
 • kellemes enyhe illat jellemző;
 • alaposan mossa a hajat;
 • teljesen lemosva;
 • megtartja a gyönyörű árnyékot;
 • segít a gyors eredmények elérésében.

Hátrányok:

 • balzsam nélkül ridegséget vagy töredezettséget vált ki.
 • Hogyan lehet gyorsan emelni a hemoglobint a vérben
 • Milyen a rüh
 • Cukkini darált hússal a sütőben: finom receptek fotókkal

6. John Frieda Sheer Blonde Сolour Renew (250 ml)

Próbálja ki egy angol márka lila samponját, hogy lágyítsa a sárgaságot és meggyógyítsa. A formulát a porózus szerkezetű haj igényeinek figyelembevételével fejlesztették ki: levendula kivonatot, ricinusolajat tartalmaz. Ezek az összetevők visszaállítják a szálak egészséges fényét és simaságát. A sampon puha, kényelmes tubusban, pattanásos fedéllel eladó. A csomag orosz nyelven tartalmaz információkat.

A közepes sűrűségű állaga kissé habot képez: az alapos tisztításhoz 2-3 alkalommal kell szappanoznia a fejét. Az árnyék kiegyenlítése érdekében alaposan masszírozza meg a gyökereket, majd ossza el a habot a haj teljes hosszában, 2-3 perc múlva öblítse le a kompozíciót. Minél könnyebbek a szálak, annál észrevehetőbb az árnyékkorrekció eredménye. A hajmosás után feltétlenül alkalmazzon balzsamot vagy maszkot..

Ár:

Előnyök:

 • kellemes virágaroma;
 • puhává teszi a szálakat;
 • rendszeres használat mellett erősíti a gyökereket;
 • növeli a hangerőt;
 • nem tartalmaz ammóniát vagy peroxidot;
 • a végéig kinyomta a csőből.

Hátrányok:

 • nem mindennapi használatra;
 • gazdaságtalan kiadások;
 • egyetlen kondicionáló sem szárad és kusza.

5. L'Oreal Professionnel Expert szőkítőfény (300 ml)

A francia cégtől származó, természetellenes szőkéknek szánt dúsított formula táplálja a hajat, ragyogást ad, helyreállítja az árnyalat telítettségét. A készítmény telített az assai bogyókivonat polifenoljaival. Az alkatrészek kisimítják és helyreállítják a szőrszálakat, visszaadva eredeti fényüket és simaságukat. Az összetevők összetétele véd a káros környezeti hatásoktól.

A termékkel ellátott kompakt palackot könnyű kézben tartani. A csuklós fedél szorosan záródik, hogy megakadályozza a véletlen kiömlést. A termék kis adagokban kerül ki, nem ömlik ki, amikor az üvegre nyomják. Más samponokkal ellentétben az állaga átlátszó, könnyen felvihető és jól habzik. Az első alkalmazás után a fej tiszta, a szálak puhák és jól fésültek. A gyökereknél kis mennyiség jelenik meg.

Ár:

Előnyök:

 • stílusos csomagolás kialakítás;
 • puha ütés;
 • E-vitamin és B-csoport a készítményben;
 • kellemes édes illat, amely sokáig fennáll;
 • a frizura hosszú ideig frissnek tűnik;
 • a szálak engedelmessé válnak;
 • gyakori használat lehetősége.

Hátrányok:

4. Kativa Blue Therapy ezüst sampon (250 ml)

A (Peruban gyártott) termék keratin-hidrolizátummal és aminosav-komplextel hidratálja, helyreállítja, erősíti és védi a hajat. Az árnyalatkorrektor (savas ibolya, kék kinizarin) hatékonyan semlegesíti a sárga és a narancssárga színárnyalatokat. A Kativa rendszeres használatával a hideg szőke hosszabb ideig tart, mint máskor, és a szálak fényesek, puhák tapintásúak lesznek.

A gyors eredmény érdekében alkalmazza a terméket, masszírozza a fejét, hagyja a kompozíciót 2-4 percig, majd öblítse le vízzel. Hetente 1-3 alkalommal hajtsa végre ezt az eljárást, hogy elkerülje a haj kiszáradását. Hajmosáskor ne viseljen világos színű ruhát: ezeket nehéz eltávolítani a lila foltoktól.

Ár:

Előnyök:

 • stílusos kialakítás;
 • gyengéden tisztít;
 • jól habzik;
 • jó illata van;
 • nem villamosítja fel a hajat;
 • megkönnyíti a fésülést.

Hátrányok:

 • Hogyan lehet gyógyítani a köhögést egy nap alatt
 • Hogyan főzzünk és vegyünk chagát az onkológia ellen
 • Cink kenőcs pattanások ellen

3. Ollin Professional intenzív szín (250 ml)

Az enyhe sárgaságot semlegesítő sampont egy orosz cég fejlesztette ki a szépségszalonok számára. A kompozíció fő hatása az, hogy gyönyörű ezüstös színt adjon a világos és szürke hajnak. Hatóanyagok: kitozán, B-vitaminok, olívaolaj, D-panthenol, búzafehérjék. A sampon erősíti és hidratálja a hajat.

Nyomóadagolóval ellátott műanyag palackban állítják elő: kis adagokban adja ki a készítményt, a termék használatának végéig megfelelően működik. A samponnal és használatával kapcsolatos szükséges információkat a csomagoláson teszik közzé. Heti 1-2 alkalommal alkalmazza, és alkalmazás után hagyja a fején 2-3 percig. A legjobb eredmény érdekében használja az Ollin Professional kondicionálót ősz és fehérített hajra.

Ár:

Előnyök:

 • a gél állaga könnyen elterjed;
 • éles frissítő aroma;
 • hatékonyan tisztít;
 • fényt ad;
 • az első alkalmazás utáni tonizáló hatás;
 • nem foltozza meg a kezét és a törülközőt.

Hátrányok:

 • szárítja a szálakat;
 • rosszul habzik;
 • gazdaságtalan kiadás.

2. Cocochoco Blonde sampon anti sárga (250 ml)

Az izraeli gyártó gyengéd és gondos formulája sokáig megőrzi a szín fényerejét. Az olívaolajok, az argánolajok, a japán Swertia kivonatai, a bojtorján, a zab, az aloe agresszív festékek használata után táplálják és lágyítják a szálakat. A készítmény egyéb komponensei segítenek a haj szerkezetének helyreállításában: hialuronsav, alginátok, D-panthenol, E-vitamin, búza- és szójafehérjék, keratin.

A fehérített hajra készült sampont két kényelmes műanyag palackban árusítják, 250 vagy 500 ml-es szivattyúadagolóval. A kompozíció átlátszó, közepes sűrűségű, kissé húros. A termék gyengéden, de hatékonyan működik: első alkalommal alaposan megtisztítja a szálakat a szennyeződéstől, nem szárítja ki őket. A gördülékenyebb és fényesebb mosás érdekében feltétlenül alkalmazzon azonos vonalú kondicionálót mosás után..

Ár:

Előnyök:

 • jó illat;
 • jól habzik;
 • gazdaságilag elköltött;
 • nem engedi, hogy a sárgaság megjelenjen;
 • meghosszabbítja a keratin ellátást;
 • megkönnyíti a fésülést.

Hátrányok:

1. John Frieda Sheer Blonde Go Blonder (250 ml)

Ez a legjobb (Németországban gyártott) sampon, amely természetes, csíkos vagy teljesen színezett hajra alkalmas. Ha a kompozíciót hetente legfeljebb háromszor használja, a frizura engedelmes lesz. A kamilla, a citrusfélék és az E-vitamin kivonatokkal ellátott gondos formula erősíti a gyökereket, megőrzi a szálak egészséges fényét és ragyogását..

A termék agresszív anyagokat tartalmaz: óvatosan használjon sampont, ha a haj porózus szerkezetű. Ne felejtsen el további maszkokat alkalmazni - hasznosak a kókusz- vagy olívaolajjal készült bio formulák. A világosító hatás fokozásához használjon azonos sorozatú kondicionálót és spray-t. Ha az érzékeny bőrű nőknél bőrpír vagy irritáció jelentkezik, akkor jobb, ha kihagyja a sampont..

Ár:

Előnyök:

 • kényelmes puha cső;
 • lakonikus kialakítás;
 • kellemes konzisztencia az alkalmazáshoz;
 • virágaroma;
 • bőséges habzás;
 • a frizura hosszan tartó frissessége.

Hátrányok:

 • kényelmetlen útra kelni - a termék kifolyik a fedél alól.

Hogyan válasszunk jó sampont színes hajra

 1. Fogalmazás. A terméknek a lehető legtermészetesebbnek kell lennie: keratinnal, olajokkal és kivonatokkal. Hasznos a makadámia, az argán, a bambusz, a cédrus, a fenyő, a csalán, a kamilla, az áfonya. Káros összetevők: parabének, szulfátok, alkohol, oxidánsok, ammónia. Elpusztítják a halványítás által legyengült haj szerkezetét, provokálják a töredezett haj megjelenését, kimossák a pigmentet. Az árnyék fokozatosan sárgává vagy vörösessé válik.
 2. UV védelem. Minél nagyobb a tényező, annál jobb. Ez segít megelőzni a túlszáradást napsütésben vagy szeles körülmények között..
 3. Szín. A kompozíciónak színtelennek vagy kék, lila vagy ezüst színűnek kell lennie.
 4. Jelzés. A csomagoláson be kell jelölnie a "Színezett és sérült hajra" vagy "Sárgásgátló sampon" jelölést.

Videó

Találtál hibát a szövegben? Válassza ki, nyomja meg a Ctrl + Enter billentyűkombinációt, és mindent kijavítunk!

12 legjobb sampon sárga hajra

* A legjobbak áttekintése az expertology.ru szerkesztősége szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultálnia kell szakemberrel.

A szalonban végzett professzionális festés után a haj gazdag színt és fényt nyer. De az idő múlásával a pigment kimosódik, a fürtök megjelenése nem válik nagyon vonzóvá, és további gondozást igényelnek. Ez különösen igaz a szőke paletta árnyalataira. Otthon nagyon gyakran kiderül, hogy nem az elvárt szín, és itt is sürgősen helyre kell hozni a helyzetet.

Ma a szépségpiacon vannak olyan speciális termékek, amelyek semlegesítik a sárgaságot, és teljesen új, divatos árnyalatot adnak a hajnak. A legnépszerűbb a sampon. Lila vagy kék pigmenteket tartalmaz, amelyek kiküszöbölhetik a színhibákat, és eltávolíthatják a réz és a sárga túlcsordulást.

A recept olyan ápoló komponenseket tartalmaz, amelyek táplálják és javítják a szálak állapotát. A samponok választása meglehetősen változatos. Különböző árkategóriájú alapok vannak, amelyeket a minősítésünkben bemutatunk. A hétköznapi felhasználók és a szépség világának szakértői visszajelzései alapján állították össze..

A legjobb samponok értékelése a sárga hajért

Jelölésegy helyTermék neveár
A legjobb prémium samponok sárga hajra1A REDKEN Brews ezüst sampon990 ₽
2MATRIX Biolage COLORLAS555 ₽
3TIGI Bed Head Dumb Blonde866 ₽
4Lador sárgulásgátló sampon930 ₽
A legjobb samponok sárga hajból a közepes árkategóriában1Estel Prima Szőke450 ₽
2A Londa professzionális Color feleleveníti a szőkét és az ezüstöt500 ₽
3KATIVA KÉK TERÁPIA790 ₽
4DIKSON ANTIGIALLO sampon700 ₽
A legjobb olcsó samponok sárga hajra1Ezüst sampon könnyű és fehérített hajra NEXXT170 ₽
2Concept könnyű sampon ezüst300 ₽
3Sampon Shining Blon Bielita világos hajra170 ₽
4Joanna sárgásgátló hajsampon190 ₽

A legjobb prémium samponok sárga hajra

A REDKEN Brews ezüst sampon

A vezető egy professzionális márkájú sampon volt az USA-ból, amely népszerű termék otthoni használatra is. Korrigálja az összes haj színét, beleértve a természetes, fehérített és szürke színt is. Az extra lila pigment még intenzív narancssárga tónusokkal is képes megbirkózni, semlegesítve a foltokat és csíkokat. Az alkalmazás eredménye a hideg szőke elegáns és nemes árnyalatai, csillogó árnyalatokkal és ragyogással.

A képlet nem tartalmaz kemény kémiai összetevőket. A növényi kivonatok megnyugtatják az érzékeny fejbőrt. A természetes olajok táplálják, védik a természetes tényezők és a termikus eszközök hatásaitól. A termék gazdag habot hoz létre, amely eltávolítja az összes szennyeződést. Néhány perc elegendő ahhoz, hogy a meleg felhang ezüstös-hamuvá váljon.

A márkás csomagolás megkülönbözteti a REDKEN terméket más márkáktól. Az üveg drágának tűnik, és nagyon kényelmes az eljárás során. A vélemények szerint a magas pigmentkoncentráció és a sűrűség miatt a 300 ml-es palackot addig használják, amíg más márkák 1000 ml-ben vannak csomagolva..

Előnyök

 • a legnehezebb meleg tónusok semlegesítése;
 • professzionális szalonápolás;
 • perzisztens és finom színezék;
 • a sérült haj helyreállítása;
 • kellemes friss illat.

hátrányai

 • nem található.

MATRIX Biolage SZÍNES

Az amerikai kozmetikai márka professzionális termékeket fejleszt minden típusú hajra, beleértve a szőke árnyalatúakat is. Besorolásunk második sorát a sampon foglalja el, amelyet szalonokban és otthon is használnak. Az első próbálkozásból eltávolítja a nem kívánt árnyalatokat, hosszú ideig megtartva az elért eredményt. A formula nagyon puha és gyengéd, nem árt az érzékeny fejbőrnek és a legyengült hajnak.

A gyártó füge- és orchidea-kivonatokat tartalmazott. Fokozott antioxidáns hatásuk van, kiküszöbölik a foltos stressz hatásait és helyreállítják a haj egészségét. A ricinusolaj felelős a további táplálkozásért. Nem csak hasznos vitaminokkal telít, hanem felgyorsítja a növekedést, és megakadályozza a törékenységet és a veszteséget.

A textúra jól eloszlik, nem folyik, nem foltozza be a kezet és a fejbőrt. A termék illata nagyon kellemes. A fürtök kedvezőtlen külső tényezők mellett is tiszta és rendezettnek tűnnek. A felhasználók megerősítették, hogy a sampon véd a kiégés ellen, lassan kimossa. Az árnyék intenzitása és fénye több hétig tart. Különleges formája miatt az üveget kényelmes kézben tartani. Biztonságos fedélrögzítés.

Előnyök

 • minden meleg aláfestés megszüntetése;
 • szakmai eszköz;
 • aktív ápoló tápszer;
 • szép üveg design.

hátrányai

 • nem található.

TIGI Bed Head Dumb Blonde

Az értékelés harmadik helye egy amerikai színezőanyag lett, amely ugyanolyan hatékonyan küzd a sárgaság ellen a természetes, fehérített és ősz hajon. Rögzíti a kapott árnyékot, gyönyörű fényes játékot hoz létre, és helyreállítja az elveszett egészséget a sérült fürtökön. Biztonságos összetevőkből áll, amelyek gyengéden tisztítanak és táplálnak.

Az E-vitamin védőréteget hoz létre az agresszív környezeti tényezők ellen. A búzafehérjék és a keratin a hajat erőssé és vastagsá teszi. Ennek eredményeként a frizurák terjedelmesek és hosszabb ideig megőrzik eredeti megjelenésüket. A tisztítás után a fürtök nem keverednek össze, jól fésültek. Szárítás után nincs statikus hatás.

A közepes sűrűségű állag könnyen habba verhető, amely egyenletesen oszlik el a hajban, erősen rögzítve a sampon expozíciójának teljes időtartama alatt. A szag nem intenzív, frissességet kölcsönöz a hajnak. A vélemények szerint a fogyasztás nagyon gazdaságos, mivel az eredmény a nagy koncentrációjú lila pigment miatt először jelenik meg..

Előnyök

 • intenzív tartós színezőanyag;
 • hasznos összetevők komplexe;
 • védelem a külső tényezőktől;
 • egyszerű alkalmazás;
 • könnyű, friss aroma.

hátrányai

 • nem található.

Lador sárgulásgátló sampon

Továbbá az értékelés tartalmazta a koreai márka samponját, amelyet sok szépségszakértő ajánlott használni. Hatóanyaga egy extra kék pigment, amely azonnal eltávolítja a réz, narancs és sárga foltokat. A festett, szürke és természetes fürtök ragyogni kezdenek, és egy nemes hideg szőke vonzza mások figyelmét.

A szabadalmaztatott Multi-Spectrum Defence komplexum megtartja az árnyék intenzitását, megakadályozza a gyors lemosódást és a napsütést. A kukoricában, szójababban és búzában található növényi fehérjék húszszor több tápanyagot tartalmaznak, mint a szokásos fehérjék. Rövid idő alatt képesek helyreállítani a nagyon sérült hajat is. A szálak nem gubancolódnak, a statikus hatás megszűnik.

Az eszköz használata egyszerű. A palackban van egy adagolószivattyú, amely szabályozza az áramlást, ezért hosszú ideig használják. A felhasználók megjegyezték, hogy a samponnal különböző tonizálási intenzitásokat érhet el. Ez lehet könnyű füstös felület vagy gazdag hamu árnyalat..

Előnyök

 • a bonyolult nem kívánt árnyalatok kiküszöbölése;
 • stabil árnyalatok;
 • biztonságos tápszer;
 • könnyű természetes szag;
 • kényelmes alkalmazás.

hátrányai

 • nem található.

A legjobb samponok sárga hajból a közepes árkategóriában

Estel Prima Blonde a hűvös szőke tónusokért

A jelölésben az első helyet az Estel népszerű terméke szerzi meg. Lila pigmentjeinek köszönhetően a festés után gyorsan eltávolítja a nem kívánt sárga hatást, gyönyörű hűvös árnyalatokat hozva létre. A gyártó gondoskodott a vegyi expozíció által károsodott haj magas színvonalú gondozásáról is..

A keratin és a panthenol szerepel a képletben. Az első komponens kitölti az üres tereket, ezáltal simítja a felületet. A panthenol aktívan hidratál, helyreállítja a hidrobalanciát. A Prima Blonde elég vastag. Kis mennyiség bőséges habbá alakul, amelyet ezután jól lemosnak a szálról. A vélemények szerint a hajat balzsam használata nélkül is könnyű fésülni. A szárazság elhalványul, a vágott végeket lezárják.

A sampont kényelmes palackokba csomagolják. A fedél egy kézzel könnyen kinyílik és minden gond nélkül bezárul. Átgondolt alakja lehetővé teszi, hogy magával vigye a terméket, miközben a kiömlés teljesen kizárt. Szőkék megjegyezték, hogy ez az egyik leghatékonyabb gyógymód a piacon..

Előnyök

 • a szőke nemes árnyalatai;
 • hatékonyság az első alkalmazástól kezdve;
 • könnyű és kényelmes adagolás;
 • nem igényel kesztyű használatát;
 • aranyos csomagolás design.

hátrányai

 • nem található.

A Londa professzionális Color feleleveníti a szőkét és az ezüstöt

Ezüst minősítés - a Londa márka speciális vonalának samponjához, amelyet szőkéknek terveztek. Az intenzív lila pigmentek azonnal semlegesítik az összes sárga színt. A szín kiegyenlít, nemessé és fényűzővé válik. A sampon nemcsak színező, de kiváló ápolószer is. Használatával gyorsan helyreállíthatja a legyengült fürtöket, és visszaadhatja természetes fényüket és egészségüket..

A termék levendula kivonatot tartalmaz, amelyet régóta használnak a kozmetikai iparban. Megakadályozza a haj törését, hatékonyan befolyásolja az anyagcserét és antioxidáns hatású. A termék textúrája vastag habot hoz létre, minden hajba behatol, az eljárás során nem folyik le.

A termék további előnye a kellemes, nem vegyi illat. Sokan megjegyzik, hogy használat után a haj frissnek, ápoltnak tűnik, és könnyebben formázható. A hosszú viseletű színezőanyag lehetővé teszi az árnyalatok kiválasztását és a kívánt hideg tónusok elérését. Mint a márka összes terméke, a sampon is kényelmes csomagolású, amelyet könnyen lehet használni és szállítani..

Előnyök

 • a sárga árnyalatok megszüntetése;
 • természetes növényi kivonat;
 • intenzív osztály;
 • finom aroma;
 • minimális fogyasztás.

hátrányai

 • nem található.

Sampon semlegesítő sárgaság a fehérített és kiemelt hajra KATIVA KÉK TERÁPIA

A besorolási kategória harmadik sorában a sampon található, amely nem tartalmaz szulfátokat. Szépen semlegesíti a sárgaságot, miközben megőrzi a szőke alaphangját. A hosszan tartó ibolyaszínű korrektor nem foltos, egyenletesen terjed a fürtökön. A nem kívánt árnyalatok semlegesítése egy alkalmazás után következik be. A gyengéd formula nem károsítja a sérült hajat, de jól megbirkózik a szennyeződésekkel.

A recept több hatóanyagból áll, amelyek komplex hatással bírnak. A keratin-hidrolizátum simává teszi a hajat az üres területek kitöltésével. A Polyquaternium kiküszöböli a statikus hatást, leegyszerűsíti a tisztítást követő ápolást. Az aminosav-komplex kondicionáló hatású, segít hosszabb ideig tisztán tartani.

A válaszadók szerint a sampon “kiváló” minősítést érdemel. Nemcsak a világos sárgasággal, hanem az élénk narancssárga színnel is megbirkózik minden típusú hajon. Nemcsak fehérített és természetes, hanem szürke fürtökön is használják..

Előnyök

 • perzisztens színezék;
 • alkalmas ősz hajra;
 • az elektrifikáció kiküszöbölése;
 • átfogó ellátás;
 • szép csomagolás.

hátrányai

 • nem található.

DIKSON ANTIGIALLO sampon

A rangsor negyedik helyén egy olasz sampon áll, amely hatékonyan küzd a sárga árnyalatok ellen, amelyek sikertelen festés, a fő szín kimosása vagy a napfény hatása alatt jelentkeznek. Semlegesíti az összes nem kívánt árnyalatot, miközben az alapszín változatlan marad. A biztonságos színezőanyag narancssárga és sárga foltokkal tölti el az egész színt. Alkalmazás után a haj csillámlik és ragyog.

A sampon több tulajdonságot tökéletesen ötvöz. Semlegesítő, mind ápolószer. A száraz haj sokáig táplálkozik és hidratálódik. Könnyebben illeszthetők, jobban ellenállnak a hőformázó eszközök hatásainak.

Az eszközről készült vélemények rendkívül pozitívak. Könnyen használható. Az állaga nem foltozza be a bőrt, nem csöpög le a hajból, teljesen kimossa vízzel. A palack kényelmes kupakkal van ellátva, hogy megakadályozza a szivárgást szállítás közben. A sampont száraz vagy zsíros hajra lehet használni.

Előnyök

 • először a sárgaság semlegesítése;
 • kényes hatás;
 • intenzív gondozó komplexum;
 • jó illat;
 • alacsony kiadási ráta.

hátrányai

 • nem található.

A legjobb olcsó samponok sárga hajra

Ezüst sampon könnyű és fehérített hajra NEXXT

Az olcsó termékek között a vezető az egyedülálló komplexumú sampon, amely könnyen eltávolítja a nem kívánt sárga árnyalatokat. A lila pigmentek mellett az ezüstérc izotópjai is szerepelnek a készítményben, ami jelentősen fokozza a hatást. Az összetevők ezen kombinációja lehetővé teszi a probléma radikális kiküszöbölését: gyorsan távolítsa el a sárga pigmentet, és töltse ki a keletkező üregeket színező festékkel.

A vitamin formula táplálja a kémiai expozíció után legyengült hajat, fényessé teszi, enyhíti a statikus stresszt. A sampon illata enyhe, nem intenzív, és idővel eltűnik. Használata hasonló a szalonápoláshoz, amelyet sok felhasználó megjegyez. A fürtök hosszú ideig tiszták maradnak, a stílus hosszú ideig fennmarad.

Az állaga közepesen vastag, jól eloszlik a hajon. Az első alkalmazás után eltűnnek a sárga árnyalatok, és elegáns ezüstös árnyalatok jelennek meg. A fogyasztás minimális. Egy 250 ml-es üveg elég sokáig elegendő. A sampon természetes világos és szürke fürtökön használható.

Előnyök

 • egyedi összetevő a kompozícióban;
 • nem károsítja és nem szárad;
 • alkalmas ősz hajra;
 • szakmai gondozás;
 • minimális fogyasztás.

hátrányai

 • nem található.

Concept könnyű sampon ezüst

A besorolás második sorát a sampon foglalja el, amely segít elrejteni a nem kívánt sárgaságot otthon, ápoltá varázsolni a hajat, színét pedig nemessé és ragyogóvá. A puha mosószerkezet gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket, anélkül, hogy károsítaná a kémiailag elszíneződött fürtöket. A gondoskodó komplexum kijavítja a károkat, kiküszöböli a töredezett hajvégeket, megkönnyíti a fésülést és a frizurát.

A könnyű tonizáló hatás még a kezdőknek is kellemes hamutónust kap, és megszabadul a sárga árnyalatoktól anélkül, hogy intenzív lila árnyalatot kapna. A sampont könnyű használni. Nincs szükség készségekre. Rendszeres mosószerként használják, majd jól leöblítik vízzel..

A vélemények szerint a Concept termék minden nehéz esetet kezel. Gondosan elfogyasztott, közepesen vastag, nem folyik, és jól kimossák vízzel. Sok szőke azt tanácsolja, hogy figyeljen erre az olcsó, de ugyanakkor hatékony gyógymódra, amely nem alacsonyabb, mint néhány drága..

Előnyök

 • hatás egy alkalmazás után;
 • kellemes konzisztencia;
 • gyönyörű ezüst-kőris árnyalatok;
 • semleges aroma;
 • kényelmes alkalmazás.

hátrányai

 • nem található.

Sampon Shining Blond Bielita világos hajra

A sampon a költségvetési alapok között szereplő bronzérmes lett, amelyet sok orosz vásárló választott. A gyártó kifejlesztett egy formát, amely gondoskodik a természetes és színezett szőke hajról, erősebbé és erősebbé teszi, helyreállítja a sérüléseket és divatos nemes szőke árnyalatokat ad, kiküszöbölve a sikertelen fehérítés következményeit..

A termék nem károsítja a fejbőrt, nem okoz allergiás reakciókat, gyengéden, de hatékonyan eltávolítja az összes szennyeződést, beleértve az ápolószerek maradványait is. A fürtök megszűnnek élettelenek és szárazak, könnyen fésülhetők, a statikus hatás csökken.

Sok interjúalany megjegyezte, hogy a kapott árnyék több tisztítás után is megmarad. A hajszín nagyon vonzó, mint a professzionális festés után. A belorusziai terméket magas pontszámmal értékelték, kiemelve annak jellemzőit és meglehetősen megfizethető költségeit. Megjegyeztük a szorosan záródó fedéllel ellátott kényelmes csomagolást is, amely megakadályozza a termék kiömlését szállítás közben.

Előnyök

 • nemes szőke fenntartása;
 • jó mosószer tulajdonságok;
 • csillogást és fényt ad;
 • nagyban megkönnyíti az ellátást;
 • hosszú távú színtartóság.

hátrányai

 • nem található.

Joanna sárgásgátló hajsampon

Az értékelés negyedik részét a lengyel márka szulfátmentes terméke zárja, amelynek hatékonyságát a természetes és festett szőkék már értékelték. Tökéletesen eltávolítja a sárga árnyalatokat, fényűző ezüst árnyalatokat ad. A sampon gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket. Az ápoló formula nemcsak a hajon, hanem a fejbőrön is működik. Az alkalmazás után a fürtök vizuálisan és tapintással is egészségessé válnak.

A közepes sűrűségű textúra jól habzik, felhordás után nem csöpög le a hajból, nem foltozza meg a kezét és a vízvezetéket. A fürtök engedelmesebbé válnak, könnyen fésülhetők, hosszabb ideig megőrzik a friss és tiszta megjelenést.

A vélemények megerősítik a gyártó ígéreteit. Még a nagyon intenzív sárga és réz színek is gyorsan semlegesülnek, hideg szőkévé válnak. Ugyanakkor a sampon nem hagy intenzív lila foltokat, hanem a haj teljes hosszában egyenletesen tonizálja. A palack használata egyszerű. Az adagoló kinyitása optimálisan adagolja a megfelelő mennyiségű terméket. A kupak biztonságosan rögzítve van, amely lehetővé teszi a sampon biztonságos szállítását.

A sárga haj legjobb samponjainak értékelése: hatékony gyógymódok, amelyek megakadályozzák, hogy kanárivá váljon

* A legjobbak áttekintése a Zuzako.com szerkesztősége szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultálnia kell szakemberrel.

Minden lány, aki legalább egyszer megvilágította a haját, tökéletesen tudja, hogy egy szőke különös gondosságot igényel. Sőt, egyáltalán nem mindegy, hogy otthon vagy szépségszalonban festett-e - fokozatosan a pigment elkezd kimosódni, és egy rettenetes sárga árnyalat váltja fel. És a gyönyörű gyöngyházfényű színt egyetlen módon mentheti meg - a sárgásgátló sampon segítségével. Ez nem csak lehetővé teszi az eredeti árnyalat megőrzését, hanem gyönyörű hűvös fényt is ad a hajának. Szinte lehetetlen megtenni nélküle, hacsak nem látogat meg minden héten egy színészt. Ezért a dédelgetett szőkével együtt egy jó árnyalatú samponnal is be kell kerülnie az életébe. És hogy hatékony és egyben biztonságos gyógymódot válasszon, összeállítottuk a legjobb sárga sampon samponok minősítését 2020-ig.

A sárga haj elleni samponok népszerű gyártói

A sárgaellenes samponok hatalmas választéka eladó. De mindig érdemes népszerű, jól bevált márkák alapjait választani. Honfitársaink közül a következő samponokra van a legnagyobb igény:

 • Indola Innova;
 • Estel Professionel;
 • Mátrix;
 • Kapous Professionel;
 • Londa Professionel;
 • Koncepció;
 • Nexxt;
 • Schwarzkopf;
 • L'Oréal Professionnel;
 • Wella professionel.

A felső samponok áttekintése a szőke sárga haj semlegesítésére

Ma az üzletekben elképzelhetetlen mennyiségű különféle sárgulást gátló anyag található. Ezek balzsamok, spray-k, maszkok és még formázó habok is. De a szőkékre a samponokra van a legnagyobb igény. Ez azért van, mert a leghatékonyabbnak, a legbiztonságosabbnak és a legkönnyebben használhatónak tartják őket. Sikeresen semlegesítik a sárgaságot, divatos árnyalattal és vonzó ragyogással ruházzák fel a fürtöket, ugyanakkor nem igényelnek különösebb készségeket és képességeket. A legfontosabb az, hogy találjon egy jó terméket, amely 100% -ban megbirkózik a feladatával. Ehhez kiválasztottuk a tíz leghatékonyabb eszközt, amelyek elnyerték a legtöbb pozitív kritikát. Bemutatjuk figyelmedbe a top 10 legjobb árnyalatú sampont a szőke számára 2020-ig.

KategóriaEgy helyNévÉrtékelésJellegzetesLink
Ezüstös hatású samponok1Kativa kék terápia ezüstA legjobb színezősampon szulfátok nélkülTovábbi részletek
2John Frieda Sheer Blonde Go BlonderNagyszerű élénkítő sampon otthoni használatraTovábbi részletek
3Estel Prima SzőkeA legnépszerűbb árnyalatú sampon a szőkék számáraTovábbi részletek
4Londa Professional Color Revive szőke és ezüstJó tartós samponTovábbi részletek
Lila és kék samponok1Matrix összes eredmény Hello BlondieA legjobb lila sampon a sárga tónusok semlegesítéséreTovábbi részletek
2Concept Blond Explosion sárgásgátló hatásSzükséges szőkeTovábbi részletek
3Az ágy feje néma londonPrémium színezett sampon szőkeTovábbi részletek
Színezett samponok más színező pigmentek hozzáadásával1Biolage Color Last PurpleProfesszionális orvosság egy elismert amerikai gyártótólTovábbi részletek
2TonikEgy fillér orvosság a sárgaság ellenTovábbi részletek
3Bielita Barnák és SzőkékOlcsó sampon szőke hajraTovábbi részletek

Ezek közül melyiket részesíti előnyben??

Ezüstös hatású samponok

Az ezüst samponokat a sárgaság legkényesebb semlegesítőinek tartják. Gyengédek a hajra, finom platina fényt kölcsönöznek neki.

Kativa kék terápia ezüst

A legjobb színezősampon szulfátok nélkül. A Kativa BlueTherapy Silver gyengéden eltávolítja a sárgaságot, miközben megőrzi a szín intenzitását és mélységét. Ugyanakkor könnyen és egyenletesen oszlik el a hajon, nem foltozza be a bőrt és nem szárítja meg a fürtöket. És az eredmény észrevehetővé válik a sampon első alkalmazása után. Ezenkívül az új termék jól tisztítja a bőrt, és további gondozást nyújt a haj számára. Az ügyfelek szerint a Kativa Blue nemcsak a sárgasággal, hanem az élénkpiros pigmenttel is megbirkózik a vidámsággal. Ráadásul fehérített, kiemelt és ősz hajon is kiválóan működik..

 • Kiváló tartósság
 • Szulfátmentes
 • Még szürke szálakon is működik
 • Enyhíti a statikus elektromosságot
 • Komplex hatása van
 • Ragyogást ad
 • Jól tisztít
 • Erősíti
 • Nem mindenki engedheti meg magának
 • Ritkán találtak még eladó

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder

Kiváló világosító sampon otthoni használatra. A John Frieda Sheer Blonde Go Blonder nemcsak a hangszín kiegyenlítésében, hanem az árnyék felderítésében is segít. Kiválóan alkalmas azonban fehérített és kiemelt hajra. És nagyon könnyen használható. A vélemények szerint a sampon tökéletesen habzik, így minden gond nélkül eloszlik a hajon. Rendszeres használatával a John Frieda Sheer Blonde Go Blonder nemcsak eltávolítja a sárgaságot, hanem hatékonyan helyreállítja a hajat, fényesebbé és selymesebbé teszi. Ez a sampon igazi áldás lesz a könnyű, élettelen és unalmas fürtök tulajdonosainak..

 • Hidratálja a hajat
 • Jól kibontja
 • Helyreállítja a hajat
 • Valóban kiküszöböli a sárgaságot
 • Ideális mindennapi használatra
 • Biztonságos
 • Kicsit drága
 • Csak eltarthatósági idő

Estel Prima Szőke

A legnépszerűbb árnyalatú sampon a szőkék számára. Nehéz találni ismertebb fehérített hajterméket, mint az Estel Prima Blonde. És mindez azért, mert a professzionális samponnak nemcsak megfizethető ára van, hanem kiváló minősége is. Mély táplálást, hidratálást, helyreállítást és ragyogást biztosít a hajnak. Estelle ugyanakkor jól bebizonyította, hogy csíkos és fehérített fürtökkel dolgozik - ezért választják a fodrászok gyakran őt. A vélemények szerint az ezüstös formula nem szárítja a hajat, platina árnyalatot kölcsönöz neki, és vonzó fényt kölcsönöz neki.

 • Hűséges érték
 • Jövedelmezőség
 • Panthenol és keratin a készítményben
 • Komplex cselekvés
 • Kellemes aroma
 • Optimális textúra
 • Kisimítja a hajat
 • Hatékonyan eltávolítja a sárgaságot
 • A platina árnyékának eléréséhez gyakori használatra van szükség
 • A hasítás veszélye

Londa Professional Color Revive szőke és ezüst

Jó sampon, hosszan tartó hatással. A Color Revive Blond & Silver egyedülálló kompozícióval büszkélkedhet, amelynek fő hatóanyaga a természetes levendula kivonat. Ő semlegesíti a nem kívánt sárgaságot, gyönyörű fényt adva a fürtöknek. A sampon percek alatt működik, és használatának hatása legalább egy hétig tart. A vélemények szerint nem foltozza be a bőrt, telítettebbé teszi az árnyékot, könnyen felvihető és hosszú ideig tart. A Color Revive Blond & Silver sajátos és kellemes aromája.

 • Hatékonyan küzd a sárgaság ellen
 • Természetes összetevők a kompozícióban
 • Finom aroma
 • Minimális fogyasztás
 • Intenzíven ápolja a hajat
 • Ragyogást ad
 • Túl folyékony textúra
 • Magas ár
 • Kicsit szárítja a hajat

Lila és kék samponok

A kék és a lila samponok a leghatékonyabb sárgásellenes szerek. Sikeresen ellenállnak a nem kívánt szalma árnyalatoknak, és kiegyenlítik a tónust, így a haj ápolt és gyönyörűnek tűnik. De rendkívül óvatosnak kell lenni velük: a sampon túlexponálásával lila színt kaphat, amely legjobb esetben egy hét múlva kimosódik..

Matrix összes eredmény Hello Blondie

A legjobb lila sampon a sárga tónusok semlegesítésére. A Matrix Total Results A Hello Blondie nemcsak a nem kívánt színt távolítja el, hanem tápláló összetevőkkel is táplálja a hajat. És mindezt az innovatív technológiának köszönhetően, kiegészítve természetes kamilla kivonattal és panthenollal, amely mélyen hidratálja a szálakat. Az erőteljes összetétel megvédi a hajat az UV sugárzástól, kiegyenlíti árnyékát és csábító fényt kölcsönöz. Sampon ideális sérült, élettelen fürtökkel rendelkező szőkék számára.

 • Jövedelmezőség
 • Kellemes aroma
 • Parabének nélkül
 • UV védelem
 • Világosabbá teszi az árnyékot
 • Mélyen táplálja és hidratálja
 • Tökéletesen habzik
 • Gyönyörű játékot ad
 • Lenyűgöző árcédula kis mennyiséghez

Concept Blond Explosion sárgásgátló hatás

Szükséges szőke. Concept Blond Explosion sárgásgátló hatás hatékonyan megbirkózik a sárgasággal és még a vörös árnyalattal is. És ami a legfontosabb: nem károsítja a hajat, hanem éppen ellenkezőleg, további gondozást nyújt számukra. A finom hatást egy tökéletesen kiegyensúlyozott összetétel teszi lehetővé, amely sok hasznos komponenssel van feltöltve. A vélemények szerint a Concept rendszeres használatával a haj kezelhetővé és fényessé válik, a sárgaság fokozatosan eltűnik. Ezenkívül a sampon megvédi a fürtöket az ultraibolya sugárzástól, és ugyanolyan hatékonyan működik még a szürke szálakon is.

 • A hajat terjedelmessé teszi
 • Erősíti
 • Véd az UV fény ellen
 • Alkalmas ősz hajra
 • Sok hasznos alkatrész
 • Megfizethető ár
 • Kímélő akció
 • Elég gyorsan lemosódik
 • Magas fogyasztás

Az ágy feje néma london

Prémium színezett sampon szőke. A Bed Head Dumb Blonde E-vitaminnal és keratinnal dúsított. Maga a sampon pedig egy kényelmes nagy üvegbe kerül, adagolóval. Élénk kék színű, finom krémes állagú és kellemes, feltűnő illatú. A vélemények szerint az amerikai sampon valóban hatékonyan végzi munkáját, hűvös, gyönyörű csillogást kölcsönöz a hajnak és megszünteti a sárgaságot. Ugyanakkor a fürtök sokkal puhábbá és engedelmesebbé válnak. És a sampon eltávolítja a statikus elektromosságot és megvédi a hajat az ultraibolya sugárzástól..

 • Lassan elfogyasztják
 • Hatékony
 • Véd az UV fény ellen
 • Enyhíti a statikát
 • Könnyen terjeszthető
 • Hasznos elemek komplexusa
 • Kitartás
 • Friss, nem feltűnő aroma
 • Foltozza a bőrt
 • Égboltos árcédula
 • Hosszú ideig tartani a hajat

Színezett samponok más színező pigmentek hozzáadásával

Az ilyen samponok nem képesek legyőzni a nyilvánvaló sárgaságot, de kiválóan alkalmasak az árnyék fenntartására. A finom termékek gyengéden tisztítják a szőkét, könnyű túlcsordulást okozva, és fényessé téve a hajat. Időben egy ilyen samponnal felfegyverkezve sokáig ellenállhat a nem kívánt sárgaságnak..

Biolage Color Last Purple

Professzionális termék egy jól ismert amerikai gyártótól. A Matrix Biolage Color Last Purple eltávolítja a nem kívánt sárga pigmenteket az első alkalmazásból, így a kapott szín több hétig megmarad. Ugyanakkor a gyengéd formula nem károsítja a fejbőrt, és pozitív hatással van a legyengült, fehérített haj állapotára..

A sampon összetétele hasznos orchideák és füge kivonatokkal gazdagodik, amelyek antioxidáns hatásúak és visszaállítják a fürtök rugalmasságát. A ricinusolaj felelős a haj hidratálásáért az alakformálás során. Nem csak táplálékkomponensekkel telíti a szálakat, hanem felgyorsítja azok növekedését is..

A vélemények szerint a Matrix Biolage Color Last Purple kellemes konzisztenciájú, amely könnyen terjed és nem terjed az eljárás során. Kellemes és kellemes finom aroma. A sampon megvédi az árnyékot a fakulástól, és nagyon lassan mossa ki, több hétig megőrizve a szín eredeti megjelenését.

 • Megbirkózik a sárgasággal
 • Jól tisztít
 • Biztonság
 • Jövedelmezőség
 • Komplex cselekvés
 • Kellemes aroma
 • Optimális textúra
 • Elképesztő rugalmasság
 • Drága
 • Összekuszálja a hajat

Tonik

Egy fillér orvosság a sárgaság ellen. A népszerű Tonic igazi áldás lehet a szőkék számára, akiknek gyorsan ki kell tisztítaniuk színüket. Hatékonyan eltávolítja a sárgaságot, és kezelhetőbbé, puhábbá és fényesebbé teszi a hajat. A tonik nem tartalmaz ammóniát, alkoholt és hidrogén-peroxidot, ezért meglehetősen finoman hat a hajra. A vélemények szerint a hazai sampon kellemes textúrájú, gazdaságos fogyasztású és magas hatékonyságú..

 • Megszünteti a sárgaságot
 • Ragyogást ad
 • Megkönnyíti a fésülést
 • Puhává teszi a hajat
 • Szimbolikus érték
 • Jövedelmezőség
 • Elterjedtség
 • Erős szag
 • Kényelmetlen üveg
 • Nem működik ősz hajon

Bielita Barnák és Szőkék

Olcsó sampon szőke hajra. A Bielita jól kiegyensúlyozott formulája tökéletes a természetes és színes szőke ápoláshoz. A sampon erősebbé és könnyebben kezelhetővé teszi a hajat, kémiai eljárások után helyreállítja és gyönyörű divatos árnyalatot kölcsönöz neki. Ugyanakkor a tonik nem szárítja a fejbőrt, nem okoz viszketést és allergiát, de jól megbirkózik a szennyeződéssel és a faggyúfelesleggel. A Bielita rendszeres használatával a fürtök rugalmasabbá, fényesebbé és vonzóbbá válnak. A tompaság, a szárazság és a villamosítás eltűnik. A belorusz sampon számos elismerést nyert, bizonyítva hatékonyságát a gyakorlatban.

 • Fenntartja a szín fényerejét
 • Szőkét tisztává tesz
 • Ragyogást ad
 • Megkönnyíti a fésülést
 • Jól tisztít
 • Nem irritálja a bőrt
 • Penny költsége
 • Nagy mennyiség
 • Ammóniamentes festéket képes mosni
 • Folyékony textúra
 • Szárítja a tippeket

A Zuzako szerkesztõinek ajánlásai a sárga semlegesítő sampon választására

Ha fodrászban legalább egyszer színezte a haját, akkor valószínűleg észrevette, hogy a fürtök mennyire ápoltak és fényesek lesznek egy ilyen eljárás után. Természetesen sok múlik a mester képesítésén, de mégis az ápolószerek minősége játszik nagy szerepet. Valóban, jó professzionális kozmetikumok nélkül a legtapasztaltabb színművész sem képes ilyen eredményt elérni. De a tömegpiac reklámozott termékei szintén grandiózus gondoskodást és a sárgaság hatékony megszüntetését ígérik nekünk. Tényleg így van-e, és melyik opciót érdemes még mindig választani - együtt fogjuk kitalálni.

Tömegpiaci samponok

A tömeges marketing eszközök legfőbb előnye azok elterjedtsége. Szinte bármelyik szupermarketben vásárolhat olcsó sárgásgátló sampont. És valószínűleg ez nem fogja tönkretenni a haját, vagy éppen ellenkezőleg, kissé javítja annak állapotát. De biztosan nem szabad elképesztő hatást várni egy olcsó tömegpiaci terméktől. Leggyakrabban az ilyen samponok minimális koncentrációban tartalmaznak pigmenteket, ezért egyszerűen képtelenek megvilágítani a szalmaszálakat. Az ammónia semlegesítők más kérdés. Valóban semlegesítik a sárgaságot, de annyira megszárítják és elrontják a hajat, hogy az elért hatás nem valószínű, hogy tetszeni fog neked. Tehát ne bízzon a színes csomagolásban és a hangos reklámígéretekben..

Professzionális samponok

A professzionális samponok régóta vándoroltak a stylistok arzenáljából a hazai szőkék fürdőszobájába. És ez nem meglepő, mert valójában csak az ilyen eszközök képesek a várt és ami a legfontosabb, kiszámítható hatás elérésére. A professzionális samponok valóban élénkítik a gyökereket, kiküszöbölik a sárgaságot, kiegyenlítik a tónust és ugyanakkor tökéletesen ápolják a hajat. Hűvös fényt, selymességet adnak a hajnak és kezelhetővé teszik. És a közhiedelem ellenére a professzionális samponok kellemes meglepetéssel szolgálnak gazdaságosságukkal és megfizethető árukkal. Sokat közülük még jövedelmezőbb megvásárolni, mint a fényes és ígéretes palackokat a tömegpiacról..

Ossza meg barátaival a közösségi hálózatokon

Referencia cikk a szerző szakvéleménye alapján.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Ossza meg ezt

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába Kösz!Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..Üdvözlettel, Wildberries online áruház.Hozzáadva a várólistához

Hasznos mézes maszkok a hajhoz otthon

A méz hasznos méhészeti termék, amely számos területen alkalmazható. Kozmetikai és gyógyászati ​​készítményeket készítenek belőle, számos étel nélkülözhetetlen összetevője.