Legfontosabb / Kiegészítők

Gép férfi intim hajvágáshoz

Kiegészítők

A szőr eltávolítása a szeméremterületről nemcsak nőknél, hanem férfiaknál is irritációt okozhat. Az erősebbik fél egyre több képviselője intim frizurát szerez, amelyek segítenek vonzónak tűnni az ellenkező nem számára..

Jellemzők:

A természet megállapította, hogy a férfiak testén sokkal több a növényzet, mint a nőknél. Annak ellenére, hogy a többség brutálisnak tűnik, a növényzet eltávolítását az ágyék területéről sokan nem tartják elítélendőnek..

Számos tényező jelzi, hogy figyelnie kell az intim területet. A bőséges növényzetet ezen a területen kell művelni a következő okok miatt:

 • higiéniai célokra;
 • hogy az ágyéki terület vonzóvá váljon. Sok nő szereti az ápolt srácokat;
 • ha egy férfi úszónadrágot visel, akkor erre az eljárásra szükség lesz;
 • a növényzet megszüntetése az intim területeken megkönnyíti a tisztaság fenntartásának folyamatát. Könnyebbé válik a vízkezelések elvégzése;
 • meghitt frizurával szexibb megjelenést kap. A pénisz vizuálisan nagyobb lesz, mint a háttér, vastag hajszál formájában.

Érdemes megjegyezni, hogy a férfiak intim frizurája hosszú ideje létezik. Az ókori Egyiptomból és Indiából érkező erős felek képviselői a higiéniai normák fenntartása és a különféle fertőzések elterjesztése érdekében a növényzetet az egész testről inkább eltávolították..

A következő típusú hajvágások nagyon népszerűek:

 • brazil;
 • "A baba alatt";
 • "hangsúly";
 • "ék";
 • "Napóleon".

A baba hajvágása az összes növényzet teljes eltávolítása az ágyék területéről. A muzulmán katonák gyakran használták a higiénia fenntartására. A brazil fodrász nem különbözik az előző verziótól, kivéve az egyenes és rövid szőr jelenlétét a pénisz alapja felett. Ez a stílus csak azoknak a férfiaknak megfelelő, akiknek hosszú a péniszük és sűrű a növényzetük..

Az "akcentus" segítségével vizuálisan növelheti a nemi szerv hosszát. A fodrász a rövidre nyírt haj négyzetének a kialakításából áll. De az "ék" miatt vizuálisan megvastagíthatja a péniszt. Ilyen fodrász létrehozásához le kell borotválnia a hajat az alap felett, kúpképet képezve.

A szakértők a Napoleon fodrász használatát javasolják azoknak a férfiaknak, akik közepes méretű reproduktív szervekkel rendelkeznek. Ez a herezacskó és a pénisz vegetációjának megszüntetéséből áll.

Emellett a férfiak gyakran futópadot hagynak a pubison, kivágják a koronát, a szíveket, a különféle szimbólumokat és a geometriai formákat. Általános szabály, hogy az ilyen hajvágásokat professzionális szalonban lehet elvégezni, de néhány férfi önmagában megbirkózik egy trimmer és egy elektromos borotva segítségével..

Az üzletben különféle típusú eszközöket vásárolhat a férfiak intim fodrászához. A borotvák régóta háttérbe szorultak. Sikeresen felváltották őket elektromos borotvával és trimmerrel a növényzet megszüntetésére az ágyék területén. Mindenki saját kezűleg végezhet meghitt frizurát írógép és sablon segítségével.

A testvágót könnyű kiválasztani. Számos gyártó kínál modelleket az intim helyeken történő munkavégzéshez. Ha összehasonlítja egy ilyen eszközt egy borotvával, meg kell értenie annak működési elvét. Ez az eszköz nem képes ugyanazt a hatást elérni, mint egy penge. Célja a tökéletes frizura létrehozása, ahol minden haj azonos hosszúságú..

Egyetlen olló sem képes elérni ugyanazt a hatást, mint amit a trimmer garantál. Vannak univerzális trimmerek, amelyek lehetővé teszik egy modell intim fodrász létrehozását mintákkal együtt. A felülvizsgálatot csak géppel vagy csipesszel kell elvégeznie.

Annak ellenére, hogy ez a technika nem hoz létre szoros borotválkozást, a férfiak gyakran intim frizurák készítésére használják, mert ez kiküszöböli a vágások és irritációk lehetőségét. A trimmer használata nem váltja ki a szőrszálakat a bőrbe, ami sok gondot okoz azoknak, akik egyszerű borotvát használnak.

Az intim fodrászhoz készült elektromos borotva eltávolítja a szőrt a gyökerétől. A gyártók olyan modelleket kínálnak, amelyek támogatják a nedves és száraz borotválkozást, ami csökkenti a gyulladás valószínűségét. Széles körben elterjedtek a teleszkópos fogantyúval ellátott modellek, amelyeket a legkönnyebben elérhető helyeken is kényelmes használni. A testen történő működésre tervezett elektromos borotvákat gyakran groomernek nevezik..

Gyártói minősítés

Kiváló minőségű fodrász készítéséhez az ágyék területén helyesen kell kiválasztania egy speciális vágógépet. Sok gyártó gyárt ilyen berendezéseket, de csak kevesen tudták elnyerni a vásárlók bizalmát.

 • A Braun márka kiváló minőségű eszközöket kínál közönségének. A gyártó elektromos borotvákat gyárt a test számára, amelyek segítségével nemcsak az intim területet, hanem a hónalj, a váll és a hát területét is rendbe teheti. Egyes modellek "automatikus trimmer" opcióval vannak felszerelve, amelynek minden hosszához több módja van. A nedves borotválkozás funkció lehetővé teszi a pengék használatát. A vízálló ház és a zuhany alatt használható képesség teszi ezt a márkát az intim hajvágás gyártói közé..
 • A Philips számos olyan eszközt fejlesztett ki, amelyekkel minden ember meg tudja őrizni vonzerejét. A márka olyan testvágókkal rendelkezik, amelyek offline állapotban működnek. A készülék magas szintű biztonsággal rendelkezik, nem okoz allergiát és irritációt.
 • A Panasonic az egyik vezető a hajvágó gyártásában. A márka választékában csak kiváló minőségű modellek találhatók, amelyeknek köszönhetően az ágyékterületet vonzó állapotban tudja fenntartani. A gépeket egyszerű kezelhetőség jellemzi, kényelmesen a kézben fekszenek, és finom munkával örvendeztetik meg tulajdonosukat.
 • A Rowenta olcsó és kiváló minőségű modelleket kínál, amelyek évek óta népszerűek. A márka már régóta a piacon van, és választékában megtalálhatók az intim hajvágás gépei. Az univerzális trimmer segítségével nemcsak az ágyék területével, hanem a test bármely részével is dolgozhat.

Hogyan válasszuk ki a legjobbat?

Ha úgy dönt, hogy egy trimert választ a bikini területhez, alaposan tanulmányoznia kell annak specifikációit. Az élettartam és a használat kényelme az Ön gondozásától függ.

 • ellenőrizze az eszköz csomagolásának tartalmát. Az alapkészlet a következő részeket tartalmazza: borotválkozó tartozékok, fésűs kiegészítő tartozékok. Az elsőnek hálója van, amely felelős az eljárás tisztaságáért. Minél finomabb a háló, annál jobb a munka minősége. A második a szemöldökkel való munkavégzésre alkalmas. A fésű segítségével a növényzetet egy hosszra igazíthatja;
 • a doboz a kiegészítő készleten kívül további kiegészítőket is tartalmazhat. Ide tartozik a trimmer tisztítására szolgáló ecset, egy védőtok, különféle sablonok, amelyekkel meghitt frizurákat készíthet;
 • a nyíró rész mérete is fontos. A legtöbb gép keskeny vagy széles vágófejjel rendelkezik. Ez a mutató nincs hatással a munka tulajdonságaira. A fej szélessége csak az eljárási idő lerövidítésében segít. Minél szélesebb a rész, annál gyorsabban fejezi be a frizurát. A trimmer kiválasztásakor ne feledje, hogy a széles fejek nem teszik lehetővé bonyolult hajvágás létrehozását;
 • azonnal ellenőrizze, hogy a kiválasztott modell használható-e a zuhany alatt.
 • a kiegészítő opciók elérhetősége a trimmer előnyére utal. Ez a kategória magában foglalja az akkumulátor működtetését..

E szabályok alapján kiválaszthatja a férfiak intim fodrászának legjobb trimmerét.

Hogyan kell helyesen használni?

A nyírógépek intim fodrászhoz való helyes használata sok bajt fog megtakarítani. Ezek közé tartozik a felszerelések gyors meghibásodása, irritáció és csak egy tönkrement frizura..

Használati útmutató:

 • ha durva vagy hosszú haja van, vágás előtt rövidítse meg;
 • képezze ki magát, hogy mindig fürdessen vagy zuhanyozzon az eljárás előtt. Ha ez nem lehetséges, használhat forró vízbe áztatott törülközőt. Alkalmazza néhány percig arra a területre, amellyel együtt dolgozik;
 • most felviheti a gélt vagy a borotvahabot. Rövid mozdulatokkal le kell borotválnia a növényzetet. Ezen eljárás során húzza meg a bőrt;
 • ne felejtse el megtisztítani a trimmet, mert az piszkos lesz;

Férfi trimmerek meghitt fodrászhoz Moszkvában

trimmer az orr és a fül hajvágásához, önhajtású

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Orr és fülcsipesz Moser 5640-316

univerzális trimmer, autonóm tápegység

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Trimmer Remington MPT4000

szakáll- és bajuszvágó, autonóm tápegység, hosszbeállítások: 48, szakállvágó, töltőállvány, nedves tisztítás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Szakáll- és bajuszvágó BaByliss E886E

női trimmer, akkumulátor, öblítés, használjon habot

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Női trimmer Rowenta TZ3002

Egészség és szépség Braun PT5010 Precision a tökéletes megjelenés kulcsa A Braun PT 5010 Precision trimmer szabadságot ad arra, hogy különböző megjelenéseket alkosson, és pontosan úgy alakítsa ki őket, ahogyan szeretné. Két trimmelő fésű ideális.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

szakáll- és bajuszvágó Braun PT 5010

szakáll- és bajuszvágó, önellátó, hosszbeállítások száma: 20, szakállvágó, nedves tisztítás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Szakáll- és bajuszvágó Braun BT 3020

Fekete szín. Szezon: 2019 tavasz-nyár. A Beard egy divatirányzat, amely személyes stílust teremt. A cserélhető rögzítésű Gezatone hordozható trimmer segít szakállának megfelelő gondozásában és kreatív frizurák létrehozásában saját kezűleg.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Gezatone hajvágó és borotválkozó gép

A pontosság a tökéletes megjelenés kulcsa. A Braun precíziós trimmer szabadságot ad Önnek arra, hogy különféle megjelenéseket hozzon létre, és csak a kívánt módon alkosson. Két fésűs fésű tökéletes vágást és pontosságot biztosít.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun PT 5010 precíziós trimmer

Típus: hajvágó, cél: hajvágóhoz, penge anyaga: rozsdamentes acél, minimális hajvágás hossza: 0,10 mm, maximális hajvágás hossza: 18 mm, hosszbeállítási módszer: rögzítésváltás és -beállítás, mellékletek száma: 2, tápegység: hálózati

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajvágó MOSER 1400-0310

Pengék anyaga: rozsdamentes acél; A hosszbeállítások száma: 12; Kinevezés: test, szakáll és bajusz; Mellékletek száma: 4; Tápellátás: hálózati / akkumulátor

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajvágó Wahl 9953-1016 (trimmer)

A Trim 'N Go ideális szakáll, bajusz nyírására. Ideális utazáshoz. T alakú penge az élesebb borotválkozáshoz. 1 AA elemről működik

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Trimmer Andis PS1 Trim'N Go

készlet fodrászhoz, autonóm étel, hosszbeállítások száma: 26, szakállvágás, nedves tisztítás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun hajvágó szett MGK 3020

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Kemei KM-1407 3 az 1-ben elektromos borotvaszett.

A megfordítható trimmer finoman eltávolítja a szőrt a lábáról. Fogai különböző hosszúságúak, finoman megragadják a rövid szőrszálakat is, és fájdalommentesen borotválják őket, nem hagyva irritációt vagy bőrpírt. A készülék használható...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Tony M reverzibilis lábszárvágó.

Szín:. Szezon: 2019 tavasz-nyár. Gezatone trimmer hajvágáshoz és bikini mintákhoz 3 az 1-ben. Ennek az eszköznek a fő minősége a sokoldalúság: nemcsak a bikini területének kijavítására használhatja, hanem a felesleges szőr eltávolítására is olyan területekről, mint a hónalj, kezek, n.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Típus: trimmer, cél: az orr és a fül vágásához, penge anyaga: rozsdamentes acél, rögzítések száma: 2, nedves tisztítás, teljesítmény: autonóm, az akkumulátor élettartama: 30 perc, elem típusa: AA

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Orr- és fülvágó Philips NT3160 sorozat.

Ez egy igazi lelet azoknak a modern férfiaknak, akik tökéletesek akarnak lenni minden helyzetben. Könnyen, gyorsan és fájdalommentesen borotválja le a nem kívánt szőrszálakat. És ami a legfontosabb: létrehozhat...

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Trimmer Micro Touch Solo

Rowenta TZ3002F0 bikinis trimmer - eltávolítja az összes nem kívánt szőrt! A trimmerrel könnyedén ápolhatja a bikini területét, amikor csak akarja. A csúcsok egyedi alakja (3 mm és 6 mm) követi a test természetes görbéit, lehetővé téve az összes gyengédség eltávolítását.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Bikini trimmer Rowenta TZ3002F0 fekete

Haj nyírására, szakállra és bajuszra, az orr és a fül nyírására. Penge anyaga: rozsdamentes acél nedves tisztítás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajvágó szett Leben 251-060

A tényleges szín a monitor eltérő beállításai miatt eltérhet a weboldaltól

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Vágógép Vitek VT-2545

univerzális nyírógép, autonóm tápegység, hosszbeállítások száma: 4, nedves tisztítás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajvágó Remington BHT250

Típus: Vágó; Mellékletek száma: 1; További tartozékok: trimmer, borotválkozás; A haj hosszának beállítása: 1–10 mm; Hajhossz beállítása a gép testén: igen; Kontúrismétlés: nem; Cserélhető pengék: igen; Pengék és kések anyaga: rozsdamentes acél; Ca.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Vágógép Panasonic ER-GB42-K520 trimmer

készlet fodrászhoz, önálló étel, szakállvágás, töltőállvány, nedves tisztítás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Remington PG6160 hajvágó szett

női trimmer, a nedves tisztítás lehetősége, autonóm működés, habbal történő használata

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Philips BRT382 bikini trimmer

szakáll- és bajuszvágó, önellátó, hosszbeállítások száma: 5, szakállvágás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Szakáll- és bajuszvágó Philips BT1216 Series 1000

Típus: hajvágó, cél: hajvágóhoz, a hajvágás minimális hossza: 3 mm, a hajvágás maximális hossza: 24 mm, a hosszúság beállításának módja: a gomb elforgatása, a rögzítések száma: 1, nedves tisztítás, áramellátás: autonóm / a hálózattól, autonóm idő munka: 50 perc

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajvágó Braun HC 5010

Női trimmer, nedves tisztítás, autonóm működés, habbal használható

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Bikini trimmer Philips BRT382 (BRT382 / 15)

Típus: hajvágó, cél: hajvágóhoz, penge anyaga: rozsdamentes acél, a hajvágás minimális hossza: 3 mm, a hajvágás maximális hossza: 12 mm, a hossz beállításának módja: mellékletek cseréje, a mellékletek száma: 2, tápegység: önálló / hálózati, elem élettartam.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Panasonic ER131 hajvágó

univerzális trimmer, autonóm tápegység, nedves tisztítás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Vágógép Braun PT 5010

Tápkábel igen Olaj nem Puha tasak nem Szakállvágó igen Hajvágó nem Töltőállvány nem Kefe Igen Az akkumulátor élettartama (perc) 60 Töltési idő (h) 8 Tápfeszültség hálózati / akkumulátor Szakállvágó nedves tisztítás igen Használat.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

hajvágó Braun BT 3040

A Philips BRT 382/15 női trimmer egyszerű és biztonságos megoldás a tökéletes bikini vonalhoz. Engedje szabadjára a fantáziáját! Helyezze a vágó fésűt a trimmer rögzítésére, és vágja le a szőrszálakat 3 mm-en belül. A bikini trimmer rögzítője a hajat d.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Női Philips BikiniGenie BRT382 trimmer

Gezatone DP508 szemöldök és bikini trimmer. A kompakt és miniatűr toll alakú eszköz lehetővé teszi a nem kívánt szőr fájdalommentes eltávolítását. Vigye fel a szemöldökére, a felső ajakra, a bikini vonalra vagy a test más területeire. Lehetővé teszi az eljárás végrehajtását.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Trimmer Gezatone DP508 Trimmer szemöldök és bikini területre.

Pengék anyaga: rozsdamentes acél; A hosszbeállítások száma: 17; Cél: testért, hajvágásért az orrban és a fülben, fejért, szakállért és bajuszért; Mellékletek száma: 15; Tápellátás: akkumulátor

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajvágó Wahl 9864-016 (trimmer)

Hat olyan tartozékkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a vágási magasság 0,5-16 milliméter közötti megváltoztatását. Segítségével divatos frizurákat készíthet otthon, minimális költségekkel adagolva. Alkalmas professzionális szakáll-, bajusz- és mellbőr formázásra is.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajvágó Philips MG3730

női trimmer, akkumulátor, öblítés, használjon habot

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun FG 1100 SilkFinish női trimmer

Valamikor divat volt a durva sűrű növényzet a férfiak arcán, de most megváltozott a helyzet. És az erősebb nem szinte minden képviselője inkább gondoskodik magáról, és eltávolítja a felesleges szőrt a testen és az arcon. Vágógép…

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Micro Touch Switchblade trimmer - univerzális

Kis test Kényelmes, ergonomikus és kompakt - pontosan ezt várja el a hajvágótól. Kényelmes ergonómikus és kellemes tapintású, a tok különleges textúrájának köszönhetően nem csúszik meg és könnyen kezelhető. Éppen…

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Vágó Xiaomi Mini orr hajvágó HN1

univerzális trimmer, autonóm tápegység

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Trimmer Remington MPT3800

A Braun MGK3020 trimmer egy multifunkcionális eszköz, amely felhasználható különféle frizurák készítéséhez, valamint professzionális szakáll- és bajuszformázáshoz otthon. Négy fésűvel rendelkezik a rugalmas beállítás érdekében..

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun trimmer MGK3020 (fekete)

szakáll- és bajuszvágó, önellátó, hosszbeállítások száma: 20, szakállvágó, nedves tisztítás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Philips szakáll- és bajuszvágó QT4015 Series 3000

univerzális trimmer, autonóm tápegység, nedves tisztítás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Vágógép Remington NE3450

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Valori trimmer a fodrászhoz

trimmer az orr és a fül fodrászához, önhajtású, nedves tisztítás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Remington NE3150 orr- és fülfogó

Philips BRT382 / 15 hajvágó - vágja le, borotválja és formázza! A lekerekített vágófogak ideálisak a haj biztonságos és hatékony eltávolításához, valamint a bikini vonal levágásához. Nincs karcolás vagy vágás. Kényelmes ergonomikus fogantyú.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Bikini trimmer Philips BRT382 / 15

trimmer az orr és a fül fodrászához, önhajtású, nedves tisztítás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Orr és fülbevágó Saturn ST-HC8025

Típus: hajvágó, rendeltetésű: hajvágóhoz, penge anyaga: rozsdamentes acél, minimális hajvágás hossza: 0,40 mm, maximális hajvágás hossza: 12 mm, hosszbeállítási módszer: rögzítésváltás és beállítás, mellékletek száma: 8, tápegység: önálló / a hálózatról, idő.

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajvágó VITEK VT-2547

készlet fodrászhoz, autonóm étel, hosszbeállítások száma: 26, szakállvágás, nedves tisztítás

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Braun hajvágó szett MGK 3080

Pengék anyaga: rozsdamentes acél; A hosszbeállítások száma: 14; Cél: univerzális, szakállra és bajuszra; Mellékletek száma: 2; Tápellátás: akkumulátor

Pickup, orosz posta, futár, logisztikai társaság

Hajvágó Philips QP6520 / 20 (trimmer)

Intim trimmerek - szükség vagy luxus

Ma egy vonzó bikini terület létrehozásának kérdése mindkét nem számára releváns. Azon túl, hogy a finom frizura megoldja a kényelmetlenség és a higiénia problémáját, esztétikusan is néz ki. Az intim terület trimmerje segíti a férfiakat és a nőket e problémák megoldásában..

Az intim fodrász trimmerje szinte nem ápoló, természetesen nem epilátor, és természetesen nem borotva

A gondozott a stílus, a megjelenés szerves része, lehetővé téve az ember számára, hogy bizonyos módon érezze magát. Még akkor is, ha olyan félreeső helyekről van szó, amelyeket senki sem lát. Az intim terület trimmerje sokkal könnyebbé és könnyebbé teszi nemcsak a vonzó intim kép létrehozását, hanem annak fenntartását is. És most mind a férfiak, mind a nők egyre gyakrabban gondolkodnak ezen..

Természetesen mindig is voltak, vannak és lesznek olyan emberek, akik a kényes zóna természetességét szorgalmazzák. Úgy vélik, hogy mivel a természet ott hozta létre a hajat, nem kell eltávolítani. Az emberek azonban még az ókori világban is rájöttek, hogy a szemérem és a nemi szervek szőrének jelenléte a kellemetlen szag fő oka. Ezért a lányok és a nők minden lehetséges módon megszabadultak a nem kívánt szőrtől. Számos ősi módszer elvét veszik az epilálás alapjául a modern világban. A lehetőségek túlnyomó többsége azonban irritáció, benőtt szőrszálak vagy fájdalom formájában jelentkező kényelmetlenséggel jár. Ezen nemkívánatos következmények elkerülése érdekében érdemes trimmert használni.

Alapvetően a bikini trimmer egy kis kézi hajvágó egy kényes területhez. Nagyjából ugyanúgy működik, mint egy szokásos rövid hajvágó. Csak most vágják le a szőrszálakat a lehető legközelebb a bőrhöz. Ezenkívül az ilyen eszköz mérete lehetővé teszi a könnyű manőverezést, kreatív intim frizurák létrehozását..

Táblázat: Az eszközök megkülönböztető jellemzői a bikini területén

ParaméterekIntim trimmerGroomerEpilátorBorotva
Működési elveA szőrszálakat a lehető legközelebb vágja a bőrhöz anélkül, hogy károsítanáLehetővé teszi az arcszőrzet pontosabb eltávolítását, és a bikini területén ugyanúgy működik, mint egy intim trimmerKihúzza a szőrszálakat az izzóval együttSzőrszálakat vág le a tövénél
Simaság0,2–6 mm hosszú, ha szükséges, hosszabb szőrszálakat hagy maga után0,2–6 mm hosszú, ha szükséges, hosszabb szőrszálakat hagy maga utánAbszolútAbszolút
Kellemetlen következmények:
 • irritáció;
 • benőtt szőrszálak;
 • fájdalom gyantázás közben vagy vágásoktól
NemNemIgenIgen
Használható szemöldök, bajusz és szakáll formázására, valamint az arc- és orrszőr eltávolításáraIgenIgenNemNem
Ismétlés aránya2-3 naponta2-3 naponta3-4 hetente egyszerHetente egyszer

Az orvosok nem javasolják a szőrszálak teljes eltávolítását az intim területről (borotvával, viaszgal, cukorpasztával), mivel ez negatívan befolyásolhatja a női mikroflóra állapotát

Férfi és női meghitt autók

A sikeres és erős férfiak trimmerekkel csiszolják a kényes területet a nőkkel együtt. Végül is nemcsak a borotva, egy hajvágó és egy hajformázó eszköz szokásos arzenálja teszi lehetővé az ember számára, hogy minden nap nagyszerű megjelenést mutasson. Manapság a trimmer népszerűsége szükséges eszközként lendületet vesz azok számára, akik hangsúlyozni akarják testük szépségét..

A férfi trimmereket elsősorban a bajusz és a szakáll formázására, az orrban és a fülben lévő szőrszálak eltávolítására tervezték. Az intim fodrászhoz azonban az ilyen könnyű és manőverezhető eszközök tökéletesek. A férfi gyengéd nyírógépét a mellkas, a hónalj és az ágyék szőrének eltávolítására használják.

A férfiak intim trimmerjei inkább a kialakításban különböznek, mint a működésükben. Az erősebb nemhez tartozó trimmerek teste nagyobb, diszkrét, stílusos kialakítású.

A nők számára készült eszköz fejlesztői a férfiakéval ellentétben figyelembe vették a szép neműek bőrének különleges gyengédségét. Az ilyen trimmerek felhasználási területei a további rögzítések miatt sokkal szélesebbek. Ezenkívül a női intim hajvágógépek élénkebb színekben és lányos megjelenésben vannak..

Mondhatom, hogy minden nő vagy eszköz formatervezése, stílusa és teljesítményének szépsége nagyon fontos minden nő számára. Csak automatikusan megnézzük a jól néző dolgot, majd felvesszük, úgy érezzük, hogy csak értünk tették, és beleszeretünk egy jövőbeli vásárlásba. És akkor kitaláljuk, hogy a paraméterek szempontjából megfelel-e nekünk vagy sem. Így van ez egy trimmerrel is egy intim fodrászhoz. Gyönyörű, könnyű és tökéletesen illeszkedik a kézbe. Ezért minden nő, aki eddig a pillanatig használta apja vagy házastársa nyírógépét, miután vásárolt magának nővágót, azonnal kellemes különbséget fog érezni. És több ilyen hölgyet ismerek személyesen. És nem is tudnak női kolléga létezéséről. Egyszerűen, miután egyszer alkalmazkodott az intim terület vágásához egy férfi trimmer segítségével, elég nehéz megváltoztatni valami másra. Ismerőseim csak miután velem beszéltek, úgy döntöttek, hogy asszisztenst keresnek a női eszközök között a finom frizurához.

Az intim terület trimmerének kiválasztásának kritériumai

Különösen igényesek azok a modellek, amelyek kiváló minőségű eredményt adnak, kis méretűek és súlyúak, hosszú ideig autonóm módon működhetnek. Annak érdekében, hogy ne tévedjünk a választással, érdemes az egyes paramétereket külön-külön mérlegelni..

Ez az egyik fő kritérium. Elsősorban egy intim trimmer költsége hívja fel a figyelmet. Választhat egy gépet egy intim fodrászhoz bármilyen pénztárcához, 600 és 4 ezer rubel között. Általában minél drágább az eszköz, annál jobb, több különböző funkcióval rendelkezik, és hosszabb ideig tartja az akkumulátort. Természetesen a gyártó fontos szerepet játszik az árképzésben..

Elektromos motor működési típusa

Kétféle autó létezik:

 • forgó. Az ilyen eszközök tartósnak és erősebbnek tekinthetők. Hosszú ideig működhetnek megszakítások és meghibásodások nélkül. Ezek a trimmerek sokkal drágábbak, és profi kézművesek használják őket;
 • rezgő. A vibrációs motor működése szinte semmiben sem különbözik a forgó motortól. De kevésbé hatékony, ezért félóránként szünetet igényel a munka.

Teljesítmény típusa

A trimmer kompakt, hordozható eszköz. Ezért fontos, hogy autonóm módon működjön. Ugyanakkor nem minden eszköz képes a hálózatról működtetni. Vannak olyan eszközök, amelyek teljes mértékben az elemektől vagy a beépített akkumulátortól függenek. Ilyen intim trimmerek használatakor olyan helyzet állhat elő, amikor a megadott idő lejárt, és a hajvágás még nem fejeződött be. El kell halasztania a készüléket, hogy megtalálja az elemek cseréjét, vagy várnia kell, amíg a töltés helyreáll. Ezért a jó trimmerek többféle energiaellátási lehetőséget kínálnak..

A hálózatról

A hálózati tápegységgel ellátott trimmerek költségvetési lehetőség. Ráadásul nagy teljesítményűek és tartósak. Ha azonban csak a hálózaton keresztül dolgozhat, az kényelmetlenséget okoz. Egy ilyen eszköz egy aljzathoz van kötve, ezért elveszíti egy fontos tulajdonságát - hogy mindig kéznél legyen.

Újratölthető akkumulátorokból vagy akkumulátorokból

A kényes terület trimmerjei kis motoros kisfeszültségű szerszámok. A legtöbb nő éppen ilyen eszközöket választ, mivel hordozhatóak, kényelmesek és áram hiányában alkalmazhatók. Ezenkívül az aljzathoz való csatlakozás hiánya lehetővé teszi, hogy bárhol vigyázzon magára. Érdemes azonban megjegyezni, hogy egy ilyen eszköz sebessége a fennmaradó töltéstől függ: minél kisebb, annál lassabban működik a trimmer..

Az intim akkumulátoros gép 30-60 percig képes működni. Szisztematikus használat mellett a trimmer 10-15 perc alatt elvégzi a munkát. Az újratölthető intim hajvágó szélesebb borotválkozási felülettel rendelkezik - 25-35 mm között. Ezért a feldolgozási idő sokkal kevesebbet vesz igénybe. Különösen, ha a trimmer használható a zuhany alatt: a nedves, párolt szőrszálakat könnyű eltávolítani. A töltés 3-10 óráig áll helyre, majd újra csatába indul.

Míg egy akkumulátoros eszközben folyamatosan pénzt kell fektetnie. Az intim terület trimmerrel történő kezelését hetente legalább kétszer végzik, és legalább fél órát vesz igénybe. Valószínűleg minden munkamenet után új elemeket kell behelyeznie. Ezenkívül az intim trimmerek késeinek mérete az elemeken általában nem haladja meg a 25 mm-t, ezért sokkal több időbe telik a borotválás. Egy ilyen eszköz azonban nem függ az akkumulátor kapacitásától és a töltési időtől, és ma bármelyik boltban megvásárolhatja az elemeket..

Kombinált

A vezeték nélküli trimmer modell egyesíti más eszközök előnyeit. Fontos figyelni a fő paraméterekre:

 • az akkumulátor kapacitása - minél több, annál hosszabb ideig működik a készülék önállóan;
 • elemtípus:
  • cserélhető - ha a kapacitás elvész, akkor fájdalommentesen kicserélhető egy újra;
  • beépített - hosszabb ideig tart, de lehetetlen önállóan kicserélni, és a szervizközpont cseréjének költsége a készülék árának a fele lesz;
 • töltési idő;
 • elem élettartam;
 • a töltésjelző jelenléte - lehetővé teszi az akkumulátor időben történő feltöltését.

A pengék anyaga, minősége és gyártási technológiája

Minél jobb a kés, annál drágább a trimmer. Leggyakrabban hétköznapi vagy rozsdamentes acélból készült vágóelemeket találhat. A drágább modellekben a késeket további kerámiával, szénnel, titánnal vagy gyémántporral vonják be, amelyek megnövelik az alkatrészek élettartamát. Például a titánlapátok kiváló vágási eredményt nyújtanak, és hosszú ideig megőrzik élességüket is. A titán bevonatú vágóelemek nagyon erősek és mindig élesek.

Az önélező pengék növelik az intim trimmer funkcionalitását. A trimmerek költségvetési modelljeiben egy év aktív munka után a pengék használhatatlanná válnak. A kések cseréje pedig a készülék költségeinek legalább 40% -ába kerül. Ezért az intim fodrász gépének kiválasztásakor ügyelnie kell az önélező pengékkel ellátott mintákra. A pengeegység önélező funkciója hosszú ideig élesen tartja a vágóelemeket. Egy ilyen hasznos lehetőséggel ellátott trimmer könnyen és fájdalommentesen vágja le a hajat.

Mit kell tudni a csomagolásról

Az intim trimmer készlet nagyon fontos paraméter, amelyet figyelembe kell venni a megfelelő eszköz kiválasztásakor. Az intim fodrász trimmer modelljei felszereltségükben nagyban eltérhetnek. Megtalálható egy egyszerű vágógép kiegészítő kiegészítők nélkül, amely csak egyféle fodrászat végez. De vannak olyanok is, ahol a készlet 6-7 típusú cserélhető mellékletet tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy ne csak a kényes területre vigyázzon, hanem a test más részeire is.

Minél szélesebb a berendezés felszereltsége, annál jövedelmezőbb a vásárlása.

Az intim trimmer tartozékainak típusai, amelyek a készletben lehetnek:

  széles fúvóka. Ez az alapvető bikini trimmer-rögzítés, amely minimálisan eltávolítja a szőrszálakat a kitett bőrről;

Nedvességállósági szint

Az intim trimmerek számos modelljén a "víz visszaállítása" felirat szerepel a csomagoláson. Ezt azonban nem mindig érdemes elhinni. Végül is nem minden eszköz kényes terület nedves feldolgozásához teszi jól a dolgát. És a nedvességállóság szintje eltérő lehet:

 • száraz hajvágás. Vannak olyan minták, amelyek kizárólag száraz hajra és bőrre alkalmazhatók. A nedvesség behatolása egy ilyen intim trimmerre abszolút elfogadhatatlan. Ennek megfelelően a munkaterület tisztítása is speciális kefével lesz száraz. Ezek a modellek olcsóbbak;
 • részleges nedvességállóság. Vannak olyan készülékek, amelyek részleges vízállósággal rendelkeznek - csak a borotválkozófejhez viszonyítva. Ecsettel tisztítható, vagy folyó víz alatt leöblíthető. Az ilyen eszközök nedves hajjal használhatók;
 • abszolút nedvességálló. A teljesen vízálló minták lehetővé teszik a szőrtelenítés kombinálását a zuhanyozással. Az ilyen eszközökben mind a test, mind a kések teljesen védettek a nedvességtől. Ezért a zuhany alatt használhatók és víz alatt tisztíthatók. A nedvességnek ellenálló intim trimmerek ára azonban meglehetősen magas..

Hogy a víz elleni védelem milyen fokú prioritás lesz, azt a felhasználó döntheti el. Azonban minél magasabb a védelem szintje, annál magasabb lesz a készülék végső költsége..

A cikk megkezdése előtt nem is gondoltam arra, hogy a piros pontok rendellenesek. Az első terhesség előtt elvileg nem láttam szükségét annak, hogy valahogy feldolgozzuk az intim területet. De a kórház előtt úgy döntöttem, hogy elkezdek borotvát használni. A hatás természetesen kiváló - a simaság tökéletes. De a második napon a bőr egyszerűen pokoli gyötrelmeken megy keresztül - gyulladt gócok jelennek meg, mindegyikükön belül egy göndör haj ül. Gyakran ezt a képet egészíti ki egy csepp fehér gennyes tömeg. Csak a horror általában. És ezzel nagyon nehéz küzdeni. A gyulladást antiszeptikumokkal kell eltávolítani, és minden egyes sebet külön kell kezelni. Egyébként 3 nap után a borotválkozás után ismét megjelennek a tövisek. És ismét nem akarok borotválkozni a vörös sebek felett..
És akkor megtudom, hogy van ilyen - egy meghitt trimmer. Természetesen azonnal elkezdem tisztázni az összes fő kérdést. Miután hatalmas mennyiségű információt lapátoltam, a felhasználói vélemények elolvasása után úgy döntöttem, hogy veszek magamnak egy Philips HP6379 trimmert. Kizárólag trimmerként használom. Úgy gondolom, hogy az eszköz túl kicsi ahhoz, hogy ilyen nagy területet, például lábakat feldolgozzon. Csak túl sokáig tart. Tökéletesen megbirkózik a kényes zóna rövid klasszikus fodrászainak létrehozásával. Nem használok mellékleteket. Sablonok is - nincs elég idő erre. A trimmer nagyon könnyen szétszerelhető és tisztítható. És egy óra munkaidő általában szépség. Az egyetlen negatívum, hogy nem a hálózatról működik. Általában. Vagyis működött, és várjon 10 órát, amíg töltődik.
De általában véve ma nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal. Még arra is gondolok, hogy ilyen eszközöket adjak a nővéreimnek. Biztos vagyok benne, hogy értékelni fogják.

A munkadarab szélessége

Ez egy nagyon jelentős paraméter, amely külön figyelmet érdemel. Ma a gyártók kétféle trimmert kínálnak:

  széles fejjel, 25-35 mm között. Ezeknek a modelleknek nagyobb a tapadása, ezért a nagy nyitott területek szőrtelenítése gyorsabb. Pontos rajzot azonban meglehetősen nehéz lesz megrajzolni;

Súly és forma

Vásárlás előtt meg kell tartania a kezében az intim trimmet. Kényelmes érzést kell adnia, mert rendszeresen használnia kell. Ezenkívül a kis méretek, a könnyű súly és az ergonomikus forma kényelmes hajvágási és -vágási folyamatot biztosít. Egy könnyű kis autót kényelmes magával vinni nyaralásra és kirándulásokra. Meg kell azonban érteni, hogy túl könnyű eszköz rezeg, és túl nehéz fárasztja a kezét.

A trimmer testének tartós műanyagból kell készülnie, gumírozott, szilikon betétekkel. Az ilyen párnák kellemes tapintásúak, és biztonságosan rögzítik a gépet a kézben, megakadályozva a készülék kicsúszását az eljárás során.

A kissé ívelt ergonómikus fogantyúnak köszönhetően a maximális mozgásszabadság és pontosság érhető el. Ugyanakkor a készülék jól illeszkedik a kézbe, és megkönnyíti a nehezen hozzáférhető helyekkel történő munkát, például: a belső comb, a fenék alatti far.

A szolgáltatás támogatásának elérhetősége és hatóköre

A trimmerre vonatkozó hivatalos garancia, azzal a lehetőséggel, hogy kapcsolatba léphet a szervizközponttal, csak akkor szerezhető be, ha megbízható gyártótól vásárol eredeti készüléket. Ezenkívül csak egy ilyen eszköz lehet biztonságos és garantált minőségű. A legmegbízhatóbbak a jól ismert kereskedelmi márkák, amelyek minden nap egyre fejlettebb trimmer modelleket gyártanak. Fontos azonban megjegyezni, hogy a meghitt hajvágás hamis eszközeinek gyártására egy egész földalatti létezik, amelyet jól bevált gyártók márkaneve alatt gyártanak. Ezért intim trimmert csak tanúsított értékesítési központokban kell megvásárolnia. Ezek azok a vásárlások, amelyeket garantált élettartammal és meghibásodás esetén ingyenes javítással vásárolnak..

A bikini trimmer használata

A hajat hatékonyan vágják le, de gyorsan nőnek. Ezért 2-3 naponta kell használni a trimmert. A folyamat megkönnyítése és felgyorsítása érdekében érdemes ismerni néhány árnyalatot.

Kiképzés

Mielőtt elkezdené az intim fodrász létrehozásának folyamatát, fontos elvégeznie az alapvető lépéseket:

 1. Olvassa el a használati utasítást. Tartalmazza a mellékletek listáját, a használati módok ismertetésével, és elmondja a trimmer helyes használatát, helyes tárolását, milyen biztonsági intézkedéseket kell betartani a készülékkel való munka során..
 2. Biztosítsa a zavartalan működést:
  • töltse fel a vezeték nélküli intimvágót több órán keresztül a gyártó utasításainak megfelelően;
  • felszerelni a készüléket új elemekkel rendelkező elemekkel;
  • Csatlakoztassa a hálózati eszközt egy aljzatba.
 3. Ha a szőrszálak nagyon hosszúak, a helyes és fájdalommentes munka érdekében ollóval vagy a legnagyobb rögzítéssel meg kell rövidíteni őket.
 4. Célszerű forró zuhanyt venni - a párolt szőrszálakat könnyebb eltávolítani. Ha nem lehet zuhanyozni, meleg vizes törülközőt vigyen fel a kívánt bőrfelületre.
 5. Döntse el a kívánt hosszúságot, és válassza ki a szükséges rögzítést: fésű - vágáshoz, borotva - abszolút simasághoz, sablon - kreatív, intim frizura.

Hajvágás folyamata

Első használatakor célszerű a maximális hajhosszúságú rögzítéssel kezdeni. Ez segít megérteni az eszközt, és ha szükséges, korrigálja az eredményt. Ezután folytassa magát a szőrtelenítést. Vessünk egy pillantást a folyamatra a Veet Sensitive Precision trimmer használatával:

  Ha a készlet több melléklettel rendelkezik, akkor a bikini zónához a legszélesebbet vesszük. Esetünkben ez a 4. fúvóka. A tetején feltesszük a fésűtartót, hogy a hajat a kívánt hosszúságúra vágjuk le. Ez a 2. fúvóka. Minden csatlakozó univerzális rögzítéssel rendelkezik, könnyen és gyorsan cserélhetők. Ehhez nem is kell elolvasnia az utasításokat..

Hogyan kell takarítani munka után

A készüléket minden használat után meg kell tisztítani. A tisztítási szabályok egyszerűek, és azokat a kezelési kézikönyvben meg kell határozni. Minden attól függ, mennyire hűséges a készülék a vízhez:

 • száraz tisztításhoz, amikor csak a száraz bőr kezelhető. Kis ecsettel, kemény sörtékkel rendelkezik, hogy gyorsan és egyszerűen megtisztítsa a beragadt szőrszálakat;
 • nedves tisztításhoz, ha nedves bőrön engedélyezett a használata. Először kefével távolítsa el a szőrszálakat, majd vegye le a borotválkozó fejet, és öblítse le jó vízfolyás alatt. Szárítás után kenje meg a pengéket speciális olajjal. Ebben az esetben a testet nem lehet vízbe meríteni;
 • vízálló, ha a zuhany alatt is használható. Elég, ha meleg vízáram alatt öblítjük és alaposan megszárítjuk.

A műanyag kiegészítők-fésűk, az intim gép típusától függetlenül, csak öblítsék le meleg vízzel, szárítsák meg és fertőtlenítővel kezeljék.

Hogyan kell tárolni

Tárolja intim hajvágóját és tartozékait a tokban, hogy megvédje a töréstől, a portól és a tompa pengéktől. Egyes gyártók azt javasolják, hogy kéthetente kenje meg a pengéket, akkor is, ha a trimmer nincs használatban. Ezután futtassa olajjal a trimmet egy-két percig. Ez hozzájárul a vágóelemek jobb kenéséhez és növeli az intim eszköz élettartamát.

A vásárlók megjegyzik, hogy nagyon kívánatos, hogy a csomagolásban legyen egy tároló fedél. A trimmer kiválasztásakor sokan nem veszik figyelembe ezt az árnyalatot, és nem is gondolnak a készülék tárolórendszerére. A használat kezdetével kiderül, hogy egyszerűen nincs hová tárolni a trimmert és annak minden részletét. Sokkal könnyebb a trimmert a tartozékokkal egy gyönyörű táskába hajtani és a kampón lévő huroknál felakasztani, mint rejtvényezni, hogy hova tegye az egészet. Ráadásul a hordtáska megkönnyíti a trimmer viselését bárhová is megy.

Fotógaléria: teljes meghitt trimmer készlet

Mi a teendő, ha nem vágod le a hajad

Minőségétől függetlenül a trimmereknek közös hátrányuk van - az idő múlásával a kések unalmassá válnak, a háló elhasználódik és elszakad. Az ilyen bontást a kezelt bőrfelület vörösödése vagy a szőrszálak kihúzása fejezi ki. A kezelési útmutatóban szereplő gyártók azt tanácsolják, hogy időről időre cseréljék ki a vágóelemeket. De valóban lehetetlen megszerezni őket. Ezért leggyakrabban ilyen esetekben a trimmer egyszerűen újra vált..

A legnépszerűbb modellek áttekintése a Yandex.Market adatai szerint

Jelenleg a boltok polcain hatalmas választék található különböző áron, különböző gyártóktól, különböző funkciók ellátására. Ha odafigyel erre a minősítésre, kiválaszthatja a kényes területhez szükséges trimmereket, amelyek megfelelnek kívánságainak, igényeinek és képességeinek..

A leghíresebb és leggyakrabban használt intim hajvágók listájának összeállításakor a "Legjobb trimmerek a Yandex piaci bikini területhez" kérés által szolgáltatott információkat használtuk fel. Meglepő módon az 5 női trimmer modellből nincs 5. Csak egy eszköz kapott ilyen magas minősítést. És az "Universal trimmer" sorozatban van.

Az 5-ből 5-ös besorolású besorolásunk első helyét joggal foglalja el a Remington NE3750. Diszkrét stílusú, rendkívül ergonomikus és kiváló a férfiak számára.

Véleményeket találhat erről az eszközről:

Előnyök: Jó ár, sok melléklet különféle helyekre, egyetlen akkumulátorral működtetve.

Hátrányok: Nem a legjobb megoldás az akkumulátorfedél és a kapcsoló összekapcsolására.

Kommentár: Körülbelül öt éve használok egy másik Remington-gépet, nagyon elégedetten. Ez a gép már más célokra készült, egyszerűbb megjelenésű és kialakítású. Nos, és olcsóbban. Mindennel elégedett vagyok, mind a fúvókák, mind az egyéb jellemzők tekintetében. Ujj típusú elem (AA) táplálja. A kapcsoló így működik: a bekapcsoláshoz meg kell fordítani az alsó részt; kikapcsolni - forduljon vissza. Ha túlságosan visszafordítja, teljesen lecsavarhatja a fedelet. Nagyjából ez apróság. Személy szerint harmadszor is megszoktam.

Bezlepkin Sándor

https://peredpokupkoy.ru/otzyvy-remington-ne3750/

Pluszok: A pénzért - minden tökéletes

Hátrányok: Miközben alaposan megnézzük.

Megjegyzés: A férjemnek szakmai ünnepén adtam oda. Látható, hogy dicsőségre van összeállítva, még a kézben is kellemes megfogni. Az orr és a szemöldök hajának durranással történő levágásával megbirkózik, így férjemnek is sikerül levágnia az egész vastag szakállát, bár trimmerként van elhelyezve. Általában ötre tippeltem, hogy megbirkózom egy ilyen terheléssel)

Tutova Alexandrina

https://peredpokupkoy.ru/otzyvy-remington-ne3750/

Videó: a férfiak legnépszerűbb trimmerének áttekintése a Yandex.Market Remington NE3750 szerint

A második helyet három női termék osztotta meg egyszerre, az 5-ből 4-es besorolást kapott.

Braun FG 1100 SilkFinish. Lehetővé teszi, hogy tiszta formákat hozzon létre a finom területen, felhasználható a szemöldök alakjának korrigálására. Ilyen vélemények találhatók erről az eszközről:

Az arzenálomban lévő bikini-trimmer kötelező dolog, enélkül kényelmetlenül érzem magam. Végül is csak egy trimmer képes létrehozni a szükséges képet a bikini területén. Ezért beszereztem a Braun FG 1100-at. Csendesen működik akkumulátorral. Leggyakrabban fúvókával ellátott trimmet használok, 2 darab hosszúságú készletben. Tartalmaz egy trimmer rögzítést a szőr pontos eltávolításához, amely használható az arcon, egy ecsetet a pengék tisztításához, egy tasakot és egy elemet. A trimmer használata után soha nem volt irritáció a bőrön. A hajvágóm nem húzza a szőrszálakat, ahogy egyes véleményekben mondják (valószínűleg a trimmerrel volt szerencsém). A trimmer tartozékát vízzel le lehet öblíteni. Aki nem meri epilálni, ajánlom ezt a trimert.

Nuhsa

http://irecommend.ru/content/khoroshii-trimmer-4

Előnyök: megfizethető ár, méret - egy bikini számára megfelelő, kényelmes tároló táska

Hátrányok: nem alkalmas nagyon durva hajra, rövid életű

Korábban a THERE borotválkozás problémája nagyon éles volt, rettenetes irritáció volt, és a borotva mérete nem felelt meg. Ez a trimmer (vagy groomer, ahogy ők nevezik) csak egy pompás dolog, a bikini terület számára - maga a méret tökéletes. És az ár viszonylag alacsony. A fő rögzítést csak bikinihez használom, még mindig nem értem a lényeget)) (Mi értelme borotválkozni a szemöldökömön, ha fogóval meg tudja őket pengetni? Jobb lenne egy kiegészítő rögzítést tenni egy epilátorral, egy ilyen apró epilátor csak néha nagyon kevés) Ha nem korlátozásokat, azaz csupasz pengét használni, akkor a bikini zónában elég jól borotválkozik, nem hagy tarlót, miközben a borotvával ellentétben nincs irritáció, bár megkarcolja a bőrt. Ha azonban túlzásba viszi, akkor is megjelenhet irritáció. De! Ne használja sehol, csak kényes helyeken, durva hajon gyorsan eltompul, leáll a borotválkozás, miközben megrángatja a hajat is. És ez teljesen hirtelen történik, csak borotvált, és ennyi. Stopokkal 3 és 5 mm-rel vág, ha nem tévedek. Az első trimmeret úgy használtam, ahogy akartam, egyszer "megborotváltam" a lábam, sőt hagytam, hogy anyám levágja a haját))), ennek eredményeként gyorsan unalmas lett. A másodikat kizárólag rendeltetésszerűen használom, remélem, hogy tovább fog tartani, bár a vélemények alapján ítélve nem igazán számítok rá. De mindenesetre akkor is, ha félévente újat vásárol - megéri, mindenképpen kényelmesebb, mint egy borotva. Körülbelül 700-800 rubelért vettem. A másodikkal adtak még egy alakmatricát a bikini tervezéséhez)) Nincs szükségem rá, de valakit érdekelhet.

sk0rpi0nka

http://irecommend.ru/content/absolyutno-nezamenim-dlya-kazhdoi-zhenshchiny

Gezatone DP 503. Elég könnyen használható, ergonomikus eszköz, borotvahabokkal történő használatra képes. Ez a modell nagyon jó értékeléseket kap:

Előnyök: nedvességálló test, borotválkozás nélküli, ergonomikus kialakítást biztosít

Hátrányok: nem található

Jó napot! Ezt a trimmert 2010-ben mutatták be nekem. Rögtön figyelmeztettek, hogy vigyázzon a tartozékok cseréjére, nehogy véletlenül eltörje a rögzítési helyet. Az összes melléklet használatakor, amint kiderült, nincs szükségem állandó használat mellett. Egy nagyot használok pengékkel és polírozó hálóval. Mások is mindent teszteltek. Sikerült tiszta szemöldökemet leborotválnom - szemöldökrögzítéssel, annak ellenére, hogy biztosított, hogy egy bizonyos hosszúságot ott hagyjak. Az intim területen könnyű göndör frizurát készíteni, ha kívánja és fantázia. Jól tartja a töltést. Heti utazásokra nyugodtan viszem magammal töltő nélkül. Nem sérti meg a bőrt, nem hagy irritációt, nincsenek benőtt szőrszálak, ill.

Masya001

http://irecommend.ru/content/ne-zamenimyi-pomoshchnik-2

Előnyök: nedvességálló test, szoros borotválkozást, éles pengéket biztosít

Hátrányok: nem található

Rendszeres borotválkozás után mindig súlyos irritáció volt bennem, ezért leggyakrabban viasz vagy cukor segítségével távolítom el a hajam, de nincs mindig időm ilyen eljárásokra, csak ilyen pillanatokban ez a borotvaszegély megment. A trimmer jó minőségű műanyagból készül, nedvességálló, ezért a fürdőszobában tartom, a készülék károsodásától való félelem nélkül. A szett egy nagyon kényelmes állványt (más néven töltőt) tartalmaz, nem kell gondolkodnia azon, hogy hol tárolja. A trimmernek 6 rögzítése van: - borotválkozáshoz; - fodrászhoz; - fésű, különböző hosszúságú fogakkal (2, 4, 6, 8, 10 mm); - modellezéshez; - szemöldökre; - szemöldök korlátozás. Az összes kiegészítő közül csak a borotválkozó és a fésűs kiegészítőt használom. A borotválkozási felszerelés némileg hasonlít a szokásos férfi borotvához, de a férfi borotvával ellentétben sokkal jobban eltávolítja a hajat. A háló nem teszi lehetővé, hogy a pengék érintkezzenek a bőrrel, ezért nincs irritáció, a lényeg az, hogy a hajat jól megfeszítve borotválja a növekedés ellen, majd a borotválkozás után a bőr teljesen sima lesz. Akkor használom a fésűs rögzítést, ha viasszal kell eltávolítanom a hajat, és már túl sokat nőttek, ez a rögzítés nagyon kényelmes, hogy megadja a kívánt hosszúságot. A többi melléklet szerintem a jövőben hasznos lesz számomra, talán le kell vágnom valakit. Közben elbocsátják az idejüket.

PeaceForAll

http://irecommend.ru/content/brite-bez-razdrazheniya-kozhi

Philips HP6379. Trimmer öblítés lehetőségével, az akkumulátor önálló működése 60 perc. A fésűt ezüstionokkal kezelik. Az értékelések többnyire pozitívak:

Előnyök: multifunkcionális, ergonomikus kialakítás

Hátrányok: nem működik hálózatról

Régóta szerettem volna új epilátort, kerdyk jött a régihez, és valahányszor panaszkodtam a férjemnek, hogy nem tetszik a borotva. És szeretett kedvesem, mint egy igazi bűvész, bemutatta nekem ezt az egységet a következő ünnepre. Eleinte természetesen elszomorodtam - akartam egy epilátort, de ez egy trimmer! De aztán a működés közben mégis elszállt egy kicsit a szomorúságom! Szóval, mit ígér nekünk a gyártó? Fodrász, vágás, borotválkozás és epilátor. A készletben számos kiegészítő található - maga a trimmer, egy epilátor, egy borotva és egy vékony rögzítő a kontúrokhoz és a szemöldökhöz, valamint egy trimmer-fésű, amint azt a gyártó állítja, ezüstionokkal. Ennek a jóságnak a bónuszaként az intim hajvágás sablonjai szerepelnek. És az egészet kozmetikai táskába kell hajtani (ilyen gyengéd, egy deshman rongyból). Szinte elfelejtettem, hogy ez a néhány kiegészítővel ellátott dolog használható a zuhany alatt, de nem epiláló fejjel, sajnos ( Őszintén szólva még mindig nem használok trimmet, mert nem vágom le a hajamat, nem szeretem a felesleges szőrt a testemen :-) A legkívánatosabb számomra az epilátor és a szemöldök rögzítése. Most a hátrányokról. Számomra az a legfontosabb mínusz, hogy az egység csak akkumulátorokon működik, vagyis ha az epilálás során úgy érzi, hogy a töltés lemerült, csatlakoztassa és csatlakoztassa a folytatáshoz, és nem fog működni. Az újabb mínusz néha a férje beragasztotta, és trimmerrel kiegyenlíti az arcon lévő tarlót))) (de természetesen ezekhez a manipulációkhoz az erő nem elég) Általában elégedett vagyok, 5 + -nál jobban megbirkózom a feladatokkal, kényelmesen elfér a kézben, gyönyörű lakonikus kialakítás.

kaka_alexs

http://irecommend.ru/content/strizhetbreet-i-vydiraet-na-ura

Előnyök: van egy epiláló kiegészítő és sablonok az intim frizurákhoz

Hátrányok: Nem borotválkozik simán! 30 alkalommal kell egy helyen tölteni az összes szőr borotválkozását! Megpróbálta a szemöldökrögzítést, és nagyon csalódott volt! rövid szőrzet marad, nem borotválkozik le teljesen. Amint megérintettem a borotválkozó fejet, az majdnem szétesett.

Megjegyzés: Már fél éve megveszem, végül a férjem adta a születésnapomra, de csalódtam. A szemöldök nem nyírható, a haj nehezen borotválkozik. És kiderült, hogy nem a konnektorból működik. fél óra alatt lemerült és ennyi, várj még 10 órát, amikor feltöltődik! kár, hogy nem hallgattam meg az előző beszámolót (((válasszon másik modellt

Olga Novikova

https://peredpokupkoy.ru/otzyvy-philips-hp-6379/

Fotógaléria: a legjobb női trimmerek

A többi modell 2 alatti besorolást kapott. Ezért nem látom okát annak megfontolására.

Táblázat: a legjobb trimmerek és főbb jellemzőik

NévA mellékletek számaLeírásÁr, dörzsölje
Remington NE3750
 • 1–5 mm hosszúságú fésű
 • Függőleges trimmer csatlakozók 2db
Egy AA elemmel működik. Nedves tisztítás lehetséges2000
Braun FG 1100 SilkFinish
 • Foltos szőrtelenítésre
 • Trimmer rögzítés
 • Két 5 és 8 mm-es fésű
 • Korlátozó fúvóka
Egy AAA elemmel működik. Az epilálófej nedves tisztítása lehetséges. Borotvahabbal használható1700
Gezatone DP 503
 • Fésűtartó (2, 4, 6, 8, 10 mm)
 • Foltos szőrtelenítésre
 • Korlátozó fúvóka
Akkumulátoros, nedves és száraz borotválkozásra alkalmas. Borotvahabbal használható2800
Philips HP6379
 • Borotválkozáshoz
 • Foltos szőrtelenítésre
 • Trimmer rögzítés
Akkumulátoros, mosható epilátorfej2200

Videó: áttekintés a legnépszerűbb női trimmerről a Yandex szerint. Market Braun FG 1100 SilkFinish

Az intim fodrász trimmerje csak ideális megoldás azok számára, akik félnek a fájdalomtól vagy fáradtak az érzékeny bőr irritációjától, de akik nem lusták 2-3 naponta kezelni a kényes területet. Nem szabad megvárnia a tökéletes simaságot, de szabad kezet engedhet a képzeletnek, és vonzó, intim frizurát készíthet.

Fontos Tudni A Maszkok Haj

A TOP 10 legjobb sampon a haj növekedéséhez

A haj sok okból gyengén növekszik: stressz, hormonális zavarok, helytelen ápolás, krónikus betegségek. Van még egy fontos árnyalat - az emberi genetikai jellemzők.

Milyen tetvek jelennek meg az ember fején, és hogyan lehet megszabadulni tőlük?

Amikor egy személy észrevette, hogy tetve van, nem érti, honnan jöttek. A fertőzött személy azt hiszi, hogy higiénikus, és nem érintkezik olyan fertőző emberekkel sem, akiknek tetvesek vannak.