Legfontosabb / Eljárások

Voszkoplav

Eljárások

A nem kívánt növényzet eltávolítására használt viasz melegítésére és működési hőmérsékletének fenntartására viaszolvasztót használnak. Ez a készülék viszonylag gyorsan előkészíti az anyagot. Ezenkívül a viaszos szőrtelenítéshez használt viaszmelegítő a kívánt hőmérsékletre melegíti fel, amelyet nehéz elérni, ha vízfürdőt vagy mikrohullámú sütőt használ.

Az ilyen eszközök több típusra oszthatók. A viaszfűtés könnyen használható és viszonylag olcsó. A készülék otthoni szőrtelenítésre alkalmas. A viaszfűtés működési elve a készülék típusától függően eltérő lehet.

Voskoplav és fajtái

A Voskoplav viaszmelegítő, amelyet közvetlenül a szőrtelenítési eljárás előtt használnak. Az eszköz több elemből áll:

 • fűtőelem;
 • bozót, amelybe viaszt helyeznek;
 • vezérlőgombok;
 • zsinór.

A modelltől függően ezek az eszközök paraffin, szemcsés, kannás vagy filmviasz tartályokkal vannak ellátva. Az ilyen eszközöknek három típusa van:

 • konzervált;
 • patron;
 • kombinált.

A kivitel különbsége miatt az egyes viaszötvözetek működési elve eltérő. Azonban minden eszköz egyetlen funkciót lát el: a viaszt egy bizonyos hőmérsékletre melegíti és adott szinten tartja. A termosztát felelős ezért, amelyet viszonylag drága modellekre telepítenek..

Átlagosan a készülék körülbelül 30-40 percet tölt a viasz melegítésére. A jövőben a készülék fenntartja az anyag hőmérsékletét a kívánt konzisztencia fenntartása érdekében.

Konzerv viaszolvasztó

A Voskoplav konzerv egy tartályból, amelybe viaszt helyeznek, és egy termosztátból áll. A készülék az alapanyagot 50-60 fokig melegíti. A kannás viaszmelegítő alkalmas szemcsés viaszos epilálásra. Ebben a készülékben is lehetőség van a gyártott anyag korongok formájában történő melegítésére. A viasztartály teljes térfogata átlagosan 800 ml.

A viasztartály melegebbé teszi a hőmérséklet szabályozását. Egyes modellek lehetővé teszik a fűtési szint megváltoztatását. Ez lehetővé teszi bármilyen viasz márka használatát a viaszötvözethez..

Az ilyen típusú eszközöket elsősorban forró epiláláshoz használják, amelynek során a szőrt eltávolítják az ágyék területéről, a perineumból. Szükség esetén termosztáttal ellátott viaszmelegítő használható a cukrozáshoz használt paszta melegítésére.

Az ilyen eszközöket általában nem házi használatra vásárolják. Ezt azzal magyarázzák, hogy a viaszmelegítők túl nagy tartályokkal vannak felszerelve. Ezenkívül a konzerv viaszolvasztók számos paraméterben alulmaradnak a kazettás olvasztóktól. Különösen a fűtőtest ablakán található ablak lehetővé teszi a viaszmaradványok ellenőrzését. Ez a termék kazettás viaszmelegítőkön érhető el, de a dobozokon nem található..

Egy ilyen eszköz használata meglehetősen egyszerű. A viasz melegítéséhez csatlakoztatnia kell a készüléket a kimenethez, és a szőrtelenítő anyagot be kell önteni a tartályba. Az előlapon egy jelzőfény világít, jelezve, hogy a viaszmelegítő használatra kész. A kívánt hőmérséklet beállítása után akár 30-40 percet is várnia kell.

A viasz szőrtelenítésre való felkészültségét a következőképpen ellenőrizzük: kis mennyiségű anyagot spatulával viszünk fel a papírra. Ha egységes az állaga, akkor elkezdheti a szőrtelenítést. A hőmérséklet ellenőrzéséhez le kell ejtenie egy kis viaszt a kezére..

Kazetta (vagy patron) viaszolvasztó

A patron viaszolvasztó speciális viaszos kazettával és hengerrel van ellátva. Ez utóbbit használják a test anyagának felvitelére. Nagyon kényelmes a patronokhoz termosztáttal ellátott viaszfűtőt használni. A hengerfelhordó megakadályozza a viasz terjedését, és egyenletes rétegben hordja fel az anyagot. Ezenkívül a viaszmelegítők folyamatosan fenntartanak egy bizonyos hőmérsékletet, így az eljárás után nincs égési sérülés..

A kazetta viaszolvasztó a tervezési jellemzőktől függően két típusra oszlik:

 1. Készülék talppal. A viasz felmelegedése egy ilyen eszközben azután történik, hogy az utóbbit a hálózathoz csatlakoztatott speciális állványra telepítik. Ha a szőrtelenítési folyamat során szükségessé válik az anyag hőmérsékletének növelése, a viaszmelegítőt egy ideig vissza kell vezetni az alapra..
 2. Készülék alap nélkül. Kényelmesebb ilyen kazetta viaszfűtőt használni. A készüléket közvetlenül az áramforráshoz csatlakoztatják egy zsinórral, amelyet a szőrtelenítés során le kell választani, különben a viasz hőmérséklete túl magas lesz.

Egyes fűtőtestek beépített vagy cserélhető elemekkel kaphatók.

A viaszolvasztó patronok térfogata 100 ml. Külön figyelmet érdemel a fűtőtestbe épített ablak jelenléte. Ez az alkatrész lehetővé teszi a készülékben maradt viasz szabályozását..

A Voskoplav for patronok nem mindig vannak felszerelve hőmérséklet-szabályozóval. Ez a lehetőség drága professzionális eszközökben biztosított. A szabályozó jelenléte biztonságosabbá teszi az epilálási eljárást.

Otthoni használatra általában 1 kazetta fűtőtesteket vásárolnak. Ez elég a test önszőrtelenítéséhez.

A modell típusától függően a készülék kialakítása a következőket tartalmazza:

 • fényjelző, amely jelzi az anyag epilálásra való felkészültségét;
 • tapadókorongok, amelyek segítségével a készülék különféle síkokra rögzíthető;
 • további fogantyúk a használt patronok eltávolításához, amelyek csökkentik az égési sérülések kockázatát.

Mielőtt folytatja a viasz melegítését kazetta viasz melegítőben, tanulmányoznia kell az utasításokat. Először be kell helyeznie a kazettát a készülékbe. Ebben az esetben a hengernek fent kell maradnia. Olyan kazettákat kell vásárolnia, amelyek megfelelnek a fűtés méreteinek.

Miután behelyezte a patront a viaszfűtőbe, az utóbbit áramforráshoz kell csatlakoztatni, és várni kell, amíg az anyag epilálódik. Ez a folyamat átlagosan 20-30 percet vesz igénybe. Melegítés után a készüléket meg kell fordítani, és várni kell néhány másodpercet, amíg a viasz egyenletesen eloszlik a henger applikátoron.

Amikor az anyagot felveszi a testre, tartsa a fűtőtestet a testtel 45 fokos szögben.

Kombinált viaszolvasztó

A kombinált viaszolvasztó tartályai patronokkal és dobozokkal vannak ellátva. Ez a viaszmelegítő egyesíti más hasonló eszközök képességeit, beleértve a termosztátot és számos egyéb szükséges funkciót..

A kombinált viaszolvasztó olyan anyagot készít elő, amely a test bármely részén használható. Az ilyen modelleket különféle méretű tartályokkal gyártják. A dobozok tartályai átlagosan legfeljebb 400-500 ml anyagot tartalmaznak, a patronok esetében - akár 100 ml-t. Ez a praktikus és praktikus viaszmelegítő otthoni szőrtelenítésre alkalmas.

Hogyan válasszunk viaszfűtőt?

A viaszmelegítő kiválasztásához el kell döntenie a preferenciákat az anyag testre történő felvitele szempontjából. Ez megkönnyíti a kérdés eldöntését, melyik viasz a legjobb az otthon számára..

A konzerveszközök alkalmasak azok számára, akik hozzászoktak a paszta spatulával történő felviteléhez. Az ilyen eszközök különböznek a tál méretében és megjelenésében. A cukrozáshoz használt viaszolvasztók kiválasztásakor ajánlott előnyben részesíteni a hőmérséklet-szabályozóval ellátott és fényjelzővel ellátott modelleket. Mindkét lehetőség megkönnyíti az epilálást és csökkenti az égési sérülések kockázatát. Ez az ajánlás mind a kazettás, mind a tartályos melegítőkre vonatkozik.

Szőrtelenítésre szolgáló patronviasz melegítők különböző méretű tartályokkal kaphatók. Ezért a jövőben javasoljuk, hogy vásároljon kazettákat ugyanattól a gyártótól, amely a fűtést gyártotta. Ezenkívül csak egy márka szőrtelenítő készítmény használata csökkentheti az allergiás reakció kialakulásának valószínűségét..

A patronos modellek kiválasztásakor ügyelnie kell az alap jelenlétére. A vezetékes opciók olcsóbbak. Az ilyen modellek azonban korlátozzák a felhasználót, mivel hozzáférést igényelnek egy áramforráshoz. Ilyen eszközök helyett viaszmelegítőket vásárolhat újratölthető elemekkel vagy cserélhető elemekkel.

Szalonok esetében előnyösebb az alapokkal rendelkező modellek megválasztása. Otthon vezetékes viaszmelegítőkkel tehet. Sőt, magáncélú használatra egy ilyen fűtőelem, mind árban, mind egyéb jellemzőkben, kedvezően kiemelkedik a konzervek hátterében.

Ha a viaszmelegítőt több évre vásárolják, és a nő rendszeres epilálást tervez, előnyben kell részesíteni a félprofi és professzionális modelleket, kiegészítve egy talppal és egy termosztáttal. Ez utóbbi biztosítja a viasz állandó melegítését a megadott hőmérsékletre..

Ha talppal ellátott kazettás készülékeket használ, ajánlatos az utóbbit minden epilálás után kikapcsolni. A vélemények szerint azonban ezt a szabályt gyakran elhanyagolják, és az eszköz a gyártók nyilatkozatai ellenére sok éven át működik..

A konzerv és kazettás viaszmelegítők közötti választás során ezen eszközök előnyeivel és hátrányaival vezethet. Az előbbiek a következő pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek:

 • nagy tál térfogat;
 • alkalmas otthoni vagy szalon használatra;
 • a kézi hőmérséklet-szabályozás megléte;
 • a viasz egyenletes melegítése, amely hosszú ideig forró marad.

A kannafűtők hátrányai a következők:

 • magas ár;
 • a viasz spatulával történő felvitelének szükségessége.

A patronviasz melegítők a következő előnyökkel rendelkeznek:

 • görgős applikátor jelenléte, amely leegyszerűsíti a viasz testre történő felvitelét;
 • alacsony viaszfogyasztás, mivel az applikátor vékony rétegben osztja el az anyagot;
 • a készülék nem vált ki égési sérülést, mivel nem melegíti túl a viaszt;
 • kompakt és stílusos fűtőberendezés, amelyet útközben felvehet
 • viszonylag olcsó patronok és eszközök;
 • az egész test szőrtelenítéséhez két patron elegendő;
 • a készülék használata egyszerű.

A kazettás melegítők hátrányai a következők:

 • az alap nélküli modellek zsinórja zavarja az epilálást;
 • az olcsó modellek nem biztosítják a patron szoros illeszkedését, ezért a viasz gyakran szivárog ki;
 • meg kell szakítani az eljárást a második patron melegítésére, ha az egész testet epilálják.

A legjobb választás az otthoni szőrtelenítéshez egy kazettamelegítő. A piacon lévő modellek közül a következő eszközökre figyelhet:

 1. Alakzat fehér vonallal. Ez a modell talppal vagy anélkül is kapható. Voskoplav elfogad 100 ml-es patronokat. A készülék alkalmas cukormaszta melegítésére is..
 2. Velvet Lady Color. Az olasz talppal rendelkező modellt egy vagy több kazetta melegítésére használják. A készülék hosszú ideig képes fenntartani a viasz hőmérsékletét.
 3. TNL Professional. Alaphoz vagy anélkül is kapható, 1-2 patronhoz tervezték. A modell termosztáttal rendelkezik.
 4. Igrobeauty. Az orosz viaszmelegítő alap nélkül kompakt méretű. A modell egy kazettához készült.
 5. Irisk. A készülék kiegészül egy alappal, termosztáttal és a maradék anyag kijelzőjével. 1-2 kazetta fűtésére tervezték. Az Irisk képes hosszú ideig fenntartani a hőmérsékletet, miután leválasztotta a hálózatról.

Az olyan kombinált modelleket, amelyek ötvözik a kazetta és a kanna melegítőinek előnyeit, optimálisnak tekintik otthon vagy szalonban. Egy ilyen eszköz egyetlen hátránya a magas költség. Magánfelhasználásra a Planet Nails Mini Wax kombinált készülék alkalmas, amelyben bármilyen viaszt és paraffint felmelegíthet.

A dobozos modellek közül figyeljen a White Line Pro-Wax 100 és a Cardi RuNail készülékekre. Mindkettő 400 ml-es edényekkel és termosztáttal van ellátva. Az első körülbelül 20 perc alatt melegíti a pasztát, a második - 30 perc alatt.

Hogyan lehet kicserélni a viaszolvasztót?

Ha a viaszmelegítő hiányzik vagy elromlott, az eszköz cserélhető:

 1. Mikrohullámú sütő. Fólia nélküli kannát vagy hőálló edénybe helyezett patront helyeznek a sütő belsejébe, ezt követően 30 másodpercig bekapcsolják 1000 W teljesítményen..
 2. Vízfürdő. Gyakran viaszmelegítő helyett használják. A vízfürdő elkészítéséhez kis mennyiségű vizet gyűjtenek egy széles fazékba, ahol ezután egy epiláló anyagú edényt helyeznek el. A folyadék felforralása után a tűz csökken. A paszta így megolvad, amíg homogén szerkezetet nem kap. Ez az eljárás átlagosan körülbelül 10 percet vesz igénybe..

Ha maradtak kazetták, akkor vasat használnak az epilációs kompozíció felmelegítésére. Ehhez a kazettát először ronggyal borítják. Aztán fűtött vasat vezetnek rajta, amíg az anyag teljesen meg nem olvad.

A legjobb 7 viaszolvasztók értékelése: melyiket válasszuk, jellemzők, vélemények

A Voskoplav egy speciális tartály, amelyet az epilációs keveréknek a felhasználó által beállított hőmérsékletre történő melegítésére terveztek. Kétféle módon működik: akkumulátorokból és elektromos hálózatból. Ebben a cikkben a viaszolvasztók legjobb modelljeiről beszélünk, és megtudhatjuk, hogy milyen típusokra vannak felosztva..

Tartalom:

 1. Fajták
 2. A legjobb 7 viaszolvasztók értékelése
  1. TNL
  2. Harizma H10406
  3. Beauty Image Roll'On B0178
  4. Fehér vonal Pro Wax 100
  5. ruNail Cardi
  6. Kapous Professional 555
  7. Cristaline WH 800
 3. A bemutatott modellek összehasonlítása
 4. Legjobb listák
  1. Legjobb ár
  2. Kazetta
  3. Konzervált
 5. Tippek a választáshoz

Fajták

Jelenleg a következő viaszolvasztók kaphatók:

 1. A kombinált modellek többfunkciós vásárlási lehetőséget jelentenek, ha a felhasználó még nem tudja, melyik zónákat fogja feldolgozni. Ez a típusú készülék csatlakozókkal rendelkezik a patronok és dobozok számára. Minden kompozícióhoz megengedett a különböző hőmérsékletek beállítása. A kombinált viaszolvasztók többször csökkentik az epiláló keverék melegítési idejét. A fő előny a többi típus között, hogy alkalmasak minden típusú eljárásra.
 2. A konzervdobozok viasz bemelegítésére szolgálnak. Nagy kapacitásuk és magas fűtési hőmérsékletük különbözteti meg őket. Gyakran használják kézi szőreltávolítási technikákban. A konzervdobozból származó viaszt speciális spatulával viszik fel a bőrre. Kényelmes használni azokon a területeken, ahol a haj növekedése ellentétes irányba irányul. Termosztáttal és hőmérséklet-szabályozóval együtt ajánlott megvásárolni. Otthoni használatra alkalmas, mert nem károsítja a bőrt.
 3. A kazettákat viaszpatronokkal való használatra tervezték. A kazetta a készülék alsó részébe van felszerelve, és bekapcsolásakor elkezd melegedni és fokozatosan olvadni. A tokon mindig van egy mutató, amely megmutatja, hogy a viaszt mikor lehet használni. A patron tetejére henger típusú applikátor van felszerelve, amely biztosítja a paszta egyenletes felvitelét a bőrre. A kazettás modelleket gyakran használják a szőr eltávolítására a bikini területén, a felső és az alsó területeken.

A legjobb 7 viaszolvasztók értékelése

Figyelembe véve a különféle értékesített modellek nagy számát, a legjobb minősítést rendeztük, amelyet a következő modellek állítottak össze:

 • TNL.
 • Harizma H10406.
 • Beauty Image Roll'On B0178.
 • Fehér vonal Pro Wax 100.
 • ruNail Cardi.
 • Kapous Professional 555.
 • Cristaline WH 800.

Térjünk ki részletesebben a felsorolt ​​álláspontokra.

Az első helyet viaszolvasztó foglalja el, amely egyszerre két patront használ. Ez lehetővé teszi, hogy ne pazarolja az időt a várakozásra, amíg a másik patron felmelegszik, és azonnal használja mindkettőt a munkában. Gyorsan üzemi hőmérsékletre melegszik, és a hálózat leválasztása után tovább fenntartja azt.

Gyártó országDél-Korea
Kazetta súlya110 g
Garancia3 hónap

profik

 • az alap jelenléte biztosítja a vezetékek hiányát működés közben;
 • az optimális hőmérsékletre (39-40 ° C) melegszik;
 • kazetta 110 gramm viaszt tartalmaz.

Mínuszok

Költség: 1000 és 1600 rubel között.

Nemrég vettem, és azonnal tesztelni kezdtem. Tetszett a rövid várakozási idő a kapszula viaszmelegítésével és a könnyű felvitel a bőrre. A karosszéria tartós és nincs mechanikai károsodásnak kitéve. Teljesen elégedett a vásárlással.

Harizma H10406

A fő előny a kompakt méret, ami megkönnyíti a viaszmelegítő otthoni használatát. A készülék speciális alapra helyezhető a gyantázási intervallumok között. A hőmérsékletet az egész eljárás során állandó értéken tartjuk.

GyártóKorea
Teljesítményérték12 watt
Hőfok65 ° C

profik

 • gyorsan megbirkózik az alacsony hőmérsékletű viasz melegítésével;
 • van egy bázis, amely stand szerepét tölti be;
 • bármilyen szabványos kazettával működik;
 • a test követi a tenyér görbéit és kényelmesen illeszkedik a kézbe;
 • gazdaságosan fogyasztja az elektromos energiát a 12 W teljesítménynek köszönhetően.

Mínuszok

Ár: 900-1 400 rubel.

Az első dolog, ami vonzotta ezt a modellt, a kis méret volt. Gyakran körbeutazom az országot, és sokáig barátokkal tartózkodom, így a táskámban minden centiméter tele van létfontosságú tárgyakkal. A viaszolvadás nem volt kivétel. Kis mérete és mélysége ellenére megfelelő mennyiségű viaszt tartalmaz, amely elegendő a teljes epiláláshoz.

Beauty Image Roll'On B0178

Az alábbi besorolási modell a legjobb megoldás az alacsony hőmérsékletű viaszt tartalmazó kazetták melegítésére. 20 perc alatt felmelegszik egy maximális értékre. Termosztáttal rendelkezik, amely fenntartja a hőmérsékletet használat közben. Az átlátszó műanyag fedél garantálja a kényelmes kezelhetőséget, mivel a felhasználó mindig láthatja a viasz maradék mennyiségét.

GyártóSpanyolország
Felmelegítési idő15-20 perc
Optimális fűtés40-45 ° C

profik

 • a viaszt 15 perc alatt 40 ° C-ra melegíti;
 • a termosztát hosszú ideig tartja a hőmérsékletet;
 • az átlátszó fedél kiteszi a viaszmaradványokat;
 • lámpa jelzi a munkára való felkészültséget.

Mínuszok

 • nem alkalmas teljes test szőrtelenítésre.

Ár: 1500 és 2400 rubel között.

Kiváló lehetőség egy minőségi eszközhöz, alacsony áron. Voskoplav kiválónak bizonyult a munkahelyén, és nem bánta meg, hogy vásárolt. Gyorsan felmelegszik, hosszú ideig fenntartja a meleget, és nem igényel különösebb problémákat a használat során.

Fehér vonal Pro Wax 100

A bemutatott viaszolvasztó nagyon népszerűvé vált a felhasználók többsége körében. A kompakt készülék műanyag fedelet és alumínium edényt tartalmaz. A készülék kb. 20 percet vesz igénybe a viasz tömegének felmelegedése. A készülék belsejében fűtési üzemmódban hosszú ideig viaszdobozot tartanak, ezért nem hűl le és nem forráz le. A készletben lévő tartó segít eltávolítani a tömeget a forró egységből..

Egy országKína
Erő80 watt
Kapacitás400 ml

profik

 • teljesítménye 80 W;
 • a garancia 12 hónapra számítódik;
 • a tartály 400 ml-t tartalmaz, és lehetővé teszi az eljárás megszakítás nélküli elvégzését;
 • kb. 15 percet tölt melegedéssel.

Mínuszok

 • nem található.

Ár: 1000 és 1500 rubel között.

Voskoplav kiválónak bizonyult otthoni használatban. Nem kellett sokáig várni a viasz felmelegedésére. Minden itt történik 15 perc alatt. Ez elegendő idő a test felkészítésére az eljáráshoz. Leginkább a nagy belső térfogat tetszett, amelynek köszönhetően az egész testet megszakítások nélkül epilálhatja, hogy újabb viaszt melegítsen. A termék kényelmesen és egyszerűen alkalmazható az ergonomikus testnek köszönhetően. Elégedett vagyok a vásárlással, és tanácsot adok másoknak.

ruNail Cardi

A bemutatott modell egy multifunkcionális típusú eszköz, amelyet forró, film és meleg viasz olvasztására használnak. A nagy teljesítmény miatt a viaszmelegítő 30 perc alatt megadja a viasz tömegének a maximális hőmérsékletet, és megtartja azt, miután leválasztotta a hálózatról.

Egy országOroszország
Erő100 watt
Hangerő400 ml

profik

 • számos kozmetikai területen használják;
 • nagy teljesítmény (100 W);
 • a szabályozó segít a nagy pontosságú hőmérséklet beállításában;
 • 400 ml térfogat elegendő a szőr eltávolítására az egész testből;
 • 6 hónap garancia.

Mínuszok

 • a bemelegedési idő eléri a 30 percet.

Költség: 1000 és 1500 rubel között.

Sok viaszolvasztót használtam, de ez a modell tetszett a legjobban. Az egyetlen hátrány a hosszú bemelegedési idő, de az elkészítés minősége ezt pótolja. Leginkább az egyszerű kezelőszerveket szeretem. A hőmérsékletet egy speciális szabályozóval könnyű beállítani, és egy nagy piros jelző világít, amikor a viasz készen áll a használatra és a felvitelre. A műanyag tok nagy szilárdságú, mivel egy esés után nem repedt és sértetlen maradt.

Kapous Professional 555

A dobozos Voskoplav legfeljebb 400 ml térfogatú edényekkel működik. A keverék gyors felmelegedését egy erős kerámia fűtőelem biztosítja. Az egyszerű és könnyen használható viaszmelegítő nagyszerű lehetőség otthoni használatra.

Egy országOlaszország
Hangerő400 ml
Hőfok45-105 ° C

profik

 • a kerámia fűtőelem egyenletesen osztja el a hőt;
 • megakadályozza a viasz túlmelegedését;
 • simán megváltoztatja a hőmérsékletet;
 • műanyag tok kiváló minőségű fém betéttel rendelkezik.

Mínuszok

 • nem található.

Ár: 1000 és 1600 rubel között.

A kiváló minőségű viaszolvasztó igazi lelet lett. Véletlenül bukkantam rá egy boltba, és néhány nap múlva már aktívan használtam. Érdemes megjegyezni a készülék kompakt méreteit és az alacsony súlyt. Ezeknek a paramétereknek köszönhetően a modell könnyen mozgatható táskában vagy aktatáskában. A hőmérsékletet függetlenül lehet beállítani a termosztát működésével. Annak ellenére, hogy műanyag van a szerkezet alapjában, nem melegszik fel, és nem égeti el a kezét. A fűtési folyamat végét egy speciális jelző jelzi. Tetszett a modell, és ajánlom másoknak is vásárlás céljából.

Cristaline WH 800

A legjobbak minősítésében az utolsó helyet egy megbízható és könnyen kezelhető kannás típusú viaszmelegítő foglalja el. A készülék 20 perc alatt egyenletesen melegíti a viaszt minden oldalról teljes térfogattal. Van egy egyedülálló tulajdonsága - hét hőmérsékleti szint jelenléte.

Származási országUSA
Belső hangerő800 ml
Hőmérsékleti szakaszok7

profik

 • minden oldalról egyenletesen melegíti a viaszt;
 • hőmérséklet-tartomány 35 és 100 ° C között van;
 • egy nagy kötet lehetővé teszi, hogy az epilálási eljárást ne folytassa;
 • a készlet tartalmaz egy poharat és egy tartót;
 • jól melegen tart.

Mínuszok

 • a paraffin teljes térfogata egy óra alatt felmelegszik.

Ár: 2000 és 2600 rubel között.

Nemrég kezdtem el egyedül elvégezni a szőrtelenítést otthon, és a viaszolvadékom eltört. Az üzletben úgy döntöttem, hogy keresek egy dobozos modellt, és az eladó segített ebben. Tetszett ez a készülék költséghatékonysága és egyszerű kialakítása miatt. A vezérlés meglehetősen egyszerű, és nem igényli az utasítások elolvasását. A testen van egy hőmérséklet-szabályozó 7 üzemmóddal és két indikátorral, amely a viasz felhasználhatóságát mutatja. Elégedett vagyok a vásárlással. Voskoplav teljes mértékben kielégíti minden igényemet, és nem okoz nehézségeket a munkám során.

A bemutatott modellek összehasonlítása

A korábban leírt minősítés alapján összeállítottunk egy táblázatot a felsorolt ​​viaszolvasztók főbb műszaki paramétereivel.

Modell névSzármazási országBelső térfogat (ml)Teljesítmény, W)Költség, dörzsölés)
TNLDél-Korea110251 000 - 1 600
Harizma H10406Korea25012.900 - 1 400
Beauty Image Roll'On B0178Spanyolország450601500 - 2400
Fehér vonal Pro Wax 100Kína400801 000 - 1 500
ruNail CardiOroszország4001001 000 - 1 500
Kapous Professional 555Olaszország400451 000 - 1 600
Cristaline WH 800USA800352 000 - 2 600

Legjobb listák

Három népszerű kategóriában bemutatjuk figyelmét a legjobb viaszolvasztók listájára:

 • Legjobb ár.
 • Kazetta.
 • Konzervált.

Ismerkedjünk meg részletesebben a felsorolt ​​csoportokkal és az azokban leírt modellekkel.

Legjobb ár

Az IGROBEAUTY viaszmelegítő a kazetta belsejében található. A modell a praktikum és a könnyű használat miatt nagy kereslet a felhasználók körében. A beállított hőmérséklet elérése után a jelzőfény értesítést küld arról, hogy készen áll a működésre. Az oldalsó ablaknak köszönhetően szabályozhatja a viasz mennyiségét működés közben, és időben hozzáadhatja. A fő előny a kompakt méret, ennek köszönhetően a modell nem sok helyet foglal el egy polcon vagy egy táskában..

Egy országKína
Erő40 watt
Garancia12 hónap
Kazetta100 g

Költség: 400-600 rubel.

Kazetta

Az IRISK két kazettával van felszerelve, mindegyik be- és kikapcsoló gombbal rendelkezik. A gyártó ezen döntésének köszönhetően a kapszulák különböző hőmérsékletre hozhatók. A testen van egy speciális ablak a viaszszint szabályozására. Könnyű használat érhető el az állandóan kusza vezetékek teljes hiánya miatt.

Gyártó országKína
Garancia6 hónap
Erő80 watt

Költség: 1000 és 1700 rubel között.

Konzervált

A GEZATONE WD915 egy univerzális eszköz, amelyet paraffin és viasz melegítésére terveztek. Kiváló asszisztens a kozmetológiában. Az üzemi hőmérséklet 35 és 90 ° C között változik, és egy speciális szabályozó lehetővé teszi a meghatározott értékek hosszú ideig történő megtartását. A Voskoplav type típusnak van egy fényjelzése, amely a készülék aktuális állapotát mutatja. A test kiváló minőségű műanyagból készült, ellenáll a magas hőmérsékletnek.

Származási országFranciaország
Üveg800 ml
Hőmérsékleti tartomány35-90 ° C
A módok száma2

Költség: 3000 és 4000 rubel között.

Tippek a választáshoz

Az egyik vagy másik viaszolvasztó javára történő választáshoz tanulmányoznia kell annak alapvető paramétereit és a gyártás minőségét. A modell gyártója fontos szerepet játszik a kiválasztásban. A hatalmas téma jobb megértése érdekében úgy döntöttünk, hogy adunk néhány tippet a tapasztalt szakemberek közötti választáshoz:

 1. Ha rendszeresen eltávolítja a szőrszálakat az egész testéről, akkor vásároljon olyan modellt, amely egyszerre több eszközt is képes fűteni..
 2. Az akkumulátorral ellátott modellek használata kényelmesebb, mivel nincsenek kusza vezetékek.
 3. A termosztát nélküli modellek állandó folytatását igénylik.
 4. A vezeték nélküli alap kényelmes használata.
 5. Vásároljon kis készülékeket utazás vagy utazás közben, hogy helyet spóroljon a bőröndjében.
 6. Vásárlás előtt ellenőrizze az esetet, és enyhén rázza meg az elkészítés minőségének és megbízhatóságának megállapításához.
 7. A készletben lévő tartók jelenléte nagy plusz, mivel megvédik a felhasználót a forró készítmény bőrével való érintkezéstől.

A legjobb 10 viaszolvasztó

Feature a minősítésben

1IRISKA legjobb kazetta viaszmelegítő otthoni és szalon depilációhoz
2IgrobeautyLegjobb ár. Jelzőfény és oldalsó ablak
3TNLKompakt és hosszú távú hőmérséklet-fenntartás
4Harizma H10406Olcsó kazetta viaszolvasztó, a fűtött készülék speciális alapjának jelenléte
ötBeauty Image Roll'On B0178Gyors viasz folyékony állagúra, beépített termosztát

1Fehér vonal Pro Wax 100A legnépszerűbb. Jobb viaszfűtési sebesség
2ruNail CardiA legjobb hazai. Legmagasabb teljesítmény
3Kapous Professional 555A viasz és a paraffin egyenletes melegítése, hosszú élettartam
4Cristaline WH 800Funkcionális és praktikus eszköz, 7 hőmérsékleti fokozat
ötGezatone WD915A legkényelmesebb modell fényjelzővel, több üzemmóddal

A gyönyörű és sima bőr minden nő álma. Az edényekben vagy kazettákban található viasz, valamint a viaszolvasztás segít megvalósítani. Biztosítja a szőrtelenítés 100% -át, optimális konzisztenciára melegíti a viaszt, és az egész eljárás során fenntartja a beállított hőmérsékletet. Különösen az Ön számára készítettük a legjobb viaszolvasztók minősítését, amelyek kiváló munkát végeznek otthon..

A legjobb kazettás (patronos) viaszolvasztók otthoni használatra

A kazetta vagy más néven patronviasz melegítők a kényelmes szőrtelenítésre lettek tervezve. A készülékbe viasztömegű kazettát (patront) helyeznek. A készülék áramellátásával a viasz optimális konzisztenciát és hőmérsékletet biztosít. Csak a viaszt kell elosztani a papírcsíkon, majd a bőrhöz tapadni. A hengerfelhordónak köszönhetően a viaszt egyenletes, vékony rétegben viszik fel. A felhasználók megjegyzik, hogy a kazetta viaszolvasztók használata kényelmesebb, mint a konzerv társaiké..

5 Beauty Image Roll'On B0178

A Beauty Image Roll'On B0178 fűtőberendezés a legjobb választás alacsony hőmérsékletű viaszos kazetta rendszerek fűtésére. A modell az optimális értékig (40-45 ° C) melegíti őket 15-25 perc alatt. A készülék termosztáttal van felszerelve, amely a viasz bizonyos hőmérsékletének fenntartására szolgál a teljes szőrtelenítés során. Átlátszó műanyag fedél a viaszolvasztó még kényelmesebb használatához.

A patron eszköz használata jelentősen leegyszerűsíti a jelzőfényt. A tápkábel egy speciális csatlakozón keresztül csatlakozik. Az eljárás befejezése után eltávolítható és elhelyezhető a Beauty Image Roll'On B0178 applikátor belsejében, amely kényelmes tárolást és szállítást biztosít. A viasz könnyen felvihető, nem égeti meg a bőrt és nem okoz komoly kényelmetlenséget. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy ez a viaszmelegítő csak a test kis területeinek szőrtelenítésére alkalmas..

4 Harizma H10406

A Harizma Hl 0406 kazetta viaszmelegítő fő előnye a tömörség. Kényelmes otthoni használatra, mivel gyorsan felmelegíti az alacsony hőmérsékletű viaszt. A modell egyik jellemzője egy speciális alap jelenléte, amelyet a fűtőelem behelyezésére terveztek a viaszalkalmazások közötti időközönként. Nagyon kényelmes, mert nem kell minden alkalommal keresni, hova tegye a készüléket. A legjobb választás az összes szabványos patronhoz.

A 65 ° C hőmérsékletet a teljes szőrtelenítés alatt tartják. A készülék használata a lehető legkényelmesebb, ezért otthoni használatra tökéletes. A készülék jól olvasztja a viaszt, stabil hőmérsékletet tart és stabilan áll bármely felületen. A viaszfűtő teljesítménye 12 W, amely biztosítja a gazdaságos energiafogyasztást. A készülék további előnye a stílusos kialakítás, rózsaszín és fehér palettán. Az ergonomikus test a tenyér körvonalait követi a kényelmes fogás érdekében.

3 TNL

A Voskoplav márka TNL két patronhoz készült. Mivel mindegyik kazettát 110 gramm viaszra tervezték, előfordulhat, hogy egy kazetta nem lesz elegendő. Annak érdekében, hogy ne szünetet tartson a munkában, kiveheti a használatra kész második patront az alapból, és nem várhatja meg, amíg az új patron viaszát meg nem melegítik. A bázis jelenléte a modell másik előnye. Neki köszönhetően a készülékben nincsenek olyan huzalok, amelyek zavarják a szőrtelenítést. Voskoplav a viaszt az optimális hőmérsékletre melegíti a nem kívánt szőr eltávolításához - 39-40 fokig, és fenntartja azt, miután elegendő ideig lekapcsolta a hálózatról az eljárás befejezéséhez anélkül, hogy újból melegítenie kellene. A felhasználók a véleményekben megjegyzik, hogy az eszközt otthon és szakmai célokra egyaránt használják.

 • két 110 grammos kazetta;
 • bázis;
 • hosszú időn át fenntartja a viasz hőmérsékletét, miután leválasztotta a hálózatról.
 • teljesítmény 13 W;
 • 3 hónap garancia.

A Voskoplavokat patronra (kazettára) osztják és konzervekre. Melyek az előnyeik és az egyedi tulajdonságaik, és melyek a fő hátrányai - tudhatjuk meg a részletes összehasonlító táblázatból.

Kazetta (kazetta)

+Görgős applikátor a viasz egyenletes eloszlásához

+Minimális forrázási kockázat a vékony réteg miatt

+Miniatűr méret a könnyű utazáshoz

+A két kazettás modell lehetővé teszi a non-stop szőrtelenítést

+Az eljárás egyszerűsége

-Az alap nélküli modellnek van egy zsinórja, amely akadályozza az eljárás során

-Ha a patronok nem illenek szorosan a rekeszbe, viasz szivároghat.

-Lehet, hogy egy kazetta térfogata nem lesz elegendő, és időt kell töltenie egy új adag felmelegítésével

Konzervált

+Lehetővé teszi a viasz nagy mennyiségének megolvadását

+Kényelmesen használható otthon és szalonban

+Nagy pontossággal lehet szabályozni a hőmérsékletet

+Alacsony égési kockázat

+Bemelegítés után sokáig tartja a hőmérsékletet

-A tartály nagy méretei a viasz melegítésére

-A spatula, a tartó és az ecset kezelésének szükségessége

2 Igrobeauty

Az igrobyuti Voskoplav viaszmelegítő kazetta (100 gramm). A felhasználók kényelmes és praktikus asszisztensként beszélnek az eszközről. Az oldalsó ablak jelenléte lehetővé teszi a viasz tömegének szabályozását az eljárás során, és egy fényjelző azonnal figyelmeztet az optimális hőmérséklet elérésére. A modell egyik jellemzője kompakt paramétereknek is tekinthető - egy ilyen eszköz nem sok helyet foglal el, ha nyaraláskor magával viszi. A vélemények egy zsinórt említenek, amely némi kellemetlenséget okoz, mivel a viaszolvadéknak nincs alapja.

 • teljesítmény 40 W;
 • 12 hónap garancia;
 • alacsony ár;
 • oldalsó ablak;
 • jelző lámpa.
 • 1 kazettához tervezett;
 • zsinór.

1 IRISK

Az Iriskból származó Voskoplav méltó a versenyre, és a kulcsparaméterekben sok analógot is felülmúl. A modell egyik jellemzője a be- és kikapcsoló gombokkal ellátott felszerelés a teljes készletben található két kazetta mindegyikéhez. Így a patronok az igényektől függően külön-külön vagy egyidejűleg is fűthetők. A kazettatesten van egy ablak a viaszszint szabályozásához, amely segít nyomon követni a tömeg mennyiségét és jobban megtervezheti az eljárást. Az alapállvány megszabadítja a készüléket a kényelmetlen zsinóroktól, biztosítva a patronok biztonságos rögzítését a fűtési folyamat során. Miután a készüléket leválasztották a hálózatról, a hőmérséklet 39-40 fok között marad a teljes manipuláció során, hogy megszabaduljon a szőrszálaktól. A felhasználók azt állítják, hogy a készülék alkalmas szőrtelenítésre otthon, valamint szépségszalonban. A felülvizsgálatok hátrányként jelzik a magas költségeket, amelyek azonban teljes mértékben igazolják önmagát.

 • 6 hónap garancia;
 • teljesítmény 80 W;
 • két ablakos kazetta a viaszszint ellenőrzésére;
 • alap biztonságos rögzítéssel;
 • be / ki gombok a patronok külön fűtéséhez;
 • a hálózattól való lekapcsolás után hosszú ideig tartja a hőmérsékletet.

A legjobb konzerv viaszolvasztók házhoz

A konzerv viaszolvasztó készülék jellemzője, hogy nagy mennyiségű viaszt melegíthet. A készülék segítségével a viasz tömegét 3 fokos pontossággal meghatározott hőmérsékletre hozhatja, ami minimalizálja a bőr megégésének valószínűségét. Ez a fűtési módszer lehetővé teszi a beállított hőmérséklet hosszú ideig történő fenntartását. A legtöbb konzerv viaszolvasztót a paraffin felmelegítésére is tervezték, amire a kozmetológiában nagy szükség van..

5 Gezatone WD915

A Gezatone WD915 sokoldalú eszköz viasz és paraffinviasz melegítésére. A legjobb választás azok számára, akik gyakran végeznek kozmetikai eljárásokat. A hőmérséklet-tartomány 35 és 90 ° C között változik, és egy speciális szabályozó lehetővé teszi a szükséges érték fenntartását. A felhasználó kényelme érdekében 2 működési mód létezik: gyors bemelegítés és készenlét. A készlet tartalmaz egy tágas poharat (800 ml), amely lehetővé teszi, hogy ne szakítsa meg a viasz hozzáadásának eljárását.

A Gezatone WD915 viaszfűtésnek fényjelzője van, aminek köszönhetően azonnal látható, hogy a készülék üzemképes vagy kikapcsolt állapotban van-e. A készülék kiváló minőségű műanyagból készül, amely hosszabb használat után sem melegszik fel. A testen van egy kényelmes fogantyú, amely lehetővé teszi a viaszolvasztó könnyed mozgatását. Ne feledje, hogy ha nagy mennyiségű viaszt olvaszt fel, állítsa a hőmérsékletet a legmagasabbra, különben megszilárdulhat.

4 Cristaline WH 800

Azok számára, akik értékelik az egyszerűséget és a megbízhatóságot, a legjobb konzervviaszt kínáljuk a Cristaline WH 800-hoz. 20-40 perc alatt biztosítja a viasz egyenletes felmelegedését. A készülék fő előnye 7 hőmérsékleti lépés 35 és 100 ° C között, szabályozás lehetőségével. Belső térfogat - 800 ml, amely lehetővé teszi, hogy még a test nagy területein sem szakítsa meg a szőrtelenítési eljárást.

A funkcionális viaszpisztoly, a Cristaline WH 800 szettje tartalmaz egy poharat a szemcsés viasz felmelegítésére, valamint egy kényelmes tartót a készülék gyors és biztonságos hordozásához. A készülék jól tartja a hőt, így a szőrtelenítés időtartamára nincsenek korlátozások. Felhívjuk figyelmét, hogy nagy mennyiségű viasz vagy paraffin körülbelül 1 órán át melegíti a készüléket..

3 Kapous Professional 555

A Kapous Professional 555 konzerv viaszmelegítőt úgy tervezték, hogy felmelegítse a viaszt 400 ml-es dobozokban. A készülék fő előnye a kerámia fűtőelem, amelynek köszönhetően a hő egyenletesen oszlik el az egész eszközön. Mindez hozzájárul a viasz optimális felmelegedéséhez és kizárja a túlmelegedés lehetőségét. Könnyű és könnyen használható, ideális otthoni használatra.

A Voskoplav kényelmes relével van ellátva a sima hőmérsékletváltozáshoz 10 ° C-os lépésekben. Ez segít a hő 45–105 ° C-os szabályozásában, és elkerüli a forrázást a szőrtelenítés közben. A készülék teste műanyagból készült, fő részei fémből készülnek. Mindez garantálja a készülék megbízhatóságát, tartósságát és hosszú élettartamát. Voskoplav gyorsan felmelegszik és fenntartja az optimális viaszhőmérsékletet.

2 ruNail Cardi

A Runeil's Voskoplav egy olyan multifunkcionális eszköz, amely alkalmazást talált meleg, film és forró viasz megolvasztására, valamint a paraffin terápiában, amely kozmetikai paraffin bemelegítését igényli az arc, kéz és láb ápolásához. Az erőteljes eszköz 30 percig melegíti a tömeget üzemi hőmérsékletre, és hosszú ideig ott tartja. A szabályozónak köszönhetően ez a szempont figyelemmel kísérhető annak biztosítása érdekében, hogy a kívánt hőmérsékleti rendszert biztosítsák. A felhasználók megerősítik, hogy a készülék kiváló munkát végez a rá ruházott felelősséggel, és a 400 ml térfogat elegendő ahhoz, hogy megszakítás nélkül teljes szőrtelenítést hajtson végre a kompozíció hevítéséhez. A vélemények szerint a vásárlók gyorsabb bemelegítést szeretnének.

 • teljesítmény 100 W;
 • térfogat 400 ml;
 • 6 hónap garancia;
 • meleg, film és forró viasz, kozmetikai paraffin.
 • bemelegedési idő - 30 perc;
 • magas ár.

1 fehér vonal Pro Wax 100

A legnépszerűbb viaszolvasztó felhasználói felmérések szerint a White Line Pro Wax. Ez a készülék kompakt a doboztípusok szabványai szerint, amelynek csomagja alumínium edényt és műanyag fedelet tartalmaz. Átlagosan, amint azt a vélemények megjegyezték, a viaszmassza felmelegedése és szőrtelenítésre alkalmassá tétele 15-20 percet vesz igénybe. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a 400 ml-es edény bent marad, a viasz sokáig forró marad, de nem ég. Eltávolításához speciális tartót kell használnia, hogy ne égjen meg. A vélemények szerint a túlárazás az egyetlen hátrány.

 • teljesítmény 80 W;
 • 12 hónap garancia;
 • kapacitás 400 ml;
 • 15-20 perc alatt felmelegedjen.

A szőrtelenítéshez patronviasz melegítő választása

A viaszmelegítőt viaszolásra (viaszolásra) tervezték. Energiatakarékosan gyorsan felmelegíti a szőrtelenítéshez szükséges anyagot a szükséges hőmérsékleti szintre. A Voskoplavok 3 típusból állnak: konzerv, kazettás és kombinált.

A legalkalmasabb eszköz otthoni használatra egy kazettás viaszmelegítő szőrtelenítéshez. Sokakat gyakran érdekel: szükséges-e viaszolvasztót vásárolni; hogyan lehet kiválasztani a tökéletes eszközt; meg lehet-e olvasztani a viaszt egy patronban speciális berendezés nélkül? Vessünk egy pillantást ezekre a részletekre..

Működés elve

A kazettás melegítő egy speciális eszköz, amely fűtőelemmel rendelkezik. Viasszal ellátott patronokat helyeznek bele, amelyekre henger van felszerelve a viaszréteg egyenletes és vékony felvitelére a bőrön. Ezenkívül a készülékhez tartozó készlet gyakran tartalmaz speciális mellékleteket a magasabb szintű biztonság érdekében..

Tudtad? A nők a Kr. E. 4. évezred óta végeznek szőrtelenítést. e. Ennek az eljárásnak az első gyógymódjai az arzén és az oltatlan mész voltak..

A nem kívánt testszőr eltávolítására szolgáló woscoplávék, amelyek viaszpatronokat használnak, hasonlóan működnek, mint más fűtőberendezések (multicooker, joghurtkészítő stb.).

60 ° C-ig melegítik a viaszt. Ezután folytathatja közvetlenül az eljárást: a fűtött anyag szétosztását a haj növekedése és további megszüntetése érdekében.

A patronok melegítője, ellentétben más viaszolvasztókkal, megfizethetőbb és kényelmesebb személyes használatra. A készülék jellemzőinek nagy volta bonyolítja a tökéletes illeszkedés megtalálásának folyamatát.

Ezért fontos megérteni, hogyan kell kiválasztani a kazetta viasz melegítőt, amelyet a test különböző részein és hosszú ideig használhat..

A választott kritériumok

Ne feledje, hogy epiláló készülék vásárlásakor érdemes figyelembe venni az eljárások későbbi költségeit (beleértve a kazetták megvásárlását is). A szőrtelenítéshez szükséges patronviasz melegítő kiválasztásakor ügyeljen a test anyagának minőségére és a készülék összeállítására..

Tudtad? Az ókori Görögországban a lányok epilálást hajtottak végre, hajukat speciális lámpával égetve..

Ezenkívül szem előtt kell tartani, hogy a különböző gyártók viaszmelegítőket készítenek különböző méretű és alakú kazettákhoz. Mielőtt végül kiválasztaná a kazetta viaszolvasztó modelljét, döntsön a készülék szükséges jellemzőiről..

Táplálás

A Voskoplav teljesen autonóm lehet, újratölthető elemekkel vagy akkumulátorokkal működhet, vagy csak akkor működik, ha a hálózatra csatlakozik..

Ha továbbra is előnyben részesít egy olyan eszközt, amely állandó kapcsolatot igényel a hálózattal, akkor jobb, ha a viaszpatronok bemelegítéséhez szükséges alapot vásárolja meg.

Alappal vagy anélkül

Az aljzattal ellátott kazetta viaszolvasztó elektromos vízforralóra emlékeztet. A tápkábel a fali aljzathoz és az aljzathoz van csatlakoztatva.

A vezetékek és elemek nélküli fűtőtestet közvetlenül az állványba helyezik.

Általában az alapot 2-3 fűtőberendezéshez osztályozzák, és professzionális szalonok számára alkalmas.

Az ilyen eszköz előnyei:

 • nem kell rendszeresen leválasztani a tápkábelt;
 • több kazetta egyidejű melegítésének lehetősége;
 • egymással összekapcsolható modellek létezése.
Tudtad? Elsőként Nefertiti és Kleopatra használta a mézet, a viaszt és a gyógynövényeket a felesleges testszőr megszabadulására.

A talppal töltött viaszolvasztó sok helyet foglal el, így tárolása nem túl kényelmes.

A népszerűbb viaszfűtő típus nem alap. Alkalmas otthoni használatra.

 • a tárolás és szállítás kényelme;
 • megfizethető áron.

De miután ezt választotta, kényelmetlenségekkel is szembesül: szükség van az elektromos vezeték rendszeres leválasztására a viaszolvasztóról.

Hőmérséklet-szabályozóval

A kazettás viaszmelegítők félprofi és professzionális modelljei rendelkeznek hőmérséklet-szabályozóval, amellyel beállítják az anyag fűtési folyamatát.

Ezeket az eszközöket gyakran használják a szépségszalonok alkalmazottai, de otthoni használatra ez nagyon hasznos funkció..

A patronok hőszabályozójával ellátott Voskoplav kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi az epilálást.

Patronok száma

A viaszolvasztó kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy melyik patronra van szükség. A viaszmelegítők az egyidejűleg fűtött patronok számában is különbözhetnek. Az otthoni szőrtelenítéshez jobb, ha 1 patronhoz viaszfűtőt választasz. Ez elegendő lesz, beleértve az eljárás elvégzését a nap folyamán több zónában..

Ha a viaszfűtőt a szalonban kívánja használni, akkor jobb, ha 2 vagy 3 patronhoz választ egy eszközt. Így egyszerre több mester is használhatja az eszközt..

Ezenkívül egyes viaszolvasztókban nemcsak viaszpatronokat helyezhet el, hanem olyanokat is, amelyek cukrozáshoz szükséges anyagot tartalmaznak..

További funkciók

A viaszmelegítő kiválasztásakor vegye figyelembe a további korlátozások, a védelem és az eszköz funkcióinak meglétét.

A LED-jelző jelenléte megkönnyíti annak megállapítását, amikor az anyag készen áll az epilálásra.

Az alul található tapadókorongokkal a készülék a felületre helyezhető.

A fogantyúkat és tartókat úgy tervezték, hogy eltávolítsák a kazettákat a fűtőberendezésről, és minimalizálják az égési sérüléseket

A termosztát és a viaszszint érzékelő jelenléte szintén előny. Figyeljen a viasz felvitelének egyszerűségére és a patron telepítésének megbízhatóságára is..

Fontos! Feltétlenül kérdezze meg, hogy nehéz-e megtalálni a megvásárolt viaszmelegítő alakjának és méretének megfelelő kazettákat.

Népszerű márkák

A White line vállalat Shape patronjainak viaszolvasztói meglehetősen népszerűek a fogyasztók körében. A készülék teljesítménye 40 W. A Voskoplavokat szabványos 100 ml-es patronokhoz tervezték..

Az egész eljárás során fenntartják a hőmérsékletet, 20 perc alatt elérik. A készülék kényelmes alakú és ablakkal rendelkezik a kazetta viaszszintjének szabályozására.

A Shape patron viaszmelegítő az egyik költségvetési lehetőség. Vannak modellek talppal vagy anélkül. Az epiláló anyag 20-30 perc alatt felmelegszik. Használható 100 g viaszkazetta vagy 150 g cukorpaszta melegítésére.

A Velvet Lady Color patron viaszfűtőt szalonban és otthoni használatra egyaránt tervezték. Minden ízléshez vannak modellek. Az olasz Voskoplavs 1-3 patronért 25-30 percig melegíti a viaszt.

Elég sokáig tartják a hőmérsékletet. A kazetta szorosan illeszkedik a fűtőberendezésbe. De melegítve a tok jól felmelegedhet, ami kényelmetlenül tartja a tartását.

Tudtad? Az epilálás után a növekvő szőrök ék alakúak, ami finomságuk érzetét kelti.

A Kapus kazán viaszfűtőt mérsékelt költségű eszközöknek is nevezik. A kazettákat 100 ml viaszsal 30-40 percig melegíti. A készülék hatékony és ugyanolyan biztonságos, mint más kazettás viaszmelegítők.

A készülék minden előnye ellenére leginkább a kérdés aggasztja: mennyi a viaszfűtés a patronokhoz.

Az ár 420 rubelnél kezdődik. és a készülék fő jellemzőitől és további funkcióitól függ.

A házi használatra szánt kiváló minőségű patronviasz melegítő, talppal, fedéllel és termosztáttal olcsó - 1,5-3 ezer rubel.

A szalon változatának, a 2 patronhoz tartozó hőmérséklet-szabályozóval ellátott viaszmelegítő minimális költsége meghaladja a 2 ezer rubelt.

Meg kell jegyezni, hogy pénzt takaríthat meg. A legjobb, ha viaszmelegítőt vásárol a gyártó honlapjáról, mivel a helyi üzletekben az ár a felár miatt jóval magasabb.

Kazetta viaszolvasztó kiválasztása

A sok létező modell között nagyon nehéz meghatározni, hogy melyik kazetta viaszolvasztó jobb. Először figyeljen a készülék teljesítményére és a viaszkazetták térfogatára.

Fontos! Ellenőrizze, hogy mennyi ideig tart egy patron felmelegítése.

Otthoni használatra és utazásra kompakt eszközt kell választania. A vezeték nélküli gép természetesen kényelmesebb, de a tömörség szempontjából a legjobb megoldás a hálózati csatlakozású patronviasz melegítő..

A készüléknek az egész eljárás során meg kell tartania a hőmérsékletet.

A patronviasz melegítőnek a lehető legkényelmesebbnek kell lennie, ezért jobb, ha egy termosztáttal ellátott eszközt választ. Ez lehetővé teszi a hőmérséklet-szabályozás önálló beállítását a különböző zónák epilálásához..

A készüléknek gazdaságosnak kell lennie. Jobb, ha a kazetta viaszolvasztóban van tapadókorong, további fogantyúk és tartók. A termosztát és a viaszszint érzékelő szintén hasznos lesz..

Hogyan kell használni

A patronviasz melegítő használata előtt ismerkedjen meg működésének elvével és a készülék használatának alapvető szabályaival. Legyen óvatos az epilátor használatakor.

Gondosan tanulmányozza át a patronviasz melegítő használati utasítását. És ne feledje, hogy a saját biztonsága érdekében pontosan tudnia kell, mennyit kell melegíteni a viaszt a patronban lévő viaszolvadékban.

Epiláljon néhány nappal egy fontos esemény előtt. Általában az eljárás meglehetősen hatékony..

Fontos! A haj hosszának az epilálás területén legalább 3 mm-nek kell lennie.

Felkészülés a szőrtelenítésre

A patronviasz melegítő használata előtt feltétlenül tisztítsa meg az epilálás területét. A bőrnek száraznak és tisztának kell lennie.

Ehhez használhatja a Kapous szőrtelenítés előtti tisztító krémet. Néhány nappal az eljárás előtt a bőrt is meg lehet súrolni, és epilálás előtt öblítse le a kívánt területet meleg vízzel és szappannal.

Ügyeljen arra, hogy lenyűgöző porréteget vigyen fel az epilálási területre, hogy megvédje a bőrt az esetleges égési sérüléstől és sérüléstől.

Melegítő viasz

Az előkészítés után folytathatja a viasz melegítését. Itt ismeretekre van szükség arról, hogyan helyezze be a patront a viaszolvasztóba.

A henger viasz felvitelre készült, így a teljes szerkezet tetején marad. A kazettának meg kell egyeznie a fűtőelem méretével és alakjával.

Ezután folytatjuk az anyag melegítését. Fontos tudni, hogy mennyi kell a kazetta felmelegítéséhez a viaszolvasztóban. Miután elhelyezte a kazettát a fűtőberendezésben, csatlakoztatjuk az elektromos hálózathoz, vagy felszereljük a tápegységhez csatlakoztatott alapba.

A készülék használata előtt a viaszolvasztóba helyezett patronban lévő viaszt 20-30 percig melegíteni kell.

Ez elég lesz az egész eljáráshoz. Az, hogy mennyit melegít a viaszt a viaszolvasztóban lévő patronban, nemcsak a hőmérséklettől, hanem az eljárás általános eredményétől is függ..

Bemelegítés után fordítsa a kazettát néhány másodpercre. A hengernek lefelé kell mutatnia, hogy a viasz eltalálja.

Ezután vékony és egyenletes réteggel vigye fel a viaszt a bőrre. Tartsa a fűtőtestet 45 ° -os szögben az epilációs felülettel szemben.

Fontos! A viaszt szigorúan a haj növekedésének megfelelően alkalmazza.

Alkalmazás után a fűtőtestet függőlegesen, sík felületre helyezze. Ha mindent jól csinált, akkor a kazetta viaszfűtő használatának eredményeként a viaszfogyasztás jelentéktelen lesz, amint azt a készülék használati útmutatója jelzi..

Ragasztja a csíkot

Az eljárás csíkjait előzetesen bármilyen hosszúságúra le kell vágni. Jobb, ha pár centivel hosszabb, mint a viaszcsík.

A viaszréteg felvitele után csíkot viszünk rá, és erősen megnyomva a haj növekedésének irányába simítjuk.

A csík eltávolítása

Közvetlenül a viasz megkeményedése után a csíkot éles mozdulattal el kell távolítani a haj növekedése ellen.

Rángatózás előtt rögzítse a bőrt feszültség alatt. Ne feledje: minél feszesebb a bőr, annál kevesebb fájdalmat fog érezni.

Ha még mindig vannak szőrszálak, visszahelyezheti a csíkot és eltávolíthatja azokat. Vagyis ugyanazt a csíkot többször is meg lehet engedni..

A beavatkozást követően a benőtt szőröket csipesszel távolítják el. Mint látható, a kazettás viaszmelegítő otthoni viaszpatronok melegítőjeként történő használata meglehetősen egyszerű..

Tudtad? A nők szőrtelenítésének teljes területe (hónalj, láb és bikini - 1690 négyzetméter) 18-szor nagyobb, mint a férfiaké (arc és nyak - 95 négyzetméter)..

Mit kell tenni epilálás után

Az epilálás után használjon speciális olajat, amely eltávolítja a viaszmaradványokat.

A következő 10 órában sem ajánlott nedvesíteni a lábát. Tartózkodjon tartózkodását gőzfürdőben, fürdőben vagy szaunában. 3 nap elég lesz. Az epilálási területet meg kell súrolni a benőtt szőrszálak megelőzése érdekében.

Doboz vagy patron: melyik a jobb

A kazetta viaszon kívül gyakran konzerv viaszolvasztót is használnak. A szalon dolgozói előnyben részesítik, mivel nagy mennyiségű anyag melegíthető szőrtelenítés céljából.

De van lehetőség otthoni használatra is. Biztosan megkérdezi, hogy a viaszolvasztók közül melyik a jobb: kazetta vagy doboz.

Minden attól függ, hogy milyen célokra vásárolja meg az eszközt.

Ha csak a szőrt akarja eltávolítani a lábakról és a karokról, akkor a patronmelegítő tökéletes Önnek..

A konzervgép magasabb hőmérséklettel rendelkezik a viasz számára. Ajánlatos érzékeny területek (bikini, hónalj, arc) epilálásához használni.

Hogyan olvasztjuk fel a viaszt egy patronban viaszolvasztó nélkül

A patront tartalmazó viaszt felmelegítheti viaszolvasztóval vagy anélkül. Ha nincs speciális készüléke, akkor nem számít. A kazetta viasz legegyszerűbb módszere viaszolvasztó nélkül vízfürdőt használ..

Ehhez csak vízre és fazékra van szükség. A kazettát egy harmad vízzel töltött tartályba helyezzük, és lassú tűzre tesszük.

Ne forraljuk fel, a viasznak nincs szüksége hőre. A viaszolvasztó nélkül felmelegített patronokban lévő viasz azonnal használható, amint a bőr számára megfelelő hőmérsékleten elég folyékony lesz..

A viaszt melegítheti patronban viaszolvasztó nélkül mind vízfürdő, mind mikrohullámú sütő segítségével. A legalacsonyabb hőmérsékleten csak 2 percet vesz igénybe. Mielőtt megolvasztaná a viaszt a patronban a mikrohullámú sütőben (viaszmelegítő nélkül), nyissa ki a csomagolást és távolítsa el az összes fóliaelemet.

Fontos! A túlmelegedés nem változtatja meg az epiláló anyag tulajdonságait.

Az első és a második módszer egyaránt népszerű azok körében, akik még nem szereztek be viaszolvasztót, és anélkül patronokban melegítik a viaszt..

A gyantázás különbözik a szőrtelenítés egyéb módszereitől, mivel számos szabálya van annak végrehajtására, amelynek végrehajtásától az eljárás eredményének minősége közvetlenül függ. Egy speciális eszköz - viaszmelegítő - nagyban leegyszerűsíti a különböző zónák epilálását.

Az eszköz kiválasztásakor vegye figyelembe az összes fő jellemzőjét, kiegészítő funkcióit, valamint a kívánt alakú és méretű kazetták megtalálásának bonyolultságát. De ha nincs lehetősége megvásárolni egy ilyen eszközt viaszolvasztóként, ne feledje, hogy viaszpatront anélkül is felmelegíthet..

Fontos Tudni A Maszkok Haj

Káros-e a permea haj, és mit kell még tudni róla: hatásmechanizmus és fotók előtte és utána

Nagyon gyakran az egyenes haj tulajdonosai arról álmodoznak, hogy hangerőt és pompát adnak a hajuknak. Milyen trükkökkel nem járnak ezek a hölgyek hullámos romantikus fürtökért vagy apró huncut fürtökért.

Brelil Professional Numero

A Befactory online áruház professzionális Numero hajkozmetikumokat kínál a Brelil Professional cégtől. Gyártás - Milánó, Olaszország.A "Brelil Numero" termékválasztékA termékeket 7 sorozatban mutatjuk be, amelyek különböző problémák megoldására szolgálnak: