Felépülés

A haj polírozásának előnyei és hátrányai

Felépülés

A hasított végek elrontják a frizura megjelenését, ápolatlanná, a haj egészségtelenné és fénytelenné válnak. A polírozás olyan eljárás, amely segít megoldani a problémát.

Ossza meg ezt

Felépülés

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába Kösz!Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..Üdvözlettel, Wildberries online áruház.Hozzáadva a várólistához

Népszerű maszkok száraz és töredezett végekhez otthon

Felépülés

A modern nagyváros lakóit már nem lepi meg a száraz haj problémája. Szinte mindenki előbb-utóbb észrevett egy ilyen problémát. Mi a teendő, ha száraz a hajad vagy töredezett a hajod?

Milyen okokból hullhat ki a haj a nőknél?

Felépülés

Minden nő elégedetlen a hajának állapotával - vékony, rakoncátlan, bolyhos, törékeny, zsíros, száraz, fénytelen haj - ezek a fő problémák, amelyekkel a szépneműek szembesülnek.

BaByliss PRO BAB2310EPCE gyökérfogatú hullámos fogó EP Technology 5.0 bevonattal 15 mm

Felépülés

Root Volume Corrugator EP technológiával 5,0 15 mm A BAB2310EPCE nagyszerű eszköz a gyökérzet térfogatának létrehozásához!

Ossza meg ezt

Felépülés

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába Kösz!Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..Üdvözlettel, Wildberries online áruház.Hozzáadva a várólistához

Tiszta vita abe, ki a gyártó

Felépülés

2007 áprilisában egy új márka lépett a piacra a hajápolási termékek kategóriájában.Megválasztjuk az imázsunkat, a társadalmi körünket és az életmódunkat. Magabiztos és vonzó, stílusos és modern, nyugodt és nyitott a kommunikációra a mi döntésünk.

Constant Delight, paletta

Felépülés

Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg egy érdekes termékkel - a Constant Delight Olio COLORANTE hajfestékolajával, amelynek palettája 40 gazdag árnyalatot kínál.A Constant Delight által készített Olio COLORANTE olívaolaj alapú színezék, amely nem tartalmaz ammóniát.

Gyógyszerek a pikkelysömörhöz - gyógyszerek a komplex terápia részeként

Felépülés

A gyógyszeripar olyan gyógyszereket állít elő pikkelysömörhöz, amelyek alakja és gyógyító tulajdonságai eltérnek. A gyógyszertárakban gyulladáscsökkentő, antibakteriális, viszketésgátló gyógyszereket vásárolhat külső, orális, injekciós célokra.

THERMOKERATIN

Felépülés

Hő hatására károsodott, száraz, fénytelen, törékeny, töredezett hajra, valamint permetezés vagy egyengetés után ajánlott. Alkalmas színezett és nem színezett hajra.Az ESTEL THERMOKERATIN eljárás hatása azon alapszik, hogy a keratin hő hatására szervesen beilleszkedik a haj szerkezetébe..

Milyen festék jobb a hajnak - "Estelle" vagy "Matrix"? Színpaletta és vélemények

Felépülés

A nők szépsége a hagyományos bölcsesség szerint elválaszthatatlanul összefügg a fényes és vastag fürtökkel. Az emberiség gyönyörű felének képviselőinek frizurájára mindig nagy figyelmet fordítottak, és az ókortól kezdve különféle festékeket használtak annak érdekében, hogy hajukat vonzóbbá tegyék.

Ossza meg ezt

Felépülés

Ez a termék nem érhető el az Ön régiójába 15 save-t spórolKösz!Mindig a legjobbakra törekszünk, hogy a legkedvezőbb árakkal örvendeztessük meg ügyfeleinket..Üdvözlettel, Wildberries online áruház.

Ampullák

Felépülés

Kérastase haj ampulláiA Kérastase hajampulla tanfolyamok gyors eredményt nyújtanak a hajhullás elleni küzdelemben az egyedülálló szabadalmaztatott Stemoxydine 5% -os koncentrációjú molekulának köszönhetően.

Szeretnék véleményeket! Argánolaj haj Londa kordbársony.

Felépülés

ennyi az egész kérdés... ki próbálta ki, hogy tetszik? eredmény?A haj lebomlik, vége egyenes ropogás és leesik, mint a szalma. Jó eszközöket keresek, amelyek valahogy segítenek.